מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמר לו..tali19/06/2009
שלום,
אני רוצה לשתף ולקבל עצה בשל כאב שאני חווה בימים אלה.
הייתה לי מערכת זוגית בת כ-14 שנה אני גרושה ללא ילדים והוא גרוש +2. לצערי אני חולה במחלה שבגינה נאלצתי לוותר על ללדת בשל סיכון בהתדרדרות המחלה.לבן זוגי זה די התאים. החיים איתו היו נהדרים כ-10 שנים בהם הוא התמודד עם קשיים כלכליים התגוררנו בביתי ודי עזרתי לו כלכלית בכך שהוא כמעט ולא השתתף בהוצאות והכל מתוך הבנה ובכיף ממני. ב-4 שנים האחרונות הבחור שינה את יחסו אלי עד שממש הרגשתי בעדיפות שניה מבחינתו. קודם הילדים שלו ההורים שלו והצרכים שלהם ופחות אני. ניסיתי לקרב אותו והלכתי ליעוץ לבד כי הוא לא רצה לקחת חלק בזה וטען שהוא עייף מהעבודה והקשיים שלו. בקיצור המצב החריף אני נתתי לזה זמן במסגרת הטיפול ובקצה היכולת שלי פשוט בקשתי שנפרד ושיעזוב את הבית מיד. בקיצור הוא יצא מהבית כועס מאוד ובמשך שנה מאז שבעצם נפרדנו לא נפרדנו לגמרי כי אני בגלל שעדיין אהבתי אותו הסכמתי להפגש איתו על מנת לבדוק כוונות שלו ולאן הוא רוצה להתקדם. בשבועות האחרונים הבנתי שהוא לא רוצה לחזור על לטענתו שהוא עדיין אוהב אותי מאד נפגעתי והיום אני יודעת שבמהלך הניסיונות שלו איתי הוא היה בקשר עם אישה אחרת.
מיד עם שנודע וכמובן שלא ממנו נודע לי חתכתי את הקשר איתו חד משמעית. אני מרגישה מרומה וכל פעם לא מצליחה להבין איך נגמר לאנשים שחיים ביחד כ"כ הרבה זמן.וכואב לי מאוד שהשקעתי את השנים הרבות האלה בנתינה ותמיכה ובעצ אישה אחרת תהנה מכך שהיום הוא כבר ללא חובות ולחץ כלכלי. אשמח לתגובה ועידוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של:טלי
מיכל פאטל20/06/2009היי טלי,
הכאב, התיסכול והעצב שאת חובה כעת בוודאי מאוד עמוקים.זה אך טבעי במצב שכזה.אני מניחה,מתוך דברייך, כי את חשה מרומה ואולי אף מנוצלת במערכת בה השקעת כל כך הרבה, והיא הסתיימה בצלילים צורמים כפי שהסתיימה.אפשר בהחלט להבין אותך ואת רגשותייך אלה.
יש אפשרות,לתת מקום לכעסים,למירמור ןלתיסכול בלבד- ולהגיע למסקנות ןמחשבות לא מועילות
עליך ועל מערכות יחסים בכלל,וזה חבל.מצד שני, אפשרות,יש אפשרות שתחליטי שאת בוחרת לראות
בעצמך את החלקים היפים שבאישיותך- ויש כאלו בהחלט-כגון:אנושיות, רגישות ,יכולת נתינה מדהימה ועוד ,ולפרגן לעצמך עך כך.אני מציעה לך לבחור באפשרות השניה!
טלי יקרה, לפני 14 שנה לא יכולת לדעת שכך יהיה,שהרי אם לא כן ,לא היית אולי נוהגת כפי שנהגת.עשית ופעלת על-פי מצפונך-היי שלמה עם זה.אל תקישי ממקרה זה על מערכות יחסים בכלל.
שיהיה לך רק טוב.
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףףףףףףףףאור15/06/2009
התגרשתי לפני שנה,
היום בפעם הראשונה שמעתי שאסור לשכב עם גרושתך 3 חודשים אחרי הגט
אחרת הגט אינו תקף.
האם זה נכון?בבקשה חדוףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מיכל פאטל16/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=48 id=link]יחסים, זוגיות ונישואין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אני לא יכול להוסיף הודעה משלי
מיקי17/06/2009אני יכול רק להגיב.
מישהו יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצד שמאל יש תיבה "הוספת תגובה",
איל18/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, "הוספת הודעה" כמובן.
איל18/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו...אנחנו בשנות ה-2000 ......
אני22/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לדעת עם אישה בוגדתירון15/06/2009
במהלך השיחה עם אישתי
שאלתי את אישתי עם בגדה בי
אישתי אמרה אחד פעמי
כאשר שאלתי את אשתי מי זה היה
אמרה לי שלא אמרה את המשפט
אני שואל כיצד לדעת עם אישה בוגדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה ? שיר? (--:
ק15/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של:ירון
מיכל פאטל15/06/2009שלום לירון.
בדרך כלל באמצעות תיקשורת פתוחה,כלומר שיחה פתוחה וגלויה, אך קצת יותר עמוקה מהשיחה שניהלת עם רעייתך...
במידה ואין באפשרותך לנהל שיחה גלויה כזו, ו/או ישנן בעיות נוספות המתווספות לחוסר האמון ביניכם- אמליץ לכם לגשת לטיפול זוגי ולהיעזר באיש מיקצוע. יתכן כי בתיווכו תלמדו כיצד לנהל שיחה גלויה, כיצד להתמודד עם קונפליקטים ואי הבנות, כיצד להקשעב אחד לקשיים של השני ועוד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתגרש או לא בגלל מאהבתהמבולבל06/06/2009
תחילה הספר על עצמי אני נשוי +2 כבר12 שנים אני ואשתי לא מתקשרים מינית הרבה זמן זה אומר שאם אני לא ידרוש סקס מיצידה גם שנה בלי ואני בחור מאוד מיני ומין הסתם מחפש לספק את יצרי בחוץ לאחרונו יש לי קשר אם משהי נשואה שעובדת איתי זה יתחיל במחשבה לסטוץ ונמשך לקשר אם רגשות הוא צעירה ממני ב12 שנים נשואה 2 +1 הוא אומרת ששקשה לא אם הקשר והיא רוצה אותי יותר ולא יודעת מה לעשות הקשר נמשך כבר 7 חודשים לאחרונה היתה לנו שיחה והיא אמרה לי למרות שהיא אוהבת את בעלה אם הקשר ימשך יותר ויותר היא תתגרש כדי לחיות איתי עכשיו יש דברים שאני חייב לספר כי זה יתן תמונה כוללת לפני חודש בעלה שאל אותה אם יש מצב לממש פנטזיה שלו לשלישה היא קפצה על המציאה ואמרה תנאי שאני יביא את הבחור כי יש משהו אחד שאני סומכת עליו נ.ב בעלה יודע שאנחנו ידדים טובים והוא יסכים.דבר שני הקשר ביננו יתחיל בגלל חבר בעבודה שדחף אותי לקשר הזה כי הוא יתחל ופחד להסתבך ובקש ממני להכנס באמצע לא משנה שזה היא קשר קצר בין שבוע. זו אז אני נמצא בדילמה כי הרבה זמן אני חושב להתגרש ואין לי אומץ השאלה אם שווה להתגרש בגלל קשר מסוג זה אם יש בסיס לקשר הזה אני לא מאמין שאם אישה בוגדת פעם אחת היא תמיר תבגוד זה קשקוש כי גם גבר אותו דבר אני זוכר רת עצמי לפני נשואים קשרים ארוכים לא פזלתי לצדדים כי היתי מסופק מינית ורגשית היום זה מאוד חסר לי וזה לא מעכשיו זה כבר כמעט מתחלת הנשואים תמיד חשבתי שזה ישתפר אבל לא זה נעשה יותר גרוע אני מבולבל מבקש עזרה לפני שאני עושה או היא עושה טעות שלא ניתנת לתיקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאהבת
דליה שוורץ06/06/2009מבולבל שלום,
אתה מדבר על קשר שיש לך עם אישה נשואה ואתה נשוי בעצמך, מהשם שלחרת לעצמך"מבולבל" אתה מעיד בעצמך על כך שכרגע את במצב שקשה לקבל בו החלטות. אני מציעה שלפני שאתה בוחר בצעד כלשהו, שם עם עצמך ותעשה לך חושבים. הרי אתה כבר יודע שקשר אינו מבוסס על סקס בלבד ולכן אם הבחורה הזו עונה בעיקר על הצורך של הסקס אז אולי אתה צריך לחשוב שוב אם לפרק את הנישואים שלך. תבדוק מה אתה מקבל מאישתך, אולי מה שחסר זה רק סקס ואז תוכלו לפנות לייעוץ אצל איש מקצוע שיוכל לעזור לה לחזור להנות מסקס. אם יש בעיות נוספות עם אישתך ואתה לא מאושר מהנישואין מסיבות נוספות אז אולי זה הזמן לפרק את הזוגיות הזו.
זוגיות מורכבת מהרבה מאוד גורמים ואסור לתת לגורם אחד להכריע. קבל החלטה שקולה ולא מתוך ייצר ולא מתוך בלבול ואז תוכל לממש את ההחלטה שלך ביתר קלות.
אשמח לסייע
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להחליט
המבולבל06/06/2009אני מבולבל כי גם לפני שהיא נכנסה לחיי חשבתי להתגרש ולגבי טיפול זוגי להחזיר את החשק המיני בחיים לאשתי לא היה חשק אני תמיד זה התחלתי אני תמיד זה שיזמתי וזה קשה לי לחיות כך אני חושב שסקס טוב זה חלק מאוד חשוב בנשואים70-75 אחוז הצלחה זה בגלל סקס טוב הפחד להתגרש תמיד היה בגלל הילדים ומה יגידו עכשיו שבה לי האומץ אני מבולבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אליומות וגירושיןסמויה05/06/2009
גיסי התגרש מאשתו לפני שנתיים. עבר לעיר אחרת, שעתיים נסעיה. 3 פעמים בשבוע מגיע לבקר, כל שבת שניה שלו. הוא אבא מדהים, אוהב וחם. אישתו לשעבר בדיוק ההפך. אישה קשה, קרירה ומרה.
לפני שבוע אחיין שלי(=הבן של גיסי ) (בן 10) ביקש שאסיע אותו ביחד עם הילדים שלי לחוג -אנו גרים במרחק כמה רחובות. הגעתי עם רכב, חיכיתי מתחת לבית והוא לא יצא. בכל הרחוב שמעתי צרחות של גיסתי עם קללות איומות. שמעתי בדברים נזרקים ונופלים. ואז הילד צורח ובוכה,חשתי לפי הקולות שאולי היא מרביצה לו. ירדתי מהרכב, התקרבתי לבית, שמעתי הכל. השכנים הסתובבו למטה ולא נבהלו כמוני, אולי הם רגילים? בסוף גיסתי אמרה לי מהחלון: הוא לא ילך. אני נסעתי ולא סיפרתי לגיסי דבר יומיים: התלבטתי האם זה סתם מריבה אם וילד , אולי נדמה לי שהרביצה לו , כי רק שמעתי ולא ראיתי.
אתמול גיסי בא אלי וסיפרתי לו שאישתו לשעבר צעקה על הילד וקיללה אותו. מאוד נזהרתי בדברי ולא אמרתי לגבי מכות. גיסי היה חיוור כמו קיר, הוא אמר שהילד שלו סיפר לו על אותו ארוע, שאמא שלו הכתה אותו בראש והיא עושה את זה הרבה. גיסי סיפר שהוא צילם סימנים כחולים על הראש של הילד. הוא לא יודע מה לעשות , אנחנו כולנו בתדהמה מוחלטת! אף פעם לא היו לנו מקרים כאלה במשפחה, אין לנו דברים כאלה בסבבתנו הקרובה, אנחנו לא יודעים עם מי להתיעץ, למי לפנות. גיסי לא רוצה שלילד יהיו טראומות אם יקחו אותו מאמא.
גיסי נמצא בסערת רגשות, הוא שואל מה עושים, אנחנו נשמח לכל טיפ, לכל כיוון ולכל המלצה.
נשמח לשמוע גם לאלו גורמים מקצועים ניתן לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות במשפחה
דליה שוורץ06/06/2009סימה שלום,
את כותבת על מקרה קשה שהיית עדה לו (לפחות בשמיעה). הנושא פחות שייך לעניין הגרושין אלא יותר לאלימות. אני חושבת שלהיות בשוק זה פחות רלוונטי כרגע ולא יכול להועיל לאף אחד. אם את חוששת לשלומו של הילד וחושבת שיש בעיית אלימות עם אמא שלו, עלייך לפנות לשרותי הרווחה בעיר שבו הילד מתגורר ולדווח על כך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצור קשר
רון07/06/2009ארוע קשה
אשמח לסייע מנסיוני כקצין משטרה לשעבר
צור קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים - חוסר חשקלירום04/06/2009
למה נשים לא מוכנות להודות שיש להן ירידת חשק במין ?
מהן הסיבות לכך שהן לא מוכנות להודות בכך .
לירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
דליה שוורץ05/06/2009לירום שלום,
קיימות סיבות רבות שאנשים לא רוצים או מוכנים להודות במשהו שניתפס כלא טוב. את הסיבה הספציפית שבגללה אישתך לא רוצה להודות בכך אתה תצטרך לבדוק איתה.
נשים הן לא גוף אחדשמתנהג באופן שיטתי וקבוע. לכל אחת הסיבות שלה. נסה להבין איתה למה היא לא מודה בכך. אולי זה יגרום לה להרגיש פחות שווה ואז אתה תדע שאתה צריך לתת לה חיזוקים. אולי היא חושבת שאתה לא תרצה להיות איתה כי הסקס זה הדבר הכי חשוב לך ואז אתה תצטרך למצוא את הדרך לתת לה להרגיש בטוחה בקשר שלכם. אולי יש בעייה פזיולוגית והיא נבוכה לפנות לקבלת עזרה.... יש סיבות רבות והתפקיד שלך לברר עם אישתך מה הבעיה.
בהצלחה,
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בוגד בימק02/06/2009
אני נשואה 10 שנים + 2 ילדים ו בתקופה האחרונה אני מרגישה שבעלי מסתיר ממני הרבה מאוד דברים.
הטלפון הסלולארי שלי צמוד אליו כל הזמן, הוא נועל אותו כך שלא אוכל להיכנס ליומן השיחות שלו או להציץ ב-SMSים שלו.
לפני שבוע הוא יצא מהבית ושכח את המכשיר שלו בבית. במקרה הטלפון גם לא היה נעול.
הצצתי בהודעות ה- SMS שלו ונדהמתי!!! ראיתי שהוא מתכתב עם בחורה, הוא קורא לה בייבי שלי ושהוא מתגעגע אליה ועוד ועוד והיא קוראת לו גם בשמות חיבה.
כשהוא חזר הביתה עימתתי אותו ואחרי שניסה לסבן אותי עם שקרים הוא הודה שב4 חודשים האחרונים הוא מנהל מערכת יחסים עם מישהי אחרת שהכיר בקשרי עבודה. הוא טוען שהוא רק נסחף איתה במילים ושלא היה ביניהם שום דבר פיזי,
הוא אומר שזו היתה טעות שלא תחזור על עצמה, שאין לו רגשות כלפיה ושהוא אוהב אותי.
אני כמובן לא מאמינה לו, אני יודעת שלעולם לא אוכל לסלוח או לשכוח את מה שהוא עשה לי, שלעולם לא אוכל לבטוח בו שוב..
חשוב לי לציין שיש לי רגשות מעורבים כלפיו לאורך כל השנה האחרונה. היינו רבים המון, אם זה על החשדות שהיו לי כלפיו עוד לפני הגילוי הגדול ואם זה על התפקוד שלו בבית ועם הילדים.
אני לא יודעת מה לעשות... הוא מנסה לדבר איתי ולגעת בי ואני נרתעת, עברתי לישון בסלון (ואני לא ישנה טוב, אבל הוא לא יעשה את זה במקומי), הוא משדר עסקים כרגיל ומנסה להתקרב ולדבר. אבל אני מרגישה שהוא תקע לי סכין בגב וסובב אותו, אני כל הזמן בוכה מבפנים ועוד לא בשלה לעשות החלטות לגבי החיים שלי או העתיד שלי. Help!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה איתך..
בשלי02/06/2009גם אני כמוך נשואה 11 שנים עם 4 ילדים .כמו שכבר כתבתי גיליתי שבעלי בוגד בי שנתיים עם חברה לעבודה. זה התחיל אצלי מחלומות תקופה ארוכה עד שגיליתי מיילים , התעמתתי איתו וההיפך מאישה נורמלית נתתי לו להתקרב אליי בצורה אינטימית מין צורך לא מוסבר, לא לאבד אותו. אחרי שבועיים בערך, אולי קצת יותר התגובות הפכו נורמליות, הגיע הכעס והרצון להתרחק ממנו. אני החלטתי להציב לו כמה תנאים (שכחתי להוסיף שהוא כמובן הצטער ואמר שזאת היתה מעידה שהפכה לכדור שלג שהיה קשה לעצור , אבל הדבר ששיכנע אותי לתת לו צ'אנס היה כשאמר לי שלכל אדם מגיעה הזדמנות שנייה) התנאים שהצבתי הם:טיפול זוגי כדי להבין מה הוביל לזה (למרות, שהכל בבית היה מצויין), הבהרתי לו שהכל בידיים שלו ואני רוצה לראות במעשים שהוא מצטער והדבר האחרון שיוכיח לי את הנכונות שלו לכפר על הכל הוא לחתום על מסמך מאוד קשה....
אחרי שהוכיח את הכל אני החלטתי לתת לו צ'אנס לשקם את היחסים. הום,אנחנו הולכים לטיפול זוגי והיחסים ביננו בסדר. אבל, ואני מסכימה איתך אני עדיין מאוד כואבת (איך החבר שלי עשה לי את זה), אני עדיין מוצאת את עצמי שואלת שאלות כמו האם היה רגש ?????מה היה ביניהם??אני שואלת אותו הרבה פעמים שאלות בהקשר לבגידה וזה חלק מהתהליך. הדבר הקשה יותר שכיום אני חווה הוא יצר הנקמה. אני מטוב ליבי (לא מזלזלת) לא הלכתי לבעלה ופוצצתי הכל ואני מכירה אותם סוג של מכרים. לא רוצה לרדת לרמה הזאת, לא רוצה להרגיש "מלוכלכת" לא רוצה שאף אחד יידע ואם זה יתפוצץ יידעו. עם כל זה, אני רוצה שתסבול כמו שאני סובלת.
עצתי לך, בטח בסביבתך יש שיאמרו לך להתגרש שהוא יחזור על זה שוב וראינו בכתבה , אבל הכי קל להתגרש. אם יש ביניכם אהבה , תני לו צ'אנס אבל עם טיפול כי אחרת זה כמו כד שהדביקו לו את החלקים הסדקים נשארו. יכול להיות, שזה יחזור , אבל יכול להיות שמכאן רק תבנו מערכת יציבה ואוהבת יותר. זה מה שיש לי לומר.אני כל כך מבינה, עדיין כל כך כואבת ונזכרת, אבל זה תהליך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בוגד בי
מק03/06/2009הבעייה היא שאני יודעת שלעולם לא אוכל לשכוח ולסמוך עליו.
בכל פעם שיקבל SMS (והוא מקבל הרבה מהעבודה), בכל פעם שאתקשר אליו ותהיה שיחה ממתינה (והוא מדבר הרבה: עבודה וחברים), בכל פעם שיצא לעבודה בלבוש "מהודר, מתוקתק" אני אחשוד.
אני כל הזמן אומרת לעצמי שאחרי שהוא נתפס בפעם הראשונה, הוא יהיה חכם וזהיר יותר בפעם השנייה כדי לא להיתפס שוב...
אני יודעת שעבר רק שבוע מאז שגיליתי את זה - אבל אני מבולבלת מאוד. הוא מאוד משתדל, הוא מודע לקושי שלי ואומר שאנחנו נתקדם עקב בצד אגודל. רציתי שייצא מהבית לשבועיים כדי שאוכל לחשוב טוב יותר אבל הוא לא מוכן.
אני לא יודעת מה לעשות. אני לא חושבת שאני מספיק חזקה בשביל להמשיך הלאה עם החוסר ביטחון הזה. מה שכואב זו העובדה שהוא לא יודע להסביר את עצמו - למה הוא עשה את זה. הוא אומר שלא היו לו רגשות כלפיה, אז אם זה המצב - איך אני יכולה לדעת שהוא לא ייסחף שוב???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בסרט שלך...
בשלי03/06/2009אני מאוד מבינה אותך.
הדבר הראשון שצריך לעשות כמו שכבר הזכרתי הוא טיפול זוגי. אני כמוך לא רציתי תלות תקוות רבות "בקסמים" של הטיפול. המטפל לא קוסם שמעביר ומסדר את הכל, אבל עצם זה שאתם יושבים שניכם עם גורם שלישי ואת מוציאה את מה שקשה לך ושומעת את מה שלבן זוגך יש לומר זהחשוב. המטפל גם שואל שאלות מהעבר שלך ושלו כדי להבין את טיב יחסיכם וכך להבין מה הביא אותו למעשה כדי שמעשה זה לא יחזור שנית. מכאן אפשר להתחזק , אבל אי אפשר לעשות זאת לבד. הבן זוג חושב שהיה המעשה בואי ניקח סיכה נפוצץ את הבועה והכל ייעלם, אבל זה לא כך. קשה לחשוב על החבר הכי טוב שלך פוגע בך בצורה שכזאת ואת כל הזמן שואלת האם אוכל לבטוח בו שוב או האם היה משהו ביניהם...אני כל כך מבינה. אני כמעט 4 חודשים אחרי שהתגלה. אני יכולה לומר לך שאני שואלת פחות שאלות, פחות חושבת על זה, זה תהליך וזה פוחת בהדרגה. אני נמצאת כיום במחשבה האם זה ייעלם לגמרי, אני לא יודעת. עם כל זה, יש בי אמון מסויים שזה לא יחזור שנית.
המטפל שאל אותי שאלה- אם אני אניח שנייה למקרה בצד ויבוא אליי אדם וישאל אותי האם כדאי לסמוך על המילה של בעלי ולקנות ממנו מכונית?עניתי מיד כן, בעלי ואני מכירה אותו טוב הוא אדם אמין ואני עדיין מאמינה בו. תשאלי את עצמך את אותה שאלה...
אבל, שוב אתם לא תתגברו על זה לבד רק בעזרת טיפול. אני חייבת לומר שבעלי היה ובאיזשהוא מקום עדיין סקפטי, אבל אמרתי לו שזהו אחד התנאים שאם יש סיכוי הכי קטן שהטיפול יעזור שווה להוציא את הכסף.נוותר על חולצה או מכנס כי זה הרבה יותר חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מק04/06/2009תודה, אני מאוד שמחה בשבילך שהצלחת להמשיך הלאה... אני בטוחה שזו עבודה קשה של שניכם. מקווה שעוד כמה חודשים אני אוכל להסתכל על הכל בחיוך ולהגיד שהצלחנו לעבור את זה ביחד ולצאת מזה מחוזקים.
מצד שני, אני לא בטוחה שאני מסוגלת לזה בכלל..... אני מבולבלת, אבל כמו שאמרת, צריך זמן וכנראה שכשיש בסיס איתן אז אפשר להתגבר גם על זה (השאלה שלי היא: אם הוא חיפש משהו בזרועותיה של מישהי אחרת, בעצם יכול להיות שהבסיס שלנו לא מספיק טוב???)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אצלך בסיס איתן, בכלל?
בשלי04/06/2009האם יש רגשות ?תקשורת טובה?
אצלי הכל היה נראה תקין:משיכות, ריגושים, יחסי מין, אני מנהלת את רוב התפקידים בבית ובאחריות הילדים.....ועוד ועוד לא שהוא לא עוזר , אבל אני הרוב.
מהטיפול אני מתחילה להבין שהוא פשוט קיבל אותי כמובן מאליו.ופה הוא מקבל חיזורים וריגושים ממישהי אחרת. מחמיאים לו על הלבוש.... זהמרגש , פתאום אתה המיוחד.
לא צריך שהבסיס יהיה רעוע בשביל לעשות את המעשה.
מק אני שוב אומרת כדי לעבור את המשוכה צריך עזרה אי אפשר לבד. בהצלחה לשתינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
דליה שוורץ03/06/2009מק שלום,
פגיעה באמון או בגידה דורשים הם לא דבר פשוט אבל בכדי התגבר ותהצליח להמשיך קדימה צריך להחליט מה רוצים לעשות. האם את רוצה להתגרש או שאת רוצה להחזיר את המצב לימים טובים יותר? אם בחרת לפרק את החבילה אז קדימה אין טעם לחכות. אם את רוצה ליצור זוגיות טב יותר את תצטרכי לתת לו הזדמנות. כרגע את נמצאת במצב של חוסר בחירה. מצד אחד הוא בבית יחד איתך מצד שני את לא ממש מוכנה לקבל אותו. מצב כזה לא מקדם אותך לעבר המטרה ולכן אם את בוחרת לשקם את היחסים שלכם את תצטרכי לתת הזדדמנות להיות נאמן. מותר לכעוס והגיד את כל מה שכואב אך בתום השיחה הזאת עלייך לאסוף את הכוחות שלך ולקחת אל עצמך את המשימה "לתת אמון". אם הוא שוב יבגוד באמון שלך תוכלי להחליט האם את מעוניינת לחיות איתו או לא!.
אני מזמינה אתכם לפנות לקבלת ייעוץ זוגי כדי לעשות את התהליך הזה באופן היעיל ביותר.
בהצלחה,
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מק04/06/2009זה נכון להתעקש לקבל את כל האמת?
הוא מספר שזה היה קשר כמעט וירטואלי, של שיחות טלפון וSMSים בעיקר - בגלל שהיא נשואה ופחדה להיתפס. אבל התוכן של ה-SMSים שראיתי נראו לי מאוד אישיים, הוא אמר שהוא מתגעגע וקרא לה בשמות חיבה וגם היא, ועוד... כל הסיפור שלו מלא בחורים והגירסה שלו מתבססת בעיקר על מה שאני יודעת - הוא לא מוסיף פרטים!
כל עוד הוא לא מספר לי את האמת במלואה, אני מרגישה שאני עדיין חיה בשקר, וזה מקשה עלי להחזיר את האמון בו.
אני לא טוענת שברגע שהוא יספר לי את כל הפרטים אני מייד אסלח ואשכח ואחזור לשגרה, אבל לפחות אדע שהוא לא ממשיך לשקר אותי (יותר מידיי זמן אני חיה בשקר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קוראת ו מרגישה שאני בסרט שלי...
בשלי04/06/2009אני עברתי את זה.... אני פשוט אמרתי לו שאני מבקשת שיאמר לי את כל האמת כי שקרים תמיד צפים, אני אגלה את האמת ואני מעדיפה לשמוע ממנו את הכל...
בעלי גילה טפח וכיסה טפחיים ,בהתחלה ואחרי שגיליתי כמה מיילים שלהם הכל יתפוצץ. מאז אני חקרתי ומדי פעם חוקרת על מה שהיה ביניהם לא מתוך חטטנות או סקרנות אלא, מהסיבה שאני רוצה שיהיה פתוח בהכל שארגיש שהוא משתף ולא משקר.
לפני שידעתי הכל איימתי בפוליגרף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך להסתיר
מק07/06/2009אבל כל עוד אני לא יודעת פרטים ולא יכולה לדעת יותר, הוא לא מוסיף מידע (הרי כל המוסיף גורע).
כשאני שואלת הוא אומר ש"זה כלום, שהSMSים שקראתי היו רק מילים חסרות משמעות, היסחפות ותו לא". מצד שני, ממה שאני ראיתי, ברור לי כשמש שהיו שם רגשות, אני בטוחה שהיו פגישות ובטוח שיותר מזה... (זה בכ"ז נמשך יותר מ- 4 חודשים).
מה שמפריע לי זה בעיקר העובדה, שאם הוא לא היה נתפס "על חם", הקשר ביניהם היה ממשיך עוד, והוא אהב את זה ונהנה מהחיזור. מציק לי כשאני חושבת על זה שלא היו לו נקיפות מצפון וכל הזמן הזה הוא שיקר לי במצח נחושה - ובן אדם חסר מצפון הרי יחזור על זה שוב כי הוא חסר מצפון!, קשה לי לחשוב עליו נוגע בי - הרי הוא כבר לא רק שלי (לפני שבועיים הידיים האלו חיבקו מישהי אחרת)...
הוא מוכן ללכת איתי לייעוץ זוגי, אבל אם הוא לא יודע להצביע על הסיבה לבגידה, והוא לא מוצא בעיות בזוגיות שלנו - איך טיפול זוגי יכול לעזור??? וזה נראה לי אפילו יותר גרוע... אם הוא בוגד כשהכל בסדר ועל מי מנוחות, אז איך אני אוכל לסמוך עליו כשכן ניתקל בקשיים ומשברים בהמשך חיים???
אוף...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמק אני ממשיכה לראות עצמי בסרט
בשלי07/06/2009אני כמוך עד היום טוענת (אפילו בפניו) שהיו שם רגשות כי המשפטים שנכתבו לא היו בתוכנם על סקס, על מה אני אעשה לך או מה את תעשי לי או איך היה לנו טוב אלא משפטים כמו:" כמה הצלחת לרגש אותי..." ועוד. בעלי טוען שזה משחק מילים כדי למשוך .... ועוד טוען שאלו לא רגשות אהבה, יש לו כלפיה רגשות של אכפתיות כמו בין ידידים (כי הרי הזכרתי שהיא עמיתה לעבודה והיתה גם מכרה טובה).אני גם כמוך חושבת (גם אמרתי לו שאם הוא לא היה נתפס הוא היה ממשיך עם זה.
(דיברתי עם חבר טוב שלנו שיודע ואבי שיודע ושניהם אמרו לי שזהו משחק מילים כדי למשוך....)
דבר נוסף , כמו שכבר כתבתי אצלנו הכל היה נהדר:התקשורת, הסקס, ויכוחים נורמליים, היו ריגושים לא היתה שום סיבה. גם בעלי כמו בעלך אמר לי אחרי שהכל יתפוצץ :"אני מוכן ללכת לייעוץ אם זה מה שאת חושבת שיעזור לך (תשימי לב לך) אני חושב שאנחנו יכולים להתגבר על זה לבד בלי לשלם כסף" ועוד אמר גם למטפל :"אני חושב שבשלי היא עשר אין לי שוב דבר רע לומר עליה ועל היחסים שלנו , הכל נהדר, זאת היה סתם, מעידה" ואני כל הזמן שואלת אותו ואת עצמי אם זאת היתה מעידה , מועדים פעם פעמיים וקולטים , אבל ממשיכים עם זה שנתיים????? הוא אומר שזה כמו כדור שלג קשה להפסיק. הוא גם סיפר שהיה לו רע מאוד אחרי הפעם הראשונה, אז לעזאזל למה המשכת????
המטפל בשלב שהוא מכיר אותנו ואז ינתח את היחסים כדי להבין מה ביחסים גרם לבעלי להתחיל ולהמשיך.
שאלתי את בעלי איך הרגיש אחרי שסיפרתי לו שהחשדות הופיעו בחלום ואחרי ששאלתי כל הזמן, הוא אמר שהרגיש רע מאוד , אז למה המשכת?????אלו השאלות שמשגעות אותי.
כמוך, שיקר כל הזמן ובגד גם שהכל היה מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשלי
מק08/06/2009בימים האחרונים חזרנו לדבר ולרגע נראה שיש תקווה, אבל מייד מתחילים לריב. על הזוגיות שלנו, מה אני מקבלת בזוגיות, מהו הוא מקבל מהזוגיות... פתאום עושה רושם שפתאום כאילו הכל צף - וזה מפחיד אותי מאוד! - אולי זה חלק מהתהליך?!?
אני עכשיו מחפשת יועץ/ת זוגי/ת באזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד שמחה בשבילך...
בשלי08/06/2009כן, זה חלק מהתהליך. אני מדמה את זה לאבל בתחילה את בהכחשה ואח"כ מגיע הכעס...
בקשר ליועץ הייתי עוזרת לך , אבל אני מאזור הצפון אולי אחת היועצות מהפורום תמי או דליה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת המלצה ליועץ זוגי טוב באזור
מק09/06/2009באזור ראשל"צ והסביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון זוגי
דליה שוורץ02/10/2009את מוזמנת לפנות אלי - ואנסה לעזור לך.
דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמק מבינה איתך זה קשה מאוד
אסתי30/09/2009קחי לך קצת זמן למחשבה ותעשי מה שאת מרגישה לנכון תבכי תצחקי תהיי עם המשפחה אחים אחיות הרבה עם הילדים ותחייכי מה שיותר אני מבינה את התיסכול הזמן מרפא ומרגיע יותר מהכל ,
הוא יחזר אחריך המון כמו תרנגול בלי הכרבולת ואת קצת תהני מיזה אבל בנתיים יש לך זמן לחשוב מה אני רוצה לעשות.
כשיש ילדים זאת בעיה תהיי חזקה.
שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ממשיכים הלאה?בשלי01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואני מוסיפה
בשלי01/06/2009לפני חודש כתבתי הודעה שגיליתי שבעלי בוגד בי שנתיים עם חברה לעבודה, חברה בחברה שלי מאז התחלנו טיפול זוגי, היחסים ביננו בסדר הוא מצטער אבל אני- עדיין כואבת ונזכרת ושואלת את עצמי שאלות רבות כמו האם היה כאן רגש....והדבר המשמעותי שמעסיק אותי היום הוא יצר הנקמה- אני מטוב ליבי(ו אני לא מזלזלת) לא פוצצתי את העניין, בעלה לא יודע, בעצם אף אחד לא יודע. אבל, אני מאוד הייתי רוצה שזה יתפוצץ בפרצופה ולא ממני (אני ארגיש מלוכלכת אם אני זאת שאעשה את זה). דבר נוסף, אני מאוד מתבייישת שיידעו (ההשלכות שאם משהו יידע).
במיוחד כשאני לבד השאלות צפות ועולות.
איך ממשיכים????????האם אוכל לבטוח בו שוב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יהיה קשה.
אסף02/06/2009יקירתי. אני חוויתי את מה שאת חווית. אני יכול להבטיח לך שאין אדם אמין יותר מאדם שנתפס בבגידה. אבל לצערי הרב יש משהו במשפט" הבוגד תמיד יבגוד". זה באופי. במיוחד כשהכל נראה בסדר בבית.בהתחלה בן הזוג שומר על עצמו מכל משמר וכל כולו עסוק בלהוכיח שהוא אדם אמין ושאפשר לבטוח בו. אבל אחרי כמה זמן כשהכל חוזר לשגרה אז החיפוש אחרי הריגוש מתחיל שוב. אני הפסקתי להאמין ולבטוח. פשוט התפיסה שלי לגבי זוגיות השתנתה. קיבלתי את העובדה שמונוגמיות כמעט ולא קיימת. ואל תחשבי שזה היה קל.לילות שלמים שדמיינתי את אישתי מחייכת אליי ורצה למיטה של המאהב בבוקר. משדרת שהכל כיף בבית והולכת לחגוג איתו. אבל בסופו של דבר מתרגלים לחוסר אמון. עכשיו זה ממש לא מעניין אותי אם היה היתה בעבודה או ש....
אני יודע שאני לא ממש מעודד אותך אבל תאמיני לי זה המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בכל המקרים המשפט נכון?
בשלי03/06/2009למרות , שנפגעתי מאוד מבעלי, החבר הכי טוב שלי. לא האמנתי אף פעם שייעשה לי את זה, הוא לא נראה הטיפוס הזה. תמיד חשבתי שמי שייבגוד במע' היחסים זאת תהיה אני. יש כאן עניין אחר בעלי לא התנסה לפני נשואינו במערכות יחסים ובכלל אפשר לומר שאני הייתי הפעם הראשונה. הוא אומר שהסתקרן וברגע שהתחיל כמו כדור שלג זה המשיך. שלא תבין לא נכון אני לא מתרצת או מצדיקה את מה שעשה אבל, עם כל זה יש בי אמון מסויים שלא ייעשה זאת שנית.
אז אני שואלת שוב האם המשפט נכון בכלהמקרים..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד
אסף04/06/2009תראי. יש הרבה מקרים של מעידות חד פעמיות. גם לכאלה שנאמנים מטבעם.תני לו הזדמנות.אמרתי שיהיה קשה. לא אמרתי שזה בלתי אפשרי. את תבחני אותו בכל צעד. גם אם זה לא במודע. אחרי שיעבור זמן את תבחרי להאמין אם הוא טיפוס בוגד או שהוא מעד ונגרר.
דבר שני . אם את חשבת שאת תבגדי בו בשלב כזה או אחר אז על מה את כועסת? על זה שהוא עשה את זה ראשון? סתם סקרנות. ושלא תחשבי שאני צדיק. אני לא שואל ממקום של לשפוט. באמת שלא.
שיהיה לך יום מדליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת נכון...
בשלי04/06/2009לא חשבתי לרגע..לא חשבתי שאבגוד בו אני לא מסוגלת ,פשוט ניסיתי לחזק את עניין הטיפוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשפט שלך בלבל אותי...
אסף04/06/2009כתבת שמי שיבגוד במערכת היחסים ביניכם זו תהיי את. לא יודע איך זה נשמע לך אבל לי נשמע כאילו שאת מאמינה שתבגדי מתישהו. בכל אופן. אני מציע לך לא להוציא יותר מדי אנרגיות על זה. תני לענינים לזרום. אני די בטוח שתהיי חשדנית בטרוף בהתחלה. כל מבט שלו על מישהי, כל איחור קטן מהעבודה, כל טלפון מהחברים יקפיצו לך את לחץ הדם. אל דאגה. זה ייטשטש מעצמו. אני מאחל לך שלא תעברי את זה שוב. אני עברתי את זה וזה לקח לי את אנרגיות החיים לתקופה ארוכה. עכשיו אני המנוול בזוגיות הזו. וממש לא אכפת לי שאני כזה. את אל תהיי כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתת אמון
דליה שוורץ03/06/2009בשלי שלום,
את שואלת שאלה שרק לך יש את התשובה. האם תוכלי שוב לבטוח זה תלוי רק בך.
אם תחליטי שאת נותנת לו הזדמנות ותאמיני שהוא לא יבגוד שוב תוכלי לחזור לבטוח בו אם כל הזמן תחשדי וכל הזמן תחשבי על זה אז כמובן שלא תוכלי לתת בו שוב אמון. אמון נותנים ולא מקבלים ולכן הנתינה של האמון תלויה בך.
מדברייך על הרצון לנקמה ועל דך שאת כל הזמן חושבת על זה אני מבינה שלא באמת מצאת את הדרך להמשיך הלאה וחבל. כי אם תתני אמון יש סיכוי שזה יצליח ואם לא תתני אמון אז בטוח שזה לא יצליח. ולכן תחליטי את האם את רוצה את הסיכוי להצלחה או את כשלון הבטוח. אם את רוצה את הסיכוי להצלחה אז שימי את החשדות בצד ותתחיל להאמין את תרגישי הרבה יותר טוב.
בהצלחה,
דליה שוורץ- יועצת זוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רצון הנקמה קשור במתן סיכוי לקשר
בשלי03/06/2009האם זה שאני רוצה שתסבול כמו שאני כואבת אומר שאני לא נותנת סיכוי לקשר שלי עם בעלי?
אני דווקא כן רואה את הצלחת הקשר , אבל אני רוצה שהבחורה שהיתה מכרה שלי תסבול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי לשיפור הקשר
דליה שוורץ04/06/2009ואם היא תסבול איך בדיוק זה מקדם אותך בשיפור הקשר עם בעלך ועם בניית האמון מחדש?
כל זמן שאת עסוקה בה, ובאיך היא תסבול ובשאלות האם מי שבגד יבגוד תמיד את בעצם לא נותנת לזה להרפות ועסוקה בבגידה ובכאב שלך במקום להיות עסוקה בקידום המטרה שלך....
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו לדליה...
בשלי03/06/2009אני מוסיפה את אותה הודעה ששלחתי לק'
למרות , שנפגעתי מאוד מבעלי, החבר הכי טוב שלי. לא האמנתי אף פעם שייעשה לי את זה, הוא לא נראה הטיפוס הזה. תמיד חשבתי שמי שייבגוד במע' היחסים זאת תהיה אני. יש כאן עניין אחר בעלי לא התנסה לפני נשואינו במערכות יחסים ובכלל אפשר לומר שאני הייתי הפעם הראשונה. הוא אומר שהסתקרן וברגע שהתחיל כמו כדור שלג זה המשיך. שלא תביני לא נכון אני לא מתרצת או מצדיקה את מה שעשה אבל, עם כל זה יש בי אמון מסויים שלא ייעשה זאת שנית.
אז אני שואלת שוב האם המשפט "מי שבגד יבגוד שוב" נכון בכלהמקרים..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבשלי
מק04/06/2009אני יודעת שנפשית אני עדיין לא בשלה לייעץ. אבל אני מרגישה שאנחנו נמצאות כרגע באותו מקום (למרות שאני עדיין לא סלחתי ואני לא מוצאת את הכוחות הנפשיים להמשיך איתו הלאה... אבל אולי עם הזמן אני אוכל לראות דברים בצורה יותר מפוכחת ולהגיע להחלטות הנכונות בנוגע לעתיד שלי).
אני כן מאמינה שאם את רואה את העתיד שלך עם בעלך ואם החלטת לתת לו צ'אנס, אז אסור לך להתעסק יותר מידיי בבחורה ההיא, זה לא מקדם אותך לשום מקום.
יכול להיות ש"בוגד תמיד בוגד", אבל את לא תוכלי לעולם לדעת את זה עד שתחווי את זה על בשרך, מצד שני אולי אחרי שבעלך נכווה פעם אחת הוא לא יחזור על אותה טעות שוב ותחיו Happily ever after... אבל אם החלטת שאת איתו, תתעסקי באיך לשקם את היחסים ביניכם ולא בלהרוס.
שיהיה בהצלחה (0:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם באמת אפשר לסלוח ותת שוב אמון ?
מיקי04/06/2009לפני כחודשיים גיליתי כי אשתי בוגדת בי עם המעסיק שלה.כמובן שעולמי חרב עלי.
לא אלאה בפרטים שמסביב,אבל בשלב הזה היא נורא רוצה שאסלח לה ואחזור הבייתה וכמובן שגם אליה.
העיניין הוא שאני לא מוצא מקום בלב לסלוח לה,ואני לא רואה איך אני יכול להמשיך לחיות איתה תחת אותה קורת גג אחת.
אני לא מסוגל לגעת בה,וגם אם עולה בי מחשבה שכזו,מיד צצים להם פלאשים דימיוניים שבה היא והוא מופיעים ואני פשוט מתמלא כעס וזעם כלפיה מחדש.
לא הייתי שוקל דבר שכזה כלל אלמלא היו באמצע שלושת ילדיי הקטנים,אבל גם כשאני מכניס את טובתם למשוואה אני לא יכול לראות איך אני והיא מקיימים שוב זוגיות נורמלית.
מה לעשות?לבגוד בה גם?זה מה שיפגע בה ?זה מה שיעשה אותנו שווים? ואז כן נוכל לחיות יחד?וכמו שכבר נאמר כאן למעלה,אז חודש חודשיים היא באמת תנסה בכל מאודה להראות שאכן השתנתה ותוכיח שניתקה את הקשר עם המאהב,ותפעל כך רק בגלל רגשות האשמה.
ואז מה ? אני אוכל שוב להאמין לה באמת ?איך אני אוכל לסמוך עליה באמת,ולא לחשוד שכל איחור או פלאפון סגור מקבל משמעות אחרת?
כל כך הרבה שאלות מתרוצצות בראש שכבר אין לי כח לחשוב ולנתח את הדברים.
רק רגשות של כעס,עלבון צורב,ורצון לפגוע בה ריגשית בצורה שתבין איך אני מרגיש לגבי מה שהיא עשתה.
סליחה על בלבול המח,אני לא יודע אם יש לי כאן שאלה,או שסתם רציתי לפרוק קצת מהלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך תמיד לתת הזדמנות שנייה...
בשלי04/06/2009מיקי, אני בתהליך שלתת הזדמנות שנייה. זה קשה, כואב, עולות המחשבות אבל, כך בעלי שכנע אותי. הוא אמר שלכל אדם מגיעה הזדמנות שנייה וזה נכון. עם כל זה , זהבלתי אפשרי לעשות את זה לבד,זה היה אחד התנאים לשיקום היחסים , טיפול זוגי להבין מה הסיבה שזה קרה כדי שמקרה זה לא יחזור שנית. בעלי היה דיי סקפטי ,אבל אמרתי לו שאם יש סיכויי קטן לשיקום זה שווה את קניית החולצה או המכנס. אנחנו בטיפול ולומדים איך נראו יחסינו לפני המקרה. הכל היה בסדר אצלנו:תקשורת , יחסי מין...ובכל זאת, יש סיבותואנחנו ומדים מה בתקשורת היה לקויי. מייעצת לך בחום לתת צ'אנ וללכת לטיפול והכל בתנאי שיש בינכם רגשות (לא קשור למקרה). בהצלחה לי ולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי לקשר
מיה05/07/2009איך יודעים איזה מטפל לבחור? הרי זה כל כך קשה לקום וללכת לטיפול אבל גם למצוא את המטפל הטוב שיעזור לך זה קשה כי איך מוצאים אותו דרך גוגל??
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי באתר אחר המליצה לי על שם....
בשלי08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצאת באותו מקום
מק07/06/2009אני לגמרי מבינה אותך. נמצאת באותו סרט...
לפני שבועיים מצאתי הודעות SMS בנייד של בעלי. בהתחלה הוא הכחיש ואח"כ הודה שהוא נמצא בקשר של יותר מ- 4 חודשים עם בחורה שהכיר דרך מקום העבודה (לא עובדת איתו). הוא מצידו טוען שהוא אוהב אותי ורוצה שנישאר ביחד ולא יודע להסביר למה הוא הגיע למצב הזה. הוא אומר שרק היו ביניהם שיחות והרבה SMSים וכי לא היה ביניהם שום דבר פיזי ובטח שלא רגשות.
אני מתקשה להאמין לאור תוכן הדברים שקראתי שהיו מאוד מאוד אינטימיים ומלאי חיבה.
אני, בניגוד אליך, לא רציתי לצאת מהבית כי יש לי 2 ילדים ואני רוצה כמה שפחות לפגוע בהם.
כשאחליט לאן פני מועדות - יהיה לי פשוט יותר. בינתיים אני מבולבלת, אני ישנה על הספה בסלון כבר שבועיים.
מה שיותר כואב זה שהוא מבין אותי ויתקדם איתי לאט ובקצב שלי אבל מצד שני הוא גם אומר שאני מוציאה דברים מפרופורציה ומתנהגת כאילו "הוא הרג מישהו" (לדבריו) - אני מרגישה שהוא מזלזל בעוצמת הפגיעה שלי...
ניסיתי לתת לו להתקרב ולגעת, אבל אני נרתעת כל פעם מחדש ומנסה לחפור ולחטט בהיסטוריה של הקשר בינינו מה לא טוב - כאילו אני מחפשת תירוצים, למה אני צריכה להתגרש (וכמובן שכשמחפשים טוב מוצאים). אני כנראה לא באמת נותנת צ'אנס לזוגיות - אולי זה בגלל שעברו רק שבועיים אבל אני מחפשת נקמה - כאילו שאם אני אבגוד בחזרה אני ארגיש שווה... אבל אני לא כזאת.... יותר מזה, מאז ומתמיד טענתי שבגידה, מבחינתי, זה חציית קו אדום ושאם אני אגלה שבעלי בוגד בי אני אתגרש - אין ויתורים! ופתאום אני ממש מזלזלת בעצמי על זה שאני לא חותכת ומייד. חשבתי ללכת ליועץ זוגי והוא מסכים.
אני לא ממש עוזרת לך, אני יודעת, אבל לי לפחות יש הקלה.
כנראה ששנינו צריכים זמן - וזמן הוא זה שירפא את הפצע. צריך לעשות חשבון נפש ולהחליט מה אנחנו בעצם רוצים. לפרק את החבילה אפשר תמיד, לשקם מערכת יחסים דורש עבודה, והמון כח נפשי וכמובן רצון ואהבה.
שיהיה לנו בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו המקום
הבנאי18/11/2012יקרתי עברתי דבר דומה עם אשתי היה לה רומן רגשי שנפתס מתחת לאף במקרה.
הזעם הרב והתיסכול גם חוויתי אותו כמוך הרגשתי נבגד ורצון עז לפרק ולהשמיד את שניהם אך בעצה עם אנשי רוח וחברים טובים עזרנו עוז טיפל זוגי בלווי אנשי מקצוע ואנשי דת תהליך ארוך ומיגע תמיד משום מה הכל קורה בעבודה הריגוש הנשי גובר שם מילים יפות חוסר תקשורת בזוגיות חוסר פתיחות בין הזוגות מביא לכך בנוסף טיפוס בוגד
משתנה לא עד הקצה תמיד נשאר לו מריחות אפילו בקניות קטנות לוקח זמן ארוך לשיקום עד שתעמדי על דעתך לעצור את הבוגדן שורש התיקון נמצא בתפילותיך ושנית לשדר לו כל הזמן אסרטיביות לא לצפות לכלום ממנו במידה והוא פונה לא ממכובדות פשוט להעמידו במקום בטון בוטח שכך לא תסכימי ליחס מסוג זה
ללא כעס בפניך ללא רוגז או פגיעות הם אנשים מסכנים בסך הכל חלשי אופי שהגיעו לכך בין אם הבגידה היא רגשית ללא מין או עם מין אין רחמים עליהם הבורא רואה הכל
אל תחששי לכי על זה לטובת ילדיך לכי בכל הכוחות שהבורא נתן לך לכי לרבנים ומטפלים הוא אוכל את עצמו מבפנים חזק .את נקיה טהורה מה מביא גברים\נשים
לעשות את זה חוסר אמון בעצמם תחפשי טוב במערכת שלכם תגלי שהוא המון לא שיתף אותך בדברים כי הם טיפוסים חלשים משקרים המון ומעוותים מציאות נכון כאבך ברור אבל הוא גמור ברגע שאת נשארת איתו ידיך על העליונה הוא יהי תחת פיקוח מתמיד עד שישבר להיות תחת רגליך ומגיע לך להנות ממנו בצורה הכי חופשית מינית ריגשית מינית וכל מה שבא לך לא לתת לו ערך גבוה את תראי נפלאות +רק למען ילדיך הרי הם באו משניכם כדי שלא יהיו להם צלקות נפשיות אם קטנים לכי לטיפול רגשי דרך קופות חולים פשוט אספי עצמך בעבודה יום יומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש
הבנאי18/11/2012יקרתי עברתי דבר דומה עם אשתי היה לה רומן רגשי שנפתס מתחת לאף במקרה.
הזעם הרב והתיסכול גם חוויתי אותו כמוך הרגשתי נבגד ורצון עז לפרק ולהשמיד את שניהם אך בעצה עם אנשי רוח וחברים טובים עזרנו עוז טיפל זוגי בלווי אנשי מקצוע ואנשי דת תהליך ארוך ומיגע תמיד משום מה הכל קורה בעבודה הריגוש הנשי גובר שם מילים יפות חוסר תקשורת בזוגיות חוסר פתיחות בין הזוגות מביא לכך בנוסף טיפוס בוגד
משתנה לא עד הקצה תמיד נשאר לו מריחות אפילו בקניות קטנות לוקח זמן ארוך לשיקום עד שתעמדי על דעתך לעצור את הבוגדן שורש התיקון נמצא בתפילותיך ושנית לשדר לו כל הזמן אסרטיביות לא לצפות לכלום ממנו במידה והוא פונה לא ממכובדות פשוט להעמידו במקום בטון בוטח שכך לא תסכימי ליחס מסוג זה
ללא כעס בפניך ללא רוגז או פגיעות הם אנשים מסכנים בסך הכל חלשי אופי שהגיעו לכך בין אם הבגידה היא רגשית ללא מין או עם מין אין רחמים עליהם הבורא רואה הכל
אל תחששי לכי על זה לטובת ילדיך לכי בכל הכוחות שהבורא נתן לך לכי לרבנים ומטפלים הוא אוכל את עצמו מבפנים חזק .את נקיה טהורה מה מביא גברים\נשים
לעשות את זה חוסר אמון בעצמם תחפשי טוב במערכת שלכם תגלי שהוא המון לא שיתף אותך בדברים כי הם טיפוסים חלשים משקרים המון ומעוותים מציאות נכון כאבך ברור אבל הוא גמור ברגע שאת נשארת איתו ידיך על העליונה הוא יהי תחת פיקוח מתמיד עד שישבר להיות תחת רגליך ומגיע לך להנות ממנו בצורה הכי חופשית מינית ריגשית מינית וכל מה שבא לך לא לתת לו ערך גבוה את תראי נפלאות +רק למען ילדיך הרי הם באו משניכם כדי שלא יהיו להם צלקות נפשיות אם קטנים לכי לטיפול רגשי דרך קופות חולים פשוט אספי עצמך בעבודה יום יומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזו הודעה התייחסת שלי או של מיקי?
בשלי07/06/2009אם התייחסת לשלי , התבלבלת. אני זאת בשלי מההודעה שלך שנתנה לבעלה צ'אנס ואני שמחה שבהודעות אלו שאת במקום המייעץ מדברת באופטימיות. בהודעה שאת כתבת את מבולבלת , לא רואה סיכוי להמשיך במע' יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי, עדיין מזדהה עם מיקי
מק08/06/2009התגובה שלי היתה למיקי.
אני שמחה בשבילך שהצלחת לשים את הארוע מאחוריך ולהמשיך בזוגיות. זה נפלא, אבל כנראה שהזמן, הוא פקטור חשוב כאן... ויכול להיות שעם התמדה, הבנה ואהבה, נוכל גם מיקי ואני להגיע למקום הזה שאת נמצאת בו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת המון...
בשלי08/06/2009הצלחה ובטוחה שזאת הדרך הנכונה כי יכול להיות שלא היה מעבר לSMSוכמו שכבר אמרת וייעצת לי , יכול להיות שגבר שנכווה פעם אחת לא יחזור על אותו הדבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא מה זה נכווה...
מק09/06/2009אולי אם אני אתפתה להענות לו מהר מידיי: שיחות, יחסי מין, נשיקות, ליטופים,,, אולי זו בכלל לא תהיה כווייה בשבילו. זה משדר שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואני סולחת מהר - עושה לו פרצופים שבוע שבועיים שלושה, ואז חוזרת אליו...
זה לא עובר לך בראש? את לא חוששת?
זו אחת הסיבות שאני מפחדת להתקרב אליו, למרות שהוא מנסה - וגם אם אני נותנת לו להתקרב אני מייד מתחרטת ועושה שני צעדים אחורנית, מתכנסת בתוכי ומתרחקת שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך שאני הגבתי...
בשלי08/07/2009לא היה נורמלית, הרגשתי שעשיתי את טעות חיי. לאחר שסיפר לי חלק מהדברים שהיה לפני... ונגמר, כעסתי ועוד באותו היום קיימתי איתו יחסי מין.גם אחרי שגיליתי את כל האמת (שזה נמשך..) קיימתי איתו יחסים. מה אומר לך? הרגשה כאילו אני מפחדת לאבד אותו, כאילו אני בתחרות אם האישה השניה ורוצה להוכיח שאני טובה יותר. תמי אורן (מטפלת זוגית מהאתר) אמרה לי שזה היה צורך להחזיר את הדברים לשיגרה.אני פעלתי הפוך מאישה נורמלית, קיימתי איתו יחסים ורק אחרי חודש מנעתי ממנו לחודש (כאילו חוייתי שלבי אבל- הכחשה ואחר כך הכעס) . היום כמה חודשים אחרי, אחרי שדרשתי טיפול זוגי ואנחנו בעיצומו, מרגישה חזקה יותר, מאמינה יותר.לא אשקר, עדיין זה עולה ולדעתי, ימשיך לעלות. אך, לא באותה תדירות. יכול להיות, שהייתי צריכה לפעול אחרת . מי יודע? מק, זה תהליך שלוקח זמן. כבר אמרתי לך, הכי קל לפרק את החבילה. אך, החוכמה היא לדעת להתמודד. אם שווה לך להילחם על זה, אם יש בינכם אהבה תלחמי...בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשיכה מינית עזה
הדר09/06/2009שלום רב
אני נשואה מזה כ שנתיים באושר גדול. בעלי מדהים וטוב ואוהב. בעייתי היא שיש בחור שעובד לא רחוק ממני אליו אני מרגישה משיכה מינית עזה.. אני מפנטזת עליו ובעיקר חושבת עליו בלי הפסקה...
המחשבות הללו גורמות לי לדכדוך ... והרגשה רעה. לאחרונה הוא סיפר לי שהוא בקשר עם מישהי ואני כ"כ קינאתי... הייתי רוצה לדעת איפה הוא נמצא בכל רגע מה הוא עושה מה הוא אוהב לאכול וכ"ו... חשוב לי לציין שהוא מולי אז אין בי רעידות או התרגשויות אבל אני כ"כ שמחה מאושרת לדבר איתו ולראות אותו... הייתי רוצה ליזום מגע.. חיבוק נשיקה אבל המצפון הורג אותי .
אשמח אם מישהו התנסה בעבר בחוויה דומה וידע להשתחרר ממנה ללא בגידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אני לא יכול להוסיף הודעה משלי?
מיקי17/06/2009מישהו יכול לעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוזרת
בשלי25/06/2009בתחתית העמוד כתוב בצד שמאל הוספת הודעה . שם תלחץ ותכתוב.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת חשקלירום01/06/2009
שלום.
לאשתי יש ירידת חשק לסקס שהחמירה מאוד בשנים האחרונות (אנחנו בני 40 )
אני לא מצליח לשכנע אותה שהיחסים הירודים בינינו קשורים לירידת החשק שלה לקיים יחסי מין.
היא מאשימה את כל העולם ומתנהגת כאילו נתפסה בגנבה ונכנסת כל הזמן לעמדת התגוננות .
היא נכנסת למסלול של שקרים ולא מוכנה להודות בבעיה ומאשימה אותי בירידת החשק שלה וכנ"ל בכל כשלון טיפולי היא מוצאת שזה לא מתאים לה או מאשימה אותי בכל כשלון כזה או באי שיפור המצב .
איך ניתן לשכנע אותה שהיא לא אשמה בכך והיא צריכה להודות שכך המצב ושניתן לשפר את המצב .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בחשק
דליה שוורץ03/06/2009שלום נפתלי.
לשכנע אותה אני לא בטחה שאפשר אבל מש שכן אפשר לעשות זה לשבת איתה לשיחה ללא כעס אלא לשיחה פתוחה בנושא. בשיחה להסביר לה כמה זה חשוב לך ומכמה קשה לך ללא סקס. אתה יכול להסביר שאתה מבין שיש לה קושי מסויים אך אתה לא יודע מהו ואם תדע אולי תוכל לעזור.
נסו לפנות לקבלת ייעוץ מסקסולוג.
בהצלחה,
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה אני רוצהליאל01/06/2009
שלום ,אני בחורה בת 21 ,יש לי חבר מזה כשנה ועשרה חודשים ,אני גרה אצלו כבר שנה ,הוא החבר הראשון שלי והיחסים הראשונים שלי היו איתו ,אני לא מכירה דבר אחר ,לאורך כל התקופה היו לי חששות אם זה זה וזה מה שאני רוצה ,אני בחורה מאוד יפה ,בלונדינית גבוה ורזה וכל הזמן חששתי שיאהבו אותי בגלל המראה ולא בגלל מי שאני ,הפחד הזה לא עוזב אותי אף פעם ,גם אמא שלי אגב היתה באותה סיטואציה ,חבר שלי אומר לי תמיד שהוא אוהב אותי ,הוא מאוד מפגין את הרגשות שלו ותמיד אומר לי שהוא אוהב אותי בגלל מי שאני והיופי שלי זה רק פריביליה ,החיים של החבר שלי מאוד מורכבים ואני מפחדת שזה יעיב עלינו ועלי במיוחד בעתיד ,אמא שלו נפטרה ,אבא שלו לא גר בבית ולא ממש מעורב ,יש לו עוד שישה אחים וחלקם קטנים מאוד ,כרגע הסבתא לוקחת אחריות ויש מנקה בבית אך אני מפחדת מימה שיהיה הלאה ,מלבד זאת אני מאוד מפחדת שהוא קונה אותי עם המשפטים שלו ,הוא תמיד אומר לי שאני העיניים שלו ,שאני בשבילו אוויר לנשימה ,וכו" ,יש לציין שהמשפחה שלו מאוד אוהבת אותי ומעריכה אותי (אני אפילו לא יודעת למה ) בקיצור אני נורא מבולבלת ,מפחדת שאחרי שנתחתן ההתנהגות שלא לא תהיה כמו שהיתה ,כרגע הוא ממש מנסה לרצות אותי ותמיד משתדל שיהיה לי הכי טוב שאפשר ומתנהג אלי ממש יפה מלבד כמה מריבות שיש בינינו לפעמים ,היו לנו גם כמה בעיות בסקס ,הוא היה חושב רק על ההנאה שלו מבלי להתחשב בי כלל ,מאז שדיברתי איתו הוא השתנה ,כרגע שאנחנו גרים ביחד הזוגיות רק התזקה והתעצמה והאהבה ממש פרחה עקב כך ,האם זה יכול לשקף לי את חיי הנישואים שיהיו לנו אחרי ? יש לציין שאני גרה אצלו והוא ממש לא מבק ממני להשתתף בהוצאות או לעשות משהו בבית ,כמובן שלי לא נוח עם זה ולכן אני מנקה ומסדרת כמה שאני יכולה ולפי הזמן ,מה דעתך על זה ?
בנוסף אמא שלי אומרת שהוא ילד ומגיעה לי הרבה יותר טוב ממנו ,אני תמידב אומרת לה שיכול להיות באמת שאני המצא גבר שיותר יפנק אותי ויותר יקנה לי אך לעולם לא המצא גבר כל כך נאמן לבת זוגתו ,הרבה יותר מחברים ומכל דבר אחר ,ואף גם לא יהיה כל כך קשוב לרצונות שלי כמותו ,וזה הרבה יותר חשוב לי מגבר שיקנה לי ויקנה לי ויקנה (שזה לא בדיוק הצד החזק של חבר שלי ,הוא לא ממש מכיר בקניית תכשיטים ובגדים לבת זוג ) זה לא ממש מפריע לי אך אני כמובן יכולה להסתדר עם זה
אני חושבת שפירטתי המון ,אשמח לשמוע את עצתיך בנידון ,האם אני חושבת כך בגלל שזו הזוגיות הראשונה שלי ? האם אני עיוורת ?
אני ממש מלאת רגשות ,בגלל שממלאים לי את הראש שמגיע לי כל הזמן הרבה יותר טוב אני שואלת את עצמי מה אני כבר מפסידה ?
אשמח לשמוע את עצתיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
דליה שוורץ01/06/2009ליאל יקרה,
את נשמעת לי מעט מבולבלת וגם לא בדיוק יודעת מה את מחפשת ורוצה. מכל הכוונים מעבירים לך מסרים לגבי החבר שלך ואת לא בדיוק מצליחה להתמקד ובצדק. אני מציעה לך לחשוב עם עצמך מה את באמת רוצה. האם את חושבת שהוא מתאים לך? האם את היית רוצה להמשיך להיות איתו ולבדוק אם הוא בשבילך? אם את מרגישה שאולי את מפספסת משהו טוב יותר יש רק דרך אחת לבדוק את זה והיא להפרד ממנו ולצאת עם אחרים. את בת 21 ויכולה לבדוק מה מתאים לך בלי להיות בלחץ. אל תהי פזיזה בקבלת ההחלטות שלך. לגבי הפחד שלך שהוא רוצה להיות איתך בלל איך שאת נראית אני חשובת שכדאי שתבדקי עם עצמך מה את משדרת. האם המסר שלך הוא איך שאת נראית? התמונה שבחרת לצרף בהחלט מראה שיש בעינייך חשיבות רבה למראה ולכן כדאי שתדעי שמה שאת תבחרי להציג לעולם זה מה שהעולם יראה ואם בחרת להציג את המראה שלך אז כן אנשים יתמקדו בזה.
ליאל, קחי לך את הזמן שלך וקבלי החלטות ולאחר שתקבלי אותן צאי לדרך כדי לבדוק אם ההחלטות שלך היו נכנות, והחשוב ביותר, אל תתני לאף אחד להחליט מה טוב בשבילך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקרים ובגידה במערכת היחסיםטל01/06/2009
שלום,
עד לפני יומיים הייתי בזוגיות של 3 שנים.
אני מאוד אוהבת את בן זוגי לשעבר, אך לצערי הרב גיליתי לפני יומיים שהוא בגד בי עם בחורה אחרת- שכב איתה פעם אחת לפני שלושה שבועות.
כל המערכת יחסים שלנו היתה מערכת יחסים קשה, של חוסר אמון, הוא שיקר במצבים שבהם לא ידע כיצד להתמודד עימם, לא רק איתי, גם עם חבריו. יש לו בעיה.
לצערי הרב אני מאוד אוהבת אותו ולא יודעת מה לעשות, החלטתי שאני לא מסוגלת יותר לעמוד בזה ועזבתי. הוא צריך טיפול.
הוא טוען שהוא אוהב אותי ושהוא רואה את העתיד שלו איתי, שהוא נלחץ מהכיוון שהמערכת יחסים שלנו הולכת, עברנו לגור ביחד לפני חודש. וזאת הסיבה שהוא עשה את זה, הבלבול והפחד.
אני לא מצדיקה אותו לרגע ואני מפחדת להמשיך לחיות את החיים שלי בפחד.
השאלה האם טיפול יעזור לו, האם יש טיפול למקרים כאלו ובמידה ויעזור לו, האם לתת לו שוב צ'אנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקרים ובגידות
דליה שוורץ01/06/2009טל שלום,
עברת בגידה מצד בן הזוג שלך ואת מאוד מבולבלת ומפוחדת וזה טבעי ונורמלי. אני רואה שאת מנסה לתת את הסיבות שלו לבגידה ומתרכזת בבעיה שיש לו. אני חושבת שכדאי שתתרכזי בעצמך לרגע. האם את מספיק אוהבת אותו כדי להשאר איתו? האם את מוכנה ללכת יחד לייעוץ כדי למצוא את הדרך לסלוח ולחזור להאמין בו? אם את מאמינה שאת יכולה להכנס לתהליך כשזה אז בודאי שיש סיבה לתת לו צ'אנס. אם את רוצה לתת צ'אנס אך לחשוב ובלדוק אותו כל הזמן אז הסיכויים שלכם להצליח יחד פחות טובים.
אשמח לסייע,
דליה שוורץ - יועצת זוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בסיועדוליתה24/05/2009
אני פרודה מבעלי כמעט שנתיים. הוא אף פעם לא היה בעל שנמצא בבית. בעלי מהמר.
אך בשנתיים האחרונות (שזה מאוחר מדי) הבנו שאין לנו מה לעשות ביחד והחלטנו להתגרש. לפני כשנתיים נכנסתי להריון לא צפוי ממנו (לפני שקיבלנו החלטה להתגרש), ולכן הפרידה/הניתוק ארכה שנתיים.
כמובן שכשבעלי הבין שהמצב רציני ומעורבים גורמים משפטיים הוא ניסה לטעון ל"שלום בית", ניסה להתחנן על נפשו שהוא יהיה אבא טוב וכו.. (אבא טוב אולי הוא עוד יכול להיות. בעל לא)
כרגע אנו חיים בנפרד. אני מממנת את מעונות 2 ילדיי ועוד גן עירייה לילדה הגדולה.
אני משלמת חשבונות, ביטוחים וכו.
פניתי לעו"סית בשאלה האם אני זכאית לסיוע/דירוג במעונות? היא טענה שלא כי אינני גרושה עדיין.
האם אין פתרון למצב? הרי מי שיבוא לבדוק/יחקור יראה שאינני חיה איתו.
מה אעשה? זה מאוד קשה לממן הכל לבד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בסיוע
תמי אורן24/05/2009דוליתה שלום,
בנושא זכויותייך כדאי שתפני למחלקת רווחה במקום מגורייך או לביטוח לאומי . האם הגשת תביעה למזונות? בכל מקרה רצוי גם לפנות ליחידת הסיוע ולהוועץ בהם .
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבה או...עינב22/05/2009
שלום,
סיימתי לפני מס' ימים רומן עם גבר נשוי שארך שנתיים. ליבי כואב ועצוב אך אני החלטית כי לראשונה, בארוע שבו הייתי והוא נכח עם אשתו, במהלך הריקודים ראיתי אותו מחבק אותה ומלטף אותה בקצרה על לחיה.הוא השתדל לתת לי הרגשה טובה בכך שניגש לדבר איתי ורקד לידי אבל הרגעים הקצרים שלו איתה הספיקו לי בשביל "להתעורר" ולהבין שאני לא בנויה לקשר מהסוג הזה ושזה לא יוביל אותי לשום מקום. זה עוד יותר הבהיל אותי כי הבנתי שאני מאוהבת בו הרבה יותר משחשבתי. מה שכן, התעוררו אצלי הרב מאוד שאלות לא ברורות ואולי מעט נאיביות אך אני לא נשואה ולכן כנראה לא מצליחה להבין: הוא אומר לי ובנוסף אני מרגישה חד-משמעית שיש לו רגש חזק כלפי. בזמן הקשר הוא היה מדבר איתי המון, חושב עלי מון ומתעסק בי המון. בימים אל הוא מנסה להחזיר אותי אליו ולא מרפה ואומר שהתאהב בי וגם השתמש במילה: אוהב. כשראיתי אותו מהצד מלטף ומחבק את אשתו המבט שלו כלפיה היה נראה אוהב(אותו המבט שאני מכירה) ולרגע כאילו הוא שכח שאני שם. אני לא מצליחה להבין: איך אפשר לתת לשתי נשים בד בבד את אותה התחושה? איך אני יכולה לדעת מה אמיתי ומה משחק בהתנהגותו אלי? איך גבר יכול לאהוב את אשתו מאוד, לטעון שהיא החברה הכי טוב שלו ובמקביל לשקר לה כך ולרצות לדבר בכל הזדמנות איתי ואיתי ושוב איתי? איך זה שהוא לא מצליח להבין ממה נפגעתי כ"כ, ושחשב שאני אבין שהוא מתנהג ב'טבעיות'?
בעיני זה היה נראה כחוסר התחשבות. מהם הרגשות שגבר מרגיש כלפי המאהבת שלו באמת?
מה אני יכולה להבין שהיה שם בעצם? אני מבחינתי, הייתי רק איתו בשנתיים האלה(רווקה) והוא קינא לי מאוד אפילו במצבים של דיבור עם גברים מסויימים.
אשמח לשמוע קצת כדי שיהיה לי קל יותר לסגור את הנושא ולהמשיך הלאה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה או
תמי אורן23/05/2009יובל שלום,
התפכחות היא לרוב מאוד כואבת. אבל אולי במקרה שלך עדיף מאוחר מאשר אף פעם. אני מחזקת את החלטתך להפרד על אף הכאב. קנאה הרבה פעמים מחמיאה אבל היא מתעתעת היא גרמה לך להשאר מחוייבת לקשר ולהמנע מבניית יחסים עם גברים פנויים. אני מבינה את רצונך להבין מה מניע אותו להיות בקשר עם שתי נשים בו זמנית, והאם מה שהיה ביניכם אמיתי אבל להערכתי חשוב שתבדקי מדוע את בחרת בקשר עם גבר נשוי?מה בך באופן לא מודע פוחד ממחוייבות?
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש איזה גבר שיכול להתייחס?
עינב23/05/2009תודה רבה תמי, אני מבינה את מה שאת מנסה להגיד לי.
הייתי רוצה בכל זאת להבין ולקבל כמה תשובות לשאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן להתייחס כגבר.
איל24/05/2009גבר , אומרים כתוצאה מתהליכי אבולוציה שלא זה המקום להתעמק בהם, יכול לאהוב יותר משאה אחת בו זמנית, למרות שספק אם מדובר באותה אהבה, או בכלל באהבה, בטוח שמדובר באהבה עצמית, הנקראת בעברית אנוכיות.
גבר נשוי, אוהב להיות נחשק ומחוזר, ע"י מי שאינה אשתו, כי אשתו בין כה וכה שלו.
עם מאהבת הוא יכול לממש פנטזיות מיניות ,הוא יכול להמריא לעולמות מופלאים, והכל כדי להינות מכל העולמות, ולא לשלם דבר.
להינות מהבטחון והיציבות, וגם מהרפתקאות, תשוקות, ועצם המיסתורין והסודיות, שמכניסות טעם לחייו.
לא הייתי מציע לסמוך על מלות האהבה שהוא לוחש על אוזנייך, כי יש להן מטרה אחת בלבד, והיא לשמר אותך בהישג ידו, מבלי לוותר על אשתו כמובן.
עצם העובדה שהוא "מקנא" כשאת הרווקה, מדברם עם אחרים, מוכיחה כמה הוא אגואיסט ושתלטן.
בקיצור אולי הוא אוהב אותך, אבל הרבה פחות מאשתו, כי בעובדה הוא יעדיף לוותר עלייך ללא היסוס, ולא עליה ועל ילדיו.
איני מבין את הפליאה שלך, בסך הכל מדובר במתנה נפלאה שאת הענקת לו, ללא תמורה, ומדוע שהוא ידחה או יוותר עלייך?
כל הסיפורים שהוא סיפר לך, על יחסיו הרעועים עם אשתו, וכמה את חשובה לו ואהובה עליו, הם דיבורי סרק, חסרי שחר, לכן אין לך מה להתפלא עליו, אלא להתפלא רק על עצמך, כיצד את, ורווקות אחרות, נופלות שוב ושוב ושוב למלכודת הדבש של גברים נשואים ובוגדים.
אגב, גם אם הוא היה מתגרש, ומתחתן איתך, הוא היה בוגד בך באותה קלות, כפי שהוא בוגד באשתו הנוכחית, למרות שאת בטוחה, שאותך הוא באמת אוהב.
בקיצור הכל אגואיזם טהור שאין מאחוריו שום אהבה, פרט אל עצמו בלבד, ואולי קצת לילדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם..
עינב25/05/2009הי, תודה על ההתייחסות. הוא אף פעם לא אמר לי שהוא במע' יחסים רעועה עם אשתו.
תמיד אמר שהיא החברה הכי טובה שלו ושאין קשר בין הקשר שלהם לקשר שבינינו. פשוט הרגשתי שהוא מתקשר אלי המון אפילו יותר משציפיתי. דרך אגב, גם אני לא רציתי שיפרד מאשתו ולא
בטוחה בכלל שהייתי רוצה אותו כבן זוג לחיים ובטח שלא אחרי גרושים עם שני ילדים. והוא יודע את זה. שאל אותי לגבי זה מס' פעמים ואמרתי חד משמעית. כך שהוא לא שיקר לי בעניין הזה מעולם, היה כנה , כיבד את אשתו, מעולם לא שמעתי מילה רעה וגם אני תמיד כיבדתי אותה ולא ראיתי בה מתחרה או איום או משהו קרוב לזה. לכן, אני כ"כ תוהה. ..... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו זה עוד פחות מובן.
איל25/05/2009מילא כשמאהבת מולכת שולל, ומבזבזת את שנותיה היפות על כלום, אבל את יובל, קיבלת ברצון את תפקיד האשה האחרת, הסכמת להיות בדיעה צלולה, זאת שמלקטת פירורים משולחנה של האשה החוקית, ואני תמה, למה?
למה את לא מעריכה את עצמך?
למה את לא חושבת שמגיע לך גבר שיהיה כולו שלך, ורק שלך?
מה יש בך, שמביא אותך למקומות של אהבה בלתי אפשרית, ובלתי נתנת להגשמה?
פחד ממחוייבות? אכזבות קודמות?
איני רוצה לתת פסיכולוגיה בגרוש, אבל, כדאי מאוד שתעשי עבודה רצינית, בינך לבין עצמך, או עם גורם שלישי מקצועי, שיעזור לך להבין, מה מביא אותך להסכים להיות סוג ב' או פחות מזה?
מה שיותר מדאיג, זה שאת עדיין מגינה, מבינה ומגוננת על אדם שניצל אותך, השתמש וזרק.
זה עצוב לי, כמה נמוך נשים מוכנות לרדת, בשביל אשליה של אהבה.
אני מאוד מקווה, שתפיקי לקח חשוב לחיים, מהרומן הזה, ותמצאי מי שיאהב אותך באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל ליבי אתך
תותי06/06/2009יובל שלום
גם אני כמוך נמצאת באותו מצב אולי קצת יותר אחרי, אבל אני מרגישה שגם אני כמוך נותרתי עם המון שאלות פתוחות שאולי לא אצליח לקבל תשובה עליהן אבל ככל שהוספתי לקרוא את דבריך אני חייבת לומר לך שזה אותו סיפור קצת בשינויים קלים. אני חייבת לספר לך שאותו משפט שנאמר לך:"מה שיש לי עם אשתי לא קשור למה שיש לי איתך"- זה בדיוק אותו משפט שגם אני שמעתי מאותו נשוי שהייתי בקשר אתו, הייית ככ בהלם מדמיון הדברים עד שכבר חשבתי שאולי זה אותו בחור.הסיבות שלי הן שונות ללמה נפלתי למלכודת הזו. גם לי כמוך נאמר: יש לי בעייה אני אוהב 2 נשים..גם אני נשארתי עם אותן שאלות שאת שואלת את עצמך, זה מדהים איך 2 הסיפורים ככ דומים. אני יכולה לומר לך שאני מסכימה עם כל מה שכתב אייל פה- אני לא ככ מעורה בתהליכי האבולוציה ולא איכפת לי מהמשפט הזה אבל אני יכולה להגיד לך דבר 1 מי שאוהב את אשתו מכבד ומעריך אותה לא קם ובוגד בה!!! ואייל צודק שתינו נתנו דבר כייפי ועוד בחינם מבלי שום התחייבות של הצד ה 2 אז למה שהצד ה 2 ירתה להפסיק את זה, אני מסכימה ב 100 אחוז שאותו נשוי הוא נצלן אגואיסט ברמות על כלפייך כלפיי וכלפיי נשותיהן. הטריק של 2 הוא לבצע ניתוקים- פיצולים כדי לא לומר לעצמם שהם חרא של אנשים הם מספרים לעצמם שהם אחלה בעלים ואחלה אבות אחרת הם לא היו מסוגלים לבגוד. ב1 מהשיחות שלי עם אותו נשוי כשאני מלקה ומקיאה עליו את כל המוסריות שלי והמצפון המציק ושואלת איך הוא לא נגעל מעצמו להיות עם 2 נשים? איך המצפון לא מציק לו? הוא אמר: אני יודע שאני עושה משהו לא טוב, אני יודע שאת חושבת עליי דברים רעים...אבל באותה נשימה הוא אמר לי גם שאני לא מכירה אותו הוא מעולם לא זלזל באשתו ובילדה שלו, הוא תמיד מכבד אותה ואוהב אותה ושהוא לא איש חרא! מילות הסיום שלו היו : אני איש טוב..."!
אני בטוחה שיש לך הגיון בריא כמו שלי ואת נדהמת כמוני לקרוא או לשמוע את השורות הללו..אני הייית בהלם ממנו! הוא לא רואה את עצמו בחרא נצלן ואגואיסט ובדיוק כמו אצלך הוא בכלל לא מבין מה הוא ככ פגע בי!! מבחינתו "זו רק סיטואציה ש2 אנשים נקלעו אליה בחיים"..נשמע תמים לא?
אז בעיני ולפי מה שקראתי פה באתר הוא ממש ידע מה הוא עושה ואני ממש לא מסכימה עם התירוץ הזה שלו, אדם יודע שהוא הולך לבגוד מסתבר וזו דרכו רק לתרץ את זה. אני אציין שאני נמצאת בשנת אבל כי אבי נפטר וזו בדיוק הייתה הנקודה שהוא "התלבש" עליי לאחר היכרות של 3 שנים אתו שידע שאני מכבדת את היותו נשוי ומעולם לא רציתי אתו איזה רומן (מי רוצה בכלל לנהל רומן פרוע כשהוא רק קובר את אבא שלו?!- בטח לא אני..) בכל מקרה אני מניחה שהוא מבחינתו רק "עזר לי ותמך בי בשברון ליבי"..אני בטוחה שזה מה שהוא מספר לעצמו. כמוך גם אני שמעתי את המשפטים היפים הללו: "את האישה של חיי, אותך אני אוהב לא יודע אם אני עוד אוהב את אשתי, אהובת ליבי- מלאך שלי וכו וכו..."- מאוד מסנוור לא? גם אצלי הייתה קינאה ברגע שהייתי מדברת עם בחור אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
תותי07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה כואבת ממאהב
שני25/05/2009קראתי את את הודעתך וליבי איתך. תנסי להמשיך בחייך ולמצוא בן זוג אוהב איתו תחיי חיי אמת בלי שקרים וחיים כפולים. לפני כשנה סיימתי קשר עם גבר נשוי (גם אני נשואה) . היינו בקשר שנה וחצי. קשר שבו הרגשתי בעננים. המון אהבה רגש חום פינוקים סקס - התגשמות חלומותיי. גם שם היתה קנאה וגם מריבות. המחשבה שהוא איתי וחוזר הביתה אליה שברה את שנינו והובילה ללא מעט מריבות. בשלב כלשהו הוא החליט שהוא עוזב את הבית ומחכה לי שנחייה ביחד אבל לאור העובדה שיש ילדים קטנים ושיקולים כלכליים לא הייתי מסוגלת לעזוב וללכת למרות שהלב כל כך אוהב לצערי עד היום. הקשר הסתיים בצורה מגעליה נאמרו דברים שעד היום הם כמו סכין בלב עבורי
שבועיים אחרי הפרידה הוא חזר הביתה ומנסה לשקם את חייו. לצערי מידי פעם אני רואה אותו , אבל היום אנחנו כמו שני זרים. נשאר אצלי כאב עמוק לצד געגועים בלתי פוסקים. כנראה שהתא המשפתי כמו אצל המאהב שלך חזק יותר מהאושר הפנימי שלו ולא נראה לי שהוא יעשה צעד כזה או אחר להיות שם בשבילך. תנסי לשקם את עצמך ולהיות חזקה. אל תעסקי את עצמך בשאלות כי אין תשובות : " יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע"... שיהיה בהצלחה זה לא קל וככל שהזמן יחלוף יהיה עוד יותר קשה - שנה אחרי ואני בוכה אבל חייבים להמשיך הלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשקר הגדול
לולה25/05/2009כמו כן גם אני נעזבתי, ננטשתי ע"י מאהבת נשואה/בוגדנית "שכל כך רצתה אותי" עד שברגע אחד כשבעלה גילה את דבר הרומן היא פלטה את עצמה החוצה מקן האהבה כאילו היה זה קן צפעים. הכאב הוא עצום והגעגועים אינם פוסקים. ההלקאה העצמית על הזמן הנורא שעלי לעבור עד שיפסק הכאב והגעגוע, זמן בו אאלץ לחיות חיים של מת חי להקשיב לכל מכרי וחברי שאומרים לי תצא מזה כבר, היא לא שווה את זה, ואני חי בין דמעה לכאב, בין המחוייבות לילדי ולעצמי ומנגד חוסר היכולת להתמוד עם הנטישה ועם המחשבות על עוד בוקר עצוב ולילה שיבוא בעקבותיו ועל הציפיה לחזור ולחייך ולאהוב את העולם שוב.
רק מי שחווה את תחושת ההתעלות של האהבה אשר שום סם סינטטי אינו יכול להשתוות אליה, יודע מהי התמכרות אמיתית," וכשחומר נגמר" כי אהבת החומר עולה על האהבת הלב נותרת רק זעקה אל אפלה שאין מוצא ממנה ורק הזמן אולי מחלים את הדמם ומכהה במעט את הכאב.
זהירות יקירי ויקירותי, אהבו את הניתן להשגה את הפנוי לאהבה, את מי שמסוגל, רוצה, יכול להשיב לכם כגמולכם ברצון ובאהבה.
אבל כל עוד נתרועע גברים ונשים יהיו אהבות יהיו, אכזבות. אבל מי מוכן לוותר על הסם המדהים הנפלא הבלתי מושג הבלתי מובן לחלוטין שנקרא אהבה שיקום
ובפעם הבאה פשוט נשאל את עצמנו, כמה זה הולך לכאוב ואולי הזהירות והצלקת שנותרה בתודעה הצרובה יאפשרו לנו לנהל נכון יותר רת המשבר שדופק על דלת ליבינו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-( חזקי ואמצי
עינב05/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללל
תותי06/06/2009ללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למיכל פאטלמירי21/05/2009
מיכל הצגתי את השאלה אך ענו לי קוראים ואני ממש צריכה את חוות דעתך על כך.
תודה.
להלן השאלה:
שלום רב
אימי בת 62, אישה יפה ומאוד מושכת, נראית 45 לכל היותר.
היא נשואה ואבי בן 66, נראה מעט מבוגר.
לאחרונה היא מתלוננת שבעיניה בעלה צופה בפורנו במחשב וזה מהווה עבורה בגידה לכל דבר.
היא אישה מאוד שמרנית, אם כי מתלבשת בצורה מודרנית ולא צנועה מאוד, חופשייה וליברלית,
גם הוא מאוד ליברלי.
היא ביקשה ממני עצתי ואמרתי לה שאם הייתי במקומה גם הייתי מרגישה כאילו זו בגידה בי.
לצערי היא התעצמה עם תשובתי, למרות שאמרתי זאת מליבי ומחשיבתי על כך לגבי עצמי.
היא אפילו שקלה לסיים את הקשר בגלל זה, למרות שיש ביניהם יחסים מיניים והוא מסיים לאחר שעה ויותר, והיא טוענת שנמאס לה מכך שלא הולך לו כל כך, אולי הוא מחפש אחיזה בפורנו או לבדוק את עצמו.
היא טוענת שהיא נראית טוב ומתפקדת לפי כל מה שהוא רוצה כולל דברים מאוד מוזרים ואינה מבינה מדוע למרות כל זאת עדיין המצב כך.
הראייה שלו בפורנו היא על בסיס יומיומי, במיוחד בזמן שהיא בסידורים, וכאשר היא מאחרת והוא כבר סיים את שלו הוא צועק עליה בפלאפון לחזור מהר הביתה.
היא אינה מבינה מה לעשות במצב הזה.
היא התעמתה איתו מספר פעמים והוא נשבע לה בכל היקר לו שהוא לא צופה בזה,
למרות בדיקות נרחבות של היסטוריית הגלישה שלו מבלי שיידע יש רקורד מרשים לפי כל יום שהוא צפה ואינו יודע שבדקנו אותו לאורך חודשים.
מה עלי לעשות בתור עצה מועילה למענה?
אולי אני מחממת אותה עליו בכך שגם בעיניי זה מאוד מוגזם ובגידה?
איך עלי לדבר איתה על מנת שתקבל את זה?
גם שאני נגד' זה, והרי היא תצטרך לחיות כך כל החיים.
מה הדבר הנכון במקרה שלהם? הם לא יילכו לייעוץ זוגי כי הוא שולל הכל כבר היא ניסתה לדבר איתו.
אשמח להכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למיכל פאטל
מיכל פאטל21/05/2009היי שירי,
ניכר מדברייך כי את מאוד דואגת לאמך ועושה כל שביכותייך וידיעותייך כדי לסייע לה.יחד עם זאת, נראה כי למרות רצונך לעז לעזור לאמך, למעשה ללא כוונה החמרת את מצבה.את אינך צריכה להרגיש אשמה.אמך הגיבה באופן קיצוני מידי.היא זקוקה (אם האבא נחוש לא להגיע לטיפול) לייעוץ, הדרכה והכוונה מיקצועית.באמצעות ההדרכה הפרטנית, היא תקבל כלים שיסייעו לה להבין את המצב,לבחון מה ניתן לעשות, האם ניתן לגייס את אביך בכל זאת ולהשיג את שיתוף הפעולה שלו,ובמידה ולא מה האפשרויות העומדות בפניה.
אין ספק שצפייה בסירטי פורנו על בסיס יומיומי במשך שעות - מעיד על מצב לא תקין, על חסר,ובודאי על בעיתיות.יתכן כי מקור הבעיה אצלו, ויתכן כי יש בעיה עמוקה יותר בזוגיות בין הורייך שבאה לידי ביטוי בסימפטוס מעין זה. מכל מקום, יש להציע לאמא- במידה והיא אינה מצליחה ליצור עימו דיאלוג פתוח ובונה- פנייה לייעוץ מיקצועי כאמור.
בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית. נייד:050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אותה שירי עם התינוק?
אסף21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי
מירי21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בשביל אימימירי20/05/2009
שלום רב
אימי בת 62, אישה יפה ומאוד מושכת, נראית 45 לכל היותר.
היא נשואה ואבי בן 66, נראה מעט מבוגר.
לאחרונה היא מתלוננת שבעיניה בעלה צופה בפורנו במחשב וזה מהווה עבורה בגידה לכל דבר.
היא אישה מאוד שמרנית, אם כי מתלבשת בצורה מודרנית ולא צנועה מאוד, חופשייה וליברלית,
גם הוא מאוד ליברלי.
היא ביקשה ממני עצתי ואמרתי לה שאם הייתי במקומה גם הייתי מרגישה כאילו זו בגידה בי.
לצערי היא התעצמה עם תשובתי, למרות שאמרתי זאת מליבי ומחשיבתי על כך לגבי עצמי.
היא אפילו שקלה לסיים את הקשר בגלל זה, למרות שיש ביניהם יחסים מיניים והוא מסיים לאחר שעה ויותר, והיא טוענת שנמאס לה מכך שלא הולך לו כל כך, אולי הוא מחפש אחיזה בפורנו או לבדוק את עצמו.
היא טוענת שהיא נראית טוב ומתפקדת לפי כל מה שהוא רוצה כולל דברים מאוד מוזרים ואינה מבינה מדוע למרות כל זאת עדיין המצב כך.
הראייה שלו בפורנו היא על בסיס יומיומי, במיוחד בזמן שהיא בסידורים, וכאשר היא מאחרת והוא כבר סיים את שלו הוא צועק עליה בפלאפון לחזור מהר הביתה.
היא אינה מבינה מה לעשות במצב הזה.
היא התעמתה איתו מספר פעמים והוא נשבע לה בכל היקר לו שהוא לא צופה בזה,
למרות בדיקות נרחבות של היסטוריית הגלישה שלו מבלי שיידע יש רקורד מרשים לפי כל יום שהוא צפה ואינו יודע שבדקנו אותו לאורך חודשים.
מה עלי לעשות בתור עצה מועילה למענה?
אולי אני מחממת אותה עליו בכך שגם בעיניי זה מאוד מוגזם ובגידה?
איך עלי לדבר איתה על מנת שתקבל את זה?
גם שאני נגד' זה, והרי היא תצטרך לחיות כך כל החיים.
מה הדבר הנכון במקרה שלהם? הם לא יילכו לייעוץ זוגי כי הוא שולל הכל כבר היא ניסתה לדבר איתו.
אשמח להכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שזאת בגידה, או גרוע מבגידה.
איל20/05/2009הכי טוב, שיפתחו תיק גירושים ברבנות.
היא הרי נראית בת 45 ,אז לא תהיה לה בעיה לפתוח בחיים חדשים, עם בעל נאמן יותר.
אסור לו לראות פורנו, בלי הרשות שלה, תמשיכי יחד איתה לבדוק את ההיסטוריה, כל יום, ואם יש פורנו, אז גירושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה איל
מירי20/05/2009אני שמחה שיש גבר שרואה בכך בגידה כי רוב הגברים מצדיקים את הפורנו במחשב כדבר שגרתי שאיננו קשור לזוגיות ולא מפריע, אז אתה עובדה חיה לכך שעוד יש תקווה ויש גברים טובים במדינתנו, זה גם משליך לגביי, כי אני עצמי חד הורית. תודה ויום טוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה?
אנונימי20/05/2009איזה בגידה בוגד אביך?כולה רואה כוסלך ערומות שמזכירות לו את הימים הטובים בהם שכב בלהט עם אשתו היפיפיה .אולי אמך לא ספרה לך את הכל בהקשר להתנהלותם במיטה.
לא אסון שקצת צופים בפורנוגרפיה לעיתים היא נחוצה.וזה לא נקרא בגידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו ובגידה
אורה22/05/2009לדעתי צפייה בפורנו לא רק שאיננה נחשבת בגידה,אלא יכולה להחשב כתוסף לגיוון חיי המין,גם אם לא שני בני הזוג צופים בו יחד.
אני יכולה להעיד כאחת שעבדה שנים בחנויות לאביזרי מין,שהרבה זוגות באים לחפש סירטי פורנו.
אם רק צד אחד נעזר בפורנו זה לא בגידה כמו קריאה לעזרה ,בעיניי,מצד בן הזוג כי כנראה שיש איזשהו חסך או קצר בתקשורת המינית.
והכי חשוב מזה שירי-מדובר בהורים שלך!לא בחברים שלך ולא בשכנים שלך-כמה עמוק את נכנסת להם בן הסדינים,בעייה כמו שאמא שלך פנתה אליך לא אמורה להיות מעניינך בכלל ולא משנה כמה חברות טובות אתן,לדעתי את צריכה לחזור בך מעצתך לאמא שלך ולהפנות אותה לאיש מקצוע שיתן לה יותר כלים להתמודד ולהשכיל עם המצב.
לעקוב אחר האתרי פורנו שאביך נכנס אליהם? בחיי שזה חולני.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם כל מילה שלך.
אסף22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)