מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיםטל3025/05/2011
שבוע 19
לפני ההריון לא הייתי שותה מים בכלל. רק מיצים וקולה.
היה לי קשה מאוד להתחיל לשתות מים.
אני שותה בערך 5 כוסות מים ליום. בנוסף, 2 כוסות נס קפה, ולפעמים גם מיצים בערב (קולה, נסטי, סודה, מיץ חמוציות).
אפשר להגיד שבממוצע עם כל המשקאות האחרים אני שותה ליטר נוזלים ביום.
האם זה בסדר?
מה גם שמים מאוד ממלאים אותי ואח"כ אני לא רעבה ואוכלת פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים - תגובה
קרן גרינבלט רגב28/05/2011בהריון מומלךץ לשתות לפחות 2.5 - 3 ליטר ולכן התשובה היא לא, לא מספיק מה שאת שותה, בעיקר עכשיו כשהימים הופכים חמים יותר , נסי להגדיל כמויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנה ממים
טל3014/06/2011היי
קראתי כתבה באינטרנט על סנה של מלחים משתיית מים מעל 2.5 ליטר. האם זה נכון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנה ממים - תגובה
רויטל בן שושן15/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאה דרסטית במשקלשירה24/05/2011
שלום רב, אני חדשה בפורום שלכם, את האמת ממש כיף לדעת שיש מי שיעזור בצד השני, אני בשבוע ה-12 להריון, בת 26, עליתי לאחרונה דרסטית במשקל (7 קילו מאז תחילת ההריון) מה שגורם לי לכאבי גב איומים, אני רוצה לציין שהתחלתי את ההריון בעודף משקל כשאני שוקלת 80 ק"ג וגובהי הוא 1.70, אני ממש מדוכאת מההשמנה ולא יודעת באיזה תפריט להשתמש על מנת לא לעלות עוד הרבה, על איזה תפריט יומי מסודר תוכלו להמליץ לי, כמו כן אילו תרגילים ניתן לבצע במידה ולא הייתי פועלת ספורטיבית לפני ההריון??
אודה לתשובתכם
בברכת יום טוב,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאה דרסטית במשקל - תגובה
קרן גרינבלט רגב28/05/2011אכן העלית יותר ממה שרצוי בשלב הזה של ההריון, האם את אוכלת הרבה יותר מבדרך כלל?? אם כן למה??
מומלץ לא להגדיל את סך הקלוריות בשלב הזה של ההריון, מומלץ לאכול כל כ-3 שעות ארוחה קטנה, להמנע ממזון מהיר וחטיפים ומתוקים, להרבות באכילת ירקות ושתיית מים, לאכול בשר וגבינות דלים בשומן, הימנעי ממיצים ממותקים, אייס קפה (ברד), מיצי פירות, מומלץ לעשות פעילות גופנית מתונה באישור הרופא, יש פעילות גופנית המותאמת לנשים בהריון (חוגים שונים, פילאטיס וכד') בידקי אם את יכולה להרשם
מציעה ליידע את הרופא בנושא העליה שישגיח
כמו כן, מציעה לפגוש תזונאית למעקב אחר העליה שלך ובחינת תפריטך.
בהצלחה ושימרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דובדבניםמיטל21/05/2011
האם ניתן לאכול דובדבנים טריים במהלך ההריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דובדבנים - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011לא ידוע לי על בעיה עם הדובדבנים עצמם, הייתי קצת חוששת מהריסוס שהם עוברים ולכן לא הייתי מרבה באכילתם או ששוטפת אותם ממש ממש טוב
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להתחלה של הריון ראשוןגיתית21/05/2011
אני בתחילת ההריון הראשון שלי (שבוע 4) ובגלל חוסר הידע שלי, רציתי לדעת האם אני יכולה לקחת חומצה פולית ואומגה 3 ואיזה עוד תוספים אני צריכה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להתחלה של הריון ראשון - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011בשעה טובה.
שני התוספים האלה טובים תמשיכי לקחת אותם . את יכולה להוסיף גם מולטיויטמין להריון -פרנטל(אבל לא חובה אם את אוכלת בצורה מאוזנת)
בהמשך ולפי בדיקות דם ייתכן ותצטרכי להוסיף גם ברזל
שיעבור בקלות ובהנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה נטול קפאיןרחל20/05/2011
האם מותר לשתות קפה ללא קפאין ללא הגבלה בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה נטול קפאין - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011קפה ללא קפאין מכיל שאריות קפאין ובנוסף עלול להכיל שאריות חומרים שאיתם מוציאים את הקפאין ולכן ממליצה לא להרבות בשתיית הקפה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיניםלאון20/05/2011
שלום רב,
לאישתי (שבוע 14+4) מאוד קשה לקחת את הפרנטאל (כדורים מאוד גדולים וכנרא שגם גורמות לתופעות לוואי לא נעימות). לכן מס' שאלות:
1. במידה ורמת הברזל והמוגלובין שלה בסדר, האם אפשר לוותר על הכדורים (חומצה פולית היא ממשיכה לקחת בנפרד)?
2. במידה ולא, האם אפשר ע"י תזונה נכונה למלא את המינון הדרוש?
3. האם יש את התוסף ברזל נוזלי ( לא כדור)?
4. עד מתי צריך לקחת את התוספים האלו?
תודה מראש,
לאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011אכן לפעמים קשה לבלוע את הכדור, במיוחד בשלבי ההריון הראשונים, ולכן ניתן לנסות לקחת אותו שוב בהמשך.
אם אין חסרים ידועים והיא אוכלת תזונה מגוונת אין בעיה שלא תקח את התוסף.
קיימים תוספי ברזל עם חומצה פולית ביחד שהיא יכולה לנסות לבלוע, כמו כן קיים תוסף ברזל נוזלי - נקרא פלורדיקס.
את התוספים מומלץ לקחת לאורך ההריון וההנקה כדי להיות מכוסים...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת העמסת סוכר 50 ג' בהריושואלת19/05/2011
שלום,
אתמול עשיתי את בדיקת העמסת הסוכר ,50 גר', וקיבלתי תוצאה של 117.
אבל... את תמיסת הסוכר שתיתי לאחר צום וכן בדיקת הדם נלקחה אחרי קצת יותר משעה (69 דק').
האם התוצאה תקינה?
האם יש משמעות לצום לפני שתית תמיסת הסוכר?
תודה רבה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת העמסת סוכר 50 ג' בהריו - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011התוצאה תקינה וזה לא נורא שהיית בצום
המשך קל ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקלרחל19/05/2011
שלום,
הריון שני, שבוע 18, הגובה שלי הוא 1.58 ומשקל בתחילת ההריון 45. עליתי עד עכשיו 3.5 ק"ג. זה לא הרבה מדי. בהריון הקודם העלתי 11 ק"ג ואני לא מעוניינת להעלות יותר מזה. אנ אציין שאני אוכלת מסודר ומאוזן ומתעמלת פעמיים בשבוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל - תגובה
רויטל בן שושן19/05/2011רחל שלום,
העלייה שלך במשקל עד כה תקינה ועל פי ההמלצות
מכיוון שהתחלת את ההריון בתת משקל העלייה במשקל המומלצת היא 500 גר לשבוע
בגלל מבנה גופך הקטן סביר להניח שאולי זה יהיה גם פחות
כמובן שכל הריון וא שונה, המשיכי לאכול מסודר ולדאוג לגוף ויהיה בסדר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 29 עליה של 15 ק"ג !!!שירן18/05/2011
שלום, זה הריון ראשון שלי ואני נראית עכשיו כמו פילפילון או לוייתן )-:
התחלתי את ההריון במשקל 52 ק"ג וגובהי הוא 1.72 - הייתי רזה !! עכשיו שבוע 29 ואני שוקלת 58 קילו - עליתי כבר 15 קילו !!!
בחודש האחרון אני משתדלת לאכול 1600 - 1700 קלוריות ליום שמחולקות ל8 ארוחות קטנות (כל שעתיים אוכלת 200 קלוריות), ואני משתדלת שזה יהיה מורכב מירקות, עוף, מוצרי חלב, פירות וכו' ולא משטויות. אבל עבר חודש מאז המשטר הזה ואני עדיין 15 קילו יותר ! (למרות שגם לא העלתי בחודש האחרון). האם זה תקין ? האם התזונה הזו לא פוגעת בפיצית שלי ? האם יש סיכוי שאחזור לעצמי מתישהו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי...
שירן19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 29 עליה של 15 ק"ג !!! - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011מניחה שעלית ל-78 קג?, אכן עלית קצת מעבר למומלץ
כל אשה עולה בצורה מעט שונה במהלך ההריון, העובדה שעכשיו העליה קצת נעצרה לא מפריעה לי , כל עוד את אוכלת בצורה נבונה (כפי שאמרת מוצרי חלב, ירקות, מוצרי בשר ופחמימות), ממליצה לאכול כל 3 שעות כ-6ארוחות ביום, להמשיך לאכול בצורה מאוזנת, באם הרופא מאשר לעשות קצת הליכות מתונות, להמשיך להמנע מ"שטויות", וממזונות המכילים כמות רבה של שומן.
אחרי הלידה תוכלי לרדת את הקילוגרמים המיותרים , הכל תלוי ברצונך לרדת, אבל לרוב אין מניעה רפואית.
מציעה לך לפגוש דיאטנית להמשך מעקב
אל דאגה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי ל-68 ק"ג הייתי 53 ק"ג לפני
שירן22/05/2011תודה רבה על התשובה. עליתי ל-68 ק"ג לפני כן הייתי 53 וגובהי הוא 1.72. הייתי מאוד רזה.. האם התשובה עדיין בתוקף ? או שהעליה פחות נוראית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה בערך קלוריות בכל ארוחה ?
שירן22/05/2011אם אני אוכל 6 ארוחות ביום, כמה קלוריות צריכות להיות בכל ארוחה או כמה סך הכל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי ל-68 ק"ג הייתי 53 ק"ג לפני - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011הי שירן,
התחלת את ההריון במשקל מאד נמוך, ההמלצות לגביך היא עליה של עד כ-18 קג במהלך ההריון כולו. ממליצה לך להמשיך לאכול מאוזן, לבחון את מה שאת אוכלת, להמנע ממזונות שומניים, ממזון מהיר, חטיפים, שוקולדים וכד', את צריכה לאכול מספיק בשבילך ובשביל העובר שלך, רק הקפידי על מה שאת אוכלת העליה יכול להתמתן גם בשלב כזה של ההריון.
שקלי לפנות לדיאטנית לייעוץ לבחינת תזונתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מים בהריוןנגי18/05/2011
אני בשבוע ה- 12 להריון. רשום כמעט בכל אתר שבשבוע זה נפח הדם גדל ולכן חשוב לצרוך יותר מים. מטיבעי אני שותה רק מים - והרבה (בים 4 ל-7 ליטר ביום, אני אדם צמא). מתחילת ההריון התחילה לי אהבה לא ברורה למים בטעמים (של נביעות). אני משתדלת לא לשתות יותר מ- 2 עד 3 כוסות של מים בטעמים, וזה לא פוגע לי בכמות המים שאני שותה. אני אדם צמא ושותה הרבה מאוד מים ללא קשר להריון. האם עליי להגדיל את הכמות? או שפשוט להמשיך לשתות את הכמות הרגילה שאני שותה?
מה הכמות המומלצת של מים (לא שתיה ממותקת) בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מים בהריון - תגובה
קרן גרינבלט רגב19/05/2011נשמע לי שאת שותה מספיק(וכל הכבוד על כך), לא רואה צורך להעלות את הכמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול גבויהיולי17/05/2011
שלום רב,
ביצעתי בדיקות דם, יצא שכל סוגי כולסטרול אצלי גבוהים מהנורמה, בנוסף חסר לי נתרן וקריאטינין.
אני בהריון בחודש, האם כולסטרול מהווה סיכון כלשהו? ואיך להשלים את החלבון והיון החסר, בשביל נתרן, מלח בישול... ולגבי השאר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
שיר19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול גבויה - תגובה
קרן גרינבלט רגב22/05/2011בדרך כלל פרופיל השומנים בדם מעט עולה בזמן ההריון בשל שינויים הורמונליים, אל חשש, כמובן שמומלץ לבדוק עם הרופא שהכל תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה מועטה במשקלטל3016/05/2011
שלום
בת 29. משקל התחלתי 60 ק"ג , גובה 1.53 (BMI מעט גבוה, נדמה לי 26)
שבוע 18.
עליתי קילו אחד בלבד.
האם תקין? כמה רצוי להעלות בהמשך? האם עליי לאכול יותר כדי להשמין בכוח? כרגע משתדלת לאכול בסדר : סנדויץ עם גבינ"צ בבוקר, מעדן פרילי ב 11.00, בניהם 2 כוסות נס קפה. ארוחת צהריים: שניצל מוכן או קציצות מוכנות(קפואות) עם תוספת תפו"א אחד או קצת אורז. לפעמים מוסיפה איזה ירק: עגבניה,מלפפון חמוץ. בערב בבית בעיקר מנשנשת: לחם עם משהו, מעדן.
האם סביר שבגלל הרכב התזונה שלי לא עליתי עד כה?
מה את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי?
טל3017/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה מועטה במשקל - תגובה
קרן גרינבלט רגב19/05/2011נשמע שעלית בסדר סהכ עד עכשיו, העליה במשקל במהלך הטרימסטרים , משתנה מאשה לאשה. עליה של קג בשליש הראשון לאשה עם עודף משקל קל,נשמעת עליה סבירה, נשמע שאת אוכלת מאוזן וסביר, קשה לי להעריך מדוע את לא עולה יותר. הצפיה ממך היא לעליה בשלישים השני והשלישי של בין 230-330 גרם בשבוע, ייתכן ותראי את העליה בהמשך ההריון.
אם את מרגישה עדין שאת לא עולה מספיק גשי לדיאטנית לצורך הערכת תפריטך (רישום מדויק של מספר ימים), וייתכן והיא תמליץ לך להווסיף מזון במקרה הצורך.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת טבליות טאמס בהריון?גילי16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם מותר לקחת טבליות טאמס בהריון? - תגובה
קרן גרינבלט רגב16/05/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלת משקל עודףנירה15/05/2011
שלום רב,
אני בשבוע 15. גובהי 173 ס"מ ומשקלי 100 ק"ג. לצערי הרב לא הצלחתי להשיל ממשקלי לפני ההריון אף על פי שניסיתי מאוד. עד עתה עליתי רק חצי קילו מתחילת ההריון. אני חוששת מעלייה משמעותית שכן כבר עכשיו קשה לי לעמוד על הרגליים ואני מתעייפת מהר מאוד. אני משתדלת להימנע ממתוקים, מאפים ומטוגנים. אך למרות זאת, אכלתי הרבה שטויות עד עכשיו ומפליא אותי שעליתי רק חצי קילו. פעילות גופנית קשה לי לעשות עקב בלט דיסק שיש לי בצוואר בעקבות תאונת דרכים, מה שמקשה עליי ללכת הרבה או לעמוד. מה את מציעה לי לעשות? אני מאוד מתוסכלת. כמה אני צריכה להעלות בהריון ובאיזה שליש אני אראה את העלייה?
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלת משקל עודף - תגובה
קרן גרינבלט רגב16/05/2011קודם כל בשעה טובה.
אני מבינה את חששך. העובדה שעלית עד עכשיו 0.5 קג דווקא נשמעת מבשרת טובות. ההמלצות לגביך הן לעלות בין 5-9 קג במהלך ההריון והעלייה המשמעותית יותר חלה בשלישים השני והשלישי
בגלל שהתחלת את ההריון במשקל וב BMI גבוה מציעה לך לפנות לדיאטנית לליווי אישי לוודא שאת עולה במשקל בטווח התקין (לא פחות מדי ולא יותר מדי)
בהצלחה, שמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעת באוכלאני15/05/2011
שלום,
אני בהריון בשבוע 20. היום אכלתי אפרסק מקולף ושטוף ובאמצע האכילה ראיתי תולעת לבנה קטנה עם ראש שחור על האפרסק..אינני יודעת אם היו באפרסק עוד תולעים. האם יש סיבה לחשוש? האם מדובר בתולעת מעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעת באוכל - תגובה
קרן גרינבלט רגב16/05/2011לא נעים אבל גם לא נשמע נורא, האם קיבלת קלקול קיבה מאז? גם אם כן סביר להניח שאין פגיעה בהריון, רק הקפידי לשתות. אני מאמינה שהכל יעבור בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)