פורום הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמוכהה..
    שירליי
    09/12/2007

שלום ענתת! :) יש לי שאלהה ואני אשמח אם תוכלי לענות ליי..
    אני בת 18 וחצי בגובה 1.53 שזה ממש נמוךך, רציתי לדעת אם יש לי עוד סיכוי לגבוהה?
    עד איזה גיל אפשר לצמוחח?
    יש לציין שהורי ממוצעיםם אימי בערך 1.62 ואבי 1.76 בערךך..
    תודהה לךך והמשך יום טובב :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמוכהה..

הוספת תגובה

• הגובה

ענת זפרני
    11/12/2007

קשה לי להאמין שתגבהי יותר אבל
    בנוגע לגובה ובהקשר לבנות יש המון דרכים
    עקבים ובגדים שיוצרים אשלייה של גובה
    ובכלל - "דברים טובים באים אריזות קטנות"בתור נמוכה מקצועית 1.54 אני אומרת לך היום ממרומי גילי = אין לגובה משמעות.
    שיהיה טוב
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה קטן לגילי... :(
    שירליי
    08/12/2007

שלום, אני בת 18 אפילו אחרי ב3 חודשים ויש לי חזה קטן יחסית לגילי....
    שאני מסתכלת עליו מהפרופיל הוא קטןן לא כמו שאני רוצה..
    האם יש איזו שהיא דרך או מאכל כלשהוא שיעודד את צמיחת החזה?
    אם ישנן דרכים כאלו שיעזרו תאמרי לי בבקשה....
    תודה רבה מראש ויום טוב.... :)

לקביעת תור
    סגירה
    חזה קטן לגילי... :(

הוספת תגובה

• הגודל והחשיבות

ענת זפרני
    11/12/2007

שירליי
    היי, הגודל של החזה אמור להקבע פחות או יותר עד גיל 18 ואפילו קודם.
    את מאלו שיש להן חזה קטן
    תתפלאי אבל יש יתרונות
    הוא זקוף
    לא מצריך חזיה
    ויש המון בנים שמתים על ציצים קטנים
    אם זה מאוד מפריע
    תצטרכי לחשוב על אפשרות קוסמטית
    אין עדיין מאכל או דרך להצמיח חזה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת..
    סופיה
    08/12/2007

ענת..אני לא יודעת איך להסביר את מה שקורה לי...
    אני נכנסת לדכאונות תקופות קרובות מאוד..ויכולה לבכות ממש מכל דבר קטן..ואני רגישה בטרוף..
    לפעמים אני מרגישה כיאילו אני שווה כ"כ הרבה (לא מהפה שלי...) ולפעמים כיאילו אני לא שווה כלום..
    יש לי את ההורים הכי תומכים בעולם...אלב לפעמים אבא שלי שואל אותי מה קורה לי..ואפילו אני לא יודעת איך להסביר לו..כי אני בעצמי לא בטוחה.....ובכלל .. אני מרגישה שאם לא היה לי מה להשאיר מאחור...ואם לא הייתי פוחדת..אולי הייתי גומרת עם הכל כבר.......וזהו.

לקביעת תור
    סגירה
    לענת..

הוספת תגובה

• סופיה והסוף....

ענת זפרני
    08/12/2007

בת כמה את?
    מה כל כך מעציב אותך?
    מה המחשבות שרצות לך בראש?
    למה את מרגישה כל כך בקצה?
    תכתבי לי מכתב ארוך שאדע איך לעזור
    מחכה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

סופיה
    12/12/2007

אנ בת 16...
    אבל אני לא יכולה לרשום יותר כי יש לי הרגשה שההורים שלי ואבא שלי ביוחוד יכול להיכנס לפה יום אחד ולראות.. הוא מכיר אותי טוב מאוד ויודעת שהוא ידע שזאת אני אם אני יפרט יותר מדי.

בכל אופן תודה על העזרה..את עוזרת להרבה פה.
    בתודה סופיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתקשרי אלי

ענת זפרני
    16/12/2007

בבקשה! 050-7928420
    מחכה לך
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת..

סופיה
    16/12/2007

אני לא הטיפוס שאוהב לדבר על בעיות..הם נשארות יותר לעצמי...
    ברגע שאני יתקשר זה כבר מצב שונה לגמרי..אני נפתחת אלייך..ואני..לא נפתחת לאנשים..
    אבל תודה..אני מדפדפת בין הדפים וקוראת תגובות שלך :]..את מדהימה..
    בכל אופן...אני בסדר.. זה מדי פעם..אבל אני באמת לא עשה שום דבר שאת צריכה לפחד ממנו חחח..
    כי את דואגת לכולם כזה חח...בכל אופן תודה :]..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פה אם וכאשר תצטרכי

ענת זפרני
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורי נגד מסיבות
    חסויה
    05/12/2007

שלום אני נערה בת 17 שעד היום תמיד הלכה למסיבו תמיד להוריי היה חשש בלב ממה שהולך שם אבל לאחרונה הם החליטו שזהו הם אוסרים עליי לצאת לכל מסיבה שהיא..
    ניסיתי לשכנע אותם בכל דרך אפשרית שאין אלימות במסיבות האלה ואין ערסים והרבה חברות שלי הולכות אבל הם לא מוכנים אפילו לשמוע..
    זה הגיע לכמה ריבים מאוד רועשים ואני לא יודעת מה לעשות
    אני לא מוכנה לשמוע על דבר כזה אפילו הם לא מוכנים לשמוע אפילו שאני יצא למסיבה
    ואני לא רוצה להגיע למצב שאני משקרת להם והולכת.. ובבקשה אל תגידי לי שמה כבר יש לי לחפש שם וכדאי לוותר אם אני אוהבת אותם כי אני לא מוכנה..
    באמת מיואשת ..

לקביעת תור
    סגירה
    הורי נגד מסיבות

הוספת תגובה

• מסיבות

ענת זפרני
    08/12/2007

חסויה יקרה
    אני חייבת להתוודות בפנייך, גם אני אמא. וגם אני לא מרשה לבנותי לצאת למועדונים או למסיבות.
    כשייש מסיבה אנחנו בודקים היטב מי ומה איך הולכים ועם מי חוזרים יש לנו חוזה של שיחת טלפון או אס אמ אס אחת לשעה ונוהל קבוע של שמירה על קשר.
    אין דבר בעולם שהורים לא מוכנים לעשות על מנת לההגן על הילדים שלהם. לא קיים. הפחד ממה שעלול חלילה לקרות כמו גם מהשעות המטורפות של הלילה שאז מנגנוני ההגנה פוחתים והסכנה עולה - כל זה נורא מסוכן.
    לכן, אני מציעה לך לנסות לבדוק עם הורייך האם יש מסיבות שכן מותר ללכת, באילו תנאים ואז אולי תצליחי בין לבין לצאת
    מצטערת אם אכזבתי אותך
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    עופר
    05/12/2007

בתי בת 20 לערך אבל אינה רואה שיש צורך לסייע בעבודות השוטפות בבית כמו הורדת כביסה מהחבל וקיפולה מילא זה, אני מוצאת עצמי מנקה אחריה וזה מרתיח...אני מחשיבה עצמי לאמא אסרטיבית אבל לא מצליחה להגיע אליה והשיחה נגמרת תמיד במריבה בכעסים ובזה שאני לא יודעת להעריך את מה שהיא עושה - פעם בשנה - איך יוצאים מהפלונטר?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי עופר

ענת זפרני
    08/12/2007

תראי, לא מתחילים חינוך בגיל 20. קצת מאוחר.
    אבל אפשר גבולות בשיחה ברורה שכרגע היא בבית על תקן מבוגר (כמו בדירה שכורה) ויש שרותים שהיא נהנית מהם(לא לשלם שכר ולא לבשל וכו') אולם יש את החובות שלה: שהם......
    ואם היא לא תמלא את חלקה בחוזה היא מוזמנת לעזוב.
    אצלכם בבית אין פרזיטים
    גם אתם עובדים ואין סיבה שהיא לא תיטול חלק
    ותהיו רציניים
    אל תוותרו ואל תגררו לבכי וצעקות והתנהגות ילדותית
    היא גדולה
    ואתם מדברים אליה כאל גדולה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה דחופה !!
    תמי
    03/12/2007

ענת שלום.
    אחי התגייס ביולי לצבא.
    מהרגע הראשון הוא רק רצה לצאת משם והיו כל כל הרבה ריבים עם ההורים שלי כי הם לא מסכימים שהוא ייצא.
    עכשיו זה הגיעי לשיא- הוא לא מדבר איתם בכלל אפילו לא מילה אחת כבר כמה ימים הוא לא אכל כבר 30 שעות והוא גם לא מתכוון לאכול והטענה שלו היא שהוא לא יאכל כלום עד שהם (ההורים) יבינו שהם אלה שפוגעים בו ולא אכפת לו גם אם הוא יתעלף הרבה פעמים. ועכשיו אמרתי את זה לאבא שלי והוא צחק לי בפנים. אולי הוא לא מבין כמה זה חמור, אבל אני דואגת! מה לעשות?
    הוא יפגע בעצמו בסופו של דבר אני יודעת שזה מה שיקרה כי הם לא מוכנים להקשיב! אני לא אומרת שלא אכפת להם ממנו אבל שיעשו משהו! כשהם מדברים איתו על הצבא הם צועקים וככה כל שיחה איתם מתנהלת אז אי אפשר לדבר איתם.. אז מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחופה !!

הוספת תגובה

• הורים וצבא

ענת זפרני
    08/12/2007

אני חושבת שמשהו רע עובר על אחיך
    ושהדאגה שלך מוצדקת
    אנא ממך -
    בקשי מאחיך שיפנה למשק"ית ת"ש בבסיס שבו הוא משרת
    במקביל את יכולה לנסח מכתב לקצין העיר ולבקש עזרה
    כמו גם לגייס מישהו מהמשפחה המורחבת שיעיר את תשומת לבם של הורייך
    יותר מדי דברים רעים יכולים לקרות
    את אחות קשובה ונהדרת
    בהצלחה
    אשמח אם תעדכני אותי
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענת!!

תמי
    08/12/2007

הוא התחיל לאכול כבר לפני כמה ימים, הוא בטח נשבר (הוא אף פעם לא צם..).
    עכשיו הוא ויתר על הרעיון של לצאת מהצבא בעקבות שיחה עם ההורים שלי (סוף סוף שיחה נורמלית שלא הגיעה לצעקות..) אבל הוא רוצה להוריד את הפרופיל שלו ל-24 כדי שתהיה לו חצי שנה של גימלים והוא יהיה בבית.
    כששאלתי אותו למה הוא רוצה להיות חצי שנה בבית הוא אמר לי שבגלל שכל החברים שלו חיים עכשיו את החיים הטובים שבין סיום הלימודים והצבא והם חופשיים לעשות מה שהם רוצים, ורק את החיים שלו קטעו חודש אחרי סיום הלימודים והמבחנים כשהגיע הזמן להתגייס לצבא, והוא רוצה את הזמן הזה שלקחו ממנו..
    אולי הוא כבר ויתר על זה (שאלתי אותו את זה לפני מספר ימים) אבל אני יודעת שהוא מדוכא..
    כל החברים שלו עכשיו בבית ויש להם עוד כמה חודשים עד שהם יתגייסו והוא "תקוע" בצבא כמו שהוא אומר.
    אבל אני לא חושבת שיש כבר משהו לעשות עם זה- ההורים שלי לא מסכימים לו להוריד את הפרופיל.. וגם אם הוא יוותר על הרעיון הזה של להוריד את הפרופיל, הוא עדיין יהיה בדיכאון.. יש משהו לעשות עם זה?
    (סליחה שזה כל כך ארוך..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני לי ..

תמי
    11/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי דרמות

ענת זפרני
    17/12/2007

תראי אני מאמינה שבסך הכל הכוונה של הורייך טובה
    אין טעם לצאת מהצבא כדי לבלות עם החבר'ה ואחר כך לחזור
    לא נשמע הגיוני
    מותר לו ל"התאבל" על זה שלא היה לו חופש כייפי
    מצד שני - כשישתחרר שיחגוג בענק
    התפקיד שלך רק לעודד
    תראי לו שיש פרופורציות והוא יסייםמוקדם יותר את הצבא יחסוך כסף ויצא
    בהצלחה
    וכל הכבוד על אחות מודאגת ומסורה כמוך
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת עזרההההההההההה
    חסוי!!
    02/12/2007

את יכולה לפרסם את הקישור לפורום של סקס ומיניות לבני נוער שוב פשוט זה עבר כבר מלא עמודים אז שיהיה שוב

לקביעת תור
    סגירה
    לענת עזרההההההההההה

הוספת תגובה

• בשמחה

ענת זפרני
    05/12/2007

מיניות - יחסים
    האתר של דר' פוגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה
    מוציאלה
    01/12/2007

ילדתי בת ה 8 צריכה לעבור בדיקה במכשיר הדמיה לאיתור פוליפים במעיים עקב תסמונת גנטית שיש לאביה. בעקבות התסמונת יש לה כתמים חומים בשפתיים שעד היום הגדרנו לה כפגמנטציה ולא הזכרנו את התסמונת. השאלה היא האם להעביר את הבדיקה כבדיקה שגרתית (ואז תשאל למה אחותה לא עושה) או לספר את האמת על התסמונת מעכשיו???

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    05/12/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=85 id=link]אנדוקרינולוגיה ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרי אונים
    עליזה
    01/12/2007

שלום ענת , זה זמן רב אני מתכננת לפנות אליך ובכל פעם משכנעת את עצמי שזה בר חלוף...
    בתי הבכורה בת 18 (עוד שני אחים 13 , 7) לפני גיוסה לצהל , למיטב הבנתי ותרגום התנהגותה מגלה סימני דיכאון קשים. אורך חייה הפוך ,בלילה ערה ביום ישנה חייבת לציין שהיא נראית מצויין מחוזרת מאוד מוכרשת באופן מיוחד בתחום האומנות (שירה כתיבה נגינה ריקוד וציור)היא מלאת טענות בלתי פוסקות על העולם ,אנו מאוד אוהבים אותה וההתמודדות איתה בבית לא קלה לנו בכלל .
    היא מעשנת המון , כל עניין הנקיון הסביבתי בבית לא מעניין אותה עד כדי חוסר אחריות בעליל, (למרות שגופנית היא מאוד נקיה ומטופחת , אך חדרה בלתי נסבל לסביבה).
    יש לה התפרצויות זעם מפחידות בכל פעם שאנו מסרבים לתת לה כסף או להענות לבקשותיה, שלנו נראות לא מצדיקות הוצאה כזו.
    אני עוקבת אחר דרכיה בכל דרך אפשרית אך עדין רב הנסתר על הגלוי ...
    אשמח לקרוא התרשמותך ואף להגיע אליך לשיחה (בשכר כמובן) והעיקר טובת בתי ומשפחתי.

לקביעת תור
    סגירה
    חסרי אונים

הוספת תגובה

• התבגרות קלאסית

ענת זפרני
    05/12/2007

היי עליזה
    אני לא מזהה שום דבר חריג או יוצא דופן
    מדובר על מתבגר מתלבט שעסוק רק בעצמו ובביקורת על הסביבה (מתיחת הביקורת שמה אותה במקום גבוהה ואת האחרים למטה למטה.....) היא זקוקה לתחושת כוח על מנת להתרחק ולהשיג את העצמאות הנכספת.
    לכן, חוץ מאשר הצבת גבולות ברורה - נטולת פחד בנוגע לזכויות וחובות בבית
    בנוגע לתקציב המשפחתי
    ולאופן שבו היא מקשרת איתכם
    אני לא מוצאת סיבה לדאגה
    אנימקבלת בפתח תקווה
    הנייד שלי הוא 050-7928420
    ניתן לקבוע אחרי חנוכה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת , אני בת 14 וחצי
    נעמה
    30/11/2007

שלום , אני בת 14 וחצי ולא יצאתי אף פעם .. ביקשתי מאמא שלי סך הכל לצאת עם חברה שלי שהיא ילדה באמת טובה לסיבוב בעיר עם עוד חברות שהם גם טובות , ולהיות בבית ב- 12 והיא לא מסכימה לי , אמרתי לה שאני כבר גדולה ואני כבר מספיק אחראית , ושכל האמהות שהיא תשאל יגידו לה שזה בסדר , אני מבינה שהיא דואגת לי ואני מכירה את עצמי , ואני יודעת שלא יקרה לי כלום זה סך הכל לשבת עם חברות עד 11 וחצי ולהיות בבית ב- 12 . אני לא מבינה מה הבעיה ? ,, תעני לי בבקשה , נעמה

לקביעת תור
    סגירה
    לענת , אני בת 14 וחצי

הוספת תגובה

• היי

ענת זפרני
    05/12/2007

חמודה
    אולי כדאי שתנסי בהדרגה
    כלומר - צאי עד 21:00
    אחר כך עד עשר וכל פעם תראי ותבדקי האם זה בסדר
    לא שווה לעשות מלחמות
    לפעמים, ההורים צודקים - הרחוב מקום מסוכן ואת בסך הכל ילדה ויש המון המון המון חארות בחוץ ואולי כדאי לחכות קצת עם כל העצמאות והשוטטות.
    תחשבי על זה
    ואל תכעסי שאוהבים אותך או דואגים לך
    הרבה היו מתחלפים איתך
    גם החברות המשוטטות שלך
    תאמיני לי
    לא שווה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקר
    מוציאלה
    29/11/2007

יש לי בת 8 שמשקרת הרבה. למשל מציקה לאחותה ואח"כ טוענת שאחותה התחילה ושהיא לא אשמה. השקרים שלה ממש מוצלחים שלעיתים אנו חסרי אונים ולא יוגעים למי להאמין. גם בבי"ס היא משקרת למורה ולא מודה שהיא עושה דברים. שואלים אותה באיזה יד את כותבת והיא אומרת שמאל בטבעיות ואף אחד לא יכל לדעת שזה לא נכון. הסברנו לה שחמור לשקר ושאנחנו נכעס על שקר ולא על המעשה. לשווא. איך מתמודדים??? זה ככה מגיל קטן, היא היתה למשל עובדת על סבא וסבתא בטלפון שהיא לבד בבית וזה לא נכון וכד'. מה לעשות? אין לנו מושג מאיפה זה מגיע, היא ילדה חברותית ומאושרת.

לקביעת תור
    סגירה
    שקר

הוספת תגובה

• היי

ענת זפרני
    05/12/2007

לדעתי את צריכה לבדוק עד כמה הוא רציני בנוגע להתלבטות
    אם כן - שווה לתת צ'אנס. לכי על זה!!
    מאוד חשוב לא להרגיש שפספסת ואם את חושבת שיש סיכוי - אז קדימה
    אבל
    תגבילי את זה בזמן
    נאמר חודש שבסיומו את מקבלת החלטה לכאן או לשם
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום קשר

בין התשובה
    08/12/2007

לשאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת - טעות בתשובה

ענת זפרני
    08/12/2007

ראשית התנצלות - בטעות התשובה של שאלה אחרת הוחזרה לכם
    בנוגע לשאלתך:
    ילדה משקרת בדרך כל ל בגלל שתי סיבות
    1. מתוך פחד
    2. מתוך חוסר יכולת להתמודד עם המציאות
    וישנה גם הסיבה של השקרנים הפתולוגים אבל זה לא העניין שלכם
    הייתי בודקת איתה דרך איבחון מקצועי של פסיכולוגית קלינית המתמחה בתחום בנוגע לסיבות לשקרים ודרך זה בונה איתכם תוכנית עבודה
    אתם חייבים לקבל עזרה מקצועית
    נסו דרך קופת החולים יש להם הסדר מסובסד עם פסיכולוגים קלינים מורשים
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה צריך לעשות?(עזרה)
    אנונימי
    28/11/2007

טוב.. אז.. סיפור ארוך ומסובך הייתי מעוניינת לקבל עצה על איך להתנהג ומה לעשות בהמשך.
    אני מכירה מישהו בערך שנתיים וחצי. בהתחלה התחלנו בתור ידידים ולאט לאט הענינים התגלגלו והפכנו לזוג, היינו חברים בערך חודשיים האהבה מבחינתי הייתה גדולה ואמיתית, מבחינתו זה לא היה ניראה כך, הוא היה יותר מידי שקוע בעצמו למרות שתמיד אמר והראה לסביבה שהכל מעולה בנינו. למרות שלא הייתי מרוצה ממה שהיה בנינו המשכתי בקשר שבמהלכו לא התרחש דבר בנינו מלבד נשיקות רגילות, הוא מצידו תמיד שידר שלא מפריע לו והוא לא דורש יותר! אחרי חודשיים הוא החליט שזה ניגמר וניפרד ממני ללא סיבה ברורה.
    (אגב הבחור גדול ממני בשנתיים-17.5)
    עכשיו אחרי שנה אני מרגישה שקשה לי ליצור קשר אחר עם מישהו מהסיבה שתמיד אני "רואה" אותי אותו, לפני חודשיים בערך החלטתי שאין לי מה להפסיד ואני צריכה לדבר איתו (לאחר הפרידה התרחקנו מעט אבל נשארנו ידידים), סיפרתי לו את האמת במעוות בשביל לא להרגיש "מושפלת" , ואמרתי שבזמן האחרון אני מרגישה שחוזרים לי הרגשות כלפיו והייתי שמחה לדעת אם נישאר משהו אצלו-הוא לא החזיר תשובה מדוייקת, אבל הבנתי מחבר טוב שלו שהוא התלבט מאוד בקשר לזה.
    כמו שידוע לך המורים שובתים מה שגרם לי להתרחק מאוד מהבחור ולא דיברתי איתו או יצרתי שום קשר איתו במשך זמן ממושך ואני חושבת שזה מה שגרם לו בשבועיים האחרונים לנסות להתקרב אליי. הוא ניסה להיות בקירבתי, לזום שיחות, אולי אפילו לגעת בי פה ושם ( ממש לא בקטע של הטרדה) והזמין אותי אליו לבית.
    עכשיו נשאלת השאלה, מה לעשות?
    מצד אחד אני רואה ואפילו שומעת מחברות שאחרי תקופה שאני לא מתייחסת או מביעה איזשהו רצון לקרבה הוא ניזכר שאני קיימת כמובן בגלל שהוא מרגיש שהוא מאבד אותי.(להביע התעניינות? להתעלם? לתת לו לנסות בעצמו?)
    ומצד שני אני יכולה להחמיץ הזדמנות להתחיל קשר מחודש עם מישהו שמאוד יקר לי.
    אשמח לקבל תשובה בקרוב
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מה צריך לעשות?(עזרה)

הוספת תגובה

• לבדוק

ענת זפרני
    05/12/2007

האם את מזהה רצינות אמיתית בהלבטות? אם כן
    לכי על זה!!
    מאוד יכול להיות שגם הוא מחפש קשר ולא בטוח
    תני לעצמך זמן בערך עד פורים כדי להחליט סופית אם זה כן או לא .
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא מודאגת- הבת מתחילה ליטול גלולות
    אנונימית
    28/11/2007

שלום אמהות יקרות. אני אמא לשלוש בנות מקסימות. הגדולה בת 17.5 והחלה לקיים יחסי מין עם חבר שלה מזה ארבעה חודשים. היא סיפרה לי כי הם משתמשים בקונדום ואני המלצתי לה לגשת לרופאת הנשים כדי להתחיל ליטול גלולות למניעת הריון. זאת כדי להיות בטוחים. רופאת הנשים המליצה לה על גלולת הפמינט. מישהי יכולה לתת לי מידע נוסף? אולי משתמשת ויכולה לספר לי על גלולה זו?

הוספת תגובה

• פורום גניקולוגיה

ענת זפרני
    05/12/2007

היי טל
    הרשי לי לציין בחיוב רב את רמת הפתיחות שלך עם בתך
    אני מעבירה את השאלה לפורום גניקולוגיה
    בהצלחה
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    05/12/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת לדעת....
    חלי
    28/11/2007

בתי בגיל ההתבגרות (15) מתמרדת קצת לא הילד של אמא שתמיד היתה איתי פתאום נהייתה מרוחקת ונמצאת כל היום במחשב אני מודה שמעגל החברתי שלה גדול ויש לה המון חברות וידידים כל פעם שאני חולפת או כנסת לחדר היא מיד מעבירה מסך ובודקת אם אני מסתכלת למחשב.
    השאלה שלי האם אנייכולה לעשות במחשב בדיקה היסטרית של כל האתרים שהיא גולשת בהם כולל מסנג'ר?
    אודה לך אם תדריכי אותי איך לנהוג איתה ואיך להסביר לי בפרוטרות איך להגיע להיסטוריה של האתרים.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת לדעת....

הוספת תגובה

• פרטיות

ענת זפרני
    05/12/2007

אני בעד תקשורת גלויה
    כלומר, שהבת שלך תהיה מודעת מבפנים לסכנות של האינטרנט וכל היתר -שלה!
    אם את לא בוטחת בה אולי שווה לבדוק מה קורה אצלה פנימה ולא רק "לרגל" כי כשהם רוצים להסתיר - הם מסתירים.
    יש המון מדריכי מחשבים שמגיעים הביתה ומלמדים את ההורים על גלישה בטוחה באינטרנט אני מצרפת טלפון של בחור מקסים שנותן הסבר מקיף ברמת "שיעור פרטי" כולל היסטוריה את מוזמנת להעזר בו
    בכל מקרה, נסי לשבת עם בתך לשיחה פתוחה תשתפי אותה בחששות שלך ותשמעי אותה אולי, הכל בסדר והיא בסך הכל עוברת את התהליך (שקשה לנו ההורים) עוף גוזל?!
    בהצלחה
    בני - 050-7203365 מדריך מחשבים
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי...
    אנג'ל
    28/11/2007

הבעיה שלי היא כזאת:
    אני בחורה בת 16.. לא כל כך יפה... וגם בחורה לא רגילה..
    אין לי ביטחון עצמי!! בכלל!! ואני תמיד ה"נפגעת" בקשרים שיש לי עם בנים.. לפני כשבועיים התעניין בי בחור שאני מכירה ודיברנו הכרנו קצת אבל פתאום הוא לא מכיר אותי ולא מדבר איתי יותר ולא שולח לי הודעות ואני כמו מפגרת השלתי את עצמי ונסחפתי עם עצמי!! גם לפני שנה הייתי מאוהבת במישהו ואחרי שהגשגתי אותו גרמתי לו לזרוק אותי ואני שוב נפגעתי..
    לכל החברות שלי יש קשרים עם בנים או שיש להן חברים ורק בי אף אחד לא מתעניין... אני נחשבת כזולה ואחת שזורמת.. לפחות ככה אני חושבת.. כי אני תמיד נסחפת על שיחות כאלה עם בנים למרות שאני לא רוצה להיסחף ולמרות שאני יודעת שזה לא בסדר.. אני חושבת שאם לא אדבר איתו על סקס או אם לא אעשה איתו משהו אז הוא יברח ולא ירצה אותי אז אני עושה את זה! למרות שאני לא רוצה! הגעתי למצב שאני יודעת שאף אחד לא יסתכל עליי ואף אחד לא יאהב אותי! כי אני זולה ולא בחורה שבחורים רוצים!!! אחרי כל פגיעה כזאת הביטחון שלי יורד עוד יותר ואני מתעצבנת על כולם ללא סיבהה.. נמאס לי להיות כזאת בחורה שבחורים רוצים ממנה רק דבר אחד! אני מנסה לשנות את זה אבל תמיד נופלת שוב ושובב!! אני חייבת לציין שאני בתולה ואני לא נסחפת יותר מדיי עם בחורים אבל עצם העובדה שאני כן עושה משהו שקשור לזה פוגעת ביי וזה מעצבןן ואני כל כך רוצה לשנות את זה ואני לא מצליחהה!!! :(

תעזרי לי בבקשהה!!! אני נואשת!! :(

לקביעת תור
    סגירה
    הייי...

הוספת תגובה

• היי אנג'ל

ענת זפרני
    05/12/2007

כמה יפה את כותבת על הבילבול בין אהבה למין.
    אני מבינה שאת מאוד רוצה חבר
    מותר לך
    את בדיוק בגיל המתאים לאהבה וכל מה שמתלווה לה
    אבל
    בדרך את מאבדת את הכבוד
    כי מרוב שאת רוצה את משתדלת מדי - ואז לא "סופרים"אותך!
    אז תראי,
    אני חושבת שאת צריכה לשנות את הסוויצ' בראש
    ולקבל החלטה שזהו! החל מהיום את משנה את הדרך שבה את מתקשרת עם בנים ובכלל
    ואת מחליטה בדיוק איך וכמה את מוכנה לתת מעצמך ולמי
    ולא לזוז מילימטר בפגישה הבאה שלך עם הבחור אפילו לא מילימטר ממה שהחלטת
    תהיי גאה בעצמך מאוד
    אבל את חייבת לכתוב לעצמך מה את לא מוכנה ומה כן כדי ש"רשימת המכולת" הזו תשב לך טוב טוב בראש
    תדמית - אפשר לשנות
    כתבי לי
    בהצלחה!!
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובה נפלאה

אנג'ל
    07/12/2007

גרמת לי לחשוב יותר על איך שאני..
    אני בהחלט הולכת לשנות את הגישה שלי עם בנים.
    מקווה לטוב. אכתוב לך בהמשך.

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה