פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכונים
    פרפרה
    07/12/2007

טוב, מחר טיול של שבת עם ה"דייט"... כל כך הרבה זמן לא המשכתי לפגישה שלישית... אמאלה, אני מתהההההההההההה
    תחזיקו לי אצבעות. אני חייבת להתגבר חייבת חייבת חייבת לצלוח את העניין הזה.
    קיבלתי את עצותיכן - איזה עוד?
    מה אני אעשה אם נגיע לארוחת צהריים (ברור שנגיע, וברור שפעם אחת אפשר קצת לנקר בתואנת אני לא רעבה - אבל מה אח"כ?) טוב, נחשוב חיובי, יהיה בסדר, את חכמה, אומרים שאת יפה, תאמיני בזה וזה יהיה בסדר.
    האם?!
    לחשוב רק חיובי, למלא את החזה באוויר, להעלות חיוך על הפנים ולזרום בקלילות ככל שניתן.
    זה היה מונולוג עצמי .
    תחזיקו לי אצבעות.
    מבטיחה לעדכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכונים

הוספת תגובה

• הי פרפרה!!

בלונדי
    07/12/2007

שמחה בשבילך שיש כבר פגישה שלישית. יאללה לכי עם זה, זרמי בכייף, ותחשבי רק מחשבות חיוביות.
    ובקשר לאוכל... תתאמצי להסתדר.. אין ברירה.
    יאללה שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו.

תזכרי לחשוב חיובי!!!!!!!

ליל מנוחה וחג חנוכה שמח.

בלונדי.

אגב- איתך דיברתי בפורום של המכשפה על האשפוז? זו היית את שגם התאשפזה בתה"ש??? אני לא זוכרת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה שלישית זה טוב...

אני
    08/12/2007

אני שמחה לשמוע! ו-כן, תמיד צריך לחשוב חיובי, כי אחרת הכל עלול "להתחרבש" באמת...

לגבי האוכל - פעלי איך שתרגישי באותו הרגע, ואל תעצרי את עצמך בכוח. נסי לזרום בטבעיות.

אגב, המתכון שלך נשמע ממש מצוין! גם טעים וגם בריא!

מאחלת לך המון בהצלחה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב ה צ ל ח ה

פשוט אני
    08/12/2007

תאמיני שתצליחי..תרצי להצליח....ותראי איך את עושה את זה כמו גדולה!!!
    ומקווה שרק תהיי מאושרת!!
    אגב אני אוהבת מונולוגים עצמיאיים..הם הכי הכי טובים, לא?

ותנסי להיות את,
    גם אם זה קשה....לפעמים זה מעביר את תחשות הריקנות שיכולה למלא אותך אם לא תהיי את,
    זאת דעתי לפחות.

מחזיקה לך אצבעות,
    ומקווה לשמוע ממך מחר או היום..איך היה והאם נהנת....הנאה אמיתית, שממלא וגורמת ללב להתכווץ!

לילה טוב
    וינחתו עלייך רק חלומות פז,

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרה==>ב ה צ ל ח ה

פשוט אני
    08/12/2007

תאמיני שתצליחי..תרצי להצליח....ותראי איך את עושה את זה כמו גדולה!!!
    ומקווה שרק תהיי מאושרת!!
    אגב אני אוהבת מונולוגים עצמיאיים..הם הכי הכי טובים, לא?

ותנסי להיות את,
    גם אם זה קשה....לפעמים זה מעביר את תחשות הריקנות שיכולה למלא אותך אם לא תהיי את,
    זאת דעתי לפחות.

מחזיקה לך אצבעות,
    ומקווה לשמוע ממך מחר או היום..איך היה והאם נהנת....הנאה אמיתית, שממלא וגורמת ללב להתכווץ!

לילה טוב
    וינחתו עלייך רק חלומות פז,

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולכן מקסימות!!!

פרפרה
    08/12/2007

אין לכן מושג כמה זה מחזק...
    אני כמובן אעדכן שאחזור בערב.
    תחזיקו אצבעות - אני מניחה שאם נתתי לו את הצ'אנס (בניגוד לכל האחרים...) יש בו משהו ששווה את זה.
    בלונדי - כן, כן זו אני שהיתה בתה"ש ומתעבת את צביה אלתר, בדיוק כמוך :)
    שבת שלום לכולכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!

קרן אור
    08/12/2007

לכי על זה...מצטרפת לכל האחרות..מגיע לך להנות קצת!
    לגביי האוכל-פרגני לעצמך משהו שתוכלי לחיות איתו..גם זה משהו.
    מחכה לעידכון
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהההה מי פה? :(
    פשוט אני
    07/12/2007

מישהו פה?
    קרן אור יקרה איפה את כשאני צריכה כל כך את הקרניים שלך?
    איפה את כשאני רואה את החושך רק מתחזק יותר ויותר, איפה אני כשאני מחפשת משהו
    שיציל אותי, והקושי הוא גדול מדי, איפה את שאני מחפשת דברים לומר לעצמי כדי להמשיך,
    כדי לא ליפול שוב, כי אני יודעת שאני על הקצה..אני מרגישה את זה, מכירה את זה?
    שהרגליים ממש בקצה, ועוד דחיפה קטנה, עוד התייאשות קלה, והנה אני כבר שוב למטה.

לפעמים אני יותר מדי אומרת לעצמי שיהיה בסדר, כאילו מנסה לשכנע את עצמי
    אומרת לעצמי שעוד כמה שנים, שעוד כמה שנים אני אוכל להיות במקום הזה של "בסדר"-
    ועד אז אמשיך לשרת אנשים, לשרת במובן שימשיכו לחשוב שתמיד הכל בסדר,
    וזה בסדר, כבר אמרתי לך, אני רגילה...אבל כרגע משהו בי נשבר, ואולי זאת האכזבה שעשיתי
    לה אתמול, ואולי זה שאני יודעת ששוב השאלה שלה תחזור "מתי", ואולי לי קשה כבר להתמודד איתה.
    ונמאס לי לרצות, אבל אותה אני חייבת, חייבת כי היא לא אשמה, כי לא אשמה..ואת יודעת

לפעמים אני מסתכלת על אנשים,
    והלוואי והכל היה לי פשוט כמוהם, הלוואי והייתי צריכה להתמודד עם מה שהם מתמודדים.
    אבל כנראה שיש סיבה לזה שדווקא אני
    ואולי אני גם טיפה מאמינה בזה שאלוהים נותן מכשולים רק לאנשים שהוא יודע שיוכלו לעבור
    אותם...ואולי...מה את אומרת?
    טוב מה זה חשוב כבר

תמיד ריק ככה פה?
    או שרק אני סתם.

מקווה שלכולכן יהיה סופ"ש נפלא, קל...עם המון שמחה בלב.

קרן אור-דברי איתי שתוכלי, לא יודעת אם אהיה פה

אני

עכשיו זה בא לטובה..
    ביום הבא אני נשבע, במחשבות, בהרגשות
    בכוונות אני נשבע
    היו ימים, קולי נדם, סירת טרופה בלב הים
    אני חוזר ושוב נשבע
    נשבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
    כמו היום הזה שבא
    כמו מילה אחת פשוטה
    בחיי אני נשבע
    נשבעעעעעעעעעעע
    כמו פרפר לאש
    כמו גופי המתרגש
    באהבה נשבע
    וכשאור היום יכבה
    ישאר לי עוד הרבה

לקביעת תור
    סגירה
    אהההה מי פה? :(

הוספת תגובה

• אני פה!!

בלונדי
    07/12/2007

אפשר לשאול בת כמה את? ומה הרקע שלך בכלל? אני לא מכירה אותך...
    אשמח אם תספרי קצת..

תודה,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדיי יקרה

פשוט אני
    07/12/2007

שלום לך
    אני בת 17, ומרגישה כמו בת 37
    חחחחחחחח נו תגידי שלא הצחקתי אותך?? אבל אני רצינית, הלוואי וזה לא היה ככה.
    אבל ככה זה.
    מה לספר לך?
    אולי את תספרי לי קודם את..?

כן את לא מכירה אותי, אבל הנה עכשיו כן...נעים להכיר:)

מה שלומי?
    בימים האחרונים לא ממש טוב,
    אני מתחילה לקלוט שמה שיכלתי לסחוב המון זמן, היום אני קצת מזייפת, היום קצת יותר קשה,
    אבל אני מקווה מאוד מהר לחזור ל"אני" הרגיל שלי, זה שכולם רואים, המנותק...ולהמשיך הלאה..
    כי הכבדות הזאתי וזה שהדברים מצליחים לגעת בי יותר..היא יותר קשה, אני מעדיפה לחזור
    למה שאני מכירה ורגילה הרבה מאוד שנים.

אבל מה שלומך בלונדי? איך את מעבירה את השישי?
    לי קררררררררררר
    אבל צריכה לצאת החוצה, לנשום אוויר....קצת...
    אגב בת כמה את?

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרה!

קרן אור
    07/12/2007

אני חושבת שסיכמת את הדברים בצורה מופלאה-אלוהים נותן מכשולים לאלו שמסוגלים לגבור עליהם...הרי כבר עשית זאת...וכן,הנפש פצועה עדיין,וכבר אמרתי לך מה הדרך הנכונה להתחיל לרפא אותה.אין ספק החיים לפעמים לוקחים אותנו למחוזות קשים,למציאות קשה,למקום שאין בו אשם או לא,יש רק הווה ועתיד,והם שזורים אחד בשני.ואם העבר לקח אותנו לקצה אחד,זה לא אומר שלעולם לא נגיע לקצה השני.נכון,את צריכה להפסיק לייסר את עצמך,את צריכה להפסיק להעמיד פנים,לתת לאנשים לעזור לך,כמו שאת מאפשרת להם להיעזר בך.אמרתי לך שאם יכולתי לקחת קצת מין הכאב שלך הייתי עושה זאת.אבל אינני יכולה זה משהו שרק את תוכלי לעשות.
    היה ברור לי באותו יום שאת נמצאת על הקצה,אבל אני מאמינה בך,אני מאמינה שכשם שיצאת מזה פעם אחת בכוחך להרים את עצמך שנית.את זוכרת מה אמרת לי על עצמי??שאני ניראת מאושרת.לא הייתי כך תמיד,לא נולדתי עם זה,למעשה 11 שנה הייתי ממש למטה,מיוסרת ונאחזת בשבריר של תקווה.והוא הספיק.כי תמיד ראיתי אותו לנגד עיני,לא בטוחה שהבנתי ממש למה,אבל ידעתי שהוא שם..וידעתי שאם אני חיה אני צריכה לחיות באמת.תסתכלי על כל החברות שיש לך,על האנשים שתמיד עמדו לצידך לאורך השנים,זה לא מכסה על המחסור האמיתי ולא תחליף אני יודעת,אבל זה אנשים שכל מה שהם דורשים ממך זה להיות מאושרת,זה לחיות.וגם אני.ואני יודעת שברגע שתרשי לעצמך לשחרר,לדבר על הדברים,להיעזר,את תגרמי לטיפול שורש שדרוש לך כדי שלא תרגישי עוד תלויה על בלימה..ואת לא רחוקה משם,תאמיני בעצמך,יש לך למה.
    שלך ובשבילך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי פשוט אני!

בלונדי
    07/12/2007

אני בת 26... נלחמת שנים על גבי שנים בהפרעות אכילה.

ואת- כל החיים לפנייך... כל כך צעירה!!
    כמה זמן את בבלאגן הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדייי לא קר לך??????

פשוט אני
    07/12/2007

בלונדי יקרה
    אני לא בטוחה שמספר השנים קובע את כמות הסבל, אך לא אתווכח על זה איתך
    אני מאמינה שלכל אחת מפה שכן יש לה איזה סוג של הפרעת אכילה, עברה משהו לפני,
    אני בטוחה שכל אחת מפה סוחבת איתה והרבה, שלא תמיד הכל קשור אך ורק לאיך שהיא נראית,
    או נראתה בעבר.
    יותר קל לנו להשליך הכל על גופנו, את הצרות שלנו עליו, ככה אולי יכולת ההתמודדות שלנו עם הדברים יותר קלה, ככה אולי אנחנו מפקסים את זה לכיוון ההפרעה, ולא לכיוון הבעיה עצמה,
    אולי אנחנו מפחדים לראות אותה, להביט אליה, ושזה יראה מציאותי מדי.

אז בלונדי,
    האם זה שאני עוד צעירה, האם זה משנה משהו?
    הרי גם את היית פה, גם את היית "עוד צעירה וכל החיים לפנייך", וזה שינה משהו?
    ההתמודדות היא התמודדות, לא אגיד לך שזה לא משנה באיזה גיל, הרי ברור שפרי השנים
    משנה, וככל שהן עוברות, זה משפיע..במיוחד כשנמצאים בתוך זה.

מעניין אם את עוד פה...

יש איזו הסכמה איתי? או מממש מממש ממש לא?

קרן אור יפה-אני שולחת לך המון אהבה ולילה טוב, ובטח תנחת עלייך השינה מהר!

קררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לי
    תה תה תה תה ועוד תה

(קרן אור בעצתך-אני חושבת להתחיל להוריד בכמויות של הסוכרזית, או שאולי של התה,
    עלההההההה חיוך? )

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי!!

בלונדי
    07/12/2007

כן אני פה!
    והיה לי קר אז שתיתי תה טעים עם ג'ינג'ר טרי ולימון, כי גם הייתה לי קצת בחילה נוראית היום. וכעת עדיין יש, אך לפחות קצת עזר.

כן את צעירה, וגם אני די צעירה. וכל החיים לפנינו!!
    אני לא אומרת מי סובל יותר ומי סובל פחות, אין לי כל כוונה לעשות זאת.
    וברור שהפרעות אכילה הן רק הסימפטום לבעיות אמיתיות שאנחנו סוחבים איתנו כל החיים. הן מגיעות/ מתפרצות בשלב זה או אחר.

לא סיפרת כמה זמן את במחלה, ובאיזו מחלה, האם אושפזת? האם טופלת? ואיך משפחתך מתייחסת לנושא.

כן גם לי הייתה תקופה שהייתי עוד יותר "צעירה וכל החיים לפניי", אבל אני עדיין חושבת שכל החיים לפניי... וכל יום של מחלה הוא בזבוז מיותר של אנרגיות ושל בריאות.

יש אור בקצה המנהרה... רק צריך לעבוד מאוד קשה כדי להגיע אליו. וצריך לרצות מאוד!!

וכדאי לך להוריד בכמויות הסוכרזית, זה רעל!!!

להת' בינתיים,

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדיי==>

פשוט אני
    08/12/2007

הגבתי לך בכותרת למעלה "את עדייין ערה???"
    משום מה זה מיקם את עצמו במקום הלא נכון..

וכן, סוכרזית זה אכן רעל!!!
    פשוט לתקוע לעצמנו בגוף חומר כימי!!

שלך
    אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

קרן אור
    08/12/2007

אני רואה שהשטיפת מוח שלי התחילה להשפיע...
    נרדמתי אתמול בחצות,כל הזמן היה קר לי,אבל כמובן שהשכמתי קום,ואני כבר עם הנס קפה השני שלי לבוקר הזה!
    יום נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר(?!) טוב!!

ניצוצות
    08/12/2007

בוקררררר טוב קרן!
    וכן, השניה השניה קמתי
    וגם אני עם הנס קפה
    ובטח את כבר חושבת ללכת לישון צהריים!
    וגם לי היה קר ברמות כאלה שפשוט לא הצלחתי להירדם, וכן-גם בשש בבוקר!
    בסדר לא נורא,
    הטסטר צ'אוויס ידאר להעיר אותי עכשיו...
    ועכשיו אני צריכה למצוא את דרכי למטה עם הכלבה המסכנה שכבר עושה לי את הפרצוף הזה.
    קרררררררררר לי.
    טוב שניה מורידה אותה, והיא בעצמה נבהלת מהקור וחוזרת חזרה:)

המשך יום טוב מתחת לפוח

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקולדדד
    פשוט אני
    07/12/2007

בנות-
    כל כך הרבה דיבורים על שקולוד, אני צריכה לציין שזאת גם מחלה שלי???
    לא, אבל לא שוקולד מריר ובוודאי לא 70%!
    וכן, אני יודעת שמונעים את זה מעצמך, אז את תאכלי אחרי יומיים ופי שתיים. טוב נו.

קרן אור יקרה הבנתי שאת ממש שפית פה
    אפשר גם מתכון למרק תירס??? שכרגע אני מסוגלת להכניס לפה שלי רק מרקים.
    כן זה חשק ממש גדול שיש לי כרגע, אם תעזרי לי אשלחחח לך ים של אהבה,
    טוב גם אם לא (:

מה את עושה בשישי בערב? מממממ נכנסת לפוח ולא יוצאת ממנו עד למחרת?
    אוח על המזג אוויר הזה,
    דווקא חשבתי שאולי יהיה יום יפה מחר,
    ואזכה לראות אותך פה.
    מה שלומך אגב?? נכון בסופי שבוע האלה יש כמו הנחת רווחה כזאתי, שהנה הגיעה סופ"ש ולא צריך
    לקום בבוקר ולהתחיל לרוץ לכל מיני מקומות, ובמקרה שלך, יותר מדי מקומות ..חחחחח
    אני חושבת על מה אני אעשה היום,
    כרגע אני בהתלבטות לגביי משהו.......

טוב מחכה לשמוע ממך,
    וכן אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה שלך, היה מאוד קשה לחפש האמת.

נשיקותת
    אני

לקביעת תור
    סגירה
    שוקולדדד

הוספת תגובה

• היי יקרה

קרן אור
    07/12/2007

נעלמתי לך כי קראתי עיתון ו...נרדמתי.כן בסופי שבוע וביחוד אלו הגשומים יש לי שאיפה לשכב מתחת לפוך כל הזמן..מה לעשות שתיכנוניי הרבה פעמים לא הולכים עם אלו של הילדים??....אז לפחות אני משלימה שעות שינה בצהריים...
    בכל אופן,לרגל מזג האויר הזה לא נראה לי שנצא מהבית בכלל מחר.
    גם אני חולה על מתוק בכלל(ראית כמה תוספות יש אצלי לנס קפה,נכון??אני יודעת שהיית בשוק...זה בסדר,רובם מגיבם כך)
    ובכיף אשלח לך מתכון למרק תירס,יש לי אפילו כמה גרסאות...חחח..
    שתהיה שבת שלום,הולכת לארגן ארוחת ערב לילדים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור -פספסת אותי בעשר דקות

פשוט אני
    07/12/2007

בדיוק כתבתי לך עוד הודעה,
    והיא נשלחה בדיוק עשר דקות אחרייך!
    מממממממממ

סתכלי למעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי זה עדיין "בוקר טוב"!!!
    בלונדי
    07/12/2007

כי רק הרגע קמתי... אבל אצלכן זה כבר מזמן צהריים. נו מילא!!

אז שלום!! מה נשמע היום?

קרן אור- אני שמחה שסוף-סוף יש לך כמה שעות של שקט ומנוחה לעצמך, הללויה!! ואני מקווה שאת מנצלת אותן היטב, לעשות רק דברים שאת באמת רוצה.
    לגבי ספר המתכונים- הו, נשמע לי מעולה!! אני לא אוהבת להכין דברים קשים (כן אני קצת עצלנית), אבל אני תמיד שמחה וממש צמאה לרעיונות חדשים. אז אם יש לך משהו מעניין- אנא שגרי אותו אלי בדחיפות! רק מראש אזכיר לך, אני לא נוגעת בגבינה! אז את יכולה מראש לפסול את כל מאכלי החלב והשמנת!! אבל תודרה מקרב לב, הצעה נפלאה!!

כרוניתוש- שלום יפה! אני מקווה שאת בסדר היום, ושצהריי יום שישי עוברים עליך בנעימים. מחכה לשמוע ממך....

כעת התבהרו פה קצת השמים, וזה דווקא נחמד. פתחתי את כל החלונות לתת לשמש לחדור קצת ולאוורר. אני עם קפה עלית האלוהי שלי (חחח), תוהה מה נעשה היום...

מאחלת לכן סופ"ש נעים, רגוע וחמים. והלוואי ואתם נהנות לכן היום...

אוהבת מאוד!!!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    אצלי זה עדיין "בוקר טוב"!!!

הוספת תגובה

• ועוד משהו......!!

בלונדי
    07/12/2007

אל תשאלנה מה היה לי אמש. מאתמול בערב, התחלתי לחשוק בשוקולדים!! הו לא!! לא סתם חשק קטן, אלא חשק-חשק רציני כזה, שלא עובר מייד. אכלתי חטיף שוקולד קטנטן כדי לספק את החשק שהתעורר לו, וזה פשוט לא עבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הלילה רק חשבתי על שוקולדים. זה לא קרה לי כבר הרבה זמן, אני אומרת לכן, זה היה טירוף. ניסיתי את כל השיטות, אך כלום לא עזר. לבסוף "נאלצתי" לאכול עוד קצת שוקולד.. (והפעם מריר 70%) וגם זה לא ממש עזר. הלכתי לישון עם חשקים הסטריים, אך הנה כעת אני בסדר. חזרתי לשפיות.
    (פעם, זו הייתה השפיות שלי. הייתי רגילה לטחון מתוקים כל יום!! זה הרגל שקשה להפטר ממנו.... אוף למה זה כל כך טעים????)

איזה צרות יש לנו בחיים, אה?

לא נורא, מותר לקטר לפעמים על שטויות.. נכון, בנות?

(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו אחד....!!

בלונדי
    07/12/2007

נכנסתי כעת לפורום של המכשפה!! וראו זה פלא!! ביטלו את חסימתי והצלחתי לכתוב שם!!
    בטח המכשפה תתפלץ אם היא תראה שוב את שמי מתנוסס שם ברוב חוצות.
    בקיצור- הזמנתי לפה אבא שמודאג בקשר לבתו, ולא מקבל שם תשובה כבר זמן מה (נו בטח...), אז אני מקווה שהוא יגיע, וקרן אור- תוכלי אולי לעזור לו.

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב,אם כן..

קרן אור
    07/12/2007

בוקר טוב יקרה,כן הספקתי לעשות היום כמה דברים בשביל עצמי-להתעמל,פדיקור,מיני טיפול פנים,אז עכשיו אני מריחה משלל ניחוחות כמו שאני אוהבת...
    טוב אז עכשיו את מבינה את הטירוף שאני חשה כל יום עם המתוקים???זה מכה,בעיקר בערבים כשברוב טימטומי אני עוד קונה הביתה שוקולד שאני אוהבת...
    אבל שזה יהיו הצרות שלנו לא??
    ובאשר למתכונים-אני כמעט לא מבשלת חלבי,בעיקר פרווה או בשרי(גם את זה להוריד??)טוב אשגר לך את המתכון למרק הדלעת אם כן.את אוהבת חמוץ נכון??וגם תיבול??כי אם כן את תאהבי את זה,וזה גם ללא שמן בכלל(פרט לשקדי מרק שאני שופכת בנדיבותי הרבה...)
    תודה על הפניית האב לכאן,נקווה שכולנו נוכל לעזור לו כ"א מניסיונה היא.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן אור!!!!

בלונדי
    07/12/2007

כמה נחמד לשמוע שעשית היום דברים למען עצמך, נפלא!!!

אוהבת: תיבול, חמוץ (מחלה)!

בשר זה קטע בעייתי, כי אני לא אוהבת, אך בעלי טורף ידוע! ולכן אני כן מכינה דברים עם בשר. רק לא ממש אוכלת מהם...

יש לי בחילה רצינית!!! גועל נפש...

טוב יפה שלי, שיהיה לך המשך יום שישי מהנה!!!

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתפלאו - גם לי יש משהו!

פרפרה
    07/12/2007

אני אמנם לא ממש בשלנית (בלשון המעטה...) אבל אני כן מכינה מן תערובת גרעינים כזו שזוכה תמיד לתשבוחות, נורא קל להכין - ונורא כיף לשים בצנצנת ולחלק לאהובים:
    לוקחים כמות שווה של גרעיני פשתן, גרעיני שומשום מלא וגרעיני דלעת. שופכים על תבנית שטוחה ורחבה. ממליחים לפי הטעם.
    מחממים את התנור על החום הכי גבוה, ולאחר שהתנור חם מכניסים את התערובת לכמה דקות כדי שתקבל מכת חום (נגיד 5-10 דקות) חשוב לא יותר מדי - כי אז הגריענים משחימים והופכים מרירים.
    מורידים את הטמפרטורה של התנור למינימום וקולים את התערובת עד שהיא קריספית.
    בשלב מסוים - נגיד אחרי רבע שעה שופכים מעט רוטב סויה ומערבבים היטב.
    ממשיכים לקלות עד שהתערובת יבשה ומתפצחת.
    מעולה!!! לגבינות, סלטים, יוגורטים וגם בריא מאוד!
    לגבי ה"כשפה" - לא חשבתן שצריך לומר משהו בנידון. זו פשוט שערוריה מה שקרה שם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי משהו חשוב!!!!

פרפרה
    07/12/2007

לתערובת להוסיף כמובן גם גרעיני חמנייה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענק!!

קרן אור
    07/12/2007

הזכרת לי נשכחות...פעם נהגתי להכין את זה לאורחים בכל יום הולדת הוספתי את זה תמיד לסלט כרוב שרוכך לפניי בסוכר,חומץ,ורוטב סויה.יאמי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אוהבת סלט כזה... יאמי!!

בלונדי
    07/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את עדיין פה???

פשוט אני
    08/12/2007

בלונדי,
    סורי על השעה המאוחרת, לא יודעת למה תקף אותי פתאום רצון להסתכל בדברים ישנים,
    כל מיני דברים למגירה, וגם דברים שכתובים פה במחשב..אז שכחתי לבדוק אם הגבת לי חזרה.
    ואולי את פה..ואולי לא..מקסימום תמיד יש את מחר.(:

שאלת אם אושזפתי? אז לא, ממש לא אושפזתי, היו לי מאז ומתמיד יכולות מופלאות להסתיר את
    הכל, אם זה היה בבגדים..במיוחד בחורף עשיתי את זה מעולה, הייתי לובשת מאה שכבות, אבל אחת
    הסיבות העיקריות הייתה כי היה לי קר, לחלק מהקרובים שלי זה היה נראה כאילו אני מנסה לכסות את גופי כל הזמן, ולא תמיד כי קר לי..אבל כן, היה לי מאוד קר, זה סבל נוראי שיש לי.
    תתפלאי אולי אבל גם בקיץ קר לי, בקיץ על המזגנים האלה, אז מה עושים?? צריכים גם משהו ארוך,
    אז בעיקרון תמיד יש לי משהו קטן בתיק ארוך (כרגע מדברים על הקיץ, כי בחורף יש עליייייי המון
    דברים ארוכים...חחחח).
    מתי זה התחיל לי?
    וואי האמת שקשה לי להגיד גיל מדוויק או להצביע על משהו מסווים...האמת שאף פעם לא הייתי שמנה, אני חושבת שזה התחיל מגיל מאוד צעיר, זאת אומרת אפילו גיל שבע משהו כזה, אבל לא היה
    לזה איזשהו קשר לרצות להרזות או מחשבה שאני שמנה או משהו כזה, ממש לא...אולי פשוט איזה
    רצון נסתר להעלם...לא להיות...אבל לא הרעבה, פשוט אי רצון לקיים את עצמי..ואת בטח מתפלאה
    על הגיל הצעיר.
    כשגדלתי יותר, אז לאט לאט השתמשתי בזה..לאט לאט הבנתי....ואולי לא לאט בכלל.

ומה איתך בלונדי? איך לך הכל התחיל?..והיום..היום איך את?

יש פה מישהי שקוראים לה כרונית..והאמת היא שהשם שלה, לא יודעת למה משך את תשומת ליבי.
    ואולי כי אני מסכימה איתה...אני באמת מאמינה שאפשר להיתרפאות, ולהגיע למצב שלא מזיקים לעצמך...אבל אני חושבת שזה תמיד קיים במוח, שתמיד גם שמבשלים או גם שעושים משהו טוב ונהנים ממנו, אני מאמינה שזה קיים..אני מאמינה שתמיד חושבים טוב על מה מכינים, על מה אוכלים,
    קשה לי לחשוב שאנשים שהיה להם את זה, שוכחים מה הם אכלו חמש שעות לפני..זה מה שאני חושבת לפחות.
    אז הכינוי "כרונית" לא יודעת למה, אבל עשה לי משהו, אולי העלה בי איזשהי הסכמה, אולי אפילו
    נותן לחלק מאיתנו איזשהי תקווה לא? אפשר להבריא..אפשר...פשוט צריך להשלים עם זה שזה היה,
    ויש כנראה גרורות, אבל הן יכולות להישאר מתות ולא חיות בתוכנו....ומהן אנחנו רק נצמח.
    כי באמת אני מאמינה שהכל אפשר לנצל לטובה, גם את הרע, לקחת מהשורש של הרע, איזה ניצוץ
    של משהו טוב, של משהו שמפתח אותנו, שגורם לנו לחשיבה שהיא טובה, מציאותית, אולי אפילו ראייה יותר אמיתית עלינו..? ותאמיני לי שאני אומרת שגם מהרע ביותר אפשר להפיק טוב, אני לא
    מתכוונת רק להפרעת האכילה..אני גם מדברת על דברים שקורים לכל אחד במהלך חייו, חלק רעים
    יותר, חלק פחות....צריך שתהיה את החוכמה להוציא מזה את מה שצריך, ומשם רק לצמוח.

בלונדי האם את לא בארץ במקרה?
    סתם דיפדפתי בהודעות קודמות....

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב, בלונדי יקרה!

אני
    08/12/2007

הצחקת אותי אצל המכשפק'ה! אכן קצר ולעניין! חחח... :-)

בעניין החשק לשוקולד - את יודעת, כל עוד אנחנו בחיים וכל עוד לבנו פועם בקרבנו - יהיו לנו חשקים. וכמו שאת יודעת - אסור "לחנוק" אותם לחלוטין, כי אז זה יגיע "בהפוכה" ויכה בנו ללא רחם. ולכן אני חושבת שנהגת נכון, וכל הכבוד לך. אני שמחה שאת יודעת שזה שטויות, ושחבל להתייסר מכך.

גם אני התחלתי (מחדש) לחטוא בשוקולד כזה או אחר פה ושם, ואני מודה שעדיין איפשהו זה מעצבן ומטריד אותי נקודתית, אבל זמן קצר מאד אח"כ אני ממשיכה הלאה ובכלל שוכחת מזה.

מה אומר לך? -הלוואי שנזכה לקטר רק על שטויות כל החיים...

לילה טוב, מקסימה שלי!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור המדהימה שאין עוד כמותה!!
    ניצוצות
    07/12/2007

קרן אור מדהימה אחת,
    איך הגעתי לפה לפורום? במקרה לגמריי, אחרי מספר פעמים שניסיתי לחפש אותו.
    מופתעת לראות אותי?
    עברתי על כמה הודעות פה בדף אגב, וראיתי שהזמנת אותי לבילוי שלכם פה, חבל שלא קראתי
    את זה את, מקווה שיהיו לנו עוד הזדמנויות, אני אשמח!

גרמת לי להתאהב בך ממש
    אין לי תשובה ואין לי מושג למה..
    אולי מההודעה הראשונה, אולי מההודעה השניה..זה משהו שלאט לאט פתאום הרגשה כזאתי בלב..
    את מבינה?
    את מדהימה, אני לא יודעת למי אני צריכה להודות שנכרית בדרכי, ואולי ממש לא במקרה..
    את הבנאדם הראשון שלי בהרבה דברים שיוצאים לי מהפה, בהרבה דברים, ואולי אף יותר מדי...
    אבל מה אני אגיד?
    מצאתי בן אדם מדהים, בן אדם מיוחד במינו, אחת כמוך-שין עוד אחת כמוה
    אחת כמוך שאני שומעת אותה, אותך, ועיני מתמלאות הערצה..ומשהו שכבר אני אמרתי שאני לא יודעת מהו, גורם לי ככה להיתפתח אלייך, כאילו מין הרגשה שהיית צריכה להיות.
    ותדעי לך שמלבד זה שאולי יורדים ממני כמה דברים, זה קשה..זה קשה פתאום כן להכניס מישהו
    לעולם שלי, שיהיה ככה אמיתי, שיהיה ככה איתי..שאני אוכלת להיות אני אני איתו, מבלי הזיופים
    שאני רגילה, כ"כ רגילה, וכן אני יודעת שאת מבינה(:
    מקווה שתשארי עוד הרבה זמן בחיים שלי,
    מבחינתי מהיום את יכולה להישאר תמיד...אך זאת גם בחירה שלך.

תודה לך קרן אור על זה שאת את, קרן אור, ועל זה שמשהו שם אותך פה...שממש מרגיש שאת ליידי
    ושיש כזה מישהו שהולך פתאום לצידי, מוזר לי אפילו לומר את זה, את הרי יודעת כמה אני לא רגילה.

שולחת לך את כל אהבתי, תודתי
    והמון המון נשיקות

פשוט אני
    (תתחילי לחשוב על כינוי אחר בשבילי! )

אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    אותך

הוספת תגובה

• בוקר טוב וברוכה הבאה!

קרן אור
    07/12/2007

טוב לקח לך זמן...אבל אני שמחה שהצטרפת,ואת מוזמנת להישאר כאן בכיף.
    מצעטרת שלא עניתי לך להודעות אתמול פשוט נרדמתי מוקדם...את יודעת עם הילדים.
    וואי,גרמת לי להסמיק על הבוקר,ותודה.
    ראיתי ששלחת לי מיילים על הבוקר,טרם הספקתי לקרוא אותם,אבל אני עוד מעט שולחת את הילדים לפסטיגל עם בעלי,ואז יתפנה לי זמן לענות...
    תודה שוב ומאחלת לך בנתיים יום מקסים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור שוב המון תודה
    דולפין
    06/12/2007

קרןאור המון תודה על העידוד אבל הסיבה היא שאם פעם שקלתי 45 קילו והקאתי היום שאני שוקלת עוד 20 קילו נוספים אני לא יכולה להפסיק זה מדכא שאני אוכלת וההרגשה אחרי ההקאה היא הרבה יותר טובה מקווה שאני לא מכבידה על אף אחד עם הדברים האלה זה נראה כל כך מוזר לדבר על זה

לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור שוב המון תודה

הוספת תגובה

• היי דולפין,

קרן אור
    06/12/2007

קודם כל את לא מכבידה על אף אחת עם הדברים האלו,הרי כולנו עברנו\עוברות את זה ואין כמו לשתף אנשים שיכולים להבין את הנקודה שלך.אני יודעת מה את מרגישה,אבל בואי נדבר כרגע לוגית-האם ההקאות מרזות??ממש לא.לעומת זאת הנזקים שלהם רבים מאוד-ארוזיות בושט,כיב קיבה,קרע בושט(מצב מסכן חיים),איבוד מלחים(יכול להוביל לדום לב)-האם את מוכנה שהילדים שלך ישלמו את המחיר בשביל הרצון שלך להוריד במשקל בדרך מסוכנת??
    לא נראה לי שאת צריכה לרדת אבל אם את רוצה למה שלא תלכי לדיאטנית ותקבלי תפריט שפוי והריא,כזה שלא יכניס אותך לסכנה,ומצד שני יקנה לך את האנרגיה שאת צריכה??
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דולפין!

בלונדי
    07/12/2007

את באמת מרגישה טוב לאחר הקאה?
    כששקלת 45 ק"ג, היית מאושרת? היה לך טוב בחיים? ראית איזשהו עתיד למצב הזה?
    אני חושבת שאת שוכחת כמה רע זה. אנחנו נוטות לזכור רק את ההרואיות של המחלה, אבל את יודעת זה לא כך.
    וכמו שאמרה לך קרן אור, הקאות לא מרזות!!!!!!!!!!! משמינים מזה, האמיני לי! שלא לדבר על הנזק הבריאותי, והסכנה שיום אחד את עלולה לסיים את חייך על רצפת חדר האמבטיה, להשאיר כך הכל מאחורייך, ולתת למחלה לקחת אותך.
    אני מצטערת אם דבריי בוטים, אך נראה שאת בתוך איזו בועה ולא רוצה לצאת ממנה...

מקווה שעזרתי איכשהו ומקווה בשבילך שתצליחי להביא את עצמך לטיפול הולם ולחיות את החיים שמגיע לך.

ליל מנוחה!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לכולכם
    דולפין
    06/12/2007

לטפל בדברים הלא נעימים תמיד אין זמן ואת האמת קשה עדיין להתמודד עוד יגיע היום שאני יחליט זהו זה אני יטפל בזה בנתיים אני מנסה להבין באיזה מצב אני נימצאת

לקביעת תור
    סגירה
    המון תודה לכולכם

הוספת תגובה

• דולפין יקרה!

קרן אור
    06/12/2007

את טוענת שאין זמן לטפל בדברים הלא נעימים,לי נשמע שאת חיה במציאות לא נעימה,מה גם שהדברים כבר עלו...אני חושבת שאת מבינה באיזה מצב את נמצאת,הרי את מתארת אותו מצוין,וברור לך שמתי שהוא תצטרכי לטפל בכל מה שאת מנסה כרגע לדחות,אז למה לא להתחיל לעשות זאת היום,עכשיו??למה לבזבז עוד כמה שנים בסבל(וזה הסבל האמיתי,ההכחשה הזאת,תאמיני לי לא הטיפול),כדי להיות באותה נקודה עוד כמה שנים,רק בכאב עצום יותר??
    סתם נקודה למחשבה.ואת מוזמנת בכיף לשתף אותנו,אולי נצליח לגרום לך לראות את האמת,שאת בוחרת כרגע להקיא.
    מאחלת לך רק בריאות וכיף עם הילדים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהריים טובים!!
    בלונדי
    06/12/2007

שלום בנות יקרות.

קודם כל- כרונית- אני שמחה לשמוע ממך..! יופי שנתת פה אות חיים. מה שלומך היום?? האם את חשה בטוב? מקווה מאוד שכן.

קרן אור- מה שלומך, יקירה? איך את מרגישה היום, ביום עמוס ולחוץ זה? אני מקווה שכל הכאבים כבר הספיקו לעבור ואת חזקה יותר.

אצלי הכל בסדר... כרגיל. מנסה להלחם בצורך לנשנושים כל הערב! לא ממש מצליח לי.

אתמול הסתכלתי בתמונות שלי מהזמן בו הייתי מאוד חולה. ומשהו נצבט לי בלב, שהיום אני לא רזה כמו שהייתי. אני מתגעגעת להרגיש רזה, מתגעגעת לקלילות, אבל יודעת שהכל היה שקר אחד גדול.
    מדהים שלא הבנתי כמה רזה באמת הייתי... גפרור מהלך. אך רק כיום אני מסוגלת להבחין בכך..

טוב בנות יקרות שלי!
    שיהיה לכן המשך יום מהנה וקל ונשתמע בהמשך.

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה
    צהריים טובים!!

הוספת תגובה

• היי יקרה!

קרן אור
    06/12/2007

כן אני חשה יותר טוב,לבסוף החלטתי שעדיף לי לא לנסוע לאזכרה במבול שיורד בחוץ.הגעתי יותר מוקדם הביתה הדלקתי לילדים את הדוד והעמדתי מרק איטריות חם.עכשיו כולנו נהנים ממנו...תארי לך שהבת שלי ביקשה עוד צלחת..
    גם עליי עברה תקופה של נוסטלגיה,(לא רק מכיוון הפרעת האכילה),ומצאתי בין הספריה שלי קלטת מגיל 15 בה הקלטתי את עצמי,כאילו משאירה משהו אחריי..הייתי בטוחה שאני עומדת למות...אבל היני אני היום ואני חיה יותר מתמיד!וכמוך,לא מתגעגעת למקום הזה,לחולשה ולכאב שהרגשתי.הייתי מת מהלך...סגרתי את ההשמעה אחרי 15 שעה לא יכולתי לשמוע את עצמי מדברת כך על עצמי.אבל אני חושבת שמידי פעם רצוי להיזכר בתקופה הזאת ולהבין כמה התקדמנו וכמה אנחנו לא מתגעגעות.אז היינו יותר רזות,אז מה??זה שינה את ההרגשה שלנו כלפיי עצמנו,זה הפך אותנו למאושרות??בדיוק להיפך.
    טוב יקרה שאת שיהיה לנו ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאאא, אפשר לבוא לאכול מרק???

בלונדי
    06/12/2007

עכשיו עשית לי חשק למרק אטריות.. וואו קרן אור.. את לא מאמינה כמה זה מתאים לי עם הסופה שיש בחוץ..! הלוואי והיה לי גם מרק אטריות. האמת שכבר הכנתי ארוחת ערב ואנחנו עוד מעט יושבים לאכול כי צריכים כבר לצאת. אבל אעבור בסופר ואולי אקנה אטריות להכנת מרק למחר..

ואוו, הקלטה שלך כביכול "נפרדת" מהחיים? ואוו... זה בטח מעורר הרבה רגשות כששומעים / רואים כזה דבר...
    כן היינו רזות הרבה יותר, אבל זה כל מה שהיה לנו בחיים. נקודה!

יקירה, אני מקווה שיהיה לך ערב נעים.
    צריכה לזוז!

נשיקות!!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מוזמנת בכיף..

קרן אור
    06/12/2007

אבל יש לי הרגשה שאת אלופה בבישול יותר ממני!
    בכל אופן גם כאן ישנו גשם חזק,והדבר שאני הכי אוהבת זה לשבת בבית עם החימום ולהתפנק במרקים!(מחר בתכנון לשבת מרק דלעת!)
    בהצלחה היום...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתה על דלעת!!!

בלונדי
    07/12/2007

בדיוק אתמול הכנתי תבשיל דלעת...
    איזה כייף לך.
    וזה סתם נשמע לך כאילו אני אלופה בבישול, פשוט יש לי קצת יותר זמן פנוי, אז אני משתעשעת לי עם בישולים. אבל יש לי עוד כ"כ הרבה מה ללמוד.

מה שלומך?
    איך עבר היום?
    מוכנה למחר?

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי מאוחר, את בטח כבר ישנה מזמן!!!

בלונדי
    07/12/2007

לא שמתי לב לשעה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח... בלונדי מצחיקולה...

אני
    07/12/2007

נו באמת - איך לא שמת לב לשעה?? מה, הלא ידעת שרק מטורפות מסתובבות להן כאן בשעות כאלה?? (אין הכוונה אלייך, כמובן. הרי השעה אצלך מוקדמת יותר, כך שזה עוד נורמלי...).

בכל אופן, יקרה - אני בסדר, ותודה על ההתעניינות. אני מקווה שגם את. אגב, היום סוף סוף הדלקתי נרות בדיליי של יומיים, כי רק היום סוף סוף קניתי חנוכיה חדשה. אז חשבתי עלייך... מכל מקום, מחר בערב/לילה אני מתכוונת לפנקך במייל כלבבך, כמו שמגיע לך.

לילה טוב, מתוקה שאת!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הו שלום, חברה יקרה!!

בלונדי
    07/12/2007

כמה טוב לפגוש אותך.. סוף-סוף!!
    אני בסדר גמור, תודה! ושמחה לשמוע שגם את!
    בדיוק סיימתי לאכול לי יוגרט טעים במיוחד..!

אני לא לבסד הלילה אז זה כבר טוב.

מחכה בסבלנות לפנינה שלי..

ליל מנוחה,
    אוהבת,
    בלונדי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!

קרן אור
    07/12/2007

אם רק מטורפות מסתובבות בשעות כאלה(ואגב בתקופה שהילדים היו קטנים השעות האלו באמת עשו אותי מטורפת...חחח...),אז רק כאלו שיש להם ילדים שלא מבינים שהיום יום שישי ואפשר לחרוג מהשעה שש וחצי...מתעוררות.ונראה לי שכשהם ילכו עוד מעט אני אצלול לי למיטה מתחת לפוך עם איזה ספר טוב...
    בלונדי-אני אעשה לך ספר מתכונים.אבל קחי בחשבון שיש לי מתכונים מטורפים שמקוטלגים לפי רמת הקושי וזמן ההכנה שלהם...ככה זה כשאני מנסה להיות יעילה....?(אגב,למעלה חברות רושמות לי ציון שלא תחשבי..חח...)המרק דלעת זכה כבר בהתלהבות גורפת,אפילו מבעלי שלא מת על שלל הירקות.אבל אני הולכת להכין צלי עוד מעט...
    כרונית יקרה-את בטח ישנה עכשיו ומקווה גם שאוגרת כוחות.גם אני אחכה לפנינייך בסבלנות.ובנתיים מאחלת לך אחלה סוף שבוע.
    שלכן,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב!
    אני
    06/12/2007

מה שלום כולן? מקווה שהכל טוב. עלי עוברים ימים עמוסים, אך לפחות "מריחים" כבר את סוף השבוע. נו, נקודת אור קטנה אחת, אפרופו חנוכה...

קרן אור אהובה - שיגרתי לך עכשיו מייל-מייל. וביחד עמו אני משגרת אלייך המון אהבה אמיתית ואיחולים לתחושות טובות. מקווה שאת ישנה חזק וצוברת כוחות.

בלונדי מתוקתי - תודה לך על המיילון החמוד. בינתיים שלחתי לך משהו קטן להשתעשע בו בתור מתאבן... אשמח לשמוע על קורותייך בהרחבה. מקווה שעובר עלייך לילה נחמד ושאת בטוב.

פרפרה חביבה- אני חושבת שאם יש מצב למשהו טוב - אסור לך לפספס אותו, ומה שיהיה - יהיה. גם כך פספסת הרבה דברים טובים בגלל המחלה הארורה. כפי שכתבו לך הבנות החכמות - את לא נדרשת ללוח זמנים מתוקתק, וכדאי לך לפעול לפי איך שהמצב יתקדם, לאט-לאט. גם אני מאמינה שאהבה אמיתית תחפה על הפחדים ותשאיר את הבחור ביחד אתך גם לאחר ה"גילוי", אך בואי לא נרחיק כרגע ונתקדם שלב-שלב. כרגע יש בחור שמוצא חן בעינייך, אז למה לפסול מראש בגלל פחדי הגילוי? בקיצור - בהחלט גו פור איט וצאי לבלות!

לילה טוב וחג אורים שמח!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב!

הוספת תגובה

• תודה יקרה!

קרן אור
    06/12/2007

קיבלתי את המייל שלך,אני מעריכה את הדאגה והכנות!!
    שיהיה יום מקסים,ותתנחמי שמחר חופש!
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יפה שלי.

אני
    07/12/2007

תרגישי טוב, ונשתמע לנו בהרחבה מחר.

המון נשיקות ואהבה!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בבלאגן
    דולפין
    05/12/2007

טוב ממה להתחיל אני בת 32 בילדותי הייתי אנורקסית ולקחתי הכל משלשלים הקאות הכל....

בחרתי במקצוע מדריכת אירובי כי זה עשה לי טוב ניראתי טוב מאוד

היום אחרי לידה שלישית ושתי הפלות ואני לא עובדת כבר במקצוע מפני שזה בערב והילדים צריכים אותי

אני עובדת בגן בבוקר לא חזרתי לעצמי וזה מכניס אותי לדיכאון עמוק

אני עדיין מקיאה לפעמים מה לעשות היום אני לא מרגישה מאיך שאני נראית מתי אני סוף סוף יגיש טוב עם עצמי...?

לקביעת תור
    סגירה
    אני בבלאגן

הוספת תגובה

• בוקר טוב דולפין!

קרן אור
    06/12/2007

מצטערת שלא עניתי לך כבר אתמול,פשוט חשתי לא טוב ולא היה נכון לענות לך מהמקום הזה.
    תראי גם לי יש שני ילדים,זאת עבודה קשה,לפעמים אולי יותר מלצאת לעבוד באמת.וכמו שנוכחת לדעת,הילדים צורכים מאיתנו(ובצדק) הרבה אנרגיות.הם צריכים לצידם אמא שתאהב אותם,תוך כדי לאהוב את עצמה,ותאמיני לי שהם קולטים יותר ממה שאנחנו חושבות.
    וקודם כל כל הכבוד על הויתורים שעשית כדי להיות לצד ילדייך,אני בטוחה שכשהם יגדלו הם יעריכו אותך על שנתת להם מעצמך ולמען בריאותם הנפשית.
    אבל את מתארת מבעד לכל הויתורים "החיוביים" גם את ה"א שנמצאת בתוכך.את שואלת מה לעשות ואיך להרגיש טוב עם עצמך.לצעריףכמו שאת יודעת אין לכך תשובה חד משמעית.גם אני לפעמים לא אוהבת את איך שאני ניראת,ודווקא מהמקום הזה אני מנסה לברר לעצמי-למה??מה עולה בי או מה אני מנסה להסתיר בהתעסקות במראה החיצוני שלי?
    אני לא יודעת אם עברת טיפול בעבר,אבל נשמע שדווקא מהמקום שאת נמצאת בו כרגע,מהמקום שמחפש את עצמך,רצוי לחזור לטיפול כדי באמת להבין ולפתור דברים.
    מאחלת לך בריאות והצלחה,
    חג חנוכה שמח,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דולפין!

בלונדי
    06/12/2007

צהריים טובים!

טרם נולדו לי ילדים, אז אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה עבודה והשקעה צריך בשבילם. ויחד עם זאת, עוד להתעסק בהפרעות אכילה.
    אין פלא שאת מותשת ומדוכאת.
    אני חושבת, כמו שקרן אור אמרה לך, שכדאי לך לפנות לטיפול, כדי שיהיה מישהו שיעזור לך, שיחזיק אותך, שיכוון אותך. את צריכה את זה לעצמך ואת צריכה את זה לילדייך שזקוקים לאמא שלהם...

בהצלחה ויום טוב.

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אז הנה דילמה...
    פרפרה
    04/12/2007

אז איך, אני שואלת אתכן "הזוגיות" שביננו, איך לעזאזאל לא מבריחים את הבחורים עם השריטה?!
    אנא אל תגידו לי - "תאהבי את עצמך ויאהבו אותך" - אני מכירה את המשפט הזה בע"פ, ואני חייבת לומר במלוא הכנות - שיש חלקים רבים שאני אוהבת ומעריכה בעצמי - ויש חלק אחד משמעותי ובעייתי במיוחד שיש לי בו קושי, וזה החלק שכולנו יודעות מהו...
    אז איך מספרים על הבעיה והאם? מתי?
    אני שואלת כי איכשהו אצלי זה תמיד מבריח אותם - למרות שאני מכירה לא מעט בנות עם בעיה לא פחות חמורה משלי שחיות עם בני זוג שאוהבים ומקבלים אותם כפי שהן...
    אתן לא מכירות אותי הרי, אבל אני חייבת לומר לכן במלוא הצניעות - שכלפי חוץ מקרינה הרבה ביטחון , אומרים שאני נראית מצוין, הרבה פחות מגילי (אני לא בתת משקל היום, וממש לא מרגישה שאני נראית מצוין, אבל זה המשוב שאני מקבלת), סיימתי תואר שני , אני עובדת בעבודה נחשבת (שאני לא ממש אוהבת, אבל זה כבר סיפור אחר) - בקיצור מה שאני רוצה לומר - כלפי חוץ הכל נראה סבבה לגמרי, לא יזהו את השריטה עד שיכירו את אורח החיים שלי המכור לספורט והמצמצם מאאאאאאאאאאוד באכילה.
    אז מה עושים? מוותרים על זוגיות כי יש בעיה? הרי יש בי הרבה חלקים שאין בהם בעיה ...האם יש בני זוג שמקבלים אותך עם העניין?
    אני שואלת כי יצאתי לדייט עם בחור שלא שללתי אחרי רבע שעה (כמו שקורה בד"כ... ) וכנראה תהיה פגישת המשך מחר..
    אז איך לעזאזאל יוצאים מהפלונטר?!
    אנא - השתדלו לחזק, גם ככה אני עם פרפים בבטן- אפרופו פרפרה :)
    לילה טוב לכולכן ותודה שאתן כאן...

לקביעת תור
    סגירה
    טוב אז הנה דילמה...

הוספת תגובה

• בוקר טוב פרפרה!!

קרן אור
    05/12/2007

במצב רגיל הייתי קרוב למדי אומרת לך את מה שאת לא רוצה לשמוע והוא-שאת צריכה קודם כל לאהוב את עצמך.ואני עדיין מאמינה בזה,אבל עם השנים ההסתכלות שלי לגביי זוגיות השתנתה.
    תראי,לפני שיצאתי עם בעלי,היו לי כמה חברים שעשיתי כל שיכולתי כדי להבריח אותם.רציתי שתהיה לי סיבה למה אני לבד,לא הבנתי שזה נבע מהרצון לאהוב את אותה יישות בתוכי שלא נתנה לי מנוח או מרווח נשימה.גם את מי שלימים הפך להיות בעלי ניסיתי להבריח.אבל הוא לא הלך.ואז אמרתי לו יום אחד:"תראה אני חולה בה"א...יש לך הזדמנות לקחת את הרגליים וללכת,ואני אבין."חיכיתי הייתי בטוחה שהיני זה נגמר כמו עם כל הקודמים,ומה את חושבת שהוא עשה???הוא הזיל דמעות ואמר:"אני נשאר אני לא הולך לשום מקום".זאת היתה הנקודה שידעתי שהוא איתי לחלוטין ונפתחתי לגמריי כלפיו.
    מה אני מנסה להגיד לך???לכי על זה!!אם את מרגישה שמשהו יכול לעבוד ושכיף לך עם אותו בחור,תהני מזה.אני מניחה שכשמישהו אוהב אותך,אבל באמת,יהיה לו קשה זה בטוח,אבל הוא ישאר.חבר הוא לטוב ולרע,בעיקר לרע שם קשה לו יותר.ואולי עם הזמן תראי שמשהו מתפתח בכיוון חיובי,ואז המחלה תפנה מעט את מקומה לאהבה אמיתית,לכזאת שנותנת מקום לעצמי שלך,לרגש שלך,למי שאת..מה שכן,אל תספרי ל הכול על ההתחלה,חכי שיהיה ביניכם איזשהו רגש משמעותי ואז תחשפי אבל בקצב שהוא רוצה ומסוגל להכיל.
    מחכה לעידכונים של פגישת ההמשך!!אני באמת שמחה בשבילך,מגיע לך לצאת קצת ולהנות,ולחחות זוגיות,זה הרבה פעמים גם עוזר לבניית הבטחון והדימוי העצמי הפנימי,לא רק זה שנראה כלפיי חוץ...
    שלך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן אור

פרפרה
    05/12/2007

שאת מוצאת את הכוחות לענות לי...
    עזרת לי, נחכה ונראה, אעדכן אם יהיה במה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבת יפה, קרן אור!

בלונדי
    05/12/2007

אני חושבת שמי שאוהב אותך באמת- יאהב אותך בכל מצב. אני יודעת שזה נשמע קלישאתי אבל זה כך. כשיש קשר חזק, כלום לא יכול לגבור עליו, גם לא תקופות רעות או משברים.
    ואני חושבת כמוך, שאולי אם פרפרה תיתן הזדמנות אמיתי למישהו להכנס לחייה, זה יוכל להזיז אותה לכיוון בריא יותר, אולי לתת לה פרספקטיבה אחרת להכל...
    אז פרפרה- בהצלחה!!

ליל מנוחה!

בלונדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרפרה חשוב שתקראי

אנאבל
    23/12/2007

פרפרה אני חושבת שכמה שאת רוצה קשר זוגי ואהבת אמת אין לך מספיק אנרגיות וכוחות להשקיע בזה הראש שלך כל הזמן עסוק בתיכנון הסדר היומי שלך מתי ואיזה ספורט לעשות כמה אכלת וכמה לאכול המשקל תופס לך חלק מאוד גדול בחיים כרגע תחשבי עם עצמך אם את תוכלי להתפשר קצת ולפנות קצת זמן גם לזה אם באמת מתאים לך שמישהו יכנס לחיים שלך ויפר את הסדר העיקבי ששמרת עליו עד עכשיו ... אני בדיוק בבעיה שלך ואני מבינה את זה להרבה גברים יהיה קשה לקבל את זה לא רק את ההפרעה אלא את זה שאת משקיעה כלכך במשקל שלך וזה תופס לך חלק נכבד מהחיים ועוד בנוסף את גם עובדת קשה מתי תוכלי לפנות זמן בשבילו??? אם את מוכנה לאהבה ולקשר באמת כדי שהגבר שלך ישאר איתך ןיהיה מוכן לקבל את הבעיה עליך להתפשר קצת ולוותר קצת על העיסוק האנטסיבי שלך במשקל.. תחשבי על זה ושיהיה לך הרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אנאבל

קרן אור
    23/12/2007

אז אני מבינה שאת קוראת סמויה בפורום הזה,ותודה על התשובה.אשמח לשמוע קצת יותר עלייך,אם את מרגישה שזה נכון עבורך.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יקרות!!
    קרן אור
    04/12/2007

חזרתי אנרגטית מתמיד לאחר כמה ימים קשים.אבל אני מאמינה שמעבר להתאבלות ולכאב,אפשר לקחת את האירועים כמנוף לצמיחה.לדעת לעצור רגע,להסתכל על החיים שלנו,להנות אפילו מהדברים הפשוטים ביותר,לפעמים זה כל מה שצריך.
    ובנר ראשון של חנוכה רוצה לאחל לכולנו שאורו של הנר תמיד יאיר את דרכנו.
    שלכם באהבה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יקרות!!

הוספת תגובה

• שלום וחג שמח!!

בלונדי
    04/12/2007

שלום יקרה!
    שמחה לשמוע על השינוי הטוב שחל אצלך.. איזה יופי.
    שיהיה לך יום קל ונעים,
    וכמובן- חג חנוכה שמח!!!

אוהבת,
    בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקרה שלי!

קרן אור
    05/12/2007

מאחלת לך גם חג שמח!
    אני תיכף פורשת כנראה שמפלס החום אצלי גבוה מידי..קיבלתי את המיילים ממך,המון תודה יקרה על הדאגה והאיכפתיות.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב בלונדי יקרה!
    קרן אור
    03/12/2007

תודה רבה רבה על המייל המחמם....את מקסימה אמיתית.
    שלחתי לך מיילון במקביל,ורק רציתי לאחל לך בוקר נעים וכייפי,
    שלך ואיתך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב בלונדי יקרה!

הוספת תגובה

• הי מקסימה שלי!

בלונדי
    03/12/2007

רק כעת אני נכנסת לפה... ורואה אותך.
    אז כן, כבר שלחנו מיילים ..
    אבל אני מקווה שיהיה לך המשך יום נעים וקל.. ללא כאבי ראש מיותרים.

אוהבת,
    בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקרה שאת!!!

קרן אור
    03/12/2007

כנראה שההודעה שלך עזרה כי אני הרבה יותר טוב אבל עייפה מאוד ומותשת נפשית.
    אני פורשת לישון לשם שינוי מוקדם ומאחלת לך ערב נעים.
    נשיקות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב, בנות!!
    בלונדי
    02/12/2007

ישנתי בקושי 4 שעות, ואני כבר פה על הרגליים. לא יודעת למה, לא מצליחה לישון!

קרן אור- יקירה, אני מקווה שהצלחת לישון הלילה ושאת מחזיקה מעמד. שולחת לך אלפי חיבוקים מנחמים..

כרוניתוש- אני יודעת שבוקר יום ראשון הוא לא חוויה בשבילך ואני רק מקווה שתעברי את תחילת השבוע בשלום ובנעימים.

ואני פה עם הקפה... ונשתמע בהמשך.

יום קל ונעים לכולן...

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב, בנות!!

הוספת תגובה

• היי יקרה!

קרן אור
    02/12/2007

טוב אני כבר אחרי ההלוויה,היה מאוד עצוב,אבל זה טיבו של עולם,והיא נגאלה מייסוריה.
    עליי הוטל לקרוא לה הספד,ונפרדתי ממנה.
    לא קל,אבל צריך להמשיך.
    כואב לי הראש מאוד,עדיין,מקווה לטוב.
    שלך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב!

בלונדי
    02/12/2007

משתתפת איתך בכאבך ומחבקת אותך.
    ואכן זה טיבו של עולם והכי חשוב שהיא איננה סובלת עוד.
    היי חזקה והלוואי ותצליחי לישון היטב הלילה.
    נשיקות!
    בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך המון כוחות

פרפרה
    02/12/2007

לקבל את המוות כחלק מהחיים...אני מאוד מתקשה בכך, ולעיתים המשפט נשמע לי קלישאתי אבל הוא מציאותי ונכון. המוות הוא כנראה באמת חלק מהחיים.
    כמה עצוב וקשה לקבל את זה, כמו שאמרתי אני לא ממש מצליחה להרגיש את זה אלא רק להבין...
    תהיי חזקה קרן אור יקרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרה יקרה!

קרן אור
    03/12/2007

אני מקווה שלעולם לא תצטרכי להרגיש את זה!
    אני כאמור התמודדתי עם זה כמה פעמים בחיים,פעם מתוכם היתה אובדן חברת נפש שנפטרה מנזקי ה"א..ואכן,לא פשוט.ובמקרה של סבתי,אחרי שראיתי אותה אתמול,ראיתי כמה היא שלווה,כ"כ הרבה זמן לא ראיתי אותה כך...היא היתה מתעוררת למציאות של כאב וישנה לתוך כאב.
    את יודעת כשמישהו חולה סופני,יש נטייה של הקרובים אליו לרצות שישאר עוד יום בחיים,בעיקר בשביל עצמם,מתוך מחשבה אגואיסטית.אני יודעת שזה טיבעי,אבל לפעמים צריך לחשוב על החולה ועם מה הוא מתמודד ופשוט לשחרר.ובמובן הזה,עם כל הכאב,אני שמחה שהיא שוחררה.
    אישה מדהימה שגם במותה לא רצתה להפריע לאף אחד,היא סחבה ימים נוראיים של סבל,וחיכתה שדודה שלי תסיים עם האירוע של בנה....
    וזה קשה בייחוד שכל זכרונות הילדות שלי נקברו באופן ממשי גם,אבל באמת שאין מה לעשות וזה טיבו של עולם.ועכשיו צריך לאסוף את השברים ולהמשיך.
    את יודעת זה העלה אצלה שאלות חשובות אתמול,ובהנחה שכולנו נלך מתי שהוא,שאלתי את עצמי האם אני עושה כל שאני יכולה כדי למצות את החיים???האם אני באמת מאושרת,או שחיי כמו רבים הם כמו רובוט קמה למציאות מסוימת וישנה לתוכה בלי רגושים,בלי להנות,פשוט כמו שצריך.מהי הגדרה של אושר??ומי בעצם מאושר??
    יש שני דברים שאין לנו שליטה עליהם והם יום לידה ויום פטירה.אבל מה אנחנו עושים באמצע??זה מה שיקבע את איכות חיינו וזה תלוי רק בנו.
    מאחלת לך ולכולנו רק אושר ובריאות,מעבר לזה הכל יבוא מעצמו,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייאוש
    מעיין
    01/12/2007

לו רק היה לי את הכח להמשיך, להרים את הראש ולא ליפול.

לו רק היה לי את מי לשתף ולא להיות בעולם השחור הזה לבד.

לו רק היה לי את הכח לראות את הצד הטוב של החיים ולא את העצב והרצון העז למות.

לו רק היה לי מה לתת מעצמי אפילו רק לעצמי אבל כבר אין לי.

לו רק יכולתי להסכים עם העצות של הסובבים אותי אבל אני לא מסוגלת לשמוע אותם עוד.

אני עייפה וכואבת, אין לי יותר כוחות.

מחפשת את השקט ולא מוצאת אותו, אוכלת את עצמי ומשמינה מהאוויר שאותו אני נושמת, מכניסה לריאותיי.

מתי זה יגמר?

לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

• שלום מעיין!

קרן אור
    01/12/2007

מקריאת מה שכתבת מרגישים את הכאב והמצוקה.את שואלת מתי זה יגמר.זה יגמר כשתחליטי שאת מסיימת את זה.אני יודעת שזה לא פשוט כמו שזה נשמע,אני מבינה שבטח את שנים נמצאת בתוך המחלה,אבל גם כך זה לא משרת אצלך כלום,כי ניכר שאת סובלת.אפשר לנצח את ה"א,צריך באמת לרצות.החלטה על טיפול ושינויי צריכה לבוא מהמקום שמבינים שהגיע הזמן להתמודד עם הפחד,לא לפחד לראות את השחור,ולדעת שיש עוד צבעים בפלטה,שיש לך את מי לשתף וזאת בחירה שלך,של לאפשר לעצמך את השקט האמיתי שבא לאחר ההתמודדות...
    ואני כאן,כדי להקשיב,וזה כבר מישהו אחד לשתף.
    שלך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה