מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעת תנאים אחרי לידהמיה02/03/2009
שלום אני עובדת בקופ"ח במשמרות. (וותק - שנה וחודשיים עד לפני הלידה) עפ"י חוזה העבודהסוכם שאעבוד 2 משמרות שבועיות. בפועל חצי שנה לפני הלידה הוסיפו לי משמרת בעיר אחרת, כממלאת מקום, ועבדתי 3 משמרות שבועיות סה"כ. לגבי המשמרת השלישית לא אמרו לי אם היא קבועה או זמנית. אני אמורה לחזור מחופשת הלידה עוד שבועיים והיום הודיעו לי טלפונית שאני חוזרת לעבוד במשמרת השלישית רק ל - 45 יום ואח"כ אני אעבוד כמו קודם -רק 2 משמרות. האם זה נחשב להרעת תנאים? בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאים לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין04/03/2009מיה שלום,
חלה הגנה על תנאי העסקתך לפחות משך 60 הימים הראשונים מתום חופשת הלידה + 30 ימי הודעה מוקדמת, בהם חל איסור לפגוע בתנאייך ללא אישור מהממונה על עבודת נשים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמצום משרה לאחר חזרה מחופשת הריוןאורית אמתי02/03/2009
שלום חשרתי לעבודה לאחר חופשת לידה. המעביד הודיע לי כי לאור המצב הכלכלי הוא מקטין את היקף המשרה שלי מ-5 ימים ל-3 ימים, שכרי יצומצם בהתאם באופן יחסי. האם מותר לי להתנגד, והאם מותר לו לצמצם את משרתי בטענה הנ"ל גם אם אינני מסכימה לכך? מה זכויותי כעובדת, גם לאור העובדה שאני זכאית לחודשיים העסקה אצל המעביד הונכחי. הוותק שלי אצלו הוא שני וחצי כולל חופשת הלידה. בתודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאים - לאחר לידה ללא היתר
עו``ד ליאת שטיין04/03/2009אורית שלום,
חלה הגנה על תנאי העסקתך לפחות משך 60 הימים הראשונים מתום חופשת הלידה + 30 ימי הודעה מוקדמת, בהם חל איסור לפגוע בתנאייך ללא אישור מהממונה על עבודת נשים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןמלי02/03/2009
ההיתי בהריון ב 18,6,07 בשמירת הריון קיבלתי מביטח לאומי וילדתי ב 9,1,08 . ב17,4,08 ההיתי צריכה לחזור לעבודה ודיברתי עם הבוס שאני יחזור ב 1,5,08 והוא הסכים , ובינתים נכנסתי להריון ולא ידעתי כשדיברתי עם הבוס עשיתי בדיקה ב 26,4,08 והיה חיובי הגעתי לרופא ב,5,5,08 ונתן לי שמירת הריון וביטוח לאומי לא אישר לי כי לא חזרתי לעבודה בזמן האם זה הגיוני שלא אקבל מביטוח לאומי שמירת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרה בשמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין04/03/2009מלי שלום,
עקרונית, על פי דרישות המוסד לביטוח לאומי, נדרש כי הפסקת העבודה תהייה עקב שמירת ההריון - מה שנכון לכרגע לא חל במקרה שלך.
יחד עם זאת, אין זה אבוד, אולם יהיה עלייך לפנות לייעוץ פרטני עקב מורכבות העניין.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין בזמן הריוןיעל02/03/2009
שלום, עבדתי בבנק מזרחי מ12.2003 עד 6.2005 (כאשר ילדתי).קיבלתי מהבנק מכתב פיטורין לאחר שהודעתי להם שאני בהריון.(המנהלת מכחישה שזו הסיבה...) היה כתוב במכתב שהפיטורין יכנסו לתוקף 45 יום מתום חופשת הלידה.אני עבדתי עד שילדתי ואז החלטתי לא לנצל את האופציה ל 45 יום לחזור(ניתן להבין את זה כי קיבלתי את המכתב בסוף חודש חמישי והרגשתי מאוד פגועה).נאמר לי מהבנק שאז זה ייחשב כהתפטרות כי אני לא חוזרת ל 45 יום לאחר שילדתי והכריחו אותי לכתוב מכתב התפטרות.אז ישבתי בבית ללא משכורת וללא יכולת לחתום אבטלה (צריך לחכות 3 חודשים מסוף חופשת הלידה שאז זה נחשב יום ההתפטרות). השאלה שלי: 1. האם זה נכון שאני נחשבת מתפטרת אם לא חזרתי ל 45 יום למרות שעבדתי עד שילדתי. 2. האם זה בסדר לתת לי את מכתב הפיטורין בזמן ההריון (שאגב לקחתי מאוד קשה ועד עכשיו אני עוד פגועה ). אני רוצה לציין שאני עובדת טובה ומאז אני נמצאת בחברה שמאוד מרוצים ממני. 3. האם יש חוק התיישנות אם ארצה לתבוע ? תודה מראש....יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים והתיישנות עילות תביעה
עו``ד ליאת שטיין03/03/2009יעל שלום,
על אף שברמה המוסרית ייתכן ולא נהגו עימך כראוי, הרי שמבחינה משפטית אינני רואה עילת תביעה בעניין זה.
התיישנות חלה בכל הנוגע לחוק שיוויון הזדמנויות, אך לא לעניין חוק עבודת נשים (ששניהם חלים במקרה זה).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים בהריוןמורן02/03/2009
ליאת שלום וברכה. היום אני מתחילה עבודה חדשה. אני בשבוע 12 והמעסיק עוד לא יודע על ההריון, מתי יהיה הכי בטוח לספר לו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ההודעה למעסיק על ההריון
עו``ד ליאת שטיין03/03/2009מורן שלום,
ראשית מזל טוב.
אין מועד בו הכי "בטוח" לספר, אולם על פי חוק המועד המאוחר ביותר בו עלייך לספר הינו חודש חמישי.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים בעת טיפולי פוריותזוהר01/03/2009
אני עובדת במקום העבודה הנוכחי 3 שנים. לפני 5 חודשים התחלתי בטיפולי פוריות אולם לא הודעתי על כך למעביד. עד היום הטיפולים הצריכו העדרות של פעמים בחודש למשך שעה בכל פעם וקיבלתי אישור בטענה שאני יוצאת ל"טיפול אישי" ולא נדרשתי לפרט. היום קיבלתי הודעה בעל פה על פיטורים עקב צימצומים. עדכנתי שאני בהליך של טיפולי פוריות וגם אני וגם משאבי אנוש נדרשנו לבדוק את הסוגיה. האם מותר להם לפטר אותי, גם אם לא הודעתי מראש ? אשמח לדעת מה הם זכויותי ?! בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים ללא ידיעה על טיפולי פוריות
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009זוהר שלום,
כמדומני כבר פנית אלי טלפונית באופן פרטני בסוגייה זו, אולם אשיב על מנת שכל באי הפורום יוכלו לדעת:
על המעסיק חל איסור לפטר אותך בנסיבות אלה, על אף שלא ידע רישמית על הטיפולים טרם הפיטורים.
העובדה שהחברה לא ידעה על הטיפולים בהחלט תקל עימה, אולם באפשרותך לטעון טענות רבות בעניין זה (למשל- ההעדרויות העידו על כך, היו שמועות בעניין, וכו - כל מקרה ונסיבותיו הן).
הזמן שחולף עד למתן ההחלטה הינו ארוך, בדר"כ, ודבר זה משחק לטובתך. כמובן שיש גם שיטות למרוח את הזמן, היות וככל שחולף הזמן זה לטובתך - את אותה תקופה עד למועד ההחלטה קרוב לודאי "הרווחת", שכן המקרים בהן ההיתר, ככל שניתן, ניתן רטרואקטיבית הינם נדירים ביותר.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון01/03/2009
ב-3.4.09 מסתיימת חופשת הלידה. בשבוע הבא הנני רוצה להודיע על התפטרותי לשם גידול הילד. מתי עלי להתייצב בלשכה? בסיום חופשת הלידה? ברגע שאודיע למעסיק? או 30 יום אחרי הודעת ההתפטרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאוסנת
עו``ד ליאת שטיין03/03/2009אוסנת שלום,
עלייך להתייצב בלישכה מיד בסיום יחסי עובד-מעביד, קרי 30 ימים לאחר הודעת ההתפטרות.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת חופשת לידהאלה01/03/2009
הי, אני מועסקת במקום עבודתי פחות מ-24 חודשים (שנה וחצי). אמורה לחזור לעבודה לאחר חופשת לידה ב-21.3.09. ביקשתי ממעסיקי להאריך את החופשה עד ל-1.6.09 והוא הסכים. שאלתי היא האם מרגע חזרתי לעבודה ב-1.6.09 אסור למעסיק לפטרני במשך 60 ימים או שמא אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופה בה חל איסור פיטורים
עו``ד ליאת שטיין03/03/2009אלה שלום,
מיום שובך (01.06.09) תהיי מוגנת ל 60 ימים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך!
אלה03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין04/03/2009בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאי העסקה לאחר חופשת לידהגלית01/03/2009
שלום, אני עובדת כשנה וחצי כמזכירה. העבודה כוללת שעות נוספות או הגעה לעבודה בשעה 10:00 וחובה להשאר עד 19:00. מאחר ובקרוב אלד, שאלו אותי במקום העבודה אם אני מתכוונת להישאר בשעות מאוחרות שכאלה. האם זה חוקי לשאול שאלה כזו? האם אני מחוייבת לענות בטרם עת? והאם אין חוק שמגן עלי לעבוד בשעות כאלה? לא התחייבתי לשעות הללו גם כשתקבלתי למקום עבודה זה. אודה לכם על תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד ליאת שטיין03/03/2009גלית שלום,
השאלה במקומה, שכן על המעסיק לדעת מהן כוונותייך לעתיד.
בשלושת החודשים שמתום חופשת הלידה, חלה עלייך הגנה על פי חוק כך שתנאי העסקתך טרם הלידה נותרים בדיוק כפי שהיו, ולא ניתן לשנותם ללא אישור הממונה על עבודת נשים.
לאחר תקופה זו, דינך ככל עובד אחר.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת חופשת לידהדנה01/03/2009
שלום רב אני בת 31 ילדתי תאומים לפני כארבעה חודשים אני אמורה לחזור לעבודה בעוד שבועיים לאחר שחופשת הלידה הוארכה בגין אשפוז בפגיה ביקשתי מהבוס שלי להאריך את החופשה בשלושה חודשים ללא תשלום אך נוכחתי לדעת שאני יכלה לעשות זאת רק אם עבדתי 24 חודשים עבדתי אצלו 23 חודשים ומאחר וילדתי חודשים לפני הזמן לא הספקתי לסגור את החודש הנוסף האם הוא יכל לא לאשר לי זאת? ואם כן האם יש דרך לערעראו שאין יוצאים מן הכלל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חל"ת - תקופת הזכאות
עו``ד ליאת שטיין03/03/2009דנה שלום,
ראשית ברכות על התאומים (יש לי חולשה מיוחדת לתאומים, כאם לתאומים בעצמי...)
נראה כי אשת בשורות אני היום עבורך - לשימחתך הרבה, אבשר לך כי החוק שונה לפני כשנה, כך שמספיק ותק של 12 חודשים בלבד לצורך יציאה לחל"ת, שאורכה יהיה עד רבע מתקופת עבודתך, ולא יותר משנה מיום הלידה בסה"כ.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חופשת לידהאנט01/03/2009
היי אני אנט, עבדתי במקום העבודה שלי שנה וחצי לפני הלידה. השאלה היא: אם אני אתפטר מן העבודה עקב טיפול בילד האם מגיע לי פיצויים וכיצד מחשבים את הסכום. אם אצא לעבודה במקום אחר- האם עדיין מגיע לי פיצויים מעבודה הקודמת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009אנט שלום,
כן, תהיי זכאית לפיצויי פיטורים (משכורת אחרונה כפול ותק).
לעניין מועד התחלת העבודה במקום אחר - ככל שמדובר יהיה בתנאים משופרים אשר יסייעו לך בטיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתוכלי לעשות כן מיידית. לעבודה אשר אינה מקלה על הטיפול בילד תוכלי לעסוק רק תקופת מה לאחר מכן, כאשר החוק לא מגדיר מהו משך אותו הזמן, אלא נדרש שיהיה זמן סביר.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזכויות שליורה01/03/2009
שלום זה הפורום היחיד שמצאתי שקרוב למה שאני צריכה לשאול... השאלה שלי לא ממש קשורה לעבודה אבל אני כבר לא יודעת למי לפנות... אז ככה אני לומדת ברמ"בם לרנטגנאית. בתחילת הלימודים המנהלת הודיע לנו שאי אפשר להיות בהריון במהלך הלימודים (3 שנים) בגלל הסיבה שבמהלך הלימודים אנו עוברים התנסות בחדרי הרנטגן. אבל לא חתמנו על כלום שום מסמך. (עד כמה שידוע לי בבתי ספר אחרים מקבלים הריון בלי שום בעיה ולאחר הלידה התלמידה משלימה את כל שעות ההתנסות החסרות לה) נכנסתי להריון. לא ממש תיכננו אבל אני ובלי מאוד שמחים על כך. השאלה שלי הוא האם המנהלת יכולה לסלק או להרחיק אותי מהלימודים בגלל ההריון? אבקש להדגיש שגם אם הי מרחיקה אותי אני אצטרך להתחיל בשנה הבאה את כל השנה מהתחלה ואפילו לעבור שוב את וועת הקבלה ללימודים. שוב האם זה חוקי מצידה לסלק אותי מהלימודים ? אני אכן אתחייב לה שאני אשלים כל שעה חסרה כי פרט לשעות ההתמחות אני איני נחשפת לקרינה והלימודים הם לימודים רגילים בכיתה רגילה.. מה באפשרותי לעשות אם היא תאיים עליי בסילוק? תודה רבה מראש ורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלייה אסורה
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009ורה שלום,
עקרונית יש לבדוק בתקנון המוסד מה הדין במקרה שכזה, כאשר כבר בפתח הדברים אציין כי כל התנייה עקב הריון עלולה להיות בלתי חוקתית, בייחוד אם אכן במוסדות אחרים אין בעיה עם ההריון, ומוצאים לכך פיתרון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב דמי לידה לעצמאיתטלטל01/03/2009
שלום רב, אני עצמאית וילדתי בתחילת ינואר 2009 הכסף אומנם הופקד אך נראה לי שסכום נמוך מידי....למרות פניותי הרבות לבט"ל (כל פעם עונה מוקדנית אחרת ...) טרם הצלחתי להבין כיצד מבוצע החישוב? אני יודעת שלפי 3 חודשים אחרונים דהיינו אוקטובר דצבמבר 2008. לעניות דעתי מה שבוצע בפועל זה היה חישוב של שנת המס 2007 מה עושים ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה - עצמאית
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009טלטל שלום,
הסכום הראשוני אותו את מקבלת מהמוסד לביטוח לאומי כעצמאית מחושב על פי המקדמות שלך (לכן סביר להניח שזה אכן תואם את 2007, שכן המקדמות משולמות על פי השנה הקודמת, לרוב).
את היתרה תהיי זכאית לקבל לאחר הגשת הדו"ח השנתי, כאשר חישובים מדוייקים תוכלי לבקש מרו"ח / יועץ המס עימם את עובדת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבוס מנססה לשולל ממני את הזכיות שליירדנה01/03/2009
אני כרגע נמצאת 5 חודשים אחרי לידה עבדתי בטיפול פרטי בילדים שנתיים הבוס שלי פיטר אותי מפני שאין לו מה לעשות איתי כי הוא הביא את הסבתא שתטפל לו בילדים אבל פיטר אותי עם מכתב פיטורים ללא הודעה מוקדומת וללא 60 ימי עבודה כדרשתי את המגיע לי הוא אומר שהוא מוכן לתת לי אותם ושאחר כך אני אחזיר לו אותם כי רק ככה אני אוכל לחתום בלשכה ואם לא הוא רוצה שאני אחזור לעבודה ל60 יום ואז הוא יפטר אותי הבעיה שילדתי אחרי 15 שנים שחיכתי לילד ואני לא מועננית לחזור מותר לו להחזיר אותי ל60 אחרי שהביא לי מכתב פיטורים אשמח לתשובה או שאם אפשר לכתוב לי מספר טלפון שבו אוכל לחזור ולדבר עם מישהו מוממחה בענין פשוט אני חסרת ביטחון עצמי ולא מכירה זכיות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009ירדנה שלום,
נסיונות המעסיק כעת לחזור בו מהפיטורים האסורים לא יצלח בידו (אלא אם תאפשרי לו לעשות כן), שכן הפיטורים קיבלו ביטוי במכתב פיטורים.
לבקשתך, את מוזמנת לפנות אלי אם יש לך שאלות ספציפיות בעניין.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרותמירי01/03/2009
שלום רב, במידה ואני רוצה להתפטר ממקום עבודתי ולקבל אבטלה, אחרי כמה זמן אני יכולה לחזור לאותו מקום עבודה תודה
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009מירי שלום,
עקרונית ועל פי חוק - מייד עם סיום הזכאות לדמי אבטלה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)