פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שרה
    10/10/2013

אני שבורה, ומעוניינת לכתוב את הסיפור שלי. תודה על האפשרות...
    אני כנראה עומדת לפני גילוי. היום עשיתי מעשה, וקבעתי פגישה עם חוקר פרטי לעוד מספר ימים. חסכתי תקופה די ארוכה מעט כסף ויש לי עכשיו לשלם על זה. מצד אחד, אני שמחה כי כנראה הכל יגמר עוד מעט. מצד שני, אני מפורקת. אני בשנות הארבעים, נשואה 20 שנה, יש לנו 4 ילדים. כולם עדיין בבית, הילד האחרון תינוק. הייתה אלימות מצדו מאז תחילת הנישואים. הייתה אלימות פיזית, שלאט הוחלפה באלימות נפשית, רגשית. שמעתי לא פעם האשמות, ירידות, מניפולציות רגשיות קשות עלי בפני הילדים. הייתה עדיין אלימות פיזית, אבל היא הייתה קלה יותר (דחיפות, משיכות.. לא מכות ממש.). כבר תקופה ארוכה אני חושבת שהוא בוגד. אין שום התייחסות מצדו אלי. הוא "לא סופר אותי ממטר" מה שנקרא. אני בודדה מאד מאד, אין לי עם מי לדבר, אין לי אף אחד לשתף, אני בוכה לבד, עצובה כל הזמן... זה לא מעניין אותו בכלל. הוא אומר שאני פסיכית, מטומטמת, חולת נפש. רציתי להתגרש ממנו בעבר (לפני 3 שנים) ופניתי לעו"ד, משפחה עזרה לי עם הכסף. הוא החזיר אותי עם כל מיני הבטחות, כשהגיע אליו תביעת הגירושין. אני מרגישה חלשה, לא שווה כלום, שאין לי שום ערך, שום כוחות. היום אזרתי כוחות ופניתי לחוקר הפרטי. אני חושבת שאני צודקת והוא בוגד בי. אם יהיו לי הוכחות, אני אנסה להתגרש שוב. מקווה שיהיה לי כוח.
    תודה על קריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• איך הגעת למצב הזה?

אiר
    10/10/2013

איך בכלל מגיעים לשפל אישי כזה?
    מה זה משנה אם הוא בוגד או לא? קומי תפרקי איתו ומהר.
    ובמקביל תשקמי את עצמך, את הביטחון שלך ותתחילי לחיות!
    עשי זאת כבר מחר בלי לתרץ תירוצים (עד שיהיה גט).
    עוד בהרמת היד הראשונה אי שם מאחור היית צריכה לברוח!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה

שרה
    11/10/2013

אור, אני חושבת שמגיעים למצב כזה כמו כל אשה שמופעל עליה כוח. יש אשה שמוכה פיזית בצורה קשה, היא חוטפת כל הזמן ובאלימות לא נסבלת, והיא בכל זאת נשארת. למה? זו אותה שאלה. אני יכולה לנסות לענות שנשארתי כי פחדתי. פחדתי לשנות משהו. ולא היה לי כוח מולו. הוא שכנע ומשכנע גם כיום, שהוא הכי בסדר בעולם, ואני זו שלא בסדר. אני מאמינה בזה, כי כשאומרים לך משהו שוב ושוב ושוב ושוב במשך 20 שנים - את מתחילה בסוף להאמין בזה, ולומר לעצמך שזה נכון. ובאו גם הילדים... 4. ועם השנים את מתרגלת לחיים האלה. ולבית שלך. ולשגרה שלך. ומדי פעם הוא זורק לך משהו טוב, איזו התנהגות יפה, חיוך, או קצת חיבה. ואת נשארת. ואת מתחילה לאט לשכוח (או להדחיק) את האלימות והמכות שהיו. ואת אומרת לעצמך שוב ושוב שיהיה בסדר, ואת מתגברת, ואת חזקה, ואת עושה את הכל, ושומרת על המשפחה שלך.
    ככה מגיעים למצב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק

שרה
    11/10/2013

רק רציתי להוסיף שלדעתי כבר אין תקווה, ואני לא מחפשת עידוד להגיע לטיפול. אני עומדת לפני משהו קשה, ואני יודעת את זה. תקוות לשיפור ביחסים כבר אין. הוא רואה אותי כאיזה מן משהו מיותר ומזיק בחיים שלו וככה הוא מתייחס אלי. כל מה שאני רוצה זה כבר להתחיל תהליך של פרידה, ולהיות מספיק חזקה כדי לגמור אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק - תגובה

יששכר רוטרי
    11/10/2013

היי שרה,
    אני מטפל זוגי אך איני מציע לך טיפול!
    תעזבי את החוקר!
    ! פתחי תיק גרושין, ואז כשהוא יבוא לברר...אל תוותרי לו כמו בפעם האחרונה. תלכי על זה עד הסוף....
    כאשר את תדעי לשמור על כבודך גם הוא ילמד לשמור עליו.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה

דני
    03/11/2014

שלום לך,

לא ברור לעם כל מה שכתבת על מה שאת עוברת למה את צריכה להשקיע בחוקר פרטי עשרות אלפי שקלים?? לא חבל על הכסף?
    מספיק מה שכתבת כדי לקום ולהתגרש!
    מי הוא בכלל שגורם לך עוול שכזה?
    למה זה מגיע לך?
    מנחסיון אני לא ממש בעד גירושים אבל אם המצב כל כך גרוע למה להישאר??
    כלכלית אין לך ממה לדאוג!
    כל מה שיש לכם את זכאית לקבל 50%!
    בנוסף הוא יצטרך לשלם לך דמי מזונות גבוהים כמו גם דמי מדור.
    תאמיני לי הוא יהיה במיץ של הזבל דקה אחרי הגירושים!
    בהבטחה!
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יודעת...

אiר
    11/10/2013

פעם לא היה אינטרנט, לא. היתה מודעות. נשים לא ידעו כלום ומה שהבעל הכוחני צייר להן והאכיל הן בלעו בהשלמה.
    בשנים האחרונות יש פורומים וים של מידע ומקומות המאפשרים לשאול בצורה אנונימית ולהתייעץ.
    למי חיכית? מתי מגיע ברגע שאומרים די עד כאן? בסתירה הראשונה או בשיקום אי שם אחרי שהפעם ממש הרגזת אותו?
    את מתארת מצב שבו רוב הזמן היה רע ולעיתים רחוקות היה נחמד ואני אומר לך שגם אם היה מקסים מדהים ופעם אחת יש איזו סתירה או דחיפה גם אז להעיףף.
    איך אתן משלימות עם העובדה שהאדם שאמור לגונן ולתמוך מרים יד ומכה?
    בסדר משפחה, ילדים, כלכלה אבל רגע... את אישה מוכה! את מדברת על בגידה?? זה מה ששבר אותך? שאת שק החבטות שלו זה לא מספיק כדי לברוח?
    טוב היה מה זה משנה העיקר שהתעוררת. עכשיו בלי סיסמאות והצהרות, רק מעשים.
    כמו קטר שנכנס לתנופה וכלום לא יעצור אותו.
    תשקיעי כסף בגירושין לא בחוקר. אגב היום אם יש לו טלפון חכם הכל שם ונגיש באמצעים כמעט אפסיים רק צריך טיפה הדרכה והכל תדעי.
    תתחילי לעבוד ולא רק במישור המעשי ביצועי. גם בזה הנפשי.
    תלכי למראה תביטי בעצמך ותגידי את שווה יותר מזה. מגיע לי להיות מאושרת.
    וכשתהיי בבוא הזמן מאחורי כל זה תגידי לעצמך למה לא עשיתי זאת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווו

חנית
    22/04/2015

שרה גם אני בשנות ה40 לחיי אני קוראת את הסיפור שלך ורואה את עצמי עכשיו המצב יותר קשה יש מאהבת אומנם לא מגיעה לקרסולים שלי אבל הוא מאוהב בה ואני לא מעניינת אותו אני עקבתי אחריו גם לי הבטיח עולם ומלואו עכשיו הוא שוב איתה פעם ירד עלי כי הייתי שמנה עכשיו יורד עלי כי אני יותר מדי רזה תביני אנחנו שוות המון הם חא רואים את זה למה לא מגיע לנו מישהונשיואהב אותנו כמו שאנחנו לנו לא מגיע חיבוק ליטוף איזה אס אם אס בבוקר לקום עם חיוך מגיע לנו אני גם מפחדת להתגרש הבן שלי בן 23 אמר לי אמא ממה את מפחדת אמרתי לו להישאר לבד אז הוא אמר לי 6עכשיו את לא לבד הוא צודק אנחנו נמצאים במערכת יחסים הרסנית שמגמדת אותו קומי וזרקי אות לכול הרוחות זה מה שאני מתכוונת לעשות ישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה

חנית
    31/10/2014

אני מבינה אותך שרה גם אני במצב דומה גם אותי משפלים והופכים את הקערה על פיה תמיד אני אשמה כול דבר קרה בגללי אם הוא בגד זה בגללי רבים אני אשמה והכי מצחיק שהוא אומר לי שאני אני הרסתי את הבית הלוואי והיה לי האומץ לקום וללכת ולמצוא זוגיות הפחד שלי שאני לא אמצא או כמו שהוא אומר לי מי ילך איתך ראית את עצמך לאחרונה ואני נראית עכדיו יפה מאוד ירדתי כבר 13 קילו אז אני מזדהה איתך מילה במילה ויודעת בדיוק איך את מרגישה אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

דני
    03/11/2014

שלום לך,
    לא מצליח להבין נשים כמותכן החיות בהשפלה יום יומית מהגבר שאמור לשאת אתכן על כפיים??
    למה לחיות במצב כזה עם בעל שהוא המיץ של הזבל,סליחה מראש על ההתבטאות.
    באיזו זכות הוא יכול להטיח בפנייך כאלו עלבונות?
    מה גם שנראה לי שהוא ממש לא בראד פיט.
    לא אשקר ונכון הוא שבחוץ קיים שוק בשר אבל זה תלוי אך ורק בך איך תנהלי את חייך ביום שאחרי.
    תזרקי אותו לכל הרוחות, קחי לו חצי מהרכוש, שישלם מזונות כמו גדול ודמי מדור. תאמיני לי תעשי ממנו פורפרה ואחר כך נראה אותו גיבור גדול. זו השיטה הבזויה שלהם, להשפיל אתכן ואתן נותנות לזה יד בהסכמה שבשתיקה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים צריך לפרק.

Dona
    11/10/2013

ולפי מה שכתבת את כבר קבלת החלטה (בצדק).
    אם הגעת למצבם הנוכחי (הוא הביא אותך או איפשר לזה לקרות), אל תחשבי פעמיים. תעזבי אותו. והפעם אל תתני לו לעבוד עליך. אף אישה לא צריכה להיות במצבך.
    תפני לעו״ד טוב. בררי את מצבו הכלכלי (חסכונות, נכסים, הכנסות שהוא לא מיידע אותך), עם איש מקצוע (תתיעצי בעו״ד והוא ינחה אותך).
    במידה והעו״ד יחשוב שראיות לגבי בגידה מצידו יעזרו לך במהלך הגירושין תפני לחוקר פרטי. אם לא , חבל על הכסף.
    המטרה שלך צריכה להיות גירושין בצורה החלקה והמהירה ביותר והבטחת חלקך וחלק
    ילדיך מבחינה כלכלית. לשם תפני את כל משאביך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרה
    13/10/2013

אני מודה בכנות ומכל הלב לכל מי שענה לי. תודה לכם/ן! אני רק רוצה להבהיר משהו לגבי החוקר הפרטי: זו פעם ראשונה בחיים שלי בזוגיות הזו (שהיא היחידה שהייתה לי) שאני מעזה לעשות משהו. מעשה כלשהו. זו פעם ראשונה שיש לי אומץ בכלל למשהו, ולא רק להתחבא ולהשפיל עיניים. חשוב לי כן לעשות את המהלך הזה של החוקר. ולקבל את הסטירה. לקבל ולראות בעיניים שלי שמה שחשבתי זה נכון. לראות אותו בזמן אמיתי בוגד בי, שם אותי ללעג, נותן למישהי אחרת את מה שהוא מונע ממני כל כך כל כך הרבה שנים... אני רוצה לראות את זה, רוצה לחוות את זה. ולהרגיש שמפה כבר באמת אין שום דרך חזרה. ואז אולי להתחיל לבנות משהו מחדש. מהתחתית של התחתית. אני היום מרשה לעצמי סוף סוף לכאוב. זה דבר שאף פעם לא הרשיתי לעצמי. תמיד הייתי שם בשביל אחרים. אפילו אתמול, הוא ניסה לפייס אותי (הוא מרגיש כבר כמה ימים... אני קרה אליו) אז הוא אמר לי: "אני יודע שבסך הכל יש לך לב טוב..."
    לב טוב... לזו שהוא נשוי לה כבר 20 שנה, ו - 4 ילדים. לב טוב. זהו. לא יותר. לב טוב.
    הוא לא מתאר לעצמו שאשלח אחריו חוקר פרטי. לא מתאר לעצמו שאעשה מהלך. הרי יש לי "לב טוב..." ואין לי כסף...
    וכך אפשר להמשיך ולעבוד עלי ולהשאיר אותי איפה שאני בלי שאתנגד או אעשה מעשה. כי יש לי "לב טוב"...

בבקשה אל תשפטו אותי.

שרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נשפוט ואף יש בזה הגיון כלשהו

אiר
    13/10/2013

אישית אשמח אם תעדכני מה קרה, ולאן פנו הדברים.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

שרה
    13/10/2013

תודה רבה לך. אני מרגישה שאת צעירה ממני בשנים רבות... אני בת 43.
    נפגשתי היום עם החוקר. סגרנו. הכסף שחשבתי, אני לא בטוחה שיספיק לי. נראה כבר מה אני אעשה. נתתי לו מקדמה יפה. נשאר לי עוד קצת בחשבון. הוא הבין מאד, והיה ממש בסדר, כשסיפרתי לו את כל הסיפור. אני מקווה שזה לא יקח הרבה זמן. הוא יתחיל את המעקב ממש בקרוב. אני שבורה. ממש מרגישה הרוסה. כמו סמרטוט. את השנים הכי יפות שלי נתתי בשביל האיש הזה, שדורך ודרך עלי כבר שנים רבות. אני במצב נפשי לא טוב עכשיו, אני יודעת את זה. אין לי שום תמיכה, אין לי אף אחד לשתף. אני הכי בודדה בעולם. תודה לך שאת כאן. זה הרבה מאד בשבילי. בעלי צוחק עלי כשאני מראה את הכאב שלי (בוכה, עצובה). הוא אומר לי: "זה בחירה שלך לחיות ככה". וצוחק מחייך.
    שרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא צריכה את החוקר

ניב גד
    13/10/2013

אני באמת מקווה שדברים יסתדרו לך. זה נשמע רע מכדי להיות אמיתי.
    לגבי עניין החוקר: למרות שכבר עשית צעדים בעניין, את לא באמת צריכה את זה. גם אם יתברר שבעלך בגד בך, זה לא ייתן לך שום יתרון בעת הגירושין (אם וכאשר), לא בבי"ד אזרחי ולא בבי"ד רבני. החוקר מטרתו אחת - להראות *לך* את המציאות שלא הכרת. מהבנתי את הדברים, אין צורך בכך, ולפיכך חבל על כספך.
    מאחל לך שהדברים יסתדרו לך, ושתמצאי את הזוגיות שלה את ראוייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה

אiר
    13/10/2013

ככה זה שנוח לנו לדמיין ולהתחבר למה שמרגיש לנו נכון, בטוח או סתם בגלל השם.
    אבל אני גבר וגם בן גילך ומן הראוי היה לומר את זה (:
    כולנו מדי פעם זקוקים לאוזן קשבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרה
    16/10/2013

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה רגשית בקשר זוגי
    מיכל
    08/10/2013

שלום רב,

מבקשת לשאול אם תתכן פגיעה רגשית מתמשכת בקשר זוגי ללא אלימות פיזית ונפשית?
    במידה וכן אודה לכם אם תפרטו את ביטוייה של פגיעה כזו.

בתודה על יעוצכם,מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה רגשית בקשר זוגי

הוספת תגובה

• פגיעה רגשית בקשר זוגי - תגובה

יששכר רוטרי
    09/10/2013

שלום מיכל,
    אנא צייני בבקשה בפנייתך הבאה, מה היא הפגיעה הרגשית שאת מציינת במכתבך, ותארי לי את הקשר הזוגי שלך, על הטוב ועל הרע שבו, כך שאוכל להבין את הפגיעה שאת מתארת. או אז אוכל להשיב לך באופן מפורט כבקשתך.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות לזוגיות ולאהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליששכר רוטרי

מיכל
    17/10/2013

שלום יששכר,
    אני נשואה 20 שנים ואם ל3 ילדים.לאורך השנים חוויתי מצד בעלי ומשפחתו יחס פוגע המתבטא בשקרים,הסתרות,חוסר הערכה,חוסר שיתוף פעולה,שתיקות,התעלמות ולבסוף גיליתי בגידות שנמשכו מס שנים .משפחתו השתמשה באמירות פוגעות כלפיי.אני ציפיתי שיגן עליי,יתמוך בי,יגבה אותי,יהיה שותף מלא ומעורב ריגשית בחיי המשפחה והנישואין.שתיקותיו הכעיסו אותי מאוד וגרמו לי לבטא חוסר שביעות רצון כלפיו,מרגישה שרדפתי אחריו שנים כדי לגייס אותו והפחד מפירוק המשפחה שיתק אותי.מרגישה מותשת,שבורה,מרומה ונבגדת.נזקקת לטיפול תרופתי להתמודד עם העומס הרגשי.
    כיום אני מתכננת טיפול פסיכולוגי מסודר ותביעה משפטית למימוש זכויותיי.
    האם לדעתך המקצועית חוויתי פגיעה רגשית מתמשכת.

בתודה,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט ישנה פגיעה רגשית אבל...

אiר
    18/10/2013

הרי איש לא יכול להתווכח עם העובדה שרגשותייך נפגעו וסבלת מההתנהגות שלו והחיים לצידו.
    אלא שמבחינה משפטית לעניות דעתי הלא נחשבת , יהיה קשה מאוד להציג זאת בצורה שתביא לך תועלת כלשהי במידה ולשם את מכוונת.
    תמיד יטען כנגדך - למה לא קמת ועשית מעשה? לא הלכת, לא שברת את הכלים וכן הלאה.
    אגב יש הבדל גדול בין פגיעה פסיבית כלפייך, כזו בה את נפגעת מהתנהלותו לבין כזו אקטיבית עלייך בה הוא רודה בך, מקלל אותך, מעליב, מכפיש וכן הלאה.
    קומי לכי משם המשיכי בחייך, מ את צריכה את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים?
    :)
    07/10/2013

שלום, שמי מאי אני בת 26 נשואה די טריה (שנה וחצי). כרגע אני בפני צומת בה חזרתי לבית הורי כדי לחשוב ולהחליט לאן אני הולכת ואיך אני ממשיכה. היום אני יכולה להגיד שמעולם לא ממש הסתדרנו.... אין בנינו טיפה של כבוד . אנחנו כל הזמן רבים הוא יורד עלי מקלל אותי הוא מתעלל בי נפשית. לאחר שהדברים האלה קורים אני לא נשארת חייבת אבל באמת שאני מרגישה שניסתי לעשות הכל כדי לשמור על חיי הנישואין האלה. הוא בנאדם שביתו ואישתנו אחרונים בסדר עדיפויות שלו בראש ובראדונה נמצאת עבודה ובשאר הזמן חברים ואלכוהול. מבחינת יחסי מין הוא לא נוגע בי הוא גורם לי להרגיש הכי עלובה ולא נחשקת בעולם על אף שאני נראית טוב ולא מפסיקים להתחיל איתי בחוץ ולפרגן לי. אין בנינו שום חום וכל מילי שלא לרוחו גוררת ריבים עצומים קללות השפלות ימים שלמים שלא מתקשרים. הוא בגישה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואני לא אמורה להביע דעה, להגביל או להעיר. "צריך פשוט לחיות את החיים. הוא משקר לי בכל דבר שלא נוח לו להודות. על אף ניסיונתו הרבות לשקם את הקשם כי בכל זאת לא רצינו לוותר כי אהבה יש אבל רק אהבה הוא לא היה שם. הוא ממדר אותי מחיו באופן טוטאלי מבחינה מקצועית לא משתף לא מתייעץ, גם כשבא הביתה מסוגר עם עצמו עם הטלפונים שלו עם המכשיר דלו מבחינה מינית כל היום מעדיף לצפות בפורנו מאשר לגעת באישתו שתמיד בסוף זה מלווה בהתנצלויות ואת צודקת ואני מתנצל ואני מבטיח להתחיל לתפקד כבעל וכגבר. על אף ששיקר לי כמה פעמים והבטיח לי ערמות דל הבטחות שווא בחרתי לתת בו אמון כל פעם מחדש. אבל יש לו איזה תסביך שהוא צריך לשמור על דמות מסוימת ומה שלא הולם אותה לא מספרים. השיא היה השבוע שהמקרר היה איק מאוכל אני הייתי בבית ואמרתי לו שצריך לעשות קניות הוא אומר בסדר נסתדר לא צריך להגזים חבל על הכסף בלה בלה בלה . לחבר הכי טוב שלו הייתה חינה והוא אמר שילך לבד כי חבל על הכסף אבל זה לא הפריע לי להשתכר עד כלות ולחזור במונית לבד ב150 שח. בנוסף מה ששבר את גב הגמל זה שהיה שבוע שעבר במסיבת רווקים ולפני זה שוחחנו הרבה על הקשר והחלטנו בפעם המיליון לדחת אותו למקום כחר. דיברנו על החוסר אמון והבטיח לי נשבע לי בי ובהוריו שיגיד לי תאמת מעכשיו ואמאתי לו שיעשה מה שיעשה שיאמר לי ולא יהפוך אותי לבדיחה של החברה שבעלה ליידה ילד טוב ומאחורי הגב עושה שטויות. נשבע לי והבטיח שיהיה אדר יהעה הוא לא יסתיר. אמר דלא נראה לו שזה יגע כי זה מנוגד לערכים שלנו ולכל הוויתנו. בסופו דל דבר חזר שאלתי אותו נו איך היה ? בסדר דוחה לא נראלי אלך לשם יותר אני עמגתי כדי שלחשפניות לא תהיה גישה אלי בכלל וכו וכו. אחרי עימות מעמיק ידעתי שהוא משקר הוצאתי ממנו חאחר יומייםשרקד איתן ויותר מפעם אחת. המחשבה הזאת א ששיקר לי במצח נחושה לאחר הבגידןת בטמון והבטחות שווא מוציא אותי מדעתי מבחינתי אינני יכולה לסמוך ולהאמים לאף מילה שיוצאת לו מהפה ו ב.

לקביעת תור
    סגירה
    איך מתמודדים?

הוספת תגובה

• המשך. סורי

:)
    07/10/2013

ב המחשבה שבעלי שלא נוגע בי . יש לו אישה פצצה בבית בחינם לא בשביל משהו כך אומרים כולם מסביבי הוא מעדיף לשבת ולשלם לבחורות כסף כדי שיגעו בו זה אוכל אותי זה לא העולם שממנו אני מגיעה ועד היום חשבתי שגם הוא. אני לא מסוגלת להכיל תמחשבה שישבו עליו בחורות ערומות ורקדו עליו ושהוא נגע בהן ושהוא שילם בשביל זה ולא פעם אחת אני לא רואה הבדל סין זה לבין חדירה!!!! והוא בא הביתה בלי להתבלבל ואומר לי גועל נפש איך אני מעריך אותך איזה אישה טובה אני לא הולך למקומות האלה יותר. בקיצור זה כבר היה יותר מידי בשבילי חזרתי לבית הורי הרגשתי שהזלזול הזה וכל מה שקורה הוא כבר יותר מידי בשבילי. ואני רוצה להתגרש אבל אןהבת ומפחדת אבל מבינה שהכל כבר רקוב וקשה והבנדם הזה כנראה לא בשבילי ולא בשביל נידואין ואלוהים עדי שניסתי הכל על חשבון הבריאות שלי והנפש הפצועה שלי. אודה לחיזןקים דעות ובכלל.... סליחה על החפירה ותודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו מה זה היה?

אiר
    07/10/2013

תקשיבי את מתארת מצב נורא.
    מה נסגר? אתם רק בתחילת הדרך וכבר זה ככה?
    אין מה לתקן פה זה טוטאל לוס הבן אדם עם בעיות ואת נתלית בחוסר אונים על משהו שלא יחזיק ורק ילך ויהיה גרוע יותר.
    תקשיבי כמה שזה קשה והרצון לתקן ולא להיכשל חזק, אני לא רואה את הבחור משתנה אפילו לרמת הסביר.
    מצטייר כילד שלא בגר ואוי לך אם תעשי ילדים במצב הזה דבר שיסבך את המצב.
    התייעצי אולי עם אנשי מקצוע נעמ״ת וכאלה שידריכו אותך אבל אללל תחשבי שהזמן יתקן את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני שיהיה מאוחר מ ידי....

לי
    09/10/2013

תגידי.. את רצינית???
    תתחפפי ומהר!!!!!!!!!!!!
    לא שופטת אותך או משהו אבל מה בדיוק את אוהבת בו???
    את זה שהוא מתעלל בך? או את ה"סקס" המדהים שיש לכם!!!
    מה קורה?? תתעוררי... מהר.. לפני שבטעות באיזה לילה של שכרות הוא עוד יכניס אותך להריון ויהיו ילדים בכל הסיפור..
    מתוקה את בתחילת הדרך.. את צריכה להיות בירח דבש עכשיו.... מה יהיה עוד 10 שנים??
    הצעה שלי!!! מהר להתגרש!!! בלי משחקים לחתוך וזהו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה במגזר הערבי
    יוסי
    02/10/2013

שלום,
    אני נשוי מזה 10 שנים + ילדה, אנחנו מאושרים ואוהבים ומיום ליום הקשר ביננו משתפר ומתחזק.
    לאחרונה היא סיפרה לי שלפני החתונה הייתה בקשר עם בחור רוסי, הייתה שם אהבה גדולה והם היו זוג לכל דבר ונהגו לקיים יחסי מין.
    זה היה כרעם ביום בהיר, מאז שסיפרה לי על כך עולמי התהפך, נכון שהקשר היה לפני שהכרתי אותה ולפני שהתחתנו.
    אבל היא לא סיפרה לי א האמת ותיארה באופן מדוייק את מערכת היחסים ביניהם.
    נוסף על כך, שקשר זה לא מקובל בחברה ובדת שלנו, זוהי פגיעה חמורה בערכי המשפחה והדת.

מה שמפריע לי זה בעצם שהיא שיקרה לי- לא אמרה לי את האמת והמשיכה לשקר עד לפני שבועיים, ששאלתי אותה למה לא סיפרת לי היא ענתה שלא רצתה שאני אקח את הרגליים שלי ואברח.
    נקודה נוספת, בתקופת האירוסין היא סיפרה לי שהיא עברה אונס(כנראה סיפור כיסוי על איבוד הבתולין שחה בעקבות הקשר עם הבחור הרוסי).
    מצד אחד אני לא רוצה להרוס את הקשר, אנחנו נמצאים בתקופה מצויינת בקשר ביננו ויד גם עניין הילדה שלנו.
    מצד שני אני מרגיש מנוצל, נבגד, פראייר ואני חושד גם שיכול שהקשר ביניהם המשיך בתקופה שהיינו מאורסים (חצי שנה), לפי התיאור שלה הייתה שם אהבה גדולה והיא רואה בו דמות שהשפיעה על חייה.
    כיום היא לא מתחרטת על הקשר הזה, אבל כן מתחרת על מה שעתה " עשיתי דברים איומים שאני רוצה לשכוח אותם".
    היא אומרת שהיא אוהבת אותי ושמאז הנישאין היא לא בגדה בי ושיא רוצה להמשיך לחיות איתי.
    אני לא יודע מה לעשות..... אשמח לשמע את דעתכם
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה במגזר הערבי

הוספת תגובה

• במגזר הערבי

דני
    02/10/2013

שלום לך,

עזוב אחי שטויות, אצלנו הנשים חוות עשרות גברים לפני שמתחתנות, אל תהיה קשה איתה. העובדה שהתחתנה איתך ואוהבת אותך, יש לכם ילדה משותפת וחיי המשפחה זה מה שחשוב.

נכון שאצלכם במגזר זה קצת יותר בעייתי אבל אנחנו בתקופה אחרת.

תמשיך בחיים הטובים שהיו לכם, זה מה שחשוב.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשכח לגמרי מהעבר יש בינכם אהבה וכך זה ימשיך

טל
    25/10/2013

תשכח לגמרי מהעבר, מאז הנישואים שלכם היא לא בגדה, ומה שהיה לפני כן לא משמעותי, יש בינכם אהבה גדולה וכך זה ימשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה.
    נעה
    01/10/2013

שלום.. עברתי לפני חצי שנה בדיוק פרידה מאוד כואבת, שיברון לב שלא משחרר ממני. זו פעם ראשונה שאני מדברת על הנושא הבא כיוון שאני מרגישה כי הוא משתלט לי על החיים. היה לי בן זוג שנה וחצי, לא חבר ראשון, אך אהבה ראשונה..אהבה שהייתי מוכנה לוותר על הכל בשבילה אהבה שסינוורה אותי שנטשתי הכל מסביב כי רק הוא היה חשוב לי, הוא היה מרכז חיי.. בחודש האחרון למערכת יחיסם שלנו התחלנו לריב המון. תמיד השלמנו אחרי כל ריב והמשכנו לאהוב כמו משוגעים, עד ש.. ריב אחד הוא החליט לסיים הכל. יום אחד אהבנו וביום למחרת הואסיים את הקשר כאילו מעולם לא היה. לא שמעתי ממנו ולא ראיתי אותו מאז. הייתי שבורת לב והיה לי קשה לחזור לעצמי.. מאז קרו לי דברים שברצוני לציין: כחודש לאחר שנפרדנו הכרתי בחור ונכנסתי למערכת יחסים איתו עד עכשיו )נמשכת כבר 5 חודשים) נכנסתי למערכת יחסים הזו פגועה ולא מפסיקה לדבר על מה שהוא עולל לי..נכנסתי למערכת יחסים הזו מבלי להרגיש באמת שאני מתאהבת או אוהבת את הבחוא..פחדתי מאוד להשאר לבד. אני חושבת שהוא מאוד אוהב אותי אבל תמיד עולה בי המחשבה שהוא הולך לסיים את הקשר. שהוא יהיה זה שיסיים את הקשר. כל פעם לפחות פעם בשבוע אני מרגישה שהוא מתרחק ממני ושהוא "לא כמובהתחלה" ואני כל הזמן מטיחה בו את זה ורבה איתו על זה שהוא "לא מספיק מתייחס או מתקשר" והוא כל פעם מחדש אומר לי כמה הןא אוהב אותי וכמה אני טועה. דבר נוסף: במשך כל ה5 חודשים שלנו יחד אני חולמת לפחות 4 פעמים בשבוע שהוא עוזב אותי או שאני נפרדת ממנו בבכי והוא שלן עם ההחלטה שלי בחיוך. החלומות האלה גורמים לי לקום שוב להרגשה הזאת ש"הוא לא באמת אוהב אותי".
    דבר אחרון והכי חשוב: מאז השברון לב שחוויתי היחסים עם אמי השתנו מקצה לקצ. או שלפחות כך אני רואה זאת. היינו יושבות כמה פעמים ביום והייתי שופכת את לבי בפנייה..היא הייתה מייעצת לי ומדברת איתי ואפילו עזרה לי לעבור את השברון לב הזה בחיים. בזמן האחרון ב5 חודשים האחרונים אני מרגישה שאין לה עניין בי כבר שאני כבר לא יכולה לפתוח את לבי בפניה שהתרחקנו מאוד וזה הוביל כבר לאפליה ביני לבין אחיי. אני מרגישה שהיא מעדיפה אותם על פני ושאני הדבר האחרון קמעניין אותה. מרגישה שהיא שכחה אותי מאחור... אני מרגישה את זה גם כלפי שני אחיי הגדולים (אנו 2 בנות ובן) אני מרגישה "מחוץ למעגל" שהם מנדים אותי וכבר לא משתפים אותי בחייהם. שממש התנתק הקשר, ומרגישה את זה גם כלפי חברות שלי..ממיותר לציין שאני מאשימה את הבחור ששבר לי את הלב בכל מה שאני מרגישה ושהבטחון העצמי שלי יירוד מאוד! אני בת 23 מרגישה שאיבדתי את עצמי ואת הסובבים אותי ואני מנסה להבין מה עובר עליי. נמאס לי להטיח באנשים שקרוביפ אליי וחשובים לי שהם "לא אוהבים אותי ואני כלום בשבילם". מדוע קשה לי לסמוך עליהם שהם באמת אוהבים אותי ושבאמת אכפת להם ממני? אני מתסכלת את אמי בכל ההטחות האלו.. בבקשה אני צריכה עזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה.

הוספת תגובה

• אתמול גיליתי
    אנונימית
    01/10/2013

שלום לכולם,
    אני כותבת בלב כל כך כבד. מרגישה שאני חייבת לפרוק.
    אתמול גיליתי (לגמרי בטעות דרך אגב) שלבעלי היה רומן וירטואלי במשך שנתיים עם מספר נשים.
    הוא אומר שמעולם לא עשה איתן שום דבר בפועל, אני לכו תדעו.....
    אלה נשים שהוא מכיר גם מחוץ לפייסבוק.
    ההתכבתות הייתה מאוד סקסית, הוא לא הפסיק להזמין כל אחת ואחת מהן לדרינק.
    אני מרגישה כל כך טיפשה... איך במשך שנתיים (אחרי שהבת שלנו נולדה), ביקשתי ממנו שנצא יותר ונבלה יותר ואולי נשקיע קצת יותר גם במיניות בינינו...הוא כבר ויתר על זה מזמן.
    אנחנו ביחד סה"כ 5 שנים מתוכן 4 נשואים.
    אני לא יודעת מה לעשות או איך בכלל להסתכל עליו.
    אני לא מרגישה כעס או שנאה ואולי סתם פשוט אפתית כלפיו.
    אשמח לקבל תמיכה, אולי עצה טובה, אולי מישהי שחוותה משהו דומה ואיך היא התמודדה.
    תודה מראש על ההקשבה.

לקביעת תור
    סגירה
    אתמול גיליתי

הוספת תגובה

• מקרה מוזר
    אחת
    30/09/2013

כשאני עומדת עם בעלי לשוחח עם חברו. חברו מדבר ומתייחס ומביט רק אליו כאילו הייתי אויר ולא שקרה משהו בינינו, וכשבעלי לא נוכח במקום, פתאום הוא "מכיר" אותי. קרה מקרה שהוזמנו למסיבה בגינת חברים בשעות הערב המאוחרות. הייתי שקועה בלהקשיב לדברי חברתי. עמדנו ככה בצד. המקום היה הומה באדם. בעלי כל הזמן היה צמוד אלי עד לקטע הזה. פתאום הרגשתי שמישהו עומד מאחורי, צמוד אלי, וזרועי שעונה על החזה והבטן שלו, והייתי משוכנעת שזה בעלי ולא ייחסתי חשיבות. לקח כמה שניות, כשסובבתי לפתע את ראשי, קיבלתי שוק, וראיתי שזה חברו שהיה צמוד אלי. הרגשתי מבוכה, התרחקתי במהירות והראיתי לו פנים כועסות. אם כ"כ היה נעול לעמוד במקום שאני עומדת, יכל לבקש סליחה והייתי מפנה לו את המקום מדוע היה צריך להתנהג כך?!?!. אני בשוק מהתנהגותו,למדתי להבא, להיות יותר עירנית!!!!!!! . אני כועסת על עצמי שלא הסתובבתי בזמן!! .

לקביעת תור
    סגירה
    מקרה מוזר

הוספת תגובה

• פסחתם על שאלתי.

אחת
    02/10/2013

מדוע עושים סלקציה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים על כל השאלות???

אחת
    08/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים
    מילי
    28/09/2013

אני בת 40, עם ארבעה ילדים קטנים (הגדול בן 10).
    יחסיי עם בעלי גרועים. אין סקס ואין הבנה. המון ריבים והעלבות הדדיות.
    מזה מספר חודשים בעלי נעלם בלילות (הולך ומחמיר) לפאב השכונתי- לשחק פוקר.
    אני אכן פוגשת חברים שלו שמדברים על המשחק...
    יציאותיו בלילות מרחיקות אותו ממני מאוד . לא מסוגלת להסתכל בעיניו יותר. אני מניחה שאין מישהי שמעורבת, אך עדיין מרגישה נבגדת.
    התינוק עדיין קטן ומתעורר בלילות והוא מתנער מכך לחלוטין.
    בבקרים מתקשה לתפקד כך שהנטל על ארגון הילדים נופל עליי. במהלך היום משתדל להיות אב למופת לילדים- קונה להם, מפנק אותם, וכמובן- שומר על הפוזיציה של הטוב, לא קובע להם גבולות, הם אוהבים אותו ועליי כל הזמן כועסים כי אני קובעת המון גבולות (באין מישהו שיחלוק בזה איתי).
    היום בלילה חזר בארבע בבוקר... בהלך השבוע יוצא כשלוש ארבע פעמים...
    מה עושים?
    על סקס אין מה לדבר, אני כבר ממש סולדת מהנוכחות שלו...

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

• אולי לכי ליעוץ חינם מהקבליסטית יפה כהן

בר
    28/09/2013

אני מכירה חברה טובה שהמצב שלה היה דומה לשלך והיא הלכה ליעוץ וברכה אל הקבליסטית יפה כהן מבני ברק שהדריכה אותה מה לעשות, והיום די טוב לה, אז אולי לכי ליעוץ חינם מהקבליסטית יפה כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?

דני
    29/09/2013

שלום לך,

בעל מהמר כרוני זה אסון!!!

תציבי לו עובדה לפני שכל הכסף יילך לאבדון, או שהוא מפסיק עם ההימורים או שאת ברבנות!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    55555
    23/09/2013

שלום,

לאחר תקופה ארוכה של חשד, גיליתי כי אשתי בוגדת בי עם מישהו מהעבודה שלה.
    לאחר שעבר הזעם הראשוני, החלטתי כי אני מעוניין לשקם את הנישואין שלנו, וכך גם היא.
    רוב היום כל מה שרץ לי בראש זה לדעת את פרטי הבגידה, מה היה, כמה, איך ומתי ואילו היא רוצה להתמקד בעתיד.
    שאלתי היא האם יש סיכוי לשקם נישואים לאחר שמגלים בגידה, האם ניתן לשקם את היחסים והאמון בינינו, ואיך ניתן לדעת שהדבר לא יקרה בשנית?
    אבקש להתייעץ, במידת האפשר, עם מישהו/מישהי שעבר/עברה משבר דומה ועל דרכי ההתמודדות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    29/09/2013

שלום רב לך,
    אם כוונותיך לשיקום היחסים עם אישתך רציניות אל לך לנסות בכלל להכנס למה היה ואיך היה, מה בדיוק אתה רוצה לדעת?? האם נהנתה? באיזה תנוחות ?? מה זה בדיוק ייתן לך חוץ מזה שזה ייסר אותך ?

יהיה לך קשה עד כמעט בלתי אפשרי לחזור לשיגרת החיים עם אישתך באם תטחן את העבר, גם ככה זה קשה אז עזוב...שחרר.. תמשיך הלאה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה כואבת
    רוני
    19/09/2013

שלום,
    היה לי בן זוג שלוש שנים. שלוש שנים מדהימות שבהם כל המשפחה שלי אהבה אותו וכך גם המשפחה שלו איתי. היינו ממש קרובים ואפילו כבר בחרתי טבעת לאירוסין. לפני שבוע גיליתי שהוא בגד בי וכשהראתי לו את תוכן ההודעות שגיליתי בנייד שלו, המשפט ״התקפה זו ההגנה הכי טובה״- זה בדיוק מה שקרה כאן. הוא פשוט סילק אותי מהבית שלו לעיני אורחים שהיו, אמר לי שאם לא אסתלק מכאן עכשיו הוא יזמין לי משטרה. הוא גם הרים עליי יד ואף אמר לי שהוא שונא אותי ומתעב אותי וארור היום בו הוא הכיר אותי. הייתי ממש מדהימה איתו. זה בא לי כרעם ביום בהיר. אני כבר שבוע לא מפסיקה לבכות ולא רק על הבגידה, אלא בעיקר על מה שהיה אחרי. על היחס ועל ההשפלה. איך מתמודדים עם זה? איך אאמין בגבר אחרי ששלוש שנים כלל לא היו סימנים להתנהגות כזאת וביום אחד הכל התפוצץ? כואב לי מאוד..בעיקר כי היו לנו שלוש שנים מדהימות ותכנונים לחתונה בקרוב, טיסה לחול שכבר הזמנו וצימר שהזמנו יום למחרת. הכאב והדמעות בלתי נשלטות ולא מפסיקות. ההורים שלו מתקשרים אליי ומחזקים אותי. הם מתביישים בהתנהגות בנם ואף שלחו לי מעטפה עם 500₪ כי הם מרגישים לא נעים. איך מתמודדים וממשיכים הלאה?

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

רוני
    23/09/2013

ראשית, תגובתו הייתה כל כך קיצונית כי הוא היה בהלם מהגילוי על הפרידה. שנית, אין מצב בעולם שאני אחזור לגבר שהרים עליי יד. חיפשתי בנייד שלו את השיחות עם הידידה. אני לא מצליחה להתמודד עם זה ואין לי אמון בגברים.. אני שבורה ומרוסקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה - תגובה

יששכר רוטרי
    23/09/2013

שלום רוני,
    אכן, אני מסכים אתך שלא חוזרים לגבר מכה...
    אם כך, אל תתמודדי "עם זה" (כדבריך), צאי מזה!!
    לכן, אם את בטוחה שאינך חוזרת, אז היפרדי ממנו כפי שצריך!!
    אלא אם כן עדיין אינך משוכנעת סופית בכוונותיך.
    לגבי אמון בגברים זו אכן בעיה עבורך, כי ממש לא כל הגברים הם כאלו....ו
    לגבי הקושי שחווית, את תתגברי!
    את לא תהיי שבורה ומרוסקת....אני יכול להוציא אותך מזה... והרבה יותר מהר משאת חושבת.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה שניה- חייבת עצות
    היא
    16/09/2013

שלום,
    כתבתי כאן מזמן, הנה בקיצור. לפני כשנה גיליתי כי בעלי מנהל רומן למעלה משנתיים. היה כמובן פיצוץ גדול, קושי אדיר מבחינתי, סבל עצום בל יתואר, טיפול זוגי בעקבותיו השתנינו שנינו ושיפרנו את התקשורת. הדי הרומן נמצאים עדיין בליבי, אם כי אנו מנסים לחזור למסלול.
    לפני כחדשיים, כאשר היינו בתקופה טובה למדי, גיליתי שיש לו שוב קשר עם אותה אישה. מסתבר שהוא נפגש איתה כחודשיים כמעט מידי יום בבתי קפה, רק מדברים ללא שום מגע גופני ביניהם (ואל תשאלו איך אני יודעת. יודעת ב 100%). התעמתתי איתו והוא רק התנצל, בכה, על ארבע, רוצה ואוהב רק אותי, לא רוצה לפרק את המשפחה (3 ילדים) וכו'. אינו יודע להסביר מדוע עשה זאת כאשר ידע שעל כף המאזניים עומד איבוד המשפחה.
    אותי הוא כמובן החזיר לאותו תהליך כואב ואיום, להתמודדות חוזרת כאשר טרם עברתי את הבגידה הראשונה. הסבל אדיר. אני אוהבת אותו, לצערי, אך לא בטוחה מה לעשות.
    האם יש סיכוי שהאמון יחזור בעתיד? אני בספק.
    האם יבגוד שוב וכיצד אדע אם כן? הרי לא ניתן לנבא...
    מחפשת מכה חזקה וקשה לתת לו כך שידע שאין מצב לבגוד שוב באף אחת. פרידה זמנית עד שאחליט? קשה כלכלית ואני לוקחת סיכון שההחלטה לאחר מכן לא תישאר רק בידי.
    מה עושים? מה הכי כואב לגבר? במה לפגוע? מה יהיה הכי קשה לו?
    מבינה ששאלותיי לא פשוטות, אך אנא תשובותיכם בדחיפות, אני על כרעי תרנגולת, ממש מתמוטטת. אשמח לתשובות גם מגברים.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה שניה- חייבת עצות

הוספת תגובה

• קשר של שנתיים, גילוי, טיפול זוגי

Labeladona
    17/09/2013

וחזר אליה? (גם אם זה ללא קשר מיני) ?
    תפנימי, זה לא היה קשר סתמי. היתה שם אהבה.
    הוא בוכה ואינו יודע להסביר?
    אני אגיד לך למה. הוא בוכה כי אינו רוצה לאבד את עולמו(את/הילדים/התדמית/החברה) וזה לא שאינו יודע להסביר. הוא יודע טוב מאוד. אבל לא רוצה. כי תשובה אמיתי תפגע בך. והוא לא רוצה לפגוע. מה הוא כבר יכול להגיד ״יקירתי, אני אוהב אותה, אני חייב לפחות לראות אותה?״. הוא מעדיף לחסוך לך את הכאב.
    אוהבת אותו? אז או שתקחי אותו לסיבוב טיפולי נוסף (אולי הזמן יעשה את שלו, אולי הזעזוע הנוסף יעזור, אולי סוף סוף יפנים שהוא צריך לבחור ולא יכול להמשיך ולרקוד על שתי חתונות). תלוי כמה סבלנות (וכל סבל) יש לך.
    כמובן שיכולה גם לקבל את זה שהוא אוהב את שתיכן. לחיות עם הכאב או לנסות להשתחרר מהקונספט שאפשר לאהוב רק אדם אחד.
    ואולי תהיתי ישר בפניו והמכה הראשונה, ואחר כך השניה (ואולי עוד יהיו), יגמרו את אהבתך אליו ואז תעשי את החשבון שלך לאן רוצה לקחת את חייך (איתו או בלעדיו).
    אין נוסחת פלא. להחזיר אהבה שנמוגה. או לגדוע את אהבתו לאישה אחרת.
    גבר לרוב איננו יוזם גירושין (במיוחד אם יכול להנות מכל העולמות: הבטחון שהבית נותן והריגוש מהקשר האסור). האיום האמיתי (היחיד אני חושבת), זה גירושין.
    נכון שלוקחת סיכון באיום בגירושין (וכדאי לגשת לעו״ד להסדיר את העניין הכלכלי ומשמורת הילדים לכל מקרה) אבל אם אחרי האיום שלך ונקיטת צעדים ראשונים לגירושין. הוא יבחר באופציה הזאת (גירושין), סימן שלא היה מה להציל ושהוא אוהב את האישה השניה. במקרה זה טוב תעשי אם תשחררי.
    שאלת לגבי שיקום האמון בבן זוג שבגד (ועוד פעם שניה): יקירה, לעולם אחרי בגידה לא יהיה אותו אמון. זה יהיה אמון רופף, מצולק, חלקי. נכון, אפשר לחיות עם זה. להגיד לך שזה קל - לא יכולה. אבל החיים אינם גן של שושנים. (במיוחד עם בן זוג בוגדני).
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    29/09/2013

שלום לך,

תגישי תביעה לבית המשפט לענייני משפחה עם תביעה למזונות זמניים(תשתדלי שיהיו גבוהים..מאוד!) תאלצי אותו לעזוב את הבית, תראי כוונות רציניות ואמיתיות שאין מבחינתך כפרה ומחילה על מה שעשה...ככל הנראה תגובתך הקודמת לא הייתה מספיק אסרטיבית.. אם מדובר באישה נשואה תעשי לה בלאגן עם בעלה... אל תחששי זה הבית והמשפחה שלך על כף המאזניים..
    תאמיני לישזה יעבוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    מל
    01/09/2013

שלום. אני נשוי לאישה מדהימה ויש לנו ילד מתוק כבן חודשיים. זאת הפעם הראשונה שאני מדבר עם מישהו על הבעיה שלי, זה התחיל בערך לפני כשנתיים קצת אחרי שהתחתנו, אמרתי לעצמי שאני בר מזל ושהתחתנתי עם האישה המושלמת, בדיוק את האישה שחיפשתי מכל הבחינות, גם היופי וגם האופי. הכל היה בסדר עד שראיתי מישהי מושלמת כמוה. לפני כמעט שנתיים התחלתי ללמוד, בהתחלה לא ממש שמתי לב אליה. באחד מהמפגשים הראשונים נכנסתי לכיתה ודיברתי עם אחד הסטודנטים, בזמן הזה היא נעמדה ליד השולחן שלה ולאיזה כמה שניות המבטים שלנו נקשרו אחד בשני, לא הבנתי מה קורה אבל משהו התחיל באותו רגע, אם הזמן החלפנו מבטים למרות שרוב הזמן שלטתי בזה, היה ברור לי שהיא מסתכלת עלי, כשדיברנו אחד עם השני היה אפשר להרגיש את המתח באוויר, אני ראיתי את המבט בעיניים שלה, היא הייתה מושלמת ואני די בטוח שגם היא חשה במשהו שקורה אצלי, כשמישהי רוצה אותי, אני יודע את זה, אני והיא נסענו באותה תחבורה ציבורית בחזור והיינו מדברים על כל מיני דברים כמו לימודים ושאר דברים אחרים, אף פעם לא דיברנו על זה, אבל המתח היה באויר, היא מאוד ביישנית ולא מדברת עם אנשים כמעט, כשהייתי מדבר אליה היא הייתה משפילה מבטה מחייכת מעט ומדברת איתי לפעמים מסתכלת לי בעיניים תוך כדי הדיבור ואז משפילה מבטה שוב, לפעמים כשהייתי שותק ומתעלם ממנה היא הייתה באה אליי ומפתחת שיחה. היא עשתה עוד כמה דברים שגרמו לי להבין שהיא רוצה אותי, היא ידעה שהייתי נשוי. תמיד ציינתי את העובדה הזאת, היא הייתה שואלת אותי בהודעות לפעמים אם אני מגיע ללימודים היום, פעם אחת החסרתי והיא שלחה לי הודעה "למה לא באת?" היא אפילו הוציאה ממני מס' טלפון. אישתי ראתה את ההודעות האלה ושאלה למה היא שואלת אותי אם אני בא או לא ומדוע היא מבקשת ממני את מס' הטלפון שלי, אמרתי לה שהיא שואלת את כולם. יום אחרי שנולד לי הילד היא התכתבה איתי ושאלה מלא שאלות על הלידה ובסוף שאלה אם אני מתכוון להגיע למחרת ללימודים, אמרתי לה שאני לא בא כי אני בבית חולים עם אישתי. עכשיו אנחנו הגענו לשלבי הסיום בלימודים ויש לנו פחות מפגשים בחודש, אני מרגיש שאני משתגע שאני לא רואה אותה, אני לא מאופס בחיי אני לא מצליח להתרכז בלימודים, בחיי המשפחה, ובעבודה. איך אני מוחק את השיגעון הזה מהמוח שלי? איך אני ממשיך לחיות את החיים שלי מבלי לחלום עליה בלילה? אני מאוהב בה לחלוטין ואני יודע שהיא רוצה אותי. מצד שני אני קשור מאוד לאישתי ולא רוצה לוותר עליה, אנחנו נפש אחת. מה לעזעזל קרה לי? אני נגעל מעצמי כל פעם שהרגש הזה עולה בי! מה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה? חשוב לי לציין שמאז החתונה בגלל הרבה סיבות הקשר שלי ושל אישתי נהיה פחות ריגשי אלא יותר שיגרתי, אישתי הפכה ליותר אדישה כלפיי, יכול להיות שאני אשם בכך. האם העובדה שהשנייה מזכירה לי את אישתי מכמה בחינות יצרה את הבעיה? אני מצטער על ההודעה הארוכה שרשמתי, שנתיים שלמות שמרתי בלב, בבקשה עזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• צריכת שרותי מין בתשלום
    יוכי
    28/08/2013

שלום רב,

אבקש להתיעץ בפורום על ההשלכות הנפשיות של צריכת מין מזדמן ובפרט בתשלום
    לגבי הגבר שצורך.ההשלכות על בת הזוג ועל המשפחה כולה ידועות.אני מעוניינת
    מאוד לקבל את חוות דעת המומחים לגבי הגבר שצורך מין מזדמן.

בתודה על הענותכם

מיכל פיש

לקביעת תור
    סגירה
    צריכת שרותי מין בתשלום

הוספת תגובה

• שאלה
    אלמונית
    22/08/2013

אני ובעלי נשואים 3.5 שנים וגיליתי שהוא מנהל מערכת יחסים מחוץ לנישואים .
    אני מרוויחה 5000 שח בחודש. אני מעוניינת להתגרש אך מפחדת שהמזונות שאני אקבל עבור שני ילדיי ( 3ו- 7) יהיו נמוכים בגלל שבעלי שכיר ומרוויח בערך 6000 שח בחודש.
    האם המשכורת הנמוכה שלו תשפיע על גובה המזונות?
    לבעלי יש דירה אך היא רשומה על שם אביו בגלל כל מיני הסדרים שהמשפחה עשתה בינה לבין עצמה .
    בכל אופן הוא מקבל את כל דמי השכירות של הדירה.
    התייעצתי עם מס נשים גרושות ונאמר לי שאם אפשר יהיה להוכיח בבימש שהדירה שייכת לו דמי השכירות יחשבו לחלק מהכנסה שלו ודמי המזונות יהיו גבוהים יותר.
    האם זה נכון? ולאיזה עו"ד כדאי לי לפנות.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בעל בוגד

דני
    22/08/2013

שלום לך,

היום המינימום שתקבלי דמי מזונות עבור כל ילד זה 1,500 ש"ח. בנוסף שליש עד כדי חצי מדמי שכירות(דמי מדור), כך שאם נחשב בפשטות 3,000 ש"ח מזונות עבור שני הילדים ובנוסף כ- 1500 ש"ח עבור דמי מדור. סה"כ כ- 4,500 ש"ח. בנוסף למשכורתך תגיעי לסכום יפה בו תוכלי לכלכל את חייך בצורה טובה, והיה ותתחילי זוגיות חדשה ברור הוא שזה גם יקל עלייך כלכלית. השיקול הכלכלי לא צריך להיות מבחינתך פקטור באם להישאר עם בעל הבוגד בך מבלי להתחשב במחוייבות שלו כלפייך וברגשותייך. מגיע לך ולכולן קצת יותר..

אציין כי בית המשפט לענייני משפחה כמעט ולא מתחשב בשכר שבעלך מרוויח מה גם שיש לו דמי שכירות מהדירה שברשותו.

לכי על זה אל תפחדי!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    רוית
    20/08/2013

שלום
    אני נשואה כמעט 20 שנה ולנו 4 ילדים מתוכם 2 בוגרים.
    במשך חיי הנישואים היו לבעלי לא מעט מעידות ומצאתי שהוא בקשר עם חברות שהיו לו בעבר לפני הנישואים.
    לפני כחודשיים מצאתי שהוא נכנס לאתרי היכרויות לצרכי סקס ופתח שם כרטיס. דברתי אתו על כך ורבנו והוא טען שסתם סיקרן אותו לדעת מה יש באתר והוא בחיים לא יפגש עם בחורה שהוא לא מכיר. שאלתי אז מדוע אתה נכנס והוא טען שזה סתם מתוך סקרנות.
    הוא הבטיח והתחנן שאסלח לו ושהוא מפסיק.
    מאז הוא מקפיד למחוק את ההיסטורית גלישה וגם מוחק הודעות מתוך מכשיר הטלפון הנייד שלו.
    אני יודעת שהוא ממשיך בסודיות מוחלטת להכנס לאתרים וליצור קשר עם חברה שהיתה לו בעבר.
    כיצד עלי לפעול האם להתגרש? אני פגועה מאד וחסרת אונים.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

יששכר רוטרי
    20/08/2013

היי רווית
    ברור שאת פגועה, כי בעלך אינו ישר עימך, וברור לחלוטין שיש בעיה חריפה בזוגיות שלכם. בשלב זה אני מייעץ לך לא להתגרש!!
    יתכן שניתן לפתור את הבעיה לטובת שניכם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

רוית
    21/08/2013

שלום יששכר
    הענין הוא שכל פעם שהתעמתתי אתו ועליתי על המעשים שלו לעולם הוא לא מודה ותמיד טוען שכל עוד לא ראיתי אותו עם אשה אחרת זה לא נקרא שהוא בוגד בי.
    שקלתי לשכור חוקר פרטי כדי להוכיח אותו על השקרים שלו.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל בוגד

דני
    22/08/2013

שלום לך,

ייתכן שתגובתך הראשונית הייתה פשרנית מדי ולא מספיק חדה, לטעמי היית חייבת להפוך לו את כל העולם,ליצור מצג גם אם לא היית מתכוונת לכך ברצינות שאת מתגרשת, שאינך מוכנה לקבל את ההסברים המפוקפקים שלו, ואיך היה נראה לו אם היית מנהלת התכתבויות כאלו ואחרות עם גברים מתוך "סקרנות"..

ברגע שבעלך מוחק היסטוריה, מוחק הודעות טקסט הוא עדיין מפלרטט בזה לי אין ספק ובטוחני שגם לך..

במקומך(למרות ששום דבר לא מצדיק את מעשיו) הייתי מפשפש קצת ביחסים בינכם, האם אתם מספיק פתוחים אחת כלפי השני? האם את מודעת ובכלל מתעניינת בחשקים,בפנטזיות וברצונות שלו?... ייתכן כי הבריחה שלו למקומות אחרים נובעת מכך שהתקשורת המינית ובכלל בינכם בלשון המעטה לא טובה..

פתרונות: תבהירי לבעלך הבהר היטב כי את יודעת ואין טעם שינסה אפילו להכחיש שהוא עדיין משקר ובוגד באמונך וכי ברגע שתתפסי אותו יהיו לכך השלכות מרחיקות לכת.. בנוסף תנסי להבין ממנו מה בדיוק מסקרן אותו שם ומה בדיוק מעורר אותו מינית...תבקשי אפילו להצטרף לגלישה באתרים..תראי שגם אותך זה מעניין וגם בך מעורר משהו..
    ייתכן והשנים עשו את שלהם ונכנסתם לרוטינה של שיגרה רעה הפוגעת ביחסים בינכם,את משקיעה ומדחיקה את הדברים בעודך בעבודתך, בטיפול במשק הבית ובילדים, בעלך מוצא את סיפוקו במקומות וירטואליים או מציאותיים כאלה ואחרים.

עצתי לך ולנשים אחרות שבמצבך, תשתחררו!!! לדבר על סקס, לדבר על מה מעורר ומגרה, לעשות דברים קצת לא שיגרתיים הם אלו הדברים שהגברים מחפשים.. במידה ואין בבית הם מחפשים גורויים בחוץ..
    מקווה שעזרתי ולו במעט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

רוית
    26/08/2013

היי דני
    תודה על תגובתך.
    אתה צודק, יכול להיות שהשגרה היא זו שגרמה לו לחפש ריגושים במקומות אחרים.
    בעלי תמיד טוען שיחסי המין שלנו מהנים והוא מסופק אך אני יודעת שהתאבון המיני של בעלי גדול הוא מבחינתו היה רוצה כל יום לקיים יחסים... אולם אני עם כל המטלות של הבית והעבודה לפעמים מוצאת את עצמי נזרקת מעייפות בשעה מוקדמת ויכול להיות שזה מתסכל אותו.
    הבהרתי לו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שאני מתגרשת ממנו.
    ואמרתי לו שאני הולכת לפתוח תיק ברבנות ומבחינתי הוא חצה קו אדום.
    הוא התחנן על נפשו שלא אתגרש ממנו ואפילו בכה. הוא מודה שטעה בכך שגלש לאתרים אלו אך עדיין טוען שלא עשה כלום והכל היה סתם מתוך סקרנות ולא יותר.
    הוא מוכן לעשות הכל כדי להחזיר את היחסים שלנו לקדמותם.
    אני רוצה הפעם באמת לזעזע אותו ולגרום לו להבין שאני רצינית.
    מה לדעתך אני צריכה לעשות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה הולמת

דני
    01/09/2013

שלום לך,

שמח שעזרתי ולו במעט בכך שהגעת גם לתובנות אישיות, לגבי תגובה נחרצת וחד משמעית אולי פתיחת תיק ברבנות והגשת תביעות בבית משפט לעניני משפחה יוכיחו לבעלך כי את רצינית ביותר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדני

רוית
    02/01/2014

שלום דני

לא עברו 3 חודשים מאז שנשבע ובא על ארבע על מנת שאסלח לו ושכנע אותי לא לפתוח תיק ברבנות, הבטיח שהוא מוחק את חברתו לשעבר מהפייסבוק לאחר שנודע לי שהם בקשר של הודעות דרך הפייסבוק ובאמת עקבתי וראיתי שהוא מחק אותה, גיליתי לאחרונה ששוב החזיר אותה כחברה שלו בפייסבוק והוא מתכתב אתה.
    שאלתי אותו מה זה צריך להיות והוא אמר שאני סתם קנאית והיא חברה שלו בפייסבוק כמו הרבה אחרות ואין לו שום דבר אתה.
    אני מתפוצצת מעצבים. האם עלי לדבר אתה? לבקש ממנה להפסיק את הקשר? האם כדאי לפתוח תיק?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה