פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש עיצה
    משה
    12/05/2013

שלום , אני בן 44 נשוי פלוס 2 , גיליתי לאחרונה שאשתי מנהלת רומן בפייסבוק , אין לי מושג אם הם נפגשו פעם , כשהודעתי לה שאני יודע על הקשר , ביקשה סליחה , בכתה , התחננה , ואף איימה לפגוע בעצמה , סלחתי לה מתוך התחשבות בילדים בני 3 ו-5 , לאחר מס' חודשים היא חזרה לסורה , מה אני אמור לעשות עכשיו ...הילדים הם בראש מעייניי ומצד שני איני יכול להמשיך לחיות בשקר ... האם אני נכנס להליך של גירושין או עדיף להבליג למען הילדים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש עיצה

הוספת תגובה

• האם להבליג

דני
    13/05/2013

שלום לך,

אני מציע לך להבליג,להמשיך לראות את אישתך מתכתבת עם גברים זרים,חוזרת בשעות לא שעות אחרי מפגשים ליליים,להריח את הבושם של הגברים איתם בילתה ועוד ועוד...
    אתה רציני?! למה זה מגיע לך?! אישה שבגדה התחננה על חייה וחוזרת לסורה תבגוד בך כל ימי חייך..
    אם אתה מסוגל לחיות עם זה אז למה כבר שלא תגיד לאישתך שאין צורך להסתיר ופשוט שהכל יהיה גלוי? למה צריך שתבגוד בך ברכב? בסימטאות אפלות? תגיד לה שתביא את המאהב הביתה ואתה תצא לשעה שעתיים,הם ייהנו ויעשו את שלהם ותחזור אחרי שעתיים הביתה כאילו כלום לא קרה..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה קשה וכואבת
    חנית
    12/05/2013

היי, אני בת 32 אמא לתינוק בן שנה.
    הקשר עם בעלי ארך 3 שנים מתוכן שנה אחת של נישואים.
    הוא גרוש פלוס ילד בן 40 פלוס, עובד במשרה בכירה במשרד הביטחון, לכאורה אדם יציב. בעלי היקר החל ארבעה חודשים מרגע שנשיאנו ברומן עם אשה נשואה פלוס ילדה.
    ביום הנישואין הראשון שלנו עודי בחודש שביעי, מצא לנכון לבוא ולהתוודות על הרומן.
    מאז עברה כשנה ועדיין איני מצליחה להתאושש מהמשבר הנוראי הזה.
    אני עדיין במאבק משפטי ממושך כשהוא למעשה כבר המשיך בחייו, המאהבת התגרשה, הם חיים יחד באושר ומחכים לילד...
    מישהו כאן היה במצב בו החושך השתלט על הכל?
    האם עדיין מחכה אור בקצה המנהרה?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה קשה וכואבת

הוספת תגובה

• אור

דני
    13/05/2013

שלום לך,..
    בעלך בחר את בחירתו,אין ספק שאצלו זו דרך חיים והנוכחית היא עוד שלב בעשייה שלו..הוא ימשיך במעשיו גם בעתיד ,משפט ידוע ומוכר,"מי שבגד איתך יבגוד גם בך"..
    לך אין מה לששקוע במרה שחורה, קומי על רגלייך,תשקמי את חייך,תמצאי אהבה חדשה והכל יסתדר,גם אם היום הכל נראה שחור משחור לאט לאט הכל יסתדר.תבני לך תבניות ובנק מטרות ותשיגי אותן אחת אחרי השניה.לא הכל בבת אחת.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת תעזרו לי
    שירן
    07/05/2013

שלום, אני בת 26 נשואה ואמא לבן 3 מזה שנים אני וחבר שלי לשעבר חזרנו לדבר בטלפונים, מדי פעם רואים אחד את השנייה , באים לבקר אחד את השנייה בעבודה, אבל לרוב מדברים בטלפון על בעיות היום יום איך חיי הנישואין שלנו , מתי אנחנו שמחים ומתי עצובים, מתי שאנחנו צריכים עזרה ובכל דבר כמו החברים הכי טובים שיש . לאחרונה התחלנו להגעגע לימים שלנו יחד לטיולים, לשיחות, לצחוקים, לזמן האיכות יחד, לסקס, לנגיעות, לדיבורים.. הכל עולה לנו, שנינו נשארנו מאוהבים אחד בשנייה , השבוע דיברתי איתו ואמרתי לו שאני לא יכולה יותר קשה לי אני אוהבת אותו ומתגעגעת אליו הוא אמר שגם הוא אבל הוא כל כך מפחד, מפחד שניכנס לסיכון למערבולת ללא יציאה, שניתפס, שמשהו יקרה,. אחרי שעתיים שיחה והמון געגועים החלטנו להפגש הלילה כשאשתו עובדת. מהבוקר כולי מחויכת כולי פרפרים אני כל כל מתגעגעת למגע שלו אני לא אאמין עד שלא ארגיש אותו. אני מטורפת על הבנאדם הזה כל כך הרבה שנים וכל כך הרבה זמן חיכיתי שהוא יאזור אומץ ופתאום מדי פעם עולים בי המשפטים שאמר לי, אני מפחד שמשהו יקרה, שניתפס, שזה לא יגמר טוב. אבל אני לא רוצה לחשוב יותר מדי אני רוצה אותו איתי, שלי כמו פעם.. ככל שעוברת עוד שעה ועוד שעה אני יותר מתלבטת אני רוצה אותו זאת לא שאלה אני פשוט קצת מסתייגת ולא יודעת למה . תעזרו לי להבין מנקודת מבטכם מבחוץ מה עליי לעשות או- איך לעשות את זה הכי טוב שאפשר עם הכי פחות סיכונים.

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת תעזרו לי

הוספת תגובה

• מתלבטת תעזרו לי - תגובה

סיגלית גלאי
    11/05/2013

שלום שירן

אני משערת שיש סיבות לכך שאת והאקס לא זוג נשואים, בוודאי היו לכם את הסיבות שבגללן בחרתם בעבר להיפרד. אני ממליצה לך להיזכר בהן כדי לעצור את הדחף שאת מרגישה, אין ספק שתמיד במבט נוסטלגי הדברים נראים תמיד וורודים יותר.
    נראה לי שהוא צודק שזה עשוי להיות מסוכן מידי ומאוחר מידי, כדי לבחון אם זה שווה את הניסיון תשאלי את עצמך מה יקרה מחר?? מה יקרה אם בעלך יגלה? האם את רוצה להתגרש באמת כדי לחיות עם האקס? האם לדעתך גם הוא ירצה בכך??
    שווה להקדיש עוד רגע מחשבה...

בהצלחה
    סיגלית גלאי ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קרה בסוף?

עוז
    24/05/2013

הי שירן,
    האם בסוף נפגשתם? שכבתם? איך את מרגישה עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדילמה קשה....
    יאן
    05/05/2013

שלום לכולם,

אני כבר שנה בזוגיות נפלא לא נשואים (בן30 ובת 25), גרים ביחד ונהנים מכל רגע ביחד. לפני כמה חודשים גיליתי דרך מיילים של זוגתי כי היה לה קשר עם גבר נשוי מלפני שהכרנו(מישהו מהלימודים גדול ממנה ב-15 שנה). לאחרונה ראיתי הודעה שהיא מקבלת ממנו וכנראה גם התחילה להגיב להודעות ואף ראיתי שהיו שיחות בינהם בטלפון (פירוט שיחות).
    החשש שלי הוא שמתחיל לי משהו מתחת לאף כי ראיתי גם שהיא שינתה את שם האיש קשר לשם של חברה טובה שלה.
    אני איש שעובד עם מערכות מידע והתחלתי לברר פרטים עליו מלאים (שם של אישתו ,טלפונים מקומות עבודה וכו').
    מה עלי לעשות, האם לפתוח את זה איתה (היא תכחיש הכל) או שפשוט לשלוח לאישתו של הנבלה הוכחות למה שהיה בינהם (כל המיילים בינהם כבר אצלי....)

תודה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    בדילמה קשה....

הוספת תגובה

• ידידי

גל
    08/05/2013

שלח את הפלט לאשתו
    אני משוכנע שיש משהו בינו לבין זוגתך
    אל תחכה יותר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדילמה קשה.... - תגובה

סיגלית גלאי
    11/05/2013

שלום יאן

מכיוון שאתה מרגיש שהזוגיות ביניכם נפלאה, אני מציעה שתפתרו את זה ביניכם כדאי שתדבר איתה בגילוי לב ותחשוף בפניה את המידע שיש לך, כדי לעצור את זה בזמן וגם כדי להבין מהם המניעים שלה ביצירת הקשר אתו, במטרה להבין האם חסר לה משהו בקשר ביניכם? אם לא תעשה את זה תמשיך להיות מוטרד וכועס ובסופו של דבר זה יעיב על היחסים והקשר ביניכם וחבל, יפה שעה אחת קודם!!

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה - סלח לי על הבוטות

משה
    12/05/2013

שלח את החברה שלך לכל הרוחות , עכשיו כשאין לך ילדים הסיפור פשוט ... פעם בגידה תמיד בגידה ... ואם היא תבוא עם תירוצים ,,,אף פעם ...אבל אף פעם , מניסיון , אל תתרצה , מגיע לך יותר ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדילמה קשה.... - תגובה

דליה שוורץ
    12/05/2013

יאן,

אני חושבת שאתה צריך קודם כל להחליט אם אתה רוצה להשאר איתה.
    כי לכל מעשה שתעשה יהיו השלכות ישירות לקשר שלכם.
    אם תשלח את המייל לאישתו מה יצא לך מזה חוץ מתחושת נקמה? כנראה ששום דבר טוב. מה שיקרה הוא שזוגתך תכעס עליך מאוד והסיכוי שתשארו יחד אחרי דבר כזה הוא מאוד קטן,
    ולכן אם אתה רוצה להפרד ממנה עשה זאת בלי לזרוע הרס מסביבך.
    אם אתה רוצה להשאר עם בת זוגתך, דבר איתה תגיד לה שאתה יודע על הקשר ושאין טעם להכחיש כי יש לך את כל ההוכחות. תשמע מה שיש לה להגיד תסביר מה אתה רוצה שיהיה ולך בדרך שתוביל אותך להשאר איתה יחד במערכת יחסים של כנות ואהבה.
    אם אתה מחליט לבחור בדרך השניה אז אני ממליצה לכם לפנות ל 2-3 פגישות ייעוץ כדי לקבל הכוונה איך להמשיך הלאה ביחד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישואים במשבר
    דורית
    01/05/2013

שלום יששכר אני ובעלי הינו בטיפול זוגי והוא פשוט הפסיק בעלי חייב טיפול אישי הוא לא יודע לומר טעיתי או את צודקת הוא תמיד צודק גם כשאני מוכיחה בעלי בן 41 אבל ממש מתנהג כמו ילד קטן אני באופן אישי נהנתי והתאכזבתי שהפסקנו אשמח לקבל טיפול אישי

לקביעת תור
    סגירה
    נישואים במשבר

הוספת תגובה

• נישואים במשבר

דורית
    02/05/2013

שלום יששכר! בעלי עובד ובקושי אני רואה אותו הוא גם לא יודע על זה שאני כותבת לך ובנושא טיפול זוגי הוא לא ממש שתף פעולה ולא רצה הלוואי אבל אם יהיה אפשר באיזה דרך לעזור לי בטיפול אישי אשמח יש לי ילדים ובשבילם ובשבילי אני היתי רוצה טיפים ועצות בשביל להיות רגועה וסבלנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בטיפול

סיון
    20/05/2013

אך לא גרה באיזור. האם אתה מכיר מטפלים שעובדים בשיטה זו באיזור קרית שמונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בטיפול - תגובה

יששכר רוטרי
    22/05/2013

לצערי לא מכיר מטפלים באיזור שלכם, אך כאשר זקוקים לפתרון דחוף, המרחק לא קובע...
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ננישואים במשבר
    דורית
    30/04/2013

אני נשואה 9 שנים ויש לי 2 ילדים וכרגע אני בהיריון בחודש הרביעי בשנה וחצי האחרונים עברנו שני משברים בנשואים שכמעט התגרשנו אני מרגישה שבעלי לא מבין אותי ולא תומך בי בכלום הוא רואה רק את עצמו אגואסיט בזמן שהינו פרושים היה מתכתב עם נשים שגיליתי מאוד כאב ועדין כואב כשאני נפתחת אליו בנושאים שקשה לי הוא רק שומע מרגישה היום לבד עצובה מאוד למרות שהוא אבא טוב אני מרגישה שהוא איתי רק בשביל הסקס לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    ננישואים במשבר

הוספת תגובה

• ננישואים במשבר - תגובה

יששכר רוטרי
    01/05/2013

שלום דורית,
    בואי נסתכל על הצד החיובי בנישואיך (כי אם לא היה חיובי אז אין מה לעשות).
    * את אומרת שהוא אבא טוב, זה חשוב מאוד, כי מי שיכול להיות אבא טוב, ניתן לכוון אותו להיות גם בן זוג טוב (כאן אני יכול לעזור).
    * את טוענת שהוא איתך רק בשביל סקס....מה החיובי בזה?
    הוא נמשך אליך! הוא חושק בך! אפילו שאת בהריון (לידיעתך ישנם גברים והם לא מעטים, שמאבדים את המשיכה ואת התשוקה אל בת הזוג כאשר היא הרה).
    בכל שנותי כמטפל הצלחתי ליישב את ההידורים בין בני הזוג כאשר ישנה משיכה גופנית, הדדית ביניהם, לעומת זאת, כמעט בלתי אפשרי לתקן זוגיות כאשר אחד הצדדים לא מרגיש משיכה גופנית אל הצד השני.
    מכל האמור, ניתן להבין שישנה בעיה ביניכם, אך לא כזאת שלא אוכל לסייע לכם...
    החשוב ביותר הוא להביא אתכם (עוד לפני הלידה הקרובה) להיות מאושרים...
    ברור לי לחלוטין שיש דברים שאת עושה שמפריעים לו, או שאינך עושה... ולכן חסרים לו.
    אם תציעי לו טיפול זוגי והוא יסכים?! הרי שזה קריטריון חשוב לרצונו לשפר את התקשורת ואת הזוגיות שלכם.
    אם לא יסכים, ניתן לנסות ולעזור לך בטיפול אישי, כך שבעקיפין (דרך התנהגותך המודרכת על ידי), ניתן יהיה אף לשפר את התנהגותו כלפיך....על כל הדברים שהפריעו לך ועדיין מפריעים לך...
    ברור שזה פחות יעיל, אך זה מה שנותר.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות. .0505531397

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות פתוחה?
    מנסה לנשום
    29/04/2013

שלום.
    אנחנו יחד כבר 8 שנים בערך. יש לנו ילד מתוק כמעט בן 3.
    מדברים על עוד ילד ( לא זה עדין מהיר מדי. אני כבר ממש רוצה המון זמן).

יש לנו זוגיות מדהימה. המון משותף. עושים הרבה יחד. חברים טובים.
    יש אהבה גדולה.

העניין המרכזי בזוגיות שלנו הוא המיניות. שנינו מיניים ומאוד אוהבים סקס ומשחקים.
    יש לנו מין טוב ותדיר ( 3 פעמים בשבוע , לפעמים יותר).
    הוא הגיע לזוגיות מתוך מערכות פתוחות ותחושת "זאב בודד". אני באתי מתוך מונוגמיה והאמנה בזוגיות. איך קרה הנס הזה שאנחנו יחד עוד לא ברור. אני מבינה היום שהתאהבנו כל אחד בייחוד שהשני מביא והוא למעשה קיבל משפחה , מה שאולי לא היה קורה ואני קבלתי איש מאוד מיוחד ושונה בחשיבה ובתפיסה שלו את החיים. זה נותן נפח מיוחד לחיים, ואני אוהבת את זה - עד למקום של תפיסת המיניות.

הוא היה רוצה ביחסים פתוחים ואני ממש לא.
    דברנו על הנושא והוא בקש שניצור מפגשים עם עוד זוגות. מפגשים אירוטיים וחושניים של מגע , משחק , נישוקים שאלו הגבולות שלי. הוא מבחינתו גם מין אורלי.
    אני מנסה לנשום לשם. היינו כבר ב 3 מפגשים כאלו. בקושי נשמתי. הייתי מאוד בשליטה על המפגש ומה קורה כעת ומה אחר כך ואיך ומתי בא לי לסיים את המפגש וזהו.
    הוא עם ביקורת על זה שאני בשליטה ולא נמצאת בהנאה.

כעת הנושא עלה שוב. יש בו שוב את הצורך. הוא ניסה להשתיק את זה אבל הוא לא מצליח כי הוא אומר שזה חלק ממנו ואם לא יהיה ביחד זה יהיה לבד.
    ברור לשנינו שאם זה יהיה לבד, כלומר שהוא ילך למפגשים עם נשים/ זוגות עם עצמו - פה מערכת היחסים שלנו תסתיים. כי אני לא אוכל לחיות בידיעה שהוא עם מישהי אחרת.
    והוא כן רוצה את הזוגיות ואת הביחד ורוצה שנעשה זאת יחד בגבולות שלי.

אני קצת לא מוצאת את עצמי בתוך כל הסיטואציה הזו ולכן חשבתי לבקש פה עצה.
    המיניות שלי ירדה מאוד מאז עלה הנושא בשנית. כשהוא לא על הפרק יש בי מיניות חזקה וחשק אליו. כשזה עולה- אני מרגישה ממש כבויה וגם כשאני איתו לוקח לי זמן לשחרר את המחשבות העתידיות על מפגשים. ואני כבר כולי בתוך סרט עד שאני נושמת ומשחררת ונהנת איתו.

דברתי איתו על זה שוב והוא אומר שהוא מבין שזה לא אני ככל הנראה ואם כך הוא ילך לבד ונראה מה יביא יום (למרות שאנחנו יודעים בתוכנו מה יקרה).

אני מנסה להבין האם נכון להפרד כעת - למרות האהבה העצומה והכיף שיש לנו יחד.
    רק המחשבה על זה קשה לי מאוד. אני באמת אוהבת אותו ויש לנו ילד קטן ובית שאנחנו מקימים וזה מרגיש טפשי לזרוק הכל ככה.
    האם נכון כן לנסות לבוא לקראתו, כיוון והוא בא לקראתי ולבחון את המפגשים מחדש.

אני מאוד מבולבלת.
    במפגשים לא היה לי רע, היו רגעים אפילו של כיף, אבל אני כן שמה לב שאני מנותקת בהם חלקית.

אז אם יש לכן עצות איך לנשום.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות פתוחה?

הוספת תגובה

• היי

רן
    30/04/2013

אשמח אם תרצי לשוחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצובה כל כך
    very sad
    24/04/2013

אני כל כך עצובה.
    הוא נפרד ממני. אחרי 3 שנים. אני בת 32 . תכננו חתונה ביחד. הכל התפוצץ לפני כחצי שנה . ומאז הכל דעך דעך ובסוף הייתי צריכה לעבור הפלה כדי לא להכניס אלינו עוד קושי. ולפני כמה ימים הוא סוף סוף החליט, שאין טעם יותר ליחסים בינינו.
    הכל ככ כאוב. אני לא ישנה, כואבת לי הבטן, הגוף כל הזמן רועד . לא מבינה מה לעשות עם כל האהבה שיש לי בלב. איך להתחיל מחדש את כל החלומות , התקוות, אני עדיין ככ אוהבת אותו והוא לא אוהב אותי. לא טוב לו איתי.
    אין לי מושג איך להמשיך הלאה. לללכת לארוז את כל הדברים שלי. לפרק את כל החיים המשותפים. הזכרונות, התמונות.
    חשבתי שהוא האחד. והניפוץ של התקוות. לא מסוגלת לתפוס את המציאות החדשה. מרגישה ככ לבד. אף חברה ושום משפחה לא מבינים אותי. אומרים שזה הכל לטובה. אך אני מרגישה שהחיים שלי נהרסו, איבדתי את אהבת חיי.
    מלאה בפחדים. האם אוהב שוב ויאהבו אותי. האם תהיהי לי משפחה , האם אפסיק יום אחד לדמיין את הפנים שלו, להתגעגע לחיבוק שלו. להתרגל ללבד. אין לי עם אף אחד לחלוק את החיים שלי .
    זנ נורא ואיום. איך יוצאים מזה.
    הוא נטש אותי, השאיר אותי מאחור לאחר שאני עשיתי בשבילו הכל ולעולם לא הייתי משאירה אותו לבד. זה ככ כואב. הלב שלי פשוט שבור כ"כ

לקביעת תור
    סגירה
    עצובה כל כך

הוספת תגובה

• מזדהה

מור
    03/05/2013

היי אומנם ההבדל בינינו בגיל הוא אולי משמעותי, אבל אני בהפרש של עשור ממך גם קרה לי אותו הדבר, והרגשתי בדיוק אם לא גרוע ממך. כתבתי פה בלי סוף וגם בחורים אחרי שיצאתי ואפילו חבר של חצי שנה לא ממש עזרו, הוא כל הזמן היה לי בלב גם שנתיים אחרי, אבל יקירה נסי למרות שזה קשה לחיות את חייך, ומתישהו למרות שאולי הוא תמיד יהיה לך בלב יבוא עוד מישהו וכשהוא יגיע את תביני כמה טוב שנגמר עם ההוא ושלא בזבזת עליו את האהבה שלך יותר ממה שהיה צריך כי אם הוא לא היה מספיק בשביל להישאר עדיף שנגמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה וגירושים
    ש.ז
    17/04/2013

שלום אנחנו זוג בני 43 +3 ילדים. בעלי בגד בי במשך חודשיים עם צעירה בת 27. ניסינו טיפול זוגי אך הוא לא מסוגל להתנתק ממנה. הוא החל לשקר לי שהוא לא בקשר ותפסתי הודעות שהוא אומר שהיא אהבת חייו.
    החלטתי להתגרש מאחר ואיני מאמינה בו.
    1. איך מתחילים?
    2. איך מתמודדים עם הפגיעה הקשה הזאת?
    3. אני רוצה לסיים את זה מהר אך הוא מרוויח פחות ממני ונראה שאני מפסידה . מה לעשות?
    4. אני לא מעוניינת במשמורת משותפת איך אפשר להשפיע על כך?
    מיואשת ומדוכאת.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה וגירושים

הוספת תגובה

• מתחילים בזה שמחליטה לעשות הכל

Dona
    17/04/2013

כדי להצליח ולחזור להיות מאושרת.
    - תפני לעו״ד טוב.
    - תחפשי לך כתף של אדם קרוב שיכולה להשען ולסמוך. ועם זה לא מספיק תפני לטיפול מקצועי של פסיכולוג. תתיעצי איתו גם בקשר לילדים שיפגעו כמה שפחות. במידה ויש לו ייסורי מצפון על הבגידה, תפעלי מהר לגיבוש הסכם לפני שזה עובר לו.
    מבינה את הפגיעה הקשה. את הכעס, את חוסר האונים, את היאוש. אבל יוצאים מזה.
    כל יום עוד קצת. וגם אם עכשיו נראה לך שזה סוף העולם, זה לא. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

רן
    17/04/2013

במידה ויהיו לך תובנות בעינין אשמח אם תשתפי, אני שואל את עצמי את אותם שאלות,בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

דני
    18/04/2013

שלום לך,
    אם החלטת להתגרש ובעלך ממשיך בשלו דעי לך שכל הקלפים אצלך נקודה! בין אם בטוב ובין אם ברע הוא יישלם כמו ילד טוב מזונות ומדור לילדים.
    אין לך הרבה ברירות אלא לקחת עו"ד טוב,לקבל משמורת מלאה על הילדים ולתת לו להתחיל לטפס על הקירות. אם הוא בוחר בדרך של מלחמה להתנהל מולך רק הוא יפסיד.אני בעד לעשות הכל בהסכמה תוך כדי שיתוף פעולה מלא למען הילדים.תחשבי שמשמורת משותפת תיתן גם לך אפשרויות טובות ונוחות,גם לך יהיה קצת את השקט שלך לצאת ולבלות ולשקם את חייך ואולי למצוא זוגיות טובה בשנית.משמורת משותפת זה ממש לא כל כך רע,גם לילדים וגם לך.תחשבי על הכל אל תנהלי את הגירושים מתוך רצון לנקמה.רק מה טוב לילדים קודם כל,אחר כך מה טוב לך ,ובסוף כל השאר..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאובדת עצות.
    ארז
    17/04/2013

מבין את כאבך,גם אני בקטע.. אנסה לייעץ לך מה שיעצו לי.
    ההבדל הוא ששבעלך התוודה בפנייך וזה כבר אומר משהו..
    אצלי המקרה היה שונה כי אני גיליתי את הקשר ביניהם והשקרים עדיין לא נגמרו.
    קחי לך כמה דקות/שעות/ימים שבי עם עצמך ותחליטי מה את עושה,האם זה כדאי ומה ההשלכות לעתיד.
    האם את מספיק אוהבת אותו כדי לשכוח ולסלוח?
    מה שלא יהיה אל תחשבי אפילו לחיות בשקר. עדיף לחיות לבד טהור ולא היחד בשקר.
    בהצלחה לך.
    וגם לי.

לקביעת תור
    סגירה
    לאובדת עצות.

הוספת תגובה

• ארז

עלמה
    20/04/2013

התכוונת אליי? אני רואה שיש כאן כמה אובדות עיצות.... (:

אם כן, אז תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחדת..

ארז
    21/04/2013

כן אלייך.
    אף אחד לא יודע מה טוב בשבילך יותר טוב ממך.
    לכי עם הלב שלך תעשי מה שצריך ואל תפחדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי שבגדה בי..
    ארז
    17/04/2013

לאחר כעשרים שנות נישואים וחמישה ילדים מקסימים אישתי בגדה בי.היחסים ביננו עברו עליות ומורדות בערך כמו אצל רוב הזוגות.
    יום בהיר אחד הכירה במסגרת עבודתה גבר שבא עם בנו לקבל טיפול/יעוץ וכך הכירו.
    הבחור התייחס אליה יפה והיא כל הזמן אמרה לו שחסר לה יחס,למרות שאני לא חושב שהייתי כ"כ גרוע בעניין.
    היחסים בינהם התפתחו לכך שאישתי הפכה לסוג של "רודפת" אחריו.. מסמסת ומתקשרת המון,והוא כמעט ולא מגיב. פעם בכמה זמן היה מסמס לה היי,מה קורה וכו'.. כך הגיע המצב לזה שאני התייחסתי אליה הרבה הרבה יותר טוב ממנו,ועדיין היא רדפה אחריו.. וניסתה לקבוע פגישה איתו המון המון פעמים.
    זה מאד תיסכל אותי. אציין בגאווה שאני לא בגדתי בה ולא חשבתי לבגוד בה אף פעם!
    לאחר שגיליתי את העניין ישבנו לשיחה בשעת לילה מאוחרת,כבר בהתחלה אמרתי שאני יודע הכל על הקשר שלה איתו אבל רוצה לשמוע הכל ממנה.
    כבר בהתחלה הכחישה הכל ממש הכל (למרות שאמרתי שאני יודע הכל)..אמרה שהיא לא מכירה מישהו כזה וכו'
    לאט לאט הראיתי לה הודעות ששלחה וקיבלה ממנו ואז התחילה לספר שכן היה קשר אבל לא משמעותי.. אמנם רצתה לפגוש אותו ולהבין מה היא מרגישה כלפיו וכו' ומזל שזה לא גבר אחר שכן זה היה נגמר אחרת.. ואח"כ קצת יותר ועוד קצת ושזה נגמר.
    האמת, לא הקשר הזה מעצבן אותי כל כך,אלה השקרים הבאו אחריו,היא שיקרה לי כל כך הרבה וכל פעם אני נותן לה עוד הזדמנות ועוד הזדמנות אבל היא בשלה.
    דיברתי עם הבחור כמה פעמים ונתתי לו להרגיש שאני אדם שאין לו מה להפסיד,והוא סיפר לי הכל מתוך פחד,לא נראה לי שינסה לשקר.
    אמרתי לה שאני לא יכול לחיות בשקר הזה ואם לא תספר לי את האמת נתגרש,למרות זאת שיקרה לי במצח נחושה.
    אני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני אוהב אותה מאוד,ומצד שני לא יכול לחיות עם אישה שמשקרת לי שוב ושוב.ועדיין לא סיפרה לי את מה שאני יודע שקרה ביניהם.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אישתי שבגדה בי..

