פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נופלת שוב
    קרן
    27/01/2013

עשיתי מעבר חשוב בחיים בלימודים ואני צריכה להשקיע בזה את כל הכוחות, אבל דווקא עכשיו אני לא מרוכזת בכלל, נפרדתי/ נפרד ממני לא באמת משנה , בחור חמוד שיצאנו חצי שנה היה אחלה אבל התחיל להיות לא כיף ולא מתאים ושמחה שחתכנו אומנם לא ברוח טובה, אבל בסדר נתמודד... הוא לא באמת שינה לי, הוא היה לפסטר לאהבה הראשונה, המשכתי לצאת עם הבחור כדי לא להיות לבד, והנה עכשיו אני חודש לבד והמחשבות על האהבה הראשונה לא איחרו לבוא, על פני השטח לא בקשר בכלל כבר 8 חודשים שום קשר שהוא, נפרדנו סופית לפני קרוב לשנתיים ...והנה עכשיו כשאני בלי זוגיות הכל חוזר... כל הכעס עליו כל הפגיעה ממנו כל האכזבה.... כנראה שמזמן ידעתי שהוא לא האדם בשבילי אבל עדיין כואב לי איך כשכן היינו ביחד ומאוהבים הוא לא ידע להתייחס אליי, והבחור האחרון בהבדל גמור אליו התייחס אלי נפלא אני הייתי הכי חשובה, ופה הבחור שאהבתי כל דבר בא לפני... אני לא מצליחה להתרכז בחיים שלי כעת, אני תקועה במחשבות ובזכירונות עליו... לא מבינה אם כ"כ אהבנו איך הוא העז לעשות לי את הדברים האלה ... שאני מקום אחרון בחיים שלו עדין מאוד פגועה ממנו וכועסת , ומאוכזבת אם איתו הייתי מוכנה להכל וכ"כ אהבתי מה שווה לנסות עם אחר אם ככה נפגעתי? אני אמורה להפנים שלא היה טוב והחיים בלעדיו יהיו הרבה יותר טובים, אבל הלב לא מבין... הלב כואב ורותח מזעם עליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נופלת שוב

הוספת תגובה

• איך ממשיכים בחיים ...
    א. א. מ.
    22/01/2013

שלום, אני אישה בת 30 אמא לשני בנות מקסימות (בנות 4 ושנה), נשואה 6 שנים. לפני 3 חודשים גיליתי שהוא בוגד בי עם ילדה בת 24, בהתחלה ניסיתי הכל כדי להחזיר אותו אליי...בכיתי, לא אכלתי, לא ישנתי, פניתי לכל מי שאני מכירה כדי שיעזור לנו לעבור את התקופה הקשה הזו, אבל תוך שלושה ימים הוא החליט לעזוב את הבית והמשיך את חייו איתה. אני טיפוס חזק אבל רק מבחוץ, כולם חושבים שאני מחזיקה מעמד אבל אני נקרעת מבפנים... אני לא מוצאת דרך לצאת מהכאב, מהפגיעה..בין לבין הכרתי מישהו, מבוגר ממני בהרבה, שהיה כאן לצידי ברגעים הקשים, תמך בי, עזר לי אבל הבעיה שהוא נשוי... התאבתי בו (לא בטוח שהתאבתי אולי נקשרתי למישהו שהיה לו הכפט ממני...) בכל זאת פתחתי אליו רגשות והוא גם והתחיל בינינו סוג של קשר אבל שידעתי שזה אסור ושאני בעצם עושה מה שעשו לי... הוא דיבר איתי כאילו אני הכל בחיים שלו, עד כמה הוא מאושר איתי ועד כמה שהוא אוהב אותי, עד כמה שחייבים להמציא מילה יותר חזקה מאהבה כי הוא לא האמין שזו אהבה בינינו אלא יותר מזה... האמנתי לו... ואחרי כמה שבועות הוא התחיל להתחרק ממני, פתאום במשך 4 ימים לא שומעת ממנו, לא עונה לשום טלפון הודעה... חשבתי שקרה לו משהו ואז תפאום הוא צץ החוצה ואומר לי שהוא צריך קצת הפוגה ... ושוב אני הרוסה, לא יודעת מה לעשות אין לי עם לשתף מה שאני חווה כי הכל נעשה באיסור... אני כל כך עצובה וכל כך פגועה...שואלת את עצמי מה עשיתי רע בחיים בשביל לסבול כל כך... ואני כבר לא מוצאת כוחות להילחם... אני מפחדת ליפול ואני חייבת להיות חזקה בשביל הבנות שלי ובגלל שאני נמצאת בהליכי גירושין מכוערים ביותר ... איך ממשיכים בחיים אחרי כל כך הרבה הכזבות ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ממשיכים בחיים ...

הוספת תגובה

• א. מ -

בני
    22/01/2013

היי
    כואב לשמוע את מה שאת עוברת...
    המצב הסתבך על לא עוול בכפך לא תיכננת את זה לא חלמת על זה ובכל זאת זה קרה. אומרים שאין לנו יכולת שליטה על מה שייקרה איתנו...אבל הבחירה מה לעשות עם מה שקרה נמצאת בהחלט בידיים שלנו!
    אני מציע לך ללכת לשיחה עם איש מקצוע שייעשה לך סדר בדברים, גם בשביל שישמע וינסה להכיל ממקום נקי את מה שעובר עלייך, ובעיקר כדי שתקבלי כלים כיצד להתמודד טוב יותר עם עצמך ועם ילדייך,
    כדי לא להפגע שוב את חייבת לאזור את כל הכוח שעוד נשאר לך ולא ליצור קשר עם שום אדם שיכול רק לבלבל אותך ולהרחיק אותך מהפתרון שאת זקוקה לו,
    אני מוכן לעשות לך סדר ולתת לך מעין הכוונה ייועצית כאן בפורום או במייל הפרטי תבחרי את את הדרך שנוחה לך או שתלכי לייעוץ כפי שהצעתי לך בראשית דבריי
    אני מאחל בהצלחה בכל דרך
    קורה במשפחות הכי טובות השאלה איך את מתנהלת ויוצאת יותר חזקה עבורך ועבור משפחתך לעתיד
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

א.א.מ
    23/01/2013

גם אם אני יודעת שאני לא אשמה אני ממשיכה לחשוב מה לא עשיתי בסדר שגרם לחיי להיראות ככה בגילי הצעיר... לא פשוט להתחיל חיים חדשים עם שתי ילדות קטנות ... לא שפוט למצוא כוחות להתקדם. אמרת משהו שהוא מאוד נכון שיש לי בעיה עם גברים כי אני לא מבדילה בין הלב לבין המוח ... איך אפשר לשלוט בזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עו"ד גיל שחף - תותח לעינייני משפחה
    אתי
    21/01/2013

לאחרונה נאלצתי להשתמש בשירותי עו"ד והמליצו לי על גיל שחף מאשדוד. הגעתי למשרד וגיליתי משפחה שמוכנה לעשות הכל. אדיבות, סבלנות ויושר מעל הכל.
    ממליצה בחום.

הוספת תגובה

• לפתוח מחדש דיון על בגידה
    יסמין
    15/01/2013

שלום רב!
    עשיתי טעות נוראית, אני בן אדם מאוד מאוד נאמן ובגדתי בחבר שלי עם האקס שלי שלא מרצון לפני חצי שנה.. הוא אמר לי שהמפגש הוא רק כדי לדבר והדברים התגלגלו ולמרות שאמרתי לו מאה פעם שאני לא רוצה, נכנעתי לרצון שלו והוא גמר שלא בדרך סקס. בהתחלה התחמקתי מהסיפור והמצאתי כל מיני דברים, לחבר שלי על הסיפור ( סיפרתי לו שנפגשתי איתו כדי לנשוך אותו במקום הרגיש- הזוי אני יודעת) ואז כשזה ממש התחיל להפריע לי וצמו לי מלא רגשות אשם ,סיפרתי לו חלק ממה שקרה שם. הוא שאל אותי בזמנו אם סיפרתי לו הכל ואמרתי לו שכן, בגלל שאיני רוצה עוד להכאיב לו.. אני נורא מצטערת על הבגידה ובקשתי ממנו סליחה אלפי פעמים.. חבר שלי סלח לי על הבגידה וחזרנו להיות בדיוק כמו שהיינו קודם.. הבעיה התחילה לפני איזה שבוע שצצו לי חרדות שהאקס שלי צילם אותי או הקליט ( למרות שבכלל אין לזה ביסוס) וממש קשה לי לחיות עם הפחד הזה, שכבר גורם לי לחשוב שהאקס שלי הקליט אותי בשביל לסחוט אותי בעתיד.אני לא רוצה לפתוח את הסיפור של הבגידה עוד פעם במיוחד אחרי שחבר שלי סלח לי, אך אני מפחדת שזה יתגלה ( מהקלטות שלי- אני יודעת שזה לא הגיוני) והוא ישמע על הדברים האלה לא ממני ואז עוד יותר יכעס עליי, ומה יקרה זה אם יתגלה אחרי שנתחתן + ילדים? איני רוצה להישאר לבד. חשוב לי לציין שחבר שלי דיבר עם האקס והוא מכחיש לגמריי כל קשר, אז אין מצב שהוא עוד 10 שנים יגיד פתאום שהוא כן היה ושיש לו הוכחות נכון?אני באמת לא רוצה לפגוע בו, אך קשה לי מאוד להשתיק את החרדות אני אפילו לוקחת מדי פעם רגיעון.. גם קשה לי לחשוב שכל החיים אני ארגיש שאני מסתירה מחבר שלי את האמת כולה, ושהוא יודע רק חצי, אבל הוא יודע שעשיתי טעות וגם אני יודעת, אז מה משנים הפרטים לא? בבקשה תייעצי לי אני פשוט שבורה( כבר חצי שנה )

לקביעת תור
    סגירה
    לפתוח מחדש דיון על בגידה

הוספת תגובה

• לפתוח מחדש דיון על בגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    16/01/2013

שלום יסמין

אני מבינה מדברייך שאתם חצי שנה אחרי המקרה, החבר סלח וחזרתם לשיגרה.
    אם כך, מדוע את חושבת שהאקס ירצה להשתמש במקרה כנגדך בעוד מספר שנים? נניח שיש סיכוי קלוש לעניין הזה, אזי הוא יהיה חשוף לתביעה, ובאותה מידה גם את תוכלי למרר את חייו. לדעתי הניחי לזה והיפרדי מהחרדות, חבל לא לחיות באושר מלא בגלל מחשבות שאולי אין להן בסיס. אם בכל זאת תרגישי שהחרדות גוברות ואינן מאפשרות לך לקיים את הזוגיות באופן פתוח וטבעי, אז כדאי יהיה לשקול לשתף את החבר הנוכחי ברגשות האשמה והחרדה שתוקפים אותך, כי ממילא אם לא תרפי מהן הן לא יאפשרו לך לחיות חיי זוגיות נורמאליים.
    הצעתי לך, מכיוון שנסלח וחזרתם לשיגרה ראי במקרה שהיה שיעור לחיים שלא תחזרי עליו והמשיכי הלאה.

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות בדירה במתנה
    דנה
    14/01/2013

שלום רב,

מה הזכויות שלי על דירה שבעלי קיבל במתנה מהוריו מספר ימים לפני החתונה.
    אני ובעלי נשואים כמעט 7 שנים יש לנו ילדה משותפת בת שנתיים.
    לפני כשנתיים אני ובעלי רכשנו דירה חדשה (שכיום עדיין בבניה) ולצורך מס רשמנו שאנו לא משאירים את שתי הדירות אלא רק את החדשה (הכוונה שהצהרנו שנמכור את הדירה הישנה).
    מה הזכויות שלי בדירה הזו? אם בכלל? והאם לילדה יש זכויות על הדירה.
    ומה בנוגע לזכויות האחרות שלי כמו משמורת על הילדה ומזונות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זכויות בדירה במתנה

הוספת תגובה

• זכויות בדירה במתנה - תגובה

דליה שוורץ
    15/01/2013

דנה שלום,
    זו שאלה משפטית שאינה רלוונטית לפורום זה.

אבל... האם השאלה שלך באה בעקבות תהליך פרידה שאתם מתכננים? אם כן אז פורום זה הוא בהחלט המקום בו תוכלי להעלות את ההתלבטיות והחששות שלך.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה
    תומר
    12/01/2013

לפני כחודשיים נפרדתי מבת הזוג. היינו ביחד 3 שנים, היא הייתה גרה אצלי והיינו מנהלים חיים משותפים ביחד. אני בן 20 והיא הייתה האהבה הראשונה שלי. בהתחלה הייתי בוכה הרבה, לא אוכל ולא מוצא עיניין בדברים ובטח שלא הנאה.

בשבועות הראשונים התגברתי די יפה (עד כמה שאפשר...) אולם כעת אני לא מרגיש שהזמן ממשיך להעויל לי.
    אני עדיין מסתכל בדף הפייסבוק שלה, עדיין מקנא לה, עדיין חושב עליה הרבה וזה לא השתנה עד עכשיו. זה דורש ממני הרבה עצבים וסבל, ואני תוהה עד מתי זה ימשיך ככה? מתי סוף סוף אני אתגבר עליה סופית? לדעתי אנחנו עכשיו "במלחמה פסיכולוגית", כל אחד מאיתנו מראה כאילו הכל טוב והכל יפה. אין לי ספק שלה גם קשה למרות שהיא מראה כאילו הכל בסדר ופורח אצלה.
    למרות שברציונאל אני מבין שהיא גם כואבת (לא פחות ממני) אני תוהה הרבה האם היא התגברה עלי? האם היא שכחה אותי כבר? המחשבות האלה מדכאות אותי וכאמור גורמות לי לסבל רב.

חשוב לי לציין כי איננו מתאימים ואני ריאלית מבין זאת. מה אפשר לעשות על מנת למזער את הכאב והסבל? והאם זה נורמאלי שאחרי חודשיים היא עדיין לא יוצאת לי מהראש?

בתודה,
    תומר.

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה - תגובה

דליה שוורץ
    15/01/2013

תומר שלום,

אני אתחיל דווקא מהסוף של השאלה שלך, כן זה נורמאלי. חודשיים לכאוב על אהבה שהתסיימה זה בהחלט נורמאלי.
    אתה מתאר של כאב רב בעקבות פרידה מאישה שאתה אוהב. אין תרופות פלא בתהליך ההתאוששות, צריך לעבור את כל השלבים מכאב דרך כעס ועד ההשלמה עם העובדה שמשם אפשר להמשיך הלאה. זה לא קורה ביום אחד זה תהליך שלעיתים הוא אפילו איטי.
    הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך זה לצאת לבלות עם חברים גם אם אתה אומר שאתה לא נהנה. זה נכון שזה קשה כשהלב שבור אבל אין דרך אחרת להתגבר על הכאב.
    צא לבלות עם אנשים קרובים לך, תיהיה עסוק בכל מיני עיסוקים שיסיחו את דעתך. דבר על הכאב שלך אבל כנס גם לשיחות בנושאים אחרים עם החברים שלך. לאט לאט זה יחלוף.
    החלק הכי חשוב זה לא להבהל מכך שאתה כואב. תן לעצמך את הזמן להפרד ולהתנתק.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת תהליך הגירושים
    אתי
    06/01/2013

שלום אני בת25 נשואה כבר 7 שנים עם 4 ילדים... לפני כ4 שנים היה לנו משבר גדול עקב גילי הצעיר וחוסר האכפתיות מצד בעלי ומאז תמיד אני חושבת רק על פרידה ניסינו ללכת ליועצים פסיכולוגים והכל הבעיה שרק אני משנה והוא לא רק שלא משנה אלא רק מחמיר ועכשיו החלטתי שזהו אני לא מסוגלת יותר לחיות הצורה של חוסר פירגון חוסר הערכה חוסר כבוד וזילזול הילדים כל היום חיים תחת לחץ של הורים במריבות ואני מרגישה שזה יהיה טוב בישבילם ובישבילי אבל.... זה תהליך שממש קשה לי לחשוב עליו אני ישמח מאוד לקבל טיפים איך להתחיל בכלל את התהליך ואיך לעשות את זה בצורה הכי טובה שאפשר בכמות נזקים מיזערית תודה רבה ושבוע טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה
    התחלת תהליך הגירושים

הוספת תגובה

• התחלת תהליך הגירושים - תגובה

יששכר רוטרי
    06/01/2013

שלום לך,
    בשביל זה קיים גישור להיפרדות עם מינימום צלקות, ועם נזקים מזעריים, כדבריך.
    רוטרי יששכר- מומחה לזוגיות ומיניות, ומגשר לגרושים הוגנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה לפני גירושין
    רונית
    05/01/2013

השבוע בעלי מזה 27 שנה,עוזב את הבית.
    לא קל....
    מלאת חששות.....
    מדוכאת.

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה לפני גירושין

הוספת תגובה

• היי

אתי
    06/01/2013

אשמח להעזר ולעזור אני אומנם אחרי 7 שנות נישואים אבל אולי יהיה לנו משו משותף לחלוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה לפני גירושין - תגובה

יששכר רוטרי
    06/01/2013

היי רונית,
    אני בהחלט יכול להזדהות והבין את ריגשותיך, חששותיך, ואת תחושת הדיכאון שאת מרגישה. אני מניח שהוא יזם את ההיפרדות (אע"פ שאת יכולה להרגיש כך אפילו שאת היוזמת).
    אכן יהיה קשה בהתחלה אבל הואיל שאני מניח שילדיכם כבר בוגרים, הרי שלפחות בהתנהלות זו לא יהיה קושי מבחינתך.
    אל תוותרי לעצמך, ואל תווחרי על עצמך...כי בזמן הקרוב את היא זו שהכי יכולה לעזור לעצמך.
    אם קשה לך עם עצמך ואת מעוניינת, בעזרה, או בייעוץ...פני אלי.
    רוטרי יששכר יועץ זוגי ומיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן אסור, האם הגיעה לקיצו?
    אביה
    03/01/2013

נשואה 13 שנה עם שלושה ילדים מדהימים, נראת מעולה, מאוד חטובה!!! כיום בת 35, מאז נישואי לבעלי אני נלחמת על הזוגיות, מחד אנחנו החברים הכי טובים בעולם ומאידך שנים שלא נגע בי ובקושי (אחת לחודש אוליי) יש סקס, אנחנו גם לאחר טיפול זוגי שלא צלח לדאבוני!!!
    הגעתי למקום עבודה חדש ומישהו שפלרטט איתי ריגש אותי מאוד והחלטתי ללכת על זה ובגדול!!!!
    זה זרם מדהים, טלפונים אסמסים כמובן שהיה סקס מדהים וריגושים מטרפים.. אני בעננים. לפני כמה חודשים הוא עזב את מקום העבודה ונפגשנו אחת לחודש בערך... והקשר מרחוק רק דעך ודעך... היום פחות פלרטוט, פחות מחפש אותי (למרות שאנו די ברורים ברצון של שנינו לסקס נטו). נכון ונחמד, אך... אני תוהה עם עצמי ואומרת, האם אני מחפשת רק סקס? האם נכון כאישה להרגיש מעבר כשיש סקס? מריגשה לא טוב כ"כ, האם להפסיק? (למרות שקשה ומרגישה מעט שאני מאוהבת....או ששבה את ליבי...) קשה לי מאוד, אין לי את המגע והפלרטוט מצד בעלי (אחרי כל הנסיונות בעולם... ולפרק תא לא עולה כאופציה בשנים הקרובות). בא לי על מישהו שירגש אותי והוא לא שם בשבילי... מעט לא נעים ומתסכל... אני אישה מאוד חזקה. לקבל ממנו רק הודעות חולין... לא נעים. פונה גם אליך רוטרי... האם להפסיק? שאמצא את הגבר שיהיה ראוי מכל הבחינות? אני יודעת שמגיע לי...אבל הלב כואב...

הוספת תגובה

• אביה -

בני
    04/01/2013

היי

אם את מחפשת שמישהו יאמר לך להפסיק אז אני מוכן להתנדב...עצם העובדה שאת לא שלמה עם מה שאת עושה כנראה שזה לא מתאים לאופי שלך והרי כל מה שאנחנו צריכים זה להרגיש טוב!
    ואם זה לא קורה...סימן שיש דרכים נוספות כדי להרגיש טוב!
    מניסיון...אני לא חושב שזה יעזור כי ברגע שהתחלת להרגיש שקמת לתחיה מחדש יהיה לך מאוד קשה לעצור את כדור השלג שמתגלגל ללא שליטה ומפתח חיים משלו.
    מצד שני (תמיד יש צד שני...)
    את צריכה לקחת בחשבון שכל הדברים היפים שהשגת ב-13 שנה > בית משפחה ילדים מקסימים וכו', כל זה ועוד... כמו ערכים ותכונות אישיות מיוחדות שיש בך ייעלמו ממך לגמריי, ובסופו של דבר תמצאי את עצמך יותר מותוסכלת מהמצב הנוכחי.
    אז מה עושים?
    אני אשאל אותך שאלה בסדר?
    מה היית עושה לו ח"ו ח"ו הייתה לך בעיה רפואית האם גם אז היית מתייאשת? האם לא היית עושה הכל! אבל הכל! כדי למצוא את הרופא שיתאים לך את התרופה המתאימה?
    מדוע אם כן הרמת ידיים דווקא בדבר הכי משמעותי בחיים שלך? הרי הכל הולך להתפרק לא חבל?
    -
    תרשי לי עוד הערה קטנה...
    בהודעתך ציינת בשורה השנייה > מאז נישואי לבעלי אני נלחמת על הזוגיות! אולי כאן בדיוק נמצא הפתרון... כשבן זוג אחד לוקח על עצמו את המלאכה בדרך כלל הוא לא מאפשר לשני גם לתרום במשהו...אין זה פלא שהרגשתך הכללית הייתה של "מלחמה"...ובמלחמה כמו במלחמה יש נפגעים לשני הצדדים.
    -
    לדעתי את צריכה לתת את כל כולך לתוך הזוגיות שיש לך ולא החוצה...אבל בצורה שונה ממה שעשית עד כה,
    ואם הבנתי נכון את מה שכתבת אז הדרך צריכה לעבור ב"צמצום הפער" שהיה ועדיין קיים בין הצרכים המיניים שלך לצרכים המיניים של בן זוגך,
    תחפשו יועץ זוגי המתמחה גם במיניות כדי שתקבלו כלים להתמודד עם הפער ולצמצם אותו בהדרגה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביה

אביה
    07/01/2013

מעריכה מאוד, תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש חברה....

new
    24/02/2013

אביה,
    אני בן 42 , נשוי עם שלושה ילדים. כבר כמה שנים ממש לא מאושר בחיים שלי (מבחינה רגשית. על פניו הכל תקין, כולל הורים של ... חברים, עבודה והכל).
    עם אישתי אני מנהל חיי שותפות בלי ממש רגש עמוק, אין עם מי לשתף...
    אשמח לדבר (סקייפ או במיילים פה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• d

D
    01/03/2013

היי איך באמת חיים מהלך חיים שלם כשאתה בודד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

דיקלה
    01/04/2013

שלום לך,
    אתה יכול לכתוב את כתובת הדואר האלקטרונית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לך

דיקלה
    01/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי...

new
    02/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי

new
    02/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן אסור, האם הגיעה לקיצו? - תגובה

יששכר רוטרי
    24/02/2013

שלום אביה,
    מגיע לך ריגוש מיני, מגיע לך התאהבות, מאהב זה כף, אבל זה גם מותרות מבחינת הסיכונים וההפסדים שעומדים בצידם.
    תארי לעצמך שניתן היה להפוך את בעלך למאהב המרגש שלך, אין הרבה סיכויים, אך יש תקווה. אם תשכנעי אותו לבוא לייעוץ, פירושו שגם הוא רוצה שינוי... וזה מעולה. אם לא ...את יודעת מה לעשות...אבל בזהירות רבה....אני בטוח שיש גברים במצבך וכו...אני יכול לעזור.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון שלי

דוד
    06/04/2013

ראי יש לי מאהבת. קרוב לשנה היא מוסלמית.
    בעלה גם לא מתייחס אליה, משפיל אותה,היא חפשה ריגושים במקום אחר.
    למזלי הייתי במקום הנכון,בזמן הנכון
    זה כיף זה משלים את החסר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אבי
    07/04/2013

לדעתי כדאי לך להמשיך ולחפש את האחד שיעשה לך את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוניטין עסקי וכסף שחור...
    דנה
    25/12/2012

אני בהליכי גרושים ולגרוש יש חברה שמרבית העסקאות נעשו בכספים ״שחורים״… צברנו מס נכסים וחיינו ברמת חיים גבוהה.
    מה האפשרויות של אקטואר להוכיח שווי מוניטין חברה האמיתי…
    1.האם לאקטואר קיימות דרכים חשבונאיות ל"טפל" בהתאמת תוצאה עסקית (רווח / הפסד )לא סבירה ולקבל את התוצאה הראויה והקרובה יותר לתוצאה במציאות.
    לסיכום האם אקטואר בודק רק את הספרים של החברה .או מתייחס לרכוש שצברנו
    ורמת החיים הגבוהה.
    או שאין אפשרות אחרת ולפנות למס הכנסה …..
    תודה דנה

לקביעת תור
    סגירה
    מוניטין עסקי וכסף שחור...

הוספת תגובה

• מוניטין עסקי וכסף שחור... - תגובה

דליה שוורץ
    02/01/2013

דנה,
    אני מציעה לך לפנות לעורך דין ולקבל תשובות מדוייקות ומוסכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוותרת
    א
    15/12/2012

נשואה 12 שנים+2 יש איכפתיות וקירבה.
    הבעיה שהתאהבתי בגבר שעבד איתי והיינו בקשר ארבע שנים/הוא  אהב אותי אני לא נתנתי לקשר הזה להתפתח  ,ואומר לא נפגשתי איתו לא קיימתי איתו יחסי מין לא העמקתי איתו את הקשר אם אנחנו לא יחד בזוגיות.אבל גם לא יכולתי לוותר רציתי אותו מאוד לעצמי.
    הקשר  רצוף מריבות .רבים ומשלימים ואני. תמיד הייתי יוצרת את הקשר  הראשוני. .
    הייתה איתו קירבה מהממת הוא נישק אותי חיבק  אהב  דיברנו  בטלפון בהודעות היה לנו טוב הוא לא לחץ לסקס למרות  שרצה הוא ידע שאנחנו עובדים יחד וגם שאני לא מסוגלת כל פעם שלא דיברנו הוא פשוט התעלם מימני ולקח לי זמן להחזיר אותו .
    ואז  פיטרו אותי , (אני לא עובדת שם )אני חייבת לציין שהוא תמך ונילחם שאני אשאר  בחודש הזה היינו קרובים ויום לפני שעזבתי הוא שאל אם הייתי מקיימת איתו יחסי מין  אמרתי שלא.
    לא דיברנו על המשכיות באותו היום שיצאתי  התעצבנתי עליו שהוא לא ענה לי להודעות ורבנו וזה התנתק ואחרי שבוע הוא שאל משהו שקשור לעבודה ודיברנו וזה לא משך לשום כיוון. התנתקנו לחודש ושוב אני יצרתי קשר והיינו בקשר שבוע והוא ממש רצה לבא לראות אותי ולא הסכמתי והוא כעס  ובסוף הוא אמר שזה לא לטובתנו הקשר ואני הבנתי  למרות שחשבתי שאפשר לשאול מה נישמע לפעמים והוא חשב שאני לא צודקת ואחרי כמה ימים הוא סימס ולא עניתי היה לי כח .
    ואחרי כמה ימים שרציתי זה נגרר למריבה   ושיחות שהוא אמר שויתרנו ולא צריך לדבר  ואז החלטתי  שאין לי כח להיפגע אני לא אוכל לקבל אותו ועזבתי ולא יצרתי איתו קשר חודשיים.ואז זה קינן בי והתחלתי לנסות  הוא התעלם.
    ואז ראינו אחד את השני באירוע לא דיברנו   ויצרתי קשר והתחלנו להתכתב בהודעות שבכל ההודעות הוא דואג להדגיש שהוא לא תמיד יענה ושאין מחוייבות והמשכנו לדבר  והוא התקשר ודיברנו על מה שהיה שכל אחד בחר את החיים שלו ואמרתי לו שלפעמים אני מתבעסת מהויתור .
    והמשכנו בהודעות ואז יום למחרת הוא כותב לי שיש יחסים בהסכמה וזה טוב אז זה בסדר וגם הוא רשם שלצערנו לא מימשנו פיזית .
    ואז כעסתי   שהוא מדבר על מין    והוא אמר שעדיף שנוריד מינון בשיחות  ונפגעתי.
    למחרת הסברתי לו שאהבה שלי אליו הייתה אמיתית ומין זה משהו שקשור ביחסים ושנפגעתי שפתאום מבקש שלא נדבר הוא כתב שהוא קרא מה שכתבתי ואמרתי לו שאם הוא עדיין רוצה אותי זה אומר על החיים שלו אז הוא כתב .שהיחסים שלו בבית ניסבלים ובסדר ועדיף שלא נדבר ושאני אצליח  ונפגעתי .
    ועוד שבוע אנחנו צריכים להיות באותו אירוע שקלתי לא ללכת לא כי אני לא מסוגלת לראות אותו כי אני  מתביישת באיך שזה נגמר.
    מה אני עושה איך אני מתגברת,מה הוא רצה לנצל אותי? אני עדיין רוצה

לקביעת תור
    סגירה
    לא מוותרת

הוספת תגובה

• לא מוותרת - תגובה

דליה שוורץ
    16/12/2012

א' יקרה.
    כתבת שאת לא מוותרת אבל לי נראה שאת לא בדיוק יודעת על מה את לא מוותרת. נראה לי שאת די רוצה הכל ונשארת בלי כלום.
    אז בואי נעשה קצת סדר, מדברייך לא הבנתי אם הגבר הזה פנוי או נשוי..
    אני מבינה שהוא רוצה קשר איתך אבל קשר אמיתי שיש בו הכל, ואת נשואה ולכן לא מסוגלת להיות איתו אך מצד שני את גם לא מסוגלת לוותר עליו.
    את רוצה אותו מתאים בדיוק לתנאים שלך, כשאת שולחת הודעה הוא צריך לענות, כשאת רוצה שיתעניין בך זה צריך לקרות אבל כשאת כועסת או אין לך כח אז הוא צריך לחכות.
    א' יקרה, את צריכה להחליט מה את רוצה ואת צריכה להסביר לצד השני מה בדיוק מתאים לך. ואז הוא יחליט אם זה מתאים גם לו.
    קשר שיש בו אהבה צריך לענות על הצרכים של שני הצדדים וכאן נראה לי שאת רוצה שזה יתאים לך ולא כל כך בודקת מה מתאים לו.

קבלי החלטה עם עצמך, איך את רוצה את הקשר איתו, אם מתאי גם לו אז שניכם הרווחתם אם לא מתאים לו את תאלצי לוותר עליו או על בעלך...

בהצלחה בקבלת ההחלטה הנכונה ביותר עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

א
    16/12/2012

דליה הי,
    הלוואי היית צודקת אולי לא הסברתי נכון כל כך את הדברים.
    אהבה שלי אליו הייתה מטורפת הוא נשוי והוא לרגע לא חשב או חושב לעזוב את הבית שלו לטענתו גם אני לא יכולה.
    כל זמן שהייתי לידו היינו משלימים וחוזרים ותמיד ביוזמתי.
    במהלך החמישה חודשים האחרושנים מאז עזבתי הוא לא יצר כמעט בכלל קשר אפילו לא שאל לשלומי רק אני ולפעמים הוא ענה ולפעמים לא ולפעמים קר.
    ואני לא שוכחת אותו הלב לא רוצה לשכוח ואין לי פשוט עם מי לזרום כי די ברור לי שהדבר היחיד זה שהוא יהנה ממני מינית וזה יסתיים אני רוצה יתר.
    השבועיים האחרונים היינו בקשר של הודעות תמיד ביוזמתי ואז הוא זרק את פלונטר על יחסים בהסכמה ואני נפגעתי למען האמת באתי לבדוק רציתי לראות אם הוא מרגיש כמוני ושהוא דיבר על מין ולא היה ניראה לי מין בלי קשר הוא לא דיבר על יחסים אז נפגעתי מאוד והוא פתר את זה בבואי נפסיק לדבר.
    נפגעתי מעמיקים נשמתי ואני מדחיקה כרגע הוא לא חשב לרגע להתנצל לא מעניין אותו שהלכתי פגועה ואפילו הערתי לו על זה כואב לי אני מרגישה טיפשה תמימה וקשה לי עדיין לקבל את הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דליה שוורץ
    16/12/2012

א' יקרה,
    עכשיו קצת יותר ברור מה שקורה בינכם.. ויש לי שאלה אלייך, את באמת היית רוצה לפרק את המשפחה שלך בשביל מישהו נשוי שאין לו שום עניין לפרק את המשפחה שלו? הוא אומר לך בצורה די ברורה שהוא לא מתכוון באמת להיות בן זוג שלך אלא מעוניין בקשר מחוץ למערכת הנישואים שלו שיעורר בו עניין מיני ואולי גם קצת אדרנלין אבל לא יותר מזה.
    ולכן אני חושבת שעם כל הקושי שבעניין את צריכה לאסוף את עצמך וללכת ממנו, לתמיד! הוא לא מספיק רוצה אותך ולכן אין טעם להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בני

א
    17/12/2012

בני הי,
    אני יודעת שאתה צודק וברור לי שהוא לא גולת הכותרת אלא אני ולמה?וכן יש מצב פשוט לא הכי מרוצה ,או שחוקה או לא מרגישה את הרגשות שהרגשתי כלפיו לבעלי ,אף על פי שאכפת לי מבעלי ויש קירבה ואני כניראה גם לא ממש מוותרת, ויש לי תחושה גם שהרשתי kעצמי להתרגש ולאהוב ולחשוף עד מאוד איתו שאני פשוט לא מקבלת את הלא הזה וגם לא יודעת איך לחזור אחורה לא מוותרת על מה שאני מרגישה כלפיו לא מקבלת את זה שהוא לא באמת אוהב אותי לטענתו הוא מאוד אהב אותי היום אני לא מבינה לגמרי מה האמת הריגשית שלו אף על פי שלא התביישתי לאמר לו שלדעתי הוא לא לגמרי שלם עם ההחלטה שלו והוא הסכים איתי, מבחינתי הוא תעלומה הוא תמיד ידע להסתיר טוב מה הוא באמת מרגיש ורק ברגעים שהייתי קרובה אליו הוא טען עד כמה הוא אוהב אותי.
    אבל בפועל במציאות הוא לא עשה עם זה כלום מאז עזבתי ..
    כאילו הלב שלי לא מוותר כי משהו בתוכי אומר שהוא אוהב אותי אבל אני יודעת שאני חייבת להתחבר למציאות ובמציאות הוא לא לקח את הקשר הזה לשום מקום שרציתי באמת.
    אני אכתוב לך אני רוצה אני צריכה עזרה אני רוצה להקשיב לדליה וללכת מימנו לתמיד מבחינתי הוא לא רוצה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להתגרש?
    מיכאלה
    10/12/2012

אני בת 49 נשואה+2 לא נשואה באושר . בעלי לא יוזם כלום הוא אדיש ולא כיפי הילדים גדלו ועוד מספר שנים יעזבו את הקן הבת שלי (בת 20 ) די מתביישת באבא שלה כי הוא לא נחמד ודי רומזת לי לעזוב אותו . אני היחידה שמוסיפה עניין לנישואין שלנו ( יוזמת ומזמינה ) ולאחרונה ממש נמאס לי מזה . אין ביננו מריבות גדולות והחיים מתנהלים על מי מנוחות שנינו עובדים שעות רבות מחוץ לבית ולי יש גם חברות שאני נפגשת איתן בלעדיו לפעמים למרות כל הכתוב אני פוחדת לעשות את הצעד כדי לא להשאר לבד כאשר הילדים יעזבו את הבית-כלכלית אין לי בעייה אני מרוויחה יפה מאד ותהייה לי גם פנסיה טובה ההורים שלי קשישים ויש לי הרבה בעיות איתם - מה שלא עוזר במיוחד להחלטה כי אני עסוקה גם בכיוון הזה . מה שמפחיד אותי זה השנים שעוברות והחוסר יכולת לחתוך.

לקביעת תור
    סגירה
    האם להתגרש?

הוספת תגובה

• האם להתגרש? - תגובה

יששכר רוטרי
    10/12/2012

מיכאלה יקירתי,
    שאלתך היא שאלת המיליון דולר....הפתרון שווה אפילו יותר...אני יכול לומר לך כמטפל זוגי ומיני, שמרבית הזוגות הנשואים עם ותק כמו שלך (בעשור השלישי לנישואים), חשים כמוך, גברים ונשים. רובם אינם מתגרשים מחשש כלכלי, וחלקם מחוסר היכולת לחתוך....כמוך.
    אך יש כאלו שמעיזים ושפר חלקם, אחרים קיבלו הדרכה זוגית ומינית שונה משהכירו והזוגיות שלהם השתפרה,.
    מה שאני מציע לכם הוא כדלקמן: בטרם ההחלטה קרדינליות של 'לחתוך', נסו תקופה קצרה של ייעוץ והדרכה, אם יצליח?? הרווחתם בגדול!! אם לא יצליח, שוב הרווחתם!!
    כי הפעם תוכלו לחתוך עם מצפון נקי, עם תקווה לעתיד, ועם תובנות חדשות.
    להזכירך, אשה בגילך נחשבת לאשה צעירה. ה-49 של היום, זה ה-39 שלפני 20 שנים.
    אני מזמין אתכם, או אותך (אם תרצי לבוא בגפך), לקליניקה שלי, על מנת לעשות את ההחלטה הנכונה לטובת המשך חייך...
    אגב, אוכל גם לעזור לכם אף בהיפרדות יפה ומכובדת, אם תחליטו שזה רצונכם...
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניותו מגשר 0505531397

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנישואין דרושה הסכמה. גם בפרידה ?

תום
    10/12/2012

נהוג לומר ש"דרושים שנים לטנגו". כלומר: כדי לעשות משהו ביחד (כמו ריקוד טנגו) 2 השותפים הפוטנציאליים צריכים להסכים על כך. כך בדרך כלל בנישואים. (אלא אם מדובר בכפייה גלויה או סמויה של הנישואין על אחד הנישאים). מה על 'שבירת' קשר-הנישואין ? כאן לכאורה די בהחלטה של 'צד' אחד'. די שאחד מבני-הזוג החליט להפרד מבת/בן זוגו/ה, כדי שהקשר בין השנים לא ימשך. לא חשוב אם לאחד מן השנים זה ממוטט את חייו ומאמלל אותו. די שאחד מהשנים רוצה בכך, וסובר שיהיה לו או לה טוב יותר לאחר פרידה. יש בזה אבסורד, למרות הנטיה מקובלת לראות זאת כ"הגיוני" והגון, ולמרות שזאת המציאות ברבים ממקרי-הפרידה. בדין היהודי גט ניתן רק ע"י האיש (ולא ע"י האישה) וכך בדין המוסלמי - רק הגבר יכול לגרש את אשתו. לאישה נשארה רק האפשרות פשוט לקום וללכת בפועל. אמנם ישנן 'הסכמי-גירושין' (ובהם גם 'הסכמי טרום-נישואין' המסדירים עוד לפני החתונה את כל העניינים שעלולים לצוץ אם אחד מ-2 הצדדים ירצה לאחר זמן להפרד). למיטב ידיעתי, רק בדין הנוצרי-קתולי אין אפשרות של 'פירוק חבילת-הנישואין', והאמירה במעמד הנישואין "לטוב ולרע, בבריאות ובחולי... עד שהמוות יפריד בינינו" 'יצוקה בסלע', ואי-אפשר להמלט ממנה באופן מוכר ורשמי. מדוע לא ימצא 'פוסק-דור' אמיץ ויודע-הלכה, שיפסוק שגם בדין היהודי - רק הסכמה של שני הצדדים להפרד תאפשר אותה, ועד שתושג הסכמה כזאת - תפקידו של בית-הדין לשכנע את 2 השותפים לקשר-הנישואין (לשכנע ולא לחייב או לכפות, אפילו באמצעות סנקציות, עד כליאה בבית-סוהר בלי מגבלת-זמן !)) שטובת שניהם (טובת -שניהם, ולא רק טובתו של הגבר או רק טובתה של האישה) מכוונת אל הפרידה ?! לא רק לטנגו, אלא גם לוואלס (ריקוד זוגי אחר) וכמוהו לכל ריקוד של יחידים, כל אחד לחוד לאחר שרקדו יחד, דרושים שנים. לא רק "הילכו השנים יחד בלתי אם נועדו", אלא גם "יפרדו השנים אך ורק אם שניהם הסכימו להפרד !"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכאלה

אפי
    12/12/2012

מקווה שאני לא פוגע בשאלתי. האם את אוהבת אותו? לאחרונה גיליתי ששווה לעשות הכל בשביל אהבה. אני נמצא בהליך פירוק (ממש בהתחלה) כי הבנתי שמה שיש לאשתי ולי זה לא אהבה, ואפילו לא זוגיות. היא לא אישה רעה, היא אפילו אמא נהדרת, אבל אחרי שנים של תחינות ובקשות לטפל בבעיות בבנינו שנענו בשלילה, ואחרי שאמרתי שזה או טיפול או גירושין והיא נאותה לטיפול, כבר היה מאוחר מדי. אם יש בינך לבין בעלך אהבה אמיתית, יש דרך לפתור את כל הבעיות. אם גם זה אין, אז אני ממליץ בחום לחפש אהבה. אסור לחיות בלי אהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להתגרש? - תגובה

סיגלית גלאי
    20/12/2012

שלום מיכאלה.

האם בעלך מודע למחשבות שלך או לרצון שלך שהוא יהיה יותר יוזם? אני מאמינה שבמהלך השנים "אדישותו" שירתה אותך במובן מסויים ואולי זה היה אפילו נוח, ועכשיו כשהילדים גדלים את מרגישה שגם הצרכים שלך משתנים זה בהחלט ברור ולגיטימי. ראוי בעיני לתת לו הזדמנות, אולי גם הוא מרגיש וחושב על דברים באופן שונה ממך. גירושין בכל שלב בחיים זה לא דבר קל, ולכן אם את לא פנוייה כרגע כדאי שתחכי כדי שלא תקחי החלטה מתוך לחץ.
    בנוסף לכך, אני מציעה לך לא לקחת את דיעותיה של בתך כשיקול, היא כבר בוגרת ובדרך לבנות את חייה ולאחר שהיא תעזוב, את היא זו שתתמודדי עם השלכות ההחלטה שתקבלי.ואסור לך לצפות לתמיכה כלשהי ממנה.

בהצלחה
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב הבגידה
    לי
    09/12/2012

שמי לי אני בת 39+3 "נשואה21 שנה"לפני 3 שנים תפסתי את בעלי בוגד ומאז אני לא חייה איו לי כוח פגועה ומדממת מבפנים אני כמו בובה עים חוט שבעלי מזיז את החוטים
    י עדיו בוכה כול יום כואב לי לא מצליחה ליסולוח לו בכלל הוא היה עים הזונה כמה שנים נתן לה הכול והחסיר בבית.ולומר את האמת האהבה עלון דעכה מאוד.אני נימצאת שם כי הילדים קטנים ולי איו עבודה מסודרת שאני הרצה לפרק את המישפחה אנחנו רבים המון לא ליד הילדים.הוא מרביץ לי כי הוא אומר שאני מוציא אתו מדעתו .כול זמן יש לו סיבה למה הוא מרביץ לי. לפני שגילתי את הבגידה הכול היה טוב .[נותן מחבק יוצאים מתנות כול מה שאשה רוצה]אבל שגיליתי אז זהו נגמרו כול הפינוקים{מהשנתן עד עכשון זה לראות לי שהוא אוהב אותי ואין לא מישהי אחרת] בגלל זה לא עליתי על 18 שנה מה לעשות הזמן לא עשה את שלו

לקביעת תור
    סגירה
    כאב הבגידה

הוספת תגובה

• היא הקנאית בוגדת.אני הנאמן 'מתייבש'

תום
    10/12/2012

לפני נישואי לפני יותר מ-30 שנים היתה לי חברה, עמדנו להנשא, אלא שלקראת החתונה (לאחר שכבר עברנו לגור ביחד) התברר לי שמוטב שלא נינשא (למרות החברה שלי המשיכה לרצות בי מאד), ונפרדנו. לאחר שנים אחדות של רווקות פגשתי נערה אחרת, ושוב - היא היתה זאת שלחצה להתחתן, והפעם הצליחה ונישאנו זה לזו. במהלך שנות-נישואינו אסרה עלי אשתי להזכיר בכל דרך שהיא את זאת שהיתה חברתי לפניה, וביטאה ריגשות קנאה עזים על שלא היא היתה הראשונה והיחידה. לה עצמה היו חברים אחדים לפני, והיא אפילו הכירה לי אחד או שנים מהם. ואז, אחרי יותר מ-30 שנות-נישואין ובנות ובנים שנולדו לנו (ובינתיים התבגרו והקימו משפחות משל עצמם), אשתי קמה ועזבה אותי במהלך חד-צדדי. כל נסיונותי מאז (כבר שנים אחדות) לפייס אותה ולחזר אחריה ולהשיב למשפחתנו שלום-בית עלו בתוהו. נשארתי נאמן לה (כבר שנים אחדות !) ואינני יכול להעלות על דעתי או בלבי אפשרות שאצור קשר עם אישה אחרת. מבחינתי זאת תהיה בגידה באשתי משכבר ! אלא שהיא כנראה יצרה קשר עם גבר אחר ! אני אמנם לא מרגיש בדיוק "קנאה", אבל מאד כועס, ו'שובר לעצמי את הראש' האם הענין אבוד, והאם עלי להשלים עם התנזרותי מעכשיו ועד סוף חיי מקשר עם אישה: חברתי, אישי וגם מיני. נדמה לי ש"עצה מקצועית" לא תוציא ממני את ההרגשה הנ"ל ואת המחשבה ש'גמרתי' לתמיד. בכל זאת מצאתי לנכון להעלות את סיפורי בפומבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא הקנאית בוגדת.אני הנאמן 'מתייבש' - תגובה

דליה שוורץ
    16/12/2012

תום שלום,
    אין ספק שהסיפור שלך כואב ולא נעים אבל שים לב לבחירות שלך בתוך הסיפור הזה.
    גרושתך אישה קנאית, ואתה הסכמת לאורך השנים להתנזר מלהזכיר נשים מעברך אך הסכמת להכיר גברים מעברה. היא בחרה ללכת ואתה נשאר נאמן לאישה שאין לך שום חובת נאמנות כלפיה. היא בחרה להפרד אבל אתה בוחר יום אחרי יום להעניש את עצמך.ניסית לבדוק מדוע אתה מעניש את עצמך? למה אתה גוזר על עצמך התנזרות ריגשית ופיזית?
    בעצם בלכתה ממך היא שיחררה אותך, הפכת לאדם חופשי אך אתה בוחר לשים את הכבלים על עצמך.
    אין ספק שיש עניין שאתה צריך להבין עם עצמך ולמענך עשה זאת כמה שיותר מהר כדי שלא תצטער שלא עשית את זה קודם.

אשמח לעזור,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעת אי-פעם על מה שמכונה 'אהבה'?

תום
    25/12/2012

כן, פשוט אהבה. אני אוהב את האישה שכבר לא אתי, ולא יכול לדמיין לעצמי אותי מתקרב לאישה אחרת (היו אישה אחרת אחת או שתים, בודדות בעצמן, שחיפשו את קרבתי). בחלומות-הלילה ובחזיונות-היום אני "רואה" אותנו מתחברים שוב, וכבר אמרו לי שאני משלה את עצמי. אולי משלה, אבל לא יכול "להשתחרר" כדברייך, או "לשחרר את עצמי" לאחר שהיא "שחררה" אותי. היה אפילו מי שניסה לעזור לי בכך שיעץ: אם היא כל-כך קנאית, אולי דווקא אם היא תשמע מפי השמועה והרכילות שמצאת לך אישה אחרת, היא "תחזור אליך בריצה" ?! העיקר שלא תהיה "שייך" למישהי אחרת ! ותגובתי: אז זאת תהיה בגידה כפולה; גם אבגוד באשתי ש'מרדה' בי (כלשון-ההלכה היהודית) וגם אהיה בבחינת שקרן ובוגד ומנצל לרעה אישה אחרת, שאניח לה להתקרב אלי רק כ"טקטיקה" על מנת לאמיתו של דבר להחזיר אלי את אשתי. ועוד הערה, לכאורה לא חשובה, אבל לפי הכרותי והתרשמותי, יש לה משמעות: שלושה יועצים בעלי-השפעה על אשתי ישנם, שכנראה יעצו לה לעזוב אותי. לאחר זמן נודע לי שהיועץ האחד, פסיכותרפיסט, התגרש בעצמו מאשתו. לאחרונה התברר שגם היועצת האחרת, עורכת-דין, התגרשה גם היא מהן-זוגה ואבי ילידהם. נו ! והיועץ השלישי, בן-משפחה, בגד גם הוא באשתו ועבר לגור עם אישה אחרת שהכיר בעבודתם, ורק לאחר כמה חודשים, כאשר אשתו ואם-ילדיהם הגיבה בחומרה תקיפה, הוא חזר אליה "על הברכיים". אז אם זאת "קבוצת-התמיכה" של אשתי, איך אוכל להתמודד איתם ואיתה ? כנראה שנשאר לי רק להמשיך להשלות את עצמי, ו"להשרף" באהבתי, עד סוף-ימי. תום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתגרש ?
    ליאור
    06/12/2012

שלום.
    אני נשוי 10 שנים + 1 .אנחנו בסביבות 50 .
    לפני חצי שנה לאחר שהרגשתי שהיחסים ביננו מדרדרים בגלל ויכוחים בנושא יחסי מין אמרה לי אשתי כי כי לא נהנת מקיום יחסי מין (לא אמרה שזה איתי דוקא) ועושה זאת בשבילי כי לי זה עושה טוב ורוצה שאני אהיה מאושר ושיהיה לי טוב .היא מבחינתה מוכנה לותר על סקס ומספיק לה פעם בשבוע פעם בשבועיים .
    מאז אותו ויכוח ודברים שנאמרו לי אינני מסוגל ליזום סקס עם אישתי , לא מסוגל להחמיא לה , לא מסוגל לחבק אותה ולהתקרב אליה , אם אני מתקרב אליה זה לסקס מהיר וזהו .
    אני מסתובב מתוסכל מה לעשות להתגרש או לחיות ככה כאשר אני יודע שאשתי נותנת לי סקס כדי שלא אבגוד בה . דרך אגב גררתי אותה ליעוץ זוגי מיני והרבה זה לא עזר המשפטים שהיא אמרה לי "דפק לי את הראש וכל הרגש שהיה לי אליה .
    עד אותו יום תמיד יזמתי , נתתי לה כבוד , חיבקתי אותה , נתתי לה אהבה , החמאתי לה , קניתי לה מתנות וכל מה שניתן וגם השקעתי ביחסי המין ביננו על מנת שיהיה לה טוב אבל מאז הכול מת אצלי כלפיה .
    מה לעשות להתגרש או להשלים או לחיות עם משהי מהצד ?.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    להתגרש ?

הוספת תגובה

• יועץ

ליאור
    08/12/2012

תודה על העצה .

אני לא מבין , האם יועץ יפתור לי את הבעיה שלה ?
    האם יועץ יגביר או ייצר אצלה חשק לסק כאשר הוא היה ברמה נמוכה תמיד וגם בהתחלה ?
    מה יעזור לי ללכת ליעוץ גם לבדי , אני לא רואה איך הוא ישנה דבר , אשתי את שלה השיגה , ילדים יש לה , אין לה צורך להתחתן מחדש , תצא מהסיפור מסודרת כלכלית אז על מה יש לעבוד "על היחד" זה לא זה וזהו זה נגמר , לא ?
    מה אתה באמת מאמין שיועץ יכול לעזור , מה שקרה בכל המקרים הקודמים זה הביא אותה למצב שעל מנת לסתום לי פיות היא נתנה לי פעם פעמים בשבוע אבל יזמה רק שאשתוק , נו באמת מה יעזור יועץ ??????????????????
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה שצריכה להתפרסם

ליאור
    11/12/2012

שלום
    רציתי לשאול האם הכתבה פורסמה והיכן אני יכול לראות אותה .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה שצריכה להתפרסם - תגובה

יששכר רוטרי
    18/12/2012

הכתבה שהבטחתי לך נקראת :" אשתי שונאת סקס" והיא התפרסמה היום בדף הכתבות של אתר זה- שנקרא Beok - מין, יחסים, זוגיות.
    רוטרי יששכר- סקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיתגרש

mosha
    20/12/2012

אהלן תתפנן לך מהצד ותכבד את אישתך בכל מה שהיא אוהבת.......ואתה תהנה ממה שאוהב
    הגירושים יותר קשים וכואבים......דעתי הצנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח גוף דוחה,סיבה מספקת פרוק הזוגי
    אריאל
    06/12/2012

אני בן 54לאחר 12 שנות גירושין, אני 5 חודשים בקשר ,בת זוג בת52 , שאני מרגיש שהכי מסתדר לי איתה,ניראת טוב,מפרגנת, עדינת נפש, טובת לב, נדיבה, שותפה מלאה, אמינה, נאמנה,,,,מה עוד אפשר לבקש,,,,ובכל זאת ישנם כמה דברים שמפריעים לי, כמו רמת שיחה נמוכה, 10 שנות לימוד, (אני אקדמאי),בקיצור פער אינטאקטואלי,,אבל הכי בעייתי לי, שיש לה באופן קבוע ריח דוחה מהפה, וגם בגוף,,קיימנו יחסים מס' פעמים מועט ,,קשה לי מאוד מאוד,,,,היא רוצה נשיקות צרפתיות ארוכות, אני דיי הרבה זמן מנסה לעבוד על עצמי, אוליי זה משהו שאני צריך להיתרגל ,,,אני לא חושב ששיחה בעיניין תעזור, כי אני מרגיש שאין לה מודעות עצמית,,,אני דיי מתוסכל ,,,ועוברות לי מחשבות של פרידה,,,,,,,,מה לעשות ???

הוספת תגובה

• תודה יששכר,מישהו היתנסה?

אריאל
    07/12/2012

יששכר, מודה לך על תגובתך המהירה,והעיניינית, ,,,,אך יחד עם זאת, הייתי שמח לתגובה ממשהו שכבר היתנסה בזאת, שכן אין חכם כבעל ניסיון,אני לא אשקר שאכן עוברים לי מחשבות שכן להיפרד, אך אני נותן לעצמי עוד אפשרות, עוד ניסיון, עוד צ'אנס,,,,,אולי כן אסתגל, אולאי כן אתרגל,וכו' וכו',,,,,,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יששכר,מישהו היתנסה? - תגובה

יששכר רוטרי
    07/12/2012

כפי שהסברתי לך אינך צריך להסתגל, כי הבעיה פתירה!!
    אגלה לך משהו מחיי הפרטיים, בת הזוג האחרונה שלי, לא הייתה משכילה, אך היו לה את כל התכונות שאתה ציינת על בת הזוג הנוכחית שלך...על כן אהבתיה....
    לגבי הריח ...לאחר שהסברתי לה מה ניתן לעשות, והיא אכן עשתה...
    או אז נהניתי מאוד מריח הגוף שלה, ובכל ה"מקומות"....
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח גוף דוחה,סיבה מספקת פרוק הזוגי - תגובה

סיגלית גלאי
    07/12/2012

שלום אריאל

לריחות לא נעימים יש מספר גורמים אפשריים: הגיינה, לפעמים מתבלינים או ממאכלים מסויימים, או חוסר מודעות כפי שציינת ולפעמים זאת יכולה להיות בעיה רפואית. בכל אופן חשוב לדעת שבכל מקרה ניתן לפתור את הבעיה.
    אני מתרשמת מדבריך שיש ביניכם חיבה וקשר טוב ולכן לא כדאי להיפרד בגלל זה. מנגד גם לא כדאי לסבול בשקט. ולכן הצעתי פשוטה לדבר ולשתף בעדינות ובכבוד. אני משוכנעת שיכאב לה פחות אם היא תדע מה מפריע לך ותנסה לשפר מאשר שתעזוב אותה והיא לא תדע על מה...

בהצלחה וכל-טוב
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה