מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה גוף גברי יותרליאור29/02/2008
שלום,
אני גבר בן 25 ויש לי גוף קצת נשי (אגן וירכיים רחבים, מותניים צרים).
אני מתאמן כבר כמה חודשים, אבל אני לא יודע אם בחרתי בתרגילים הנכונים.
האם "סקווטים" מגדילים את האגן והירכים וצריך להימנע מהם? אם כן, איזה תרגילי רגלים וישבן עדיף לעשות?
האם תוכלו להמליץ על אימון שירחיב את המותניים?
ראיתי באינטרנט הדרכות לאימון שנקרא 5X5. האם זה אימון מומלץ? האם עדיף אימון A B C רגיל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגן רחב
עופר קיס01/03/2008אל תבצע SQUAT כבד, רק משקל גוף, בצע יותר עליות מתח, פולי עליון ולחיצות כתפיים להרחבת
הגב העליון וחגורת הכתפיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קראטה הוא פעילות אירובית אוs29/02/2008
אנאירובית?. באימון אנו מבצעים תרגילי הגנה-התקפה
קרבות וקאטות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטה
עופר קיס01/03/2008קרטה הוא אימון אנאירובי.
על מנת שהוא יהיה אירובי הפעילות צריכה להיות מתמשכת, וקצבית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופני?איזה אחד28/02/2008
שלום אני וחבר שליי לפעמים רציםם וזה וגם שאני משחק כדורגל אניי מתעיף מאוד מהר רציתי לדעת איך אני יכולל שיהיה לי כושר גופניי טוב שאני יכול לרוץ הרבה בלי לתעיייף.בכככל תנו לי בבקשה כמה טיפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימוני ריצה
עופר קיס01/03/2008שחקו כדורגל לעיתים קרובות יותר, אל תרוץ אחרי כל כדור, אבל שחק לפי היכולת שלך
לגבי ריצות - רוץ בצורה קלה עד בינונית 15-20 דקות 3 פעמים בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטפר או הליכהאירית27/02/2008
מה עדיף יותר מבחינת שריפת קלוריות 40 דקות בסטפר (LTT ) או הליכה מהירה של שעה? האם העצימות יותר חשובה מזמן הפעילות הגופנית. ?
בתודה אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצימות
ישראל פרנקל27/02/2008באופן עקרוני עצימות חשובה יותר ממשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה ומשקולותשיר27/02/2008
מה היעילות מבחינת הורדה במשקל והצרת היקפים בהליכה שמשולבת עם משקולות ברגליים ובידיים? האם זה מזיק לגב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקולות לרגליים או ידיים
עופר קיס28/02/2008מומלץ שלא. התרומה היא נמוכה יחסית והסכנות גדולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר רטטפלד משה26/02/2008
עופר שלום לשאלתך המכשיר שאני רוטט נקרא DREAM HEALTHER המכשיר מכוון על 36 הרץ האם מותר לעלות בתדר אחרי חודש של אימון לפי ממצא צילום רנטגן נמצא ניוון מתקדם בעמוד שדרה מותני osteoaritis of knee האם יש תועלת רפואית בהמשך האימון לצערי אני נאלץ לשבת בעבודתי מול המחשב כ 9 שעות ביום במדה ואין טועלת באיזה סוג ספורט אתה ממליץ לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר רטט
עופר קיס28/02/2008משה שלום
אינני פיזיטרפיסט כך שאסור לי להמליץ למישהו על מכשיר מסויים ב בעיה אורטופדית, . אז מה הבעיה ?כיוון שדיברת על עמוד שדרה וכתבת ברך? האם גם וגם.
לגבי הברך אני מאד ממליץ על נעלי APOS . הם מוכחות לגבי ארטריטיס בברכיים.
לגבי הגב אני ממליץ לך לקחת שעורי פילטיס שמעבירים פיזיטרפיסטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לביתי בת ה-12גל25/02/2008
האם אימוני כושר מאומצים ואינטנסיביים לילדה בת 12 שטרם קיבלה מחזור יכולים לעקב לה את קבלתו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא המודאגת
ישראל פרנקל27/02/2008אימוני כושר מאומצים - כאשר הכוונה לאימונים בעצימות גבוהה מאד יכולים לעכב את תהליך קבלת הווסת. אבל בהחלט יש לזכור כי זמן ואופן התהליך הינם גם בעלי השפעה גנטית גבוהים.
גיל 12 עדין אינו גיל שבו יש לדאוג עקב אי קבלת מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל25/02/2008
האם ידוע למישהו היכן ניתן לקנות סרט הדרכה/dvd עם פיטבול?,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DVD
עופר קיס28/02/2008תתקשרי לגרייט שייפ בארנה בהרצליה ותבקשי את המספר שלי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגיליםמישהי25/02/2008
שלום
איזה תרגילים אפשר לעשות כדי למנוע שומן בישבן ?
אני רזה יחסית והישבן שלי שמן לעומת הגוף שלי
אני לא אוהבת אותו
ואני בת 15
מה לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בישבן
מתן25/02/2008היי
מה לעשות, השומן מתחלק בגוף בצורה לא פיירית....
על מנת להפטר משומנים יש להמצא במאזן קלורי שלילי - היינו להוציא יותר ממה שמכניסים
ולאט לאט ירד גם השומן בישבן
במקביל אפשר וחשוב לחזק ולחטב את הגוף - בכך גם לתרום לצריכה הקלורית היומית (שריר זקוק ליותר אנרגיה משומן, באופן כללי).
חשוב לדעת שרקמת השומן היא חיצונית יחסית לשרירים לכן יש לבצע את 2 הפעולות יחד
בהצלחה
מור אוסטר
מאמנת כושר אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל ..
מישהי26/02/2008איך להגיד ?
אני "רעבה כל הזמן"
ככה שבדיאטות אני לא מצליחה , זה יוצא מצב שאני "מרעיבה את עצמי" כביכול שאני לא אוכלת 5 דק' \\=
אבל המבנה גוף שלי רזה , אז זה לא כל כך משנה
אין תרגילים מיוחדים בשביל להוריד שומן בישבן ?
ואם יש כמה פעמים ביום להתאמן וכ'ו ...
אשמח עם עוד יענו לי , תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לישבן
עופר קיס28/02/2008נכון. כמו שכתבו אי אפשר להוריד שומן במקום מסויים
צריך לרזות באופן נכון ולחיות עם מה שיש.
ניתן לבצע תרגילי מכרע. רגל קדימה ורגל אחורה בצעד רחב לעלות ולרדת במקום
3 כפול 12 כל צד יום כן יום לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגם: מישהו מכיר קבוצת כדור-עף לחובבPROVENCA25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התכוונתי:
PROVENCA25/02/2008מישהו מכיר קבוצת כדור-עף לחובבים בת"א?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומן ביחס למשקלרוני24/02/2008
שלום, אני בת 21 וגובהי 1.56 ומשקלי 46 קילוגרם. לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר ומדדו לי אחוזי שומן 26 אחוז.
רציתי לשאול איך זה יכול להיות שאפילו שהמשקל נמוך יחסית וגובל בתת תזונה אחוזי השומן גבוהים מהרצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן
עופר קיס24/02/20081. יתכן שטעו עד כדי 3-4 אחוזי שומן
2. למרות שהמשקל שלך נמוך , יתכן ומסת השריר שלך ממש נמוכה ולכן אחוז השומן גבוה
אל תכנסי לסרטים, התחילי לבצע אימוני כוח בהתמדה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך הרמת משקליוני23/02/2008
תודה על התשובה קודם כל.
שנית בהרבה פורמים שאלתי תשאלה הזו וזו התשובה שנתנו לי מה עליי לעשות כדי להיות בטוח? ואגב מממה שהבנתי הרמת המשקל לא פוגעת בגובה ויש לציין שהיום אני כבן 17 גובה:181
גובה ההורים: אבא 163 אמא 164-165
פשוט אני מוטרד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בגובה
עופר קיס24/02/2008הרמת משקלים עד משקל של 8 חזרות כבדות לא פוגעות בפוטנציאל גובה ואף נכללות בהנחיות לאימון קטינים בקורסים, מה גם שאתה כבר די סיימת את הגביהה העיקרית שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת הליכוןעידן23/02/2008
שלום לכולם
רציתי לשאול עם מישהו יכול לעזור לית אני מעוניין לקנות מכשיר הליכון מזה שבועיים, אני לא בטוח מה לקנות יש כל כך הרבה סוגים עם אפשרויות שונות ורציתי לשאול עם תוכלו מנסיונכם האישי להמליץ לי על אחד עמיד\נוח\משתלם, בקיצור אחד שהייתם ממליצים לי לקנות, מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה, עידן פ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון
עופר קיס23/02/2008חשוב שיהיה אבא למכשיר.
למשל חברה כמו אנרג'ים . לגבי אחריות והסבר על המוצר.
קודם כל תקציב - הליכון טוב יהיה מעל 4 אלפים ש"ח. חשוב שיהיה נוח אם הוא לריצה, שיהיה מיוצב עם בולמים ושרוחב ההליכון יהיה מתאים.
אין ברירה חייבים לנסות מספר דקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונהיעל23/02/2008
האם ארוחת בוקר שמכילה:
כוס נס ללא סןכר
גביע קוט'ג 1/2 אחוז שומן
2 כפות גבינה 1/2 אחוז שומן
ביצה קשה
האם זו ארוחת בוקר בריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
עופר קיס23/02/2008חסרה פחמימה מורכבת כמו לחם מלא ויש עודף חלבון, גם גביע קוטג'וגם עוד כפות גבינה לבנה וגם ביצה, אפשר להוריד או את הגבינה הלבנה והביצה או הפוך.
אני חושב שיש בעיית ספיגת סידן עם חצי אחוז שומן בלבד במוצרי חלב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- :יעל23/02/2008
האם 5 פעמים בשבוע במשך שעה כל פעם ,יכולות לעזור לפיתוח שריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
עופר קיס23/02/2008פירוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
יעל23/02/2008סליחה, התכוונתי לחמש פעמים בשבוע כ-50 דק' כל פעם על מכשיר אליפטיקל ביתי- האם אני יכולה ככה לפתח שריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
יעל24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
מתן24/02/2008היי שוש
תלוי מה עושים על האלפטיקל ובאיזו התנגדות
כיוון שאת מצליחה להחזיק 50 דקות, לדבריך, אני מניחה שאת מבצעת פעילות בינונית מתונה - היינו פעילות אירובית שבה לא סביר להעלות את נפח השריר (היפרטרופיה)
אם את מבצעת בהתנגדות גבוהה מאוד ויכולה להחזיק מעט מאוד זמן - שלושה, ארבעה סיבובי רגליים - את כבר עושה עבודה שונה על השריר
בהצלחה
מור אוסטר
מאמנת כושר אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יעל24/02/2008כלומר, האם 3-4 סיבובי רגליים על מהירות קשה לעשיה יכולה לפתח שריר? מספיק רק 3-4 סיבובי רגליים כדי שהשריר יתפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
מתן24/02/2008האם כוונתך "שריר יתפתח" היא העלאת מסת השריר? ניפוח השריר?
אם כן, לא חושבת שהאליפטיקל הוא המכונה היעילה ביותר לכך. אימוני כוח - כנגד התנגדות גבוהה תוך הרמת משקל כבד יעשו את העבודה טוב יותר (קבלי הנחיות ספציפיות בחדר כושר שם יש ציוד מתאים.
אך דעי לך, שהשריר מתפתח היטב מהבחינה האירובית (יותר מיטוכונדריה, יכולת עבודה לאורך זמן, חיזוק וחיטוב) באימון אירובי - עצימות בינונית לאורך זמן
הכל תלוי במטרה שלשמה את מתאמנת
בהצלחה
מור אוסטר
מאמנת כושר אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)