מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוןשגיא23/01/2008
המאמן נתן לי תוכנית אימונים שהיא מחולקת לשניים דוגמא כתפיים. חזה. ויד אחורית . 3 תרגילים שיש מכל תרגיל 2 סוגים של זויות השאלה היא שאני עובר את השעה ומגיע לשעה ורבע מה עלי לעשות כדי לא לעבור? ואם זה בסדר לעבור? זה לא הרבה תרגילים רק פשוט המנוחה בין סט לסט לוקחת זמן. יש לציין שאני עובד על מסה . תודה רבה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון ארוך
עופר קיס23/01/2008תוריד מחזורים או תבצע סופרסטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופר סטים
שגיא25/01/2008מה זה סופר סטים איך עושים את זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופרסט
עופר קיס27/01/2008זוג תרגילים או נגדיים או של אןתה קבוצת שריר שמבוצעים אחד מיד אחרי השני
למשל לחיצת רגליים ומיד אחר כך ירך אחורית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני תוכנית האימונים כמה שאלות...
יוני לינצקי23/01/2008לפני שעובדים על מסה יש לבנות בסיס טוב לפחות של כמה חודשים...אני מקווה שאת הבסיס עשית.. ועכשיו לשאלה ...תוכנית האימונים של המאמן שלך טוב יש אפשריות רבות לתוכניות אימונים לצורך פיתוח מסה.
החשוב ביותר זה לעבוד בצורה איטית וההפסקות בין החזרות שלא ירדו בין 30-45 שניות. דבר זה מאוד חשוב כי אז ניתן יהיה רק לסיים את 4-5 סטיים לכל תרגיל .
הבנתי שכתוצאה מכך זמן האימון הוא לוקח יותר משעה, חשוב מאוד להקפיד אל אימון איכותי!! ולא העיקר להגיד"הלכתי לחדר כושר" יש לבצע לאחר האימון מתיחות של כל הגוף וביחוד של השרירים העיקרים של אותו אימון.
ולסיום תזונה מרכיב מאוד חשוב בפיתוח מסה ושינה לא פחות...
וכמובן הרבה התמדה והצלחה באימונים:)
פורט כושר- www.YLfit.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אימון במתקן כושר פוגע בגדילה?נבו23/01/2008
שלום,
אני בן 15 וחצי וברצוני להתחיל להתאמן במתקן כושר (מתקן עם מכשירים שונים ומשקולות),
רציתי לדעת האם הדבר פוגע בגדילה והתפתחות?
ועוד שאלה, כמה סטים וכמה תרגילים בכל סט מומלץ לעשות עם משקולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון משקולות
עופר קיס23/01/2008טכניקה נכונה ומשקל מתאים ( 10 חזרות) לא פוגע בגדילה.
אל תיגע במכשיר ללא הסבר מתאים של מדריך מוסמך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאזן קלורינועה23/01/2008
שלום,אם ביום שאני מתאמנת אימון אירובי, אני רעבה יותר-ולכן אוכלת יותר ולכן מאזן הקלוריות היומי שלי, אם ובלי אימון, די דומה ((קלוריות נצרכות פחות "נשרפות")- האם כדאי להתאמן מבחינת שריפת שומנים?אולי כדאי פשוט להוריד את מספר הקלוריות היומיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות
עופר קיס23/01/2008הורידי פחמימות פשוטות אכלי מורכבות בלבד ויותר חלבון. זה משביע דל קלוריות ומאזן רצון למתוק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמא לפחמימות מורכבות
נועה24/01/2008אפשר לקבל דוגמא לפחמימות מורכבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם,יש לי שאלהדורין22/01/2008
יש לי זרוע דיי שרירית(חלק עליון) ואני רוצה להפחית את השריר איך עושים את זה? אני חייבת לציין שאני לא עושה שום פעילות פיזית מיוחדת או כל מיני תרגילים לשרירים.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפיתת שריר
עופר קיס23/01/2008אין אפשרות . זה גנטי. תאהבי את גופך - זה חשוב לאושר ושפיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטפר/מדרגה אירוביתדלית22/01/2008
שלום
מאחר וממש ממש אין באפשרותי להתאמן מחוץ לבית (ילדים קטנים ) החלטתי לקנות או סטפר או מדרגה אירובית. (אני גם כרגע בעיצומה של דיאטה )
מה כדאי לרכוש ?
האם הסטפר יעיל?
האם יש סוג מסויים שעדיף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטפר
עופר קיס23/01/2008תקני אליפטי ולא סטפר . פחות עומס על הברכיים. תנסי אחד שנוח לך. בקשי להתאמן כמה דקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצי לקחת מדרגה
וואלאס22/03/2012אני ממליץ לקחת מדרגה מתכווננת עם מספר גבהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פיזיואופיר22/01/2008
שלום רב, קניתי כדור פיזיו תוצרת סין בחברת טוטאל ספורט בפתח תקווה
הציעו לי אפשרות לקנות כדור תוצרת גרמניה בעלות גבוהה יותר
44 ש"ח לעומת 130 ש"ח
האם יש הבדל כזה משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור פיזיו
עופר קיס23/01/2008ההבדל משמעותי בעיקר עם אתה עובד עם משקליות כבדות על הכדור . אם לא - זה לא משמעותי
תוודה שהכדור מנופח דיו אך לא יתר על המידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלשגיא21/01/2008
איזה מישקל אני אמור לעשות כדי לעלות במסה שריר וכמה חזרות ?
מישקל 70 . 173* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסה
עופר קיס23/01/2008סטים של 10 חזרות עם משקלים שאתה מתקשה בחזרות האחרונות. מנוחה בין מחזורים כ דקה וחצי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רציניתשאלה20/01/2008
שלום , יש לי בעיה :
אני בת 28 שקלתי לפני שנה 52 ק"ג וגובהי 163
במהלך שנה שעברה ירדתי 7 ק"ג והגעתי ל 45 ק"ג
הירידה במשקל נבעה מחוסר תאבון טוטאלי בגלל משבר שעברתי
לא אכלתי כלום , הייתי אוכלת בכוח אולי אולי 400-500 קק"ל ליום
לדעתי איבדתי 50% שריר (לפחות 3-4 ק"ג שריר)
הבעיה היא שכעת , בחודשים האחרונים, העלתי 4 ק"ג שמקורם שומן
ומראה של הישבן נראה בעייתי מלפני הירידה במשקל ( כלומר כשהייתי 52 ק"ג הייתי נראת הרבה יותר טוב מאשר היום 49 ק"ג )
מה עושים אחרי נזק כזה ?? האם יש פיתרון ?? איזה סוג אימון אני צריכה
הערה: התזונה שלי היום מאוזנת וכולל 3 ארוחות מלאות ואני מתאמנת חודש באימוני כוח במשקל כבד מקסימום 3 סטים של 8-10 חזרות . האם זו הדרך הנכונה ???
אודה לתשובתך בעיניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לכושר
עופר קיס23/01/2008את צריכה לחזור לכושר. או חדר כושר או הליכה 3-5 פעמים בשבוע במהירות מתונה עם תזונה נכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחילים?מאירה20/01/2008
שלום רב,אני בת ארבעים ואחת ,מתכננת גמילה מעישון 5 סיגריות ליום ,כושר גופני ירוד ביותר ,שוקלת 85 קילו ,גובה 175 ס''מ,ורוצה להתחיל להתעמל ,גם לסיבולת לב ריאה וגם לעיצוב וחיזוק שרירים ,איני יכולה לאפשר לעצמי כרגע להרשם למסגרת מסודרת ועליי להסתפק בתור התחלה בהתעמלות ביתית ,אלא שאיני יודעת איך להתחיל,כמה זמן כל יום ?הליכה? התעמלות על מזרן? או אולי לשלב כמה סוגי ספורט ,עליי לציין שב''ה אני בריאה באופן כללי ,אשמח לקבל את עצתכם ,תודה מראש ,בברכה,מאירה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה נכונה
עופר קיס23/01/2008מאירה שלום
תתקשרי או תקפצי לרופה שלך ותשאלי אם יש מניעה שתתחילי פעילות גופנית בבית
התחילח עם הליכה בחוץ 3 פעמים בשבוע למשך 12-15 דקות בקצב מתון
כשאת חוזרת הביתה תפרסי מזרן יוגה או התעמלות ותשכבי עליועם ברכיים כפופות.
פסקי ידיים לצדדים ולאחר מכן הורידי את שתי הברכיים בעדינות מצד לצד.
לאחר 6 או 7 חזרות חזרי למרכז ועם הברכיים עדיין כפופותשלבי ידיים מאחורי העורף
והרימי בעדינות את הראש עם הידיים לכפיפת בטן קלה תוך כדי הוצאת אויר למעלה
בצעי מספר חזרות עד שתרגישי את שרירי הבטן ותנוחי. בצעי זאת למשך 3 מחזורים
ןתסיימי שוב עם הפךת ברכיים מצד לצד.
קומי לאיטך למצב ישיבה ומשם לעמידה. אם יש סחרחורת לשבת
הוסיפי כל שבוע 2-3 דקות להליכה עד שתגיעי לחצי שעה. לאחר מכן הגבירי מעט את הקצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר מחזקחסוי19/01/2008
רציתי לדעת מה מחזק יותר ומה משפיע יותר מהר חדר כושר או אימון ביתי (משקולות מטח מקביליות שכיבות שמיכה ובטן) ואם אני יתאמן שלוש חודשים בחדר כושר האם אני יצליח לשמור ולשפר את התוצאות באימון ביתי אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר אאו אימון בבית
ישראל פרנקל20/01/2008לחסוי,
אימון בחדר כוושר ובבית באופן כללי השפעתם דומה במידה והתרגילים המתבצעים הינם דומיים.. היתרון של חדר כושר הינו :
1. עזרה והכוונה מקצועיים.
2. מגוון ציווד רב יותר המאפשר הפעלת קבוצות שרירים רבות יותר ולכן גם אימון כולל יותר.
3.. יכול לשנות עומסים באופן פשוט יותר. בבית לא תמיד תוכל ליצור מצב של העלאת עומסים כפי שיתכן שתוכל לבצע במועדון כושר. האם בכוונתך לקנות משקולות רבות?
באופן עקרוני תתוכל לשמור על יכולתך גםם בבית אבל זה בהחלט ידרוש הכוונה מקצועית רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת שומניםיק19/01/2008
שלום אני בן 19 גובה173 משקל64 לפני כמה חודשים התחלתי באימוני ריצה(כ 8 ק"מ) על מנת לשרוף שומנים תוך כדי צמצום הקלוריות שאני צורך, מה שקרה זה שאיבדתי מסת שריר רבה והשאלה שלי היא איך אני שומר על התוצאות של שריפת השומן תוך כדי הגדלת מסת השריר ועיצוב הגוף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שומנים
עופר קיס23/01/20081. רוץ במהירות נמוכהיותר
2. אכול מספיק פחמימות מורכבות( פסטה, קטניות) וחלבון
3. אימוני התנגדות 2-3 פעמים בשבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתקווה שתענו לי...כמה שאלותאודל19/01/2008
היי,אני מתאמנת במכון כושר כ5 פעמים בשבוע כשעה בכל יום,והתחלתי לקיים תפריט דיאטה שקיבלתי{אחרי כמה דיאטות כושלות} וזה התפריט:
אני 1.63 ושוקלת 62 קילו....
בוקר - כוס ברנפלקס
כוס חלב 1%
ביניים- מעדן או פרי
צהריים - מנת בשר
5 כף אורז\אטריות
סלט ירקות\מרק ירקות
ביניים- 2 פרוסות לחם קל
ביצה קשה\ טונה במים \כף חומוס
ערב - 2 פרוסות לחם קל
סלט ירקות
גבינה\קוטג'\חומוס- 1 כף
פרי \מעדן
ביניים- פרי \מעדן
השאלות שלי הן:
1.כמה קלוריות יש בתפריט
2.האם באמת כל כמות הארוחות האלה יעזרו לי להשיל במשקל{ברצוני להוריד כ 10 קילו}
3.אם כן,תוך בערך כמה זמן אני אתחיל לראות תוצאות?...
4.יש לי שאלה קצת מוזרה אבל תהיתי,במידה ואני מצליחה להוריד את ה10 קילו,איך הגוף"יודע"להפסיק?...אני צריכה לשנות את התפריט?....איך זה הולך?...
אני אשמח לתשובות,תודה מראש,!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכן גופך לקיץ
עמית קליין19/01/2008שירן ערב טוב מה שלומך?
בעניין סך הקלוריות של התפריט- להערכתי מדובר בכ1200 קלוריות. לגבי כוס הקורנפלקס לא ציינת באיזה מדובר ולגבי המעדן לא ציינת האם 0 % או 1.5 % ולכן מדובר בהערכה אם כי די מדויקת
בעניין התוצאות-לכל אדם יש כמות קלוריות אותן הגוף דורש BMR ,כדי לרדת בקצב של 1 קג שומן בשבוע -10 ימים יש להפחית 700 קלוריות מהBMR. לכן חובה לדעת מה סך הקלוריות שהגוף דורש.
להערכתי לפי הנתונים הגופנים שמסרת והפעילות הגופנית שאת עושה אני בטוח במאה אחוז שאכן אם תקפידי על התפריט הנל תרדי במשקל בקצב שרשמתי למעלה
לגבי השאלה האחרונה הרי מתי שמשקל הגוף יורד גם כמות הקלוריות שאת תזקקי להם תרד ולכן הגוף יפסיק את ירידתו במשקל כי התפריט הנל יתאים לדרישותיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
ישראל פרנקל20/01/2008שירן שלום,
הייתי מאד ששמח לדעת ממי קיבלת את התפריט הנ"ל. אם קיבלת אותו מתזונאית הרי ששהיא גם זו שתוכל לענות לך על כל שאלותיך. אם קיבלת אותו מחברה היייתי מיעץ לך לגשת לתזונאית בהקדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!סטפאני19/01/2008
רציתי לישאול אם כמות הספורט שאני עושה וסוג הספורט צריך להיות מותאם לי לפי גיל ומשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ולמה
עמית קליין19/01/2008סטפני הי
כמות הספורט צריכה להיות תלויה במספר גורמים משולבים ביחד ולא על פי גיל ומשקל בלבד
לדוגמא גבר בן 60 ובחור בן 20 לכאורה נראה כי בחור בן 20 יכול להתאמן הרבה יותר אך יתכן והגבר בן 60 מתאמן כבר שנים ועל כן כמות הספורט שהוא עושה ואף העצימות שלהם תהיה גבוהה מהבחור בן ה0 שלא התאמן מעולם
על כן לשאלך חשוב להתאים לך תוכנית אימונים בהתאם למספר גורמים משולבים כמו מטרת האימון,גילך,משקלך,ניסיון קודם בספורט, קורדינציה,חוזק ועוד. אם תפרטי קצת יותר על עצמך אשמח לענת לך בהרחבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישקל תקועשגיא17/01/2008
רציתי לדעת למה המישקל שלי תקוע הייתי 69.5 ועליתי ל 70 בחודשים יש לומר שאני מישתמש באבקה של פחממות ושילוב חלבונים ואוכל יחסית בסדר מה הבעייה ?זה מתריד אותי
יש אפשרות שאתה נותן לי תפריט תזונה נכונה או הכוונה ?
מה לעשות חבל על הכסף של האבקות שאני לוקח
אני 173 מישקל 70 בן 25 יש לציין שזה המישקל שמלווה אותי כבר 5 שנים לא מצליח לעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקוע
ישראל פרנקל17/01/2008הייתי מייעץ לך לקבל יעוץ תזונתי מסודר ע"י תזונאי/ת מוסמכים. לאחר מכן יש מצב שבו תתבקש גם לפרט יותר על תוכנית האימונים שלך. יכול להיות שיש חוסר עלייה בעומסים שהינך מפעיל על הגוף ולכן גם ההתקדמות הינה איטית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מחזק יותרחסוי17/01/2008
רציתי לדעת מה מחזק יותר ומה משפיע יותר מהר חדר כושר או אימון ביתי (משקולות מטח מקביליות שכיבות שמיכה ובטן) ואם אני יתאמן שלוש חודשים בחדר כושר האם אני יצליח לשמור ולשפר את התוצאות באימון ביתי אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר או בבית
עופר קיס17/01/2008תלוי מה יש לך בבית.
אם יש לך ספת לחיצה, משקוליות מ 2.5 -25 ק"ג, מתח ומקבילים וכלוב לSQUAT אין לך מה להגיע לחדר כושר, חוץ מהפן החברתי כמובן. אם אין לך, אז התשובה ברורה.
מילת המפתח היא גיוון ואימון נכון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה מה חשבתי
גיל17/01/2008בגלל שאני לא בכושר גרוע (רצתי את ה-2000 בפעם האחרונה ב8:30 שזה מכובד) אני חושב שאני מסוגל לרוץ 2000 מ' פעמיים בשבוע. נגיד ראשון וחמישי ובשלישי לשלב איזה ריצה קלה של 20 דק'.
זה יזיק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בשרשור. לא להתייחס
גיל17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)