מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב בנות!קרן אור15/12/2007
תסתלבטו עליי יקרות שלי..אין בעיה.חחח...אכן הייתי בחלום המי יודע כמה,רק שלא זכרתי אותו.מרוב עייפות.
כרונית-קיבלתי את המיילים החמים שלך יקרה שלי,ויותר מאוחר אענה לך עליהם(כרגע אני עם דלקת שוב ).
פשוט אני-דיברנו ע"כ שקשר פוגש אותך במקומות זרים לך ונוגע בכאלו שהם עדיין כואבים(את תמשיכי לטעון שלא מזיז לך ואני אמשיך לטעון שכנראה שכן ואפילו מאוד).הגיע הזמן לעשות תיקון,לא??הגיע הזמן להפסיק את המשחק ולהיות את,מקסימה כמו שאת ,לא??עד שיש לך מישהו שטוב לך איתו(והקטע מה הוא עושה איתך הוא בציניות כמובן!) אל תתיחסי לזה כמובן מאליו ומצד שני,תתחילי להנות מזה,כי מגיע לך קשר אמיתי שיכיל אותך באמת.אל תחשבי על העתיד ועל רמת ציפיות כזאת או אחרת כי מראש את תברחי...(אני מכירה אותך כבר),מי אמר שזה יקרה??וכמו שכתבה לך כרונית שום דבר שלא רוצים לא קורה,נכון???????
אגב,לא ידעתי שיש לך צד מרוקאי,זה מסביר כמה דברים.......חחחח...(את יודעת בהזדמנות אספר לך למה זה מקושר אצלי)
בלונדי -אני מבינה שהפשטידה יצאה משהו מיוחד כי מאז לא חזרת...חחח....
בנות שתהיה לכולנו שבת של מנוחה(או לפחות לכן,אני מקנאה??לא,בכלל לא....)
אוהבת אותכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יקרה!!
בלונדי15/12/2007ובוקר טוב ומוקדם לך!
לא חשבתי שאמצא אותך פה אבל כנראה שהייתה לך השכמה.
אני ערה משעה 03:30 ולא יכולתי להרדם. אז אחרי מלחמה וניסיון נואש לישון, החלטתי לרדת למטה ולפתוח את הבוקר שלי, בשעה 04:45! זוועה, נכון? גם אני חושבת!
כן, הפשטידה יצאה ממש טעימה ואפילו בעלי נהנה ממנה...! אני חושבת שהיום כבר אאפה אותה עם ירק אחר.. התלהבתי חחח!!
יקירה, שיהיה לך יום רגוע ונעים..
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, כרונית!
בלונדי15/12/2007אני ממש לא נעלבת מהמכשפה, זה כל כך מצחיק אותי שהיא מרגישה מאויימת בגללי..חחח! ממש טמטום!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יקרה שלי!
קרן אור15/12/2007מילא אני עם השכמה,אבל למה שנתך נודדת??מה מטריד אותך יפה שלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור!
בלונדי15/12/2007אווווף, הרבה דברים בראש שלא נותנים מנוח...
ממש זוועה!
מה שלומך? איך ישנת הלילה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי תכתבי לי???
קרן אור15/12/2007אני עפה לשתות קפה ואחזור לראות מה שלומך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשבנה איזה קטע!!בלונדי14/12/2007
"המכשפה" ממש שונאת אותי, כי אפילו את ההודעות הקצרצרות שכתבתי שם לאחרונה- היא מצאה לנכון למחוק!!!!!
ממש מגוחך... האם אני מהווה כזה איום על סמכויותיה בפורום הנ"ל? מגוחך לאין שיעור!!!
סתם.. שתדענה!
לילה נעים!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא מפתיע אותי!
אני14/12/2007
היא פוסטמה אמיתית, כך שזה היה צפוי. ובלונדי - שלא תעיזי להיפגע מזה! אותי זה רק מצחיק, כי זה מראה רק על קטנוניות ילדותית, ממש כמו כל המטומטמות האלה שבעבודה שלי... יקרה שלי, המייל שלך נחת אצלי נחיתה רכה ומענגת. אני מודה לך עליו, והוא ייענה מחר, בלי נדר.
קרן אור קסומה - כתבתי לך. אני שולחת לך המון אהבה וחיזוקים! בבקשה עשי מאמץ ל-נ-ו-ח מחר ולהירגע. אף אחד לא רודף אחרינו, ואנחנו יכולות לצאת להפסקה מדי פעם. את פסיכולוגית מבלי ללמוד זאת באופן רשמי, בדיוק כמוני. אני, לדוגמה, יכולה ללמד כמה אנשים על נבכי הנפש האנושית, ובייחוד על התהומות שלה...
לילה טוב ושקט לכל מי שנמצא פה!
שלכן באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי וכרונית..!!
ניצוצות15/12/2007חחח קרן אור בטח כבר בחלום השמיני שלה, אם לא יותר..
מה שלומכן??
אני חזרתי עכשיו הביתה, עצבנית מאוד, האמת זה לא קורה לי בד"כ, אבל שמעצבנים
אותי הצד המרוקאי שלי יוצא, חחחחח וכן..לא רואים בכלל שיש לי צד כזה!!!!
צריך לעצבן אותי מאוד מאוד כדי לראות אותו.
וגם אז אני עוד מתאפקת!
טוב האמת אני עכשיו שותה כוס תה (אם אמרתי שיש לי התמכרות לזה כבר),
תה קינמון עם טיפה חלב וניל.
כן כן זה מצליח להרגיע אותי קצת!
אז מה איתכן?
כרונית?
בלונדי??
הלווווווווווו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, פשוט אני.
אני15/12/2007
זה בסדר, לכולנו יש צד מרוקאי... מדוע העצבים, יקירה? מי הרגיז אותך? שתפי אותנו אם בא לך.
ולרוויה עם התה! אני שונאת תה עם חלב, אבל אני אוהבת תה וניל. מומלץ ביותר!
לילה טוב,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרונית-נרגעתייי
ניצוצות15/12/2007כרונית,
האמת נראה לי אני מתעצבנת סתם, אניי כנראה מחפשת סיבות להתעצבן,
ובאמת "לנפנף" אנשים מעלי..אני מוצאת בהם את הדברים הרעים (שזה דבר שאני ממש
לא עושה ביומיום) שקיימים בהם, שעלולים להזיק לי.
כרגע מדובר בגבר, מדהים כנראה, ומבחינתי אולי יותר מדי, זאת אומרת יותר ממה שבאמת
מגיע לי, וחבל לי כל כך עליו, לפעמים אני צוחקת ובאמת שואלת מה הוא עושה איתי, אבל האמת
שבתוך תוכי אני מאוד רצינית, כי אני באמת לא מבינה למה הוא עדיין נשאר ומה באמת הוא עושה איתי.
והאמת לגברים יש ציפיות ממני, שקשה לי למלאות, באמת שקשה לי, אז כאילו בתוך הקשר אני
תמיד מחכה שזה יגיע, כדי להעיף אותם, אאז גם עד אז שזה מגיע אני כולי כבר רוצה שזה יגיע
כדי להיפטר מזה ולהעיף אותו. חחחחח כן נו אמרנו קצת שיש סיבוך לא??
נו תמיד העיניין הזה מגיע לא? ואני לא מסוגלת אני לא מסוגלת פשוט לא מסוגלת!!!!!
ולפעמים אני אומרת לעצמי..נו יאללה תפסיקי תזרמי כמו שכולם אומרים ללך ואל תהיי מיוחדת כל כך מכולם...אבל אני יודעת שזה משהו שלא טוב לי, שלי לא יהיה טוב לעשות כשאני ארגיש שזה
חובתי או שאני חייבת לעשות את זה, אח"כ אשנא אותו, אני בטוחה, כי ארגיש שבעצם הוא כפה את
זה עלי, כשלמעשה באותו רגע אולי לא אראה שבעצם מבחינתי זאת כפייה.
נו אז עד מתי זה ימשיך??
וכמו שמישהי חכמה אמרה לי, באמת מה הוא עושה איתי? אני מתייחסת אליו כל כך רע..ולא יודעת
אם רע, כי כשאנחנו מתראים אני תמיד נחמדה כרגיל..
אבל מאוד קשה לי בטלפונים, אני שונאת את יחסי האהבה שהוא מראה כלפיי, אני שונאת את זה,
לא יודעת איך להסביר...כאילו עוד מהתחלה אני מרגישה שהכל צביעות..אבל אצלו זה לא ככה,
אני יודעת שהוא לא צבוע, אבל מתי הוא כבר יבהל ויעזוב??????
נמאס לי לחכות, כן כל הזמן אני מרגישה שאני מחכה, ואני יודעת שזה יהיה לי קשה האכזבה, ולפעמים אני מדברת עם עצמי על זה שאני אולי צריכה לעזוב אותו וכן פשוט לחתוך..
אבל אני לא מצליחה, כי האמת שנחמד לי איתו, באמת, אבל תמיד אני מרגישה שהוא יותר והוא יותר
משקיע ..ולפעמים יש לי כאלה יסורי מצפון, למרות שכמו שאמרתי, ביומיום אני מאוד צוחקת על זה
עם עצמי וקצת עם אחרים...על זה שאני רעה וכדומה, אבל זה לא ממש בא ממקום של רוע נראה לי,
זה בא יותר ממקום של פחד..האמת קשה לי לחשוב עכשיו שהודתי בזה, שכתבתי את זה פה.
אולי פחד באמת להתאהב בו, לא יודעת אני באמת לא יודעת.
סתם אז כן התעצבנתי עליו אם שאלת כרונית, סטיתי קצת..לא?
טוב נו מה אני אעשה עם הסיבוכים האלה שלי??? העיקר שהוא לא באמת רואה אותם..
אבל אני נשארת איתם, ולבד, והדבר היחיד שאני יכולה לעשות איתם ועושה איתם, זה לצחוק,
ולומר כמה אני רעה וכמה הוא מסכן.
טוב שיגעתי אותך כרונית יקרה???
גם אני מאחלת לך שיהיה לך לילה טוב ללא שום נדודי שינה, בדיוק כמו שאני מאחלת לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדים!
אני15/12/2007
הרבה פחדים יש בסיפור שלך. פחדים מקשר קרוב, מאהבה, מקרבה, ממגע. אבל את כ"כ צעירה לדברים האלה...
אם את יוצאת עם מישהו נחמד שמראה לך אהבה, תיהני מהקשר הזה, ובכל מקרה - אל תעשי שום דבר שאת לא רוצה לעשות. קשר בין בני זוג הוא הדדי מרצון, ובשום אופן לא בכפייה. אז מצד אחד - אל תגידי לעצמך שהוא לא מגיע לך, ומצד שני - אל תתעללי בבחור הנחמד.
כן, הצלחת לבלבל אותי קצת, אבל התעשתתי די מהר, לא?
לילה טוב גם לך, ללא שום נדודי שינה!
שלך,
כרונית (האינסומנית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי פשוט אני!
בלונדי15/12/2007אני חושבת כמו כרונית, את כל כך צעירה ואת כלל לא צריכה לחשוב שאת חייבת לעשות משהו, או שזה מה שמצפים ממך. תעשי רק מה שטוב לך...
לא הצלחתי להבין אם את מחבבת את הבחור או לא.. סליחה, אבל אותי הצלחת קצת לבלבל!
בכל מקרה, תחזרי לספר לנו ולהבהיר לנו את הדברים (-: !!! אם בא לך.. נשמח לשמוע!
יום נפלא שיהיה!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי!
קרן אור15/12/2007אני עונה בשם "פשוט אני"-היא מחבבת מאוד את הבחור,לכן כתבתי לה מה שכתבתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום!אני14/12/2007
נחמד, אני רואה שאתן מקשקשות לכן בהנאה...
בנות יקרות, נכנסתי לאחל לכן שבת שלום ומבורך וסוף שבוע נעים ביותר. גם אני זקוקה לחומרים הכ"כ חיוניים הללו, ולכן אני כותבת אותם, כדי להביאם אלינו בכוח! ימיי זוועתיים לגמרי, ותחושתי בזבל הזבלים. לצערי, אני מרגישה זוועה מכל הבחינות.
קרן אור - "סחה" על הבישולים שלך שם! אני לא רוצה להגיד לך מה אני בישלתי לשבת... את יכולה לנחש לא רע בעצמך. כן, השלמתי שעות שינה, או - יותר נכון - צנחתי גמורה מתחושות חולי. מממ... כן, אני חושבת שזה התיאור הנכון.
בלונדי - גם אני מכירה קרן שמש אמיתית לגמרי!!! אז בטח יש עוד כמה כאלה. זה מתבקש. אני מניחה שיש גם הרבה קרן אור, אבל מבחינתי יש רק אחת! פשטידות?? אני מתה על פשטידות! איזה כיף לך! הרבה זמן לא עשיתי לעצמי פשטידה קלה... אבל למי יש כוח בכלל לעמוד על הרגליים??
בננות - אני אענה לכן בהקדם, בתקווה שכוחותיי הכלים להם יאפשרו לי לעשות זאת. בינתיים אפרוש ברשותכן לצלילי המוסיקה, בתקווה להצליח להירגע.
כל טוב לכן, נשיקות וחיבוקים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרונית, התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!
בלונדי14/12/2007כמה טוב לראותך פה, בשורותינו!.
כמה נפלא..
וכמה עצוב שאת מרגישה כה רע, קיוויתי שלא..!
אני גם יכולה לנחש מה בישלת לעצמך, או מה לא בישלת לעצמך.. הלוואי ויכולת לבוא לאכול את הפשטידה שלי, שברגעים אלה ממש, נאפית לה בתנור זה מתכון של פשטידה דיאטתית שמצאתי באינטרנט, וזה ממש היה נראה לי מצויין. אני מקווה שהיא תצא טעימה. אבל מה יכול להיות לא טעים? ירקות.. חייב להיות טעים!! ככה אצלי, לפחות!
זבל שבזבלים?? אוווווף. הלוואי ותנוחי כל כך הרבה בסופ"ש הזה וכבר תחושי טוב יותר!
רחצתי כלים כעת, ונזכרתי בך, כי גם לי יש אהבה חולנית למים, ולכן אני כה נהנית משטיפת כלים ושטיפת רצפות!!
טוב יקירה, מקווה לשמוע ממך בהמשך ומאחלת לך ערב נעים ורגוע!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב- הפשטידה יצאה מעווווולה, חבל"ז!
בלונדי14/12/2007יאמי- חמה וטעימה... איזה כייף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית!!
קרן אור14/12/2007בדיוק חשבתי עלייך....רק לא רציתי להציף אותך בהודעות..חחח..ותודה על קרן האור האחת.
מצטערת לשמוע שאת לא חשה בטוב,למרות שכבר תיארתי לעצמי.וכן,כנ"ל לגבי הארוחה שבישלת לעצמך(לשים גרשיים או לא??).
אני קוראת אותך ואת בלונדי עם הפשטידה הדיאטתית והאוכל הקל שלכם ואני מרגישה ייסורי מצפון..אני טוחנת אוכל משמין ואתן...לפחות את השני קילו שהעלתי הרווחתי ביושר...(ויותר מידי ביושר...חחח...).
וסחה על הפשטידה בלונדי את מתבקשת להעביר אליי מתכון.מזמן לא הכנתי פשטידה,כי לרוב ילדיי אפילו לא טועמים ממנה,אלא רק אני.
ערב נעים מצטרפת לאיחולים שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק נדחפת פה שניה...
בלונדי14/12/2007אני ממש לא אוכלת אוכל דיאטטי, או לפחות לא ככה קוראים לזה... האמיני לי יקירה!!! יש הרבה מה להוריד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז נרגעתי,בלונדי...
קרן אור14/12/2007למה להוריד??אין מה לעשות אוכל הוא אחד ההנאות בחיים,כל עוד שיודעים להנות ממנו...
נו מה עם המתכון??
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאות החיים, אה?
בלונדי14/12/2007אני כל כך נהנית שזה כבר ממש מוגזם מה שנהייה פה..חחח!!
אני אשגר אליך בקרוב את המתכון!
הולכת לראות את הסדרה שלי טלויזיה ולהכניס את העוף לתנור!
ביי בינתיים.
נשיקות!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות יקרות!!קרן אור14/12/2007
אני מבינה שאתן עייפות,אבל די כבר!!!מצטרפת לקריאתה של בלונדי-
WAKE UP
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהההההה אני גם פה
ניצוצות14/12/2007גם אני פה אם זה עוזר....?
קראתי על תבשיליך קרן אור..אוווווווווח
תזהרי ממני אני עוד יבוא!
מתלבטת אם ללכת לישון או לא.
יש עצה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות!!
בלונדי14/12/2007שלחו לי איזה גליון סופ"ש של "ידיעות אחרונות"... ככה שיהיה לי מה לקרוא פה בשקט של שישי אחה"צ... חחחח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה שנה???חחחח...
קרן אור14/12/2007את יודעת הדברים משתנים בו מידי יום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנה מאיזו שנה...
בלונדי14/12/2007העיקר עיתון בעברית.. קצת שטויות של הארץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי משגרת אלייך אם הייתי יכולה!!
ניצוצות14/12/2007אני מוכנה לשלוח,
שלחי כתובת, ומבטיחה לך שעיתון ידיעות אחרונות של ישראל
יגיע אלייך תוך כמה ימים ספורים (טוב היום זה כבר מגיע אחרי יומיים)!
ואם בא לך, אפשר גם לסרוק לך, רק שזה כבר יקח יותר זמן לאחת כמוני שאיטית נורא.
מה שלומך בלונדייי?
תמיד שאני קוראת הודעות שלך פה עולה לי חיוך, כי אני כן מבינה את זה את לא בארץ,
וזה מעלה לך רצונות כאלה...של להתחבר לארץ פתאום, שלנו פה זה נראה כיביכול "סתם"
לקרוא עיתון ידיעות אחרונות...
בנתיים שבת שלום לך ולכל מי שקורא פה (:
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה!
בלונדי14/12/2007תודה על הרצון.. ועל הכוונה הטובה. אבל אני אתאפק לי..
ו-כן, רק כשאתה בחו"ל- אתה מעריך מה יש לך שם בארץ, הדברים הטריוויאליים שלא מייחסים אליהם הרבה משמעות! (חומוס, פיתה טריה, פירות, ירקות, גבינה לבנה, עיתון ועוד הרבה דברים..)
מה שלומך??
איך את מעבירה את יום שישי?
להת'
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהריים טובים!!בלונדי14/12/2007
יאללה בנות, יום שישי, הגיע הזמן להתעורר ולבוא לקשקש איתי בפורום!!
סתם..חחח! הלוואי וכולכן נחות כעת מהשבוע המתיש שהיה לכן והלוואי ואשמע מכן בהמשך...
שיהיה לכן סופ"ש נעים וכייפי!!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני כאן!!!!!!!!!!!!
קרן אור14/12/2007סוף סוף יום לעשות דברים בשקט(למרות שעד שהילדים חוזרים מהגנים ב-12 זה נגמר מהר...),אז מנוחה לא היתה כאן,אבל לפחות הספקתי לעשות כמה דברים בשביל עצמי..
ובלונדי,הכנתי מרק תפו"א עם כופתאות בשר וחמוץ!(חשבתי עלייך,אני יודעת שגם את אוהבת אוכל חמוץ!),קציצות ארטישוק ואורז.אח,חבל שאת צמחונית...
טוב יקרה כבר מתפנה לענות לך על המייל.
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו שלום!!!!
בלונדי14/12/2007אפשר לבוא לאכול אצלך?? נשמע מעוווולה!! חבל"ז... ומרק זה ממש מתאים כעת, בקור הזה. איי איזה כייף למשפחה שלך!!!!
קיבלתי את המייל שלך.
אני שמחה שיש לך כמה שעות של שקט לעצמך, לנוח ולהרגע מהשבוע הכל כך עמוס שהיה לך. מגיע לך בהחלט...
ואני כאן, אובדת עצות מה לבשל להערב.. נגמרו לי כבר הרעיונות. אבל אתמול הכנתי דאל מדהים!!!!!!!
אז יאללה למנוחה- קרן אור!! ולצבור כוחות בבקשה ממך!
נשיקות!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה!
קרן אור14/12/2007אל תאיימי,את מוזמנת לבוא בכל עת תמיד יש לי משהו חם במקרר!
בארוחת ערב אני פחות מומחית,כי הילדים אוהבים את הדברים הרגילים....
איזה כיף-קיבלתי עכשיו מייל ממישהי שבעבר הייתי בקשר איתה והיא פתחה בלוג-איזה חמודה!שמחתי לקרוא על הדרך שעשתה ועל קרן האור ששלחתי לה אז...זה הדברים הטובים שבסופו של יום,כמה שאהיה עייפה,זה כאילו ימחוק הכול...
ללכת לנוח??מה זה בכלל??חחחחח...............
שבת שלום חברה יקרה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשטידה!!
בלונדי14/12/2007מילה לא יפה, אבל המשמעות שלה..מממ!
היום התעורר בי חשק לפשטידה, כי כבר חודשים ארוכים שלא נתקלתי בדבר כזה פה. ולא שיש בי איזו אהבה גדולה לזה, פשוט כבר נמאס לי מהכל וחשבתי איך אפשר לגוון את הארוחות...! אז יש לי ברוקולי במקפיא, ואולי אכין ממנו, כי זה יותר טעים מתפו"א לדעתי, וגם יותר בריא.
אז כעת אני הולכת לחפש מתכונים!!
מסתבר שאת מומחית בשליחת קרני -אור! לא סתם בחרת את השם הזה. כל הכבוד לך!!!
יאללה מתוקה שלי, אעדכן אותך בנעשה עם הפשטידה!
להת' בינתיים!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב...
קרן אור14/12/2007את יודעת שאם נכנסים בגוגל למילה "קרן אור" יש כ"כ הרבה תשובות.יש אפילו בלוג ופורום של מישהי בשם קרן אור,אבל זאת לא אני,כי טוב שאת יודעת איך אני ניראת..אבל בטח אחרים חושבים שזאת אני..טוב יש לי כיסוי טוב מסתבר.
אני לא יודעת אם אני מומחית בשליחת קרני אור,אבל אני ללא ספק אוהבת לעזור כל אימת שיוצא לי.כבר אמרו לי השבוע(ולא תאמיני מי-מהפנט!פחדתי שהוא יעשה לי היפנוזה ויוציא ממני הכול..חחח...)שאני נמצאת במקצוע הלא מתאים ושהייתי צריכה ללמוד פסיכולוגיה.מה שנקרא the story of my life
בהצלחה עם הפשטידה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייייייי
בלונדי14/12/2007חחח יש לך בלוג? סתם... כן זה שם די נפוץ אני מניחה. ואני מכירה מישהי שקוראים לה קרן שמש. זה באמת השם שלה.
לגבי המקצוע שלך- יש משהו במה שמה אמר המהפנט...
כואב לי הראש ויש לי כל כך הרבה עבודה לעשות בבית, רק שאין לי כוח לזה.. עצלנית שכמוני.
ספרי לי איך יצא האוכל שהכנת... ואני רק אדמיין לי אותו...!!
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב יקרות!קרן אור13/12/2007
טוב אז סופו של כל שבוע להסתיים,וטוב שכך.עבר עליי שבוע לחוץ מכל מיני סיבות,אבל היני כבר רואים את שבת באופק.
מאחלת לכולנו סוף שבוע נעים.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן אור!!
בלונדי13/12/2007מוזר להרגיש פה בחסרונך... ריק!
מאחלת לך סופ"ש כל כך רגוע ומהנה, שתשכחי מכל טרדות היום-יום ומכל הלחצים והטירוף.. הלוואי!!!
ליל מנוחה!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתןדה מקסימה שאת!
קרן אור13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בנות!!בלונדי12/12/2007
מה נשמע?
חזרתי....
קרן אור- דיברת כל כך נכון וכל כך יפה, על כך שמצפים מקשר להיות קסום בתחילתו, אבל מה שבאמת חשוב זה מה נשאר אחרי הקסם הזה. איך בונים זוגיות בריאה ותומכת, עם אהבה והבנה, והכי חשוב- תקשורת טובה וכנות!! זה ממש נכון.
עם בעלי- היו לי פרפרים מההתחלה, הייתה התרגשות אדירה, וזה היה ברור שזה- זה!! אבל אולי לא כל קשר מתחיל כך...
בכל מקרה, מה שנגזר מכאן (פרפרה) שצריך באמת לזרום עם הדברים, והאהבה אולי תגיע בהמשך, כאשר ההיכרות תהיה עמוקה ואמיתית, בלי מחסומים.
כרוניתוש- יקרה! מה שלומך הבוקר? הצהריים? אני לא מפוקסת על השעון.. קיבלתי את מיילך מאמש וכבר אשיב לך עליו. מקווה שאת בסדר ושהצלחת לישון בלילה!
פרפרה- אנא קראי מה שכתבתי לקרן אור בראש העמוד. ולגבי הקטע הפיזי- כמו שכבר נאמר כאן- עשי רק מה שאת רוצה. אל תפחדי! מי שרוצה אותך לא יברח כ"כ מהר. הוא יישאר עד שתהיי מוכנה, אני בטוחה בכך. שיהיה בהצלחה והמשיכי לעדכן אותנו.
ואגב- את גרה באיזור ירושלים???
פשוט אני- את תלמידת בית ספר? מה את עושה בחיים?
טוב בנותיי היקרות. אני עם כוחות מחודשים לאחר חופשה קצרה. מקווה שהימים הבאים יהיו קלים ונעימים. היום יש קצת הפוגה בגשמים וזה נחמד. קצת נמאס מכל המבול שיורד פה כל הזמן... (תראו לאיזה מצב הגעתי, מקטרת על חורף...חחח, מי היה מאמין?)
שיהיה לכולכן המשך יום נעים!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה!
קרן אור12/12/2007שמחה חזרת,ואגיד זאת שוב-התגעגעתי!
קיבלתי את המייל שלך מהבוקר ואשיב עליו מאוחר יותר.אבל שמחתי לקרוא מבין השורות שמאוד נהנית וזה מה שהיית צריכה כרגע...כמובן שאני מחכה לתמונות...
לגביי פרפרים-תראי אני לצערי לא נתתי לעצמי להרגיש אותם.פחדתי.פחדתי להרגיש,פחדתי להתלהב מידי ולהיפגע..זה נגע במקומות שכאבו לי אז.אבל מזלי שלאהבה יש חוקים משלה,ושבעלי לא ויתר עליי בקלות..אני מבינה את פרפרה ואת המקום שממנו היא מגיעה.אבל אני חושבת שכמו שכתבתי היא חייבת את זה לעצמה.אני באמת מאמינה שכשאת נותנת למישהו להיות איתך,לאהוב אותך,זה גורם לכל התיאוריות שעד עכשיו החזקת בהם להתבדות...ולאט לאט מפנים מקום לאהבה אמיתית,כזאת שלא חונקת או הורגת.
טוב יקרה שלי,מצטערת על האיחור בתשובה פשוט הימים האחרונים מטורפים אצלי עם שעות לא סבירות בחדר ניתוח...טוב שיום שבת באופק!
לילה טוב יפה שלי,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, יפה!
בלונדי12/12/2007וחלומות פז...
נדבר מחר!
אוהבת,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן בנות מקסימות
פרפרה13/12/2007באמת כיף שאתן פה!
(אני לא מאיזור ירושליים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה פרפרונת!!!
בלונדי13/12/2007ויום טוב..
מחכות לעדכונים!!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרן אור - באותו נושאפרפרה11/12/2007
פותחת שירשור חדש...
כן, יקירתי, אני יודעת שהשיגרה היא המבחן, ואני לא יכולה לומר "התלהבות" אני חושבת שההגדרה הנכונה היא שאני שמחה שאני במקום שמאפשר לעצמי ונפתח לעניין.. מה שלא היה בכלל בשנים הללו.
הגישה הנכונה היא באמת לזרום , להשתחרר קצת ולהרפות מהשליטה - מה שצריך לקרות - יקרה.
קלישאתי- אבל אמיתי...
יום טוב , טסה לאימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב פרפרה!
קרן אור12/12/2007האמת היא שאני שמחה לקרוא ע"כ שאת נותנת לעצמך לחוות דברים שעד היום לא איפשרת.ואולי זאת הנקודה החשובה ביותר.הזרימה,הניסיון,קצת הרפייה מהשליטה ומדברים מתוכננים ומובנים,הוא איזשהו תהליך חדש וטוב עבורך.מאחלת לך רק בהצלחה,וכן,מה שצריך לקרות קורה.תפקידנו הוא לחוות ולקחת את הדברים למיצוי בתקופה הזאת.
יום נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב בנות,קרן אור10/12/2007
מצטערת על היעדרותי אתמול,עוברים עליי ימים לחוצים,עד כי נראה לי שכמה שעות נוספות ביום לא היו מכסות על כל העבודה שיש לי,אבל מצד שני,לא הייתי רוצה עוד שעות,כי אני גם כך עייפה.מכירות את התחושה שלא בא לכם לקום בבוקר וללכת לעבודה,שלא מתחשק אפילו לדבר עם לקוחות(שגם הם באים עם המטען שלהם ועם החוויות הלא כ"כ חיוביות שעוברות עליהם..)??בקיצור,כנראה שזה האיתות לחופש.אבל לצערי הוא יאלץ להידחות כיוון שבתקופה האחרונה עם כל הנסיבות המשתנות(מוות של סבתי,מחלות שלי ושל הילדים) אני אפילו לא מעיזה לבקש....אבל לפנטז מותר לא???כמה דקות של מחשבה על האיים המולדביים...
בלונדי יקרה-קיבלתי את המייל שלך הבוקר תהני יקירה,נראה לי שזה מה שאת צריכה כרגע.
כרונית אהובתי-תודה על הכיסוי של אתמול..באמת היה לי חם...
פשוט אני-מכירה את תחושת הפיצול,החלק הבריא ששואף לתפוס חלל יותר גדול ומנגד החלק "החולה" שאומר למה לנסות הרי יש דברים שתמיד ישארו כמו שהם ולא ישתנו.וזה נכון,אי אפשר לשנות את העבר,וגם לא את הדברים שלא תלויים בנו או מה אנשים חושבים\מרגישים\עושים(וטוב שכך,אגב),אבל את העתיד שלנו ועם מי לחבור שיעשה לנו טוב זה נמצא בשליטתנו.
מאחלת לך שהחלק הבריא יגדל מיום ליום,ויפנה את מקומו לאהבה עצמית,זוגית,והשלמה עם היתרונות וגם עם החסרונות.זאת ערכת חבילה,טוב ורע.
ולכולכן,יום נעים אחזור לעת ערב להתעדכן.
שלכן,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב!!
ניצוצות10/12/2007בוקר טוב,
מקווה שאת קרן אור התחלת בכל זאת את היום בצורה נחמדה, למרות הרצון להישאר
במיטה...ולפנטז על מקומות...כן גם לי זה קורה לא מעט.
האמת שגם אני קמתי מאוד מוקדם היום, וכן בשבילי מוקדם זה גם רבע לשבע.
וכל כך היה בא לי להישאר במיטה, למרות שאתמול הלכתי לישון בשלוש, שכן זאת שעה
טובה בשבילי, ואני שמחה על כך שהצלחתי להירדם! כמה מתסכלת העובדה שמסתכלים בשעון
ויודעים שעוד מעט צריכים לקום...ואז ספירת השעות היא בלתי נמנעת.
אז מקווה שהיום מתנהל יחסית טוב, בלי הרבה עומסססס שלא תפלי מהרגליים!
טוב נו איך קרן אור יכולה לפול מהרגלים??? ממממ
ואתן בנות-שלא מתייחסות אלי כלל, סתם סתם אני מבינה אתכן.
מקווה שאצלכן הכל בסדר
ושגם לכן היום עובר טוב וקל.
בנתיים שיהיה לכן המשך יום טוב,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה, זה מדבק?!
פרפרה10/12/2007בקושי יצאתי היום מהבית - בד"כ אני מזנקת בשש בבוקר , יוצאת לאימון בלי להסס והיום משכתי ומשכתי, בקושי יצאתי..נראה לי שזה משהו באוויר..:)
זהו - מחר לקחתי יום חופש, אצא לאימון מוקדם, ואח"כ טיול צפונה!
תנסו גם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף!
קרן אור10/12/2007כן בימים כאלו עדיף פשוט לסיים מוקדם או לחילופין לוותר לעצמנו על "המשימות" שהתחייבנו לעשות.
איזה כיף לך,יש לך מקום גם בשבילי???
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב, בנות!בלונדי09/12/2007
תודה על התמיכה שלכן.
מאחלת לכן יום טוב ושבוע קל ונעים!
נשיקות-
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה כולן??
בלונדי09/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה!
אני09/12/2007
היי בלונדי, מה שלומך הלילה? איך את מרגישה? קיבלתי את המייל שלך. תודה רבה לך עליו מקרב לב!
אני בסדר, תודה. כמובן שיום א' נפתח בשביזות יום א', אך בעצם בכל יום אני שבוזה, לפחות במקומי העכשווי, כך שזה לא כ"כ משנה... נו, יהיה טוב את אומרת??
בכל מקרה, לאחר מקלחת הרותחין שלי בכוונתי לכתוב לך כמה מילים בפרטיות.
שיהיה לנו רק טוב!
שלך באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני פה-עם כאב ראשששש חזק מדי
ניצוצות10/12/2007או שאולי פספסתי אתכן???
מכירות את זה שלא משנה כמה תנסו, מישהו יבוא ויורד מכם את הכוח, את כוח הרצון...?
ששוב תרגישו בהתחלה, וכאילו מה שהשגתן עד עכשיו כבר לא שווה כלום.
ואני מנסה ומנסה לומר לעצמי שזה בסדר ושככה הם, ושאני לא צריכה להיפגע,
וכן אני יודעת שיש אצלי רגישות יתר, ואני יודעת שבקלות אפשר לפגוע בי, ואני מנסה לעשות
את המחסומים האלה, שפעלו בנתיבים שונים בחיים שלי בצורה מעולה עד יוצא דופן!
והיום, המחסומים האלה קשים, וההפרעת אכילה עזרה לי, היא עזרה למחסומים האלה להמשיך
להיות קיימים, ואולי אף הגדילה אותם..את המחסומים.
ולפעמים אני נבהלת מעצמי, מה קורה לי? איפה השליטה שתמיד הייתה לי מאז שהייתי מאוד קטנה,
איזה חומות נשברו?
ואני לא מצליחה לענות על השאלות האלה.
תמיד היה לי את הרצון לשלוט בכל מה שקורה לי, תמיד היה לי את הכפתור הזה שידע לעשות המון
פעולות, כגון: מחק, העלם" וכו'..יש עוד הרבה אבל כמובן רובם זה אלה.
וכן הפרפקציוניזם (אם טעיתי באיות, סליחה) הזה אני יודעת שיש לי אותו, ותמיד היה, גם שהכל יראה טוב מבחוץ, וגם שאני עצמי אסתכל על עצמי מבחוץ והכל יראה טוב, והחיוך תמיד יהיה תקוע
לו שם, ואני אראה תמיד במצב טוב וכמובן שלעולם לא עובר עלי כלום.
ותאמינו לי בנות, אני ניסיתי, ניסיתי להילחם בעצמי, כי תמיד הרגשתי שאני פעמיים, כן אני יודעת אולי
אני מצחיקה אתכן קצת עם הדימויים שלי, אבל תמיד היו קיימות כי שתיים (ואף יותר תתפלאו)..וזה
מה שהיה הכי קשה לי, זה מה שיצר את המודעות אצלי, את ה"לראות" מה אני עושה לעצמי, את המקום שהוא יותר הגיוני, הייתי מסתכלת על עצמי מבחוץ, ולפעמים גם הזדעזעתי, הזדעזעתי באיך אני בדיוק מצליחה להסתיר הכל, ולשחק את המשחק הזה, כל כך מצווין, לפעמים ראיתי שלא היו לה
כוחות יותר..להתמודד, אז איך היא ממשיכה, ממשיכה עם המשחק הזה, שמוביל ספק לא מוביל אותה
לשום מקום, אבל אולי המשחק הזה היה חומות ההגנה שלה...
(וכן, כל מה שאמרתי כרגע אמרתי על עצמי, כבר אמרתי על הפיצול שיש ליייייייי???).
טוב עייפתי אתכן מצטערת, אין לי גם כוח להמשיך נראה לי,
ואף אחת לא פה,
לילה טוב לכן,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילה טוב, בנות!!!!בלונדי09/12/2007
מה נשמע?
הגעתי רק בלילה להכנס לפה... ואתן בטח כבר ישנות מזמן. אולי רק כרונית ערה.
אז ככה, אתמול היה לי יום קשה. ואין לזה כל קשר להפרעת אכילה. ממש לא. זה קשור לדברים אישיים שאני עוברת בחיי כרגע, לשינויים ולתקופה שצריכה להגיע. וזהו.. היה מאוד קשה. קמתי הבוקר עם עיניים שורפות, לאחר שבכיתי כל יום האתמול. לא הצלחתי לפקוח אותן והן שורפות ממש עד עכשיו. לאחר כל השעות הללו.
היום כבר פחות בכיתי, כבר היה טוב יותר.
קרן אור- הארוחה שבישלת נשמעת נפלאה וטעימה. ולמשל את הצלי של אבא שלי אני מאוד אוהבת, רק לא תמיד מעיזה לאכול (נגעלת מהמחשבה לאכול חיה שנרצחה). ומרק מינסטרונה נשמע לי מתאים ביותר ליום חורף קר. קיבלתי את מיילונך הקטן. תודה.
כרוניתוש- קיבלתי את מיילונך הקצרצר.. תודה יקירה. אני מקווה שאת חשה טוב ושעברה עליך שבת נעימה, למרות שהשעות ברחו לך...
פרפרה- וואו, איזה יופי. נשמע ממש טוב, יאללה תזרמי עם זה, ותני לדברים לקרות. ואל תפחדי- יקרה רק מה שצריך לקרות. לאט בלי לחץ. את לא ממהרת לשום מקום. אל תפסלי ואל תחפשי מה לא טוב...! תני לבחור הזדמנות. ואל תחשבי מחשבות כמו: "מי יאהב אותי? למי תהיה סבלנות בשבילי?"!!! מי שתמצאי חן בעיניו- יישאר לעד!!!!!!!!!!!!!!!!!
בנות, אני מאחלת לכולכן התחלת שבוע חדש ונעים, עם הרבה כוחות מחודשים.
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבוק ענקי, בלונדי!
אני09/12/2007
מצטערת לשמוע על ליל האתמול הקשה שעבר עלייך. אך עם כל הקושי, אין ברירה, וצריך לעבור בחיים שינויים שלא תמיד מסתדרים עם הרצונות שלנו. נכון, זה מרגיז וכואב, אבל לפעמים אין מה לעשות. אבל לפחות השינויים הללו זמניים, כך שיש במה להתנחם ובמה להיאחז.
תרגישי טוב, יקירה שלי, ואני בטוחה שבסוף הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
לילה טוב!
אוהבת מאד,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב בלונדי!
קרן אור09/12/2007דווקא ולשם שינוי היתי ערה אתמול עד שעה שתיים חצי..חבל שסגרתי את המחשב.
קיבלתי את המייל שלך,ותודה על העידכון.אני יודעת שאין מה להגיד,וגם אם היה זה בטח לא היה עוזר בשלב הזה,ואני מאוד מתחברת לזה.רק רציתי להגיד לך שאני כאן להקשיב,להבין ולחבק תמיד כשאת צריכה.
מאחלת לך ימים קלים מהקודמים,שולחת לך חום אמיתי,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטחתי לעדכןפרפרה08/12/2007
טוב בנות יקרות,
הבחור ראוי לצ'אנס. לא יכולה להגיד לכן אם מתאים לי או לא, אבל החלטתי לזרום.
חכם, נחמד, עדין, מצחיק. למה אני צריכה יותר מדי להתבחבש עם עצמי...שווה להמשיך ולראות איך ימשיך. נכון או לא?
היה לנו יום נחמד שכלל טיול, ארוחה (איכשהו הצלחתי לנקר פה ושם בתואנה שאני לא רעבה) המשך טיול, ועוד קפה לסיום. בתור דייט שלישי שארך כמעט 10 שעות זה בסדר לא?
יש לי כשרון נפלא לחתוך את העניין מאוד מהר, ואסור אסור אסור לי לעשות זאת גם הפעם. אני רוצה להצליח לנסות! לפתור את הפלונטר, לשבור את הלופ.
מה אתן אומרות?
כל עיצה תתקבל בברכה!
בחלק הזה של חיי אני כל כך חסרת אונים. מרגישה שיש שפה שאני לא מצליחה לדבר והיא זו.
אם יש לכן מילון לתרגום בשבילי, אני מאוד אשמח.
תודה שאתן כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה שלי!
קרן אור08/12/2007אם הצלחת לשרוד עם מישהו 10 שעות,כנראה שהוא משהו מיוחד...מכירה את ההרגשה בעלי הוא היחיד שיכולתי לסבול במשך כמה שעות רצוף.וכן תזרמי עם זה,מה זה משנה לאן זה יוביל??(מקווה שלטוב,אבל גם אם לא העיקר שמעניין לך,טוב לך איתו,נשמע שדיברתם וביליתם ביחד) לכי על זה יקרה!אל תפספסי הזדמנות להרגיש חיים מעבר למחלה,אל תתני לה לשתק אותך.שנים היית אסירה שלה,הגיע הזמן לצאת לחופשי מעט ולהנות,כי לחיים יש מה להציע לנו.ותאמיני לי היום אני מצטערת שלא עשיתי זאת יותר.אבל שמחה שנתתי לבעלי את המקום בחיי,כי אם הייתי חותכת זה לא היה מגיע למה שזה היום...
אין מילון,וטוב שכך,הרגש משחק תפקיד.אף אחד לא יכול להגיד ולהסביר לך מה את מרגישה,זה רק את יכולה לדעת.
אני שמחה בשבילך מאוד!
נו אז מה הוא אמר??יש תכנון לפגישה נוספת??אתם מדברים בטלפון??
יופי של התחלה לשבוע חדש,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריייייייליייילילי
ניצוצות08/12/200710 שעות אבל??? לא הגזמתתת?
חח סתם צוחקת
העיקר שנהנת! ושהיה לך כייפ! כי ככה זה נשמע, שבכל זאת יש לך חיוך כזה בפנים!
כן, אני מאמינה שאת צריכה לנסות לעבור את הלופ הזה..אחרי שתעברי אותו ותעברי אותו
כמו גדולה!! ותראי שאת כן מסוגלת...אז יהיה לך הרבה יותר קל!
גם אם מהקשר הזה לא יצמח משהו, לפחות יהיה לך את הנסיון של לעבור, של להיות בתוך זה,
גם אם זה לא הרבה זמן...אבל נשמע שיש בך איזשהו מעצור שצריך לפתוח, ושאת תאפשרי לעצמך
כן להיפתח וכן להצליח להנות עם גבר, להנות מהמקום הטוב, מהמקום שכן מגיע לך, שכן מותר לך..
אני בטוחה שאת תצליחי!!! כי רואים כ"כ בין השורות, במילים שלך..שאת כן רוצה להצליח! שאת כן
רוצה לעבור את המחסום הזה שמקשה עליייך!!
ואני מפה רק מחזיקה לך אצבעות ומקווה לשמוע שלאט לאט את נפתחת..מאפשרת להתקרב אלייך!!
שמחה שמחה שמחה שמחה המון בשבילך:)
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן
פרפרה08/12/2007אני כל כך זקוקה לעידוד הזה, למילים שלכן, לניסיון שלכן.
רוצה, כן אני רוצה, אבל יש כל כך הרבה "אבלים" (מהמילה אבל..) וכל כך הרבה פחד. היה לי מאוד קשה ה- 10 שעות האלה. זה היה לי הרבה יותר נכון לחתוך אחרי ה"ארוחה", אבל זה זרם.
אני כל כך עייפה... כל כך התאמצתי לא להראות כמה אני מתאמצת...
מה הוא אמר? קשה לדעת, בגלל זה אני לא נותנת לעצמי שום משוב כרגע ומחכה לראות מה יהיה הלאה.
סוכם על פגישת המשך, כנראה ביום ב'..
אני מרגישה שמי שיהיה איתי לאורך זמן צריך להיות כל כך סבלני ומיוחד - שאולי אין בנמצא.. אני גם יודעת שאני בת זוג נהדרת ונותנת ומכילה ומבינה ושותפה, כן את זה אני יודעת, אבל באיזשהו מקום עמוק עמוק אני חושבת לעצמי - מי ירצה בכלל להיות איתי ? למה?! אני מודעת לחלקים החזקים והחיוביים אבל מרגישה שהחלק הדפוק יאפיל על הכל , בגלל זה שאלתי אתכן איפה הוא שיחק תפקיד ביצירת הקשר אצלכן...(הכוונה לחלק הדפוק, החולה שקיים במידה כזו או אחרת אצל כל אחת מאיתנו)
ועוד לא הגענו לחלק הפיסי - אמנם דיה לצרה בשעתה - אבל זה מן הסתם זה יתקרב ואני יודעת שאני צריכה הרבה יותר זמן מכל אחת אחרת שאני מכירה כדי לאפשר מגע ... למי יהיה סבלנות בכלל ?
אוףףףףףףףף עדיף לא לחשוב על זה.
מחר יום חדש.
תודה לכן כל כך כל כך מכל הלב. אף חברה לא יכולה לעזור לי כאן כמוכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פרפרה!
קרן אור08/12/2007קחי את הזמן כדי להתקדם בקצב ובזמן שנכונים עבורך!
אני מאמינה שיש גברים רגישים,שידעו להנות מהיתרונות הרבים שקיימים אצלך,אבל תצטרכי ללמוד לאט לאט לתת להם להגיע ולגעת באותו מקום.
לגביי החלק הפיזי-אף אחד לא מאיץ בך לשום מקום.תראי לפני בעלי יצאתי עם שני בחורים מדהימים,כ"א שנתיים בממוצע,ולא נתתי להם לגעת בי.למה??מאותם הסיבות שאת מכירה.ובסוף התחתנתי עם בעלי בתולה,הוא ידע שאני צריכה את הזמן שלי יותר ממישהי אחרת,והוא היה מוכן להתאפק ולשלם את המחיר...ואני מניחה שהערכתי אותו אפילו יותר ע"כ.
אל תחפשי למה לא,תתחילי בלמה כן,את הלא תמיד תוכלי לומר בכל שלב.
אני מאמינה שכשתחושי את הרגש הזה שנקרא "אהבה",תפני לה מקום בחלל שכרגע ממלאת המחלה.אבל בנתיים אל תתעסקי עם זה,תזרמי ותהני כל עוד זה עושה לך טוב.מה יהיה אח"כ?מי יודע,אבל חשוב שכרגע יהיה טוב.
ובאמת,מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,
שלך,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור
פרפרה09/12/2007כרגיל, תבונתך מעוררת קנאה...
אני חושבת שבעלך הוא כנראה יוצא מן הכלל, אשרי לך...
אני לא מצליחה להשתחרר מהתחושה שמשהו כל כך פגום אצלי בהקשר הזוגי, בעיקר בהיבט הפיזי שהוא כל כך קשה לי!!! והוא מעיב לי על הכל.. למרות שאני מבטיחה לך שלא תראי עלי כלום במובן החיצוני, להיפך, אני מקרינה הרבה ביטחון, אולי אפילו יותר מדי, ובפנים אני כמו עלה נידף.. אני אמנם לא בתולה, אבל כל התנסות כזו היא שואבת ממני כוחות אדירים, כי אני מרגישה שמשהו דפוק אצלי...ואני באמת חושבת שאני גם צודקת..
אז נכון, אם היתה לי חוויה כמו שאת מתארת, אני מניחה שבקצב שלי זה היה בסדר, אבל זה עד היום לא קרה ותמיד נחווה כטראומתי..
את רוצה להגיד לי ששנתיים היית בת זוג של מישהו בלי סקס בכלל?! סליחה אם זה קצת פולשני את לא חייבת לענות אם לא נח לך, העזתי לשאול כי בכל זאת אנחנו אנונימיות פה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, פרפרה.
אני09/12/2007
רציתי להוסיף על כל מה שכבר נאמר שצריך לזכור שתמיד צריך שניים לטנגו, ובכל היכרות חדשה שני הצדדים מתרגשים, קצת מפוחדים ומביאים עמם את הפקלעך שלהם. אני מזדהה אתך מאד בכל הפחדים והחששות כמובן, כולל אלו מההיבט הפיזי, אבל אני חושבת שלו הייתי במקומך, היינו - לו הייתי פוגשת היום בחור נחמד שלא היה נפסל על ידי בחמש הדקות הראשונות, הייתי מפנה בכוח מקום לסיכוי לקשר זוגי על חשבון "קשר מחלתי". ואת המשפט הזה לא הייתי יכולה לומר, לדוגמה, לפני שנה-שנתיים.
לסיכום - לכי על זה חרף כל הפחדים והמחסומים ואני מאחלת לכם הצלחה מכל לבי!
לילה טוב!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפרה יקרה
ניצוצות10/12/2007מזדהה כל כך עם פרפרה,
את לא מבינה כמה אני מקווה שכן תתגברי על המחסום הזה שיש לך,
לפחות את מעוניינת להתגבר עלי,
לי אפילו קשה לחשוב על להתגבר,
כן כרגע אני יוצאת עם מישהו, ואני לא מבינה איך הוא סובל אותי בכלל, הוא מדהים ואני כל כך
רעה אליו, כאילו ממש מוזר לי להבין שיש מישהו טוב, שיש גבר טוב, שיש גבר שהוא לא רע.
פתאום הכל נראה לי לא מציאותי, איך זה הגיוני בכללל?? ואז פתאום עולות המחשבות
שבכלל זה שקר, ועוד כמה דקות אגלה שהוא גם רע כמו כולם (רע במושג שאני מתכוונת), וכל הזמן
אני חיה בתחושה שעוד דקה אגלה את הפרצוף האמיתי שלו, כן כן אני יודעת שלחלק מכן זה יכול
להישמע מצחיק.
והלוואי והייתי מפתחת חשיבה אחרת, ומצליחה להיתנתק מזה,
כי זה קשה מדי, וגם זה מעייף כל הזמן רק לחשוב ולחשוב, ולהיות מאוד עם מודעות במוח מה אני
עושה, ומה אני אומרת..כל הזמן להיות בקונטרול, כן אני מסוג האנשים שצריך את השליטה כל הזמן,
אולי כי היא נגזלה ממני הרבה, וגם הרבה מהדברים יצאו מכלל שליטה, אז היום אני חושבת
שכל מה שאני יכולה לשלוט עליו, זה מה שאעשה, ומבחינתי לאהוב מישהו אהבה כנה (שמאוד קשה
לי להגיע לכך) זה לצאת משליטה מבחינתי, זה להיסחף לתוך משהו שאני לא יודעת אם טוב לי או לא.
זה משהו לפחות שאני לא מכירה..
וההיבט הפיזי לי גם מאוד קשה, כאילו משהו אצלי במוח רק מחכה שזה יגיע, כדי שאבעט בו החוצה..
ואתן חושבות כמה אני דפוקה בטח...חחח זה בסדר אני מבינה אתכן.
אז באמת פרפרה-
כולי מתמלאת אושר מהחוויה שלך, שנשמע שהיא מתקדמת בקצב נחמד, לא מהיר מדי....
ואני שמחה כי נראה לי שמבצבצת לה שם איזו שמחה בלב שלך..ואולי, אולי השמחה רק תגדל..
ואולי תצליחי להתרגש, להתרגש כמו שאני הייתי רוצה.
ואם כן, אז ספרי לי על זה, אין לך מושג כמה זה ממלא אותי אושר לדעת שאת לאט לאט נפתחת,
וזה אולי גם פותח טיפה אצלי תקוות.
יש פה מישהו בכלל ??
בכל מקרה אני פה בנתיים, ונראה לי שלבדי..אבל בסדר התרגלתי(:
שיהיה לכן לילה טוב
וחלומות פז לכולכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב פרפרה!
קרן אור10/12/2007זה טיבעי שיהיה לך קשה בקשר ובכלל בהיבט הגופני.הרי גדלנו תוך כדי שנאת עצמנו,ובייחוד את גופנו.הנאה היתה מחוץ לתחום עבורנו. ,עד כי שכחנו או העדפנו לא להבין\לדעת שאפשר גם להנות ממנו.ותאמיני לי שבהתחלה היה לי מאוד קשה,וכן,מי שאיתי היה צריך להסכים לכללים שלי,ולא הוא פשוט לא היה.אני מניחה שהיה לבעלי מאוד קשה להישאר,אבל היני הוא נשאר ובסוף הרוויח את כל הקופה.לא הייתי מוכנה לעשות משהו שאני לא שלמה איתו,ואני ממליצה לך גם לזרום עם התחושות שלך.מה גם שזהו שלב התחלתי ואני מניחה שאולי בשלבים מתקדמים יותר כשתרגישי אהבה או קרובה,זה יבוא מעצמו.אל תחשבי על זה כרגע.
היום אם אני לא טועה יש לכם פגישה נוספת,נכון???אז אם כן שיהיה בהצלחה ויאללה עידכונים בבקשה!
יום נעים,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזקת את מה שאני בעצם
פרפרה10/12/2007הרגשתי - אני לא אעשה שום דבר שהוא לא אני - יהא המחיר אשר יהא...
לא, אנחנו לא נפגשנו היום, רק דיברנו. אין בי התרגשות ולא גם פרפרים, אז אולי זה פשוט לא זה כי זה לא זה...
נראה...
תודה באמת מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פרפרה
קרן אור10/12/2007לגביי הפרפרים-הרי ידוע שפרפרים בתחילת הקשר הם לא אהבה הם התלהבות,וכדרכם הם עוברים מהר.דווקא עם בעלי לא היו לי פרפרים ובדיעבד נשארנו עם אהבה.
את יודעת,הרבה מצפים מקשר להיות כל הזמן מלהיב,עם תחושות של פרפרים והתרגשותאבל הקשר האמיתי נמדד בדיוק במקום שנכנסים לשיגרה,ושם אין ניצוצות וההישארות בקשר היא ממניעים של כיף,של שיתוף,של זוגיות אמיתית.
תני לזה צ'אנס,אל תקטעי כל דבר בהתחלה.אני שמה לב שאת כן מדברת על הקשר הזה בהתלהבות מסוימת,עובדה שחשוב לך לדעת איך לנהוג,את חושבת קדימה,וזה סימן טוב.
אמרתי לך תמיד אפשר להגיד לא.אבל את הכן כדאי ללמוד להגיד בהתחלה,ולבוא ממקום פתוח שרוצה זוגיות ואהבה.
שלך,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהריים טובים!!בלונדי08/12/2007
הי בנות.
יש פה פעילות ערה בפורום, אני לא עומדת בקצב.
היה לי לילה לא קל, מבחינה רגשית, אבל אני מקווה שהיום כבר יהיה יותר טוב.
קרן אור- מה שלומך? מה בישלת היום? חחח אני בטוחה שאת בשלנית מעולה.. ואת רק מגרה אותי כל פעם עם התיאורים שלך.
כרוניתוש- כן, את צודקת לגבי השוקולד. אין מה להלחם בזה, צריך לזרום עם זה, כי אחרת זה יתפרץ בשלב זה או אחר! מקווה שאת מבלה לך בנעימים...! ואני בטוחה שגם את בשלנית מעולה, רק עצלנית לא קטנה, חחחח, ולכן את לא זוכה להנות הרבה ממעשה ידייך... חבל!! חחחח...
פרפרה- יש! צדקתי! זו את ששנאת יחד איתי את המכשפה צביה!! מה קורה? יש חדש עם הפגישה שלך? תעדכני אותנו.
פשוט אני- אני גרה בחו"ל.. כן הבנת נכון. אני אחרי שנים של אכילה כפייתית (מגיל ילדות), אנורקסיה ובולימיה. מנסה בכל הכוח לצאת ממעגל האיימים הזה. משתדלת מאוד... אך לעיתים יש נפילות.
אני גם חושבת, ונראה כי כולן פה תסכמנה איתי, שתמיד יישאר בנו משהו. כי זה הרי לא עובר לגמרי. תמיד תהיינה מחשבות, גם אן לא מעשים. השאלה מה עושים עם המחשבות הללו וכמה חשיבות נותנים להן בסדר היום.
טוב, אני מאחלת לכולכן המשך שבת נעימה וחמימה. ואני בטח אשוב לעת ערב.
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה שלי!
קרן אור08/12/2007כתבת שהיה לך לילה קשה מבחינה נפשית מה ארע בלילה הזה??
אני בטוחה שיום חדש מביא איתו תחושות חדשות וטובות יותר.זאת עניין של החלטה.כך זה אצלי לפחות.אני פשוט משלימה עם הימים האלו,דואגת שיסתיימו כמה שיותר מהר,ואוזרת כוחות להתמודד עם היום הבא.נכון תמיד ישארו בנו ולנו מחשבות בנושא אוכל,זה הרי תמיד היה הדרך הקלה,הדרך "הנוחה"(אם כי המסוכנת יותר),אבל הגדרת את זה נכון-השאלה היא מה אנחנו עושים עם המחשבות הללו וכמה ממשות אנחנו נותנות להן בחיים,ביום יום.
מה בישלתי???צלי כתף עם פטריות(אני יודעת,לא מדבר אלייך אליי דווקא כן),אורז עם פירות יבשים,ומרק מינסטרונה(יצא מעולה!!!).
מקווה שעובר עלייך יום נעים,אני כאן קופאת מקור ולאחר שינת הצהריים שלי(שאני אפספס הזדמנות כזאת...),אבל עכשיו קמתי ממחמם המיטה..ברררר...
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהרייים יפים שני
פשוט אני08/12/2007שלום לך שני,
נשמע שאת כן רוצה לעשות את זה בדרך בריאה, אם באת לפה לבקש עצה איך לא
להרעיב את גופך..ולגרום לא לנזקים שלא צריכים להיות בכלל!
אני חושבת שהפתרון הוא בשום אופן לא הרעבה!!!
ואני הרי בטוחה שאם כן תוכלי יותר טוב וכמו שאת צריכה לאכול, את גם לא תהיי רעבה כמו שאת
מתארת, וגם יהיה לך יותר קל ובוודאי שיותר כייפ לעשות ספורט!
סלט וביצה זה ממש לא כל אבות המזון שאת צריכה ביום, את מחסירה מעצמך משהו שעוד בעתיד
גופך יזעק לו..אז אולי כדי לך לשנות גישה מעכשיו.
אולי כדי שתלכי לדיאטנית שתיתן לך תפריט בריא שיכלול את מה שצריך, כדי שהירידה שלך
תהיה בטוחה וטובה בשבילך, וכמובן גם ללא נזקים.
כי הרי באמת בסופו של דבר הכי חוזר חזרה,
ודיאטה בריאה ומאוזנת ממקום בריא במוח, זה דבר טוב!!!!! רק להתמיד ולא לפזול לצדדים..
(הכוונה היא לא לחפש דרכי קיצור מיותרים). וגם הרי ברור שלא תוכלי לחיות על סלט וביצה למשך
כל חייך, ואז כשתרצי לחזור לאכול את מה שהגוף שלי ידרוש, אז הוא פשוט יהיה בהלם בגלל שלא היה רגיל לכמות האוכל.
בקיצור יש מילה אחת שהלווואי וכולנו נצליח לדבוק בה, או נצליח להגיע לזה..
א י ז ו ן ! ! !
זאת המילה.
רק איזון, ולהגיע לתוצאות טובות ובריאות בלי היסטריה ובלי להסתכל על הזמן שעובר, לפעמים הדברים הטובים ביותר נעשים ביותר זמן, יותר התמדה, השקעה..וככה הרצון הטוב נשאר!!!!
אז בהצלחה לך
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים יפים שני
פשוט אני08/12/2007משום מה שמתי את התגובה בנושא אחר, שזה משהו שאני עושה די הרבה.
טוב עוד אלמד..
אז פשוט העתקתי לך אותה לפה:
שלום לך שני,
נשמע שאת כן רוצה לעשות את זה בדרך בריאה, אם באת לפה לבקש עצה איך לא
להרעיב את גופך..ולגרום לא לנזקים שלא צריכים להיות בכלל!
אני חושבת שהפתרון הוא בשום אופן לא הרעבה!!!
ואני הרי בטוחה שאם כן תוכלי יותר טוב וכמו שאת צריכה לאכול, את גם לא תהיי רעבה כמו שאת
מתארת, וגם יהיה לך יותר קל ובוודאי שיותר כייפ לעשות ספורט!
סלט וביצה זה ממש לא כל אבות המזון שאת צריכה ביום, את מחסירה מעצמך משהו שעוד בעתיד
גופך יזעק לו..אז אולי כדי לך לשנות גישה מעכשיו.
אולי כדי שתלכי לדיאטנית שתיתן לך תפריט בריא שיכלול את מה שצריך, כדי שהירידה שלך
תהיה בטוחה וטובה בשבילך, וכמובן גם ללא נזקים.
כי הרי באמת בסופו של דבר הכי חוזר חזרה,
ודיאטה בריאה ומאוזנת ממקום בריא במוח, זה דבר טוב!!!!! רק להתמיד ולא לפזול לצדדים..
(הכוונה היא לא לחפש דרכי קיצור מיותרים). וגם הרי ברור שלא תוכלי לחיות על סלט וביצה למשך
כל חייך, ואז כשתרצי לחזור לאכול את מה שהגוף שלי ידרוש, אז הוא פשוט יהיה בהלם בגלל שלא היה רגיל לכמות האוכל.
בקיצור יש מילה אחת שהלווואי וכולנו נצליח לדבוק בה, או נצליח להגיע לזה..
א י ז ו ן ! ! !
זאת המילה.
רק איזון, ולהגיע לתוצאות טובות ובריאות בלי היסטריה ובלי להסתכל על הזמן שעובר, לפעמים הדברים הטובים ביותר נעשים ביותר זמן, יותר התמדה, השקעה..וככה הרצון הטוב נשאר!!!!
אז בהצלחה לך
פשוט אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס, מדוע נמחקה הודעתי??
אני08/12/2007
בלונדי יקרה - רציתי לומר לך שצר לי לשמוע שעבר עלייך לילה קשה, ושאני מאחלת לך לילה קל הרבה יותר הלילה. לפחות הסטטיסטיקות לטובתך...
באשר אלי - אז שוב "נמחקה" לי שבת עקב קימה לא מוקדמת במיוחד, אך אני מתאמצת לראות את הצד הטוב שבדבר - אפשרתי לעצמי מעט לנוח אחרי שבוע קשה ולחוץ, ושמעתי הרבה מוסיקה טובה.
באשר לבישוליי - זה לא רע בהכרח שלא יוצא לי ליהנות מהם, את יודעת... הייתי יכולה להיות "עגולה" הרבה יותר עכשיו אילו זה היה קורה... חחח... אבל מצד שני - כן, אני צריכה לבשל לי יותר אוכל ביתי מזין, ובייחוד עכשיו, בחורף, במקום לחזור הביתה מזת רעב ולהתפשר/להתנפל על שטויות.
באשר לשוקולד - אני באמת התכוונתי למה שכתבתי לך. גם לי היה השבוע קרייבינג מטורף. התנפלתי על מקלות קינמון מסוכרים, כאשר אני בכלל לא מתה על קינמון. אבל עכשיו מסתבר לי שזה היה בגלל ה-PMS, וכעת זה עבר לי. אז לפעמים הגוף צריך, וחבל להילחם בזה ולהתענות. יותר כיף להיענות לזה, ליהנות מזה ולצאת אח"כ לסיבוב נעים בחוץ לעת ערב.
ערב נעים והמון אהבה!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולן אני חדשה כאן. ....שני08/12/2007
אני בת 22 לאחרונה שמנתי מאוד גובהי 65 ומשקלי 62 אני חייבת להוריד את 3.1.08 במשקל 8 ק"ג לפחות .אני אוכלת רק סלט ירקות+ ביצה ביום.
ובנוסף עושה המון ספורט ספיניג אחר כך שעה ריצה בהליכון.
זה נורא קשה כי אני רעבה מאוד למרות שסלט אני אוכלת כל 4 שעות בערך.
למישהי יש רעיון ,או עצה איך לרזות ולא לרעוב כמו עכשיו....
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
קרן אור08/12/2007מה יש ב-3.1 שאת חייבת לרדת במשקל עד אז??
ברור שאת רעבה,כי את נמצאת בדיאטת רעב,כזו שתסב לך נזק יותר מתועלת.אם תקראי כאן כמה דפים תגלי כמה סבל אנחנו עוברות כדי לצאת מהמקום שבעבר רצה רק להוריד כמה קילוגרמים...לכן אני נאלצת לאכזב אותך,ולנסות לשכנע אותך שאם את רוצה לרדת במשקל את צריכה לעשות זאת בדרך בריאה ,ולא בכזו שתביא אותך למצבים נוראיים שבפתחם את יכולה למצוא את עצמך אחרי ה-3.1.עצה שלי-פני לדיאטנית שתיתן לך הכוונה והפני אליה את השאלה הזו.
בהצלחה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך, שני!
אני08/12/2007
ראשית - מדוע השארת את שאלתך בפורום הפרעות אכילה?
שנית - הדיאטה שלך לא ממש ריאלית. בהרעבה כזאת את לא תוכלי לעמוד. או שתישברי לפני תאריך היעד שלך ותזללי, או שתתמוטטי מבחינה פיזית ותגיעי למיון. שני התסריטים הללו לא מומלצים במיוחד...
שלישית - עצה ממני: אף פעם לא טוב להגדיר תאריכי יעד ולומר לעצמך: "עד תאריך x אני חייבת להוריד y קילוגרמים!". למה?? כי זה גורם ללחץ לעלות, וכשזה מתפקשש בדרך ואת רואה שאת כבר לא תעמדי בזה, את מכה את עצמך (כדימוי או שלא רק), ואת עושה זאת לחינם.
אם את רוצה לרזות, עשי זאת בדרך שפויה שתתחשב גם בצרכים הפיזיים שלך וגם בחשקים הטבעיים שלך, ולכן כדאי לך לפנות לדיאטנית שתיקח את כל הפרמטרים האלה בחשבון, ותתאים לך תפריט מאוזן שיתאים לטעמך האישי. את יכולה לפנות לדיאטנית דרך קופת-החולים שלך במחיר מסובסד ושפוי.
ערב נעים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרן אור אהובה!אני08/12/2007
תגידי, מה דעתך להיות שפית?
שפית פרטית?
שפית פרטית שלי??
חחח...
טוב, האמת היא שאני יודעת לבשל לא רע בכלל, וגם לאפות מעולה, אבל אני סתם עצלנית, תשושה וחסרת כוחות, והרבה יותר קורץ לי לצנוח מעולפת במיטה מאשר לעמוד מול הסירים במטבח.
עניתי לך במייל ירקרק הפעם... מקווה שהוא מגרגר אצלך בהנאה!
לילה טוב, נשמה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב יפה!
קרן אור08/12/2007להיות שפית...זה יכול להיות מסוכן עבורי,כי כשאני מבשלת אני חייבת לאכול ולטעום תוך כדי...אבל שאני אסרב לך???מתי לבוא להעמיד סירים???כבר הצעתי לך הייתי רצינית.אבל אולי בעצם לא תאהבי את האוכל שלי,מנין הבטחון???
אין בעיה,רק כילים את עושה!שונאת לעשות כילים בייחוד בקור הזה!(זה ההסדר שיש לי עם בעלי,אני עושה לכלוך ומבשלת והוא מנקה אחריי..אחלה הסדר לא??)
המייל שלך נקרא ברגע שנפתח המחשב והוא אכן מגרגר אצלי,באהבה.
יום מקסים יפה,שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)