מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם התזונה ...ליאור הלפרון07/07/2011
אני משתדל ביום יום לאכול בריא אבל יש פעמים וזה קורה הרבה שאבא או אמא מביאים דברים מפתים מהסופר או מאיזה מעדנייה או מאפייה אני אוכל אבל מלא!!
כמו היום הם חזרו מהסופר והביאו חטיפים שוקולדים ועוד הרבה מה שבדרך כלל הם לא מביאים כי הם יודעים שאני שומר , בכל מקרה אני אוכל חטיף ואיכשהו משכנע את עצמי שאפשר עוד אחד ואחרי זה לקחתי עוד שוקולד ואז גלידה ועוד ארטיק אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות אני לא מסוגל להגיד לא לאוכל!!! יש לכם אולי איזה עצות או משהו בשביל להפסיק את התופעה הזאת??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם התזונה ... - תגובה
אהרון רזון08/07/2011כן, יש לי עצה: הסבר לאבא ואמא שבלי שיתוף הפעולה של כל המשפחה ובמיוחד ההורים, אין סיכוי לרזות ו\או לשמור. בתור הורים יש לצפות מהם ליותר הבנה של הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת הזהבbar zohar07/07/2011
אני לוקחת את הכדורים האלה כבר כמעט חודשיים לא רצוף כל יום וירדתי שמונה קילו נכון, אני יודעת שברגע שאפסיק לקחת אותם לגמרי אני יעלה. אפילו שאומרים שלא, אבל מה לעשות זה קשה בכל הדרכים האחרות לא החזקתי מעמד יותר מידי זמן. בשבוע הראשון היו לי כאבי ראש, סחרחורות, מיגרנות, וכל מיני תופעות לוואי. או שזה בגלל הכדורים או שזה פסיכולוגי כי אמרו לי שכך יהיה... כך או כך אני ממליצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחרת בדרך הרעה מכולן.
אהרון רזון07/07/2011תרופות לרזיה מזיקות לבריאות ולא עוזרות לטווח ארוך. את לא תוכלי לקחת כדורים כל החיים וכשתפסיקי כל המשקל יחזור עם ריבית, אחוז שומן גבוה יותר ושרירים מדולדלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קנית אותם?
אלונה09/07/2011היייייי אני גם רוצה אותם איפה קנית אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה
רחלי26/10/2011גלולת הזהב: לאלה שרוצים תוצאות מהירות וללא דיאטה ללא כושר גופני,בקיצור לאלה שנמאס להם מלנסות כל מיני שיטות.
תזונה נכונה כולנו יודעים מה זה אומר,לאכול 3 ארוחות ביום+ירקות חופשי ונשנוש בריא בין לבין....אבל אין לנו תזמן להשקיע בארוחות האלה ולעקוב אחריהם.לכן אני ממליצה בחום על הכדורים.ירדתי במשקל קרוב ל9 קילו בחודשיים וחצי.למרות שאני לא מסתכלת על המשקל כמו שאני רואה בהקפים של הגוף את ההורדה .ירדתי ב2 מידות.
הרגשה כייפית,הפסקתי לחודש ועכשיו אני מתחילה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות הזהב
jovi11/11/2011יש תופעות לוואי?? הזמנתי את הכדורים האלו ואני ממש רוצה לקבל איזשהו מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לאכול כל יום דג?יעל07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט, זה מומלץ.
אהרון רזון07/07/2011בתנאי שהוא טרי ללא טיגון ורוטב עשיר. יש לגוון. טונה\הרינג\מקרל משומר מותר לא יותר מפעמים בשבוע בגלל שמכילים כספית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטובאלעד07/07/2011
1.בבהנחה שאדם מן היישוב עושה דיאטה שלא מלווה בפעילות גופנית אז האינדיקציה כדי לדעת אם הוא ירד במשקל היא לפי המשקל?או לפי אחוזי שומן?
2. לאומת זאת אדם העושה פעילות גופנית+דיאטה לא תמיד המשקל הוא האינדיקציה אלא אחוזי השומן(תקני אותי אם אני טועה)
בהיחס לשאלה 2-ישנו מצב שהאדם לא יורד במשקל אלה רק באחוזי שומן?בהנחה שהוא בדיאטה ורוצה להשיל מעליו משקל עודף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב - תגובה
אהרון רזון07/07/20111. התשובה כלולה בשאלה. אם ירד במשקל, פירוש הדבר ששוקל פחות וזה רואים בשקילה. אם הירידה נעשתה בלי שינוי באחוז בשומן זה לא טוב בגלל שהוא איבד רק מסת שריר נוזלים. במקרה הזה עדיף בריאותית לא לרדת. הצלחת הדיאטה נמדדת בהורדת אחוז השומן. הבעיה היא שמדידת אחוז השומן איננה אמינה באמצעים שיגרתיים ומצריך התערבות גורם מקצועי מיומן ומצוייד.
2. לא משנה מהי שיטת ההרזיה, העיקר לוריד את אחוז השומן. יש מצב שלא יורד במשקל אלא רק באחוזי שומן, בגלל הגדלת מסת השריר על ידי אימוני התנגדות וצבירת נוזלים. במיקרה הזה רק ההיקפים יורדים וזה מצב רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דג סלמוןמיכל אהרון07/07/2011
שלום רב !!!
רציתי בבקשה לשאול אם הקרינה מיפן מגיעה לאיזורים בהם גדל דג הסלמון ובקיצור האם מותר לאכול סלמון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דג סלמון -אפשר ומומלץ
אהרון רזון07/07/2011אבל לא מהמזרח הרחוק. זה נכון גם ללא קשר לקרינה בעיקר לגבי מיני דגים מיובאים מסין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהטובה06/07/2011
שלום יש לי 2 שאלות רציתי לדעת אם אפשר לאכול פילפל חריף(שיפקה) ואם כן האם אפשר ללא הגבלה? ודבר שני רציתי לדעת אם אפשר לאכול 2כפות של גרעינים שחורים במקום כף שמן זית והאם אפשר לאכול את זה על בסיס קבוע. השמח לשמוע תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - תגובה
ד''ר רוני חרמון07/07/2011שיפקה אפשר אבל צריך להיות רגילים לחריף גרכינים במקום שמן לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני לא עושה נכון?????רויטל06/07/2011
שלום אני בת 37 שוקלת 72 גובהי 1.60 אני רוצה לרדת לפחות 10 ק"ג , אני חייבת לציין שעשיתי המון דיאטות בחיים בעיקר קיצוניות. כרגע אני נמצאת בדיאטה כבר כ3 שבועות סדר היום שלי: בוקר יוגורט 1.5% עם ברנפלקס (נסטלה או קלוגס) ארוחת צהריים 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה וקערת ירקות בערב קורונפלקס עם כוס חלב. בין לבין אני אוכלת: פרי (תפוח ,אפרסק) נס קפה עם כפית סוכר לפחות 3 , כוס קולה בערב או בירה שחורה. שישי שבת- אני אוכל בוקר וצהריים כמו שאר השבוע בערב אני אוכלת ארוחה חמה, אותו כנ"ל בשבת. אז כמו שאמרתי אני כמעט 3 שבועות בדיאטה ולא ירדתי גרם. שכחתי לציין אני עושה ספורט בערב (זומבה בבית). אז מה אני לא עושה טוב מתי אני אוכל לראות תוצאות ??אם בכלל???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני לא עושה נכון????? - תגובה
ד''ר רוני חרמון07/07/2011תורידי את הסוכר בכלל את הקולה ואת הבירה שחורה תשתי יותר מים הרבה יותר בשבת ושישי אל תוכלי אורז תפוח אדמה פסטה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורז מלא או לחם כפרי קל?שי לי06/07/2011
אני מתחבטת רבות בשאלה הזו.. אני בדיאטת הרזיה שמבוססת ברובה על פחמימות מורכבות וירקות (מבושלים וטריים). מה עדיף? ברור שלגוון, אבל מה מומלץ יותר להרזיה?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורז מלא או לחם כפרי קל? - תגובה
ד''ר רוני חרמון07/07/2011כל עוד את בשליטה על הכמויות זה לא משנה הרבה טוב לגוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת קלוריות במלצרות - דחוףבתאל06/07/2011
שלום :)
אני בת 17 , 1.66 ושוקלת בין 65 ל 75 .
אני עובדת במלצצצרות במשך חמש , שש שעות עם הפסקה בין לבין של שעה,שעתיים.
רציתי לללדדעת כמה קלוריות בערך אני שורפת במהלך הזה ?
לפי שעה אולי ?
יש לציייין שהעבודה היא אינטנסיבית , הכוללת הליכה מהירה, סחיבת מגשים דיי כבדים , ועוד ועוד .
תודה רבה מראש !!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות במלצרות - דחוף - תגובה
ד''ר רוני חרמון07/07/2011אפילו 500 עד 800 קלוריות ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאזן שליליAT06/07/2011
שלום,
רציתי לשאול כמה דברים:
אני בת 38, גובה 1.60, משקל 65 ק"ג.
רוצה להוריד 5 קילו.(אפילו יותר).
מתעמלת 4 פעמים בשבוע אירובי חזק ומשתדלת להקפיד בנושא האוכל- אך לא בדיאטה מסויימת.
הבנתי שאני צריכה לשרוף קלוריות יותר משאני מכניסה.
האם זה נכון שבן אדם רגיל שורף 2000 קלוריות ביום בלי לעשות כלום?
ואם אני שורפת כ- 500 קלוריות באירובי אז כמה קלוריות אני צריכה לאכול ואיזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאזן שלילי - תגובה
ד''ר רוני חרמון07/07/2011בכדי לשמור על משקלך את צריכה לאכול את מספר הקלוריות שתקבלי מהכפלת משקלך בעשרים ואחת נקודה שש. בכדי לרזות תוכלי פחות מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה נכונהנופר06/07/2011
שלום רציתי לשאול עם 2 כוסות חלב ביום זה ממש נורא??
אני חייבת לציין שיש לי הפרעת אכילה קטנה. אני תמיד רוצה לאכול דברים בריאים. ואם אני אוכלת שטויות אני מרגישה רע עם זה.
עכשיו גם מתחיל להתרפא לי האקנה או רוזיצאה (משהו בגבול בינהם) בפנים. ורציתי לדעת בדרך האם חלב מגביר את האקנה או את האדמומיות בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה נכונה - תגובה
אהרון רזון06/07/20112 כוסות 1% זה לא מוגזם. אין עדות מחקרית חד משמעית על הגברת האקנה על ידי חלב, אבל ברמה אינדיבידואלית עשוי להשפיע כמו מזונות מסויימים אחרים. יש לציין שרוב אנשי הרפואה לא רואים קשר בין תזונה לאקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד אוהבת לאכול בבוקר .אורחת06/07/2011
שלום
אני עם משקל עודף של 20 קילו , ונאמר לי שאני צריכה לאכול כ- 6 ארוחות ביום (קטנות) אין לי זמן ל6 ארוחות ביום ! האם ארוחת בוקר גדולה ועשירה יכולה לספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד אוהבת לאכול בבוקר . - תגובה
אהרון רזון06/07/2011רק ארוחה אחת ביום מוריד את קצב חילוף החומרים, דבר שמקשה על הרזיה. אם את באמת רוצה לרזות, תצטרכי לשנות במידה זו או אחרת את סדר היום והרגלי האכילה כולל תדירות הארוחות. אין הרזיה ללא משמעת עצמית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטואסטרוגנים וסרטן השד.מאיה06/07/2011
שלום
האם מומלץ לצרוך מאכלים שמכילים או עשירים בפיטואסטרוגנים? (לדוגמא: זרעי פשתן,סויה,שיבולת שועל וכ'ו..) כמאבק למלחמה בסרטן (ובמיוחד-סרטן השד) ? אם כן,מה המינון המומלץ והאם צריכה מוגברת עלולה להיות אף מסוכנת? האם יש דיעה חד משמעית בנושא? יש 2 נימוקים של בעד ונגד ושניהם הגיוניים! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטואסטרוגנים וסרטן השד. - תגובה
ד''ר רוני חרמון07/07/2011מחקרים שנויים במחלוקת בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה ירוקלהלהלה05/07/2011
אני נערה בת 17, בגיל 15 התחלתי לקחת כדורים שקיבלתי מהפסיכיאטר שלי שנקראים "רסיטל" בשל ה-OCD שיש לי. כתוצאה מכך התחלתי להשמין ברמה קיצונית (כול החיים אכלתי הרבה ולא השמנתי, אך לאחר שהתחלתי לינטול את הכדורים התחלתי להשמין). החלטתי להתחיל באורך חיים בריא, אכלתי אוכל מגוון, וכמובן לא הרעבתי את עצמי, כול יום הליכה של שעה וחצי, שתיית מים מרובה וכו'.
בסופו של דבר ירדתי 9 קילוגרמים , והגיע שלב שהירידה במישקל ניתקעה.
נישארה לי בטן שמנה (בעיקרון אני משמינה רק באיזור הבטן והמותנים). כרגע אני עובדת בחופש הגדול ואין לי זמן לעסוק בהתעמלות.
אני ממשיכה לאכול נכון, אך בכול זאת הבטן שלי פשוט לא יורדת, וזה מתסכל מאוד, במיוחד בקיץ.
אני צריכה משהו שיתמוך בתהליך ההרזיה ויעזור לי להמשיך להרזות עוד קצת (אני לא רוצה להיות רזה מידיי, רק רוצה להגיע למישקל נורמאלי). חשבתי לקחת כדורי הרזיה, אך אני לא בטוחה שזה מותר עם כדורי ה"רסיטל" שאני נוטלת כול יום.
לאחרונה שמעתי שתה ירוק תומך בתהליך ההרזיה, ולהלן כמה שאלות בקשר לתה:
1. האם התה הירוק משלשל?
2. כיצד התה הירוק תורם לבריאות הגוף?
3. כיצד התה הירוק תומך בתהליך ההרזיה?
4. האם יש הדל בין תה ירוק בתפזורת לבין תה ירוק בשקיקים עם תוספות?
5. כמה כוסות ביום מותר לשתות?
6. אם יש לתה תוספות שונות כמו : נענע, לימון לואיזה, פירות יער וכו', הוא מאבד את אפקט התמיכה בהרזיה, או שהאפקט נישאר גם עם התוספות?
7. מותר לשתות את התה בתוספת סוכר אם רוצים שהוא יעזור בתהליך ההרזיה?
8. מתי לשתות אותו? ליפני או אחרי האוכל?
אני אשמח מאוד, אם תוכלו לענות לי על השאלות, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אהרון רזון06/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_נטורופתיה' id=link]נטורופתיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה בחודשליאל05/07/2011
שלום !
אני בת 22, גובה 1.50 , שוקלת 49
אני רוצה לרזות בחודש הקרוב בין 3-5 ק"ג...
בנוסף לפעילות ספורט אני רוצה לשמוע על התזונה, ולפי החישובים הפשוטים שאתרי האינטרנט מציעים , יוצא לי בסביבות 1000 קלוריות ליום, שאני יודעת שזה מעט.
התפריט היומי שלי:
בוקר: גרנולה עם יוגורט
ביניים: חטיף גרנולה ונס קפה
צהריים: לקט ירקות עם חזה עוף ופטריות
ערב: מרק / פרכיות עם גבינה
עם תפריט כזה בשילוב ספורט ניתן יהיה להרזות תוך חודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה בחודש - אפשרי, אבל פחות.
אהרון רזון05/07/2011עם הנתונים שלך קשה ולא רצוי יותר מ 2-3 קילו לחודש.
בוקר: גרנולה עם יוגורט
****גם פילפל אדום.
ביניים: חטיף גרנולה ונס קפה
*****במקום חטיף, פרוסת לחם מלא עם גבינה 3%
צהריים: לקט ירקות עם חזה עוף ופטריות
****2-3 פעמים בשבוע דג טרי צלוי. סלט ירקות מכל הצבעים עם שמן זית כמנה ראשונה
****ביניים: פרי
ערב: מרק / פרכיות עם גבינה
*****מרק טבעי (לא אבקת מרק). גם סלט ירקות.
פעילות גופנית לפחות שעה ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)