מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תפריט?אושר08/02/2009
כפי שכתבתי לכם לפני בערך חודש משקלי היה 112 ק"ג גובהי 177 ס"מ נתתם לי המלצה על 1500 קל' ביום.אך הפחתתי במס' הקל'. היום אני שוקלת 104 ק"ג ירדתי 8 ק"ג התפריט שלי מורכב כך: בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כפית קוטג'+פרוסת צהובה לייט+מלפפון/כפית חומוס+פרוסת פסטרמה סה"כ 150 קל' ביניים: מעדן דיאט סה"כ 60 קל' צהריים: 4 פרוסות לחם קל+2 כפיות קוטג'+2 פרוסות צהובה לייט/ביצה+חצי טונה במים+כפית מיוקל+4 פרוסות לחם קל +סלט ענק צבעוני סה"כ 300 קל' [לא כולל את קל' הסלט] ביניים:פרי,תפוח או 2 קלמנטינות או מעדן דיאט או 2 פתי בר סה"כ 80 קל' ערב: 3 טבעולייט/קופסה טונה במים/3 קציצות/1/4 עוף+ירקות חיים+מבושלים+4 פרוסות לחם קל הערך הקלורי של ארוחת הערב משתנה ,הוא נע בין 450 קל' ל 550 קל'. כמובן שתיית מים מרובה אך מעט ספורט פעם או פעמיים בשבוע קיקבוקס 45 דק'. סך הקלוריות היומי שלי הוא נע בין 950 קל' ל 1050 קל' ביום. בשישי ושבת הקלוריות שאני צורכת הם 1400 קל'[קצת פינוק] האם התפריט מורכב טוב?וכמובן האם הוא תפריט בריא או שרצוי לשנות או האם הוא מוגזם או??? אודה לכם על תשובתכם והמלצתכם תודה מראש אושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכות על הירידה
אהרון08/02/2009עבור המשקל הנוכחי שלך, 1000 קק"ל מעט מדי לכל הדעות. לא הקצב חשוב אלא ההתמדה. אחרי "המכה" של החודש הראשון, כדאי להוריד הילוך ולתת לגוף מה שהוא צריך כמותית ואיכותית לצורך תפקוד תקין ושמירה על קצב חילוף החומרים. אני מציע לך להעלות את הערך הקלורי ל1500 קק"ל ממוצע יומי ולהוסיף פעילות אירובית וגם אנאירובית. אין לי כרגע זמן להתייחס לתפריט שלך באופן ספציפי, ואני מקווה שמישהו מהמנהלים יעשה את זה, אחרת אחזור אליך מחר במשך היום עם הצעות שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות והתגובה אלא
אושר09/02/2009שבשישי ושבת אני צורכת 1400 קל' רק מיום א' עד ה' צריכת הקלוריות שלי הן 1000 קל' ופעם פעמיים בשבוע אני עושה קיקבוקס 45 דק', אז לדעתך זה לא אתי בשבילי 1000 קל' ולהעלות ל-1500 קל' לכל יום כל השבוע. אוקיי אני אנסה כך ונראה מה יהיה הלאה.... תודה רבה אושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואשמח מצידך להצעות שיפור לתפריט תוד
אושר09/02/2009תודה רבה מראש אושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות שיפור
אהרון09/02/2009בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כפית קוטג'+פרוסת צהובה לייט+מלפפון/כפית חומוס+פרוסת פסטרמה סה"כ 150 קל' ===לחם קל מלא, חצי קופסת קוטג' 3% בלי צהובה גם פילפל אדום \ פסטורמה מוצר מעובד מלא מלח וכימיקלים, עדיף חזה עוף או הודו צלוי ללא עור שאפשר להכין 2-3 ימים מראש, אפשר כל פעם 100 גר + פילפל אדום ביניים: מעדן דיאט סה"כ 60 קל' ====במקום דיאט, לבן טבעי 1.5% + פרי צהריים: 4 פרוסות לחם קל+2 כפיות קוטג'+2 פרוסות צהובה לייט/ביצה+חצי טונה במים+כפית מיוקל+4 פרוסות לחם קל +סלט ענק צבעוני סה"כ 300 קל' [לא כולל את קל' הסלט] ====השתדלי אוכל מבושל: מרק ירקות\ירקות מבושלים\קטניות בנוסף לסלט. אפשר לוותר על לחם. במקום מיוקל-כפית שמן. מנת החלבון צריכה להיות לפחות 200 גר לפני בישול של דג\בשר רזה צלוי ביניים:פרי,תפוח או 2 קלמנטינות או מעדן דיאט או 2 פתי בר סה"כ 80 קל' ===עזבי פתי בר. אפשר גם פרי גם יוגורט טבעי 1.5% (לא מעדן) ערב: 3 טבעולייט/קופסה טונה במים/3 קציצות/1/4 עוף+ירקות חיים+מבושלים+4 פרוסות לחם קל ====בלי טבעולייט. אם מספיק ירקות, אפשר לוותר או לצמצם לחם. אפשר לגוון טונה עם סרדינים הערך הקלורי של ארוחת הערב משתנה ,הוא נע בין 450 קל' ל 550 קל'. כמובן שתיית מים מרובה אך מעט ספורט פעם או פעמיים בשבוע קיקבוקס 45 דק'. ====לא מספיק. את צריכה כל יום שעה פעילות אירובית וגם 2-3 פעמים בשבוע אנאירובית לשימור מסת השרירים. משטר הספורט הזה צריך להפוך לאורח חיים, אחרת לא תתמידי ברזון אחרי שתשיגי את מטרתך. עד לפני 10 שנים גם אני הייתי שם ורק אימוץ פעילות גופנית יומית לצד תזונה נכונה (ללא תסכולים וספירת קלוריות עזרים לי לא לחזור למקום אליו חוזרים כמעט כולם תוך 1-3 שנים או אפילו כמה חודשים.. ====לא מציע לך להעלות בבת אחת ל1500 קק"ל , אלא כל שבוע להוסיף 100 בימים הדלים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הצעת שיפור התפריט
אושר10/02/2009אך אני אלך על תוספת ה 100 קק"ל שהצעת להעלות בהדרגה, ספורט יותר ממה שאני עושה אין לי אפשרות לעשות , מכיוון שיש לי ילד קטן וזה לא כל כך מסתדר אך תודה אני בטוחה שאסתדר, יוזמה לא חסר לי בכלל וכח רצון גם לא .כשאני מחליטה אני הולכת עד הסוף ואין לי בעיה עם זה ,מבטיחה לעדכן המשך י ר י ד ה בהמשך, ושוב תודה על העידוד וההתיחסות. אושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בננות לחולי סכרתאורלי08/02/2009
לאחרונה גילו אצלי את מחלת הסוכרת מסוג 2. הרופאה אמרה לי להימנע לגמרי מאכילת בננות, למרות התועלות הרבות בפרי זה. האם מותר לי לאכול בננה אחת ביום ? ערכי הסוכר שלי בדם הם: 145 בצום. תודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ד``ר נסטור ליפובצקי09/02/2009ראשית כל את חייבת לגשת לדיאטן קליני שמתמצא בסוכרת ולקבל יעוץ לפחות לתחילת הדרך. החיים שלך יהיו יותר קלים אחרי יעוץ כזה. בבננה קטנה 15 גר' פחמימות כמו בכל פרי אחר.
הרבה בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמוציות מיובשותשני08/02/2009
טעמתי אותן והן כלל לא חמוצות, דווקא מתוקות, האם זה בגלל הסוכר שהוסיפו להן? האם עדיף לאכול חמוציות מוקפאות ללא תוספת סוכר. מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך תזונתי ירוד
אהרון08/02/2009וגם תוספת סוכר. ברור שעדיף מוקפאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון - האם הבנתי מדברייך
שני09/02/2009שלחמוציות, באשר הן, יש ערך תזונתי ירוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמפורש לא!
אהרון09/02/2009יש להן ערך תזונתי ניכר וגם מייחסים להם סגולות מיוחדות, בהחלט כדי להכניס אותם לתפריט . זה נכון לגבי צורתן הטבעית (שלא נתן להשיג אפילו באירופה בעונה הזאת) אבל גם בהקפאה הערך נשמר במידה סבירה. זה לא תופס לגבי מיובשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקים ותזונה נכונהחסוי08/02/2009
שלום רב. יש לי דלקת פרקים אריטריסריאומטיזם. אני נוטלת כדור על בסיס קבוע יומי (פלאקווניל). סך הכל המצב מצוין. השבוע היתה לפתע הידרדרות במצב, כפות הידיים שוב נוקשות, נרדמות בלילה, ואפילו דלקת לאורך הכתף, כמו בימים הרעים שמלפני נטילת הכדור. "ירד לי אסימון" שהשבוע אכלתי כל יום סלט חצילים .והתופעות החלו במקביל ובצמוד. התיישבתי על המחשב לראות אם יש אפשרות לזיה בין הדברים, מריפרוף במאמרים באינטרנט ראיתי שיש קשר ושעדיף להימנע מחצילים. א. האם יכול להיות שסלט חצילים ישפיע כלכך על המצב? ושתהיה כזו הידרדרות? ב. מאילו עוד מאכלים כדאי להימנע , ומה מומלץ כן לאכול? ת ו ד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה. אודה על תגובתכם
חסוי10/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לחסוי
ד''ר רוני חרמון10/02/2009דלקת פרקים היא תאור של מצב ולא אבחנה רפואית ולכן קשה לדעת אם הדלקת היא חיידקית או לא אם אי בשל גורם משקעים או חוסרים או אם היא בשל גורם של כשל חיסוני כך שאין לי תשובה ברורה לגבך אבל אני יכול להגיד בצורה הברורה ביותר שאם המזון שלך יהיה מאוזן ולא תגזים בצריכה של מזון מסויים והכמויות תהיינה סבירות לא נשקפת לך סכנה להתפרצות המחלה בשל אוכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה? אפשר לחדד משהו?
חסוי10/02/2009תזונה מאוזנת......האם יש מוצרים שכדאי להימנע מהם? אם יש מוצרים שכדאי להשתמש? אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי. אגב הדלקת אינה חיידקית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת המזון על דלקת פרקים
אהרון10/02/2009אלרגיה למזון יכולה לגרום להחמרה בדלקת פרקים שכבר קיימת ולהאיץ את התפתחותה, או להוות טריגר להתפרצות דלקת פרקים. ישנם מזונות הידועים יותר כמעוררי אלרגיה, כמו: חיטה, חלב ומוצריו, שמרים, בשר ומוצריו, תירס, חלבון ביצה, עגבניות ושאר הסולניים (חציל, תפו"א, פלפל), בוטנים, שוקולד, סויה ומוצריה, צבעי מאכל וחומרים משמרים. באופן כללי, מומלץ להקפיד על תפריט בריא ומאוזן המתבסס על מזונות מלאים העשירים בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. להרבות בירקות מכל הסוגים (למעט אלו החשודים כאלרגנים), דגנים מלאים, קטניות ואגוזים, כמו גם בדגים מהים הצפוני. (אומגה 3) רצוי להימנע מפחמימות מזוקקות ועודף סוכרים וממזונות מעובדים ותעשייתיים. מומלץ להתאים תזונה באופן ספציפי, בהתאם למצבו ולצרכיו של החולה. יש לשלול מצבים של בעיות במערכת העיכול, כמו מעי רגיז, קנדידה ועוד. אלו יכולים להחמיר את הבעיה. עודף משקל עלול להיות גורם משמעותי ומומלץ לטפל בו, כדי לא להכביד על המפרקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היינגה07/02/2009
אני נועה בת 15 גובה 1.55 ומשקלי 44 המשקל שלי תקין ואני רוצה לשמור עליו.יש לי נטייה להשמנה ,פעם שקלתי 60 קילוגרם שזה המון ובעזרת דיאטנית ירדתי 5 קילו ואת השאר ירדתי לבד עם המון הליכות וקצת אוכל ,וגם פגעתי בגוף שלי בדרך,בכך שאין לי מחזור כבר למעלה מחצי שנה..ושהבטן שלי ממש יצאה ומדולדלת..ונהיו לי כאבי גב לעיתים תכופות. עכשיו הסתכלתי פה בהודעות של האנשים וניסיתי לאמץ לי תפריט חדש..אבל אני לא יודעת אם הוא טוב ומתאים לי על מנת לא להעלות במשקל.. יש לציין שעוד לא התחלתי לאכול לפיו זה רק מה שראיתי פה וחיברתי לי משהו שנראה לי סבבה בשבילי. בבוקר לשתות אטימל טבעי. בביה"ס 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' וירק ותפוח. בצהריים מנת בשר או עוף או טונה עם כוס פחממה וירקות עם חמוצים(זיתים). ביניים ירק או פרי. ערב מעדן אפס אחוז שומן עם קלמנטינה. . מה אתם אומרים?כמה קלוריות יש בו?והאם הוא מאוזן ?אפשר להשמין ממנו? אני עושה הליכה בסופי שבוע ימי שישי ושבת באופן קבוע במשך שעה הליכה מהירה . יש לי עוד שאלה..לפעמים אני חוטאת ואוכלת 2 פרוסות עוגת הבית או עוגיות שוקולדים סוכריות והמון מסטיקים..חלה לחמניות ושטויות למיניהן ...מה אתם אומרים על זה?להפסיק לגמרי? ועוד משהו..יש לי חולשה לדגני בוקר..וזה החיסרון שלי אם אני קונה אני יורדת על קופסא לבד ביום..בלי יכולת לעצור את עצמיי..יש דרך להתמודד אם זה?או שפשוט לא לקנות? וגם אני מכורה למסטיקים ללא סוכר אני כל היום לועסת אותם בלי הפסקה...זה מפריע בתהליך השמירה על המשקל?ו..אם אני אוכלת פירות יבשים(מחר) הרבה לפחות 400 גרם שזה יותר מ 2000 קלוריות לדעתי בנוסף לתפריט הזה..אני עלולה להשמין? בבקשה תענולי וסורי על החפירות..אני ממש מתעניינתת בזה..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצהQ
נגה09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מקפיצה
אהרון09/02/2009אני מיעץ לך לשאול שאלות ממוקדות ואם יש צורך לפצל במספר הודעות תוך בחירת כינוי שתתמידי בו. זה יבטיח שתקבלי התייחסות מפורטת אם לא באותו יום, אז למחרת. בכל מקרה בהודעה מורכבת כזאת יש סיכוי לקבל רק תשובה כללית ולא ממצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעיסת מסטיקים קרוב ל 100נגה07/02/2009
מסטיקים ללא סוכר ,תפגע בירידה במשקל??? אני לא יכולה בלי..וכבר ניסיתי הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי.?:[[[
נגה09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואלת
ד''ר רוני חרמון09/02/2009לעיסת מסטיק מעלה את חומציות הקיבה וגורמת לבעיות שיניים ומפרקי הלסת. מוגזם ללעוס על היום הערך הקלורי זניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה100 מסטיקים
לילוש09/02/2009הערך הקלורי הוא לא זניח בכלל! מדובר על 100 מסטיקים ליום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלוםםם
שאלה09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך המלצה על מזון עשיר בחלבון..רועי07/02/2009
שלום רב אני מתאמן בחדר כושר ואני אחרי דיאטה שהורדתי בה בשנה וחצי 25 קילו שינתי את האורך חיים שלי עכשיו אני מתאמן בחדר כושר רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לאכול לפני החדר כושר כ3 שעות לפני. ואחרי האימון כחצי שעה אני שותה שייק חלבונים שיש בו 30% חלבון .. ופה הבעיה אין לי מושג מה לאכול אחרי האימון איזה ארוחה משביעה יש לכם להציע לי ואיזה מוצרי מזון יש בהם הרבה חלבון אני שוקל 79 קילו בנוי היטב והאימון שלי הוא על בסיס חיטוב עם משקל תודה מראש רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל, גובה, הרכב ואורך האימון?
אהרון07/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מראש על העזרה אהרון ..
רועי07/02/2009הגובה שלי 186 בן 25 שוקל 79.5 אחוז שומן12 אני עושה אימון בין שעה לשעה וחצי נטו אני מתאמן חזה ידיים רגלים בטן וגב כרגע אני בתוכנית אימון שאני עושה את כל הגוף אני עובד על משקל שקשה לי לגבור סטים של 15 כפול 3 לכל מכשיר אבל אני עושה בכל המאמץ הרצון שלי להיבנה לפחות תוך 3 חודשים מאוד רציני יש לי מבנה גוף רחב ובנוי היטב כבר אחרי 3 שבועות יש תוצאות חיוביות מבנה גוף שרק מחכה להתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב מצויין, כמעט מושלם!
אהרון07/02/2009מה לגבי אירובי? זה לא פחות חשוב. תזונה לפני ואחרי: רווחת דעיה שצריך הרבה מאוד חלבון למתאמנים והיא מוטעית. אין יחס ישר בין כמות החלבון בתפריט לבין פתוח שרירים. אם בתפריט יש יותר מדי חלבון והוא מוגבל בערכו הקלורי, פרוש הדבר שהוא דל פחמימות וזאת טעות לעוסקים בפעילות גופנית אינטנסיבית. אם אין לך מספיק פחמימות בתפריט השריר נפגע. 20-30 דקות לפני האימון: בננה או 1-2 פרוסות לחם. אחרי האימון: לא חייבים משקה חלבון, אפילו מיותר. תוך שעה מומלצת ארוחה עיקרית מורכבת מחלבון ופחמימות כאשר הדגש דווקא על פחמימות. למשל בשר\דג עם לחם מלא\אורז מלא או פסטה מחיטה מלאה עם גבינה צהובה\בולגרית 5% וכו" גם סלט גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהאילנה07/02/2009
שלום רב! אני בת 20 גובה 1.67 משקל 61. לפני כ5 חודש שקלתי 68 ק"ג ורזיתי כעת אך כבר כמה חודשים אני מנסה להוריד את המיותר ללא הצלחה. אני עושה 4-5 פעמים בשבוע הליכה, בבוקר אוכלת אבוקדו או חצי עם פרוסת לחם קל 37 קלוריות ופרוסת גבינה צהובה 5%. בצהריים אורז או קוסקוס עם שניצל סויה או תירס - מה שיש בצבא. ובערב דג בתנור לרוב נסיכת הנילוס, קצת שעועית אדומה או לפעמים קטניות למינהן בכמות של 2-3 כפות. למה אני לא מצליחה להוריד את המשקל המיותר, במיוחד באזור הבטן? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים טובים מאוד
אהרון07/02/2009המשימה שלך צריכה להיות שמירה לאורך זמן אבל אם בכ"ז את רוצה להוריד יותר, הני כמה שיפורים: אני בת 20 גובה 1.67 משקל 61. לפני כ5 חודש שקלתי 68 ק"ג ורזיתי כעת אך כבר כמה חודשים אני מנסה להוריד את המיותר ללא הצלחה. אני עושה 4-5 פעמים בשבוע הליכה, בבוקר אוכלת אבוקדו או חצי עם פרוסת לחם קל 37 קלוריות ופרוסת גבינה צהובה 5%. ======רק רבע אבוקדו ולא כל יום. גם פלפל אדום. לגוון עם קוטג' 3% במקום גבנ"צ בצהריים אורז או קוסקוס עם שניצל סויה או תירס - מה שיש בצבא. ====שניצל לא מומלץ למרזים. להוסיף סלט גדול עם מעט שמן ולהקטין ולוותר על אורז\קוסקוס ובערב דג בתנור לרוב נסיכת הנילוס, קצת שעועית אדומה או לפעמים קטניות למינהן בכמות של 2-3 כפות. =====הדג ללא רוטב. נסיכת הנילוס אינו דג איכותי, אבל זה מה יש. ===== לאכול פרי בארוחות בינים. למה אני לא מצליחה להוריד את המשקל המיותר, במיוחד באזור הבטן? ====איו הרזיה נקודתית אלא פרופורציונית. מומלץ לעשות תרגילים לחיזוק שרירי הבטן כדי שתבלוט פחות אבל רק הרזיה כללית תוריד שומן גם מן הבטן, ההיקף יקטן ב 1ס"ם בהרזיה של 1 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
אלה09/02/2009תודה רבה. כמו כן ברצוני לשאול האם יעזור לי לקחת טבליות אשכולית או אצות ים או כדורים מהסוג הזה שמגבירים חילוף חומרים ויכולים לתרום להרזיה? אלה לא כדורי הרזיה הם פשוט תומכים.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חיה כזאת
אהרון09/02/2009אין דבר שאוכלים או שותים שמזרז את חילוף החומרים אלא שתומך.....בכיסם של היצרנים ומוכרי אשליות למחפשי קיצורי דרך. אם היה מוצר כזה שגורם להרזיה או מונע השמנה ללא נזק לבריאות, לא היו עוד שמנים בעולם. האמיני לי שהייתי קונה את כל המלאי מבית המרקחת הקרוב לשימוש עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אילנה
ד''ר רוני חרמון10/02/2009משקלך תקין אם את רוצה לרזות עוד קילו שניים את צריכה לאכול קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי ממכפלת משקלך ב- 24 ושוב כפול 0.9 . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום :)קסניה07/02/2009
אני בת 17, גובה 176, משקל 65 אני רוצה להרזות, ואני אוכלת תפריט של 1200 קקל, ומתאמנת 2-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית. שאלתי היא האם התפריט שלי מספיק או שאני צריכה להעלות או לרדת? בוקר-פרוסה לחם מחיטה מלאה+כף גבינה 5% ביניים-2 פירות\2 ירקות צהריים-כוס פחמימה+חזה עוף+סלט ירקות ביניים-פרי\ יוגורט ביניים שוב-בננה\ירק\חטיף אנרגיה (זוהי הארוחה שלפני האימון בד"כ) כאן אני מתאמנת בד"כ ערב-2 פרוסות לחם מחיטה מלאה+טונה במים או בשמן (כשזה בשמן אני מנקזת את כל השמן ככה שלא נותר שמן בטונה כלל) תודה. אגב, מה זה פחמימה? איזה מוצרים כלולים בפחמימות? (מוצרים טובים שבריאים לגוף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה לרזות
אהרון07/02/2009התפריט שלך בריא ומאוזן אבל בהתחשב בנתונים המצויינים והפ"ג את צריכה לאכול יותר. אם את דוגמנית או מתכננת להיות, זה סיפור אחר (לפי הנורמות הלא בריאות ולא הגיוניות). פחמימות הן אחד משלושת אבות המזון ונמצאות בכל המוצרים מן הצומח בריכוז זה או אחר וגם במוצרי החלב. בתפריט כשמדברים אל פחמימות מתכוונים למאכלים עם ריכוז גבוה, בעיקר דגנים (כולל אורז) ומוצריהם, גם קינואה ותפו"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאני לא צריכה להרזות,
קסניה08/02/2009לפי הBMI אני במשקל התקין, אבל על הגוף שלי לא רואים את זה. יש לי שומן מיותר בכל מקום, ולא אני לא רוצה להיות דוגמנית או להגיע למשקל נמוך או לאנורקסיה חלילה, אבל פשוט בשביל הביטחון העצמי אני רוצה להרזות ולחטב. אני לא מסתכלת האמת על השמקל כל כך, אני מסתכלת על התוצאות איך שהן נראות על הגוף שלי, או למשל על מכנסיים שקטנות עליי. אז האם התפריט בסדר אם אני רוצה להרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבר הרלוונטי הוא אחוז השומן
אהרון08/02/2009לכן הדגש צריך להיות על פ"ג כוללת פעילות בונה שריר על מנת למצק את הגוף ולצמצם הקפים. מעט מדי אוכל לא תורם להורדת אחוז השומן אלא להאטת קצב חילוף החומרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה לא עונה לי על השאלה.
קסניה08/02/2009הבנתי את כל הקטע של הפ"ג, ואני מתמידה ועושה הכל, אחרי כל זה, האם התפריט מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיקף התפריט
אהרון08/02/2009בהנחה שקצב חילוף החומרים שלך נורמלי, אינו מספיק. כפי שציינתי תזונה בחסר גורמת לגוף לחסוך באנרגיה תוך מניעת הרזיה ואפילו עליה באחוז השומן על חשבון השרירים. אם זה מדאיג אותך גשי לבדיקה מטבולית (תהליך פשוט, לא פולשני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה לעשות את הבדיקה הזו?
קסניה08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון ווינגייט
אהרון08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסניה
ד``ר נסטור ליפובצקי08/02/2009שלום,
על פי הנתונים שלך אין צורך בהרזיה. אם את מרגישה שהגוף לא מספיק חטוב, אז תשתדלי לעשות מספיק פעילות גופנית. שילוב של פעילות אירובית ופעילות כוח יביא אותך לתוצאות שהיית רוצה לראות.
התפריט שלך מבחינת הרכב נראה מקובל על הדעת אבל 1200 קלוריות זה מעט מאוד לבחורה כמוך ובטח מעט עם תשתדלי לעסוק בספורט על בסיס של מספר פעמים בשבוע. תוכלי טוב, תעשי פעילות ותהני מהחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! ואתה אומר בעצם
קסניה08/02/2009שאני צריכה להעלות את הקלוריות בתפריט שלי? תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו אליך ד"ר נסטור,
קסניה08/02/2009אתה יכול להסביר לי מה זאת השיטה שלך? במה היא שונה מכל תזונה נכונה ופעילות גופנית אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסניה
ד``ר נסטור ליפובצקי09/02/2009כן, לדעתי את צריכה לעלות את הצריכה הקלורית. לגבי שיטת "דוקטור נסטור" זה לא המקום לפרסום עצמי. את מוזמנת להכנס לאתר שלי, לקרוא ומשם לכתוב פנייה או להתקשר אלי ישירות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על משקלנ.07/02/2009
צהריים טובים, לאחרונה השלתי כ-20 קילו בתוכנית מתונה אצל דיאטנית. פרק הזמן שלקח לירידה היה כשנה כולל פעילות ספורטיבית. כיום אני במשקל 60 ק"ג וגובהי 1.60 .(בת 36 ולאחר 3 לידות). בשבועות האחרונים אני מוצאת עצני בבולמוסי אכילה ובכלל חורגת לגמרי מכללי תזונה נכונה. עליתי 2 קילוגרמים ואני פוחדת להמשיך ולעלות. למעשה הפסקתי גם את המנוי בחדר הכושר עקב בעיות כלכליות. אני נחושה לעצור את "ההדרדרות" הזאת עכשיו ותהיתי האם הליכה 4 פעמים בשבוע כ 50 דקות תוכל להוות תחליף לכושר שעשיתי? ובכלל איזה המלצות יש על מנת לשמור על המשקל אחרי העבודה הקשה שעשיתי..? בברכה, נ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה + פ"ג
אהרון07/02/2009קצב הירידה שלך היה נכון ובריא. תזונתית, המשיכי במה שלמדת ולימדת את הגוף שלך, וגם כל יום שעה הליכה מהירה או פעילות אירובית אחרת. אפשר לחלק לשניים. חשוב להמשיך גם עם פעילות בונה שריר בכדי להחזיק את קצב חילוף החומרים גבוה. בשביל זה אינך חייבת חד"כ, אפשר לבצע בבית נגד משקל הגוף וציוד פשוט וזול כמו גומיה ומשקןליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר שנתיים לא מצליחה להתמיד...אגם07/02/2009
היי קוראים לי אגם ואני בת 19 שוקלת 95 קילו והגובה שלי הוא 1.72. מאז ומתמיד לא הייתי הבחורה הרזה שבחבורה. עוד מגיל קטן הייתי עושה דיאטות "מהירות" כאלה שלא אוכלים בהן כלום, ואז מעלים את כל המשקל שהורדנו ואפילו יותר. בתחילת כיתה י' הייתי אצל דיאטנית שיחד איתה ועם פעילות ממש מועטה של ספורט הצלחתי להוריד בפחות מחצי שנה 20 קילו. ומאז בכיתה יא העלתי והורדתי כל הזמן 7-10 קילו. מאמצע כיתה יא, ועד עכשיו (היום אני חיילת) לא הצלחתי להתמיד בשום דיאטה, מעבר לכמה ימים בודדים. מאז שהתגייסתי (לפני כחצי שנה) העלתי עוד 10קילו, וכפי שנראה מציב לא יהיה טוב אם אני לא אעשה מהוש עם עצמי. אני מתמודדת עם מצבי לחץ בעזרת אוכל. ואני דיי עצלנית בכל הקשור לספורט. אני לא רוצה לסיים את השירות הצבאי שלי שאני אראה כמו כדור פורח. בשירות הצבאי שלי אני עושה משמרות מה שגם מקשה על אוכל סדיר, כיוון שיש מצבים שאני צריכה להיות ערה כל הלילה... מה שגורם לי גם לאוכל בשעות נוספות ביממה. ההערכה העצמית שלי ירדה, ואני כבר כמעט ולא יוצאת. מהבושה של איך שהשמנתי לא הלכתי למסיבות גיוס של חברותיי, אני לא יוצאת בימי שישי, והכי נורא שלא הלכתי למסיבת סיום של יב. זקוקה לעזרה דחוף... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??????
אגם20/02/2009??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגם
ד``ר נסטור ליפובצקי20/02/2009שלום אגם,
כמו במקרים רבים בפורום, אנשים זורקים פצצה, שלא ממש מתאימה לטיפ באמצעות פורום, אלא לטיפול נכון ורציני פנים אל פנים. את יודעת שלרשום לך תפריט דרך האינטרנט או להגיד לך לשתות הרבה מים ולעשות הרבה ספורט, לא יעזור כי את זה כבר אמרו לך אלף פעם. קודם כל תדאגי לאכול בצורה מסודרת במשך היום כדי שלא תהיי רעבה במשמרות כי אם בנוסף לאכילה רגשית תוסיפי קצת רעב, כמובן לא תתמודדי עם זה.
חוץ מזה כפי שכתבתי אין ספור פעמים בפורום, תחפסי לך דיאטן או דיאטנית רציניים שיעזור לך לשנות את הראש, רק זה יצליח.
בהצלחה,
נ.ב. ועל תפסידי מסיבות מהסוג שסיפרת, אסור לך לתת שזה יקרה. אלה הדברים היפים שתזכרי כל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל ואקנהרוני06/02/2009
אני לא אוכלת הרבה דברים כיוון שזה מחמיר אקנה. אני אוכלת רק דברים טובים אך הם לא משמינים ואני מאוד רזה וזה עוצר את הגדילה שלי! רציתי לדעת אילו מאכלים משמינים אפשר לאכול שלא עושים פצעים[אקנה]?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר רוני חרמון07/02/2009אקנה מושפע רק חלקית מהמזון שאנחנו אוכלים ויש עוד סיבות נוספות הורמונליות ובריאותיות נוספות שגורמות לאקנה . אני מיעץ לך לפנות לרופא עור ולקבל יעוץ תזונתי ובריאותי כאחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפריט שלינגה06/02/2009
ראשון עד שישי בוקר:אקטימל או תה. בית ספר: 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 1% עם מלפפון גר שלם ולפעמים תפוח ירוק גדול.ומסטיקים עם סוכר ובלי.. צהריים-פרגית על האש עם סלט ענק וקצת זיתים עם 2 כפות אורז ושעועית ירוקה עם אפונה ועדשים עם מרק/עוף במרק צח עם ירקות בצל תפוח אדמה וקישוא עם זיתים ולחם קל וחצי אבוקדו/טונה בשמן כחצי קופסא עם סלט ענקי ו 3 זיתים/ביצה קשה עם זיתים ועם מלא ירקות בתנור עם לימון ופפריקה/קוטג' 1% כחצי קופא + מלא ירקות בתנור וזיתים ביניים-תותים או תפוח או גזר או חטיף דגנים או שוקולד או סוכריה על מקל או פרוסת חלה עם חצי אבוקדו ולימון. ערב-מעדן 0% עד 64 קלוריות+קלמנטינה או תפוח+מסטיקים.. יש לציין שבמשך כל היום אני לא עוסת מסטיקים כי זה משאיר אותי מרוכזת וגם זה טעים לי.. ואני שותה המון מים.. לא נוגעת במיצים בכלל..ונעמנעת ממטוגניםם אני מפחדדת להששמין ולא רוצה שתתפח לי הבטן אחרי שירדתי כל כך הרבה ואני באמת לא רוצה להידרדר לדיאטות של הרעבה כמו שאמרת .. מה אתה מציע לי לשנות?והאם יש מאכלים או תרגילים שעוזרים לחיטוב של הבטן?? יש לציין שאני עושה 3 פעמים בשבוע 20 כפיפות בטן אבל ממש קטנות ,אני לא מרימה הרבה את העורף ואת הידיים אלא ממש כיווצים קטנים שכמעט לא מורגשים..ואני בשיעור עיצוב הגוף עם גומיה פעם בשבוע ועושה הליכה באופן קבוע כל יום שבת הליכה מהירה במשך שעה ו 10 דקות..ויום שישי במשך חצי שעה+- עולה במדרגות כל יום בין 4-10 קומות.. מה לשנות???על מנת לא להשמין?בבטן,ובכלל? וכמה קלוריות יש בתפריט הזה? יש לציין שביום שבת התפריט שלי כמעט כפול מזהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי כמההצעות בשבילך
נופר06/02/2009אני מבינה את המוטבציה והרצון להרזות אך התפריט לךא ממש מסודר ומלא במיוחד לאחת כמוך שעושה הליכות במשך שעה וחצי ! כמה תינוקנים בשבילך בוקר:אקטימל - טוב אפשר לשלב את עם תה ( עם ממתיק מלאכותי ) לא במקום אקטימל בבית הספר- 2 לחם קל + שתי כפות גבינה - גם טוב אפשר להחליף בשתי כפות טונה , 2 פר' פסטרמה , אפשר גם גבינה צהובה לייט ( לא כל יום ) צהורים- מינימום ארוחה אחת מבושלת חמה ביום , וותרי על הקוטג' , והוטנה והדברים הקלילים האלה תאכלי מנת בשר כמו : שתי פרגיות \ חזה עוף \ בשר בקר רזה \ וכו'...+ כוס פחממה - אורז\פסטה\אפשר גם 4 לחם קל אם באלך , וירקות חיים תוסיפי להם גם כפית שמן זית ביינים - גזר? לא טוב , גזר זה ירק הוא בא ביחד עם ארוחה לא במקו ארוחה תפוח לארוחת ביינים זה מצוין תוסיפי יוגורט גם . ארוחת ערב- רק מעדן ? לא טוב ! ארוחת ערב היא תיהיה ארוחה קלילה טונה במים \ חביתה \ חצי קופסת קוטג' עם סלט גדול אפשר להוסיף גם 3 פרוסות לחם קל בקשר לאבוקדו .. לא חצי אבוקדו.. יש בו המון שומן מספיק 2 כפות ביום ! בהצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי זה נשמע המון.כמה קלוריות יש בת
נגה06/02/2009בתפריט שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
נופר07/02/2009מה שכתבתי לך בסביבות ה1200 שלך לא עובר את ה800 אז איך בידיור תרזי ? הגוף שלך זקוק לאוכל..אוכלת כל כך קצת ושורפת כמעט הכל בספורט אם כל הכבוד ל"שומנים" מה עם הבריאות???? והגוף לא טיפש הוא אוגר שומן אם לא תתני לו בידיוק מה שמספק לו אמרתי לך מה לעשות ארוחת בוקר קלילה עם לחם קל ומריחה בבית הספר פרי או עוד פרוסה צהרים- מנת בשר + כוס פחממה + ירקות וזייתים כמו שאת אוהבת ביינים - פרי \ חטיך אנרגיה..שוקולד מדי פעם לא כל יום בערב 2 פר' לחם קל עם ירקות קוטג' חביתה או טונה תשתי מלא מים ואת מסודרת (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהיוסי05/02/2009
שלום אני בן 20 שוקל 51 גובה 160, אני יודע שכדי לשמור על המשקל הקיים אני צריך לאכול 1400-1300קלוריות ביום אני אוכל ביוםאת התפריט הזה: בוקר:סנדוויץ' מלחם שחור עם גבינה או קוטג'+עגבנייה ומלפפון ביניים:מעדן 3%שומן צהרים:כוס פחמימה(או 2 פרוסות לחם)+מנת דג/בשר/עוף+סלט מירקות חיים ביניים:פרי(בדרך כלל קלמנטינה ערב:כוס דגני בוקר +כוס חלב אני יודע שהתפריט הזה הוא לכל היותר 1100 קלוריות, מה רצוי להוסיף כדי להגיע ל1400 קלוריות וכדי להישאר באותו המשקל ? לא להשמין ולא להרזות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
יוסי05/02/2009זה נכון שאני צריך לאכול בין 1300-1400 קלוריות ביום לשמירה על המשקל הקיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד``ר נסטור ליפובצקי06/02/2009היי יוסי,
לא ברור לי למה אתה אומר שכדי לשמור על המשקל הקיים אתה צריך לצרוך 1400 קלוריות. זה לא נכון, גופו של גבר בגילך צורך לפחות 2000 קלוריות (אם אין לך מגבלות גופניות שבגללן אתה לא יכול לזוז). כמה אתה מוציא באופן אישי ניתן לדעת רק אחרי שתבצע אבחון מטבולי.
עליך להוסיף יותר מזון עשיר בפחמימות מורכבות כמו לחם מלא, קיטניות אורז מלא ויותר שומנים בריאים כמו שמן זית, טחינה, אבוקדו, אגוזים ושקדים.
למשהו יותר אישי אתה צריך לגשת לדיאטן לאיבחון ויעוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יוסי07/02/2009ככה אמרה לי דיאטנית קלינית שאני במשקלי ובגילי צריך לאכול כ1400 קלוריות ביום וגם ככה המחשבונים אומרים וגם ד"ק חרמון אמר את אותו הדבר שצריך להכפיל את משקלי ב24 וזאת הכמות שאני צריך לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה BMR שלך
אהרון07/02/2009כלומר הוצאת האנרגיה במנוחה מוחלטת בהנחה שהמטבוליזם שלך נורמלי. בפעול אתה שורף יותר ועם אתה גם מבצע פ"ג, צודק ד"ר נסטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועם אתה = ואם אתה
אהרון07/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
יוסי08/02/2009אני לא מבצע בכלל פעילות גופנית... מה כדאי להוסיף או לשנות לתפריט כדי להגיע לכמות קלוריות נורמלית שאני אשאר באותו המשקל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתפריט
אהרון08/02/2009שלום אני בן 20 שוקל 51 גובה 160, אני יודע שכדי לשמור על המשקל הקיים אני צריך לאכול 1400-1300קלוריות ביום אני אוכל ביוםאת התפריט הזה: בוקר:סנדוויץ' מלחם שחור עם גבינה או קוטג' (====חצי קופסה====)+עגבנייה ומלפפון ביניים:מעדן 3%שומן (===במקום מעדן יוגורט טבעי + פרי=====) צהרים:כוס פחמימה(או 2 פרוסות לחם)+מנת דג/בשר/עוף+סלט (====גדול===) מירקות חיים ====לגוון מדי פעם עם קטניות, המנה הבשרית ללא שומן, 200 גר לפני בישול ביניים:פרי(בדרך כלל קלמנטינה ====גם 20 גר אגוזים\שקדים או פרוסת לחם מלא מרוחת אבוקדו ערב:כוס דגני בוקר +כוס חלב ====גם סלט + ביצה אני יודע שהתפריט הזה הוא לכל היותר 1100 קלוריות, מה רצוי להוסיף כדי להגיע ל1400 קלוריות וכדי להישאר באותו המשקל ? לא להשמין ולא להרזות תודה רבה ====באופן תיאורטי מבוסס על סטטיסטיקה אתה שורף במנוחה מוחלטת כ 1400 קק"ל. בהעדר פ"ג יזומה צריך להוסיף עוד 20% ולהגיע ל1700 קק"ל בקרוב. במציאות זה יכול להיות שונה, לכן אם לא תעשה את בדיקת BMR, מומלץ לעקוב אחרי שינוים במשקל על ידי שקילה שבועית ולהתאים את ההקף הקלורי של התפריט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרון רק...
יוסי08/02/2009אני לא אוהב ביצים אז במה להחליף את זה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרדינים\טונה
אהרון08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
יוסי08/02/2009חישבתי בערך את התפריט הזה אחרי שהוספת לי דברים והגעתי בערך ל1500 קלוריות לפי דעתך זה מספיק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשקל כל שבוע
אהרון08/02/2009אם תראה תנודה, חזור בעוד 2-3 שבועות ונשנה את ההיקף הקלורי בהתאם, מתוך הנחה שבסיס התפריט הנוכחי מותאם לך אישית. אני מזכיר לך שהיעוץ בפורום הינו למידע בלבד ולא מחליף התיעצות פנים מול פנים או טיפול כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה ?סראאוש05/02/2009
נכון שאדם צריך להכניס ביום 1200 קלוריות אם אני מכניסה פחות מ 1200 ועושה פעילות גופנית וכתב לי במכשיר מסיום שאני שרפתי 500 קלוריות זה אומר שירדתי חצי קילו גרם ???? מחכה לתשובה ממך תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סראאוש
ד``ר נסטור ליפובצקי06/02/2009הי,
קודם כל לא נכון שאדם צריך לצרוך 1200 קלוריות, זו הכנסה אנרגטית נמוכה מאוד. צריכה של 1200 קלוריות זו הכנסה די נמוכה להורדה במשקל. אם בנוסף את עושה פעילות גופנית שצורכת 500 קלוריות אז בהחלט, אכילה של 1200 קלוריות ליום נמוכה מאוד ויתכן שדווקא בגלל זה לא תרדי במשקל. את הירידה במשקל תראי במאזניים ולא בערך הקלורי שאת אוכלת או מוציאה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)