מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדותמתוסקלת15/09/2008
שלום... יש לי תינוקת בת 10 חודשים וכבר במהלך ההיריון היו לי חרדות שמשהו לא יהיה בסדר כיום שהיא כבר נולדה יש לי מחשבות שיקרה לה משהו שהיא תחנק או לא תתעורר אני פוחדת עליה נורא..יש לי גם פחדים כשאנשים חשובים לי לא עונים לי לטלפון אני מתחילה להכנס להסטריה לחשוב שאולי קרה משהו רע, אשמח לקבל את עזרתך תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוצמת החרדה
סיגל לוי15/09/2008שלום דניאלה
טבעי להיות חרדה ברמה מסוימת
בעיקה הריון ולידה עלולים לגרום לכך
כשחווים איזה פלא הם החיים
עד כמה הם שבריריים
מה שאת צריכה לראות זה מה העוצמה של החרדה שלך
כמה זמן מן היום היא מעסיקה אותך
האם זמן רב, או רק כשיש משהו שקשור אליה?
האם את מכבידה על אחרים בשל דאגותיך, למשל על בעלך ובני משפחה אחרים?
האם לחרדה יש עוצמה שמגבילה אותך בחיי היום יום כדאי לפנות לעזרה
יתכן שההריון וכל ההורמונים שלו תרמו לכך שיצאת מאיזון
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מתוסקלת15/09/2008זה קורה לי שאנשים כמו בעלי או אמא שלי לא עונים לי ואני ניכנסת ללחץ מזה ויכולה להתקשר מליון פעם עד שיענו לי... ובקשר לילדה שלי אני יכולה פיתאום לחשוב על זה כאילו עולה לי לראש שיקרה לה משהו רע פיתאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מצליחה להרגיע את עצמך?
סיגל לוי15/09/2008האם את יכולה לומר לעצמך, הם לא יכולים לענות כרגע, בטח הכל בסדר...
האם את יכולה לשים לב אם העיסוק שלך מוגזם
האם את מפילה חרדה זו על אחרים, מלחיצה אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מתוסקלת16/09/2008אני מנסה להתעלם מזה.... אני לא מספרת לאפחד על החרדה בישביל לא להלחיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל לוי17/09/2008אם את מתקשה להכיל את החרדה הזו בכוחותיך שלך (לא מצליחה לנקות את הראש ממנה) אז אולי כדאי לפנות לעזרה
אם היא צצה מדי פעם ואת מצליחה להרגע, אז זה בסדר - יתכן שזו תקופה יותר מתוחה, יותר לחוצה
בכל מקרה, נסי לעשות דברים שמרגיעים אותך, שמחזירים אותך להגיון ולא לחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהזהבה14/09/2008
שלום רב, האם כדורים כגון ציפראלקס מאוד יעילים לחרדות חברתיות? או שהם יותר יעילים לדיכאון ולא כל כך לחרדות? אני סובלת מחרדות חברתיות קשות ושוקלת להתחיל טיפול בהם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK15/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרדהמרינה10/09/2008
במסגרת הכרות חברתית פגשתי בחורה עם עוות גופני. יצרנו קשר טלפוני כשמטרתי היתה להיות נחמדה ולעזור. לא יותר מזה. אלא שדי במהרה היא החלה להתקשר לעתים קרובות מדי. צלצול אחרי צלצול והתחלתי להבין שאני בבעיה. אין לי כל ספק שהיא בעלת הפרעת אישיות כלשהי. הפסקתי לענות לה אך היא עדיין ממשיכה להתקשר וגם דרך שיחות לא מזוהות. יש סבירות כלשהי שאני יכולה עוד להתקל בה במסגרת זו או אחרת. משום כך לא הייתי רוצה לומר לה שתרד ממני. מצד שני זה הפך למטרד ומגביל אותי בלענות לשיחות שאני לא מכירה את המספר. ככל הנראה היא לא מתכוונת לרדת ממני. איך אני יכולה לצאת ממנה ? זה הפך למטרד שאפילו מעורר בי פחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשים לזה סוף
סיגל לוי10/09/2008שלום מרינה
נראה שאת לא רוצה לפגוע בה
אולם היא אינה יודעת לשים גבול לטלפונים שלה
ומישהו צריך לעזור לה להבין זאת
וזו את
עדין יש דרכים רבות לעשות זאת בנימוס ולא בגסות
פשוט לבקש ממנה שתפסיק כי הוא עושה זאת הרבה פעמים וזה לא נעים לך
אין כמו האמת
אם גם זה לא יעזור, אפשר לאיים בלערב משטרה ואף לעשות זאת אם אין כל ברירה
מקוה שזה לא יגיע למצב זה...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל בתור פסיכולוגית את בטח יודעת
אליעזר11/09/2008שיש אנשים עם כל מיני בעיות באישיות שלא יעזור מה יגידו להם הם עדיין ימשיכו עם האובססיות... חוץ מזה שזה נשמע מאד לא נכון לערב משטרה כלפי אדם כזה שברור שהוא סובל בגלל הבעיות הנפשיות שלו , ולא מטריד מתוך רישעות או כוונות פליליות אלא בגלל מצוקה נפשית. אם יפתחו לה תיק פלילי במשטרה זה עלול רק לגרום להרעה במצב הנפשי שלה ואולי היא אפילו תשקע בדיכאון ותתאבד ! (היו מקרים....) צריך להיות מאד עדינים ומנומסים עם אנשים כאלה, ואולי כדאי לערב עו"ס רגישה שתעזור לה להתמודד עם המצוקות שלה ולהציב לעצמה גבולות של התנהגות בחברה. זאת דעתי. .. שיהיה בהצלחה, ואל תישברי. אליעזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלואיז10/09/2008
אבי בן 60 היה אצל פסיכיאטר עקב ירידה במשקל והפסיק לאכול לא עקב בעיית אכילה אלא דיכאון. כרגע מקבל בבוקר חצי כדור ציפרלקס ושלוש פעמים ביום חצי כדור של קלונקס ובנוסף בלילה כדור שינה בונדורמיל. בנוסף התגלה השבוע חיידק הליקובקטר אצלו ומקבל טיפול אנטיביוטי. הבעיה היא שהוא לא מצליח לישון לא ביום ולא בלילה אולי שעתיים ביום וממש ממש עייף האם אלו תופעות של הכדורים ? האם יש לך המלצה? כמובן שאגש שוב לפסיכאטר רק רוצה חוות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK10/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו מכיר תופעה כזו???גימל07/09/2008
אחי בן 16 לפני כ-8 חודשים קצת שתה ערק ולקח קוד אקמול כי לא הרגיש טוב, פתאום התחיל להתנהג כמו מסומם ואושפז בבית חולים 5 ימים עד שהתנקה מזה לגמרי. לאחר כחודש (בלי לקחת שום דבר) פתאום חטף שוב התקף – התנהג באלימות, פחדים וחרדות, מפחד להשאר לבד, ישן במשך ימים שלמים, לא מתקשר עם הסביבה, מדבר כמו תינוק, התקפי "חזירות" של אוכל, כשפונים אליו המילה היחידה שהוא אומר היא "די", שרק יעזבו אותו בשקט. מאז כמעט אחת לשבועיים זה קורה, התקפה כזו. אך לאחר 4-5 ימים כשהיא מסתיימת הוא חוזר לעצמו בצורה אבסולוטית – שום סממן שהיה לו משהו. הוא חוזר ללימודים ויוצא עם חברים ומתנהג כרגיל לחלוטין כאילו לא עובר עליו שום דבר. פשוט 5 ימים הוא בהתקף אח"כ 10 ימים הוא 100% בלי שום תופעות לוואי ולאחר מכן שוב נופל וכך הלאה כבר כמה חודשים. בהמלצת פסיכיאטר הוא לוקח ריספרדל + פבוקסיל. האם התופעה מוכרת למישהו? אנחנו אובדי עצות אם יש למישהו מה לומר בנושא נשמח שיצור איתנו קשר [email protected]
מערכת BeOK09/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדידותרוני07/09/2008
זה סיפור דיי ארוך.. אני מקווה שלמישהו יהיה זמן לקרוא את זה ולעזור לי.. אני בת 15 וחצי.. אני בת יחידה אני גרה רק עם אמא שלי ואת אבא שלי אני לא מכירה ולא הכרתי. אמא שלי אחות והיא עובדת משמרות.. אני כל היום לבד בבית בין הלטויזיה למחשב משועממת עד מוות[ביטוי].. אני מרגישה בדידות.. כל הזמן.. אני מרגישה עכשיו וגם בעבר הרגשתי.. אין לי עם מי לחלוק דברים לדבר להיות איתו.. פשוט אין.. כמובן שאני לפעמים נפגשת עם חברות ויש מצבים שבהם אני גם רואה את אמא שלי לטווח ארוך.. אבל זה לעיתים רחוקות.. רוב הזמן אני לבד. הבדידות הזו גורמת לי לחרדות.. קשה לי לתפקד.. אם זה בבית הספר ובשיעורים ואם זה בין אנשים.. בדר"כ קשה נגיד להתכונן למבחן כשאני נמצאת לבד בבית.. אין מי שיתמוך שיזרוק מילה טובה.. אמא שלי חוזרת מאוחר מהעבודה בערך באחת עשרה בלילה ואם היא חוזרת בצהריים אז היא בדר"כ הולכת לקניות או שהיא ישנה וזה לא קורה הרבה.. בשבילי משפחה זה הכל.. הם הדבר הכי חשוב לי בחיים ואני לא יודעת מה אני יעשה בלעדיהם.. אני כל יום לבד בבית בלי אף אחד ודגש על אף אחד.. אני רק רוצה להיות עם מישהו וזה לא אפשרי ! זה לא מחייב את המישהו להיות איתי לדבר איתי לראות טלויזיה.. זה גם מספיק לי רק שהוא יהיה בבית שתיהיה תחושה של שייכות לאנשהו.. אבל אין את זה.. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אין פתרון שאני יכולה לחשוב עליו כרגע.. בשביל אנשים אחרים להיות לבד זה כיף.. כי הם כל היום בחברת אנשים.. אבל אני לא ..וכל מה שאני מבקשת זה להיות שם במקומם.. שהבית יהיה הומה אדם ולא שומם. אני כבר מיואשת.. זה ממש משפיע עליי.. יש ימים שאני פשוט יושבת ובוכה בלי להפסיק. אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו.. -רוני-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשתף
סיגל לוי07/09/2008שלום רוני
טוב שאת משתפת כאן
נראה לי שכדי שלא תחושי בודדה, כדאי לשתף עוד אנשים
הכי כדאי לשתף את אמך, לומר לה כמה היא חשובה לך, להתקשר אליה כשקשה לך, לבקש לבלות יותר יחד...
אולי כדאי לדבר עם יועצת ביה"ס, אולי היא יכולה להיות מקור לתמיכה
כדאי להשקיע מחשבה איך מחזקים את המעגל החברתי שיכול לספק המון תמיכה
ואם את מרגישה רע ועצוב ומיואשת זמן רב, אולי את זקוקה לעזרה מקצועית כמו טיפול
אם רק בלבלתי אותך, אולי פשוט תתיעצי עם אמך מה מתאים
ואם היא לא אוזן קשבת, תתקשרי לער"ן
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :]
רוני07/09/2008את האמת ששנה שעברה כבר פניתי ליועצת והייתה לנו שיחה עם אמא שלי.. כמו שאת רואה זה לא כ"כ עזר.. וכבר אין לי כוחות לנסות שוב.. אני יודעת שזה לא יעזור.. אין מישהו שתמיד יהיה איתי או שיהיה בבית.. אין וגם לא יהיה.. זה לא שאבא שלי יצוץ פתאום משום מקום וזה לא שאמא שלי תיהיה פתאום בהריון או תאמץ ילד.. זה דברים שלעולם לא יקרו.. אמא שלי לא מייחסת לזה כ"כ חשיבות כי היא לא מבינה אותי.. כבר ניסיתי להסביר לה והיא לא הבינה.. את האמת אף אחד לא מבין אותי כמה שאני מנסה להסביר.. כל אחד חי במקום שלו עם ההרגלים שלו ולרובם יש אחים והורים מה שלי אין חוץ מאמא שלי כמובן ושם הם תמיד נמצאים בחברה כלשהי ככה שקשה להם להבין מה זה להיות לבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין תמיכה היא חשובה
סיגל לוי09/09/2008שלום רוני
אולי יועצת או מה שהצעתי לא יביא את אמא הביתה, או יגלה לך פתאום את אבא
נכון
אין תרופות קסם
אבל מגיע לך תמיכה
מגיע לך שמבוגר שמבין אותך יעזור לאמך להבין את המצוקה שלך
ואם היא לא תשתנה
לפחות לך יהיה מישהו שמקשיב, תומך, להתייעץ איתו
נסי לדבר עם אמך על אפשרות של טיפול פסיכולוגי שיתמוך בך, כדי שכן יהיה עם מי לדבר
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני שלום ,
אליעזר09/09/2008
אני מבין שאת במצב נפשי קשה בגלל נסיבות החיים שלך .. חשבתי שאולי כדאי לך לעשות מחוייבות אישית ולהתנדב איפהשהו, חוץ מהערך המובן של התרומה לחברה, זה יכול לעזור לך מאד בכך שתצאי מהבית המשעמם ותפגשי אנשים ואולי יהיו לך חברים משם, ויתפתחו קשרים ,אולי יזמינו אותך חברות אליהן הביתה ,או שיבואו אליך וכך תהיי פחות בודדה. חוץ מזה אם אמא מסכימה תבקשי ממנה להרשם לאיזה חוג שמעניין אותך ,גם דרך להעביר אחר צהריים ולפגוש אנשים נחמדים.. ככל שתהיי מחוץ לבית יהיו לך פחות שעות שקטות לבד..
עוד רעיון קטן שחשבתי עליו זה אולי לאמץ כלב, כלבים הרבה פעמים עוזרים לאנשים שחיים לבד להתגבר על הבדידות ומחזירים אהבה.. .זה אומנם כמובן לא תחליף למשפחה אבל זה יכול להקל קצת על ההרגשה
דבר אחרון , המספר של ערן זה 1201 שסיגל הזכירה אבל שכחה לציין, אם ממש מרגישים רע, ויש גם צ'אט של סה"ר שיכול לעזור (אבל הוא פועל רק בלילה וער"ן זה 24 שעות).
שיהיה לך המון בהצלחה ותרגישי טוב!!
אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף פסיכוטיאני04/09/2008
שלום הייתי רוצה לדעת מהו דיכאון פסיכוטי ואיך מחלימים ממנו אם בכלל, כמו כן הייתי רוצה לדעת איך יכול אדם לזהות שהוא פסיכוטי? כמה זמן יכול להימשך התקף פסיכוטי ואיך יודעים שהוא נגמר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סיגל לוי06/09/2008במצב פסיכוטי, אדם מאבד את בוחן המציאות, כלומר השיפוט שלו יכול להיות לקוי, הוא מתקשה להבחין בין מה ששיך לעולמו הפנימי, לבין המציאות שמחוץ לו ואינה תלויה בו.
על טיפול כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר
סוג הטיפול והמשך קשור גם למידת החומרה של המצב
מקווה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היה פעם התקף פסיכוטי קצר (שעתיים
אליעזר11/09/2008והייתי מאושפז בגללו לכמה ימים. נתנו לי תרופות אבל בסופו של דבר מה שעוזר לי להשתקם זה הפסיכולוגית שלי שמקשיבה לי ומרפאת את ההרגשות הרעות והמחשבות המוזרות שלפעמים יש לי... בעקבות הניסיון שלי אני פחות מאמין בתרופות פסיכיאטריות (אני מסכים אמנם שיש מצבים קיצוניים שכדאי לקחת תרופות הרגעה ונגד פסיכוזות, לא רוצה לעשות הכללות. אבל לא תמיד וכדאי לקחת בערבון מוגבל כי היום יש נטיה של פסיכיאטרים לדחוף תרופות לכל אחד גם כשלא ממש צריכים) - ויותר מאמין שטיפול בשיחות שמתמודד עם הבעיות היסודיות בנפש ובנשמה עדיף על כל חומר כימי . אם אתה לא בטוח מה לעשות הכי טוב זה לפנות לרופא משפחה והוא ידע אם להפנות אותך לפיסכיאטר או פסיכולוג או עובד סוציאלי וכו' תרגיש טוב אליעזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפש כבוייה...
רונן דוד21/09/2008תחשוב כאילו בהתקף התפוצצה בנפשך פצצת אטום,
עכשיו הגוף מתחיל להתאושש מאותה פצצה.
אתה צריך טריגרים כמו בת זוג, תעסוקה ומשפחה,
על מנת להצית בתוכך את הלהבה צחדש ולהתחיל "לחיות" מחדש...
זה הדכאון הפוסט פסיכוטי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה חריג.?בעל01/09/2008
אני בת 57 המקפידה לעשות ג'וגינג בשעות הערב. אני צועדת מהר כמו חיילת במצעד. מדוע כשאני צועדת אני שמה לב שגברים נועצים בי מבטים בעיקר גבר אחד הזורק חיוך ומסמיק כמו עגבניה. האם זה חריג בגילי לצעוד מהר??!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשומת לב
סיגל לוי02/09/2008אולי את פשוט נראית לו נחמדה, או מושכת?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מה שאת עושה לגברים בגילך..
אליקים04/09/2008הייתי שמח לפגוש את הבת שלך... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי סיגל.גיא...01/09/2008
ניסיתי להתגבר על העניין שלי אבל לא הצלחתי! עד שחשבתי על מוות כבר מרוב הדימוי שלי. שאני חושב על התאבדות. אני לא מסגול להתגבר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סיגל לוי02/09/2008שלום גיא
דבר עם הוריך
אתה זקוק לעזרה!
זה לא בגלל איך שאתה נראה באמת אלא בגלל איך שאתה מרגיש
כמה זה מציק לך ולא מרפה
צריך לעזור לך להתמודד עם זה כי זה לא מניח לך
אם אתה ממש חושב לפגוע בעצמך ומתכנן משהו - אתם צריכים לפנות למיון פסיכיאטרי
אם זה לא כל כך מסוכן - פשוט קבעו תור לטיפול
אתה חייב לשתף את ההורים, כי הם יעזרו לך להגיע לעזרה שלה אתה זקוק
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בלהפתח בטיפול פסיכולוגיאליקים31/08/2008
שלום . .יש לי בעיה בטיפול הפסיכולוגי שחשבתי שתוכלו ליעץ לי לגביה.. בעבר כתבתי כאן על נושא שמפריע לי שנוגע לסטיות המיניות שלי (הנאה משליטה נשית) שאני נורא מתבייש בזה וזה גורם לי תסכול ומבוכה , ומצד שני לא מצליח לממש את הפנטזיות בגלל חוסר ביטחון ואישיות מפוצלת אז המלצתם לי כאן ,נדמה לי ובעוד פורום ללכת לטיפול פסיכולוגי. מצאתי פסיכולוגית שנראתה לי נחמדה ומקצועית ואני כבר חודשיים מנסה ללכת אליה ומצליח לדבר כמעט על הכל חוץ מעל הנושא הזה... זה לא מצליח לצאת לי מהפה אני כל כך בחרדות מאיך שהיא תגיב ומה שהיא תחשוב עלי ומתבייש נורא. אני מנסה לרמוז לה בכל מיני צורות על הבעיה שלי אבל לא נראה לי שהיא קולטת ממש.. השאלה היא מה עושים . אני כמעט בוכה בפגישות אצלה לפעמים ועדיין לא מצליח לספר .. אני לא מבין למה יצאתי כל כך מוזר וסוטה, אני גם כועס על ההורים שלי שאולי בגללם אני כזה , כי חוץ מזה אני בן אדם נורמאלי יחסית ... מה אתם ממליצים לעשות? אני קצת מיואש כבר . .ומתבזבז לי הזמן והכסף . .לא יודע כמה כוחות נפש עוד יהיה לי ללכת לטיפול הזה. . אני כל פעם נשבע לעצמי שבפעם הקרובה אני אספר ואתוודה ולא יוצא לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה אבל כדאי
סיגל לוי31/08/2008שלום אליקים
אני מבינה אותך
זה תחום מאד אישי ואתה חושש איך היא תגיב
טיפול הוא כמו דוגמה לעולם בחוץ
אם תאסוף כוח לספר לה ולהתמודד עם מה שזה יחולל
תוכל אולי לאסוף גם כוח להרגיש נוח עם הנטיות שלך
להכיר בהן
לא להתבייש מעצמך או מאחרים (שמתאים לך לשתף)
כמה שזה קשה, תזכור ששיתפת פה ויותר מפעם אחת והעולם המשיך להתקיים
בהצלחה
אתה יכול להתחיל בכך שכבר מזמן אתה רוצה לספר לה משהו ולא מצליח...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להריוןאלמונית30/08/2008
שלום אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר לישתות ציפרלקס ביזמן הריון ואם כן באיזה שליש מותר אני היום בשבוע ה6 להריון ולא שותה את הכדור כמעט שנה אבל אני מרגישה צורך לישתות אותו חזרה למה אין לי שקט נפשי אני לא יודעת אם זה מההריון או שפשוט אני צריכה לחזור ל ציפרלקס אני מרגישה רוב הזמן תחושת בילבול עצבות חוסר שקט כמו מותרדת כל היום יש לציין שאני נשואה עם שתיי בנות בבית אני כן מתפקדת אני עושה הכל מנקה מבשלת משחקת איתן .אני מרגישה במילחמת קיום עם המוח מי ינצח אני או הוא אבל אני אומרת לעצמי אם יש את הכדור למה לי לי ליסבול כי הוא באמת עזר לי אז אני שואלת אם לחזור לישתות את הכדור ואם ביכלל מותר לי בהריון תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שאלה לרופא מומחה, מצטער
רונן דוד30/08/2008פסיכיאטר + גניקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבעיה שלי ?מזל29/08/2008
אני לא רגועה כך אני מרגישה, לא יכולה לשבת במקום אחד, מסוגלת לעשות את אותה פעולה אין ספור פעם, למשל לפתוח את המייל בכל 5 דקות, כל מה שאני עושה חייב להיות באותה שעה כל הזמן, אני לא משתלטת על זה, אם קצת מפרה ורוצה להפר מרגישה לחץ מתפרצת על הילדה צועקת עליה, כאילו אני לא אני, גם מחשבה שנמצאת במח ולא יוצאת , מצד אחד נלחצת מזה מצד שני מנסה להרגיע את עצמי, לא יודעת מה יש לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון...
רונן דוד30/08/2008אני ממליץ לך לפנות בשלב ראשון לפסיכולוג על מנת
לאבחן ממה את סובלת. הריי ברור שיש משהו שגורם לך לעשות את הדברים,
ואין לך על זה שליטה (כרגע).
זה יכול להיות OCD, זה יכול להיות בגלל שאולי את מעשנת (האם את מעשנת בכלל ?)
וזה יכול להיות בגלל מתח, חרדה או השד יודע מה.
תפני לאבחון ותראי איך מטפלים בזה באופן מקצועי...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמןאליהו28/08/2008
והיא: האם פסיכולוג יכול לטפל בעצמו? במקרים קלים הכוונה, לא אם הוא משתגע לגמרי וצריכים לאשפז אותו... נגיד שהוא קצת בדיכאון או באובססיות.. הרי הוא יכול לשאול את עצמו את השאלות , והוא מכיר את הטריקים הפסיכולוגיים והתשובות הנכונות ויודע מה הוא אמור להרגיש בסוף הטיפול . .אז זה נשמע די הגיוני שהוא יכול לשבת עם עצמו ופשוט לפתור לעצמו את המחשבות והבעיות עם דף ועט... אולי זאת מחשבה קצת טיפשית אז תתקנו אותי אם אני טועה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רופא צריך ללכת לרופא?
סיגל לוי28/08/2008שלום אליהו
השאלה ששאלתי היא קצת דומה
פסיכולוג אמור להיות עם מודעות עצמית מוגברת, זאת אומרת שאמור להיות לו ידע תיאורטי יותר נרחב בתחום הנפש מאשר לאדם שלא למד זאת
העניין הוא שלכולנו יש בעיות וכשאנחנו בתוכן, לעיתים קשה להסתכל עליהן מהצד
אם מאבדים את היכולת הזו, הרי שטיפול פסיכולוגי מאד עוזר לפסיכולוג
אגב, כמעט כל הפסיכולוגים שאני מכירה היו בטיפול, כי הם מאמינים בשיטה הזו, וגם חשוב שיכירו מתוך החוויה גם את הצד של המטופל
מקוה שעניתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהגיא...26/08/2008
איך אני יכול להתגבר על זה שאני חושב שאני מכוער?? כי זה כבר די הרבה זמן וזה מעצבן כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על דימוי עצמי
סיגל לוי27/08/2008שלום גיא
נדמה לי שכבר דיברנו כאן...
אם לא, אז אני אולי מבלבלת אותך
כפי שכתבת, אתה "חושב" שאתה מכוער
אז מדובר בדימוי העצמי שלך, בדימוי הגוף
אפשר לעבוד על להרגיש טוב יותר
אפשר לעבוד על להראות טוב יותר (תיוועץ למשל באמך)
ואם אכן דיברנו כאן כבר פעמים וזה לא עוזר בכלל, אולי כדאי שתפנה לעזרה מקצועית אם זה כל כך מציק לך ואתה חש כזו מצוקה בגלל הנושא הזה
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה חסרת אוניםי.25/08/2008
אז ככה..........אני כבת 46 נתונה בחצי השנה האחרונה במתחים רבים...שמשפיעים על רווחת הנפש שלי ורציתי לדעת לשאול האם מישהו חווה כתוצאה ממתח טיקים בפנים שאינם נראים (במיוחד באיזור הגבות). לאחרונה מתלווה לזה תחושת עיקצוץ ומעין נימול שמתרחב מתחת לעיניים .בתוך מעליהם.לצידע האף התחושה שלעצמה גורמת חרדה...וכך אני נמצאת במעגל . רופאת משפחה..חושבת שזה ממתח..ונתנה לי קלונקס... מרגישה חסרת אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח...
רונן דוד25/08/2008כשאדם לא שקט ולא רגוע או במתח,
יש כל מיני תופעות פיזיולוגיות שמתפתחות וקורות,
לא סתם אומרים אנשי המקצוע שאדם השרוי כל הזמן במתח,
צפוי לחלות במחלות שונות ומשונות...
לכן אני ממליץ לך להתחיל בהקדם טיפול על מנת
לאתר את מקור המתח ולראות בסביבה מוגנת,
מה עושים על מנת למגר אותו...
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת
סיגל לוי27/08/2008שלום לך
אפשר לקבל חוות דעת נוספת
אפשר למשל ללכת להתייעצות עם פסיכיאטר שהוא גם רופא וגם מומחה למחלות נפש, לחרדה
אם את רוצה לטפל במתח ובלחץ, אפשר גם בטיפול פסיכולוגי
וכמובן, תחשבי לעצמך מה את יכולה כדי להקל על המתח שאת נתונה בו?
מקוה שעזרתי
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)