פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים בחופשת לידה
    ל
    30/11/2010

החברה בה אני עובדת מבקשת לפטר אותי במהלך חופשת הלידה וזאת עקב פיטורים של רוב עובדי החברה, מחסור בכסף ואפשרות סגירה כללית.
    הציעו לי לקבל חודשים במקום שלושה שמגיעים לי כחוק לאחר חופשת הלידה (בטענה שזה מה שהבנק אישר). בחוזה יש לי חודש הסתגלות.
    הפניה לממונה תעשה לאחר שאחתום על מסמך שבו בין היתר אני מסכימה לקבל חודשיים. לאחר אישור הממונה (מקסימום חודשים) ובתוך 14 יום ישולם הכסף.
    ההחלטה שלי להסכים לעיסקה כזו נבעה מההבנה כי הסיכון שלא אקבל כלום או לחילופין שיקח לי הרבה זמן לראות את הכסף (בגלל סגירת חברה, בנק שלקח את כל הכסף,פשיטת רגל...) חמור יותר מלקבל רק חודשיים מהשלושה. זאת בהנחה שהכסף ישולם מידית ובעיקר כי הטענה היתה שאין הרבה כסף ואין לדעת מה יהיה אם נחכה לממונה להכריע – אם לא אחתום על חודשים הם טענו כי יגישו בקשה לשלם חודש אחד בלבד.
    לאחר ההבנה כי התשלום הוא בכל מקרה לאחר החלטת הממונה , יתכן שעדיף לא להסכים להסכם של חודשיים בלבד.
    שאלותי הן:
    מה השיקולים של שר הת"מת להתחשב בחברה שרוצה לפטר אישה בחופשת לידה והאם יש סיכוי שהוא יאשר חודש במקום שלושה?
    האם רכב טלפון ומחשב אמורים להישאר אצלי במהלך חופשת הלידה? ולאחריה במהלך חודש הסתגלות והחודשיים של הפיצוי?
    האם הפרשת סוציאליות מופרשות במהלך חופשת הלידה? ולאחריה במהלך חודש הסתגלות והחודשיים של הפיצוי?
    האם ימי חופש ודמי הבראה ניתנים במהלך חופשת הלידה? ולאחריה במהלך חודש הסתגלות והחודשיים של הפיצוי? איך מחשבים דמי הבראה?

,בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים בחופשת לידה

הוספת תגובה

• פיטורים בחופשת לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    01/12/2010

נינה שלום,
    שאלותייך רבות וספציפיות מאוד, ומטבע הדברים לא ניתן להשיב עליהן באופן מקצועי מלא על גבי הפורום. על מנת לקבל תשובות מלאות לשאלותייך, עלייך לקבוע פגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לטובת גידול הילדה דחוף!!!
    אתי
    29/11/2010

שלום אני עובדת כשנתיים בחברה
    ילדתי ב31 למרץ וחזרתי לעבודה ביולי וכיום ברצוני לעזוב
    האם זכאית לפיצויים?האם רשאית לחתום בלשכה?כמה זמן מודיעים מראש? האם לא עברתי את ה9 חודשים?
    אשמח לתשובה מהירה
    ותודה מראש

הוספת תגובה

• התפטרות לטובת גידול הילדה דחוף!!! - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/11/2010

אתי שלום,
    ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים.
    בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
    דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אתי
    01/12/2010

מה קורה ובמידה והתפטרתי וישר מצאתי עבודה אבל אחרי איזה שבועיים מפטרים אותי
    מה אז, האם אוכל לקבל אבטלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    01/12/2010

אתי שלום,
    ככל שתפוטרי ממקום אחר בו התחלת לעבוד, הרי שעקרונית תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות סוציאליות
    עדנה
    29/11/2010

האם לאחר תום 14 עד גיל חצי שנה, צריך המעביד להמשיך להפריש לעובדת בחופשת לידה את חלקו בביטוח מנהלים? מה קורה עם ימי החופש? ממשיכים להצטבר גם בחופשת לידה?

לקביעת תור
    סגירה
    זכויות סוציאליות

הוספת תגובה

• זכויות סוציאליות בחל"ת - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/11/2010

עדנה שלום,
    בתקופת הארכת חופשת הלידה, שהינה חופשה ללא תשלום, עקרונית אין חובה על המעסיק להמשיך ולהפריש, וגם ימי החופשה לא נצברים בתקופה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות
    עדנה
    29/11/2010

האם ההודעה על התפטרות לצורך טיפול בילד עד 9 חודשים צריכה להיות כשהוא בן 8 חודשים (היינו עזיבה כולל הודעה של 30 יום מראש טרם היות התינוק בן 9 חודשים) או שאני יכולה להודיע להם על עזיבה גם כשהתינוק בן 8.5 חודשים

לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות

הוספת תגובה

• התפטרות - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/11/2010

עדנה שלום,
    הפסיקה עודנה חלוקה בעניין המועד הקובע - האם מועד ההתפטרות, או שמא מועד ניתוק היחסים בפועל.
    יחד עם זאת, הנטייה הכללית היא למנות את מועד ההתפטרות ולא ניתוק היחסים, אולם הסיכון קיים, וכדאי לא לקחת סיכון מיותר, ויש פתרונות לעניין זה גם אם התינוק כבר בן יותר משמונה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה למעביד על פיטורין לאחר לידה
    מרלן
    29/11/2010

שלום,

אני סיימתי לפני שבוע את חופשת הלידה שלי ולא מעונינת לחזור .
    מקום העבודה שלי עבר לפני שיצאתי לחופשת לידה למרחק של מעל 40 ק"מ
    אני רוצה להגיש מכתב התפטרות למעסיק שלי שיכלול גם את הסיבה של המרחק וכתוצאה מזה דבר זה מקשה עלי בטיפול בילד השאלה שלי אם זה קביל גם מבחינת ביטוח לאומי
    (לא לחכות 90 יום המתנה באבטלה ) וגם מבחינת הפיצויים האם זאת סיבה להתפטר ולקבל את הפיצויים הודע לך מאוד אם תעזרי לי לנסח מכתב בהתאם ותעני לי בהקדם האפשרי.
    עוד דבר האם אני צריכה לתת הודעה מוקדמת היות ולא חזרתי לעבודה ?

הוספת תגובה

• הודעה למעביד על פיטורין לאחר לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

מרלן שלום,
    השבתי לך לעניין זה בפנייתך הטלפונית אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון ודמי לידה
    אלמונית
    28/11/2010

שלום רב,

יש לי מספר שאלות חשובות אודה לתשובתכם :

אני בשבוע 36 בתאריך ה9/11/10 קיבלתי שמירת היריון מהרופא שלי , מתי עליי להגיש את הטפסים לביטוח לאומי ?

כמו כן אני עובדת בשני משרות במקביל באחת עבדתי כתשעה חודשים במשרה חלקית עם משכורת נמוכה וובמשרה השנייה התחלתי לעבוד לפני חודשיים במשרה מלאה עם משכורת גבוהה יותר

איך יחושבו לי דמי הלידה אם בכלל מגיעים לי?

במשרה הראשונה יש לי 15 ימי מחלה האם לנצל אותם בנתיים?

אם עבדתי רק תשעה חודשים בגלל שיצאתי לשמירה האם מגיעים דמי לידה?
    האם יתחשבו במשרה האחרונה עם המשכרות הגבוהה יותר מבחינת דמי לידה ? ובמידה אם בכלל מגיעים לי .

כי הרי המעסיק לא יוציא לי תלוש כי לא עבדתי החודש .

לתשובתכם אודה מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון ודמי לידה

הוספת תגובה

• שמירת הריון ודמי לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

אסנת שלום,
    שאלותייך רבות וספציפיות מאוד, ומטבע הדברים לא ניתן להשיב עליהן באופן מקצועי מלא על גבי הפורום.
    על מנת לקבל תשובות מלאות לשאלותייך, עלייך לקבוע פגישת ייעוץ פרטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעו'ד ליאת שטיין

אלמונית
    30/11/2010

שלום ליאת ,

אני מבינה שלא תוכלי לענות לי על שאלותיי בצורה המדויקת והספציפית אבל כמו שכתבתי , אני בשמירה ואינני יכולה לקבוע פגישות ולהגיע ,

לכן אשמח אם תעני לי אף באופן כללי שאוכל לקבל תמונה יותר ברורה למצבי

בתודה אוסנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי שעות עבודה לנשים בהריון
    רוית
    28/11/2010

צהריים טובים,

אני בהריון בחודש שישי, עובדת באותו מקום עבודה כבר יותר משנה וחצי.

המשרה בה אני עובדת הינה משרה מלאה רגילה- 8-17.

כרגע חל שינוי במקום העבודה ומתקיים מעבר לעבודה במשמרות ,8-17 או 12-21.

הבנתי מבירור שערכתי מול משרד התמ"ת ומול אכיפת חוקים כי הדבר נחשב להרעת תנאים ולא ניתן לשנות תנאי העסקה של נשים בהריון (בכללם גם שינוי שעות עבודה/ העסקה) ללא אישור של משרד התמ"ת.

כרגע מקום העבודה טוען כי אין בעיה בשינוי שעות ההמשרה שלי למשרה במשמרות.

אשמח אם תוכלי לעזור לי באיתור החוק אשר קבע את הדברים. אני מבינה שמדובר בחוק העסקת נשים, אך אשמח לדעת מהו הסעיף הרלוונטי על מנת שאוכל להציגו בפני המעסיק שלי.

תודה רבה ושבוע טוב !

הוספת תגובה

• שינוי שעות עבודה לנשים בהריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

רוית שלום,
    מדובר בחוק עבודת נשים - תוכלי למצוא את הנוסח שלו אצלי באתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה - שאלות
    לילי
    28/11/2010

שלום רב,
    הבנתי שאם אני מתפטרת בתק' של 9 חודשים לאחר לידה, אני אקבל דמי אבטלה רק כ-90 יום לאחר ההתפטרות.
    1. האם יש מקרים בהם נותנים דמי אבטלה מוקדם יותר? אני נהגתי לעבוד מ-8:00 ועד 19:00...וזה נראה לי בלתי אפשרי לחזור לזה...
    2. אם אני גם שכירה וגם עצמאית - האם אני יכולה לעבוד כעצמאית? אם כן - האם יש הגבלה לסכום שאני יכולה להרוויח?

אשמח לתשובות ואם זה לא הפורום המתאים, אז אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון.
    בתודה,
    לילי

לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר לידה - שאלות

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה - שאלות - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

לילי שלום,
    רק במקרים חריגים ניתן לבטל את תקופת ההמתנה (שעות עבודה תובעניות במיוחד, התרחקות מקום העבודה, וכדומה).
    בתקופת קבלת דמי אבטלה לא תוכלי לעבוד, גם לא כעצמאית - יהיה בכך כדי לשלול זכאותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות בגין פיטורים
    שרון
    28/11/2010

שלום רב.

שמי שרון וכיום אני בחופשת לידה, בינואר 2010 אני אמורה לחזור לעבוד.

ביקשתי ממעסיק שלי לעבוד מהבית לתקופה ארוכה לא ציינתי מתי אני חוזרת למשרד.

ברצוני לברר האם אני יכולה לעבוד תקופה של חצי שנה בבית ולאחר מכן להחליט שלא מתאים לי ולהתפטר וזה יהיה בגין פיטורים? כלומר אוכל לקבל את הפיצויים?

עד מתי אני יכולה בעצם להתפטר וזה יהיה בגין פיטורים?

יש לציין שאני עובדת בחברה כיום 5 שנים.

אודה על תשובה מהירה

שרון

לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות בגין פיטורים

הוספת תגובה

• התפטרות בגין פיטורים - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

שרון שלום,
    ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבטלה והריון
    keren
    28/11/2010

שלום,

כרגע אני עובדת במסגרת חינוכית בה בכל חופשת קיץ אני "מפוטרת" לתקופת החופש הגדול, וחוזרת לעבוד ב 1.9. בתקופת הקיץ אני זכאית לדמי אבטלה מביטוח לאומי. שאלתי היא, אם אני בהריון בתקופת הקיץ האם בכל זאת אהיה זכאית לדמי האבטלה שמגיעים לי ממילא? (האם ההריון מונע קבלת דמי אבטלה?)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אבטלה והריון

הוספת תגובה

• אבטלה והריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

היות וחל איסור לפטרך, על מקום העבודה לבקש היתר לפיטוריך. היה ולא - לא תזכי בדמי אבטלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אבטלה והריון

dori
    28/11/2010

אם כך, מה עליי לעשות אם מקום העבודה מפטר אותי בדרך הרגילה ולא מבקש היתר מיוחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אבטלה והריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

להגיש תביעה כנגד מקום העבודה,היות ופועל הוא בניגוד לחוק עבודת נשים ואפשר גם להויף בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה
    שיר
    27/11/2010

שלום, אני מעוניינת לדעת מהם החוקים לגבי התפטרות לאחר לידה.
    אני עובדת במקום עבודתי 13 שנה. ולאחר הלידה אני רוצה להמשיך להיות עם התינוק בבית.
    רציתי לדעת מה מגיע לי-אילו זכויות מגיע ליולדת שמתפטרת לצורך גידול בתינוק.

אודה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר לידה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

שיר שלום,

הנךז כאית להתפטר עד 9 חודשים מיום הלידה ולקבל פיצויי פיטורים, וכן פדיון חופשה וכו'.

לא תהיי זכאית לקבלת דמי אבטלה מיידית עם התפטרותך, אלא רק לאחר 90 ימי המתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבראה
    מיטל
    27/11/2010

שלום,
    האם מגיע לי לקבל את דמי ההבראה ואת כל ימי החופש אם אני מתפטרת מהעבודה לצורך גידול בילד לאחר חופשת לידה?
    עבדתי 10 וחצי חודשים כשילדתי.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    הבראה

הוספת תגובה

• הבראה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

מיטל שלום,

היה וימלאו לך 12 חודשי עבודה (חופשת הלידה מזכה בוותק) תהיי זכאית לדמי הבראה ולפדיון ימי חופשה בגין 10 וחצי חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    מיטל
    26/11/2010

שלום רב,
    שמי מיטל ואני כרגע בנהריון חודש 8 עבדתי 10 חודשיים בעבודה שהיו מרוציים ממני מאוד ברגע שהודעתי למעסיקתי בחודש 2 שאני בהריון כי ההיתי אמורה לעשות בדיקות בבוקר ולא רציתי שהיא תחשוד שמשהו לא בסדר כי במקום עבודתי יש בעיה שאת בהריון אז כשהבאתי לה את מסמך ההריון היא זרקה אותו על הרצפה ואמרה "אני לא ראיתי ולא שמעתי שאת בהריון" התחלתי לבכות ומאז התחיל ה"סרט" איתה אני יקצר בסיפור ויאמר שלטחר פניתי למשרד הת"מת היא גם פנתה היא קיבלה סירוב רציני ולמרות הסירוב היא עדיין לא החזירה אותי היא משלמת לי משכורת כמה שבא לה כול חודש פעם 2200 פעם 2500 וזה למרות שהרווחתי בין 3500 ל4000 משכורת שלא נדבר על עודמת הנפש שנעשתה לי היא העלילה עלי עלילות שאת לא מבינה שפגע בי נפשית וכל זה למרות שאת עבודתי עצלה עשיתי על הצד הטוב שביותר ויש לי מכתבי המלצה מפה ועד הודעה חדשה אני ייצין שמעולם היא לא הפרישה לי פנסייה ובקיצור צוחקת עלי ועל הת"מת כמו שצריך השבוע הגיעה לי מכתב מבית משפט שאומר שהיא מערערת על החלטת הת"מת ותובעת אותם ואותי אותם על הסירוב ואותי שאני יחזיר לה את המשכורות שהיא שילמה לי
    אני כמובן התייעצתי עים עורך דין מהתחלה והוא אמר לי שהוא רוצה לתבוע אותה רק אחרי הלידה ב"ה כדי שאני לא יפסיד את הזכויות שלי היה לי קשה עם ההחלטה שלו אבל אני ממתינה בסבלנות מה שהיה קשה לי מאוד כי הרי היא הקדימה אותי כאילו אני יודעת שזה לא קשור לתביעה שלי מה דעתך? מה זה העירעור הזה ומנסיונך האים קל לקבל את הערעור בבית משפט בבקשה עני לי בהקדם אני נורא לחוצה מיטל

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

מיטל,

אין את אמורה לספוג את שאת מתארת!!!
    מעסיקתך מחויבת לשלם את שכרך כפי שהיה טרם הודעתך על הריונך, ויש לפנות אליה בכתב במיידית על מנת שתפסיק את התנהלותה והתנהגותה כלפיך וכן לדרוש את כל השכר שאת אמורה לקבל.

אי קבלת השכר מהווה פגיעה בתשלום דמי הלידה מביטוח הלאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי תפקיד
    ניני
    26/11/2010

אני עובדת כ-5 שנים במשרת שיווק כמנהלת מכירות ומנהלת כ-2 אנשי מכירות. לפני כחודשיים ילדתי והיות והודעתי למעסיק שלי שברצוני להאריך את החופשה בחודשיים נוספים הוא החליט לגייס מישהי במקומי.אם זאת הוא הודיע לי כי הוא רוצה שהמשיך לעבוד בחברה אך בתפקיד מכירתי נטו ולא ניהולי ואף הציע לי
    "שיפור בתנאים" משרתי תהפוך למשרה מקוצרת ושכר הבסיס שלי ירד בכ-1000 ש"ח לעומת זאת העמלות שלי יעלו בחצי(רוב השכר שלי בנוי על עמלות" ואוכל לעבוד הן מהמשרד והן מהבית וזאת בכפוף לכך שאת החודשיים שרציתי להוסיף לחופשת הלידה לא אקח אלא העבוד מהבית במקביל לטיפול בילד(לציין שבמשתי הקודמת הרוחתי עמלות גם על המכירות של הכפופים לי). ידוע לי שאם החליט לא המשיך לעבוד איתו אני יכולה להתפטר בדין מפוטר שכן הוא מחויב להחזיר אותי למשרת הניהול לפחות ל-60 יום מאידך הצעתו יכולה להיות לי טובה אך אולי בפועל אחרי ניסיון אגלה שטעיתי. אם כך יהיה הדבר האם אוכל להתפטר בדין מפוטר לאחר שהסכמתי לשינוי? במידה ואסכים לשינוי בתפקיד ובהיקף האם ניתן לקבל את הפיצויים ?
    אודה לך על תשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי תפקיד

הוספת תגובה

• שינוי תפקיד - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

שלום לך,
    גם לאחר שינוי, ובכל שלב עד למלאת 9 חודשים ללידה, הרי שתוכלי להתפטר לצורך טיפול בילד.
    הסיכון הוא כי ייתכן ובמועד זה יטען המעסיק כי ההתפטרות לא נבעה מהעילה של טיפול בילד, וכי אינך זכאית לפיצויים עקב כך, ואז יהיה צורך בניהול הליך נגדו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעו"ד מיכל שטיין
    חני
    26/11/2010

שלום

ראיתי שענית בעבר לשאלה דומה ולכן העדפתי לפנות אלייך.

אני נמצאת כרגע בחופשת לידה בה המעסיק הציע לנו מספר שינויים בהסדרי השכר וניהלתי איתו סוג של מו"מ למקרה וארצה לחזור לעבודה.

בכל מקרה, קיבלתי החלטה כי איני מעוניינת לעשות זאת והודעתי לו בצורה מסודרת כי אני מתפטרת לצורך טיפול בילד.

לטענתו, היות וניהלתי מו"מ שלא היה לשביעות רצוני, אני עוזבת עקב אכזבה מהמו"מ ואיני זכאית לפיצויים.

שאלתי היא: בשאלה דומה שנשאלת בעבר ענית ש"עקרונית מותר לנהל מו"מ בזמן חופשת הלידה וכי בכל מקרה התפטרות לצורך טיפול בילד מזכה בפיצויים". מה ז"א עקרונית? יש מקרים בהם ניתן להכיר אחרת? הרי אני באמת נשארת לטפל בילד.

בתודה מראש

חני

לקביעת תור
    סגירה
    לעו"ד מיכל שטיין

הוספת תגובה

• סליחה, ליאת שטיין

חני
    27/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, ליאת שטיין - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2010

חני שלום,
    השבתי לך לעניין זה בפנייתך הטלפונית אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה