מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדניאל30/01/2008
אני חייל שחוזר מעט הביתה .. לפני כמה חודשים אובחן אצלי פריצת דיסק ולכן נאסר עליי לרוץ .. לבריכה אני לא יכול ללכת מפאת שירותי.. רציתי לדעת איזה פעילות אירובית אני יכול לעשות בשביל לרדת במשקל? האם זה אפשרי לרדת במשקל בלי פעילות אירובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת
ישראל פרנקל31/01/2008ללכת.... ואולי גם קצת אימוני כוח בהדרכה מקצועית וחשוב לא פחות יעוץ תזונתי מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת נכון/לא נכוןיסמין30/01/2008
אמרו לי שאם אני עושה כפיפות בטן ולא מכניסה את הבטן פנימה בזמן הכפיפות אז הבטן לא תהיה שטוחה והיא תגדל החוצה.
האם זה נכון??
תנקס ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנסת בטן
עופר קיס30/01/20081. לא היא לא תצא החוצה
2. הכנסת הבטן מערבת את שרירי הבטן הפנימיים העוזרים לייצב את עמוד השידרה.
3. זה הסדר לביצוע תרגילי בטן:
א. נשיפה
ב. כיווץ וסגירת הסוגרים
ג. הכנסה קלה של הבטן
4. שאיפה והתחלת עבודה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית להורדת קולסטרולדני29/01/2008
רציתי לשאול מה היא הפעילות הגופנית המומלצת להורדת קולסטרול. מה מינימום זמן ההליכה הנדרש לתוצאות אפקטיביות והאם יש חשיבות להעלאת הדופק לגובה מסויים לצרכי הורדת הקולסטרול. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בדם
עופר קיס29/01/2008פעילות גופנית עוזרת באופן חלקי להוריד שומנים בדם.
ההמלצה היא בעיקר לגבי נפחים (זמנים ) ארוכים בטווח דופק מטרה) רמת קושי בינוני עד די קשה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית להורדת קולסטרול
דני30/01/2008אני מבצע הליכות של חצי שעה מדי יום, האם ייתכן שזה משך קצר מדי כדי להשפיע על רמת הקולסטרול?
כמה זמן מינימום מומלץ להליכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת כולסטרול
עופר קיס30/01/2008דני שלום
הספרות לא סגורה על הדרך האופטימאלית. מה שמסתמן הוא שהחשיבות היא בעיקר אורך האימון ולא העצימות ו/או התדירות.
אני ממליץ לך לבצע 4-5 אימוני אירובי של לפחות 45-60 דקות בשבוע בתחושה של קושי בינוני עד בינונ י +
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך בבקשה המלצות לתרגיליםתום29/01/2008
שלום אני בן 18 , מטר ו90 ס"מ ומשקלי 83-84 ק"ג.
יש לי פלג גוף עליון רזה אבל מבחינת פלג גוף תחתון יש לי ישבן יחסית גדול לגופי ....
בבקשה תוכלו לייעץ לי על שיטות "לצמצום הישבן" ומה יוכל לעזור לי?
מודה לכם מראש ,
תום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישבן גדול
עופר קיס29/01/2008תום שלום. אם מידות הישבן גדולות בגלל מסה שרירית גנטית גדולה ו/או אגן רחב, אין מה לעשות חוץ מאשר להוריד אחוזי שומן ולהגדיל את מסת הגוף העליון לשם אשליה של ישבן קטן יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצת מרתוןשני27/01/2008
יש לי שאלה בקשר לריצת מרתון:
האם מומלץ לרוץ מרתון רק לאחר גיל מסויים?
לא שמעתי על רצי מרתון צעירים (נוער).
כמה זמן בערך לוקח להגיע ליכולת לרוץ מרתון שלם מרמה של כושר גופני בסיסי? (נאמר אדם הרץ 3 פעמים בשבוע כ-5 ק"מ)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצת מרתון,
עופר קיס28/01/2008הייתי מחכה לגיל 16-17 לאחר שהעצמות הארוכות לקראת סיום צמיחה והרקמות התומכות משתוות בחוזק.
המלצה , לפחות חצי שנה, על מנת לבצע זאת בהדרגה יחסית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודליה החמודה..רונית27/01/2008
איזה קטע אנחנו"מטיילות באותם פורומים..אני גרה בסן פרנסיסקו..אבל מה השם של הלחם?איפה את גרה?אנימחכה למומחים הרבה זמן והם לא עונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית!
אודל28/01/2008מה נשמע?...ח כן אהה "מטיילות" באותם מקומות...
אממ...אני גרה בקונטיקט,והאמת הלחם שאני קונה זה לחם של החברה בקונטיקט{stop&soup}בכל מקרה זה לחם מחיטה מלאה והוא גם קל,וגם פרווה...
מקווה שעזרתי...
נ"ב:את אופר?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה...אודל27/01/2008
היי רציתי לדעת אם עושים על ההליכון ומחזיקים בצדדים זה משפעי על הפעליות על שריפת הקלוריות...תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון
עופר קיס29/01/2008אם את הולכת על הליכון בשיפוע ונעזרת בידיים , כן את עושה פחות פעילות. אם התמיכה היא בעיקר פסיכולוגית, היא יעילה למרות שאחזקת המעקה פוגמת בצורה הטבעית של ההליכה ועלולה לגרום לבעיות גב במרוצת הזמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה וצלוליטיסרונית27/01/2008
בת 25 שוקלת66 גובה 1.78
עליתי במשקל ואני רוצה להוריד 10 קילו הופיעו אצלי סימני צלוליטיס נוראיים בקיצור התחלתי לקחת את עצמי בידיים כיוון שאני נמצאת בארה"ב ועוד חודשיים אני חוזרת לארץ אחרי שנה!!!!!! אני חייבת לחזור למשקלי הקבוע.התחלתי להתאמן בחדר כושר אני ממש מבולבלת ממההליכון כמה זמן עליי ללכת עליו? באיזה מהירות ?והכי חשוב למצק את הגוף בחזרה ולהיפטר מהצלוליטיס בישבן ,על כמה אני צריכה לכוון את העלייה ולמשך כמה זמן?בקיצור מבולבלת אבל נחושה.ולגבי תפריט אני אוכלת אוכל בריא ודיאטטי.תנו לי עצות לגבי שימוש במצבי על ההליכון,ואיזה עוד מכשירים יעזרו להיפטר ממיצבורי השומן בישבן ובירכיים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית...
אודל27/01/2008היי,כמה שאלות...זאת את עם הלחם?..אגב מצאתי לחם שהוא גם קל,וגם דיאטטתיוגם מחיטה מלאה ופרווה!!! תגידי לי באיזה אזור את גרה ואני יגיד לך איפה אפשר למצוא...
תגידי את אופר?...
בקשר למכשירים..אני גם מתאמנת בחדר כושר אני אישית הייתי ממליצה לך לעושת בהליכון כ40 דק' הליכה מהירה,באליפטי,במכשיר "סקי"...שתופסים עם הידיים ומזיזים את הרגליים הלון ושב...לי זה עוזר...
אבל חכי למומחיםםם...
הבצלחהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטיס
ישראל פרנקל27/01/2008שלום רונית,
מיכון שאת נחושה לרדת במשקל ובשמן קצר כל כך קודם כל הייתי מתיעץ עם תזונאי/ת. לאחר מכן הייתי מוסיף לתוכנית האימונים שלך גם אימוני משקולות ובמיוחד תרגילים כגון סקווט וLUNGES.
על ההליכון הייתי מבצע אימונים של שינויי מהירויות ושיפוע. הייתי הולך / רץ במשך כ- 45 דק ופעמים בשבוע גם מבצע פעילות על קרוסטריינר . מצרףף את הפעילות באימוני כוח. ואולי גם קצת ספיינינג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
עופר קיס29/01/2008בחדר כושר תבררי מי המאמן הטוב ביותר, השקיעי קצת וקחי שיעור או שניים , שיארגן לך תוכנית אימון מתאימה ובריאה לפני חזרתך ארצה
תשאלי מי מוסמך ACSM או NSCA ואם אין אז AFAA או ACE . אלו איגודים נותני תעודות אימון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי אתה יוני לינצקי?...אודל27/01/2008
היי,קודם כל תודה רבה על התשובות...
אני לא יודעת מיז ה יוני,אבל נראה לי שהוא קצת הגזים?...אני לא חושבת שהתפריט שלי "דל ממש" זה תפריט של דיאטנית ואת האמת שאני לא ממש מרגישה רעבה במשך כל היום...הרשמו לי לפרט את התפריט
בוקר:כוס ברנפלקס+1% כוס חלב
ביניים:פרי\מעדן 0$
ביניים:2 פרוסות לחם קל עם ביצה קשה\טונה\חומוס
צהריים:מנ בשר\דג\5 כפות פחממות{אורז,פסטה}סלט\מרק ירקות
ערב:2 פרוסות לחם קל עם חומוס\גבינה\קוטג' 1 כף
לילה\פרי או מעדן...
והוא גם הציע לי להפחית בפעילות שלי?..למה?זה יכול להזיק?...
יש לי עוד שאלה קטנה... כיומיים לפני שאני מקבלת מחזור יש לי חשק עזזז למשהו מתוק! לשוקלוד,עוגה..ווואי אני חושבת על זה כל היום! ועשיתי בדיקה וזה באמת קורה ממש לפני קבלת המחזור...זה נחשב ל"בעיה הורמונלית"?...מה אפשר לעשות?איך לפתור זאת?..אני מפחדת שזה יהורס לי את הדיאטה!....
תודה מראש...
אהה ובקשר לאירובי אני עושה 30 דק' על ההליכון ואחר כך עוד חצי שעה על האליפטי{כי משעמם על ההליכון...}זה בסדר?...
טנקקסס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
עופר קיס29/01/2008
1. אני לא תזונאי
2. התזונה נראית בסדר, תוסיפי עוד כף גבינה בערב, תוודאי שאת אוכלת 2 פירות לפחות
ובערב החליפי את הלחם הקל עם לחם רגיל
3. לא משנה אם זה אליפטי או אירובי - שילוב הוא אידיאלי.
4. לגבי מחזור ומתוק,, תפנקי את עצמך ברגוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מקווה שתוכלו לענות לי בהקדםםאנונימי27/01/2008
אני שוקלת 57 ואני 1.55 ואני בת 16 אני רוצה להרזות כי אני חושבת שאני שמנה יחסית לגילי ומאוד נמוכה מה אני יכולה לעשות?!האם אני ממש שמנה יחסית לגילי??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהקדם
ישראל פרנקל27/01/2008שלום,
את מעט מלאה אבל לא שום דבר שבעתיו אנחנו צריכיים לבצע דברים דרסטיים. הייתי מציע לך לגשת לתזונאית דרך קופתת החולים לקבל ממננה עצה מקצועית ואוביקטיבית. להתחיל פעילוות גופנית בהיקף של שלוש פעמים בשבוע. שעה אחחת פעילוות אירובית ןעוד כ- 200 דק' של תרגילי חיזוק כללים.
בטוח שתוך חודשיים תראי ותרגישי שונה לחלוטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
עופר קיס29/01/2008עזבי רגע את המשקל והסתכלי על עצמך לבד במראה. האם את רואה רמת שומנים גבוהה או להבדיל גוף מאד שרירי. אם התשובה היא הראשונה, עליך ללכת לתזונאית לקבל תפריט ולהתחיל בפעילות של הליכה מתונה 3-4 פעמים בשבוע בין 20 ל 30 דקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יפה שאתם לא עונים לילדים בגיל 13סימה26/01/2008
אני לא שמנה ביכלל אני בת 13 ואין לי הפרעות אכילה
ההפך אני אוכלת הרבה מאוד חחח בזמן האחרון
רציתי לישאול ...
איך להישאר בגיזרה ??????
בלי שום קשר גופנייייייייייייייי
נ.ב
אני יודעת שאני ילדה קטנה
אבל זה לא אומר שאתםם לא צריכים להיתייחס אליי
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה מרובה
עופר קיס27/01/2008ברור לך שאכילה מרובה מוסיפה אחוזי שומן לגוף.
הסיבה לאכילה המרובה יכולה לנבוע משעמום, מצב רוח רע או בעיה הורמונאלית
אם את לא רוצה לבצע פעילות אך לא לעלות במשקל, עליך לגלות מה הסיבה לאכילה מרובה ולהתייחס אליה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות לכאבי גבלירון26/01/2008
איזה ספורט מומלץ לכאבי גב תחתון? יש לי עדיפות להליכה האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
עופר קיס27/01/2008יתכן שביצוע אירובי באופניים בשכיבה יקל עליך. בנוסף גש לפיזיו או אורטופד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים בשכיבה
לירון27/01/2008הכוונה לשכב על הגב להרים את הרגליים ולפדל באוויר? מעניין כי פעם שמעתי שזה יוצר עומס על הגב. ואם זה בסדר אז כמה זמן בערך והאם זה מרזה את הרגליים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים בשכיבה
עופר קיס28/01/2008לא. הכוונה לאופני כושר נייחות במצב ישיבה עם רגליים מוגבהות, לעומת אופניים רגילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחיה מצוין לכאבי גב...
יוני לינצקי27/01/2008לפני האתה מתחיל לעשות ספורט , תבדוק מהו מקור הכאב אצל רופא מומחה.
אם לא הובחנה שום בעיה מיוחדת המלצתי אליך שחיה. ספורט מצוין משלב עבודה של כול הגוף ,שחיקת מפרקים הקטנה ביותר והכי חושב נין להתאמן בל שעה ומזג אויר.
בהצלחה.
[a href=http://www.ylfit.co.il id=link]יוני לינצקי מאמן כושר אישי [/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחיה
עופר קיס28/01/2008שחית חזה (וחתירה עם עבודת רגליים או מנח גוף לא נכון) עלולה להגביר בעיות גב, על כן צריך להגדיר את בעיית הגב, הסגנון הרצוי ואופן הביצוע.
הכללה גורפת עלולה להיות בעייתית
תודה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות..אודל26/01/2008
היי אני מטר 63 ושוקלת 60 בת 21..התחלתי לקיים תפריט דיאטה הכולל כ1100-1300 קלוריות..בהמטרה שלי להיות פחות 8-10 קילו..
אני מתעמלת כמעט כל יום בחדר כושר כשעה{למעט יום שבת} ורציתי לדעת אם אני אוסיף לדוגמא בערב{אני מתעמלת בסביבות 12 בצהריים}עוד כ 20-30- דק' ריצה\הליכה מהירה על ההליכון בבית זה יזרז יותר את קצב ההרזיה שלי או שאין כבר אפקטיביות בפעילות זו..?..
עוד שאלה קטנה שמטרידה אותי ואת חברותיי,כמה מחברותיי טוענות שקיום סקס על בסיס יום יומי,מרזה ואף מחטב את הגוף....ויש אפילו שמעידות שזה מה שגרם להם לרזיה של כ- 5 קילו ויותר..
לי זה נראה קצת מפוקפק,בכל זאת זה לא מרתון...{ :
בתודה מראש על תשובות מקסימות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאודליה..
יוני לינצקי26/01/2008קודם כל התפריט שלך דל מאוד בקלוריות. לפני הנתונים האנטרופמטרים שלך ..את צריכה לאכול לפחות 2000 קלוריות ביום.
ברגע שאת מחסירה מהגוף לפחות מחצית מכמות הקלוריות הנחוצה ,אין לגוף מספיק אנרגיה כדי לבנות את השרירים לאחר האימון וגם אין לו מספיק אנרגיה כדי לתפקד.
לדעתי את צריכה להעולת את כמות הקלוריות ולהוריד את מספר האימונים בחדר הכושר להוריד ל4-5 אימונים לשבוע , ולהישתדל לפזר אותם על פני השבוע... שעה של חדר כושר כל יום מספיקה בהחלט.
סקס היא פעילות גופנית כמו כל פעילות אז כמות הקלוריות שם די זניחה לעומת אימון בחדר הכושר...
שיהיה שבוע טוב //
יוני לינצקי מאמן כושר אישי-www.YLfit.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עופר קיס27/01/2008כן הוסיפי יחידות של אירובי מתון
לא שמעתי שמרזים מסקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה -עליית מתחאיתמר25/01/2008
אני שוחה,מתאמן הרבה,אבל לא משנה מה אני לא מצליח לעשות מתח
אני מנסה להתאמן על סטטי ,ובכללי מנסה לעשות מתח כבר כמה חודשים (יותר מארבעה)
תמיד שמעתי את התשובה "תתלה על המתח ותעשה הכל בשביל לעלות" -ניסיתי אינספור פעמים ועדיין אני לא מצליח (אין בעיה של משקל,שוקל 46-בן 14)
אני אשמח לדעת על תרגילים שיוכלו לעזור לי לחזק שרירים הפועלים במתח ,וככה להצליח לעשות סוף סוף מתח 1 לפחות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח
עופר קיס27/01/2008קח כיסא והעמיד אותו ליד המתח.
קפוץ אל המתח ורד לאט לאט עד לידים ישרות תוך 2-3 שניות. עלה על הכסא ובצע זאת 2-3 פעמים נוספות. נוח 3 דקות ובצע זאת שוב. עוד 3 דקות ובצע שוב.
בצע זאת יום כן יום לא במשך שבועיים
לאחר מכן נסה לרדת תוך 5 שניות
וכך הלאה.
אני מאמין שאחרי חודש תיווכח שאתה מסוגל לבצע מתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט והרזיהאחת שמנה25/01/2008
כמה פעילות גופנית צריך לעשות בשבוע בשביל לרדת כ-10 קילו בחודש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 10 קילו בחודש???!?!
יוני לינצקי25/01/2008קודם כל לפני הורדה במשקל יש צורך לבדוק מהו המשקל התקין שלך... תבדקי מהו הBMI שלך .
ברגע שתדעי מהו המשקל היעד תתחילי בדיאטה מאוזנת ופעילות גופנית.
מבחנית הורדת משקל 2-2.5 קילו כל חודש זה סביר ויפה. אם תרצי להוריד יותר תשלבי יותר פעילות גופנית.
אני לא ממליץ לך להוריד משקל בצורה דרסטית ,מכיוון שאז המשקל יחזור מהר מאוד למשקל הקודם ואף יעלה.
שבת שלום
www.YLfit.co.il-יוני לינצקי מאמן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט והרזיה
עופר קיס27/01/2008אין צנס בלי שינוי תזונתי אגרסיבי. חוץ מזה מעל קילוגרם בשבוע זו ירידה לא יעילה, מסוכנת ואם סיכוי גדול לעלות שוב ומהר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)