פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברי טוען שבגדתי בו
    דורה
    24/03/2009

לאחר חודש חברות אינטנסיבית ואוהבת,אני וחברי רבנו על דבר טיפשי שבעקבותיו עלינו לדירתי בלי לדבר זה עם זו.לחברי אין כרגע רכב,ואני זו שהבאתי אותו אליי.
    אני מהיותי פגועה ממנו,לא ניגשתי אליו ונכנסתי לחדר אחד בעוד הוא נכנס לסלון הדליק טחויזיה ולא ניגש אליי.כעבור מספר שעות נרדמתי,כשהוא עדיין בסלון.בבוקר שהתעוררתי לא מצאתי אותו.הוא הלך.בלי להגיד לי כלום.אני הבנתי את העזיבה שלו כפרידה סופית.אז כעבור מספר ימים התחלתי ליצור קשרים עם בחורים מהפייסבוק שהתחילו איתי דרך הפייסבוק בעבר,ונשארנו ידידים כי לא הייתי פנויה.אז נפגשתי עם 2 מהם.סתם פגישות ידידתיות בלי שום מגע או משהו בסגנון. כעבור שבוע הוא הגיע אליי בטענה לקחת את הדברים שלו והיה אצלי ידיד,כשהחבר גילה שהוא ידיד מהפייסבוק,הוא טען ששמרתי אותו על אש קטנה ושבגדתי בו.לטענתי זה לגיטימי לנסות להפוך קשר ידידותי למעבר אם אין לי חבר והוא לא מקבל זאת.אני אוהבת אותו ולא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברי טוען שבגדתי בו

הוספת תגובה

• חברי טוען שבגדתי בו

תמי אורן
    24/03/2009

דורה שלום,
    מאחר ואתם מכירים רק חודש קשה להגדיר כאן איזה שהיא מחוייבות . לכן הייתי נמנעת מהגדרות האם מדובר בבגידה או לאו בכל אופן במידה ונוכחת לגלות שהנך אוהבת את חברך תעשי כל מאמץ להחזירו אלייך ותנסי להבין מדוע ראה את מעשייך כבגידה.תגלי אמפתיה לרגשותיו גם אם אינך רואה בקנה אחד את דיעותיו לגבי מעשייך.מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחד מפרידה
    רון
    24/03/2009

שלום, שמי אלעד, אני בקשר עם בת זוגתי כבר כמעט שלוש שנים. לפני שנה וחצי היא נפרדה ממני, הייתי שבור לחלוטין, כי היא הייתה הכל בשבילי, ללצורך העיניין אנחנו בני 18. היינו כל הזמן ביחד והזנחנו את הסובבים, זה בדיוק היה לפני השביתה. היא נפרדה ממני כי הייתי קנאי, הייתי שבור חודש שלם, לא תיפקדתי ופשוט ללא עיכלתי את זה. אחי חודשיים הזמן עשה את שלו, אבל לעולם לא הפסקתי לאהוב אותה. היא זאת שלימדה אותי הכל, הייתי הראשונה שלי בהכל (לא שכבנו). לאחר חצי שנה שלי היה חברה חדשה ולה היה חבר חדש (נהיה לה חבר שבועיים אחרי שהיא נפרדה ממני ), היינו אז כמעט שנה וחצי...)מה שכן ממש לפני הפרידה היא נכנסה לחוג של כושר קרבי...ועד שהיא נכנסה לשם לא היו לה ידידים או משהו, כי הייתי קנאי...נכנסה למסגרת חדשה. חזרנו ללימודים כי השביתה נגמרה וחזרתי שונה, מלא בטחון עצמי (מה שבאסה זה שהיא למדה בכיתה שלי...נחשבנו לזוג הכי ששומעים עליו בשכבה)... היא התחילה לפלרטט איתי, ולנסת להחזיר אותי אליה בחזרה..היא נפרדה מחבר שלה..וסיפרה לי. היא הייתה הדרב הכי מתוק בעולם באותה תקופה...וחזרנו. מאותו זמן הכל השתנה, הקשר התחזק, שכבנו (ראשון של שנינו), יחד כל הזמן, עשינו טיול לחו''ל צימרים עבודה ביחד וכו'. לא היה גבול לאהבה. אבל היא התחילה לקחת אותי כמובן מאליו מאז שנהייתי פחות נוקשה איתה.. הגיעה הזמן והיא התגייסה...פחדתי נורא מיזה.כי אני רגיל לראות אותה כל הזמן..היא אמרה שאין לי מה לדאוג מבחינת בנים..כי היא ילדה מיוחדת..היא נחשבה ל"פצצה" של השכבה...ילדה הכי יפה בעולם ולא בגלל שאני אוהב אותה..ככה חושבים.. ואנחנו לא מפסיקים לריב..לפני כמה ימים היא אמרה שהיא מבולבלת ולא יודעת אם היא אוהבת אותי.. ועכשיו אני מתגייס לקרבי. והיא נכנסת לבסיס חדש ותצא פעם בשבועיים...ואני נורא מפחד..שהיא תכיר בנים..גם ככה היא אומרת שהיא בקושי חושבת עליי..אותה בחורה שכעסה שאני מאחר ב5 דקות כי ב5 דקות האלה היינו יכולים להיות ביחד..אותה אחת שלחצה עליי שנטוס וניסע לכל מיני מקומות...אותה אחת שאמרה לי שהלוואי והייתי רק שלה לכל היום...(כל זה לפני הגיוס).ועכשיו טוב לה בצבא..היא שנאה את מסגרת הבצפר..לא אהבו אותה שם...ובצבא כולן אוהבות אותה.. ואני שבור...אני לא רוצה שנפרד..אני לא רוצה שיהיו לה בנים אחרים...רק על המשחבה שהיא יהיה לה מישהו אחר והוא יגע בה אני רועד..היא הכל בשבילי..ותמיד חשבתי עליה לפני..והייתי עושה הכל בשבילה... מה אני עושה?

לקביעת תור
    סגירה
    מפחד מפרידה

הוספת תגובה

• פוחד מפרידה

תמי אורן
    24/03/2009

אלעד שלום,
    פנייתך נוגעת מאוד ללב. אהבה ראשונה היא תמיד עוצמתית , חווייתית ומסרבת להכיר במציאות כי המציאות כרגע דורשת מכם לצאת מהבועה הסמביוטית. ואין ספק שהבועה נעימה ובעיקר לא מעוררת קנאה כי קרובים ונמצאים האחד בתוך השני. וכיום המרחק שנכפה עליכם מעורר פחד מפרידה ובטח גם קנאה נוראית. אם אתה אוהב אותה באמת תפרגן לה שטוב לה, תהנה מכך שהיא מעשירה את חייה . להערכתי ככל שתגלה סימני קנאה ומחנק היא תברח כי היא כרגע רוצה להתנסות גם במרחב משלה שאין לך פיזית מקום שם אבל אם תפרגן כאמור היא תשתף אותך ותיהיה חלק מעולמה. וכמו כן היחסים כיום נמצאים במבחן המציאות יש שהמרחק מקרב מאוד ויש שהמרחק מרחיק. כמו כן יש לקחת בחשבון שבגיל הזה משתנים ויכול להיות גם הבחירות. אני מאחלת לך גיוס קל ונעים ככל שניתן. אתה לומד פרק חשוב בחיים לדעת לקבל שיש דברים מדהימים שמסתיימים ואולי לא. וחשוב לדעת להרפות כדי שיהיה לה את הפניות לבחון שוב את היחסים.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רון
    24/03/2009

תודה רבה על התגובה.
    אבל אני חושב שזה יותר מיזה.נקשרתי אליה, היא יודעת בדיוק איך אני במיטה,מה אני אוהב.. היא אוהבת אותי כמו שאני, יותר נכון אהבה...עכשיו היא מבולבלת.
    אני נורא מפחד, שעכשיו גבר אחר יזכה בה שם, ובסוף יצליח, רק בגלל המרחק, זה כזה כואב שרק בגלל הצבא קשרים נהרסים, מצד אחד אני חושב שהיא האחת, מצד שני אני חושב שאני יכול למצוא מישהי שתאהב אותי יותר...
    יש לי חוסר מוטיבציה לצבא רק בגללה..אני חושב עליה כל היום ומתבאס....
    ונכון, אל תחשוב עליה וכו'...אבל אני לא מצליח..זה יותר חזק ממני. אני ממש אוהב אותה ומפחד מהלא נודע...שמישהו יתאהב בה קשות...וזה כבר קרה מלא פעמים...והיא תרצה לנסות..
    כי אולי בדיוק נהיה בריב או בהפסקה...אני לא רוצה..
    אני יודע שאין תשובה קסם...אבל אני שבור מהלא נודע...בא לי רק לחבק אותה על אי בודד ולמלא את החסר שחסר לה..
    הלוואי והיא פתאום תבין שאין עליי...איך אני גורם לזה?
    כי נמאס לה לדבר על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליח לשכוח עזרה
    רון
    24/03/2009

חשדתי שלאשתי יש מישהו. לפני 3 שנים קראתי צט שלה עם אדם נשויי ממקום העבודה שלה וחשכו עיניי. היא הכחישה שהיה קשר מיני כלשהו והכל מסתכם בצט שקראתי. לפי הצט זה די קשה להאמין לה אך היא נשבעה כמובן בכל היקר לה ובהוריה שאכן כך היה והצט היה היסחפות שלה ומלבדו לא היה שום דבר. ניסיתי להתגבר ולהמשיך , הדחקתי אך הדבר צף ועלה כל הזמן במשך השנים . לאחרונה זה הגיע למצב שזה פוגע בתפקודי. היא דבקה בגירסתה המקורית יש לציין. יש לנו שני ילדים. לא יודע מה לעשות , איך אפשר לחשוף את האמת? איך אפשר להתגבר ולהאמין?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לשכוח עזרה

הוספת תגובה

• לא מצליח לשכוח

תמי אורן
    24/03/2009

רון שלום,
    לבסס אמון לוקח שנים להרוס אמון צריך רק צ'ט אחד כפי שאתה רואה ובוודאי חווה מאז. אני ממליצה לדבר ע"כ בפתיחות עם אשתך כדי שביחד תחשבו איך אפשר לבנות מחדש את האמון. יתכן שהיא תצטרך מתוך הבנה לשתף אותך במעשיה כדי שאתה תוכל להרגע אבל צריך את שיתוף הפעולה של שניכם והאמפתיה שלה לתהליך כשם שאתה תצטרך להבין את הקושי שלה להיות כרגע תחת מעקב שלך ובמצב של העדר אמון . במידה וכל זה לא מצליח בכוחות משותפים ממליצה לפנות לטיפול זוגי.
    בהצלחה
    תמי אורן 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף עזרה בגירושין
    אלכס
    22/03/2009

שלום רב אנחנו הגענו להחלטה להתגרש , ישנה הסכמה משני הצדדים והכול כבר חולק כאשר אין ילדים . האם אפשר לעשות את התהליך בלי עורך דין ? התחתנו בחתונה אזרחית .

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה בגירושין

הוספת תגובה

• דחוף עזרה בגירושין

תמי אורן
    22/03/2009

אלכס שלום,
    אם הגעתם להסכמה לבד והיא חתומה על ידכם עליכם לפנות לבי"מ לענייני משפחה לקבל תוקף של בי"מ להסכם ולמיטב הבנתי גם אם נישאתם נישואים אזרחיים התרתם מתבצעת בבית הדין הרבני. אבל מאחר ואינני עורכת דין בדיני אישות ממליצה להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה
    ריינה
    20/03/2009

שלום רב, אני פונה אליכן בשם חברה טובה שלי שמרגישה כי בן זוגה (הם לפני חתונה) בוגד בה. הסיפור מתחיל בכך שמהתחלת הקשר שלהם הוא לא הפסיק לדבר איתה על בחורות יפות שכן הוא עובד עצמאי ובתהליך היומיומי שלו הוא פוגש המון נשים. הוא תמיד מתרברב בכך שמתחילות איתו נשים יפות ורוצות לשכב איתו ולבלות איתו והוא משום מה תמיד מרגיש צורך לספר לה על זה - למרות שהוא יודע שזה מכניס אותה לחששות ופחדים. במהלך הקשר היא ציינה בפניו שיפסיק לספר ולדווח לה על כך והוא בתקופה האחרונה די ישתפר בנושא אך הצחוקים שלו תמיד קשורים איכשהו לסקס וללקוחות שלו. בניהם הסקס לא הכי שופע ומספק שכן הוא תמיד אומר לה שסקס זה לא בראש מעיניו, היא בהחלט מבינה מהכרותה עימו שהוא א-מיני וכך היא גם מרגישה איתו במהלך הסקס. מה שמביא אותי אליכן הוא שהפעם קרה מקרה: היא התכווננה לעשות כביסה ובאחד מתחתוניו היו סימנים של זרע. כששאלה אותו על כך הוא ציין בפנייה שהיא פרנואידית ושאינו מעוניין לשוחח עימה על כך. הדבר מטריד את חברתי המון וזה לא יוצא לה מהראש. היא חושבת שאולי במהלך שיגרת העבודה שלו, אולי נכנסה אישה יפה וזה גרם לו להתחרמנות מסויימת וכך יצא לו שפיכה מסויימת על התחתון. האם זה אפשרי???? בואו ניקח בחשבון שלא היה מגע מיני או שפשוף מסויים, אלא הסתכלות נטו בבחורה היפה. בבקשה חברות תעזרו לי לענות לה... האם יש כאן חשש לבגידה? האם קיימית אצל הגברים סוג של שפיכה ללא מגע מיני מסויים? האם גבר יכול לשפוך ממחשבה בלבד? מחכה למענה מכן ותודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• ריינה

אסף
    21/03/2009

תגידי לחברה שלך שתרגע. בסך הכל מדובר באדם די מסכן .נכון שהוא פוגש המון בחורות אבל אני מוכן להתערב שאף פעם לא היה לו קשר מיני איתן למרות שהיה מאד רוצה. ההתרברבות שלו באה כדי להסתיר את חוסר הבטחון והערך העצמי הנמוך שלו והוא מספר לה את זה כדי שהיא לא תחשוב שהוא לא מוצלח עם נשים. הוא חייב להתרברב כי בתוך תוכו הוא מרגיש שהוא לא מצליח עם נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

תמי אורן
    21/03/2009

ריינה שלום,
    את מעלה כאן שאלות מאוד מהותיות ונושא מאוד משמעותי שעשוי להשפיע על הזוגיות. את מציינת שבן זוגה של חברתך א- מיני והוא מנגד מדבר רבות על חיזור של בחורות אחרות יתכן כי הנו מסתיר דבר מה משמעותי ביותר ביחס למיניות שלו ומטשטש את זה בדיבורים מעוררי הקנאה. ולגבי השאלות האחרות כמובן שאפשר גם אפשר אבל זה לא הנושא העיקרי העיקר לעלות על הבעיה המהותית של מידת המיניות של החבר של חברתך טרום הנישואין. נכון שהשלב בו היא מצוייה מקשה לבחון בבהירות נושא כזה מאחר וקיים הצורך הטבעי לראות הכל בורוד. אבל לא כך נשמע. ממליצה לה או לשניהם לפנות לייעוץ ולהעלות את הסמוי לגלוי מבעוד מועד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא, עזרתכם..
    !
    18/03/2009

שלום רב, אני בחורה בת 21,, דתייה, נשואה כחצי שנה. לבחור טוב, עדין שמאוד אוהב אותי. כבר 3 חודשים אנחנו בטיפול מיני בשל ואגיניסמוס שלי, שרגע מתברר כלא יעיל. אני מאוד מעריכה את בעלי ומודה לו על הרבה דברים שעשה למעני, אולם אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו ושאין בינינו קשר נפשי עמוק. הבעיה החמורה היא שאני מתחילה לחפש קשר נפשי (לא מיני!, כרגע) עם גברים אחרים. ואני חוששת שזה יוביל לבגידה. אני לא רוצה להפסיד את בעלי, ויודעת שאם הוא יגלה הוא מאוד יפגע ולא יסלח לי לעולם. אבל הרצון שלי להקשבה, לחום, לחיזור , ללהט וליחסי מין מספקים - חזק מהכל. אנא, עיזרו לי! תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אנא, עזרתכם..

הוספת תגובה

• בעיה נפשית מובילה לבעיה גופנית.

איל
    19/03/2009

לא ברור למה בכלל נישאת לגבר שאין לך שום משיכה אליו, אבל כמו שזה נראה הבעיה המינית שלך נראית קשורה לבעיה הנפשית ואולי תוצאה שלו, כדי להגיע לאינטימיות גופנית מספקת, יש צורך באינטימיות נפשית, אצל אנשים מסויימים, ואת שייכת לאנשים אלו. יחד עם זאת יכול להיות שאת סובלת מוואגיניסמוס בלי קשר לכלום, אבל קודם צריך להתחיל עם זוגיות שיש בה משיכה ותשוקה הדדית. מה שאתם צריכים זה אולי יעוץ זוגי, ולא מיני ,כדי שיעזור לכם למצוא חיבור, אבל התחושה שלי, שעדיף לשניכם להתגרש, כי להתחיל את הזוגיות ממקום כזה, בגיל כזה זאת טעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא, עזרתכם..

מיכל פאטל
    19/03/2009

שלום רב לך,פנייתך נוגעת מאוד לליבי.המודעות העצמית שלך למצב היחסים שלך עם בעלך ולתחושות שאת חווה בקשר עמו מחד, והיעדרם של מרכיבים מהותיים בזוגיות שלכם ראויה לתשומת לב וטיפול ממוקד.הצורך שלך לחום, להקשבה , לחיזור ויחסי מין מספקים- הינם לגיטימיים לגמרי, ומהווים יסודות חיוניים ביותר לקיומה התקין של כל מערכת זוגית.
    החשש שלך שהחיפוש בקשר נפשי עלול להוביל לבגידה הגיוני ואכן מדאיג. מאחר ואת גם מתארת את בעלך כבחור טוב ,איכפתי ואוהב אותך,אני ממליצה לכם לקבל ייעוץ מיקצועי זוגי. ייעוץ כזה עשוי לסייע לכם בקבלת כלים, ומיומנויות שחסרות לכם למשל בנושא התקשורת ביניכם, הצורך ומודעות ,בהקשבה הדדית הפגנת רגשות ועוד.בטיפול תוכלו ללמוד כיצד להביע רגשות, להעלות ולהתדיין עם בעיות, תיסכולים, מצוקות, וצרכים.אין ספק שיש לך צורך אישי לביטוי רגשי אשר כעת אינו מקבל מענה.קרוב לודאי, כי מענה על צרכים אלו ישפר את מערכת היחסים המינית ביניכם.
    חשוב לי להדגיש ,כי יש בידיכם את היכולת לשפר ולשמר את המערכת הזוגית- כדאי שתיפעלו למענה בהקדם האפשרי ותימנעי ממעידות מיותרות שלהן כאמור את כבר מודעת היטב.
    בהצלחה לכם!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית. נייד:050-5475155.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתמי אורן
    אפרת
    17/03/2009

תמי שלום, תוכלי לרשום לי בבקשה את הטלפון של רננה זוארץ המתעסקת בגישור (קיבלתי את השם מעידית הוניגמן) כשאני מתקשרת למרכז שלכם יש הודעה של קו שאיננו מחובר תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לתמי אורן

הוספת תגובה

• אפרת

תמי אורן
    21/03/2009

היי אפרת,
    בהתייחס לבקשתך מספר הטלפון של רננה זוארץ הוא 0504808283 מצטערת שלקח זמן למענה אני מקווה שלא אחרתי את המועד.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזונות וחשבונות
    גדי
    16/03/2009

אני ואישתי על סף גירושים. שכרנו דירה יחד ולפני הנישואים שאורכם חצי שנה, הפקדנו כל אחד מאיתנו 20 אלף לחשבון משותף. אישתי מאז הנישואים לא עובדת ובחשבון הזה נותרו 15 אלף. לשאלתי: אישתי פתחה בהליך של מזונות האישה על סה"כ 4000 ש"ח כשמשכורתי עומדת על 10 אלף לחודש. וזאת על מנת לסחוט אותי לגירושים שהתנאים יהיו טובים יותר עבורה ולא מוכנה לשלם מהחשבון המשותף את החשמל, המים והארנונה האים אני יכול לעשות משהו כנגדה? דבר נוסף אצל בעל הדירה ישנו ערבון כספי של 10 אלף מכל אחד מאינו, האים אני יכול לבקש מבעל הדירה שיקח מכסף הערבות את תשלומי החשמל וכדומה? תודה מראש. גדי.

לקביעת תור
    סגירה
    מזונות וחשבונות

הוספת תגובה

• מזונות וחשבונות

מיכל פאטל
    16/03/2009

שלום גדי,
    ראשית, אופי השאלות שלך גדי איננו מתאים לפרום זה. אלו שאלות שעליך לשאול עו"וד.תוכל לפנות ללשכות האיזוריות של שי"ל למשל או כמובן לעו"ד באופן פרטי.
    הדברים שאתה מביא מעלים אצלי תמיהות:מדוע כל כך בוער לכם להתגרש, כבר לאחר חצי שנה בלבד? האם אין טעם לבדוק את הקשר שיצרתם, את הקשיים,אי- ההסכמות וכד' לפני שממהרים לפרק את הקשר? על-פניו, לא נראה ששקלתם דברים בכובד ראש, לעומק ובאופן רציני.
    אני ממליצה על מחשבה שנייה, לקחת אחריות ולבדוק מה חלקו של כל אחד מכם בכישלון מערכת היחסים הזוגית.
    בהצלחה.

מיכל פאטל- יועצת זוגית.
    נייד:050-5475155

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבר שלי - המכתב שחשף את אשתי
    גברי
    15/03/2009

לגבר שלי שיש בו כפי שמיד קלטתי והידיעה הולכת ומתעבה - שילוב מופלא של עדינות, רוך, אהבה, יחד עם עוצמה גברית נוכחת בוטחת בשלה ושלווה! לנסיך שלי (המילה "שלי" נמחקה במקור בקו) שנתן לי נשיקה ועורר אותי לחיים! נהנית מכל רגע, ומכל רובד. מלהחזיק ידיך, להסח (כך במקור, ומחוק בקו), לצחוק, לשתף, לבכות, לגעת, לה (כך במקור, ומחוק בקו), לשיר, ומקווה שיהיו עוד הרבה... אתה גורם לי ל עוררת בי קירבה אין קץ אינטימיות, תשוקה עד כדי קושי להכיל אותה! את מלוא עוצמתה. הקשר אתך הוא המתנה היקרה ביותר עבורי. אם אתה הוא גורלי אם אתה שלי למה רק חלק קח כבר את כולי זהו. לפני שבוע, את זה מצאתי ב-07:40 באוטו. בכתב היד של אשתי. היה לי ברור שאני לא קבלתי מכתב זה, וכי לצערי הוא אינו יכול לשקף את המציאות בינינו. במהלך היום עסקתי בשחזורים בראש, והתברר לי שראיתי ולא רציתי לראות, שמעתי ולא רציתי לשמוע, ידעתי ולא רציתי לדעת. מין רומנטיקן. בערב הראיתי לה את המכתב. ישבתי מולה ומסתכל לה בעיניה למעלה מחצי שעה שקטה, עד שהגיעו מילות האישור. הגיעה הודאה חלקית על חודשיים וחצי של רומן שהסתיימו לפני כחצי שנה לטובת מתן סיכוי לכאורה לקשר שלנו. המשכנו לשתוק חלקית עוד כשעתיים. הלכתי לישון שלא לצידה. בטקס הנישואים שלנו נשאנו דברים אישיים, שעסקו בטבעות הנישואים, המחוייבות והסמליות הגלומה בטבעות. החזרתי לאשתי בכאב ובדמעות את הטבעת, שענדתי על ידי שנים כל שנים בגאווה ובתום. בשלוש לפנות בוקר התעוררתי, והבטן אמרה לי משהו לא טוב. עד הצהרים כבר אמרה לי שנכון, זה ארוך יותר, זה לא נגמר לפני חצי שנה, זה מתקיים עד עצם היום הזה. היא היתה איתו גם בערב האחרון לפני שמצאתי את המכתב. אותם ריקודים ארורים, החופש והחבל שהענקתי לה כדי שתטפח את גופה, וכדבריה תביא חיות וניצוץ הביתה – הריקודים הללו היו אחד הכיסויים להעדרויות. בכל 9 החודשים של ההריון של הילד המקולל, הרומן, היינו במסגרת טיפולית זוגית, ממריאים קלות. הבגידה גדולה עוד יותר כי לא הובאה למסגרת הטיפולית, ואני נשאר עם שאלות האם היא היתה כדי לבדוק את ערכה ושוויה, האם היתה משאלת יציאה מן הנישואים, מה גרם לחיים הכפולים של בטחון יציבות ועוגן בדמותי, כחבר, שותף ואבא נהדר, בשילוב התשוקה, הפראות והייצריות שם בחוץ. קבלתי בנפשי החלטה לנהוג באבירות, לא להשפילה ולשמור על רסיסי כבודה, לגלות אמפטיה למצבה הנפשי המרוסק גם כן בו חרבו 2 עולמות ולא רק אחד. לא שברתי את הכלים, ואני מעניק סיכוי לשיקום. בוחן את העבר, וגם את תרומתי ליצירת המצע למשבר הבגידה. מצאתי דרך גוגל את כל הפרטים על המאהב, אשתו, ואפילו את תמונת ביתם הכפרי. הקשתי את מספר האורנג' של הנבגדת אצלי בנייד, ויכולתי בלחיצה אחת להרוס עוד בית ומשפחה. בנפש קרועה, בחרתי שלא. בחרתי שלא ללכת בנתיב ההרס. ברור לי היום שקבלתי הזדמנות לצמיחה, ולמעבר אל דבר גדול יותר. אני מקווה לטוב. ממני בכאב- "לא הגבר שלה"

הוספת תגובה

• פעם בוגד, תמיד בוגד.

איל
    16/03/2009

איני מבין את תפקיד "הקדוש המעונה" שבחרת לעצמך. אשתך רימתה אותך, ועבדה עליך בעיניים, ניצלה את החופש שנתת לה, ובמקום לזעזע את עולמה, ולתת לה לחוש ולו חלקיק ממה שאתה מרגיש, אתנ מפגין "אצילות נפש" ,שומר על כבודה, שומר על שלמות חייו של הגבר הבוגדני האחר, ומחפש איפה אתה אשם במצב. מה אגיד לך? ישו היה מסמיק, לנוכח התנהגות זאת, אלא שיש פתגם, שמי שלא לומד מההיסטוריה, עשוי לחיות אותה שוב. אולי התנהגותך העדינה, "האצילית" ,המתחשבת היא שדחפה את אשתך החוצה? אולי היא צריכה מישהו בעל "עוצמה גברית" כפי שהיא כתבה, מישהו קשוח, אסרטיבי ,"גבר גבר", ואתה פשוט לא מספק את הסחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "לא הגבר שלה"

מיכל פאטל
    16/03/2009

שלום לך,
    קראתי את הדברים שכתבת.ה'חוויה' שעברת ועדיין עובר אני מניחה איננה פשוטה.ההלם, ההפתעה, תחושת הנבגדות,הכאב,העלבון עצומים.למרות כל זאת בחרת לנהוג באשה שלה היית נשוי אכן באבירות מעוררת התפעלות וכבוד.אין זה פשוט, ובודאי שלא מובן מאליו.
    גם אני חושבת שמעבר לכאב הגדול,יש כאן עבורך הזדמנות לצמיחה והתפתחות אישית, ואני שמחה שאתה למרות הקשיים מצליח להבחין בכך.
    אני מאחלת לך מכל הלב הצלחה רבה, ורק טוב.

מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אביר

אסף
    17/03/2009

אתה חזק .אולי גם אציל. אבל לצערי כל זה גובל במידה מסוימת של נאיביות.אם אתה חושב שאם תנהג באצילות נפש אז זה לא יחזור על עצמו אתה כנראה טיפש. מצטער .אני לא אומר את זה כדי להעליב. צודק אייל כשהוא אומר" הבוגד תמיד יבגוד". שוב ושוב. ואם התגובה שלך היא עדינה אז גם הפחד מלהיתפס לא חזק במיוחד. יש אנשים שלא נועדו לקבל חופשיות ומרחב בחיי הזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איני יודעת מה לעשות..
    רעות
    15/03/2009

שלום, אני בת 43 נשואה מזה 19 שנה עם 4 ילדים. לאחרונה עקב רעיון להכין מסיבת הפתעה ליום הולדת לבעלי הצצתי לפלאפון שלו וגיליתי שיש לו מספרי טלפון של חדר אירוח והתקשרתי לשם התגלה שזה מקום שאפשר להשכיר למספר שעות באיזור הקרוב לעבודתו למטרות מיניות. יש לציין שהוא עובד המון שעות וכמעט ולא נמצא בבית ובימי שישי שהוא אמור לבוא מוקדם הוא מגיע בשעות הערב בטענה שהולך לשתות בירה עם חבר. יש המון כעס, ויש לציין כי החיים המיניים שלנו לא קיימים. אני רוצה לאמת את החשדות שלי ואולי למצוא דרך לדבר איתו בלי שיידע שחיטטתי לו בפלאפון. מה לעשות? תודה רבה, רעות

לקביעת תור
    סגירה
    איני יודעת מה לעשות..

הוספת תגובה

• איני יודעת מה לעשות

מיכל פאטל
    15/03/2009

שלום רעות,
    ניתן להתרשם מהדברים שהבאת כי, לך ולבן זוגך אין חיי זוגיות.יתכן כי השיגרה והשחיקה של שנות הנישואין הרבות בנוסף למשימות הרבות והמתחים הכרוכים בניהול הבית, צורך בהתפרנסות וגידול הילדים -הביאכם למצב זה.מכל מקום, אתם זקוקים בדחיפות לערוץ תקשורת אפקטיבי ביניכם שיתקיים על בסיס קבוע,שיאפשר לך ולו להידבר כל העת על צרכים, רצונות, כעסים ,תיסכולים ,רגשות ועוד.יתכן ומאחר ולא בניתם תשתית של תקשורת לאורך השנים, כל אחד מכם פנה לדרכו, עד כי (לפי תאורך) בן זוגך מבלה בבית וכנראה עמך- מעט מאד.....
    הייתי ממליצה לכם ,להיעזר ביועץ מיקצועי אשר יסייע לכם להבין טוב יותר אחד את השני,להקשיב טוב יותר ,לזהות את הכשלים במערכת הזוגית,ויתן לכם כלים טובים יותר להתמודדות.
    אשמח לעזור.

מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את חושבת שבעלך הוא צמח?

אלכס
    23/03/2009

אם כפי שאת מספרת שלא קיימים חיי מין בינכם ולא פירטת מה הסיבות לכך את צריכה להיות מאוד נאיבית לחשוב שגבר יותר על סקס בקלות כזאת או שניאס לו להתחנן לסקס או שאת עושה לו טובה גבר זקוק לסקס יותר מאישה ואם הוא לא יקבל סקס בבית הוא ימצא את זה בכל מקום אפשרי. ממש אינני מבין מה צפית מבעלך שיתנזר ממין כי אין לו את זה בבית? אז בעלך עושה שעות נוספות או שותה בירה בתור כיסוי בזמן שהוא מבלה בנעימים אם זונה או מאהבת צעירה ויפה בדירה דסקרטית תמורת תשלום. כי מה שלא מקבלים בבית באהבה ובחינם יקבלו בתשלום בחוץ. יש בדיחה השואלת למה אנשים נשואים שמנים? והתשבה לכך היא: שאחרי שרואים מה שיש להם במיטה הולכים למקרר. והמבין יבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת תמיכה ובעיקר הערה

אורטל
    25/04/2009

קודם כל ברצוני לפנות לאלכס שהגיב ככה כאילו כל שני וחמישי הוא הולך לנערת ליווי , אתה צריך להתבייש על מה שרשמת לא מספיק שהוא בוגד בה אתה עוד מאשים אותה???
    אין פלא שאין להם חיי מין ואם היית מספיק חכם אז גם היית מבין לבד , שהוא עובד עד מאוחר בכל יום ואין לו זמן להקדיש לה ובנוסף לכל זה החוצפן הזה עוד בימי שישי בוגד בה על בסיס קבוע בטוענה שהוא שותה בירה עם חבר במקום להיות עם אשתו שבקושי נמצאת במחיצתו גם ככה .

חמודה שלי , פשוט תעמידי אותו במקום , תעשי איתו שיחה רצינית,תבררי מה בדיוק קורה, מה את רוצה, מה את צריכה ממנו, ובטח לא להתבייש על זה שחיטטת לו בטלפון אחרי הכל לא לך יש מספרים של אירוח בטלפון , הוא זה שצריך להתבייש , ותתחילי לעמוד על שלך, מפחד לא יצא לך כלום יקירתי . ואם הוא בוגד בך ולא נמצא איתך קומי ותמצאי לך מישהו שיכבד ויעריך אותך וייתן לך את כל מה שחסר לך ,לא רק כי את צריכה , כי זה מגיע לך!!! אני שולחת לך חיבוק חם ותההי חזקה וזה בא ממקום של ניסיון כי גם אני נבגדתי לא מזמן בדרך הכי נוראה שיש ואי עדיין מנסה להתגבר על זה . בתקווה שעזרתי ........ אורטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממהר להסיק מסקנות

אסף
    30/04/2009

אם לא שמת לב כל זה התחיל כשהיא רצתה לעשות לו מסיבת הפתעה.זה לא אומר לך כלום? דבר שני מי אמר לך שהיא זאת שלא רוצה לשכב איתו? מה אתה ממהר לקבוע עובדות. הקביעות שלך לא במקום חביבי. כך גם "הבדיחה" שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

רון
    23/05/2009

נו באמת את הרי כל כך נבונה וחכמה ביום יום ופתאום את תופסת טיפשות ברגע הלא נכון?
    לוקחים חוקר פרטי בכמה לירות מקבלים תמונות ושמים אותן לבעל על השולחן עם הקפה של הבוקר
    ואז שומעים את כל האמת . למה לנחש ?

רון
    0577757754

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף
    עינב
    13/03/2009

הי, יש לנו מחר מסיבת פורים של העבודה. יש לי רומן עם המנהל (גבר נשוי). אני רווקה. מתלבטת מאוד אם ללכת, זה עם בני זוג. לי אין כמובן. הוא, כמנהל, רוצה לראות את כולם אני לא יודעת איך ארגיש. יש לי שם הרבה קנאה וחוסר פרגון של הבנות. יש גם מעט שמאוד אוהבים אותי. אני לא יודעת מה לעשות. אם אלך- איך ארגיש, איך להתנהג? הוא דואג בסה"כ לתת לי הרגשה טובה ומאוד רוצה שאגיע אבל אני פוחדת שתהיה לי נחיתת מצברוח כשאראה אותם יחד או שהבנות ידאגו לתת לי הרגשה לא טובה ולהיצמד אליה (לאשתו) ואליו. הנוכחות שלי בעבודה מאוד חזקה ואם לא אלך זו תהיה הפעם הראשונה שלא אנכח בארוע חברתי של העבודה. מה עושים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

מיכל פאטל
    14/03/2009

שלום לך דניאל,
    לאור תאורך את הסיטואציה אני מניחה שלא יהיה לך נוח במיוחד. עם זאת,המסיבה היא גם עבורך, כמו לכל יתר העובדים, וביכולתך להפיק ממנה הנאה במידה וציפיותייך יהלמו את המציאות המורכבת.במידה ותנהגי בטקט וברגישות מול המנהל ורעייתו, וכן תשתדלי לבלות יותר במחיצתם של חברייך לעבודה שאוהבים אותך - תרגישי יותר בנוח ותוכלי להפיק מהבילוי הערב את המיטב.
    מעבר לכך, עצתי לך -מתוך מקרים רבים דומים שנחשפתי אליהם - לטובתך נתקי את הקשר עם המנהל הנשוי.לרוב,מערכות יחסים מסוג זה גובות 'מחיר' גבוה ומסתיימות במפח נפש בעיקר מצידה של הבחורה.מגיע לך מערכת יחסים עמוקה , רצינית והדדית עם גבר שיהיה עימך ב'מישרה מלאה'....

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושדת וחוששת
    חושדת
    10/03/2009

אני בת 33 נשואה מזה שנה וחצי ואם לתינוק בן שנה אני חושדת שבעלי בוגד בי ולא יודעת מה לעשות עם החשדות האלו וכיצד לאמת אותם אם בכלל ... לדוגמא שבוע שעבר אמר לי שיוצא עם חברו הטוב לבילוי משותף בבר ניסיתי ליצור עימו קשר בנייד וכשתפסתי אותו לפתע השיחה נותקה ... ניסיתי ליצור קשר מס פעמים אך ללא מענה ניסיתי ליצור קשר עם חברו הטוב שלא ענה לנייד לאחר מכן ניסיתי שוב ליצור קשר עם בעלי אך היה בממתינה וגם חברו הטוב היה בממתינה לאחר מכן חזר אליי שאלתי אותו עם מי שוחח אמר כי לא דיבר אלא ניסה ליצור איתי קשר (כשמנסים ליצור איתך קשר הקו תפוס לא בממתינה !) שאלתי אותו מדוע חברו לא ענה אמר כי הוא השאיר את הנייד ברכב (הרי גם הוא היה בממתינה) הערכתי היא כי לא היה אם חברו וכששניהם היו בממתינה חברו יצר עימו קשר כדי ליידעו שניסיתי ליצור קשר אני מלאה בחשדות אני יודעת בוודאות כי הוא גולש באתרי הכריות למטרות מין (נתפס בעבר טען כי סתם מתוך שעמום ...) אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה לעשות בבקשה עזרו לי .. אני חייבת לציין גם כי לאחרונה החל ללכת עם הנייד שלו לכל מקום ודי מסתיר אותו ממני אני נראה לי כי שולח S.M.S כשאני לא בסביבה (נכנס למיטה רק בשעות הבוקר ) מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה
    חושדת וחוששת

הוספת תגובה

• חשש מבגידה

דליה שוורץ
    10/03/2009

חושדת יקרה.
    חשש מבגידה מתעורר לרוב כאשר משהו בהתנהגות של בן הזוג מעורר תמיהה או שההתנהגות אינה רגילה. במקום לחשוש ולחשוד אי מציעה לך לפתוח את הנושא לשיחה ולברר האם החשדות שלך נכונים. במקרים רבים בגידה נעשית כאשר אחד הצדדים חש בחוסר כלשהו ובמקום להתמודד עם זה מול בן הזוג ולהסביר מה חסר ומה היה רוצה לקבל הוא מעדיף ללכת בדרך הקלה ולחפש את הריגושים מחוץ לחיי הנישואים. הצרכים האלה יכולים להיות שיגרה מעייפת, חוסר ספונטניות, הרגשה של חוסר חופש שבת /בן הזוג אינו נותן וגם חוסר סיפוק מיני. הדרך הטובה ביותר היא לברר איזה צורך מנסה בן הזוג לקבל מהפרטנרית שלו לבגידה, ולהבין מהם צרכיו של הבן הזוג.
    כדי לצאת לתהליך הזה אני ממליצה על ייעוץ זוגי שיוביל אתכם בדרך מונחת ונכונה לגלות מה חסר לכם בזוגיות ואיך למלא חסרים אלה.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר אבל...

חושדת וחוששת
    10/03/2009

בן זוגי הוא אדם מעט נוקשה ובעל תגובות קיצוניות (מס פעמים ארז דברים ורצה לעזוב) אם אנסה לפתוח את הנושא לדיון אתקל באוזן אטומה בעבר ניסיתי לשוחח עימו על הנושא אבל הוא טען כי אני פרנואידית וסתם מאשימה עקב עברי המשפחתי(אבי בגד באימי ונתפס במקרה על ידי כשהייתי בת 12) ניסינו ללכת לטיפול זוגי היינו פעם אחת בלבד ומאז הוא מתחמק מכך טוען כי רוצה ללכת אבל כל פעם משהו קורה ואנו נאלצים לדחות (לרוב נדחה עקב רצונו) ומאז ירדנו מכך אני כל כך מבולבלת ולא מצליחה להבין מה קורה אני מרגישה כי אנו מקיימים חיי משפחה שונים מכולם ואני כל כך רוצה חיים נורמלים מה עוד אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושדת וחוששת

מיכל פאטל
    13/03/2009

שלום לך,
    מזגו של בן זוגך אינה סיבה להימנעות מתקשורת פתוחה וגלויה.אל תנסי להוכיח אותו בנושא החשד לבגידה, או להוכיח אותו בדרך כלשהי.תוכלי:
    א.לנסות בכוחות עצמך לפתח עימו תקשורת פתןחה בה כל אחד מכם יאמר מהם הקשיים, התיסכולים וחוסר שביעות הרצון במערכת הזוגית, וכיצד תוכלו לפתור אותם ולגשר על הפערים.
    ב.במידה ולא יצלח בדרך עצמאית,נסי להבהיר לו כי הוא עשוי להיתרם מטיפול זוגי, על-ידי כך שבנוכחות איש מיקצוע אובייקטיבי-ניתן יהיה ללבן בעיות לא פתורות ביניכם, ולקדם נושאים שבעיניו
    משמעותיים ושהיה רוצה לפותרם.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם כאב הפרידה, החרדות
    קרן
    09/03/2009

אני נשואה 12 שנים עם שני ילדים מקסימים ונמצאת לקראת עזיבת בעלי את הבית. אני די בטוחה בכך שיש אישה אחרת בתמונה - "ידידה" ותיקה שלו. מוצפת ברגשות קשים מאוד של כאב, דיכאון, המון חרדות לגבי התמודדותם הרגשית של שני ילדיי ועתידי הכלכלי שאינו נראה מבטיח. אני לא הייתי מסיימת את הקשר, אך בעלי מאוד נחוש בכוונתו לעשות זאת. קודם כל, אשמח לקבל עצות ממי שעבר תקופה חשוכה כזאת (במיוחד מכאלו עם ילדים) לגבי ההתמודדות הרגשית בשלב זה. אשמח גם לשמוע ממי שעבר זאת על הסתגלותם של הילדים למצב החדש.חשוב לציין כי בעלי אב נהדר ואני בטוחה שתמיד ימשיך להיות כזה.

הוספת תגובה

• התמודדות עם כאב של פרידה

דליה שוורץ
    10/03/2009

קרן שלום,
    את כובתבת שבעלך הוא אב נהדר ושאת בטוחה שתמיד יהיה כזה, אם כך עלייך להבין ולשדר לילדייך שהפרידה היא לא מהם ושאבא שלהם תמיד יהיה שם בשבילם. מעבר לזה תהליך של פרידה הוא תהליך קשה מלא בחששות ממצב שלא היית בו בעבר ואת עדיין לא יודעת איך יתנהלו הדברים. אם בעלך נחוש להפרד כנראה שלא תיהיה לך ברירה אלה להתחיל פרק חדש בחייך ולכן חשוב שתתמקדי בכך שתסבירי לילדייך את מה שעומד לקרות, תתמקדי בתכנון הכלכלי שלך לאחר הפרידה. חשוב להבהיר את החשיבות של סיום הקשר בצורה יפה גם בשבילכם אבל בעיקר בכדי שהילדים יוכלו להרגיש בנוח אצל כל אחד מכם ולא ירגישו שיש מתח וכעס בינכם, זה יקל עליהם גם בהתחלה אבל גם לאורך כל הדרך. בכדי להתמודד עם הכאב שלך עלייך לתת לעצמך זמן הסתגלות, פרידה היא סוג של אבל וצריך לעבור את התקופה הזו, לאחר מכן תוכלי שוב לחפש זוגיות יותר בוגרת עם יותר נסיון מהעבר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתייסר
    סוזי
    09/03/2009

מהדברים שהבאת מצטייר גבר חסר בגרות לחלוטין.אני מזהירה אותך מפיצוץ .בלתי נמנע.שתי הברירות שלפניך הן-א. גירושין שלה מבעלה.ב.העלמות שלך מחייה לחלוטין מהיום להיום בלי להשאיר עקבות.קח אחריות על חייך ,

לקביעת תור
    סגירה
    למתייסר

הוספת תגובה

• אין זה חוסר בגרות

מיוסר
    10/03/2009

כי אם אהבה צעירה ורעננה . אם היא תפרד מבן זוגה, זהו לא פתרון - הוא חברי הטוב ביותר - זה כביש ללא מוצא. ולנתק את הקשר בהחלט בא בחשבון, אך יסכימו איתי משתתפי הפורום שהדבר קשה . מאד פשוט לדבר מהצד. בכל אופן, תודה רבה! (- :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אדם נורא, שמישהו יעזור לי...
    מיוסר
    09/03/2009

היי לכולם. הסתבכתי קשה , ומעל הראש. יש לי חבר טוב, חבר ממש טוב. יש לו בת זוג כבר שנתיים וקצת. ביני לבינה תמיד היה קליק, ותמיד היינו צוחקים ביחד, אבל לא היה מעבר. חבר שלי הוא איש קבע, והוא משרת בדרום וחוזר בסופי שבוע. במשך השבוע אני פה, ומה שהחל כידידות מופלאה בינינו ומשיכה מטורפת- אבל מושתקת- שהחלו כי סתם ישבנו ביחד מתוך שעמום, הפך לאהבה חסרת מעצורים, ואנחנו פשוט מאוהבים. עוד לא שכבנו, אבל זה יקרה. עשינו דברים שלא משתמעים לשתי פנים, ולכן זה עניין של זמן. היא מספרת לי כל הזמן כמה שאני יותר טוב ממנו, כמה שאני עדיף עליו בהכל, שאני מחמיא לה ונותן לה להרגיש מיוחדת, מה שהוא לא עושה, ואני פשוט אוהב אותה. אנחנו נפגשים כמעט כל יום, לא יכולים להתאפק, כל הזמן רוצים להיות ביחד. וכשאנחנו ביחד - אנחנו לא רוצים לעזוב ולהפסיק, עד שפשוט צריך ללכת - כל אחד לעיסוקיו .. אנחנו מרגישים פספוס כל כך ענקי , כל כך גדול , מרגישים שאם רק היינו מכירים בנסיבות אחרות. יש פה אהבה מטורפת, התאמה , נשמות תאומות. אנחנו נהנים ומשלימים אחד את השני, וזה פשוט מייסר. זה החלק הקל. העניין הוא שבסופי שבוע הוא חוזר ואנחנו מתנהגים כרגיל , היא שוכבת איתו ואני מסתכל לו בעיניים בלי למצמץ. ומה שהכי מטריף אותי - זה שלא אכפת לי בכלל. אני אוהב אותו והוא חבר ממש ממש טוב, אבל לא אכפת לי. כל כך טוב לי איתה. אנחנו פורחים ביחד. לא מפסיקים להתחבק, להתנשק, לצחוק, לגעת..זה כמו סרט! אני אחרי כמה קשרים רציניים מאוד רעים ועם צלקות נפשיות עמוקות, חשבתי שכבר לא תהיה לי מישהי בחיים - והנה. מכל הבחורות בעולם דווקא היא. זה נוראי, ואני מתייסר כל שניה ושניה ביום. לה אין מה להפסיד אם הוא יגלה. היא מפסידה בן זוג. זה משהו שמתחלף בסופו של דבר. אבל אני מאבד חבר לחיים, חבר מהתיכון ,מהצבא, היינו שנה באפריקה ביחד, אנחנו מתכננים עוד לשכור דירה, לעבוד וללמוד ביחד וכאלה, עם שני חברים נוספים טובים. ורק אני והרגש והרצונות שלי הורסים הכל , ומסיטים כל מחשבה רציונלית מהראש שלי. אני לא מסוגל להפסיק את הקשר איתה, לא רוצה. אבל גם העתיד בדרך הזו לא נראה מזהיר... מה אני יעשה? שמישהו יעזור לי........

הוספת תגובה

• אני וחברה של החבר שלי...

דליה שוורץ
    09/03/2009

מיוסר שלום רב,
    במקום להתחפר בעמדת המיוסר ולרחם על עצמך תתחיל לעשות משהו בעניין.
    עומדות בפניך כמה אפשרויות:
    1. לצאת לאור עם החברה של החבר כשאתה שלם עם המחיר שאתה תשלם - אובדן הקשר עם החבר שלך.
    2. להפסיק את הקשר עם הבחורה כי החברה של החבר הטוב ביותר שלך.
    3. להמשיך ככה עד שהוא יגלה וזה מחזיר אותך כמובן למחיר שתשלם באפשרות הראשונה - אובדן הקשר עם החבר הטוב שלך.
    כל אחת מהופציות מכילה יתרונות וחסרונות. עליך להחליט מה יותר חשוב ומה המחיר שאתה מוכן לשלם. לבדוק את ההבדלים במחיר של כל אחת מהאופציות ולקבל החלטה. להמשיך לקרוא לעצמך מיוסר ולבקש עזרה מאחרים זה הפתרון היחיד שאני לא ממליצה עליו כי הוא ישאיר אותך בדיוק באותה נקודה ללא שום אפשרות להגיע למטרה שלך. אתה חושב שאתה מכפר על המעשים בלו במעט שאתה אומר על עצמך שאתה אדם נורא אבל זה לא כך. התחושה הזו של אדם נורא רק משאירה אותך במקום ללא אפשרות לבחור - וזה בדיוק מה שאתה צריך לעשות - לבחור.

בהצלחה.
    דליה שוורץ - יועצת זוגית אישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה