מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה ודיכאון עקב תרופותחני26/04/2015
הי,יש לי בעיה בריאותית והרופאה נתנה לי תרופה שהיא מאוד מחלישה ומרדימה ובנוסף אני לוקחת כדורים פסיכיאטרים ובעקבות זה אני מרגישה חלשה מאוד ומדוכדכת,לפעמים מרוב שאני ישנה ביום אני קמה באמצע הלילה ולא יכולה לישון הרופאת פסיכיאטרית שלי בחופש ובגלל זה הייתי שמחה לפחות עד שהרופאה תחזור מהחופש לקבל טיפ איך להקל על עצמי להתחזק יותר מבחינה פיזית ונפשית תודה רבה ושבוע טוב.אגב התרופה הבריאותית שכחתי לציין היא מבעיה הורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה ודיכאון עקב תרופות - תגובה
שרון לויט27/04/2015היי חני,
קודם כל, תמיד אפשר לפנות לרופא מחליף אם יש בעיה משמעותית עם התרופה שאת לוקחת.
בנוסף, כל הדברים שעוזרים בדרך כלל לשיפור מצב הרוח יכולים לעזור לך במקרה זה- עיסוק בפעילויות נעימות, פעילות גופנית אם אפשר, כמה שיותר יציאה מהבית וטיולים בחוץ, מפגשים עם אנשים קרובים או אנשים שנעים לך להיות איתם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לעזור אבל נבהלתי ברגע האחרוןנופר25/04/2015
שלום,
קצת רקע: אני בת 22, עובדת מהבית באמנות אבל בינתיים ללא הצלחה משמעותית, לא יוצאת הרבה, נמצאת בקשר לא מחייב עם בחור שאין איתו ממש תקשורת, המשפחה לוחצת עליי כל הזמן לעבוד בחוץ ולפרנס את עצמי - הם לא מבינים שזה יפגע באמנות שלי. ניסיתי לעבוד בעבר בחנות אבל התנאים היו מחפירים והרגשתי רע נפשית. אני רוצה להצליח עם העבודות שלי ומשקיעה את כל הלב, אבל לא מצליחה להגיע ל"פריצה הגדולה".
שמתי לב שיש לי נטייה לתכנן דברים ולהתלהב מאוד, לדבר על משהו כל היום - אם זה לטוס לחו"ל או לבצע רכישה משמעותית - אבל רגע לפני שאני עושה את זה, אני נכנסת ללחץ. למשל, רציתי לעזור לכלב חסר בית וכבר הבטחתי שאני אבוא לראות אותו ורבתי עם המשפחה בגלל זה - הם שוב צעקו עליי לחפש עבודה... אבל פתאום נבהלתי שהוא יפלוש למרחב האישי שלי ומה אם הוא ישבור דברים בבית או שאני לא אוכל לטפל בו? עכשיו אני לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לעזור אבל נבהלתי ברגע האחרון - תגובה
שרון לויט27/04/2015היי נופר,
שינויים הם אכן דבר מפחיד, שלא קל להתמודד איתו. צריך לקחת בחשבון שלכל שינוי בחיים יש מחיר מסוים, ואם אנחנו לא רוצים לשלם את המחיר- גם לא נוכל להתקדם. ישנם אנשים שבעקבות הפחד משינוי נמנעים ממערכות יחסים, ממציאת עבודה, מהבאת ילדים לעולם וכו'. לכן, כשאת בוחרת להימנע משינוי שיכול להיות חיובי בחייך בשל המחירים שלו, צריך לחשוב גם על ההשלכות של ההימנעות הזו, גם במקרה הנקודתי וגם בעתיד- אם תאמצי את הדפוס הזה ותמשיכי להימנע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיכאון יכול להשפיע על הפסקתרן21/04/2015
הוסת בגיל המעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דיכאון יכול להשפיע על הפסקת - תגובה
שרון לויט23/04/2015היי שירן,
מה שמשפיע על הפסקת הווסת בגיל המעבר הוא, כמובן, גיל המעבר עצמו. אם את שואלת אם דיכאון עשוי לגרום לבלות מוקדמת- ידוע לי שדיכאון מתמשך יכול לגרום להזדקנות מוקדמת של הגוף, אך לא ידוע לי ספציפית לגבי בלות, עדיף לשאול גניקולוג או פסיכיאטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום שרוןאיילה18/04/2015
הרופאה נתנה לי כדור אסיוול ואני מרגישה חוסר כוחות וחולשה מה אני עושה במצב כזה?תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום שרון - תגובה
שרון לויט19/04/2015היי אנה,
זוהי תופעת לוואי נפוצה של כדורים מסוג זה. אלה כדורים המיועדים רק להרגעה מיידית של תחושת חרדה, ואין להם כל אפקט נוסף. כדאי לדבר עם הרופאה ולשקול מחדש את השימוש בתרופה הזו, או לפחות את המינון והתדירות. אסיוול (ואליום) היא אחת מתרופות ההרגעה החזקות ביותר, וקיימות תרופות בעלות השפעה עדינה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
איילה20/04/2015וחג עצמאות שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון בעקבות חברה טובהאיילה17/04/2015
הי שרון.יש לי חברה שהיא במשבר מאוד קשה,ואני רוצה לעזור לה,אבל ברגע שאני מנסה לעזור לה היא אגרסיבית כלפי למרות שהיא אמרה שזה לא קשור אלי.בעקבות זה זה הכניס אותי לדיכאון כי אף פעם היא לא היתה ככה אנחנו ממש כמו אחיות וזה כואב לי,מה אני צריכה לעשות במצב כזה? תודה רבה וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון בעקבות חברה טובה - תגובה
שרון לויט19/04/2015היי אנה,
אם החברה לא רוצה את עזרתך, המעט שאת יכולה לעשות הוא לכבד את בקשתה, ולהציע לה רק תמיכה, אמפתיה והקשבה, ללא התערבות. חשוב לשדר לה שאת שם בשבילה, ובמקביל לכבד את המרחב האישי שלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
איילה20/04/2015וחג עצמאות שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון - תגובה
שרון לויט20/04/2015חג שמח גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש.קשר בין.דכאון לאלימות?ליאור13/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש.קשר בין.דכאון לאלימות? - תגובה
שרון לויט13/04/2015היי שירן,
דיכאון יכול להוביל לאבדנות, וגם זה סוג של אלימות (עצמית).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דכאון יכול לגרום
ליאור13/04/2015לאלימות פיזית או מילולית כלפי אנשים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דכאון יכול לגרום - תגובה
שרון לויט14/04/2015לא, אם כבר אז להיפך- אנשים הסובלים מדיכאון מפנים בדרך כלל את כל האשמה כלפי עצמם ולא כלפי אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדידות ודיכאוןצליל10/04/2015
שלום לך.אני מרגישה המון בדידות,ובסופי שבוע אין לי עם מי לצאת לבלות,זה מכניס אותי לדיכאון,ומרגישה שאין לי הרבה מה לעשות במיוחד בשעות הערב זה ממש מעיק לי,אשמח לתמיכתך לדעת מה לעשות ולמי אני פונה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות ודיכאון - תגובה
שרון לויט12/04/2015היי צליל,
כדי לחש מסגרות חברתיות שאת יכולה למצוא בהן חברים לבלות איתן, ולא חסרות כאלה: חוגים, מכון כושר, לימודים (אפילו קורס במתנ"ס או באוניברסיטה הפתוחה), טיולים מאורגנים עם בני גילך, ועוד. בנוסף, ניתן לחשוב על פעילויות שאת יכולה לעשות עם עצמך, ללא תלות באנשים אחרים. חלק מההצעות שכתבתי יכולות גם לגרום הנאה רבה ללא קשר לאנשים שתפגשי שם. אפשר, כמובן, לנסות ליצור או לחזק קשרים במקום העבודה או הלימודים הנוכחיים, וכן לחזק קשרים עם משפחה וחברים (אם יש), ולנסות ליזום ככל האפשר מפגשים איתם. הכל בידיים שלך!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטו מינוןיהודית07/04/2015
שלום רב.
אמא שלי בת 85 כבר כ 8 שנים מטופלת באסטו 10 מג.
מצבה החמיר האם בגילה מותר לקחת מינון גבוהה יותר כמו 15 מג.????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטו מינון - תגובה
שרון לויט08/04/2015היי יהודית,
איני רופאה ואיני יכולה לתת ייעוץ תרופתי. אנא פני לרופא של אמך עם השאלה.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוי והערכה עצמית נמוכהאוסנת02/04/2015
הי.אני בת 35 סובלת מדימוי עצמי נמוך,ולכן לא משקיעה בעצמי,אין לי כרגע חבר,ואני מרגישה שעם אין לי חבר אני לא צריכה להשקיע בעצמי,ואני גם לא מעריכה את עצמי בגלל זה,אני רוצה לשנות את עצמי,אשמח לקבל עזרה.תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי והערכה עצמית נמוכה - תגובה
שרון לויט08/04/2015היי אסנת,
ממליצה שתפני לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, בו תוכלי לטפל בכל הבעיות שציינת. הטיפול ייתן לך כלים להתמודדות עם הבעיה ולפתרונה.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי..אבי02/04/2015
כאמור ברקע סכיזופרניה ואוסידי קשה .. מטופל בתרופות עם הטבה חלקית ..
גם בעיות אורתופדיות קשות . לאחרונה הומלץ על נטילת סטרואידים אשר אני מרגיש איתם ממש ממש יותר טוב ברוך ה ..פחות כאבים בגוף והרגשה כללית יותר טובה ..
גם חל שיפור ניכר במצב הרוח שלי ..
כעת אני מפחד מאוד שלא אתמכר או שהסטרואידים ייעשו משהו נזק בגוף רציתי לשאול עד כמה זה נכון ?
תודה למגיבים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי.. - תגובה
שרון לויט08/04/2015היי אבי,
עבור ייעוץ תרופתי עליך לפנות לרופא. פורום זה אינו מנוהל על ידי רופאים, ואיני מוסמכת לתת ייעוץ בנושא סטרואידים.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה31/03/2015
מה ההשלכות של טיפול קוגנטיבי התנהגותי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שרון לויט08/04/2015היי דנה,
תלוי במה את רוצה לטפל... הטיפול מכוון לפתרון הבעיה בה את מתכוונת לטפל. קיימות מגוון בעיות פסיכולוגיות שאפשר לטפל בהן בטיפול קוגניטיבי התנהגותי, בחלקן אפשר להשיג שיפור, ובחלקן פתרון מלא של הבעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון וחרדהשירלי31/03/2015
הי שרון.הפסיכיאטר שלי נתן לי תרופות להרגעת הדיכאון קלונקס,רסיטל,ופנרגן.הוא הציע לי שבנוסף לתרופות,כדאי לי לעשות ספורט.אני עושה ספורט פעמיים 3 פעמים בשבוע,אבל שעה אחרי שאני מסיימת את הספורט בעיקר הליכות מתחילות לי לפעמים דפיקות לב של חרדות או תחושת דיכאון.רציתי לשאול אותך איך אני יכולה להקל על החרדה והדיכאון בנוסף לספורט שאני עושה.תודה על תשובתך,וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחרדה - תגובה
שרון לויט08/04/2015היי שירלי,
כמובן שאי אפשר להיפטר מדיכאון וחרדה באמצעות ספורט בלבד, וגם תרופות לא תמיד עושות את כל העבודה. הדרך הטובה ביותר להקל על דיכאון וחרדה (ואף להיפטר מהם לחלוטין, לפחות מהחרדה; לגבי הדיכאון, תלוי בסוגו) היא לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, שייתן לך כלים להתמודד.
בנוסף לכך, ניתן כמובן לעסוק בפעילויות נעימות או מספקות, להיות כמה שיותר עסוקה ולא להתבטל, להקיף את עצמך באנשים אהובים, לשמור על תזונה נכונה ועל שעות שינה מספקות.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיכאון וחרדהשושי27/03/2015
היי,
אני מטופלת מזה מספר שנים בכדורים נגד דיכאון וחרדה.
לאחרונה היה לי התקף דיכאון נוסף והרופא החליט לתת תרופות נוספות לחיזוק הכדורים שלי.
הוא אמר שיקח כחודש עד שהכדורים הנוספים יתחילו להשפיע והמליץ בינתיים על כדורי הרגעה מידיים לשיפור ההרגשה במיידי.
לאחר כשבועיים התחלתי לרדת מכדורי ההרגעה בצורה הדרגתית וכעבור יומיים-שלושה חזרו כל התסמינים של הדיכאון והחרדה - רעד,שלשולים,חוסר תיאבון,חוסר מצב רוח,בלבול וכו'.
כיצד אדע האם מדובר בתופעות גמילה מכדורי ההרגעה או שפשוט הכדורים שנתן הפסיכיאטר עדיין לא התחילו להשפיע?
כשאני על כדורי ההרגעה אני מתפקדת נהדר, ברגע שאני מפסיק אותם חוזרים כל התחושות הלא טובות.
אני מפחדת להתמכר לכדורי ההרדעה ולכן מנסה לרדת מהם כמה שיותר מהר אבל לא מצליחה.
שאלתי היא, כמה זמן אפשר להיות על כדורי הרגעה בממוצע בלי לפתח בהם תלות?
וכיצד אדע האם הסימפטומים שמופיעים הם תופעות גמילה או שעדיין הכדורים לא התחילו להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיכאון וחרדה - תגובה
שרון לויט08/04/2015היי שושי,
אינני רופאה, אך לדעתי סביר יותר שהתופעות שחווית נובעות מחרדה. נדרשים מספר שבועות של טיפול בכדורי ההרגעה כדי שהגוף יתחיל לפתח תלות. ברור, שכאשר את מטופלת בהם הסימפטומים פוחתים, וכאשר מפסיקים את הטיפול בהם- הסימפטומים חוזרים.
אם את רוצה להיגמל מכדורי ההרגעה ולדעת איך להתמודד עם החרדות בלעדיהם, מאוד ממליצה שתפני לטיפול פסיכולוגי, רצוי בגישה קוגניטיבית התנהגותית. הרי בכל פעם שיש החמרה או הרגשה רעה יותר, הפסיכיאטר יכול להוסיף לך תרופות או להגדיל את המינון, ובטווח הארוך אין לזה סוף. אבל כדי להיגמל ולהרגיש טוב ללא תרופות, נדרשים כלים להתמודדות- אחרת רוב הסיכויים שהחרדה והדיכאון יחזרו כאשר מפחיתים בתרופות.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונלית ודיכאוןאיילה25/03/2015
אני סובלת מבעיה הורמונלית,ולוקחת תרופות נגד זה.בנוסף לזה אני סובלת מדיכאון אני לא יודעת עם זה מהתרופות,אבל זה מפריע לי בתפקוד מה עושים עם זה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לבעית הדיכאון וההורמנליות
אנה25/03/2015התחלתי לקחת תרופה של b12 ואני עדיין לא מרגישה מחוזקת מטבעי אני יוצאת הרבה לחברים פעילה,אבל בזמן האחרון בגלל התופעה הזאת אני מרגישה חוסר חשק לצאת מהבית.אני שוב מודה לך על תשובתך חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה הורמונלית
אנה26/03/2015חג שמח.יש לי בעיה הורמונלית,ואני מרגישה דפיקות לב וחולשה אני לא יודעת מה עושים.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנה26/03/2015התרופות שאני לוקחת זה נגד דיכאון לוסטרל ולהרגעה קלונקס.רק כדי לוודא שתדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה הורמונלית ודיכאון - תגובה
שרון לויט26/03/2015היי אנה,
ברור שחסרים פרטים לגבי הבעיה שלך. אני לא רופאה ואינני יכולה להתייחס לבעיות הורמונליות או לאבחן את מצבך על סמן מידע שכזה. הדבר הכי טוב לעשות הוא להפנות את השאלות הללו לרופא שמטפל בך, מאחר שכנראה מדובר במכלול של בעיות שקשורות זו בזו.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ק.אבי23/03/2015
סובל מאוד .. ברקע סכיזופרניה ואוסידי קשה במיוחד . כאמור נוטל תרופות ולרוב עם הטבה חלקית .. כמו"כ פלטפוס קשה בשני הרגליים מתקשה לתפקד ולעמוד .. יש לי גם כאבים בברכיים ובגב..
לאחרונה החמרה במצב ובכאבים ..הגוף שלי מאוד כואב ותפוס.
נטלתי סטרואידים שהרגיעו במקצת . אך עדיין יש כאבי שרירים.
מרגיש חולה מאוד מאוד קשה .. מתקשה לתפקד ולהתכופף לא אוהב לעשות פעילות גופנית ומרגיש סבל רב בהעדר כך .
מתקשה להחליט לקום ולצאת קדימה .. הסבל הינו גדול ועצום מתקשה לצאת ולפרוץ החןצה וקדימה ..
זקוק לעזרה דחופה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק. - תגובה
שרון לויט24/03/2015היי אבי,
את הבעיות שאתה מתאר לא ניתן לפתור, כמובן, דרך הפורום... לגבי הכאבים יש לפנות לרופאים המטפלים בך. לגבי ההנעה, כמובן להיעזר במי שמלווה אותך בשירותי השיקום- וגם בטיפול הפסיכולוגי, אם אתה עובר כזה. במידה שלא, להיעזר ככל האפשר בעו"ס או מדריכה שיקומית המגיעים לביתך, וכן בשירותי שיקום נוספים שאתה מקבל (תעסוקתיים/ חברתיים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)