מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספיגת ויטמינים ומינרליםשירה09/01/2009
שלום תוך מה זמן מרגע האכילה, נספגים הויטמינים והמינרלים בגוף? ולגבי סידן, תוך כמה זמן הוא נספג בעצמות? ואם אני מעשנת, האם עדיף לי לעשן לפני האוכל, מיד לאחר האוכל, או בטווח זמן מסוים לפני/אחרי האוכל? (כך שלא תהיה הפרעה בספיגת הויטמינים והמינרלים, או שתהיה פגיעה מינימלית...) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירה
ד''ר רוני חרמון11/01/2009ראשית לא בריא לעשן ואת חייבת להפסיק לעשן. כמו כן אין קשר בין סיגריות לספיגה במעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה לא ברורה במשקלנועה09/01/2009
שלום שמי נועה אני בת 25 ושוקלת כרגע 63 על גובה של 1.63 לפני כ5 שנים עשיתי דיאטה במסגרת שומרי משקל, שבסך הכל היא דיאטה מאוזנת והצלחתי לרדת 15 ק"ג עד למשקל של 58.מאז שמרתי על עקרונות הדיאטה שניתנו לי והמשכתי לאכול לפי תפריט זה פחות או יותר אך לא המשכתי לרדת במשקל. . לאחרונה העלתי במשקל -5 ק"ג יחסית מהר-בערך בחודשיים. ולא היתה ברור הלי הסיבה כי לא אכלתי יותר, ביצעתי פעילות גופנית סדירה בעיקר אירובי,5 פעמים בשבוע. ובדקתי בבדיקות דם תפקודי בלוטת תריס והכל היה תקין. רציתי לדעת האם יש התרגלות של הגוף לכמות הקלוריות שאני אוכלת והאם למרות הדיאטה התמידית שאני נמצאת בה, אצטרך להפחית עוד קלוריות כדי לחזור למשקלי המקורי. ואם כן מה הסוף? כל פעם ארד לרף נמוך יותר... אם יש פתרון אחר אשמח לשמוע ורציתי לדעת אם יש עוד גורמים גופניים המשפיעים על עליה במשקל פרט לתת פעילות בלוטת התריס. ואיפה אפשר לבדוק אותם. תודה רבה נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נועה
ד''ר רוני חרמון11/01/2009אין קסמים אם עלית במשקל סימן שלא עשית בדיוק את מה שצריך היה לעשות. המלצתי תואכלי קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך בעשרים וארב כפול 0.9 . ותמשיכי לעשות פעילות גופנית תוך שתיית מים רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ספורט בבית שורפים שומןנועה08/01/2009
איזה ספורט בבית שורף קלוריות שומן תוכלו להביא לי דוגמאות וחברה שלי עשתה דיאטה וירדה כל שבוע חצי קילו היא אכלה טוב ועשתה ספורט איך אני גם מורידה חצי קילו לשבוע אני חייבת יש לי אירוע אני שוקלת 52 ואני מאוד לא אוהבת את הבטן שיצאה לי ואת המותניים הרחבים שלי אני יכולה להחזיק מעמד בכל אפשרות . אשמח אם תעזרו לי , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר +
נועה08/01/2009.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
אהרון09/01/2009יום קודם שקל רק 51 קילו, זה לא ייתכן שהשמנת קילו ביום אלא חל שינוי בתכולת מערכת האיכול ו\או בשעת השקילה . מה שנכון עבור החברה שלך אינו בהכרח נכון לגביך. נראה שהנתונים שלכן שונים לפחות בחלקם. כעיקרון אפשר לעשות פעילות אירובית גם בבית כגון ריצה במקום, קפיצות על חבל, מדרגה, ריקוד אירובי מול ווידאו וכמובן שימוש במתקנים אם יש לך (הליכון, אופני כושר). הבעיה היא שבד"כ לא מתמידים. אם יש לך זמן ורצון, למה לא תלכי בחוץ בקצב מהיר + ריצה מדי יום כמה שאת יכולה להרשות לעצמך, רצוי לפחות חצי שעה. אם תעשי את זה ולא תקזזי באוכל, תרזי אבל אני לא מבטיח 3 קילו בחודש (לפחות) כפי שאת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הדר
ד''ר רוני חרמון11/01/2009אין אפשרות לכוון את האזור בגוף של ההרזיה.כמו כן רצוי לרדת כ- 5% מעודך המשקל שלך בממוצע כל שבוע כך שתלוי בעודף משקל שיש לך. פעילות גופנית ללא דיאטה לא תוריד אותך במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה לספורטאיםשרון08/01/2009
אני בת 15 1.67 ומשקל 58. אני מרבה ללכת לאימונים 3 פעמים בשבוע. בחודשיים האחרונים ואני כל הזמן אוכלת הרבה יותר ממה שצריך כי אני לא מרגישה שובע, והעלתי כמעט 8 קילו. תוכלי לתת לי עצות מה לאכול נכון ומתי? אשמח עם תעזרי לי ץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה לספורטאים
ד``ר נסטור ליפובצקי09/01/2009שרון שלים,
מאוד חשוב לדעת מה ההוצאה הקלורית שלך ולפי זה להתאים לך את הערך האנרגטי הנכון על פי הנתונים האשים שלך. כמובן שזאת אי אפשר לעשות דרך האינטרנט. רצוי לאכול לפני הפעילות הגופנית מנת פחמימות עם מעט חלבון. לאחר הפעילות גם חשוב מאוד לאכול פחמימות וחלבונים, כדי למלא מחדש את מאגר הפחמימות בשריר ולהחזיר את החלבון לשריר. חוץ מזה רצוי לאכול כל שלוש שעות. תשתדלי לצרוך מוצרים מלאים (לחם מלא, קטניות וחולי') והרבה מים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסבוב חישוק זה עוזרנועה08/01/2009
סליחה שאני חופרת אבל יש לי חישוק כבד עם עיגולים וכשקניתי אותו היה כתוב באיטנרנט בפרסומת זה מוריד קלוריות האם זה נכון ? כי אני לא רוצה סתם לסבוב תחישוק ולדעת זה לא יעזור לי תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסובב חישוק
ד``ר נסטור ליפובצקי08/01/2009שלום נועה,
כל סוג פעילות טובה כדי לעלות את ההוצאה הקלורית בתנועה. עם זאת קשה לי להאמין שלסובב חישוק נמצא בין סוגי הפעילות שניתן לעשות לאורך זמן, כך שהתרומה להוצאה הקלורית תהיה קטנה. בנוסף לא מאמין שעל ידי פעילות כזו תעלי את הדופק לרמות של שריפת שומנים. הייתי מחפש פעילות יותר הגיונית כגון הליכה, ריצה, שחייה או חדר כושר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן אני יכולה להרזות .נועה07/01/2009
שלום אני שוקלת 51 והגובה שלי הוא 1.57 אני בדיאה כבר 6 ימים אני מאוד רוצה להרזות ויש לי את הרצון הזה הבעיה שלי שיש לי מותניים רחבים מאוד ואני לא אוהבת את זה ויש אפשרות להוריד טיפה מהחזה ? אני רוצה גם שתיגידו לי הם התפריט אכילה שלי הוא נכון וטוב אני אוכלת 3 ארוחות ביום ולפעמים גם עם בנים ארוחת בוקר עם מוצרי חלב כמו טיפה קוט'ג גבינה לבנה פרוסם לחם חום קל עם חמאה קלה ושותה או נס קפה או תה עם כפית סוכר אחד ובארוחת צהריים אני אוכלת לפעמים פסטרמה שהיא לא הרבה קלוריות עם פרוסת לחם חום קל עם סלט ירקות שיש בפנים סלרי ולפעמים טונה עם תירס. בארוחת ערב אני אוכלת משהו קטן כמו איזה המבורגר עם סלט או מרק ולפעמים יש לי בניים בין ארוחת בוקר לצהריים אני אוכלת איזה מעדן של אקטיביא או פרי אני עושה ספורט 6-5 פעמים בשבוע ספורט כמו לסובב חישוק 5' ד'ק , אירובי לפחות 25 ד'ק , קפיפות בטן , אופניים בשכיבה , הרמת רגליים בשכיבה .. השאלה שלי זה תוך כמה זמן אני ירד במשקל ? בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נועה
ליטל סמואל-לוי07/01/2009לצערנו לא ניתן לכוון ירידה במשקל לאיזור מסויים בגוף כמו מותניים או חזה. הירידה במשקל בדרך מתבטאת בכל הגוף. לפי התפריט שלך נראה שאת אוכלת מעט מידי וגם לא מגוון. חסרים בו גם מרכיבים תזונתיים חשובים כמו ברזל וסידן.
איני יודעת בת כמה את לכן קשה לקבוע אם את צריכה לרדת במשקל וכמה את צריכה לאכול, אך חשוב להתאים את התפריט שלך לפי גובה, משקל וגיל או לחילופין לעבור בדיקת קצב חילוף חומרים שתקבע בדיוק לכמה קלוריות את זקוקה ביום.
פני לייעוץ תזונתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערות לתפריט ועוד
אהרון08/01/2009לא אשאל אותך על גילך כי ברור לי שאת צעירה מאוד. מבנה הגוף אינו בשליטתנו, לכל היותר אפשר לבוא בטענות אל הבורא.. לגבי החזה קיימת אופציה ניתוחית אך לא כדאי למהר. !. מומלץ לאכול כל יום ארוחות ביננים 2. בארוחת הבוקר יש לוותר על החמאה והלחם צריך להיות מלא ולא חום (זה עם צבע). המשקה בלי סוכר אלא עם ממתיק מלאכותי. יש להוסיף פילפל אדום. 3. ארוחת צהריים: כל יום חלבון כגון בשר בקר\עוף רזה או דג צלוי עם סלט גדול ומגוון וירקות מבושלים\קיטניות. מדי פעם אפשר לוותר על לחם . 4. בארוחת הערב לוותר על חמבורגר לטובת גבינה\ביצה\דג. 5. לאכול 2-3 פירות ביום. לפי הנתונים שלך מומלץ לרזות, לא יותר מ1.5 ק"ג לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם עזרתם לי מאוד רק עוד משהו
נועה08/01/2009הספורט שכתבתי לכם יעזור לי לרדת במשקל| כמו לסובב חישוק או לעשות אירובי אם לא אז תביאו לי רעיונות איך לשרוף שומן וקלוריות ואני בת 13 וחצי ואני גם רוצה להרזות לפחות בחודש 3 קילו ואני צריכה תפריט בארוחת בוקר תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה קשה, לא מומלץ ולא בריא
אהרון08/01/2009להוריד 3 קילו בחודש בהתחשב בנתונים שלך. את כבר רזה ועדיין בתהליך גדילה. לא הקצב חשוב אלא ההתמדה באורח חיים בריא לאורך זמן. מה בוער לך? לו היה לך עודף ניכר הקצב שאת רוצה היה במקומו ואפילו מעבר לו. לפעילות שלך, שהיא טובה, אפשר להוסיף (לא חייבת כל יום) גם הליכה מהירה של 45 דקות אבל אם יש לך אפשרות לשחות יהיה אפילו עדיף. באופן כללי כל פעילות שמעלה את הדופק במשך לפחות חצי שעה ל130-140 (בהתאם לגיל שלך) שורפת שומן באופן משמעותי.מומלצת גם פעילות לחיזוק השרירים אבל לגיל שלך זה פחות קריטי בגלל שתהליך אבוד מסת השרירים באופן טבעי מתחיל בגיל מבוגר יותר. דוגמה לארוחת בוקר: דייסת שיבולת שועל\סובין שיבולת שועל, חצי גביע קוטגי 3%\גביע לבן, פילפל אדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן רעבה...המורעבת06/01/2009
שלום, לכולם! ראשית כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפשת תשובה או פתרון לבעיית הרעב התמידי שלי. אני כל הזמן רעבה! אני אוכלת חמש ארוחות מסודרות ביום, מקפידה לשתות בין לבין (בעיקר תה, כי קר לי..) ולא יכולה להשוויץ בביצוע פעילות גופנית כלשהי מבלד ישיבה במשרד במשך כ-9 שעות מדי יום.הבעיה היא שאני מתחילה להיות רעבה כרבע שעה אחרי שאני מסיימת לאכול (גם אם מדובר במאכלים עתירי פחמימות, חלבונים וקלוריות). יחד עם זאת, אני לא מאפשרת לעצמי "להתפרע" וכנראה בזכות זה שומרת על משקל תקין (BMI=19.3). האם יש שם לתופעה כזו?מה לעשות? אולי להוסיף משהו לתפריט הרגיל? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן רעבה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/01/2009שלום לך, ראשית כל, אם את מצליחה לשמור על BMI נמוך מ-20, אז כנראה הבעיה לא חמורה ואת משתלטת היטב. חסרים הרבה נתונים שלא ספקת. בת כמה את, האם בעיית האכילה היא בכל הארוחות או במיוחד בשעות הערב והלילה... באופן עקרוני, יתכן שאת לא ממש מגיע לשובע אמיתי, ז.א. המרכזים העצביים בשמוח לא הודיעו על תחילת השובע, אלא שהפסקת לאכול כי את מפוצצת.
במקרה כזה רצוי שתתחילי לתרגל, אכילה איטית, ללעוס 20 פעם כל ביס. גם בחירת מזונות עשירים בסיבים, יכולים לסייע לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משהו....
אהרון07/01/2009אינני רוצה להכנס לסיבת הרגשת הרעב או לדרכי הטיפול. אני רוצה רק לציין את כוח הרצון האדיר שלך שמאפשר שמירה על משקל נמוך, (קרוב לגבול התחתון של התקין) למרות העדר פעילות גופנית והרעב המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקה חלבון WHEYליטל05/01/2009
האם המשקה חלבון WHEY מומלץ לירידה במשקל? כלומר אם שותים את השייק במקום ארוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקה חלבונים
ליטל סמואל-לוי07/01/2009שלום ליטל,
משקה חלבון אינו תחליף טוב לארוחה מאוזנת משום שהוא חסר את מרכיבי המזון האחרים. המשקה הזה מיועד לאנשים שצריכים לעלות את צריכת החלבון היומית שלהם (בעיקר כאלו שמתאמנים בחדר כושר ורוצים לעלות את מסת השריר), ואז הם צורכים את המשקה כתוספת לארוחות הסדירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייבא לי למות04/01/2009
יש לי בטן ממש שמנה ומדידלת מלאת שומן אני שוקלת 49 והגובה שלי 1.57 האם זה בסדר? ואם כן אז מה עושיםע ם הבטן אני עושה שיעור דינאמי פעם בחודש ושיעור אירובי פעם בשבוע והליכה מהירה במשך שעה וחצי כל יום שבת.. מה עושייםם? וכל יום אני אוכלת תפריט של בערך 1500 קלוריותת היום הפרזתי ואכלתי 200 גרם קשיו אבוקדו שלם וחפיסה שלמה של שוקולד פרה אוורירי..לבד וקופסאת סוכריות של מנטוס פיררות האם אני יכולה להשמין מהיום?וכמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????????:(((((
בא לי למות07/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ליטל סמואל-לוי07/01/2009שלום לך עצובה,
לפי הנתונים שמסרת משקלך תקין לחלוטין. התמידי בספורט שאת עושה (השתדלי לפחות 3 פעמים בשבוע) ובתפריט מאוזן וכך תוכלי לסייע "בחיטוב" המקומות שאת רוצה ובהרגשה כללית יותר טובה.
באופן עקרוני אכילה מוגזמת חד פעמית לא יכולה להשפיע מאוד על המשקל בתנאי שאת חוזרת לאכילה רגילה מיד לאחר מכן.
חשוב שתרכיבי לך תפריט מאוזן יחד עם דיאטן / דיאטנית שיעזור לך לשמור על המשקל הרצוי, להרגיש שבעה ולא להפריז לעיתים קרובות.
מקווה שהתעודדת מעט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שאלת שוקוtziv04/01/2009
אם אני מכינה כוס שוקו: כפית גדושה של שוקולית + מים + מעט חלב 3% (רבע כוס). כמה קלוריות יש בכל כוס שוקו?? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום TZIV
ד''ר רוני חרמון04/01/2009צריך לחשב לפי משקל את השוקולית כולל הסוכר שבה ואת החלב ולקבל את התשובה. הערך הקלורי מצוי על האריזה וצריך רק לחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסויה04/01/2009
שלום אני בת 15 כותבת פה דע הרב אני 160 השמתי קרוב ל7 קילו ואני שוקלת 4 בטטה אני יודעת האם זה נורמלי? וחוץ מזה האם אני יכולה לרדת במשקל או שז יפגע בי . חשוב לציין שעליתי עקב ירידה דרסטית שבעקבותיה נפק לי המחזור החודשי ועוד לא חזר. אני נורא מבואסת מזה והתגובות שנויות במחלוקת חלק אומרים לי שאני צריכה לרדת קילו שניים וחלק אומרים לי להשאר . שזה גם מבאס כי התרגלתי שאומרים לי שאני רזה מדי. אני כבר לא יודעת מה לעשות ומקווה שתוכלו לעזור לי . תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחסויה
ד''ר רוני חרמון04/01/2009אני חושב שאת קצת מבולבלת את חייבת לפנות ליעוץ . לטובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
חסויה04/01/200954
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה צודקים, ואלה צודקים
אהרון04/01/2009אבל אני בדעה של הקבוצה השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחת לבלבל גם אותי
אהרון04/01/2009התכוונתי שאפשר לרזות קצת. העיקר לאכול נכון ולעשות פעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהרוון02/01/2009
שלום אני אני 5 ימים בשבוע אוכלת כ1100 ועושה ספורט ויומיים בשבוע ברצףףף אני עושה את דיאטת הלימודה שזהו מעין צום בשביל זירוז הירידה במשקל... האם האחרי היומיים הללו שבהם אני חוזרת לאכול נורמלי אני משמינה כתוצאה שיומיים צמתי ...(דיטאת הלימודה) ולאחר מכן אכלתי בריא ונורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוון
ד''ר רוני חרמון04/01/2009צום לא מומלץ והוא אינו עוזר בירידה במשקל. הנזק שלו רב מהתועלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני01/01/2009
י בחורה מלאה, אני מנסה לרזות כבר הרבה זמן אבל לא מצליחה. במשך כל היום אני לא אוכלת הרבה ולא אוכלת משמין. הבעיה מתחילה כשאני חוזרת הביתה. תוקף אותי רעב בלתי מוסבר ואני אוכלת בצורה אובססיבית האם ניתן להסיר את זה? מה ניתן לעשות כדיי להמנע מכך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה, משקל, גיל, תפריט נוכחי?
אהרון01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לתפריט עבור אישה בת 50לינה01/01/2009
שלום אימי בת ה-50 גובהה הוא 1.60 ומשקלה כ-65 קילוגרם מעוניינת להורזות כ-5 קילו . לא מרגישה בנוח עם עצמה עם משקל זה מישהו יכול להמליץ על תפריט בסביבות ה-1000 קלוריות? המורכב מבוקר פרוסת לחם רגיל עם 2 כפות גבינה ביניים צהררים ביניים וערב? תודה רבה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלצת התאמה אישית
אהרון01/01/2009אבל כדוגמה לקחתי את התפריט שלך הורדתי ממנו מה שמסומן ב--- והוספתי +++ בוקר: 2 פרוסות לחם מלא 3 כפות קוטג' 5% 2 כפיות ריבה --- 2 פתי בר---- כוס שוקו מורכב מ2 כפיות שוקולות חצי כוס חלב חצי מיים--- ביניים: לבן 1.5%+++ פילפל אדום+++ צהריים: חצי כוס פחמימה כף חומוס 2 פרוסות פסטרמה סלט ירקות+++ ביניםם: יוגורט פרי 3%--- פרי-תפוח/או 2 קלמנטינות ערב: 2 פרוסות לחם מלא 3 כפות גבינה 5% כפית ריבה--- 2 וופלות קפו'צ'ינו--- סלט חסה+++
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון אני מתנצלת אבל
לינה01/01/2009אני מעדיפה לקבל תפריט עבור אימי מאחד מאנשי מקצוע שקצת מבינים יותר עיניין מקווה שלא פגעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לינה
ד''ר רוני חרמון04/01/2009אני חושב שאת צריכה יותר מודעות לנושא הדיאטה הרבה יותר ידע והבנה. בכול מקרה רצוי לקבל יעוץ כפול דיאטטי ופסיכולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרנטו או ליטל
לינה04/01/2009שאלה , אם יום אחד אפספס למשל יוגורט פרי , אני ארד במשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדרליאל01/01/2009
אני אוכלת 3 פע' בשבוע שקית אוכל מלאה בפופקורן שאני מכינה ללא שמן רציתי לדעת כמה קלוריות מכילה שקית כזו של פופקורן ומה בריא בפופקורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קל' כתובות על השקית ואין בזה בריאות
ד''ר רוני חרמון01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)