פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם התינוקת היא תירוץ??
    ענת
    15/08/2013

אני ובעלי עמדנו במקום מסויים יחד עם תינוקינו שהיה בעגלתו. לפתע פגש אותנו המאהב לשעבר, נעצר לידינו, ופתאום חיפש נושא לפטפט מעט עם בעלי מידי פעם פזל לעבר ביתנו החמודה והיפה ולעברי. אני השתדלתי להימנע מלהביט בו אולי משום שהרגשתי מבוכה שנעצר פתאום לדבר וכשהגבתי על דבריו השתדלתי להביט אך ורק בבעלי. כשהגבר ראה שכביכול התעלמתי מעט ממנו, פנה לדרכו. בעבר הרחוק היה מחמיא לי נון סטופ על המראה החיצוני שלי. אז אני זאת שנפרדתי ממנו מסיבות אישיות. בעלי אמר לי שהייתי נראית מליון דולר מכף רגל ועד הראש, ולדעתי זה שהגבר נעצר לדבר איתו מעט ומידי פעם לפזול לעברי ולעבר התינוקת, זה תירוץ אחד גדול להרוויח זמן ולשטוף את עיניו כי נהנה מזיו פני. בעלי אומר שיש אומרים: שרוצים לראות או להתחיל עם בחורה נותנים תשומת לב לתינוק ולכלב. האם התינוקת באמת היתה תירוץ בכדי לעצור ולנצל את זה ולהביט בי ולדבר עם בעלי כח כמה כבר אפשר להביט בתינוק????. אני מאד התפלאתי שהיה לו האומץ לעצור ומידי פעם לפזול לעברי, ובעלי טוען שבשביל שלא נחשוד בו הוא חיפש נושא לשיחה עם בעלי. האם זה נראה לכם הגיוני מה שבעלי אמר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם התינוקת היא תירוץ??

הוספת תגובה

• תיקון: כולן הן דעתו של בעלי.

ענת
    15/08/2013

מה תגובתכם על דעתו של בעלי על הגבר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעי

אוקי
    16/08/2013

את אחת הנשים הכי סתומות שפגשתי בחיים שלי
    מה זו השאלה הזו ?
    את מפגרת או מה ?

נשבע לך שבשביל הילדים שלך אני מתבייש בך ובשאלה שלך

חולת נפש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התינוקת היא תירוץ?? - תגובה

סיגלית גלאי
    20/08/2013

היי ענת
    מציעה לך לא להתעסק בעניין זה, כי זה חסר חשיבות..
    לרובנו היו קשרים לפני הנישואים, הדבר העיקרי הוא לדעת להפסיק להתעסק איתם ברגע שמחליטים להתמסד ולהתחייב לקשר זוגי אחד.
    היום את נשואה+ נראה שיש לך בעל אוהב ומפרגן וכדאי להתרכז בזה ולזכור שהאקס היה רק עובר אורח... וייתכן שהוא עצר לפטפט מנימוס או מסקרנות ל"הציץ" בך, אבל למה זה בעצם חשוב לדעת????

בהצלחה בזוגיות הנוכחית שלך
    סיגלית גלאי ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב

דני
    22/08/2013

סביר להניח שהמאהב עושה את זה בכוונה בכדי לבחון את תגובותייך.. עשית נכון שלא החלפת איתו מבטים..רצונו היה לבדוק האם ניתן להחזירך למקום שנוח לו...

אם תראי אותו עם אישתו תעשי לו את אותו הדבר... נראה אותו גיבור גדול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת תמליל שיחות SMS מחברת הסלולר
    מירו
    12/08/2013

פרודתי,כלומר גרושתי לעתיד, מנהלת כנראה רומן עם גבר זר באמצעות sms ואולי אף נפגשת איתו.
    כשהיא על האייפון וב sms ואני עובר לידה היא מפסיקה מיד את ההתכתבויות שלה.
    שאלתי: האם ניתן להוציא תמליל שיחות sms מהאייפון שלה מתוקף היותי בעלה?

פעם קראתי באינטרנט שקיימת אפשרות כזאת.

תודה מראש

מירו.

הוספת תגובה

• sms

דני
    13/08/2013

שלום לך,

שאלתי הפשוטה והיה והוצאת את פלט השיחות וה SMS מה זה בדיוק ייתן לך? לדעת את שאתה יודע כבר? להכריז עליה כמורדת? זה ממש לא ייתן כלום, מזונות תשלם כמו ילד טוב. תחשוב על החיים שלך הלאה , שחרר את הצרה הזאת ממך ותתקדם..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטי סמס

Jasmin
    13/08/2013

שלום לך,
    בקש ממנה את פלטי השיחות ולפי תגובתה תוכל לדעת אם יש אמת בתחושותיך. רק תחשוב -האם אתה גם מוכן לחשוף את פלטי השיחות וההודעות שלך? בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת
    תמי
    12/08/2013

חזרתי לאקס שלי גרוש +ילדה בת 8 בפעם השלישית , אני בת 32 רווקה מכירה אותו כבר 3 וחצי שנים בפעם הראשונה היינו ביחד 7 חודשים אהבה מדהימה ולקראת הסוף וויכוחים ולכן נפרדנו ואחרי חצי שנה חזרנו לעוד 3 חודשים ביוזמתו לאחר שלחץ והתחנן (אני הייתי עם רגשות מאוד חזקים אליו ורציתי גם את החזרה הזאת) לאחר מכן היה נתק של שנה ושוב חזרה לקשר של ידידות נתק ואז שוב חזרה בהסכמת שנינו . היינו ביחד 3 חודשים אפשר לומר שגרתי אצלו... לפתע גילתי בנאדם שמרוכז בעצמו נטו לא מוכן לעזור בבית בכלל אפילו בקשות לדברים מינימליים נענו מצדו בשלילה .. לא יוצאים , לא מבלים לדבריו מצבו הכלכלי לא טוב לא יכול לאפשר לעצמו ... לא בא איתי לאירועים וכו וכו , התחושה היתה איומה ולבסוף היה פיצוץ גדול על נקיון הבית שהוביל לריחוק והתנגדויות , יש לציין שאפילו בשעת וויכוח אין שיתוף פעולה מצדו כלל...בסופו של דבר אמר שלא רוצה להמשיך .אספתי את הדברים שלי ויצאתי משם התחושה איומה אני מרגישה כישלון בפעם השלישית וכאילו ידו על העליונה .. מחק אותי וחסם אותי מכל מקום אפשרי (מה שלא עשה בעבר כשנפרדנו יש לו מעין כעס כלפי ואין לי מושג מדוע?) כשהיינו רבים היה אומר רק יש לי תחושה שנקיון זה לא הבעיה את לא במאה אחוז בקשר הזה אני מרגיש שיש מישהו נוסף בתמונה...... מה שלא נכון !!!אני מרגישה שאני לא מצליחה לנהל זוגיות נורמלית עם אף אחד אולי משהו בי לא בסדר ?? לאורך כל הקשר טען שרוצה להתמודד ולא רוצה לוותר על הקשר לקראת הסוף הבין שזה לא זה שאנחנו נכשלים. כואב לי מאוד מרגישה אשמה אין לי מושג למה????? עזרו לי בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת

הוספת תגובה

• נשואה התאהבתי בגבר אחר
    מיכל
    12/08/2013

לעצתכם צוות המומחים אשמח

אני נשואה +1. אוהבת את בעלי מאד. אבל בשנה האחרונה התאהבתי בגבר אחר. התפתח קשר מיוחד מאד, עם תקשורת מדהימה, חיבור נדיר ואהבה גדולה.
    לא שיש לזה הרבה משמעות, אבל אנחנו לא עושים סקס, לשנינו לא בנוח עם זה כי שנינו עדיין נשואים. אנחנו מרגישים שהחיבור הוא לא "סליזי" כזה של סקס, אלא משהו הרבה יותר עמוק ורציני מזה ומאד רוצים לחיות יחד ולהביא עוד ילדים יחד.
    הבעיה שלי היא שיש לי בעל מקסים אמיתי, שלא עשה כל רע. אני פשוט לא נמשכת אליו יותר. חוצמזה אנחנו מאד אוהבים. מה לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    נשואה התאהבתי בגבר אחר

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל
    12/08/2013

אני אכן צעירה. ולשאלתך, כן, נמשכתי אליו בעבר אך מתוך 5 שנים יחד אני כבר 3 שנים לא נמשכת. ובנוסף לכך, נמשכתי אך לא משהו שמתקרב למשיכה הנוכחית.
    אשמח לשמוע דעות וסיפורים אישיים של מי שחווה משהו דומה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהבת..

דני
    13/08/2013

ומה הלאה?? התאהבת ותחיי עם אותו גבר שאת אפילו לא יודעת מה טיבו בעוד מובנים ומה יהיה עוד כמה שנים? תפסיקי לאהוב ותעברי לגבר אחר וכך הלאה? תאמיני לי(מניסיון) הכל הבל הבלים, בסופו של יום הכל אותו הדבר ומדובר סתם בריגושים שייגמרו כשהממים הגנובים כבר לא יהיה להם את אותו הטעם..תישמרי על בעלך שאותו את אוהבת ועל משפחתך.. נסי ליזום ולתקשר עם בעלך כמו שאת עושה עם אותו בחור וירטואלי... חבל,את הורסת לעצמך את החיים במו ידייך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים כאלה קורים ועיתים לטובה

מיכל
    13/08/2013

אבל היו דברים מעולם. קורה כל הזמן שאנשים פוגשים את מי שמתאים להם "באמצע החיים" אחרי שכבר הקימו משפחה. אפשר לוותר על חוויה שעשויה לשנות את כל החיים? ואולי לטובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי לטובה..

דני
    13/08/2013

חשבת שייתכן מצב והמהלך לא יהיה לטובה אלא להפך..?? מה גם שאת טוענת שאת אוהבת את בעלך...למה לחפש שטויות וטעויות? טוב לך עם בעלך בסך הכל? עם בעלך יש לך ילד משותף, רכוש משותף, עברתם יחד לא מעט קשיים בכדי להגיע למה שהגעתם.. מה יש לך עם אותו בחור? קצת ריגושים? קצת שעות גנובות של שיחות אולי מאתגרות? זה בסופו של יום גם נגמר... ועם מה תישארי? בלי בעל, בלי מאהב, בלי משפחה אוהבת ותומכת... את מהמרת על הכל ולדעתי חבל, תברחי מהר מהקשר הלא בריא לפני שיקרה משהו וזה יהיה מאוחר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני כתב מאוד בחכמה, וצודק בכל מילה

נועה
    15/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה חדש

סיון
    15/11/2014

הי מיכל
    אני נמצאת בימים אלו באותה סיטואציה כמוך
    אז מה עשית בסוף?
    אשמח לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון- אני במצב דומה

ערן
    17/11/2014

היי,
    אני בן 39, נשוי ואב לשלושה ילדים מקסימים. משפחה לתפארת למראית עין. אבל מה, אני לא נמשך לאשתי בכלל. ולצערי (ממש לצערי) גם לא אוהב אותה. מה שהביא אותנו עד הלום מורכב ומסובך, אך בואי נגיד שיש לה חלק משמעותי בעניין (ואני לא כותב זאת על מנת לתרץ את המשפט הבא שלי). ובעקבות המחסור הזה באש נפתחתי למישהי אחרת שפחות או יותר הייתה במצבי. ואז גיליתי מה זאת תשוקה אמיתית. ומה זה שילוב של אהבה ואש. ואז מגיעה הדילמה- לפרק ולבנות מחדש או להמשיך כך, לחיות בשקר גמור? עם ובלי קשר לסיפור האסור- האם במצב בו מישהו יודע מעל לכל ספק שאין בליבו אהבה ותשוקה לצד השני- האם זה לא הסימן הברור לכך שמשהו דרסטי חייב להשתנות? לפרק או לנבול?
    אין לי עדיין תשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן, באמת שאלה קשה...

סיון
    18/11/2014

לפרק? או לנבול?
    מי שלא חווה בדידות, ריקנות, ודיכאון בזמן נישואים
    אינו יכול לשפוט אנשים כמונו שעומדים
    בפני דילמה כזו קשה...
    אך לצערי גם לי אין את התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון -

בני
    19/11/2014

היי

גם אני חוויתי בדידות, ריקנות, ודיכאון במהלך חיי הנישואין ויותר מזה... ובאמת אף אחד לא יכול בכלל לשפוט אותך ולעולם גם לא נבין מה עבר עלייך בדיוק כך שאת יכולה להרגיש עם זה בסדר, אולם השאלה ששאלת מפריע לי...

שאלת : לפרק? או לנבול?
    התשובה היא > לא לפרק ולא לנבול!
    אלא "לבנות" בית חדש!

אם יש בך את הכוח ואת הרצון לבנות עולם חדש עבורך ולמען עתידך עשי זאת עכשיו!
    את יכולה לעשות זאת ע"י כך שתבני מחדש את הזוגיות הנוכחית, או לצאת מייד לדרך חדשה ולבנות הכל מההתחלה, זכותך.

את בוודאי תרצי לתת לילדים שלך את ההרגשה שאת לא נוטשת אותם מי כמוך יודעת שלילד מגיע אמא במשרה מלאה ולא חצי פה וחצי שם,

את צריכה להבין שהילדים רואים וקולטים בהתנהלות שלך את ה"מודל" לחיי נישואים טובים ומאושרים, אל תאכזבי אותם, או שאת כאן, נלחמת מבפנים בבדידות ובדיכאון ומראה להם כיצד את חוזרת לימי קדם, מתמודדת ולא מוותרת למרות הכאב והפציעות, ומשקמת לאט ובטוח את מערכת היחסים ומצילה את מה שכן ניתן להפיק מהקשר, או שאת מקבלת החלטה ובוחרת לצאת לדרך חדשה ולהלחם שם על כל הדברים שהיו חסרים לך...

אז איזה סוג בנייה את אוהבת?

דרך אגב את כבר לא משחקת...את עמוק עמוק בתוך האש והיא שורפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני....

סיון
    19/11/2014

לגבי הבניה.. לפעמים הכל כל כך הרוס שעדיף ״ לנקות את השטח״ ולהתחיל מהתחלה.
    אני לא יודעת אם יש בי את הכוחות להתחיל מההתחלה.
    אבל מה שכן אני יודעת זה: שמעדיפה להיות לבד ומאושרת
    מאשר ״ביחד״ ואומללה.

וגם, אני יודעת שאני ״משחקת באש״
    והאש הזאת לפעמים מחממת אותי
    גורמת לי לחייך ולראות דברים שלא ידעתי שיש לי.
    אז למרות הסיכון לקבל כוויה
    אמשיך ״להתחמם״ עד שהיא תדעך.....

מקווה שהסברתי את עצמי טוב??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון

ערן
    19/11/2014

ברור שאין תשובה מוחלטת. כי כל אחת מהבחירות מכילה בתוכה פוטנציאל לויתור עצום. והשאלה הזאת טורדת את מנוחתי ברמות. ואולי מה שבני כתב נכון, צריך לקחת החלטה ולעשות צעד, לפה או לפה. אבל זה עדיין לא הזמן. אולי כי אני מחכה שיקרה משהו, שהעולם יחליט על סדר חדש של הדברים וישים את הבחירה ממש מול עיניי (תפיסה ילדותית משהו, ואפילו פחדנית, אני יודע. ואולי גם מצביעה על ייאוש).
    והאש עליה את מדברת- הרי זאת האש שהייתה חסרה כל כך ובגללה יצאתי למסע הזה. אז עכשיו כשאני בתוכה ברור שלעתים היא שורת. אבל גם ברור שהיא פתחה את עיניי למשהו אחר, גדול יותר. היא גרמה לי להבין שמותר לי לדרוש לעצמי משהו חזק יותר, להגיע גבוה יותר. וזה מתחבר לידיעה ההיא שיושבת לי באחורי הראש כבר שנים- הזוגיות הנוכחית שלי היא לא ה א ה ב ה לה פיללתי. וזאת הכוויה הכי גדולה שגרמה לי האש. יחד עם ההתפכחות הכי גדולה.... אז יש כאלה שיעדיפו לחיות ללא הידיעה הזאת ויש כאלה שיעדיפו לדעת את האמת פנימה, כלפי עצמם. מה עושים עם הידיעה הזאת- כמוני כמוך- אין לי מושג....איכשהוא אני תמיד מגיע לאותה המסקנה- אני מסתכל על אשתי ושואל עצמי האם אני רואה עצמי חי איתה ל"נצח", עוד 10, 20 ו- 30 שנה. והתשובה היא תמיד אותה התשובה....)-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן, מזדהה איתך

סיון
    19/11/2014

כל מה שכתבת נכון...
    מרגישה אותו דבר ולא יודעת מה לעשות.
    גם אני לא רואה את עצמי עם בעלי עוד 10-30 שנה
    אני לא יכולה להיות איתו עוד שנה!
    הלוואי ובעלי היה מבין
    הלוואי ובעלי היה מקבל את השינוי שאני רוצה לעשות בחיי
    גם אני מחכה שהזמן יעשה את שלו והשינוי יבוא בעצמו
    באמת מחשבה של פחדנית....
    אני מתפללת לפעמים שבעלי יתאהב במישהי אחרת
    שהוא יזום את הפרדה...
    אבל הוא מאוהב בי ולא מוכן לוותר, אך עדיין
    צועק עלי משפיל אותי ומשאיר אותי לבד בלילות.
    דיי נמאס, והזמן עובר.
    לא רוצה לחיות ככה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון -

בני
    19/11/2014

היי

סליחה שאני כורך מין בשאינו מינו...
    לך ולערן יש קושי בקבלת החלטות וכנראה זה דפוס התנהגות שאתם סוחבים מילדות זה מסביר את הסיבה מדוע לא עמדת על הזכויות שלך בתחילת הקשר אז עוד היה ניתן להציל ובקלות, כיום זה שוב מעכב אותך מלקום ולעשות מעשה שיציל אותך מלחיות בהרגשה של חוסר,
    לחכות שהעולם יעשה את המלאכה עבורי? משיח לא בא...וגם לא מטלפן!
    הבחירה בידייך, תבחרי כל זמן שאת זו שיכולה לבחור...תבחרי לפני שמישהו אחר יחליט בשבילך מה לבחור!
    אפשר וצריך ללמוד כיצד "לצמצם" את זמן קבלת ההחלטה לכאן או לכאן כי בסופו של דבר תצטרכי לחתוך ויפה שעה אחת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

סיון
    20/11/2014

לי באופן אישי אין בעיה לקבל החלטות.
    אני כבר החלטתי, אני רוצה להתגרש.
    הבעיה שבעלי לא מוכן... מאיים עלי שיעשה סיפור גדול מהעניין.
    יפיץ שיש לי מישהו ובגלל זה אני רוצה להתגרש.
    לא מעניין אותי מה יחשבו עלי כולם, חוץ מאדם אחד
    אבא שלי- יש לי כל כך הרבה כבוד והערכה אליו.
    ויותר קשה לי לפגוע בו מאשר בילדי...
    אם זה יסתיים רע אבא שלי יהיה שבור,
    ( אמא שלי נפטרה לפני שנה) ויש לו מספיק על הלב.
    בכל מקרה אני החלטתי, עכשיו זה עניין של זמן עד
    שבעלי יקבל את זה בהבנה, ונתגרש.
    כולי תקווה שהוא יבין שגירושין זה לא סוף העולם.
    (אצלו במשפחה 80% גרושים שסימו את הקשר בדרך קשה)
    הזמן הוא המענה לכל התשובות!
    נראה מה יהיה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון -

בני
    20/11/2014

היי

אוקי יש לך כשרון הסברתי מצוין!
    טעיתי בהבחנה – סליחה!

משתתף בצערך לא פשוט לאבד אמא והידיעה שאבא יכול להישבר מחמירה את הבעיה ומכניסה אותך באמת לדילמה רצינית-
    כעת ניתן להבין יותר מה עובר עלייך ואולי זה מסביר את מה שקרה לך לאחרונה...אני חושב שיש קשר למקרה ששאלת...

עדיין לא הבנתי איך מצד אחד בעלך מאוהב בך ומצד שני למה את נותנת לו לצעוק ולהשפיל אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני וסיוון

ערן
    20/11/2014

בני,
    לרוב אין לי קושי בקבלת החלטות בכלל. אולי כי לא עמדתי עדיין בפני החלטה כזאת. הבעיה היחידה שלי בקבלת ההחלטה היא הפגיעה בילדים. מעבר לזה כלום לא מחזיק אותי מעבר לזה. כך שקבלת ההחלטה כאן מעוכבת עקב החשש מהנזק הסביבתי של התהליך. לא מאוד חשוב לי מה הסביבה תחשוב עליי. האמת, שזה בכלל לא חשוב לי. רק הנזק הסביבתי עומד לנגד עיניי...
    סיוון- גם אני כמוך , מתפלל שהיא תתאהב במישהו אחר. אולי תבוא ותתוודה על נטייה מינית כזאת או אחרת (-:. אבל אין ספק שאת הרבה יותר אמיצה ממני בנקודת הזמן הנוכחית....כבר אמרת לו שאת רוצה להתגרש. כל הכבוד לך. לטעמי זה הצעד הכי קריטי בעניין, הלא כן? להודות בפני הצד השני שאתה כבר לא מעוניין....משם אין כל כך דרך חזרה. לא?
    איך אזרת אומץ להגיד לו כזה דבר? באיזו סיטואציה מעלים כזה נושא רגיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן -

בני
    20/11/2014

היי ערן
    מה שלומך...

יפה שאתה מתחשב ברגשות של אחרים, כל הכבוד לך!
    יפה שאתה מוכן להישאר בשביל הילדים אבל זה לא מספיק, לא מספיק לא עבורך ולא עבור אשתך ופוגע באופן ישיר גם בילדים, תשאל ילדים להורים פרודים או גרושים על התקופה הנ"ל.
    אתה בוודאי מכיר את הפתגם - עדיף אמת שמזילה דמעה מאשר שקר שמעלה חיוך...ובמקרה שלך כפי שאני מבין גם אין חיוך...

תראה – אתה לא צריך אותי כדי לקבל רעיונות שידחפו ויעזרו לך להתגרש, בעצמך כתבת שאין בליבך תשוקה ואהבה לאשתך והוספת באותה נשימה כי לה יש חלק משמעותי בעניין.
    יש לך זכות לרצות לחיות את חייך כפי שאתה חושב שמגיע לך אבל רגע לפני ראוי שתעשה בדק בית כמו למשל > מה לגביי החלק שלך?
    איך הסתבכתם והגעתם למצב נורא שכזה?
    איפה לקיחת אחריות על החלק שלך?
    כי אם תגלה שהבעיה היא אצלך כדאי שתדע שאתה הולך לקחת את הבעיה איתך לזוגיות הבאה ואז לא יהיו לך תירוצים ואת מי להאשים...

זה לא סוד שאני דוגל בלנסות ולעשות הכל אבל ממש הכל, כדי לתקן את הטעון תיקון בתוך הבית ולא לברוח החוצה, מה גם שברוב הפעמים אתה עלול לגלות שזו אותה גברת בשינוי אדרת,

אני לא מתכחש לעובדה ומרגיש על בשרי עד כמה לא פשוט לחיות עם בן זוג אחד באותו בית לאורך זמן, זו גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה,

אומרים - שאי אפשר לשנות את טבע האדם אבל אפשר ואפשר להתרגל ולהתנהג אחרת לרכוש דפוסי התנהגות חדשים למען מטרה חשובה, והמטרה היא שיהיה לך טוב במקום שאתה נמצא למרות הקושי ותחושת החוסר,

אני מאמין שיש לאשתך גם אי אילו מעלות שבגינן בחרת אותה בזמנו...הרי לרוב אין לך קושי לקבל החלטות...מעניין אותי לדעת מה כן עשיתם בתחילת הדרך שעבד ביניכם ומה גרם לכם להביא 3 ילדים לעולם...

לאן כל זה נעלם פתאום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קל

סיון
    21/11/2014

זה לא קל לומר ״ אני רוצה להתגרש״
    הפעם הראשונה שאמרתי את זה היתה לפני כמה שנים.
    לאט לאט עם הזמן הדחיפות של המשפט התקצרה.
    וזה סיים כל ויכוח (המשפט, ״ אני רוצה להתגרש״)
    קשה לי, ואפילו מאוד.
    אך מקווה להתחיל את התהליך בהקדם
    ולצאת לדרך חדשה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן

סיון
    21/11/2014

אחותי מציעה ואפילו מתעקשת שאלך עם בעלי ליועץ זוגי
    לבדוק ולראות אם לישאר יחד או להתגרש
    אני חוששת שעניין הבחור שהתאהבתי בו יתגלה
    ואז ההיה בבעיה.
    חברה אמרה לי שהפסיכולוגית תגרום לי לחשוף הכל
    על השולחן.
    המשפחה משני הצדדים מבקשת לנסות את זה
    כמוצא אחרון!
    מה דעתך, ללכת ליעוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון -

בני
    22/11/2014

היי

חברתך לא צודקת - את יכולה לספר לפסיכולוגית בפגישה "אישית" על הקשר האחר ולחייב אותה לא לומר על כך לבעלך. אבל עזבי חברות ואחיות עקשניות...
    אם את איתנה בדעתך אז אין לך מה לבדוק וחבל על הכסף ועל עוגמת הנפש ששניכם תעברו בתהליך, טיפול זוגי דורש המון כוחות נפש וגם תנאי מוקדם של הפסקת כל קשר אחר עד שיתבהרו העניינים.

אני מבין את בעלך כי עד היום רק איימת אני "רוצה" להתגרש... וכלום לא יצא מזה (ד.א.את יודעת למה?) לכן הוא חושב שאת לא רצינית.

תבקשי ממנו לגשת לגישור בהסכמה בתקווה שתצליחי להעביר לו את המסר ע"י צד ג' שאת לא מעוניינת להמשיך את הקשר ואת רוצה לפרק את השותפות בצורה הכי יפה ונעימה שיכולה להיות בהתאם לנסיבות.

שימי לב שאני בכוונה לא כותב בהצלחה מכיוון שבתוך תוכי אני מקווה שבסופו של דבר תצליחו לשקם ולא להיפרד, כמובן שזו דעתי האישית בלבד ועל סמך מה שכתבת, אם ישנה אלימות מילולית או דברים אחרים שלא חשפת כאן אז באמת שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון

ערן
    23/11/2014

שאלה קשה שהפכתי בראשי מיליון פעמים- האם לפנות לייעוץ או לא (ואשתי מפעם לפעם מעלה את העניין)- הפחד שלי הוא לא מזה שנושא האישה האחרת יעלה. הפחד שלי הוא שהאמת תעלה שם במלוא מערומיה- האמת הכואהבת שאני לא אוהב אותה. ושכלום לא יעזור. אז אולי זאת גם דרך לסיים- להעזר בצד שלישי על- מנת להוציא את האמת החוצה. אבל זאת לא מטרת הטיפול מראש מלכתחילה. המטרה היא לנסות הכל כדי להציל את הקשר. ואז השאלה היא האם את רואה בקשר הזה עתיד (ולפי מה שהבנתי ממך לא). נגיד ותלכו לטיפול, והמצב אכן ישתפר מעט. זה יספיק לך? תוכלי להעלים ולשכוח את הלא חוקי מחייך? תתאהבי בבעלך מחדש? פתאום תראי בו מישהו להזדקן איתו?
    לגביי, אני יודע את התשובות לשאלות הנ"ל ולכן אני רואה כרגע בטיפול משהו מיותר...
    לדעתי אי אפשר ללמוד לאהוב מישהו שאתה לא מסוגל לאהוב. אפשר לנסות ולחיות עם הידיעה הזאת, אבל זה כבר עניין לטיפול אישי, וזה מכבר מסיפור אחר (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר....

ערן
    23/11/2014

כשאני חושב על ללכת לטיפול שכזה הר ברור לי שזה רק עבור הילדים. הרי כמו שכתבתי קודם- זה לא יגרום לי לאהוב ולהמשך לאשתי. ויש לא מעט מקרים כאלה, ואני מרגיש שאנשים מבחוץ שמנסים לייעץ מטוב לבם (באמת, לא בציניות) דוחפים לכיוון של לטפל בעניין הזוגי ויהי מה. כאילו מרגע שפגשת בנזוג פוטנציאלי בגיל עשרים ומשהו והתחתנת איתו והקמת משפחה- גורלך נחרץ. זהו, לא משנה כמה השתנית, כמה הרצונות שלך השתנו , כמה אתה זקוק למשהו אחר- זה גורלך ואתה חייב להתיישר על פי זה.
    ואני בכלל לא מאמין בגורל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן ובני המקסימים

סיון
    23/11/2014

קודם כל אני רוצה לומר לשניכם תודה!
    תודה שאתם כאן בשבילי
    תודה שאתם עונים לתגובות שלי
    תודה שאתם מקדישים זמן ומחשבה על מה שאני כותבת
    פשוט תודה!
    ואני רוצה לעדכן אותכם במה שקורה אצלי
    וכרגיל אשמח לשמוע את דעתכם!
    במוצאי שבת האחרון חבר טוב של בעלי שיודע את מצבנו הזוגי
    הגיע אליהו הביתה והתחיל מעין ״גישור״ בני לבין בעלי.
    בעלי התעקש שהבעיות שלנו נובעות מהעובדה שאני
    לא הולכת למקווה (שזה נכון)
    ובגלל זה אני מרוחקת ממנו וכלום לא הולך לי.
    ואני מתעקשת שהבעיות שלנו נובעות מהעובדה שהוא
    לא ״שם״ בשבילי.
    לאחר שיחה ארוכה בין שלושתנו הגענו להחלטה :
    אני אלך למקווה והוא ( בעלי) יעזור לי יותר.
    כולי תקווה שזה החלטה שהוא יקח על עצמו ברצינות
    ושזה יעזור לנו. ולא נפרק את הבית.
    סליחה שאני כותבת הרבה אבל ״ערן״ אני חייבת לשתף אותך:
    ביום חמישי האחרון שיתפתי את ״המאהב״ שאני מתכוונת
    להתגרש, ושפניתי למגשר.
    אתה יודע מה הוא עשה?
    התרחק- פשוט הפסיק לשלוח הודעות.
    כאילו לא רצה להיות חלק מההחלטה.
    ולא יצא קשר בכלל בטענה שהוא ״לא יודע מתי לשלוח הודעה״
    חשבתי שיבין ויתמוך
    לפחות שישמע למה ואיך אני מרגישה?!
    אבל כלום, דממה מצידו.
    ואז הבנתי שאם אתגרש הוא לא יהיה שם בשבילי
    ולכן אני פונה ליעוץ זוגי
    לא אשקר, המאהב פשוט מושלם בשבילי
    אבל ברגע שזה הפך לקצת יותר רציני
    הוא ברח.
    אני שמחה שעדיין יש לי את בהזדמנות לתקן.
    למעני ( לא רוצה להיות לבד)
    ולמען 3 ילדי המקסימים
    אני עדיין מאוהבת בבחור
    אבל הוא לא שווה שאתגרש בשבילו.
    ערן, אל תעשה שום החלטה פזיזה
    ואל תתגרש למען אף אחת ( רק למענך)
    אתה לא יכול לדעת אם ״היא״ תושיט יד
    שתהייה חסר-כל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון

ערן
    24/11/2014

וואו,
    קודם כל אני מאחל לך המון בהצלחה עם בעלך ואני מקווה שאכן זה יביא למצב המיוחל- בית שבו כל אחד מרגיש שהוא במקום הנכון, שליבו שם.
    שנית, הסיפור לגבי המאהב שנבהל וברח אכן לא קל. כלומר, מצד אחד צפוי היה שהוא יהיה שם בשבילך ברגע גורלי שכזה, וגם אם לרגע נבהל עדיין לא היה צריך להתנתק. מצד שני זה אכן מבהיל ויכול להיות שהוא מנסה לעכל...
    בכל מקרה, אני מסכים לגמרי עם מה שכתבת- לא לפרק עבור מישהו אחר אלא עבור עצמך. גם אצלי, עם כל האהבה למאהבת והרצון העז להיות איתה (כולל הפנטזיות של החיים ביחד ושל לקום בבוקר יחד ועוד הרבה דברים ביחד...) אני לא מכוון לפירוק הדדי של שני הבתים. גם בגללי וגם בגללה. מספיק רפרוף בסיפורים המתפרסמים בפורום זה על מנת להבין שזה "תיק" לא קל. לא הייתי רוצה להיות מואשם אחרי כמה שנים כגורם שהביא לפירוק של בית...ולכן את מאוד צודקת- אם לפרק זה כי לא טוב לך!
    אשמח לשמוע איך מתקדם עניין שלום הבית....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן , בני, אתם כאן

סיון
    18/12/2014

הי מה קורה?
    לא יודעת אם יוצא לכם להכנס לכאן
    אם כן תנו סימן
    ואשמח לעדכן ולהתעדכן
    סיון!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון -

בני
    18/12/2014

היי

אני כאן ושם היכן שצריך אותי...
    מחכים ומצפים לעדכון ממך...

דרך אגב נתתי לך אפשרות לפנות ישירות מייל שלי ו...

חג שמח - בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון קצר

סיון
    18/12/2014

בגדול החלטתי לא להתגרש, ללכת למקווה ולרצות את בעלי,
    שיהיה שלום בית!!!
    המצב כרגע רגוע, אני ובעלי מתקשרים טוב, האווירה בבית
    חזרה להיות נורמטיבית
    לגבי המאהב, אני מאוד מתגעגעת
    מאווווד
    זה כמו סם, זה מושך, ממכר, מענג, נותן תחושת היי
    ולו לכמה שעות. וכשזה לא בהישג יד, אפשר לומר
    שהתיאור של גמילה דיי שייך לתחושות שאני מרגישה!
    (ואני אפילו לא מעשנת)
    אבל מחזיקה את עצמי עד כמה שהוכל, ומקווה לא להישבר.

לגבי התכתבות במייל: אני צריכה לפתוח מייל פרטי
    ברגע שאתפנה לזה, אשמח לשלוח הודעה!

מעניין אותי מה עם ערן
    איך הוא ומה קורה אצלו!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון

ערן
    22/12/2014

היי,
    אני שמח לשמוע שדברים מסתדרים על פניו ומקווה בדבילך שאכן זה ימשיך כך. אני עדיין מבולבל, לא יודע עדיין מה להחליט ואיך. עדיין באותו הסטטוס, נשוי למישהי אך מאוהב ואוהב עד כלות מישהי אחרת. לא פשוט, כפי שאת יודעת בעצמך. הנושא של האם להשאר או להפרד עלה לאחרונה ביני לבין אשתי, כשבעצם היא אמרה לי שאם אני לא מאוהב בה ואין בי אש אני יכול לקום וללכת. עם כל הכאב. זה הכניס אותי לסוג של לחץ, כטבעם של אמירות והחלטות כאלה שיכולות לשנות את החיים ברגע. ושם זה עומד כרגע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

סיון
    02/01/2015

מה עם המאהבת?
    מה המצב שלה לגבי הנושא ?
    האם גם היא שוקלת לעזוב את הבית בשבילך?
    או שרק לך זה עובר במחשבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון

ערן
    03/01/2015

היי,
    טוב לשמוע ממך.
    המאהבת אומרת שהכי הייתה רוצה לחיות יחד אבל שאין לה אומץ לעשות זאת לילדים. ואני מבין אותה. מבין ולא מבין, כי מצד אחד הזוגיות שלה רעה. מאוד. מצד שני, ילדים זה ילדים. אבל כבר הגעתי למסקנה שאם זה יקרה אצלי זה יהיה בגלל חוסר הההתאמה ביני לבין אשתי ולא בשביל מישהי, מקסימה ומתאימה ככל שתהיה. כמו שאת כתבת, אי אפשר לבנות על אחרים בכזה דבר קריטי. למרות שאני מכיר מקרים שבהם כן היה פירוק הדדי לצורך בנייה מחדש- אשריהם.
    מה איתך? את שלמה עם הההחלטה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

סיון
    04/01/2015

ההיתי רוצה להמשיך לדבר במייל
    אז אם אתה מעוניין?! מה המייל שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא מאוהבת באיש אלא בהתאהבות עצמה

אני
    17/11/2014

תני לי לנחש, גליתם חיבור מדהים, הוא פשוט הנפש התאומה שלך שלא ידעת שקיימת, יש לכם שיחות מדהימות, פתיחות מלאה והוא פשוט החלק המשלים שלך, נמשכת אליו בטרוף וכל הבלה בלה בלה הזה.

יקירתי את לא מאוהבת באיש את מאוהבת בפנטזיה שרקמת אצלך במוח, זה יכל היה להיות קרוב לודאי כמעט כל מישהוא אחר וכבר היית כותבת פה אותו הדבר פחות או יותר.

לאחר פרק זמן עם אדם מסויים נכנסים לשגרת החיים, אגב זה משתנה מאדם לאדם רק שנראה שאצלך זה קרה יחסית מהר. כבר הבעל הוא לא אותו אביר על סוס לבן שהכרת, הסקס נהיה פחות מרגש, הילד גם הוא לא תורם לזוגיות והבעל נהיה גם קצת פחות מושך, את יודעת מפליץ לידך, לא מרים את הקרש בשרותים, אולי השמין קצת, הקריח.

אבל תני לי לגלות לך סוד, כמו שזה נגמר לך מהר עם בעלך זה ייגמר לך מהר איתו, זה רק עניין של זמן עד שהשגרה תכלה גם את היחסים האלו וכמו שאני רואה אצלך את ממצה די מהר. הוא יתחיל להפליץ לידך, לא ירים את הקרש וכו וכו והמשיכה תרד ואז מה?

תעברי לבא??? תנסי לחזור לבעלך שיהיה כל כך פגוע ולא ירצה להסתכל בכלל לכיוון שלך???

הטענה שלי שאני רוצה להעמיד כאן לויכוח (ואת דוגמא טובה תומכת לכך) שאנשים לא בוגדים בגלל שרע להם בבית ואלו שבוגדים יש להם בדרך כלל בן זוג טוב.

הבגידה היא המפלט של אנשים שבאופן כללי טוב להם וחיים בצורה טובה ונוחה ובשגרה יחסית. למי שרע, מי שנאלץ להתמודד עם משברים, בעיות ריבים תסכולים וכאלו שאר ירקות אין את כוחות הנפש להיכנס למערכת חדשה אסורה עם מישהוא אחר.

תביני שאת חיה בסוג של פנטזיה ומה שאני יכול להציע לך בחום זה לצאת מהסרט שאת חיה בו ועדיף כמה שיותר מהר לפני שיהיה מאוחר ולפני שתיכנסו למיטה ותגרמי לנזק עצום ליחסים עם בעלך שהסיכוי לתקן אותו נמוך.

את כמו טייס במטוס קרב שנמצא בורטיגו והמוח משכנע אותו שכאן השמיים וכאן האדמה (שבעצם זה הפוך) והוא צריך להבין ולקלוט שהמוח מתעתע בו ועליו לאלץ את עצמו לבחור לסמוך על המכשירים במטוס ולא על תחושותיו.

במקום לרעות בשדות זרים ולחפש פנטזיות חולפות תנסי לעורר את היחסים עם בעלך, במיוחד על רקע העובדה שאת טוענת שבעבר נמשכת אליו, אז אני מבין מכך שהוא לא איזה יצור דוחה ואם זה לא הולך תנסי/תנסו לפנות אף לאיש מקצוע.

העיקר והכי חשוב לא ליפול למלכודת שהמוח שלך תפר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי את הפוסט שלי...תברחי כמו מאש.

מיואשת
    08/01/2015

לא שווה!!!
    כל העולם נהרס !!!
    המחיר לא משתלם !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?
    בני
    12/08/2013

אני בקשר עם מישהי כבר כמה שנים, (יש לציין שהקשר התנהל לא כרגיל..)
    אחרי כ3 שנים של קשר היא הכירה מישהו שטענה כל השנים שהוא כמו אח שלה וזה לא קשר רומנטי.. אך היא מסתירה ממני כל מידע או התכתבות איתו עד כדי כך שאיננה מסכימה שאפילו אגע בפלאפון שלה..!! היא יוצאת איתו לפעמים או נפגשת איתו בביתו ומסתירה ממני את כל זה..! וכשאני מגלה זאת היא מתרגזת ואומרת שמי שרוצה אותה יקבל אותה כעסקת חבילה עם אותו אחד..
    אני באמת אוהב אותה והיא טוענת שגם היא אותי אך קשה לי להאמין לה ומצד שני נהייתי ממש אובססיבי אליה ולמעקבים אחרי פעולותיה במהלך היום..
    מה עלי לעשות???

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• חשבון בנק בנפרד
    לי
    08/08/2013

שלום לכן,
    נשואה באושר + 3 ילדים ואני לא מחדשת שכל נישואין יכולים להיגמר מתי שהוא.
    על מנת להבטיח את עצמי אני מעוניינת לפתוח חשבון בנק בנפרד על שמי. כיצד פועל החוק במקרה של גירושין אם קיים חשבון על שמי ללא ידיעת גורם נוסף?
    תודה, לי :)

לקביעת תור
    סגירה
    חשבון בנק בנפרד

הוספת תגובה

• אין פה שום חוק !

גל
    08/08/2013

מה ששלך שלו בכל בנק ובכל מדינה.
    גם אם תחביאי טוב טוב יש את האנשים שדואגים לאתר כל מקור כלכלי אחר
    וזה ממש לא בעייתי (נסיון של חבר)

מרגיש לי בכלל שאת לא שלמה בשיט עם הנישואין שלך אם את חושבת על
    האופציה הזו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מרגיש לי שאתה כועס?

לי
    08/08/2013

אני מאוד שלמה עם הנישואין אך לעולם אין לדעת דבר, אני רואה מה קורה לחברותיי לצערי.
    תודה בכל אופן על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסכם חדש

קרן
    09/08/2013

כמה שנים אתם נשואים? מדוע דווקא עכשיו את חושבת על זה?
    אולי צריך לערוך הסכם ביניכם כי אולי זה לא סתם שדווקא עכשיו את חושבת מה יקרה אם תתשגרשו..
    ובנוסף לעשות הסכם ממון , למרות שאמור להתחלק חצי חצי אבל אם את חושבת שצריך להיות אחרת רצוי שתסכימו על כך כששניכם ביחסים טובים ולא במקרה של גירושים שאז הכל הפוך ביניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתמודד עם מצב בלתי אפשרי...
    שלום
    04/08/2013

שלום לכם שאלתי או בקשתי לעצה עם מצב שאישתך פתאום עוזבת אותך רוצה להתגרש וטוענת שכל הזמן היה לה רע איתך וכל הטוב שעשית ושנתת לה לא שווה בעיניה כלום,
    כל האמון שנתת בה מתפוצץ לך בפנים אל מול מעשיה השפלים והנבזים שאף פעם לא העלת על דעתך שבן אנוש מסוגל לעולל לחבירו וכל שכן אישה לבעלה,
    אני שואל אתכם איך אפשר בכלל לקבל או בכלל להכיל את זה?!
    תודה מראש על העזרה אם תיתכן.

הוספת תגובה

• איך להתמודד עם מצב בלתי אפשרי... - תגובה

סיגלית גלאי
    06/08/2013

שלום
    אין ספק שזה מצב לא נעים בלשון המעטה ולפעמים לא ניתן לעשות הרבה אם אשתך מתעקשת להתגרש ולא מוכנה לנסות לשפר את הקשר. אם בנוסף לכך היא מתנהגת כלפיך באופן נבזי ולא מכבד אז אולי הפרידה תועיל גם לך?!
    כל אדם זקוק ליחס מכבד במיוחד כשמדובר בזוגיות, קשה לעכל אבל הזמן ירפא ובינתיים כדאי שתיעזר בתמיכתם של המשפחה והחברים

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרנו אבל.
    יוסי
    04/08/2013

אני אנסה לקצר ולתמצת כמה שאפשר.

הייתי בקשר עם מישהי כמעט 3 שנים, היה מדהים עליות וירידות ורגעים כאלה ואחרים.
    אני בן 24 היא בת 22.
    נפרדנו לפני שנה וחזרנו לפני חודש.
    פרידה שלוותה בהמון משקעים, המון געגועים ורגשות.
    חזרנו לפני חודש, משהו שייחלתי לו מאז שנפרדנו.
    והנה היא פה, כולה. וגם אני וגם היא מרגישים מוזר, מרגישים קושי, מרגישים שזה מאומץ מיידי, פשוט מיידי לא כמו פעם.

לא מחפשים את הפרפרים אבל משהו מעבר.
    יש ביננו חברות מדהימה, הבנה מטורפת, חיבור קוסמי.
    אבל משהו בכל זה מתפקשש... אני אובד עצות.
    קבענו שנמשיך להיות ידידים, משהו שאני וגם היא לא עושים- להמשיך קשר עם אקס בתור חבר/ה טוב/ה.

אני לא רואה את עצמי באמת מפרגן לה על קשר חדש שהתחיל או להפך. המהלך של הידידות בא לשמור אותנו כאופציה קרובה וכדי שתמיד נדע מה קורה אחד עם השני.

אני לא מבין למה זה ככה, למה פתאום מזאת שהייתה כלתי לעתיד אני רואה משהו מטושטש. אשמח לעזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    חזרנו אבל.

הוספת תגובה

• אקסית

דני
    04/08/2013

אתם הולכים במדרון תלול שיוביל לפרידה סופית ועוד יותר כואבת.. לדעתי רק הצעת נישואים רצינית תוכל לגשר על הפערים ולהחזיר אתכם למקום בו הייתם... אין מצב ל"ידידות" בין אקסים שאהבו וחוזרים לקשר כזה או אחר.. תבחן את הדברים באם זה רצונה, אם כן חבל על הזמן, תציע הצעה רצינית ומקורית והלוואי וזה יצליח..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לפי התמוטטות ביחסים
    רוני
    01/08/2013

שלום לך, אני בקשר עם בן זוגי כבר שנתיים אבל ביחד אנחנו יותר מחצי שנה ביחד..אני דורשת מהבן זוג שאני איתו במערכת יחסים המון יחס וכבוד, שזה מתבטא בלתת לי צומי כשצריך ולא צריך, אם אנחנו רבים לא להשאיר את האווירה מסריחה, שאני כועסת לבוא ולדבר איתי ולראות למה אני כועסת ומה אפשר לעשות כדי שאני לא יכעס להבא, להתקשר, לשלוח הודעות, לזרוק מחמאות, לתת מילה טובה וכמובן שיהיה אוזן קשבת כשאני צריכה לפרוק ולתת לי מקום חם. הבן זוג שלי לא עושה את זה.. אני כבר כמה פעמים דיברתי איתו על כל זה ורבנו ונפרדנו וכלום לא השתנה..בנוסף לכך הוא גורם לי להרגיש מאויימת מבנות אחרות שהוא מדבר איתם או שהיו איתו בקשר ואני מרגישה שהוא נותן להם יותר יחס ממה שהוא נותן לי. אני נותנת לו את כל מה שאני יכולה ומשתדלת את כל מה שהוא צריך, להקשיב לתת לכבד הכל! ניסינו כבר כמה פעמים לפרק את החבילה ולהמשיך כל אחד לדרכו אבל לא יכולנו, וקשה לוותר על האהבה..
    אני לא יודעת מה לעשות במצב כזה, באיזה צורה לדבר, מה להגיד? כדי שזה לא יכנס מאוזן אחת ויצא מאוזן שנייה, אלא ייוסם.
    מה מציעים במצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לפי התמוטטות ביחסים

הוספת תגובה

• לא יודעת אם התאהבתי או האסור מתוק
    מופי
    01/08/2013

אני בת 44 נשואה 20 שמה מעולם הנישואים לא היו זוהרים בעלי אדם שמאוד אוהב את עצמו יוותר מכול דבר כוח השנים היה אני אהבתי אותו יותר הסקס זה הדבר שממנו הוא ניזון הוא כול הזמן פגע בי וגם קמצן ובאותו רגע אני ננעלת ולא מסוגלת לשכב איתו בנדל השנים הוא ידע להתמודד היום הילדים גדולים הוא פתח עיניים התחיל להתלבש יוצא לבלות הפריד חשבונות בנק מלבד האוכל שהוא נותן בבית שום גבר אחר לא מענניין אותו מעולם לא טסתי איתו לחול או חשה משפחתית שאני נהלתי את החשבונות נח יזמתי תמיד הבעיה העיקרית שהוא מתנקם עכשיו על העבר שהוא לא סולח על זה שהענשתי אותו במיטה הוא יושן בחוץ וכולם אומרים שהוא בוגד בזמן הזה שהייתי לבד הכרתי משהו מדהים שהתחברתי אליו מהיום הראשון הוא לא מבקש ממני לשכב איתו אלא חום ואהבה חלקית מאחר שהוא יודע שאני פתחתי תיק ברבנות אבל אני עול הזמן התחמקתי מזה אני לא יכולה להתנתק ממנו יש לי הרגשה שהתאהבתי בו היום הוא לא מוכן להמשיך את הקשר בלי שאני יתקרב אליו מעט לא סקס. אנחנו כבר כמה ימים לא מדברים כי הוא לא מוכן להיות איתו רק בקשר אלא שאני יתן מעצמי גם אני נורא מפחדת מעולם לא הייתי עם משהו אחר וגם מבחינה מסורתית אני אסורה עליו הוא אומר שאני יהיה שלו לכן לא פוחד להיות אם אישה נשואה חלקית מה לעשות אני לא יכולה שהוא רחוק ממני אני מרגישה עצב בדידות אנא עזרי לי

הוספת תגובה

• חזקת אותי ממש

מופי
    05/08/2013

אני רוצה להגיד לך שנתנת לי הרגשה שאתה בצד שלי ובזאת שאמרת שאני יציב לבעלי תנאי שאני מוכנה לבטל את תיק הגירושין בתנאי שנלך לטיפול זוגי וענית ישירות שהוא לא יסכים הבנתי שאתה יודע על מה אתה מדבר אין סיכויי איתו השבת הזאת לאחר שדברנו מעט על המצב אמרתי לו שהוא לא משתנה מנסה ולא יכול משהו מושך איתו החוצה הוא כעס ואמר אוקיי את חושבת שלא אז בואי נשאר כמו פרודים לקח את עצמו ועשה שבת ביוץ אתמול הפלא ופלא הוא בבית מכין ארוחת ערב היינו לבד בבית מבטי סקס עפים באוויר ואז לאחר האוכל שאלתי מה השינויי הזה הוא אמר תספרי לחברות שלך שהםרוד שלך הכין לך ארוחה שטף כילים וגם את מפנקת אותו בסקס מדיי פעם אמרתי שזה נחמד אם נשאר חברים טובים אבל סקס אתה עושה איפה שאתה יישן בשבתות הוא התבאס ניסה שוב ואני לא מוכנה להיות כול הזמן תחת מצביי הרוח שלו והוא נוטה להתנהג כך מדיי תקופה הוא בסדר מקבל סקס ממני ומשתנה הפעם אני רוצה להיות חזקה הוא צריך לאהוב אותי בכול מצב גם שאני נמצאת במחזור ככה הוא מתנהג מתלונן כול הזמן ובורח החוצה כי קשה לו האם זה בסדר שאני התעקשת הפעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני עושה????
    אישה אישה
    01/08/2013

אז ככה, אנחנו נשואים כמעט שנתיים ויש לנו תינוק בן 7 חודשים כשבזמן הלידה שלנו עברנו דירה ועיר ובעלי החליף עבודה.בעקבות הלידה היחסיפ ביננו התרחקו מאוד וכמה פעמים רבנו ושקלנו להתגרש.עברנו כבר כמה משברים בחיים,המצב הכלכלי לא משהו.ולא מזמן כשהיינו אצל אמא שלו גיליתי הודעות עם אופן רומנטי אצלו בפלאפון.באותו יום רבנו בבוקר והוא אמר לי שהוא מתכוון לצאת עם חברים בערב למרות שאני התנגדתי לא יכולתי לשמור בבטן והתעמתתי איתו, הוא בתגובה טען שזו סתם מישהי ששולחת לו הודעות וזו השפת דיבור שלה- "מאמי אני מתה לראות אותך..." דרשתי לראות את שאר ההודעות מאותה בחורה ולמה המספר שלה שמור אצלו,הוא סרב וטען שיש לו עיניינים פרטיים.אני לא הסכמתי עם זה ומיד עזבתי את הבית של אמא שלו עם הילד ואמרתי לו שישאר אצל אמא שלו ושלא יחזור הביתה.המשך הדיבור ביננו היה בהודעות ובריבים כשאני טענתי שאם הוא היה רואה הודעה כזו אצלי כבר היו מדווחים בחדשות על רצח.הוא מבחינתו לא ראה בזה משהו רע וניסה להתחמק כל פעם ששאלתי מי זו.החליט שהוא יוצא לבלות למרות הכל והשאיר אותי, אישה נבגדת בסימן שאלה , עם המחשבות וההרגשה הדחויה והמבזה.אני הודעתי לו שזה לא יעבור בשקט ואם הוא לא רוצה בושות כדאי מאוד שיגיד לי הכל ולא ימשיך לשקר לי.לא הזיז לו.באותו רגע בדקתי פירוט שיחות והודעות ומצאתי מספר בולט בכמות הSMS לא היססתי והתקשרתי, ענתה בחורה ושאלתי אותה במבטא רוסי מזוייף מי זאת, היא לא הגיבה וכשניסיתי שוב לחייג היא סיננה אותי.כנראה יצרה איתו קשר והוא אמר לה שגיליתי הכל.שמרתי את המספר שלה וגיליתי דרך התמונה בווטסאפ שזו מישהי מבוגרת ממנו שעובדת איתו והיא נשואה +2 !!!!!! המומה ובוכייה שלחתי לה אינספור הודעות מבלי לגלות לה שאני יודעת מי זו ואיימתי עליה שתפסיק להתראות איתו.היא בתגובה התקשרה אליי והמציאה סיפור שהיא רוסייה מחיפה ושהכירה אותו דרך אתר אינטרנט ושרק דיברו ומעולם לא נפגשו, בכתה והתנצלה שזה קרה ושהיא לא רוצה שאני יתגרש ממנו בגללה,שהיא לא שווה את זה.כשהסכמתי שהוא יחזור הביתה,דיברנו ושפכתי לו הכל- אני יודעת בדיוק מי זו, אני יודעת ששיקרת לי וגם היא שיקרה, ראיתי ששניכם מחוברים באותו הזמן בווטסאפ גם אחרי שהיא אמרה לי שהיא תתפוס מרחק.שאלתי אותו איך הוא הגיע למצב שהוא מדבר עם מישהי אחרת והוא טען שמאז שהתרחקנו הוא מרגיש שאנחנו שותפים לדירה ולא זוג נשוי ומצא מפלט בשיחות איתה בעבודה.מאז נרגעו קצת הרוחות ביני ובינו והוא מאוד מנסה להתקרב אליי אבל לא יוצאת לי מהראש המחשבה שהוא דיבר עם מישהי אחרת ומה היה קורה הלאה אם לא הייתי מגלה.אני ראיתי שהוא מחק וחסם אותה מהפייסבוק שלו ורשם ואמר לה להתרחק ממנו ושהוא לא רוצה לאבד את המשפחה שלו ,המחשבות האלו הפכו אצלי לאובססיה,אני חוקרת את הפלאפון שלו, הודעות שיחות,פייסבוק, ווטסאפ, היסטוריית חיפוש במחשב,מיליון שאלות איפה היית ומה עשית. השאלה שלי- האם האובססיה שלי מוצדקת או לשחרר,להתגרש או לא?

לקביעת תור
    סגירה
    מה אני עושה????

הוספת תגובה

• מה אני עושה???? - תגובה - תגובה

סיגלית גלאי
    06/08/2013

שלום לך
    נלחמת עליו בשם הצדק או בשם אהבתך אליו?
    אם רצית אותו חזרה בשם האהבה, הקשר, הילדים וכו' אז בהחלט כדאי שתרפי מהאובססיה לעקוב אחריו זה לא יתרום דבר לקידום היחסים בעיניכם, ובעיקר זה יזיק לבריאותך ולכן הרפי ושקמי את הקשר על ידי כך שתבינו יחד מה קרה? מה היה חסר? וכיצד אתם רוצים לראות את עצמכם בעתיד וחתרו להגשים את זה.
    זהו מצב שניתן להתגבר עליו במידה ונחושים להצליח, ואפשר להמשיך הלאה לזוגיות טובה יותר. הגירושין הם לא פתרון אידיאלי חבל...

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    01/08/2013

אם אין ונגמר האמון אין על מה להלחם..תפסת אותו על חם ושום סיפור כיסוי כזה או אחר מצידו או מצד אותה אחת לא יכסה על המעשה..לדעתי היא מתה מפחד שתיידעי את בעלה וזה בדיוק מה שהיית צריכה לעשות...ככה גם בעלך היה לומד והיא הייתה מקבלת את שלה מבעלה..

חוצמזה אם בעלך עושה מאמצי על לתקן ואת רואה שזה כן ואמיתי שחררי..ייתכן שזה יהיה עד הפעם הבאה או שהוא למד את הלקח(מה שלי לא נראה)..
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתגרש

גל
    01/08/2013

אין מקום מפלט אחר
    את באובססיה מטורפת וכך יהיה עד יומכם האחרון כזוג.
    תחתכי את זה כל עוד את יכולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כזה פשוט...

אישה אישה
    01/08/2013

מצד אחד, אני נמצאת במין צומת שאני צריכה להחליט לאן לפנות ומפחדת לעשות טעויות,אחרי הכל זו המשפחה והבית שטיפחתי ואני רוצה לשמור עליו,מצד שני נמצאות המחשבות בראש שלי שאני לא מצליחה לעקור וזה בעצם מה שמשגע אותי, אני מחפשת אותו על הדברים הכי קטנים,לא תמיד בצדק, אבל חשוב לי שהוא יידע שאני מאוד עירנית ופוקחת עין גם מרחוק. אני מפחדת שבכך אני בעצם מרחיקה אותו. לגבי ייעוץ זוגי, בהתחלה הוא התנגד ועד שהצלחתי לשכנע אותו, כשגילינו את העלויות נוכחנו לדעת שאנחנו לא יכולים לעמוד בזה.ההורים עוזרים לנו המון, בכסף ובקניות לבית ואני לא מרגישה שאני יכולה לבקש עוד מעבר לזה, בטח לא כדי ללכת לטיפול זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכי גירושים
    פיני
    29/07/2013

שלום לכולם.אני כרגע פרוד יש לי 2 ילדים והשלישי בדרך אישתי חסמה אותי מכל הכוונים לקחה את הרכב את הכסף ואת הויזה ביטלה ואת הטלפון ניתקה אני רוצה לברר מהם הזכוית שלי בכל העניין הזה האם אני יכול לתבוע אותה או לפחות להגיש איזה בקשה כל שהיא שאם היא תתבע אותי למזונות אז מה שלקחה יחשב כמקדמה על התשלום אשמח לשמוע בעניין.

לקביעת תור
    סגירה
    הליכי גירושים

הוספת תגובה

• הליכי גירושים - תגובה

סיגלית גלאי
    30/07/2013

זה לא הפורום המתאים לשאלתך
    מומלץ שתפנה לעו"ד או למגשר בענייני גירושין

בהצלחה
    סיגלית גלאי - ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה חונקת??
    רומי
    28/07/2013

אנחנו יחד 5 חודשים, בשנות ה-30. נפגשים וישנים כל יום ביחד, שוקלים מגורים משותפים. אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי. יש בו מעלות שתמיד חיפשתי בבן-זוג: הוא מעניק ומפנק, דואג ומגונן, לארג' מאוד, רגיש ומביע אהבה (במילים ובמעשים), חם... אני הנסיכה שלו והוא יעשה בשבילי הכל!

הבעיה היא שבן-זוגי תלותי, שתלטן וקנאי. אני חוששת שמדובר באהבה חונקת ולא בריאה.
    את רוב הערבים אנחנו מעבירים יחד זה עם זו. קורה רק כפעם בשבוע שיש לי מפגש עם חברות, ותמיד יש "סרטים" סביב הנושא. הוא מרגיש בעדיפות שניה, למרות שאני חוזרת ומסבירה שזה לא כך, ושחשוב לי לשמור גם על העולם שלי מלבד הזוגיות. הוא מבחינתו אומר שאם לא חשוב לי להיות איתו כל ערב, אז שאני לא אוהבת מספיק ולא בנוייה לקשר רציני. גם אם יש אירוע רשמי יותר שאני חייבת להיות נוכחת בו (ולא "סתם" מפגש שקבעתי עם חברה), הוא נעלב ולא מבין שיש לי מחוייבויות נוספות.
    לא מדובר רק בעלבון רגעי מצדו, אלא משהו שחוזר אליי אח"כ כמו בומרנג במשך יומיים. הוא כאילו מעניש אותי על זה שביליתי בלעדיו, רב איתי ומדבר אליי בזלזול ובפוגענות. יש לציין שאחרי יומיים של כעס מצידו, הוא מבין שטעה ומתנצל, מבטיח שזה לא יקרה שוב... זה ריטואל קבוע של פגיעה והתנצלות.

לפעמים נדמה שיש בו פיצול: מצד אחד הוא מלאך, מתייחס אליי כמו נסיכה , אומר את כל המילים היפות, מחבק אותי ברוך, אני נמסה בזרועותיו... אבל מצד שני, אם אני רוצה קצת מרחב לעצמי הוא הופך לשטן – מעליב אותי במילים פוגעות, מעניש אותי בקרירות וריחוק.
    זה מגיע למצב שאני מפחדת להגיד לו שיש לי תכניות, מחשש שייאבד שליטה וייתן לכעס להתפרץ. אני גם לא מצליחה להינות כשאני לא איתו, כי אני חוששת מה יהיה אח"כ.
    עוד אציין שמבחינתו – אני מספיקה לו, הוא לא צריך עוד אנשים בחייו. יש לו רק חבר אחד והוא מצהיר שזה די והותר עבורו. לרוב הוא גם מסרב להצטרף אליי למפגשים חברתיים, מה שמאוד מפריע לי.

השיא היה לפני יומיים: הבוסית שלי חגגה יום-הולדת והייתי חייבת להיות נוכחת. בן-זוגי אמנם פירגן לי לפני היציאה, אבל ביום שלאחר מכן הוא התקשר ו"התנפל עליי" שחזרתי מאוחר, שאני חסרת אחריות כי ישנתי רק 5 שעות בלילה, ואף טען שחזרתי מסריחה מסיגריות ושאני "דוחה" שלא התקלחתי לפני השינה (במילים אלו). הרגשתי מושפלת, כאילו חזרתי לגיל 16... כאן כבר התפרצתי, אמרתי לו שאני מרגישה בכלא, "מה לעזאזל אכפת לך מתי חזרתי???" וכו'.
    הוא התעצבן שצעקתי, בלהט הכעס אמר שהוא לא רוצה שום קשר איתי וניתק לי בפנים. כעבור שעה התקשר להתנצל שדיבר מתוך כעס, שהוא מת עליי ולא יכול בלעדיי, שהוא לא התכוון, שזה לא יחזור יותר... כרגיל.
    כרגע אנחנו בהפסקה שאני יזמתי. כבר יומיים הוא לא מפסיק לבכות ולהתחנן שאחזור. הוא טוען שלמד לקח והגיע לתובנה, מבטיח שלא ארגיש "בכלא" יותר, שמעכשיו הוא יסתכל על הכל בפרספקטיבה אחרת.

שאלתי: האם לחזור לאדם כזה? האם יש לו סיכוי להשתנות???

לקביעת תור
    סגירה
    אהבה חונקת??

הוספת תגובה

• תברחי ואל תסתכלי אחורה

ערן
    07/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה
    טליה
    26/07/2013

שלום רוטרי,
    אני נשואה 13 שנים, נמשכת לבעלי מאוד, וחייבת לשאול איך זה שלכל אורך השנים, על אף היותי אישה יצרית ואוהבת סקס, מצאתי מעט מאוד גברים מושכים בעיני! אני אישה יפה ומושכת, אך כל מי שהתחיל איתי נראה סתמי לעומת בעלי.. מכל הבחינות. אפשר לומר שלאורך השנים רק שניים או שלושה גברים נראו לי מושכים,ואולי אחד בלבד שווה בגידה. נשארתי נאמנה, אבל הוא לא, לצערי הרב.
    שאלתי: מה זה אומר עלי לעומתו: שאני מעריכה אותו יותר מאשר הוא אותי? שאני מאוהבת מידי...? שאין עוד גברים מושכים בעולם זולתו?! לא מבינה איך זה.. האם אצל אחרות זה שכיח או נדיר, העובדה שהבעל "מנצח"? יש טיפוס של נשים מסוגי בעניין זה?
    אשמח להבהרות. תודה רבה, טליה

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה

הוספת תגובה

• לא מומחית, אבל...

יעל
    27/07/2013

הי טליה,

אני חושבת (בתור נשואה י"ג שנים שבגדה פעם אחת), שמשיכה מורכבת ונוצרת מהרבה גורמים, ובאותו אופן גם הרגע שבו את אומרת לעצמך "שווה בגידה" על מישהו, או מחליטה נגד, הוא אוסף של הרבה נסיבות ותזמון... יכול להיות ששפר עלייך מזלך ואת מאושרת ומסופקת בנישואייך ולכן גם כשנקרו בדרכך ההזדמנויות - פסלת אותן והמשכת הלאה... יכול להיות שלבעלך אופי אחר - אולי הוא הרפתקן/סקרן יותר, אולי רצה לגוון? אולי היתה זו רק טעות אומללה ? חולשה של רגע? אולי חווה תקופה לא קלה בבית?
    איך גילית? בכל מקרה לדעתי שווה לברר ולראות אם ניתן להתגבר...
    בהצלחה :-)
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשניכם..

טליה
    27/07/2013

אולי.. איך גיליתי? החליט להתוודות על הכל, אחרי שחשדתי. אני חושבת שהוא פשוט היה חלש מול הפיתויים שנקרו בדרכו.זה העניין.
    שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טוב לי
    LOREN
    21/07/2013

שלום, פונה אלייכם כאן כדיי לשתף במה שעובר עליי, וכן לשמוע את דעתכם בעניין, ועצותיכם הכנות.
    אני נשואה +2 ילדים, עם בעלי ביחד כבר 13שנים{לא ידעתי מעולם גבר אחר}, וב5שנים האחרונות, אני ממש כבויה. כל הזמן אני חיה בידיעה שזה לא הגבר שאני רוצה, וידעתי שבאייזשהו שלב יהיה לי מישהו אחר שיעריך, שיכבד, שיאהב, שיפרגן, שיעזור, שיהיה קשוב אליי ולגשותיי, מה שהיום אין לי ולא היה לי מעולם. אני מתמודדת עם הכל לבד, גם בגידול הילדים, הבית, העבודה, ואף פעם לא זכיתי למילה טובה . כל השנים האילה שתקתי, אמרתי שאני עדיין צעירה ויום אחד זה יגמר, כיום אני מתקרבת לגיל 30, השנים טסו להם, ועם כל הרצון שלי ועל מה שחלמתי במשך שנים, עדיין קשה לי לקום ולעזוב. קשה לי המחשבה מה יהיה הלאה? ואם אתחרט? ואם אשאר לבד? גם ככה אני חיה עם ריקנות, ולבד, הוא פה פיזית אבל לא נפשית, הוא כל הזמן רואה רק אתעצמו בהכל לא אותי ואת הילדים המקסימים שלנו, כל מריבה שלנו הוא לא מעוניין לדבר, קם ומפנה ליאת הגב, "את לא בסדר" ו"אני נותן לך הכל" , אצין שכל דבר חומרי יש לי. רגשית אני ריקה. ב3שנים האחרונות היכרתי אנשים והכרתי בקטע של ידידות גם גברים, שסיפקו לי מבחינה רגשית הרבה. לא בגדתי או הייתי בקשר רציני עם אף אחד. אבל התוודתי לדעת שמישהו אחר כן יכול למלות אותי, אני לא יודעת אם אני אוהבת את בעלי, זה יותר העניין של ההרגל, התקשורת ביננו תמיד היתה כבויה,ובינתיים השנים חולפות ואני מאבדת את השנים היפות שלי בגלל הפחד להיות לבד, הפחד שאם אני אתחרט, שלא אסתדר כלכלית, הגעגועים למשהו מוכר, הרגיל, אבל מצד שני, אני לא רוצה שהחיים שלי ככה הסתיימו, חיים פעם אחת וצריך לחיות בצורה הטובה ביותר! מפחדת לעבור את כל תהליך הגירושים הזה...מצד שני אני לא מסוגלת כבר להישאר איתו! ואל תמליצו לי יעוץ זוגי, זה לא עובד...אני בסך הכל רוצה להיות מאושרת. שהילדים שלי יהיו מאושרים , שלא יהיו לי כל הזמן מריבות בינהם, וביני לבינו, איך עושים את זה??? איך מתגברים על זה???

לקביעת תור
    סגירה
    לא טוב לי

הוספת תגובה

• מכירה מקרוב את התחושות

רביד
    21/07/2013

נראה שאת לא לבד.... גם אני בתחושות הללו בדיוק , רק שאצלי זה פרק ב'.
    בואי אני אתאר לך את חיי בקצרה (ממש קצר אבל קולע):
    אני יכולה להבטיח לך רק דבר אחד - גם מי שיבוא אחריו(ויבוא אחריו הרי אנחנו לא יכולות להיות לבד) יהיה שרוט בדברים אחרים ואז תתחילי עם ההשוואות - ולבסוף את תגיעי למסקנה שכולם אותו הדבר. מי ששרוט במקום אחד השני שרוט במקום אחר. ולכן כולם אותו דבר , רק שהוא האבא של הילדים שלך ואין אף אחד שימלא את מקומו!
    המלצה שלי - כן טיפול זוגי וכמה שיותר מהר כי אם אני הייתי הולכת לטיפול זוגי , הייתי מחפשת את הריגוש בבעלי והייתי משקיעה בחיים המשותפים שלנו ולא הייתי חושבת על כמה ולמה משעמם לי ולמה הוא לא מעריך ולמה אין מילה טובה , ולמה אין תקשורת ולמה הבנאדם אגואיסט שדואג , חושב ורואה רק את עצמו... תלכי על זה , תלכי על ייעוץ זוגי לבד או ביחד פשוט עשי את זה ולו רק בשביל להגיד שניסית הכל. שיהיה לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

LOREN
    21/07/2013

תודה לך רביד על התגובה שלך, אבל אצלי המצב הוא קצת שונה... אני לא יכולה לפרט כרגע. ממש שונה. אבל לא פירטתי כאן את כל מה שאני עוברת ועברתי איתו, אני לא בחורה שמחפשת את השלילי ואם זה אכן היה משהו נסבל הייתי מעבירה את זה ונשארת בפינה שלי, לא הייתי חושבת על לפרק את המשפחה בגלל קטנות. אבל המצב בלתי סביל! אם רק הייתי יכולה לפרט כאן....היית מבינה יותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגיא

LOREN
    23/07/2013

שלחתי לך...תראה רק שקיבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טוב לי - תגובה

סיגלית גלאי
    22/07/2013

שלום לורן

את מתארת שינוי של 5 השנים האחרונות, האם לפני כן היחסים ביניכם היו שונה? האם בעבר הוא היה יותר מתחשב, מקשיב..? עד כמה הוא מודע למחשבות שלך על פרידה?
    הפחד הוא לא סיבה טובה למנוע שינוי כי תצטרכי להתמודד אתו או בלעדיו, אם את בוחרת להישאר אתו מכל סיבה שהיא, אז כדאי לפחות שתפעלי לשינוי המצב ולכן בהחלט הייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ זוגי, כדי שתקבלו כלים לתקשורת טובה. תקבלי בתהליך הקשבה וכלים להתמודד גם עם עצמך. אם התהליך לא "יצליח" אתו, לפחות תוכלי לקבל החלטה יותר ברורה ומגובשת לגבי היחסים שלכם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

LOREN
    23/07/2013

אציין כי אף פעם היחסים לא היו מזהירים, מזה 5שנים הם יותר ויותר מדרדרים ובאמת מובילים לשום מקום. לריקנות. לחוסר משיכה, ידעתי זאת מההתחלה אך חשבתי שאוכל להתמודד עם זה....אבל לא. התחתנתי בידיעה שזה לא מי שאני רוצה כל החיים לצידי...ויהיה לי מישהו אחר, אבל עכשיו שהזמן רק לרעתי קשה לעשות את הצעד הזה...אני חוששת מהלבד. למרות שאין לי שום סיבה שבעולם לחשוש. אני אישה של בית, אמא טובה, מבשלת , נקיה, עובדת, דואגת מפנקת ויודעת לאהוב. תמיד לקחו אותי כמובן מאליו ועוד באו אליי בתלונות. הוא טיפוס כזה, רק שלילי הוא רואה....

שגיא, אשמח ליצור איתך קשר במייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LOREN

אוקי
    23/07/2013

תודה רבה לך על המשך תגובתך.
    מכלול הנישואין שלך כל כך מזכיר את שלי, זה לא יאמן.
    עניין השליליות כל כך מאפיין את אשתי, יש כל כך הרבה אלמנטים בהם היא
    נוהגת בצורה כה שלילית, ללא שום פרספקטיבה אופטימית מוציאה אותי מדעתי- אני ככ שונה מזה.
    עניין הלחפש את הטוב בדבר רע תמיד אפיין אותי ולדאבוני זה לא קורה לה כלל וכלל.
    זה מתסכל כל כך, אני סבור שאת מבינה את כוונתי

אחכה לך במייל (:

המשך ערב מצויין LOREN

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית

LOREN
    23/07/2013

ולשאלתך לגבי המודעות שלו- הוא חושב שפרידה תבוא רק ממנו מתי שהוא לא טוב לו {כבר איים עליי בגירושים} כי אני ה"לא בסדר" בהכל.... הוא לא יודע כלל מה אני מרגישה או מה שאני חושבת. הכל אצלנו כל כך טכני כזה....לא מדברים מעבר למה שצריך... ככה זה היה מאז ומעולם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל LOREN

איתמר
    29/07/2013

היי

קודם כל טיפ קטן ממני - אולי אני טועה ואולי לא, אבל נראה לי ששני הגברים שביקשו ממך לכתב להם למייל והביעו המן אמפתיה רק רוצים לנצל אותך ואת המצב הרגיש בו את שרויה (יסלחו לי אם זה לא המקרה - אבל זה בהחלט מרגיש ככה)

לגבי המצב בו את נמצאת - אני אנסה להציג לך רעיון ומקווה שדרכו תצליחי להתקדם
    הכרת בנאדם מסויים , התאהבת בו, חייתם ביחד (אני משער) ולאחר מכן התחתנתם.
    לאורך כל הדרך ידעת שהוא חזק בדברים מסויימים וחלש באחרים כמו כל בנאדם
    כאשר עברו להם השנתיים הראשונות בהן הרגשות מאוד חזקים (שנה.. שנתיים.. שלוש.. זה לא מדע מדויק פה)
    הבנת עם מי את נמצאת, ואני מעריך שאת אדם מאוד חכם ובעל תבונה ריגשית גבוהה
    והחלטתם להתחתן.

אז הנקודה הראשונה באה לומר שלכל אדם יש צדדים חיוביים ושלילים, אם בעלך חזק , אסרטיבי, חכם, וכו - אני לא יודע אבל אולי שווה לחשוב על התכונות החזקות שלו בתור צעד ראשון
    ולהבין לטפח ולחזק את הרגש החיובי בקשר לתכונות אלה

בחלק השני של התגובה שלי אני רוצה להביא או אולי להציג פן אחר :
    את מנית כאן בפוסט רק את הצדדים שלו שמפריעים לך , כיוון שכולנו אנשים , אני יכול רק להסיק שבמידה ואין לו הפרעה אישיותית והוא אינו פסיכופט (בכוונה מקצין פה)
    אז אולי יש סיכוי שגם לו היו ציפיות ממך ומהקשר שבעצם לא התממשו?
    אולי הוא פגוע ממש כמוך עד שהתגובה שלו מבוטאת בצורה של אטימות ו"התנהגות טכנית" כפי שהגדרת אותה?

זה שהוא לא בוכה או מביע רגשות בצורה מוקצנת - לא אומר שלא כואב לו
    תאמיני לי שהמצב כמה שמפריע לך - כנראה שמפריע גם לו
    רק שאתם מבטאים זאת אחרת

הוא אומר בליבו "היא ממש לא מה שציפיתי, היא ממש מאכזבת ופוגעת בי בהתנהגותה" ונאטם אליך
    ואילו את חושבת בליבך את כל מה שתיארת ונאטמת בפניו.

מכאן הדרך לסוף מאוד קצרה.

לדעתי בתור צעד ראשון אולי שווה להיזכר למה אהבת אותו (ולדעתי את עדיין אוהבת - רק שיש פה קצת ערפל שצריך לפזר כדי לראות טוב יותר)
    ובתור צעד שני - עם כל הקושי לקיים שיחה פתוחה ממצב של אטימות

לשבת ופשוט לשפוך את הלב. להגיד כל מה שכואב ומפריע.
    להגיד שאוהבים (גם אם זה לא ככ מרגיש ככה) ולהסביר מה בעצם את רוצה או מצפה

אולי זו תהיה השיחה האחרונה שלכם
    אבל אולי זו תהיה השיחה הראשונה

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבי לי - נושא משותף.

רם
    27/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה