פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאפון לילד בן 5
    ערן
    02/01/2009

שלום לכם, שמי ערן ואני בהליכי גירושין לפני סיום. יש לנו ילדה משותפת בת 5 שמאוד קשורה אליי, מערכת היחסים שלנו מאוד קרובה וחמה אך לצערנו הרבה, פרודתי מנסה בכל דרך שהיא למנוע/להאט/להזיק ל/ את הקשר בנינו ע"י הטלת איסור לשיחת טלפון בנינו אחת ליום בימים שהילדה לא נמצאת איתי. רצוי להוסיף שברגע שפרודתי היתה מבקשת דבר מה ממני אני נענה לה הייתי מקבל "צ'ופר " לדבריה ולדבר עם בתי. הנושא הנ"ל מאוד קשה לי מאחר ופרודתי יודעת שהילדה היא "עקב אכילס " שלי וככה היא מנסה להשיג דברים בקלות. אני מודה שלקחה לי תקופה מסויימת להבין את הדרך שלה להשגת דברים ,אך עצרתי זאת. לאחר שהבינה פרודתי שנוצר מצב שלא מרצה אותה החליטה להערים קשיים ע"י התניית השיחה שלי עם הילדה בכך שאני אקנה לה פלאפון... האם נכון יהיה לקנות לילדה בת 5 פלאפון???? אנא חזרו אליי עם תשובה שאני יוכל לפנות לגורמים המקצועיים שיעזרו לי להחזיר את " הטובה " שהאם עושה לי ולדבר עם הדבר החשוב לי ביותר בחיים. ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאפון לילד בן 5

הוספת תגובה

• הודעה של: ערן

עידית הוניגמן
    02/01/2009

שלום ערן
    כמובן שהיה הכי טוב שהתקשורת עם בתך תהיה פשוטה וישירה אבל במצב הקונפליטואלי בניכם נראה לי שאתה תצטרך להתיחס לטלפון לא כפי שמשתמשים בו בדרך כלל אלא כקו טלפון ישיר לבתך , אתה תצטרך לא לצפות שהיא תסתובב איתו אלא לבקש שהוא יהיה בחדרה כך שתוכל לדבר איתה לפני השינה הסידור הזה הוא די הרע במיעוטו והוא לא בהכרח פותר בעיות אבל אולי זה יוריד את פרודתך קצת מהצץ בכלל אם לא תבהל מזה שמרחיקים ממך את הילדה ולא תגיב למלחמה במלחמה אולי הפגיעות אצלה תרד והעינינים ירגעו תזכור שזו התקופה הכי קשה ואם תרפה אולי זה יהיה עדיף למצב הנוכחי אתה מפחד לאבד את בתך ,אתה לא תאבד אותה אם יש בינכם קשר טובזה יקח זמן עד שהדברים יתאזנו מחדש

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה
    ליאל
    29/12/2008

שלום שמי ליאל ,בחורה בת 21 ,יש לי חבר מזה כשנה והוא החבר הראשון שלי וכמובן הסקס הראשון שלי ,אני אוהבת אותו ואפילו אנחנו חושבים על חתונה בעוד שנתיים שלוש תמיד היה לי פחד מגברים שמדברים יותר מאשר מרגישים ,הכוונה שהוא אומר הרבה אני אוהב אותך וכו" ובכך הכל הרגש שלו מאוד סביר חשובה לי ההתיעצות הזו כיוון שלא הייתי בעוד מערכת יחסים ואין לי נסיון! אז ככה בזמן האחרון מנכר בי הרצון להתנסות עם גברים אחרים ולא שהסקס לא טוב או שאני לא מרוצה מהיחסים שלנו אלא ממש מפריע לי שחבר שלי היה עם כל כך הרבה נשים ואני הייתי רק איתו אני חייבת לציין שהוא ממש קנאי כלפיי ,אני מאוד גלויה איתו ומספרת לו הכל (אפילו את הרצון הזה) הוא אומר לי שלעולם הוא לא ייתן לי לעזוב אותו ,לפני חצי שנה שרציתי להפרד ממנו ,אמרתי לו את זה בטלפון והוא התחיל לבכות ממש כמו ילד קטן ,הוא עושה למעני המון מעל ומעבר ,העיקר שאני אהיה מרוצה ,אנחנו כבר שנה פלוס ביחד ולעולם לא עבר יום שהוא לא אמר לי שהוא מאוהב בי קשות ואני הכל בשבילו בחיים האלה ,כל הזמן אני שואלת אותו למה הוא כל כך אוהב אותי והוא אומר לי שהוא אוהב את האישיות שלי ואת היופי שלי והגוף שלי אני עדיין לוקחת את דבריו בערבון מוגבל וקשה לי להסכים איתם ב- 100% בעניין הקנאה אני קצת מתוסכלת ,היו לי הרבה הצעות לגבי דוגמנות והוא לא מוכן לשמוע על כך ,מבחינתו זה יגמור את הקשר שלנו (למרות שלא נראה לי שהוא מסוגל להפרד ממני) מציק לו שאני מחבקת גבר אחר או מנשקת בלחי ,הוא אומר לי שהוא לא מוכן שגבר אחר יגע בי אך מבחינת לבוש הוא לא מגביל אותי אני מפוחדת כי שמעתי הרבה שהגברים המכים הם אלה הקנאיים כשאני סתם מעלה את נושא היחסים שאולי יובילו לפרידה הוא כאילו המום "מה את רוצה להפרד ממני.? מה פתאום אני לא אתן לך אני שוב אציין שאני מאוד אוהבת אותו וכיף לי איתו אנחנו גרים ביחד כבר שבעה חודשים וזה רק חיזק את הזוגיות שלנו אך עצם זה שלא הייתי עם גבר אחר מאוד מציק לי (מצחיק כי לפני שנה רציתי שהראשון שלי יהיה גם האחרון) היחסים מפחידים אותי שאולי הוא לא באמת אוהב אותי ,למרות שכשאני אומרת את זה לאמא שלי היא אומרת לי שאני מגזימה אם הוא לא היה אוהב אותי הוא לא היה נותן לי לגור איתו ועוד על חשבונו (אני חיילת משוחררת) יש לי גם תחושה שמבחינת גבר מגיע לי יותר טוב ואנשים לא מפסיקים לומר לי את זה אני מאוד יפה (מציינת את זה רק לצורך ההתיעצות )רזה וגבוה ,מאוד חכמה ,לומדת כבר משפטים ,רוקדת ומשחקת בהצגות ,בקיצור לא חסר לי כשרון ויש לי תחושה שאני מפסידה אולי משהו יותר טוב אני לא יודעת כמה חברות יכולות להרוס מתוך קנאה ,אך היו מס' חברות שאמרו לי "עם איך שאת נראית את לא יודעת מה את מפסידה ,איזה גברים יש ,שמפנקים וקונים ועושים ומה לא? לי אין מקום להשוואה מעולם לא היה לי חבר אחר לא היה לי זמן בשביל זה לכן אני לא יכולה לדעת מה טוב ומה לא ! אני מבולבלת לגמרי

לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• דילמה

תמי אורן
    29/12/2008

היי ליאל,
    אכן מתאים שתהיי מבולבלת. את מאוד צעירה וזו מערכת יחסים ראשונה שלך לא ברור לי מה הסיבה שהתחייבתם שבעוד שנתיים שלוש תינשאו. אתם בתחילת הקשר תנו לדברים לזרום ולבחון אותם בכל מיני מצבים. על הקנאה יש לדבר ולעבוד על האמון. נכון קשה לקחת החלטה שהוא האחד והיחיד וכנראה שקולותיה של הסובבים אותך מתחברים לקול סמוי בתוכך. אל תתעלמי מהקול ותראי כמה מקום יתפוס ביחסים אם בכלל.וכ"ז כדי שתהיי בטוחה שלמענו תהיי מוכנה לוותר על הפנטזיה להיות עם גברים אחרים.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן
    לי
    28/12/2008

שלום רב, אני נשואה מזה 4 שנים ויש לי ילדה בת שנתיים. אנחנו בטיפול זוגי כבר חצי שנה. בזמן האחרון אני משברת עם גבר שמבוגר ממני ב-14 שנה אבל הוא מאד מושך אותי. אני הרבה מדברת איתו בטלפון. מה עושים? אני מתחילה לפתח רגשות כלפיו למרות שאני יודעת שלא יצא מזה כלום חוץ מבגידה. מה עושים?להתגרש? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    רומן

הוספת תגובה

• רומן

תמי אורן
    28/12/2008

לי שלום, אני מבינה מדברייך שאת בטיפול זוגי ממליצה בחום לפני כל החלטה להתייעץ עם המטפלת שלכם. במידה והנך מעוניינת בשיחה אישית בידקי זאת עם המטפלת כמובן בהסכמת בעלך. היא מכירה אותך טוב וגם את בעלך ואת הסיכוי לשיקום המערכת וכמובן תוכל לשאול אותך את השאלות הנכונות כדי שאת תגיעי להחלטות הנכונות לך. בהצלחה תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

רון
    24/05/2009

היי
    למה לרוץ ולהתגרש ?
    תחיי כרגיל אני בטוח שעם הזמן תלמדי או לוותר על התענוג הרגשי מהצד או
    לוותר עליו .
    בהצלחה .
    רון
    0577757754

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר להתנהגות תמוהה
    בתיה
    28/12/2008

כיצד יתחן שגבר בן 40 יתחתן עם אישה שהוא לא נמשך אליה כלל ולצפות שתסתדר איתו לאורך זמן ובכלל להתחתן רק בגלל שאימא שלו מצפה מנו להתחתן?ובמיוחד כשהאישה צעירה ממנו בשנים רבות?

לקביעת תור
    סגירה
    הסבר להתנהגות תמוהה

הוספת תגובה

• הסבר להתנהגות תמוהה

דליה שוורץ
    16/01/2009

ראשית, הכל יתכן, רבות ושונות הן הסיבות שאנשים חורים לעשות מעשים שונים ואין הסבר אחד לכל הבחירות האלה. קשה להבין ממה שאת כותבת על סמך מה את כותבת שהוא אינו אוהב וקשה להבין אם אכן הוא לא נמשך. בכל מערכת זוגית יש שני אנשים בעלי צרכים שונים ובעת בחירת בן הזוג יש ציפיה שבן הזוג שבחרנו יענו ויממש את הצרכים שלנו. לכן כדאי לבדוק מהם הצרכים של בן הזוג שלך, מה הן הציפיות שלו מבת זוגתו. לאחר שתדעי מה בדיוק הוא צריך במערכת הזוגית יהיה קל יותר להבין למה בחר להתחתן ולמה אין שביעות רצון במערכת היחסים הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין ואיומים
    אבי
    27/12/2008

שלום אני נשוי כשנתיים אני ואישתי תמיד רבים ולמרות שאני משתדל תמיד לרצות אותה יש מידי פעם ריבים קשים ביננו אני לא רוצה לפרק את הנישואים איתה אבל הגעתי למצב שאני כבר מתוסכל מכל המריבות שלנו ומפחד גם מלהביא איתה ילדים לעולם כי אני לא תמיד בטוח לגביה שאני מעלה את המילה גרושים היא ישר מאיימת עלי שהיא תהרוס לי תחיים וזה קצת מלחיץ אותי אני במצב עדין ומבולבל ולא יודע מה עלי לעשות מצד אחד אני רוצה להישאר איתה כי יש לה מעלות טובות ומצד שני כבר מתוסכל מכל המריבות הקשות אשמח לעזרה בעניין יום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין ואיומים

הוספת תגובה

• גירושים ואיומים

תמי אורן
    27/12/2008

אלי שלום,
    ממליצה בחום לפנות לייעוץ נישואין עליכם לעבור תהליך בו תבינו מה הם הנושאים הנפיצים אצל כל אחד מכם שגורמים למריבות כ"כ קשות. כמו כן חוויית האיום בודאי אינה תורמת למערכת היחסים לכן כאמור ייעוץ עשוי לעזור לכם להבין ולתקשר באופן שיהיה נכון לשניכם ולמערכת הזוגית.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת בלש טוב
    יעל
    26/12/2008

היי אני חושדת כי בעלי בוגד בי, למעשה אני כמעט בטוחה. מעוניינת לפתוח בהליכי גירושין ולצורך העניין מחפשת בלש טוב, שיוכל לעזור לי אל מול בית המשפט. חשוב לי שיהיה בלש טוב ומקצועי מאזור המרכז אנא- אם מישהו מכיר אודה מקרב לב לקבלת פרטים

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת בלש טוב

הוספת תגובה

• מחפשת בלש טוב

תמי אורן
    26/12/2008

יעל שלום,
    ממליצה לך קודם לפנות לעו"ד להתייעץ ולקבל ממנו המלצות לגבי בלש. כמו כן להתגרש אפשר תמיד צריך לבחון גם את המשבר כדרך לצמיחה .כרגע את כועסת ופגועה וזה אכן כואב מאוד אבל בוודאי לא הייתי ממליצה לך לקחת החלטה ממקום כזה.כמו כן ממליצה להתלוות ביעוץ מקצועי.
    בהצלחה תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת בלש טוב

יעל
    28/12/2008

פניתי לעו"ד הוא זה שהמליץ לי לפנות לבלש אין כאן שום מקום לצמיחה למשהו טוב לאחר משבר ניסינו הדברות מספר ומספר פעמים אין מוצא זוהי לא מריבה ראשונה ובטח שלא אחרונה גם טיפול זוגי ניסינו אין עם מי לדבר -בן אדם שלא מוכן להשתנות בכל זאת אני פונה למשתתפים בפורום אם אתם מכירים בלש טוב מאזור המרכז אני אשמח אם תעדכנו אותי בפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהמצא את המפתח להתגבר..
    איילה
    26/12/2008

שלום, אני שקועה במצב שאני כבר לא יודעת מה לעשות זה גובל כבר בכאבי ראש,בטן וכל דבר אפשרי. אני עם מישהו כבר 3 חודשים , ובחודש האחרון המערכת יחסים בינינו פשוט צנחה כלומר הוא הפסיק להתקשר , בא אלי רק 2 ,3 פעמים בשבוע, לא יוצאים לאף מקום, לא עונה לי לפעמים, נותן לי תרוצים כאלה ואחרים. החלטתי להפרד כבר מלפני שבוע על אף הקושי הרב,הוא בא אלי ניסיתי והוא התחיל לבכות, אמר שאני הכל בשבילו כמובן שנשברתי בתקווה שישתנה ואתן לו הזדמנות, אציין עברתי איתו הרבה וזה כבר הזדמנות 5 שלו. לא ראיתי כל שינוי אומנם הוא בא אלי אבל היחס שלו לא השתנה כלפי, לא אומר אני אוהב," רק כשאנחנו רבים.ומתווכחים. נמאס לי ואני לא יודעת איך לסיים את זה אני מפחדת , שיפרוץ בבכי כי הוא ריגיש, אבל באמת האדישות שלו לכל דבר הורגת אותי ואני לא מסוגלת. הוא לא משקיע ואני נותנת את הכל. איך אני נפרדת ממנו? איך אתגבר אני מפחדת להמשיך בלעדיו,מפחדת מהכול... בבקשה תעזרו לי,למה אני תקועה בבור ללא תחתית. תודה .איילה.

הוספת תגובה

• תשובה לאיילה

חיים חדשים
    26/12/2008

יקירתי את לא צריכה להיות במקום שאת נמצאת בו מגיע לך הרבה יותר אתם יוצאים רק 3 חודשים וכך הוא מתנהג .בהתחלה יש את החיזורים,מילות האהבה,את הכיף להיות אחד עם השני לפי מה שאת מספרת רק את משקיעה ועושה וזה כבר לקוי לטנגו צריך שתיים,הוא כנראה לא מספיק רוצה חבל על הזמן,וכאשר את אסטרטיבית ולא מוותרת אז הוא פועל על הצד הריגשי בכי והתחננויות זה קשה אך אם אתם רק בהתחלה ההמשך יהיה יותר גרוע צאי עכשיו ואני בטוחה שתמצאי לך בחור שיחזר אחרייך יאהב אותך כמו שאת ותהיי מאוהבת ונאהבת זה העיקר אל תתפשרי בהצלחה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שאמצא את המפתח להתגבר

תמי אורן
    26/12/2008

איילה שלום,
    פרידה היא קשה מאוד בכל שלב ובוודאי בשלב כ"כ ראשוני וכשניסיונות חוזרים ונשנים. ממליצה על טיפול ע"מ לבדוק למען עצמך מה תרומתך לתהליך וממה קשה לך להפרד.כי ולא הרגש יגבר על ההגיון. ברמה ההגיונית את מבינה שאין מוצא בקשר אבל משהו בקשר ניתן לך שקשה לך לוותר עליו.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפריד את הראש מהרגש זה קשה..

איילה.
    26/12/2008

בכל מקרה, תודה לכן, אני החלטתי להפרד ממנו ולהמשיך לבד עם כל הדמעות בנתיים הוא לא חזר אחרי ההודעה האחרונה שלי אליו שבאמת איאפשר ככה,ושזה חד צצדי. מקווה שלא יחזור כדי שיהיה לי יותר קל להתתמודד. תודה,וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה וחוסר תקשורת
    יעל
    25/12/2008

יש לי שאלה. אני מכירה זוג שנפרד וחזר כבר מס' פעמים, יש חוסר תקשורת, בגידות וריבים. וזה לא שהם זוג נשוי, הם זוג שנמצא ביחד 4-5 שנים למה זוג כזה ממשיך להתעקש ולהיות ביחד? מדוע ההכחשה.....? הרי ברור אחרי כל זה שזה הפך להיות הרגל ולא אהבה.....

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה וחוסר תקשורת

הוספת תגובה

• בגידות

תמי אורן
    26/12/2008

יעל שלום,
    יש הרבה סיבות גלויות וסמויות שבעטיין בני זוג על אף התנהלותם חיים יחד. לכן לא נכון לשפוט דברים מהצד כי רב הנסתר על הגלוי ברמה המודעת והלא מודעת של כ"א מבני הזוג.
    אם מדובר בחברים תקשיבי באמפתיה וללא שיפוטיות כשיהיה בלתי נסבל הם ימצאו את הדרך לעזור לעצמם.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבוגד הנבגד
    משה
    23/12/2008

אני נשוי 12 שנה + 4 ילדים סבלנו מקשיים בזוגיות גם בגלל קשר עוין של אשתי והורי לפני כ8 שנים ברגע של חולשה לאחר מריבה התחלתי ללכת ל נערות ליווי והתמכרתי- מאז נפגשתי מעל 100 פגישות כאלו . בחצי שנה האחרונה אשתי יצרה קשר באינטרנט עם גרוש בן 48 וזה התפתח לקשר יומיומי בטלפונים וSMS - לטענתה זו רק ידידות אך ראיתי בהודעות מילות אהבה וברור שהיא נמשכת אליו אך הם לא נפגשו עדיין - כיצד אוכל להציל את נישואי ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הבוגד הנבגד

הוספת תגובה

• הבוגד הנבגד

תמי אורן
    23/12/2008

משה שלום,
    ממליצה מאוד לפנות לטיפול זוגי ע"מ להבין את הצורך של שניכם לצלע שלישית במערכת היחסים.ולטפל בבעיות שלא נגעתם בהם לפני 8 שנים ובחרתם לברוח מהם כ"א בדרכו.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה
    בת
    22/12/2008

שלום, אמא שלי היא אשה נבגדת שבוחרת ,כבר שנים להמשיך ולחויות עם אבי,הבוגד. היא הלכה לפסיכולוגית בעבר שייעצה לה להתגרש -אך אמי כנראה לא מסוגלת ..או לא רוצה. אני מעוניינת להפנות אותה לקבוצת תמיכה (מפגשים פרונטלים ולא פורום באינטרנט) ששם תוכל להתייעץ ולדבר עם נשים במצב שלה ואולי גם עם איש מקצוע-כמובן שבתשלום היא לא מחפשת שישכנעו אותה או יעזרו לה להתגרש אלא תמיכה ושיחה תודה להמלצתך,שכן איינני חושבת שהתייעצות איתי, ביתה ,תוביל אותי או אותה למקום טוב יותר... תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה

הוספת תגובה

• תמיכה

תמי אורן
    22/12/2008

שלום לך בת,
    לגבי שאלתך אני לא מכירה מקום שאני יכולה להמליץ עליו המקיים קבוצות תמיכה לנשים במצבה.
    אני ממליצה לה לפנות לתחנה לייעוץ נישואין באזור מגוריה ולבדוק האם מקיימים קבוצות ישנן תחנות שמקיימות קבוצות. כמו כן, אני ממליצה על טיפול פרטני מבלי להביע דיעה או עמדה כי לשיטתי היא מזמינה התנגדות. אמך צריכה אוזן קשבת מכוונת לא שיפוטית ולא ביקורתית שתוכל לבחון איתה את הסיבות לבחירות שהיא עושה. ובכל מקרה עצתי לך את מכירה רק את הצדדים הבוגדניים של אביך כי אותם מספרת לך אמך אבל אף אחד לא נשאר בזוגיות מהסיבות האלה בלבד כנראה שיש באביך עוד צדדים לכן אמך צריכה להחליט ולך לא נותר אלא להיות קשובה או לא ולתת לה את כל המרחב לקחת את ההחלטות הנכונות לה בחייה.
    כמו כן לא הוגן שאמך בדרכה שמה אותך במקום של קונפליקט נאמנות שניהם הורייך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבוכים בנישואים
    אורנה
    21/12/2008

אנו נשואים מזה כ23 שנה מזה כשנה היחסים הדרדרו לשפל המדרגה. בעבר בעלי היה אדם אלים מאד שישב בכלא בגין אלימות כלפי וכלפי הילדים אך למרות הכל נשארנו ביחד. בזמנו תבעתי את בעלי בגין מזונות אך תמיד התחשבתי וריחמתי עליו למרות שמצבנו הכלכלי היה גרוע ביותר. כיום יש השלכות רבות בעקבות האלימות הפיזית בה נקט בעלי שהובילו למריבות רבות ביננו. בננו הגדול לא קיבל בעבר טיפול פסיכולוגי וזאת על פי המלצת פסיכולוג ממרפאת הנפש דרך בית הספר בה למד הפסיכולוג חזה שאם הילד לא יקבל שיחות מפסיכולוג בעתיד הוא ידרדר וזה מה שקרה. בעקבות זה ובעקבות התנהגות הילדים בבית הגעתי למצב שאני לא מסוגלת לשוחח עם בעלי אני מאשימה אותו במצב הזה ולא מסוגלת לקיים עימו יחסי אישות. בנוסף לכל הוא סובל מאין אונות ומקבל טיפול רפואי. אני סולדת ממנו ממראה החיצוני שלו ובכלל בראיה לאחור ששגיתי שנשארתי עימו וחושבת להתגרש ממנו אך היות ויש לי חמישה ילדים אני נורא פוחדת ומרגישה נורא ואיום שאני חושבת שאני אמורה לשכב עימו מה אני עושה בבקשה אני זקוקה לעזרתך

לקביעת תור
    סגירה
    סיבוכים בנישואים

הוספת תגובה

• סיבוכים בגירושים

תמי אורן
    21/12/2008

אורנה שלום,
    ממליצה לך בחום לפנות למרכז אלימות באזור מגורייך ע"מ לקבל טיפול פרטני בו תוכלי לבדוק מה משאיר אותך במערכת יחסים כה סבוכה אלימה וקשה ובעיקר ללא שום רגש חיובי אלא סלידה. אולי לכשתביני ותקבלי כלים ועימם תתחזקי תבחרי את מה שנכון לך.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לסייע לאחותי
    אלמונית
    20/12/2008

אחותי בת 38 נשואה 15שנה יש לה 5 ילדים כבר תקופה של שנתיים בעלה יוצא כמעט כל ערב טוען שזה לעסקים יש לו משרד פרטי של הנהלת חשבונות כל ערב יוצא חוזר בשעות 2 3 ואפילו 4 בבוקר לפעמים אפילו אומר לה שהוא צריך חופשה והוא נוסע לבית מלון פעם הוא אמר לה את השם של המלון והיא כל הלילה ניסתה להשיג אותו ולא הצליחה התקשרה למלון ואמרו לה שהוא ביטל את ההזמנה לפי כל זה אנחנו מגיעים למסקנה שהוא בוגד בה גם במשרד רומזים לה שיש לו משהוא עם המזכירה היו בינהם הרבה מריבות על זה אני חושבת שחאחותי במצב נפשי מאוד קשה מזה היא כל הזמן בוכה לנו לי לאחי אני המלצתי לה לשים בלש אחריו היא נורא מפחדת להישאר לבד אבל היא לו רואה את העתיד איתו מבחינת הנכסים חלק מהם כתובים על אמא שלו כמו כן הוא מזרים לחשבון הבנק של אמא שלו גם כסף לשמירה מה על אחותי לעשות אני מפחדת שהיא תשבר ותגיע לאבדון בבקשה עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה
    מנסה לסייע לאחותי

הוספת תגובה

• מנסה לסייע לאחותי

תמי אורן
    21/12/2008

אלמונית שלום,
    ממליצה מאוד לפעול בכמה מישורים האחד טיפול כדי להתחזק ומנגד להבין בינה לבין עצמה את הסיבות שנשארת במערכת היחסים והאם על אף מה שקורה עדיין בוחרת ומאיזה מקום בוחרת. מדברייך נשמע שבחרה מתוך פחד ותלות.כמו כן ממליצה לפנות לעו"ד העוסק בדיני אישות כדי שימליץ לה כיצד לנהוג כדי שתבטיח את עצמה כלכלית במידה ותחליט להתגרש.ואתם כמשפחה תהיו לה לתמיכה , חשוב מאוד בתקופות כגון זו שאחותך עוברת.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף
    רחלי
    19/12/2008

אני בת 25 התגרשתי פעם שניה לפני חדשיים הסיבה היתה שהוא רצה חופש והיה לו קשה עם ילדיי הינו נשןאים 7 חדשים עכשיו הוא מחיג אלי בוכה אנהי רוצה לחזור אלייך בבקשה קבלי אותי לחיקך אין חיים בלעדך וכו וכו אני לא יודעת מה לעשות הוא אומר שהשתנה מהקצה לקצה אך אני מפחדת ליפול שוב וחוץ מזה שאחים שלי ממש ל א רוצים אותו יותר יש לצין שיצאנו ממש קצץ לפני רק 4 חדשים אבל זה לא נראה לי הסיבה אני ממש בהתלבטויות כי אני לא יודעת אך הוא יתנהג באמת יכול ליהיות שרק רע לו והוא מחפש עןד פעם מקלט אצלי בבקשב עיצה תודה רחלי הינו גרים אצל אמא שלי והוא יש לו 2 בנות גם

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

תמי אורן
    20/12/2008

רחלי שלום,
    אני חושבת שהכל אצלכם מתנהל בדחיפות. חתונה גירושים וכו'. להערכתי ע"מ לבחון את היחסים מחדש חשוב להיות בתהליך טיפולי כדי לתת מקום ומחשבה לכל פעולה שלא תיהיה. אתם שניכם למודי ניסיון ביחסים וניסיונות שלא צלחו ויש דפוס שאתם משחזרים אותו צריך לבחון את הדפוס ובנוסף אל תשכחו יש גם ילדים כך שהאחריות כפולה ומכופלה. כדי לדעת האם מחוייבותו רצינית כאמור יש להתחיל בטיפול.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדית
    חיים חדשים
    18/12/2008

אני חושבת שאצלי זה קצת יותר מסובך משום שלא היה לנו חשבון בנק משותף ורכוש משותף ואני ההייתי בשבילו מטרה נוחה והתביעה של השכ"ד זה על צקים שלי בחתימתי קיבלתי כמה עוה"ד כי כל אחד עוסק במשהו אחר 1 גירושין2 זיוף צקים 3 תביעה מחברה סלולרית כשהמכשירים היו חתומים על ידי והוא השתמש באחד המכשירים ועשה הסכמים נוספים בלעדיי,אני לא יכולה לעשות איחוד תיקים משום שהבעתי התנגדות על 3 תיקים,אני פשוט יחכה מה יהיו ההחלטות אבל החלטתי על אסטרטגיה כדי לגבות מהנבל את החובות וזה לא דרך בית משפט אך חוקי לחלוטין תודה על ההקשבה נגשתי למשרד הרווחה ובשבוע הבא אני אמשיך את הטיפול יהיה בסדר בסוף אני אראה את נקודת האור שלי ביי וסוף שבוע מהנה יש תקווה.

לקביעת תור
    סגירה
    אדית

הוספת תגובה

• אדית חיים חדשים

תמי אורן
    18/12/2008

אדית, קראתי על מצוקתך אני חושבת שאת פועלת נכון קיבלת עצה מבעלת ניסיון. תפעלי בהתייעצות עם עוה"ד שלך בכל עניין ודבר. ושימרי על עצמך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    חלי
    18/12/2008

אני בת 31 נשואה +2 נשואה באושר בעלי הוא בנאדם מקסים נותן מעניק מפנק הכל... לאחרונה יש לי קשר אם גבר (לא נשוי) ונורא כייף לי לדבר איתו ...לאחרונה גם יזמנו כמה פגישות, ובפגישות התגלו גם שיש קצת רגשות ואני קצת פוחדת מזה... אני לא רוצה להסחף לתוך זה אבל ממש כייף לי לשבת איתו. הוא מפרגן לי כל הזמן. האם זה בסדר מה שאני עושה, או שזה נקרא עדיין בגידה? בבקשה תעזרי ... מה אני צריכה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• אלמונית

תמי אורן
    18/12/2008

אלמונית יקרה,
    ממליצה לך בחום לבחון מה הסיבה שאת בקשר הזה . מה על אף היות בעלך איש מקסים ומעניק עדיין חסר שאת מחפשת מחוץ למסגרת הנישואים. הפנייה שלך לעזרה באה ממקום שאת מבינה שהקשר עשוי לסכן את נישאייך אז בידקי ראשית עם עצמך ותעזרי במידת הצורך.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חלי
    18/12/2008

אני מודה לך על תשובתך המהירה... רציתי רק להגיד שלא היה בינינו קטע מיני אלה רק החזקת ידיים ואני ממש לא חושבת שיהיה מעבר לזה. ברגע שאני נמצאת איתו ושאני חוזרת לבעלי זה נותן לי מרץ להיות איתו.. אני לא מבולבלת ואני רוצה את בעלי מאד. פשוט הקשר הזה לשבת ולדבר עושה לי טוב. זה גרוע... משהו לא בסדר? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

תמי אורן
    18/12/2008

אלמונית שלום,
    עצם העובדה שאת מכניסה צלע שלישית היא בעייתית. אין ספק שזה יגרע מהאינטימיות שלך ושל בעלך מעצם היותה ברקע בין עם מין או בלי מין.לכן שוב ממליצה על טיפול שיבהיר לך את הצורך בצלע שלישית.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית יקרה

אסף
    18/12/2008

אל תיבהלי יותר מדי אם אגיד לך שזאת ,לדעתי כן בגידה. כמו שאמרתי פעם בגידה זה לא רק סקס. אבל יחד עם זה אני חושב שמבחינתך את מצאת בסך הכל חבר. כמו שלבעלך יש חברים שכיף לו לדבר איתם כך גם לך. רק שאצל בעלך זה חברים ואצלך זה חבר. הסיפוק שאת חשה כשאת אחרי הפגישה עם הבחור לדעתי מקורו לא בתשוקה מינית וגם לא ברגשי אהבה אלא בצורך בסיסי לפגוש אדם שאת חופשיה לדבר איתו על מה שבא לך בידיעה שהוא מקבל אותך כמו שאת. סביר להניח שהבחור הוא איש שיחה נעים. אז אל תבלבלי בין מאהב לחבר. יש לאישתי חברה שהיא חברה הכי טובה שלי ואיתה הרבה יותר כיף לי לשבת על קפה ולדבר מאשר עם אישתי אבל אין ביננו שום דבר מעבר לזה. אבל תזהרי כי את מסכנת המון בקשר הזה. אם הדבר ייודע לבעלך לכי תוכיחי שזה באמת רק חברות. המחיר שתשלמי יהיה יקר. יקר מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לק.

חלי
    21/12/2008

אני מאד מאד מודה לך , אני מודעת לזה שזה מסוכן, אני באמת חושבת שהקשר הזה הוא חולה ואני צריכה להפסיק למרות שיהיה לי קשה כי באמת באמת כייף לי לדבר איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהני מהחיים.... ושימרי על המישפחה

תכירי
    31/12/2008

מים גנובים ימתקו......בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה