פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה וגיוס
    זוקי
    12/10/2007

אני בת 17 .קבלתי צוו גיוס הזמנה ללשכת גיוס לעוד חודש ,ויש שם שאלון רפואי. אני גובהי 1.51 ושוקלת 44.4 . BMI שלי -19.5, כלומר אני לא נורא פחות מהמשקל, שאני צריכה( 45-46 )אבל בגלל שאני מתעסקת הרבה עם מה לאכול ומה לא לאכול ומפחדת להשמין, הוריי לקחו אותי דרך הקופת חולים למרפאה להפרעות אכילה, שכוללת טיפול פסיכולוגי, תזונאית ובקורת פסיכיאטר, אבל אני לא מקבלת תרופות .,אז אני שואלת, האם אני חייבת לציין בשאלון הרפואי, שאני מטופלת אצל פסיכולוג בגלל הפרעת האכילה? האם זה יכול להשפיע על קבלתי לצבא ועל שיבוצי בעתיד בצבא בתפקידים מיוחדים? האםי משקל מינימום שבחורה חייבת להיות בו ,כדי שיגייסו אותה.הרבה תודה על הסבלנות.נ.ב לא אושפזתי אף פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה וגיוס

הוספת תגובה

• היי זוקי

קרן אור
    12/10/2007

ברוכה הבאה לפורום.לפי מה שאת מתארת(הפחד מעלייה במשקל),וה-BMI הגבולי שלך,נשמע שיש לך הפרעת אכילה.ואני שמחה שאת מטופלת,כי ככל שמגיעים לטיפול מוקדם יותר,כך סיכויי ההחלמה גדלים.
    לגביי הצבא-אני לא יודעת איזה משקל נקרא גבולי מבחינת הגיוס,אבל אני כן חושבת שעלייך לציין שאת מטופלת וסובלת מה"א.אז נכון אולי זה ישפיע על הגיוס ברמה כזאת שלא ישלבו אותך בתפקידים שיש בהם לחץ(כי הרי ידוע שה"א מחמירה עם הלחץ).אאני מניחה שהם כן יתייחסו אלייך אחרת,כי בכ"ז את מראה נכונות להבריא ונמצאת בטיפול,ואת צריכה שהם גם יאפשרו לך להמשיך אותו.
    אני מאחלת לך רק בריאות,ואני כאן כמו שאר משתתפות הפורום,כדי לסייע לך,אם את צריכה,בתהליך ההחלמה.
    שבת שלום,קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב, זוקי!

אני
    13/10/2007

שלום לך,

האמת היא שאין לי מושג מה קורה היום בצבא. אני הייתי חיילת לפני מיליון ואחת שנה (טוב, לפני למעלה מעשור), כך שאני לא יודעת מה קורה שם היום. אני מניחה שעקב ההתפשטות של מגפת הה"א חל שם שינוי ביחס לעניין, אם כי שוב - אני רק מניחה ובעצם אינני יודעת כלום.

לשאלותייך -

כעקרון, את מחויבת לומר את האמת בתצהיר רפואי ואם את בוחרת להסתיר - את זו שיכולה להיפגע מכך. כן, בוודאי שיש משקל מינימום לגיוס, בדיוק כפי שקיים גם משקל מקסימום, אך אין לי מושג מהו משקל המינימום שלך לשם גיוסך. כן, בוודאי שהצהרתך על ה"א עלולה להשפיע על תפקידך בצבא. זה גם הגיוני. האם יש תפקיד מסוים שאת חושקת בו וחוששת שתפסידי אותו אם תצהירי על הפרעת האכילה שלך?

אני חושבת שמעבר לכל השאלות הללו את צריכה לחשוב על עצמך ועל בריאותך. גיוס לצבא עם ה"א גורם בדרך כלל להידרדרות במצב עקב שינוי השגרה הקיצוני והתנאים המלחיצים. אז קחי בחשבון שאם תסתירי את העניין ומצבך , חלילה, יתדרדר - סודך יתגלה ואז יכולים להעביר אותך לתפקיד אחר. אני מאחלת לך שתרגישי טוב ושתיחלצי כמה שיותר מהר ממלתעות המחלה.

לילה טוב!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שששבת שששלום!
    אני
    12/10/2007

מה שלום כולן? מקווה שהכל טוב ושאתן מעבירות על עצמכן ערב נעים ורגוע.

ואני? אני פתחתי את היום מאוחר למדי (כמובן), אך ציפיתי לכך מראש כי כבר הרגשתי חולה אתמול מרוב עייפות, כך שאני לא מופתעת. ניקיתי ביסודיות רק את המקומות האסטרטגיים (מטבח, שירותים, אמבטיה) וכל שאר האזורים זכו ל"ניקוי יבש" בלבד. ובכל זאת, שלי, שאפתי מספיק כימיקלים גם כך, האמיני לי...

אח"כ רציתי לבשל לי איזה "מרק שקיות" (מה שפעם קראו לו "מרק קופסאות"), ואז גיליתי שפתאום אין לי גז! אין מה לדבר - נפלא לגלות שאין לך גז, ובייחוד בערב שבת!!!

נו שויין, קטן עלי.

קרן אור - רק בריאות לכם שם, יקירה! אני מקווה שהמצב משתפר. לגבי המייל ה"אובד" - חשבתי שכתבת לי עוד אחד, לכן זה לא הסתדר לי. ואני אשמח לעוגת שוקולד אמיתית! עוגת שוקולד היא בין העוגות שאני הכי אהבתי, ועדיין אוהבת (רק לא כ"כ אוכלת). אחח... העוגות שהייתי עושה פעם... ואני יודעת שהבנות בעבודה מצפות שאני אביא להן עוגה/ות מעשה ידיי ביום הולדתי (שתאריכו כמובן חסוי!) המתקרב בצעדי ענק כמו בשנה שעברה, אך הן לא יודעות שתוכניותיי אחרות (להבריז...חחח... סתם. אני מתכוונת לקחת יום חופש).

בלונדי - אני באמת מקווה שההיעדרות שלך נעוצה בעובדה שאת מצויה לך בעיצומו של בילוי חברתי נעים. אני מקווה שאת חשה בטוב ושיש לך מצב רוח בשמים. אמן! שולחת לך המון חיזוקים ואנרגיות טובות!

שלי - שמחה לקרוא שאת מרגישה מסופקת מפעולותייך היום. הלוואי עלי... בכל אופן, עבר עלייך שבוע קשה, ואני מקווה שהסופ"ש ינעים לך את הזמן ויביא אותך לפתחו של השבוע הבא מאוששת הרבה יותר.

טוב, האמת היא שאני אמורה "לחרוש", אבל בא לי יותר סתם לנוח, לצפות בטלויזיה ולשמוע מוסיקה... לא יודעת, אין לי אנרגיות להתאמץ. אני מרגישה ריקה מכוחות.

שיהיה סופ"ש נעים לכולנו!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה
    שששבת שששלום!

הוספת תגובה

• היי כרונית יקרה

קרן אור
    12/10/2007

ניסיתי להכנס לכאן קודם,אך המחשב מסנן אותי...חחח..
    קיבלתי את המיילון שלך יקרה,אני בסדר,גם הבן שלי עם אפיזודות של חום,שהולכות ובאות בהתאם לאדוויל+אקמול.ולא לא נראה לי בסוף שזאת דלקת בדרכי השתן,כי היום הדחיפות כבר הסתדרה...מה שיותר מתאים לי זאת אנגינה,למרות שהמשטח המהיר של אתמול יצא שלילי.אבל יכול להיות שזה רק התחיל ומוקדם מידי....
    את עוגת השוקולד הכנתי רק אחה"צ.לפני כן פשוט יצאתי לסידורים,אספתי את הילדה מהגן,אכלנו צהריים,ונכנסתי לישון.אחה"צ בעלי יצא עם הילדים לפארק הקרוב,עד שהחום הכניע את בני.אבל אני הספקתי לאפות(יצא מושלם,בצירוף עם כדור גלידה!),ולבשל ארוחת ערב מושקעת.שבסוף רק אני ובעלי אכלנו...
    אני כבר יודעת מתי היום הולדת שלך,ולמה בעצם שלא תביאי עוגה לעבודה??אין לי בעיה להכין עבורך,בתנאי שכלת השמחה תטעם.....(מותר לך תאמיני לי...תהני קצת!).אני מבינה שאת בחופש,גם אני נהגתי לקחת יום חופש ביום הולדת שלי,אבל כבר כמה שנים שמשהו בעבודה "נופל" בדיוק על התאריך הזה.
    טוב אני הולכת להרדים את הילדים,אהיה כאן יותר מאוחר.
    נשיקות,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב, קרן של אור!

אני
    13/10/2007

היי! מקווה שאת ישנה בנעימים מבלי להתעורר לטיפולי חולי שונים. מקווה שבנך חש טוב יותר ושלא עולה לו החום. מסכנון קטן... אני תמיד רגישה לסבל, אבל כשזה מגיע לילדים - שם אני נשברת. מסכנים... למה מגיע להם לסבול?? אני זוכרת שכשאני הייתי חולה בלי סוף בילדות, אמא שלי לפעמים היתה ממלמלת "אוי אלוהים, שיעבור אלי, שיעבור אלי..." , ואני הייתי חושבת לעצמי בלב - מה היא, מטומטמת? היא רוצה להיות חולה? אבל היום, למרות שאינני אמא בעצמי, אני מבינה את זה לחלוטין.

יקירה שלי - אני יכולה "לתקתק" איזו עוגה שאני רוצה (למרות שהמיקסר מקולקל), אני פשוט לא רוצה. למה אני לא רוצה להביא עוגה לעבודה? כי אני לא רוצה להתאמץ ולבזבז כוח וזמן עבור אלה שעובדות אתי. מבחינתי לא מגיע להן.

באשר לחופש - אז ככה: אני מעולם לא לקחתי חופש ביום-ההולדת שלי. אך השנה החלטתי לקחת פשוט כי אני רוצה שקט לעצמי ולפחות לא להיות בעבודה. האמת היא שזה התחיל בתור בדיחה. הן הסתלבטו עלי ושאלו אותי באיזה מטעמים אני אפנק אותן ביום-ההולדת שלי (אמרתי לכן שהן "בונות" עלי). אז "שלפתי" להן בצחוק מבלי לחשוב פעמיים "חחח... תקפצו לי! אני לא פה!" וככה זה התגלגל עד שהפך לעובדה מוגמרת, לפחות מבחינתי...

יפיופה שלי, תיכף אני כותבת לך.

לילה טוב ומבורך!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום כרונית חביבה!

שלי
    12/10/2007

שמחה לשמוע שישנת הבוקר מעט יותר מהרגיל וש"חפפת" קצת בנקיונות... את ממש עייפה, אה? מקווה שארגנת לעצמך ערב רגוע עם טלוויזיה ומוזיקה טובה, כמו שכתבת, ושצליחי לאגור קצת כוחות בסוף השבוע.

מרק משקית? זה כימיכלים טהורים! לא מתאים לך, מומחית בריאות שלי...
    נראה לי שהעדר הגז היה רמז מלמעלה - די למרקי השקיות!
    האמת היא שמרקים הם המזון היחיד שאני מסוגלת להכין בקלות, בהנאה, וגם בהצלחה. כך ששקיות לא נכנסות אלי הביתה.

לגבי יום ההולדת - יום חופש הוא must!
    מכיוון שהתאריך חסוי אברך אותך כבר עכשיו ואומר מניסיוני (יום הולדת 30 לפני זמן קצר), בסופו של דבר, זה עובר כמעט בלי להרגיש...
    ואמא שלי תמיד אומרת שכל שנה צריך לחגוג קצת יותר. אבל אולי את מאלו המסתייגים מימי הולדת באופן תמידי? בלי קשר לגיל?

סיימתי סרט רע ב DVD, ונראה לי שלמרות השעה המוקדמת אכנס למיטה עם ספר עד שארדם.
    שולחת לך כוחות (לעמוד על הרגליים ומול הלחצים), לא שיש לי כל כך הרבה, אך מוכנה להתחלק במה שיש!
    לילה טוב יקירה,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב, שלי!

אני
    13/10/2007

כן, אני באמת עייפה, או, לפחות, הייתי. ואילו עכשיו, בשעה עשרים לשתיים בלילה/בוקר, אני בשיא הערנות, והאמת היא שממש מתאים לי לצאת לריצה עכשיו. מאד נעים בחוץ עכשיו (ירדתי לזרוק זבל). רק מה - קצת מפחיד בשעה הזו... אז נראה לי שאכלא את חשקי זה בקרבי...

באשר לנקיונות - האמת היא שלא כ"כ אכפת לי שלא שטפתי את כל הדירה היום. הדירה גם כך מבהיקה מכיוון שכל יום אני מטאטאה, מנגבת אבק ומדיחה באקונומיקה את השירותים וכל הכיורים, וגם את הסמרטוט של המטבח. ובכלל, מי הספונג'ה של היום יצאו נקיים לחלוטין...

בקשר למרק - האמת היא שאני לא שותה הרבה מרק שקיות, ואני לא שותה הרבה מרק בכלל. סתם התחשק לי משהו מלוח וחם. מצחיק שאת פירשת את העדר הגז כך, מכיוון שאני פירשתי אותו כ- "כרונית, מישהו למעלה החליט שאת לא צריכה לאכול היום" (קרן אור, לא לדאוג! ביצעתי עריקה למחנה הבישול במיקרו!).

לגבי המומולדת - קודם כל, תודה על האיחולים המוקדמים! שנית, כפי שכתבתי לקרן אור, עד היום מעולם לא לקחתי חופש בימי ההולדת שלי. אני מאד רגישה לתאריך הזה, לא יודעת למה. כנראה שנולדתי מתוסבכת...

איזה ספר את קוראת? משהו מעניין?

לילה טוב ושבת רגועה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקירה

שלי
    13/10/2007

ושוב הצלחת לשעשע אותי בתגובתך...
    אך את יודעת, יקירתי, שהקול הזה שאומר "את לא צריכה לאכול היום" הוא בראשנו בלבד. אותו הקול שלוחש, ולפעמים צועק, כל מיני הערות נבזיות ומכוערות. וחבל שהוא שם, וחבל שקשה כל כך להשתיק אותו.
    כך שאני עדיין דבקה בטענתי שתקלת הגז משמעה "בשלי לך משהו מזין, טעים, בריא ותהיי שבעה ומסופקת"!.
    מילא אני, שבקושי מסוגלת להכיו חביתה, אך בשלנית שכמוך צריכה להתרחק גם מהמיקרו!

ואכן, בימים האחרונים מזג האוויר בשעות הערב והלילה נעים עד מאד. מנצלת אותו לטיולים ארוכים עם הכלבה, אך אף פעם, אבל אף פעם, לא מתעורר בי חשק לרוץ... זו אחת הפעילויות השנואות עלי, למרות שהגיע הזמן שאשפר את הכושר האירובי שלי.

אם קראתי נכון נרדמת רק בשש בבוקר... אני התעוררתי בדיוק בשעה זו! ככה זה כשמכבים את האור בחצות.

שאלת מה אני קוראת כרגע - קשה לי לענות כאן בשל חשש חשיפה.... ובקצרה - קוראת סיפור קצר בשפה זרה שאותה אני לומדת כבר כמה שנים. זה סיפור מקסים ומרגש של סופרת מפורסמת אך הקריאה כמובן איטית הרבה יותר מאשר קריאה בעברית או באנגלית. אך יש לזה גם יתרון - אני מתעכבת על כל פסקה ולא "רצה קדימה", וזה כיף גדול.
    אך באופן יחסי הקריאה של הטקסט הזה כמעט שוטפת, בקושי זקוקה למילון, וזה גורם לי להרגיש שבהיבט זה התקדמתי לא מעט בחודשים האחרונים. ונשאר לי רק עמוד!

טוב יקירתי, מקווה שהלילה עינייך יעצמו קצת יותר מוקדם,
    לילה טוב,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה כולן?
    שלי
    12/10/2007

מה זו הדממה הזו???
    מקווה שהכל בסדר אצל כולן!
    כרונית יקרה - אין לי מושג בכלל מה שלומך, אך מקווה שערב שישי עובר עלייך בנעימים! וודאי צחצחת את הבית וכמוני, שאפת ריחות נפלאים של כימיכלים שונים...
    קרן אור - מקווה שהילד מרגיש טוב יותר ושמצאת קצת זמן לעצמך היום, למרות כל המטלות. ואיך יצאה העוגה?
    בלונדי - איך את מרגישה? נהנת מהאירוח?

אני במצב רוח די מרומם. נקיונות, קניות, והתעמלות מלאו אותי באנרגיה חיובית. הצלחתי גם להתחמק מאיזה מפגש משפחתי (שכנעתי את עצמי שמגיע לי קצת חופש...) ועכשיו אני לבדי בביתי השקט והנקי.
    מאחר ואף אחת ממכן לא קפצה לביקור אעבור לספה עם איזה ספר טוב ואשוב הנה בהמשך הערב.

שבת שלום לכן יקירת!

לקביעת תור
    סגירה
    איפה כולן?

הוספת תגובה

• היי שלינקה!

קרן אור
    12/10/2007

אני שמחה שקמת ליום יותר מעודד.וכן,מבינה לחלוטין את ההרגשה כשהבית נקי,גם לי יש את זה,עד כדי כך שאם הבית מלוכלך אני מרגישה פשוט "בסטרס" ומקטרת כל היום....כאילו זה מקרין על הרגשת "הנקיות" מבפנים...(למרות שמבפנים אני ממש מרגישה לא "נקייה")
    העוגה יצאה טעימה מאוד!אני פחות מכורה לעוגות,שוקולד וממתקים עושים לי את זה יותר..
    אני מקווה שאת נהנית לך מערב שקט.כמה אני מתגעגעת לזה!לדממה והשלווה...
    טוב יקרה,נשתמע יותר מאוחר
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית יפה שלי!!!
    קרן אור
    11/10/2007

שלחתי לך מייל,אני מבריזה לך עכשיו כי אני הולכת לישון,ואני מקווה שמתי שהוא אדביק אותך בזה...לילה טוב מקסימה שלי,רציתי "להתראות" כאן איתך היום,אבל אני עייפה מידי.
    מקווה שעבר עלייך יום סביר,אוהבת קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה
    כרונית יפה שלי!!!

הוספת תגובה

• לא קיבלתי את המייל...

אני
    12/10/2007

מתי שלחת? אני מקווה ששמרת עותק בדואר היוצא. ובלי שום קשר שלחתי לך מייל בעשר וארבעים כמדומני... מקווה שקיבלת.

עבר עלי יום סביר למדי. הבוס שלי הבריז היום, כך שהיתה אווירה נינוחה יותר. גם את הקניה הקבועה של יום חמישי ביצעתי כבר אתמול (כי נותרתי ללא מצרכי יסוד...), כך שהיום חזרתי לי חיש קל הביתה לאחר העבודה. רציתי ללכת לעוד כמה מקומות, אבל פשוט לא היה לי כוח.

ומה שלומך את? את צודקת, זה אכן מבאס כשתוכניות משתנות ברגע האחרון, אבל אין מה לעשות ואי אפשר לשלוט בכל כפי שלבטח היינו רוצות, וחבל...

מתוקה, תרגישי טוב ורפואה שלמה לבנך!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרונית אהובה!

קרן אור
    12/10/2007

אני חושבת שקיבלת את המייל,כי ענית לי לגביו...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקירות!
    שלי
    11/10/2007

שבתי מיום עבודה ארוך בחיפה, שרובו למעשה היה נסיעות - שונאת לנהוג מחוץ לעיר, והמחיר הוא אוטובוס-רכבת-אוטובוס-יעד... היתרון הוא שבזמן הנסיעות אפשר לפחות לנמנם ולקרוא...

קרן אור יקרה - קראתי עכשיו את כל הודעותיך ואין לי מושג מאיפה להתחיל בכלל... אז אפתח בהודעתך האחרונה, מקווה שהקטן בסדר ושיחלים במהרה. וכמובן מקווה שאת ובני המשפחה האחרים לא תדבקו במה שהוא הביא הביתה מהגן...
    לא כל כך הבנתי מה התרחש במקום העבודה שלך אך זה נשמע כמו אירוע מתסכל מאד, בהיבט האישי והמקצועי. מדברייך אני מבינה שכרגיל "אספת" עצמך יפה והמשכת הלאה, וכמו שכתבת - החשוב הוא שאת ואחרים יודעים שאת פשוט מצוינת ונפלאה, ושכל הקנאים והמרושעים יאכלו את הלב. את תמשיכי להצטיין ולהתקדם, וגם עורך יתעבה וההערות הללו יעברו לידך ולא יחדרו פנימה.
    את יודעת היטב שאי אפשר לרצות את כולם, ועל כתפייך עומס כבד מאד. תזכירי לעצמך את כל הדברים שאת מבצעת באופן מופלא כל כך, בעבודה ובחייך הפרטיים, ורצי את עצמך - לא את האחרים!

בלונדי אהובה - מקווה שכל התוכניות של יום זה עברו בנעימים ובעיקר, שאת מרגישה חזקה ובריאה ופחות מודאגת. דברת עם הרופא? ממתינה לדיווחים (טובים!).

כרונית מתוקה - מהיכן הסחרחורות? תשישות או מחלה? מקווה שישנת היטב ושאת חשה הקלה עם סיומו של עוד שבוע מתיש.

המשך בהודעה הבאה!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום יקירות!

הוספת תגובה

• המשך

שלי
    11/10/2007

תודה לכולכן, חברות יקרות, על הדאגה והשאלות הרבות.

האמת היא שאין הרבה מה לספר, היה מצב רוח רע וכמעט חלף לו.
    קרן אור - שאלת האם זה יותר ממשהו "שטחי", אז רציתי לפרט קצת:
    התסכול והלחצים שנובעים מהעובדה שהכיוון העתידי שלי אינו ברור ושממש כרגע אני בהספק עלוב מבחינה מקצועית הם סיבות עמוקות מאד למצב רוח רע... אי אפשר להתעלם מהן ולספור רק את הדברים הטובים שבחיי כרגע ואת ההשגים שלי. אך כמובן, כמו שכבר כתבתי פעמים רבות, זהו מעגל כזה. כי אי שביעות רצון מהתקדמות בתחום המקצועי ובלימודים גוררת מייד אי שביעות רצון מעצמי באופן כללי. ואי הוודאות כלפי העתיד מטרידה גם היא.
    אך בכל אופן, היום קמתי במצב רוח של "דאגות בצד, עכשיו לעבוד!" וזה בהחלט עזר. גם ריחוק מהבית ליום שלם הועיל לי.

בנוסף, אני תמיד מתקשה לחזור לשגרה. זו לא עצלנות כזו שגורמת לי להתאבל על סופה של החופשה והחזרה לעבודה. אלא, כשאני בחופש, רחוק מכאן, אני פשוט אוהבת את עצמי יותר... מאמינה שהתחושה הזו מוכרת גם לכן. קל לי יותר לקבל את עצמי כשאני רגועה יחסית, נחמדה הרבה יותר, ישנה טוב, כשיש לי מספיק זמן לקרוא ולשקוע בחלומות בהקיץ.

בקיצור, אני לא מעוניינת להגדיר את הימים האחרונים כ"תקופה רעה", כי בכוונתי לחסל את המצב רוח העגמומי באופן סופי כבר מחר!

ודבר אחרון בעניין הערות הסביבה: השבוע פגשתי את הורי, ושמתי לב שאימי המתוקה מביטה בי במבט מוזר ביותר. בסופו של דבר שאלתי אותה מה היא רוצה ממני והיא אמרה: "רק רציתי להגיד לך שעלית קצת במשקל ואת נראת ממש יופי, אבל פחדתי שתכעסי עלי או תעלבי או תפסיקי לאכול כבר מחר!".
    טוב נו, לאמא מותר, נכון? הסברתי לה שאני מתאמצת מאד לא לנקוט בשום אמצעים לירידה במשקל, ושכל עוד היא לא משתמשת בפועל "ש.מ.ן", או מעירה הערות נבזיות (כגון - "את צריכה לשים קרם עיניים"), הכל בסדר...

אז לילה טוב יקירותי, זה הזמן להסיר את כל הלחץ מהכתפיים ולהתחיל להתכונן לסוף השבוע!
    נשיקות רבות,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלינקה,

קרן אור
    11/10/2007

אני שמחה ששיתפת אותנו במחשבות שלך.כן לצערי אני יודעת עד כמה לפעמים הטרדות מהעתיד "מגמדות" כל הצלחה של העבר...מן פחד כזה שיגיע רגע ובו לא נדע לאן פנינו מביטות..ואין לי פתרון,ואני מניחה שגם אילולא היה לי הוא לא היה אפקטיבי עבורך,כי כל אחת מוצאת את הדרך שלה להביט קדימה.את יודעת לימדו אותנו בקורס משהו שמצא חן בעיניי,והוא:אם אתה לא תחליט מה הדרך שאתה רוצה ללכת בה ומהי המטרה הברורה,הסביבה תעשה זאת במקומך.אני מאוד מאמינה בזה,אם כי אני יודעת שכרגע זה ממש לא מנחם אותך.וכמו תמיד אני יודעת שזה "משברון" של כמה ימים,ולא משהו שילווה אותך בתקופה הקרובה.הפחד מהעתיד,גם לי יש את זה.גם אני היום לא אחת מוצאת את עצמי מהרהרת אם בעתיד אצטער על מה שעשיתי עכשיו,אבל אני יודעת שאין לי ברירה אלא לזרום.אז כן יש ימים כאלו גם,אבל טוב שהם נגמרים!!!
    וכן,הלוואי וכולנו לא היינו חייבות לעבוד לקום מתי שבא לנו,להיות רגועות,לא בלחץ כל הזמן..אין יום שעובר שאני לא מפנטזת על זה...ברור לי שהחיים שלנו היו ניראים אחרת.אבל אין מה לעשות.

הבן שלי בסדר,יש לו חום של 38.5 ונראה מה יהיה מחר.מה שלמדתי זה שאסור לתכנן כי מחר בניתי על ארוחת בוקר עם בעלי(כמה זמן לא היינו ביחד בימי שישי בבוקר),אבל זה מתבטל!איזה באסה...
    טוב אני עייפה ומוטשת,והבחילות חוזרות להן שוב הלילה...אז אני פורשת ומאחלת לך ולכולנו לילה נעים,ואיזה כיף מחר חופש!!!
    אוהבת קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור מקסימה

שלי
    12/10/2007

תודה רבה על התגובה היפה כל כך!
    כתבת דברים נבונים כל כך, אני צריכה לקרוא זאת שוב כדי להפנים, קצת מאוחר עכשיו...
    חבל לי שתכניותייך למחר בבוקר נגנזו, אך את יודעת, עוד שבוע יהיה עוד בוקר שישי ומקווה שלא יהיו בו שום תקלות או מחלות!
    איחולי החלמה מהירה לבן ונשיקות לילה טוב עבורך,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!
    קרן אור
    11/10/2007

תארו לכם שאחרי אתמול נאלצתי להתמודד עם מיני ישיבה היום עם אותו גורם...אבל היתה הפתעה-קיבלתי התנצלות..אבל אתם יודעים הכדור כבר נורא..וכן,אחרי הבכי של אתמול תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי לעצמי זה רק עבודה,והשורה התחתונה היא שאני מביאה את התוצאות ומקודמת..כל השאר שיקפצו לי!!!!
    בלונדי-תודה על המחמאות ועל דיברי העידוד.אני רואה שקמת מוקדם,מקווה שתבלי היום,ותחזרי לכאן לספר חוויות.כיף שיש מי שמנעים את זמנך.וכן מצטרפת לכרונית-ההתמכרות למתנה דורשת עוד...אז אל תחדלי..עד שיש לי התמכרות בריאה...חחח...
    כרונית-תודה על המייל,שיגרתי לך גם אחד.אני מקווה שהסחרחורות עברו ושהצלחת "לגרור" את עצמך מהמיטה היום בבוקר.מאחלת לך יום נעים,ואנחנו בטח נשתמע בערב יקרה שלי.
    שלי-נעלמת אתמול בערב,אני מקווה שכמוני גם את התעוררת לבוקר יותר טוב.בכל מקרה מחכה לשמוע מה בפיך....
    יום טוב שיהיה לכולנו בלי הערות ניבזיות,"תמימות" לכאורה,וכדו'
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב!

הוספת תגובה

• הי קרן אור יפה!!

בלונדי
    11/10/2007

אני שמחה לשמוע שהחצופה התנצלה! כמובן שאי אפשר לשכוח, אך לפחות היא הואילה בטובה להתנצל!!
    אני מקווה שדברי העידוד שלי עזרו שהלכת בראש מורם היום!!!

אני עובדת על עוד מתנות.....

המשך יום נעים!!!

נשיקות וחיבוקים!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

קרן אור
    11/10/2007

מה שלומך??
    אני לא יודעת ללכת בראש מורם,הכתפיים שלי תמיד שמוטות ותמיד מעירים לי על זה...הרגל של שנים להסתכל על הריצפה...אבל כן הלכתי עם בטחון של מה אני שווה....
    ואני מחכה לעוד מתנות...............חרשתי כבר על המתנה הראשונה,למרות שעוד לא שבעתי ממנה,ספק אם בכלל.
    אני מקווה שאת מבלה לך עם האורחים,נשיקות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב!!!
    קרן אור
    10/10/2007

כתבתי הודעה לפני כן אך המחשב סינן אותי...ובכ"ז...
    היום הגיע תורי להיפגע מול ההערות ביחס לאופי שלי,כתוצאה מהמראה שלי.עזבו קטע מטורף,אבל הנקודה היא שזה נאמר ע"י אחד הבכירים בחברה שלנו...כך שהייתי בשוק וגם לא יכולתי להגיב.ואח"כ בקורס עשינו תרגול והוא יצא לי על הפנים,כי כ"כ נפגעתי שלא הייתי שם,רציתי פשוט להיעלם...הרגשתי כמו איזה זבוב על הקיר,שמה שהוא לא יעשה לא יראו אותו...ובסוף חזרתי הביתה ומצאתי את עצמי בוכה,ולא הבנתי למה.אז כרגע אספתי את עצמי ואני יודעת שאני חייבת ללמוד את השיעור הזה בחיים.ובכ"ז כ"כ הרבה לחץ מופעל עליי,מצפים ממני לכ"כ הרבה..ולאט לאט הדחף לרצות מתחיל לחלחל,ואני כרגע מנסה להדוף אותו,כי אני יודעת שבחיים היויומיים מה שלא אעשה זה אף פעם לא יהיה 100 כי תמיד יצפו ממני לעוד,לכן אני מנסה לצפות מעצמי להיות הכי טובה שאני יכולה להיות ולא יותר מזה...

לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב!!!

הוספת תגובה

• אני כותבת במקטעים קצרים...

קרן אור
    10/10/2007

כדי שלא ימחק...
    בלונדי-לא התכוונתי להפחיד אותך פשוט חשוב לי שתהיי "מכוסה" מכל הכיוונים...ורציתי להגיד לך שאני מעריצה שלך!!!!!!!!איזה מתנה מיוחדת ומופלאה,אין עלייך את כשרונית בטירוף!
    כרונית-שלחתי לך מייל יקרה.הבנתי שלא היית כאן בלילה כי הלכת לישון מוקדם,אז אני שמחה שעשית זאת ושהעדרותך נבעה מזה...למרות שהתגעגעתי מאוד!!!!!!
    שלי-מה שלומך??אני מקווה שאני טועה אבל אני מקבלת רושם שבתקופה האחרונה יותר קשה לך עם עצמך,ומשהו עובר עלייך מעבר לשגרה היום יומית הלוחצת.יקרה אני כאן אם מתחשק לך לשתף,את יודעת כולנו עוברות שלבים כאלו,גם אני עברתי בשבועיים שלא היית כאן "משברון" ויחד היה לי יותר קל...אני שוב-מקווה שזה סתם תחושה שלי...אבל אם לא את יודעת לאן לפנות,נכון??
    רציתי להתעמל היום,אבל ניטרלתי את עצמי,למרות שאני קצת מרגישה כאילו כן הייתי צריכה...אבל לא חשוב.בכל אופן אני מתחילה להתעייף,אז אם לא אשמע ממכן הלילה,רציתי לאחל לכן לילה שקט ונעים,ללא נידודי שינה
    שולחת לכולכן חיבוק אוהב,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור אהובה שלנו!

אני
    11/10/2007

מה שלומך? אני מקווה שתקומי לבוקר אחר של תובנות חדשות שמוכנות להיתרגם להתנהגות שתיטיב עמך. צר לי שעבר עלייך יום כ"כ מבאס, אבל את יודעת איך זה בימים שכאלה - "אם משהו לא הולך - כלום לא הולך". זה טבעי שהגעת לדמעות בבית, כי ספגת עלבון פתאומי, לא צודק ולא פשוט, והיית צריכה לעבד אותו עם עצמך.

ונכון מאד - את צריכה להדוף את הדחף להשיג רק מאה עגול ובפול גז גם במחיר של פגיעה בעצמך ובמצבך. אם אותו גורם בעבודה ידרבן אותך לנהוג בצורה שתפגע בך ושתדרדר אותך - אולי לא כדאי בכלל. מתוקה, הרפי מעצמך, ותמיד תשאירי לעצמך מרחב נשימה. שיגרתי לך עוד כמה מילים במייל...

ואני בסדר, תודה. כרגע יש לי סחרחורות איומות אז אני אלך לישון סוף-סוף...

חיבוק ואהבה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית יקרה!
    שלי
    10/10/2007

סיפור הקפה ההפוך שלך הצחיק אותי מאד (ולא על חשבונך כמובן! פשוט תארת אותו באופן ציורי כל כך...) והזכיר לי את עצמי.
    יש לא מעט ימים בהם הכל נופל לי מהידיים ומשתבש. אין סוף ספרים ומחברות שמוכתמים מנס קפה, לא מעט צלקות משריטות וכוויות שנגרמו ברגעים של חוסר ריכוז וריחוף בעולמות אחרים. לפעמים אני הבדיחה הטובה ביותר באזור...

מקווה שמצב דלקת העין וכאבי הפרקים משתפר. את מטפלת בהם כראוי? (-: וכמובן, גם מצב הרוח...

גם מצב רוחי אינו מזהיר, אם כי טוב הרבה יותר מאתמול. הייתי רוצה לומר "שזה הסתיו וזה עובר", הרי זו תקופה כזו של מלנכוליה, אך לצערי מצב רוח ירוד קשור לגורמים עמוקים יותר ממזג האוויר.

לגבי ההערות הנבזיות - גם אני חטפתי אחת כזו לאחרונה. הסיבה שלימדתי את עצמי לשתוק היא (כבר כתבתי זאת לקרן אור) שאם אני עונה, לאחר מכן אני מייסרת את עצמי האם פגעתי בחזרה במשהו אחר. ובנוסף, אחרי התגובה במקום להרגע או לחוש "מנצחת" באופן מסוים, אני רק יותר עצבנית ומתוחה.
    ועדיין, אני סבורה שלהעיר לאדם על גופו או הופעתו החיצונית זו חוצפה שלא תתואר. ולמרות שזו התנהגות ישראלית אופיינית שלעיתים קרובות מתרחשת ללא שום כוונה רעה, מדובר בחוסר רגישות דוחה למדי.

רצה להכין לי ארוחת צהרים מאוחרת, משהו שאולי יעורר אותי קצת מהעייפות שנפלה עלי בשעה מוקדמת זו.
    להתראות בלילה!
    אני.

לקביעת תור
    סגירה
    כרונית יקרה!

הוספת תגובה

• שלי, לילה טוב!

אני
    11/10/2007

אני מצטערת לשמוע שאת במצב רוח לא משהו. כתבת משהו במרומז למטה, אבל בכל מקרה אני מקווה שכבר עיבדת את המוקד של זה ושתרגישי יותר טוב.

אני פיזית מרגישה יותר טוב, תודה. הפרקים פחות מורגשים כרגע, והדלקת בעין פחות חריפה מאתמול.

גם אני חושבת שלהעיר למישהו על איך שהוא נראה זה בכלל לא מנומס. אני לא מבינה איך אנשים מרשים לעצמם לירות את החיצים הפוגעניים האלה, כי אני בחיים לא אעשה דבר כזה. אני אשתוק ואמשיך לכלוא את מחשבותיי בקרבי. אני מאמינה שזה קשור לחינוך - אנשים שלא חינכו אותם תמיד "יפליצו" מהפה. בגדול זה קשור לתרבות הישראלית, או לתת-תרבות הישראלית במקרה זה...

אז... שיהיה לך בוקר מאיר מחר!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יקרות!!!
    בלונדי
    10/10/2007

בוקר טוב לכולן. מה נשמע? כולן קמו על רגל ימין הבוקר? מקווה שכן...

רציתי להמשיך לישון ולישון (כרונית- מוכר לך?) אך הזמן האיץ בי לקום ולהתחיל לארגן עצמי לקראת היום המצפה לי. אין ברירה. בינתיים אני מרגישה עוד טוב ואני בכל מקרה צריכה להתקשר לרופא, אז אסביר לו מה מצבי ונראה מה הוא אומר... אוף!! שונאת לעשות את זה. הכל כזה מסובך פה..

ת'אמת שאני ממש מפחדת... ממחלת הנשיקה הזו (ומה זה השם שלא הולם אותה?) ומהשלכותיה. ובכלל הדמיון שלי עובד שעות נוספות והרחיק לכת למחוזות אפלים ומאוד חשוכים... (שהס מלהזכיר בכלל..)

אני מקווה שהכל יהיה בסדר.. כי אני טיפוס לחוץ והסטרי ומאוד פחדן ורואה שחורות!!! רק מתופעות כאלה אני יכולה ללקות במחלה זו או אחרת... חולשה רק בשל דאגה. פולניות יתרה!!! אין מה לעשות...

אז בנות! מקווה שלכן יש יום נחמד, כל אחת באשר היא. ואני מקווה שכולכן מרגישות נפלא!! בלי דלקות עיניים (גם לי הייתה אסטמה של העור מגיל ילדות, יש לי זכרונות נוראיים שהיו מושחים אותי במשחות ועוטפים אותי בניילונים בלילה שלא אגרד), בלי כאבי ברכיים, בלי לאות, עצבות או תחושות שליליות אחרות!!!

שיהיה לכם יום נעים וקל....

אוהבת מאוד!!!

בלונדי (שממש דואגת בפולניות יתרה).

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יקרות!!!

הוספת תגובה

• צהרים טובים יקירתי!

שלי
    10/10/2007

שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב, אך עצוב לי שאת מודאגת כל כך...
    מקווה שתוצאות הבדיקות יגיעו בקרוב ותוכלי להרגע ולטפל בעצמך כמו שצריך.
    לא רציתי להדאיג אותך יותר, ועדיין מקווה שלא מדובר במחלת הנשיקה, אך גם אם כן - זה לא סוף העולם... תקופה של הרגשה לא טובה וזהו, (גם) זה עובר! הרי כבר עברת דברים קשים יותר, נכון?
    עדיין עמוסה בסידורים וארגונים לקראת הביקור? מקווה שאת מוצאת קצת זמן לפעילויות החביבות עלייך למרות הלחצים.
    כאן אין חדש, יום עמוס בעבודה וגם נפל עלי "תיק" לא קטן - לעזור לאיזה חבר משפחה בנושא מסוים. כך ששוב פספסתי את שעת ארוחת הצהריים שלי ותכף יתחילו לרעוד לי הידיים.
    אכתוב לך שוב בהמשך,
    יום נעים בנתיים!
    נשיקות, אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שלי!

בלונדי
    10/10/2007

ההודעה שלך הגיעה לאחר שכבר שלחתי את הודעתי.. אז לא ראיתי שאת פה בכלל.

כן, אני מקווה שאין כל סכנה במה שעובר עלי ונחכה לתוצאות הבדיקות!

יאללה לכי לאכול!!!!!!!!!!!!!!!

המשך יום מהנה!!

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בנות!

בלונדי
    10/10/2007

אני רואה שאין פה אחף אחת....
    אני הספקתי לעשות סידורים בכל הבית, לקפל כביסות, לבשל ולנקות!!

כרונית- מצפה לך הפתעה הערב כאשר תשובי...

שיהיה לכולכן המשך יום נפלא!!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "יום מהנה"? הכל יחסי...

שלי
    10/10/2007

את רואה? אם בצעת את כל הסידורים הנ"ל ועדיין נותר בך כוח לבוא ולכתוב, הכל יהיה בסדר!
    אז נוחי לך, תאכלי היטב, ונפגש בהמשך!
    חיבוקים חזקים,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

אני
    11/10/2007

איך את מרגישה כעת? איזו חמודה, הדאגה שלך אכן נשקפת על פני הדברים... אבל אל תדאיגי את עצמך כך סתם! אם זו אכן מחלת הנשיקה, אז זה אמנם מעיק וממושך, אך זה יעבור מבלי להשאיר בך עקבות או צלקות כאלו ואחרות. ואני מבקשת ממך לא להפליג בדמיונות למחוזות לא רצויים! את מתבקשת להישאר במחוז הזה...

לשאלתך - המחלה הזו (מונוקליאוזיס) נקראת בעממיות "מחלת הנשיקה" כי שני הוירוסים שגורמים לה מועברים בנשיקות, דרך הרוק... אז אמנם השם רומנטי, אך כל השאר - לא...

ולגבי ההפתעה הכ"כ נעימה שהכנת לי... את פשוט מדהימה! ואת ממשיכה ללוות אותי גם עכשיו, בעת הקלדת אותיות אלו! תודה-תודה יקירה, ואני רוצה עוד!!! (נכון, קרן אור?). הפירוט - במייל, שכבר שוגר ליעדו.

לילה טוב ונשיקות אמיתיות!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יפות שלי!
    קרן אור
    10/10/2007

מה שלומכן??אני תכף יוצאת לקורס שלי(כן,עוד מפגש בשיווק) כך שבטח לא אהיה כאן עד שעות הערב.האמת היא שראיתי אתמול טלוויזיה והעיניים נעצמו לי בלי שליטה....אז לא הייתי כאן.
    אבל יש לי אלרגיה,הכדורים מרדימים אותי(נגמרו לי כדורי הבוקר נשארו רק אלו של הלילה ,והתור לרופא רק עוד שבוע),וכרונית,גם אני עם דלקת בעין עקב הדרמטיטיס(אסטמה של העור),כי העור מקולף ואז החיידקים חוגגים עליי..
    בלונדי-מחלת הנשיקה נקראת באנגלית EBV (קיצור של אפשטיין בר וירוס) יש עוד נגזרת שלה שהיא מאותו נגיף וחשוב מאוד לבדוק לפני הרחבת המשפחה שנקרא CMV(ציטו מגלו וירוס),שניהם גורמים לחולשה כללית,עייפות,כאבי גרון ללא תפליט,חום לא גבוה(עד 38 ),נשמע שזה די מזכיר את מה שיש לך,אז רצוי לבדוק(למרות שאני לא מכירה את מכלול הדברים)יש לך גם כאבי גב??כי מה שהם חושבים שיש לך עושה כאבי גב איומים עם הקרנות כמו חגורה לאורך הבטן...ולא שמעתי את זה ממך...בכל אופן מקווה שתרגישי טוב יותר היום...
    כרונית-כמה שמחתי לשמוע ממך יקירה!!!!!!!!!!!!!!!!אני מתנצלת שאין לי זמן כרגע לענות על המייל שלך,אבל במילא את לא נמצאת ליד מחשב לפני הערב,אז בערב אשב ואכתוב לך.ואפטמינים זה משהו כמו שאת בטח יודעת "על הפנים" בתור סטודנטית לרפואה נחשפתי לזה לא מעט...אני מפחדת מדברים שגורמים לך להרגיש "אנרגיה מדומה",למרות שגם לי לפעמים זה "קורץ"...אני מתארת לעצמי מה העירו לך באותו יום,אבל כמו שאמרנו זה משהו בלתי נמנע בחיים,ההרגשה שלכולם מותר "לחדור" לפרטיות שלך בלי לשאול בכלל...אופי ישראלי אני חושבת..
    שלי-מקווה שהיום תקומי ליום מבורך ומחויך יותר(נו עשית את תרגיל הבוקר שלי???),תעדכני בהמשך.
    יום מקסים(ושיעבור מהר)לכולנו,
    בהמון אהבה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יפות שלי!

הוספת תגובה

• שלום יקירה

שלי
    10/10/2007

מקווה שאת נהנת בקורס שלך ומתרעננת קצת מימי העבודה השגרתיים!
    מעניין שכולנו סובלות מאלרגיות... חייבת לציין שמצבי משתפר משנה לשנה, היו כמה התקפי סתיו אך הם חלפו בנתיים. כבר לא נוגעת בתרופות לאלרגייה ומקווה שלא אזדקק להן לעולם - שנאת את תחושת הטשטוש והיובש שהן מעוררות.
    כך שגם אני מכירה היטב את דלקות העניים האיומות האלו, והשימוש בעדשות הרי מחמיר את המצב... מקווה שיעבור מהר!
    לצערי לא היה לי זמן לתרגיל הנפלא שלך הבוקר, התעוררתי באיחור ויצאתי מהבית חצי ישנה. בכל מקרה, מצב רוחי הרבה יותר טוב, לא משהו מזהיר במיוחד אך השפל של אתמול עבר.
    אחד הגורמים לדכאון הקטן של אתמול היתה אכזבה ממשהו מסוים "שהצליח" (ולא במכוון...) לפגוע בי אתמול על הבוקר. ובאופן לא מפתיע כלל - חלמתי עליו בלילה... כך שלמרות ששמרתי בבטן את האכזבה והפגיעה הקטנה, כביכול פתרתי את הסוגיה בחלום ושמתי את האירוע הזה בצד.
    תרגישי טוב יקירה ושמרי על עצמך, מצפה לשמוע ממך בשעות הערב!
    שלך, שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור!!
    בלונדי
    10/10/2007

שלום יקירה. לא שמעתי ממך מאז הערב. מה שלומך? איך עברה הפזיוטרפיה?
    מקווה שאת מרגישה היטב... וכבר ישנה מזמן!

ליל מנוחה וחלומות פז!!!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור!!

הוספת תגובה

• קרן אור שלי!

אני
    10/10/2007

מה שלומך?? הבנתי שהרגשת לא טוב אתמול. אני מקווה שקלקול הקיבה עבר ושהמצב חזר לתקינותו. אני מפחדת מקלקלולי קיבה, כי אני לא רוצה להקיא, אז אני כמעט נמנעת מאכילה בחוץ. אני פיתחתי פחד מאכילה בחוץ, ואני לא מדברת על הפחד המפורסם המלווה להפרעה, אלא פחד אחר ש"מפחד" ממזון מזוהם ומקולקל.

טוב, מסתבר שבלפתח פחדים אני אלופה.

כן, אני די עמוסה, למרות שבתכל'ס טרם יצא לי ממש ללמוד. ותאמיני לי שאת לא צריכה לבוא ולקשור אותי. להפך- לא יזיקו לי כמה אמפטמינים כדי "להכניס להילוך"...

שיהיה לך לילה טוב ורגוע!

אוהבת מאד,

אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית??????
    בלונדי
    10/10/2007

יקירה! איפה את? הכל בסדר?
    לא שמעתי ממך כבר הרבה זמן!!!
    אני מתחילה לדאוג!!
    רק כתבי כמה מילים, רק שנראה אותך... בבקשה!!!

מקווה שאת מרגישה טוב ושולחת לך אפלי חיבוקים ונישוקים!!!

אוהבת

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    כרונית??????

הוספת תגובה

• אני עכשיו פה, יפה שלי...

אני
    10/10/2007

והתגעגעתי! מה שלומך? אני מבינה ששוב את מרגישה תחושות של חולי?? איזו באסה... טוב, אני מבינה שאת ממתינה לתוצאות הבדיקות. אז בואי נמתין ונראה מה הלאה. אולי תלכי שוב לרופא לפני קבלת התוצאות? ואיך עבר עלייך היום חוץ מזה??

אני בסדר, אפשר לומר. לא הייתי פה (ושם) אתמול כי הייתי תשושה לחלוטין, ופשוט צנחתי למיטה באפיסת כוחות. בבוקר התעוררתי עם דלקת בעין וכאבי פרקים, ונכנסתי עוד יותר לדכאון.

די, נמאס לי! אני רוצה לישון! ובשעות שלי!!! אני לא יכולה להמשיך ככה יותר...

היום עבר לי לא משהו. העירו לי "הערות שומן/רזון" בעבודה ועצבנו אותי, אך הפעם ביכרתי לשתוק. ואני לא בטוחה שנהגתי נכון, כי מבפנים אני מרגישה שאני נאכלת כאשר אני מבליגה. אבל כבר אין לי כוח להתעסק עם האנשים, לפחות לא היום, אז אני שותקת.

בערב יצאתי לקפה עם חברה. איך שהגיע הקפה שלי, תוך פחות משתי דקות הוא כבר היה הפוך, אבל הפוך לגמרי, על הרצפה, בקול נפץ נחמד. "הו, מזל טוב!" - צהלו האנשים והפנו מבטים, ואני רק ניסיתי להיזכר איך זה קרה, כי הסתבר שאני גרמתי לזה. "קפה הפוך-הפוך!"- צהל המלצר עם הסמרטוט- "בפעם הבאה תזמיני קפה ישר!".

גיחי-גיחי, צחוק של פסיכי.

ואני רק רציתי הביתה...

לילה טוב.

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקירות!
    שלי
    09/10/2007

מה שלומכן?
    יומי התפתח באופן די צפוי - מצב רוח ירוד והספק עלוב, אך גם כמעט והסתיים בשלב זה כי עלי לרוץ לאיזו ארוחת ערב מיותרת ואחר כך בילוי זוגי קצר. נקווה שמצב רוחי ישתפר...

קרן אור יקרה - תודה על התגובה היפה. זו בהחלט כוונתי - די לי ביום אחד שהתבזבז בשל מצב רוח רע ומחר אתעורר ליום חדש. הסיבות? לא כל כך ברור לי מהן. כנראה שבעיקר אי שביעות רצוני מחיי בשלב זה ומהתקדמותי המקצועית. וזהו הרי מעגל שכזה - יום שנפתח בתעוב עצמי גורר עימו ביצוע לקוי של עבודת היום...

בלונדי מתוקה- את נשמעת ממש מודאגת, ואין לי מושג מה קורה. רוצה אולי לשתף אותי במייל בהתפתחויות הבריאותיות האחרונות?

טוב, רצה להסיר מעלי את היום המגעיל הזה במקלחת חמה, להתלבש יפה ולארגן איזה חיוך על הפנים.
    אנסה לקפוץ שוב לביקור לילי, ובנתיים - ערב מתוק לכולן!
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום יקירות!

הוספת תגובה

• הי שלינקה!!

בלונדי
    10/10/2007

צר לי לשמוע שהיה לך יום מחורבן קצת (סליחה על ההגדרה), אבל אני מקווה שמחר תתעוררי ליום שמח ונעים. לכולנו יש ימים כאלה מעצבנים... אז אל תקחי את זה קשה. מחר כבר הכל ייראה טוב יותר.

לא היית פה ואני סבלתי מחולשה נוראית וחום במשך שבועיים וחצי. לא היה ברור למה. ועדיין לא ברור. הרופא עשה לי בדיקות והתוצאות שלהן טרם הגיעו. בינתיים קיבלתי תרופות שכנראה באמת עזרו, כי הרגשתי השתפרה. אבל היום שוב התחלתי להרגיש מאוד לא טוב! לא יודעת מה קורה... אני מפחדת!! אני מחכה לבדיקות, לראות מה קורה איתי...! החוסר וודאות משגע... וכמובן מפחיד! אך נקווה שיהיה טוב! כעת אני כבר מרגישה מעט יותר טוב... למזלי!

מאחלת לך לילה טוב ונעים וחלומות פז!!!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שאת כבר מרגישה קצת יותר טוב..

שלי
    10/10/2007

מסכנה שלי... אולי זו מחלת הנשיקה? מקווה שלא, אך זה יכול להסביר את החום והחולשה שהולכים ושבים...
    בכל מקרה, נוחי כמה שיותר והמתיני בסבלנות לתוצאות הבדיקה. אני יודעת שקל לומר זאת, אך בכל זאת, נסי לא להלחץ יותר מידי. העיקר שבצעת בדיקות, ואני בטוחה שבקרוב יתברר מה תפס אותך.

אני מרגישה קצת יותר טוב, וכמו שאמרת, פשוט יום מחורבן ואי אפשר להמנע משכאלו. חזרתי מארוחת ערב עם חבריו לעבודה של בן זוגי, די משמים, אך כפיצוי קפצנו אחר כך לדרינק קצר, רק שנינו.
    אז עכשיו אני כבר תשושה מאוכל ויין (למרות ששתיתי ממש מעט), צרבת קלה כמובן, וישר למיטה!

תשני טוב יקירתי, וקומי מחר כמו חדשה!
    נשיקות,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב שלינקה!

בלונדי
    10/10/2007

נו את רואה? היום התחיל על רגל שמאל אבל היה לכם לפחות בילוי קצר משלכם... למרות הצרבת!

קרן אור כבר אמרה לי שהיא חושבת שזו אולי מחלת הנשיקה.... מעניין שגם את מזכירה זאת. אולי זה באמת זה. את יודעת איך אומרים זאת באנגלית? כי אני אשאל את הרופא אולי מדובר בזה... אמאל'ה איזה פחד!! תודה על האיחולים ונקווה שהכל יעבור בשלום! נמאס לי כבר מזה. הפסדת את כל תקופת הקיטורים שלי פה... חחחחח!!

יאללה שני היטב ובלי צרבות!! וקומי ליום חדש ומאיר מחר!!

ליל מנוחה!!
    אוהבת,
    בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר אור לכולן!
    שלי
    09/10/2007

שלום יקירות!
    קרן אור - מקווה שקלקול הקיבה אכן עבר חלף לו, אם את בכוס הקפה השניה כנראה שבחילה כבר אין לך... אך תזהרי קצת עם מזון היום, הבטן וודאי עוד רגישה. ואת הרי צריכה להיות "פרודוקטיבית"... בעבודה ובבית!
    בלונדי - אלו מחשבות הפריעו לשנתך? מקווה שהכל בסדר ושאלו רק הסידורים לקראת הביקור שמטרידים את מנוחתך.
    כרונית - מקווה שהעדרותך אתמול בלילה משמעה שישנת קצת יותר מהרגיל ולא נובעת מלחצים רבים מידי או מצב רוח רע.

ואני? אני במין יום כזה של שנאה עצמית. לא קשור אפילו לגוף, או למשקל, או לאוכל, פשוט התעוררתי עם הרגשה כזו של "נמאס לי מעצמי ומכל מה שקשור אלי", ונראה לי שהתחושה הזו תלווה אותי עד סוף היום.

ויאללה, קצת פרודוקטיביות, אה?

מאחלת לכולכן יום נפלא ואופטימי יותר משלי!

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר אור לכולן!

הוספת תגובה

• היי בנות

קרן אור
    09/10/2007

אני בסדר עכשיו,עדיין במשרד,אחרי ארוחת צהריים(כן אצלנו אוכלים ב-12),והבחילות התרחקו ממני.אתמול זה ממש הגעיל אותי,ותוך כדי עברו לי פלאשבקים משנים קודמות...אבל זה עבר וזה מאחוריי.כנראה שתמיד תשאר לי רגישות לאוכל לא הכי טרי...
    שלי-מה גרם להרגשה שלך יקירה??את יודעת גם לי היו ימים קשים בשבועיים האחרונים,ואין מה לעשות לכולם יש את זה ללא קשר לה"א.הרעיון העיקרי זה כן לבכות,כן סתם לשבת בחוסר מעש,אבל לדעת שאנחנו מקציבים לזה רק יום,ומחר מחר לקום ליום חדש ולחייך לעצמנו במראה...גם אם זה נראה אבסורד זה תמיד עוזר,שווה לנסות..
    בלונדי-למה היית טרודה??בגלל הביקור הקרב ובא או שהיה שם עוד משהו???אני מקווה שאת נהנית לך עם בעלך,ושההרגשה הטורדת נעלמה לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בנות!

בלונדי
    09/10/2007

קרן אור- גם לי יש רגישות לאי אלו מזונות. זה כנראה תמיד ישאר כך, משהו ש"הרווחנו" ביושר משנים של התעללות בגוף... צריך לנתב בין הדברים ולאכול כמו צריך, שתינו יודעות מה עושה לנו רע, אך לעיתים מתפתות... נכון? חחחח

טרדו אותי אי אלו מחשבות, בעיקר בנושא הביקורים הצפויים לנו.. זה דבר חדש בשבילנו ולכן מעורר מחשבות. אבל חות מזה לא היו לי מחשבות טורדניות או רעות... רק סתם מחשבות על מה מצפה לי.

כואב לי הראש והתחלתי שוב להרגיש לא הכי טוב.. אוף! אני מקווה שזה לא ימשיך שוב ויגרר לדברים לא חיוביים!

טוב שיהיה לכן המשך יום "פרוודקטיבי" כמו שאתם רוצות...

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלהבנו "מהפרודוקטיביות"...חחח...

קרן אור
    09/10/2007

שמחה שאת טרודה מעניינים חיוביים.
    את עדיין על אנטיביוטיקה???כי אני מקווה שלאור ההרגשה שלך היא עושה את תפקידה..אבל גם אל תאמצי את הגוף שלך יותר מידי,ואולי תילכי לישון כמה שעות,הרי לא ישנת בלילה כמעט...אני כמעט תמיד מרגישה אחרי שינה של אפילו חצי שעה יותר טוב...אולי תנסי??
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקירה שלי!

בלונדי
    09/10/2007

אכן שכבתי לנמנמם על הספה וחלמתי חלומות מוזרים על קבוצת ה"א ואשפוז... מוזר!!
    ו-כן, אני עוד עם אנטיביוטיקה, היום זה היום האחרון...

ו..אני עובדת על משהו לשלוח לך ולכרונית, שכבר הבטחתי מזמן...

יום נעים!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב, קרן אור!!

בלונדי
    09/10/2007

האם קיבלת את המיילים ששלחתי לך אמש מהכתובת החלופית שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקירתי

קרן אור
    09/10/2007

איזה כתובת חדשה???לא נראה לי שקיבלתי את המיילים הללו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באסה!!

בלונדי
    09/10/2007

באמת היה לי מוזר שלא ענית לי..... ועכשיו אני מבינה למה. אני אנסה לשחזר את המיילים..

עלה לי חום, שוב!!! אני על סף שגעון! לא מבינה מה קורה לי! למה שוב יש חום? אני כבר ממש מתחילה לפחד.... אולי משהו רע מאוד קורה פה?! אמאל'ה!! הרופא אמר לי להיות בקשר איתו ביום חמישי ואז הוא יידע מה אומרים הדברים... אז אחכה למחרתיים ואתקשר אליו. ואם ארגיש רע מחר, אעשה זאת כבר מחר!

נמאס לי להיות חולה!

טוב אני הולכת לראות אם אפשר לשלוח שוב...

להת' בינתיים!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרה שלי!

קרן אור
    09/10/2007

המצב שלך מדאיג אותי,לטעמי אם החום במגמת עלייה תפני לרופא עוד מחר,יכול להיות שהאנטיביוטיקה לא מתאימה לך וצריך להחליף סוג,או שצריך לוודא שאכן מדובר באמת במה שהם חושבים....
    קיבלתי עכשיו את המייל ששלחת לי.
    אני תכף יוצאת לפיזיותרפיה(כל ימי שלישי),מקווה שתרגישי יותר טוב,
    נשתמע יותר מאוחר
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן אור!

בלונדי
    09/10/2007

כן גם אותי זה מדאיג... אני כבר לא יודעת מה לחשוב. כנראה אפגוש את הרופא בקרוב מאוד! האמיני לי שכבר ממש נשבר לי מזה!

היום כבר מאוחר להתקשר אך אעשה זאת מחר על הבוקר... נקווה שתהיינה כבר תוצאות הבדיקות ונהיה יותר חכמים! אמאל'ה.. לא רוצה לחשוב מה זה!

קיבלתי חשק רציני לעוגה בעקבות תוכנית אחה"צ מקומית שראו הכנת עוגות. ממממ... אז חטאתי לי פה בשתי בראוניז עשירות עם שוקולד ואגוזים!!! מממממ אבל עכשיו יש לי קצת צרבת... טוב אין מה לעשות!

טוב יקירה, תהני לך בפיזיוטרפיה ונשתמע בערב..

נשיקות!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יפות!!!!
    קרן אור
    09/10/2007

מה שלומכן??היום אני במשרד כל היום,מנסה "להתארגן" לימים נוספים בחוץ.הצטברה לי הרבה עבודת ניירת להכין.
    לא הייתי כאן אתמול בלילה כיוון שחשתי לא טוב והקאתי(אכלתי אתמול במסעדה כנראה משהו לא טוב ולפנות בוקר זה "עלה" לי...),אבל היום אני בסדר יושבת עם הנס קפה השני שלי מאז הבוקר.
    אני מבינה שרובכן עמוסות כל אחד מסיבותיה השונות,אבל אני כאן אם מישהי רוצה "לשוחח".
    וכרונית-לא שמענו את קולך אתמול,אני מקווה שהכול כשורה ושאת פשוט עמוסה("לא מידי"-כי אח"כ אני באה לקשור אותך שתנוחי...מישהי חכמה אמרה לי לנוח לפעמים...)אז גם אם זה המצב רק תכתבי כמה מילים,שאדע שהכול בסדר.
    נשיקות לכולכן,אהובות שלי,
    שיהיה לכולנו יום "פרודוקטיבי"(אני שומעת את המשפט הזה בעבודה כל הזמן...)
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יפות!!!!

הוספת תגובה

• בוקר טוב יפה!!!

בלונדי
    09/10/2007

גם אני כאן, למרות השעה המוקדמת, ולמרות שהלכתי לישון ממש לפני כמה שעות בודדות. קמתי ממחשבות.. הראש טרוד וזה תמיד מפריע לשינה. אז אני פה עם הקפה הראשון ואיתך!!

צר לי לשמוע על תקרית האוכל של אמש, אבל אין מה לעשות... יופי שעברת את זה וזהו! ושהיום לא יהיה זכר לדברים האלה ותרגישי טוב!!

אצלנו מאירה השמש מאוד מאוחר בבוקר, וזה נראה כאילו ממש לפנות בוקר עכשיו... אבל שטויות!

יקירה, שיהיה לך יום מוצלח שם עם כל הניירת!

כרונית- באמת לא שמענו מילה ממך. רק "תצייצי" ותאמרי כמה מילים... !!!

שיהיה לכולכן יום נפלא!! חיובי ונעים!!!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה