מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה ופסוריאזיסרבקה02/10/2011
בס"ד
שלום
אני אשה בת 54 שסובלת מפסוריאזיס בכפות הידיים מזה כשנה וחצי.
קראתי מחקר שאומר שחולי פסוריאזיס נוטים להשמנה.
ואכן הבעיה הזאת נורא מפריעה לי אני עושה דיאטות ולא יורדת במשקל.
האם ניתן לעשות משהו בנדון?
ומה אפשרי להאיץ את הדיאטה בחולי פסוריאזיס?
תודה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה ופסוריאזיס - תגובה
אפרת סויסה הרוש02/10/2011רבקה שלום !
לא ידוע לי קשר מובהק בין השמנה לפסוריאזיס.
בכל אופן צריך לבחון איך את מבצעת את הדיאטה ,כלומר האם את עם דיאטנית קלינית מוסמכת שמכינה לך תוכנית תזונתית מתאימה??
בקשר לקושי ירידה במשקל במידה ואת עושה אותה באופן נכון ישנן סיבות נוספות היכולות להוות מכשול כמו הגיל, בעיה בבלוטת התריס ,בעיה באיזון סוכר,מספר דיאטות בעבר וכו' לכן חשוב לקחת יעוץ מקצועי ולבדוק ביסודיות את התפריט שלך ולערוך בדיקות דם מסודרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה, משקל, תאור תפריט יומי?
אהרון רזון02/10/2011אכן, ישנם ניסוים קליניים המראים קשר בין פסוריאזיס להשמנה בגלל עליה ברמת הלפטין (הורמון מיוצר בתאי השומן). האם בעקבות המחלה אובחנה עליה בלחץ הדם ו\או ברמת הסוכר בדם ו\או ברמת השומנים בדם? מומלץ לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעועית וברזלמממ01/10/2011
שלום רב!
האם בשעועית ירוקה וצהובה יש ברזל או שרק בשעועית לבנה ?
ומה לגבי אפונה בה יש ברזל ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעועית וברזל - תגובה
אפרת סויסה הרוש01/10/2011הייי
בשעועית לבנה יש ברזל - 1/2 כוס שעועית מכילה 3.13 מ"ג ברזל
(בכל הקטניות יש כמות יפה של ברזל )
גם באפונה יש ברזל אך פחות ,ב-2/3 כוס יש 1.88 מ"ג ברזל
כמו כן גם בשעועית ירוקה וצהובה מכילות ברזל
כך שמומלץ לצרוך ממזונות אילו
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית תפריט תזונהרגב01/10/2011
שלום, אני נער בן 14, אני מתאמן בחדר כושר [משתדל 2-3 בשבוע] ואני מרגיש שיפור במסת שריר.
כעת אני רוצה לרדת באחוזי השומן ואני רוצה לבנות תפריט מתאים. מומלץ לשנות גם את תוכנית האימונים? אם כן, כיצד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית תפריט תזונה - תגובה
אפרת סויסה הרוש01/10/2011רגב שלום!
קודם כל יש חשיבות גדולה לבניית תפריט מתאים לגובה והמשקל שלך וכמובן למטרה שהיא הורדת אחוזי שומן ועלייה במסת שריר תהליכים שאמורים להתרחש במגביל .
תפריט כזה מומלץ לבנות בעזרת דיאטנית קלינית !
בקשר תוכנית אימונים רצוי שתתיעץ עם מאמן כושר שיבנה לך תוכנית אישית בהתאם לצרכים שלך וכמובן שהדיאטנית תתאים את התפריט לתוכנית האימונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית תפריט תזונה - תגובה
אהרון רזון02/10/2011אין עליה במסת שריר תוך הרזיה. כאשר מוסיפים שריר, נוסף גם שומן. המטרה היא למזער תוספת השומן ולמקסם את הגדלת מסת השריר.על ידי אימון אפקטיבי וותזונה נכונה לנתונים ומטרה. מומלץ יעוץ אישי על ידי איש מקצוע המתמחה בתזונת ספורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דג הרינג כבוש - תופעה מוזרהשירי30/09/2011
לאחרונה אני אוכלת דג הרינג כבוש שאני אוהבת.
בפעמיים האחרונות שאכלתי הרגשתי ממש רע בבטן.
פעם ראשונה - הגעתי עד כדי הקאה, וזרקתי את הקופסא.
היום קניתי קופסה חדשה מהמעדנייה של חברה אחרת - אכלתי מעט
ושוב יש לי הרגשה לא נוחה.
יש לציין שלא הרגשתי כך בעבר - האם פיתחתי רגישות למאכל?
האם אסור לאכול אותו בערב או אחרי פעילות גופנית?
או בכלל כדאי להמנע ממנו ולחשוב על מקור חלבון אחר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דג הרינג כבוש - תופעה מוזרה - תגובה
אהרון רזון30/09/2011דג איכותי הוא מאכל בריא בעל ערך תזונתי רב כאשר אוכלים אותו טרי. שימורי דג או דג מלוח מכילים חומרים שלא מיטיבים עם הבריאות. התארגני והתרגלי לאכול דג טרי צלוי או מבושל ללא רוטב כמה פעמים בשבוע בנוסף למאכלים חלבוניים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה...נטלי30/09/2011
אני בת 21 גובהי 1.67 משקלי 53 זה משקל תקין ???
אני חושבת שיש לי כמה שומנים שעלי להוריד איך מורידים את השומן בבטן ובצדדיםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה... - תגובה
אהרון רזון30/09/2011את בתחתית טווח המשקל התקין. אין אפשרות לכוון את ההרזיה\ההשמנה לחלק גוף מסויים.
הרזיה בבטן ובצדדים מותנית בהרזיה כללית שבמקרה שלך תביא לתת-משקל לא בריא ולא אסתטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריטלירון30/09/2011
אבקש את חוות דעתכם על התפריט שלי:
בוקר: נס קפה עם מעט חלב 1%. (אני לא אוכלת בבוקר כי אני לא רעבה)
צהריים: מנת חלבון (עוף/חזה עוף/קציצות בקר) מנת פחמימה (בדר"כ אורז מלא או קינואה) וסלט ירקות עשיר.
ביניים: פרי/יוגורט/יוגורט עם חתיכות פרי טרי/תמרים ואגוזים.
ערב: מנת חלבון (ביצה קשה/חביתה עם מעט שמן/טונה במים) מנת פחמימה (שתי פרוסות לחם קל מחיטה מלאה/שלוש-ארבע פריכיות אורז) גבינה או קוטג' וסלט ירקות עשיר.
וזהו...
האם זהו תפריט בריא שיעזור לי לרדת במשקל? (אני שוקלת 55 ק"ג וגובהי 165 ס"מ, אני יודעת שהמשקל תקין אבל עליתי לאחרונה ואני רוצה לרדת למשקל הנורמלי שלי שהוא 51-52 קילו).
תודה על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט - תגובה
אהרון רזון30/09/2011התפריט עושה רושם טוב, אך את צריכה לאכול ארוחת בוקר נורמלית שהיא הארוחה החשובה ביום.
אני אפילו לא מציע לך תפריט בוקר, כי מסתבר שאת יודעת מה זה אוכל בריא.
אני לא מבין למה את רוצה להגיע לגבול תת-משקל. נסיון להרזיה ללא צורך מביא לעיתים קרובות להשמנה עתידית, אבל רצונך כבודך. הדרך הבריאה היחידה (והלא קלה) להגיע למשקל היעד היא פ"ג אירובית לפחות שעה וחצי כל יום. אל תתפתי לצמצם את התפריט כי התוצאה עלולה להיות הפוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לנושא-שעה וחצי אירובי?
(:30/09/2011מה הכוונה שעה וחצי אירובי?
אפשר דוגמאות
נשמע לי מוגזם שעה וחצי לפעילות אירובי
למשל ריצה-שעה וחצי ריצה זה המוווון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לנושא-שעה וחצי אירובי? - תגובה
אהרון רזון30/09/2011אירובי זה לא רק ריצה . דוגמאות נוספות: שחיה (אני שוחה שעתיים שש פעמים בשבוע), הליכה נמרצת (מתאימה לרוב האנשים), רכיבה, מכשירים שונים בחד"כ, משחקי כדור, ריקודים אירוביים, שעורי מדרגה, קיק-בוקסינג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון
שירי01/10/2011שחייה בשבוע :)
אתה לא מרגיש רעב אחכ?
שחייה מגבירה רעב יותר מספורט "יבש" אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון? הכול יחסי!
אהרון רזון01/10/2011נכון, לחלק גדול מן האנשים השחיה מגבירה תאבון. עד כמה שזה נשמע פרדוקסלי, דווקא ספורט במינון גבוה, כולל שחיה, מדכא את התאבון, ויש לזה הסברים, אליהם לא נכנס . ידוע שהרבה ספורטאים לשעבר משמינים במידה ניכרת לא רק בגלל הפסקת הפעילות האינטנסיבית, אלא גם בגלל שאוכלים יותר.
כמוך וכמו יתר הגולשים עם בעיית השמנה, גם אני אוהב לאכול (הרבה), אבל אני שומר על הגזרה, הכושר והבריאות בזכות פעילות גופנית (לא רק שחייה) במינון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כוח!
שירי01/10/2011בעיני זה תובעני להתמיד ככה יום יום בפעילות גופנית..
ואם אתה עושה זאת - כבוד! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא צריך לשירותיםאמיר29/09/2011
אני בן 16 ופעם הייתי מחרבן פעמיים-שלוש ביום.
בחודש האחרון אני מחרבן פעם ביומיים בערך.
אני אוכל אותם כמויות ועושה ספורט באותה כמות אבל אני העליתי כבר 4 ק"ג.
יכולה להיות איזה שהי סיבה לכך שאני כבר לא מחרבן הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך לשירותים - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי29/09/2011אמיר שלום,
לא ברור למה היציאות שלך פחתו. מכל מקום יציאה פעם ביומיים כאשר נעשית באופן טבעי הכוונה ללא מאמץ, נחשבת לתקינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לשירותים - תגובה
אפרת סויסה הרוש30/09/2011הייי אמיר !
יתכן שינוי ביציאות ,אבל אתה בכל זאת צריך לשים לב לתזונה שלך יתכן שבכל זאת חל שינוי למשל מיעוט צריכת סיבים תזונתיים כמו ירקות,פירות,מוצרים מחיטה מלאה או יתכן שאתה לא שותה מספיק מים במיוחד באימונים כאשר יש איבוד נוזלים
טיפ :אתה יכול לנסות למלא יומן אכילה של שבוע ועל פיו לראות האם ישנם מרכיבים מסויימים ששינת בתזונה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימות מורכבות וערכים גליקמייםבן29/09/2011
היי
בדיאטות לחיטוב הגוף והורדת אחוזי שומן מומלץ לצרוך בעיקר פחמימות מורכבות (אלא אם כן אנחנו לאחר אימון אינטנסיבי) אבל בטבלאות של ערכים גליקמיים יש פחמימות מורכבות עם ערכים גבוהים ויש פחמימות פשוטות עם ערכים נמוכים - אין שום קשר בין מורכבות הפחממה לערך הגליקמי שלה.
אם כך השאלה שלי היא איזה פחמימות עדיף לצרוך ולמה- מורכבות או בעלות ערך גליקמי נמוך (אפילו אם הן מתוקות ופשוטות כמו תפוח לדוגמא)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות מורכבות וערכים גליקמיים - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי29/09/2011בן שלום,
בדרך כלל סיבים מורידים את הערך הגליקמי של המזון, עם זאת יש יוצאי דופן וכנראה שלהם אתה מתכוון. רצוי לצרוך מזונות מלאים עם ערך גליקמי נמוך. מאידך על תשתגע יותר מדי בעניין הערך הגליקמי כי הוא משתנה בהתאם לשילובים שאתה אוכל יחד ועל זה אין כל כך שליטה.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות מורכבות וערכים גליקמיים - תגובה
אפרת סויסה הרוש30/09/2011היי בן
אתה אכן צודק ישנן פחמימות מורכבות בעלות ערך גליקמי גבוה כגון תפוח אדמה ואורז .
האכילה לאחר אימון מתחלקת לשתיים:
1.מיד לאחר האימון יש צורך באכילת פחמימות פשוטות הנספגות במהירות בגוף משמע ,בעלי ערך גליקמי גבוה !
ישנן מספר סיבות לכך:להעביר את הגוף ממצב של פירוק לבניה, זירוז סילוק חומרי פסולת מהשרירים,חידוש מאגרי הגליקוגן בכבד (מאגרי אנרגיה).
דוגמאות- פרי,פרי יבש ...
2.לאחר מכן חשוב לאכול פחמימות וחלבונים ביחס של 1:4 לטובת הפחמימות
למשל - סנביץ טונה,אורז או פסטה בתוספת בשר או עוף......
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות ירידה במשקלדניאלה27/09/2011
שלום,
האם קיימת בארץ מעין חוות ירידה במשקל? (כמו תוכנית הטלויזיה יורדים בגדול)
רק שלא יהיה בטלויזיה כמובן..
תודה רבה וחג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות ירידה במשקל - תגובה
אהרון רזון28/09/2011ידוע לי שלפני מספר שנים, מכון ווינגיט אירגן קבוצות הרזיה (עם פנימיה) במחזורים של שבועיים-שלושה. כדאי לבדוק. בטח שיש עוד בארץ, חפשי באינטרנט.
למרות שלרוב רואים תוצאות מוחשיות, לא מעט לקוחות חוזרים למשקלם הקודם בגלל חוסר התמדה אחרי סיום ה"טיפול" בחווה, בעיקר בנושא הפעילות הגופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לאחר הריוןרויטל27/09/2011
שלום,
ילדתי בניתוח קיסרי דחוף חודש לפני זמן הלידה המשוער.
אני כמעט 3 חודשים מנסה לעשות דיאטה ובינתיים ירדתי 7 קילו ואינני מצליחה להוריד יותר.
ניסיתי דיאטת הרעבה ואכלתי ארוחה אחת ביום, ניסיתי לאכול גם 2 ארוחות ביום ובאמצע משהו קטן, ניסיתי לעשות הליכות יותר ארוכות ברגל - אינני יודעת מה עוד לעשות.
הגובה שלי הוא 1.50 ומשקלי כרגע הוא 59 ק"ג ולפני הלידה שקלתי 50 ק"ג.
שאלותיי הן:
1. האם זה הגיוני שביום אחד אפשר לעלות קילו?
2. מה אני יכולה לשפר אצלי בכדי שאמשיך לרדת במשקל?
מודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לאחר הריון - תגובה
אהרון רזון28/09/20111. האם זה הגיוני שביום אחד אפשר לעלות קילו?
*****בהחלט, ואף יותר, אבל זה לא שומן אלא נוזלים ותכולת מערכת העיכול. תאורטית אפשר גם להוסיף קילו שומן, אבל בשביל זה צריך לאכול המון
2. מה אני יכולה לשפר אצלי בכדי שאמשיך לרדת במשקל?
*****דיאטה מתונה ומאוזנת, מחולקת ל5-6 ארוחות קטנות ביום תוך המנעות ממתוק (כולל משקאות) ומאכלים שמנים. פעילות גופנית אירובית לפחות שעה כל יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקה אלוורהרינת26/09/2011
האט יש אמת ביעילות של משקה אלוורה אם כן למה הוא טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקה אלוורה - תגובה
אהרון רזון28/09/2011על אף הפרסומת האגרסיבית שמבטיחה כמעט חיי נצח למשתמשים, אינני מאמין ביעילותה מעבר לתזונה טבעית בריאה במסגרת אורח חיים בריא. אם בכל זאת את רוצה להתנסות, כדאי לקחת כמות קטנה ולוודא לפחות שאין תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדני דיאטדנה26/09/2011
רציתי לדעת מה דעתכם על מעדני חלב 0% (מעדן פירות של דנונה/יופלה כ 60 קלוריות לגביע)
חשבתי שהם די בריאים כארוחת ביניים היות ומכילים גם פחמימות וגם חלבון ואין בהם שומן.
הם מאוד טעימים לי ואוכלת כ 5-6 ביום כקינוחים וכארוחות הביניים שלי.
בדר"כ 1 כקינוח לארוחת צהריים, עוד 2 כארוחת ביניים בין צהריים לערב, 1 או 2 כקינוח לארוחת ערב, ועוד אחד כארוחת לילה.
האם יש הגבלה על מעדני דיאט שכדאי לאכול ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעדני דיאט - תגובה
אהרון רזון26/09/20115-6 ביום זה יותר מדי כי לא משאיר הרבה מקום לגיוון. מלבד זה המעדן שאת אוהבת מכיל כימיקליים שבכמות גדולה לא מיטיבים עם הבריאות . (את יכולה לקרוא על האריזה). מבחינה בריאותית עדיף יוגורט טבעי. אפשר להכניס חתיכות פרי טרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט שונהענבל25/09/2011
שלום,
אני בת 29 שוקלת 51 גובה 1.61.
לצערי ביתי בת השנה נרדמת רק עלי במנשא תוך שאני צועדת יחסית מהר ברחבי הבית.
בממוצע ביום אני עושה את זה שעה... היא שוקלת 9.500 קילו.
האם זה נחשב פעילות גופנית? האם אני שורפת קלוריות? כמה בערך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט שונה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי25/09/2011ענבל שלום,
זו כן פעילות גופנית. בהערכה גסה את מוציאה כ-300 קלוריות. הבעיה עם זה לא קשורה לפעילות גופנית אלא לבריאות הגב שלך מחד ולהרגלים לא נכונים לילדה מידך.
תהני מימנה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי עצוםעפרה25/09/2011
שלום,
אני שוקלת 75 ק"ג וגובהי 1.49 לאחרונה נרשמתי לסדנת הרזיה אך ללא הצלחה, הירידות היו איטיות ביותר והייאוש גבר, הפסקתי עם הסדנא ואנני מסוגלת לשמוע על דיאטות.
האם ניתן לרזות בדרך אחרת??? כמו כדורים או דיקור?
(כמו כן הנני נוטלת כדורים:רסיטל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי עצום - תגובה
אהרון רזון25/09/2011לצער כולנו, אין קצורי דרך ובטח לא כדורים שעלולים גם להזיק (לא רק לכיס), ולגרום להשמנה עתידית מעבר לנקודת ההתחלה. רק תזונה נכונה ופעילות גופנית יוםיומית יעזרו בקצב זה או אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש ב..?B24/09/2011
1.המבורגר 200 גרם במסעדה למשל כמו מוזס?(כולל לחמנייה כמובן)
2.משולש פיצה בפיצרייה למשל כמו דומינוס(בלי תוספות)
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה קלוריות יש ב..? - תגובה
ליטל סמואל-לוי25/09/2011בהערכה בלבד:
המבורגר 200 גר' בלחמנייה גדולה כ-650-750 קק"ל
משולש פיצה - 250-350 קק"ל תלוי בגודל / עובי בצק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)