פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם הגרוש
    בתאל
    23/01/2009

התגרשתי מבעל שאהבתי בגלל יציאותיו לבלות, בגידות בפרידה הוא תמיד ביקש לחזור אלי והבטיח שהשתנה אבל זה לא הוכיח את עצמו, פגועה ומרוסקת החלטתי לפתוח דף חדש.. כשאני מגלה שהוא בקשרים ארוכי טווח עם נשים עד שזה מתפוצץ , ברקע הוא כל הזמן מחזר אחרי וחושק בי מאוד, ןאני שומרת על כבודי, לאחרונה משראיתי שלא פשוט למצוא אהבה אמיתית חדשה (למרות שאני נראית טוב ותודה לאל אני אדם אופטימי שיודע ששוב זה יקרה..) אבל בינתיים השעון הביולוגי מתקתק ומסיבות ריאליות שלי מצאתי אותו למתאים ביותר .שוחחנו על כך שנמשיך את טיפולי ההפריה בהם התחלנו כשהיינו נישואים. לו יש שתי בנות משתי נשים שונות שלא היה נשוי להן, פשוט לא נזהר ומדי פעם אוכל מהן מרורים.. {הבנות נולדו עוד לפני שהכרנו..) מה שמציק לי וקשה לי זה גם הקושי שבתהליך ההפריה עצמה וההתמודדות הן בטיפולים עצמם ובכישלון שאחרי.. בקיצור לא קל, המשפחה שלי תומכת וממנו אני משתדלת לראות רק את החיוב ןיש קשיים בדרך.., אבל מה שכואב לי הכי הרבה לאחרונה שהרופא שלי הציעה כן לקיים יחסים בביוץ מתוך הנחה שיש סיכוי, אבל לצערי פה הוא לא פרטנר והכי כואב לי שזה לא בגלל שהוא לא רוצה אלא הוא קריזיונר והטיימינג שלו לא טוב, כשהוא מחזר ובא זה כמו לפיד אש שלרוב לא בא בזמנים שלי וקרה כבר פעמיים שהייתי בביוץ התקשרתי אליו שיבוא ולא התאים לו ונשארתי כאובה ומתוסכלת .לפעמים אני מרגישה שנשבר לי ה.. בלשון המעטה , אני מרגישה שאני בעמדה נחותה כלפיו , כאילו שלא מגיע לו חיזורים ממני ואני מוצאת עצמי פתאום מתחננת בפני החרמן שכמעט אונס אותי כשרואה אותי, אבל כשאני קוראת לו .. אני נתקלת בהתחמקות וזה שובר אותי שכאילו משמים סוגרים אלי, האדם הכי זמין לי ברגעים החשובים פתאום מתעקב.. להפריות הוא מגיע לתת את הזרע, כאילו אני צריכה לעבור רק הפריה ועינויי תופת בכדי להרות מימנו?.. אולי מישהי כאן תוכל להסביר לי מה קורה .. אני כאובה ומתוסכלת אני זקוקה לעשות סדר במחשבותיי והלוואי שגם בחיי...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם הגרוש

הוספת תגובה

• קשר עם הגרוש

תמי אורן
    24/01/2009

אתי שלום,
    נשמע מדברייך שאת עוברת סאגה של התעללות. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להבין מה משאיר אותך במערכת יחסים כזו בה את תלוייה באדם שלא ניתן לסמוך עליו, מפזר את זרעו ללא מחוייבות ואינו מחוייב לתהליך שהוא כ"כ קשה ריגשית. ניתן לעבור הפרייה גם באמצעות תרומת זרע . במקרים כאלה לפחות אין אובייקט שמעורר כ"כ הרבה תסכול. לעולם רצוי להביא ילד בהורות משותפת לא נשמע שהוא שותף.אני מבינה שהשעון מתקתק אבל חשוב שתשקלי שוב האם הוא הפרטנר המתאים הוא זמין זה נכון אבל מתאים?
    מאחלת לך הצלחה רבה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעיפי אותו מהחיים שלך

רונן
    05/02/2009

שילך לאלף קיבינימט האם כזה חרה הוא זה שיהיה האבא של הילדים שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך עליי לנהוג?
    ענת
    23/01/2009

שלום! אני בת 24 נשואה +1. לפני כשנה היה סכסוך מאוד גדול בין המשפחה שלי לבעלי וההורים שלו. עזבתי את הבית , חזרתי אליו בתנאי שהוא לא רוצה לראות יותר את המשפחה שלי (הורים,אחים, דודים) למרות שהבלאגן היה רק עם ההורים, ואני מבחינתו צריכה להיות בקשר עם המשפחה שלו.(למרות שההורים שלו פגעו בי מאוד). ככה אני חיה כבר במשך שנה , כל יום רבים, מקללים אחד את השני, מציקים אחד לשני ממש כמו ילדים קטנים. אני מאוד רוצה לעשות סולחה בין 2 המשפחות , דיברתי כבר עם ההורים של בעלי הם מבחינתם מוכנים לשבת לדבר אבל בעלי בפירוש לא מוכן להשלים עם ההורים שלי. הוא לדבריו: מתעב אותם,מבחינתם הם מתו, ולא מוכן לחזור לשבת אצלם בבית כמו פעם. זה מאוד מפריע לי כי אני רואה את האחים שלי עם ההורים שלי וההורים של הבני זוג שלהם ואני ממש מקנאה. כבר שנה שלא הלכתי להורים שלי בארוחות שישי-שבת, ימי הולדת , אירועים אני הולכת לבד וכו'. ולעומת זאת למשפחה של בעלי הולכים תמיד ביחד כאילו הם לא פגעו בי אף פעם. אני הולכת איתו כי למדתי לסלוח להם ובכלל אני לא טיפוס ששומר טינה זמן רב. כל יום אני מדברת איתו על זה , זה מגיע לרמות של צרחות, בכי, השתוללויות, מה רק לא..... אבל הוא בשלו: "לא רוצה להשלים איתם, אם הם יותר חשובים לך אז תתגרשי". האמת שחשבתי לעשות את זה כבר המון פעמים אני כל הזמן מנתחת את המצב מחדש ובאמת שאין לי שום סיבה להישאר איתו (מלבד הילדה המשותפת) . וההורים שלי ממש לא יותר חשובים לי ממנו זה רק עיניין של חיים נורמליים, אני מתקשרת לאמא שלי לשאול מה נשמע אז הוא ישר עושה פרצוף, אני מתקשרת לאחותי או מדברת איתה במסנג'ר אז הוא עושה פרצוף. כל מי שיש לה לה עצה טובה או טיפ מה לעשות אז בבקשה עזרו לי כי המצב כבר בלתי נסבל. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    איך עליי לנהוג?

הוספת תגובה

• איך עליי לנהוג?

תמי אורן
    23/01/2009

ענת יקרה,
    אין ספק שמערכת יחסים כזו מעיבה וקשה. קיימות מספר אפשרויות ללמוד לחיות עם המצב ולשלם את המחיר הקשה של ניתוק ולהיות עם המשפחה שלך בקשר ללא בעלך וללמוד להתעלם מהפרצופים וחוסר שביעות הרצון של בעלך ולקבל את חוסר הענותו כדי לא להעיב על היחסים ביניכם. בתקווה שרק הבעיה המשפחתית היא בעיה שמעוררת קונפליקטים ביניכם .או לחילופין להציע טיפול כדי שגורם נייטרלי יוכל לגשר ולפשר ביניכם .לעיתים מטפל משפחתי מזמין את כל המשפחה לטיפול .ככל שתרגישי ששילמת מחיר יקר לא תוכלי לקבל את החלטתך להמשיך בחיי הנישואין באופן הזה .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

סוזי
    28/01/2009

ענת היקרה.ממה שנראה לי לא היחסים עם ההורים הם הבעיה.עזבי את נושא ההורים בצד.שפרי את הזוגיות שלכם בשעה שבעלך ירגיש שאת באמת מעריכה אותו וטוב לך איתו.הוא יסכים לעשות הכל למענך.תהיי חכמה וסבלנית וטפלי בנושא לאט ובעקביות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרושין
    סיגי
    20/01/2009

אני נשואה 13 שנים + 3 בנות מדהימות,הקשר ביני לבין בעלי מעולה והתקשורת טובה,לאחרונה בעלי התוודה בפני על נטיותיו המיניות ושחיי בשקר כל השנים,החלטנו יחדיו לסיים את תהליך היציאה מהארון שלו כשאני מודעת למחיר - פרידה ! אני מוכנה לתמוך בו ולעמוד לצידו ובתנאי שלא יהיה מעורב צלע שלישי בסיפור, לא אשקר ואומר שזה ממש לא קל החוסר ודעות והסימני שאלה רבים אך אנו מדברים על הכל בפתיחות. הפחד הגדול ביותר שלי הוא התמודדות של הילדות,איך לספר ומה להגיד שהרי בבית הן רואות מערכת יחסים טובה ונעימה הרבה צחוק ואהבה ופתאום להנחית עליהם את זה נראה לי קיצוני ביותר. אני חייבת לציין שהחלטנו לא לחשוף את הילדות כרגע לסיבת הפרידה האמיתית משום שהם קטנות אני זקוקה נואשות לייעוץ,עזרה,אוזן קשבת אשמח לקבל תשובה לאן ולמי לפנות תודה רבה מהנואשת

לקביעת תור
    סגירה
    גרושין

הוספת תגובה

• תגובה לסיגי

מייקי
    20/01/2009

לדעתי זה שאתם במערכת יחסים טובה זה רק יעזור לך מול הילדות שלך. אתם לא נפרדים בריב ואין ויכוחים על הילדים ולא משתמשים בילדים אחד נגד השני. אתם תסיימו את מערכת היחסים שלכם יפה תוכלו לשתות יחד קפה ולשבת יחד בחג. הילדות יהיו פחות בטראומה ממה שקרה לכם כי הן יבינו שאין מריבה וכעס. תאמיני לי הרבה יותר טוב מהדרך שאני התגרשתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

תמי אורן
    22/01/2009

סיגי שלום,
    אני ממליצה בחום לפנות להדרכת הורים ע"מ להבין איך נכון להעביר לידיעתן את המיידע לגביהנטיות המיניות של האב באופן שמותאם לגילן. כמו כן ממליצה לך לעבור תהליך לעיבוד למענך ולמען בנותייך. חשוב לציין שאנחנו פעמים רבות מונעים מהפחדים שלנו וילדים הרבה יותר סתגלנים מאיתנו. כמו כן חשוב לא להשאירם באי וודאות כי לחורים שחורים יש לילדים נטייה להכניס סיפורים דימיוניים יותר מהמציאות. ובעניין מערכת היחסים הטובה ביניכן הבנות רק תרווחנה מכך ממחקרים עולה שזה מנבא הטוב ביותר להסתגלות ילדים לגירושין. בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזבוז זמן ?
    לילי
    19/01/2009

רציתי רק להוסיף שבן זוגי לא כל יום מזכיר את עינין השומן שלי אבל זה ידוע לכולם שזה מפריע לו מלבד זאת אני לא יודעת אם כדאי לעשות את השינויי בזמן שאני איתו או להפרד ולהתחיל בשינוי כי כמו שרשת לי שגילית שאת לא רוצה את בעלך אז הפחד שלי זה שאני אגלה אותו דבר ואז אני לא יצא בסדר כיוון שאעזוב אותו פתאום שאני אחרת ???מלבד זאת יש בי מין פחד לעזוב אותו פחד מהלא נודע האם אני אכיר? איך זה חיי הרווקות ? הרבה זמן לא הייתי בסיטואציה הזו של הלבד . חוץ מזה אני מרגישה שאת הניתוח שדנו עליו אני לא בדיוק רוצה לעשות בשלמות אני פוחדת ואולי עושה את זה על מנת לרצות אותו יש בי משהו קטן שאומר שאם אני לא יהיה איתו אני אצליח לרזות בכוחות עצמי וכשאני איתו אני אוכלת מתוך מצבים פנימיים שמביאים אותי לאכול ללא כל קשר תמיד אהבתי לאכולאבל אף פעם לא הייתי במצבי כיום זהו בקיצור אני חיה המון שנים בתחושה של מה יהיה? האם נישאר ? מתי ניפרד ? בעבר זה היה נו נראה מתי הוא יעשה את הטעות הבאה ואני אפרד ממנו? וכול מיני כאלו ואחרים אני פוחדת שפחדים והרגלים משאירים אותי במצבי הנתון.

לקביעת תור
    סגירה
    בזבוז זמן ?

הוספת תגובה

• בזבוז זמן? ללילי

מיכל פאטל
    19/01/2009

לילי יקרה שלום לך.מאוד בולט בדברייך המונח 'פחד'.ניכר כי את יודעת בתוך תוכך כי יש לעשות שינוי אך את חוששת מכך.החשש טיבעי הוא,אך לאחר 7 שנים הגיע הזמן לעצור ולחשוב.מה חשוב לך במערכת זוגית? האם זה מתקיים במערכת היחסים שלכם? מה יש במערכת היחסים הזו ולאן פניה?
    ההתלבטויות שלך מבטאות קושי להתמודד עם מה שאת חשה כ'העדר מכנה משותף', או להיות את בתוך הביחד.לכן, את צריכה להגדיר לעצמך בשלב זה מהם צרכייך? מהם הרצונות שלך? מהם סדרי העדיפיות שלך? לאחר שתעשי כן, תוכלי להוביל את עצמך למקום שבו תרגישי טוב יותר עם עצמך ועם החלטותייך.בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך עוברים את זה?
    שירה
    18/01/2009

שלום, אני בת 25 בן זוגי לשעבר בן 28. היינו יחד 4 שנים ונפרדנו לפני 4 חודשים. גרנו ביחד שנה והכל היה טוב. היה לנו ממש טוב ביחד, אהבה, חיים משותפים, הבנה, תמיכה, דירה ביחד, הכל הראה שאנחנו בדרך הנכונה, לא רבנו כמעט והיה לנו טוב. עד יום אחד שהוא אמר שזה לא זה. לא ניסה להגיד אם מפריע לו משהו או כלום, עם כאב לב והמון המון בכי הוא החליט שהוא הולך. עברו 4 חודשים שאין לי קשר אליו בכלל..אך אני עדין אוהבת... איך עוברים את זה? איך ממשיכים הלאה ובאמת מבינים שהאדם שחשבתי שיהיה אב ילדיי הלך ביום בהיר אחד?

לקביעת תור
    סגירה
    איך עוברים את זה?

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי...

שירה
    18/01/2009

אני סטודנטית, ואני לא יכולה להתרכז בלימודים בגלל השינוי הדרסטי שחל בחיי בגלל שנפרדנו בפתאומיות. כאילו אני לא יכולה לחיות עם השגרה. מדוע זה קורה? כלפי חוץ לא רואים עליי כל כך שקשה לי עוד הפרידה כי אני בחורה מלאת שמחת חיים וזה מה שרואים, רק חבריי הקרובים יודעים באמת מה עובר עליי ומקשיבים לי ומייעצים, אך בכל זאת אשמח לדעת מה לאיש מקצוע יש להגיד... :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה שלום

תמי אורן
    18/01/2009

שירה שלום,
    בוודאי שפרידה אחרי תקופה כה ארוכה ופתאומית תעורר את הקשיים שאת עוברת. מדובר באבל איבדת בן זוג לחיים , פנטזיה לגבי העתיד המשותף. תלמדי לשתף ולהיעזר בחברים משפחה . אם יש פגיעה בריכוז ראי זאת כחלק מהתהליך אל תבהלי. תקיפי עצמך באנשים אוהבים, תומכים ותני לעצמך את הזמן להתאבל. במידה ויעבור זמן וטרם תחושי בהקלה ממליצה לך לפנות לטיפול.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?
    לילי
    18/01/2009

אני בת רווקה בת 27 עוד מעט. יוצאת עם גבר גרוש +2 כבר 7 שנים במהלך מערכת היחסים שלנו בתחילתה היו בגידות מהצד שלו לא קיום יחסי מין אומנם אבל פלירטוטים וכו ....בקיצור מאז עברו הרבה מיים בנהר ואפשר להגיד שהתגברנו על זה עכשיו אנחנו נימצאים במקום לגמרי שונה כשהכרתי אותו הייתי מלאה היום אני כבר בגדר שמנה לו זה מפריע ואני מבינה אותו מאוד כי גם אני חושבת שזה לא יפה אלפי פעמים הוא פגע מי מילולית לגבי העניין והשפיל אותי עד דמעות היו זה כבר לא מזיז לי בתוך תוכי אני יודעת שגבר שאוהב לא אמור לשבת ולראות חתיכה מהקרס שלך ולהגיד איכככסססס בגועל כאילו רוצה להקיא ואחר כך עוד מתלונן ושואל למה את לא רוצה לשכב איתו???לקיים איתו יחסי מין לא בדיוק בא לי טוב בקיצור לגבי משבר האמון שעברנו הוא באמת משתדל להיות בסדר אבל כל הזמן יש לי מחשבות לגבי הקשר האם הוא מתאים לי ? האם גם אחרי שאני אעשה ניתוח וארזה עדיין ארצה להיות איתו או שאני שם במקום הזה בגלל דימויי עצמי נמוך? וגם שאני כבר בטוחה ונחושה שאני רוצה לעשות שינו אני מקבלת רגליים קרות ואומרת איך אני אפרק את כל מה שבנינו אנחנו גרים ביחד בדירה חמודה לאאלללהה ומה עולה בי תמיד השאלה שעכשיו אני איתו ויש בי מין ריקנות מסויימת אז מה יהיה שנפרד הרייקנות תתעצם אין לי אומץ מה עושים????? בזמן האחרון אני גם מגלה שמשעמם לי בעצם אין לנו הרבה תחומי עניין משותפים לי יש מלא חברות ואני אוהבת לארח לו אין חברים בכלל ונוח לו עם זה לגבי משפחות קרידוש וימי שישי רק אצלי בדר"כ אני פוחדת שזה הכל בגללי ושלי יש את הבעיה "של שעמום ממערכות יחסים "ושגם בעתיד זה יפגע בי עזרי לי להבין בבקשה האם אני נורמלית בדרך מחשבתי או שלא מסתפקת במועט וצריכה להשאר במערכת הזו???

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• הודעה של לילי

מייקי
    18/01/2009

גם אני הייתי בסרט הזה וירדתי 35 קילו בשביל שהבעל שלי יאהב אותי ואז גיליתי שאני בכלל לא רוצה אותו. אם את רוצה לעשות משהו תעשי את זה רק בשביל עצמך לא בשביל אף אחד. אם את שמנה וזה מציק לך אז תרזי ואם זה לא מציק לך אל תרזי ואל תעשי כלום לאף אחד כי אף אחד לא יעשה כלום בשבילך. אם את לא אוהבת אותו יותר אז תלכי ממנו בלי קשר אם את שמנה או רזה. אני מבינה שחיים פעם אחת וצריך לחיות אותה הכי טוב שאפשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

סיגי
    19/01/2009

סלחי לי אבל אני לא מבינה בכלל למה את מבזבזת כל רגע יקר איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהאמון נהרס
    ליאת
    17/01/2009

אני בקשר עם בחור כבר יותר משנתיים. כשהתחלנו שנינו ידענו שזה לא יהיה רציני כיוון שכל אחד מאיתנו היה אחרי קשר של 3 וחצי שנים. ידעתי שאני נכנסת לקשר שלא יהיה רציני ולכן אמרתי שאני לא יערב רגשות, אבל הזמן עבר ואף אחד לא שאל אותי והתאהבתי בו !! לא היינו מוגדרים והוא היה הולך עם בנות אחרות, אחרי שנה וחצי שממש הייתי מיואשת מהכל אמרתי לו שלא מספיק שהוא אוהב אותי ואני כבר לא יכולה להמשיך כשהקשר הזה ככה. הוא חשב על הדברים והחליט שנהיה חברים, מאז ועד היום אנחנו 8 חודשים ביחד. לפני 3 חודשים התקשרה אלי איזו בחורה ושאלה אותי אם אני חברה שלו, אז אמרתי לה שכן, שאלתי למה, והיא אמרה שהייתה איתו באחד הלילות, ידעתי שהשם שהיא אמרה לא היה אמיתי ובכל זאת שאלתי אותו והוא אמר שזה לא נכון ושמישהי מנסה לסכסך. יום למחרת היא התקשרה שוב והפעם מהמספר שלה ואמרה לי את השם האמיתי שלה. ידעתי שהיא הייתה מתקשרת אליו מלא אבל הוא תמיד אמר שזו סתם מישהי והוא עושה לחבר טובה ואיכשהו תמיד גרם לי להאמין שהוא לא משקר לי! גם כשהרגשתי שמשהו לא בסדר והייתי שואלת אותו אם הוא בוגד בי ?או אם הוא היה חיי טוב עם עצמו אם היה בוגד בי? תמיד הוא היה אומר לי שלא, הוא לא בוגד בי והוא לא היה חי טוב עם עצמו אם הוא היה בוגד בי. ושוב גרם לי להאמין לו ובו. למרות שהספק שלי לא עבר. באותו יום נפגשתי עם הבחורה הזאת (ביוזמתה) והיא סיפרה לי שהם היו בקשר 4 חודשים!!! הראתה לי הודעות שהוא שלח לה וכל מה שהיה בינהם. בזמן שהיא הייתה איתי התקשרתי אליו שאלתי אותו מי זאת? ואמרתי לו שהיא רוצה להגיד לו שלום. כשהיא דיברה איתו הוא אמר לה שתשלם על מה שעשתה וחבר שלו (זה שהוא עשה לו את הטובה) התקשר אלי ואמר לי שהיא שקרנית.... הרגשתי שכל עולמי חרב עלי כי אני מאוהבת בו, נתתי לו את הנשמה שלי, עשיתי בשבילו כל דבר בין אם זה סידורים, בקשות, לבשל לו, הוא קיבל ממני אהבה תשומת לב וכל דבר שבן אדם יכול לבקש.הוא אומר שהוא לא היה איתה. היא ידעה דברים אינטימיים עליו, היו דברים שהוא אמר לי והיא סיפרה לי שהוא אמר לה אותם, היא קראה מכתבים שרשמתי לו ואמרה לי חלקים מהמכתבים. בקיצור חלק מהדברים שהיא אמרה כן הסתדרו עם מה שהוא עשה. זה הגיע למצב שהיא הייתה מתקשרת ומדברת איתי שעות ויותר מזה היא הציעה לי לצאת איתה לבלות. וכשהיא ידעה שאני נמצאת איתו היא התקשרה במטרה להוכיח לי שהוא כן היה איתה. היא פשוט התעקשה שאני יאמין שהם היו ביחד וזה הגיע למצב שאמא שלו התערבה ואמרה לה שתפסיק לסכסך. בסופו של דבר היא טסה ואני נשארתי עם לב שבור. אני לא חיה בנדמה לי שהוא לא היה איתה והיא סתם אספה עליו מידע וזו הייתה התוצאה. אבל החלטתי לדלג על הסיפור הזה ולנסות לסדר את הקשר. מאז שזה קרה, הוא באמת השתנה וגרם לי להרגיש נאהבת ובאמת עשה הכל כדי לגרום לי להרגיש טוב. במשך חודש בקושי אכלתי ורק הייתי בוכה לא רציתי לצאת מהבית. מאז הסיפור הזה עבר 3 חודשים אבל הבעיה שכל מה שהיה לא עוזב אותי

לקביעת תור
    סגירה
    כשהאמון נהרס

הוספת תגובה

• כשהאמון נהרס, (המשך...)

ליאת
    17/01/2009

אני חולמת עליה בלילות, אני אוכלת את עצמי איך הוא היה איתה? למה הוא לא נפרד ממני אם הוא כל כך רצה אותה? אני לא מפסיקה לחשוב עליה ועל כל מה שהיא סיפרה לי. אני לא מפסיקה לשאול את עצמי מה עשיתי שזה הגיע לי?אני מעדיפה לישון כל אפשרות שיש לי רק במטרה לברוח מהמציאות. אני לא מוצאת דרך לתקן את הלב שלי. היום אין לי אמונה באף אחד, ויותר מזה אין לי שמחת חיים........ אני לא יכולה לדבר איתו על זה כי הוא מתעצבן ואין לי יותר מדי עם מי לדבר חוץ מחברה אחת שיודעת על הסיפור,ואפילו לה כבר אין מה להגיד לי........ אני ממש מיואשת ולא מוצאת את הדרך לאושר ולנחת..... מה אני כן יכולה לעשות כדי לשנות את מצב?????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רוני
    18/01/2009

וואו אני בשוק, עברת בדיוק בדיוק מה שעברת... אבל כל מה שאת מספרת קרה לי בדיוק רק שלא היינו עוד "מוגדרים". אחר כך שהוא החליט שאנחנו מוגדרים הכל היה מדהים הרגשתי נאהבת ונערצת והכל היה מושלם רק שהחוסר אמון לעולם לא נתן לי מנוחה והפכתי להיות הבחורה הכי חשדנית שיש! לא יכלתי לישון בלילה בשקט כשהוא היה יוצא עם חברים הייתי מדמיינת דברים, ועובדה שתפסתי אותו שוב על בגידות (לא על מערכות יחסים, בגידות חסרות משמעות, סתם בשביל הריגוש שלו או אין לי מושג מה) כמובן שהוא גילה את זה הוא עשה הכל כולל הכל בשביל שלא אעזוב אותו ואתן לו הזדמנות, ועכשיו זאת פעם אחרונה, ועכשיו הוא הבין שאני האישה של חייו ובלה בלה בלה. זה הגיע למצב ששוב גיליתי בגידה לפני מס ימים (מרב שאני חשדנית אני מחטטת לו בכל דבר פרטי שיש גם מבלי ידיעתו) נפרדנו לפני שבוע והוא הרוס מכך ופעם ראשונה שהוא מודה שיש לו בעיה והוא מוכן לעשות הכל כדי לטפל בה, אני לא יודעת איך לסלוח גם או אם אי פעם אוכל להאמין בו, ואני אוהבת אותו מאוד מעומק ליבי. את יכולה לקרוא את הסיפור שלי, "בגידות וחוסר אמון במערכת יחסים" נכנסתי לפה בדיוק אתמול לכתוב את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ליאת
    18/01/2009

תאמיני לי שקראתי את מה שכתבת והייתי בהלם שיש עוד מישהי במצב שלי. הקטע שבמקרה שלך הוא הודה שבגד, והוא מוכן לעשות משהו כדי לשנות את המצב............. במקרה שלי הוא לא מודה שזה קרה הוא מתכחש לקיומה של הבחורה הזאת בכל מצב. וכל פעם שאני מדברת עליה הוא לא מוכן להמשיך את השיחה......אני לא מצליחה לשכוח את מה שהיא אמרה לי,ויותר מזה אני כל הזמן רואה אותה מול העיניים שלי (למרות שהיא אפילו לא קרובה אלינו)........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שהאמון נהרס

רומי
    08/02/2009

יקירה למה את צריכה בן זוג כזה בחייך , את הרי יודעת שגבר בוגד פעם אחת הוא תמיד יבגוד !!! תאספי את כוחותיך ותצאי לעולם הגדול מחכים לך הרבה גברים . ואולי תשקלי שיחות עם מישהו מקצועי זה ישפר את איכות חייך מנסיון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליאת

חיים חדשים
    18/01/2009

שלום לך רציתי רק להגיב כשאדם הקרוב אלינו בוגד באמון אם זה בגידה,כספים,וכו' קשה מאוד להתגבר על כך אמון זה הדבר הבסיסי ליצירת זוגיות ושותפות וכאשר האמון נסדק לא פשוט להתגבר על כך. חשבי טוב טוב אם זה האדם שאת רוצה לחלוק איתו את חייך אני מדברת מנסיון שאני ההייתי נשואה עם ילד בן חודשיים ותפסתי את בעלי בוגד ומרמה אותי כלכלית קמתי ועזבתי והיום אני נמצאת בתהליך גירושין וזה בכלל לא פשוט אך אני לא מצטערת לשנייה,את שלא נשואה יכולה רק לקום וללכת אדם שבוגד תמיד יבגוד אלא רק אם הוא יעבור טיפול וממש תבחיני שהוא רוצה להיות איתך הבטחות לא שוות כלום יש עוד גברים, בהתחלה זה קשה אך מתגברים וממשיכים הלאה בכל החלטה שתחליטי תזכרי שאת צריכה לחיות עם התוצאות ומגיע לנו את הטוב ביותר,אל תמעיטי בערכך שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהאמון נהרס

תמי אורן
    18/01/2009

ליאת שלום, כשהאמון נהרס אכן קשה מאוד לשקמו בפרט שיש רקע לחוסר מחוייבות וקשר סמוי שיצא לאור. לדעתי הנושא מידי מורכב שתוכלו לפתור אותו לבד ממליצה על טיפול זוגי שיעזור לכם לשקם את האמון ולבסס את היחסים ולבדוק מדוע חברך זקוק למערכות יחסים נוספות.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתמי

ליאת
    20/01/2009

אני לא מאמינה שהוא יסכים ללכת לטיפול.... לכן אני לא מעלה בפניו את האפשרות. מה בכל זאת אני כן יכולה לעשות כדי לשפר את המצב? ויותר מזה את המצב רוח שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

תמי אורן
    20/01/2009

ליאת שלום,
    אני ממליצה בחום שבמקרה שבן זוגך מסרב לטיפול שתלכי בעצמך. יעזור להבין את הבחירה שלך , את המניעים להשאר בקשר ולעשות בחירות ממקום מודע ושלם וכן לשיפור מצב הרוח.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לליאת

מייקי
    20/01/2009

אם הוא לא רוצה ללכת ליעוץ אז כנראה שמערכת היחסים הזאת לא מספיק חשובה לו. אם זה ככה תעזבי אותו. אם הוא לא מוכן להשקיע ביעוץ מה יש לך להשקיע בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

סיגי
    19/01/2009

למה את נישארת איתו.אני בטוחה שמגיע לך יותר טוב.אם ככה הוא לפני החתונה -מה תעשי כשיהיו לך ילדים.את צעירה חפשי מישהו שיאהב אותך ותחמצאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות וחוסר אמון במערכת יחסים-
    רוני
    17/01/2009

אני יוצאת עם גבר כבר במשך שנתיים, האהבה ביננו מאוד חזקה, אנחנו מאוד מתאימים באופי, תמיד מחזקים אחד את השני, תומכים, אוהבים את אותם הדברים, רוצים תמיד לחוות דברים יחד, המשפחות שלנו מתסדרות, הסקס מדהים, בקיצור הכל כמעט מושלם. לפני שהתחלנו לצאת וכשרק הכרנו היינו "ילדים" אני הייתי בת 18 והוא בן 20 והוא היה מאוד לא רציני ואהב סטוצים והרבה, אהב ריגושים ולא חשב בכלל על קשר רציני עם מישהי, אך לאחר שנה וחצי שהכרנו הוא החליט שזהו אני האישה שהוא רוצה לעצמו והתחלנו לצאת והגדרנו את הקשר רציני מאוד, אז הייתי בת 20 וחצי והוא בן 22. הבעיה הייתה שבעקבות ההכרות הראשונית שלי איתו היה לי חוסר אמון מטורף בו כי הוא בגד בי עוד לפני שהכל החל להיות רציני אך עדיין זה כאב לי והרגשתי מושפלת. הוא הבטיח לי עוד אז שהוא הגיע למסקנה שהוא רוצה קשר רציני והוא לא מחפש זאת יותר, הוא מצא אותי והוא לא רוצה להחליף אותי באף אחת והוא עצמו לא מאמין אפילו שהתאהב כך. בינתיים הקשר הלך ונהיה יותר ויותר עמוק ויותר רציני, אנחנו בני בית במשפחות אחד של השני, אנחנו מאוד קשורים והמשפחות מאוד קשורות לשנינו כזוג. אך לאורך כל הקשר גיליתי שקרים, הוא היה בחו"ל לפני כשנה ושם בגד בי (סטוץ מזדמן, לא משהו רגשי) בגלל החשדנות שבי הפכתי את העולם למצוא הוכחה וגיליתי דרך תמונות שאכן בגד בי, הוא הודה בכך, בכה המון, נשבע לי שאני האישה של חייו והוא מבין את זה רק אחרי כל הטיול הזה, שהוא הגיע לגיל שהוא יודע שאיתי הוא רוצה עתיד, שאיתי לא חסר לו כלום.. אהבתי אותו וסלחתי, אך חוסר האמון שבי המשיך והתעצם בעקבות מה שקרה, הפכתי לבחורה חשדנית הייתי בודקת אותו מאחורי גבו ללא סוף. יש לציין שכבר היינו מדברים על עתיד ביחד בכל התקופה האחרונה, ושוב לאורך כל התקופה הקשר ביננו היה מדהים מבחינת תקשורת ואהבה, הוא אוהב אותי באמת ברמות הקשות אהבה שאין לתאר, הוא מעניק המון, מפנק, עושה בשבילי המון, תומך, מחזק. אם החוסר אמון לא היה ברקע הכל היה מדהים. לפני מספר ימים גיליתי שהוא בגד בי שוב לפני כחצי שנה (שוב פעם סטוץ ולא משהו שמעורבים בו רגשות) הפעם לא יכלתי יותר קמתי ועזבתי, כבר עבר שבוע והוא לא מרפה, בוכה המון שולח לי מכתבים ומתנות, מתחנן שהוא מוכן לעשות הכל ושהוא מודע לבעייה שלו, והוא מוכן לעשות הכל הכל הכל כדי להתעלות על כך ושאני אחזור אליו. הוא רואה איתי עתיד ורוצה להתמסד. אין לי מושג מה עליי לעשות, אני אוהבת אותו מעומק ליבי והכי מדהים לי איתו בעולם אבל בעקבות מה שקרה הזעם שבי והחוסר אמון שיש לי לא נותן לי מנוחה וגורם לי להיות בחורה חשדנית עד מאוד, אני לא יודעת אם אוכל לרכוש שוב אמון אחרי שנפגעתי כל כך הרבה ולא יודעת אם באמת הפעם הוא ישתנה... מה יכול להציל לנו את הקשר?האם הוא באמת יוכל להשתנות ולהפסיק לבגוד בי? שוב, הוא כתב לי, אני מודע לבעייה ואני אעשה הכל כדי להתגבר עליה.הייתי מוכנה להלחם בשביל להציל את הקשר השאלה היא האם אוכל לרכוש אמון שוב?

הוספת תגובה

• בגידות וחוסר אמון במערכת יחסים

דליה שוורץ
    17/01/2009

רוני שלום,
    לשאלתך הספציפית האם תוכלי לרכוש שוב אמון התשובה תלויה רק בך וזאת תיהיה החלטה שלך אבל, מדברייך עולה שלבן הזוג שלך יש צורך תמידי בצלע נוספת. את המקודה הזו כדאי לבדוק יותר לעומק ולנסות להבין מאיפה נובע הצורך הזה. אני בהחלט ממליצה שתפנו יחד ליעוץ מקצועי שיעזור לכם להבין את מקור הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ מקצועי

רוני
    17/01/2009

איך אני מגיעה לייעוץ מקצועי? אני כל כך לא מבינה בעולם הזה... זה מביך אבל אהיה מוכנה לזה זה הסיכוי האחרון לקשר אודה לך אם תתני לי פרטים בקשר לייעוץ המקצועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ מקצועי

דליה שוורץ
    18/01/2009

יש סוגים שונים של ייעוץ כמו ייעוץ בפסיכותרפיה, ייעוץ זוגי אצל יועצים משפחתיים וייעוץ זוגי אצל מאמנים זוגיים.
    אם תכתבי מהיכן את בארץ אוכל לתת לך יותר פרטים.

דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ מקצועי- פרטים

רוני
    18/01/2009

מאזור המרכז אני חייבת מישהי או מישהו שממש יפגעו לנו במטרה, אני עם החוסר אמון והוא עם הבגידות... הוא רוצה להפסיק הוא רוצה רק אותי והוא מוכן לזה... אודה לך לפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של רוני

דליה שוורץ
    18/01/2009

רוני שלום,
    צרי איתי קשר טלפוני לפי הפרטים שמופיעים בעמוד הראשי של הפורום ואנסה לעזור לך למצוא
    ייעוץ מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר שלא סגור על עצמו
    יעל
    16/01/2009

שלום יש לי חבר מזה שנה וחודשיים ובחודשיים שלוש האחרונים אנחנו כל הזמן רבים והוא כל הזמן מחליט להפרד ממני ולאחר מכן שאנחנו נפגשים ואני לא מתייחסת הוא אומר שהוא אוהב אותי אבל צריך כמה ימים לחשוב על זה ובזמן של הפרידות הלב שלי נקרע מכל הכיוונים ואפילו ההורים שלי ראו אותי בוכה בכי היסטרי ואמרו לי בפירוש שהם לא רוצים אותו בבית שלהם לפחות לראות ואני סך הכול בת 17 ומרגישה כאילו אני לא אתנתק ממנו בחיים הוא מחליט מתי להפרד ממני שנוח לו לקרוא לזה אהבה? חבר צריך להיות תמיד איתי גם בריבים הכי ענקיים שיש אבל הוא תמיד מחליט לחתוך אני מרגישה כאילו אני אשאר במצב רוח של חרא תמיד אני יורדת בהכול בגללו והוא תמיד ממשיך בחיים שלו ללא השפעה על זה שאני יברח לו תמיד אצלי זה בראש מה לעשות? לתת לו עוד הזדמנות ולהבהיר לו מה אני רוצה ממנו ואם הוא לא מוכן לקבל את זה אז שלום ? כי אני מרגישה שהוא האחד והיחיד שלי ואמא שלי אומרת לי שאסור להיות עם האהבה הראשונה אבל אני מרגישה שהוא הנפש שלי מה לעשות תעזרו לי בהקדם האפשרי!

לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלא סגור על עצמו

הוספת תגובה

• חבר שלא סגור על צצמו

דליה שוורץ
    16/01/2009

יעל,
    את בת 17 ולא כתבת בן כמה החבר שלך ולכן אצא מתוך נקודת הנחה שגם הוא בערך בגילך.
    אני חושבת שבשלב ראשון את צריכה להחליט מה את מחפשת בחבר, מה בדיוק את רוצה בשלב הזה של חייך. אתם צעירים מאוד עדיין וקשה לגבש בגיל זה החלטה לגבי זוגיות. האחד והיחיד שמתאים היום יכול לא להתאים בעוד שנה ולכן אני מציעה לך לפני שאת נכנסת להגדרות גדולות כמן "האחד והיחיד" ו"הנפש שלי" חפשי את בו את הדברים הקטנים יותר שכייף לך איתם תהני ממה שבני זוג בשלב הזה של החיים יכולים לתת אחד לשני. במקביל נסי להסביר מה את מצפה ממנו. יכול להיות שהתפישה שלכם לגבי חברות שונה מאוד ואז את תצטרכי להחליט אם את מוותרת או לא אבל קודם כל הגדירי לעצמך מה את רוצה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סגור על עצמו

יעל
    17/01/2009

שלום אתמול הוא אמר לי שהוא חשב עלינו ושהוא צריך זמן היום נפגשנו והתחלנו לריב ולאחר שעה התחלנו להתחבק והכול והוא היום בטלפון אמר לי שהוא צריך קצת זמן הוא לא רוצה שאני אבוא אליו ולא כלום רק צריך זסמן כדי להיות בטוח שאנחנו לא נריב כמו אז ?" אני מרגישה על הפנים ואני מרגישה דחויה ואני מרגישה שהוא בכלל לא רוצה אותי ואני זאת שלוחצת עליו איך אוכל לגלות שאני כן חשובה לו ? אני יודעת שזה להפסיק לדבר איתו אבל אני פשוט סופרת את הדקות את השעות וכלום לא זז ואז אני נשברת ומתקשרת איך אני אוכל לעשות את זה בבקשה עזרה הלב שלי כואב ושורף וזה פשוט לא אוכל אותו כמו שזה אוכל אותי מה המאזן של האהבה שלנו כל כך שונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סגור על עצמו

דליה שוורץ
    18/01/2009

יעל יקרה,
    קודם כל את צריכה להיות סגורה על עצמך, להחליט מה את רוצה ואם את רוצה את מערכת היחסים הזאת. תכתבי לך על דף מה מערכת היחסים הזאת נותנת לך מה את אוהבת במערכת היחסים הזאת ומה את אוהבת בבחור הזה.
    תגדירי לעצמך איזה תכונות חשובות לך בחבר שלך. אחרי שתחליטי עם עצמך מה את רוצה יהיה לך יותר קל להחליט אם את בכלל רוצה אותו ואם שווה לך לסבול כ"כ או שהאפשרות להמשיך הלאה הרבה יותר טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חלי
    15/01/2009

שמי חלי בת 25 עומדת להתגרש פעם שניה יש לי 2 ילדים מנישואים קודמים הבעיה שנוצרה לי היא שבעלי הנוכחי לא יכול ליהיות עם הילדים שלי. הוא עזב את הבית בטענה שלא מתחבר אליהם ורוצה להתגרש. יש לציין שגם לו יש 2 בנות. הוא חושב שיעוץ לא יעזור לנו. איך לגרום לו לחזור, אם בכלל זה אפשרי? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זוגיות עם ילדים

דליה שוורץ
    16/01/2009

חלי שלום,
    בכדי שבן הזוג שלך יחזור את צריכה להבין מה הגורם שמפריע לו אצל בנותייך. מאחר והוא אב בעצמו אני יוצאתמתוך נקודת המחה שהוא מודע לתשומת הלב שילדים דורשים ולכן כדאי להבין מה בדיוק גורם לו לא להסתדר עם נוכחותן. שבי איתו ודברו, שאלי אותו איך הוא היה רוצה שהחיים שלכם יתנהלו עם הבנות, מה מפריע לו בנוכחות שלהן , מה הוא היה עושה אחרת. לאחר שתביני מה בדיוק גורם לו לחוסר נוחות תבדקי האם אלה בקשות סבירות מבחינתך לשינוי, בדקי האם את מסוגלת להוביל שינוי בהתנהלות של הבית כדי שגם בן הזוג שלך ירגיש נוח. לגבי יעוץ, בהחלט ייעוץ זוגי יכול לעזור, יעוץ זוגי מעניק כלים להתמודדות עם המצבים הבעייתיים שיש בבית ומאפשר להכיר טוב יותר את הצרכים אחד של השני.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת עזרה
    מאיה
    10/01/2009

אני אישה נשואה שהתאהבה (באובסיביות) בגבר רווק, אני רוצה וחייבת לצאת מזה!!! אני רוצה ללכת לפסיכולוג, או כול בעל מקצוע שמתעסק בתחום ויוכל לסייע לי, אני גרה באיזור הצפון אבקש חוות דעת של בעלי מקצוע

לקביעת תור
    סגירה
    אני חייבת עזרה

הוספת תגובה

• הודעה של: מאיה

עידית הוניגמן
    11/01/2009

תגדירי מה זה צפון ואשמח לעזור לך .איזור חיפה ..., גליל ... בכל זאת זה חייב להיות במרחק סביר

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידית

מאיה
    11/01/2009

אני מאיזור נהריה , אשמח אם תוכלי לסייע לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלים

עידית הוניגמן
    11/01/2009

להלן שימות מטפלים: חיים הר אבן049924903 בליץ פנינה 048765744 אני יודעת שיש תחנה מוצלחת של הקיבוצים עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידית תודה, איך מגיעים לתחנה של

מאיה
    11/01/2009

הקיבוצים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתגרשות
    דנסי
    07/01/2009

אני וחברה טובה מתגרשות , יש 2 ילדים לכל אחת בגילאים 3-8, וחשבנו שזה רעיון טוב לגור ביחד בתקופה הראשונה שלאחר הגירושים גם כדי להקל על ההוצאות החודשיות וגם כדי להוות תמיכה אחת לשניה (כאשר המגורים מעוגנים בהסכמות כתובות לפני). רצינו לדעת מה צפויה להיות ההשפעה הפסיכולוגית של המהלך הזה על הילדים.

לקביעת תור
    סגירה
    מתגרשות

הוספת תגובה

• הודעה של: דנסי

עידית הוניגמן
    08/01/2009

הי דנסי

אני לא בטוחה כמה לילדים זה יהיה טוב, מבחינתם זו התמודדות חדשה , עוד שינוי ,במקום שהם זקוקים בו לרגיעה לשמירה על איזו קביעות ויציבות ואתם צריכים לבנות את המסגרת המשפחתית החדשה שלכם של אמא וילדים.
    אני חושבת שעדיף ליצור מסגרת תמיכתית סביב ארוחות בילויים ולא מגורים.

כדאי שתתיעצי עם גורם טיפולי תוך התיחסות ספציפית לצרכים של הילדים שלך

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה מאוהבת בגבר נשוי
    ויקי
    06/01/2009

אני בת 33 כמשך שנתיים יש לי קשר אם גבר נשוי ..בהתחלה זה התחיל שיחות טלפון רבות +הודעות ..ומפגשים קצרים ולאט לאט המשיך לקשר טלפוני ומפגש אחד ל...אני מרגישה שאני לא יכולה בלי יום שיעבור לחשוב עליו ..מרגישה שרוצה לבלות ימים שלמים איתו ..כמובן ששננו יודעים שלא עוזבים את המערכת הנשואין הקימת...לא יודעת איך הוא נכנס לחיי ..אבל אני מאוד אוהבת את בעלי ... חשבתי מספר פעמים ננתק את הקשר ...אין לי את האומץ לעשות את זה...

לקביעת תור
    סגירה
    נשואה מאוהבת בגבר נשוי

הוספת תגובה

• הודעה של: ויקי

עידית הוניגמן
    06/01/2009

שלום ויקי

אם את מעלה את זה כנראה וסביר להניח שהדבר מפריע ומשפיע על חיי הזוגיות שלך , אני חושבת שאת חייבת להעזר בעזרה חיצונית על מנת לברר לעצמך מה את רוצה למה את נמצאת במציאות הזו ואז לקבל החלטות ולעשות בחירות נכונות לך .
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חכמה כבעלת ניסיון

צופית
    01/02/2009

חמודה, אני מבינה לליבך וכולי הזדהות כשאני קוראת את השורות שכתבת. יכולה לשתף ולהגיד שקרה לי דבר דומה וכמו שהמטפלת כאן כתבה לך, עליך לברר עם עצמך מדוע את שם. אצלי זה נגמר בשן ועין. תמיד חשבתי מה יקרה אם מי מהצדדים יגלה ואם חלילה תצא האמת לאור, איך אראה בעיניי סביבתי... מה יהיה על ילדי, מה יהיה עם בעלי....ובכן, זה קרה. אשתו גילתה, חברה שלה ראתה אותנו ביחד (במקרה לגמרי) ומאז חיי השתנו. היא נתמכה בתמונות ופתחה את הדברים על השולחן מולו. לגבי - מרגע שהוא אמר שאשתו יודעת, מה שעניין אותי זה לסיים את זה, להרפות ולשכח. עם כל הרגשות האהבה שהיו כלפיו, והיו רגשות עזים ואמיתיים כאלו שלא חשתי מעולם. הבנתי שזה מחיר כבד מידי עבורי וויתרתי. האמיני לי... אין לסיפורים האלו שחר של אמת, הכל אשליה. בריחה. המציאות שלכם לא תשתנה אם תגנבו כמה שעות של "ביחד", אתם עלולים למצוא את עצמכם משלמים מחיר כבד. אשתו הפגועה הייתה נחושה לבוא לספר לבעלי....להתנקם בי, היא התקשרה אלי ודיברנו, אמרתי לה שזה שבעלי יידע, לא יפתור את הבעיות שיש לה עם בעלה. שהם לא יהפכו החברים הכי טובים וקרובים אם היא תספר. מעבר לזה שבכיתי והתחננתי כי פחדתי. היא החליטה לוותר. אבל היום אני שבויה שלה. זה כאילו היא מחזיקה פצצה ביד. פצצה אמיתית. זה לא היה שווה את זה. לא לי ולא לו. הוא כבר לא דיבר כמו שהיה נוהג לדבר, הכל השתנה ברגע שהוא הבין מה הוא עלול לאבד. קחי את עצמך בידיים ועם כל הקושי תתנתקי, אלא אם יש בדעתך לגמור את הנישואין שלך בין כה. הביני - אני יודעת שאת עמוק בסיפור ואת חושבת שהסוף רחוק, ואף אחד לא יכול לגלות. אבל לשקר אין רגליים. יקירתי. האמיני לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והינה אני חוזרת,,מיואשת יותר מפעם.
    איילה.
    03/01/2009

תמי , הגבת לי ואמרת לי שיש משהו שמחזיק אותי להשאר איתו נכון באמת יש משהו, כי אחרי שנפרדנו הוא חזר אלי,בא אלי וטען שהיתה לו תקופה רעה והוא מוכן יותר להשקיע עכשיו,והוא גם התחיל להפתח עלי ולספר לי דברים, אני שכבר הרגשי שנגמר,חזר לי הרגש הזה שלא מרפה ממני ואמר לי תחזרי ,עשיתי טעות חזרתי. רציתי שנשאר ידידים וחזרנו לחברים. מה שמשאיר אותי איתו זה שאני יודעת שהוא הגבר היחידי שבאמת לא ביקש סקס אף פעם באף מקרה אני בתולה והנושא הזה מאוד רגיש לי, וזה מה שגורם לי לחשוב שהוא באמת אוהב. אבל האמתי,אולי הוא אוהב אבל אני עדיין מרגישה , שלא בא לי, ועכשיו אני לא יודעת, אני לא רוצה לפגוע בו.. מה לעשות? איך? האם להמשיך? אין לי כוח כבר,ואין לי זמן גם, ואני עדין מרגישה לבד במערכת היחסים הזאתי,עשיתי טעות נוראה..כי כבר לא אכפת לי. תעזרי לי מה לעשות מכאן? האם להגיד לו את זה?ואיך? איילה...

הוספת תגובה

• מיואשת יותר מפעם

תמי אורן
    03/01/2009

איילה שלום,
    כל עוד את לא תחליטי בינך לבין עצמך שמערכת היחסים הזו אינה מתאימה לך לא תמצאי את התשובות אצל אחרים. גם ברצון שלך להשמיע לו מסתתרת להערכתי מחשבה שאולי שוב הוא יצליח לשכנע אותך. יש שנפרדים בתהליך ארוך וכואב שכולל ציפיות ואכזבות חוזרות עד שעולה התודעה שהיחסים אינם עונים על הצורך ו/ אף מאמללים. אני שוב ממליצה בחום לפנות לטיפול זו הזדמנות נפלאה ללמוד על עצמך באמצעות היחסים האלה.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה משנה ,חברים. ידידים

רונן
    05/02/2009

שורה תחתונה שהוא לא חדר אלייך ואת עדיין בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    רינה
    03/01/2009

אני נשואה 25 שנים, לאחרונה גיליתי שבעלי בוגד בי עם חברה לעבודה, תחילה אמר שזה טלפונים ושיחות בלבד, הצלחתי לעקוב אחר ההתעשקות שלו במחשב וגיליתי את המייל החדש שפתח, ועיני חשכו, אילו דברים נכתבו ונעשו מאחרי גבי, מילים שאף פעם לא שמעתי, מילות אהבה, תשוקה, לאחר שהוכתי לו את ידיעותי הבטיח להפסיק את הקשר, ואמר שהיתה נפילה, לא יהיה יותר, אותי הוא אוהב, איתי הוא רוצה לחיות. החלטתי שאני אנסה להאמין לו ולא לפרק את החבילה, כרגע עומדים לפני חתונת הבן, בנתיים אני מרגישה שאם אני לא מתקרבת אליו הוא לא נוגע בי, כאשר אני שואלת מה קורה איתך הוא אומר שהוא מרגיש כל הזמן שאני עוקבת אחריו, וזה שקה לו הוא מבין אותי, לאחרונה הוא מתחיל בקיום יחסים וכשהוא מתחיל את החדירה הזין נעשה קטן, אני לא מבינה מה קורה הוא לא אומר הרבה , חי בעולם שלו לא יודעת אם עלי להמשיך להבין אותו, או שאני צריכה להתחיל לדאוג לעצמי.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• הודעה של: רינה

עידית הוניגמן
    03/01/2009

שלום רינה

מה שברור הוא שעצם הגילוי וההבטחה לא פותר את הבעיה אני לא מאמינה שנכון ואפשר להתמודד עםהבעיה בללכת הלאה ואכן את מספרת שהיחסים בניכם תקועים והדברים לא מדוברים אני חושבת שאם רוצים לצמוח מהמשבר זה רק דרך טיפול ואפשר לשקם את הקשר אבל אני לא מאמינה שאפשר ונכון לעשות את זה בלי עזרה מקצועית
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיקר חוות זעת מקזועית

נ--ת
    11/11/2012

ונכון מי כמו ה"מגיבה המקצועית" ע. ה. יודע! עוד כשהיתה צעירע היא עקבה אחרי אנשים בסביבתה למשל שכנים והודיעה לכל העולם שהם מתגרשים, גם כשלא היה בדל אמת בסיפור! אבל זה בטח נעשה משיקולי מקצועיות (עוד לפני שהיא היתה בתחום) וברררוררר שהיא לא התכוונה סתם לעשות רושם על אנשים על חשבון מישהו אחר! מה? זה לא ברור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה