פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה בעידן הפייסבוק
    חיים
    11/11/2013

שמי חיים ואני בן 53 מחיפה.
    לפני כשמונה חודשים פוטרה אשתי ממקום עבודתה לאחר שלא יכלה לסבול יותר את התייחסות מעבידה אליה.מאותו זמן התהפכו חיי מהקצה לקצה .אשתי גילתה את עולם הפייסבוק והוטס אפ. למותר לציין כי לאשתי התפנה הרבה זמן(היא עובדת בחצי משרה בעבודה אחרת).רוב שעות היום היתה אשתי בגלישה בפלפון וגילתה חברים ומכרים מהעבר . במסגרת גילויי החברים התוודעה אשתי לקבוצה מבית ספר התיכון בו למדה. דבר זה יצר מפגשים בין חבריה לספסל הלימודים . ביקשתי מאשתי כל אותם חודשים כי תתמתן בגלישה כי דבר זה יוצר מתחים בבית איתי ועם הילדים וזה מכיוון שכל תשומת הלב ניתנת לגלישה לחברים ולחברות ולא לנו המשפחה.
    מבחינת אשתי היתה התעלמות וטענתה היתה כי אלו הן חייה היא השתנתה ועכשיו זה זמנה לעצמה.
    לפני כחודש בעודנו מבלים בבית מלון צלצל הנייד שלה . ברור שאני ממודר ממנו אך ראיתי כי בתנו הקטנה מתקשרת כך שעניתי ובעודי מדבר איתה מופיעה הודעה על המסך והנוסח שלה הוא״אני זקוקה לריגושים ופינוקים ״כשהתגובה מהצד השני של ההודעה היתה ״כל גופי ונפשי נתונים לך״.
    ברור שההיתי נסער ולשאלתך מה זה צריך להיות תשובתה היתה כי זה ידיד מהעבר וכך הם מתבטאים בהתכתבויות.
    כמובן שלא קיבלתי את תגובתה וחיינו כבר לא היו כמו תמול שלשום כשכל המשפחה מעורבת בעניין.
    לאחר מספר ימים ביקשתי מחברת הסלולר פירוט שיחות של הנייד של אשתי ולתדהמתי גיליתי כי היא היתה בקשר ממש חולני שיכל להיות גם של 10-15 שיחות יומיות עם אותו בחור ״הידיד מהעבר ״שחלש על אותם שמונה חודשים .
    כמובן שההיתי מאוד נרעש על מה שראיתי ולאחר שחזרה הביתה ותוך כדי צרחות שאלתי לפשר העניין ותשובתה היתה כי זה אותו חבר מספסל הלימודים איתו יצרה קשר של התכתבות והתכתבות בלבד ולא היה מעבר לזה כלום .
    אני רוצה לציין כי אני גבר הנאמן לאשתו (נשואיםכ27 שנים).
    הנני מתהלך בתקופה האחרונה של אחרי גילויים אלו בתחושה של בגידה מצד אשתי גם אם לא קשר פיזי שלטענתה לא היה .
    האווירה בבית לא טובה עם עליות וירידות .
    ההיתי מבקש התייחסות לענייני ומה עלי לעשות במקרה הזה .
    בתודה חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה בעידן הפייסבוק

הוספת תגובה

• רוצה להפרד. לא מוצא את האומץ
    אלמוני
    10/11/2013

אני בן 34 בזוגיות מאוד ארוכה (הראשונה שלי) מאז הצבא. כבר מתחילת הקשר היה לי קושי מסוים עם אשתי, אבל הזנחתי את זה בגלל הדברים הטובים. היא דווקא מרוצה (עד כדי מריבות קטנות וטיפוסיות, זה לא שאני מושלם...).

בשנה האחרונה, אולי בגלל הגיל, הבנתי שאין לי עוד הרבה זמן להחתיל פרק ב' בגיל צעיר, והחרדות לבלות את שארית חיי איתה הולכות ומחריפות, עד לרמה שזה פוגע לי לעיתים בתפקוד היומי.

יש לנו 2 בנים, והיא עכשיו בהריון חודש 4 (לצערי הרב, זה היה תאונה) מה שהופך המצב למסובך פי כמה. אני יודע שאם לא היו ילדים ובית משותף כבר הייתי מזמן גומר את זה.

מה אני אמור לעשות? אני ערב אחד יצאתי ולא התכוונתי לחזור, אבל היה לי כל כך קשה מחוץ לבית שלי ורחוק מהילדים שלי שחזרתי, ואיכשהו שכנעתי אותה (שוב שיחה כזו...) שננסה לפתור את הבעייה (אני כבר לא מאמין בזה, ניסינו וזה לא עובד מבחינתי. אמרתי את זה בשביל לקנות עוד קצת זמן בבית).

איך עושים את זה לעזאזל? זה נורא קשה!
    לאן הולכים בלילה הראשון שנפרדים? איך ממשיכים הלאה עם הילדים באותו שבוע? מה אומרים לכל המשפחה (הם יהיו בהלם, אנחנו תמיד נתפשנו כ"זוג מושלם"). איך אני אתמודד עם עצמי שהיא בהריון ויהיה בקרוב תינוק?
    אני הייתי שמח אם היא זו שהייתה הולכת מהבית, משאירה אותי עם הילדים (אני רגיל לטפל בהם לבד), עם המיטה שלי, עם הבית שלי שאני אוהב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון מגירושים
    ענת
    09/11/2013

שלום רב,
    התגרשתי לפני חודשיים לאחר שגיליתי שבעלי בוגד בי עם בחורה צעירה (הפרש של 17 שנים). הוא די מהר הסכים להתגרש למרות שיש לנו ילדים וללא בעיות. אך אני לא מצליחה להשתקם כואב לי ואני מקנאה על כך שהוא שהוא ממשיך את חייו ומספר לכולם שהוא בירח דבש ומצא את הדבר המושלם ביותר.
    ואני בדיכאון לא יודעת איך להמשיך את חיי, לא מסוגלת לצאת מנסה לתפקד עם הילדים. אומרים שהזמן עושה את שלו אך הזמן עובר לאט מידי.
    מה עושים? כיצד מחלימים מזה?

לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון מגירושים

הוספת תגובה

• איך מתגברים

דני
    10/11/2013

שלום לך,

מתלבשים,עושים פן,מתאפרים ויוצאים לבלות! משקיעה במרה שחורה לא תבוא הישועה..

החיים יפים, הגרוש שלך חווה עכשיו ירח דבש בראייתו..זה ירח דבש זמני..בהבטחה!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסוגלת לצאת מזה.
    טלי
    06/11/2013

היי לכולם.
    ניסיתי וניסיתי, חיפשתי וחיפשתי, אבל אני באמת לא מצליחה לצאת מזה.

אז ככה. אני בחורה בת 23 שיצאה 4 שנים עם גבר שמבוגר ממני ב17 שנה, גרוש + 1. התחלנו לצאת כשהייתי בת 19, הוא היה בן 36. אהבה ענקית. דיבורים על חתונה... הכל.

ואז הוא החליט לסיים את זה. טען שאנחנו לא מתאימים.
    אין ספק שרבנו הרבה. הרבה מאוד. והזוגיות הזאת לא הייתה פשוטה.
    אבל זה הכה בי בצורה הכי קשה שיש, וחודשיים אחר כך אני עדיין לא מצליחה להתאושש.

לפני כמה ימים נשברתי, והתקשרתי אליו. עונה לי חברה שלו.
    לאפס הזה אפילו לא היו את הביצים להרים בעצמו את הטלפון. כבר החליף אותי במישהי אחרת.

אני ממשיכה בחיים, הולכת לעבוד, הולכת ללימודים (סטודנטית)... אבל אני עובדת כמו רובוט. באמצע היום, בא לי לברוח לבכות איפשהו.
    אני כמו זומבי. לא מרגישה כלום. רק כואב.

עכשיו כולם יגידו לי שהזמן יעשה את זה.
    אני בחורה שתמיד יש סביבה גברים... מאוד מושכת, מאוד כיפית. הצעות זורמות כל הזמן.

אבל אף אחד כמוהו. אף אחד.
    אני שבורה לרסיסים, מחשבות לא טובות עוברות בי, לא ישנה, בקושי אוכלת.
    לא טוב לי. המניאק הזה החליף אותי אחרי שבוע כבר, אולי אפילו תוך כדי הקשר כבר הייתה לו מישהי אחרת. מה עושים? אני גמורה. חושבת על לנשור מלימודי התואר...להתפטר...לנסוע רחוק מפה. לזרוק הכל לפח.
    אין לי מוטיבציה לעשות כלום. רק כשהייתי איתו הכל היה נראה טוב. עכשיו? אין בשביל מה לקום בבוקר.

לא יודעת מה אני מחפשת פה. אין שום תשובת קסם ואני בטוחה שאף אחד לא יבוא לי פה עם איזה סטארט אפ מטורף ללב שבור.
    אבל דיי. אני עייפה.

:-(

לקביעת תור
    סגירה
    לא מסוגלת לצאת מזה.

הוספת תגובה

• לא מסוגלת לצאת מזה. - תגובה

יששכר רוטרי
    06/11/2013

שלום טלי,
    את קוראת לו אפס, מצד שני אין אף אחד כמוהו, את קוראת לו מניאק. והאיש הזה הורס לך את חייך שלא בנוכחותו, אלא באי נוכחותו....אך זו אינה האמת ואת יודעת את זה....משום שאת נותנת למחשבותיך השליליות להתגבר עליך לרחם על עצמך, ולהרוס את חייך...
    את מתכננת ל: 1. לנשור מהלימודים.
    2. להתפטר.
    3. לנסוע רחוק מכאן.
    4. לזרוק הכל לפח.
    5. לא לעשות כלום, כי אין לך מוטיבציה.
    6. גם אין לך בשביל מה לקום בבוקר.
    7. את לא יודעת מה את מחפשת.
    את כל זה את כתבת, אני רק ציטטתי ממך.
    אכן קשים ייסורי האוהב/ת הנבגד/ת, קשים כשאול.....
    הדבר שמרבית בני האדם (נשים וגברים) עושים בסיטואציה שאליה נקלעת, הוא להתמכר לסבל ואף להעצים אותו במחשבות שליליות, שזה בדיוק מה שאת עושה...את לועגת לאלו שיגידו שרק הזמן יעשה את שלו....בסופו של דבר הזמן עושה את שלו, אלא שלעיתים זה לוקח לו יותר מדי הרבה זמן... כך שההרס שהסובל/ת עושה לעצמו בזמן הארוך הזה הוא לעתים הרס "אל חזור".
    אם לא תשני גישה זה מה שיקרה: את תהפכי לצינית, לא תאמיני יותר לגברים...את תשתני וכן התנהגותך, את לא תתני סיכוי לאהבה חדשה להציף את רגשותיך...בדרך זו אישיותך תשתנה, והגברים הטובים באמת לא יתקרבו אליך, כי הם יזהו את העוקצנות הצינית שלך, ואת אי הרצון, או את אי היכולת שלך להשיב אהבה לחיקם...זה לא העתיד שאת מצפה לו וגם לא מגיע לך.
    מה אני מייעץ לך? אני מודיע לך שישנה דרך לסבול כמה שפחות, שאישיותך לא תשתנה...ואז יום אחד, לא יותר מדי זמן, את תחשבי...."מה מצאתי ב אפס הזה?? שכמעט נתתי לו להרוס לי את החיים. אני צעירה, יפה, ומצודדת".
    "הנה מצאתי אהבה חדשה ואני מאושרת"...
    אני יכול לתת לך את הכלים ליצירת השינוי הזה, כך שאת לא תפגעי בעתידך, שאותו את בונה בהווה.
    רוטרי יששכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצוף אחד

טלי
    08/11/2013

מה בדיוק היא אמורה לחפש בקשר עימך.
    תתמקד בקשר עם אישתך ואם לא טוב לך - תתגרש
    אתה חצוף שאתה בכלל מנסה לייעץ למישהי שחווה טראומה לא פשוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

דני
    10/11/2013

מצער הוא כי יש כאן אי אלו המחפשים לנצל את חולשותיהם של נשים המחפשות ולו מילת עדוד לצרכיהם הנלוזים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טלי

דן
    09/11/2013

אני מבין מה את עוברת אני גם יצאתי מקשר של שנה וחצי אהבה ראשונה וכואבת....אני גם עובד ולומד אבל הכאב זה משו שרודף אותך בכל יום אני לגמרי מבין תכאב שלך אבל כמו שכולם אומרים רק הזמן יעשה את שלו והכי חשוב לא לוותר על החלומות והשאיפות שלך! שבוע טוב :}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

דני
    10/11/2013

שלום לך,

לפרידה מאדם אהוב יש את אפקט האבלות בדיוק כמו שמתאבלים על אדם קרוב ויקר שנפטר. לכל דבר יש את הזמן שלוקח להתאושש ממנו, לאחד יותר ולאחר פחות. אל תוותרי על הגשמת החלומות שלך, אל תפסיקי ללמוד, האקס תמיד נראה כדבר המושלם עלי האדמות.. אהבה חדשה תשכיח ממך את הבחור..ימים יגידו.
    אל תדחי הצעות חיזור, תתחילי לצאת, תתחילי לבלות, יגיע האחד יותר מהר משחשבת..חבל על כל רגע שאת מבזבזת על מישהו שכבר לא איתך..

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפוך, תחגגי שהקשר נגמר. והמלצה לכי לקבליסטית יפה כהן

טל
    14/11/2013

הפוך לגמרי תחגגי שהפרצוף המכוער של החבר לשעבר המבוגר! והבוגדני נחשף, תארי לעצמך שהיית מבזבזת עוד שנים, ורק אז כשאת זקנה הוא היה עוזב אותך לאנחות, חבל על השנים היפות שלך שעברו במחיצתו אבל טוב שזה נגמר כשאת צעירה ויפה וכל החיים הטובים לפניך. ואם אחרי מה שכתבתי לך את בכל אופן מדוכאת ואת רוצה לצאת מזה יש הרבה יועצים ויועצות טובים כולל מנהלי הפורום האיכותי שלנו, ואת גם יכולה ללכת למי שמאוד מומלצת ועוזרת להיות מאושרת הקבליסטית יפה כהן שידוע לי שללא דרישת תשלום עזרה לכמה בנות שעברו משהו דומה למה שאת עברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזרת לעדכן - גרושה טרייה
    אורית
    02/11/2013

היי למי שלא זוכר כתבתי כאן לפני מס׳ חודשים ושבתי לעדכן.
    בשעה טובה סיימתי את התהליך שנקרא גירושין ולפני שבוע קיבלתי גט. הייתי נשואה 4 שנים עם ילד בן שנתיים היום מתוכם שנה בנפרד, ובתהליכי גירושים. האדון עזב את הבית , לימים התברר שבגד , ואגב נמצא איתה עד היום... קילל גידף לא שילם כסף השחיר את שמי - ומה לא. לעת עתה משלם מזונות, ורואה את הילד פעמיים בשבוע. ותאמינו או לא נפרדתי בחיוך . חיה את חיי בצורה נעימה ממשיכה הלאה ונהנית חיי מגדלת את הילד שלי ונהנית מכל רגע. נכון תמיד יש רגעים קשים במיוחד למי שעבר בגידה / אבל מרימה את הראש וממשיכה הלאה. הוא עדיין מלא רעל וטוען שאני אחראית לכל הנעשה בחייו ( אין לו שקל וזו שאיתו מסתבר שמממנת אותו..) הוא טוען שאני אחראית גם לעליית המעמ ומחירי הדלק...
    בכל מקרה רציתי להתייעץ - כמובן שחשוב שנחיה בריא לגדל ילד בצורה נעימה עד כמה שאפשר, אבל יש דבר שמטריד אותי- המשפחה שלו ( שלא גרב אגב בעיר שלי אלא בעיר אחרת) בקשר איתי. למורת רוחו... מה שכן האמא והמשפחה בתחילה היו לצידי והאמינו לשקריו - באיזה שלב הם הבינו שהוא שקרן והם לא מקבלים את זה אבל בולעים את הצפרדע כי הם לא רוצים לאבד אותו. הוא מגיע אליהם לארוחות ערב ( לפעמים איתה לבד, לפעמים עם הילד). אני לא יודעת כמהזה בריא לי להיות בקשר למרות שזה הסבא/ סבתא של הנכד. לא מתאים לי כל שבוע לשמוע שהבחורה שאיתו היתה שם ושהם פותחים לה דלת... אני מנסה להמשיך הלאה ולא אשקר שזה כואב לשמוע..
    מה עושים? מנתקים קשר עם הסבתא? מסננים מידע? אולי בגלל שהכל טרי אז עולות השאלות - אני רק רוצה לדעת שאני בכיוון הנכון...

לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת לעדכן - גרושה טרייה

הוספת תגובה

• סבתא

דני
    10/11/2013

שלום לך,

אם טוב לך והעברת דף למה לך להתרגש בכלל מהחדשה שלו? הסבא והסבתא תמיד יהיו משפחה בשבילך ובשביל ילדך, לא עושה לך טוב? תתרחקי, אבל אל תרחיקי את הילד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים
    מירי
    02/11/2013

אבקש לברר , מה ניתן לעשות, אם בכלל כאשר אבא לשלושה ילדים קטנים מחליט לנתק כל קשר עם ילדיו , לאחר הגירושין? האם אפשר לחייב אותו להכיר בהם , לראות אותם? ואם כן כיצד ?

לקביעת תור
    סגירה
    ילדים

הוספת תגובה

• ילדים - תגובה

יששכר רוטרי
    03/11/2013

לא ניתן להכריח אותו לשמור על הקשר....זה מעיד על אישיותו הדפוקה של הטיפוס הזה. מניסיוני הרב יבוא יום שהוא ירצה מאוד לחדש את הקשר...לא בטוח שהם ירצו.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה להחליט מה לעשות. ..
    יעל
    25/10/2013

שלום, אנחנו נשואים 6 שנים. בעלי בעל טוב ואבא מדהים ותמיד חשבתי שהקשר שלנו מאוד טוב ובריאים. אני מחשיבה את עצמי כאשה שנותנת מרחב ולא הייתי אף פעם קנאית. אני לא אומרת שהקשר פתוח או שאני מעודדת יחסים עם אחרים, ממש לא. אני מתכוונת שאני לא מתקשרת 10 פעמים ביום לבעלי, ואני שמחה שהוא יוצא מידי פעם עם חברים בלעדיי, אני מאמינה שכל אחד צריך את זה.
    לפני יותר משנה התחלתי להרגיש שבעלי מסתיר ממני משהו. חשבתי שאולי אני טועה, אולי אני סתם פרנואידית... הוא התחיל למחוק את ההודעות בפלפון וכששאלתי אותו כוא אמר שהוא סתם מוחק את כל ההודעות זבל שהוכ מקבל. כך במשך כמה חודשים כשכל תקופה אזרתי את האומץ ושאלתי אם יש משהו שהוא מסתיר ממני והוא כמובן הכחיש.
    במהלך התקופה נכנסתי להריון עם בתנו השנייה. והתחושות שלי החריפו, ואני, כמובן, האשמתי את ההורמונים. והוא- עלה על הגל יחד איתי...
    עד שיום אחד החלטתי ללכת עם התחושות שלי ולעשות משהו. הורדתי תוכנה למחשב שבעזרתה ניתן לשחזר הודעות שנמחקו.
    ואז מצאתי אותה.
    ההודעה שהורידה לי את הלב לתחתונים. באותו רגע הרגשתי, פיזית, שאני הולכת למות.
    היה בה מסר מיני מאוד ברור שלא ניתן לפרש אחרת.
    זה היה באמצע הלילה ולא יכולתי לחזור למיטה. בעלי בא אליי לסלון ושוב שאלתי אותו אם הוא מסתיר ממני משהו ולמה הוא מוחק הודעות, ושוב הוא הכחיש.
    מה שהוא לא ידע זה שאני חייגתי מהטלפון שלי לאותו מספר ולא הייתה תשובה.
    למחרת כשהייתי בעבודה, דקה לפני שיצאתי לפגישה, חזרו אליי מאותו מספר וזו הייתה בחורה. שאלתי אותה על הקשר לבעלי והיא הכחישה. כאשר כעבור כמה דקות בעלי התחיל להתקשר אליי ( ולא יכולתי לענות) הבנתי שאני צודקת. אני לא משוגעת.
    אחרי כמה שעות של גהינום בפגישה שעד היום אני לא יודעת על מה הייתה. ..דיברנו. מדובר בבחורה מהעבודה שלו. אמר שהם ידידים והם מדברים עליי ועל הילדים... גם היא אגב נשואה ובאותה תקופה גם הייתה בהריון.
    כשהמשכתי להתעקש הצלחתי להוציא עוד פרטים ועוד פרטים עד שהגעתי לאמת - הם מדברים בסתר כבר חודשים. שיחות סקס ושיחות וידאו בין היתר. לטענתם לא היה מגע מיני.
    אני המשכתי לשאול כי כל הזמן הרגשתי שיש לי חורים ואני לא יכולה להתקדם עד שאני יודעת שזהו- אני יודעת הכל! ועדיין אני לא בטוחה שאני יודעת הכל.
    כששאלתי אותו למה הוא אמר שלא התייחסתי אליו מספיק וזה היה מבחינתו כמו ללכת לזונה. דבר שאני לא מסכימה איתוכי יש להם ממש מערכת יחסים והם עובדים יחד...
    בעלי התנצל בלי סוף ואמר שהוא אוהב אותי, וגם אני אותו!
    עברו כבר 8 חודשים מאז ואני לא מצליחה לעבור הלאה.
    הדבר מציף אותי כל הזמן, איך שהוא שיקר לי במשך כל כך הרבה זמן, למה לא דיבר איתי? כשנתתי לו כל כך הרבה הזדמנויות... למה דיבר איתה ולא איתי? מה זה הצורךהזה בשיחות וידאו שמעולם אפילו לא פעם אחת רצה לדבר איתי בשיחת וידאו? איך אני יכולה לסמוך עליו ולהאמין לו?
    אני לא יודעת אם אוכל לעבור את זה. מה לעשות?

הוספת תגובה

• שיוכיח בוודאות שהוא מנתק כל קשר איתה

טל
    25/10/2013

מה שהיה, היה, וחבל שהיה, עכשיו אם אינך רוצה לפרק את משפחתך, עליך לסלוח לו, אבל רק אם הוא יוכיח בוודאות שהוא מנתק כל קשר איתה, וגם במסגרת העבודה הוא מתרחק ממנה, ומנתק כל קשר אפילו קשר ידידותי או מקצועי, ובעתיד תשתדלי שבעלך יהיה מסופק מינית ממך, ותהיא יותר ערנית למעשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

יעל
    25/10/2013

צודקת. רק שלא חשבתי שהוג לא מסופק! כי כן קיימנו יחסים כמו תמיד, דווקא הקפדתי להמשיך למרות שלא היה לי חשק בכלל בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפתחי בעזרתו דף חדש

טל
    25/10/2013

לא צריכים להיות לך רגשי אשמה, כי גם את לגמרי לא אשמה בכלום, מה שאת צריכה בגדול זה שהכל העבר הרע ישאר מאחור, ולפתוח דף חדש בעזרתו. תשתדלי להגיע למצב טוב שלבעלך יהיה חיבה מסוימת איתך, ולא לדבר בעוינות או בלחץ וצעקה, ותאמרי לו שזה מאוד מטריד אותך ואת רוצה לסיים עם הסיוט הזה, תקבעו לצאת לטיול שתהיה אוירה נעימה, או אולי לדבר חבוקים במיטה, איך שאת מבינה שיהיה לו! טוב, ואז תוצאי ממנו הבטחה עדיף בכתב! שהוא מנתק לגמרי!!! כל! קשר איתה, ותתחילו דף חדש וגם תשתדלי שתמיד הוא יהיה מסופק מינית ואת מסופקת מינית ונפשית. אתך לך טיפ קטן נוסף שבמקביל ובד בבד אם את רוצה יותר להרגע לכי לקבליסטית יפה כהן שמידיעה ביעוץ ובברכה שלה מאוד מרגיעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף

יעל
    25/10/2013

ברברתי בלי סוף ולא היה לי מקום לעיקר...
    מכל הסיפור הזה הגעתי למצב שכל החופש שהיה לי לתת לו אינו יותר. אני כל הזמן בודקת אותו ועל כל דבר שהטג אומר אני רוצה להגיב ולעקוץ.אני לא . אני עוצרת את עצמי. אני כבר לא אני. אני לא מכירה את עצמי ככה....
    אבל אני כל הזמן מוצפת מחדש. ויש בי כעס עצום כלפיו. אני לא מצליחה לעבור הלאה! אני רוצה לדבר איתו ולשתף אותו אבל גם כשזה קורה הוא אומר שהוא לא רוצה לדבר על זה והטא רק רוצה שנעבור את זה כבר. וחוץ מזה אני לא רוצה שהוא ידע כמה זה מעסיק אותי.
    הגעתי למצב שאני באמת חושבת לעזוב את הבית אפילו לשבוע שבועיים או יותר, כדי לראות איך יהיה.
    הדבר שעוצר אותי הוא שאין לי לאן ללכת . המשפחה לא יודעת ואני מעדיפה שכך זה יישאר. ואין לי חברות שגרות קרוב. חשוב לי שהילדים לא ירגישו . שאני אקח אותם בבוקר כרגיל וגם שהסביבה לא תרגיש.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף - תגובה

יששכר רוטרי
    25/10/2013

שלום לך יעל,
    את עושה את כל השגיאות האפשריות, וממציאה כמה חדשות, בעיקר כשאת כותבת שאין לך לאן ללכת, אם את רוצה לשבור את הכלים ולא משחקים, אז תשברי!
    אם את רוצה לתקן את מערכת היחסים ביניכם זאת אפשרות סבירה, ואני לא רואה בשלב הזה אפשרות אחרת.
    דברים כאלה קורים בכל מערכת יחסים, זה לא חדש, אך ניתן לתקן אותם. אני לא מצדיק את בן זוגך בהקשר למעשיו....אבל כנראה שהיתה לו סיבה שהוא הלך לרעות בשדות זרים.
    אני יכול לעזור לכם ולהוביל אתכם לדרך המלך, אתם רק צריכים להסכים....
    רוטרי יששכר מומחה לזוגות ולמיניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, אשמח לכמה הבהרות

יעל
    26/10/2013

כתבת שאני עושה את כל השגיאות האפשריות. מה כוונתך? איזה שגיאות? זאת הפעם הראשונה שאני משתפת אחרים בנושא . אני מתבשלת לבדי כבר חודשים וכן אני מאוד מבולבלת... אני לא רוצה לשבור את הכלים שאם כן הייתי עושה זאת כבר מזמן. עוברות בי מחשבות כי אני לא יודעת איך להתמודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר צודק. עשית לא מעט שגיאות.

Dona
    26/10/2013

ולא רק בהתנהלות שלך מולו אחרי שהודה במה שהודה.
    גם לפני. כשחשדת, ולא סמכת על תחושותיך. כשגילית רמזים
    ורצת לשאול אותו (ואותה) לגבי היחסים שלהם מבלי שיהיו בידך
    הוכחות מוצקות. הרי טבעי שינסו שניהם להמעיט מחשיבות הקשר.
    שניהם אנשים נשואים שלא רוצים זעזועים במערכת הזוגית. אבל
    רוצים להמשיך בקשר כנראה. אגב, לא סביר בעיני שאנשים שעובדים
    יחד ונפגשים ינהלו רק שיחות סקס וצ׳טים. סביר יותר שהיה גם סקס
    ואולי גם רגשות. אבל אינך יכולה לצפות מבוגד להודות ביותר ממה שגילית.
    מבינה את הכאב והכעס והתסכולים. הם טבעיים. והם ילוו את מערכת
    היחסים שלכם. תמיד. אבל אם רוצה להשאר בזוגיות הזאת אתם חייבים
    יעוץ. זה לא ימחוק את הכאב הצורב אבל בלי זה התסכולים (המוצדקים)
    יהרסו עוד יותר את היחסים. ובעלך יתרחק כי אף אחד לא אוהב שכל הזמן
    יזכירו לו את כישלונותיו. תמשיכי להיות עם אצבע על הדופק ותפני ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר צודק. עשית לא מעט שגיאות. - תגובה

יששכר רוטרי
    26/10/2013

תודה!
    היי דונה ,
    אני סבור שאת יכולה לייעץ בהקשרים הללו, לא פחות טוב מאנשי מקצוע מהתחום...
    ושוב תודה.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, אשמח לכמה הבהרות - תגובה

יששכר רוטרי
    26/10/2013

את אינך צריכה להתמודד לבד, כי כל מה שעשית עד עכשיו השאיר אותך במצב גרוע יותר מאשר היית....וכן כתבתי לך שאני יכול לעזור לך.
    עזרתי לאלפי אנשים, אז אני יכול לעזור גם לך. למעשה לשניכם.
    שימי לב לתגובתה של דונה שנמצאת לאחר תגובתי הקודמת. היא הסבירה לך בדיוק מה היו שגיאותיך, כאילו שהיא דיברה מתוך מוחי.
    אם בן זוגך יסכים לייעוץ, פירושו שהוא מעוניין בשיפור היחסים עמך. אם הוא לא יסכים תבואי בגפך.
    אם גם זה לא....אז מה שנשאר לך זה לפרק את החבילה....
    אבל גם לזה דרוש ייעוץ נכון, שזה לא ייהפך למלחמת עולמות על גבם של ילדיך, וגם אתם תסבלו מזה מדרך הטבע.
    רוטרי יששכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    27/11/2013

שלום לך,
    אני לא הולך להקל עלייך אבל אכתוב את הדברים בדיוק כמו שאני חושב.
    בעלך בגד בך! היו יחסים מיניים,היה קשר כזה או אחר שמילא את עולמו, עד כאן לדעתי אנחנו תמימי דעים.
    יש שתי אפשרויות לטפל בבעיה שנוצרה, אחת להמשיך לאכול את עצמך ולחפור במה היה או לא היה מתוך ידיעה ברורה שלא את הכל את ממש רוצה לדעת ולשמוע..
    אפשרוצת שנייה לקפל את עצמך והילדים או יותר נכון לכפות עליו שיעזוב את הבית, חד וחלק.
    השאלה הנישאלת מה את באמת רוצה? לשקם את היחסים והאמון שנפגעו? לפרק את החבילה בידיעה שיותר את לא יכולה להאמין לבעלך? להמשיך לחפור ולנבור בדברים ולהרוס לך את החיים? בכל החלטה שתקבלי את חייבת להפסיק ולהתקדם הלאה.

הייתי מוסיף שאת יכולה לנהל שיחה מאוד פתוחה עם בעלה ולספר לו את כל הידוע לך! היא יצאה נקייה מהסיפור, הרסה לך את חיי הנישואין וממשיכה הלאה כאילו כלום לא קרה. דבר ראשון שתשיגי מזה שהיא לא תעז להתקרב שוב לבעלך, דבר שני שבעלך יבין שאת לא מתכוונת לקבל עוד פעם מקרה כזה בשלוות נפש.

בכל מקרה בהצלחה על כל מה שתחליטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין אותך

אא
    09/11/2013

יעל שלום,
    את האמת, אני די מבין אותך. אני עברתי/עובר תהליך דומה כבר תקופה של כמה חודשים. כל מה שתיארת כאן קרה גם אצלי והאמת? די התחלתי לצאת מזה. אם תרצי קצת טיפים/תמיכה/עזרה/עידוד....צרי קשר.... זה לא סוף העולם :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בעלי מסתבר משקר

טל
    21/11/2013

בעלי שיש לי ילדה קטנה ומקסימה ממנו, אמר לי עד לפני חודש שהוא בחיים לא יוותר עלי והוא נשבע שהוא מאוהב בי, מסבר שהוא שיקר לי ועוד בהרבה דברים. כשמאבדים אמון קשה לשקם את הקשר, אולי מגשר או יועץ יוכל לעזור וזה הצעד הבא שאני הולכת לעשות. את יכולה להגיד לי איזו תוכנה הורדת כי גם הוא מוחק הודעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראש על קולגה
    דילמה
    23/10/2013

נדלקתי על קולגה, במשרד בו אני עובדת. זה הגיע למצב של מגע גופני בינינו. יש לי בן זוג וילדים, וגם לו יש בת זוג וילדים. אני מאוד נמשכת אליו, אך מצד שני יודעת שרציונאלית אולי זה לא נכון בשבילי להיגרר לרומן איתו.
    איך מוציאים אותו מהראש?

לקביעת תור
    סגירה
    קראש על קולגה

הוספת תגובה

• קראש על קולגה - תגובה

יששכר רוטרי
    24/10/2013

לא נראה לי שאת יכולה להוציא אותו מהראש ע"פ החלטה עצמאית שלך (מבלי שהוא ישתף עמך פעולה בהקשר זה), לדעתי את כבר התאהבת בו, ולמעשה אתם כבר מנהלים רומן, אלא שאת מתכחשת לזה.
    אם את נחושה לפתור את ה"בעיה", דברי איתי ואני אנסה לייעץ לך לעשות את הדבר הנכון עבורך.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות לזוגיות ולאהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולגה..

דני
    24/10/2013

שלום לך,
    לדעתי מאחר וחציתם את הקו האדום לא יהיה לכם מנוס ממימוש הקשר הרומנטי..
    רק בזהירות שלא להיחשף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מימוש ולא נעליים

אiר
    24/10/2013

את כאן כי עדיין חשב לך לנסות להציל את המצב.
    את לא יודעת לאן זה יכול להוביל ובטח במקום העבודה.
    להוציא מהראש יהיה לך קשה אבל את כן יכולה לעמוד בפיתוי אם בן זוגך ומשפחותיכם יקרים לכם.
    תהיי הבוגר האחראי.
    עם כל הכבוד למשיכה ולסקס ישנם דברים יותר חשובים ומהותיים.
    חישבי היטב לפני שמאוחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה

שרה
    25/10/2013

מסכימה עם כל מילה של אור. בתור מי שהייתה בצד השני (הנבגד), אני יכולה לספר שזו פגיעה אנושה. באמת שלא יודעת אם בשביל "קראש" (="הידלקות", בעברית...) שווה לפגוע כזו פגיעה אנושה בסתם אדם שאת לא מכירה ושלא עשתה לך כלום, מלבד במקרה להיות אשתו החוקית של זה שעליו יש לך "קראש"...
    :-(((((

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנתקי מיידית לחלוטין את הקשר החדש

טל
    25/10/2013

תהברחי מהקשר החדש כמו מאש שורפת, לפני שיהיה מאוחר, מכיון שלך ולו יש בני זוג וילדים והנסיון מוכיח שבגידות נחשפות בסוף, זה עלול להרוס לך ולו ת'חיים, לא חבל? תחליטו יחד נחרצות לעזוב ת'קשר, ואם אינך מצליחה החליפי מקום עבודה, ונתקי כל קשר עם החבר החדש האהבה הזו היא פשוט לרעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקבליסטית יפה כהן עוזרת להוציא מהמחשבה בגידות הרסניות.

טל
    25/10/2013

יתכן שכדאי לך ללכת לקבליסטית יפה כהן המברכת מבני ברק ליעוץ וברכה, היא לא דורשת תשלום, ושמעתי מחברה שהיא עוזרת להוציא מהמחשבה בגידות הרסניות, ומכיון שגם את כותבת ומבינה שהקשר ביניכם לא רציונלי, ואת רק צריכה להוציא אותו מהראש אז אולי הקבליסטית החכמה יפה כהן תעזור לך בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרשמתי מחכמתה ברומניטיקה

נועה
    18/03/2014

הייתי אצל הקבליסטית יפה כהן המברכת, היא מאוד עזרה לי ביעוץ שלה, היא לא דרשה תשלום, והתרשמתי שהיא מומחית על בכל נושאי הרומניטקה, ובנושאים בהם עוסק הפורום הזה, אבל היא אינה מקבלת ואינה מדברת עם גברים, אז אני הייתי צריכה להעביר לבן זוגי את המסרים ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא היתה לבבית מתחשבת ותומכת

נועה
    06/04/2014

אני רוצה להוסיף שמאוד התרשמתי מיפה כהן, היא היתה ממש לבבית עממית, מתחשבת, מבינה ומאוד תמכה ברגשותי, בקיצור היא היתה מהממת, ועזרה לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחממי את אהבה אל בעלך המקסים שתשכיח את המאהב

טל
    25/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה לא רציונלי, זה ממש לא לטובתך

אני
    29/01/2014

אם מה שנדלקת על החבר מהעבודה זה לא רציונלי, אז זה ממש לא לטובתך, ואת חייבת לעזוב את הדמיון ההרסני הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מצב חיי המשפחה שלך?

צ
    02/02/2014

אם המצב בבית הוא טוב, את אוהבת את בן-זוגך והוא אוהב אותך, אתם רוצים להישאר יחד וכו וכו אז נסי רק לדמיין לעצמך מה תפסידי אם תלכי על הרומן הזה והוא יתגלה.
    dont do the crime if you cant do the time!!
    אם המצב בבית לא טוב והיית רוצה היפרד ממילא, אז קודם תיפרדי בלב שלם ורק אח"כ לכי על הרומן הזה. שלא תאכלי אח"כ את הלב כל החיים שאולי פירקת משהו טוב עבור משהו ממש מינורי. תדעי שאת עושה את זה מהסיבות הנכונות.
    חוצמזה, אם הבנזוג פתוח ומקבל, תמיד אפשר לדבר איתו על זה (עוזר מפני נפילה לבגידה) ואולי להחליט ביחד על יחסים פתוחים או לפחות התנסות בכיוון.
    בכל מקרה ללכת מאחורי הגב ממש ממש לא. זו הפגיעה הגדולה ביותר ואם אכפת לך מהבנזוג אפילו ברמה של ידידות את לא תרצי עשות לו את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושב לפרק את הנישואין. מצמרר

נועה
    07/04/2014

תקראו עד הסוף..... מצמרר
    הגעתי הביתה באותו לילה, אשתי הגישה את ארוחת הערב, לקחתי את ידה ואמרתי לה שאנחנו צריכים לדבר..
    הסתכלתי עליה וראיתי את הכאב בעיניה כאילו היא ידעה מה רציתי לומר.
    לא ידעתי איך להגיד את זה אז פשוט אמרתי: ״אני רוצה להתגרש.״
    היא הסתכלה בהלם ושאלה אותי בעצב: ״למה?״..
    באותו לילה לא דיברנו... היא רק בכתה וחיפשה תשובות עד שעניתי לה:
    ״ התאהבתי במורן, אני כבר לא אוהב אותך״, אמרתי ברחמנות אני מאוהב באישה אחרת. היא התחילה לצעוק ולבכות...למחרת הגעתי הביתה ומצאתי אותה כותבת,
    עליתי ישר למיטה בלי לאכול ובלי לדבר, קמתי בבוקר וראיתי שהיא עדיין כותבת. היא כתבה את הסכם הגירושין עם התנאים שלה. היא לא רצתה כלום מלבד דברים בודדים, התראה של חודש וביקשה שבמשך החודש הקרוב נחיה כמו בימים הראשונים שלנו,
    כאילו כלום לא קרה כדי לא להפריע לתאומים שלנו שהיו בתקופת מבחנים. עוד משהו היא ביקשה, היא ביקשה שבמשך החודש הקרוב אני אשא אותה בזרועותיי כל בוקר מחדר השינה לדלת, בדיוק כמו ביום חתונתינו. חשבתי שהיא השתגעה, אבל הסכמתי כדי שכל זה יעבור בשלום.
    אפילו סיפרתי לאותה מורן, היא גיחכה והסכימה, היה לה חשוב שנסיים את זה יפה. האמת שאני ואישתי לא חווינו מגע פיזי תקופה ארוכה.
    ביום הראשון הרגשתי לא בנוח להרים אותה מהמיטה לדלת אבל ככל שעברו הימים התרגלתי והתחלתי להיזכר ברגעים היפים שלנו... כעבור יומיים אחד התאומים ראה אותנו ואמר: ״ כמה כייף לראות אתכם ככה!״ היא אמרה לי בלחש באוזן: ״ אל תגיד להם כלום בנתיים, זה ישבור אותם״, הנהנתי עם הראש אבל כעסתי, הורדתי אותה, היא הלכה לעבודה ואני הלכתי לדרכי. לאחר שבוע היא הניחה את ראשה על החזה שלי כשהרמתי אותה, יכולתי להריח את הבושם שלה על הצוואר שלי, האמת שכבר הרבה זמן לא הסתכלתי עליה ככה, היא כבר לא כ״כ צעירה, אפילו החלו לצוץ קמטים שלא הכרתי. היה ברור שהיא לקחה את ההחלטה שלי בקושי רב, לרגע הרגשתי חרטה. לאחר שבוע כבר הרגשתי שהכל חוזר בינינו, האישה שנתנה לי 25 שנה מחייה, פתאום חזרה לי לחיים. לא אמרתי למורן מילה על כך. לאחר שבועיים היא החלה להיות קלה מתמיד, כבר לא התאמצתי להרים אותה... הבחנתי בכך שהיא רזתה, ליטפתי את שערה והתאום השני אמר בהתלהבות: ״הגיע הזמן שתיקח את אמא בזרועותייך!!״ זה נהפך למשהו חשוב בעיניי התאומים. פחדתי לשנות את דעתי אבל כבר לא יכולתי להסתיר.
    אמרתי למורן שהתאהבתי באישתי מחדש, יצאנו מהשגרה המשעממת ואני מרגיש שזה לא נכון להתגרש ממנה. ״כשהחזקתי את אישתי בזרועותיי,
    הרגשתי שאני רוצה להחזיק אותה כל החיים״, התוודיתי. האמת שמורן הבינה אותי, עם כל הכאב. בדרך הביתה קניתי זר פרחים לאישית וכתבתי לה
    ״אהובתי, " אני אחזיק אותך בזרועותיי כל בוקר עד המוות!״. הגעתי הביתה עם הזר ביד וחיוך, רצתי במעלה המדרגות וראיתי את אישתי במיטה ללא רוח חיים.
    אשתי נלחמה בסרטן ואני ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגש ביותר. תמרור לרוצים להפרד

טל
    13/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה ונקמה-מעניין!!!
    ליאת999
    20/10/2013

לפני כ5 שנים גיליתי שבעלי אהב מישהי אחרת במילים אחרות בגד בי במשך שנה.
    הייתי בפורום הזה שבורה רצוצה כואבת ולא היה לי אומץ לפרק את המשפחה 3 ילדים.
    מיום ליום הרגש שלי כלפיו והאמון שלי בו הלך והתערער למרות כל ההבטחות שלו הוא שוב התחיל להתייחס אלי בזלזול ואני מרגישה שאין שום אהבה.
    לכן הלכנו למטפל זוגי אדם מדהים מיוחד מקשיב ועוזר....מפה לשם התחלתי להפגש איתו בנפרד והיום הוא המאהב שלי...אני חיה רק בשבילו ובשביל הילדים ומיכיוון ששנינו נשואים אנחנו מבינים אחד את השני ויש אהבה אמיתית הוא עוזר לי כל יום להתמודד עם החלאה איתו אני נמצאת ועם הילדים.
    פעם חשבתי שאין סיכוי שזה יקרה לי אבל היום אני רואה את זה מהצד השני של המתרס.
    האהבה הזאת הצילה אותי היו לי רגעים שחשבתי שאני לא רוצה בחיים.
    היום אני סולחת לו על הכל-ואפילו מבינה אותו.
    ואם הנישואים יתפרקו שיתפרקו.
    זה מה שנקרא גלגל חוזר בעולם...מה אתם אומרים??

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה ונקמה-מעניין!!!

הוספת תגובה

• הזוי חחח

אiר
    20/10/2013

מעניין מה יקרה אם אישתו תגלה ותדרוש ללכת לטיפול.
    אני מתאר לעצמי שהוא יתעקש על מטפלת אחרי זה.
    זה בהנחה כמובן שזה סיפור אמיתי, מטפל מקצועי יחשוב טוב טובבבב אם להיכנס לדבר כזה.
    אגב לא פעם נתקלתי בגברים שטוענים ״איך אני אמור להתייחס לטיפול בשיא הרצינות אם כל מה שעובר לי בראש זה לשכב עם המטפלת״
    באשר אלייך את צודקת והחיים הם גלגל וצריך לחשוב טוב טוב מה ההשלכות של מעשינו.
    רק שעל אותו היגיון היזהרי לא להיפגע ולמצוא את עצמך שוב למטה באותו גלגל של החיים.
    בהצלחה (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת זה הזוי

ליאת
    20/10/2013

צודקת זה אכן הזוי.
    אני ואשתו כבר חברות ובנתיים הכל מתנהל כשורה ובדרך שלאף אחד לא חסר כלום גם לא לה.
    יש לי לפעמים רגשות של מצפון וכו אבל בעלי ככ רע אלי שאין לי ברירה אלא לקבל אהבה ממקום אחר.
    וגם האדם שאני איתו לא חי מי יודע מה עם אשתו,ההבדל בנינו שהיא לא סובלת ממנו ולא חסר לה כלום הפוך,הוא מתנהג אליה כמו מלכה....
    אכן זה סיפור הזוי ממש כמו באגדות....
    ואני לא מפחדת למצוא את עצמי בצד השני של הגלגל כבר הייתי שם{:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לצורך העניין

אiר
    20/10/2013

אישתו של ה״מטפל״ כרגע למטה בגלגל לא? חח
    נו טוב אלה החיים אני מניח.
    מקוה שלא תגרמו צער נוראי לאף אחד
    אוף אני צריך להחליף את הכינוי דחוף למשהו יותר גבר גבר (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור....

ליאת
    20/10/2013

חחחח סליחה אכן זה אתה....
    אשתו לא תדע מזה והיא בעצמה עשתה את זה פעם....כך שכולנו שווים:}
    הזוי,מטורף אבל בהחלט אמיתי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל

אiר
    20/10/2013

שאישתו בוגדת בו והוא בה...
    נשמע שהוא צריך לשקול קריירה חדשה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל - תגובה

יששכר רוטרי
    22/10/2013

אכן כן, האתיקה המקצועית דורשת שקשר רומנטי בין מטפל ומטופלת, ייתכן רק שנה לפחות, לאחר סיום הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם סקרנות

ק
    31/10/2013

אם הוא חלאה למה את נמצאת איתו?
    ואם את סולחת לו וגם מבינה אותו אז למה הוא חלאה?
    אני ממש לא מבין למה את ממשיכה בנישואין עם מישהו שהוא אוויר מבחינתך. שאת לא סופרת אותו ממטר.איך את מסוגלת לישון בלילה ליד אדם שאת נגעלת ממנו( משתמע ממה שכתבת).
    יקירתי את מתעללת באישה שממש לא בטוח שבגדה ב"מטפל" שלך. אל תשכחי שגברים מספרים לא פעם שהם בוגדים בגלל" שהיא בגדה בי".
    מה שאת אומרת בעצם שהמאהב שלך הוא החיים שלך. אז למה את לא מבינה שבזמנו גם המאהבת של בעלך היתה החיים שלו.את לא רוצה לתקן את המצב עם בעלך כי מאד נוח לך עם המאהב שלך. מעניין מה בעלך אמר לך כשהכל התגלה. האם את בטוחה שהיית האישה המושלמת?
    אני נשמע מאד ביקורתי. אני מצטער על כך. אין לי כוונה לפגוע בך. סתם סיקרן אותי. ואגב המטפל שלך הוא אדם לא טוב. נורא קל לשחק ברגשות של אישה שלא טוב לה בבית. על אחת כמה וכמה אישה נבגדת. תבדקי אם מה שאת מרגישה זו אהבה או תלות. יועצים זוגיים ידועים ככאלה שיודעים להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. אני מקווה שהוא לא כזה. ועוד משהו. דמיינת פעם איך החיים שלך היו נראים אם היית נשואה לו.? הרי יש לו אישה בבית והוא בזרועותייך. זה לא הופך אותו למישהו כמו בעלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסביר לך....

Dona
    02/11/2013

כדי לספק את סקרנותך.
    לרובינו יש סולם ערכים כפול. אחד עבורנו ואחד לאחרים. לאחר בגידה החזרה לזוגיות (למרות הטיפול) זאת רק הבלגה ולא סליחה. וממשיכים בזוגיות מכל מיני סיבות וכי לאחר מחשבה זאת האופציה הטובה ביותר שהיא מצאה.
    היא לא מתעללת באשת המאהב. לא היא שהבטיחה לה נאמנות ובלעדיות. הוא כן. (מה שכן, נראה בעיני חולני וקינקי להתחבר איתה אחרי שהתחילה לנהל את הקשר).
    המטפל הזוגי שלה ללא ספק עשה מעשה שלא יעשה. מאוד לא מקצועי. והיא בטח מודעת לזה. זה אפילו חלק מהמשיכה. המחשבה שהוא לא יכול לעמוד בפיתוי (שלה). יש לך מושג מה זה עושה לאגו שלה (במיוחד לאישה נבגדת שנשיותה ספגה מכה רצינית)?
    וזה שהוא מטפל זוגי אינו עושה אותו חסין לחולשות אנושיות. אולי רק מודע יותר.
    (כמו שכמרים הומוסקסואליים, או רבנים נואפים אינם חסינים למרות המודעות למעשים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי את ההסבר.

ק
    06/11/2013

אני בהחלט מבין אותה. מי שהפר את ההבטחה לנאמנות זו לא היא זה בעלה. אני רק לא כל כך מאמין בבגידה כנקמה . לרוב זה לא משפר את ההרגשה. אני גם לא ממש בטוח שזה לא היה קורה בשלב כלשהו ממילא. או.... אולי אני טועה. סתם הרגשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשחרר?
    אדוה
    19/10/2013

בוקר טוב,
    איך משחררים ?
    לפני כשנה נאלצתי לסיים קשר של שנתים כיוון שהקשר לא הספיק לי. זה היה קשר בתנאים שלו, לעיתים הרגשתי שם לא מספיק חשובה, הרגיש לי שהוא אוהב אבל לא מספיק.
    אחרי מספר חודשים פניתי אליו שוב כי אהבתי מאוד ולא רציתי לוותר עלינו אבל הוא לא היה מסוגל לנסות שוב כי פחד להיפגע שוב אחרי שעבר תקופת פרידה קשה מאוד שנאלץ אף לפנות לטיפול.
    מאז אני לא מסוגלת ליצור קשרים חדשים, משהו ננעל אצלי, משהו כבוי, חושבת רק עליו, מחכה לו שיחזור ממקום טוב יותר, לא מצליחה לשחרר אותו.
    מרגישה שהזמן הקל על המועקה הכבדה שהייתה אבל הזמן לא עוזר לשכוח ולהמשיך הלאה.

לקביעת תור
    סגירה
    איך לשחרר?

הוספת תגובה

• לא ציינת

אiר
    19/10/2013

בני מה אתם, האם תקופת הפרידה שחווה זו הפרידה ממך.
    מה זא ״בתנאים שלו״? מה גרם לך להרגיש לא מספיק חשובה?
    המצבים האלה כל כך מורכבים שאי אפשר לחוות דעה בלי לדעת יותר פרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשחרר

אדוה
    19/10/2013

אנחנו באמצע שנות הארבעים, לאחר גירושין . הפרידה הכואבת שחווה זו הפרידה ממני, הוא ציין שלא יוכל לעבור פרידה זאת שוב אם נחזור והקשר שוב לא יספיק לי.
    זו היתה פרידה שהסתיימה באהבה גדולה משני הצדדים.
    היו מספר מקרים שגרמו לי להרגיש לא חשובה וזה בעצם מתחבר לקשר בתנאים שלו, הוא לא היה עושה עבורי משהו אם זה לא מתאים או נוח לו גם אם זה משהו שאני מאד רוצה,
    גם אם זה משהו שביקשתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אדוה
    19/10/2013

הכרנו שנתיים בערך לאחר הגירושין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביר להניח

אiר
    19/10/2013

שאם תנסו שוב תגיעו לאותה נקודה בדיוק מהר מאוד.
    את חייבת להבין את מה שלרובנו לוקח הרבה מאד זמן ותסכול, לא כולנו דומים בדרך בה אנו מראים את רגשותנו. ישנם חמים ומעניקים, כאלה שיעשו המון כדי לבטא ועולמם בנוי מזה. וישנם כאלה שפשוט יזרמו עם הדברים ויקבלו אותך כחלק מעולמם ואף יאהבו ויעריכו אבל לא יעניקו לך את מה שאת כמהה לו.
    כמובן שיש גם באמצע וכאן צריכה לבוא האינטואיציה שלך וחשיבה לעומק.
    לבחור בן זוג ולהבין שהדינמיקה איתו מרגישה לך נכון זו כל החכמה. להיות יחד זה לדבר ולא רק במילים, במעשים ביום יום, בדברים הקטנים, במחוות. זו שפה שלא כולם מדברים בה באופן זהה.
    אם זה לקוי אז אין הבנה ואת תמשיכי לצפות שהוא יעשה מה שאת רוצה ושיבין לבד. אם זה לא קרה זה כבר לא יקרה עם כל האהבה.
    אגב זה גם עובד הפוך.
    בן זוג חם ומבטא מול כזה שהוא מאופק ועצור יהווה מחנק ואובר ביטוי ודביקות.
    באמת למה לך להעביר אותו את זה שוב? ולמה אותך?
    לשחרר כשיש רגש זה נורא קשה ולא בטוח שמה שיכתב כאן ישנה את מה שתעשי מחר איתו. רק חושב שפרק ב׳ צריך להיבחר בקפידה ומתוך ניסיון שרכשת מהעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תהליך הגירושין
    צליל
    19/10/2013

שלום כמעט בת 40 השבוע היינו נשואים 4שנים, במהלך 4שנים שאני נשואה בעלי עבד איזה כמה חודשים ואז עבר איזה ניתוח ומאז יושב בבית, חיכה לועדות וכו לא יוצא לחפש עבודה שלא יחשבו שהוא בריא ולא יתנו קיצבה, לא חיפש שחור, לא שזה טוב אבל כרגע אני עם 2קטנים המצב רק מדרדר, לפני שנה עבר איזה קורס הכל בסדר עדיין לא קם לא הולך לחפש עבודה לא בלחץ מהעיניין הכספי אני החלטתי כבר לקום ולעזוב לא יודעת איך עושים זאת, אין לנו כלל רכוש משותף ומשכירים דירה, (התגובות שלו כבר הגיעו לשיא שאי אפשר לחזור אחורה,)קמה בבוקר מנקה שמה את הילדים בגן, לוקחת לרופא הוא לא עושה את כל זה ובנוסף אומר הבית לא נקי שאני מסבירה שאני עובדת ואחכ עם הילדים ולגינה אז או שתעשה את זה או אני אנקה עונה לי אז מה את עושה ב2 ל4???.למה אני עובדת אצלך??.מאד מאד נפגעתי לא יודעת מה עושים אנא עיזרו לי, כל תכולת הבית שלי הורי קנו לי במידה ונגמור עם הקשר איך מסבירים שהכל הולך אלי כי בעבר אמר שאני לא בסדר שאמרתי שהכל אקח, תודה יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי תהליך הגירושין

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

צליל
    21/10/2013

ב19כתבתי בעייה לא עונים? למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה בעצם

אiר
    21/10/2013

שאת כבר החלטת.
    ואולי גם בצדק.
    אין לי מושג למה לא עוזר בבית מלבד אולי המחשבה שלא רוצה להרגיש עקרת בית.
    היה יכול לתרום את חלקו ולהקל עלייך, בטח אם את עובדת והוא בבית נח.
    לא יודע אם מפרקים בגלל מצב כזה, אבל משהו חייב להיעשות ולנער את הבחור.
    בכלל כשיש תסכול ומרמור בבית זה הכי גרוע.
    באשר לרכוש, אין ברירה וצריך לדון בפרטים ולהסביר מה צודק ומה נכון לעשות.
    על פניו ולפי דעתי הלא נחשבת, זה אינו רכוש שרכשתם יחד ולכן אין דינו חלוקה בניכם אך על זה כמו על כל שאר התהליך אותו את מתכננת יענה מי שיודע וייעץ לך מה ואיך לפעול.
    אולי מכשיראה שאת רצינית יתעשת ויבין שהוא מאבד הכל כולל אותך ויתעורר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תהליך הגירושין - תגובה

יששכר רוטרי
    22/10/2013

שלום צליל,
    אכן המצב שלך קשה במיוחד.
    לדעתי יש לך שתי אפשרויות:
    1. לקחת את הילדים ולעזוב, זה לא פשוט, זה עשוי להיות בעייתי עבור הילדים ואפילו בעבורך. ומשם להמשיך עד לניתוק הסופי- גירושים.
    2 .נסיון להציע לו טיפול זוגי....אם יסרב, את חוזרת לסעיף1 אם יסכים... זה הסיכוי האחרון שלך לשלום בית.
    שלום הבית יהיה כרוך בחיפוש אמיתי מצידו למצוא עבודה. אם תוך חודש הוא לא ייצא לעבוד...את חוזרת לסעיף 1.
    מה יעשה הטיפול הזוגי?
    בין היתר הוא ימנע ממנו הערה חצופה של..., מה את עושה בין 2 ל 4 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה עם גברים
    עמית
    16/10/2013

היי. אני כבר שנים מסתובב עם רגשות אשמה אך לא יכול להמנע מזה. אני נשוי 14 שנה וישלנו 3 ילדים אך בכל שנות נישואי לא הפסקתי לנהל חיים כפולים עם גברים שונים. אני מאד שומר על עצמי ממחלות ואני נקי לגמרי . רציתי את עצתך ולדעת גם עד כמה זה שכיח.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה עם גברים

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים?????

עמית
    18/10/2013

????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברים..

דני
    24/10/2013

מה יש לענות לך? תהנה ותיזהר ממחלות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך להתגבר על זה
    chica
    16/10/2013

שלום בנות הייתי חייבות לפרוק את הסיפור הזה בפניכם
    אני ובעלי נשואים כמעט חמש שנים ללא הצלחה בלהביא ילדים לעולם בעיה רפואית אצלו מתחילת הנישואים תפסתי אותו כמה פצעים מצוטט בכל מיני אתרים עם בחורות אחרות חשוב לי לציין שיש לו בעיה זיקפה ואני אישה מושכת שתמיד משקיעה ..אבל מה לעשות הוא מאוד פלרטטן אבל בטוחה שלא בגד בי עם אישה אחרת, אבל הקש ששבר את גב הגמל הוא שאתמול תפסתי אצלו במצלמה סרטון של אחותי הקטנה בת 20 שצולם שהיא מתקלחת הלב שלי נקרע לגזרים נפגעתי פעמיים גם בשבילי וגם בשבילה אני מבינה שזאת עבירה פלילית ולא יודעת איך להתמודד אם המצב הזה הודעתי לו חד משמעית שאני רוצה גט.בקש אלפי סליחות אבל איך אפשר לחיות אחרי דבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך להתגבר על זה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך להתגבר על זה - תגובה

יששכר רוטרי
    16/10/2013

שלום לך,
    אני מבין לליבך, וצר לי על כך, מאידך אחותך אינה קטינה, ואם הוא לא פרסם את התמונה, אזי לא ברור לי אם זו עבירה פלילית.
    זו לא הבעיה המרכזית שלך. הבעיה כפי שאני מבין אותה היא שבעלך זקוק לריגושים מיניים שאותם אין לו בבית...
    לכן הוא מצוטט, מפלרטט, יש לו בעיות זקפה, יתכן גם שהוא התמכר לאוננות מול פורנו.
    כל זאת בשביל הריגוש המיני שלמרות שאת משקיענית, אינך יודעת לענות על צרכיו אלו.
    יתכן גם שהבעיה הרפואית אצלו (עקרות) גורמת לו להיות כפי שהוא. יש כיום הרבה שיטות להרות אישה, אפילו שהבעיה היא אצלו.
    אתם צריכים להשקיע בשני דברים:
    1. הריון ולידה. כאן איני יכול לעזור.
    2. שהוא ילמד להתרגש מינית ממך...וכאן אני יכול לעזור ובגדול.
    אני מאמין שזה יצליח, ואז תוכלי לסלוח לו שהוא צילם את אחותך, אך אל תספרי לה...
    אם כל זה ייכשל?! או אז תלכי על גרושין.
    רוטרי יששכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד חשבתי

אiר
    17/10/2013

שמי שלא מצליח להביא ילדים ונשאר שם זה ודאי כי האהבה, החברות, הקשר והביחד מאפשרים להתעלות על זה. שכן אין הגשמה שלנו כמו ילדים בעולם הזה. בטח ובטח לאישה שרוצה להיות אמא.
    אבל אם גם כל השאר לא מצדיק את זה אז למה?
    אם הבעיה היא אצלו זה אומר שהקרבת למענו חלק יקר בחייך.
    לא כתבת בת כמה, אם את אוהבת אותו, אם יש גם דברים טובים בזוגיות הזו.
    אגב לדעתי צילום בסתר של אדם במצב אינטימי שכזה הינו חדירה לפרטיות ואף סוג של הטרדה מינית ו-וואלה זה פלילי.
    לסיכום לדעתי אף אחד מכם לא יודע בדיוק מה הבעיה שגורמת לו להתנהג כך וצריכים איש מקצוע שיאבחן ויבנה דרך לטפל. רק אז אולי תוכלו להתחיל את התהליך של לטפל בביחד שלכם.
    תשנני בפניו כל יום...
    מגיע לי יותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אור

chica
    17/10/2013

תודה על התגובה קודם כל!
    לשאלתך אני בת 28 ובעלי מבוגר ממני ב5 שנים.
    אני אוהבת אותו מאוד ובטוחה שגם הוא אותי מביע חרטה ומבקש אלפי סליחות מרוב בושה עזב את הבית וישן אצל חבר (אל כנראה שלא אהב מספיק אם הוא עשה את זה).מערכת היחסים ביננו לא הייתה הכי טובה בשנים האחרונות חוסר פרגון בעל כוחני שמבקר אותי.
    את אכן צודקת שהקרבתי למענו חלק מהחיים (רגשית ופיזית גם בעקבות טיפולי פוריות שנכשלו).
    אני פשוט מאמינה שהתחתנתי עם גבר שלא בריא בנפשו אחרת איך מגיעים לרמה כזאת נמוכה.
    היחסים בבית בחודש האחרון היו טובים וזה פשוט נפל עלי כמו פצצה.
    חשוב לי לציין שמבחינת חיי אישות ביננו אני נלחמתי פעמים רבות (יש לו חוסר תשוקה בעיית הורמנליות חוסר זקפה איתי לפחות.ולמרות שאני אישה מינית שמנסה "הכל" בשביל לשמור על הגחלת כנראה שאין לי סיכוי נגד המחלה הזאת שלו...
    עצובה וכואבת לא כועסת כי אני בן אדם שמאמין שאי אפשר לשפוט אדם חולה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוב אין קשר

אiר
    17/10/2013

בין רמת הרגש אלייך להתנהלות של בן זוגך כשישנה בעיה שאינה בשליטתו.
    יש סיכוי שהוא אוהב אותך מאוד אך יחד עם זאת מרגיש שאת כאישתו שמודעת לבעיות שלו הוא ״פגום״ ולא מה שהיית רוצה. בתחושתו מול אובייקט זר אין לו צורך להוכיח דבר או לתפקד בצורה ״מושלמת״
    יתכן גם כי הוא מצא ששם בעולם הפנטזיות שלו גופו מגיב טוב יותר ולשם הוא מעדיף לברוח.
    אני מניח הנחות וחושב מה יכול להניע אותו בצורה כזו אבל גם תוהה איך כל זה מתחבר עם חוסר הליבידו שאת מתארת.
    את מאוד צעירה וכל חייך לפנייך. בעיות רגשיות נפשיות מאוד קשות לטיפול ולעיתים רק מחמירות עם הגיל, שלא לדבר על עניין הגנטיקה שמעבירה קברים הלאה. את בטוחה שיש לך את העוצמות למסע הזה?
    שוב ממה שאת מתארת יש לכם המון עבודה יחד ואני מקוה בשבילך/ם שהוא מודע ונחוש כמוך לטפל ולפתור.
    את עלולה חלילה להגיע לימים בהם תתגעגעי למצב של היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים כמובן

אiר
    17/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון בעקבות גירושין
    איילה
    13/10/2013

שלום לכולם,
    התגרשנו לפני חודש לאחר שגיליתי שהוא בגד במשך שנה עם בחורה צעירה ממנו ב-16 שנים. לא היה אכפת לו להתגרש למרות שיש לנו 3 ילדים קטנים. הטיפול הזוגי נכשל מהר כי הוא לא הסכים להיפרד ממנה.
    חודש אחרי אני בדיכאון לא מבינה איך אפשר בגיל 44 לקום לפרק את המשפחה ולהתחיל חיים חדשים עם בחורה צעירה. כמובן שהוא מאושר וטוען שטוב לו. ואני לא מסוגלת להתגבר על האהבה, תחושת הכישלון, הפגיעה הנפשית שעזב אותי בשביל מישהי אחרת.
    כולם אומרים הזמן יעשה את שלו זה לא עוזר לי.
    איך אפשר להשתקם? להמשיך הלאה?

לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בעקבות גירושין

הוספת תגובה

• דיכאון בעקבות גירושין - תגובה

יששכר רוטרי
    14/10/2013

שלום איילה,
    הזמן אולי יעשה את שלו, אך בקצב שלו, אבל למי יש זמן בשביל לסבול כך?!
    האמת שניתן להשתקם ולהמשיך הלאה, הרבה יותר מהר משנדמה לך.... כאשר את שרויה במצב הרוח המלנכולי שלך ומרחמת על עצמך... זה לא ניתן!!
    את כותבת שאינך מסוגלת להתגבר על האהבה, ולהיפטר מתחושת הכישלון והפגיעה, על כך שהגבר שהיה שלך שעזב אותך בשביל מישהי אחרת (לפי דבריך).
    אז כאמור לעיל זה אפשרי, ובזמן הרבה יותר קצר משאת מתארת לעצמך.
    בשביל זה ישנם אנשי מקצוע שבין היתר זה תפקידם. אני יכול לעזור לך להשתקם...
    רוטרי יששכר מומחה למיניות לזוגיות ולאהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים בתוך גירושין
    סער
    11/10/2013

היי, אני סער, חייל בן 21, אח לשלושה וכלוא בתוך ריבים (שלדעתי) בסופו של דבר יביאו גירושין.
    נתחיל מההתחלה, לפני אחד-עשר שנים ההורים שלי נכנסו למשבר (אני לא יודע פרטים עליו) וכדרך יציאה ממנו, הם הביאו לי אח חדש במשפחה, שקטן ממני בעשר שנים.
    לפני חמש שנים ההורים שלי נכנסו לעוד משבר, ומאז לא יצאו ממנו.
    לאחים שלי (הקרובים לגילי, אחות בת עשרים ושתיים ואח בן עשרים) יש חבר/ה לברוח אליה כאשר הם חוזרים מהצבא/עבודה.
    אני נמצא בצבא בשירות חובה מראשון עד חמישי כך שאני לא יודע איזה מריבות וטירוף הולך בבית שלי בזמן זה.
    מה שאני כן זה יודע זה בסופי השבוע, כאשר אני מגיע הביתה.
    זה מתחיל ביום חמישי שאני מגיע הביתה ומיד בורח מהבית (בין אם לחברים או סידורים או עבודה וכו') וחוזר כמה שיותר מאוחר, בשביל לא להגיע הביתה כאשר ההורים ערים וקיימת אפשרות שיתחילו לריב.
    ביום שישי זה כבר מסתבך, בדרך כלל אין לי לאן ללכת במהלך היום ולכן אני רוב הזמן בחדר, מעסיק את עצמי. וכאשר מתפרץ ריב בין ההורים (יכול להיות מכל דבר קטן, זה כמה המצב ביניהם נפיץ) אני מנסה לא להקשיב ולהתעלם... אבל לא הולך לי כל כך.
    כל פעם שיש ריב כזה אני מרגיש את עצמי מסתגר ונהיה יותר ויותר אפאתי ואדיש כלפי ההורים שלי וכלפי החברה עצמה.
    יום שבת זה כמו יום שישי, לפעמים אני עובד, לפעמים לא. ריבים יש בכל מקרה.
    נמאס לי מהריבים האלה שלהם, נמאס לי מהחוסר תאבון, בעיות השינה, הדיכאון.
    נמאס לי לחשוב כל השבוע על מה יקרה כשאגיע הביתה, על מה הם יריבו הפעם.
    אני החלטתי לאחרונה שאני מנתק את עצמי מדודי, משני הצדדים.
    אני רואה את ההליכה למשפחה של אחד צדדי ההורים כ"בחירת צד" במאבק הזה ועל כן אני מתנתק מכך.
    מעבר לכך, אני מאמין שכבר שנה (!!!!!) לא ראיתי את הצד של אמא שלי בגלל שהיא כביכול ה"חלשה", "רגרסיבית" במאבק הזה.
    אני ניסיתי לדבר עם האחים שלי, לנסות להתאגד ואולי לתת מילה חותכת בסיפור, אין עם מי לדבר.. ובצדק.
    מי שאני דואג לו באמת זה האח הקטן (כרגע בן אחד-עשר) אני לא מצליח לדבר איתו למרות כל הניסיונות. הדבר היחידי ששמעתי ממנו זה לאחר ריב ממש גדול שהיה בין ההורים, הוא בא אלי ואמר לי "אתה לא חושב שעדיף כבר שיתגרשו?".
    אני שבור מהסיפור הזה שהולך אצלי בבית. אני הולך לטיפול פסיכולוגי בצבא (קב"ן) ומנסה להבין שאני לא סיבה או חלק בבלאגן זה.
    לא הולך לי...
    כל מה שכתבתי כאן יוצא ישר מהלב וממש יש לי דמעות בעיניים כשאני כותב את זה פה.
    אני אשמח אם מישו יוכל לתת לי איזה כלי להמשיך איתו, איזו עצה לעזור בהתמודדות.
    דרך לעצור את ההדרדרות הזו...
    בתודה רבה, סער, כולה ילד בן עשרים ואחד.

לקביעת תור
    סגירה
    ילדים בתוך גירושין

הוספת תגובה

• תגובה לסער

אמא אחרת
    13/10/2013

היי סער
    קראתי ממש בכאב את מה שכתבת. לפעמים הורים שוכחים שהם הורים כשהם נמצאים במערכת יחסים סבוכה ומלאת כעסים ומרירות והסובלים העיקריים הם הילדים. קשה לשמוע מה שאתם כולכם עוברים. אני בטוחה שאחיך עוברים את אותן תחושות שאתה עובר, אולם סביר שהם יודעים למסך את ההרגשה, לברוח ממנה. הכי נורא וקשה הוא לאח בן ה 11 שבעצם אין לו מפלט ואין לו מקום שבו הוא יכול להתחבא מפני הצעקות והריבים האיומים.
    האמת היא שאתם ארבעה אחים ולכם יש את הכח להתייצב מול ההורים ולומר להם במילה אחת - "די"!! להגיד להם שאתם סובלים, לומר להם שאי אפשר לחיות בצורה כזאת... לומר להם שהגיעו מים עד נפש והגיע הזמן שכל אחד מהם יקח אחריות על החיים שלו ויתחיל מחדש. זה לא אומר שצריך לקחת צדדים. אתם יכולים לבוא בצורה אובייקטיבית לחלוטין אולם חייבים לזעזע את ההורים כי לדעתי הם פשוט שוכחים שאתם קיימים בתוך כל הקלחת של הריבים הקשים.
    הגירושים הם אף פעם לא דבר קל, אולם לעיתים הגירושים במצבים כאלה הם דבר מבורך. אני מאחלת לך שלוות נפש וקצת רוגע ומקווה שההורים שלך יתעשתו על עצמם ויפה שעה קודם!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה