מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מבעל ויציאה לדייטיםנעמי12/06/2013
שלום,
אני מעוניינת להתייעץ על משהו ואני קצת אתן כמה פרטים כמידע ראשוני:
לא בטוחה שהמקום פה הוא המקום המתאים אבל מנסה בכל זאת
בעלי אינו מתגורר בבית מזה למעלה מחודשיים וטוען שהוא רוצה להתגרש. יחד עם זאת, הוא לא עושה צעד מעשי ומחפש מגשר, אלא מנסה שהצעד יבוא ממני (ואולי גם עדיין משאיר לנו סיכוי), מבחינתי עדיין יש סיכוי אם הוא היה אומר "כן".
יש לנו ילד משותף בן שנתיים ואנו כרגע נמצאים בשלב שאנו הולכים למטפלת פעם בשבועיים והיא מנסה לגרום לנו לחשוב על טובתו של הילד וכן להישאר יחד. בעלי לאחרונה אמר שהוא היה מעוניין לצאת עם נשים אחרות ולראות מה יש בחוץ ורק אז לקבל החלטה האם לחזור, כך שלמעשה אני נמצאת בחוסר ודאות ובאויר ולגמרי תלוייה בו ובהחלטתו אם ישוב או לא.
בשבוע האחרון החלטתי שגם אני רוצה קצת לראות מה יש בחוץ ומכיוון שאיני יכולה לצאת בערבים מכיוון שאני שומרת על הילד, החלטתי להירשם לאתרי היכרויות והכרתי בחור שמוצא חן בעיניי, התכתבנו קצת ודיברנו וקבענו להיפגש אבל אנשים התחילו מאוד להלחיץ אותי שזה מסוכן ושאסור לי באופן משמעי להתראות עם בחור בעודי נשואה, שכן במידה ובעלי יגלה זאת ויצלם / יתעד / יוכיח שנפגשתי עם מישהו לכוונות רומנטיות, זכויות רבות שלי עלולות להתבטל ומעמדי נפגע מאוד.
אני רוצה לדעת האם מותר לי בסטטוס הנוכחי שלי כפרודה להיכנס לאתר היכרויות ולהצהיר על עצמי כמחפשת קשר רומנטי (אני לא משקרת ואומרת שאני גרושה אלא דוברת אמת ואומרת שאני פרודה) וכן לשים אפילו תמונה באתר, כלומר ממש חיפוש בן זוג באופן מוצהר.
כמו כן, ברצוני לברר האם במידה ויתגלה הדבר, האם אכן אהיה משוללת זכויות ומה בעצם ההשלכות של הדבר הזה (מדובר כרגע רק בדייט, לא במשהו מיני, אבל במידה וזה ימשיך גם למשהו כזה-איך זה עלול לפגוע בי?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מבעל ויציאה לדייטים - תגובה
סיגלית גלאי20/06/2013שלום לך נעמי
אני משערת שהתחתנתם ברבנות (כמו רוב עם ישראל) ולכן המושג "פרודה" אינו תופס, על פי ההלכה את בסטטוס נשואה-אשת איש, ולכן אסור לך להתרועע עם גברים אחרים. את בהחלט "מסכנת" את עצמך בכך שבעלך עשוי להשתמש בזה כנגדך בבית הדין הרבני במידה ותחליטו להתגרש.
בכל מקרה, לא הייתי ממליצה לשניכם לבדוק מה קורה בחוץ, כדי לדעת אם להישאר יחד, בעיני זאת לא דרך נכונה. להיפך, היא מכניסה בלבול וחוסר אמון שאח"כ קשה להתגבר עליו. במידה ויש סיכוי אני מציעה לכם לעבוד על הקשר הזוגי שלכם לא רק בשביל הילדה, אלא בשביל עצמכם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לדעתכם אשה נבגדת תרצה לדעת?צילה11/06/2013
נשים שחוששות מבגידה / יודעות שהבעל בוגד או בגד...
הן רוצות לדעת...
מהם 41 הסימנים לבגידה? איך תדעי בוודאות שהוא בוגד בך?
מה זו בגידה? איזה 8 סוגי בגידות קיימים?
מה חווה אישה שמגלה שבעלה בוגד בה? האם כל מה שאת מרגישה לגיטימי?
למה הוא בגד בך? 5 סיבות לבגידות
גילית שהוא בוגד בך מה לעשות ואיך להגיב?
איך תפסיקי את ההתלבטות האינסופית המייסרת:
להתגרש או להישאר?
16 הסיבות הנפוצות מדוע נשים פוחדות להתגרש ומעדיפות לסבול בזוגיות.
מה תעשי עם הרצון לנקום?
מהי הנקמה הטובה ביותר שתחזיר לך את השליטה באופן סופי?
האם נכון וכדאי לך לדעת את כל הפרטים על הבגידה?
איך תדעי האם הוא באמת בוחר בך או נמצא איתך בגלל נוחות, כסף, ילדים, הרגל או פחד לעזוב?
האם כדאי ללדת ילד נוסף אחרי בגידה כדי לחזור לשגרה במהירות?
במידה והוא עזב את הבית ועבר לגור עם המאהבת מה עליך לעשות?
לשתף או לא לשתף? ואם כן, את מי וכמה לשתף?
איך להתאושש ולהחזיר אליך את השליטה ומהר
איך להתגבר על הבגידה ולצאת מחוזקת מהמשבר?
20 צעדים פרקטיים להתאוששות.
איך תתמודדי עם הפחד להיות לבד ופחד הנטישה?
5 טכניקות בדוקות שילמדו אותך להתגבר על דאגות, חרדות ומחשבות בלתי פוסקות.
איך תוודאי שלא יבגדו בך פעם נוספת?
איך תחזירי את האמון והאם זה אפשרי בכלל?
איך תעלי את הדימוי העצמי שהתרסק כאדם, כאישה, כבת זוג או אפילו כאמא? איך תפסיקי להרגיש שאת כשלון מהלך על 2?
האם אפשר לסלוח לו שבגד ואם כן כיצד?
מה הוא חייב לעשות כדי לתקן את האמון שנפגע? זה פרק שאת חייבת להראות לו!
מדוע הסבל ישתלם לך בסופו של דבר למרות כל הקושי? גישה רוחנית בודהיסטית.
אם בחרת להתגרש - איך לפתוח דף חדש עם מישהו אחר והפעם לבחור נכון ולא לטעות שוב מתוך בחירה לא מודעת?
תקנו אותי אם אני טועה...
מה לדעתכם אשה נבגדת תרצה לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לתקן?
Dona12/06/2013כל השאלות (מכל מיני מאמרים/סקרים/כתבות), נכונות. אבל מה התשובות שלך?
מה אישה נבגדת תרצה לדעת? תלוי....
אחת לא תרצה לדעת כלום, לא רוצה להתאמת עם העובדות.
ואחת תרצה לדעת ה כ ל בפרטי פרטים, איך, למה, כמה, איפה.
ובסקאלה הזאת (בין התעלמות לבין חפירה) איפה את נמצאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לדעתכם אשה נבגדת תרצה לדעת? - תגובה
סיגלית גלאי20/06/2013שלום צילה
לא ברורה לי רשימת השאלות הארוכה שציינת, אבל אתייחס לשאלתך האחרונה.
אישה בדיוק כמו גבר תרצה לדעת שאלה מרכזית אחת- למה?
אח"כ יבואו עוד הרבה שאלות שיש בהן רצון לדעת פרטים רבים נוספים: מתי? כמה? איפה? מספר פעמים? ועוד...
בד"כ שאלות אלה לא עוזרות במאום, אך יש בהם נקמה מתוקה.... חבל!!
בהצלחה גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקלת פרידה מבעלי כי אינו לעבודיעל11/06/2013
שלום רב,
נשואים + 1 בן 4. בעלי אקדמאי (ת. שני) מאוד מוכשר וחרוץ. עד לפני שלוש שנים עבד קשה וזכה להתקדם ולאייש תפקידים בכירים, והרוויח בהתאם. מידי 3-4 שנים החליף עבודה. לפני שלוש שנים עזב בהחלטה משותפת של שנינו את מקום העבודה האחרון, שוב על מנת לנוח ולמלא מצברים חודש-חודשיים ואח"כ למצוא עבודה חדשה כי כבר היה שחוק. למרבה הצער חלפו מאז שלוש שנים. בעבר היה מוצא תוך 6-8 חודשים, ולכן מאוד פירגנתי ותמכתי בו כשביקש לעזוב. הוא לא מוכן להתפשר על משהו שהוא פחות מ"ג'וב החלומות", ובמקביל לא מפנים שעלינו לרדת ברמת החיים ולהצטמצם בהוצאות. אני מפרנסת יחידה ולמרבה המזל יש לי עבודה טובה. אבל הוא בקרוב בן 44 ואני מאוד חוששת שזה יהפוך למצב של קבע והוא לא ישוב למעגל העבודה לעולם בעיקר בגלל הגישה הלא גמישה שלו. אני התחלתי לשקול ברצינות אפשרות של פרידה למרות שמאוד חבל לי ועצוב לי גם בגללי אבל גם בגלל הילד שלנו. מצד שני עתיד בו אני מפרנסת יחידה שגם מטפלת בכל ענייני הבית ומממנת את הבילויים של בעלי מאוד מלחיץ ומדאיג אותי. מה יקרה אם אאבד את עבודתי? ואיך אפשר לחיות מפנסיה אחת? האם במידה וניפרד אהיה חייבת לשלם לו מזונות?
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל -
בני11/06/2013היי
אני מבין שאת דואגת לעתידך ואכן לא קל לחיות כשכל העול יושב עלייך, השאלה מה עוד יש לכם להציע זה לזו כזוג?
אם הכל מושתת על "עבודה כסף וקריירה" אז אולי את צודקת שאת רוצה להיפרד ממנו,
רק טיפ קטן > תשתדלי מאוד שהבן שלך לא ישכפל את המודל הזה לחיים שלו...כי אז הוא עלול יום אחד לעשות את אותו דבר ל----------------ך!
(פשוט הוא ייעשה את החשבון של עלות תועלת...)
אני יודע שהגזמתי ואני מבקש ממך "סליחה" אבל ככה הבנתי את מה שכתבת - הלוואי ואני טועה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני,
יעל11/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ועוד
יעל11/06/2013בני,
תודה על התגובה, שאלתך לגיטימית ובמקום... לצערי, העובדה שבעלי לא עובד כבר שלוש שנים משקפת הלך רוח וגישה שלו (לפני ומעבר לפן הכלכלי נטו). הוא מתנהג כמו נער מתבגר חסר דאגות שלא מקבל ומפנים את המצב – יוצא לבילויים, עושה קניות, אוכל בחוץ וכו', לא מגלה שום מידה של אחריות ונכונות לצמצום הוצאות... לא מוכן לנקות לבד את הבית כדי שנוכל לחסוך את ההוצאות של העוזרת... כל ההתנהלות הזו (ושוב הרבה מעבר לשורה התחתונה בבנק) גורמת לי לתסכול, כעס, והרבה אכזבה. אני מרגישה שאין לי שותף אמיתי לחיים – אלא עוד ילד שעלי לפרנס. אני מרגישה לבד. אציין שבשנה הראשונה תחושותי היו שונות: מאוד תמכתי, ופרגנתי, עודדתי אותו לקחת דברים באיזי, למלא מצברים, לפתח מחדש חברויות ותחביבים מתוך בטחון מלא שהוא יתחיל לעבוד בטווח זמן של שנה בערך (בפעמים הקודמות זה לקח 6-8 חודשים ותמיד היה חיובי ומוצלח מכל הבחינות). אבל לאחר קצת יותר משנה התחלתי להרגיש אחרת והתחלתי להילחץ... שוחחתי איתו הרבה פעמים אבל שום דבר לא זז... אני מחפשת דרך "לנער" אותו ולא יודעת איך. אני ממש לא רוצה להיפרד מבחינתי זו חרב פיפיות אבל אם לא אמצא דרך אחרת להראות לו שעליו לשנות את הגישה שלו – לא תהיה לי כל ברירה. חייבת להדגיש שאין לי שום בעיה גם אם יביא משכורת זעומה – העיקר שיראה נכונות ומאמץ ואחריות כלשהם על פרנסת המשפחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל -
בני12/06/2013היי
אין ספק ש - 3 שנים! זו תקופה ארוכה מידיי בשביל לשבת על הגדר ולא משנה מהי הסיבה, ייתכן והוא סתם אדם קשה החלטה...ופה מתחיל הבעיה שלכם ולמה שלכם? כי ייתכן שאת אפשרת לו להמשיך את דפוס ההתנהגות שהוא אימץ בילדות והביא אותה כנדוניה לתוך הזוגיות שלכם...
תשאלי את עצמך אולי בגלל שלקחת על עצמך את כל התפקידים כדי להקל מעליו, או אולי כדי להראות לעצמך שאת יכולה לעשות הכל לבד אז הוא מרשה לעצמו להמשיך את ההתנהגות הזו?
אבל עזבי אותך מפסיכולוגיה בגרוש...
את מחפשת כעת דרך כיצד לנער אותו מבלי לקרוע את החבל אבל שיבין גם שהפעם הגיעו מים עד נפש בגלל כל אותם דברים שציינת שאת לא מקבלת בקשר הזה,
-
איינשטיין טען > מה שלא עבד בפעם המאה אין סיבה שיעבוד בפעם המאה ואחת!
ולכן צריך לחשוב על ניעור אחר/שונה/יצירתי, כדי להעביר את המסר שיגרום לו לתזוזה בכל מה שקשור לצרכים שלכם כמשפחה
אז הנה לך כמה טיפים:
1. לגשת לאנשי מקצוע בתחום כדי לקבל כלים והכוונה מה את כן יכולה לעשות בשביל להציל את הזוגיות שלכם.
2. לכתוב לו מכתב ענייני ולא מאשים...תדגישי מה את "רוצה" ו"צריכה" שייעשה עבורכם בשביל ההרגשה שאתם חיים כאן בשותפות מלאה.
3. להפסיק לחלוטין לדבר איתו על נושא העבודה ולשחרר בראש וגם בלב (עד כמה שאת מסוגלת...) את עצמך מלשמור עליו.
4. להאמין בו! ולומר לו את זה במשפט אחד > אני מאמינה בך ויודעת שאתה מסוגל לעזור לך ולנו לחיות באושר!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני - תודה
יעל13/06/2013חייבת לציין שהעלית חיוך על פני. לפני מספר שבועות התפרסמה כתבה בהקשר של חיפוש עבודה שציטטה את אותו משפט של איינשטיין, בהקשר של "אם אתה שולח קו"ח כבר שנה ועדיין לא מצאת עבודה - אתה יכול להפסיק לשלוח"... ובעלי נענה מייד לקריאה והפסיק לשלוח קו"ח.. מנסה עכשיו לבנות עצמו כעצמאי - מקווה שזה יצליח מתי שהוא.
בקשר לעצות שלך - קודם כל תודה - אתה מכוון לדעת רבים וטובים (בעיקר חברים ומשפחה קרובה שרוצים לעזור ומרגישים חסרי אונים כמוני) פניתי למספר אנשי מקצוע (פסיכולוג, יועץ תעסוקתי וקואצ'רית בתחום קריירה ופיתוח אישי) בנק' זמן שונות וכולם אמרו לי: את יכולה להביא את הסוס לשוקת אך לא יכולה להכריח אותו לשתות... בקשר ל"לשחרר" - במשך כמה חודשים טובים לא שאלתי/נדנדתי/התעניינתי בנושא (נו, יש הצעות שוות? התקשרו אליך? יש ראיונות באופק וכו') ובשיחה מאוחרת יותר ביננו (ברוח טובה וחיובית!!!) אמר שמעדיף שאני "אשב לו על הראש" (שוב, כמו ילד קטן שצריך להזכיר לו למלא את החובות שלו...) רציתי לשאול לדעתך על עצה שקיבלתי לאחרונה מחברה - לדעתה שום דבר לא יזוז עד שהוא לא יחוש פגיעה ממשית בנוחות וברווחה היומיומית (לדוגמא - לבטל את המנוי שלו לחדר הכושר) - מה אתה חושב?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל -
בני13/06/2013היי
שמח שהצלחתי לגרום לך לחיוך...
מסתבר שכל מה שכתבת נכון, ונראה שבאמת עשית כבר את הכל כולל הכל ואני מתחיל להבין יותר את התיסכולים שלך מהמצב.
יחד עם זאת - אני אנסה בכל זאת להסיט אותך לכיוון אחר ושונה,
אם יש בך את הרצון לשקם את הזוגיות שלכם ותהיי מסוגלת לחפש ולמצוא בו את הדברים הטובים...
את מוזמנת להגדיל ראש ולצאת למסע שיפור איכות חייך האישיים והזוגיים עד כאן סיסמאות אז איך עושים את זה?
---
הנה כמה מהדברים שאת יכולה לעשות לבד שנמצאים בהישג ידך ודורשים רק תיכנון ומחשבה וקצת הרבה סבלנות...
1. להפסיק לקחת אחריות עליו! שימי לב שלאורך כל הדרך את זו שהלכת לחפש את הפתרון עבורו, ולכן לא פלא שהוא "מסכים" שתשבי לו על הראש.
2. תאמרי לו מעתה ואילך שוב ושוב כמו תקליט שבור - אני סומכת עליך שתדע למצא את הדרך להצליח בכוחות עצמך!
3. תכניסי לעצמך טוב טוב לראש אי אפשר לשנות אדם כלל וכלל אלא אם הוא רוצה להשתנות וגם אז השינוי בא יבוא רק לאחר תקופה ארוכה של הסתגלות למצב החדש.
4. השינוי הראשון שיועיל לזוגיות שלכם זה השינוי שאת צריכה לעשות!
5. את צריכה לשנות את ההתייחסות שלך אליו באופן כזה שלא משנה מה הוא ייעשה זה לא יזיז לך! כמובן שלא מדובר בדברים שהוא עושה כמגדך ח"ו או פוגע בך ובילד, כלומר - את מתעלמת לחלוטין מכל הדברים שהוא לא עושה...הבנת?
6. אני חוזר על כלל מס' 5 שוב רק בקצרה - את לומדת לחיות לצד אדם שלא עובד ואינו תורם(כרגע...)שום כלום ליחידה הזוגית והמשפחתית שלכם.
7. להתחיל לדבר בבית בשפה חדשה > במקום למה הוא לא עובד/עושה/פועל/שוטף כלים/מוריד את הפח וכו' מה אנחנו כן יכולים לעשות ביחד שיהיה לנו כיף!
8. להפוך את הקערה על פיה > כלומר - לצאת לבילויים משותפים שיכניסו דרייב ליחסים ולאינטימיות שלכם, כן אני יודע שהשתגעתי...אבל אם תעשי את מה שכתבתי תראי את המהפך תוך זמן קצר.
9. בהמשך ל -7 > לצאת לבילויים הכוונה לצאת למקומות שאתם אוהבים להיות ושאינם דורשים הכנה גדולה או השקעה כספית אלא יציאות קטנות קרוב לבית כמו הליכה רגלית משותפת > צעדה על שפת הים > להכין ארוחה קלילה בבית ולהינות ממנה בטבע > רוצה עוד רעיונות?
10. סיכום: להפוך את המחשבה ואת האמירה בבית למשהו חדש ושונה ממה שהיה עד כה, לא עוד - למה לא...אלא מה כן!!! אפשר לעשות עם המצב ולמרות המצב כדי שנוכל להפיק את המירב עבור עתיד טוב יותר.
-
חכם סיני אחד אמר > מה ששנוי עליך אל תעשה לחברך!
אף אחד לא מגיב טוב לסנקציות ואין סיבה שדווקא הוא עם כל המרירות שהוא סוחב על עצמו יצליח להתעלות ולהבין שזה לטובתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקלת פרידה מבעלי כי אינו לעבוד - תגובה
דליה שוורץ16/06/2013יעל שלום,
זוגיות מורכבת מהרבה גורמים ולא רק עבודה. אבל אין ספק שחיים בזוג ואחד לא עובד זה מאוד מכביד על הזוגיות ומקבל משקל מאוד משמעותי בטיב הקשר.
האם הצלחת להבין ממנו מדוע הוא מוכן להתמכר לבטלה? מדוע הוא לא באמת רוצה לעבוד? אני חושבת שניסיון להבין את העניין הזה לעומק יוביל אתכם להעלת בעיות נוספות שנמצאות שם מתחת.
נסי לפנות יחד איתו לייעוץ כדי להבין מה באמת קורה אצלכם... זה יכול לפתור את הבעיה.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתביישי
דני18/06/2013שלום לך, הלוואי שבעלך יקרא את ההודעה, יתגרש ממך.. אחרי שבוע ימצא את הג'וב עליו חלם..
ואחרי שבוע יפטרו אותך מהעבודה...
נחמד אהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה..אפשר להתגבר?תמר06/06/2013
אני יוצאת עם בחור כבר מעל 6 שנים..תמיד ראינו את העתיד יחד והפכנו לחברים הכי טובים..
לאחרונה גיליתי דרך חברה שלפני כשנתיים היה קטע חד פעמי. לא אקט מלא. משו קטן עם מישהי..התעמתתי איתו הוא הודה ואמר שלא דיברו לפני ואחרי ושבקושי היה משהו
אני טיפשה אם אסלח?
זה אומר משהו על כמה הוא לא מעריך??
אני לא רואה חיים בלעדיו..אנחנו קשורים ככ...
אפשר להתגבר על משברים כאלה?
מה עם נמשפט הזה שמצלצל לי באוזן...שפעם בוגד תמיד בוגד....
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא לא תהיה טיפשה לסלוח. אבל
Dona09/06/2013(כמטפל) בטח יודע שאין כזה דבר ״חייבת״. ובטח לא כשמדובר במחילה על בגידה.
ו״בוגד תמיד בוגד״ זאת אמירה טיפשית. תלוי מה המניע לבגידה. ובטיפול אפשר לרדת לשורש הבעיה ולברר.
״התנהגות עתידית״ של נבגדת איננו הפרמטר היחיד או העיקרי.לא זה מה שיקבע אם יבגוד או לא. ואין להטיל עליה את האחריות לבגידותיו בעתיד. הבוגד אחראי למעשיו
ונכון, לפעמים כשנבגדים מאבדים את הבטחון העצמי, הבטחון בפרטנר ויעוץ זוגי ו/או אישי יכול להועיל בשיקום. אבל.....לא תמיד אפשר להרחיק את השדים. ולפעמים זה גם לא נכון לעשות זאת אלה להגיע להכרה עצמית ולדעת לחיות עם השדים המתרוצצים בנפשנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיפרד?נעמה05/06/2013
היי,
יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לפתור או להתמודד איתה ואשמח לעצה.
אני יוצאת עם מישהו כבר כמעט קרוב לשנה. הקשר בינינו מצוין, ואפילו יש דיבור על עתיד בהקשר של חתונה, ילדים וכו'.
אני שוקלת יותר ממה שאני צריכה ואני בתהליך של הרזיה, כ-10 ק"ג ממשקל היעד שלי. אני עם ביטחון עצמי מאוד גבוה ואנשים סביבי מאוד מחמיאים לי על איך שאני נראית, אני מודעת לזה שאני נראית בריאה (ולא מלאה או שמנה). בתחילת הקשר שלי איתו הוא זרק כמה הערות על כך שהוא חושש שאחזור להיות מה שהייתי (20 קילו יותר, גם אני מפחדת מזה אגב. הייתי כך לתקופה של שנה, פעם ראשונה בחיי וירדתי מאז). לאחרונה היה לנו קטע לא נעים בו היינו בבילוי והוא השתכר ואמר לי דברים שמאוד פגעו בי בנוגע למשקל. למחרת הוא מאוד הצטער כמובן, אמר שהוא לא התכוון לזה כך , ניסה לפצות אותי בכל דרך אפשרית. רציתי קצת הפסקה כי זה ממש פגע והוא אמר שהוא לא רוצה, שהוא מרגיש שהוא קיבל משהו כל כך טוב והוא פוגע בו, והוא ישתלט על עצמו. אני חייבת לציין שמעבר לזה הקשר שלנו מושלם. אני לא מרגישה שהוא לא נמשך אליי, יש לנו יחסים אינטימיים מעולים, הוא דואג לי, אנחנו באותו ראש, באמת- אין לי מילה רעה לומר. אני פשוט יודעת מה הוא חושב, ואני יודעת שמודל היופי שהוא מאמין בו הוא בחורה ששוקלת 50 ק"ג ונראית כמו דוגמנית. הייתה לי חברה מאוד טובה שהייתה אנורקטית והחשיבה שלהם פשוט אותו דבר.הוא כאילו חושב בדיוק כמו אדם עם הפרעת אכילה רק אין לו את הסימפטומים הגופניים (הוא סולד מאנשים שמנים, רואה בזה כישלון ותכונות אופי רעות, רואה באנשים רזים כאנשים בעלי שליטה). ברור לי שזה משהו לא תקין בחשיבה שלו, סוג של פתולוגיה, אבל אני לא יודעת איך להתמודד עם זה שאני לא בדיוק הטייפ שלו....מצד שני, חבל לסיים קשר כזה טוב בגלל משהו שבעיניי נראה פעוט וטיפשי.
תודה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הוא בגד? בוגד? האם את פוחדת מבגידה?צילה26/05/2013
בגידה זה דבר שיכול לרסק אשה.
אין דבר יותר משפיל מזה.
האם בעלך בגד? בוגד? או שאת מפחדת מבגידה?
הכנתי לך 3 סרטוני וידאו מעשיים שיעזרו לך:
להימנע מטעויות הרסניות שאת עלולה לעשות מתוך כעס, פחד או לחץ.
לדעת האם נכון לדעת את כל הפרטים על הבגידה,
איך להחזיר אליך את השליטה והביטחון ולקבל 2 תרגילים מצוינים שיעזרו לך להפחית את הפחד ואת המחשבות המטרידות.
כל זה בחינם ובדיסקרטיות. למה? כי אני יודעת כמה הנושא הזה מטריד אותנו כנשים, מפחיד ומעסיק אותנו והחלטתי לחלוק אתכן בתובנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד נרשמים לקבלת הוידאו?
שלום27/05/2013אין קישור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקרה לי ובגדה בבעלהאנונימי25/05/2013
שלום לכולם
יש לי בעיה יצאתי עם מישהי וחברה שלה שהכרנו בצ'אט זה היה משהו ביתי כזה והגענו למצב ששכבנו כשכל הדרך אותה בחורה דחפה לשם. אותה הבחורה סיפרה לי סיפור כיסוי של מי היא כנ"ל גם לגבי חברה שלה.
לאחר שהם הלכו עשיתי חיפוש באינטרנט וגיליתי שהיא שיקרה שהיא לא מי שהיא טענה
אם זה גיל מה היא עושה בחיים והכי גרוע שהיא נשואה! אחרי שהבנתי לא הפסקתי לאכול את עצמי, אני לא בחור כזה מה לעשות !?
הבחורה לא יודעת שגיליתי
אני לא יודע מה לומר מה לעשות איזו עמדה לנקוט, איך למנוע בלאגן וכמה אשמה יש לי בסיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות בבקשה ?!
אנונימי29/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקרה לי ובגדה בבעלה - תגובה
סיגלית גלאי02/07/2013שלום לאנונימי
"את הנעשה אין להשיב" ולכן חבל על ההלקאה העצמית, מה שחשוב כעת זה להפסיק את הקשר כדי לא להסתבך בעניין שלא רצוי עבורך. וללמוד את הלקח, בפעם הבאה כשאתה יוצא עם "זרות" אולי שווה לבדוק בגוגל לפני מעשה ולא לאחר מעשה. ועל זה נאמר "אין חכם כבעל ניסיון"
בהצלחה בפעם הבאה
ייעוץ זוגי גלאי סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה מורכבת, קשה להתמודד.יונתן25/05/2013
שלום, אני חייל בן 21 לקראת שחרור.
התחלתי את הקשר עם חברה שלי קצת לפני הגיוס. אנחנו מאד אהבנו אחד את השני, אבל היו לנו יחסים טעונים מאד, של הרבה ריבים וחוסר קבלה בהרבה מקרים. היינו על סף פרידה לא פעם מאז תחילת הקשר, אך לפני חודשיים החלטתי שאני ממנף את זה לפרידה אמיתית ולא נשבר, כי הרגשתי שאנחנו לא מתאימים(לפחות בשלב הזה בחיים). במהלך החודשיים האחרונים היו בינינו לא מעט שיחות. רובן ככולן נעשו מרצונה. כשהיא מאד רוצה שנחזור להיות ביחד. היא טענה שהיא הפיקה לקחים ויכולה לעשות לי הרבה יותר טוב, לרוב הבקשות האלה לא נעניתי. אך הייתה שיחה אחת שבה הרגשתי שבאמת חל בה שינוי ושאולי הדברים יכולים להיות אחרת. נפגשנו ושכבנו, והחלטנו שאנחנו לא מתחייבים זה לזו בשלב הזה, אבל שאולי ניתן לזה צ'אנס. ברגע שחזרתי הביתה, חשבתי עליה לא מעט. והבנתי שאני לא בנוי כרגע לזוגיות, ושאין לי את היכולת הזו להכיל אדם נוסף בחיים שלי כרגע, במיוחד לא כזה שמצפה ממני לכל כך הרבה.
אני חש המון בדידות עכשיו, ויש לי פחדים לא מוסברים שלא אמצא זוגיות טובה, כי אולי אני לא ראוי לה, ושכל הנשים כבר תפוסות, ושלא יגיעו דברים טובים יותר(למרות שאני מזכיר לעצמי שאני עוד מאד צעיר)
איך אפשר להתמודד עם תחושות המחנק האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מורכבת, קשה להתמודד. - תגובה
סיגלית גלאי28/05/2013שלום יונתן
לפעמים דרוש אומץ רב להיות כנה ולומר לא!! די! לא מתאים ולהמשיך הלאה
אך עדיף מוקדם מאשר מאוחר, נראה שאתה מחובר לאינטואיציה שלך בצורה טובה ומעבר לכך, אתה יודע להסביר מדוע לך לא מתאים כרגע קשר זוגי. מנגד, נראה שהיא מפעילה עליך לחץ רב שמבלבל אותך ולכן אתה נתקף במחשבות טורדניות על העתיד. אני חושבת שאתה צריך להמשיך ללכת עם האמת שלך, ולהזין את עצמך במחשבות מועילות, כפי שכבר אמרת, אתה צעיר, זוהי התנסות ראשונה, עוד תכיר נשים נוספות בלימודים בעבודה, בטיולים בחיים בכלל... תשקיע את מרצך במטרות אחרות וחדשות בתקופה הקרובה, פגוש חברים כל אלה יעזרו לך להתרכז בעצמך ולהתגבר
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בגד אבל אני לא אמורה לדעת מזהאינה22/05/2013
אנחנו הגשנו מסמכים לרבנות.רשמנו שם ש"אנחנו לא מסתדרים".
אני מודעת לשזה שהוא בגד בי אבל אני לא יכולה להגיד את זה בדיון כי זה מסוכן למי שמסר לי את המידע.
מה אפשר להגיד בדיון רבני על מנת שיגרשו אותנו ללא תקופת גישור ובלי להגיד על הנושא של הבגידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
אינה22/05/2013שאני לא מחפשת לנצח בבית דין.לא צריכה ממנו ממש.כלום.הכל בהסכמה הדדית אפילו בלי עירוב של עורך דין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בגד אבל אני לא אמורה לדעת מזה - תגובה
סיגלית גלאי23/05/2013אינה שלום
אינה לא ציינת יותר מידי פרטים, אך אם יש מקום לסלוח אז שווה מחשבה שנייה...
סביר להניח שיציעו לכם גישור אך אין דרך לחייב אתכם לעשות זאת, בכל אופן אם תחליטו בכל זאת לסיים ביעילות את הקשר, עליכם להגיע מוכנים לרבנות עם הסכם כתוב וחתום מצד שניכם, להיות אסרטיביים בעניין ודי!
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינה בעלך רוצה להיתגרש?
לירי23/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למהטליה21/05/2013
שלום,
אני לא יודעת למה אני מתנהגת ככה ומה גורם לי לזה אבל בכל הזמן של המערכת היחסים הארוכה שלי (6 שנים) אני לא יכולה להפסיק להסתכל על גברים אחרים ולהתחיל איתם, לבגוד בחבר שלי.
אחרי כל בגידה הרגשות אשמה הורגים אותי.
חבר שלי הוא בן אדם זהב שאין כמוהו ואני אוהבת אותו מאוד....
אבל בכל זאת בוגדת בו כל פעם שקצת משתבש לנו הקשר.
(היו לי תקופות שלא רציתי להיות איתו וכל מיני דברים כאלה)
וכל פעם שהקשר מסתדר אני מעדיפה להתאבד מאשר להרגיש את זה, ומעדיפה את זה על פני לספר לו.. כי אני יאבד אותו לתמיד
אני נורא מאוכזבת מעצמי... אני רוצה להפסיק עם השטויות האלה ולהיות בת זוג ראויה לבחור הזה...
תודה על ההקשבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי
גל21/05/2013את שרלילה נשמה אין לך ככ מה לעשות
תתמודדי עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה קשור לא שאלתי דעה של דיסלקט
טליה21/05/2013סע יטמבל לא שאלתי אותך חחח נו תראה תילד כאפות אמאש'ך שרלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה
גל21/05/2013את היחידה מבין שנינו שבאה והודתה שאת בוגדת כמו מטורפת (:
אז.....
מי פה השרלילה ?
חתיכת עקומה עם רגליים פתוחות
עכשיו עופי לי מהפרצוף שרלילה מפגרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
גבריאל29/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושה
א29/05/2013אנשים חסרי תרבות שמקללים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה ראשית טוב שאת מכירה בעצמך
לירי23/05/2013ויודעת שמה שאת עושה הוא לא נורמטיבי העיצה שלי אלייך היא לחסום את עצמך מבריחה לגבר אחר בכל מצב שאת נימצאת בו לא כל מריבה או ויכוח אמורים להרחיק אותך למצב בו אטת מיתנחמת בזרועותיו של גבר אחר
תילמדי להישאר בימקומך וליפתור את המשברים שלך עם בן זוגך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות אור ושאלות
עוז24/05/2013הי,
יש נקודות אור - את מרגישה לא טוב עם מה שאת עושה ומדובר כנראה בסטוצים ולא ברומן.
בני כמה אתם? האם את בוגדת כי יש משהו שחסר לך בסקס איתו?
נראה כי ההתרחקויות בקשר הן רק תירוצים לבגידות ולא באמת הגורם מאחר ובכל קשר יש עליות ומורדות וקשיים. האם זה הריגוש? הסקס? את נמשכת לחבר שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת..
דני30/05/2013שלום רב,
בגידה נובעת מצורך מסויים בין אם מיני,פיזי או רגשי.. נסי לשבת עם עצמך ולנסות להבין מאין נובע הצורך..זה שלב א', בשלב השני תנסי למלא את החסך עם בן זוגך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא זקוקה לתשובה מפורטתאפרת21/05/2013
אני בת 28, נשואה מזה 3 שנים. אני רוצה להתגרש היות ובעלי משפיל אותי. יש לו דירה שרכש מלפני הנישואים. ובנוסף יש לנו חשבונות בנק נפרדים. והוא חסך כ300,000 ש"ח ומעלה. בעוד שאני בזבזתי את הכל להוצאות הבית.
האם אני רשאית להתחלק איתו בבית (לא חתמנו על הסכם ממון)? האם יש לי זכות על החסכונות שלו (הרי שחסך בתקופה שהיה איתי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא זקוקה לתשובה מפורטת - תגובה
סיגלית גלאי23/05/2013אפרת שלום
מומלץ שתתייעצי עם עו"ד המתמחה בנושא גירושין כדי לקבל פרטים מדויקים יותר למצבך וגם הגנה (לצערי נראה שתזדקקי לה), בהחלט יש לך זכויות מתוקף חייכם המשותפים והיותך אשתו.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 חודשים לאחר בגידהשלום20/05/2013
שלום,
לפני כ-8 חודשים גיליתי שבעלי בגד בי וניהל רומן למעלה משנה. מסתבר שהיתה ביניהם חברות עמוקה וגם סקס, כמובן. עברתי חודשים איומים של כעס, זעם, דיכאון, תחושות נקם, אהבה וכו'. הוא מיד התנצל והצטער, נפרד ממנה ועושה הכל כדי לזכות בי ובילדינו מחדש. אין ספק שהתשנה מאוד, אם כי מידי פעם אני עדיין מגלה שקרים קטנים, שאינם קשורים כלל לבגידה או לנשים.
אנו נמצאים בטיפול זוגי ואני אף מקבלת טיפול תרופתי. המחשבות האובססיביות שלי על שארע עדיין מציפות אותי ללא שליטה במהלך היום כולו. כיצד מתמודדים עם זה??
אני רוצה לשקם את נישואינו ואוהבת אותו. יחד עם זאת המחשבות על שניהם, על הסקס שהיה ביניהם- זה בלתי נסבל עבורי.
עברו כבר 8 חודשים. עד מתי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
שלום22/05/2013שלום יששכר,
תודה על תגובתך. אתה כותב שהטיפול לא הצליח, ואני שואלת- כיצד יודעים זאת? האם אובססיה מחשבתית אמורה להיעלם לאחר חצי שנה? איזה סוג טיפול היית מציע? אני מדגישה שוב, שהבעיה היא ביני לביני. בעלי עושה כמיטב יכולתו לפתור את המצב, והמחשבות האיומות תמידיות- גם כשבינינו טוב. הוא אמנם גרם לכך במעשיו מלכתחילה, אך כעת אני נלחמת עם עצמי.
אשמח לשמוע את עצתך לגבי סוג הטיפול המתאים לדעתך, ומה עלי לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה מתחילים?סו18/05/2013
בת 41 אמא ל 2 ילדים מדהימים 11 ו8 מודה ומתוודה הם כל חיי!!! נישאתי לפני 12 שנים הנישואים היו קשים מההתחלה! בעלי הוא הבן הקטן של אמא מתוך 6 ילדים האחרון שנשאר בבית והיה עדיין מחובר בחבל התבור. עברתי מרורים ממנו ומשפחתו עליי לציין שכל מי שמכיר אותי יודע שאני בעלת שמחת חיים אדם שמח במיוחד אוהבת לבלות והיו לי המון חברים ומחזרים ועשיתי מה שרציתי מתי שרציתי ואיך שרציתי.... בהחלט נהנתי מהחיים!
אחרי שנולד הילד הראשון החלטתי שנגמר לי ואיך יכול להיות מצב שאני בזוגיות לא מאושרת קשה לי ואין לי עם מי לדבר כי גם חברים/חברות אין לי. החלטתי שאני עוזבת וכאן הייתה תפנית בעלי התחנן על חייו הוא ביקש שנלך לטיפול וכך היה....
היינו בטיפול קרוב לחצי שנה, אפילו המטפלת הייתה בשוק ממערכת היחסים שלנו ושל משפחתו. הוא קיבל על הראש והבין שעשה טעות , לקח לי זמן לקבל אותו בחזרה כי כבר הרגשתי עם עצמי שאני ממש כבר לא שם וזה משהו שצריך לבנות מחדש.
החלטנו לעבור דירה קצת יותר רחוק מאמא שלו אבל לא לא בעיר אחרת ואז התחילו בעיות מסוג אחר....... אקצר
נכנסנו להריון ילד שני נוסף למשפחה והמצב עדיין היה עגום!
היום לאחר 12 שנות נישואין אני יודעת שאני בן אדם אחר.. מריר לא מאושר לא סומכת על אף אחד, קשה לי לבטוח באנשים, יש בי רייקנות גדולה כאילו חור עצום נפער בי, אני מרגישה שאין משהו שיכול לרגש אותי יותר. אני בודדה ועצובה שנים שלא קיבלתי חיבוק נשיקה אהבה... רייק לי.
אתמול החלטתי שאני עושה מעשה לאחר שגיליתי שבעלי עושה דברים מאחורי גבי( שזה לא משהו חדש) ויש איזה התנהלות עם אחיות שלו מאחורי גבי....
זרקתי אותו מהביית!!! עכשיו אני בדירה שכורה עם 2 ילדים אני יודעת שהחיים שלי מעכשיו יראו אחרת אין כסף ואין לי עבודה... אין לי ממש עם מי לדבר או לבקש עזרה
אבל ההרגשה הכללית הרבה יותר טובה.
אני זקוקה לחברים/חברות , להכוונה .
הסברתי לילדים בערך מה הולך לקרות... הם לקחו את זה קשה והיום ההתמודדות שלי היא לוודא שהילדים שלי ירגישו נאהבים ואהובים ושלא יחסר להם.
אני קצת הממומה ממה שקורה ומרגישה קצת מנותקת מהעיניין.....עזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה מתחילים? - תגובה
יששכר רוטרי20/05/2013שלום לך,
אני סבור שהלכת צעד אחד ( או יותר מאחד), במהלכים שעשית...
הייתם בטיפול, בעלך הבין את הטעויות שלו בהקשר למשפחתו...
גילית דברים חדשים, מה גילית?
מה יש לך עם ההתנהלות שלו עם אחיותיו?
האם זו סיבה מספקת לזרוק אותו מהבית השכור שלך, ונשארת ללא כסף וללא עבודה... הילדים בוודאי שלקחו את זה קשה...האם לא נחפזת מדי?
אני מבין שלא היית מאושרת וחשת מקופחת בנישואיך.
העצה שלי היא: החזירי את בעלך לביתכם, והפעם תלכו ליועץ שתפקידו אינו להיות בשוק ממערכת היחסים של בעלך ומשפחתו, אלא לקרב אתכם על מנת שתוכלו להיות זוג מאושר ככל שניתן.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות ולא זוגיות לבד אך נמצאת בזוגמאיה16/05/2013
אני ובעלי יחד כבר 7 וחצי שניים אהבה יש מצד שנינו חיים אצל הוריו לא יכולים להשכיר מפאת מצב כלכלי עגום הבעל ללא משרה קבועה כל הזמן עבודה לכמה חודשים אני אחרי לידה ישר חזרתי לעבודה הילדה במעון עברנו שנתיים קשים טיפולי פוריות בדיקות לא נעימות שוב ושוב מלא כסף הלוואות אחרי הלוואות לבסוף לקחנו יועץ כלכלי שעזר בקצת הרבה לקחנו הלוואה 1 גדולה ונשאר עוד מעט חובות בצד לא היה אפשרי מצד הבנק לקחת הלוואה יותר גדולה. ילדה מהממת נולדה והגיעה אלינו בדרך נס ( כי 2 רופאים המליצו להפיל ועד שסוף סוף הריון נתפס אחרי הרבה טיפולים לא הסכמנו ותודה לאל היא בריאה)יש בעיות עיכול שצורך אוכל יותר יקר ובעיה קטנה בלב שאמור לעבור עד גיל 3! עד לפני חודש הילדה ישנה רק ב 2 בלילה היא לא אהבה לישון לאחרונה כבר ב 22 23 נרדמת שזה הבדל משמעותי ושמתי לב מאז שהילדה הגיעה שאין זוגיות סקס אפילו לשכב יחד ולראות סרט עכשיו כשהילדה ישנה אין הוא יושב במטבח במחשב משחק פוקר בפייס מעשן נרגילה עד 2 בלילה ואני עושה ועושה הוא עוזר עם הילדה קצת פה קצת שם מרגישה שאם ביקשתי שנעשה סקס אז הוא עושה לי טובה גומר בשניה ואז בפעם השניה לא תמיד עומד לו או שמתעייף יכול לעבור ימים שלמים עד שיש סקס ולרוב אני זו שיוזמת אני והויברטור וסרטי פורנו מכירים היטב לצערי ...
אני אדם מלא באומץ ביטחון יושר ורצון עברתי בחיי מלא דברים התעללות מינית פיזית ונפשית מאמא עד גיל 13 + בגיל 8 נאנסתי עי הבעל השני של אמא במשך שנה כלל יום היתי אדםפ מאוד סגור ומופנם מפחדת מכל אדם בוחנת כל אדם לפני שמתקרב אלי מחפשת צומי בכל דרך אפשרית שברחתי מהבית לרחוב לחצי שנה ואז גרתי אצל דודים עד גיל 19 עזבתי הכרתי את הבעל ומאז אנו יחד לפניו התנסיתי עם מלא גברים יותר מבחינה מינית יודעת מה זה סקס טוב לא משווה אבל שואפת להגיע איתו ליותר אנחנו זוג צעיר בתחילתץ דרכינו וזה קצת קשה ומכביד
רוצה להצליח בנישואיי לא להיכשל יודעים לתקשר ולאהוב שזה 1 הדברים הכי חשובים בזוגיות אך לאחרונה נראה כאילו עבר עליו טרקטור שמעך אותו לפיתה ואין בי הכוח להילחם ולשפר יותר עייפתי
חייבת עזרה דחוף
כל שאלה אענה גם אם אישית ביותר חושבת שדיי פתחתי כאן את כל קלפיי
אשמח לכל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
מאיה16/05/2013יששכר שלום
יש המון טוב בו אחרת לא היתי נשארת איתו
הוא אדם עם לב זהב אדם טוב שיודע לעזור
אבל הוא בתקופה האחרונה תקוע מעדיף לשבת ליד מחשב ונרגילה כל זמן אפשרי במקום להיות עם הילדה או לחילופין איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם אני מחפשת אותך
מאיה12/06/2013הי נועם כתבתי לך במיל כבר שבוע ואתה לא מחזיר תשובה
מחפשת אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה באמון איך מתגבריםאילנית13/05/2013
נשואה+2 12 שנה נשואים טובים לפני שבע שנים הכנסנו לבית מחשב בעלי התחיל לצואטט עם נשים לפרגן להן לדבר אלהם בשפה שאני לא רגילה כי אלי הוא לא ממש מדבר המילים יפות כאלה מאוד נפגעתי ודיברנו והוא אמר שזה סתם ולא יעשה את זה יותר כעבור חמש שנים שוב הוא התחיל לצואטט בפייסבוק עם חברות מבית הספר ביקשתי שיפסיק כי זה יכול להרוס לנו את הנישואים הוא אמר שבסדר והמשיך מידי פעם כמובן שתפסתי אותו וזה נגמר בריב ושוב הבטיח שיפסיק ושהוא מבין שזה באמת יכול להרוס חיי נישואים לפני שנה הוא כל הזמן היה צמוד לאייפון עד שלילה אחד לא הצלחתי להרדם כי הוא היה דבוק לאייפון ואז היה הודעה שאלתי אותו מי זה והוא אמר שזה טעות בבוקר שאלתי שוב ואמר שמחק את ההודעה ביקשתי את האייפון שיחזרתי הודעות וגלתי הודעות מהלילה מבחורה הוא היה בהלם ואז התחיל לספר לי שזו בחורה במצאטט ושזה התחיל לפני שביקשתי להפסיק בפעם השניה ושזו בחורה מסכנה שעברה אונס והגרוש שלה בכלא ומאיים לקחת לה את הילד כשישתחרר סיפורים בלי סוף ומה שזה גם עבר לטלפון הפרטי היא הייתה מסמסת לו והוא היה חוזר אליה כמובן שאנחנו עוד ביחד ומאז אין לי חיים כל הזמן חושדת בו לא מאמינה בעצמי האהבה שלי אליו כבר לא מה שהייתה מה עושים איך אני יוצאת מזה אני בדיכאון נמאס לי לחשוב כל הזמן מה אמר לה ואיך הסתיר מימיני זקוקה לעצה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה באמון איך מתגברים
אילנית15/05/2013היי איתי זה בדיוק מה שלא רצתי שבעלי יעשה ידבר עם נשים זרות ועוד במייל פרטי
אנחנו כאן כדי לדבר
אמרת שהסיפור שלי דומה לשלך תעלה את שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששכר
אילנית15/05/2013יששכר תודה לצערי בעלי לא יהיה מוכן לבוא ליעוץ הוא טוען שאני חופרת בנושא ולא עוזבת בגלל זה כל כך כואב לי הוא חושב שאפשר פשוט לשים את זה בצד כאילו לא היה אולי הוא צודק והבעיה אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנית מקווה שעוד תחזרי לקרוא
לירי16/05/2013ליפני שאתיחס לבעיה שלך ברצוני לומר שהפורום הזה נועד לתת מענה לאנשים באשר הם עם בעיית זוגיות זו או אחרת היתפלאתי לקרוא את התשובות של קודמיי אחד מפרסם דואר שני מנסה ללכוד לקוחה חדשה לעסק שלו
אנשים מי שרוצה לעזור מוקדשת לו הבמה הזו מי שמחפש קלייינטים שיפרסם את עצמו בדרכים המקובלות
אילנית היקרה קראתי את מה שכתבת בכדי לענות לך אני אשאל מספר שאלות שגם יבהירו לי את המצב בו את שרויה וגם יעזרו לך לדעת היכן את עומדת
ראשית האם בעלך ממשיך בסורו שזה אומר מצוטט נעלם מהבית כמו שציינת לוקח את הפון לכל מקום
כמו כן איך הקשר הזוגי בנייכם בימים אלה הן מבחינה מילולית והן מבחינה מינית
אתם בנתק חיים יחד
ושאלה אחרונה מה הבעל עושה כדי לבנות את האמון בחזרה
תהיי חזקה לאחר שתעני אני אנסה לתת לך מענה יעיל למצבך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירי
אילנית16/05/2013תודה על ההתענינות
בעלי כבר לא מצואטט עד כמה שידוע לי והפלאפון נמצא זמין לי היחסים בנינו טובים גם הסקס הבעיה אצלי שאני לא מצליחה לשכוח את מה שהיה כותב ואמר ובחורה המצאט זה מציק לי ולא נותן לי מנוח כי אני אשה שבאמת משקיעה ואהבת יותר מידי וזה גם מה שהוא אומר שהוא מרגיש שאני אוהבת מעריצה אותו רק שמאז שגיליתי הכל אצלי שונה
איך אני יכלה באמת לסלוח קיים דבר כזה לסלוח על בגידה ועוד לאישה שלא מסתכלת לצד ורואה כל הזמן רק את בעלי מולי
אני באמת מנסה ולא מצליחה ומפחדת שבגלל שאני לא סולחת הנישואים שלנו יתפרקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית תחזקי את הזוגיות שלך תניעי
לירי23/05/2013אותה למקומות של ביחד תתקרבו יותר אני מאמינה מאיך שכתבת שיש בך המון אהבה וכאחת שנותנת אהבה את גם תקבלי חזרה
תתקדמי עם העבר אל תישכחי אותו אבל אל תתני לעבר לעצור אותך אלה ההיפך הוא הנכון העבר שלנו מחזק אותנו בהצלחה בזוגיות נפלאה ומאמינה שאכן זו תהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)