מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת תפוחיםהילה13/01/2009
אני רוצה לעשות תפריט דיאטה זה ליום יומיים תפריט מומלץ בוקר: שני תפוחים ארוחת ביניים בשעה 10:00: תפוח אחד צהריים: שני תפוחים וגביע יוגורט דל שומן ארוחת ביניים בשעה 16:00: תפוח אחד ערב: שלושה תפוחים וגביע יוגורט כמה בערך אני ירד? והאם ההרזיה היא מדומה של מים נוזלים ושירירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הילה
ד''ר רוני חרמון14/01/2009דיאטה של יומיים לא נותנת תוצאות וחוץ מזה דיאטה צריכה להיות מאוזנת בריאה ונכונה וחוץ מזה דיאטה מצליחה אם עושים אותה הרבה זמן מינימום חודש ואין קשר לקצב הירידה , קצב הירידה תלוי בהרבה מאוד גורמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאכלים בעייתייםש13/01/2009
הירקות הבאים: ברוקולי, כרוב ניצנים, כרוב ובעיקר כרובית עושים לי לא טוב בבטן. אם אני אוכלת ממש קצת זה לא משפיע, אבל אחרת זה גורם לי לתחושת חוסר נוחות בבטן שמלווה בפליטת המון גזים. יש לציין שאני אוהבת מאוד את הירקות הללו ומודעת לחשיבותן הבריאותית ולא הייתי רוצה להימנע מאכילתם. האם יש דרך כלשהי למנוע או לפחות להחליש את תופעות הלוואי הבלתי נעימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהיא
ד''ר רוני חרמון14/01/2009יש כדורים סופחי גזים בכול בית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאורי13/01/2009
אני בזמן האחרון כל הזמן רעבה ואני לא יודעת למה? אני לא רוצה להשמין ואני אוכלת גי הרבה נ.ב. אני בת 15 גובה 160 ושוקלת בסביבות ה55 האם אני צריכה לרזות? אני אשמח מאוד לתשובה. אורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אינך צריכה לרזות
ד''ר רוני חרמון14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נס קפה בבקשההילה13/01/2009
קפה רוני 11.01.09 20:07 כמה קלוריות יש בכוס נס קפה עם סוכרזית ומעט חלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הילה
ד''ר רוני חרמון14/01/2009יש לקחת את נתוני האנרגיה מקופסת הנס קפה לפי כמות להוסיף את האנרגיה של כמות החלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שום דבר לא משביע אותי..עור רפוי13/01/2009
אני כבר לא יודע מה לעשות, כבר תקופה של חודש אני סובל מהתקפות בולמיות שבהן אני מעמיס כמויות מטורפות של אוכל.. ניסתי כבר כמעט כל דרך וכל תפריט אפשרי, אם זה לאכול כל שעתיים שלוש אם זה לאכול ארוחות יותר משביעות אם זה לשתות הרבה בין גם בין ארוחות ולהוסיף ירקות אבל כמעט כלום לא משביע אותי.. אני מגיע לבית מהצבא אחרי שדאגתי לאכול בצבא ופשוט נתקף רעב... לפעמיים זה קורה לי בצהריים ולפעמיים בערב ( בעיקר בערב ) שפשוט אין לי תעסוקה, אני כבר לא יודע כיצד לטפל בזה אני אוכל ארוחות ממש טובות ומסודרות ועדיין לא שבע. אפילו הוספתי לי כמעט לכל ארוחה 2-3 פרוסות לחם וזה עדיין לא משביע, מה עושים? אני אוכל ארוחה ומיד ישר מרגיש עוד רעב ודופק עוד ארוחה ועוד כמה פירות ועוד כמה ארוחות ועוד כמה מתוקים או טוסטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שלומי
ד''ר רוני חרמון14/01/2009לא ברור ממדי גופך גילך משקלך והגובה שלך ולכן קשה ליעץ לך אם אתה לא שמן תאכל כמה שאתה צריך אסור בכול מקרה מתוקים וחטיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכון ..שני13/01/2009
האם זה תורם הליכה כל הליכון פעמיים בשבוע ? כ 20 דקות כל פעם בעצימות של בין 5.5 ל 6.5 קילומטר לשעה , אגב כמה קלוריות אני שורפת ? אני 1.70 ומשקלי 62 ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שני
אהרון13/01/2009אני שמח לראות שאת שומרת על הפיגורה, המשיכי כך. אני מבין שכבר אין לך מיגבלה מוחלטת לפ"ג ואפילו מעט זה יותר מכלום ועוזר. בתור התחלה המינון נכון. את יכולה לחשב בעצמך את ההוצאה הקלורית לפי הנוסחה: משקל*0.8*מרחק (ק"מ) = אנרגיה (קק"ל) במילים אחרות את שורפת 0.8 קק"ל עבור כל ק"ג גוף לכל קילומטר . 62*0.8 = בערך 50 קק"ל . צריך להכפיל במספר הקילומטרים לחישוב של ההוצאה הקלורית. כמובן שיכולה להיות סטיה לכאן או לכאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרון :)
שני13/01/2009כן יש לנו בבית ספר חדר כושר , אז בשיעורי ספורט אנחנו הולכים לשם בזמן האחרון .. אז אני מנצלת את זה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר רוני חרמון14/01/2009הליכה של 20 דקות בכול עצימות לא עושה כלום בכדי לשרוף 200-350 קל' צריך ללכת במשך שעה רצופה במהירות של 5 קמ"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותליאל13/01/2009
1.כמה קלוריות יש בשקית אוכל מלאה בפופקורן שהוכן בקליה ללא שמן ומלח כלל? 2.כמה קלוריות יש בתפוח בגודל סביר שקונים בסופר? אם אני חורגת יום אחד ב-50-100 קל' אותו יום ואני לא מפצה יום למחורת וממשיכה לאכול את אותה כמות קל' הרגילה שלי ,האם זה יתבטא בעליה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
ד``ר נסטור ליפובצקי15/01/2009שלום,
2 כוסות פופקורן= 70 קלוריות
תפוח עץ בגודל בינוני= 50-60 קלוריות
חריגה חד פעמית בסדר גודל שאת מתארת תהיה זניחה מבחינת עליה במשקל
סוף שבוע נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין b12יהלי13/01/2009
אני בת 28, בבדיקת דם אחרונה שביצעתי לפני מס שבועות, גיליתי שרמת ה- b12 אצלי היא 215. לכאורה, הנתון נראה חיובי לפי המדדים של קופת החולים, אולם בכתבה שקראתי לאחרונה נכתב כי ערכים בסביבות ה- 200 נחשבים נמוכים. חשוב לציין כי אני סובלת (קבוע) מעייפות ותשישות, ולאחרונה גם מכאבי ראש. האם יש קשר בין הדברים? איך לדעת אם עלי ליטול תוסף כלשהו, ואיזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי ספירת ההמוגלובין?
אהרון13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוגלובין
יהלי13/01/2009תוצאת ההמגלובין מאותה בדיקה 13.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת המוגלובין תקינה
אהרון13/01/2009B12 קרוב לגבול התחתון אבל עדיין תקין. מוסכם בין אנשי המקצוע שרמה נמוכה של הוויטמין גורמת לתסמינים המתוארים. יש לציין שהדבר נכון רק במקרה של מחסור חמור (קרוב ל100). מחקרים אחרונים מראים שבמקרה של רמה גבולית התופעה קיימת רק כאשר גם ההמוגלובין נמוך מה שאינו נכון לגביך. לא נראה לי שהמצב מחייב תוספים. בכל מקרה אכלי יותר מאכלים עשירים בB12, בעיקר בשר. מומלץ כבד פעם בשבוע. אני מציע לפנות לרופא המטפל להמשך בירור התסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יהלי
ד''ר רוני חרמון14/01/2009בבעיות בריאות צריכים לטפל רופאים ולא הפורום ולכן המלצתי לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטקינסשרה12/01/2009
שלום, אני התחלתי לפני שבוע דיאטת אטקינס בכדי להוריד 7 ק"ג. כיוון ששהמרחק מהמטרה אינו גדול בסה"כ, התחלתי את הדיאטה בשלב מאוחר יותר שלה (זאת אומרת, כאשר היא פחות מחמירה וכמות הפחמימות גבוהה יותר מאשר בשלב הראשון). אני פועלת לפי התפריט המוכתב, רצה כל יום במשך 20-30 דקות, ובכל זאת, איני רואה ירידה משמעותית עדיין, למרות שלפי מה שקראתי הירידה מהדיאטה אמורה להיות קיצונית יחסית. עד עכשיו (תקופה של כמעט שבוע) ירדתי בסה"כ קילו אחד. האם זוהי רק הסתגלות של הגוף אל הדיאטה או שיש דרכים שאוכל לעזור למהר את הירידה? יש לציין, שמשקלי הנוכחי הוא 56 ק"ג (לאחר ירידה של ק"ג אחד) וגובהי הוא 1.63. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטקינס
אהרון13/01/2009דיאטה שנויה במחלוקת. בהתחלה אמורה לתת תוצאות מהירות יותר מרוב הדיאטות האחרות אבל סטטיסטיקה מראה (יש לזה הסברים ) שגם החזרה לנקודת ההתחלה מהירה יותר. קצב הירידה תלוי בין היתר במסה הכוללת של הגוף ובעודף המשקל. לך אין עודף וגם מסת הגוף שלך לא גדולה, לכן ירידה של קילו סבירה יחסית, ומבחינה בריאותית וסיכויי הצלחה לאורך זמן לא רצוי יותר. בדרך כלל הירידה גדולה יותר בשבוע הראשון (כמובן שלא הכול שומן, אפילו לא הרוב). אם אין עניין של שנוי מאזן הנוזלים עקב המחזור החודשי, אין לצפות לזרוז הקצב ללא שינוי בתפריט ו\או בהוצאת אנרגיה על ידי הגדלת היכף הפ"ג. אם אצה לך הדרך, אני מציע הרחבת הפעילות האירובית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
ד''ר רוני חרמון14/01/2009דיאטת אטקינס חייבת להיות מדוייקת ולפי השלבים המקוריים אין אפשרות לדלג על שלבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות לבנות זה טוב ?נועה12/01/2009
הרבה אומרים שכפיפות בטן לבנות זה לא טוב כי זה עושה שרירים זה אכן ככה ? לדוגמא היום עשיתי 30 קפיפות אה ועשיתי היום גם ריצה 15 ד'ק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפיפות בטן
אהרון12/01/2009טובות לבנים ולבנות (יופי של חרוז!) דווקא בגלל חיזוק השרירים. שרירי הבטן הם בין החשובים שבגוף. גם הריצה חשובה, אפשר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל זה שורף קלוריות
נועה13/01/2009מה זה עושה לבטן מרזה אותה הוא מחזזק אותה ואחרי זה יש שרירים ביום רביעי אני ינסה לרוף קילומטר וחצי אם אני לא טועה אני לא מבינה בזה כל כך D: זה טוב זה 6 סיסובים בערך בבית ספר שלי . אבל אני ירוץ 5 סיבובים כי אסור כל כך הרבה בהתחלה . אה ואם הכפיפות בטן אן שורפות קלוריות תוכל לכתוב לי כמה קלוריות בערך זה 34 כפיפות תודה אתה עוזר לי מאוד , אתה כמו הדיאטן שלי . D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמח לעזור לך
אהרון13/01/2009ומתרשם שהמוטיבציה שלך גבוהה. כפיפות בטן לא שורפות קלוריות באופן משמעותי אבל מחזקות את השרירים הגדולים והחשובים האלה. ככל שיש לך יותר שרירים את שורפת יותר קלוריות במנוחה וזה עוזר לשמירה על המשקל. ריצה כן שורפת שומן, רצוי להעלות את המרחק בהדרגה. אם קשה לך לרוץ, גם הליכה מהירה בסדר (רצוי 5 ק"ם או יותר כל פעם ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועה כפיפות בטן זה תמיד טוב
ד''ר רוני חרמון14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר לידהמרינה12/01/2009
שלום, ילדתי בניתוח קיסי לפני חודש וחצי, בהריון עליתי 20 קילו.....עד כה ירדו 10 ונותרו 10 מיותרים. אני מעוניינת לדעת האם אני יכולה לעשות דיאטת הרזייה אם אני מניקה? אם כן מה מומלץ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר לידה
ד``ר נסטור ליפובצקי12/01/2009מרינה שלום, ראשית מזל טוב. ניתן לרדת במשקל תוך כדי שאת מניקה. אבל מאוד קל לפגוע בתפוקת החלב, לכן חשוב שתבקרי אצל דיאטן להרכבת תזונה מתאימה. כך תוכלי להנאות מירידה במשקל מסודרת תוך כדי הנקה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קלוריות ותפריטלינה11/01/2009
יש לי שאלה דוגמא : בנאדם ניזון מכמות של 1500 קל' ליום במשך כ-שבועיים ויום אחד הוא חורג ב100 קל', כלומר אוכל 1600 והקל' באות מחטיף של שוקולד האם הסיכוי לשינוי במשקל הוא מבטיח ?כלומר בטוח תיהיה עליה במשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינה
ד``ר נסטור ליפובצקי12/01/2009שלום,
אם את מתכוונת לגבי בן אדם שבאופן תאיורטי מוציא 1500 קק''ל ליום וצורך 1500 קק''ל ליום ובאופן חד פעמי מוסיף 100 קק''ל, קרוב לוודאי לא תהינה השפעה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ליפובצקי
לינה12/01/2009ואם מדובר בבנאדם שלא מוציא 1500 ק"ל ביום כלומר בבן אדם שלא מתעמל אני מדברת פה על תפריט של עליה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינה
ד``ר נסטור ליפובצקי12/01/2009התכוונתי לאירוע חד פעמי אצל אדם שמוציא בסך הכל (במנוחה+תנועה) 1500 קלוריות (שזו הוצאה קלורית נמוכה מאוד). אם התכוונת להוספת 100 קלוריות ביום יום, כן, במהלך הזמן יעלה במשקל, לאט אבל יעלה.
ערב טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במיני סטפר לירידה במשקל..רותם11/01/2009
אני בת 14.5 160 שוקלת 56.5 קודם כל. זה אפשרי?הכוונה,נניח ואני עושה 60 דקות ביום רשום לי שהורדתי 500 קלוריות,זה אמין או שזה לא באמת מחשב? שמעתי שזה הורס את הברכיים.. זה נכון? האם פעילות כזו כל יום יכולה להשפיע לטובה ולעזור לי לרדת במשקל או שזה הורס את השרירים לא ממש הבנתי קראתי הרבה ביקורות ואני מבולבלת.. תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
רותם11/01/2009הפעילות מולוות בדיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נופר
ד``ר נסטור ליפובצקי12/01/2009לפעילות גופנית הרבה צדדים חיוביים אך לפעמים גם שליליים, כגון פגיעה בשלד (גב, ברכיים...). לכן רצוי בגילך לגוון את סוג הפעילות. פעילות 4-5 פעמים בשבוע ועדיף לא רק סטפר, תגווני עם הליכות או שחייה. דאגי לנעל טובה בזמן הליכה. הרישום הקלורי של המכשירים מקורב, והייתי מעדיף בגילך שתשימי לב פחות לקלוריות ויותר למזון בריא ופעילות מתאימה. כדי לרדת במשקל את צריכה לקבל ייעוץ מקצועי. פעילות לבדה לא בהכרח תעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכון למרק עגבניות טעים ולא משמיןהילה11/01/2009
מצרכים:
3 עגבניות טריות מקולפות
1 בצל גדול
3 שיני שום
3 גבועלי סלרי
עלי אורגנו טרי
1 רסק עגבניות קטן
חצי כפית סוכר
מלח ופלפל טחון טרי
3 כפות אבקת מרק
אופן ההכנה :
מכניסים למעבד מזון את העגבניות, בצל, שום, סלרי, אורגנו ורסק עגבניות וטוחנים .
מעבירים לסיר ומבשלים בערך כחצי שעה, מוסיפים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל עוד כמה דקות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר יותר בריא ודיאטתי
אהרון11/01/2009אבקת מרק אינו מוצר בריא (מלא מלח וכימיקלים) . אפשר לשפר את הטעם על ידי הוספת ראש סלרי, פטרוזיליה שמיר,גזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אני לא יודעת מה לעשותנועה11/01/2009
כמו שאתם יודעים אני בדיאטה כבר שבוע ויומיים ועכשיו אני צריכה לנסוע לאורחים ואירוע אם יגישו שם דברים שאסור לי לאכול כמו עוגות שוקלדים דברים משמינים , מה אני יאכל ? וגם ניהיה בבר מצווה וגם בשבת חתן תעזר לי בבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תבואי רעבה
אהרון11/01/2009אכלי בבית לפני האירוע דברים דלי קלוריות עם נפח גדול כגון סלט ירקות ללא רוטב ושתי הרבה מים. באירוע העדיפי פירות (אם יהיו) במקום עוגות ואם לא תחזיקי מעמד, הרע במיעוטו זה עוגות ללא קרם, רצוי עם פירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
ד``ר נסטור ליפובצקי11/01/2009הבעיה העיקרית בירידה ושמירה על המשקל היא חשיפת יתר למאכלים משמינים ולא בריאים. לצערנו אנו מתמודדים בחברה שלנו יום יום עם מאכלים אלו. פרט לכך שלא כדאי להגיע רעבה לאירועים חברתיים, אני ממליץ לך לבחור בשרים ודגים לא שמנים עם שפע ירקות, להתרחק מהתוספות ואם את חייבת עוגה, להחליט מראש את המנה האחרונה ואת הכמות שתוכלי ממנה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
נועה11/01/2009בשבת חתן מה לעשות כמו שאמרתה לי לאכול מנות בלי הרבה קלוריות ולאכול טיפה מעוגה ואפשר לאכול שוקולד ? ותיראה אני יהיה אצל אורחים 3 ימים ואני יצטרך לאכול את מה שיתנו לי מה אתם מציעים לי שאני יעשה לדוגמא אני יאכל את הארוחה אבל בלי לחם אולי רק בבוקר קצת ואז ארוחת צהריים ובארוחת ערב לאכול משהו קטן ואז יהיה תקינוחים מותר לי לאכול קצת מנקינוחים ? וסליחה שאני חופרת אני פשוט לא רוצה להרוס את כל הדיאטה שעשיתי עד עכשיו . ויש לי את הרצון להרזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא חייבת
אהרון11/01/2009גם כשאת מתארחת את לא חייבת לאכול כל מה שמגישים. הסבירי בנימוס שאת בדיאטה ואת מבקשת ירקות במקום תוספות מרוכזות לבשר. כמו כן, אל תאוכלי את החלקים השמנים וכמובן לא מטוגן. בדיאטה , בעיקר בהתחלה , לא עושים פשרות. וותרי על השוקולד . גם בלי עוגות לא תמותי מרעב, אפשר לסיים את הארוחה בפרי. על חמאה, מרגרינה וגבינות שמנות אין מה לדבר. אל תשכחי פעילות גופנית יומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)