מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת שוב יוסי בן 16.5יוסי04/09/2007
היי ענת, תודה רבה על התשובה שלך לשאלתי.
בהמשך למה שכתבתי לך אני מבין ממך בכלל יכול להיות ואני סטרייט רגיל.
אבל רציתי לשאול כמה דברים:
1.האם באמת יכול להיות שכשאני מפנטז על בנות קשה לי לאונן ואולי רק במגע עם אישה הכל יסתדר ואני יימשך וזה שאני מתקשה לאונן מפינטוזים על בנות זה יכול להיות בגלל שזאת רק פנטזיה ולעומת זאת כשאני חושב על בנים יותר קל לי לאונן אבל במגע עם בת זה ייראה אחרת?? ואולי בכלל הפנטזיות לא אומרות הכל??
2.האם יכול להיות שאני מפנטז על גברים בגלל שאני לא מדבר עם בנות ולא נפגש איתם ונמצא במעגל סגור עם בנים?? ואם אני אתחיל להיפגש ולדבר עם בנות גם הפינטוזים יעלו??
3.מה זה אומר בכלל "נמשך" לבנים או בנות- הכוונה היא רק מבחינה מינית- ז"א גירוי מיני או גם אהבת בנים או בנות-משיכה רגשית?? ובכלל יכול להיות שאדם ימשך לבנים אל לא יכול להתאהב בהם אבל יכול להתאהב בבת ואולי פחות להימשך אליה??
ענת, אני מה זה חושב כל היום על הדברים האלה ומה אני צריך לעשות ואיך להתנהג ואני מבובל -כמו איך הכל התחיל ולמה ואלי היה יכול להיות יותר טוב..... בבקשה עזרי לי
תודה רבה יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאות ופנטזיות
ענת זפרני05/09/2007היי יוסי
הבלבול שלך ממש ממש נורמאלי. אל תהיה מוטרד.
יש לנו עולם פנימי - שלנו ורק שלנו
ועולם חיצוני - שאנחנו מתקשרים עם אחרים
רובנו שומרים את המחשבות שלנו לעצמנו. הן שלנו, וכנראה שזו הסיבה שהמוח לא קריא(אין מכונה לשיקוף מחשבות....)
לרוב האנשים יש פנטזיות הקשורות במין ובמיניות. אחד אוהב כפות רגליים השניה נמשכת למין עם חזקים, השלישי מתגרה מבנות שהולכות חשוף ועוד ועוד - כל המחשבות האלו נמצאות בעולם הפנימי.
אחר כך, בשלב מאוחר יותר, כשבשלים לקיים יחסי מין - משלבים את הפנטזיות עם העולם החיצוני.
מותר לחשוב על הכל ומקיימים עם מי שרוצים ובהסכמה כמובן.
אני לא חושבת שאתה הומו (ואם כן זה בסדר גמור!!!!!!)
אם ההתאהבות שלך היא בבנות והפנטזיות היא לבנים אתה עדיין נחשב לסטרייט.
אני מציעה לך לא להחליט
העולם מגוון ואתה ממש בהתחלה - תן לעצמך את הכיף לאונן ולפנטז
וכשיגיע הזמן - תדע בוודאות למי אתה נמשך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת שלוםצחי03/09/2007
ענת שלום אני בן 14 וחצי ואני מת לעשות יחסי מין זה פשוט מגרא אותי שזה לא יאמן ואני מאונן אני פשוט לא יכול לחכות זה נורא מגרא ומושך לעשות את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחי היקר
ענת זפרני03/09/2007ברוך הבא לעולם ההורמונים המשתוללים, שחלק מההשפעה היא חרמנות!
מותר לך לאונן ומותר לך לרצות לקיים יחסי מין
אל תהיה מוטרד
בגיל שלך רוב הבנים והבנות מרגישים את מה שאתה מרגיש
אבל
קיום יחסי מין
זה קודם כל - יחסים!
חשוב לעשות את זה עם מי שמרגישים בטוח, כשאתה יודע שזו שאיתך לא תצחק או תעליב או תלחץ או תכעס - ולשם כך צריך בגרות
חכה עוד קצת
כשתהיה לך חברה
ושניכם תרגישו מוכנים - החוויה של קיום יחסי מין תהיה לך הרבה יותר מהנה מאשר סתם כדי "לעשות את זה"
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות התבגרותaaa02/09/2007
שלום לך יש לי 2 בנות בבית בנות 14 ו19 הגדולה צריכה להתגייס תוך חודשיים אני אם חד הורית יש לי בן זוג זה 6 שנים אני שמה לב שהגדולה מקנאת מאד בזוגיות שלי לא מזמן נפרדה מחבר איימה להתאבד ואף החלה לשתות משקאות חריפים היא חסרת סבלנות ועצבנית בחודש האחרון ואי אפשר לדבר איתה מילה החלה גם לקלל אותי בלתי אפשרי לשוחח איתה והיא דורשת כסף ואם לא מקבלת פרצופים וריבים ביתי הצעירה לומדת ממנה ואף ביומיים אחרוונים מקללת אותי ומחקה את הגדולה אני נותנת להן הכל אך הבהרתי להן שעד שלא ישנו תיחס וידברו יפה לא יקבלו ממני דבר ביתי הצעירה בוכה שהיא רוצה פלאפון חדיש ביותר כמו לכל בני כיתתה וקורה שכרגע אין באפשרותי לספק זאת הריבים והמתח בבית גברו ,שלא תביני לא נכון אני נותנת להן הכל ומעבר לכך אך אם גבולות הטעם הטוב כרגע אין באפשרותי לקנות פלךאפון חדיש ואכן הראתה לי שבאמת לכל חברי כיתתה יש כאלו פלאפונים איני עומדת בקצב של מותגים וכל זה ואכן ביתי לומדת בכיתה של שכבה מבוססת שלא חסר להם כלום ,אז מה עושים אני מרגישה שהבת הגדולה נהרסת וגוררת את הצעירה אחרייה ,אגב אם אני רוצה להיות אם בן זוגי לבד אין בידי שום אפשרות כי ביתי הצעירה אינה יוצאת לשום מקום בלבד איתי או אם אחותה הגדולה ,אני ממש מתמוטטת הכיצד בנותי הפכו לאינטרסנטיות כאלו והחוצפה שלהן עוברת גבולות ואף ביתי הצעירה גירשה את בן זוגי כשבא לביקור אינו ישן אצלי אף פעם מחשש ממנה ומה שהוא לא עושה למענה היא מתייחסת אליו לא יפה יש להן התפרצויות רבות במיוחד לצעירה בבנות אני רוצה להתחתן איתו והקשר רציני הוא אדם סבלני ונפלא אך ככל מאמציי לשווא שכן ביתי הצעירה מתמרדת נגדו זה שנים רק אם היא צריכה ממנו משהו היא נחמדה אך איני יכולה להכניסו לביתי מחשש ממנה אנא עזרי לי בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוצפה ענקית וגבולות ברורים
ענת זפרני05/09/2007שלום לך.
אני חייבת לשתף אותך בתחושות הקשות שהמכתב שלך עורר
החוצפה של בנותייך עוברת כל גבול, וגם אם מה שתארת מציג רק צד אחד של המצב - הוא מספיק חמור על מנת לזכות להתייחסות.
אז ככה,
הבת הגדולה זועקת לעזרה. יש שם מצוקה ענקית שלא מקבלת מענה.
אני חושבת שהיא רוצה שתגידי לה מה לעשות, שתקחי את התפקיד של "אמא כל יכול" ותטפלי בה.
היכולת שלך להמשיך להנות מקשר זוגי - היא כמו סדין אדום מול עיניה וקשה לה!
היא צריכה להבין שניתן לנהל יותר מערוץ אחד כל פעם- והזוגיות שלך אין לה שום קשר עם האהבה והתפקוד ההורי שלך.
המון פעמים בני 19 נתפסים כגדולים. אנחנו זוכרים את עצמנו בגילם כמה היינו עצמאיים וכו' - חשוב לזכור שחלקם ממש ממש לא מרגישים אחרת מכפי שהרגישו בגיל 15 ומבחינתם "הכל מותר" בגדר ילד והורה.
ולכן, ההתייחסות שלך, לדעתי, ורק על סמך מה שכתבת לי - היא:
את חייבת לקחת אותה לטיפול. חייבת!! אפשר דרך קופת חולים ואפשר דרך שפ"י או כל דרך שהיא. אני חושבת שאם תניחי לה המצב ידרדר. כשילד מאיים בהתאבדות אנחנו תמיד, אבל תמיד!!, מתייחסים.
בתך הקטנה הופכת להיות רודן קטן כי היא מבינה שזו השפה בבית! פשוט כך! יתכן שאת יותר מדי רכה איתם(כך זה נשמע במכתב, כל ההתנצלויות שלך על כן או לא מותגים, יאללה, שום ילד לא קרס חברתית אם אין לו פלאפון חדיש, עשי לי טובה ורדי מעץ ההתנצלויות. ומהר!!)
אם השפה שלך תהיה ברורה: החיים בבית משתנים, יש לי בן זוג, התקציב שלנו הוא, לך מוקצב כך וכך, אם את רוצה לצאת לעבוד בבקשה, וכן הלאה
אבל,
שבי עם עצמך לפני השיחה ותכתבי בנקודות ברורות מהם הגבולות שלך
אחר כך צאי לאומה עם החוזה החדש שלך עם עצמך ומולן
בהצלחה
עדכני אותי
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת תגובה
aaa05/09/2007ענת תודה לך הבעייה נמשכת בקטע שהבת הצעירה עושה טרור בבית שאין לה מותגים קמה בבוקר החלה לצעוק לפני הבית ספר שאין לה מה ללבוש ירקה עליי ואף הרביצה יש לה התפרצויות זעם קשות ואינה שולטת בעצמה ובקשר לבן זוג מגרשת אותו אף שצעקתי והבהרתי שהבית רק שלי אני מדברת איתה היא מבקשת סליחה מנשקת ואז ההתנהגות חוזרת על עצמה היא כך כבר שנתיים ויותר כשבן זוגי מדבר איתה היא עושה לו פרצופים ואף אם יצא ורבה אם אחותה מוציאה את זה עליי קשה לי איתה מאד ניסיתי להביאה לפסיכולוגית אך היא מסרבת להכנס אלייה אנא יעצי לי בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב הענשתי אותה יומיים ללא מחשב
aaa05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה משפחתית
ענת זפרני06/09/2007אני מייעצת לך בחום רב לחפש מטפלת משפחתית באופן דחוף אתם חייבים כולכם להכנס למסגרת הדרכה צמודה.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת יקרה
aaa06/09/2007אני גרה בערד תוכלי להמליץ על מישהי אולי תודה רבה לך על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרות הפסיכולוגי
ענת זפרני06/09/2007פני לשרות הפסיכולוגי בעיר מגורייך - או בעיר הקרובה אליכם ותקבלי מענה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינה מחוץ לביתחש30/08/2007
שלום דוקטור, אני בן 19 בצבא וכאשר אני סוגר בבסיס אני לא מצליח להירדם. אף פעם לא ישנתי מחוץ לבית ואני חושש שזו הסיבה. גם כשאני בבית לוקח לי זמן להירדם, אבל כשאני מחוץ לבית אז אני בכלל לא נרדם. האם ישנה מחלה ידועה לסימפטומים שתוארו לעיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה והתפתחות
אמא03/09/2007שלום ליאור,
בקרוב כנראה תקבלי את המחזור . לא צריך לעשות כלום!
כשתקבלי את כבר תדעי ותיהי מוכנה מראש.
הגודל של הציצים לא קובע!!
אבל- בגיל הזה חשוב לבנות שהבנים הסתכלו עליהם וכמה שיותר גדולים זה מושך את תשומת ליבם.
הורמונים יכולים לנפח ולהגדיל אותם אבל לא מומלץ בגיל הזה רק אם אין ברירה ודרך רופא.
עדיף שהגדילה וההתפתחות תהיה טיבעית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת, עזרה בבקשה!..ליאור29/08/2007
היי ענת, שמי הוא ליאור ואני אהיה בעוד ארבעה חודשיים בת 12,
יש לי שתי שאלות לשאול אותך....
אני מקווה שתעני במהרה...
1. יש לי הפרשות שנה, שערות בערווה ובבית השחי, הציצי שלי התחיל להיתפתח, ואני גבוהה לגילי.
האם אני הולכת לקבל מחזור בקרוב?!? עם כן אני רוצה לדעת מה עושים עם המצב... אז ספרי לי בבקשה...
2. הציצים שלי התחילו להיתפתח אבל בכל זאת רק אני שמה לב אליהם, ובכיתה שלי בדרך כלל בנים מסתכלים על הבנות עם הציצים הכי גדולים ואני לא אחת מהן... האם יש דרך לגרום לציצים לגדול או להתפתח יותר מהר?
מקווה שתעני מהר (=
תודה רבה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות וגדילה
אמא03/09/2007ליאור שלום!
בקרוב כנראה את תקבלי את המחזור . לא צריך לעשות כלום!
כשתקבלי את כבר תיהי מוכנה מראש .
הגודל של הציצים לא קובע!!
אבל - בגיל הזה חשוב לבנות שהבנים הסתכלו עליהם , וכמה שיותר גדולים זה מושך את תשומת ליבם.
הורמונים יכולים לנפח ולהגדיל אותם אבל לא מומלץ בגיל הזה . רק אם אין ברירה ודרך רופא .
עדיף שההתפתחות תהיה טיבעית ורגילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
ענת זפרני03/09/2007קודם כל הגוף שלך מתחיל להתבגר - מזל טוב!
איזה כיף שהשינויים מכינים אותך להיות אשה
אל תפחדי!!
כל מה שתארת זה טבעי ונורמאלי ורצוי!!
הפרשות - יש להמון בנות, צריך לבדוק שאין המון הפרשות ושאין ריח או גרד (מה שעשוי להצביע על דלקת או פטריה) להשתמש בתחבושות היגיניות ולהקפיד על מקלחת או יותר במשך היום.
הציצים גדלים - ז ה בדיוק לפי הספר, את גבוהה וזה נפלא -
לגבי המחזור:
מחזור זה דימום של חמישה ימים, דימום לא נורא חזק, שמעיד על כך שהרחם שלך מכינה את עצמה לעתיד - להיותך אמא. זהו. זה לא פצע ולא כואב זה לא מחלה ולא סיבה לפחד!! מצב טבעי של הגוף ורצוי מאוד.
איך להתכונן?
בקשי מאמא שתקנה לך את הספר "איילת מקבלת" - מקסים וטוב ומסביר ומרגיע
שימי לך בתיק של בית ספר שתי תחבושות (עטפי אותן בנייר מתנות והחביאי באחד התאים הפינתיים) כך שאם תקבלי מחזור בבית הספר לא תתפסי לא מוכנה.
זה כל מה שצריך כדי להתכונן.
לגבי הציצים -
הם גדלים בדרך כלל בלי שום יכולת להשפיע עליהם... אל תהיי מוטרדת, הגוף שלך מתפתח וימשיך להתפתח והפרופורציות עוד ישתנו.
את מוזמנת לכתוב לי שוב
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בשוקאמא29/08/2007
גיליתי אתמול שהבן שלי מעשן. הוא בן 14 ואחרי שחשדתי כמה זמן הצלחתי לחלץ את זה ממנו. לאיפה הדרדר הנוער של היום? אני מודאגת מהחברה שבה הוא מסתובב ומודאגת מההרגלים שלו . מה אני יכולה לעשות כדי להכניס לו קצת שכל לראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר עם הבן
אמא03/09/2007שלום לך
אני מציעה לך לתפוס שיחה עם בנך. לקבוע איתו יום ושעה ולדבר איתו על נושא העישון.
להסביר לו על הנזקים שהעישון גורם שהם לפעמים בלתי הפיכים .
כמעט כל בחור מנסה לעשן . צריך לבדוק איתו שזה לא נהפך אצלו להרגל קבוע .
בהצלחה!
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם הבן
אמא03/09/2007שלום לך
בהצלחה!
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם הבן
אמא03/09/2007שלום לך
בהצלחה!
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון ומתבגרים
ענת זפרני03/09/2007שלום לך אמא וסליחה על עיכוב במתן התשובה,
חשוב מאוד לא להסחף אחרי גל של היסטריה.
המוני בני נוער מתנסים בעישון. יש להבדיל בין עישון אינטנסיבי כל יום לפעם ב..עם חברים.
אני לא מכירה דרך "להכניס להם שכל לראש" אני מאמינה בלהגיד בצורה ברורה את האמת שלך ולתת לו לבחור.
ביננו, אם הוא ירצה לעשן הוא יעשן בין אם תדעו ובין אם לא, אבל - אם את מגבילה את העישון (בבית לא!) ואת לא קונה לו או עוזרת לו כלכלית, שירעיל את עצמו לבד, אזי הגבולות שלך ברורים:
אני נגד עישון
אתה גורם לנזק בלתי הפיך לריאות ולגוף בכלל
אין לי דרך לשלול ממך
אבל אל תצפה שאעודד אותך
אני לא מרשה לעשן
ואם תעשן אז: ופה תגיע רשימת הגבלות, כדאי שתקחי בחשבון שאם הוא בעניין הוא ימשיך לעשן אבל פחות - כי הוא קצת יפחד.
ומילה להרגעה-
הרבה מהם מנסים "פוזה" ואחרי תקופה מפסיקים
תבדקי רק שמדובר בסיגריות רגילות ולא בחומרים קשים יותר
ותגבילי ככל שתוכלי בפיקוחך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור משפחות של גרושיםיפעת28/08/2007
ביתי בת 13 בני בן 15 והנני גרושה שלוש שנים. חבר שלי גרוש עם שני ילדים, בני 6 ו-10. מהי הדרך הכי טובה לספר לילדי על חיבור המשפחות ועל מעבר למגורים משותפים, כשהם גם ככה לא מקבלים את נוכחותו באהבה.
תודה, יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהדרגה
ענת זפרני28/08/2007כל אחד מאיתנו מעדיף לקבל שינוי בהדרגה, תוך מוכנות נפשית לעניין.
גירושין- אובדן התא המשפחתי המוכר מהווה שבר בחייו של כל ילד, גם אם הגירושין יפים ובני הזוג מצליחים ליצר תקשורת טובה - עדיין התא המקורי נשבר וקשה לילד.
חשוב מאוד שהם ירגישו שהם שותפים להחלטה.
לא לתת להם לקבוע
אלא לתת להם להבין שקודם כל הם, ואין לך אפשרות להיות מאושרת בלי הקבלה שלהם (לחזק את מקומם בחיים החדשים הצפויים להם) אבל - את ההחלטה את מקבלת.
ותקשיבי להם.
באמת תקשיבי.
ותתני להם זמן להתרגל.
לא חייבים כולם לענות על ההגדרה של"משפחת בריידי" על ההתחלה, מותר להתמרמר ולכעוס - לתת מקום לרגשות האלו ולא למנוע מהם להביע אותם - אבל בגבולות.
אני ממליצה לך בחום רב לגשת לייעוץ משפחתי
באזור מגורייך
דרך קופת החולים
או פרטי
את יכולה לצלצל אלי ואמליץ לך
בהצלחה בחיים החדשים
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפעת29/08/2007תודה רבה, אצלצל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל במיניותיוסי26/08/2007
ענת שלום
אני בן 16.5 ואני מבולבל בנטייתי המינית, בפעם הראשונה שאוננתי זה היה מגירוי נשי אבל מאז אני כל הזמן אוננתי מפנטזיות על ילדים מכיתתי אני לא יודע אם זה קשור אבל אני לא מדבר עם בנות בכלל לא יוצא עם בנות ונמצא בחברת בנים תמיד תמיד אמרתי שכשאני אפסיק לאונן על בנים אני אירגע מזה, אני מתבייש להגיד אבל זה תמיד חירמן אותי שילדים עליהם אוננתי היו אומרים לי דברים על אמא שלי ועל זה שהם "ביקרו אותה אתמול בלילה" וכאלה דברים ורק זה היה עושה לי את זה אני וחברי נגענו זה לזה באברי המין לפני כ-3 שנים אני התאהבתי במישהי לאחרונה והיא לא יוצאת לי מהראש בכל מיני סיטואציות בחיים קשה לי להגיע סתם ככה לזיקפה מפנטזיות על נשים קל לי להיעזר בפנטזיות מסוימות על גברים מאוד מסוימים ואז אני מצליח להגיע לאורגזמה ממחשבה על בנות אבל כשאני רואה נגיד בנות בסיטואציות שונות אני מגיע לזיקפה אני נגעל מלאהוב גבר זה הזוי אני אוהב נשים והתאהבתי אני מבולבל אני לא יודע איך עד עכשיו לא היה איכפת לי להתחרמן מגברים אולי כל זה קשור לבטחון העצמי הנמוך שיש לי אולי אם אני אחשף לבנות זה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יוסי
ענת זפרני28/08/2007תראה, המיניות מתגבשת בהדרגה, ליותר משלושת רבעי מתבגרים יש פנטזיות ארוטיות על קיום יחסי מין עם בני מינם - והם לא הומואים או לסביות.
יש מושג שנקרא "גיבוש זהות", אתם מחפשים את עצמכם בכל כך הרבה תחומים, בין היתר גם במיניות, חלק מלחפש זה לנסות (תחשוב על חיפוש חולצה או נעליים בקניון - מודדים ומודדים עד שמחליטים) כל עוד מדובר על אוננות זה בגדר פנטזיה הכל אבל ה כ ל עולה בראש.
זה לא אומר שאתה אוהב השפלות
או מתחרמן מאמא שלך
או הומו ( וגם אם כן - זה בסדר גמור!!)
תן לעצמך לפחות עוד שנה וחצי לפני שתחליט מי אתה
ובנתיים
תהנה.
אתה מוזמן לכתוב לי שוב
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת-שוב יוסי בן 16.5
יוסי02/09/2007היי ענת, תודה רבה על התשובה שלך לשאלתי.
בהמשך למה שכתבתי לך אני מבין ממך בכלל יכול להיות ואני סטרייט רגיל.
אבל רציתי לשאול כמה דברים:
1.האם באמת יכול להיות שכשאני מפנטז על בנות קשה לי לאונן ואולי רק במגע עם אישה הכל יסתדר ואני יימשך וזה שאני מתקשה לאונן מפינטוזים על בנות זה יכול להיות בגלל שזאת רק פנטזיה ולעומת זאת כשאני חושב על בנים יותר קל לי לאונן אבל במגע עם בת זה ייראה אחרת?? ואולי בכלל הפנטזיות לא אומרות הכל??
2.האם יכול להיות שאני מפנטז על גברים בגלל שאני לא מדבר עם בנות ולא נפגש איתם ונמצא במעגל סגור עם בנים?? ואם אני אתחיל להיפגש ולדבר עם בנות גם הפינטוזים יעלו??
3.מה זה אומר בכלל "נמשך" לבנים או בנות- הכוונה היא רק מבחינה מינית- ז"א גירוי מיני או גם אהבת בנים או בנות-משיכה רגשית?? ובכלל יכול להיות שאדם ימשך לבנים אל לא יכול להתאהב בהם אבל יכול להתאהב בבת ואולי פחות להימשך אליה??
ענת, אני מה זה חושב כל היום על הדברים האלה ומה אני צריך לעשות ואיך להתנהג ואני מבובל -כמו איך הכל התחיל ולמה ואלי היה יכול להיות יותר טוב..... בבקשה עזרי לי
תודה רבה יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת האחת והיחידה!!יקי25/08/2007
שלום לך ענת, היינו אצלך בייעוץ עם המתבגר הפרטי שלנו - וקשה לנו למצא מילים להודות לך
מאז הפגישות שלך איתו הילד שלנו חזר לעצמו, הוא ואנחנו מרגישים ש"פרקנו את נשקנו" והכל תודות לך ולכיולת המופלאה שלך לגעת בליבם של מתבגרים.
גם אנחנו הבנו את השגיאות שלנו, בכך שרצינו נורא לגרום לו לעשות מה שאנחנו רוצים בלי בכלל לקחת בחשבון את העובדה שהוא גדל.
אני ובעלי קוראים את העצות שלך באתר הזה ומברכים על היכולת של מתבגרים והוריהם להעזר בך.
החלטנו הערב, אחרי שהבן שלנו הסכים להצטרף אלינו לנופש משפחתי (דבר שלא קרה מאז שהיה בן 11 והתרחש תודות להבנה המחודשת ביננו) להודות לך מעל גלי האינטרנט.
תבורכי.
שבוע טוב
מיכל ויקי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתעתם!!
ענת זפרני28/08/2007תודה! מכל הלב על המחווה היפה.
המון הצלחה בהמשך
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןללל23/08/2007
יה ענת אני בת11 ורציתי לדעת אם אפשר להיות בהריון בכך שהכנסתי את ידי לתוך איבר המין בבבקשה תעני לי חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חח מה פתאוםם
צחי23/08/2007צריך שיכנס איבר מין של גבר ולא רק זה אלא שיצא ממנו גם הזרע שלו אני יכול להכניס כמה שאתה רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך באים ילדים לעולם?
ענת זפרני25/08/2007הריון נוצר מחיבור של זרע וביצית. לבנים יש זרעים לבנות ביציות. רק בעת קיום יחסי מין (כשהפין חודר לפות ומתרחשת שפיכת זרע) רק אז יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית סמכות קשהאפריים מירה22/08/2007
בני בן ה17 ילד מאוד נבון, הוא לא ילד שגורם לבעיות חברתיות , התנהגותו החברתית היא נורמטיבית בהחלט לגילו.
אבל , יש לנו בבית בעית סמכות קשה מאוד, בעיה זו היא בעיה רצופת שנים שלא יכולנו לפתור אותה בשום שיחה, לא פסיכולוגים, לא יועצים ולא טיפולים למינהם.
הילד לא יודע לקבל את המילה ללללאאא.הבעיה היתה תמיד, ותמיד הדרישות היו בהתאם לגילו וצרכיו, מצרכים קטנים בגיל צעיר עד לבעית רכב היום.
ברשותנו שני רכבים רק ברכב אחד יש לנו ביטוח עבורו, היה לנו הסכם שכאשר הוא צריך את האוטו הוא מודיע כמובן, אך מה קורה לדעתך כאשר מסרבים לו!
התנהגותו הופכת לחריגה ביותר, מצעקות אימים רצופות וללא הפוגה, הלחץ עלינו הוא לחץ שהופך לבלתי נסבל ואף מביך, עד כדי כך שלא נותרה לבעלי ברירה אלא לשבת באוטן ולא לאפשר לו לקחתו.
גם זה לא עזר ובפני חבריו הוא משך את בעלי מהאוטו כדי להוציא אותו, ובצרחות רמות, עד לבכי בפני. הסיפור משאיר אותנו בהלם טוטלי ואנחנו לא מתכוונים לדבר איתו , אבל איך מתארגנים עכשיו מחדש? כמובן שאחרי כמעט חצי שעה של ברדק שלם בקשתי מבעלי לשחרר את העניין מכיוון שהילד היה צריך לנסוע לסדנא בבית ספר אבל הודענו לו שהעניין לא נסגר.
תצילי אותנו!!!!! מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מפונק
ענת זפרני22/08/2007תראי, העידן של היום הופך אותנו להורים סמרטוטים. בחיי שזו ההגדרה, מה זאת אומרת "לא יכול לקבל לא" אנחנו אלו שלא עומדים על הלא!! שלנו.
יש המון מקום לילדנו בחיינו - בסדרי העדיפויות עד מצב של מחיקת הרצונות שלנו מול הרצונות שלהם "העיקר שהיו מאושרים" - ובסוף? - הם הופכים לרודנים, קוטרים, לא מרוצים משום דבר - ובטח לא מעריכים.
הבן שלך למד שיטה:
כשלא עושים מה שהוא רוצה - הוא משחק אותה עבריין צעצוע: צועק, מוציא בכוח וכו'
להתמודדות עם עבריין - יש משטרה.
כן.
אל תיבהלי.
אתם חייבים לקחת אותו לשיחה מאוד מאוד רצינית
שבה אתם מודיעים לו שבמידה והתנהגות כמו זו שתארת תחזור על עצמה - תוגש נגדו תלונה במשטרה, היכולת שלו לשרת בצבא בתפקידים רצויים תפחת וכן הרישום הפלילי יעמוד לנגד כל מי שינסה לקבל אותו לעבודה.
ותהיו רציניים.
אני יודעת שהרבה הורים לא מסוגלים להגיש נגד ילדם תלונה
אבל לפעמים אין לנו ברירה אלא להציב בפניהם גבול בטון – אחרת ההתנהגות תוקצן.
בעיתון ידיעות אחרונות כתב יונתן רז, טייס ומורה להיסטוריה שאנחנו מתייחסים גם לתלמידי חטיבת הביניים והתיכון כאל "ילדים" והנגזרת היא – שמילדים אין אחיות אין התנהגות לפי אמות מידה בוגרות ומתחשבות אין התאמצות בלי פרס אות גמול מיידי לא מצפים מילדים שישתקו לרגע או יהיו מעורבים בחיינו...
הבן שלכם לפני גיוס
יש לפניו עוד מסכת ארוכה של "לא" ואתם חייבים ללמד אותו להתנהג בכבוד קודם כל כלפי עצמו כלפי הוריו וכלפי דמויות המלוות אותו.
אם לא תצליחו – אני מקבלת בקליניקה שלי הורים ומתבגרים לעריכת חוזה התנהגות אישי שכולם שותפים לו שכולל חובות וזכויות ומעקב אחת לחודש.
בכל מקרה
אשמח לשמוע ממך
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת למה את לא עונה לי?אני21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי אני
ענת זפרני21/08/2007אני מתנצלת נורא
לא שמתי לב וההודעה שלך חמקה ממני
תראי
זה נורא ואיום להיות מאוהב/ת במישהו שלא מאוהב בחזרה
זה ממש קשה
אבל - אי אפשר בכח
אני חושבת שהכי נכון זה להרשות לעצמך להיות עצובה עצובה עצובה ולהתגעגע ולקרא מכתבים/מיילים לראות תמונות ולהזכר
אחרי ש"תתאבלי" תוכלי לצאת מזה
לאט לאט
לא סתם אומרים "הזמן מרפא"
אל תנסי לחשוב עליו דברים רעים או שליליים
חשבי חיובי
היה לך חבר שמאוד אהבת היה לך איתו טוב וזה נגמר
החלק הזה הוא הקשה
איך להתגבר על הנגמר
שימי לך מחברת ליד המיטה
ותכתבי כל יום על מה שעובר עלייך
אני מבטיחה לך(!!) שעד סוכות - עוצמת הכאב תפחת
אשמח לשמוע ממך שוב
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!!
אני22/08/2007אני אעשה את זה...
אולי אפילו אם אתרחק ממנו ואימנע מפגישות שהוא נוכח בהם אצליח לשכוח אותו...
מה את אומרת על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחוק מהעין רחוק מהלב
ענת זפרני22/08/2007אני בעד!
תשתדלי מה שפחותלראות ולהיות איתו
פרידה אמיתית (לפחות בשלב הזה) כוללת התרחקות.
בהצלחה
אשמח אם תעדכני אותי בהמשך
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התגובה המהירהע.א.20/08/2007
תודה על התשובה המהירה, הייתי זקוקה לה. אני מודה מאוד על האוזן הקשבת. ישר כח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לך
ענת זפרני21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו התקפת סקסע.א.20/08/2007
בני בכיתה ו' וגיליתי זה עתה במחשב שלו כי כל יום שהוא נמצא במחשב נמצא באתרי סקס נועזים וכולל הכל, מין עם לסביות, הומואים ומין אורלי וכל מה שתרצי. מה לעשות? הצילו.
האם לומר לו משהו או לבעלי??? אני חוששת שבעלי ישתגע כשישמע על כך. לא יודעת איך אוכל לסחוב את זה ולישון בכלל. האם עלי לדבר עם בני על כך? בבקשה חזרי עלי בדחיפות לפני שאעשה משהו פזיז. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין והילדים שלנו
ענת זפרני20/08/2007היי ע.
ברוכה הבאה לפורום
את מוזמנת לדפדפ קצת אחורה ולראות שאת לא האמא הראשונה שמזדעקת לנוכח אתרי הפורנו הקשים של הילדים שהם באמת בגיל שלא מתאים להחשף לתכנים שמוצגים שם.
אבל הוא היה שם.
מנסיוני, לכעוס לא עוזר - רק הופך את המים הגנובים למתוקים.
זה מביך אותם, וגורם להם לחוש אשמה על הנאה ממין.
אבל
חייבים לתחום את העסק
שבי עם בעלך ותסבירי לו שהמון ילדים (וילדות) בגיל של בנכם עסוקים מתוך סקרנות באתרי סקס, שגילית לאחרונה שהבן שלכם ראה כמה אתרים(אין חובה לפרט...) שאתם חייבים לדבר עם הילד
ולהסביר לו ש:
א. אתם לא מרשים לו לגלוש באתרים האלו כי -
1. החומר שמוצג שם מעוות ואינו כמו במציאות
2. התכנים מסווגים לבני 18 ומעלה!! ואסור להם לגלוש לשם
3. מין זה קודם כל יחסים. קשר אהבה רצון להיות עם מישהו ולא שייך לגיל שלו.
4. צפיה שכזו יכולה ליצור במוחו תפיסה מעוותת לגבי גוף ומיניות בכלל
אתם מקווים שהוא יקשיב לכם
ובמקביל - מתקשרים לספקית האינטר שלכם ומבקשים שיחסמו כניסה לאתרים אלו
נורא חשוב -
שהשיחה תהיה בנימה רצינית מאוד
אבל לא כועסת
שיהיה ברור שנחצה גבול
ואתם מצפים ממנו שיתנהג באחריות בעתיד.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשייובל17/08/2007
היי ענת
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אשמח מאוד אם תעני לי.
קיבלתי מחזור לפני שנתיים וחצי והוא עדיין לא סדיר. חברה שלי אמרה לי שזה לא בסדר ושאני צריכה ללכת לרופא אבל אני לא חושבת שזה לא בסדר ואולי בגלל שקיבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל צעיר יחסית (12) אז לוקח לי יותר זמן מלחברה שלי.
האם זה נורמלי? או האם רצוי שאלך לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי
ענת זפרני19/08/2007היי יובל
אז ככה - ברוב הפעמים המחזור החודשי לא סדיר בשנים הראשונות. זה מאוד אישי, אצל אחת זה לוקח שנה ואצל אחרת כמה שנים, אגלה לך סוד - יש גם נשים מבוגרות עם מחזור לא סדיר....
הייתי רוצה שתכתבי לי מה זה לא סדיר
האם הוא מגיע אחת לחצי שנה
או
האם פעם הוא נמשך יום ופעם שבוע
או
האם את מקבלת יותר מפעם בחודש
לכל מצב תשובה אחרת
כתבי לי
ואנסה לעזור לך
באופן כללי - לא מדאיג
מחכה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא סדיר מכמה בחינות
יובל19/08/2007הוא נמשך בדרך כלל בין 5 ל-7 ימים והוא יכול לבוא כל שבועיים או אפילו כל חודשיים ולפעמים אני מקבלת פעמיים בחודש.
מקווה לעזרה יובל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע תקין
ענת זפרני19/08/2007לרוב הבנות משך המחזור הוא בין חמישה לשבעה ימים, ההגעה שלו תלויה בהמון דברים, כדי להיות בטוחה - למרות שסך הכול נשמע תקין
פני לפורום שאלות בגניקולוגיה באתר הזה ותקבלי תשובה בטוחה מרופא נשים
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד !
יובל20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!!
ענת זפרני20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)