מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ליששכרדפנה20/07/2013
יששכר שלום
ראיתי לא אחת בתשובותיך שאתה משתמש במונח "לתחזק גבר". תוכל בבקשה לפרט איך עושים את זה בצורה נכונה?
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה יששכר ושאלה
טליה22/07/2013לא מוצאת את התגובה בה העלת זאת, אך זוכרת שהזכרת כי רובנו לא יודעות להתייחס כראוי לבן הזוג. נזכר...?
בהקשר של בגידה, אני תוהה האם גבר יצרי מאוד, עם עבר של בגידות לצד חרטה גדולה וניסיון לתקון ושמירת הזוגיות, יוכל לעמוד בפיתויים שוב? במה לדעתך זה תלוי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי..
טליה24/07/2013ראשית, תודה רבה על תגובתך המפורטת והמעודדת! היטבת לתאר את מה שקורה בינינו, כולל המשיכה והתשוקה המחודשות :-)
מה פירוש "לראות אותך דרך העיניים שלי"? שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.. - תגובה
יששכר רוטרי25/07/2013בהנחה שתהיה לנו פגישת ייעוץ, ומתוך הערכה לאישיותך (שאותה גיליתי בכתיבתך), יהיה לי הרבה יותר קל לשכנע אותו בסגולותיך (שהוא בוודאי מכיר), אבל לאחר זוגיות צמודה כבר קשה להבחין בהן, שזו דרכו הטבעית של כל קשר לשחוק את עצמו.
עקב נסיוני כמומחה לזוגיות ולמיניות, אני אדע להזכיר לו, ולרענן לו את ששכח.
מקווה שהסברתי כראוי.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
טליה26/07/2013על תשובתך מעוררת העניין! אשמח אם תאיר את עיני: ממה התרשמת למשל מכתיבתי אודותיי?
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל.. טליה
גל28/07/2013שיגעת אותנו !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... - תגובה
יששכר רוטרי28/07/2013התרשמתי בעיקר מהכנות ומהניסוח של דבריך.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות ראשונה, כרגע במצב הפסקהט17/07/2013
אני וחברה שלי כבר ביחד כמעט שנתיים שנינו בני 26 והיינו לפני ידידים לתקופה ארוכה. יש לנו כימיה מצוינת, חברות טובה, חלומות משותפים והרבה אהבה והערכה.
זה הקשר הראשון שלי, וגם מבחינה מינית לא היה לי כמעט ובכלל ניסון לפני. כל הקשרים הקודמים שלה היו לא מוצלחים. וזה הקשר הראשון המשמעותי בעינה.
בהתחלה היא קיבלה את החוסר ביטחון שלי ואפילו זה משך אותה גם. היא לא הפסיקה לעודד אותי ולהגיד לי שאני הכי טוב שלה וזה רק נתן לי עוד ועוד ביטחון.
עבר זמן, והתחלנו לקיים יחסי מין פחות ופחות בגלל הבעיה של אמצעי מניעה. לא מתאים לה שום גלולה, קונדום לא נעים, והטבעת הנשית מוציאה דברים מגעילים ומסריחים. עשינו סקס רק בימים הבטוחים פחות או יותר. וזה נהפך עם הזמן להרגל. היום היא אומרת בדיעבד שזה לא באמת הייתה הבעיה (אמצעי המניעה) שהיא פשוט הפסיקה להמשך אליי ואם היא באמת הייתה רוצה היינו עושים את זה גם בלי אמצעי מניעה. אני עדיין לא בטוח שזה נכון. כי היו מספר פעמים שאני זוכר שהיא ממש נהנתה.
אבל אפשר לומר שכבר כמעט שנה לאחר שחזרנו מחופשה בחו"ל והיא התחילה את הלימודים שלה ולעומת זאת אני סיימתי את הלימודים שלי ונאלצתי להתמודד עם העולם האמיתי ולהתחיל למצוא עבודה ולהתקדם בתחום שלי, הקשר שלנו, ולא רק המיני, התחיל להתרחק.
אני נכנסתי בתקופה הזאת ללחץ ולמעט דיכאונות, גם לה מצד שני לא קל בלימודים אבל היא כרגע נמצאת בתקופה משמעותית שמלובה בשינויים והתפתחויות. כאשר אני מחפש את עצמי ונראה קצת אבוד.
היא טוענת שהחוסר ביטחון שלי מוריד לה ממש אבל זה קורה גם ומתעצם עוד יותר כשהיא דוחה אותי באופן קבוע ואני מרגיש לא רצוי. היא כבר לא יוזמת כלום וגם אם אנחנו שוכבים היום כלומר בזמן האחרון זה די בשביל לרצות אותי, זה לא מגיעה ממנה.
הגענו בקשר שלנו לסוג של נוחות ומצב סטטי שכזה שיש בו חסרונות ויתרונות.
אנחנו מדברים על הכל, לא שומרים בבטן, התחלנו גם טיפול זוגי שמעט עזר אבל הוא נפסק אחרי שתי פגישות מפני שהמטפלת עוברת ניתוח.
אנחנו גרים בדירה שכורה, לנו יש שני חדרים ועוד שותף חבר בחדר אחר.
כרגע אחרי הרבה דיבורים החלטנו לעשות הפסקה. בינתיים עברו רק מספר ימים. חשבנו גם על האופציה שנגור בנפרד ונשאר ביחד. היא טוענת שהיא כבר לא נמשכת אלי אבל מצד שני מאוד אוהבת אותי. גם ישנתי אצלה שוב למרות הפרידה שלנו.
אני מרגיש שלא ניסינו את כל הפתרונות ולא מיצאנו את הכל. וגם אם ניסינו עשינו את זה לתקופה קצרה והפסקנו..מצד שני אנשים אומרים שזה אהבה ראשונה שלי ולרוב היא לא מסתדרת ויהיו עוד אהבות בחיים. אבל אני מאוד אוהב אותה ואת הקשר שלנו והתהליך שעברנו. אני פשוט בספק אם נצליח לסדר אותו, ולהפוך את הספירלה השלילית שלנו לספירלה חיובית.
אז מה אתם\ן אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בגידהאורי16/07/2013
שלום, אני מצטער מראש אבל זה יהיה טיפה ארוך אני אקצר היכן שאוכל...
הכרתי את אישתי לפני 7 שנים, אהבנו אחד את השניה מהר מאוד ואני חושב שעברנו לגור יחד אחרי חודש
תמיד היינו מאוד ביחד ואהבנו מאוד
אישתי סימה ללמוד לפני שנתיים ואז התחתנו, אני סיימתי ללמוד לפני שנה - שנינו עובדים וללא בעיות כלכליות מיוחדות (מסתדרים.. לא יותר מזה)
במהלך השנים חווינו שני משברים גדולים - אחד טרם החתונה ואחד ממש לאחר החתונה
שני המשברים באו על רקע של חוסר תקשורת
אני חשתי כל הזמן שאישתי טובה מדי וכי לא ככ ניתן להישען עליה - דבר שברובו נכון גם לפי דבריה שלה
היא באופיה תמיד תשאף לרצות אנשים סביבה (מכאן גם הקסם הרב שלה - כולם אוהבים אותה) לא משנה מה הסיטואציה, לא משנה אם הבנאדם פגע בה - היא תמיד תעשה הכל בשביל כולם.
אני ראיתי זאת כנקודת חולשה - ותמיד האמנתי ועדיין מאמין שהבה אנשים בעולם מפרשים את "טוב הלב" שלה כחולשה.
(במהלך השנים קיבלתי מספר הוכחות להרגשתי , אפרט בהמשך)
אישתי ראתה את כל המצב וכנראה שקצת בצדק כאילו אין לה ככ פרטנר - לא היו לנו שיחות עמוקות מעבר לדברי יום יום ומדי כמה חודשים היתה פורצת מריבה בה היינו די מטיחים כל מה שצברנו בבטן
שורה תחתונה - הקשר אכן לא היה טוב במיוחד, אהבנו מאוד מאוד ותמיד ידעתי שהיא אוהבת אותי ואני אותה (מאוד!!) , סהכ די נהנינו אחד מהשני, מעולם לא היתה בעיה ביחסי המין, ובגדול היינו בקשר טוב, אבל התקשורת היתה לקויה. זה לא שהמצב היה קטסטרופלי מבחינת שנינו
שנינו הסתובבנו עם מטענים אבל סהכ היה בסדר (שלא יובן בטעות ההיה קשר מתיש ורע)
לפני כחודשיים התחלתי לשים לב שאישתי יותר סגורה, מחביאה את הטלפון, וכיוון שהתחילה לצאת לחוג ריקודי עם נהייתה חלק מחבורה של חברה צעירים בנים ובנות
במסגרת זו היתה שבה הביתה פעמיים בשבוע בערך בשעה 1:30
אני כמובן פירגנתי לחוג ומעולם לא אמרתי דבר! ברור שבנאדם צריך לעשות מה שהוא נהנה ממנו ושלכל אחד במערכת זוגית מותר ורצוי שיהיו תחביבים וחברים (זו תמיד היתה דעתי)
פניתי לאישתי יום אחד ואמרתי לה כי אני מרגיש לא בנוח במערכת היחסים , שאני חש שהיא מסתירה משהו, שאני חש לא נוח שהיא כל היום עם הטלפון הנייד וכל היום מתעניינת בעיקר בחוג, היא מבחינתי היתה חיה מיום ראשון ליום רביעי (הימים בהם היתה הולכת לריקודי עם)
אישתי ענתה (אני מקצר - היו מספר שיחות ואף מריבה מאוד גדולה באמצע) לי שהיא חשה לבד בקשר כמובן שאני עניתי אותו הדבר - שנינו חשנו די לבד אבל מאוד ביחד
ולאחר הרבה דיבורים החלטתי אני לקחת את המושכות, אישתי היתה בצד הפגוע יותר, התחלתי להשתנות, הקפדתי להגיד שאני אוהב, פיתחתי שיחות והתעניינתי ביום שלה - הכל מתוך הבנה שמערכת זוגית כמו שהיתה לא יכולה להתקיים
שיתפתי אותה במחשבות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - בגידה
אורי16/07/2013בגדול - הבנו שלא טוב
הבנתי שהיא נפגעה
הורדתי את האגו והחלטתי להיות זה שיעשה הכל בשביל הקשר
בעקבות הודעה שראיתי בטלפון שלה וקצת עוררה את חשדי הצגתי את הנושא בפני אישתי
אישתי הכחישה הכל ואמרה שאני מדמיין
חיפשתי באינטרנט (פייסבוק) ומצאתי מספר טלפון של בחור בו חשדתי - במהלך שיחה נוקבת בנושא ביקשתי מאישתי את הטלפון והקלדתי את המספר
התברר שהיא רשמה את אותו בחור תחת שם של בחורה בטלפון שלה
לאחר יום שלם שהיא מכחישה ואומרת כי התקלה מקורה בחברת הטלפונים ובאמת מעלה תירוצים אידיוטים
אקצר ואומר שלאחר זמן רב (לא רבנו, לא צעקתי, בשיחה רגועה שלקחה יומיים)
היא הודתה שמדובר בבחור שהכניסה תחת שם של בחורה
בבחור שאיתו היא בקשר חברי בלבד
היא אמרה שחשה שהוא מקבל אותה כמו שהיא ושכיף לה לדבר איתו
הודתה שהיו מתכתבים ומדברים המון ושלמרות שהיא שינתה את השם היא גם תמיד הקפידה למחוק את השיחות וההודעות ממנו (אני לא ממש מחטט לה בטלפון - אבל היא לא לקחה צאנסים)
אני אישית לא מאמין שהיה שם רומן, אישתי מתנגדת ואומרת בצורה נחרצת שלא היה שום דבר פיסי רק שיחות וכו
אני לא יודע ככ איך להמשיך מפה, אני לא יודע אם היה משהו פיסי (היא שיקרה ככ הרבה, אז מי אמר שלא משקרת גם בנושא הזה?)
בכל מקרה - אני מרגיש נבגד.
מרגיש שהאמון נהרס
בגידה בעיני היא לאו דווקא סקס
לשקר לי, להיות בקשר עם בחור, לרשום אותו תחת שם של בחורה, למחוק את כל השיחות וההתכתבויות ממנו,
והכי גרוע... מילא בתקופה הפחות טובה
אבל לאחר שהחלטנו שמנסים להשתפר ולשפר הכל - היא המשיכה בקשר הזה (שוב... 99% שהיה רק מילולי... )
היא מאמינה שהבחור רק התעניין בה ולדבריה היה המפלט שלה
אם זה נכון - אני עדיין רק חושד וחושב על כך ששיקרה לי ולא יכול לתת בה אמון כמו פעם
מה עושים... איך בכלל מתחילים לסדר את המחשבות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדילמה
אורי16/07/2013עכשיו שוחחתי שוב עם אישתי - אמרתי לה שאני לא מצליח להאמין לה
לשום דבר. (זה פעם שלישית שאנו משוחחים על הנושא)
שכל מה שהיא אומרת ישר בתת מודע שלי נתפס כאילו היא משקרת...
אז מצד אחד אני מרגיש די נבגד, מצד שני אני מבין שלזמן יש פה ערך חשוב
מצד שלישי אני כל הזמן מזרים חוסר וודאות למערכת... לא נעים לה כל יום לשמוע שאני לא מצליח להאמין בה מן הסתם אבל אצלי זה לא חד מימדי כמו אצלה
אני חושב שהיא או משקרת כדי לכסות על רומן אמיתי, או שהיא אומרת אמת ולא היה שם הרבה
מצב די מבלבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלטון מת מזמן
אני17/07/2013תגיד לה דבר פשוט שהדרך היחידה להחזיר את האמון בה ולפתוח דף חדש זה להיות בטוח שהיא לא משקרת. עוד לפני שתאמר את זה תקבע מועד לבדיקת פוליגרף במכון פרטי (לא רק כוונות בפועל) תגיד לה שביו זה וזה ובשעה כזאת וכזאת אתם הולכים למכון.
ואז תראה את כל האמת יוצאת ממנה, לצערי כמו שתארת את זה יש עשן ולצערי גם אש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה?
אורי19/07/2013אשמח לשמוע מה דעתכם ותגובה מאנשי המקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי
גל19/07/2013מאחד שבגד...
אשתך בגדה בך ואת תתכחש לזה.
החבאת פון
שינוי השם בפון
הכחשה גורפת
שעות הזויות לחזור לבית.
בוא ואמליץ לך על משהו ידידי - תתגרש כל עוד אין ילדים בסיפור.
אשתך בגדה בך ולבטח תבגוד כאשר תחברו ילדים ולשם אתה לא רוצה להגיע
ולחיות בחששות כבדים.
חד משמעית תתגרש, שום בעל מקצוע לא יוכל לעזור לך בסוגיה הזו.
תברח כל עוד אתה יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי - פעם בוגד תמיד בוגד?
יעל22/07/2013כמי שהעיד על עצמו שבגד - זה היה/עדיין רב פעמי?
נפרדת מאשתך בעקבות כך?
היא גילתה?
אתה מתחרט?
(מאחת שבגדה פעם אחת ועדיין מנסה לעכל ולעבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל
גל22/07/2013אני במקרה בגדתי שלוש פעמים, זה היה די מזמן (חמש שנים)
מאז עברו הרבה מים בירקון, אני בן חמישים ואחת
מאז הבנתי שאפשר להחיות את הנישואין והמשפט תמיד בוגד די נכון
אך במקרה שלי הוא לא רלוונטי.
מצפון תמיד יש אבל שמגיעים לזה הוא חולף.
איך אצלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי, מבררת עכשיו איך אצלי...
יעל23/07/2013זה קרה ממש לאחרונה והיה כמו צונמי ... טלטל את עולמי... גרם לי להבין עד כמה הזוגיות ה"חוקית" שלי לוקה בחסר ומרוקנת..
אבל זה נגמר (ביוזמתו, לא יכול היה לשאת את הטלטלה העזה ואת מה שזה עשה לחייו, שנינו נסחפנו לגמרי בלי שליטה, בעיקר בגלל שלא היתה שום כוונה מראש לאף אחד מאיתנו להגיע לפסים רומנטיים).
מצד אחד מרגישה שאולי יש כאן הזדמנות גדולה לנסות ולתקן את מה שהתקלקל בבית (נשואים 13 שנים) כי סה"כ היה בסיס די טוב...
מצד שני, חוטאת במחשבה שאולי אם אמצא מישהו בחוץ שיחזר, יתעניין, יכבד, וייתן לי הרגשה טובה, זה ימלא את החלל ויצבע את השגרה האפרורית... למרות שמרגישה בתוך תוכי שכנראה לא בנויה לחיים כפולים...
אשתך גילתה?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב
גל23/07/2013אשתי לא גילתה וטוב שכך.
זה יכל לעורר מהומה גדולה
אני לא ממליץ לאף אחד שהעניין יחשף.
איך התחלתם את הקשר הזה אם לא התכוונתם בכלל להגיע
למקום רומנטי ?
אני חושב שכדאי שתנסי לשפר בבית ולאזן
זה לא יזיק בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
יעל23/07/2013הכרנו במסגרת העבודה. התקשורת ביננו התנהלה במיילים ושיחות טלפון בלבד (נמצאים בערים שונות) הכל היה מקצועי וענייני אבל גם מאוד מאוד נעים, והיה מהתחלה מין קליק סמוי... שניסיתי מאוד להתעלם ממנו וללא הצלחה.
במהרה השיחות והמיילים גלשו (ביוזמתו) גם לענייני חולין ושאר ירקות. במהרה גילינו שיש לנו תחומי עניין ותחביבים משותפים, וכי יש סימטריה מדהימה בכל הקשור למצבנו העגום בבית - כל אחד בביתו הוא/היא...
בלי לחשוב יותר מידי החלטנו להיפגש (אפילו בלי להשתמש בעבודה כתרוץ - עבור הפרוייקט לא היינו צריכים יותר מ- 3-4 שיחות טלפון ומס' זהה של תכתובות) כבר היינו מאוהבים קשות (לא אכלתי ולא ישנתי, חלמתי בהקיץ כמו מתבגרת מאוהבת - וכך גם הוא), למרבה ה"צער" בפגישה (פגישה עיוורת !!!) היתה משיכה פיזית מטורפת ... לא חשבתי שאי פעם אזכה להרגיש כך שוב...
וזהו, כמה ימים מאוחר יותר הוא התקשר ואמר שלא עומד בזה, שמרגיש שלא מתפקד ושאיבד שליטה על חייו...
אני בעיקר מנסה לעכל, ולכבות את כל מה שהעיר בתוכי...
נק' האור היחידה היא שאף אחד לא גילה ושאני לא צריכה להסתיר ולשקר - כי כבר אין מה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה הצילורונית15/07/2013
אני לא עומדת בזה יותר. בעלי בוגד עם ילדה בת 26 . מאוהב בה הטיפול הזוגי נכשל. בלית ברירה אנחנו מתגרשים. האם באמת האהבה עם פער של 18 שנים יכול להצליח?הוא עם ילדים והיא רווקה איך אני מתגברת על זה אני אבודה לא מסוגלת לחיות עם המחשבה שהוא מעדיף אותה.
מישהו יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי בוגד..
דני15/07/2013שלום לך..
לצערך אין לך שליטה על מה שקורה..בעלך מסוחרר ומאוהב.. בנוסף אין לך כל כך מה לדאוג, תתגרשי, תשקמי את חייך, שלא יהיה לך ספק בעלך יקבל את הסטירה של החיים שלו, אחרי שיתגרש כבר לא יהיה לה את הטעם של מים גנובים ימתקו והיא תזרוק אותו..
תשמרי את מה שכתבתי ונשתמע תוך שנה מהיום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
רונית15/07/2013דני תודה . המילים שכתבת מאוד מחזקות אותי. אני כל כך פוחדת מהתהליך מהכאב, מלהסתדר לבד וכן אין ספק שיש לי פגיעה גדולה האגו הנשי שלי.אני לא יודעת איך להתנהג מולו הוא גם לא עוזב פיזית את הבית עד שלא ימצא דירה טובה. אני מצטערת אך לא מבינה האם הוא לא רואה את כל התמונה האם עד כדי כך האהבה שזורקים אישה ופוגעים בילדים?
האם אתה באמת מאמין שהזוגיות ביניהם תיגמר.
אין ספק אני משתגעת.
במידה וישנם לצערי אנשים עם חוויה שלילית כמו שלי אודה להם אם יספרו לי טיתנו לי כמה טיפים כיצד לעבור את המשבר במהרה ולצאת חזקה.
מראש תודה רבה לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
דני16/07/2013היי רונית,
ברור הוא שבתחילה האגו נפגע, הילדים נפגעים, לא פשוט התהליך. אולם את חייבת להתעלות על עצמך, לא לשדר אנטי לילדים נגד האב, לתת לדברים לזרום בצורה יפה עד כמה שאפשר במצב לא פשוט שכזה. אל תפחדי ואל תירתעי בסופו של יום אתן חזקות! ברגע שתעמדי על רגלייך והסיפור יהיה מאחורייך את תרגישי איך השליטה בדברים עוברת אלייך, הבטחה שלי הוא יהיה מסכן! עוד יבוא על ארבע..וממש לא בטוח שתסכימי לקבלו חזרה..
תהיי חזקה הכל יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה את הכעס, והצער והפחד.....
Dona17/07/2013אבל את תתגברי. כי מי שגורם לך להרגיש כך לא שווה אותך.
מה זה משנה אם זה יצליח להם למרות הפער בגיל? מה איכפת לך?
שיהיה איכפת לך מעצמך. מי יכול לעזור לך? רק את עצמך. ואת יכולה.
אם תחשבי על זה שפשוט נפטרת ממי שפוגע בך ולא שווה את אהבתך.
ואת תסתדרי (מבחינה כלכלית). תשתדלי לקבל יעוץ ותמיכה ממשפחה,
חברים רשויות.
(בינינו, אם כבר שאלת סביר להניח שזה לא ילך להם. כי זוגיות מלאה איננה
רק פרפרים וניצוצות. אלה החיים האמיתיים מחוץ לבועה והם מסובכים יותר).
תיפטרי ממנו כמה שיותר מהר, אבל אל תוותרי על שום דבר מזכויותיך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לו כבר מישהי אחרת !איך מתמודדים
רונית17/07/2013אני לא מאמינה ראיתי התכתבות שלו התחיל עם גרושה +ילדה קטנה ממנו ב-10 שנים. סיפר לה שהוא בתהליך גירושין מחמיא לה וכבר נפגשו.
האם זה הגיוני? אין לו טיפת רגש? מה גירושין לא כואבים לגבר?
ואני יושבת ואוכלת את עצמי איך הוא לא נלחם על הנישואין וילדים וכל הזמן מתחיל עם בחורות. האם זאת התנהגות נורמלית? מתי יפול לו האסימון וירגיש גם כאב?
התגובות שלכם מאוד מחזקות אותי וכן, אני רוצה גם את האמת.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב....
Dona31/07/2013תמשיכי בחייך. תדאגי לעצמך ולילדים.
אל תתעסקי במה שהוא עושה ועם מי. זה לא חשוב. וזה לא יחזיר אותו אליך
מתי יכאב לו? כנראה שאף פעם. יש גם אנשים כאלה. צריכה להיות מאושרת
שנפטרת מאחד כזה בקלות.
תרגישי חופשיה להנות מהחופש שלך. תשקיעי בטיפוח עצמי תתחילי לבלות,
תמצאי לך עיסוקים חדשים, קשרים חדשים, אהבה חדשה.
ואולי בעוד כמה זמן עוד יתברר לך שמה שהחשבת כמכה נוראה זה הדבר
הטוב ביותר שקרה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת אותך ומוסיפה
רותם08/08/2013היי
קראתי את הודעתך וגם את התגובות הנלוות.
ראשית תהיי חזקה ! בשבילך ובשביל ילדייך שצריכים אותך שם !
עברתי מקרה דומה, לפני כשנה בעלי עזב את הבית ובגד בי עם פרגית צעירה.
הייתי כשבר כלי. אפוסת כוחות. כלום.
הרמתי את עצמי חזק , יש לי ילד בן שנתיים מדהים שנותן לי כח.
אנחנו לפני גט ותאמיני לי - שכנראה טוב מאוחר מאשר אף פעם.
מבחינתי פעם בוגד תמיד בוגד.
מצטרפת לכל התמיכה שקיבלת פה - אהבה גנובה לא תחזיק מעמד.
הריגוש והאקשן הופך לשגרה משעממת ( כן גם איתה )
וזה שהוא יכאב או יחזור - כבר לא רלוונטי
תתרכזי בעצמך ובילדייך ותרימי את הראש קדימה והלאה!
אם הוא עשה דבר כזה הוא לא ראוי לך
והעתיד מלא הפתעות
התחתנת הבאת ילדים - תמשיכי לקדם את עצמך ולחיות
כי מגיע לך
ביום שתפסיקי להתרכז בו - שם תתחילי לחיות
זה לוקח זמן מי כמוני יודעת
היום שנה אחרי אני במקום אחרי לגמרי
אני מאחלת לך רק דברים טובים
וימים מאושרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט שלוש שנים אחרי
כלנית17/08/2013אני לא כל כך יודעת היכן להתחיל...נכנסתי לפורום כדי למצוא תשובות בעצמי אבל מצאתי את עצמי כותבת לך.
עבר חודש מאז שפרסמת בפורום ואני לא יודעת איפה את ״נמצאת״ עכשיו, אבל אני מבינה את כאבך. אני נמצאת בו כבר לא מעט שנים. בעלי (הגרוש שלי כבר שנה) בגד בי אחרי שלוש שנות נישואין בלבד בזמן מלחמת לבנון השניה, כשהבת הגדולה שלנו היתה בת פחות משנה. בזמן שהורי טיפלו בילדה כשהיא היתה חולה ואני התרוצצתי בין הטילים כדי להגיע לעבודה (היינו צריכים כל שקל) הוא הלך ולהזדיין עם מישהי שהיתה מבוגרת ממנו ב 16 שנה. חזרנו. הוא התנצל ובגד בי שוב... אני יכולה לומר שחזרנו שוב. נולד ילד נוסף והוא בגד בי שוב.. אני יודעת. מי שיקרא את זה יגיד שאני מטומטמת אבל הוא הצליח לסבן אותי מכל הכיוונים. סלחתי. צריכים להכיר את משפחתי כדי להבין למה.. הוא היה שנתיים עם אותה בחורה שבגללה נפרדנו, בגדה בו. נחשי למי הוא התקשר??? כיום הוא עם בחורה בת 27, עם ילד אחד וזה עדיין כואב. הכאב הוא לא בגלל שהוא עזב ושאני לא איתו, אלא כאב על משפחה ״שלמה״, על כך שאני בת 37 ולא יהיו לי חמשת הילדים שכל כך רציתי ויותר מכל כאב של הערכה עצמית נמוכה. תסתכלי אחורה על מערכת היחסים שלכם ותגלי את כל הסימנים שהיו ואת בחרת להתעלם מהם. אל תפחדי, כמו בני ישראל שחצו את המדבר, גם אנחנו לפעמים מעדיפים לחזור ל״רע״ כי הוא מוכר ולא ללכת אל הטוב בגלל שאנחנו לא יודעים את הדרך. תרימי את הראש. זה מפחיד. זה כואב אבל זה לא גרוע כמו לחיות עם אדם שלא רוצה אותך. זה לא גרוע כמו לחיות עם אדם שיכול לקום שוב בוקר אחד ולמוטט את חייך שוב. תרצי לדבר בטלפון, תרשמי בפורום ואני אשלח את הטלפון שלי בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מזדהה איתך
אורית05/09/2013כמו שרשמתי גם אני עברתי דבר דומה
הילד שלי היה בן 11 חודש׳
שבעלי קם ועזב את הבית
אצלי לא היה חרטה או סליחה
ההיפך הוא הנכון הוא ממשיך להתרועע איתה
כבר שנה עברה, ממשיך לקלל ולהכפיש את שמי
ולהרגיש שהוא בסדר.
בינתיים לא משלם מזונות ובקושי רואה את הילד
אני מתקדמת הלאה ולא מסתכלת לאחור
ההפסד כולו שלו
לא סתם אומרים : ״ פעם בוגד תמיד בוגד״
יבוא יום וכל הבוגדנים יבכו דם ויהיו בצער כל חייהם
על החלטות שעשו
תמשיכו בחייכן
אנחנו מגלות חוזק גדול בלהחזיק בית וילדים לבד
אף אחד לא עושה לנו טובה שהוא נשאר לידנו
אולי מחכה לנו הזדמנויות יותר טובות מעבר לפינה...
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט בכלל
אורית07/09/2013אתן שואלות מה איתי?
לא פשוט בכלל. הוא עזב את הבית מאושר עם אותה פרגית בת 26. פתאום אבאמושלם מפנק את הילדים ואני מרגישה מעין "תחרות" על הילדים אצלו אין גבולות ואני הרעה.
הילדים בינתיים נהנים מהפינוק מכל הכיוונים.
אני לא מצליחה למצוא את עצמי עוד. איך מתחילים להעסיק את עצמי כי כל חיי היו עבודה ילדים ובית.
לפעמים אני משתגעת רק לי כואב על פירוק המשפחה ?
לא פשוט
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט בכלל - תגובה
יששכר רוטרי07/09/2013שלום לך אורית,
אתן לך מספר טיפים.
1.עליך ללמוד לאהוב את עצמך.
בתנאים הללו ( שאת חיה בהם) לא תצליחי! אלא אם כן יהיה לך בן זוג חדש ואהוב, ודרך אהבתו אותך, ואהבתך אותו, תצליחי להתחבר עם עצמך.
2. אל תתחרי באקס, ובוודאי אל תשמיצי אותו למול ילדיך, כי שכרך יצא בהפסדך.
3.עליך ללמוד להפסיק לרחם על עצמך, ובטח שלא מול ילדיך, כי את מאבדת את ערכך בעיניהם.
4. לא תוכלי להתמודד עם כל זאת בעצמך לבד, על כן את מוזמנת לתאם פגישת ייעוץ.
אני מאחל לך שנה טובה, ואם תאפשרי לי לייעץ לך, זה יקרה!!! ויהיו לך הרבה יותר משנה טובה אחת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אין תגובה???זה די דחוףףףורדית12/07/2013
שלום רב אני בחורה בת 27 פרודה מבעלי כבר כמה חודשים עקב אלימות במשפחה.בעלי נמצא עדיין במעצר בית שימשך עד לתום ההליכים כנראה תקופה ארוכה. יש לנו ילד בן שנתיים אוטוטו. נורא קשה לי עם הלבד. הזה להתמודד עם כל ההוצאות של הילד והיומיום. הקושי הנפשי . אני מאוד רוצה שניתן לקשר הזה צ'אנס נוסף היות ויודעת שמטופל בקבוצה למניעת אלימות במשפחה. אני נורא מתגעגעת אליו. הציעו לי לתבוע אותו מזונות זמניים אך עדיין מתלבטת מה לעשות נורא מבולבלת אנני החלטתי סופית מה לעשות עדיין אוהבת אותו. יש בעיה מורכבת שהיא שאימו של בעלי מתחילת הנישואין לא חיבבה אותי וכל הזמן הרעילה את בעלי כנגדי אפילו אמרה לו שהיא שונאת אותי. אני גם לא מתה עליה. אך לא יודעת מה לעשות פוחדת שבמידה ונחזור היא תנסה שוב לחבל במערכת יחסים. רוצה לומר שעכשיו הוא אצלה במעצר בית מלא ובטוח שמסיתה אותו נגדי.האם למרות חמה. שכזו עדיין אפשר להצליח בזוגיות? אני יודעת שגם הסיבה להתפרצויות שלו היא אימו שמחממת אותו נגדי היא פשוט נורא מקנאת בקשר שלנו אפילו פעם היא הציע לי להתגרש מהבן שלה. אני פשוט אובדת עיצות.+ הוספת תגובה
הדפס
| x סגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בגידהטל11/07/2013
שלום בגדתי באישתי ליפני שנה פעם ראשונה ואחרונה. ובמשך כל השנה היא מזכירה לי את המקרה עד כדי מריבות ורוצה שהעזוב את הבית אני כן מעוניין להמשיך איתה אני אוהב אותה ורוצה להמשיך לחיות איתה. אך כל הזמן אנחנו רבים בגלל שבגדתי בה אני מאוד מצטער שעשיתי זאת אבל לה קשה ליסלוח לי יש שלנו ילדים גדולים. מה עלי לעשות האם לעזוב את הבית? האם להתגרש? אני לא יודע מה לעשות אבקש את עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
טל11/07/2013תודה רבה עבור התשובה המהירה אני גר באזור הצפון רחוק מאוד מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
יששכר רוטרי13/07/2013שלום טל,
אז מה אם אתה גר בצפון הרחוק! תתאמץ, תשקיע, ותגיע... נוכל לעשות פגישה כפולה, ואולי כבר תהיה לך התחלה חדשה וחיובית.
אם אין לך מספיק מוטיבציה....
וכל מה שנותר לך זה לקטר...
אז אפילו אני... וגם אף אחד אחר, לא נוכל לעזור לך.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדת באישתך,ואיבדת את הזכות המוסרית
Dona13/07/2013לדרוש לקבוע משהו לגבי הזוגיות. זכותה המלאה לדרוש פרידה.
אתה יכול רק לבקש, לקוות, להגיד איך אתה מרגיש. ההחלטה בידיה. ואם באמת רוצה לשקם את שהרסת, תלכו ליעוץ זוגי. בלי זה הסיכויים לשיקום הנישואין לא משהו.
כח בחשבון שגם יעוץ זוגי לא תמיד יכול לנטרל את הכעסים הטינה והתסכולים. אבל יש סיכוי שימתין אותם. וכן, תצטרך ללמוד לחיות עם זה (קצת הצקות, מצבי רוח, חשדנות) מצידה. תצטרך להתייחס בהמון סובלנות לקחת נשימה עמוקה ולזכור שהרוחות את זה ביושר.
בשורה התחתונה: קח אותה ותלכו ליעוץ . זה לא יכול להזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
טל14/07/2013כרגע אני יצאתי מהבית ואנחנו פרודים אני לא יודע לאן נגיע אולי הזמן יעשה את שלו אני מבין שפגעתי קשה אבל יש גם גבול לכמה אפשר לישמוע את אשר עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל יקירי, מבינה אותך.
Dona17/07/2013אבל אתה צריך להבין שהזמן לבדו לא יקהה את הכאב והעלבון שאישתך חשה.
אולי אחרי שכעסה ירגע (קצת), בכל זאת תלכו ליעוץ.
היעוץ אינו עושה פלאים כפי שמבטיחים לך. צריך לעבוד קשה.
אבל היעוץ נותן לבני הזוג הזדמנות להגיד את אשר על ליבם בצורה מבוקרת
ומבלי להכנס לעלבונות, הצקות ושכל אחד ישמע רק את עצמו . כי יש מי ש״מנהל״
את הדו שיח, ומנווט אותו בצורה נכונה (רוצה להאמין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה דעתכםנועה08/07/2013
היי,
יצאתי מקשר של שמונה חודשים שבמהלכן הבנזוג שלי קילל, השפיל והפעיל עליי מניפולציות.
לטענתו הוא אומר שאני הבחורה היחידה שהוא קילל והשפיל ככה..
האם לדעתכם גבר כזה תמיד היה ותמיד יהיה ככה? או שישנה אפשרות כזאת שהוא צודק? רק רוצה לדעת..
תודה, נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעה -
בני09/07/2013היי
השאלה שלך נובעת מאותה מניפולציה שאת מדברת עליה...תחשבי על זה...
גם אם הוא צודק...הוא הפסיד אותך!
ובלי כל קשר אלייך -
הוא צריך להתגבר ולשלוט על עצמו כדי לא לאבד את בת זוגתו הבאה.
את צריכה לקבל החלטה שיותר את לא מוכנה להיות "שפנת ניסיון"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה? תמיד יכה!
צחי09/07/2013מכה? בדרך כלל, היכה בעבר, וימשיך להכות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצאתי מהמערכת יחסים הזאת ..
נטע09/07/2013הבעיה היא שתמיד נשאתי את האשמה עליי, כי לא הייתי כל כך כנה איתו בנוגע לעבר שלי.
אני כאילו צריכה איזשהי הסכמה כללית עם זה שאני לא זאת שהתחלתי עם זה.
הייתה לו חברה 8 שנים, והוא אמר שמעולם לא קילל אותה..אני לא יודעת אם זה נכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד חוו"ד מפי בעלי מקצוע?
נועה11/07/2013בבקשה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה דעתכם - תגובה
סיגלית גלאי30/07/2013היי נועה
יש כאן סימפטום של בחור שלא יודע לקחת אחריות על מעשיו וחבל...
סביר להניח שזאת לא הפעם הראשונה וכנראה גם לא האחרונה, עד שהוא יבין שהגיע הזמן להתבגר ולקחת אחריות על מעשיו
האם תרצי להיות לצידו עד שזה יקרה??
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי אתם תאירו את עיניי...רביד07/07/2013
אני נשואה נישואים שניים (לבעלי זאת הפעם השלישית). יש לנו ילדה משותפת. כבר 7 שנים שאנו יחד - מתוכם נשואים רק כשנתיים. בעברו הוא בגד באישתו הראשונה ותמיד יש לי את החשש שהוא יבגוד גם בי. היחסים בבית לא מדהימים , אנו לא חברים טובים כמו שהייתי רוצה , והמתח באוויר ניכר בבית. כשיש לי משהו שמפריע לי בו אני יודעת לבוא ולדבר על הדברים - הוא מצידו אף פעם לא מתלונן על כלום. אצלו הכל בסדר. לאחרונה ניסיתי קצת להכניס "חיים" לחיים שלנו ואני זאת שיוזמת בילויים , נופשים ואפילו סקס. אני לא מרגישה שהוא משתף פעולה בהחייאת הקשר. אני יודעת שהוא גולש באתרי פורנו כמו רוב הגברים , אך לפני שבוע ראיתי בהיסטורית האינטרנט של הנייד שלו שהוא חיפש דירות דיסקרטיות וסקס באיזה עיר מסויימת ששם ידעתי שבאותו היום הוא גם עבד. מאחר ואני לא מסתירה דבר ממנו באתי ושאלתי אותו האם אני לא מספקת אותו יותר שהוא הולך לנערות ליווי וכמובן שהוא הכחיש ואמר שנלחץ לו בטעות... כאילו שאני מטומטמת. הוא יודע שעבורי בגידה הוא חציית קו אדום ואני לא אשאר איתו ברגע שאדע שהוא בגד בי. אחרי יומיים שלא דיברנו (כי הוא כעס עלי איך אני מעיזה לחשוב שהוא בוגד בי?!) הוא פתאום החליט שהוא נהיה בנאדם , עוזר בבית, עוזר עם הילדה , קשוב , רגיש , מחבק , אוהב , ואני פתאום חשבתי לעצמי אולי אני מפנטזת , אולי באמת ניתן לו קרדיט ואמונה שהוא לא עשה כלום? וזהו שמרתי על שקט בעיניין.. ופתאום אחרי 3 ימים הוא התוודה בפני שהאקסית שלו שלחה לו הודעת אס אמ אס ושהוא זרם איתה בהודעה עד שאמר לה שהוא מאושר בנישואים שלו. ביקשתי לראות את ההודעה והוא אמר שמחק אותה כי הוא לא רצה לריב איתי.. השאלה שלי היא:
1. האם לדעתכם הוא היה עם נערות ליווי? האם באמת סתם "נתפס" והוא בכלל לחץ בטעות?
2. האם זה שמחק את ההודעת אס אמ אס מהאקסית אומרת משהו? או שבאמת הוא לא רצה שאני אריב איתו ולכן מחק?
3. יש לציין שיש לבעלי לשון מאוד חדה וחלקה , והוא בתוך שניות יכול לשכנע כל אחד על כל דבר , אבל הוא הבין שהפעם הזאת הוא נתפס למרות שלא הודה... והוא די נזהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
דני07/07/2013שלום לך,
יש לי תחושה שאת יודעת היטב את התשובות לכל השאלות ששאלת...
השאלה איך את מתייחסת למה שאת בטוח יודעת?
אם בעלך בהתנהגותו מנסה לכפר על מעשיו השאלה המרכזית שנשאלת האם זה יהיה רק לפרק זמן קצר או לאורך זמן..
הכל נורא פשוט למה לסבך את העיניינים..
מה גם שאת יודעת שהוא גבר בוגדני אז סביר להניח שזה רק עניין של זמן שיחזור על מעשיו..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושים בעקבות יחסי מרותגלית06/07/2013
שלום לכולם,
שמי גלית ואני רוצה לשתף אותכם במשהו שקרה לי ולבקש את עזרתכם.
אני נשואה שנתיים וחצי ללא ילדים, אני מורה בבית הספר ולפני שנה עברתי טיפולי פוריות מאוד קשים, בנוסף בעבודה היה לי קשה ובנישואים היה לי קשה.
בתחילת השנה הזאת הייתי במצב נפשי מאוד קשה והמנהל שלי ראה אותי וקרא לי לשיחה.
בכיתי וסיפרתי לו שאני עוברת טיפולי פוריות מאוד קשים והוא אמר לי שגם אשתו עברה טיפולי פוריות ונכנסה להריון לאחר 7 שנים.
הוא אמר לי שהוא יעזור לי ושניפגש מידי פעם ונדבר.
לאחר כמה פעמים של שיחות הוא אמר לי בואי ניפגש מחוץ לבית הספר כדי שלא יחשבו דברים והסכמי כי סמכתי עליו.
הוא לקח אותי לחדר עם תמונות מגעילות ושאלתי אותו מזה והוא אמר כלום.
הוא ניצל את המצב שלי ונגע בי, לקח אותי כל פעם למקומות ואני עשיתי כל מה שהוא אמר לי, כי פחדתי בגלל שהוא המנהל שלי והשביע אותי לא לספר לבעלי ולא לאף אחד, בנוסף הוא ניסה להרחיק אותי מבעלי ועשה לי שטיפות מוח.
בעלי גילה זאת והזמין חוקר פרטי שעקב אחריי ובסוף פיצץ את זה וביקש להתגרש.
בהתחלה לא הבנתי מה קרה איתי, האשמתי את עצמי, צרחתי בכעתי והקאתי כל הזמן.
אני אישה דתיה שתמיד הלכתי לפי הדת (גם המנהל דתי) והרגשתי רע גם מבחינת הדת
והתחלתי לצום ולחזור בתשובה ורציתי למות.
עברתי לגור עם ההורים שלי ואז סיפרתי להם הכל וסיפרתי גם לרבנים ולפסיכולוגית וכולם אמרו לי שאני לא אשמה ושהמנהל ניצל את התמימות שלי והמצב שלי.
מאז כבר 4 חודשים אני נלחמת על הנישואים שלי, והלכתי לכל הרבנים הכי גדולים, אפילו בית הדין הבין אותי, למרות שאמר שאני אסורה על בעלי.
כולם אמרו לי שזה תלוי בבעלי, אך בעלי לא מוכן לשמוע ורוצה להתגרש.
לגבי המנהל- התלוננתי עליו ופיטרו אותו.
מה עלי לעשות כדי להחזיר את בעלי? אני אוהבת אותו והוא חשוב לי ואני רוצה שהוא יבין אותי. אנחנו כבר 11 שנים ביחד- חברים מגיל 16.
הוא לא דיבר איתי בכלל פנים מול פנים- פיצץ את זה מול המשפחה, הכפיש את השם שלי בכל מקום אפשרי, רצה להרוס לי את העבודה וכעס מאוד.
מאז אנחנו מדברים רק בהודעות ואני מנסה להסביר לו, אך ללא הצלחה.
מה אתם מציעים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יששכר אתה דוחה
נול16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים בעקבות יחסי מרות - תגובה
סיגלית גלאי08/07/2013שלום גלית
ראשית אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שאסור לך אפילו לחשוב על אובדנות בעבור אף אחד, תלמדי לאהוב קודם את עצמך, בני אנוש עושים טעויות ולפיכך בני אנוש צריכים ללמוד גם לסלוח. נסי להמשיך את חייך, לתפקד, לעבוד, להיות בחברת המשפחה/חברות.
נראה שעשית טעות מתוך כאב ותמימות ואדם רשע ניצל זאת, טוב עשית שהתלוננת.
בעלך מתקשה להתגבר כנראה מתוך הפחד של מה תגיד הסביבה עליכם (אני יודעת שבחברה הדתית זה מאוד קריטי) ולכן נראה לי שרק גורמים חשובים לו מתוך הקהילה שלכם יצליחו להשפיע עליו, המשיכי לנסות אך לא לעולמי עד, אם הוא לא יבין שאת ראויה לסליחה המשיכי הלאה. מי יודע אולי יתברר שגם זה לטובה?!
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילוי משותף בשביל הילדאורי03/07/2013
אני ובעלי פרודים ובהליכי גירושין.
לאחרונה הוצע לי על ידו ולא פעם אחת לבלות יחדיו לטובת הילד.
בילינו בים כמה שעות. כמובן שהילד בכה כשנפרדנו מאביו (הפעוט בן שנתיים). לי היה מאד קשה לאחר מכן, צפו המון רגשות.
שאלתי היא האם זה לא מבלבל את הילד או נהפכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם ילד להורים גרושים זקוק לאבא
ליאת04/07/2013גם ילד להורים גרושים זקוק לאבא.
אבל כמובן ברגישות והסברה המותאמת לגילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמיאבודה01/07/2013
שלום רב,
אני לא יודעת אם זאת הכתובת הנכונה.
אני בת 23 וההורים שלי בתהליך טרום גירושין.
כרגע האחריות על אחיי מוטלת עליי, כיוון שהתפקידים התהפכו וההורים שלי מתנהגים כילדים לצערי.
מבחינתי העולם חרב וכל הבסיס שעליו גדלתי וחונכתי מתנפץ לנגד עיניי.
אני מעוניינת לדעת אם יש איזשהו מקום מקצועי שממנו אוכל לקבל ייעוץ והכוונה איך לעבור את התקופה הקשה הזאת בחיי.
אני יודעת שצלקות לבטח יישארו בי, אבל אני גם מודעת ליתרונות של טיפול והדרכה בנושא בכדי להפחית את הפגיעה.
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי - תגובה
יששכר רוטרי02/07/2013שלום לך,
אני בהחלט מודע לקשיים שלך, אפילו שאת בת 23 ....לילדים (בכל גיל), קשה עם הקושי של הוריהם המתגרשים, כי הם מרגישים שהם נקרעים לשני הצדדים.
צדקת לחלוטין שישנו טיפול והכוונה שיעזרו לך לעבור תקופה זו באופן יחסי הרבה יותר קל... יתכן אפילו שכמעט ולא ישארו לך צלקות, .אני יכול לייעץ אף להוריך כיצד לעשות את הצעד הזה באופן מבוגר ושקול, מבלי לפגוע האחד בשני, ושהאחים שלך ייפגעו כמה שפחות....
בקיצור, צדקת! ישנה אפשרות לקבל ייעוץ והכוונה, שבסופו של דבר כל המשפחה תעשה את הדברים הנכונים עם מינימום פגיעה.
את מוזמנת לקליניקה שלי לפגישה משם נוכל להתקדם לטובת כולם.
רוטרי יששכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לירואן29/06/2013
שלום , אני בת 20 יש לי מספר גורמים שמטרידים אותי על הזמן וכמעט נמאס לי מהחיים :
1- אמא ואבא התגרשו וממש עצוב לי על אמא שלי אך נשארה לבד אחרי המון אהבה לאבא שבגד בה וזרק אותה כמו שזורק זבל ..
2- נפרדתי עם חבר שלי שלא הייתי מנש אוהבת אבל ממצב הקשה שעוברת בו משפחתי הייתי חייבת למעשהו לצידי שימלא איזה שהוא מקום ריק ופתאום גם הוא זרק אותי כמו שזורק זבל !!! איך להוציא אותו מהראש ? למה החיים כל כך אכזריים מה אני אמורה לעשות לעזור לעצמי ולאמא שלי ?!? למה אין אהבה אמיתית באלוהים שלי נמאס לי מ לחיוווות .... :((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי הקבליסטית יפה כהן תעזור לך
ליאת02/07/2013כואב לקרוא את ההודעה שלך כמה קשה לך בחיים.
אבל במבט שני, בנות רבות עוברות הרבה מאוד דברים קשים בחייהם. והדרך היחידה היא לראות אתחצי הכוס המלאה שבחיים, זאת אומרת למצוא תמיד את החלק הטוב שבחיים, ולהתעלם מחצי הכוס הריקה וגם כשיש חלקים קשים בחיים להשתדל להתעלם מהם.
אותי הקבליסטית המפורסמת יפה כהן המברכת מבני ברק, כשהלכתי לבית שלה הביאה אותי לעקרון של התובנה הזו, ועזרה לי מאוד להרגיש מאושרת, ואולי גם לך היא תוכל לעזור.
אבל את יכולה לעשות את זה בעצמך תתאמני במחשבותיך ובמעשיך לראות תמיד את החלקים הנעימים בלבד.
ת'נסי לגרום בעצמך שהחיים שלך יהיו מאושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגש מציףקרן26/06/2013
האהבה הראשונה ואני לא ביחד כבר 3 שנים, או שנתיים וחצי אם מחשיבים את החזרה והפרידה הנוספת
אני בזוגיות אחרת כמה חודשים, רצינית וטובה אבל למרות שהבחור נהדר
הוא פשוט לא האהוב הראשון.
אנחנו חיים באזור בארץ אחר מהאזור בו גדלנו, אנחנו בשנות ה20, אבל כשחוזרים לעיר של ההורים, קשה לי, האקס רודף אותי בכל פינה פה, במחשבות. ואני מתגעגעת אליו
ומשווה אליו את החבר והחבר תמיד מפסיד
וחושבת לעצמי שהייתי רוצה להיות איתו ושהנוכחי לא מספיק טוב ונכון בשבילי
ושאני נמצאת איתו כי הוא שונה בדברים מסויימים שהפריעו לי באקס וזהו
אין סיכוי שהאקס ואני נחזור, איך מעלימים אותו מהחיים שלי?איך מתמקדים ביחסים ובזוגיות שנמצאת בה עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי את הטוב של החבר החדש
ליאת02/07/2013מה שתעשי זה שתהני עם החבר החדש ותראי את האהבה הטובה איתו שתשכיח את האקס.
ובעיקר תפנימי שאין ככבר סיכוים להיות עם אקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון מבגידהלי24/06/2013
תפסתי את בעלי בוגד לפני 3 שנים ומאז אני במלחמה עם עצמי איך מתי ולמה וכמה אייפה בעיקר מאחזבת בעצמי שלא פתחתי עניים מאז שהקראתי אותו לפי 20 שנה שהוא גבר לא עמיו ואוהב להיתפרפר אייך האמנתי לכול השקרים שהיה אומר שהיה יוצא לזיין את המאהבת שלו הגרושה . "פעם בוגד תמיד בוגד "זה נכון אף פעם הוא לא היה נממן לי .אני אישה שלא ראיתי כלום שהתחתנתי לא ידעתי איך עובד העולם של בוגד והאמנתי לכול מה שהוא אומר .אייך יוחלתי להיות כזאת תמימה לא שוכחת את זה עד היום נשארתי אשה אומללה ובוכה כול יום אני נשארתי בגלל הילדים לא רוצה לפגוע בהם כי הם מאוד מצליחים בלימודים בלי עין הרע .מעדיפה אני להיפגע מאשר הם .הילדים הם כול עולמי.בעלי מנסה לתקן את מה שעשה כול השנים האלה אבל בישוילי הוא פסול לכול החיים .אנכנו מנהלים חיים רגילים כמו כולם רק אהבה ממני לבעלי איו לו כן יש אבל לא מאמינה לאהבה שלו אלי כי זו אותה אהבה שלפני שתפסתי אותו בוגד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי שאפשר להתגבר על הדיכאון זה
ליאת02/07/2013בואי שאפשר להתגבר על הדיכאון זה תלוי בך.
ואת חייבת את זה לעצמך ולבריאותך.
וגם את בעלך אם הוא מנסה לתקן, תני לו צ'אנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון מבגידה - תגובה
סיגלית גלאי02/07/2013שלום לי
כאב הבגידה ניכר מדברייך למרות שחלפו 3 שנים מאז, בעיני חבל שאת מענישה את עצמך פעם נוספת בכך שאת לא מאפשרת לעצמך לסלוח, החלטת להישאר אתו עבור הילדים אז כדאי שתנסי למצוא בו צדדים נוספים חיוביים גם בעבור עצמך. זה לא חייב להיות "כמו פעם" את יכולה לבנות זוגיות שונה, אחרת אבל, שתהיה טובה גם עבורך, נסי לקבל את ניסיונות הפיוס שלו אחרת בשלב מסוים זה יהפוך להיות בלתי נסבל עבור שניכם וחבל.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרי ראייהמלי13/06/2013
אני בהליכי גירושין,הדבר היחיד כרגע שאנו חולקים עליו הם הסדרי הראייה.יש לי 2 בנות בגילאי 8 ו-5 כאשר הבכורה מאובחנת עם ADD .הסדרי הראייה כרגע הם פעמיים בשבוע אחה"צ ולינה אחת,בנוסף שבת לסרוגין.בעלי(גרוש לעתיד) מעונין בעוד לינה באמצע השבוע כך שסה"כ יהיה 2 לינות באמצע שבוע+שבת לסרוגין.אני מאד חוששת מזה כיוון שלוגיסטית זה מאד מסובך...לארגן תיק לפעמיים בשבוע וגם שהבנות יהיו "מטורטרות" במשך השבוע בין הבתים.בנוסף בעלי בלשון המעטה מאד לא אחראי לא מסודר ולא מאורגן...הוא שוכח דברים כל הזמן וצריך לשבת לו על הראש ואני מפחדת שבנותיי יסבלו מזה.מצד שני חשוב לי הקשר בינהן לבין אביהן.מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי -
בני13/06/2013היי
אותי לימדו בני אדם לא רוצים להתגרש הם רק רוצים שיהיה להם טוב!
אם הקשר שלהן עם אביהן כ"כ חשוב לך...אז אל תתגרשו. נקודה. כל מה שרק לא תעשי יפגע בהן לנצח!
כן ואני יודע שניסתם הכל ומי אתה בכלל שתגיד לנו מה לעשות...
אבל זו האמת - אם יש לך קצת מצפון ואת דואגת לילדים שלך אז תעשי פרסה ותצאי לשקם את הזוגיות שלכם כי בסופו של דבר זה ישתלם לכולכם.
הלוואי ולא תצליחו להגיע ל"הבנות" עם הסדריי הראייה של "הבנות"!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש תשובה מאיש מקצוע בלבד תודה
מלי13/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסדרי ראייה - תגובה
דליה שוורץ16/06/2013מלי שלום,
גירושים זה עסק מורכב כשמעורבים ילדים. הדבר הטוב ביותר עבור הבנות שלך הוא שיהיה להן קשר טוב, חם ואוהב עם אבא שלהן בלי שום קשר למה שקורה בינכם.
כל מה שאת יודעת על בעלך, שהוא לא מאורגן ושוכח וכו' יכול להשתנות כשהאחריות על הבנות תיהיה עליו.
אני מניחה שהוא דואג להן ואוהב אותן בדיוק כמוך וגם הוא רוצה להשאר חלק בלתי נפרד מחייהן. המלצתי הטובה ביותר עבורך היא שלא תמנעי את זה מהן. אל תקחי מהן את הקשר שלהן עם אבא שלהן. הטירטור שהן יחוו זה עניין של הרגל ועדיף "להטרטר" מאשר לא לראות מספיק את אבא. תמיד גם עומדת בפנייך האפשרות לגור בסמוך לבעלך/ גרוש שלך וכך לא יהיה טרטור גדול מידי עבורן.
שימי את הקשר שלהן עם אבא שלהן ואיתך בראש סדר העדיפיות, כל השאר הוא עניין של הרגל.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)