מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דנדי סובלת מאודדנדי12/01/2014
שלום דוקטור
בת 53 בריאה בדרך כלל לא נוטלת תרופות ולא סןבלת ממחלות זה כבר 4 שנים אני סובלת מדופק חזק כל היום דופק שאני שמרגישה עשיתי בדיקת מאמץ כשזה התחיל לפני 4 שנים והכל היה תקין .. יש לציין שאני סובלת מלחץ על השד השמאלי עיקצוצים צביטות וגם על איזור הצלע . האם זה ממקור לבבי או משהו אחר שמקרין ללב וגורם לי לדופק חזק? גם כשאני עולה מדרגות הדופק מתגבר יותר . כשאני במנוחה הדופק מורגש מאוד אבל בגדר הנורמה 70 72 פעימות לדקה מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנדי סובלת מאוד - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/01/2014האם דנדי נורא מתרגשת? ....והלב דופק נורא חזק כבר 4 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדי
דנדי13/01/2014לא ממש לא מתרגשת דווקא כשאני מתרגשת הוא לא דופק חזק. יכול להיות שזה מהשתלת הסיליקון בשד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדי
דנדי13/01/2014שכחתי לציין שאני מרגישה תחושת שריפה בחזה וכאב בכתף ובגב מאחורי השד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CRBBB ובעיה קרדיולוגית לטיפולי שינייםד``ר רוברט הפנר12/01/2014
שלום רב,
אני בת 44 ויש לי CRBBB שהתגלה לפני כשש שנים.
אני עומדת בפני טיפולי שיניים (שתל ועקירות +טיפולי שורש) ורציתי
לדעת אם אין לי בעיה מבחינה קרדיולוגית לבצע את טיפולי השיניים.
לציין שבבירור קרדיולוגי לא נמצאה הסיבה להופעת CRBBB (ביצעתי אקו לב+לב במאמץ).
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CRBBB - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/01/2014בהצלחה בטיפולי השיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקצב לב?מבקשת עזרה11/01/2014
שלום רב,
אני בת 20, מגיל 10 בערך אני זוכרת את הפעם הראשונה שהייתה לי מין הרגשה מוזרה בלב, כמה פעימות חזקות במיוחד, פרפור רגעי בלב הרגשה של גל עולה לגרון כמו מין חנק זה קרה כמה שניות ובעקבות זה השתעלתי וזה עבר..מאז זה היה מגיע בתדירות נמוכה מאוד יחסית..כמעט ולא..רק פעם ב..
עם השנים בעיקר בשנה האחרונה זה מגיע יחסית הרבה אפילו כמה פעמים ביום..לפעמים אפילו 4 פעמים ב10 דקות..שזה אומר פרפור רעד בלב הרגשה של דופק לא סדיר פעימות חזקות חנק..לפעמים זה מגיע בפעם אחת ארוכה שבה הלב פועם מהר מידי בפעימות חזקות וחוזר לעבוד רגיל..ולפעמים אני מרגישה מחנק כי הנשימות והפעימות לב פשוט לא מתואמות..הרגשה שלא נכנס מספיק אויר לריאות הרגשה לא נעימה בלב ובחזה.
אני רוצה גם לציין שלסבא ולאבא יש מחלות של דופק לא סדיר..סבא נפטר עקב התקף לב בגלל בעיה זו..ואבא כבר פעם שנייה בשנתיים האחרונות עובר טיפול עם חשמל בבית חולים.
רציתי לברר האם זה בעיה בקצב הלב?..האם זה דורש טיפול?..
הציעו לי לעשות א.ק.ג אבל זה לא משהו שאני יכולה לדעת מתי שזה יקרה..ולכן רוב הסיכויים בא.ק.ג שלא יתפסו בעיה זו.
תודה מראש, דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בקצב לב? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/01/2014אם זה קשור ללב אז מדובר בפעימות מוקדמות תלונה שכיחה ונפוצה מאוד. אפשר לעשות הולטר שזהו רישום אקג ל 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ק.ג מהיום..האם תקין?
מבקשת עזרה12/01/2014שלום,
ביצעתי היום א.ק.ג רציתי לדעת עם יצא תקין?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ק.ג מהיום..האם תקין? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר12/01/2014אכן תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרה בלבאיציק10/01/2014
שלום דוקטור בחודש וחצי האחרונות אני חווה מאין תחושה מוזרה בלב בשעות לא מוגדרות ביום מאין הפסקת נשימה ואז פעימה חזקה בלב ולפעמים אני שומע אותה כמו זרם של דם בלב ואז עוד התקפים קטנים עד שזה חולף בעיקר בלילה לפני השינה חשוב לי לציין יום אחד זה מופיע כאירוע בודד ויש ימים שזה מופיע לי 3 פעמים ביום היו ימים שזה הופיע בבוקר אבל זה חלף ועבר יותר לשעות הלילה הייתי אצל הרופא ששלחה אותי לכמה בדיקות אק״ג תקין במרפאה בדיקת מאמץ תקינה ללא עדות לאסכימיה עם ״לחץ דם שטוחה״ מזה אומר? , ובדיקת דם עם כמה חריגות קטנות . אני מחכה לתוצאות הולטר לב.
מספר שאלות אשמח אם תענה לי עליהן ,1-ממנה נובעת התחושה הזאת 3,-מזה לחץ דם שטוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה בלב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר10/01/2014שלום רב
לפי דעתי תלונות שלך לא קשורים לבעיה לבבית
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה בלב
איציק10/01/2014אבל התחושה היא בלב דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה בלב - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר13/01/2014כן אבל הבעיה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ק.ג עזרה בבקשהנדב10/01/2014
שלום רב,
בתוצאות של בדיקת א.ק.ג רשום לי :
ECG WITHIN NORMAL LIMITS
ATRIAL RHYTHM
מה משמעות התוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ק.ג עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר10/01/2014המשמעות היא שתמשיך לחיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר + דו"ח בדיקת אקוקרדיוגרפיהמנחם10/01/2014
שלום רב.
שמי מנחם, בן 23 אחר צבא, בד"כ בריא משתדל לעסוק בספורט באופן קבוע (שחייה\אופניים). לאחרונה התחלתי להשתמש בריטלין בטבליות של 10 MG (פעמיים ביום בד"כ, כל פעם שתי טבליות- סה"כ 40 מ"ג ביום, לעיתים רחוקות יותר במקסימום אף 50.)
עקב כך שצד אחד מהורי בעל היסטוריה עם בעיות לב, החלטתי לבדוק את הנושא לעומק, ולוודא טרם הפיכת מנהג שימוש הריטלין לקבע, שאין זה עתיד להזיק לבריאותי בצורה חמורה.
ע"כ הקרידיולוג שלח אותי לשתי הבדיקות הנ"ל ולהלן התוצאות:
asceding aorta: 28
aortic root 26
left atrium: 35
right ventricle: 35
septum thickness: 9
end diastole 58
end systole 40
LV posterior wall 9
סיכום: mildly dilated left ventricle with good global systolic function
mildly dilated right ventricular with mildly reduced systolic function
R\O rv dysplasia
mild right atrial dilatation
mild mitral reguritation
mild tricuspid regurgitation, TIG= 20mmHg
מסתם אאורטלי: תקין . מסתם פולמונטרי: אי ספיקה מינימלית. מסתם מיטרלי: אי ספיקה קלה. מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה קלה.
[תוצאות ההולטר מצורפות כקובץ תמונה.]
עקב השיפור הרב באיכות החיים שתרופת הריטלין מעניקה לי, אני שרוי במתח בנוגע לתוצאות הבדיקה.
מהי חוות דעתך על תוצאות הבדיקה?
האם ניתן להמשיך שימוש בריטלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר + דו"ח בדיקת אקוקרדיוגרפיה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר10/01/2014האקו לפחות אינו תקין. אני מציע שתפנה חזרה לקרדיולוג לצורך המשך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו + הולטר.
מנחם10/01/2014תודה רבה על התשובה ועל התגובה המהירה. כבר קבעתי תור לבירור הנושא.
האם תוכל להסביר לי מהי הבעיה הנראית מהאקו? וכיצד אם היא קיימת, אין היא משפיעה עלי ביום יום?
ומה דעתך בנוגע לשימוש בריטלין לאור ממצאי האקו וההולטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ארגומטריהלימור09/01/2014
אני בת 39 נוטלת קרדילוק עקב לחץ דם וציפרלקס 10 מ"ג. קרדילוק הופסק 24 שעות לפני הבדיקה.
נתונים קלינים במנוחה : קצב הלב 81 לדקה, לחץ דם 125/80.
מהלך המבחן:
הבדיקה נמשכה 6.32 דקות שלב: 3
קצב הלב: 169 לדקה
לחץ דם בשיא המאמץ: 155/85 אחוז מהדופק המקסימלי 93.3
מס METS מקסימלי 7.8
הערכת כושר גופני: מופחת במידה קלה.
תגובה קלינית: לא היו כאבי חזה במהלך המאמץ ואחריו.
קשיי נשימה.
סיבת הפסקת הבדיקה: השגת דופק
אקג חוזר למצב התחלתי בתוך 5 דקות.
סיכום: הדופק שהושג 169 אחוז מהדופק המקסימלי93.3 הבדיקה נמשכה 6.32 דקות.
כושר גופני בינוני, תגובה נורמוטנסיבית, נצפו צניחות ST עד 1 מ"מ בצורת UPSLOPING בחיבורים תחתונים ו V5-V6 . ללא עדות להפרעות קצב או איסכמיה מיוקרדיאלית במאמץ שבוצע.
מה משמעות הבדיקה??? האם תקינה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ארגומטריה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/01/2014כך כתוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היתעלפויות חוזרותמיואשת08/01/2014
שלום רב
אבי בן 72 בתקופה האחרונה מתעלף לעיתים קרובות רופאת משפחה עשתה אקג שהראה על הפרעת קצב כמו כן לחץ דם בעת הנפילה גבוהה ודופק 40 שלחה להולטר שאכן הוכיח הפרעת קצב נשלח לקרדיאולוג שהתור אליו רק בעוד. חודשיים בינתיים הוא ממשיך להתעלף ובפעם האחרונה פנינו לבית חולים בגלל שחטף מכה חזקה בכתף כשנפל נגרם קרע ברצועה אישפזו למעקב שוחרר ונשלח לבדיקות בקופח דופלר שעשינו אלה התוצאות אשמח אם תעזרו בפיענוח
ימין רבדים טרשתיים במוצאica50%ללא הפרעה המודונמית.
שמאל רבדים טרשתיים במוצא icaגורמים להיצרות 50-70% עם הפרעה המודינמיות זרימה תקינה בעורקים הורטבלים
התור לקרדיאולוג רק בעוד חודשיים בינתיים ממשיך להתעלף וליפול
האם התשובה להתעלפויות נמצאת בתשובת הדופלר???
אנא עזרתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתעלפויות חוזרות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/01/2014הדופלר אינו מסביר את ההתעלפויות ותור דחוף לקרדיולוג אפשר להשיג מהיום להיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LEFT AXIS DEVIATIONחנה06/01/2014
LEFT AXIS DEVIATION באקג, בן 60, פעם ראשונה שיש משהו כזה בבדיקות.
האם צריך בירור לפני שהולכים לניתוח בהרדמה מליאה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LEFT AXIS DEVIATION - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/01/2014אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון סיבת קשיי נשימה אצל חולהעדי05/01/2014
שלום,
אבא שלי בן 75 סובל ממום מולד בלב ויש לו קוצב. יחד עם זאת, עד לפני כשנה וחצי ניהל אורח חיים ספורטיבי, רץ ושחה כמה שעות ביום והיה במצב מעולה.
בחדשים האחרונים התדרדר מצבו באופן דרסטי, יש לו קשיי נשימה במאמץ קצר מאוד. (הליכה רגילה או עלייה במדרגות).
לאחר בדיקות רבות, החלט שמדובר בבעיה בריאות הנובעת מעישון בעבר. בחדשים האחרונים הוא מטופל בכל מני משאפים ואנטיביוטיקה מדי פעם, שלטעמי לא ממש עוזרים. הוא לא נראה ולא מרגיש יותר טוב ומוגבל מאד פיזית.
אנחנו מתוסכלים ולא יודעים איך ניתן לעזור לו או להקל עליו, בתחושה שאיבדנו שליטה, ומחפשים איש מקצוע שיכול לבחון את הנושא גם בהתייחס ללב וגם בהתייחס לריאות כדי לקבוע מה בדיוק הבעיה ולטפל בה.
לא התרשמתי שנשקלו אפשרויות כמו זיהומים שונים בלב למשל. נשמח לכל עצה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון סיבת קשיי נשימה אצל חולה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/01/2014הסיבות השכיחות הן לב וראות. אני בטוח ששני הכיוונים נבחנו היטב.
ועם זאת אני לא יכול להיות יותר ספציפי כי לא כתבת איזה בירור נעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אקו לב אני מודאגת מאודדדרוני05/01/2014
לום אני בת 31 בריא לחלוטין אך בגיל 9 חליתי בלוקמיה בריאה כעשרים שנה ללא סיבוכים , כחלק מהביקורת עשיתי אקו לב השנה ואלו התוצאות אני רק ארצה לדעת אם אני הולכת למות בקרוב או שהכל סביר? אני ממש דואגת בתודה מראש
TCHNICALY DIFFICULT ECHO - DOPPLER STUDY
PRESERVED LEFT VENTRICULAR FUNCTION
ESTIMATED LVEF 50%
MILD NITRAL REGURITATION
MINIMAL AROTIC REGURGITATION
normal rv size and systolic functio
דופק 80
mitral valve normal
aortic valve normal
tricuspid valve normal
pulmonic valve normal
ao annulus root 16mm
ascending ao 28mm
LEFT VENTRICLE
septal thinkness 7 mm
posterior wall thickness 6mm
end diastolic diameter 40 mm
end systolic diameter 24mm
fractional shortening 40%
LEFT ARTIUM
anterior posterior diameter 26mm
supeior inferior diameter 37mm
RIGHT VENTRICLE
size normal
systolic function normal
TECHNICAL QUALITY poor* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אקו לב אני מודאגת מאודדד - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/01/2014בדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הולטרדנה04/01/2014
שלום דוקטור
בגלל פעימות מוקדמות אותן אני מרגישה נשלחתי לעשות הולטר לב
בהולטר נצפו 412 vpcs במשך הבדיקה ממספר מוקדים בפיזור הומוגני ביממה.
נצפו 3 פעימות חדריות עוקבות. גם ניפצו 8 apcs במשך הבדיקה.
אני בת 63 ובריאה.
עד שאגיע לרופא רציתי לדעת האם התוצאה מדאיגה ומסוכנת.
תודה רבה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/01/2014אז איך קוראים לך? דנה או חיה? מה זה משנה... ההולטר שלך לא יוצא דופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר
דנה04/01/2014תודה על התייחסותך המרגיעה(זה לא משנה איך קוראים לי) אבל מאד מעריכה את תשובתך. הרגעתי אותי עד שאגיע לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי לבג'נט02/01/2014
הי בעלי עבר מיפוי לב וזו תוצאה : פגם מילוי בחומרה קלה בגודל קטן הפיך בדופן אנפרורי והפיך חלקית בדופן אחורי המיפוי מעלה חשד לאיסכמיה בחומרה קלה בגודל קטן בדופן סרעפתי ואחורי במאמץ ניכר ובדופק מירבי לגילו אין לשלול לחלוטין אטנואציה ע"י הסערפת
יש לציין בעלי בן 7 ובלי מחלות רקע
בבקשה מה אומרת התשובה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ג'נט02/01/2014בן 37 התכוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/01/2014המיפוי אינו תקין. צריך לפנות לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה זה אומר יש סיבה לבהלה?
ג'נט03/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה זה אומר יש סיבה לבהלה? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/01/2014מה שהמיפוי אומר שכנראה זרימת הדם בעורקי הלב אינה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מלחיצהדין02/01/2014
אני בת 19 , יש לי כבר 7 חודשים סחרחורות/אי יציבות וביצעתי המון בדיקות וביצעתי אקו לב ואקג אבל רק לפני כמה חודשים , 4,5 חודשים . בנוסף למה שיש לי התחילה לי תופעה מוזרה לפני שבוע עד עכשיו כשאני קמה משכיבה , או מורידה את הראש לפעמים , או עושה איזושהי תנוחה עם הראש אני מרגישה כמו מין לחץ בתוך האוזן , תחושה של רעש של ים/ כיווץ שרירים / כאילו יש לי מים בתוך האוזן , האם זה יכול להיות קשור למשהו של לחץ דם ?? איזה בדיקות אני צריכה לעשות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מלחיצה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/01/2014את לא בפורום המתאים. מציע שתתיעצי עם אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי אם
דין02/01/2014אם זה יכול להיות קשור לבעיה בלחץ דם , או משהו של עורקי הצוואר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה חייבת תשובה
דין03/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה חייבת תשובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/01/2014לדעתי כפי שתארת הבעיה באוזן ולכן הצעתי לך לפנות תחילה ל״אאג״.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הבדל בין קרדיט אבק הבית לקרדיט ?דון01/01/2014
אז ככה מצאו אצלי אלרגיה מאוד מאוד חריפה לקרדיט אבקת הבית
רציתי לשאול יש הבדל בין קרדיט אבק הבית לבין קרדיט שנמצאת באבק בחוץ ?
נגיד בטנק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי פריחות וגרדת שאני ישן בבסיס
דון01/01/2014אז ככה בן 20 משרת בצה"ל .
מהאזרחות היו מצבים שפתאום יש לי גירודים בצוואר בלחיים שאי אפשר להשתלט עליהם
ואחרי כמה זמן משתדל לא לגרד למרות שזה הורג
והעור נהיה ממש אדום בצורה חמורה
אני שם ספירט מתקלח וזה לפעמים כמה פעמים עד שזה ירגיע את זה
מזה יכול להיות בעצם ואיך מטפלים בזה?
ויש לזה התחשבות בצבא?( פטורים )
כי אני לא מצליח לישון שמה בגלל זה זה כמעט כל יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פריחות וגרדת שאני ישן בבסיס - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/01/2014אולי יש לך קרדיט אבק הטנק שבניגוד לזה של הבית לא פוגע בתימנים. אני ממליץ שתפנה לפורום האלרגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה קרדיט אבק הטנק?
דון04/01/2014יש כזה דבר או שאתה צוחק איתי ?
ומזאת אומרת לא פוגע בתמנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה קרדיט אבק הטנק? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/01/2014אסביר לך. אתה צריך להתיעץ עם רופאים שמטפלים באלרגיות. עכשיו ברור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)