הוספת תגובה

• אישתי בגדה בי..

דני
    17/04/2013

שלום לך,
    אם אתה באמת רוצה לשמוע את האמת אישתך לא יכולה להודות גם אם היא רוצה שבגדה בך...זה כמעט בלתי אפשרי,היא מפחדת שבבוא העת יהיה לך קלף מנצח נגדה בבית דין רבני.זו לדעתי הסיבה שהיא משקרת.יש לך שתי אפשרויות.מאחר ואתה יודע את האמת מה לעשות איתה, להתגרש או למחול ולהמשיך הלאה בתקווה שאישתך למדה את הלקח.אם היא משקרת לך שלא שכבה איתו ואתה יודע שכן הדילמה קשה מאוד..אם רק היו פלירטוטים וזה מה שהבנת גם מהבחור תמשיך הלאה בתקווה שהלקח נלמד.
    אתה יודע מה טוב לך מה גם שאתה כותב על אהבתך לאישתך..
    לא מפרקים את החבילה בכל מקרה,ישנם מצבים שניתן למחול על טעות שנעשתה..
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ארז
    17/04/2013

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי שבגדה בי.. - תגובה

סיגלית גלאי
    21/04/2013

שלום ארז
    לא תמיד חובה לחתור לכל ה"אמת" לפעמים ידיעת הפרטים מייסרת ואינה מאפשרת להמשיך הלאה, לאור סיפורך חקרת בעצמך את הצדדים וגילית שאמנם היה קשר מסויים אבל לא מעבר לכך, עדיף שתנסה לבנות את הקשר הזוגי ביניכם שוב מאשר שתתעסק במה שהיה או לא היה, אין ספק שמעתה חשוב לבנות שוב את האמון ביניכם ללא שקרים, ולכן כדאי שתנהלו ביניכם שיחות נוספות לגבי גבולות הקשר והצרכים, נראה שייעוץ זוגי עשוי בהחלט לעזור לכם לעבור את המשבר.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי/אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיגלית.

ארז
    21/04/2013

שלום סיגלית,נכון שחקרתי את הצדדים ונכון שניסיתי לגלות עוד פרטים - וגיליתי.
    הכל קרה בגלל שהיא שיקרה לי שוב ושוב,וכמה שניסיתי לומר שאני מבין וסולח לא עזר.כל פעם מחדש היא שיקרה.
    עכשיו אני מנסה בכל כוחי לשכוח מהכל,לא לדעת יותר ולשפר את הזוגיות שלנו.
    זה מאוד קשה אבל אפשר לומר שמתקדמים.
    הקושי הוא שתמיד בראש יש את המחשבה והתמונה שהיא איתו,שהיא כמהה אליו ומאושרת מכל סימן ממנו.. למה לא איתי???..
    מה עושים עם המחשבות האלה?
    מתי הכל יישכח?..
    האם זה נורמלי שיש לי בראש מחשבה לבגוד ולהכאיב לה בחזרה?..
    גם נשים שנבגדו חושבות כמוני?
    אשמח להתייחסות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארז

עלמה
    21/04/2013

ארז,
    כן גם אצלי התמונות צפות ומכאיבות נורא
    וחשבתי לעשות את אותו הדבר ולנקום
    ואז הבנתי שזה ממש לא נקמה. אין את אותם התנאים. הוא בגד כשאני הייתי נאמנה ומאמינה
    שום בגידה שלי לא תהיה באותם התנאים. להפך, זה אולי יקל על האשמה שלו
    וזהו
    חוץ מזה תשאל את עצמך אתה באמת רוצה לבגוד?
    משתוקק לזה? או לאיך זה ישפיע עליה. אם זה מונע מאיך היא תרגיש זו טעות
    כרגע תנסה לחשוב רק על איך אתה מרגיש
    ומה יקל על הנפש הכאובה שלך
    מאחלת לך בהצלחה וגם לעצמי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארז תשובה לשאלתך- תגובה

סיגלית גלאי
    22/04/2013

שלום ארז

מקווה שהבנת שבגידה מצידך לא תקל עליך להיפך היא עשויה להחמיר את המצב ולסבך אותו חבל... אף פעם אין לדעת כיצד נרגיש ונחשוב רגע אחרי, לכן עדיף שלא.
    בנוגע למחשבות - על זה כדאי לעבוד ובהחלט אפשרי, בנוסף לכך גם הזמן יעזור ככל שהוא יחלוף הכאב יתעמעם. סבלנות!

בהצלחה
    גלאי סיגלית- ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי שבגדה בי

ארז
    23/04/2013

"אז תדע לך שאתה לא היחיד. לא משנה סיפורי וסיפור הזוגיות שלא קיימת עם האשה, אבל כדי לעשות את הצעד ולהודיע לה שזה נגמר, הייתי חייב רוח גבית בדמות אשה שלימדה אותי איך אהבה אמתית אמורה להרגיש, לא חיפשתי אותה, ונפגשנו בצורה אקראית לחלוטין. אני מאמין שאי אפשר לחפש במקומות מסויימים (אלא אם אתה מתכוון למין) אבל צריך לפתוח את הלב ואת האזניים. . תן לעצמך קרדיט על שאתה חזק מספיק להחזיק בבית כרגע, ותן לעצמך טפיחה על השכם שגילית שיש דברים שאסור לוותר עליהם. כל הכבוד !"

מה דעתכם על תגובה זו?..
    נראה לי שזה מה שאני צריך,רוח גבית כזו שאפשר לפתוח את הלב ואת האזניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי לחלוק איתה..

ארז
    25/04/2013

יש בי המון לתת ואין למי.. מחפש מישהי לחלוק איתה רגעים יפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדון ארז !!אתה נאיבי.

אבי
    20/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-דני
    lon
    15/04/2013

היי..אשמח לייעוץ שלך..יש איזה בעיה...ונהנתי לקרוא תשובות שלך..
    תודה.(אם כן,ארשום לך את המייל שלי).

לקביעת תור
    סגירה
    ל-דני

הוספת תגובה

• בכיף

דני
    17/04/2013

היי,אשמח לעזור. צרפי את המייל ואשלח לך את שלי חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

דני
    17/04/2013

שלום לך,
    הבחור שצירף לך את המייל מתחזה.זה לא דני האמיתי..לי אין כל כוונות זדון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין....

גל
    18/04/2013

אין לי כוונת זדון... צרפי את המייל שלך ואחזור אלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מייל שלך?

LON
    18/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה למייל שלך...

LON
    23/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייל

דני
    19/05/2013

היי,
    בכיף.תשאיר מייל ואחזור.
    נ.ב .ישנו איזה דני נוסף שמתחזה שלא בפעם הראשונה כביכול שהוא אני...תוכל לזהות במיידי מי באמת דני..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייל

דני
    19/05/2013

היי,
    בכיף תשלח/י את המייל ואחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש הסכם גירושין
    חקמ
    11/04/2013

שלום! בהסכם גירושין שקיבל תוקף של פס"ד, שערכתי לפני 12 שנים, נכתב כי מגיע לי מחצית מזכויותיו של בעלי לשעבר ממקום עבודתו עבור 30 שנות נישואין. לאחרונה פרש בעלי ממקום עבודתו לאחר 44 שנות עבודה. הוא מקבל תשלום עבור שנים עודפות שצבר מעבר ל-35 שנים. האם מגיע לי מחצית מהסכום שיקבל עבור שנים עודפות, עבור השנים שהייתי נשואה? לטענתו השנים שצבר מעבר ל-35, הם השנים האחרונות של עבודתו והם שנים שעבד לאחר הגירושין. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מימוש הסכם גירושין

הוספת תגובה

• מימוש הסכם גירושין - תגובה

דליה שוורץ
    12/04/2013

חקמ שלום,
    השאלה היא ממש משפטית ואני ממליצה לפנות לעו"'ד לקבלת תשובה מקצועית.
    מעבר לזה, את אומרת שיש לך הסכם כבות שקיבל תוקף של פסק דין כך שאין כאן מקום לדעתו או דעתך. צריך לתת פירוש משפטי להסכם שמתייחס לסעיף השנים העודפות.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורה לרסיסים
    אלמונית
    11/04/2013

שלום לכולם . אני בדרך כלל לא רושמת בפורומים אבל אתה נקלעים לצב בחיים לצערי שצריכים לקבל עזרה מהסובבים אותך . אני לא יודעת לתאר את מה שעובר אלי לפני חודש וקצת אני ובן זוגי נפרדנו לאחר 4 וחצי שנים + מגרים משותפים .
    היינו רבים המון זו לא פרידה ראשונה שלנו אבל תמיד חזרנו אבל הפרידה הזו שונה אחרי חודש שלא דיברנו התקשרתי אליו וממש התחננתי שנחזור והוא לא היה מכן ואמר שאין מצב שהוא חוזר לקשר הזה שוב ושזה נגמר . הבן אדם שהיה כול עולמי כול החיים שלי שהזנחתי הכל עבורו חברות עבודה הכל נשארתי לבד ובלי כלום . אני לא יודעת איך להחיל את חיי שוב אני מפחדת שיש לו מישהי הוא כלכך פגע בי איך שהוא התנהג כאילו אני זרה לו והוא לא מכיר אותי ממש ככה . איך איך הוא עשה לי דבר כזה אין לי טעם לחיים אני כול היום בוכה וחושבת ומאימה את עצמי די אני לא רוצה להגיע שוב למצב שאני מתחננת אליו זה לא נעים לי למה אני צריכה להתחנן למישהו שיהיה חלק גדול מהחיים שלי ונתתי לו את כולי במשך הרבה שנים הוא ביקש שאני לא יתקשר אליו יותר והוא אפילו לא התקשר מאז זה מרסק אותי .בבקשה עזרה דחוף !!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    שורה לרסיסים

הוספת תגובה

• שורה לרסיסים - תגובה

דליה שוורץ
    12/04/2013

אלמונית יקרה,
    פרידה היא דבר כואב מאוד. הלב נשבר והכאב של לב שבור הוא אכן כאב גדול וחזק אבל, ללב יש תכונה נפלאה: הוא יודע להשתקם אחרי שהוא נשבר. נכון זה לא קורה ביום אחד אבל זה קורה. כדי לעזור ללב שלב את צריכהל התחיל להבין מה היה בקשר שלכםשהביא אותכם שוב ושוב למצב של מריבות ופרדות. מה היה שונה הפעם במריבה שהוא החליט שזהו הוא לא רוצה יותר.
    אולי שחיקה מרוב מריבות אולי הפעם נאמרו דברים קשים יותר. בחני את עצמך בתוך הקשר ונסי להבין מהם הסיבות וההרגלים שלך שאת צריכה לשנות כדי שתוכלי להיות בזוגיות עם פחות מריבות.
    אני קוראת כמה ליבך שבור וכמה את באמת מתקשה להתמודד עם הפרדה. מלבד להגיד לך שעלייך להרפות ממנו ולמרות הקושי הגדול את צריכה להבין שזה נגמר מבחינתו.את בוודאי לא צריכה להתחנן לחזור. הוא הסביר את עמדתו, את הסברת את עמדתך. ועכשיו צריך לתת לזמן לעבור ואולי תובנות ומסקנות יגיעו עם הזמן.
    חשוב להבין שפרידה היא סוג של אובדן והכאב של פרדה דומה לכאב בזמן אבל.
    תני לעצמך את הזמן להצטער ולבכות על הפרידה אך יחד עם זאת עלייך להבין שאין ביכולתך לשנות את דעתו. אם דעתו תשתנה זה יהיה בגלל שהוא הגיע להבנה שהוא רוצה וצריך אותך בחיים שלו. ואולי זה לא יקרה והוא ימשיך הלאה..

אני מזמינה אותך לשניים שלושה מפגשים אישיים כדי להתרומם ולהמשיך הלאה.

דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבורה לרסיסים

דני
    14/04/2013

שלום לך,
    לצערנו לפעמים רק כשאנחנו מאבדים משהו אנחנו מבינים כמה חשוב הוא היה..
    עצתי לך שאין לך מה להשפיל את עצמך יותר,עשית את שלך ואמרת לו את אשר על ליבך.לפעמים זה עובד הפוך ורק מקלקל.
    תנסי דרך אחרת,לטפח את עצמך,לצאת לבלות,ואולי אף לצאת עם גבר אחר.אם יש לו עדיין רגשות כלפייך הוא ירוץ חזרה,ואם אין לו לא יעזור לך כלום,מה ששל שלך ומה שלא,לא!
    מאוד פשוט כמה שזה נראה מסובך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מההודעה למטה

Very sad
    27/04/2013

אני בדיוק באותו המצב. עכשיו 3 וחצי בבוקר. אני מתעוררת מזיעה כשהלב דופק והגוף רועד. בקושי מפנימה שזה באמת נגמר. שאני לבד לחלוטין. זה בלתי נתפס. היום הלכתי לארוז את הדברים מהבית שלנו. זה היה היום הנורא בחיי. כל הזכרונות התמונות החיים ביחד. זה בלתי נסבל. אני באמת לא מבינה איך ניתן להמשיך הלאה? איך ישנים? איך לא מתים מפחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת ואובדת עצות
    עלמה
    09/04/2013

שלום, לפני שבוע ויום התוודה בפני בעלי שהוא בוגד בי כבר שנים. יש לנו ילד בן 5 וילד בן 2.5 . הוא התחיל את הבגידות מאז שהגדול בן שנה בערך.
    הבגידות הן עם זונות ונערות ליווי ומדובר בעשרות מקרים לאורך השנים.
    היינו זוג מיוחד, היינו חברים באמת ומשהו התרחק והשתבש. בעלי אדם שלא יודע להתמודד עם קונפליקטים ולא אומר את רגשותיו כך שלאורך השנים מסתבר שהוא חיי בשקר כי לא ידע לבקש את צרכיו וכשאני ביקשתי או כעסתי הוא חווה זאת כחוסר צדק (כי זה לא בסדר על פי תפיסת עולמו.)
    אני כואבת את העובדה שהריתי ילד בתוך שקר, חוויתי דיכאון אחרי לידה עמוק וקשה שברור לי עכשיו שהוא קשור לשקרים שהרגשתי אותם.
    אני מרגישה לא מוערכת ומושפלת וסובלת יום ולילה ובוכה בלי הפסקה. יותר מאשר הבגידות עצמן - השקרים האינסופיים והיחס הקשה שקיבלתי ממנו כי הוא חש רגשות אשם והוציא אותן עליי בשנים הרגישות ביותר שהייתי צריכה חבר.
    אני לא יודעת אפילו אם עכשיו אני יודעת הכל..... או שיש עוד שקרים.
    הוא מצטער, סובל יחד איתי, מקשיב ומכיל את הכאב שלי כמו שהוא לא עשה כל שנות נישואינו.
    השאלות שלי: האם אפשר לקום מדבר כזה? האם אפשר לסלוח באמת? האם אפשר אח"כ לסמוך? והאם בגידות שהפכו לחלק מהחיים זה דבר שאפשר לשנות או ש"פעם בוגד תמיד בוגד"? איך אפשר להפחית את הכאב כשהתמונות של הבגידות מציפות אותי כל הזמן? אני עדיין לא עושה כלום ורק מנסה לעכל ולהבין את העניין.

לקביעת תור
    סגירה
    סובלת ואובדת עצות

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    10/04/2013

שלום רב,
    דווקא במקרה כמו שאת מתארת ניתן לסלוח ולשקם את חיי הנישואים, בגידה עם נערת ליווי היא יותר צורך פיזי מאשר רגשי(לדעתי), ולכן יותר "קל" למחול ולבחון יחד מאין נובע או נבע הצורך של בעלך למצוא את פורקנו בשדות זרים.. האם לך יש חלק כזה או אחר לדוגמא קרירות מינית...אל תיכנסי למרה שחורה לכולם!!! יש את הסודות הכמוסים שמלווים אותם ביום יום,קשה מאוד לחיות אם אין לך עולם משלך גם אם הוא לפעמים חוטא לאמון שאמור להיות בין בני זוג.זה שבעלך מלווה אותך בסבל ובתחושות הקשות שאת עוברת ומנסה לתמוך ולתקן אומר כמה את חשובה לו וכמה הוא מכיר בטעות
    שוב, לדעתי תנסי להיות פתוחה איתו ולשמוע את צרכיו ומאין נובע הצורך שהיה לו במימוש פנטזיות עם נערות ליווי,תממשי את את הפנטזיות שלו ותקרי שברגע שהצורך שלו ייגמר זה יעשה טוב לזוגיות שלכם.אני לא חושב ולא מאמין שגבר/אישה שבוגדים זה אופי...לדעתי מדובר בצורך וכאשר הוא לא קיים אז הכל יכול להיות טוב.
    בהצלחה ומקווה שעזרתי ולו במעט לפחות ולהבין את הראש הגברי דבר שקשה עד מאוד לנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני הודוי שלו המשיך..

עלמה
    12/04/2013

דני תודה רבה על התגובה שלך.
    רוצה לשאול אותך: מסתבר לאחר עוד שיחות שהבגידות התחילו עוד קצת לפני הנישואין.
    והתעצמו כמה חודשים אחרי הנישואין כשהוא התחיל לעבוד בח"ול. האם אתה עדיין חושב שיש מקום לסליחה כאן?
    אגב אני לא קרירה מינית ולהפך תמיד הייתי מינית יותר ממנו.
    הוא טוען שזה הגיע מצורך בכוח כי הוא הרגיש חלש מולי.
    מה אתה חושב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    14/04/2013

שלום לך, אם עזרתי ולו במעט אני שמח..אמנם אין אני פסיכולוג קליני ולא מתיימר להיות,ניסיון בחיים יש לי ומכאן העצות שאני מקווה שיעזרו לך.זה שבעלך מתוודה ומשתף אותך בחשיפת כל העבר "המפוער" שלו בבגידותיו זה משהו חשוב מאוד להמשך הדרך שאותו לדעתי את חייבת למנף במידה ותצליחי לסלוח.
    ווידוי אינו דבר של מה בכך,יש לכך משמעויות אדירות,במובן מסויים הוא משתף אותך במצוקותיו שהובילו לטעויות שעשה.קרירות מינית שאת מציינת שלא קיימת בך אינה קשורה אך ורק לזמינות שלך ליחסים ולהסכמה שלך.אם בעלך עשה את שעשה מתוך צורך כלשהו תנצלי את הפתיחות שעכשיו קיימת בינכם לברר מה בדיוק חסר לו במערכת הזוגית/מינית,מה הוביל אותו בדיוק לספק את צרכיו במקומות זרים ולא עם רעייתו אשת אמונו.אם תגיעי לנקודה הזאת ותבררו אותה יחד עד תום יש סיכוי יותר מסביר שעליתם על דרך שתגרום לשניכם לראות את חיי הנישואים והזוגיות לדרך של מימוש דברים יחד ולא כל אחד לחוד.שיתוף בצרכים/פנטזיות הוא בין שני אנשים אוהבים,חברים ופתוחים מספיק בכדי לשתף,ייתכן שלא כל מה שבעלך יציף בפנייך תוכלי להשלים איתו ו-או לעשות,אבל אם תצליחו להגיע ל-80-90% מהדברים חייכם הזוגיים ייראו אחרת.
    זו דעתי.לכי על זה ואשמח לקרוא באם עזרתי ולו במעט.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני.. המשך

עלמה
    14/04/2013

אני מבינה שגם כשהוא היה איתי בחופשות ועשה מסאזים הוא היה מבקש מהן לענג אותו.
    אני מרגישה שחייתי עם סוטה מין.
    אגב כלפי חוץ הוא איש עסקים מצליח ומרשים.....
    אני מבינה מהשיחות שלנו שיש בו צורך לכיבושים. לכן הענינים המיניים שלו היו לא לעומק ולא הדדיים ולא להתעמק בגוף של האישה אלא לקבל את הסיפוק שלו בדרך הכי קלה ועם כמה שיותר נשים.
    הכרתי תמיד את חוסר הביטחון שלו ותמיד גם כשלא הלך לו הוא סיפר לכולם כמה הוא מצליח (בעסקים זה גם משכנע ואז באמת הצליח לו)
    רציתי תמיד לדבר איתו על מין ושנתפתח שם ביחד , הצעתי לו להגשים לו פנטזיות...היום הוא מספר לי שזה איים עליו ושהוא פחד לאכזב.
    כן הוא עכשיו רוצה לקבל מודעות ולשנות אבל..... תמיד אני אחיה הרי באי ידיעה. כל מסאז' שהוא יעשה הוא יכול להוביל אותו לזה כל יציאה מהבית הוא יכול לעבור לבית בושת. אני מצטערת שאני נופלת עליך ככה אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות...
    עם הנתונים החדשים אתה עדיין חושב שהוידוי שלו הוא דרך להחלמה? שזה ניתן?
    מצד אחד אני כל כך רוצה לסלוח ולהאמין. מצד שני האמנתי לו כל חיינו, נתתי לו את כל החופש לטוס ולעבוד ולצאת גם בלעדיי, ולאן זה הוביל אותי..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסג'ים

דני
    14/04/2013

שלום לך(שוב),

קשה לנשים לפעמים להבין את המוח הגברי,מכאן שורש הבעיה.גבר שנימצא בחו"ל מה בדיוק אמור לעשות עם הצרכים שלו לראייתך? להתאפק? להגיע לפורקן בדרך עצמונית? אצל נשים זה קצת יותר מסובך,מדובר ברגש שלרוב בלעדיו אין אתן מסוגלות לעשות משהו בנדון.אצל גברים הדברים עובדים אחרת, מסג' ובסופו פורקן מרגיע את כל המערכות,מה גם שחוצלארץ מאפשר לבצע את הדברים מתוך רציונל שזה מחוייב המציאות. הרי במה מדובר? במסג' בלבד אמנם בעל אופי מיני אבל אין מדובר כאן ברגש,אפשר לראות את הדברים בדרך קצת יותר מקלה למרות שכמו שאני יודע אצל נשים אין הבדל.בגידה וסקס שלא עם האישה הם עילה למלחמה.
    חשוב שדבר אחד יהיה ברור לך ולכל הנשים,כמעט 90% מהגברים עושים יותר ממה שבעלך עשה ואני מדבר על רומנים של שנים עם נשים אחרות.בזה אין מחלוקת,ומי שיינסה לחלוק על דעתי טומן את ראשו בחול.זה המצב לטוב ולרע.
    בעלך לפחות עבר את שלב ההסתרה,הוא נחשף,מכאן את רק יכולה להבין מאין נובעים ונבעו הצרכים אותם מימש.לעתים גברים באמצעות תשלום לנערות ליווי הם מעלים את האגו לעצמם,ייתכן כי בעלך השתמש בכלי הזה בכדי "להוכיח" לעצמו את גבריותו...ברגע שהוא נחשף למעשה הוא נחשף במערומיו תרתי משמע..
    אני לדוגמא מימשתי פנטזיה משותפת לי לרעייתי והזמנו מסג'יסט לחדר בבית מלון שהתארחנו בו,קיימנו יחסי מין בנוכחותו ולומר לך את האמת זו הייתה אחת החוויות המשותפות ואני מדגיש המשותפות הכי מסעירות שחווינו יחד! לאחר מכן המשכנו בעשיית סקס אל תוך הלילה כאשר הסיטואציה מגרה את שניינו בטרוף..יש מי שיגיד בדיוק כמו שהגדרת את בעלך "סוטים"..אבל סטייה בהגדרתה כאשר זה בהסכמה הדדית אינה כלל סטיה אלא פנטזיה שמומשה..וזה כיףףף!
    אם והיה ויש בליבך עוד שאלות וספקות אני כאן..
    בהצלחה.
    נ.ב
    תחזירי לו את הבטחון באהבתך,תחזירי לו את היצרים והתשוקה שבזוגיות,תשתפי אותו ושהוא ירגיש בטוח לשתף אותך בהכל! זה יהיה המפתח לשקם את היחסים המעורערים שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני...

עלמה
    14/04/2013

דני אני מודה לך על התשובה כי אני באמת מנסה לצאת מגידרי כדי להבין ולעכל את הדבר הנורא הזה.
    אני לא משתפת אף אחד בעניין (חוץ מחברה אחת) כי אני עוד לא יודעת מה יהיה
    אם אני אשתף את הוריי הוא לא יכנס לבית שלהם יותר
    חשבתי שהוא שייך ל 10% מהגברים המסורים והנאמנים שהם שותפים אמיתיים (ובכנות חשבתי שיש הרבה יותר כאלה)
    מה שתיארת שעשית עם אישתך נשמע לי ממש מדליק ואם הוא היה רוצה הייתי עושה
    איתו דברים כאלה וגם יותר מזה.
    תמיד שאלתי אותו מה הפנטזיות שלו. הוא לא שיתף ונמנע מלדבר על מין וזה הביך אותי להיות זו שמעלה את זה כל הזמן
    הוא טוען עכשיו שהוא ריצה אותי כל הקשר. פחד ממני ולהגיד לי מה הוא רוצה (דני נשבעת לך שאני מממממש לא מפחידה אני מאוד נשית ורכה) וזה גרם לו לברוח לדברים האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלמה

דני
    17/04/2013

שוב שלום לך,
    לצערנו רוב רובם של הזוגות חיים במעטפת של סודיות ולא בפתיחות נדרשת מבני זוג שחיים שנים יחד.תראי כמה אבסורד הדבר,את מציינת דברים שגם אותך היו מדליקים אילו בעלך רק היה מבקש/משתף אותך..ומה הוא טוען? שהתבייש,שלא חשב שתסכימי..ככה חיים רוב הזוגות וזו הטעות הבסיסית..מכאן כל הבגידות והסודות שכל אחד ואחת שומרים לעצמם.לך היום יש יתרון עם כל זה שזה נראה הזוי לאחר שהתברר לך שבעלך מצא את פורקנו בדרכים כאלה ואחרות,לך ולבעלך יש את האפשרות מהיום לדבר על הכל! לשתף..לחוות יחד את הדברים הפנטזיות והחלומות.
    יש לי תחושה שגם את שמה לב שמשהו חדש ואחר מתפתח ביחסים שלכם..
    מעז יצא מתוק וזה הכי חשוב..(רשמתי 90% בוגדים בכדי שלא לגלות את כל האמת שזה יותר קרוב למאה אחוז).
    אני חושב שיש לך על מה להלחם,יש לכם לדעתי כיוון חיובי ביחסים.את תראי שברגע שתשתפו אחד את השניה ולהפך הכל ייראה אחרת.
    בהצלחה(שוב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

עלמה
    12/04/2013

יששכר, הוידויים שלו המשיכו. אם תוכל בבקשה לראות מה כתבתי לדני (תגובה מעל) ולומר לי אם אתה עדיין חושב ככה. הוא כן מסתכל על עצמו עכשיו ומבין את ההשפעות של המעשים שלו
    אבל יחד עם זה נראה לי שהוא מחפש מין זמין וקל ונוח ובלי להתאמץ כשגם אין הדדיות. זה מפחיד אותי נורא
    אשמח לקבל ממך דעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף..

עלמה
    12/04/2013

אני מתה מפחד עכשיו ממחלות.....אולי נדבקתי ממשהו, קראתי באינטרנט שניתן
    להדבק גם ממין אורלי שהוא ביצע הרבה מאוד
    ועוד דבר. האם זו לא התמכרות? יש בכלל מה להשאר בדבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    14/04/2013

שוב שלום,
    לגבי מחלות רצוי ששניכם תעשו בדיקות מקיפות בכדי באמת לוודא שאתם לא סוחבים איזו שהיא מחלה אתכם.
    אם את מתארת מצב שהוא מחפש מין זנין וקל נישאלת השאלה למה הוא צריך לחפש אם יש לו בבית?! ייתכן שאין לו מין זמין וקל בבית? את התשובה את יודעת יותר טוב מכל אחד אחר.
    משמע שהכל מתחיל ונגמר במין טוב מספק מאתגר בבית!!!
    לשימת ליבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

עלמה
    14/04/2013

דני יכול להיות שהוא פשוט תקוע בשלב הריגוש הראשוני?
    לא מתקדם הלאה לסקרנות וחקירה של הגוף
    אלא נמצא בשלב הכיבוש של ילד בן 18
    זה מה שנראה לי כי אני כן הייתי מאוד בעניין. ואפילו שאלתי אותו בעבר אם הוא הומו.... כי לא הבנתי איך הוא מסתדר בלי
    יכול להיות שזה לא קשור אליי וזה סטיה כל שהיא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה