מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות על גירושיןשירלי24/12/2013
אני בת 27 נשואה 3 שנים לאחר 5 שנות חברות ללא ילדים, יש לי בעל מקסים שעושה הכל למעני. אני בשנתיים האחרונות מתלבטת לגבי הזוגיות שלנו, מרגישה לא שלמה ולא מצליחה להתקדם הלאה. מצד אחד קשה לי לוותר על אדם כמוהו, אשר מאפשר לי חיים שאני רוצה שיהיו לי ומצד שני אני לא יכולה לנטרל את המחשבות על גירושין ובטח שלא יכולה להביא ילדים כשאני חושבת על זה ולא שלמה...
אני מתחבטת כבר המון זמן וחייבת לקבל החלטה במהרה ולהתקדם בה. מניחה שהסוף ברור ושהפרידה תגיע.
אשמח להתייעצות כיצד עלי לעשות זאת, איך לומר זאת, יש לנו בית שרכשנו יחד ורכוש משותף, כיצד מתחילים פירוק? איך מחלקים את הדברים? מניחה שאני מייד יעזוב את הבית לבית הוריי והוא ישאר עד שנמצא קונה...
אשמח למעט הנחיות
תודה, שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את ממהרת להתגרש, תני עוד צ'אנס לאהבתכם. עשי קאמבק
טל25/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חמורה ביחסים: הפסיקה לבלועמלכישוע18/12/2013
שלום רב,
כבר מגיל צעיר כשחיפשתי את בת הזוג שלי לחיים ידעתי שבכל הקשור למין לא אתפשר על כך שבת הזוג תבלע.
את בת הזוג הנוכחית יידעתי כבר בתחילת הקשר שכיצאנו שבליעת הזרע חשובה לי מאוד למשיכה והיא זרמה עם זה ובלעה פעמיים-שלוש בשבוע.
כיום, כשאנחנו נשואים כבר שנתיים, אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שהיא בלעה. אני מרגיש מרומה ולא יכול להפסיק לחשוב על בגידה כדי לממש את צרכיי.
אנא עזרתכם המיידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן, בעיה מאוד חמורה יקירי.
Dona23/12/2013תגיד, חשבת (אולי) שהיא התחילה דיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגרשנו וממשיך רגילרוית17/12/2013
אני לא מבינה התגרשנו לפני 3 חודשים לאחר שבעלי בגד בי במשך שנה. אני במצב נפשי לא פשוט והוא חוגג ממשיך עם הבחורה שבגד איתה , קנה מהר בית חדש חוגג נהנה. ככה זורקים 16 שנים . אין מעט כאב, רגש בכל זאת פירק משפחה עם 2 ילדים? האם זה תהליך טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תאמיני למראה עינייך
קובי31/12/2013לדעתי הוא מתנהג ככה רק כדי את תהיי הפגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים מתי זה נגמר..?aa17/12/2013
איך ומתי יודעים שכבר עשית הכל על מנת להציל את הקשר,
ושהגיע הזמן להפרד?
אנחנו זוג לקראת שנות ה- 40.
שני ילדים. עם זוגיות שעל הנייר "טובה" אבל אין תשוקה, תקשורת פגומה.
עברנו טיפול זוגי, ניסינו עדיין מנסים.
מתי יודעים שהגיע הזמן להמשיך הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זרקה אותי בטלפון ועכשיו רוצה לחזוררועי11/12/2013
אחרי מערכת יחסים בת יותר משנה הגענו למצב של ריבים לא נחמדים והיא פשוט נפרדה ממני בטלפון שלדעתי זה דבר בלתי נסלח. עכשיו היא מתחרטת ורוצה לחזור אבל אני נורא פגוע ולא חושב שיש דרך. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קרן20/12/2013בני כמה אתם? על מה היו הריבים? אלו היו ריבים לא נגמרים? איך הייתה התקשורת שלכם?
אחרי כזה חוסר כבוד נשמע שאין מה לחזור
אבל יןתר מזה תראה באמצעןת השאלות האם יש למה לחזור או שהמצב הרע רק ימשיך
אצלי כשחזרתי הדברים רק החמירו והיה גרוע ונגמר נורא . אבל אולי גפ הייתי חייבת להרוג לוודא הריגה של הקשר. מאז אותו קשר אם נגמר אז לא חוזרת. יש את הבא שיהיה הרבה יותר נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר?נעמה08/12/2013
היי. אני בקשר ממושך עם בחור, שנינו יחסית צעירים והכל עובד מצויין בינינו, אני אוהבת אותו מאוד ונראה שגם הוא אותי.
לאחרונה הוא פתח איתי בשיחה שהוא לא ממש יודע מה לעשות כי ירד לו החשק מסקס איתי, והוא ניסה במספר דרכים להתמודד עם זה. (יש לציין שאנחנו פחות משנתיים ביחד, וזה טיפה חריג).
לאחר שיחות רבות איתו הבנתי כי הוא פשוט מרגיש שהתרגל אליי ולגוף שלי , ולפיו "טבע הגברים" הוא לא להיות עם אישה אחת וזה מאוד בעייתי כי זה משהו שהחברה כופה עלינו.
העמדתי בפניו את שתי האופצית שנראו לי אפשריות- הראשונה היא לנסות לעבוד על זה ביחד, לטפל בזה אצל מישהו מוסמך, ושהוא צריך להבין שלמשל פתרון של "צלע שלישית" במיטה לא יעבוד איתי (לפחות לא בתקופה הקרובה בה עוד ממש אכפת לי ממנו וסביר שאקנא וזה יסיים את היחסים). האופציה השניה היא לסיים את זה כי אני לא רואה דרך אחרת שאפשר להתמודד עם המצב.
הוא מצידו אמר שהוא לא מוכן לוותר עליי, שהוא אוהב אותי מאוד וברור שנעבוד על זה.
השאלה שלי אליך- אני לא יודעת ממש איך להתמודד עם זה, האם זה אומר אי אפשר לסמוך עליו (למרות שדעתי היא שרוב הגברים אכן חושבים כך אך לא אומרים זאת, ואנחנו פשוט פתוחים מספיק לדבר על זה)? האם זה ככה באמת אצל רוב הגברים, ואם כן כיצד הם ובנות זוגן מתמודדים עם זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פרידה לא צפויהקרן08/12/2013
הי לכולם!
אני חדשה בפורום
ורוצה לשתף ולשמוע את דעתכם הצעתכם
אז ככה
אני נשואה בת 40 בשנה האחרונה נהלתי רומן עם גבר נשוי
התאהבנו קשות
לפני כחודש בצעד אמיץ החליט האדון
שנבצע פרידה מבני הזוג במטרה להיות ביחד
הוא הודיע לאשתו על רצונו לעזוב
האשה קבלה זאת קשה מאוד
לא הרפתה הפעילה חברים ובעיקר מצפון
והציעה ייעוץ זוגי לשיקום
המאהב הרגיש נקרע מהמצב
קבל רגליים קרות
והודיע לי שהוא חייב לנסות לשקם
לאור הלחצים בהם הוא נמצא
הוא לא יכול לזייף
וכך נותרתי ריקה מכל
המומה כואבת
אני ממש מרוסקת
איך מתרוממים ?
אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגיע לך
שי08/12/2013קיבלת בדיוק מה שמגיע לך.
אומרים מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים וכך קרה גם לך.
תאכלי את הלב
מגיע לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחחח
Shani08/12/2013סולידריות ממני לא תקבלי כאחת שעשו לה את זה.
מגיע לך עכשיו תביני את ערכה של המשפחה.
ברוכה הבאה לעולם הגרושות רק שאת תהיי גרושה ממורמרת ושפלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיע לך!
נעמה09/12/2013תסבלי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולפעמים רק בדיעבד אפשר להבין
Dona09/12/2013רק לאחר מעשה אפשר להבין שהבחירה שנעשתה נכונה או שלא.
בזמנו כשהחלטת לפרק את הזוגיות ולחיות עם המאהב זה בוודאי נראה לך
התגשמות החלום (גם במחיר פגיעה בבני זוג שלכם). עכשיו מתברר לך שזה
לא כך ואת מתפרקת ולא יודעת איך.
את הגלגל אין להחזיר לאחור. תמשיכי בחייך, תתחילי לצאת ולהכיר. את יכולה
אפילו להנות מהסטטוס החדש. תלמדי את הלקחים אבל אל תחיי בעבר. אנשים
(וגברים בפרט) אינם אוהבים את זה. תמצאי לך עניין בחיים (עבודה, תחביבים,
אולי דרך חדשה). אם תלמדי את הלקחים את בהחלט יכולה להפוך את הכישלון
להצלחה ולהיות חיים מאושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמא אחרת11/12/2013קרן, אני לא שופטת אותך. אני בטוחה שלא רצית ולא יחלת שזה יקרה לך אבל זה קרה בניגוד למוסר ולערכים. אני מבינה את התגובות הקשות שכאן אולם אין שופטים אדם בשעת צערו וכאבו. היא עשתה טעות שעליה היא תשלם מחיר כבד מספיק.
האם גם את פירקת את משפחתך? האם את שואלת אם הגבר שבו התאהבת יחזור אלייך בסופו של דבר? אני מניחה שההתאהבות בין שניכם קרתה בעקבות חסך כלשהו בחיי הנישואין ואם לא פירקת את נישואייך אולי זה הזמן לברר מה קרה ואם אפשר עדיין לתקן את חייכם המשותפים.
ואם כבר עזבת את בעלך, ואת מחכה שהוא יחזור אלייך - אין לדעת מה יקרה. אולי הוא יגלה שהוא מעדיף לחיות עם אישתו וילדיו מאשר להתחיל מחדש? ואת, נסי לבנות את חייך בהווה - להתמקד בעיסוקים ועשייה במקום לחכות לו.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
קרן15/12/2013אני לא מתגאה במעשיי
אני אפילו מצטערת שנכנסתי לסיפור העגום הזה
אני לא חשבתי לפרק את משפחתי
ואני עדיין נמצאת בזוגיות
הוא הציע בשל האהבה ההדדית והעוצמתית לחבור להיות ביחד
כשהתחיל את המהלך נתקל בהתנגדות
ומאבק מצד אשתו
שהפעילה את כולם לטובת העניין כולל יועצת זוגית
והוא החליט לאחר התלבטויות לא פשוטות לתת
צאנס לאשתו ולשקם את חייהם
ולנתק איתי כל קשר
ואני מבולבלת, מותשת וכואבת על אובדן
מכבדת את החלטתו ובו זמנית כואבת וללא אוויר
חשבתי לשתף אתכם
לא ציפיתי לאהדה
ואני בהחלט מתביישת במעשיי
אני מקווה שאצליח להתנקות מצפונית
ולבנות חיים מאושרים יותר
רק אין לי מושג איך
תודה לכולכם על התגובות
הצלחתם להאיר את עיניי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני16/12/2013שלום לך,
אני מקווה בשבילך שעדיין לא עשית צעד פזיז ושיתפת את בעלך ברצונך להפרד. המאהב שלך נתן לך להבין שהדבר הכי חשוב זה המשפחה, לדעתי הוא קיבל רגליים קרות ובכלל לא התכוון להתגרש אלא סתם לנהל רומן אסור מהצד.
אמנם נסחפת אבל קיבלת שיעור חשוב מאוד לחיים בייחוד למי שמנהל רומנים מהצד! אף פעם לא לערב רגשות!!! רומן נועד לצרכים משותפים כאלו ואחרים על מנת לשמור על חיי הנישואין ולא לפרקם!
(גם אני חטאתי בחטא הרגשות, פירקתי משפחה ובסופו של יום אותה אחת "אוהבת" נישארה עם בעלה..)
הלוואי והיה מי שיכוון אותי כמו שעכשיו בעלי ניסיון יכולים לכוון אותך, חבל שתביני מתוך כאב והרס המשפחה את מה שאת יכולה להבין היום.
תישמרי על משפחתך מכל משמר!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
יששכר רוטרי16/12/2013היי דני,
תשובה מעולה, יכולת בקלות להיות יועץ,
אני מעריך את הידע, את האינטואיציה ואת האמפטיה שלך .....
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בנישואיןיעלינקה7706/12/2013
הי,
פעם ראשונה שלי כאן בפורום, והעליתי את ההודעה גם בפורום יחסים זוגיות ונישואין. אני עדיין לא מאמינה שאני כותבת על זה כך בפורום, אבל אני במצב מוזר ולא שיתפתי אפילו חברות קרובות (אולי אני מעדיפה את האנונימיות כרגע...).
אני בת 29 נשואה + 1. אני נשואה כבר כמה שנים והכל היה בסדר יחסית עד לפני שבועיים בערך.
לא יודעת מה הצית את העניין, אבל פתאום התחלנו לריב על כל דבר. אמנם רבנו בעבר, אבל לא בכזו תדירות, לא בכאלה טונים ולא על כאלה שטויות. כאילו שנינו נכנסנו למוד מלחמה... פשוט בלתי נסבל..
אני לא יודעת מה לעשות - חולפות בי מחשבות כואבות על לקחת את הבת שלי ולעזוב לכמה ימים אולי העניינים ירגעו... לא דיברתי עדיין עם אף אחת מהחברות או עם אמא שלי, כי אני כל הזמן מקווה שזה יעבור....
אני לא רוצה להגיע למצב של גירושים - אני באמת אוהבת אותו...
עצות? מישהו??
תודה מראש :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ושאלה נוספת
יעלינקה7710/12/2013הי,
דיברתי עם בעלי בקצרה על כל המצב והחלטנו על טיפול זוגי.
אני מאוד רוצה שהמצב ישתפר....
הבנתי שיש הבדל בין טיפול זוגי וייעוץ זוגי - אפשר לקבל הסבר על העניין?
אנחנו מחפשים טיפול ממש ממוקד כי בעלי עובד המון וצריך להכניס את זה ללו"ז כך שזה לא יעיק..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הגירושיןאלמונית04/12/2013
כתבתי בפורום בתהליך הגירושין וסיפרתי שבעלי בוגד בי עם בחורה שצעירה ממנו ב-18 שנים ורווקה. התגרשנו תהליך הרגשי שלי מאוד לא פשוט. הגרוש ממשיך להיות איתה ומצד שני הודיע לי שהוא לא מוכן להיות איתי בשום קשר גם לגבי הילדים והוא כועס. עכשיו יש לבן שלנו בר מצווה והגרוש מבקש שנעשה כל משפחה לחוד. ואני מרחמת על הילד.
בקיצור אני לא מבינה:
1. מי שאמור לכעוס זאת אני (ואני עוד כועסת ופגועה)מאחר והגרוש בחר במאהבת שלו. אז למה הוא כועס וביקש נתק מוחלט?
2. מה אני עושה לגבי הבר מצווה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה את המצב הנפשי הלא פשוט.
Dona06/12/2013את הכעסים, והמרירות, והטינה. וממש לא חשוב אם זה מוצדק או שלא, מצד מי (שלך, שלו, של שניכם). מה שחשוב זה שלא צריך לעשות את ההתחשבנויות הזוגיות על גב הילדים. עליהם צריך להקל כי גם כך הם במצב לא פשוט.
לפי דבריך האקס לא רוצה קשר ממשי עם הילדים ואת חגיגת הבר מצווה עושה רק למען המשפחה/חברים/מכרים.
לדעתי הכי טוב שתעשי בר מצווה ותזמיני משני הצדדים (תסבירי לצד שלו שהם רצויים ללא קשר לאקס. שהם תמיד ישארו משפחה). כמובן שהוא גם מוזמן (וכמובן שהוא גם צריך לממן לפחות בחלקו).
במידה ואין הענות מצידו ו/או ממשפחתו, תעשי חגיגה מצומצמת (ואולי כדי לפצות גם חגיגה נפרדת לילדים. יש מסיבות מקסימות שהם אוהבים). ובמקום לבזבז על חגיגה גדולה (הצ׳קים אף פעם לא מכסים את העלות), תקחי/תשלחי אותו למשהו שווה: טיול, קורס קייץ בחו״ל, אולי משהו אחר שהוא מאוד רוצה.
וחשוב לערב את הילד כמה שפחות בלבטים האלה. כי זאת מעמסה לא פשוטה ותפיסת עמדה. אז תחסכי זאת ממנו. (עד כמה שניתן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורכב ליבר03/12/2013
אז שלום לכולם.. אני כבר כמה ימים קורא פה הודעות ומקרים של אנשים והחלטתי לשתף קצת מעצמי בתקוה לשמוע אנשים ודיעות אולי יחזק אותי קצת..
אני גרוש טרי (חודשיים וחצי) הייתי בקשר 6 שנים עם בחורה מדהימה. ואפילו התחתנו והיינו נשואים למשך שנה וחודשיים. באחד מימי אוגוסט האחרונים חזרתי לדירה וגיליתי שהיא נמצאת בעיצומו של קשר עם בחור מעברה. תוכן ההודעות ביניהם היה קשה מנשוא הם קבעו להיפגש לשכב ודברו ממש שפת פורנו.. ממש ממש נפגעתי לא הצלחתי לעכל וברחתי מהדירה. אחרי שבוע ניסינו לחזור וזה לא הלך היא אמרה שזה יכול לקרות שוב היא לא בטוחה מה קורה איתה ואני לא יכלתי לשאת זאת.. בעיקר כי זה פעם שניה במערכת היחסים הזו. זה קרה פעם ראשונה שנתיים לפני החתונה עם בחור אחר מהלימודים שלה ואז היא התחננה שאחזור כי רציתי להיפרד והצלחתי להשכתכנע שהיא השתנתה ואפילו התחתנו.. חשוב לי לספר קצת עלינו אנחנו שנינו היינו סטודנטים כלומר אני כבר סיימתי את התואר הייתי לקראת סיום והיא עדיין לומדת.. אני לקראת ה30 והיא שלוש שנים מתחתיי אבל סהכ כאילו מבחינה כלכלית היה בסדר לא זוהר אבל בסדר כאילו קיבלנו דירה מדודה שלי כך שסהכ החיים שלנו היו עמוסים בלימודים אבל קצת משעממים. הקדשנו את סכומי הכסף בכל חודש למסעדות ובתי קפה על מנת לשמור על אורך חיים צעיר.. מבחינה מינית היה קצת חלש כי נכנסנו לתקופה של עומס לימודי אבל באמת שדיברנו על ילדים וסגרנו שמות והתחלנו תהליך של בדיקה גנטית וממש היינו בדרך להקמת משפחה. מפה לשם אני יודע תמיד שהיה חסר לה התנסות מינית בחוץ כאילו אני החבר הראשון הרציני שלה לפני אך פעם לא היה חבר רציני. עוד משהו חשוב הוא שאחרי הפעם השניה שגיליתי על המעידה היתה עוד מעידה באמון. אני בא מבית דתי וכמובן שהיא מודעת לכך וביקשתי ממנה לכבד אותי ולא להיפגש עם הבחור עד שלא נתגרש.. היא הבטיחה נשבעה נדרה אני ממש האמנתי לה לא יודע למה אני דביל.. ואז החן פייסבוק שלה היה פתוח אצל סבתי ולא הצלחתי להחזיק את עצמי ונכנסתי וראיתי שהיא מתחננת אליו להיפגש כמה ימים לםני הגירושין לשכב.. אני ממש ממש ממש ממש נשברתי בכיתי כמו ילדה בת 3 והרגשתי אידיוט מושלם. מה שיותר מגעיל פה שעד היום כמה חודשים אחרי כל הסיפור אני עדיין מרגיש שאני אוהב אותה ומתגעגע אליה ומה אני אגיד לכם..
הלוואי שאני ארגיש מעט יותר טוב אני סמרטוט. אני אשמח לדעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קשר זוגינירית03/12/2013
מתנצלת מראש על הפירוט הארוך...אני בת 30 הכרתי בחור באתר הכרויות (הוא בן 40 רווק) הוא התחיל איתי דיברנו קצת וקבענו להיפגש אחרי הדייט הראשון לא חזר אליי אבל אני לא הרגשתי טוב עם זה אז סימסתי לו אחרי כמה ימים והסתבר שהוא כן רצה לחזור אליי ולדבר איתי אבל הרגיש שאני לא בעניין והחליט אפילו לא לנסות...(קצת איכזב אותי שגבר בגילו שמעוניין בי לא מנסה לייצור קשר אחרי הפגישה כי הוא פוחד לשמוע "לא")... אנחנו המשכנו לצאת כה בערך כחודש יצאנו כבר ל 6 דייטים שרובם באמת ביוזמתו והוא גם מתקשר במהלך היום.. אבל היה לי יומולדת וההתנהלות שלו היתה קצת מוזרה הוא הביא לי מתנה צנועה יומיים לפני כשניפגשנו ובאותו היום של היומולדת אפילו לא אמר מזל טוב ולא הציע להיפגש לא שלח פרחים.. רק דיבר איתי כמה פעמים במהלך היום שאל איך הולך וכאלה... אני ציפיתי עד סוף היום שאולי מתכנן לי בכל זאת איזו הפתעה וכשזה לא קרה סימסתי לו שיהיה לילה טוב והיומולדת שלי עד חצות .. הוא ישר התקשר ואז אמרתי לו שכנראה שכחת להגיד מזל טוב.. וגם חשבתי שניפגש לחגוג היום.. אז הוא אמר שהוא מתנצל והיה בטוח שאמר ואז אמר מזל טוב .. אני לא יודעת מה לעשות... אני כן רוצה להמשיך איתו את הקשר ורוצה לגרום לו להתחזק אני רוצה לגרום לו להתפתח אלי יותר רגשית ולהתקרב... איך עושים זאת... והאם יש לקשר הזה בכלל סיכוי.. מה פשר ההתנהגות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר זוגי - תגובה
יששכר רוטרי04/12/2013היי נירית,
הרצף האוטיסטי הוא בין 1ל10 רוב הגברים נמצאים בין 1ל2 , אז גם הוא נמצא שם....
הוא לא קולט את הרגישויות שלך, ולכן קשה לו להבין את הדקויות שאת מחפשת, הבעיה היא פתירה דרך ייעוץ זוגי ואישי, אם תסכימו לבוא לייעוץ, אני מאמין שתוך זמן לא רב הוא ילמד את כל מה שחסר לו בהקשר זה, ושלא השתמש בו בשנות הרווקות שלו. את לא תוכלי ללמד אותו, כי מבחינתו את אינטרסנטית ....אני אוכל לייצר לכם הרמוניה בזוגיות העתידית שלכם. רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי גם בודק מה את משדרת לו
אני19/05/2014לפי מה שאת מספרת הוא קיבל את הרושם כבר בפגישה הראשונה שאת לא בעניין ולכן לא טרח להתקשר. את מצידך אומרת שנראה לך מוזר שגבר בן 40 מפחד לקבל לא.
תראי יש גברים מסוגים שונים בעלי יותר בטחון ופחות בכל מה שקשור במשחקי חיזור וזה לא הופך אותם לגברים פחות טובים בכל מה שקשור בזוגיות. נשאלת השאלה מה את משדרת?
אולי ריחוק, אולי התנשאות אולי ערפול, אולי הסתרת רגשות, הייתי מנסה לבחון איך את מתנהגת בפגישות אולי אפילו תנסי להעזר בחברה טובה שתשקף לך את התנהוגותך ולא מפחדת לומר לך את האמת.
נראה שהבחור בעניין, הוא כן יוזם פגישות כן משתדל אבל מאוד ייתכן שבשל הערפול שאת משדרת הוא מפחד לעשות צעדיים משמעותיים שיהפכו אתכם באופן רשמי לזוג אולי בגלל שהוא מפחד שבמקרה כזה עודף השקעה והסתערות לכיוון היעד יחנוק אותך ובעצם ישיג את המטרה ההפוכה וירחיק אותך ממנו ולכן הוא מנסה ללכת עקב בצד אגודל.
לא בכל סיטואציה צריך לרוץ לטיפול זוגי או יחידני שעולה המון כסף ואז בטח יהפוך אתכם לזוג עם פלומבה.
תנסי להיות איתו הרבה גלויה לגבי כוונותיך לגביו ואני משוכנע שאז הוא יעיז הרבה יותר להתנהג כבן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות שנהבדוי18/11/2013
אני וחברה שלי נפרדנו אנחנו בגילאי ה20 זוג דתי
אנחנו היינו שנה ביחד,וכל הזמן היא רצתה להתחתן כנראה מלחץ חברתי כי אחותה הגדולה שהיא גדולה בשנה התחתנה
וזה הרס לנו את היחסים בקשר כי מאז שאחותה התארסה שזה היה בחצי שנה שלנו הקשר נהיה אחרת היחס כלפיי השתנה והכל היה שונה כי היא כל הזמן רצתה להיות בבית שקשה לה
לפני כחודש היא דיברנו על להתארס ואמרתי בקרוב,ואז לפני 3 שבועות יש לה חברה שהיא הכי טובה אז היא עשתה איתה שיחה ומאז היא החליטה להיפרד,ולא מוכנה לשמוע את השם שלי,ניסתי את כל הדרכים כדי ליצור איתה קשר ולסיים ולהציל את הקשר בצורה יפה
והיא הגישה תלונה על שאני מטריד אותה שאני מתקשר הרבה אליה
האם היא עדיין חושבת אליי? וקשה כי היא נורא מבולבלת?
והאם הקשר הזה יחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזוב אותה ותתקדם אל האהבה הבאה
טל19/11/2013עזוב אותה ותתקדם אל האהבה הבאה. כי אם זה הגיע למצב שהיא מתלוננת נגדך, זה סימן שמצידה הסיכוי אפסי שהיא תתרצה לחזור אליך. אז במקום לשקוע בעבר, תתקדם אל העתיד אל האהבה החדשה שמחכה לך אם תתאמץ למצוא אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתה לי חברה במשך כשנה ונפרדנומשה15/11/2013
עכשיו אחרי שנפרדנו, אני מרגיש ריקנות.
האם ניתן לקיים קשר של ידידות אחרי הפרידה--- או
שצריך לחכות זמן מה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להפרד לחלוטין, אבל כנס!
טל18/11/2013בדרך כלל אחרי פרידה מחברה טוב שהפרידה תהיה לפחות בהתחלה מוחלטת וזה גם נותן לשני הצדדים לצאת יותר בקלות מהמצב הקודם, וגם מקל את האפשרות לפתוח דף חדש נקי ולמצוא אהבה חדשה, אבל אם אתה רוצה לשמור על ידידות זה תלוי בחברתך, תשלח לה הודעה בעדינות האם היא מעונינת? בהודעתך תסביר את עצמך מדוע לדעתך זה טוב, וגם אל תשכח לכתוב לה מחמאות כנות, ותראה מה תגובתה ורצונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה לי חברה במשך כשנה ונפרדנו - תגובה
סיגלית גלאי18/11/2013שלום משה
בדרך כלל קשה מיד אחרי פרידה של קשר זוגי ממושך לקיים קשר ידידותי אפלטוני, במיוחד אם אחד הצדדים זקוק ליותר מזה...
אבל לאחר זמן מה אולי...בספק...
קח פסק זמן לעיכול המצב ואז תחליט
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה ארוכה מאודאביטל13/11/2013
שלום,
הנני נשואה 15 שנה עם שלושה ילדים מדהימים!
כבר בתחילת נישואינו, לאחר הילד הראשון, היו בעיות בזוגיות, בעלי לא נגע בי (לא שכב עימי ולא היו נגיעות פיזיות)- דבר אשר תסכל אותי מאוד. הלכנו לטיפול זוגי וזה עזר.
עם חלוף השנים, לאחר שהגיעו הילדים, המצב חזר לקדמותו. שוחחנו על כך המון, אמרתי לו שאם הוא ימשיך לא לשכב עימי- לספק אותי, אמצא זאת איפשהו...
לדאבוני/לשמחתי, היום הזה הגיע... הוא הגיע, האדם שהחזיר אליי את נשיותי, הרגשתי שאני שם, שרואים אותי! .. (לא קשר מהעבודה).
הוא נשוי + ואני נשואה + הקשר הוא מיני בלבד, אני לא נותנת לזה להתפתח יותר מזה.
אבל הוא נמשך... ונמשך... כבר שנתיים... !
הדיכוטומיה הזאת הורגת אותי. אני פונה אל השכל הישר שלי ומבינה שזה לא בסדר
ומאידך, אינני יכולה להפסיק זאת, הריי זהו צורך ביולוגי..
(אני לא מסופקת מינית בבית, אין לו גם רצון כזה, מבחינתו מספיק שהוא הגיע לסיפוק שלו).
אז שוב אנחנו בטיפול.... וכן, אני בהחלט חושבת גם על גירושים, אבל קשה לי.
מה עושים??
איך אני, עם כל הערכים והמוסר שלי, מגיעה למצב כזה? לפעמים אני אומרת לעצמי עדיף להיות לבד ולא לחיות בתחושות הנוראיות שחווים ביום יום מבן הזוג.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטל -
בני14/11/2013היי
15 שנה של הרגלים...לא הולכים ברגל!
אני מבין אותך ומכיר את התסכול...ומסכים גם שקשה לך לקום ולעזוב כי כנראה יש "משהו" בבסיס הזוגיות שלכם שיש בו תקווה ואולי גם עתיד טוב יותר.
את כותבת שאתם בטיפול שזה נהדר ומקסים וכל הכבוד לכם בלה בלה בלה...
אבל מה קורה ביניכם בינתיים?
מה את מצפה שיקרה ב"טיפול"?
ובכלל איך את רוצה לחיות את חייך מכאן ולהבא?
אם יש לך תשובות ואת הרצון לשתף...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקים
אביטל14/11/2013אכן צודקים, אני יודעת שני צריכה לקבל החלטה לכאן או לכאן...
לא פשוט, הטיפול הזוגי לעולם לא יצליח במצב הנוכחי.
והחיים שואבים אותנו למקומות בהם לא היינו רוצים להיות.
פשוט תסכול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל -
בני14/11/2013היי
בזכות הרצון והכוח...
ובעצם העובדה שהצלחת להתעלות על עצמך ולרשום את ההודעה הזו כאן בפורום...
אני מאמין שתהיי מסוגלת לעשות עוד כמה צעדים שייקלו עבורך לראות בעיקר את חצי הכוס המלאה משם הדרך תהייה פתוחה להשתחרר מהתסכולים ומייסוריי המצפון שכ"כ מעיקים עלייך,
תהליך קבלת ההחלטות הוא קשה אבל "רגע" ההחלטה הוא בסך הכול "רגע אחד"!
ניתן לקצר את התהליך ולהתחיל לחיות חיים מאושרים כאן או כאן לבחירתך החופשית.
בהצלחה ולילה טוב
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני03/12/2013שלום לך,
המצב נראה מסובך אבל יותר פשוט מאיך שנראה.
שתי אפשרויות יש לך, האחת לקום ולהתגרש בכדי שאולי תוכלי לקבל את מה שמגיע לך..יחס,אהבה,תשוקה ומין זמין מבעלך.
ברגע שאת לא מקבלת את מה שאת חייבת לקבל הדרך למצוא מזור בשדות זרים קצרה מאוד..
גם לך וגם למאהב שלך זה מתאים(כמו להרבה זוגות אחרים) מצער לומר זאת אבל מאהב או מאהבת לרוב שומרים על חיי הנישואים של רוב הזוגות..
ברור הוא שהמאהב לא יעשה צעד כלשהו למימוש הקשר בינכם, שניכם שואבים מהקשר בדיוק את מה שאתם צריכים.
משמע או שאת מתגרשת או שאת ממשיכה לספק את צרכייך בחוץ..פשוט מאוד לא ממש מסובך.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בני
אביטל30/12/2013וואי לקרוא את מה שאתה כותב, לא פשוט.
אתה מדקדק מאוד בהתרחשות. אכן, אנחנו ממלאים בדיוק את מה שחסר ותו לא.
אני מאוד רוצה להפסיק זאת, כמה שיותר מהר.
קנאית מאוד למשפחה שלי.
איך עושים זאת?
מאיפה מתחילים? זה קשה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי למילים של דני..
אביטל30/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל -
בני02/01/2014היי
בני/דני/אביטל...שמות בדויים כך שלא נעלבתי...
למקרה ששאלת אז יש לי ניסיון רב ובפרט לסיטואציה שאת נמצאת בו כרגע,
אם תרצי אני כאן ושם בשבילך!
(את יכולה לעשות חיפוש בפורום תחת השם "בני" ותגלי שאת לא לבד!)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידהא13/11/2013
שלום הייתי בזוגיות של שנה אנחנו זוג דתי בגילאי ה20
שבועיים לפני הפרידה היא דיברה על חתונה, ובזמן האחרון היא הייתה שולטת עליי
בגלל שאחותה מתחתנת והיא כנראה רוצה גם ,וכתוצאה היא עשתה לי ככה.
חברה שלה מדברת איתה הרבה ואחרי השיחה שלה איתה היא החליטה להיפרד,
ניסתי להבין בכל אמצעי הדרכים להבין למה היא נפרדת,אבל לא הצלחתי,והיא הוציאה צו הטרדה שאני לא יוכל לדבר איתה,אנחנו הכרנו באתר הכרויות באינטרנט ונורא קשה לי שהיא שמה,האם היא מרגישה אליי משהו וקשה לה לבטא את זה בגלל מה שאחרים אמרו?
אני בדיכאון,אני לא מתפקד ואני אמור להתגייס עוד 3 שבועות
היא חסרה לי היינו מדברים כל היום בטלפון,יוצאים ביחד הכל
פתאום אני מרגיש לבד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)