מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה ואופניים@@@לירון08/01/2008
1. אני עושה שלוש ארבע פעמים בשבוע הליכה יחסית מהירה האם זה מספיק להורדת 2-3 קילו? האם הליכה שורפת שומנים?
2. למה רכיבה על אופניים (4 פעמים בשבוע) עשתה לי רגליים מאוד שריריות? זה מעבה את הרגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולכים בגדול
עמית קליין09/01/2008מורין בוקר טוב
כדי לרדת במשקל צריך להוציא אנרגיה-פשוטו כמשמעו.
גופנו שורף אנרגיה אפילו בשינה... לכן אדרבא פעילות גופנית מאומצת. לכן אין ספק שהליכה בקצב מהיר מסייעת לירידה במשקל אך היא חייבת להיות מלווה בתזונה נכונה שכן מה הטעם בלבצע פעילת אך להחזיר לגוף קלוריות דרך צריכת מזון עתיר שומן.במידה ותשמרי על תזונה נכונה אני בהחלט מאמין שתוכלי להיפטר מ2 קג שומן.
הליכה בהחלט שורפת שומנים. שומן מהווה מקור לאנרגיה והגוף משתמש במאגי השומן שלו בכל פעילות אירובית כגון הליכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב ישבןרעות07/01/2008
שלום,
הינני בחורה בת 24, שוקלת 57 המתפרשים על 1.69.רזיתי לאחרונה 5 ק"ג ומאז(לא אשקר-המצב היה כך גם מלפני ההרזייה) כל הגוף שלי מדלדל.הישבן העגול שהיה לי הפך לרופס ושטוח.
אני מעוניינת כעת לחזור לעשות ספורט ולעשות ה-כ-ל על מנת לקבל ישבן עגול וחטוב.כרגע אני מתכוונת להתחיל פילאטיס מכשירים ולשלב עם הליכה על מנת לשרוף שומנים.רציתי לקבל המלצות נוספות לחטב איזור זה:האם קיקבוקס עדיף/ספינינג/אירובי מדרגה/ריצה..
בנוסף מה התדירות המומלצת ותוך כמה זמן בממוצע יש תוצאות ניכרות(אני יודעת שאצל כל אדם זה שונה-השאלה היא בכלליות).
אשמח לקבל תשובות..
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב ישבן
עמית קליין09/01/2008רעות בוקר טוב
כדי לקבל את המראה בו את חושקת יש לתחיל לחזק את שרירי הישבן. חיזוק שרירי גופנו נעשה מול התנגדות מסויימת. הדרך הטובה ביותר לחזק ת שרירי הישבן היא בחדר כושר.
בחדר כושר יש מכונות יעודיות לחיזוק שריר זה. עליך להרכיב תוכנית ובה יחד עם אימון כל שרירי הגוף תחזקי גם את שרירי הישבן . תרגיל כמו לחיצת רגליים או SQUAT ( תרגיל מתקדם ) יעזרו לך במטרתך. בצעי את התרגילים הנל 3 פעמיים בשבוע 3 סטים של 12 חזרות והגברי מעט את המאמץ מאימון לאימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
רעות09/01/2008קודם כל,תודה על התגובה..
ציינת שעל מנת לחטב את הישבן יש לבצע תרגילים המשלבים התנגדות(משקולות) כפי שיש במכון כושר.
האם פילאטיס מכשירים/מיטות הפועל בעזרת התנגדות של קפיצים יכול לתת את אותה התמורה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
עמית קליין09/01/2008בהחלט אם כי עדיין בחדר כושר היכולת להגביר את עומס האימון היא הרבה יותר מבוקרת ובכך תתרום ליעילות מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי...אודל07/01/2008
היי.רציתי לדעת איזו פעילות אני צריכה לעשות בכדי להפחית במשקל במיוחד באיזור הרגליים והישבן{המותניים שלי ממש צרות}...
חוץ מזה יש לי שאלה התחלתי לעבוד על כמה מכשירים בחדר כושר לפני כחודשיים בערך,אבל כשאני במיטה קשה לי להתמתח עד הסוף,כאילו זה כואב...מה הסיבה לכך?...
אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוף חטוב
עמית קליין09/01/2008אודליה בוקר טוב
כדי להפחית במשקל מעבר לשמירה על תזונה נכונה יש לבצע 2 סוגים של פעילות גופנית
פעילת אירובית-פעילות כגון הליכה ריצה שחיה אופנים 3 פעמיים בשבוע למשך 45 דקות תורמת להוצאת אנרגיה וכמובן ירידה במשקל
פעילת אנאירובית כגון חיזוק הגוף 3 פעמיים בשבוע עבודה על כל שרירי הגוף תרגיל 1-2 לכל קבוצת שריר 3 סטים של 12 חזרות עם עומס שמתגבר מעט מאימון לאימון יסייע לך לחיזוק הגוף שיתרום להוצאה אנרגטית גבוהה שכן תא שריר צורך יותר אנגיה
חשוב לציין שאין שריפת שומן מקומית המטרה היא לצמצם כללית את מסת השומן על פי התנאים הנל במטרה לאבד שומן בהמשך התהליך גם מהאזורים הבעייתים
השאלה השנייה לא ברורה כל כך אשמח אם תבהירי זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחה לאחר אימון אירובי ואימון כחאלון06/01/2008
שלום רב.
מתחילה בחיי כעת תקופה רצינית של אימונים לקראת גיבוש לסיירת מטכ"ל\שלדג,
ועל כן יש לי מספר שאלות לגבי תזונה נכונה:
1. לאחר אימון אירובי של כ 30-50 דקות מה כדאי לאכול ובאיזה טווח?
2. לאחר אימון כח שמתבצע זמן קצר לאחר האימון האירובי מה כדאי לאכול ובאיזה טווח?
3. כמו כן, מה מומלץ לאכול לפני אימון ובאיזה טווח?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחות
עופר קיס09/01/2008לאחר אימונים ארוחה מאוזנת של פחמימות וחלבוןעד שעה אחרי
יש אפשרות לקחת שייק חלבון ופחמימות מייד אחרי אימון ארוך וחצי שעה לאחר מכן ארוחה ממאוזנת
מאוזן הכוונה פחמימה פלוס חלבון פלוס ירקות ופרי בסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין06/01/2008
היי,
האם עמידה על הרגליים בלי תיזוזים,במשמרת של כ-9 שעות מחליפה פעילות אירובית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה
עופר קיס09/01/2008אם את קופצת במקום אז כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה..גלית06/01/2008
האם זה משנה מתי הולכים?
כלומר האם הליכה בערב יותר יעילה מהבוקר, ולהיפך?
יש לציין שאני הולכת על מנת
לרדת במשקל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה
עופר קיס09/01/2008יש הטוענים שהליכה בבוקר טרום ארוחה יעילה לירידה במשקל
פעילות מאומצת מאוחרת מפריעה מבחינה הורמונאלית
אחר הצהריים מצויין מבחינת הגוף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון ועלייה במישקלשגיא05/01/2008
היי התחלתי לפני חודש להיתאמן אחרי שהיתאמנתי בהפסקות אני כרגע מיתאמן חודש ואני מישתמש האבקה לעלייה במסה Serious Mass אני שותה בוקר וערב ביום שאני מיתאמן .וביום שאני לא מיתאמן רק בוקר. יש לי תוכנית אימונים של שעה וחצי שאני מיתאמן על... גב יד קידמית אחורית חזה רגליים ובטן ומשלב גם מקבילים . אני מיתאמן 3 פעמים בשבוע דרך הגב אני 1.73 שוקל 70 יחסית מיבנה גוף צר .
השאלות.
1. זה בסדר לעבוד על כל הגוף באימון אחד או שצריך לחלק?
2. כמה פעמים צריך לעבוד בשבוע 4?או 3?
3. המאמן אמר לי שאפשר לעבוד על אותו שריר בכמה תרגילים שונים
באימון זה בסדר? זה לא אימון יתר !!?
4. האבקה היספיקה לי לחודש ועליתי רק חצי קילו בחודש הזה זה לא
צריך להיות יותר אני אוכל בוקר .צהריים . וערב . אני אוכל 9 פרסות
לחם מיקמח מלא. חלק אם גיבנה בבוקר . וחלק אם מימרח בוטנים או
חזה עוף. ומידי פעם פרי + האבקה זה בסדר?
תודה רבה!! זה אחלה אתר תשובות מיקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקה
עופר קיס05/01/20081.אתה חייב לחלק את הגוף. אימון מעל שעה איננו יעיל.
2.כאשר מחלקים את הגוף ניתן להתאמן 3 או 4 תלוי ביכולת ההתאוששות וברצון.
אם יש שם מאמן תבקש ממנו הנחיות לחלוקה שמתאימה לך
3. חובה לעבוד על השריר מכיוונים שונים 0 תרגילים שונים) לפיתוח מלא
4. חצי קילו בחודש זה מעט. יתכן והייתה באימון יתר בגלל האימונים הארוכים. תנסה לאכול יותר ארוחות קטנות באינטרוולים של 2-3 שעות בין הארוחות לאורל היום ותנסה לקחת את השייק בלילה
לפני השינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישקלים
שגיא06/01/2008
1 . זה בסדר לשחק אם המישקלים פעם יותר ופעם פחות?
2 . בכדי לעלות צריך לעשות אימונים קצרים ומישקלים כבדים?
.3 . כמה סטים צריך לעשות כדי לעלות במסה שריר? ובאיזה מישקלים?
4 אז אם אני מיתאמן 3 פעמים בשבוע אז יצא לי להיתאמן פעם בשבוע על אותו שריר זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקלים
עופר קיס09/01/20081. אפשר לשחק עם משקלים
2. כן
3. 4-6 סטים לקבוצת שריר במשקל שקשה לסיים 8-10 חזרות
4. לא. תארגן כך שכל שריר יאומן פעמיים בשבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת שריר
שגיא09/01/2008מה זה לקבוצת שריר אפשר לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי..אודל04/01/2008
אני מתאמנת במכון כושר כחודשיים בערך במשך כל ימות השבוע חוץ מיום שבת,בהתחלה הייתי עושה הליכה נמרצת כ שעה על מכשיר ההליכון אבל אחר כך זה כבר נמאס,התחלתי לגון אז מה שאני עושה זה 10 דק' בעלייה הליכה מהירה,אחר כך ריצה של עשרים דק' אחר כך אופניים עשר דק ואחר כך על האליפטוקל עוד כ 20 דק סה"כ שעה של פעילות....
שאלתי היא מה יותר עדיף?ההליכה של השעה?או לגוון?..
עוד שאלה קטנה היא אם אני עושה 20 דק ריצה אבל אחרי עשר דק' אני נחה מעט ואחר כך ממשיכה...זה אותו דבר כמו לרוץ רצוץ?..
כי מאוד קשה לי לנשום אז אני חייבת לנוח.....
אשמח לתשובה,אודליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודליה באמריקה
עופר קיס05/01/2008שלום.
1. אין צורך לרוץ רצוף. אימון הפוגות בו רצים מספר דקות עד שקשה, הולכים להתאוששות מספר דקות וחוזר חלילה הוא אימון נהדר
2. תמיד רצוי לגוון, הן מבחינה נפשית ובעיקר מבחינת העומס השרירי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב הגוףיעל03/01/2008
באתר זרקור יש כתבה המתארת שיטות של דוגמניות על לשמירה על [a href=http://www.zrakor.co.il/body_shaping.html id=link]חיטוב הגוף[/a] וכושר
http://www.zrakor.co.il/body_shaping.html
איזו שיטה הכי יעילה לדעתכם? פילאטיס? איגרוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות יעילות
עופר קיס04/01/2008אין שיטה אחת . פילטיס לבטן וגב, איגרוף לכושר, ירידה במשקל וכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין בטיפים להרזיה + כושרשרון02/01/2008
שלום קוראים לי שרון בן 20.
אני היום בן 20 וחצי שוקל 105 קילו
אוכל ארוחה אחת ביום
מסיים לעבוד ב5 עבודה לא פיזית במיוחד
מתאמן בבית (כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, הרמת משקולות)
מסיבות אישיות אני לא יכול לעזוב את הבית אחרי העבודה כך שאני לא יכול לרוץ\ללכת למכון כושר.
אני צריך שיבנו לי תפריט נכון ולא משמין.
אני צריך תוכנית אימונים של בית.
להתחשב באורח חיים שלי, אם מישהו פה מוכן לעזור אני ישמח, אם תרצו עוד פרטים אני פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
עופר קיס05/01/20081. תפריט רק אצל תזונאית אל תקבל טיפים מאנשים
2. לגבי תכנית . האם אתה שולט בתרגילים עם משקולות חופשיים מלבד מתח ושכיבות סמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר לבטן A.B KING PROיהודה02/01/2008
אהלן מאמן כושר
צריך חוות דעת שלך
האם כדאי לקנות או לא
בכל האינטרנט רשום שהוא להיט באמריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר בטן
עופר קיס04/01/2008נגד מכשיר בטן, נקודה. יש אלף תרגילים טובים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוניים ביתיים תחליף לחדר כושר?לירן01/01/2008
אני רוצה לחזק את שרירי הידיים הבטן והחזה (בן 17)
אני עושה אימון 3 פעמים בשבוע
כפיפות בטן רגילות: 25 חזרות כ-6 סטים שברביעי או אפילו לפני אני כבר לא מצליח לסיים את הכפיפות באחרון אני ממש יורד לאפילו 13 חזרות.
שכיבות שמיכה: 15 חזרות כ6 סטים גם פה אני לא מצליח לסיים בסט האחרון או לפניו.
מתח אני עושה מתח: חזרה אחת ו6 סטים עם 2 דקות מנוחה +- כי המקסימום שלי זה 2 מתח.
אני גם מעוניין גם לקנות משקולות חופשיות ולהתחיל להתאמן אך השאלה הגדולה האם כל זה מהווה תחליף מלא לחדר כושר?
אם אני יכניס משקולות חופשיות לאימון וגם שאצליח לסיים סטים אגדיל איתן את ההתנגדות האם זה יתן לי שיפור מהיר ונכון כמו בחדר כושר?
כשאתה אומר שמשקולות זה 50% מהמקסימום מה הכוונה, האם המקסימום זה המשקל הכי גבוה שאני מסוגל לעשות איתו חזרה אחת מלאה בתרגיל מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר
עופר קיס02/01/2008אני הייתי נרשם לזמן קצר לחדר כושר ומבקש תכנית עם משקולות חופשיות בלבד. לומד את הטכניקה, את הסדר וזמני המנוחה ואחר כך מתאמן בבית ( אם זה רצונך).
אך אם אתה רוצה את כל מגוון המכשירים - השאר בחדר כושר, סביר להניח שהתוצאות יהיו יותר טובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שאני צריך מכשירים
לירן03/01/2008כל מה שאני רוצה זה לחזק את הישר בטני (קוביות) לחזק את שריר הטרפז ואת שרירי הידיים להבליט ע"י שכיבות שמיכה כפיפות בטן ומתח עם משקולות להוספת התנגדות על כל תרגיל וזהו.
לפי מה שהבנתי אני יכול להפיק מהם את המיטב גם באימונים ביתיים עם משקולות חופשיות ללא חדר כושר.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר כושר
עופר קיס04/01/2008באופן עקרוני , נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ממתאמנת חדשה...שיר31/12/2007
שלום רב!!
הינני בת 27 והתחלתי לפני כשלושה שבועות להתאמן בחדר כושר על מנת לחטב את גופי!! משקלי לפני תחילת האימונים היה 50 ק"ג. הינני משלבת אימון אירובי וכוח ב90 דקות (45 אירובי, 45 כוח) לפי המלצת מאמן הכושר שלי. נוכחתי לדעת כי עליתי מאז תקופת האימונים ב2 ק"ג למרות שאני אוכלת נכון ובריא כל חיי .שאלתי היא:האם אני אמשיך להעלות במסת השריר או שהמשקל יעצר באיזשהו שלב? (משום שאינני רוצה להוסיף למשקלי), האם תוכנית האימון שנבנתה לי לא נכונה??
אודה מאוד על דעתך בנושא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאני יודעת..
יסמין01/01/2008שרירים שוקלים יותר משומן אז אולי על המשקל ראית שעלית קצת אבל בפועל זה נראה כאילו ירדת מכיוון שהתחטבת.
ובלי קשר את לא צריכה להתאים את עצמך למשקל..יכול להיות שתשקלי 50 ומשהו ותראי הרבה יותר מאשר שתשקלי 40 ומשהו..
בכל מקרה חכי לתשובה מהתותחים פה כי אני לא מקצועית..
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
עופר קיס01/01/2008בכדי לדעת מה קורה עם הרכב גופך, לוקחים מדידות לפני תכנית אימון, בה מקבלים נתונים לגבי אחוז השומן והשריר. כיוון שלא עשית זאת, יתכן ועלית רק שריר ( ומים). בחורה מעלה כ קילו וחצי מסת שריר ב3 חודשי פעילות ראשונים. תבדקי שלא העלית גם את כמות הקאלוריות תוך כדי התחלת הפעילות
להזכירך - להבא, תבקשי מהמדריך למדוד אחוזי שומן כל חודש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר כושרנתנאל31/12/2007
נירשמתי לחדר כושר לפני שבע ימיים בערך ואני רוצה לקבל תוצאות מהירות של מסת שרירי איך אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מהירות
עופר קיס01/01/2008אתה לא יודע שבחיים אין מהר.
גם בשריר לא. לוקח עד כחודש הכנה למערכת העצבית, שלדית והורמונאלית עד שמתחילים לראות עליה במסת השריר.
כך את הזמן הזה לבנות בסיס טכני טוב על מנת שתוכל להעלות משקלים מאוחר יותר ולהגיע לגוף שאתה מחפש באופן הכי יעיל ובטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף אחרי אמון??טונה במים אואייל31/12/2007
בשמן צמחי ששם יש יותר חלבונים???
או טונה רגילה בשמן??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונה בשמן
עופר קיס01/01/2008הוספת שמן לאוכל מאריכה את זמן העיקול ומוסיפה קאלוריות .
התשובה ברורה , לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מבחינת כולסטרול וחלבונים??
אייל02/01/2008וכול הרכיבים עדיין אחרי אימון טונה בשמן עדיפה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטונה
ישראל פרנקל02/01/2008טונה במים. נקודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)