מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרדת במישקלליאת חבד10/12/2007
אנ יודעת שכדי לרדת במישקל צריך לאכול נכון מה שאני עושה (לפחות מנסה) וכושר גופני כל יום הליכה של שעה עד חדר הכושר ושם אני עובדת על הגוף ועוד קרדיו עד שאני מגיעה ל 1000 קלוריות באימון והמישקל לא זז אנא ממך אני כבר מתיאשת נכנסת לדיכאון ושודלת דרכים לא הגיוניות כדי לרדת כגון הקאות או משלשלים או פשוט שעות על גביי שעות של אימון
אני בת 26 ושוקלת 61 גובה 1.58
אני במקורי רקדנית וכל הזמן שקלתי 54-53 ולעלות את כל המישקל הזה מיבלי לשנות כלום אימון או תזונה ואפילו אני עובדת הרבה יותר קשה
בבקשה העם משקלי תקין? העם אני עובדת נכון?
אני אפילו יכולה לישלוח לך את האימון שלי כדי שתיראה מה אני עושה ועם אני עובדת נכון
בתודה מראש מזו שעל סף יאוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל סטטי
עופר קיס12/12/2007להיפגש מיד עם תזונאית ספורט. אין מה להתיאש רק להגיע למומחה הנכון.
אם אין לך מידע , תכתבי שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה למידע
ליאת חבד12/12/2007אין לי אין המידע הנדרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על תזונאית
עופר קיס13/12/2007חברת MEDIX 03-6482333 תאמרי שהגעת דרך האתר.
המלצה שלי
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברךניר09/12/2007
שלום,
אני בן 12 ומזה כמה חודשים יש לי כאבים בצד השמאלי של ברך שמאל.
יש לציין כי אני מתאמן בריצה מזה בסביבות שנה וחצי.
זה כואב רק מתי שאני נוגע שם, או עושה תנועה גדולה עם מפרק הברך.
אחרי הריצה הכאב מתחזק והופך לבינוני-חזק ואחרי הריצה כמה שעות אחריה הכאב מתחלש.
שאלתי את הוריי אם כדי ללכת לרופא לראות מזה וממה זה נובע וכול'ה וכול'ה והם אומרים לי שהרופאים בטח יגידו לי שאני צריך לקחת מנוחה ולכן לא צריך להשקיע את כל הדרך.
החלטתי לקחת מנוחה.
אני נח כבר שבוע מהריצות ורציתי לדעת כמה לנוח מהריצות ואת דעתך על הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
עופר קיס12/12/20071. תחזור בצורה מאד הדרגתית .
2. תנסה להתחבר לקבוצת ריצה באזור מגוריך
3. אם הכאבים יחזרו עליך לראות אוטופד.
4. תשאל אותו אם מדרסים יעזרו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מוותנייםדורון08/12/2007
משקלי הוא 60 ורוחב המותניים שלי הוא 28 ס"מ
מה שאני מנסה לדעת עם יש אפשרות להרחיב קצת את המותניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת מותנים
עופר קיס08/12/2007לא. אין אפשרות, אולי כן, על ידי השמנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג וריצה עוזרים לחטב את הישבן?ממישהי08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ספינינג וריצה
עופר קיס08/12/2007ריצה לא, ספינינג מעט. בשניהם אין מספיק טווח תנועה ועומס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהממישהי08/12/2007
שלום אני בת 17
גובה: 1.60
משקל: 45
אני רזה כמו שמצויין אבל יש לי סימני מתיחה בישבן וגם צלוליטיס באזור זה.
רציתי לשאול האם אפשר להעלים את הצלוליטיס ואת סימני מתיחה?
איזה תרגילים אפשר לעשות באזור זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנינ מתיחה
עופר קיס08/12/2007הגיע הזמן ללכת לחדר כושר ולהכנס ברצינות לענין(אם את רוצה)
כמה תרגילים בבית לא יעשו את זה
זו הבחירה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואפשר להעלים את זה?
ממישהי08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועם איזה מכשירים אתה ממליץ לי לעבוד
ממישהי08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
עופר קיס08/12/2007לא, אך יהיה שיפור
התרגילים המומלצים
הם לחיצת רגליים, SQUAT, מכרעים בהליכה ו DEAD LIFT עם ברכיים כפופות
ברור שאת התרגילים הללו שעם הזמן יעלו את המסה השרירית שלך בחצי גוף תחתון במידה מסויימת, צריך להעביר לך מדריך אמין ומקצועי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בת 42 משקלי 63 ק"ג עושה 3 פעמיםורד07/12/2007
הליכות של 55 דקות בכל פעם, וכן בנוסף 4 פעמים תרגילי ספורט (כפיפות בטן,
עלייה על מדרגה וכו') בבית וכך במשך חודשיים ירדתי 3.5 ק"ג. (שקלתי 66.5 ק"ג) ומרגישה
צמצום בהיקפים .
שאלתי היא האם אני אצליח לרדת במשקל אם אמשיך באותה מתכונת או שיש
מצב שנתקעים במשקל ואין יכולת לרדת עוד?
אה דבר נוסף עברתי למצב של אכילה מסודרת ללא נישנושים במהלך היום
רוצה לדעת מה צריך לשנות או להוסיף על מנת שאמשיך לרדת במשקל וגם בהיקפים.
אשמח לקבל כל טיפ אפשרי על מנת לקבל תוצאות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
עופר קיס08/12/2007אם את במגמת ירידה תמשיכי את מה שאת עושה
ברור שיש שלב שנתקעים ואז מתחילים להכנס יותר ברצינות גם לתזונה וגם לפעילות
השלב הזה מגיע כאשר הירידה נעצרת לשבועיים בערך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- twist&shaipשירה07/12/2007
שלום רב,
האם המכשיר יעיל וכדאי לרכוש אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TWIST AND SHAPE
עופר קיס08/12/2007יש מצב. הכוונה לכושר גופני לא לעיצוב חצי גוף תחתון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtwist&shaip
שירה09/12/2007עופר תודה,
האם המכשיר יעיל לשריפת קלוריות ואימון אירובי בכדי לרדת במשקל?
בשילוב עם הליכות בחוץ. כמה זמן מומלץ לעבוד ביום על המכשיר?
ואם גם הולכים וגם מתאמנים על המכשיר האם לא מתעצב הגוף ממילא?
תודה שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאה קלורית
עופר קיס12/12/2007המכשיר נראה לי יעיל לפעילות אירובית
משך אימון קלאסי 20-40 דקות. וכמובן מומלץ להוסיף הליכות רגילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..יסמין07/12/2007
היי עופר..
רציתי לדעת מה קורה אם עושים פעילות גופנית בתדירות גבוהה (בוא נגיד 5 פעמים בשבוע ריצה) אבל ממשיכים לאכול בצורה לא מבוקרת??
השומן לא נעלם??כלומר פעילות ספורטיבית לא מערימה על אכילה מרובה?
תודה רבה..:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משוואה אנרגטית
עופר קיס08/12/2007נכון שאת התיכון לא העברתי במגמה ריאלית אך משוואת האנרגיה אומרת כך:
אלא אם יש בעיה מטאבולית - על מנת לרדת באחוזי שומן צריך לאכול פחות מהאנרגיה שמוציאים,
אין קסם. נכון שזה לא אחד לאחד וכיוון שהגוף הוא יצור הישרדותי הוא יגיב על מנת לשמור על המשקל הקיים. לכן זה אמור להעשות במתינות לפי עקרונות תזונה ספורטיבית - מספר ארוחות קטנות מאוזנות וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חיטוב...נועה07/12/2007
אמרו לי שזה לא בריא לעבוד על חיזוק וחיטוב שרירי הבטן והיריכיים יותר מ-3 פעמים בשבוע כי השרירים זקוקים למנוחה, אבל שאירובי אפשר כל יום.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירובי כל יום
עופר קיס08/12/2007ספורטאים מתאמנים בין 6-7 ימים בשבוע כולל תחרויות. הכלל הוא לווסת את העומס, יום בינוני, יום קל . יום בינוני , יום קשה (באופן עקרוני)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי חזהיוסי06/12/2007
שלום רציתי לדעת איך לעשות שרירי חזה ללא שכיבות סמיכה כי אני ממש מתקשה בזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי חזה
ישראל פרנקל07/12/2007יוסי שלום,
אתה יכול לחזק את שרירי החזה ע"י מספר תרגילים:
1. כפיפות מרפקים - אבל במקום ידיים על הרצפה שים את הידיים במקום מוגבה כגון מדרגה או כסא. בצע מספר סטים בצורה הזו.
2. עמוד כמטר מקיר. וודא כי רגליך יציבות על הקרקע ועכשיו הטה את פלג גופך העליון לכיוון הקיר עד שידיך יגעו בקיר. דחוף בעוצמה את פלג גופך מהקיר. בצע כ- 15 חזרות כאלו ברצף.
3. עם משקולות קטנים. שכב על הגב הרם את ידך ב- 90 מעלות לכיוון התירה. אחוז בכל אחת מידך משקולת של 1.5 קג'. כפוף את מרפקיך לכיוון המיטה עד שידך יגיעו לאזור החזה ודחוק את המשקולות חזרה כלפי מעלה עד למצב של ישור המרפקים כמעט לחלוטין. בצע כ- 20 חזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותנייםעינב06/12/2007
היי אני בת 14 משקלי הוא 48 ורוחב המותניים שלי הוא 82 ס"מ אני מנסה כל תרגיל אפשרי אבל זה לא הולך
תעזרו לי בקשה לצמצם הקפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותניים
עופר קיס06/12/2007משקלך נמוך, האם את נמוכה? יתכן וזהו מבנה גוף, האם את מתאמנת. אין תרגיל ספציפי למותניים לצערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותניים
עינב07/12/2007הגובה שלי הוא 1.65 אני עושה הרבה ריצות והליכות זה עוזר לי לצמצם הקפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא מקזזת אם אוכל
אהרון07/12/2007את מה שאת שורפת בפעילות הגופנית, בטוח שתרזי , פרוש הדבר שתצמצמי הקפים באופן כללי כולל במקומות שאת מעוניינת עם מגבלות של מבנה הגוף . אין הרזיה נקודתית. תרגילים מקומיים מחזקים שרירים אבל לא מצמצמים הקפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותניים
עופר קיס08/12/2007כככככככככככככככככן
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהחסוי06/12/2007
שלום עופר,
אני בת 22 גובה 1.64 75 קילו .
אני משתדלת להתאמן בין 4 ל-5 פעמים בשבוע והורדתי בתקופה של כמעט חודשיים רק שני קילו האם זה יתכן?
זה לא קצת מידי? אחרי הל אני ממש משתלת לשמור על תזונה בריאה ואני לא מבינה איך הורדתי כל כך קצת.
מה עליי לעשות על מנת להוריד 10 קילו בחודשיים?
אני יודעת שזה לא כל כך בריא אבל אני חייבת לרזות ומהר.
תעזור לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה
עופר קיס06/12/2007אני מניח שהבעייה היא בתזונה.
תשני את מה שאת אוכלת ליותר חלבון פחות פחמימות, יותר ירקות, חלקי את הארוחות על פני היום
והעלי עצימות באירובי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית שרירים והרזיהיוסי06/12/2007
שלום שמי יוסי!
פרטים:
גובה:1.76
משקל:80 קילוגרם
רציתי לבקש אם אפשר תוכנית אימונים שבועית להרזיה ופיתוח שרירי חזה
ובטן.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים והרזיה
עופר קיס06/12/2007יוסי שלום.
אינני יכול לתת לך תכנית אימון שלמה
לגבי שרירי חזה שכיבות סמיכה - אם קל לך בקש מחבר שישים יד על הגב שלך להקשות.
כווץ את הבטן חזק. 3 מחזורים של 10-12 . אם הגב כואב תוריד עומס
לגבי בטן
2 מחזורים של 15-20 חזרות כפיפות בטן רגילות. לאה לעלות גבוה ולא לרדת עד הסוף והכי חשוב לאאאאאאאאאאאט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שרירים...נועה06/12/2007
אני בת 16 ורוצה לרדת 1-2 קילו ואני מתאמנת 5 פעמים בשבוע ואוכלת מאוזן ובריא, אבל שמתי לב שעליתי קילו וחצי. יכול להיות שזה בגלל שמסת השרירי עלתה?
אם לא, אז למה עליתי במקום לרדת?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים
עופר קיס06/12/2007יתכן ועלית קילו וחצי שריר אך יתכן ואת מרשה לעצמך לאכול יותר. תבדקי את עצמך לגבי התזונה כעת לעומת זו שהייתה לפני כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שרירים...נועה06/12/2007
אני בת 16 ורוצה לרדת 1-2 קילו ואני מתאמנת 5 פעמים בשבוע ואוכלת מאוזן ובריא, אבל שמתי לב שעליתי קילו וחצי. יכול להיות שזה בגלל שמסת השרירי עלתה?
אם לא, אז למה עליתי במקום לרדת?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים וכו'
ישראל פרנקל06/12/2007נועה שלום,
בהחלט יכול להיות שכן אם את מתאמנת כבר מעל 3 חודשים. אם את מתאמנת גם בתרגילי כוח וחיזוק הרי בהחלט שזה אפשרי.
תשובה טובה, מדויקת ומלאה אפשר לקבל אם במועדון שאת מתאמנת בו יש מכשיר של מדידת אחוזי שומן. מדידת אחוזי השומן בגופיך והשינויים באחוזי השומן יעידו על השינויים החלים בגופיך כתוצאה מהאימונים הגופניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)