פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פה לבד????
    ניצוצות
    22/12/2007

כרונית, בלונדי?
    נעלמתן..
    הכנתי לעצמי תה קינמון עם קצת חלב, כן שוב אותו "מתכון" ,
    והאמת הכאב ראש כבר עבר...
    אחרי בילוי בנאפיס, בעעעעעעע
    ואחרי נאפיס הכאב ראש התחלף לכאב בטן,
    טוב נו יהיה טוב.

קרן אור כמו שאנחנו אומרות תמיד..בחלום ה-777 שלה....קרן אוררררררר? והיא בטח
    תקום עוד כמה שעות ספורות..לתוך הקפה הראשון של הבוקר.
    בלונדי-מה איתך איך את מרגישה?
    כרונית-האמת חשבתי על מה שכתבת למי שהיה צריך עזרה בנוגע לידידה שלו, שרוקדת..
    כתבת דברים מאוד יפים, באמת, אבל משהו..לא יודעת איך להסביר, קיבלתי תחושהה שאת לא
    באמת מאמינה בזה כל כך, ואולי אני פשוט זאתי שלא ממש מאמינה בזה, הרי שנכנסים לזה,
    הכל עובר כל כך לייד, שום דבר לא נוגע...לא מקשיבים..רק חושבים על המטרה, שלשמה היא להרזות
    כמה שיותר, לא רואים דבר מול העיניים, ובוודאי עוד בהתחלה, שהכל עוד נראה כל כך "טוב ויפה"-
    ושיטה מעולה..ומאושרים ונמצאים בעננים מהשיטה הזאתי, שנראית פשוט מופלאה..
    האמת אני לא הייתי מקיאה, וגם לא מקיאה היום...אבל אני מאוד מתחברת לתחושה..
    את פה במקרה אולי??

פשוט אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני פה לבד????

הוספת תגובה

• פשוט אני חביבה!

אני
    22/12/2007

לא הבנתי מה רצית לומר לי לגביי, ומה הקשר שלי לעניין. פונה אדם שדואג למכרתו שנכנסה לבעיה. השאלה היא מה האלטרנטיבה?? לשתוק ולתת לה לשקוע? לוותר מראש?? הרי היא רק בהתחלה וצריך לתפוס את זה בזמן. אם אפשר לנסות ולעשות משהו - עכשיו זה הזמן. אח"כ זה כבר באמת יהיה אבוד ומאוחר מדי.

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הראשששש
    ניצוצות
    21/12/2007

מתפוצץ לי הראש
    מה איתכן?
    אני מתאפקת לא לקחת אדוויל, זאת אכן התמכרות..כל כאב ראש קטן שהיה לי הייתי לוקחת
    אדוויל, כהיום אני כבר ממש ממש לא מאמינה באדוויל, ושלא תחשבו שהפסקתי לקחת, ממש לא.
    אצלי איך שכואב הראש אני לוקחת כדור, וזה באמת לא משפיע...וגם עוד לפני שאני לוקחת אותו
    אני לא מאמינה שישפיע, כן פעם האמנתי שהוא מאוד משפיע!
    טוב אני רק רוצה שיעלם הכאב הזה
    מקווה שאתן בסדר
    קרן אור?
    בלונדי נשמע שהכנת אוכל מאוד בייתי וחם :)
    כרונית-מה איתך? מה את עושה בערב שישי זה?

טוב אני מקווה שהכאב ראש הזה יחלוף כבר
    ולא יהפוך למיגרנה

אני

לקביעת תור
    סגירה
    הראשששש

הוספת תגובה

• שתי מים!!

בלונדי
    21/12/2007

זה הפתרון לכאבי ראש!!
    יאללה לכי לחסל ליטר מים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או לאכול....

קרן אור
    21/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שאת אוכלת רק מרק משקית??

בלונדי
    21/12/2007

ולכן כואב לך הראש???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בנות!!
    בלונדי
    21/12/2007

מה נשמע?
    אני לאחר כמה שעות של ניקיון וסידור הבית, כביסות והכנה לבישולי הערב...! מזמן לא עשיתי כזה יום מרוכז של סדר.. וזה מרגיש די טוב.

קרן אור- המתכון של היום דווקא נשמע מצוין. ובכלל מרק הדלעת שלך נשמע מעווולה, ואני אהיה חייבת לנסות אותו מתישהו. רק איאלץ להצטייד בדלעת מבעוד מועד.
    אני מבינה שעברת על זכרונות העבר והחלטת להעלותם למעלה. אני יודעת עד כמה קשה לקרוא בחומרים הללו. ואני חושבת שעוד יותר קשה להאמין שזו באמת את שכתבת אותם. אבל כמו שכרונית כבר אמרה- אם זה לא החלמה, אז מה כן? אולי טוב שהעלית אותם למעלה, סגרת עוד פרק שלעולם לא ייפתח. כל הכבוד לך!
    את כל כך אופטימית וזה ממש מעורר הערצה. אני מקווה שיום אחד גם אני אוכל להיות "אחרי" ולדבר ממש כמוך, כי בימים אלה אני ממש נלחמת בשיניים....
    אבל אולי יגיע יום?!....

כרונית- כתבתי לך מייל... מקווה שקיבלת אותו... (-: !!! ומקווה לשמוע ממך...

מתפוצץ לי הראש לאין שיעור. בדיוק סיימתי את הקפה של 16:00 עם הלחם וריבה. וכעת אתפנה להתחיל בישולים.
    מה הכנתי? היום יש פה עוף במרינדה שהולך להצלות בגריל, בתוספת תפו"א (עם קליפה) ובצל מתובלים. וגם אורז בסמטי ותבשיל עדשים. ואולי אכין גם מרק.. נראה מה יש פה והאם זה אפשרי! ועם הכל- ירקות מאודים אני כל כך אוהבת...
    לא משהו, אני יודעת, כבר ממש משעמם האוכל הזה... לא נורא! יהיה בסדר.

טוב מאחלת לכן ערב שישי נעים במיוחד...

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    הי בנות!!

הוספת תגובה

• טוב השתנה התפריט...

בלונדי
    21/12/2007

במקום ירקות מאודים, אכין פשטידה. איזה כייף.....

בתיאבון לכן שם!!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב נעים בלונדי!

קרן אור
    21/12/2007

מה שאת מכינה נשמע מעדן ממש....
    אני מקווה שכאב הראש שלך במגמת שיפור,כי שלי עוד לא(היום זה יום הכאבי ראש מסתבר...)
    כן,כנראה שזה סוג של סגירת מעגל,למרות שרציתי למצוא משהו ספציפי שם ודווקא אותו עוד לא מצאתי.בכל מקרה זה היה כבד עליי אז אמשיך בערב,לאחר שהילדים ילכו לישון.ואני מאמינה שבבוא היום,גם את תעשי זאת.את נלחמת בשיניים,ואת תצליחי.אני מאמינה בזה,רק את צריכה להאמין.
    שלך באהבה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן אור..

בלונדי
    21/12/2007

תודה יקרה... הלוואי ואצליח!

גם לך כואב הראש? שתי הרבה מים...

אני אוכלת עכשיו גזר לבן שבישלתי- זה ממש מעדן!!! בארץ לא ראיתי זאת ומעולם...

זהו הילדים ישנים כבר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

קרן אור
    21/12/2007

אצלי הכאב ראש נעוץ כנראה מגודש בסינוסים,המון נזלת,קצת חום..
    גזר לבן??טעמתי פעם באיזה מקום שעבדתי בו..אבל הוא לא היה טעים כ"כ...טוב זאת לא את הכנת אותו חחח...
    את תצליחי אין אופציה שלא!
    לא,הילדים עוד לא במיטות,בנתיים הם רק מוציאים דברים מהמיגרות....ביום שישי בגלל מנוחת הצהריים אני נותנת להם עוד שעה-שעתיים להיות ערים מעבר לרגיל.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה...

בלונדי
    21/12/2007

אין לך תרופה לכל התחלואים הללו?

גזר לבן (פארסניפ) זה ממש מעדן, לפחות אצלי...

הילדים עושים מהפכה בבית, הבנתי.... חחח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרן אור
    21/12/2007

את יודעת אומנם יש לי בי"מ בבית,אבל גם למלאי שלי יש גבול...חחח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח...

בלונדי
    21/12/2007

אבל אין משהו שיכול להקל עלייך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

אני
    21/12/2007

מה שלומך? עניתי לך עכשיו, יקירה. מקווה שאת חשה יותר טוב כעת. אני רוצה להגיד לך שבישלת דברים ממש טעימים וממש לא "סתמיים", לפחות מבחינת המטבח היבשושי שלי... אגב, מעולם לא ראיתי כאן גזר לבן. האם את מתכוונת אולי לשורש??

לילה טוב!

באהבה,

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב, כרונית!

בלונדי
    22/12/2007

נשמע טוב? לי לא ממש...
    גזר לבן זה "פארסניפ" (PARSNIP) באנגלית, וזה נקרא גם "גזר לבן".

אני מצטערת לשמוע שאת חשה ברע ואני מקווה שתרגישי מחר כבר יותר טוב...

ליל מנוחה!!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב!
    קרן אור
    21/12/2007

פשוט אני -מסכימה ומזדהה עם חלק מהדברים שכתבת..אבל ילדה כבר לא אהיה,לצערי כשלתי או לא הוכנתי נכון לחיים בתור ילדה,ואת הנעשה אין להשיב,אלא ללמוד מזה ולדעת להמשיך.בנקודה שטעיתי כבר לא אוכל לגעת שוב,אבל אוכל ליישם בחיים בוגרים יותר...
    ולך,גם את היית ילדה.אין לך מה לשחזר כי הנסיבות לקחו ממך את התמימות את החום,ולצערי לא ניתן להחזיר את זה.אבל מסביב ישנם אנשים שיחבקו את הנערה שהפכת להיות,וכולי תקווה שיום אחד גם את תרגישי את החמימות המתפשטת בפנים,ולא את אותו חור את אותה ריקנות שנשארה שם..,ותביני לבד שזה המקום שלך.וכמובן שזה יותר מישמח אותי אם נביט בעוד כמה שנים ביחד לאחור ונדע שגם העבר שלך על שלל כוויותיו הונח בצד והעתיד וההווה הם מה שמנחה אותך.
    כרונית-מסכימה איתך,ללא ספק סגירת מעגל.אם כי ידרשו לי עוד הרבה ימים כדי לסיים לקרוא את כל "השלל".מאחלת לך שהיום שלך שוב יתהפך בעוד כמה שעות לאורם החמים של הנרות...
    שלכן באהבה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    היי שוב!

הוספת תגובה

• קרן אורררררררר

ניצוצות
    21/12/2007

דיברנו על זה כבר שהעתיד שלי הוא מה שמנחה אותי
    ללא העתיד היה לי מאוד קשה להמשיך
    העתיד "מונח" לפני כל יום וכל דקה מחדש.
    אז מה לא היה ברור במה שכבר אמרתי כל כך הרבה פעמים???.

אוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אני!

קרן אור
    21/12/2007

הבנתי את מה שאמרת...את לא הבנת את כוונתי-אני כתבתי שאני מחכה ליום שמה שאת רואה היום בעתיד,יהפוך להיות ההווה שלך.
    וזה יקרה,אם תשמרי על עצמך בדרך...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הו שלום יקירות שלי!
    קרן אור
    21/12/2007

לא הייתי כאן היום,רבצתי במיטה עד כדי אי יכולת\חוסר רצון לצאת.תקף אותי כאב ראש נוראי כנראה מהסינוסים המודלקים שלי(זאת רק השערה),אבל ניצלתי זמן זה כדי לעשות מה שרציתי כבר זמן מה:להעלות את מזוודת הזכרונות מהמחסן ולסגור פרק חשוב.לא קל לקרוא מה שכתבתי שם,בסה"כ רק מחברת אחת עברתי אבל הייאוש,החוסר תקווה,הרצון לא להמשיך זעק מבין השורות.בקושי יכולתי לזכור\להאמין שזאת אני רק לפני שש שנים.לא חשבתי שאשרוד מעבר לעשור השני ואילו היום אני ניצבת בשלהי העשור השלישי.ולמה אני מספרת לכן כל זאת??כדי שתבינו שבאמת אפשר,כדי שתראו שמבעד לענני החוסר תקווה הכאב שתוקפים אותנו מפעם לפעם המצב הזה יכול להשתנות וזה תלוי רק בנו.אם יכולתי הייתי מחבקת את הבחורה העצובה שכתבה את כל השירים האלו,ומבטיחה לה עתיד טוב יותר.אף אחד לא היה שם כדי לספר לי שזה אפשרי,סיפרתי וגיליתי זאת לעצמי.והיום הבחורה הזאת נגוזה."נולדה" מישהי אחרת מכל המצוקה והכאב הזה,מישהי שהיא ממש אחרת...מישהי שמייחלת להגיע לכל אחת מכן ולעטוף אותה באהבה כשהיא צועדת במסלול המפותל שנקרא חיים.חיים אמיתיים שנמצאים שם כדי שיחיו אותם.
    ועכשיו אליכן:בלונדי-שמחה שיצאת ונשמת אוויר נקי בחוץ.אני עושה זאת הרבה בתקופה האחרונה וזה "מנקה" לי את הראש ונוטע בי אנרגיות אחרות,חיוביות יותר.
    מה בישלתי??שום דבר מיוחד-קציצות עם גזר מתוק,פתיתים,מרק דלעת המפורסם(כי הרכב מנצח לא מחליפים).אני מניחה שאת בטח כבר אחריי הבישולים שלך.אצלך הם נשמעים מעניינים יותר...
    פשוט אני-אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שאמרתי לך קודם.ולא,המרק ללא התוספות "הרעילות" לא מרגיע אותי,ואת יודעת למה...
    פרפרה-אני חושבת שבלונדי סיכמה הכול.ואני מקווה שתגיעי מתי שהוא לאמת שלך,האמת שבגללה את רודפת את עצמך.האמת שלא מאפשרת לך לנוח ולספק לעצמך את מה שאת זקוקה לו כדי לחיות.אל תספרי לי סיפורים שזה בא רק ממקום של לרצות לרדת במשקל(כי למי שזה בא מהמקום הזה עושה את זה בדרך הדרגתית ובריאה,תוך שהוא שם לנגד עיניו את הבריאות שלו בראש),הרי הייתי שם מספיק זמן כדי לדעת מה ניסיתי להקיא מתוכי.
    כרוניתוש-ראיתי שהפצעת מוקדם היום,אני מניחה שאת כבר לאחר סידוריי הבוקר.אני מקווה שתמשיכי היום את הנעימות והכייף שהיה לך אתמול..
    ולכולנו-שבת שלום חברות יקרות,ואני כאן עכשיו,נפרדת מהילדה שהייתי,לתמיד.

לקביעת תור
    סגירה
    הו שלום יקירות שלי!

הוספת תגובה

• הילדה היא זאתי בתוכך

ניצוצות
    21/12/2007

קרן אור מדהימה
    אמרתי לך שגם אני הייתי מחבקת אותה..נכון?
    והלוואי והייתי מחבקת גם את הילדה שלא הייתי...הייתי אומרת לה להירגע, שמותר לבכות,
    כי שלא בוכים זה עושה לחץ איום בפנים, כזה מחנק שלא נגמר..
    ולא לא לא!!! אל תפרדי מהילדה שהייתה בתוכך, כי היא עדיין שם, אל תפרדי ממנה כי הדרך
    הנכונה היא לא להעלים אותה..אלא ללמד אותה איך חיים בעולם הזה, להתאים אותה אלייך היום,
    הלוואי ואני גם אמצא אותה יום אחד..אבל אצלי היא פשוט מעולם לא הייתה קיימת, אז להמציא
    אותה אי אפשר הרי.
    יש מקומות שאתה עובר, מביט לצדדים וממשיך הלאה.
    יש אנשים שאתה פוגש בהם, מחייך קלות וממשיך הלאה
    אבל יש, לא הרבה כמובן, רק כמה מיוחדים, אי שם..
    מקומות שאתה עובר ונשאר, כי טוב לך וחם. וקשה משם להמשיך הלאה.
    ויש אנשים שאתה פוגש בהם ונקשר ואוהב.
    וכשאתה ממשיך הלאה-הם ממשיכים איתך..עמוק בלב..וגם מהדרך היום, כשאני ממשיכה הלאה,
    את איתי עמוק בלב, ויש דברים שעוד כעשור שנים לא הייתי רוצה לזכור מהתקופה הזאתי,
    אבל אותך אני לוקחת לתמיד.
    מקווה שההרגשה הרעה שלך תעבור במהרה,
    ואולי תסתובבי פה קצת באזור..בין המגלשות..תחפשי את הילדה, אני יודעת יותר מדי שהיא
    עוד בתוכך..מממממממ?

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך, נשמה יקרה!

אני
    21/12/2007

אני שמחה לשמוע שעשית זאת. אני יודעת שחשבת על כך הרבה זמן. כן, דיברנו על זה, ואני מניחה שהנושא עוד "ייטחן" - במבט לאחור אנו מבינות דברים אחרת, אבל בכל זאת היינו צריכות לעבור את כל הדרך העקלקלה הזו כדי להגיע לתובנות שמנחות אותך/אותנו היום. לא קל להביט לאחור ולהסתכל לעבר הכואב בעיניים, ואם זה לא אספקט של החלמה והתאוששות - אז מה כן.

כל הכבוד על עוד התמודדות עם הצפה רגשית כואבת שכזאת!

אני גאה בך!

לצערי יומי הופכי ליום האתמול, ואני מחכה שזה יעבור לי...

המון נשיקות ושבת שלום ומבורך,

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה...
    רותם...
    21/12/2007

לפני 3 שנים הייתי חולה באנורקסיה..ומאז יש לי הפרעות אכילה... בחודשים האחורונים הפערות האכילה החמירו מאוד.... אני 5-6 ימים בדיאטה ואז יש לי יום של מלא בולמוסים וכל הימים של הדיאטה נהרסים..כתוצאה מכך העלתי 8 ק"ג....ומצבי הרוח שלי משתנים..התחלתי טיפול פיסיכולוגי אך הוא לא כל כך עוזר..אני ממש מדוכאת וכבר לא יודעת איך לשלוט על עצמי ומתי זה יגמר...אני לא מצליחה להפסיק בכלל את הבולמוסים הענקיים למרות שאני יודעת כמה שהם מזיקים.... האם יש מישהי שהצליחה להפסיק איתם?איך?? אני ממש נואשת ובשביל שזה ייגמר אני אפילו שוקלת לחזור לביה"ח בו טופלתי....כי אני לא רואה שיפור מטיפול אצל הפסיכולוגית ואני יודעת שכל העניין הזה הוא עניין פסיכולוגי נטו..... מה אני עוד יכולה לעשות?????

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה...

הוספת תגובה

• שלום רותם!

אני
    21/12/2007

קודם כל - בת כמה את? והאם את מטופלת אצל פסיכולוגית המתמחה בהפרעות-אכילה? האם הורייך מודעים למצבך העגום דהיום?

שמעי, יקירה - הבולמוסים שלך ייפסקו רק אם תפסיקי להרעיב את עצמך כשבוע לפני כן. אני חושבת שאת יודעת זאת, ואת בעצם ענית לעצמך בתוכן פנייתך. כל עוד תמשיכי ותצליחי להרעיב את עצמך - תאי הגוף שלך ידרשו את שלהם, ופירושו של דבר- התקף בולמוס.

לדעתי כדאי לך לחזור לטיפול היכן שהיית מאושפזת בזמנו, ולקבל עזרה דחופה. אני יודעת שאחרי שחרור מאשפוז ממשיכים במעקב במחלקה תקופה ממושכת. האין זה כך במקרה שלך? בכל מקרה- שם יעזרו לך להתאזן איכשהו ולהילחם בדחף החולני הן להרעיב והן לבלוס. פני לקבלת עזרה במחלקה ואל תתמהמהי, כי חבל על כל יום של סבל שאולי ניתן למנוע אותו.

בהצלחה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רותם...
    21/12/2007

אני בת 16 הוריי מודעים חלקית למצב..הפסיכולית הינה ממוחית להפרעות אכילה... בימים שאני בדיאטה אני עושה דיאטה מאוד מאוזנת שאפילו מכילה כמות קטנה של מתוק ..כך שאני ממש לא מרעיבה את עצמי....אני פשוט אוכלת בריא ומסודר....כיצד אוכל להפסיק את הבולמוסים הלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם יקירה,

אני
    21/12/2007

העובדה שיש לך בולמוסים מוכיחה בפשטות שאינך אוכלת מספיק ושאת פשוט רעבה. בולמוסים יכולים לנבוע גם ממצבים נפשיים (לחץ, דכאון וכו'), אבל קודם כל צריך להשביע את הגוף מבחינה פיזית, ואז לראות מה קורה הלאה.

לכן אני חוזרת על הצעתי הקודמת וממליצה לך לחזור לטיפול מקיף יותר. לאחר שתיצמדי לתפריט שתרכיב לך הדיאטנית, תוכלי לברר עם עצמך היכן את עומדת ומה תהיה תדירות הבולמוסים שיהיו או שלא יהיו לך. בנוסף, שיחות עם איש מקצוע בשילוב עם התזונה המשופרת אולי יעזרו לקדמך למקום טוב יותר עם עצמך.

שיהיה לך בהצלחה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם יקרה!

קרן אור
    21/12/2007

בגוף השאלה שלך את בעצם עונה לעצמך.הבולמוסים יפסיקו ברגע שתטפלי בגורמים שמביאים אותך לשם,וברגע שהטיפול שלך מלבד טיפול נפשי,יכלול גם אספקט תזונתי והוא לאכול בצורה מסודת שתספק לגוף את כל אבות המזון,כדי שזה לא יחזור אלייך כבומרנג.
    אם הטיפול שקיבלת בבי"ח היה יעיל יותר,חיזרי אליו.ולגביי הפסיכולוגית-כדי שטיפול נפשי יהיה יעיל את צריכה להביא את עצמך,לרצות להיות במקום אחר,עם יד על הלב האם את משתפת אותה??האם את חושבת שאת מביאה את המקום הזה לטיפול???
    מאחלת לך הצלחה ,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית נשמתי!

קרן אור
    21/12/2007

אנחנו כותבות באותו זמן וגם את אותו תוכן,האם אנחנו מתחילות להיות כבר דומות???חחח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יפה!

אני
    21/12/2007

נו? וזה מפחיד אותך, אם נהיה דומות? :-)

לילה טוב, נשמתי!

המון תודות לך!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להיפך יקרה,אני רואה את זה כמחמאה

קרן אור
    22/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב ומושלג לכווווולן!!!
    בלונדי
    21/12/2007

כן זו לא טעות! אתם רואות היטב! שלג!!!!!!!! מדהים!!!!!!!!!!!

קרן אור, אני מבינה שאת מאוד עסוקה היום, כי טרם כתבת הבוקר, אז אני רק מקווה שאת נהנית לך שם, ברוגע (??) של יום שישי הישראלי... ספרי מה את מכינה היום לאכול! אולי תתני לי כמה רעיונות, מכיוון שהכל כבר משעמם!!

כרוניתוש- מקסימה. תודה. ראיתי את המייל אך טרם קראתיו. אני שומרת אותו לעוד כמה זמן, לאחר שאתפנה לגמרי מ"סידורי הבוקר" ואשב בנחת. אני שמחה שאת אוכלת מרקים ללא מונוסדיום גלוטמט, כך גם אני!!

פשוט אני- תודה מתוקה, על היחס שלך ועל הניסיון לעזור. את צודקת! כאשר חשים ברע, הדבר הראשוני שעולה הוא לקפוץ למיטה, להסתתר מתחת לשמיכה ולקוות שהכל יעבור. אבל אני משתדלת, דווקא לצאת את הבית בימים כאלה. ולכן אתמול, עשיתי יום שוטטות, וזה בהחלט עזר לי. התחדשתי בכל מיני דברים, ראיתי (המון!!) אנשים, שמעתי "חיים" של אנשים רגילים, והרגשתי בהחלט השתפרה.
    אני מבינה שבן זוגך מבור ממך אך עדיין לא אמרת בכמה מבוגר...

פרפרה- כתבתי לך קודם שאני לא מבינה כלל איך את מסוגלת לעמוד על הרגליים. לא יודעת מה עוד דוחף ומניע אותך, כי הגוף שלך כבר ממש בשלבי פירוק. הלוואי ותהיי חזקה ותמצאי את כל הכוחות לגבור על זה... הלוואי.

ואני אתמול, כאמור, הייתי ביום בילוי בחוץ! למרות ההרגשה הפיזית הרעה, החלטתי שזה עדיף!! כאשר הייתי כל היום מחוץ לבית, לא יכולתי שלא לחשוב על מחשבות רעות, כי לנגד עיניי עמדו מאפים טריים, עוגות, שוקולדים, ממתקים, הכל!! אבל נהגתי כיאות!! הייתי באמת בסדר. ואני ממש גאה בעצמי שהצלחתי לחמוק מזה, כך!!! זה ממש לא פשוט, אבל הצלחתי, למרות כל החרא, ולמרות שהדבר הראשון שאני חושבת עליו כשרע לי- הוא בולמוסים והקאות.

אז זהו. מרגישה רע פיזית, אך קצת יותר מעודדת נפשית. גם הצלחתי שוב להוריד את המעט שעליתי עקב טיולים בחו"ל, אז זה בכלל מעודד.

אני תוהה מה אבשל להיום...

בנימה אופטימית (?) זו, מאחלת לכולכן סופ"ש נעים וחמים. ובואו לדבר כאשר יהיה לכן זמן!

אוהבת,

בלונדי!

הוספת תגובה

• *אתן רואות, כמובן!!

בלונדי
    21/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אוכלת ללא מונוסודיום!!

ניצוצות
    21/12/2007

בלונדינה
    שמחה שהרגשתך השתפרה!!!!
    וגם אני ולא רק כרונית, אוכלת מרקים ללא מונוסודיום וגלודמט!! (נו אתן יודעות איך אומרים את זה)!
    השניה אכלתי מרק לבן-פטריות-תפ"א ונראה לי עוד משהו.
    היה רשום על האריזה מאוד בברור "ללא מונוסודיום וגלודמט" !!!!
    וזה מיועד גם לקרן אור!!!!! ללא מונוסודיום!! הנה את רואה???

טוב אני פה בנתיים
    וקרן אור מנסה להתאושש לה קצת בטח.

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי פשוט אני!

בלונדי
    21/12/2007

יופי שאת לא אוכלת רעלים...
    מרק זה נפלא...

מה חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדינה

ניצוצות
    21/12/2007

חדש האמת שאין בלונדי.
    ואצלך?
    בזמן האחרון אני מסתכלת קצת בנוסטלגיה (ולא נוסטלגיה טובה, לא ממש קיימת אצלי כזאת,
    אבל בסדר)..בדברים שכתבתי, ומוזר לי לראות שכתבתי אותם, שהם היו ככה בראש שלי,
    התכנונים שתכננתי, הדבר הזה שהעסיק אותי כל דקה ודקה במשך היום,
    היום אני יודעת שזה זמן שכ"כ בוזבז, בוזבז כי הגעתי לנקודה הזאתי ושהייתי בה הבנתי שבעצם
    אין כלום, שבעצם אי אפשר לעשות כלום..רק להשלים, אז בזמן האחרון כמו שזה חוזר לי,
    גם נהיה לי חור בבטן, חור כזה שאני יודעת שלעולם לא יתמלא, אבל מכירה את זה שיש חור, ואז
    נושבת רוח? והרוח עושה עוד יותר רע, כי היא "מדגישה" את החור..
    נו שוב פעם אני עם הדימויים שלי
    את מבינה אותי בכלל?

השניה יצאתי מהמקלחת,
    הרתחתי מים
    ועכשיו הולכת להכין תה קינמון עם מעט חלב (מומלץ!! למרות הצבע המזעזע שנוצר).

כבר חוזרת

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

אני
    21/12/2007

אני שמחה לשמוע שהעננה שרבצה מעלייך עברה-חלפה לה, ואני מקווה שלא תחזור, ולפחות לא בקרוב! יפה שיצאת החוצה אתמול חרף מצבך, ואני שמחה שהצלחת להתאושש ולהרגיש טוב עם עצמך.

[להרגיש טוב עם עצמי... חלום נגוז רחוק].

כתבי לי רק מתי שיתחשק לך. בלי לחץ.

בהצלחה בבישולים והמשך יום נעים!

ו...אל תשכחי לעדכן מה בתפריט היום!

שלך באהבה,

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!
    G'N'R
    20/12/2007

שלום אני בן 16 ויש לי ידידה בת 15 מחולניקית.מאז שאני זוכר אותה היא הייתה מודעת לאיך שהיא נראיתוכל הזמן הייתה בלחץ להרזות למרות שהיא לא שמנה יש לה טיפה טיפה בטן.לפני כמה ימים היא סיפרה לי שהיא דחפה אצבע והקיאה-מה שממש זיעזע אותי והיא אמרה שהיא רוצה להמשיך עם זה.היא ממש יפה ומקבלת הרבה מחמאות ככה שאנלא מבין מה הבעיה
    מה אני יכול להגיד לה כדי שהיא תשנה את דעתה?
    באיזה צורה להתנהג אליה כדי שהיא תבין?
    בבקשה תנו תשובה מהר!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!

הוספת תגובה

• שלום לידיד האכפתי!

אני
    21/12/2007

החברה שלך נכנסת/נכנסה לבעיה חמורה, ולא פלא - אם היא רקדנית אזי היא כבר בקבוצת סיכון. בולמיה היא בור שואב שבהרבה מקרים פשוט אי-אפשר לצאת ממנו.

מה לעשות??

שאלה טובה... לתפוס איתה שיחה רצינית ולהסביר לה שזו לא הדרך לרזות, אלא זוהי דרך חתחתים להרס הגוף עד מוות. לצערי, בחברה שהיא נמצאת הבולמיה מאד נפוצה, כך שהיא צריכה הרבה כוח כדי לעצור את התהליך ההרסני הזה שהיא כבר נכנסה אליו.

להלן רשימה חלקית בלבד של הנזקים הצפויים אם היא תמשיך לדחוף אצבעות לאורך זמן: הרס כל מערכת העיכול העליונה (קיבה, שסתום קיבה, וושט, שריר הבליעה, לוע, גרון, שיניים), ריפלוקסים, הקאות לא רצוניות עד אי יכול לאכול, בצקת, התנפחויות, שט"דים ולגראנד פינאלה: שיבוש אלקטרוליטים שעלול להוביל לדום לב בשירותים.

שבת שלום!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה להגיד לה????

G'N'R
    21/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להגיד לה בדיוק את מה שכתבתי לך -

אני
    21/12/2007

שזו לא הדרך הנכונה והיעילה לרזות, אלא רק להרוס את עצמה, את גופה ואת נפשה עד מוות. צריך להסביר לה שהמדרון הוא מאד חלקלק, ושמהר מאד היא תאבד שליטה על ההקאות שלה. אתה גם יכול "לגולגל" בולמיה נרבוזה, ולמצוא המון חומר בנושא.

לילה טוב!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

G'N'R
    22/12/2007

תודה על כל העזרה אבל עדיין לא הבנתי. אוקיי אני צריך לעשות שיחה איתה אבל עשיתי את זה כבר מספר פעמים וזה לא עזר
    איך אני אמור לגשת אליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם גישה זה העיניין

ניצוצות
    22/12/2007

אני מאמינה שהדרך היחידה והטובה שאתה יכול לעשות מהצד שלך היא לגשת אליה בצורה
    אכפתית, לא ביקורתית, אך זה לא אומר שהיא לא צריכה את זה..
    אני מאמינה שהיא כן צריכה את היחס היותר נוקשה אליה בעיניין הזה, מלבד רק תמיכה חברתית,
    כי לרוב הדברים האלה נובעים מרבדים יותר עמוקים שנמצאים בנפש, שזה הרבה יותר מאשר
    "סתם" להרזות..ואתה אולי לא ממש מבין את זה..
    קשה לי להציע לך שאולי לפנות לגורם יותר מבוגר, כי אני יודעת שמבחינתה זה עלול להיות מאוד
    רע, זה עלול להיות אפילו טריגר שיתן לה את ה"פוש" לדחוף את עצמה עוד יותר לזה..
    אל תחשוב יותר מדי, באמת כל כך יפה לראות את זה שהיא חשובה לך ככה, ושחשוב לך לעזור
    לה, ואני מבינה שאת מתלבט עם עצמך אם בכלל יש לך דרך לעזור לה..
    אני מציעה שבתור התחלה תנסה לדבר איתה שוב, כמו שאמרתי-בלי לחשוב יותר מדי,
    ובאמת תאמר לה מה שכרונית הציעה לך, נראה לי מאוד נכון..

אני מקווה שזה יצליח לעורר אצלה משהו,
    בנתיים מאחלת לך לילה טוב,

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יקרות שלי!
    קרן אור
    20/12/2007

איזה יום גשום נחת עלינו ואני כאן עם התה מתחילה את הבוקר.
    אני מצטערת על היום שהיה לרובנו אתמול,אבל אתן יודעות כל חרא מסתיים בסופו של דבר ומפנה את מקומו לאפשרות טובה יותר,ליום חדש שקמים עם התמודדות חדשה,כי יהיה מה שיהיה אנחנו כאן כדי לנצח!ואנחנו נגיע לזה!
    מאחלת לכולנו יום חמים מבפנים,וללא התעטשויות(את זה אני מאחלת לעצמי כרגע...)
    ואני כאן אם מישהי צריכה.
    שולחת חיבוקים ונשיקות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יקרות שלי!

הוספת תגובה

• בוקר אור!!

בלונדי
    20/12/2007

ופה דווקא אין גשם, אך הכל קפוא, והייתי צריכה להפשיר את הרכב במשך כמה דקות כדי שיהיה ראוי לנסיעה.
    השעה 07:30 בבוקר והשמיים שחורים כאילו אמצע הלילה...

מה שלומך, קרן אור?
    קיבלתי את המייל שלך.. תודה רבה יקירה!

אני מרגישה קצת יותר טוב הבוקר...! ואם כבר הזכרת התעטשויות- גם אני בעסק, לצערי.

כרונית- אלף תודות על המייל שלך, אני מייד ניגשת לענות. מקווה שיש לך יום נעים! למרות הגשם...

ולכולן- שיהיה בוקר חמים ויום עוד יותר חמים וקל!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יקרה!

קרן אור
    20/12/2007

מאחלת לך גם בוקר נעים.אני עדיין בבית,הודעתי שאאחר לעבודה כי אני מקוררת נורא,אבל בנתיים העמדתי מרק על האש,שיהיה לכולנו כשנחזור...ביום כזה זאת ממש הצלה.
    אשמח לשמוע ממך יקרה,אוהבת,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כייף לך...

בלונדי
    20/12/2007

שהכנת מרק!! הלוואי עלי מרק בייתי... אני מרגישה כמו סמרטוט ואין לי כוח לכלום.
    אבל לא כייף לך שאת מקוררת. מסכנה.

חשבתי לצאת מהבית, ללכת להסתובב אבל אין לי כוחות.
    ומצד שני- לא בא לי להיות כל היום בבית.

אולי אלך לנוח מעט ואצא מאוחר יותר.

תרגישי טוב יקרה! ויום נעים וקל!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהריים טובים! (ואני בבית?!??)

ניצוצות
    20/12/2007

רציתי לספר לכן,
    פגשתי היום מישהי שליוותה אותי המון בילדות שלי, הייתה איתי המון, מכירה
    את העיניין שקר לי, אפילו צחקנו ואמרתי לה שהייתי קטנה היא הייתה מחממת לי את הידיים
    בידיים הנעימות שלה...כן יש לה ידיים מאוד מיוחדות.
    ואמרתי לה שכן גם עד היום זה נשאר הקור הזה שלי, רק התעצם יותר ויותר..
    והייתה איתה עוד מישהי שהכירה אותי, ועוד מישהי שחברה שלהן, והמישהי הזאתי שלא מכירה
    אותי, אמרה להן "תראו איך העיניים שלה מדברות" -אז חייכתי ולא הבנתי מה זה אומר, אז שאלתי
    והן אמרו שהן מקרינות המון אור...ומה זה אומר? שאפילו בעיניים אני צריכה לעבוד על אנשים?
    שאפילו העיניים שלי מצליחות לשחק? חחחחח זה מצחיק.
    אבל זה נכון, אני באמת "מדברת" המון עם העיניים, סתם חשבתי על מה שהן אמרו לי.
    אני תמיד אוהבת לפגוש כאלה אנשים שהכירו אותי שהייתי קטנה, באמת מאוד קטנה, יש איזה משהו
    אמיתי בי שיוצא, לא יודעת למה..כי החיוך שנהיה לי על הפנים הוא חיוך אמיתי, לא משנה אם כרגע
    אני מאושרת או לא, כאילו משהו מדבר מתוכי.
    אגב הפגישה הייתה מקרית לחלוטין, ממש לא משהו מתוכנן, אנחנו נפגשות מדי פעם, כי בכל זאת
    אנחנו לא גרות רחוק אחת מהשניה כל כך, אבל אף פעם אנחנו לא מדברות יותר מדי, רק אני באה
    נותנת לה נשיקה ומה שלומך וזהו.

טוב חימם לי את הלב בקור הזה שיש בחוץ האמת..

בלונדי צאי החוצה אם זה יעזור לך קצת,
    אני למשל כשאני נמצאת במצברוח כזה, אני חייבת לצאת,
    כי הנטייה הטבעית שלי היא להיקבר מתחת לשמיכה ולא להבין בכלל
    שאני נמצאת בדיכאון, אז אני פשוט מהתחלה יוצאת, הולכת לקנות בגדים..
    האמת שזה מה שמצליח לעזור לי לכמה דקות...ובאמת שעוזר, לפחות לי.
    או אפילו סתם לצאת עם חברה או מכרה לבית קפה.
    לא להיותב אווירה לבד, לא להיות רק עם עצמך, כי אז ההרס יוצא החוצה כדי שלא
    נהיה לבד, וזה כבר מצב יותר מסוכן..

שולחת לך לבבות של חום ומקווה שיגיעו אלייך עוד חמות.
    פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדייי

ניצוצות
    20/12/2007

לא עניתי לך אתמול, כן הוא מבוגר ממני..אבל לא ביותר מדי.
    ומזרק שוקולד זה אכן מבטיח! הזרקה מידיית לדם, ומהדם במהירות יתרה זה מתפזר
    לכל חלקי הגוף השונים..
    חזרתי לאוסודיום היום...נו קרן אור הולכת לצעוק עלי.
    בדיוק עכשיו סיימתי!

טוב מקווה שיצאת לך לטייל קצת..
    פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אני!

קרן אור
    20/12/2007

מנוסודיום גלוטומט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

אני
    20/12/2007

קיבלתי את תשובתך, יקירה, ואני מקווה לענות לך עוד הלילה. אגב, גם היום ביצעתי נוהל "ויברח!", והיה לי נחמד מאד, ותיכף יהיה לי אפילו עוד יותר נחמד!...

קרן אור ופשוט אני - מספיק לריב שם!!! השם הנכון הוא: מ-ו-נ-ו-ס-ו-ד-י-ו-ם ג-ל-ו-ט-מ-ט. חחח... כן, כן - מונוסודיום גלוטמט זה השם.

וכעת, לאחר שמילאתי כרסי במרק חם ספק רותח אך ללא מונוסודיום גלוטמט, אפנה להתכונן למפגש חברתי נעים ואוהב... חבל רק שאני מתה מקור!

המשך יום נעים!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית יקרה...

קרן אור
    20/12/2007

נשמע מעניין ומסקרן....
    טוב ששתית מרק,באמת קר בחוץ,אולי תוותרי??
    חחח..
    המשך יום נעים.
    ודי כבר עם המונוסודיום הזה!יש לי אלרגיה אליו!(אגב אין לי בבית מאכלים או תבלינים שמכילים אותו,אז לפחות בקטע הזה הסנדלר לא הולך יחף...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני...
    פרפרה
    19/12/2007

המשפט המדהים הזה שכתבה "פשוט אני" -
    "אלי-
    תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    אומץ-לשנות את הדברים אשר ביכולתי
    ואת התבונה להבחין בין השניים"
    התפילה הזו מונחת אצלי על השולחן מגיל 10 בערך. קיבלתי אותה חרוטה על לוח עץ מתנה, ועד גיל 16-17 אפילו לא ממש הבנתי מה כתוב שם, ומהרגע שהבנתי - זה המשפט הכי חזק שיש בחיים, לפחות מבחינתי.

בלונדי, קרן אור - אין לי באמת מושג איך פיזיולוגית אני מחזיקה מעמד, כבר אמרנו שהמשקל שלי ממש לא תת משקל, למרות המזון הכל כך מועט וכל כך הרבה ספורט, אבל כן - אני מורעבת, עם מחסור חמור בברזל,ף סידן ויטמין D, B12... אני ממשיכה כי הגוף שלי בגד בי או שאולי אני הרסתי אותו - תלוי מי מסתכל על זה, בכל אופן - זה המצב...
    לפחות עם האפיזודה של ההקאות האלה גמרתי. כמו הרבה דברים בחיים, זה גם עניין של החלטה, וכמו הפתיחה כאן למעלה - זה מסוג הדברים שביכולתי לשנות...
    תודה שאתן כאן - זה המקום היחיד שה"צד" הנסתר הזה בחיי , לפחות כלפי כל הסביבה שלי, יכול לצאת...

לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני...

הוספת תגובה

• היי פרפרה!

קרן אור
    19/12/2007

קראתי היום באיזשהי מצגת משפט מעניין:ככול שמוח האדם מטורף יותר,הטבע כועס יותר(באנגלית זה נשמע יותר טוב).וזה גרם לי להקביל את זה לגוף שלנו ככול שנתערב במנגנון הטיבעי שלו,כך זה יתנקם בנו ויחזור אלינו כבומרנג.זה גם לא שאלה של משקל או לא,כל גוף בהתאם לנטיה שלו יתמוטט במצב כזה,השאלה מתי ולמה.
    ואני כאן פרפרה,אין צורך להודות,ויותר מאשמח להיות חלק בתהליך בריא יותר.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרה

ניצוצות
    20/12/2007

פרפרה אהבתי את מה שכתבת..
    אבל שתדעי לך שהמשפט הזה כתובבגדול על ספר "N.A" שמיועד לאלה שנגמלים מסמים,
    יש לו הרבה סדרות לספר הזה, כל יום אם אני לא טועה עם לומדים "שיעור" -והפתיח שלהם
    כל פעם מחדש כאשר עם נבגשים כקבוצה, זה הפתיח שלהם.
    "אלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    ותבונה להבחין בי השניים"-האמת שגם אני מכירה אותו מגיל מאוד קטן.

טוב אני פה עם הקפה,
    ומאחלת לך יום נעים
    ולכולן..

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרה!

בלונדי
    20/12/2007

כמו שכבר נאמר פה, גם אני מאחלת לך שתמצאי את כל הכוחות לקום ולצאת מהמעגל המסוכן וההרסני הזה...
    הלוואי ותצליחי...
    אבל נראה שאת ממש כבר במצב רע מאוד.

שיהיה לך יום קל!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו, פרפרה!

בלונדי
    20/12/2007

תת-משקל הוא לא תמיד המדד. הרי זה התעתוע שבבולימיה- כלפי חוץ הכל נראה "בריא", אך בפנים הכל נהרס.
    רק מי שלא מבין דבר בה"א, יכול לחשוב שבולימית בריאה, כי היא הרי "לא רזה מידי, היא בסדר"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי

פרפרה
    20/12/2007

התעתוע מוכר, אני חושבת שבמקרה שלי הוא יותר לכיוון האנורקסיה, זה מה שהכי מתעתע...אם אני חיה על 500 קלוריות ליום, ומוציאה 1,000 ביום באימון כל יום, ששה ימים בשבוע ולפעמים גם שבעה - זה התעתוע הכי גדול...
    אגב, לא הקאתי מהיום, כמו שהבטחתי לעצמי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרה!!!!!!!

בלונדי
    21/12/2007

אני לא מבינה בכלל איך את עומדת על הרגליים....
    אני זוכרת אותי בימים כאלה, פשוט גפרור תלוש וחסר אנרגיה לחלוטין!!!

מאחלת לך שתצליחי לגבור על זה ולהוציא עצמך משם!

סופ"ש נעים שיהיה לך!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב נעים בנות יקרות!
    קרן אור
    19/12/2007

בלונדי-שמחה שהצלחתי לחמם לך מעט את הלב,התכוונתי לכל מה שכתבתי ואני מקווה שתוך כמה ימים ערפילי האי וודאות יתחלפו במשהו ודאי פשוט וקל..תודה על המחשבה על להאכיל אותי,אבל נראה לי שלא חסר לי כאן...
    פשוט אני-תמשיכי לפנטז על המזרק שוקולד,בדיוק כפי שאני אמשיך לפנטז עליו,כיוון שהילדים חיסלו אותו עוד לפני שהגעתי הביתה היום(ואולי טוב שכך,כי חיסלתי חצי תבנית של בראוניס...ןעכשיו שאני חושבת על כל המרכיבים בנפרד נהיה לי רע...חחח...)
    ועוד משהו אבל רציני-אני חושבת שלפעמים כשמקיאים נפשית,זה מתבטא גם פיזית.אבל צריך לעבור את המחסום הזה,תמיד צריך לשבור את קשר השתיקה.ברור שזה יהיה קשה כי את לא רגילה,אבל אח"כ התחושה של הגוש שתמיד ישב בפנים מתחלק לעוד מישהו ולפחות יש הקלה כי גם לשמור על משהו בפנים ולחיות בסוד זה קשה.ואולי הכי קשה.צריך לתת לאמת את הממשות הראויה שלה ומתוך זה לצמוח.ולא,מי שאוהב אותך ואיכפת לו ממך לא מרגיש שזה כבד או מעיק לו מידי.אז הסירי דאגה מלבך.לגביי הבחור-את נמצאת כרגע עם עצמך במקום שלקבל החלטה זה לא דבר חכם כרגע.קחי הפסקה (לא ניתוק) ולפעמים בשלבים האלו עולים רגשות שעד היום לא הרגשנו,לכי תדעי,אולי יתברר לך שהקשר חסר לך דווקא...
    פרפרה-אני שמחה ע"כ שאת מעלה על הכתב את המציאות עימה את חיה,אבל לא ברור לי למה את בוחרת להמשיך בה.את יודעת הרי שזה הרסני,ואת גם יודעת שמן הסתם את תתמוטטי באיזשהו שלב,לא עדיף לעצור לפניי??הרי אי אפשר לחיות עם התעמלות אובססיבית(שלא ברור לי איך את מצליחה בכלל) ועם הרעבה,עבודה,ושיגרה.בסופו של דבר זה יגמר,ולא טוב.זה גם גורם לך לחוסר יכולת לפנות מקום לדברים אמיתיים,לזוגיות,לפנאי,לחברה.אני מקווה שמתי שהוא נהיה חלק בכיוון בריא אצלך,ואין טעם לנאום לך,כי ברור לי שזה יכנס ויצא כמו שזה,אבל אני באמת מקווה בשבילך שתצליחי מתי שהוא כן לראות דברים אחרים,כן לראות את עצמך כמו שהסביבה רואה אותך,וחבל לבזבז את כל האיכויות האלו בשביל כלום.אבל זה כבר שלך ותלוי רק בך,לטוב ולרע.זאת שאלה של גישה ושל החלטה.ואני מקווה שהקול השפוי שבתוכך יצליח לגרום לך לקבל החלטה נכונה על החיים שלך.

לקביעת תור
    סגירה
    ערב נעים בנות יקרות!

הוספת תגובה

• הי קרן אור...

בלונדי
    19/12/2007

הנה אני כותבת משהו והולכת ועושה את אותו הדבר...
    הקאתי.
    מרגישה חרא.

פשוט חרא...

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרתי או לא אמרתי??

ניצוצות
    19/12/2007

יקרה את קרן אור, אמרתי שיגמר עוד לפני שתבואי???
    כן כן בבוקר אמרתי לך..
    ואת..."יש שם 60 מ"ל, הם בחיים לא יסיימו את זה" -נוווו את רואה!!
    אני תמיד צודקת!

תודה על דברייך, תודה תודה תודה
    ואין לי עוד מה להגיד
    רק שאני אוהבת אותך
    ולגביו-אני לא יודעת, באמת שלא...אני מרגישה רע שאני משאירה אותו ככה באוויר, והאמת הכי
    עצוב זה שהוא לא קולט נראה לי...או שאולי לא רוצה להראות לי שכן.

תפסיקי לסנן אותי

אוהבת
    פשוט אני

ובלונדי-תנסי להחזיק מעמד, אין לי מושג מה עובר עלייך, רק ברור לי שמשהו מאוד לא טוב,
    אני מקווה שתמצאי את הדברים להאחז בהם,
    אני למשל ברגעים האלה..חושבת על דברים של העתיד, על דברים שכדי שהעתיד הזה יגיע, לא אוכל
    להמשיך בהרס הזה, וזה עוזר..לפחות לי, מהמקום שלי.
    אני יודעת שאת חזקה, ואת גם יכולה למצוא את הכוחות שלך, את האמונות שלך.
    תנסי רק להאחז במשהו, לראות את הנקודה הזאתי בעתיד..להאמין בה, לשאוף ולרצות להגיע אליה..
    שזה יהיה המניע שלך...

פשוט אני
    שמפה מישראל מקווה שתהיי בסדר, מקווה שתעברי את היום הזה, תנגבי את הדמעות,
    ותגידי לעצמך שאת צריכה לקום מהמקום הזה, קומי
    ואל תחשבי
    ודי להקיא-זה רק מכניס אותך יותר עמוק, יותר עמוק ויותר בפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פשט אני!

בלונדי
    19/12/2007

כן אני יודעת.... הקאות לא פותרות כלום, אני יודעת את הכל, יודעת הכל!

לפעמים נראה כאילו החיים רק מנסים להכשיל אותנו, כאילו הכל צריך להיות כל כך מסובך, כאילו כלום לא יכול לבוא חלק...

יהיה בסדר, אולי... בסוף!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שכתבתי לפני כמה שנים
    ניצוצות
    19/12/2007

למה הרגת אותה?
    למה השארת אותה בלי רגשות?
    אטומה
    ואין יכולת לתקן
    עזוב אותה
    אולי היא תצליח לפתוח בדרך משלה
    אל תסתכל עליה, זה מפריע, היא רואה

אני מפחדת שיהיה מאוחר מדי,
    יש רגעים שבהם אני מרגישה שאני מנסה לעקוף את הזמן, להגיע לפניו,
    לפני שיהיה מאוחר מדי.
    הלוואי והזמן היה יכול להיעצר מלכת ואני אוכל לחשוב מבלי שהזמן ימשיך,
    וככה אני לא "אפספס" אותו.
    לפעמים אני מרגישה שכל הפחד הזה, הכאב, עשו אותי לכ"כ אטומה מבלי לשים לב
    שפשוט לא אכפת לי מעצמי, אלא רק לדעת, להבין, לזכור..שזה ימשיך, אפילו לחזור לאותו רגע,
    רק כדי להפסיק את האורות האלה, את התחושות הבלתי נפסקות.
    לגרום למי שגרם לי לכ"כ הרבה סבל שעדיין לא נפסק, לשלם על מה הוא עשה, להודות בך,
    או שרק ידע שלפחות אני זוכרת, זוכרת ויודעת.
    אבל המחשבה שהוא באמת יודה בפני שזה באמת קרה, מפחידה אותי, מצמררת אותי.
    יש רגעים שאני חושבת, ונדמה לי שהכל לא אמיתית, לא מציאותי, שמה שאני זוכרת איננו נכון כלל,
    שהכל המצאה מטורפת של הדמיון שלי??
    אך האם זה יכול להיות המצאה דמיונית בלד? הרי נראה כל כך אמיתי, הזיכרון..התחושות.
    אני הרי יודעת גם שכל מה שאני זוכרת נכון, אז למה בכל זאת אני רוצה להוכיח לעצמי את זה, דרכך??
    למה אני רוצה לבדוק מה יקרה אם אני אעמוד מולך..לבדי..שוב, והפעם בנעליים אחרות.
    למה אני צריכה את הסיכון הזה? את החוסר ידיעה של מה שיקרה אחרי...?
    ברור לי לגמריי שאם נהיה לבד מבלי אף אחד שאני יודעת שמחכה לי, יחזור לי הפחד לאבד שליטה,
    להיות חסרת הגנה לחלוטין, מולך.
    אני יודעת שאם נהיה ככה לבד, ועוד ביוזמתי, אני יהיה חסרת הגנה שוב, הוא יהיה זה שיחליט מה יקרה,
    השליטה תהיה בידיו, שוב, רק שהפעם אני אתן לו אותה.
    למה אני מחפשת את הסיכון הזה? למה ההתגרות הזאתי?
    למה הרצון הזה להביא אותו למקום שהוא יוכל שוב לפגוע בי, מה אני רוצה להוכיח לעצמי?
    שהיום לאחר הרבה שנים אני חזקה? הרי אני יודעת שזה שטויות, אני יודעת שזה לא ככה, אז למה בכל
    זאת אני רוצה לחזור למקום הזה, מולו, רק שהפעם בלי מסיכות, בלי זיופים, מה אני רוצה שיקרה?
    האם באמת כדי לי לקחת את היכון? האם באמת כדי לי לשאת בתוצאות של אח"כ?
    האם באמת אוכל לעמוד בעוד טראומה? רק שהפעם לא אוכל להאשים אף אחד, הרי אני אוביל את עצמי
    אליו, הפעם אני אהיה האשמה.
    הפעם לשם שינוי ההחלטה בידיי,
    הפעם אני אתייצב מולו
    אסתכן
    אתגרה בו כמה שאפשר
    ואראה מה יקרה.

לא יודעת למה העתקתי את זה לפה, מצאתי את זה לפני כמה דקות..
    אני כבר מאחורי זה,
    לא השגתי כלום האמת, התמודדתי?
    לא יודעת.
    לפעמים אי אפשר להגיע למה שאנחנו רוצים..לא משנה כמה נחשוב שאנחנו חזקים,
    לא משנה כמה חשבתי שאני "אפיל" אותו בפח, בסוף הפלתי את עצמי, אבל קמתי..
    קמתי ואני כבר לא באותו מקום
    אסור לי לחזור לשם
    לפעמים יש לנו שאלות, שאין מענה עליהם, היה לי קשה להשלים עם זה

לקביעת תור
    סגירה
    משהו שכתבתי לפני כמה שנים

הוספת תגובה

• המשך==>

ניצוצות
    19/12/2007

לפעמים פשוט צריך לקום מהמקום הזה,
    אני חושבת שקמתי
    היום אני יודעת שכמו שאף אחד לא יגיד לי שאני צודקת, שהכל נכון, שכל מה שיש לי בראש
    נכון, אני יודעת, למדתי להאמין לעצמי,
    כבר לא מחפשת הוכחות, במיוחד לא מהאנשים שהכי פחות יעזרו לי,
    הרי מה חשחבתי? שמי שאני רוצה פשוט יודה וזהו?
    כמה תמימה הייתי..?
    באמת האמנתי..האמנתי שאני הוכיח לעצמי,
    אבל היום אני יודעת שאני כבר לא צריכה את ההוכחות האלה, לא צריכה את האישור,
    מה שברור לי ברור לי..
    ומה רציתי?
    לסכן את עצמי
    להחזיר את עצמי לאותו מקום, לאותו מקום נוראי, רק שהפעם אני אבוא אליו מרצוני, אכנס לתוכו
    מרצוני...רק כדי להפיל אותו?
    לא היה אכפת לי בכלל מה יקרה לי, לא שינה לי אפילו,
    רק רציתי ל"הפיל" אותו, ואולי הייתי מפילה את עצמי יותר עמוק ממה שאני יכולה להפיל אותו?
    האם זה שווה?
    עונש? למי עוזר עונש?
    מה שנעשה נעשה, ולתקן אין ביכולתי
    יש משפט שאומר:
    "אלי
    תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    ואת התבונה להבחין בין השניים"

מוזר לי לכתוב את זה פה,
    בוודאי אחרי הרבה שנים שזה נכתב, האמת סתם הסתכלתי במגירה ששמורים דברים
    שכתבתי, ומצאתי את זה..

מאחלת לכן ערב טוב,

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אני יקירה

קרן אור
    19/12/2007

ברור לי למה זה עלה דווקא עכשיו...והאמת היא שמאתמול אני חושבת בדיוק על הקונפליקט הזה.מנסה לחשוב כמה זה יכול לעזור לך,מה מניע אותך,האם התועלת רבה על הנזק ואם כן,איזה מחיר תשלמי.
    וכמו תמיד,התשובות נמצאות אך ורק אצלך.וברור לי שתצטרכי לסגור את אותו פרק אם זה להעמיד את האשם על דוכן העדים,או אם פשוט להבין ולהמשיך ולדעת שהיום אף אחד לא יכול לפגוע בך,כי באמת השתנית וגדלת מאז.
    למילים של ילדה יש כוח משל מבוגר...וההבזקים הם דרכו של התת מודע להודיע לנו אני זוכר.וזה משהו שאי אפשר להמציא.זה משהו שהוחא אמיתי וקיים,וחבל שלא בדימיון.אבל הדימיון שלנו לא חולה,זה רק האנשים מסביב...
    ניסיתי לחשוב מה הייתי עושה ואין לי תשובה.אני הייתי מנסה להוציא את הצדק לאור,כי כזאת אני,אבל מי אמר שזה נכון??מי אמר שהתשלום והלהתמודד עם זה שוב לא קשה יותר???
    יקרה,האמת מוצאת דרכים לצאת מתוכנו.והשאלה איך אנחנו בוחרות להתמודד איתה היא החשובה,אבל צריך להתמודד,ולא להדחיק.ואני איתך בדרך,מוכנה לעמוד מאחורייך במה שתחליטי שהוא הטוב ביותר עבורך.
    לילה טוב יקרה שלי,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור מדהימה

ניצוצות
    19/12/2007

קרן אור יקרה,
    כבר העמדתי את מי שהיה צריך על "דוכן העדים" הפרטי שלי, הוא היה העד הראשי, שאר
    ה"עדים" לא יודעים על מה הם מדברים, באותה תקופה עשיתי המון "סקירות" כלליות, מכולם..
    ואצלו התשובות..אבל תשובות למה? למה אני צריכה תשובות? אם בכלל אין לי שאלות?
    רק שאלה אחת גדולה שהיא "למהההההה??????"
    אבל אין תשובה, ובוודאי שלא ממי שאני יכולה לקבל, ולדברים החולים שאנשים עושים, אין הסברים
    הגיוניים.
    אז כמו שאמרתי, נותר להשלים..ולהמשיך הלאה..
    למרות הכאב, היום אני כבר הרבה אחרי אותו היום שהייתי תמימה, שהאמנתי שאני יכולה להעמיד
    אותו במקום, כי אין לו מקום, ואין שום דבר שמוחק הכל.
    היום אני כבר לא מוכנה לסכן את עצמי כדי להפיל אותו, כמו שאמרתי, בעבר זאת הייתה המטרה
    העיקרית שלי, לא יכלתי לתפקד, רק כל היום המוח נתחן בסרטים, ואני שמחה שלא הצלחתי
    להוציא את ה"סרטים" שלי לפועל, לא בטוח איפה הייתי היום אם הם היו יוצאים.
    וזה בסדר, היום יש לי השלמה..היום אני יודעת שמה שקרה קרה, וזהו, אי אפשר לשנות ואי אפשר
    לעשות שזה לא יהיה קיים, כי זה כבר היה, והיום נותר לי רק להמשיך לחיות..ובלי שום קשר לעבר.

אל תהיי מאחורי, תהיי ליידי,
    תודה
    את יודעת כמה התודה שלי גדולה??
    אני יודעת שלא.

אוהבת אותך

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור מדהימה

ניצוצות
    19/12/2007

קרן אור יקרה,
    כבר העמדתי את מי שהיה צריך על "דוכן העדים" הפרטי שלי, הוא היה העד הראשי, שאר
    ה"עדים" לא יודעים על מה הם מדברים, באותה תקופה עשיתי המון "סקירות" כלליות, מכולם..
    ואצלו התשובות..אבל תשובות למה? למה אני צריכה תשובות? אם בכלל אין לי שאלות?
    רק שאלה אחת גדולה שהיא "למהההההה??????"
    אבל אין תשובה, ובוודאי שלא ממי שאני יכולה לקבל, ולדברים החולים שאנשים עושים, אין הסברים
    הגיוניים.
    אז כמו שאמרתי, נותר להשלים..ולהמשיך הלאה..
    למרות הכאב, היום אני כבר הרבה אחרי אותו היום שהייתי תמימה, שהאמנתי שאני יכולה להעמיד
    אותו במקום, כי אין לו מקום, ואין שום דבר שמוחק הכל.
    היום אני כבר לא מוכנה לסכן את עצמי כדי להפיל אותו, כמו שאמרתי, בעבר זאת הייתה המטרה
    העיקרית שלי, לא יכלתי לתפקד, רק כל היום המוח נתחן בסרטים, ואני שמחה שלא הצלחתי
    להוציא את ה"סרטים" שלי לפועל, לא בטוח איפה הייתי היום אם הם היו יוצאים.
    וזה בסדר, היום יש לי השלמה..היום אני יודעת שמה שקרה קרה, וזהו, אי אפשר לשנות ואי אפשר
    לעשות שזה לא יהיה קיים, כי זה כבר היה, והיום נותר לי רק להמשיך לחיות..ובלי שום קשר לעבר.

אל תהיי מאחורי, תהיי ליידי,
    תודה
    את יודעת כמה התודה שלי גדולה??
    אני יודעת שלא.

אוהבת אותך

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי פשוט אני!

בלונדי
    19/12/2007

נשמע שעברת התעללות נוראית....
    אני לא יודעת מה ולמה, אבל אני שמחה שזה היום מאחורייך....!
    ואני מקווה שמי שגרם לך לסבול, משלם יום-יום על המעשים שלו!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרתי או לא אמרתי??

ניצוצות
    19/12/2007

יקרה את קרן אור, אמרתי שיגמר עוד לפני שתבואי???
    כן כן בבוקר אמרתי לך..
    ואת..."יש שם 60 מ"ל, הם בחיים לא יסיימו את זה" -נוווו את רואה!!
    אני תמיד צודקת!

תודה על דברייך, תודה תודה תודה
    ואין לי עוד מה להגיד
    רק שאני אוהבת אותך
    ולגביו-אני לא יודעת, באמת שלא...אני מרגישה רע שאני משאירה אותו ככה באוויר, והאמת הכי
    עצוב זה שהוא לא קולט נראה לי...או שאולי לא רוצה להראות לי שכן.

תפסיקי לסנן אותי

אוהבת
    פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור, קיבלת את המייל השני שלי???

בלונדי
    19/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום כולכן!
    פרפרה
    19/12/2007

אני פה, עוקבת בדאגה ובעניין אחרי כולן. היום הגעתי מוקדם יחסית אז יש לי כח להגיב - בד"כ אני כל כך גמורה בשעות המאוחרות שאני מגיעה הביתה שאני רק בוהה פה על המסך...
    בסה"כ אין הרבה חדש אצלי - עם הבחור העניין התמוסס באופן הדדי...דברנו עוד כמה פעמים וזה לא התרומם.
    צר לי לשמוע על בלונדי - לכולנו יש ימים כאלה, זה פשוט עובר וככה צריך לנסות להתייחס לזה... אני יכולה לספר לכן שבחודש האחרון, אחרי תקופה מזוויעה שבחלקה הסופי כבר הייתי כאן אני פשוט החלטתי לשחרר קצת מהחרדות הקיומיות שלי - כמה שזה נשמע פשטני זה הדבר הכי מסובך שישי, בטח למי שיש / הייתה הפרעת אכילה.. לכן אני פשוט אומרת לעצמי שמה שצריך לקרות יקרה וזהו.
    לי זה עוזר.
    השבוע קצת קשה לי עם האוכל... מכיוון שאני מתאמנת כל כך אינטנסיבי בבוקר - כמעט 2.5 אירובי, וכעקרון לא אוכלת עד הערב , בימים האחרונים נפלתי להקאות בצהריים - הרגשתי שאם אני לא אוכל משהו אני פשוט אמות ברעב, ממש ככה. אז אכלתי, והקאתי... :( זה ממש לא קורה לי הרבה ואני חייבת לחזור לשיגרה ולהפסיק מייד, וכך יהיה ממחר.
    נקווה לטוב לכולנו,
    שלכן,
    פרפרה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום כולכן!

הוספת תגובה

• הי פרפרה!

בלונדי
    19/12/2007

זה לא ימים, זה כבר יותר מזה....

את נשמעת לי במצב ממש גרוע, לא אוכלת, מתאמנת באובבסיביות, מקיאה... בטח שתרגישי שאת מתה מרעב.
    תגידי? איך יש לך כוח בכלל ללכת על הרגליים?
    את לא מפחדת??
    את לא חושבת שהגיע הזמן לתת לגוף מנוחה?

ומה עם הבחור הנחמד שלך??? יש חדש? כולנו מחכות לשמוע...

שיהיה לך ערב נעים!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוווווווו
    ניצוצות
    19/12/2007

היי בנות, מה נשמע?
    אני האמת מתה מעייפות, אבל בסדר..
    עוד כמה דקות נכנסת להתקלח,
    נראה לי הקשר שיש לי עם אותו בחור שסיפרתי לכן, עומד להסתיים...אפילו נהיה לי עצוב קצת.
    אני כבר יומיים וחצי לא מרגישה ממש טוב, אתמול הקאתי, לא לא ממש לא בכוונה,
    אני גם לא הייתי מקיאה בכוונה, רשמתי לכן אתמול שאני מרגישה שמשהו מתחיל לעלות לי..לא?
    כנראה הייתי צריכה להקיא..פשוט להקיא, ולא דווקא באופן פיזי, אבל זה מה שיצא..
    לאחר שאתמול בבוקר הקאתי קצת בצורה האחרת של ה"הקאה" , והאמת אני לא יודעת אם זה
    שיחרר משהו, אם זה עשה יותר טוב.
    אני אפילו קצת בשוק מעצמי שהצלחתי להוציא את זה ככה, אבל אמרתי כבר שאני מאמינה שלכל
    דבר יש סיבה, ואם זה יצא אתמול ככה, אז כנראה שזה מה שהיה צריך להיות, וכנראה שזה היה
    עם הבנאדם המתאים, מקווה רק שלא הכבדתי עליו מדי..כן שוב רגשי האשמה.

בלונדי מה שלומך..איך את היום?
    את לא ממש מספרת פה...רק כמה חצאי משפטים, אני מתארת לעצמי שעם הבנות האחרות
    את מתכתבת במייל, ולי רק נראה שאת לא משתפת, טוב בכל מקרה אני מרגישה שאת מורידה
    מעצמך את הנטל ואת לא עם זה לבד.

מאחלת לכן ערב נחמד,
    אני עם תה ירוק עכשיו, יאמיייי

להת' בנתיים

אני

לקביעת תור
    סגירה
    הלוווווווו

הוספת תגובה

• הי פשוט אני!

בלונדי
    19/12/2007

אני קודם שתיתי תה ירוק, וכעת אני עם קפה שחור!! יאמי!!!!!!!!!!!!!

קשה לספר פה, ולי אישית בכלל קשה לספר... תודה על הדאגה!

עומד להסתיים הקשר??? אני לא כלכך יודעת איפה את עומדת עם זה, אז אני לא יודעת מה להגיד לך.

שיהיה לך ערב נעים וחמים!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדייינה

ניצוצות
    19/12/2007

תגידי איך את שותה קפה שחור עכשיו???
    ומתי תלכי לישון בדיוק?
    זהו סיימתי מקלחת רותחת עכשיו..והתחלתי עם המחשבות, ואני לא יודעת מה לעשות לגביו,
    באמת שלא..
    הוא טוב מדי, מקסים מדי..וממהר מדי.
    זה החלק כנראה הלא טוב, אבל אולי רק לא טוב בעיני.

בא לי מזרק שוקולד ממקס ברנר
    קרן אור איפה את??????????
    בא לי משהו חם ומתוק.
    טוב שימשיך לבוא לי.. חחח

בלונדי תגידי יש לך תאריך חזרה משוער במקרה?? הכוונה חזרה לישראל.!

טוב אני פה במחשב בנתיים, עושה סדר במשהו שאני צריכה לדבר עליו שבוע הבא,
    לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל..
    פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט אני- שלום!!

בלונדי
    19/12/2007

קודם כל- השעה אצלי היא שעתיים פחות מבארץ, כך שעוד סביר לשתות קפה בשעה 17:00 אחה"צ. בהחלט בסדר. ואני רגילה, שנים של שתיית קפה שחור, ושנים של שתייה מוגזמת שהייתה סותמת את הרעב, כולנו מכירות את זה. בלי סוכר או סוכרזית, כמובן!! ובלי חלב, בעעעעע!!

בקשר לבחור... בן כמה הוא? בגילך? מבוגר יותר?
    אמרת שהוא ממהר מדי. אבל את לא חייבת למהר לשום מקום. את יודעת, וקשר לא חייב להגמר בגלל זה. תדברי איתו, תגידי איך את מרגישה ותגידי בדיוק מה הקצב שאת רוצה בשביל כל דבר...

אף פעם לא טעמתי "מזרק שוקולד"... נשמע מבטיח!

המשך ערב נעים!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית וקרן אור!!
    בלונדי
    19/12/2007

קיבלתן את המייל שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    כרונית וקרן אור!!

הוספת תגובה

• כן יקרה!

קרן אור
    19/12/2007

רק עכשיו נכנסתי הביתה,ושיגרתי לך מייל תשובה.
    כיתבי לי,שלך באהבה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולה

ניצוצות
    19/12/2007

אוווו קרן אור
    מה שלומך?
    התגעגעת אלי????

היום לא אכלתי מוסודויום..אכלתי סלט מאוד מאוד עשיר בצהריים,
    ואפילו לפני כמה דקות אכלתי אבוקדו (אוהבת???) עם פתית כזה.

טוב נשיקות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן אור!

בלונדי
    19/12/2007

אלף תודות, על הכל... חיממת לי את הלב!
    הכנתי אוכל טעים לארוחת הערב, חבל שאני לא יכולה לשלוח לכן שם קצת, לך ולכרונית... ואולי גם פשוט אני הייתה אוהבת...!

היה לי יום לא קל... הרבה מחשבות שליליות, אבל הוקל לי קצת כאשר עמדתי במטבח והתעסקתי בהכנת ארוחת הערב. זה תמיד משפר את מצב רוחי, זה כמו אומנות...

ומה שלומך? איך היה היום שלך? מקווה שהכל בסדר. ספרי משהו!

נשיקות ותודה-תודה!!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה