פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרושה בדכאון
    גרושה בדכאון
    16/12/2008

אני בת 26 התגרשתי לאחר שנה וחצי נישואין. אני ממש בדיכאון אני מחברה שמרנית.עשיתי טעות גדולה כשהתחתנתי דבר ראשון הוא היה מבוגר ממני בשנים רבות....דבר שני כלל אינו חושב שצריך לעזור לאישה כלכלית רק שהאישה צריכה לעזור תמיד.....אינו חושב שצריך לספק אישה מינית.....מבחינתו רק אני אשמה במצב ובכלל אני מכוערת ולא רוצה אותי.....תמיד זלזל בי והתעלה מעליי למרות שאני יותר מלומדת ממנו......כנל עם חובות שאין לו שום כוונה לטפל בהם......למזלי נמלטתי מהנישואים ללא ילדים.....בחברה שלנו לא מתחתנים עם גרושות אפילו אם הן ללא ילדים....אלא אם היא יפה או עשירה....ואני רק נראית סביר ללא כסף.....אני חושבת שהיתי יותר מידי טובה כלפי בעלי ....תמיד היתי מוכנה לעזור לו...ולנסות לתמוך בו כספית רגשית .....וכנראה זה גרם לו לזלזל בי עוד יותר.... לא בא לי להשאר בודדה ...כשרוב בנות גילי מקימות משפחה.....יש להן בעל ולפחות ילד אחד....ולעיתים השני בדרך....מרגישה שאכזבתי את אימי כי לא הקשבתי לה כשאמרה לי לא להתחתן עם הבחור....הוא היה מאוד אדיש אליי גם כשהיתי חברה שלו....ומעולם לא התגעגע אליי....אני זאת שהיתי מתקשרת אליו ורוצה לראות אותו....אני חושבת לעצמי איך יכולתי להתחתן עם אחד אדיש כזה....אולי בגלל שהיתי חסרת בטחון עצמי ...אז רציתי להתחתן כמו כולם ולא ראיתי את נורות האזהרה בדרך. הבנאדם לא החל לבנות בית ממרומי גילו נפסל לו הרישיון נהיגה ולא מתכוון לחדש אותה בטענה שאין כסף אך כן ממשיך לנהוג בסיכון.....אלוהים ישמור!!!! בתומי חשבתי שדיבורים יעזרו.....בקיצור אני בדיכאון....לעיתים אני חושבת שאני אשמה בגירושים....שאולי הייתי צריכה להמשיך לסבול איתו עוד קצת בתקווה שעם הזמן נסתדר...עד כה לא שמעתי איש מהיישוב מדבר עליי רעות...אבל מצד שני אני חושבת איך התחתנתי עם אחד כזה והרסתי לעצמי את החיים?.ולהשאר בודדה מגיל 26 זה קשה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרושה בדכאון

הוספת תגובה

• גרושה בדכאון

תמי אורן
    16/12/2008

שלום לך,
    ממליצה לך בחום לפנות לטיפול כדי שיעזרו לך לראות את הדברים באור אחר כעת את בתהליך של הלכאה עצמית להערכתי מיותרת בפרט לנוכח תאורך את הבעל והיחסים איתו. בחיים אנחנו פועלים משיקולים מוטעים וכדאי שתגלי חמלה לטעויות שעשית. ובעיקר הטיפול כדי להעלות את ערכך העצמי כי נראה שעשה עבודה טובה וגם את התחלת להאמין בדבריו ומכאן להערכתך אין מוצא.
    מאחלת לך הצלחה צריך הרבה אומץ בדרך שבחרת ותראי זאת כחוזק שאף אחד לא יוכל לקחת ממך.
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה גרושה בדיכאון

חיים חדשים
    16/12/2008

יקירתי אני מחזקת אותך כל הכבוד על כך מגיע לך חיים מאושרים,מספקים,למצוא זוגיות מתאימה,זה לא קל אך זאת הדרך בהמשך יהיה יותר טוב ועדיף לך בלעדיו,תאמיני לי עזבתי בעל כשיש לי תינוק בן חודש וחצי ועכשיו אני בתהליך גירושין זה קשה אך יש לנו את כל הזכות להיות חופשיות ומאושרות לפעמים טועים משלמים על טעויות וממשיכים הלאה,נכון שאת מגיעה מחברה שמרנית אך התעלית על עצמך תתחזקי,תבני את עצמך,תלמדי.תרכשי מקצוע כדי לא להיות תלויה בגבר תהיי עצמאית וכך הבטחון העצמי שלך יגדל,תטפחי את עצמך קודם כל בשבילך תעשי עכשיו דברים רק בשבילך ולא בשביל אף אחד וכאשר תתמקדי בעצמך וביכולותיך יגיע האיש שאותו את רוצה אל תתפשרי. מגיע לך הטוב ביותר בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה בדיכאון

סוזי .
    17/12/2008

חמודה.קודם כל את צעירה וזה מעלה רצינית בחיים.2-אין אשה לא יפה-יש אשה לא מטופחת.ואם את אשה דתיה ראי את אשר עברת כחסד שהשם עשה עמך.תשמחי במה שעברת ותתקדמי הלאה.נראה לי שהיה טוב לו שיתפת במצבך רבנית שאת סומכת עליה ואני מאמינה שבסופו של דבר ייצא לך רק טוב .הצליחי ואשמח לשמוע ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה
    חיים חדשים
    16/12/2008

בנותי יקרות היום הבנתי לפעמים מחיר האהבה הוא גבוה התחתנתי לפני שנתיים .נמצאת ביוזמתי בתהליך גירושין 4.5 חודשים לאחר שגיליתי שבעלי בוגד בי כשיש לו תינוק בן חודש ומרמה אותי כלכלית פשוט נוכל.האמנתי שהתחתנתי מאהבה אני בת 35 .אני בחורה משכילה,עבדתי עד ללידה בשתי עבודות כדי להגיע למשרה מלאה,ואף פעם לא היו לי חובות ועינינים משפטיים.היום חזרתי מחקירת יכולת בהוצאה לפועל כאשר בתקופת נישואיי נתתי צקים שלי בלבד כי לבעלי אין חשבון בנק ולי יש חשבון שהוא רק שלי לבעל דירה ששכרנו ממנו.אני עזבתי את הדירה אך בעלי המשיך להתגורר בה 3 חודשים נוספים עד שבעל הדירה סילק אותו בכוח וכיום בעל הדירה תובע אותי על 3 חודשי שכ"ד ו8 חודשים על תשלומי חשמל,ארנונה,גז משום שבעלי לא שילם שום חשבון ויש לו צקים שלי לבטחון.כיום אני גרה אצל הוריי והוריי תומכים בי כלכלית התפטרתי ממקום עבודתי כי עברתי עיר מהמרכז לדרום ולהיות עם בני בן 5 חודשים.אני אמורה לקבל פיצויים ולחתום אבטלה כי עברתי עיר .התביעה היא על סך 17 אלף שח ויש לי עוד חובות נוספים בגללו. השופטת ציינה שבגלל שאני ממתינה למזונות ויהיו לי פיצויים רק ממקום אחד ודמי אבטלה היא מקלה עלי 3 חודשים אך לאחר מכן אני אשלם 1000 ש"ח לתיק הזה ויש לי עוד תיקים שנמצאים בדיונים משפטיים ועדיין אין החלטה,כנראה שאני ההייתי אסטרטגיה טובה לבעלי כי אין לו חשבון בנק, אין רכוש אין לו דבר והוא נעלם לא בקשר מהיום שעזבתי אותו וגם אם אני אתבע את בעלי ואזכה לא אקבל גרוש כי הוא לא ישלם יש לו כמה תיקים בהוצל"פ שגיליתי כיום מלפני נישואינו והוא לא טרח לספר לי על כך,אני רוצה לשקם את חיי לחזור למסלול בהמשך למצוא עבודה חדשה להתקדם ולגדל באהבה ובנחת את בני. אולי מישהי עברה סיפור דומה ויכולה לעזור לי איך לקבל מבעלי את הכסף כי זה כל כך מרגיז אני היום משלמת על האמונה שלי בבן אדם אבל זה בןאדם שאהבתי והוא הראה שהוא אוהב אותי בשבילו זה היה הצגה הוא ידע באיזה מילים ודרך לקנות את אהבתי אני לא טיפשה חשבתי שמצאתי את האדם לחלוק איתו את חיי ונפלתי חזק עזרו לי מה הייתם עושים במקומי תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• מקרה דומה

אדית
    16/12/2008

כשאת מספרת את סיפורך את מחזירה אותי כמה שנים אחורה, בעלי ניהל רומן במשך 3 שנים עם ה"חברה" הטובה שלי שהיא נשואה גם כן עם 2 ילדים, לא רק זאת הוא הכניס אותי לחובות על סך כ- חצי מיליון שקל, רק עליי, בנוסף הוא העלים ממני כל מידע לגבי שיקים שחזרו בזה שהדואר הגיע אליו לעסק ולא אלינו הביתה, כך שלא יכולתי לדעת על החזרת השיקים ו/או על הליכים משפטיים שהחלו לגביי. כשהוא סגר את העסק שמעתי זאת רק מ"חברתי הטובה" שכנראה שיתף אותה במיטתה (חה, חה) ולכן החליט לברוח לחו"ל ולהשאיר אותי עגונה, עם 2 תינוקות ומלאה בחובות ואיומים מנושים. מה את אומרת על סיפורי ? מצבך הרבה יותר טוב, נכון ? אז תתעודדי. לענייננו: אם את עדיין נשואה או פרודה לא משנה גשי לבימ"ש לענייני משפחה ותפתחי תיק למזונות, משמורת והסדרי ראיה, במידה ויגיע למשפט מה טוב ואם לאו עוד יותר טוב שיפסקו לטובתך את הסכום הגבוה ביותר למזונות. עם פסק הדין את ניגשת לביטוח לאומי ואת יכולה לקבל מהם את סכום המזונות והם כבר ידאגו להוציא ממנו את הסכומים שמגיעים אלייך. את העיקר תדאגי לעצמך ולילדך. כך עשיתי והיום יש לו חובות מביטוח לאומי והוא סיבך את עצמו בגדוללל כיום אני עובדת בנושא חוק ומשפט מרוב שהוא סיבך אותי ואני מידי פעם נותנת יעוץ לאנשים כמו ש.י.ל אם שמעת עליהם זה שרות יעוץ לאזרח. במידה ואינך יכולה לעשות כל זאת לבד, גשי לסיוע משפטי והם יתנו לך עו"ד ליצוג משפטי והוא יטפל לך בכל ענייני הגירושין, מזונות, הסדרי הראיה, והמשמורת ובנוסף הכי הכי חשוב ההוצל"פ. יש אתר של סיוע משפטי באינטרנט כנסי אליו ותדפיסי את הטופס לבקשת סיוע משפטי תמלאי את פרטייך, צילום ת.ז. ותדפיסי חשבון עו"ש של 3 חודשים אחרונים, את צריכה לגשת להוצאה לפועל לא משנה באיזה אזור ואת מבקשת מהם דו"ח (תדפיס) של כל החובות שלך בארץ, את משלמת סכום סימלי קטן. את כל החומר וההתראות שקיבלת מעו"ד מנושים וכו', את לוקחת איתך לסניף סיוע משפטי אליו את שייכת. תתקשרי לסיוע משפטי הארצי בירושלים לטל, 02-6211333 ואת אומרת להם את מקום מגורייך (כמובן שהכתובת אמורה להיות מעודכנת ע"ג ת.ז.) והם יעדכנו אותך לאיזה סניף את שייכת, תגשי לשם פיזית עם כל החומר והם יתנו לך עו"ד, אם זה דחוף אז יתנו לך כבר באותו היום ואם הם יחליטו שיש לך את הזמן הדרוש אז יביאו לך את מס' הטלפון של העו"ד שייצג אותך ואת תיצטרכי ליצור עימו קשר טלפוני לתיאום פגישה. אל תדאגי, העו"ד יעשה לך איחוד תיקים ואת תשלמי סכום סימלי, אני שילמתי 200 ש"ח בחודש על חובות של חצי מיליון שקל. כשיהיה לך עו"ד הוא ינחה אותך, מה כדאי לך לעשות במקרה כזה והאים ניתן לתבוע את בעלך בסכומים הנ"ל. אם תיצטרכי את עזרתי, אני לרשותך. שיהיה בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות ולא לשכוח, שום דבר אבל שום דבר לא ישבור אותנו ועדיף לנו לא להיות עם גברים כאלו, מגיע לנו הרבה יותר. אז, קצת סבלנות והכל ייפתר על הצד הטוב ביותר, לא להתייאש משום דבר ותיתחזקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאדית

חיים חדשים
    16/12/2008

קודם כל תודה רבה העלת על שפתיי חיוך,את כל המהלכים שציינת אני כבר עשיתי קיבלתי 3 עו"ד מהסיוע המשפטי 1.עו"ד לגירושין,משמורת ומזונות.2.עו"ד לתיק בהוצל"פ על זיוף צקים שלי ע"י בעלי עדיין אין החלטה היה דיון 1 זה בטיפול.3.עו"ד לשני תיקים בהוצל"פ חובות לחברה סלולרית כאשר המכשירים הם שלי והוא השתמש בהם וערך הסכמים עם החברה ללא ידיעתי וגם העלים מסמכים וכו' בשבוע הבא ישלי דיון בנושא ,ועכשיו עוד 2 תיקים בנושא הדירה השכורה שהצקים שלי וחתומים על ידי ובעל הדירה תובע אותי כרגע כל החוב בהוצלפ מסתכם ב45 אלף ש"ח. האם עלי לחכות להחלטות על כל התיקים בקשר לתשלום ואז לפנות שוב לסיוע ולקבל עו"ד שיטפל בכל התיקים אני יודעת שאני צריכה לאחד את כל התיקים ואז פריסת תשלומים.בחודש הבא ישלי דיון 1 בנושא הגירושין ושם יחליטו על גובה המזונות,משמורת וכו' לפי מה שנראה הנבל לא יגיע עד עכשיו הוא לא יצר קשר אבל לכי תדעי אני חושבת על כל.עד היום פעלתי בנחישות ועשיתי את כל המהלכים הנדרשים.אני רק רוצה לדעת איך קיבלת לשלם 200 ש"ח על חצי מיליון ואני על10,000 אמורה לשלם לפי החלטת השופטת 1000 וזה רק בתיק אחד מה אם עוד 4 תיקים. כשיש את הסיוט הזה את מגלה שזה קורה לעוד נשים יש לי אחות של חברה אותו סיפור עם סכום גבוה מאוד ואת שומעת על עוד מקרים.לא מספיק שאני מרגישה שחיי תקועים כולם ממשיכים בחייהם בטח גם הנבל ואני מחכה שדברים יזוזו התפטרתי מעבודתי,עזבתי את מקום מגוריי, אין לי כרגע חברות באזור שאני גרה אז רוב היום אני לבד עם בני הקט,תאמיני לי בני המקסים זה הכוח,האושר,השמחה ובגלל ילדי הקט החלטתי שאני לא רוצה את החיים עם הנבל להחזיר לי את חיי הנפלאים, העצמאיים והחופשיים שהיו לפני שהכרתי אותו. המתנה הגדולה בכל הסיוט הזה הוא בני ועל כך אני מודה וגם מודה על בגידתו של הנבל כי זה עורר אותי,חבל רק שאני לא יכולה לשים אותו מאחורי סורג ובריח כך אני חושבת שהוא יתנהל כל חייו וגם משפחתו אני בטוחה שידעה על ובחרה לא לספר דבר הם בטח שמחו להפטר ממנו אך אני גם הולכת להפטר .תודה על העצות לא ידעתי על המרכז האם את מכירה קבוצות תמיכה בנושא ללא תשלום אני מדברת עם המשפחה,חברים,אך אני מרגישה שאני צריכה לדבר עם מישהו שעבר את מה שאני עוברת ויכול לעזור לי ברמה טיפולית שיחות ואיך ומתי שאני יוכל להתחיל לחזור לחיי למצוא עבודה, להשכיר דירה,להכיר פרטנר חדש בעתיד הרחוק ולהגשים את שאיפותיי נתת לי רעיון אולי אני אעשה הסבת מקצוע ויעזור ויטפל בנשים שעוברות את החוויה הזו אז חיבוקים והמשך יום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אדית
    17/12/2008

אני שמחה שהתחלת בהליך, אך לא הבנתי למה הביאו לך מס' עו"ד להוצל"פ, הרי כל התיקים זה בנושא אחד: חובות. אם את מעוניינת לשלם סכום זעום כמו שלי, תיצטרכי לאחד את כל התיקים להציג כמובן הוכחות כי אינך עובדת ומצבך הכלכלי בכי רע. כך בכל אופן גם אני קיבלתי את איחוד התיקים, בתקופה זו לא עבדתי הייתי עם 2 תינוקות והגרוש (בזמנו בעלי) ברח לחו"ל ולכן היה קל מאוד לקבל את איחוד התיקים. (כמובן שהיו ריצות אינסופיות), אך לפחות לכל מקום שהגעתי וסיפרתי את סיפורי כשאני ניגשת לשם עם 2 התינוקות ועם המון אסמכתאות, אין סיבה שלא יאמינו, הרי זו האמת מה שאני יכולה לומר לך שכל מה שעברתי חישל אותי והיום אני עם כוחות להתמודד בכל דבר ובכל נושא במיוחד בנושא חוק ומשפט. כיום אני בלי חובות כלל וכלל, קיבלתי הפטר מהחובות ואני במערכת זוגית כמעט שנה, (ביום שישי הבא אנו חוגגים שנה) והפעם זה יהיה בחו"ל כי עד לא מזמן הייתי עם עיכוב יציאה מן הארץ ולכן לא היה באפשרותי הן מבינה כלכלית והן מבחינת אישורי יציאה מן הארץ. חמודה יש לך אפשרות ללכת למשרדי הרווחה אליהם את שייכת ולבקש עו"ס שהיא כבר תדאג לך לשיחות ולכל עזרה: הלבשה לילדים, הנחות במסגרות חינוכיות, ועוד. במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לענות. בהצלחה מתוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאידית הפניה

אלין
    05/01/2009

אידית שלום לך, ראיתי את התגובה שלך לגבי מקרה של אישה אחרת ואת הידע שרכשת עקב התנסות מצערת בחייך לכן אני פונה אליך בשאלה לגבי הבעיה שהיא מסובכת ומורכבת . אני אתחיל בזה שאני נשואה 21 שנה 3 ילדים כשאחד מהם מעל גיל 18 המצב ביני לבין בעלי התחיל להתערער לפני 10 שנים כשגיליתי שהוא מסתיר ממני כספים הוא תירץ שזה היה כסף שחסך עבורנו והבטיח שלא יחזור שוב המקרה, אך לצערי לאחר פחות משנה שוב מצאתי כסף שהסתיר ממני הוא עשה הכל כדי שאאמין לו שהוא השתנה ושאתן לו הזדמנות לשקם את היחסים בינינו ואני מתוך רצון לשמור את אחדות המשפחה ודאגה לילדיי נתתי לו שוב הזדמנות הוא עבד עם אביו והמשכורת היתה זעומה ביקשתי ממנו שיחפש עבודה אחרת במקום זה הפסיק לעבוד וישב כמעט 3 חודשים בבית, פניתי בזמנו לעורך דין לפתוח תיק לגירושין ושוב הבטחות הגעתי למצב שפניתי לייעוץ משפטי בנעמ"ת כדי לתבוע ממנו מזונות כי הוא היה אדיש למצב ואמר שלא "מוצא" עבודה אני די מקצרת אבל שוב עוד הזדמנות לשקם התחיל לעבוד כשכיר ולאחר מכן ביקש להיות עצמאי אני לא אפרט באיזה תחום אבל כדי להשקיע במה שרכש הוא רצה להוציא את כספי החסכונות של הילדים כשאני התנגדתי בתוקף לאחר שיכנועים רבים מצידו שהוא יחזיר וישים בכל חודש כסף בצד כדי להחזיר להם ובנוסף עוד הלוואה שלקח שגם אני חתומה עליה התחיל בדרך החדשה כשהוא מבטיח הבטחות שמצבנו ישתפר כלכלית "תראי שיהיה הרבה יותר טוב, תתמכי בי אל תמנעי ממני את האפשרות להצליח למען המשפחה" ובכן מאז שהחל את דרכו כעצמאי מצבנו הכלכלי רק החמיר כשאני עובדת בחברה גדולה ובזכות תנאי בחברה הגעתי למצב שבכל פעם שאנחנו נקלעים לבעיה כספית הוא מציע קחי עוד הלוואה וכך ההלוואות מצטברות בנוסף למשכנתא ולשאר החיובים השוטפים של הבית וההוצאות שלו כעצמאי. היום אני נמצאת במצב שהוא לא מוכר למכור את מה שקנה , המצב בחשבון מרקיע שחקים הבנק מתקשר לשאול ולאיים שיחזירו לי הוראות הוא בשאננות שלו , התקשורת בינינו כמעט בלתי אפשרית אני מנסה כל הזמן לגרום לו להבין שהוא חייב לעשות צעד משמעותי כדי לשנות את המצב לפני שיהיה מאוחר מדי אבל הוא בשלו תקוע בתוך מחשבה מעוותת כשמנסה להפיל עלי את האחריות לפתור את הבעיה בתשובה קחי עוד הלוואה תמכרי את הרכב וכו' יש לי תחושה שיש המון דברים שנסתרים ממני כי גיליתי במשך השנים שהוא לא אמין וגיליתי ששיקר לי לא פעם כשהוא כל הזמן מנסה לגרום לי לחוש שאני מדמיינת דברים והבעיה אצלי . מה גם שלעולם בכל שנות נישואיי לא פירגן ולא תמך בבית ולא נתן יד בגידול ובניהול הבית אני זקוקה נואשות לעצתך , אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות כדי שלא אגיע למצב קשה יותר ממה שאני נמצאת כרגע , כל דאגותיי נתונות לילדיי ומתסכל מאוד לדעת שאני מתמודדת מול אדם שלא מוכן לעזור למשפחה שלו ולא מבין את ההשלכות של מעשיו ...אנא עזרי לי , תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאלין

אדית
    07/01/2009

אלין שלום לך, את לא יודעת שכשגבר משקר פעם אחת אז הוא ישקר שוב, וכשהוא בוגד פעם אחת הוא יבגוד שוב, זה כמו נרקומן לצערנו. מלכתחילה כשהוא סיפר לך בפעם הראשונה כי הוא "שם" כסף בצד בשבילכם הנורה היתה צריכה להידלק לך מראש. חשבת לשים עליו מעקב ולדעת יותר פרטים ? אולי יש לו מישהי ? אולי הוא מהמר ? אולי יש דברים נוספים עליהם לא חשבנו ? בשום פנים ואופן אל תקחי יותר הלוואות וכמובן לא על שמך, הוא מסבך אותך כי הוצאה לפועל יכיר רק את שמך במידה ויש לך חובות ואפילו אם זו הלוואה או חוב שלו כל עוד את רשומה בהלוואה אליך יבואו בדרישות, אז דבר ראשון תפסיקי לקחת הלוואות, דבר שני שימי לך את "קצת" כסף בצד ואם אפשר שלא יהיה על שמך אלא על שם מישהו שאת סומכת עליו בעיניים עצומות. (לביטחון). כי במידה ויפתחו נגדך תיקים בהוצל"פ את תיצטרכי לחתום על ויתור סודיות וכך ידעו עלייך הכול וזה אומר איפה יש לך חשבונות בנק וכו'. דבר שלישי תיקחי לך חוקר פרטי ותספרי לו את הסיפור ותבקשי ממנו הוכחות לכל דבר בין אם זה צילומים ובין אם זה הקלטות וגם אם תיצטרכי לשלם תשלמי העיקר תדעי עם מי את חיה ועם מה את אמורה להתמודד. בנוסף את צריכה לעשות סיכום של כל ההלוואות שלקחת ותדעי איזה סכום את אמורה להחזיר כל חודש ותראי איך תוכלי להתמודד עם ההחזר. דרך אגב לא סיפרת לכמה זמן פרסת את ההלוואות ועל איזה סכום הן, וכמה יש ריבית על כל הלוואה ? אם את מתמודדת עם חינוך וגידול הילדים לבד אז למה בדיוק את נשארת איתו הרי הוא לא מכבד אותך וכפי שהוא נשמע הוא גם לא יודע להעריך מה יש לו ביד. וזו את.יקירתי. דעי כי את בן אדם חזק ויציב וכל הכבוד לך שהחזקת עד עכשיו מעמד, אבל עכשיו תחשבי קצת על עצמך ותפתחי דף חדש בחיים, עם מישהו שיאהב ויעריך את מי שעומדת מולו. מצבך יהיה הרבה יותר טוב אם תהיי לבד. תקבלי את כל התנאים כגרושה, 70% הנחה במיסים, הטבות,ועוד. משכורת שלך + משכורת נוספת שהיא המזונות מבעלך. אז תחשבי טוב טוב, מה את רוצה לעשות, אם את מעוניינת להישאר עם גבר שלא עובד , לא מפרנס, לא מכבד, לא תורם בגידול הילדים וכו', ואת חיה איתו אבל בעצם את עושה הכול לבד. או שאת רוצה לפתוח דף חדש בחייך. והשאלה הגדולה היא האם את עדיין אוהבת אותו ? תחשבי טוב טוב, כי זה צעד גדול ולא פשוט. בהצלחה מכל הלב. אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדית היקרה

אלין
    09/01/2009

שלום אדית, ראשית רציתי להודות לך על שהקדשת מזמנך כדי להגיב לבעייתי, אני מעריכה זאת ..תודה לך. מאז שכתבתי לך הספקתי להיות אצל עורך דין בדקנו ביחד כמה בדיוק החובות שלנו עומדים ומה עלי לעשות. פניתי לבעלי והודעתי לו שאני רוצה להתגרש ואם יעשה בתבונה נעשה הסכם גירושים על מנת למנוע מאיתנו הוצאות מיותרות טירחה של שכירת שני עורכי דין בתי משפט וכו' בעלי מתעלם מהבקשה שלי בכל פעם שאני מזכירה זאת , כמובן שמיותר לציין שהוא פשוט שותק כל הזמן ואם באמת יש לו מסר להעביר אז רק דרך הודעות SMS שזה אבסורד להגיע למצב כזה לאחר 21 שנות נישואים כשאת מגלה שהתקשורת עלובה ביותר ואת לא יכולה לתקשר עם הגבר שהיה בעבר אהבת חייך . לפני חודש כשדיברנו על האפשרות להיפרד הוא אמר שהוא מוכן לוותר על חלקו בדירה ושלא מחפש מלחמות , היום המצב הוא כזה שהוא לא מוכן לעזוב את הבית , לא עוזר במשק הבית , ישן בסלון והדבר היחיד שהוא עושה זה לצאת לעבוד (במידה והוא באמת עובד) ואני אסביר מדוע אני חושבת כך כי בתחילת השבוע קיבלנו הודעה מהבנק שאם לא נפקיד סכום מסוים הם יחזירו את כל החיובים בחשבון, הוא הבטיח להם באותה שיחה שעד יום למחרת הכל יסודר , משום מה באותו יום קיבלתי ממנו הודעה שהופקד כסף לחשבון דרך אימו (כשהשאלה הנשאלת מהיכן יש לה כסף לתת לו וכמובן שלא אוכל להיענות לשאלה הזו כי זאת אמא שלו והיא תחפה עליו בכל מצב) שנית מאז אותה הפקדה אני לא רואה שום הפקדה שלו על ימי עבודה שהוא עבד עד כה וזה אומר שהוא שומר את הכסף לעצמו . אני לא מסוגלת יותר לחיות עם אדם שהוא שקרן פתולוגי , אני מרגישה שחייתי כל השנים האלו בתוך שקר אחד גדול ושהגיע הזמן לצאת מתוך הסיוט הזה ולהתחיל לחיות חיים אמיתיים . אני מרגישה נבגדת ויודעת מה ? לפעמים הבגידה באמון היא יותר קשה מבגידה פיזית כי זה פצע שלעולם לא מגליד וזה גורם לך לאבד אמון באנשים ולערער על כוונות של אנשים אחרים לגביך. אני יודעת שעשיתי כל מה שיכולתי כדי לשמר את המשפחה הזו ולא להגיע למצב של גירושין אבל היום אני יודעת שהמצב היה בלתי נמנע וחבל שלא עשיתי זאת לפני כן , אבל שוב עדיין לא מאוחר מדי לקום ולעזוב מערכת יחסים שהיא לא בנויה על יושר כבוד ואמון הדדי. שוב אדית , תודה לך ושיהיה לך סוף שבוע נפלא.... אלין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לאלין

חיים חדשים
    10/01/2009

אני מחזקת את ידך אני עזבתי את בעלי אחרי שנתיים של נישואין זה קשה במיוחד אחרי 21 שנה אבל נכון זה שאין עם מי לדבר ,לסמוך ולהאמין שהבן אדם שאת אוהבת או אהבת ינצל את יושרך מבחינה כלכלית,נפשית,זה הכי פוגע יותר מבגידה עם אישה אחרת ואני מדברת מנסיון,היום אני ממתינה לדיון על מזונות וגט שיתרחשו סופסופ בסוף החודש.את רק צריכה להיות החלטית,נחושה,ולפעול דרך הראש ולא הלב זה אפשרי ולהיות סבלנית והעיקר לא לגלות לו על צעדייך,מעט מאוד אנשים מתגרשים בצורה נעימה אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסד הנשואין זה בהחלט מוסד !
    צח
    14/12/2008

שחונק בלי חשבון מכל הכיוונים!

הוספת תגובה

• צח

חיים חדשים
    14/12/2008

אני מסכימה איתך בעידן של היום לא צריך את מוסד הנישואין אפשר לחיות ביחד בלי נישואין וזה מנסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מבן זוג
    שירה
    14/12/2008

אני בת 23 יש לי בן זוג 3 שנים מתוכן חיינו ביחד שנה וחצי , הוא גדול ממני ב11 שנים. סה"כ המערכת יחסים שלנו הייתה טובה לפני כ- חצי שנה התחילו הרבה מריבות מאוד לא אופייניות בטווחי זמן קצרים כאחת לחודש ואנחנו מרגישים שזוהי פצצת זמן שהולכת להתפוצץ ולא מצליחים להגיע לשום פתרונות למנוע זאת ברור לי שאנחנו מאוד קרובים לפרידה. בשיחות האחרונות שלנו הצעתי שנלך לטיפול זוגי כי אולי נגיע לפתרונות שלא חשבנו עליהם. הוא לא הסכים כיוון שלדעתו טיפול זוגי מתאים לזוגות שחיים יחד הרבה שנים ואם בשלב "כל כך " מוקדם של היחסים אנחנו צריכים טיפול כנראה שאנחנו לא מתאימים למרות שהמערכת יחסים בנינו בריאה ועד לחצי שנה האחרונה היה לנו ממש טוב ביחד וכל אחד צמח והתפתח בחייו.חשוב לציין שלפני ההערה הזו הוא לא רצה להיפרד וישב וחשב איתי מה נעשה כדי לשפר את המצב. אני מרגישה שהוא למעשה סתם את הגולל על מערכת היחסים שלנו. קשה לי לחשוב ש"אלחם" על מערכת יחסים בה אין לי פרנטנר שמוכן להילחם כמוני כדי שזה יצליח. ואני כל הזמן חושבת לעצמי האם הדברים שלא הצלחנו לפתור בנינו יכולים להיפטר בטיפול זוגי ,האם כבר בתחילת הטיפול הזוגי יודעים אם יש סיכוי שהוא יצליח,ואם הסיבה שהוא נתן כדי לא ללכת לטיפול זוגי היא הגיונית (אולי מתחבא משהו אחר מאחוריה) ואם יש דרך לשכנע אותו אחרת. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מבן זוג

הוספת תגובה

• הודעה של: שירה

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום שירה
    מנסיוני טיפול זוגי מאד יכול לעזור והיום בתקופה בה זוגות חיים ביחד כל כך הרבה זמן ללא נישואים זה מאד מקובל ומאוד עוזר לבנות את הקשר נכון.ולצאת מהפלונטרים שאתם נתקעתם בהם. יחד עם זה את לא יכולה לקחת ממנו את האחריות והנכונות שלו לעבוד על הקשר ואם הוא יבחר שלא זה שלו.. אתם צריכים להבין שזה קורה ולא חריג שזוג נתקע ולפעמים רק משהו מבחוץ יכול לעזור לצאת מהתקיעות מבלי שזה מתאר מערכת פתלוגית .
    בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    15/12/2008

תודה על תשובתך. לצערי הרב,נפרדנו כמו שאמרת אלו פלונטרים שלא הצלחנו לפתור,יכול להיות שהרעיון ללכת לטיפול היה בשלב מאוחר מידי בשבילנו. הכל כל מוזר,פתאום הוא לא חלק מהחיים שלי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה כמו בכלא.....
    n
    13/12/2008

שלום.... אני בת 24 + ילד בן שנה ו3 חודשים ואני ובעלי נשואים 3 שנים. אני במקור מפתח תקווה אך כיום אנו גרים כבר שנתיים וחצי בפרדס חנה עיר הולדתו אשר בה כל משפחתו(יופי לו). בכל אופן אני ובעלי לא מסתדרים כבר הרבה זמן זה כבר הגיע לרמות מגעילות של אי לא יכולה לנסוע להורים שלי הוא הרים עליי כמה פעמים יד אבל הכי כואב לי זה ההרגשה של ההתעללות הנפשית שהוא עושה לי הבידוד הזה כאן ואני לא יכולה לעזוב כי הוא לא נותן לי את הילד שהוא הכל בישבילי. אבל אני לא יכולה יותר אני רוצה להיתגרש אבל מפחדת ממה שיקרה אני רוצה לקחת את הילד ולחזור להורים שלי איך בבקשה אני עושה את כל זה אני באמת צריכה עזרה...

לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כמו בכלא.....

הוספת תגובה

• מרגישה כמו בכלא

חיים חדשים
    14/12/2008

חמודה בוקר טוב אני עזבתי את בעלי כשהילד שלי בן 6 שבועות תפסתי את בעלי בבגידה וברמאות,גניבה ממני. גם אני פחדתי בעלי לא השתמש באלימות אך הוא אמר לי שבחיים הוא לא יתן לי את הילד זה דבר מפחיד. הגעתי להחלטה לעזוב זה מה שאת צריכה לעשות זה קשה אפילו מאוד אבל מה מחיר החופש שלך ולתת לילד שלך את החיים הכי טובים שיש זה מה שהנחה אותי,סיפרתי את זה למשפחתי והם נתנו לי כוח לעזוב חשוב מאוד שיהיה לך המון תמיכה משפחתית,פניתי לסיוע משפטי בלי ידיעתו של בעלי התחלתי להערך בלי שהוא ישים לב זה המון התרוצציות ועם המשפחה חברים יכולים לעזור זה מעולה .בסיוע המשפטי את צריכה למלא שאלון ואז ישלך פגישה עם ע"וד שהיא מחליטה אם את מקבלת עו"ד מטעם הסיוע המשפטי את לא משלמת כלום,את חייבת עו"ד וללכת לפתוח ראשונה חשוב מאוד תיק בבית משפט לעיניני משפחה הכל בסודיות גמורה שבעלך לא ידע כלום אם בעלך השתמש באלימות זה לא יפסק הדאגה לילדך והחופש שלך זה מה שאת צריכה לחשוב זה בכלל לא קל אך מנסיון זה שווה לאף אחת לא מגיע חיים כמו בכלא את עוד צעירה החיים לפניך זה רק ההחלטה היא קשה אך היא בידך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: n

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום לך
    את מתארת חיים בטרור ומאוד קשה לצאת מזה לבד , תפני לעזרה לתחנה ליעוץ נישואים או למרכז לטיפול באלימות באיזור תשתפי את ההורים שלךבמצוקות שלך אל תהיי לבד את לא צריכה לפחד הוא לא יוכל לקחת לך את הילד.

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמו החופש

אדית
    15/12/2008

דעי כי יש חיים אחרי ה"בלאגן" הזה, גם אני עברתי יסורים עד שאזרתי אומץ לעזוב נישואין קשים כמו שלי, עם 2 תינוקות, אך לבסוף עשיתי זאת. חמודה תאזרי אומץ וכמו שהנחו אותך בהודעה הקודמת כי את צריכה לפתוח את התיק בענייני משפחה ראשונה היא צודקת, אני עובדת בנושאי חוק ומשפט וכדאי שתעשי זאת ללא ידיעתו, ברגע שאת פותחת ראשונה יש לך את האפשרות להצליח בכל. וזה אומר לפתוח תיק למשמורת, הסדרי ראייה, ומזונות. לא לשכוח אף אחד מהנושאים הללו, כי ברגע שהוא יפתח ראשון בבית הדין, את "אכלת" אותה בגדול, כי בית הדין תמיד אבל תמיד לטובת הגבר ולעומת זאת בבית משפט לענייני משפחה הם בראש ובראשונה דואגים לילדים ואח"כ לאישה. אז, מהרי ותפתחי תיק בבית משפט הקרוב לאיזור מגורייך ואח"כ תגשי לסיוע משפטי ותקבלי ייצוג בחינם. את יכולה להיכנס לאתר של סיוע משפטי ויש שם את טופס בקשה לסיוע משפטי, תמלאי אותו ואל תתייחסי לטופס של הצהרה לעו"ד אין צורך בו, תצרפי אישורי עו"ש בנק ותשלחי לפקס בו את שייכת לאזור מגורייך, אם אינך יודעת יש את מס' הטלפון של סיוע משפטי הארצי בירושלים תאמרי להם את מקום מגורייך והם יאמרו לך לאיזה סניף את שייכת. אם תצטרכי עזרה, אני כאן לכל שאלה. בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה לסבול את המצב הזה יותר
    גלית
    13/12/2008

שלום, אני נשואה 5 שנים ויש לי 2 בנות 3 שנים ו-5 חודשים. מאז ומתמיד אני ובעלי לא היינו זוג יונים..אבל המשכנו יחד והבאנו ילדים לעולם.כמובן שהעסק החמיר והיו עליות וירידות. אך מאז שביתי הגדולה נולדה בעלי ואימי כל הזמן רבים ומסתכסכים.אין לי בעיה שיהיו בינהם חילוקי דעות או מריבות. זה לגיטימי ואני לא מצפה שזה לא יקרה. אבל הוא ממש משפיל אותה. מתנהג בזילזול.מעליב ופוגע כל פעם מחדש. אמא שלי טיפלה בביתי הגדולה וכעת גם בתינוקת.מה שגורם לה להיות כל יום אצלנו . לבעלי זה מאוד מפריע והוא כל הזמן מוצא את הסיבות לריב איתה. כבר היינו בטיפול זוגי בנושא הזה. והוא לא מצליח לשנות את התנהגותו, הוא אומר שהיא מטריפה אותו. הוא בכלל אדם עצבני ומאוד קל "להטריף" אותו. מיותר לציין שגם אני מעצבנת אותו וגם ההורים שלו. הוא לא מכבד ולא מתנהג בצורה הולמת להורים שלו וגם להורים שלי..כמובן שגם אני לא זוכה ליחס מדהים ממנו.החלטתי לסיים את הנישואין כי הוא לא משתנה ונמאס לי מהמצב הזה שכל פעם חוזר על עצמו.ההורים שלו מדברים איתו..אני הסברתי לו..גם הטיפול הזוגי לא הצליח.היינו כ-3 חודשים בטיפול שבועי. אני מרגישה שאין עם מי לדבר. המטפלת דיברה איתו ואמרה לו תראה כמה שאמא שלה יקרה לה..אתה לא מבין שאתה פוגע באישתך כשאתה מתנהג ככה לאמא שלה..אז הוא אמר שהוא לא מבין. כל פעם שהוא מזלזל בה אני מסבירה לו שהוא פוגע בי..אני בוכה מרוב כאב והוא כעבור יום יומיים שוב מתנהג באותה דרך פוגעת ובלתי נסלחת מבחינתי. אמא שלי עוזרת לי המון..גם בטיפול בבנות וגם בעבודות הבית היא עושה בשבילנו כל כך המון והוא כל כך מזלזל ולא מעריך שזה נתעב ממש.כל מי שרואה את הסיטואציה מהצד אומר לו איזה מזל יש לך שככה עוזרים לכם, והוא לא קולט ולא מבין. העיקר מבחינתו שהיא תצא לנו מהחיים.איך אני יכולה לסבול אותו כבעל איך?? אשמח לשמוע דעתך בנושא..

הוספת תגובה

• לגלית

סוזי .
    13/12/2008

גלית יקרה אינני יודעת בדיוק את אופיו של בעלך אבל אני רוצה לומר לך שאמא שמטפלת בנכדים ומסתובבת בבית היא חומר נפץ מתקתק להרבה בעלים.אם את חכמה ורוצה בגשר הזה עם האבא האמיתי של ילדיך הרי עליך להוציא את אמא מהבית.היא לא חלק מעסקת החתונה. אם קשה לך תבקשי עזרה מבעלך בעבודות עם הילדים.ולמה קשה לך האם את עובדת בחוץ.בנישואים צריך להתאמץ .אי אפשר להתפנק לאמאלה בשביל זה יש בעל.אם את עובדת בחוץ וצריכה מטפלת תביאי מישהי זרה.האם את היית מוכנה לחיות 24 שעות עם חמותך-וגם אם כן-לבעלים זה מעלה את הפיוזים. עם המון אהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: גלית

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום גלית
    מה שיותר משמעותי מהיחסים של בעלך עם אמך זה היחסים שלו איתך שאת מתארת שאין כבוד ויש זילזול,אם הקשר איתו חשוב לךואת רואה שיש סיכוי ושתוכלי לקבל יחס שמגיע לך יכול להיות שאת צריכה לותר עלשירותיה של אימך למרות הנוחות ולהקטין את הקונפליקט בניהם ואת הסבל שלך באמצע

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמעי את הצד הגברי..

אסף
    16/12/2008

היי גלית. אני מבין מה שאת עוברת .הבעיה היא שאת לא ממש מבינה מה שבעלך עובר. כשבני הגדול נולד חמותי החלה לעזור לאישתי בבית ובגידול של הילד. נשמע נחמד נכון? אז זהו שלא. בהתחלה זה היה נחמד אבל באיזה שהוא שלב התחלתי להרגיש שהיא מתחילה להשתלט לי על היומיום. ההערות העדינות שלה לגבי ההתנהלות שלי בבית הפכו להיות נבזיות יותר ויותר. ותאמיני לי שאני אדם מאד מסודר ומאד עוזר בבית. כשדיברתי עם אישתי היא אמרה לי שאני סתם רגיש ושאני מדמיין דברים. אבל ככל שהזמן עבר זה רק החמיר. כנראה שלחמותי היה חסר הקטע הזה של להרגיש שולטת בענינים. אז היא רוקנה את זה עליי.זה הגיע למצב שהיא היתה שולחת לקנות לה סיגריות. היא החליטה שאני צריך לקום מוקדם בבוקר לקנות לה לחמניות טריות כי היא לא אוהבת לחמם לחמניות במיקרו. ושתביני אלה לא היו בקשות מנומסות. את חייבת להחליט. את נשואה או הילדה של אמא. זה לא הולך ביחד. אני סילקתי את חמותי מהבית בבושת פנים אחרי שהיא הגזימה פעם אחת יותר מדי. אז נכון. לא דיברנו כמה חודשים אבל היא למדה שאם היא רוצה להיות אצלי בבית היא חייבת לכבד את ההתנהלות בבית ולא לקבוע מדיניות. במשך הזמן אישתי הבינה למה הגבתי כמו שהגבתי .אני ממליץ לך בחום.תוציאי את אמא שלך מהבית. היא לא חלק ממנו. ראי הוזהרת . המצב עם בעלך יילך ויחמיר ואם את מוכנה להקריב את הנישואין שלך למען אימל'ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אסף
    16/12/2008

אז חבל. בכל התקופה שחמותי התנחלה אצלנו גם לי ולאישתי המון מריבות בעיקר על אמא שלה. וראי זה פלא. איך שהיא הסתלקה הכל נרגע. לא תאמיני. היחסים שלנו השתפרו פלאים. לתשומת ליבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה לסבול יותר

תמי אורן
    16/12/2008

גלית שלום,
    נשמע הגיוני שבחרת להוציא את מי שלא עושה לך טוב ולא את מי שעושה לך מאוד טוב וזו אמך. אבל כדי להציל נישואים עלייך גם לשמוע מה בעלך אומר יתכן שאכן כפי שאת מדברת מדובר באישיות בעייתית ביחסים אבל יתכן שבעלך מנסה להגיד דבר מה וכולם כולל המטפלת לא שומעים אותו אלא רק אותך. יתכן ששניכם קורבנות לסיטואציה ולא רק את תנסי להיות קשובה מעמדה אחרת אמפתית ולא שיפוטית שמחוזקת ע"י סביבתך. יתכן שבזכות יציאתה של אמך ממגרש המשחקים שלכם תגלי בעל שותף ונעים.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה כואבת - לא עניין של זמן
    קורל
    13/12/2008

היי, פגשתי בחור מקסים באתר ההכרויות. יצאנו ביחד כחודשיים. הוא החליט מהקשיים שלו להיפרד ממני אתמול בצהרים בטלפון כי לא הייתי נוכחת בבית בכדי שיגיע לעשות זאת באופן מכובד יותר. כל-כך כואב לי וקשה לי בלעדיו עד כדי כך שבהשוואה למערכת יחסים שנכחתי בה שנה וחצי קודם לכן לא הרגשתי כמו שאני מרגישה כעת. אני כל הזמן חושבת איפה אני יכולה לתקן ומה. ויחד עם זאת, אני יודעת שעליי לכבד את החלטתו ולהמשיך הלאה. אני בת 30. ואני מרגישה שפיספסתי את הגבר של חיי ואין שום דבר שאני יכולה לעשות בנידון וזה הורג אותי לאט ובטוח. כמובן שאני נמצאת בסערת רגשות ולא חושבת בבהירות אלא שאני פשוט כל-כך רוצה שהוא יחזור לחיי. ממש התאהבתי בו וזה כל-כך כואב ועצוב לי. האם אי פעם השמש תזרח שוב בשמים? האם אי פעם אתרפא מהתחושה המעיקה הזאת?

הוספת תגובה

• הודעה של: קורל

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום קורל
    את קצת במצב של עיורון ובוחרת לראות רק את החצי המלא ולא מוכנה לראות שיש כאן גבר שלא רוצה אותך ולא מסוגל להתמודד עם הקושי בפרידה באופן ישיר ובוגר ,השאלה היא אם זה נכון עבורך גבר כזה ואולי יש עוד דברים שאת בוחרת לא לראות

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין
    חיים חדשים
    13/12/2008

אני בתהליך גירושין יש לי ילד בן 5 חודשים אני גרה אצל הוריי בדרום הארץ מחפשת קבוצות תמיכה לנשים ללא תשלום או אם יש נשים הנמצאות בתהליך גירושין בגידה ורמאות מצד הבעל אשמח ליצור קשר.תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• הודעה של: סינדי

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום סינדי
    אני מציעה לך לברר בשירותי הרווחה בעירך או בערים הקרובות לה

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת זוגית שנייה
    אדית
    10/12/2008

אני גרושה כ-4 שנים לאחר גירושין מכוערים של בגידה עם חברה "טובה" והמון חובות שחלו עליי. כיום אני במאבקי משפט עם הגרוש שלי לגבי מזונות, הגרוש החליט לתבוע אותי בהקטנת מזונות כאשר הוא יודע שאני כבר 8 שנים ללא חשבון בנק בגללו, אך לצערי, מגלים את פרצוף האדם רק לאחר הגט. לא ? לפני כשנה בערך הכרתי אדם מקסים (בסוף חודש זה אנו חוגגים שנה) וגם הוא גרוש + ילד בן 10, ולי יש 2 ילדים ילדה בת 7 וילד בן- 8.5. הבעיה היא אחרת הילד במשמורת שלו, זהו ילד חכם ומקסים שעבר משברים מאוד קשים ולכן יש לו משקעים ובעיות התנהגות קשות כגון: אלימות, התפרצויות, חוסר תקשורת, בעית מרות, רכושנות, אני לא יודעת אם הוא עושה זאת בכוונת תחילה, כי לפי השיחות שלי עם הילד הוא לא מעוניין שאנו ניפרד, הוא מבקש את החברה שלי ושל הילדים, אך ברגע שאנו מגיעים הכל משתנה, בנוסף הוא חוזר הפוך ממהביקור עם אימו, ואני לא יודעת אם היא מסיטה אותו נגדנו, אני ובן זוגי מסתדרים מצויין, אהבה גדולה, הבנה, כבוד, תשוקה ומה שאי פעם רצינו בזוגיות מושלמת אך, כמו שתמיד אומרים: אין דבר מושלם, וזה נכון, יש בעיה עם בנו, הוא מתנהג לא יפה לבני ואלים כלפיו על כל שטות, אינו משתף אותו במשחקים כי הוא רכושני לדברים שלו, (וזה לגיטימי לילדים) וכל מפגש ביננו עם הילדים הופך לסיוט, ואני ובן זוגי מעוניינים לגור ביחד אך, איך אפשר להתקדם הלאה במצבים כאלו, אני מפחדת נורא נורא. דרך אגב לפני מס' ימים ניתקנו את הקשר והיה לנו קשה האחד בלעדי השני, וחזרנו כי אנו פשוט אוהבים, גילינו שאנו לא יכולים האחד בלי השני, ואנו מתוסכלים מהמצב, עד שיש לנו משהו טוב ביד, יש משהו שהורס. אשמח לעצה ועזרה בהקדם האפשרי. תודה מראש על כל עצה.

לקביעת תור
    סגירה
    מערכת זוגית שנייה

הוספת תגובה

• הודעה של: אדית

עידית הוניגמן
    10/12/2008

שלום אדית
    אם אתם רוצים לבנות את המסגרת החדשה באופן מושכל אני ממליצה לפנות ליעוץ , חשוב ןלהבין מה קורה לילד למה הוא מגיב ואיך נכון לעזור לו לא להיות כל כך הרסני יש כאן הרבה שאלות וצורך להבין איך עד כה התמודדו עים הקשיים שלו , סביר להניח שזה לא נגדך אלא מושלך עליך ועל בנך סביר שהוא מנסה להגיד משהו דרך ההתנהגות להורים שלו וצריך לעזור לו לעשות את זה באופן חיובי
    לא תוכלו לבנות משהו חדש מבלי לתת לו מענה

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים
    אבי
    09/12/2008

שלום אני ואישתי נשואים שנה וחצי לפני זה יצאנו הרבה שנים יחד ותמיד היו מריבות לא באופן רציף אבל היו כיום שאנחנו נשואים יוצא לנו לריב בתדירות די גבוהה וזה הורס תקשר ביננו אין לנו ילדים כרגע וגם לא בית אני לא בטוח לגבי גירושים אבל זה עולה במוחי לפעמים וגם אני קצת מפחד מזה אשמח לעזרה בעניין תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    גירושים

הוספת תגובה

• הודעה של: אבי

עידית הוניגמן
    09/12/2008

שלום אבי
    תפנו לטיפול! , לפני שמפרקים חשוב לנסות לבנות נכון וללמוד לתקשר וזה יאפשר לךלהיות יותר ברור לגבי ההמשך

בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ירון
    08/12/2008

שלום רב, יש לי בת זוג כבר שנתיים. מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, אבל לאחרונה אנו שוכבים רק אחת לשבועיים. היא טוענת שאין לה מה לעשות ואין לה חשק מיני והיא לא רוצה או מרגישה שהיא צריכה טיפול. לי זה מאוד קשה, מאחר שאני מאוד אוהב סקס. מה עלי לעשות? לגמור? לבגוד? למות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: ירון

עידית הוניגמן
    08/12/2008

ירון שלום
    לא הרחבת על היחסים שלכם מעבר למין האם יש עוד חוסרים וכמה היא מסופקת בקשר מעבר למין
    יש כאן שאלה האם יש כאן בעיה של קצב ומינון אחר ואז אתה צריך להחליט אם הקשר הזה חשוב לך ואתה מוכן ללכת לקראת או שיש בעיות בקשר שבאות לידי ביטוי במין, אם הקשר בניכם רציני תבדוק איתה אם היא מוכנה ללכת איתך לטיפול לבדוק איך אתם מסתדרים עם הפער

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור רווק עם חברה ואישה נשואה
    מאיה
    05/12/2008

אני נשואה, הוא רווק, הכרנו לפני כ- חודשים, היתה בינינו משיכה חזקה ודיברנו על זה אך לא הסכמתי לעשות שום דבר מלבד שיחות, ניתקנו את הקשר וחזרנו, שוב ניתקנו ושוב חזרנו, בפעם האחרונה ניתקנו את הקשר וביקשתי שלא ידבר איתי בכלל, עבר חודש וחצי ולאחריה הוא התקשר מחסוי, אמר שיש לו אהבה חדשה, עבודה חדשה, אך שהוא לא מאושר בלעדי, אמר שהוא אוהב אותי וזאת עובדה (כמו ידידה טובה, אחות) אמר שהוא צריך אותי בחייו וכו', כשחזרנו להיות בקשר בפעם האחרונה זה היה יותר שיחות ידידותיות, לא הזכרנו משיכה בשום דרך, הוא וחברתו באו אלינו הביתה, היא נחמדה מאוד ואמרתי לו זאת, אחרי מס' שבועות ביקשתי שננתק את הקשר כי זה לא מתאים, הוא החל לכתוב לי בהודעות : "אוהב אותך, מתגעגע" ולי זה לא התאים למרות שאמר שזה כמו שהוא כותב לאחותו, שכך מרגיש אליי, שבוע שעבר שלחתי לו הודעה התראינו במקרה והוא היה נרגש, אח"כ שלחתי הודעה שקשה לי בלעדיו והוא אמר שגם לו... אכשהו שלשום, הייתי בבית לבד והוא אמר שהוא ליד ביתי ואם אפשר לקפוץ להגיד שלום, אמרתי שכן בהיסוס רב, הוא הגיע והתנשקנו בטירוף והתמזמזנו , לא הסכמתי לשכב איתו, הוא נישק אותי בכול גופי ואז הסתכל עלי ואמר "אני אוהב אותך" אגב, שעה לפני זה שאלתי אותו אם הוא אוהב את חברה שלו אז הוא אמר שמאוד, אוהב ומאוהב... אחרי רבע שעה בקשתי ממנו שילך, הוא יצא והתקשר אלי מייד, שאל למה התכוונתי שאמרתי לו שאני לא יכולה? בכלל או עכשיו? אמרתי שאני לא יודעת, הוא אמר שדופק לו הלב, אני אמרתי שאני מבולבלת והוא אמר שגם הוא.... אני מבולבלת, הוא רווק, הוא לא אמור לבגוד בחברתו אם הוא נמשך למשהי אחרת הוא לא אמור להיות איתה לא? הם לא נשואים, אין ילדים ובית משותפים, למה לבגוד כשחברים? אגב, באחת מהשיחות שלנו על פנטזיות וכו' הוא סיפר לי שהסקס עם חברתו גרוע ושהם לא שוכבים הרבה, אך הוא אמר שעד שכבר הם שוכבים אז הוא שקוע כולו בסיטואציה ולא מפנטז

הוספת תגובה

• הודעה של: לילך

עידית הוניגמן
    06/12/2008

שלום לילך
    את עסוקה בו ומנסה להבין אותו אבל השאלות שאת צריכה לשאול הם לגביך מה את מחפשת בקשר למה את מזמינה אותו לחייך כל הזמן על איזה צורך זה עונה לך ומה קורה בקשר הזוגי שלך שאת מכניסה אותו לחייך אפילו דרך ההתעסקות של מה הוא בעצם אומר לי..... בניסיון להבין אותו את בורחת מעצמך וכאילו אין לך חלק ושליטה במה שקורה , בקיצור יש לך עבודה לעשות פה , להבין ולקחת אחריות על התנהלותך .
    בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד מחוץ לנישואין -מה לעשות??
    דנה
    03/12/2008

אני בת 53 נשואה פלוס 3 ילדים. לחרדתי גיליתי כי לבעלי ילד מחוץ לנישואין עקב בגידה של 3 שנים.הילד כיום בן 3 .הוא אינו מכחיש את הבגידה טוען שאין לו כיום שום קשר מיני אם האשה. הןא רק רואה אותה כשהוא מגיע לבקר את הילד.הוא מתעקש להישאר בקשר אם הילד (הוא חתם על אבהות) ורוצה לראות אותו פעם בחודש למרות התנגדותי..רוצה לשקם את יחסי הזוגיות שלנו במקביל. לא מוכן לשמוע בכלל על אופציה של פרידה ממני אני מבולבלת האם יש למקרה כזה סיכוי? איך אפשר אם בכלל להתגבר על מכה כזו?אנא עזרתכים הדחופה??????

הוספת תגובה

• לדנה

סוזי .
    04/12/2008

אם את בוגרת מספיק בנפשך תזרמי עם החיים.בעלך רוצה לשקם את נישואיכם-עזרי לו.העובדה שישלו ילד נוסף היא עובדה והוא בשר מבשרו.לא היית רוצה שיתכחש לאחד מילדיך ואותו דבר זה הילד הזה בשבילו.לא משנה מאיפה הגיע הילד אבל כעת הוא נמצא והוא בשר מבשרו ועליך להשלים עם זה ולנסות לחבב את הילד ובכך .תשיגי אהדה גוברת מבעלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: דנה

עידית הוניגמן
    04/12/2008

שלום דנה
    אפשר להבין את הכאב הפגיעה ,ההלם הכעס... אני ממליצה לך מאד לפנות לטיפול זוגי לברר לעצמך ולכם את אתם רוצים לשקם יש חשיבות שיהיה מקום שתוכלי להביע את התחושות ושהוא ישמע ויהיה מודע, אםצ = תחליטולהשאר תצטרכו למצוא פיתרון שיתחשב בצרכים שלך ושלו. זה אכן מצב לא פשוט שבו הפצע נוכח כל הזמן בחייכם ואת תצטרכי לברר איזה מחיר עבורך קשה יותר

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא לבד

ורד
    04/12/2008

לדנה אני נמצאת באותו מצב ליבי איתך כי אני יודעת בדיוק מה עובר עליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

ורד
    05/12/2008

[email protected] אם תרצי לדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אורי
    03/12/2008

אני בן 25 ויש לי חברה אנחנו בארך חודשיים ביחד וביא סיפרה לי שבעלה לשעבר בגד בה ואחרי כמה זמן היא שאלה אותי אם היא תבגוד בי אם אני אתעצבן, הרדשתי מוזר כזה ולא עניתי לה ,מה זה יכול להיות? יכול להיות שהיא רוצה להתנקם בבעלה לשעבר? ואוד דבר היה כמה פעמים שהיא חירמנה אותי ופשוט לא היה המשך ואני לא מבין למה ולא שאלתי אותה, מזה יכול להיות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: אורי

עידית הוניגמן
    03/12/2008

שלום אורי
    אני ממש לא יכולה לנחש מה שחשוב אם אתה רוצה לבנות קשר אמיתי זה לברר איה וליצור תקשורת גלויה וברורהשיש בה מקום לרגשות של שניכם

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמעת לי חולת נפש

לי
    03/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסכם ממון וזכות היורשים
    הניד
    30/11/2008

בעלי ואני חתמנו על הסכם ממון בינינו. מהו החוק לגבי היורשים שבבוא היום אחד מאיתנו נפטר. עשיתי צוואה שאת כל נכסיי וזכויותיי יתחלקו לכל אחד מילדי שווה בשווה. מהן זכויות הילדים לאחר שנחתם הסכם ממון.

לקביעת תור
    סגירה
    הסכם ממון וזכות היורשים

הוספת תגובה

• הודעה של: הניד

עידית הוניגמן
    01/12/2008

שלום לך
    לצערי אנני יכולה לעזור לך בשאלות משפטיות אני מציעה לך לפנותלע"וד שכתב לכם את ההסכם

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה