מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום !קרן אור01/12/2007
אני אעדר מהפורום בשבוע הקרוב עקב פטירתה של סבתי....
מאחלת לכולכן שבוע נעים ומחוזק.
שלכן ואיתכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולנו אתך בכאבך, קרן אור.
אני01/12/2007
הצטערתי מאד-מאד לשמוע, וברצוני לשגר לך ולמשפחתך תנחומים כנים! כואב, כואב לאבד סבתא אהובה, גם אם זו דרכו של עולם. לפחות תם סבלה הפיזי הקשה מנשוא והטרמינלי, ונשמתה עברה לעולם שכולו טוב.
שלא תדעו עוד צער.
אוהבת מאד מאד ומחבקת אותך חזק!!!
אל תהססי לפנות אלי בכל דבר ועניין.
אתך ושלך תמיד,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור- משתתפת בצערך!!
בלונדי01/12/2007אני משתתפת בצערך, יקרה שלי, ומחבקת אותך מכאן.
זה בוודאי קשה, אני מתארת לעצמי, אך לפחות היא פסקה מלסבול...
היי חזקה, יקירה, ואנחנו כאן, תמיד בשבילך, עם כל דבר... טוב או רע.
מחבקת חזק..
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרות שלי!!!
קרן אור01/12/2007חזרתי עכשיו מבי"ח,ראיתי איך היא שוכבת בשלווה במיטה,ואולי לראשונה מזה תקופה.
ניסיתי להיות חזקה בשביל אבי,אבל נשברתי.רק נכנסתי לחדר וכל הזכרונות הציפו אותי.היא עד הרגע האחרון היתה צלולה,ידעה מה קורה לה,אני זוכרת שהיא תמיד אמרה לי:"תבואי יום אחד מהבוקר רק תודיעי לי שאכין לך אוכל"-והיום הזה לצערי לא הגיע.
וכן,היא נגאלה מיסוריה ולנו נותר רק ללקט את השברים בלכתה.
תודה חברות יקרות,אכנס לקראת ערב לראות מה קורה,פשוט עכשיו יש לי מיגרנה איומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתך בכאבך מכל ליבי!
פרפרה01/12/2007אני מקווה שתמצאי נחמה...אין לי כל כך מילים אחרות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרפרה!
קרן אור01/12/2007תודה מקסימה,שמחה לראות שאת עדיין כאן..אשמח לשמוע מה שלומך.
שיהיה לנו שבוע נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו מתוקה.. קרן אור!
בלונדי01/12/2007אין מילים, רק חיבוקים... ותהיי חזקה..!
נשיקות ואהבה...
ממני,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרונית אהובה שלי!!!קרן אור30/11/2007
אני יודעת שאת בטח עסוקה,אבל אשמח אם תפציעי מוקדם יותר ונשמע את פנינייך.
גם לך כתבתי מייל ושלחתי תמונות...
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי, מתוקה שאת!
אני30/11/2007
תודה רבה על המייל ועל התמונות! שלחתי לך מייל רציני עכשיו. אני מקווה שהכל בסדר ושהמצב רגוע.
לחזור לכסות אותך??
הלילה שלי עוד צעיר...
:-)
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפה,
קרן אור01/12/2007הלילה שלי גם צעיר...כמו שבטח שמת לב במייל שלך...
ישנתי צהריים די מאוחר,אז אני עירנית עכשיו,פתוחה להצעות...חחח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי בנות!!!!!!!!!!!!בלונדי30/11/2007
שלום לכולן ולילה טוב.
חזרתי לאחר היעדרות ארוכה!
וואו, שנים שלא הייתי פה...
מה נשמע? מה שלום כולן?
כרונית- אם את מציצה לפה, שלחתי לך כמה מיילים, אני מקווה שאת בסדר...
לילה.. אני רעבה, ואני הולכת להכין לי משהו מזין לאכול.
ליל מנוחה לכולן,
נשיקות
,בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב!!
קרן אור30/11/2007שמחה שחזרת,איך התגעגעתי......
יש לך השלמות לעשות,אני מניחה שכבר הספקת אותם.
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב, קרן אור... (וגם כרונית)
בלונדי30/11/2007מה נשמע?
שלחתי לך כעת מיילון.
השלמות?? איזה השלמות? אוי לא.. אני מקווה שלא יהיה לי מבחן עכשיו..חחחח!
אני עם הקפה של הבוקר. נרדמתי רק בסביבות 06:00 בבוקר. לא יודעת למה, פשוט לא הרגשתי עייפה. והייתי צריכה לקום כי יום ארוך לפניי, ויש מטלות להספיק.
אז אני מקווה שאת נהנית לך אי שם עם בעלך... ומרגישה טוב לאחר כל האירועים...
ואני בטח איכנס שוב מאוחר יותר, ואולי גם כרונית תצוץ פה.. סתם לקשקש קצת...(מקווה שאת בסדר.. שולחת נשיקה)!
מאחלת לשתיכן יום נפלא ונעים, וסופ"ש רגוע.
אוהבת,
בלונדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב!!
בלונדי30/11/2007קצת מוזר לי לכתוב כי כאילו אתן בכלל לא פה...
אבל אכתוב בכל מקרה.
הכנתי היום מטעמים למחר.. ואני מקווה מאוד שייצא טעים..ממממ!
פה יורד מבול היום, כבר מהבוקר, אבל בסדר...
מקווה לשמוע משתיכן מאוחר יותר...
כרונית- לא שמעתי ממך עדיין, אני יודעת שאת לבטח עסוקה, אשמח לכמה מילים לעת ליל...
נשיקות ובתיאבון (אתם בטח אוכלים את ארוחת שישי)!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום!!
קרן אור30/11/2007אז את לא לבד כאן,היני גם אני משוטטת בליל שישי זה..
היה לי יום מטורף,יצאתי לסידורים,ואת יודעת איך יום שישי תמיד הוא בורח לי מבין הידיים...
אנחנו כבר אחרי ארוחת ערב,הכנתי לכולנו מגשי פיצה(יש לי מתכון של בצק מעולה)-כי את הבשרי אנחנו אוכלים בכללי בצהריים....
מה שלומך??כתבתי לך כמה מילים.שמחה שאהבת את התמונות.
אני מתה משעמום,אז אם את כאן עכשיו אשמח "לפטפט"
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה, בלונדי יקרה!
אני30/11/2007
חסרת לנו מאד, וטוב לראות אותך כאן! אני בסדר גמור, תודה. תוהה לאן נעלמו כולן ביום בהיר אחד...
בכל אופן, אני מכינה לי שתייה, מדליקה את החימום ומיד יושבת "לדבר" אתך.
שיהיה לך רק טוב!
אוהבת מאד ומאחלת לילה טוב!
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כרונית, מקסימה!!!
בלונדי01/12/2007הנה את פה ואני כבר תהיתי היכן את מתחבאת...
מה שלומך?
אז את בוודאי במהלך כתיבה ברגע זה...
אחלה, אני מחכה בסבלנות!
מתפוצץ לי הראש, כנראה בגלל שלא ישנתי היטב בלילה. אולי אלך בקרוב לנסות להירדם. לא יודעת מה יש לי, חזרתי לנדודי שינה. ולא, לא העליתי שוב את כמות הקפאין. לא ברור למה...
קרן אור- פיצה? ממממ רק בלי גבינה בשבילי בבקשה, חחח!!! כייף לכם. ו-כן, אני זוכרת מה זה יום שישי בארץ, כשהכל נסגר מוקדם ובקושי יש זמן לנשום. ובוודאי שזה קשה יותר כשיש ילדים.
בגלל שאין לי את הפורום בתפריט המהיר, אני מתעצלת להכנס כל פעם...חחח, אבל יהיה בסדר, נסדר את המחשב ואני אעשה זאת. וגם חשבתי שאין פה אף אחת בכלל...
טוב המוח שלי עומד על סף פיצוץ. נראה לי שזה האות לפרוש ולעבור למצב מאוזן...
יאללה יקרות שלי, שמחה מאוד לחזור לשגרת-מחשב נורמלית! ושיהיה לכן ליל מנוחה. (כרונית- לא לשתות יותר מדי קפה...)
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל28/11/2007
שלום רב
אני בת 30 ויש לי בעית אקנה (חצ'קונים בפנים) חמורה, למרות זאת אני מכורה למתוקים. אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את החיים ובכל זאת אני ממשיכה לאכול מתוק כי אני אוהבת את זה. זה מין מעגל - אני אוכלת כי אני עצובה, אני עצובה כי אני אוכלת.
מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורטל
קרן אור28/11/2007עד היום לא הוכח הקשר בין אכילת מתוקים לבין הופעת אקנה.יותר מכך,מיום ליום ישנם מחקרים שסותרים השפעה כזאת.
אקנה בגיל 30 בדר"כ נובעת מחוסר איזון הורמונלי,לכן הצעתי לך פני לרופא עור שיערוך בדיקות,ובהתאם לכך יתאים לך טיפול.
כך או כך,הפורום הינו פורום לתמיכה בהפרעות אכילה,ואם יש לך שאלות נוספות פני לפורום מקביל בנושא עור.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייבת 2526/11/2007
פעם ראשונה שמדברת על הבעיה שלי בפורום.
אני בולימית מגיל 16.
היו שנים שהייתי מקיאה כל יום, כמה פעמים ביום.
בשנים האחרונות.. מה שקורה זה שיש לי תקופות שהתאבון שלי פוחת משמעותית. ואני מרזה ומרגישה טוב עם זה. וכשהתאבון חוזר פוחדת להעלות את המשקל בחזרה. ומתפתה להקיא...
מודעת לזה שההקאות משרתות עוד דברים חוץ מהמטרה של לשמור על המשקל..
יש נפילת מתח אחריהם. הרגשה שנפטרת מכמות גדולה של חרדה.. וההקאה עצמה. יש בה משהו חזק שמבטא משהו שקשה לנסח במילים. כאב וכעס ותסכול...
גם אצלכם בחיים יש אנשים שאתם זקוקים להם אבל ההרגשה איתם היא של אכזבה וריקנות... אז מצד שני רוצים לדחות אותם מהחיים שלכם. ואולי לדחות את הרגשות שלכם כלפיהם שנראים לכם כפויי טובה ורעים. בלבול.
רציתי לשאול אם מוכרת למישהו ההפכפכות הזאת בתאבון כל כמה זמן. ואיך מתמודדים עם הפחד לעלות במשקל. זה סוג של נחמה..משהו שאני מתמקדת בו ועוזר לי לשכוח דברים אחרים שמפריעים וקשה לוותר על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
קרן אור26/11/2007שאלת איך מתמודדים עם הפחד לעלות במשקל-ההתמודדות הנכונה ביותר תהיה להתמודד עם הריקנות שבתוכך,ולהבין בדיוק מה שאת יודעת-מה ההרעבה\הקאות משרתים אצלך.ברור שהן נועדו כדי לכפות על רובדים עמוקים יותר.
ה"א לא נעלמת לבד,ויש לה "תכונה" להחמיר עם השנים,כפי שנוכחת.למה לא לשקול קבלת טיפול??האם בעבר פנית לטיפול??בת כמה את היום והאם יש מישהו שיודע על מה שאת עוברת??
את בעצם שואלת שאלות,אבל גם עונה לעצמך.ברור לך מה צריך לעשות,אז למה לא לטפל ולעשות טיפול שורש??את יודעת אם לא מטפלים בחור,אלא רק סותמים אותו המצב מחמיר...
אשמח לעזור,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותידיה25/11/2007
רציתי לדעת, במידה ומישהי מקיאה מבלי להתמכר לכך, מהן הסכנות והתוצאות של הקאה פעמיים בשבוע בגלל בולמוס חד פעמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ידיה!
קרן אור25/11/2007הקאות פעמיים בשבוע אינם בולמוס חד פעמי...וגם אם היו ואפילו בתכיפות נמוכה הנזקים שנגרמים מהם הם אותם נזקים:התמכרות(!!) שתגרום להקאות בתכיפות עולה,ארוזיות ועד קרע בוושט(מצב מסכן חיים) כיב קיבה,אובדן מלחים עד כדי דום לב.ואחרי שקראת כל זאת,אני מקווה שאת מבינה "שהפתרון" הוא לא פתרון אמיתי,כמו לפנות לטיפול ולהבין מה המקום של האוכל\הקאות בחיים שלך.שיהיה בהצלחה,ואני כאן אם יש עוד שאלות או אם את רוצה לשתף אותי במה שעובר עלייך.
ערב נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום!!קרן אור23/11/2007
רציתי לאחל שבת נעימה,בה השמש תצליח לחדור לעצמותיינו..
רוצה עוד לעדכן שהייתי היום אצל הפסיכולוגית שהייתה לי עד לפניי 8 שנים,כדי לסגור דברים שנשארו פתוחים מהתקופה "החולה" שלי,ואכן עשיתי זאת.הרגשתי שבעצם מיציתי,שאני עומדת כבר בזכות עצמי,שהקונפליקטיים הנפשיים שלי לגביי ה"א נותרו מאחור...ואני שמחה על כך.
אשמח לשמוע ממכן.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב!
אני24/11/2007
אהבתי את התובנה הזו ואני שמחה שהלכת לפגישה. וחוץ מזה, שלחתי לך מייל טרי בדקות אלו ממש...
לילה טוב ושבת שלום!
באהבה רבה,
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי :(דנה!21/11/2007
שמי דנה אני בת 15 גובה 1.68בשנה שחלפה לה הורדתי כ- 20 ק"ג ..
ועכשיו משקלי 58 המשקל נתקע לי . .
אני מעוניינת להוריד עוד כ- 10 ק"ג , ואינני מצליחה במיוחד בחורף שאני לא מפסיקה לזלול ..
בבקשה תייעצו לי :( !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה!!
קרן אור21/11/2007כמו בכל דבר,אין תוכנית או דיאטת בזק שתגרום לך לרדת את ה-10 קילוגרמים שאת מעוניינת.(מה גם שאת לא צריכה,המשקל שלך תקין).אבל אם בכל זאת רוצה,פני לדיאטנית שתייעץ לך על תוכנית תזונתית שלא תפגע בהתפתחות שלך,שתתחשב בצרכים(הנפשיים והפיזיים) המתאימים לך,בצורה בריאה ונכונה,שרק היא תמנע בעיות תזונתיות בהמשך.
בהצלחה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולכןפרפרה19/11/2007
לא יודעת מה עובר עלי - מרגישה כמו פרפרה אמיתית - מרחפת מעל ולא נוגעת בכלום, רואה הכל מלמעלה... מין ריקנות תהומית כזו.. המון מחשבות .. געגועים, עצב לא יודעת לומר... תיפקוד רובוטי של היומיום בוקר: - אימון סוחט, עבודה, ערב: הביתה - מקלחת, טלוויזיה ספר ולישון... ריטואל אינסופי מחזורי משמים..
האם כך אצל כולם? מה זה בעצם חשוב, כך זה אצלי...
מחר יום חדש
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פרפרה
קרן אור21/11/2007מכירה את התחושה שהימים עוברים להם,ואנחנו מתפקדות כמו רובוט,אפילו התחושות נעשות מעומעמות,מן תחושה כזאת שבעצם אני מסתכלת מלמעלה והגוף שזז הוא לא שלי בכלל...חייתי בסרט הזה,כדי להגיד לך שהיום אני מבינה שה"חוסר תחושה" היא מנגנון הגנה שלנו,לאחר שהכאב נעשה בלתי נסבל.התחושה היא שאפילו לחוש את לא מצליחה נכון??
ואת יודעת מה אגיד לך עכשיו ואת ההמשך,והוא שאם את רוצה לחוש,אם את רוצה שליטה אמיתית על חייך,תני לרגשות הללו לעלות,וטפלי בהם,כי הם הגרעין,הליבה של מה שאנחנו מנסות לקבור עמוק,וללא הצלחה.
אל תכסי טיפול שורש בסתימה ותניחי שזה יפתור את הבעיה,גי "המוגלה" ממשיכה להסתתר למטה...
נשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקות גם לך
פרפרה21/11/2007את באמת משהו מיוחד... רגישות שכל כך אופינית לנו "החולות" (או החולות לשעבר) חבל שלא כל העולם ככה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסימה!
קרן אור21/11/2007ואני כאן כדי להקשיב אם משהו "מהמעומעמות" האלו עולה.
ערב נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב בנות יקרות!!!קרן אור19/11/2007
הי,מה קורה כאן??היכן כולכן??
שלינקה,פרפרה-מה שלומכן??
כרונית יקרה-כתבתי לך מייל על הבוקר,פשוט אתמול נכנסתי למיטה מוקדם..
בלונדי-שולחת לך חיזוקים היכן שאת נמצאת,ומקווה שדי לתקלות המחשב ותחזרי אלינו מהר.
נשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חברות אהובות!
שלי19/11/2007מה שלומכן?
נעדרתי כמה ימים, אך אני רואה שכולכן הייתן עסוקות ושלפחות כאן אין הרבה חדש...
תקפה אותי שפעת מטרידה, צינון, חום ותופעות אלרגיות תמוהות. לא מפתיע, התשתי את עצמי שבוע שלם... אז לאחר סוף שבוע עגמומי במיטה מרגישה קצת יותר טוב, ויאללה, חזרה לעבודה ולסידורים.
קרן אור יקרה - איך את מרגישה? מקווה שהצלחת לנוח בסוף השבוע ולהתחזק.
כרונית - ראיתי הודעה קצרה אל קרן אור וממנה נדמה שהיה סוף שבוע קשה (?). מקווה שהכל בסדר, או לפחות בגדר הרגיל, וששרדת את תחילתו של שבוע חדש.
בלונדי - איפה את? מתגעגעת!
פרפרה - מה שלומך? ספרי איך את מתמודדת.
אז שבוע טוב לכולן, אשוב בהמשך!
אוהבת,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשהמישהי18/11/2007
פעם ראשונה שאני כותבת בפורום כזה כי אני מיואשת והמצב שלי רק מחמיר..
אני לא מבינה איך לכל הבנות שיצאו מבולמיה היה את האומץ ללכת לטיפול ולחשוף את עצמם. לי אין אומץ אבל אני רוצה לצאת מזה. אוף אני מיואשת איך אני אבריא? אני לא מצליחה לבד! ואף אחד לא יודע עליי ואין סיכוי שיידע.. אז מה? להתרגל לחיות ככה? נמאס לי כבר מהשיעבוד הזה לאוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לך,מישהי
קרן אור19/11/2007אז קודם כל ברוכה הבאה לרשת התמיכה הוירטואלית...
זה ישמע לך מוזר ואולי קצת תלוש מהמציאות,אבל אפשר להחלים מבולימיה.זאת אומנם דרך ארוכה,רצופה בעליות וירידות,אבל ברגע שמחליטים על המטרה הסופית והיא נמצאת מול העיניים,זה כבר התחלה טובה.
יש כאן בנות שיצאו מבולימיה,חלקן עם טיפול אחרות פחות,ואני בטוחה שבהמשך הן תכתובנה לך כאן,אבל הנקודה היא שאסור לך אף פעם להתייאש,אסור לך לוותר על האושר שלך.הכאב שמסבה המחלה הוא עצום.אשמח לשמוע יותר פרטים עלייך,כמה זמן יש לך ה"א,האם אף אחד לא יודע,האם עברת פעם טיפול,בת כמה את.
ואני כאן אם את צריכה אוזן קשבת.
שולחת לך חיבוקים ונשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה תגובה...
עברתי כבר הכל19/11/2007דבר ראשון מאמי שאת צריכה לעשות זה לספר אולי אפילו בדרך עקיפית כמו למשל לכתוב יומן סודי ולחכות שיקראו או משו כזה אבל זה הדבר הראשון ....כמה שזה קשה יואו איך אני מבינה אותך עברתי את התקופה הזו לפני שנה עכשיו אני אכילה כפיתית שזה פחות נורא...אני מקווא בשבילך שתאזרי אומץ כי אם לא תבקשי עזרה את תסבלי כל החיים שלך בלי טיפול זה לא עובר לבד....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילה טוב!!!קרן אור17/11/2007
למדתי עד עכשיו,ועדיין אין כאן נפש חיה...אני מקווה שהכול בסדר אצלכן,היכן שאתן נמצאות.
אשמח לשמוע איך עברה עליכן השבת.ושולחת איחולים חמים לתחילת השבוע.
נשיקות וחיבוקים,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב גם לך, מדהימה!
אני18/11/2007
את כבר יודעת איך עברה עלי השבת... מקווה שהספקת את כל מה שרצית.
שיהיה לך יום קל מחר ללא לחצים ומתחים!
שבוע טוב והמון נשיקות,
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב נעים בנות יקרות!!!קרן אור14/11/2007
פרפרה-תודה על המחמאות,גרמת לי להסמיק לשניה(מזל שלא רואים).
מזל טוב על העבודה,אולי תשתפי אותנו לגביי הדילמה באם לקבל אותה או לא??אני מקווה שמעבר לזה את מרגישה טוב יותר בכל ההיבטים,ואני תמיד כאן אם את צריכה.
שלינקה-אז אני מבינה והתוכניות והשינויים אצלך כבר קרמו עור וגידים,אני יודעת כמה אנרגיות זה דורש,אבל כמו שכתבת בסוף זה ישתלם,כשתשבי ותרגישי "שייכת".
כרונית יקרה-מאחלת לך ערב נעים,שלחתי לך כמה פנינים(כך את קוראת לזה לא??ואם אפשר לקרוא לדבריי פנינים)
שולחת חיבוקים ונשיקות,
אוהבת מאוד,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה יקירתי!
שלי14/11/2007איך את מרגישה? והילדים? מקווה שכל הווירוסים בשליטה!
את ראויה לכל המחמאות שנכתבות כאן, וצריכה להסמיק מעונג ולא ממבוכה...
שולחת לך מייל קצר עם עדכון מצב!
ערב נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי יקרות!!קרן אור13/11/2007
אני עוברת תקופה קצת לחוצה,אז גם אם אני לא כותבת באריכות,אני תמיד איתכן במחשבותיי.
כרגע קורים שינויים במקום העבודה שלי,ואני די בפוקוס,וצריכה להתמודד עם תפקיד חדש,ולתוך כל זה נוספת העייפות הנוראית והכאבי ראש,מקווה שבקרוב יעברו...
שלי-הצעות לחטיפים בדרך??אני כבר שנים בדרכים ופרט לכריכים לא מצאתי משהו מועיל אחר(במיוחד בקיץ,שהכול מתקלקל בשניות).ושתביני שאני חולה על אוכל חם,אז אני משנה פשוט את זמני הארוחות ובערב אוכלת את האוכל החם והבשרי.
מקווה שהשינויים והאירגונים יסתיימו בקרוב,ואיתם תבוא המנוחה.
אהבתי את מה שכתבת לליאן,אין מה להוסיף יקרה,כשדברים באים מהלב,יש להם עוצמה אדירה.
כרונית נשמתי-שולחת לך חיזוקים למה שנשאר מהיום.מקווה שעברת את היום בנעימים,וללא חולשה או מיחושים אחרים.
פרפרה-כמו שכתבתי אשמח אם תוסיפי לכתוב ותעדכני מה שלומך יקרה.ומה עלה בגורל ראיון העבודה.מחזיקה לך אצבעות.
ולכל מי ששכחתי שולחת נשיקות וחיבוקים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מתוקה!
שלי14/11/2007מאחלת לך שכל השינויים וההסתגלות לתפקיד החדש יעברו בקלות!
ברור שזו תקופה מלחיצה ועמוסה, אך מקווה שאת מספיקה להנות מההתרגשות שבשינוי ושאת מלאת אמביציה ואנרגיות חיוביות!
כאן הכל בסדר, השבועיים הקרובים יהיו מלאים בבלאגן אך זה ישתלם בסופו של דבר...
לילה טוב וחלומות פז!
אוהבת, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב, פרפרה מתוקה!
שלי14/11/2007ממש שמחתי לשמוע...כיף לקבל חדשות טובות על הבוקר!
מקווה שההצלחה בשלבים אלו גורמת לך להרגשה טובה, גם אם תחליטי שלא לקחת את העבודה.
ומה שלומך חוץ מזה?
יום נפלא,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולכן!פרפרה12/11/2007
אני רואה שאני מעוררת כאן קצת סערה בקרביכן, ואני לא חשה בנח עם זה...אנא, שכל אחת כאן תשמר את ההישגים המבורכים שלה, אין לי כל כוונה להסיט מי מכן מדרך הישר...להיפך, הלוואי ואמצא את הכוחות להגיע אליה...
יש לי הרבה מה לענות לכן, אבל אני כל כך סחוטה שנשאיר זאת לפעם אחרת.
חיזקו ואימצו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב פרפרה!!
קרן אור13/11/2007מה שלומך??
את ממש לא מעוררת אצלנו סערה,מחשבות כן.וזה בסדר,זה טיבעי.אני דווקא מעריכה את זה,זה גורם לי לחשוב על הבראה אמיתית-מהי,על כל התהליך שעברתי..ממש בכיוון החיובי.והי,אל תשכחי שמחשבות והתמודדות איתן הם דבר חשוב לנו ובפורום הזה.אז אני שמחה תמיד לשמוע ממך.
יום מקסים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)