מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יותר מדי חלבוןיעל23/02/2008
שלום,
אני מאוד אוהבת לאכון בשר וגבינות ואני מפחדת שאני צורכת יותר מדי חלבונים. אני אוכלת ביום:
2 גביעים של קוטג' 1/2%
חצי גביע של גבינה 1/2%
יוגורט 0%
ביצה אחת
וכ- 300 גרם חזה עוף
האם אני צורכת יותר מדי חלבונים? אם כן מה ההשלכות של זה?
יש לציין שאני מתעמלת 5 פעמים בשבוע כ-50 דק' על מכשיר האליפטי הביתי. ואם לא הייתי מתעמלת, האם מותר לי לצרוך כזו כמות של חלבונים ללא אימון? אני בת 24 גובה 1.68 משקל 52 בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר מדי חלבון
עופר קיס23/02/2008כן, את צורכת יותר מדי חלבון
תורידי לפחות 150 גר חזה עוףותאכלי ביצה מדי פעם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירי אנרגיה לחולי סוכרתשי22/02/2008
בן 36, רוכב אופניים 6 פעמים בשבוע, כ-25 קילומטר, במשך כשעה וחצי.
מבקש לקבל פרטים על תוספים שמתאימים למצבי הבריאותי - חולה סוכרת חדש
ומאוזן בסך הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירי אנרגיה
עופר קיס23/02/2008שי שלום . כיווןמ שאתה חולה סוכרת ואני אינני תזונאי חובה עליך להיפגש עם תזונאי ספורט לקבל את כל המידע על מצבך החדש ואיך להימנע מלהגיע לבעיות. אם לא הייתה סוכרתי , אני הייתי נותן לך מספר עצות.
אתה יכול להעזר בחברת MEDIX 03-6482333
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע בפיזיולוגיהענבר22/02/2008
שלום רב,
התחלתי קורס פיזיולוגיה (למדריכות פילאטיס) במכון וינגייט. לצערי שיטת הלימוד של המרצה לא מספקת והנני מואת את עצמי עבודה כבר לאחר השיעור הראשון. אשמח לקבל עזרה בנושא!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר * אבודה
ענבר22/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בפיזיולוגיה
עופר קיס23/02/20081. גשי לראש החוג ודברי איתו
2. תתחברי עם מישהו מהקורס
3. אם לא הולך תתקשרי לרשת מועדוני גרייט שייפ ותבקשי את הטלפון שלי
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- VIBROGIMפלד משה22/02/2008
אבקש מידע האם יש ערך באימן על מכשיר רטט לפי כתבות בנושא מספיק רק 10 דקות אימון והוא מפעיל את כל שרירי הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון רטט
עופר קיס23/02/2008תלוי בסוג המכונה, אימון רטט יעיל לשיפור כוח שריר וחיזוק עצמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקליוני22/02/2008
שלום שמי הוא איתי ואני נער כבן 16.
בקיץ שעבר התאמנתי במכון כושר במשך חודשיים וקצת הייתי הולך על הליכון כ60 דקות וו10 דקות לאחר מכן ההיתי עושה אימון של משקולות . הבעיה היא שאני עשיתי כל מכשיר כמאה פעם ולא במשקלים שהייתי צריך להרים (הרמתי קצת יותר בערך ממה שהייתי צריך) לאחר מכן כחוודשיים -3 חודשים החלו לי כאבים בגב שנמשכים עד היום לעיתים רחוקות הכאב מופיע בצוואר הלכתי לארבעה רופאים שרשמו לי את הדבר הבא:
החולה מתלונן על:
מוגבל תפקודית
כאב פחת(זה לאחר שהרופא נתן לי תרגילים לבית אבל זה לא פיזיותרפיה)בבדיקה אין פרט לכאב לא ממוקם
מתלונן על כאבי גב עליון ללא הקרנה לרגליים מזה זמן רב ללא חלבה מקדימה כאב מחמור בפעילות פיזית כגון ריצה
28906-עדיין מתלונן על כאבים ללא שיפור לאחר טיפול כנגד כאב ודלקת יש לציין לא עשיתי פיזיותרפיה ולא קיבלתי משככי כאבים
ממצאים בבדיקה : רגישות בגב עליון תנועות מוגבלת עקב כאבים 90 מעלות SLR דו צדדית כח גס תחושה והחזרים תקינים
אבחנה משוערת:
BACKACHE
יש לצין שהמליצו לי לחזק את שרירי הגב ולא עשיתי את זה ואת שאר הדברים הנ"ל
בנוסף עשו לי צילום רנטגן ובו לא מצאו לי כלום כלומר הבדיקות חיוביות וערוצים לעשות לי מיפוי עצמות למרות שאני מטיל ספק עם ימצאו שם משהו
השאלה המרכזית היא האם הגובה שלי יעצר עקב כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת משקל
עופר קיס23/02/2008סביר להניח שאין שום קשר לגביהה,
המלצה - בקש הפניה דחופה לפיזיוטרפיה דרך קופת החולים שלך. אין שום סיבה שבחור צעיר
כמוך כבר יסבול מכאבי גב באופן כרוני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי בקשהדינה22/02/2008
שלום אני כשלושה חודשים אחרי לידה, לפני ההריון שקלתי 49 קילו במהלך ההריון עליתי כ20 קילו ומשקלי הגיע ל69 עכשיו אני שוקלת 59 מה שרציתי לציין זה שאני רזה מלמעלה כלומר אין לי בטן אבל אני שמנה מלמטה כלומר יש לי ירכיים וישבן, מזה מספר ימים התחלתי לעשות ספורט דרך ריצה על הליכון למשך כ30 דקות כל יומיים אבל עדיין אין תוצאה האם מה שאני עושה זה נכון, רציתי לציין שאני רצה על מהירות
7-8 ואני שורפת בין 300-400 קלוריות. האם לרוץ יום כן ויום לא או שעדיף כל יוםכי אני מניקה את הבת שלי באופן מלא ולא רוצה לפגוע ביצירת כמות החלב אצלי.
רציתי לציין שהגובה שלי הוא 1.58
הספורט שאני יכולה לעשות כרגע הוא הליכה על ההליכון כי הבת שלי קטנה ואני לא יכולה לצאת מהבית ולעשות סוג ספורט אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה או ריצה
עופר קיס24/02/2008בצעי יום הליכה ויום ריצה, תיזהרי לא להגיע למצב של פ]ציעות בפלג גוף תחתון.
גם את הריצה את יכולה לבצע בהפוגות של הליכה וריצה.
בצעי כפיפות בטן חלקיות תוך כדי שאיבת הבטן באופן חלקי פנימה וסגירת סוגרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני22/02/2008
שלום.
מי שורף יותר קלוריות. אדם מאומן או אדם לא מאומן. בהנחה ששניהם עושים את אותה פעילות לאותו משך זמן? (נניח ריצה / שחייה 60דק').
תודה רבה.
דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שורף יותר
עופר קיס23/02/2008אחלה שאלה, בוא נראה: הכל ענין של עבודה -WORK
1.על ביצוע של אותה עבודה שניהם לשניהם תהיה אותה הוצאה קלורית - למשל אם שניהם ילכו 1 ק"מ
2. לגבי שחיה וריצה, כן יהיה שוני עקב יעילות מכאנית פחותה של הלא מאומן בספורט הספציפי ולכן תהיה הוצאה קלורית גבוהה יותר ללא מאומן כיוון שהוא מבצע יותר עבודה.
אך, אם זה לפי זמן למשל 50 דקות וכל אחד מהם עושה את המקסימום, הרי המאומן יבצע יותר עבודה באותו פרק זמן וברור שישרוף יותר.
אני מקווה שעזרתי,
תודה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס מדריכי חדר כושרקארין21/02/2008
שלום ,
אני שוקלת להירשם לקורס מדריכי חדר כושר...וקשה לי להחליט
אשמח לחוות דעת בנושא כאשר המצב הוא כזה...
השתחררתי לפני שנה ...בצבא עשיתי הרבה ספורט...לפני הצבא התאמנתי בחדר כושר לסירוגין...
בשנה האחרונה מאז שהשתחררתי עשיתי ספינינג ופילאטיס לא באופן רציף....לא התאמנתי בחדר כושר.....
אני מתכננת להתחיל ללמוד באוקטובר 08 ומעדיפה לסיים עם כזה קורס לפני תחילת הלימודים שזה אומר להתחיל קורס עכשיו....
אני אוהבת ספורט וממש אוהבת להדריך.....
השאלה שלי היא -האם בהתחשב ברקע שלי בספורט (שהוא לא כזה גדול)
כדאי להתחיל את הקורס כבר עכשיו .....או להיכנס לתוכנית אימונים לפני כן , או שלא כדאי להיכנס לזה כלל??
תודה רבה ויום נפלא :)
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס
ישראל פרנקל21/02/2008אם את אוהבת את העיסוק בספורט ואנשים הם חלק ממך- תירשמי היום
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
קארין21/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה...חסוי19/02/2008
שלום
אני מתאמן בחד כושר ובהליכון אני מזיע הרבה מאוד וכעבור כמה דקות כל הגוף שלי צמרמורות וקר לי! אני לובש קצר!
האם כך זה צריך להיות או שקר מדי בחדר כושר?
ולאחר ההליכון האם כדאי ישר להיכנס לסאוונה??
עוד שאלה מה עדיף בהליכון מהירות 6 ושיפוע 6 או מהירות 8 - 9 בערך שיפוע 0??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קר מדי
עופר קיס24/02/2008כן, נראה לי שקר מדי
לא להכנס לסאונה מיד אחרי הליכון אלא לאחר 10-15 דקות של מתיחות, שתית מים והתאוששות
מהירות 8-9 בשיפוע 0.5
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאמנת מתחילהr19/02/2008
שלום,
אני בת 17
אני רצה בקביעות כמעט בכל יום שמתאפשר לי בחוץ בערך 4 ק"מ.
לעומת זאת אני לא עושה שום אימוני כוח, ולכן אין כל כך שינוי במשקל גופי או בכלל.
המטרה שלי - לחטב את הגוף, להוריד במשקל בערך 3-4 קילו ולשפר סיבולת שרירים.
בעיקר אני מעונינת לחטב יריכיים, ישבן, בטן וידיים.
אגב, יש לי חזה גדול ואני לא יודעת איך להסתדר איתו באימוני כח. הריצה קשה גם ככה.
תוכלו להמליץ לי על סוג אימון בהתחשב בכל הנתונים?
בברכה VP.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימונים
מתן19/02/2008שלום,
לרוץ 4 ק"מ ביום זה יפה, אך לא בהכרח יקדם אותך...
עלייך לבנות תוכנית שלמה שלוקחת בחשבון התקדמות הדרגתית ומאתגרת (לא חד גונית ומקבעת), תוכנית מקיפה ומאוזנת
יש אוצר עצום של תרגילים מחטבים אשר גם מעלים את הדופק ואת הצריכה האנרגטית ומסייעים מאוד לירידה במשקל
חשוב מאוד לקבל הכוונה מקצועית, לדעתי, כדי להמנע מפגיעות ולהשיג את המטרה
בהצלחה !
מור אוסטר
מאמנת כושר אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימון
עופר קיס21/02/2008אני מסכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב***שיר18/02/2008
אם אעשה 5 פעמים בשבוע שיעור עיצוב וחיטוב ומידי פעם הליכה אבל אמשיך לאכול פה ושם שטויות כי קשה לי להתנזר מעוגות וממתקים וכו ואני שונאת שמגבילים אותי', האם אראה שינוי למרות התזונה בעיקר בגלל הרבה שיעורי עיצוב לפחות להצר היקפים לא בהכרח להוריד במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפוך
עופר קיס19/02/2008לכי 5 פעמים בשבוע בקצב טוב ובצעי רק שני שעורי עיצוב (יש גם שעורי אירובי אחרים בסטודיו).
על מנת לשרוף יותר קלוריות, להעלות את חילוף החומרים שלך. שעורי עיצוב - אלא אם הם שעורים קשים מאד עם הרבה עבודת רגליים, לא שורפים הרבה וכמעט לא מעצבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק שרירחנה18/02/2008
יש לי 2 שאלות בבקשה... האחת היא: האם חיזוק של שריר יכול להועיל לבחורות רזות? האם צמצום ההיקפים מפסיק בשלב כלשהוא משיעורי החיטוב או שצריך להפסיק לחטב? והשנייה היא: בתרגיל למרחיקי הירך הכרחי שתיהיה התנגדות של גומיה או שהשריר עובד רק עם הרמת הרגל הצידה?
תודה מראש חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק שריר
עופר קיס19/02/20081. חיזוק שריר יותר חשוב לבחורות רזות שבדרך כלל יותר חלשות משמנות
2. שעורי חיטוב לא מצמצים היקפים - הוצאה כלורית כן
3. בכל תרגיל אם את לא מרגישה קושי רב בחזרה מספר 10-15 העומס קל מדי וצריך להגבירו על מנת לחזק את השריר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המכשיר האליפטיחצלצילה18/02/2008
הבנתי שמכשיר זה הוא אחד הטובים לירידה במשקל. ניסיתי להשתמש בו על התנגדות נמוכה ושרפתי רק כקלוריה לדקה, כשהעלתי את ההתנגדות באופן משמעותי למרות שהמהירות ירדה לחצי הורדתי פי עשר או 15 יותר. האם הבדל קיצוני זה בשריפת הקלוריות (בגלל ההתנגדות הגבוהה ולמרות המהירות הנמוכה יותר) הגיוני? האם יתכן כי יש פגם בהערכת שריפת הקלוריות של המכשיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת קלוריות של מכונות
עופר קיס19/02/2008אל תסתמכי על המכונה, לכי לפי קושי יחסי שלך( נשימה, שרירי רגליים) ו/או דופק לב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לתזונהעידן15/02/2008
שלום
החלטתי ללכת לחדר כושר כדי להתחזק,אניע ושה ריצות ארוכות (ריצות של 10 ק"מ) כבר הרבה זמן ואני מתכוון לשלב את האימונים של חדר הכושר עם שחיה ועם הריצות
אבל אף פעם לא ממש ידעתי איך לאכול בצורה הכי יעילה (אני 174 ס"מ שוקל 64 ק"ג)
כמה קלוריות לאכול ביום?כמה פחמימות?כמה חלבונים?
תודה ושבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
עופר קיס15/02/2008אני לא תזונאי. על מנת לחשב את אבות המזון בצורה יעילה ביותר לקבלת תוצאות עליך ליצור קשר עם תזונאי/ת ספורט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה...אודל15/02/2008
אני רצה על הליכון כמעט בכל יום במכון כושר...
כעבוד כ 20 דק' של ריצה הכתפיים שלי והגב כואבים באופן נוראי,עד כדי כך שאיני יכולה להמשיך לרוץ...
יש לציין שאני לא נעזרת בצידי הליכון,ורצה זקוף..רציתי לדעת למה זה קורה ואיך ניתן לשפר או לפתור את הבעיה...
תודה ושבת שלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עומר15/02/2008את צריכה לעשות את זה בהדרגה
כל יום לרוץ מקסימום שאת יכולה ואת תראי שאם כל יום תרוצי את תשפרי את התוצאות ואת הזמן מהירות שלך.. את לא צריכה להילחם בגוף שלך כי זה דבר שצריך להתרגל אליו זה לב סיבולת ריאה ומשתפרים עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב עליון
עופר קיס15/02/2008הכאבים בגב העליון יכולים לנבוע מ
1. חולשה שרירית -
2.כיווץ מוגבר של שרירים אלו כתוצאה מטכניקת ריצה לא נכונה
3. קומבינציה
מה לעשות
א. לרוץ עד תחילת הופעת הכאבים ועוד טיפה
ב. יום למחרת לבצע פעילות אירובית אחרת
ג. חיזוק מקרבי השכמה וטרפז - ישיבה על הריצפה כרגליים כפופות כפות על הריצפה
- להתרומם על הידיים עד שהטוסיק באויר ולהחזיק 2-3 שניות ולהוריד . לנוח 10 שניות ולבצע שוב
להתחיל ב 3 מחזורים של 3 שניות ולעלות ל 6 מחזורים של10 שניות . לא לנעול מרפקים. ולא להגיע לכאב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)