פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלו,יש מישהי??????????
    קרן אור
    15/10/2007

לא מכבר חזרתי מהעבודה.עייפה ועם אלרגיות,שוב.אבל פתאום אני רואה שאף אחת לא ביקרה כאן מהצהריים,אז אני מקווה שהכל בסדר איתכן.ואם מישהי כאן,אז אשמח לשמוע.בכל מקרה אני הולכת לאכול משהו,ואחזור יותר מאוחר.
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלו,יש מישהי??????????

הוספת תגובה

• הכל בסדר, קרן אור מתוקה

שלי
    15/10/2007

ערב עמוס, זה הכל.
    מקווה שאת כבר ישנה ושתתעוררי ללא שום אלרגיות מטרידות.
    לילה טוב!
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהריים טובים, יקירות!!
    בלונדי
    15/10/2007

מה שלום כולן? מקווה שהכל בסדר...

היה לנו יום עקום פה, אתמול. הדברים לא הסתדרו.. אבל לא נורא... (תקלות טכניות)

קרן אור- מקווה שבנך ירגיש טוב יותר היום! ומקווה שהכל בסדר אצלך, יקירה. התגעגעתי!!

כרוניתוש- מקסימה! שלחתי לך מיילון... מקווה שיש לך יום נעים ללא תחושות מעיקות!

שלינקה- מה נשמע? איך הולך? האם השבוע הוטב מצב רוחך? מקווה שכן..

אוריתי- אמרתי שאני חושבת שאת צריכה טיפול פסיכולוגי כי נראה שיש משהו לא בריא בכל צורת החשיבה שלך. הגמילה ממשלשלים לוקחת זמן ממושך ועימה יש סבל רב. אין קיצורי דרך!!!

טוב יאללה אני עפה להתחיל את היום.... מקווה לדבר אתכן בהמשך!!!

נשיקות ואהבה!!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    צהריים טובים, יקירות!!

הוספת תגובה

• כיף לשמוע ממך!

שלי
    15/10/2007

מקווה שהיום יעבור ללא שום תקלות, טכניות או אישיות!
    ואיך את מרגישה?
    כאן הכל בסדר, מצב רוח סביר בהחלט.
    אך מהרגע שקמתי אני רעבה ורעבה... אכלתי ארוחת בוקר, ושעה לאחר מכן - רעב! אז אכלתי עוד משהו קטן, ועכשיו שוב - רעב די גדול. ניסיתי להשתיק אותו בכוס קפה, אך כצפוי זה לא עובד...
    כנראה שאצטרך להקדים את הפסקת הצהרים שלי, גם כך הרעב מוציא אותי מריכוז.
    המשך יום נעים יקירה, וד"ש לאורחים (-:
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרות שלי,

קרן אור
    15/10/2007

התחלתי את היום יותר "בעדינות"...שלי-בסוף לא התעמלתי,איכשהו על הבוקר היו לי בלי סוף טלפונים...אבל כשאני מתעמלת זה או ריצה\הליכה ויום אחר זה תרגילי קלנטיקס.אבל בימים האחרונים אני די ויתרתי לעצמי,כי אני מוטשת,כנראה מלילות חסרי השינה שלי.טוב שאתמול ישנתי אז אני יותר טוב.וכן,גם אני לא מבינה איך אפשר לשרוד לאחר לילות מיעוטי שינה.....
    וכמוך,מכירה את הרעב המנכר הזה יותר מידי טוב בתקופה האחרונה,אבל אני פשוט נכנעת לו(נו יש ברירה??)ותוהה מתי זה יחלוף.
    בלונדי-הצטערתי לשמוע על התקלות הטכניות אתמול,מקווה שיומך היום יותר טוב,ושכל הטעון תיקון בא על מקומו בשלום.שלחתי לך גם מיילון קטנטן..
    כרונית-טוב את בטח בעבודה,ואני מקווה שהזמן עובר לך מהר,היום בערב יש סבירות ש"ניפגש" בשעות לא קונבנציונליות שלי....
    אוריתי-אין קיצורי דרך.הגמילה ממשלשלים היא ארוכה,עד שהמע' חוזרת לעבוד כסדרה,אבל אל תתייאשי בסוף זה קורה.הרי באיזשהו שלב תצטרכי להיגמל,כי לאט לאט הגוף גם מתרגל לכמות,וכל פעם צריך לעלות כמות...התמכרות פיזית ונפשית קשה.לכן כל עוד זה בתחילתו טפלי בזה למען עצמך...פני לרופא גסטרואנטרולוג ותתיעצי איתו,תאמיני לי הוא רואה הרבה מקרים כמונו בשבוע...
    הבצלחה ויום נעים לכולם,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל בנות הפורום היקרות
    אורית
    15/10/2007

ראשית כל בוקר טוב ויום מוצלח לכולנו!

שמתי לב שרוב הבנות בפורום שהגיבו לי גם היו באותו בעיה שלי-התמכרות לסוג מסוים של משלשלים.
    שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד משתדלת לשקם את מערכת העיכול שלי ולאכול תזונה נכונה עשירה בסיבים תזונתיים+שתיה מרובה+ספורט...
    הבעיה שזה לא בדיוק עוזר ואם עברו 3 ימים ועדין לא היתה לי יציאה..אז אני מתפתה לקחת נר ולגמור את הסיפור..זה מן לופ שלא ניגמר..
    אני לא יודעת כמה תזונאית תוכל לעזור לי כי ידע בתזונה וכו..יש לי רב ואני משתדלת מאוד בעניין.
    בקיצור אשמח לקבל מכן עצות יעילות וכיצד הצלחתן להגמל.תודה רבה רבה ויום טוב.

אוריתי

לקביעת תור
    סגירה
    לכל בנות הפורום היקרות

הוספת תגובה

• בוקר אור אוריתי!

שלי
    15/10/2007

אז אני, כמו שציינתי, דווקא חסרת ניסיון במשלשלים אך בעלת ניסיון רב בבולימיה - שגם היא מחרבת את מערכת העיכול...

אז המלצות קונקרטיות לגמילה אשאיר לאחרות, אך מנסיוני אוכל לומר שכל גמילה דורשת מחויבות דומה:
    ראשית - החלטה נחושה מאד להפסיק, להגמל, להבריא.
    הבנה שהתהליך כרוך בכאבים, בסבל, בתחושות גופניות איומות (אך כך גם השימוש עצמו, לא?)
    וסבלנות רבה! לקח לי זמן להבין ולקבל את העובדה ששיקום הגוף הוא תהליך ארוך. נזקים הצטברו ודרוש זמן כדי לשוב לתפקוד סביר.

אז כאשר תמצאי את דרכך להשליך לנצח את הנרות הללו סביר שתקופה מסוימת עצירות ונפיחות ילוו אותך, אך אם הזמן הבעיה תפתר ומערכת העיכול תפעל באופן טבעי.

למרות שיש לך ידע רב בתזונה, אני מאמינה שתמיד אפשר למצוא שיטות נוספות לפתרון הבעיה והסבל. אם לא טיפול תזונתי קונבנציונאלי, אז נטורפתיה, רפואה אלטרנטיבית, משהו!

יום טוב יקירה, בטוחה שבהמשך יופיעו תגובות מועילות יותר.
    שלך, שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר אור לכולן!
    שלי
    15/10/2007

מה שלומכן הבוקר?
    עבדתי אתמול עד מאוחר מאד, ממש משאבתי לתוך משהו והזנחתי את הודעת הלילה טוב! פיציתי את עצמי בשנה עד 8, מעשה כלל לא מוסרי, אך הייתי זקוקה לשעות האלו. אך כולי מטושטשת משינה, זקוקה לאיזה שתי כוסות קפה לפחות ומשהו טעים כדי להתעורר...

כרונית מתוקה - איך את מסוגלת לישון רק 3 שעות? ממש לא מבינה איך את אוספת את עצמך ומגיעה לעבודה. וגם עובדת...
    את יודעת שאני מכירה היטב את הקולות הללו, והם הרי מכוערים ומזיקים יותר מכל הערה של הסביבה. והלוואי והייתי יודעת איך להשתיק אותך לנצח.בנתיים אני מנסה לתקוף אותם בקולות בריאים ושפויים, כך שלעיתים מתחולל בראשי דו שיח קטן בין כוחות האור לכוחות החושך, וקשה לומר שצורת מחשבה זו גורמת לי לחוש נורמלית!
    אך הפנמתי שהחשוב מכל הוא לא לתת לקולות החולים לחלחל פנימה ולהמשיך ולשלוט בי.

קרן אור יקרה - מקווה שהצלחת לישון כמה שעות רצופות ללא הפרעות. ואיך הילד? יש לך שבוע עמוס כרגיל או מסתמן קצת פנאי לעצמך?

בלונדי אהובה - אם את לא כאן הרי שאת עסוקה ונהנת! ממתינה לשובך ולכל החוויות.

אוריתי - אם תצטרפי אלינו גם היום ספרי לנו איך את מרגישה ומה החלטת לעשות.

יום טוב לכולן,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר אור לכולן!

הוספת תגובה

• בוקר אור יקירה!

שלי
    15/10/2007

כתבנו באותו רגע ממש...
    שמחה לשמוע שיש לך בוקר סידורים עם עצמך, תהני בהתעמלות! אפשר לשאול איזו התעמלות?
    אתמול עבר חלף לו ללא אירועים מיוחדים, רק עבודה רבה. בסך הכל בסדר, אין עליות ומורדות רציניות עד כה ומקווה שכך ימשיך השבוע.
    הכלבה המסכנה שלי כבר צועקת "טיול", אז אקח אותה למכולת ואשוב עם ארוחת בוקר בידי!
    יום נפלא לך מתוקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב לכל ציפורי הלילה הנודדות..
    קרן אור
    15/10/2007

אז כמו שכתבתי "נחתתי" מוקדם לישון.אך עדיין מרגישה מאוד חלשה ועייפה,לכן אני עוד בבית,כי מחכה לי יום עמוס בפעילויות.
    בלונדי-לא שמענו ממך,אני מתארת לעצמי שאת עסוקה עם הקרובים....שלחתי לך מייל אתמול בצהריים,מקווב שקיבלת אותו.
    שלי-מה שלומך???איך עבר עלייך יום אתמול???
    כרונית חיים יפים(כך אני קוראת גם לילדיי...)-כתבתי לך מייל טרי טרי.מקווה שהיום התחיל לך בנעימות יותר מאתמול...ונראה לי שאני אבוא אלייך פעם בשבוע ואעמיד לך סירים לכל השבוע(הרי אני כמעט כל יום מבשלת לילדים)-כך שמצידי אין יותר תירוצי גז...חחח.....
    טוב יקרות אני אהיה כאן עד הצהריים,עם גיחות להתעמלות ולקניות בסופר(הבית ריק...)
    שלכן,קרן אור

הוספת תגובה

• תגובתי קפצה למעלה, כתגובה להודעתי!

שלי
    15/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב!!!
    קרן אור
    14/10/2007

כן השעה רק 10 בלילה אבל אני נכנסת לישון.אני סחוטה מעייפות וחלשה מאוד(מקווה שאני לא מפתחת משהו...),אחרי כמה לילות ללא שינה כמעט.אני מקווה שאקום בהרגשה טובה יותר,ואני רוצה לאחל לכולכן לילה טוב.לא שמעתי ממכן היום בכלל,אז אני מקווה שאתן בסדר ושעבר עליכן יום נעים.ואני אהיה כאן מחר בבוקר,כי אני מתחילה יותר מאוחר,כיוון שיש לי עד 9 בלילה הזמנה לפתיחה של מקום חדש...
    לילה טוב,
    אוהבת אתכן,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב!!!

הוספת תגובה

• לילה טוב, לילה טוב...

אני
    15/10/2007

יום קשה עבר על כוחותינו, אך תוך כשלוש שעות מעכשיו מפציע לו יום חדש! פוףףף!

קרן אור מקסימה - תרגישי טוב, נשמה. תשמרי על עצמך ותתחזקי! אני מאחלת לך שתקומי לבוקר בריא וחזק הרבה יותר. אה, ושיהיה לך בתיאבון עם המייל וגם לרווייה עם הקפה של הבוקר!

בלונדי יפה - תודה, מתוקה, על כל היחס החם והתמיכה! אני מקווה שלפחות את ישנה טוב וצוברת כוחות ליום טיולים חדש ומרענן! אה, ושיהיה גם לך בתיאבון עם המייל ולרווייה עם הקפה (השחור) של הבוקר!

שלי יקירה - תודה על כל מה שכתבת לי למטה. הבנתי שלא חשת בטוב, ואני מקווה שאין לך שום בחילה או צרבת ושהכל כבר עבר. ונכון, הקולות החולניים הם במוח, אך לפעמים הבלת"מים במציאות מחזקים אותם, כמו שקרה לי... בכל אופן, אל דאגה - הגז סודר ואפשר לבשל כל מה שרוצים...

אוריתי - שלום לך! רק רציתי לומר לך שבתור אחת שהשתמשה בכל חומר משלשל שהוא שהונפק על פני הפלנטה הזאת (כדורים, תמיסות, נרות, סירופים, שמנים, מלחים, תה-יים...), הייתי רק צורחת לך לברוח מזה אבל כמה שיותר מהר! משלשלים הם לא "דרך עוקפת דיאטה", ובין אם את באמת צריכה לרדת ובין אם המחלה היא זו המדברת מגרונך- אל תגעי בהם, כי המחיר כבד. הנה, ראי אותי עכשיו, בשעה שתיים לפנות בוקר - כואבת לי הבטן, כי יש לי עצירות. וזה לא שהייתי בולעת 80 כדורים ביום. הייתי בולעת פחות מעשירית מזה. ונרות גורמים לתלות בדיוק כמו כדורים. בקיצור - התרחקי מזה!

יאללה, בננות, תהיו ילדות טובות ומקווה לדבר יותר מחר...

עפתי להתקלח ולישון...

נשיקות!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור
    אורית
    14/10/2007

תודה על התגובה.
    אין לי צורך סמוי להרזות אלא גלוי -יש לי עודף של 5 קילו בער שברצוני להרזות ואני לא בדיוק מצליחה....כל פעם מתחילה משהו ומפסיקה...ועצם המצב שמערכת העיכול שלי דפוקה רק מתסכלת יותר!!

לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור

הוספת תגובה

• היי אוריתי

קרן אור
    14/10/2007

ואת חושבת שהמשלשלים יעשו את ההבדל???את באמת מאמינה שהורדת נוזלים שווה להורדת משקל??הרי המשלשלים לא מרזים,הם נותנים אשליה שכזאת בגלל הנוזלים שיוצאים(שיחד איתם אובדים עוד מלחים ומינרלים חשובים,אלקטרוליטים),וזה מסוכן מאוד!!!!תחשבי על הילד(ילדה??) שיש לך,לא עדיף שתרזי בדרך שפויה יותר(אני לא מתייחסת כרגע לעובדה אם את צריכה לרזות או לא אני מסתמכת על דעתך) וגם תנחילי בבית דוגמה לתזונה נבונה??
    אני יודעת שלי הילדים עשו הבדל מאוד גדול,ותאמיני לי שאחרי שנים של שימוש במשלשלים,המערכת עיכול נעשית דפוקה עוד יותר,עד כמעט בלתי "עובדת".מה גם שנרות גליצרין גורמות לגירוי מקומי כואב ביותר!!
    בקיצור,אוריתי,ממליצה לך מאוד ללכת לדיאטנית ו\או לרופא משפחה שיבצעו בדיקות ויחליטו על המשך בדיקות.ואם המשקל מעסיק אותך באופן כזה שזה הופך להיות מה שאת חושבת עליו בוקר,צהריים וערב,כאן צריכה להידלק אצלך הנורה האדומה.הרי כולנו כאן רצינו רק להוריד 5 ק"ג,עד שאחרי שנים מצאנו את עצמנו עם הפרעת אכילה.אף פעם לא מאוחר מידי כדי לעצור ולהתחיל דברים בצורה הגיונית,בריאה ובטוחה.ואני חושבת שאת חייבת לעצמך ולמשפחה שלך אמא מאושרת ובריאה,ללא קשר ל-5 קילוגמים יותר או פחות.זה הסוד של הקבלה העצמית.מי שאוהב אותנו יהיה שם תמיד בשבילנו...
    ואני כאן,אוריתי אם מתחשק לך לשתף אותי בכלל בחייך.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב אוריתי!

שלי
    14/10/2007

תומכת בכל מילה שכתבה קרן אור.
    צורך גלוי, צורך סמוי - כל שאיפה להורדה במשקל שמובילה לנקיטת צעדים של הטהרות ממזון ונוזלים - היא מסוכנת. וכלל לא משנה האם יש צורך אמיתי לרזות או צורך מדומה, במקרים של תת משקל קיצוני.
    כל שיטות ההטהרות מובילות לנזקים בלתי הפיכים, כמו שכתבת בעצמך - מערכת עיכול עצלה בשל שימוש במשלשלים מעכבת ירידה במשקל. ואז חוזרים להטהרות, וכך הלאה.
    מלבד זאת, לעיתים קרובות גם דיאטה מאוזנת שמטרתה "לסלק" עודפים יוצאת לעיתים משליטה, והצורך "האמיתי" הופך למחלה מסוכנת.
    אז פני לתזונאית ורופא, למדי איך לשקם את מערכת העיכול, לאכול נכון, ולהגן על גופך ונפשך.
    מהניסיון הרע של כולנו - התשוקה להפטר מכמה קילוגרמים עשויה להרוס חיים שלמים, ולך יש חיים שלמים להנות מהם, להגן עליהם.
    לילה טוב יקירה, אנחנו כאן גם מחר.
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור ושלי היקרות

אורית
    14/10/2007

תודה על העצה והתמיכה אני יחשוב על הדברים וישתדל להפנים אותם.....זהו אני עיפה והולכת לישון אז לילה טוב ,נשיקות ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב בנות!!!
    בלונדי
    14/10/2007

שביזות יום א'?? חחחח... סתם, זה לא מצחיק בכלל!!

מה נשמע? מה שלומכן?

קרן אור- יקירה שלי! לא שמעתי ממך מאתמול בצהריים או בבוקר, אם זכור לי נכון. האם הכל בסדר? האם הבן עדיין חולה? האם את בעבודה היום?

כרוניתוש- מקסימה! שיגרתי אליך כמה דברים! מקווה שיש לך תחילת שבוע מהנה ויום קל ומוצלח, ללא עצבים!!

שלינקה- אני שמחה לדעת שגברת על הבחילה הנוראה. אני כל כך מבינה!! ו-כן, יש לי ביקור מוצלח... מדברים הרבה, פותחים נושאים רגישים, וזה עושה לנו ממש טוב!! כייף... ואני גם לומדת לבשל דברים חדשים (שלא ידעתי שקיימים בכלל)!

טוב יקירותיי! מאחלת לכן יום קל ונעים!

ונתראה בהמשל!

נשיקות,

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב בנות!!!

הוספת תגובה

• היי בלונדי שלי!!!

קרן אור
    14/10/2007

הייתי כאן אתמול בלילה....הבן שלי יותר טוב ללא חום אבל עם כאבי ראש קשים,כנראה שהיום אבלה אצל הרופא שוב(צוחקים עליי שם שאם אני לא מגיעה שבוע מתקשרים לבדוק מה קורה),אבל הוא בנתיים אצל אימי.בכל אופן אני עייפה כרגיל,אכלתי עכשיו ארוחת צהריים לא מתוכננת עם סטייק ובא לי עוד יותר לישון.....
    אני שמחה שיש לך ביקור כייפי,ואיך אני מתגעגעת לשיחות נפש אמיתיות.שנים לא עשיתי זאת!!!
    אני רואה שיש לך גם קצת זמן לעצמך,וזה חשוב מאוד...
    טוב יקרה אני תיכף נכנסת לפגישה שתסגור לי את יום העבודה.
    נשתמע בערב,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לגליצרין
    אורית
    14/10/2007

האם התמכרות למשלשלים נחשבת לפרעת אכילה?מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לגליצרין

הוספת תגובה

• אוריתי יקרה

שלי
    14/10/2007

בוקר טוב וברוכה הבאה.
    התמכרות למשלשלים היא אכן הפרעת אכילה, וכמו כל הפרעת אכילה אחרת היא מסכנת באופן משמעותי את בריאותך, הפיזית והנפשית.
    תלות במשלשלים גורמת לנזקים חמורים מאד למערכת העיכול, ובדומה להפרעות אכילה אחרות - גם לחוסרים תזונתיים ולפגיעה במערכות אחרות בגוף.

אין לי ניסיון אישי "בתחום" זה, אך כבולימית מזה שנים רבות יכולה להעיד שאין גבול לסבל ולנזקים הנגרמים מהפרעות אכילה.

שאלת "מה עושים"?
    פונים לעזרה. מדווחים על הבעיה. למשפחה, לרופא המשפחה, לחברות. טיפול נפשי, יעוץ תזונתי. למי שרק ניתן.
    ולגבי הפסקת התלות הפיסית במשלשלים - המתיני מעט ותקבלי תשובה מפורטת יותר מהבנות האחרות.

לא פרטת על עצמך, איני יודעת מה הוביל אותך לשימוש במשלשלים. האם רצון לרדת במשקל? האם בעיות במערכת העיכול?
    אם תספקי קצת יותר פרטים על עצמך, כגון גיל, משך זמן השימוש במשלשלים, יחסך לגופך ולמשקלך, נוכל לעזור הרבה יותר!

אז אנא ממך, פני לעזרה. למדי לטפל בגופך כמו שצריך, והתרחקי מחומרים קטלניים שכאלו.

אנחנו כאן ונשתדל לענות לכל שאלה ולסייע בכל מצוקה.

שלך,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלי היקרה

אורית
    14/10/2007

ראשית כל תודה על התגובה וההתענינות.
    אני בת 25 ומגיל יחסית צעיר התחילו לי בעיות של עצירות ובמקביל רצון לרזות.
    בעבר הרחוק יחסית -בסביבות גיל 20 הייתי מכורה לכדורים משלשלים ולבסוף נגמלתי.
    לפני פחות משנתיים ילדתי ואז בעיית העצירות שוב הציקה לי אז הצחלתי עם נרות גליצרין וזה מאוד עוזר לי וללא תופעות לואי של הכדורים.
    מה שהכי מפריע לי זה התלות-בלעדיהם נדיר שאני מתפנה וזה מתסכל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאוריתי!

בלונדי
    14/10/2007

כל שימוש במשלשלים גורם לנזק בלתי הפיך למערכת העיכול!
    אני אחרי שנים של שימוש, מנסה כיום להלחם בהשפעות שהם הותירו עלי, וזה מאוד לא קל!

המשלשלים לא מרזים!!! הם גורמים לגוף לאבד נוזלים חיוניים, מלחים ומינרלים, ומותירים אותך חסרת כל, באפיסת כוחות! המשקל היורד, כביכול, הוא הנוזלים ש"נלקחים" ממך. נוזלים בלעדיהם מאוד מסוכן לחיות!!!
    נרות הגליצרין לא מועילים לך. את "עובדת" על הגוף שלך והוא לא יוכל לתפקד בלעדיהם!

התמכרות לכל סוג של משלשל יכולה להוות סכנה, וככל שתקדימי להפסיק זאת, יגדלו הסיכויים שלך להצליח לתפקד בלעדיהם.

דרושה סבלנות ועבודה רבה על מנת להחזיר את מערכת העיכול לסורה. זה לוקח כמה שנים טובות.

אני מציעה לך לפנות לעזרה פסיכולוגית דחוף ולייעוץ רפואי על מנת להחזיר עצמך לחיים נורמליים!

שיהיה לך בהצלחה....

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבלונדי

אורית
    14/10/2007

ראשית כל תודה על התגובה.
    כיצד הצלחת להגמל ממשלשלים?
    למה את חושבת שאני צריכה טיפול פסיכולוגי דחוף?
    תודה ויום מוצלח
    אוריתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אורית

קרן אור
    14/10/2007

ראשית אין לי מה להוסיף למה שהבנות כתבו לך לפני כי הן הפליאו לתאר זאת אפילו יותר ממני.אבל בכ"ז אני לאחר שימוש של 10 שנים במשלשלים,הבראתי מה"א לפני5 שנים,אבל עדיין מתמודדת עם הצורך בהם לעיתים,ותאמיני לי שקל וטוב יותר להפסיק כשזה עוד בהתחלה.אם את סובלת מעצירות,ישנם דרכים טובות יותר לטפל בבעיה כמו שינוי תזונתי ומעבר למוצרים מכילי סיבים,התעמלות,שתייה מספקת ואם כל אלה לא עוזרים אז יש מקום להשתמש בדברים שלא יוצרים התמכרות(כדוג' אבילאק,אגיוקור וכדו')-כמובן בהתייעצות עם רופא.השאלה מה הצורך שלך במשלשלים,מהיכן הוא נובע??אני נוטה להאמין שיש כאן גם מרכיב של רצון להרזות(מרכיב נפשי סמוי או לא),ולא בעצירות בלבד.ההמלצה הראשונית שלי היא ללכת לרופא ולהניח את הקלפים על השולחן,הוא כבר יעשה את הבירור ואת הבדיקות לקביעת הטיפול שאת זקוקה לו.בכל אופן אני ממליצה באמת ועם הנכונות שאת מגלה להתמודד,לפתור את הבעיה הזאת,וככל שמוקדם יותר כך יותר טוב.אני כאן אם יש לך שאלות נוספות,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב בנות יקרות!
    בלונדי
    14/10/2007

כבר מאוד מאוחר ואני מתמוטטת מעייפות, נעצמות לי העיניים!
    היה לי יום טוב היום, שהכיל הרבה שיחות נפש טובות ורציניות, וגם הרבה דמעות, אבל רק טובות, של שמחה ותקווה....

אני רוצה לאחל לכולכן שיהיה לכן שבוע קל ומוצלח!

קרן אור- תרגישי טוב שם עם האלרגיות וכנ"ל גם לבנך הקטן!!!

כרונית- יא מקסימה שכמוך!!!! תודה רבה!! שלחתי לך גם..

שלי- שמחה לשמוע שהיה לך יום פעיל למדי, ומקווה שחלפו להן הבחילות מהקפה והעוגות, ושאת ישנה בנעימים!!

שיהיה לכן יום נפלא מחר.... ורק טוב!!!

אוהבת
    ומתגעגעת אליכן....

בלונדי!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב בנות יקרות!

הוספת תגובה

• בוקר טוב מתוקה!

שלי
    14/10/2007

מקווה שאת עדיין ישנה ואוגרת כוחות ליום חדש!
    הביקור שזכית לו נשמע מוצלח מאד... אין כמו שיחות נפש עם חברות קרובות, כאלו שמאפשרות לשפוך הכל, להוציא קצת כאב ולעורר תקווה וציפיה לעתיד ורוד יותר...
    הבחילה של אתמול עברה אחרי כמה טוסטים יבשים ורביצה על הספה, ישנתי היטב והתעוררתי רעננה ומלאת אמביציות לשבוע חדש. אנסה לאחוז בהן לפחות לכמה שעות...
    מאחלת לך עוד יום מרתק ועמוס ולהתראות בהמשך!
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקירות!
    שלי
    13/10/2007

שבתי מיום ארוך בצפון, ביקורי משפחה וחברים. סגרנו כמה מחויבויות חברתיות מהן התחמקנו קיץ שלם... לא יפה... אז ארגנו פרחים, יין ומתנות לילדים, כדי לא להגיע בידיים ריקות ועברנו מסלון לסלון.
    בשלב מסוים אבדתי את היכולת לספור כמה כוסות קפה שתיתי ומכמה עוגות שונות טעמתי, וכמה פעמים נהלתי את אותה השיחה בדיוק...
    וכן, לצערי רק "טעמתי" מהעוגות השונות, כי לא יכולתי להמנע מהמחשבה שביעד הבא שוב יציבו לפני עוגות ועוגיות, ושוב יהיו פיתויים ולחצים סביבתיים, ולכן אני לא יכולה להרשות לעצמי פרוסה אחת שמנה ויפה.
    וכמובן שגם חזרתי עם בחילה איומה מכל כוסות הקפה ונשנושי העוגות הללו!
    אך בסך הכל היה נחמד ומרגש לפגוש כמה חברים שלא ראינו זמן רב.
    קצת מותשת, אז כותבת לכן בקצרה, ומאחלת לכולן לילה נפלא וחלומות מתוקים!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום יקירות!

הוספת תגובה

• היי שלי!

קרן אור
    13/10/2007

שמחה שעבר עלייך יום נחמד בצפון.כן מכירה את זה שכשבאים לאורחים הם כל הזמן מציעים לאכול עוגות.במשפחה שלי זה נפוץ,ולאף אחד לא איכפת ששעה קודם גם שתית קפה ואכלת...הם כאילו נעלבים..אז אני שמחה שאפשרת לעצמך לטעום מהכול,האמת היא שאני מעדיפה לטעום קצת מהרבה סוגים,אז זה מוכר לי....
    שיהיה לך ערב רגוע ,תנוחי קצת,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מתוקה!

שלי
    13/10/2007

התכוונתי להמשיך לכתוב לכן, אך המחשב חשב אחרת ופשוט נכבה מעצמו...
    ומה שלומך? מקווה שהילד בדרך להחלמה ושהחום לא עלה כפי שחששת...
    ובעיקר מקווה שתצליחי לישון הלילה כמו שצריך. וודאי מצפה לך עוד שבוע עמוס ואת זקוקה לשעות שינה וכוחות גם עבור העבודה!
    להתראות מחר בבוקר,
    נשיקות,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בנות!
    בלונדי
    13/10/2007

מה שלומכן?
    היה לי יום מפרך... אך נחמד! למדתי לבשל משהו חדש ומאוד טעים ואני כל כך שמחה על זה....

מה אתכן?? ספרו לי משהו...

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה
    הי בנות!

הוספת תגובה

• היי מקסימה

קרן אור
    13/10/2007

כתבתי הודעה למטה,והמצב אותו הדבר.
    שמחה שנהנית היום.ומה למדת לבשל???אני לא יודעת מה עובר עליי בשבוע האחרון אבל אני כל הזמן רעבה,וכל הזמן מחפשת מה לאכול....אז הכנתי לכולם ספגטי מוקרם עם פטריות,אבל הגבלתי את עצמי.הכנתי לעצמי סלט גדול,עם כל המרכיבים הטובים,גבינה בולגרית,זיתים שחורים,אבוקדו,ואכלתי אותו עם פרוסה מלחם מלא.נקווה שזה ישביע אותי....האמת היא שמתחשק לי להתעמל אבל אין לי כוח להתחיל אני ממש פדלאה!!!אז אולי אוותר על זה היום....טוב יקרה תעדכני יותר מאוחר.קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי מתוקה!

שלי
    13/10/2007

שמחה שאת נהנת למרות התשישות!
    כמו שכבר כתבתי, אני יודעת כמה מעייף עשוי להיות ביקור של חברים או משפחה. את הופכת למדריכת תיירים לתקופה מסוימת, ולפעמים גם למטפלת...
    אני לפחות לא נאלצתי לנהוג! אפילו בישראל הקטנה אני לא חשה בטוחה בדרכים, אז וודאי שנהיגה בחו"ל היא יותר מידי בשבילי.
    איך את מרגישה היום? נשמע שהסימפטומים המציקים חלפו להם ומקווה שלא ישובו לעולם.
    נזכרתי בהודעתך מהבוקר - גם אני זקוקה לזמן שקט על הבוקר, לשתות קפה עם עצמי ולא לדבר עם אף אחד. זו הסיבה שאני מקפידה לקום מוקדם למרות שלרוב אני לא צריכה להגיע לשום מקום בשעות הבוקר.
    בדרך כלל מתעוררת לפני החבר, שנוטה לדברנות רבה בבוקר (כך הוא מעיר את עצמו...) ורק אחרי כוס קפה מעירה אותו ליום חדש.
    וקרן אור וודאי צוחקת לעצמה ואומרת "חכו שיהיו לכן ילדים...".
    אז יקירה, אני יודעת שההתענגות על שעות הבוקר היא מתנה יקרה, ומנצלת אותה עד תום!
    לילה טוב בלונדי יקרה, מקווה שגם מחר מצפה לך יום חביב עם הרבה הפתעות.
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלינקה יקרה!!

קרן אור
    14/10/2007

טוב אז את הפעם שיעשעת אותי...חכו שיהיו לכם ילדים....כמו בכל דבר יש את הדברים הטובים יותר והטובים פחות,רק שעם ילדים את לומדת להעריך כל קפה ללא הפסקה,שלא לדבר על רעש ברקע.....אבל כ"כ התרגלתי שכשיש לי שקט פתאום,הבית נראה לי מת ללא חיים....
    ולגביי נסיעות-חברות אני מכריזה רישמית מי שצריכה טרמפ שתודיע לי!!!אני את רוב היום מעבירה בנהיגה,וכמה שלא סבלתי את זה,היום אני אוהבת כי אני נוהגת ויש לי מוזיקה טובה(ולא שירי ילדים) ויש לי קצת שקט בראש וזמן לעצמי....אז למדתי להנות מזה.ובדר"כ לנסיעות בבתי מלון אני לוקחת חברה איתי,היא נהנית לה בספא כל היום ואני זוכה לחברה.ושלי,קטן עליי חיפה!!אני נמצאת שם בערך פעם בשבוע.....
    טוב מקווה שהתעוררת לך לבוקר יום א' רגוע,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת בבוקר,עכשיו קמתי!!!
    קרן אור
    13/10/2007

היה לי לילה קשה התעוררתי נון-סטופ,אז פעם ראשונה שהילדים שיחקו בבית ואני ובעלי המשכנו לישון...פשוט לא ראיתי איך אני מקימה את עצמי מהמיטה!
    בלונדי וכרונית-קיבלתי את המייל,אגיב אליו יותר מאוחר,ואני מקווה שאתן ישנות ולא מעמיסות על עצמכן יותר מידי.
    שלי-מה שלומך???יש תכנונים לשבת???
    טוב יקרות,אני הולכת להתקין ארוחת בוקר,לפני שהחום של בני מטפס שוב לגבהים,ואז אין סיכוי שגרגיר יכנס לפיו...
    יום נעים ובריא,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    שבת בבוקר,עכשיו קמתי!!!

הוספת תגובה

• רק בריאות, יפה שלי!

אני
    13/10/2007

בוקר טוב...

מה שלומכם עכשיו?? אני מצטערת לקרוא על הלילה הקשה שעבר עלייך. אני מקווה שלפחות תצליחי לנוח במהלך היום עד כמה שאפשר. מתוקה, אל תתעצבי יותר מדי ואל תהיי קשה מדי עם עצמך. זה יעבור.

חיבוק והמון אהבה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב לכל המקסימות!!!!!!!!!!!
    בלונדי
    13/10/2007

שלום יפות שלי!
    מה שלומכן בבוקר שבת זה?

אני לא רגילה ל"לו"ז צפוף" ולכן אני עייפה בימים אלה. כאשר מגיעים אורחים מהארץ הם רוצים לטייל ולהספיק לראות הכל בבת אחת, מהר לפני שיעברו ימי שהייתם וכך גם נראים הימים. קמים מוקדם, יוצאים ומשוטטים. זה לא פשוט מאחר ואני הנהגת (נוהגים פה בצד שמאל ואין ביטוח לאף אחד אחר), וצריכה לנהוג כל היום. זה עלול לחרפן ואני משתדלת לקחת בקלות את הישיבה מול ההגה, במשך שעות ארוכות!

קמתי מוקדם מן המתבקש ליום זה, בכוונה, כדי להרוויח שעה של שקט בבוקר. אני אוהבת לשתות את הקפה שלי לבד, ברוגע. לא יכולה מייד לפתוח בשיחות. אז אני כאן. תוהה מה ללבוש היום, כי לא ברור לי עדיין מה יהיה מזג האוויר. (שלינקה- עוד לא קר מאוד, אבל קריר כך שנעים לשוטט ברחובות! כייף אמיתי. האורחים מהארץ מברכים על היעדר הלחות הישראלית)

אני מרגישה טוב יותר, תודה כרונית מתוקה! אין חום. ונקווה שהכל יהיה בסדר.

קרן אור- מה שלום בנך? האם חש יותר טוב? האם כולם בסדר?

כרונית- איך עבר ליל אמש? איך את מרגישה? אני רואה ששלחת לי מייל ואני כבר ניגשת לקרוא אותו.

שלינקה- למה ערב רע? מקווה שהיום יהיה לך יותר נעים וחביב...

טוב בנות יקרות! עלי להתארגן לקראת היום המצפה לי. אני מקווה שלכולכן יהיה יום שבת נעים ורגוע. ואני אציץ בלילה, כאשר יתאפשר לי, ואתעדכן מה קורה אתכן... מקווה שאני לא מפספסת פה הודעות חשובות, פשוט הכל נקרא במהרה...

נשיקות ואהבה!!!

בלונדי.

הוספת תגובה

• בוקר טוב למקסימה בעצמה!

אני
    13/10/2007

היי בלונדי, טוב לשמוע ממך מדי פעם... אני מניחה שאת כרגע בעיצומה של נהיגה ממושכת. זה באמת מעייף ומתיש לנהוג שעות ארוכות, ומה גם כשנוקפות השעות נתפסים גם השרירים...

הלילה עבר בסדר. כמובן שלא ביליתי אותו בשינה, כי לא היתה לי כזו, אז עשיתי אלף ואחד דברים אחרים. בסוף הלכתי לישון בשש בבוקר.

שיעבור עליכם שם יום נעים וטיולים מהנים!

אוהבת,

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מדהימות!!!!

קרן אור
    13/10/2007

מישהי רוצה להחליףאותי,כי אני כבר לא יכולה עם העייפות הזאת...........לא יזיק לי להיות עירנית לשם שינויי.
    כרונית ובלונדי תודה על הדאגה-ישנתי צהריים,בני עדיין עם חום,וכנראה שמחר אצטרך שוב להגיע לרופא,כי נראה לי שבסוף תאוריית האנגינה (למרות המשטח השלילי) תהיה נכונה.
    אני עייפה,ומכירות את זה שכל הזמן מנשנשים בגלל עייפות או שעמום??אז זה קורה לי כל הזמן בתקופה האחרונה ואני שונאת את זה...
    טוב יקרות,שיגרתי סוף סוף לכל אחת מכן מייל טרי ,ונשתמע יותר מאוחר.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי יפה שלי!!
    קרן אור
    12/10/2007

לא שמעתי ממך כבר יממה(במונחים שהתרגלנו אליהם זה הרבה...)אני מקווה שאת חשה בטוב,והיעדרות שלך נעוצה בבילוי...בכל מקרה אשמח לשמוע ממך,
    שבת שלום,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בלונדי יפה שלי!!

הוספת תגובה

• שלום קרן אור, מקסימה!!!

בלונדי
    12/10/2007

מה שלומך?
    קראתי שלבנך שוב היה חום.. אוף!! אני מקווה כי הוא מרגיש כבר טוב יותר.. ושלא תדבקו ממנו!

אני בסדר. מבלה בנעימים...! התוצאות של הבדיקות יצאו נקיות! ז"א- אפשר לנשום לרווחה. אך היום עשיתי בדיקות נוספות ואת תוצאותיהן אקבל בשבוע הבא, ואז אהיה יותר חכמה...!!

אני קצת עסוקה בימים אלה ולכן לא מגיעה לפה כמו בעבר. גם הייתי מאוד עייפה.. אבל הכל בסדר!

אז שיהיה לכולכן סופ"ש נעים ונחמד, וללא מחלות!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף!!!!

קרן אור
    12/10/2007

שמחתי לשמוע ממך,ועוד יותר,לשמוע את החדשות הטובות-שהבדיקות יצאו תקינות!!
    תבלי לך בנעימים,ותכתבי כשתוכלי,
    נשיקות,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי מתוקה!

אני
    13/10/2007

היי, תודה על הבלחתך כאן! חחח... אני שמחה לשמוע שהבדיקות יצאו תקינות, ואני אשמח עוד יותר לדעת שתחושותייך השתפרו ושאת בקו הבריאות, ללא חום או חולשה!

כן, אני יודעת שאת עייפה ומותשת מטיולים כאלה ואחרים, ולכן אני מוחלת לך על נטישתי כאן לאנחות באישון ליל...

בכל אופן, אני מאחלת לך שם בילוי נעים ולא מעייף מדי!

אשמח לשמוע ממך ושיהיה לך לילה נפלא!

אוהבת,

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זוקי

שלי
    12/10/2007

ברוכה הבאה!
    ראשית - כפי שכתבה קרן אור, טוב לשמוע שאת מטופלת ומודעת להפרעת האכילה. החשוב ביותר הוא שתחלימי מהר ככל האפשר ושתוכלי לשים מאחורייך את הטרדות האלו מאוכל ומשקל. בריאותך הפיזית והנפשית חשובה יותר מכל, גם יותר משירות צבאי.

השתחררתי מצה"ל לפני עשור כך שאין לי מושג לגבי מדיניות הצבא כלפי הפרעות אכילה או משקל מינימלי לגיוס. אך מדברייך נראה שאין סיבה שתהייה בעיה עם גיוסך.
    אני מאמינה שכיום, במצב בו הפרעות אכילה נפוצות כל כך בכל מקום וגם בצהל, אין סיבה שלא לדווח על המצב מראש. כמו שכתבה קרן אור, חשוב שתוכלי להמשיך בטיפול שהתחלת. כמו כן, "הסתרה" של המצב, של הטיפול, עשוייה לעורר אצלך מתחים רבים בהמשך תהליך הגיוס.

וכמו שציינתי - הכי חשוב שתמשיכי להיות אחראית לבריאותך ולקבל את כל העזרה והתמיכה הדרושה מהסביבה.

בהצלחה ולילה טוב,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה