פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חי בכלא של רגשות
    שלומי
    04/03/2013

אני חי עם אישתי כבר 13 שנה, היא ניתקה אותי מהחברים והמשפחה ואני היום חי במקום שאין לי קשר עם אף אחד, אני מרגיש בודד כי אין לי שום תקשורת עם אישתי, הלוואי ויכולתי להתגרש ולפתוח דף חדש בחיי, להכיר מישהי שתעשה לי טוב ותהנה ממה שיש לי לתת, אבל גירושים יגרמו להרבה בעיות, יש לי 2 ילדים שאני מאוד אוהב ומאוד קשור אליהם ואני יודע שאם אעשה את המהלך הזה המצב הכלכלי של כולנו ידרדר ורמת החיים של הילדים יירד והם גם זקוקים להרבה תשומת לב מה שהם לא מקבלים מאמא שלהם ואני מרגיש שרק אני נותן.
    לכן אני נאלץ להישאר במערכת יחסים שאני ממש סובל ורק בשביל הילדים
    אני הייתי רוצה להכיר מישהי שתוכל להזדהות איתי ושנוכל להכיר ולהיפתח ולדבר על דברים אישיים להכיר חברה...כי היום אין לי אחת כזו...תמיד חלמתי שאישתי תיהיה גם חברה שלי, לצערי לא הצלחתי להגשים את החלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חי בכלא של רגשות

הוספת תגובה

• חי בכלא של רגשות - תגובה

דליה שוורץ
    10/03/2013

שלומי שלום,
    אתה מתאר מצב שבו אתה ויתרת על כל הקשרים שהיו לך כי כך אישתך רצתה והיום אתה מרגיש לבד. העניין הוא הרבה מעבר להכרות עם אנשים חדשים. השאלה הגדולה ביותר שאתה צריך לשאול את עצמך היא למה בעצם הסכמת לותר על האנשים שהיו חשובים לך בחיים. האם אתה מוצא את עצמך גם היום מוותר על מה שחשוב לך?
    גם בפנייתך כאן אתה מוותר על הרצון שלך להיות מאושר עם אישה שתאהב אותך כי לילדים יהיה קשה.
    זה נכון שלהתגרש זה לא פשוט ויש לזה הרבה היבטים, גם כלכליים וגם העניין הריגשי מול הילדים אבל לא בטוח שלהשאר במצב רע זה הפתרון הנכון. יש לי הרגשה שאתה אפילו לא מנסה לבדוק מה האופציות שלך ואיך ניתן אולי להיות מאושר אלא בוחר לוותר למען אחרים.
    זאת הנקודה העיקרית שאני ממליצה לך לשים אליה לב, ואף ממליצה לטפל בבעיה.

מזמינה אותך לייעוץ אישי.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוק
    א
    24/02/2013

שלום,

כתבתי פה לא מעט פעמים וגם קיבלתי תובות אבל לא הצלחתי אף פעם להתחזק עד הסוף וללככת עם ההגיון.
    אל תשפט אותי צריכה רק פידבק חיובי.
    נשואה + 2כ12 שנים.
    התאהבתי בגבר עבד איתי סיפור של 3 שנים כיום אני כבר לא עובדת שם הסיפור היה עם רגשות שיחות נשיקות ולא מעבר מעולם לא לקחנו את זה רחוק יותר תמיד תיכול ופיצוצים על זה שלא ניתן לממש גם הבחור נשוי מבוגר ממני ילדים גדולים .
    עזבתי את מקום העבודה הזה לפני כשנה ולמרות הכל לא הצלחתי להשתחרר מהסיפור בתחילה ניסינו הוא ניסה וגם אני אח כרגיל יזמתי קשר והוא אף רצה יותר קשר של מפגשים וכזה ואני לא הסכמתי ושוב נותק ופה ושם אני יוצרת ואז לפני כחודשיים הייתה שיחה אמיתית ואמרתי שרציתי לראות אותו והוא גם ואז החל כדור שלג של חודש טלפונים והודעות סביב השעון פגישות מגע אינטימי לא מלא לא הייתי מסוגלת לשכב איתו אני רציתי שהוא יחליט והו אמר שהוא לא יפרק את ביתו וכל פעם שניפגשנו אלו היו פגישות במקומות בודדים ברור שכל הפגישה הייתה מלווה במגע ואני כל פגישה הייתי מתחרט ורוצה לסיים והוא מבחינתו להמשיך בלי שאף טחד ידע ושיתף אותי שזה משפיע עליו בחיים שלו אבל לא רוצה לוותר היינו מאוד קורבים עד שפעם אחת הוא החליט שזהו ואני נפגעתי לא האמנתי שזה מה שהוא עושה אני רציתי שהקשר הזה יתקדם והוא עצר אותו ומה שהכי כאב לי שהוא עשה זאת חד וחתך זה כל כך כאב לי ותיסכל אותו לא ההחלטה שלו הצורה ויצא שאני רציתי לאמר לו ואמרתי לו והוא לא הגיב וזה נגמר הכי מכוער שיש.
    כאילו הייתי מישהי שרצתה אותו והוא רק רצה מין איתה זה כואב לי כל הפעמים שהוא אמר שהוא אוהב אותי.
    לקחתי החלטה לסיים את הסיפור הזה לתמיד הייתי שבורה רציתי למנוע מעצמי לחזור על הטעות הזו שיתפתי את בעלי שהיה קשר ריגשי ולא אינטימי כמובן שאת זה לא אוכל לעולם לספר וזה עשה לנו טוב שנינו הבנו שהואלא נתן לי מספיק את עצמו עד הסוף וגם אני ברחתי למקום אחר וזה עזר היחסים השתפרו מאוד וזה מאוד חיזק אותי ומליא אותי ולמעה מה שנשאר בי זה החרטה על זה שהוא נגע בגוף שלי איך אני מתגברת על הבושה למרות שלא שכבתי איתו פשוט הוא הלך כלכך לא יפה שזה מבייש אותי נורא.

לקביעת תור
    סגירה
    לפרוק

הוספת תגובה

• לפרוק - תגובה

יששכר רוטרי
    25/02/2013

לא ברור לי מה כואב לך יותר,
    התסכול, האכזבה, הגעגועים, או הבושה.
    מנסיון אני יכול לומר לך, שעל הבושה את תתגברי, על האהבה והגעגועים יקשה עליך הרבה יותר.
    אם תדעי להכניס יותר שמחת חיים לקשר בינך לבין בעלך, זה יקל עליך משמעותית את הבעיה שממנה את סובלת.
    ושוב, בהקשר לבושה הפנימית שלך.... כל עוד שרק את יודעת עליה... את תוכלי להתגבר, אם את זקוקה לעזרה אז בבקשה.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

א
    25/02/2013

יששכר שלום,
    כניראה שהכל כואב האכזבה מגבר שאהבתי שחשבתי שאוהב אותי זה כואב ולכן שבגלל שאהבתי והתאכזבתי ובגלל שהניתוק מצידו היה חד אז אני גם חשה בושה אינטימיות שהייתה לי אותו איך הוא יכול לאמר עשרות פעמים שהוא אוהב אותי לשתף אותי הפרטים אישיים מהחיים שלו וללכת ככה בלי לעשות זאת בעדינות כל כך כעסתי עליו בסוף וכן יש לי תיסכול לכן אני חשה בושה לפחות הייתי יודעת שאהב אותי ולא ללכת כאילו הייתי זרה.
    אני מתחזקת מהחיים שלי ואני בסדר אבל בפנים הטעם מהסיפור הזה רע למה ככה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר הי עניתי לך מצפה לתשובתך

א
    26/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

יששכר רוטרי
    27/02/2013

שלום לך,
    על פי תאוריך נראה לי שהוא אהב אותך, והוא ידע שהוא צריך לחתוך בבת אחת, כי אחרת הוא לא היה יכול...נכון שזאת ספקולציה מצידי, ואולי אני טועה...אבל כך אני מבין את זה.
    אני מציע לך לחשוב על זה כחוויה ...תהני ממה שהיה....כך תסבלי פחות..
    אצטט לך פתגם:
    "לעולם אין להתחרט על מה שעשינו (כי לא ניתן לשנות את העבר), אלא על מה שלא עשינו".
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

א
    26/03/2013

הי,
    קשה לי אני מרגישה שבא לי ליצור איתו קשר .
    אני ממש זקוקה לעידוד ותמיכה.
    סיפרתי לכם עברו להם חודשיים וחצי אני נשואה היה לי ספור עם נשוי זה נגמר קשה מאוד במריבה וניתוק ומאז אני בסדר מנסה להשלים אבל פתאום מוצפת קשה לי רוצה לשוחח איתו.לדבר איתו כואב חג שמח הוא לא שלח אפילו.
    אני רוצה לעשות משהו אפילו,הודעה לשלוח אני יודעת. שאסור עיזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוק - תגובה

יששכר רוטרי
    25/02/2013

לא ברור לי מה כואב לך יותר,
    התסכול, האכזבה, הגעגועים, או הבושה.
    מנסיון אני יכול לומר לך, שעל הבושה את תתגברי, על האהבה והגעגועים יקשה עליך הרבה יותר.
    אם תדעי להכניס יותר שמחת חיים לקשר בינך לבין בעלך, זה יקל עליך משמעותית את הבעיה שממנה את סובלת.
    ושוב, בהקשר לבושה הפנימית שלך.... כל עוד שרק את יודעת עליה... את תוכלי להתגבר, אם את זקוקה לעזרה אז בבקשה.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוק - תגובה

יששכר רוטרי
    25/02/2013

בהקשר לבושה.. כל עוד רק את יודעת ממנה, היא תעלם....בקרוב.
    בהקשר לאכזבה , לתסכול, לגעגועים זה יותר קשה....
    אם את זקוקה לייעוץ, או לעזרה בהקשר לנושאים הללו, צרי קשר.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מור
    23/02/2013

אוף אני לא יודעת מה לעשות אני ממש מבולבלתתתתתתת
    אני נשואה עוד מעט חודש ואנחנו ביחד 5 שנים ויש לנו שני ילדים
    אך אני חושדת שהוא בוגד בי מצד אחד אני אומרת לעצמי הוא לא מסוגל הוא לא גבר כזה
    ומצד שני הוא כל הזמן משפיל אותי ולא נמצא בבית ורק עם החברים שלו שהם רווקים
    גם ביום וגם בלילה ואני מתארת לעצמי שאם הוא הולך עם רווקים אז הרווקים האלו הולכים עם בנות אז גם הוא נמצא שם ומי יודע לאן זה מתגלגל ?????
    לפעמים אני מרגישה שהוא מרוחק ממני כמו שאני מתקשרת אליו הוא אומר לי מה ?
    מי אומר מה לאשתו בפלאפון ?
    כשהוא נוהג הוא יכול לדבר עם כל אחד אבל תמיד שאני מתקשרת אני נוהג ביי
    והוא בכלל לא מתקשר אליי רק אם הוא צריך משהו..
    הוא מנשק אותי פעם ב..ורוצה לעשות סקס פעם בשלושה ימים ככה..
    פעם זה היה כל יום
    ואני גם מרגישה שנמאס לו ממני ושהוא לא רוצה לבוא יותר אלינו הוא מעדיף להיות בחוץ עם חברים שלו והוא חוזר הביתה רק מתי שאנחנו ישנים..
    הוא כל פעם אומר שאני מטומטת סתמי תפה תאכלי חרא נמאס לי ממך לא יכול כבר לסבול אותך וכל הקללות האלו אני גם תפסתי אותו מדבר עם בחורה בפלאפון לפני כשנה
    וחצי ונפרדתי ממנו לחודש ובחודש הזה הם היו חברים ואחר כך חזרנו והם המשיכו לשמור על קשר גם לאחר שחזרנו ואחר כך הפסיקוו ואז גם תפסתי אותו בהודעה חיים שלי לא דיברת איתי יומיים אני דואגת...וכל זה יאו איך אני יכולה לדעת שהוא בוגד בי ?
    קשה לי לעקוב אחריו בגלל שיש לי ילדה בת חודש..תעזרו לי בבקשה אני רוצה להשים סוף לכאב הזה!!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• כפי שמתארת יחסיכם בעיתיים ביותר

Dona
    23/02/2013

ולמרות זאת מיסדת את הקשר עם אבי ילדיך.
    קשר שכבר זמן רב איננו כמו שצריך להיות.
    לא אשאל למה סבלת את זה עד עכשיו וזה מיתר
    להטיף לך מוסר על שנישאת התנאיים האלה.
    אינני יודעת מה הסיבה. אולי אתם צעירים מדי ,
    אולי בעלך עוד לא הפנים את האחריות למשפחתו
    אולי השחיקה והשגרה השתלטה על הקשר שלכם
    מוקדם מאוד.
    מה שבטוח זה שאין אלו יחסים מספקים לאף אחד מכם.
    לא לו ולא לך. תנסי לשכנע אותו ללכת לטיפול זוגי
    כי עושה רושם שאינכם יכולים לטפל בבעיה לבדכם.

ותזכרי עוד משהו: אין דבר כזה ״הוא לא מסוגל, הוא לא גבר כזה״. תשכחי מזה
    כל אחד יכול. כשמתקיימים תנאיים מסוימים. גם גברים שהרבה יותר רציניים
    ואחראיים ויציבים ממה שמתארת את בעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם

מור
    25/02/2013

אני כבר לא מסוגלת אתמול ביקשתי ממנו לדבר איתו בלילה לפני שנלך לישון
    ודיברנו אמרתי לו שאני מרגישה שאני בדיכאון אני מרגישה שאני לא מטפלת טוב בילדים
    והוא אמר לי את שקרנית את לא רצית לדבר איתי על זה וכמובן שאין לי אוזן קשבת
    אם אני אתגרש ממנו לאן אני אלך ?
    מה יהיה עליי ועל ילדיי אני בסך הכל בת 19 ועם 2 ילדים
    איזה גבר ירצה אותי עם 2 ילדים ?
    אני לא מסוגלת לשאת את זה יותר נמאס לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם - תגובה

יששכר רוטרי
    25/02/2013

שלום מור,
    עכשיו אני מבין שאת בת 19....מתי הספקת את כל זאת?
    אם תתגרשי ( אני מקווה שלא בטרם טיפול), אז אני מבטיח לך מנסיון וידע שישנם גברים רבים במצבך שירצו אותך עם שני ילדים, ואף ירצו לעשות איתך ילדים משותפים.
    המקרה שלך נוגע מאוד לליבי (אפילו שאני מטפל זוגי),
    צרי קשר, אני יכול לתמוך בך ולעזור לך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

סיגלית גלאי
    24/02/2013

שלום מור

אני לא חושבת שהשאלה המרכזית היא אם הוא בוגד? ולכן אין סיבה שתעקבי אחריו, יחסים טובים צריכים להיות מושתתים על אמון וכבוד הדדי. את יודעת מהעבר שהוא יצר קשרים עם נשים אחרות, את מתארת אלימות מילולית ויחס מזלזל ומשפיל מצידו כלפייך, הוא עושה מה שבא לו מבלי להתחשב בך, אין לי ספק שכך לא מתנהג בעל אוהב כלפי אשתו ואם ילדיו. ולכן את לא צריכה לסבול את זה.
    השאלה העיקרית היא אם את רוצה להמשיך מערכת יחסים כזאת? בעבור מה?
    אם יש לך מספיק סיבות להחזיק בו אז כדאי שתלכו לייעוץ זוגי לפני שיהיה מאוחר מידי.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

יששכר רוטרי
    25/02/2013

שלום מור,
    מצבך אכן גרוע, אני לא מבין כיצד את מסוגלת לטפל היטב בילדתך במצב כזה.
    זה לא העניין היחידי והבעייתי - אם הוא בוגד בך, או לא.
    כל ההתיחסות ממנו אליך נובעת מתוך זלזול וחוסר הערכה, שלא נדבר על אהבה.
    על כן, יש לך שתי אפשרויות בשביל לשים סוף לכאב:
    האחת קשה למדי, והיא להיפרד ממנו....
    השנייה קלה יותר, ומדובר על על טיפול זוגי.
    אם הוא לא יסכים על טיפול זוגי (שגם הוא אינו ערובה להצלחה), אז מה שנשאר לך זה רק היפרדות לשם גירושין.
    אשמח לעזור לכם.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי ליעוץ

ירדן
    19/03/2013

לכי ליעוץ ומנהלי הפורום כאן נשמעים מאוד מבינים ומנוסים, ובטח יוכלו ליעץ ולעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקבליסטית יפה כהן עזרה חינם רומנטית
    מיה
    20/02/2013

הסיפור שלי בקיצור, שכבר כמה שנים טובות אני מחזרת ומחוזרת והיו לי הרבה חברים אבל אף אחד לא התאים לי לזוגיות ואהבה אמיתית ונאמנה כמו שחיפשתי.
    אבל לא היה לי מזל למצוא את האביר על הסוס הלבן שלי אותו חיפשתי, הרגשתי שכאילו המזל שלי בתחום הרומנטי חסום.
    מכיון שאני חתיכה ומבוססת היו לי הרבה מחזרים ולחלקם האמנתי אבל אחרי היכרות מעמיקה התאכזבתי, בטח הרבה בנות מבינות מה אני מתכוונת...

התמזל מזלי ושמעתי המלצות חמות על הקבליסטית הרבנית יפה כהן המברכת מבני ברק, היא קבלה אותי ללא דרישת תשלום לעצה וברכה, מאוד התרשמתי ממנה, הרגשתי אצלה "הארה".
    מאז שהייתי אצלה הרגשתי שהמזל שלי בתחום הרומנטי נפתח, אחרי כמה חודשים הכרתי את בן זוגי הנוכחי, אהבת חיי בחור חתיך אמיד ומבוסס, והכי חשוב נאמן מתחשב ואוהב. ואנו מתכננים להתחתן די בקרוב.
    מצאתי אהבה מפנקת ואמיתית.
    איני בטוחה שהכל בגלל היעוץ והברכה של הקבליסטית יפה כהן.
    אבל זה בטוח שהיא עזרה לי ביעוץ ושהכרתי אותו אחרי הברכות שלה.

מי שגמרה עם השלב של המשחקים, ומחפשת אהבה אמיתית, אולי כדאי לה לדעת על כך.
    אני מקווה שההודעה שלי תעזור לבחורות בתחום הרומנטי כמו שלי היא עזרה.

הוספת תגובה

• איך אפשר להגיע אל הקבליסטית. פרטים?

לימור
    14/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי בגדה בי
    שמעון
    18/02/2013

אישתי בגדה בי גיליתי את זה דרך הפיסבוק אחר כך גם התאמתתי אתה והיא הודתה
    אני לא יודע איך להתנהג יש בי כעס עצום על המעשה הזה
    עבר כחודש מאז שגילתי את דבר הבגידה אנחנו חיים ביחד יש סקס ובילויים משותפים
    אבל כל הזמן יש לי את התמונה שלה מזדינת אם גבר אחר אני לא מצליח להוציא את התמונה הזאת מהראש
    מה הייתם מצעים לי לעשות בכדאי להפטר מהתמונות האלה או בכלל

לקביעת תור
    סגירה
    אישתי בגדה בי

הוספת תגובה

• אשתי בגדה בי

שמעון
    18/02/2013

אני לא מבין איך קישרת הזה לסקס יותר טוב אני בכלל לא מסתכל על זה מההבט המיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי בגדה בי - תגובה

דליה שוורץ
    20/02/2013

שמעון שלום,
    לגלות בגידה של בן או בת זוג זאת חוויה מאוד לא נעימה ואפילו טראומטית.
    זה פגיעה באמון, זה מעליב ולרוב נוצר משבר גדול בעקבות בגידה. אבל, ויש אבל גדול, קיימת תמיד האפשרות להבין למה זה קרה ולנסות לשפר. זה תהליך לא פשוט שדורש משני הצדדים פתיחות להקשיב ובעיקר רצון לעשות שינוי ולשקם את הנישואים.
    במקרים רבים בגידה היא תוצאה של צרכים לא ממומשים כמו חיזור ע"י הבעל, מחמאות, הרגשה שהיא נאהבת הערכה גדולה למי שהיא וצורך בריגוש. ולכן אפשר לשקם זוגיות אחרי בגידה ולהפוך אותה לטובה הרבה יותר אבל זה דורש משני הצדדים מאמץ ומנסיוני בעבודה ממושכת עם זוגות אני יכולה להגיד בודאות שזוג שהחליט שהוא מעונין להתגבר על זה מגיע לזוגיות מצויינת.
    קיימת תמיד גם האפשרות לא לסלוח ולחיות את הבגידה שוב ושוב אבל אז החיים שמצפים לכם יהיו מלאים בתסכול ומרמור.
    הבחירה בידכם.

אשני לעזור באופן אישי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות אישתך בזרועות אחר

Dona
    02/03/2013

ישארו איתך עד שתפנים שקרה מה שקרה, שאין לך אפשרות לשנות את מה שקרה, ועד שתסלח. כי אתה הבלגת על הבגידה אבל לא ממש סלחת. (וקשה מאוד לסלוח).
    יש הבדל גדול בין הבלגה למחילה/סליחה. לא כל אחד מסוגל לעשות את המעבר הזה גם אם רוצה. טיפול פסיכולוגי יכול להאיר נקודות חדשות שנזנחו, לעזור לשאול שאלות נוספות אבל שום טיפול פסיכולוגי לא יעזור אם זה לא בא ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    03/03/2013

מה השאלה שאתה שואל בדיוק? האם הכל יסתדר ויהיה בסדר? האם תפסיק מתי שהוא לתאר לעצמך את אישתך מתנה אהבים עם גבר אחר? אז זהו שלא! יש לך אפשרוץ לשלוח אותה לקיבינימט או לחכות לפעם הבאה שהיא תבגוד בך ושלא יהיה לך ספק שזה יקרה שוב...הטעם הזה ממכר ומי שטעמה ממנו לא יכולה בלעדיו...
    החלטה שלך ורק שלך אף אחד לא יכול להחליט במקומך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מחיר...

אריק
    13/03/2013

שאל את עצמך ידידי באם המצב היה הפוך מה היה קורה? האם היא הייתה מעבירה את הניאוף/בגידה שלך ו"מחליקה" ? לא בטוח אבל עצם העובדה שהסקס קיים עדיין לא בהכרח מעידה על הרמוניה קיימת...אולי זו הסוואה ? נושא הזיוף ביחסים (כולל יחסי אישות) איננה נחלת גברים בלבד תאמין לי שנשים לא שונות בנושא זה אם לא יותר. אם יש ספק אז אין ספק בחן את רמת הפגיעה בהישארות שקרית או בצעד לאמת (כולל בילדים באם ישנם) וקבל החלטה שעליה תיקח אחריות על עצמך ובלבד !!

וכן - אני מסכים עם הכותב הקודם שברגע שנחצה הגבול קיימת יותר אפשרות לבגידה הבאה ומתי מעט - אולי יותר באגדות - באמת ייראו "מעידה חד פעמית".

הרבה אושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך אדוני הנבגד העצה שלי היא

אריק
    24/07/2013

ישנן שלושה אפשריות-שאתה לא מספק את אישתך
    או שאישתך טיפשה הוא שנמאס לה ממך
    אם תסלח לה תישאר כל חייך עם צלקת ואחרי בקבוק יין אתה תראה את הגבר שהיא בגדה בו גוהר עליה בחלומות שלך
    אם תשאר איתה בגלל ילדים או רכוש משותף אז אתה לצערי טיפש
    אם תתעלה על עצמך ותשקר את עצמיך שזו היתה טעות האישה מעדה הרי אנחנו בני אדם בסך הכל-אז אתה אהבל-מי שבוגד תמיד יבגוד מי שמשקר תמיד ישקר ומי שגונה תמיד יגנוב
    אי לכך עצתי לך-קח את המזוודה וברח ממנה חפש לך אישה אחרת שתכבד אותך
    ואני מבטיח לך כשהזמן יחלוף אתה תהיה מאושר
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרוק אותה ותתגרש ממנה

מיכאך
    09/08/2013

ב"ה
    מיש שבגדה פעם אחת תבגוד כל הזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלאת אהבה ולא לבעלי
    שירן
    17/02/2013

אני נשואה 3 שנים לפני בעלי היה לי חבר כ4 שנים במשך כל התקופה שנפרדנו ואחרי תמיד שמרנו על קשר טלפוני בלבד, היינו מדברים בעיקר על החיים שלי ושלו עם הזמן הוא התחתן (היום + 2 ) ואני התחתנתי (+1) ועדיין שמרנו על קשר , כאילו אנחנו לא יכולים להיפרד.. כל אותה תקופה עד עכשיו (כ8 שנים) לא נגענו אחד בשניה, היינו רק אוזן קשבת אחד לשנייה , היינו מתלוצצים במחשבות אם היינו מתחתנים וכאלה.. לאחרונה אני ובעלי עברנו לעיר הולדתו שהיא גם העיר שבה האקס גר , יוצא לי פתאום לראות אותו במשך היום- ואני לא אשקר פתאום הבנתצי כמה הוא היה חסר לי, כמה כיף לראות אותו, לדבר איתו פנים מול פנים.. מיום ליום הרגש שלי מתחיל לעזוב את בעלי ולדבוק בו.. פתאום השיחות שלנו נהיו יותר תשוקתיות ותוכן השיחות עברו ל- אני אוהב אותך, את פעם לא הפסקתי, אני מתגעגע.. ואני פתאום מבינה שגם לי זה קרה גם אני מתגעגעת אליו גם אני אוהבת אותו . ביום חמישי האחרון (יום האהבה) זה התקדם שלב, באתי לבקר אותו במשרד התחבקנו והתנשקנו כמו שמעולם לא התנשקתי הרשתי שאני נופלת מרוב אהבה , אומנם זה נגמר רק בנשיקה הזו אבל אני כל היום חושבת עליו חושבת מתי אראה אותו שוב מתי הוא יתקשר מתי נתקדם מתי נתנשק שוב מתי ואם נלך עד הסוף.. מה עושים אני באמת מאוהבת בו כמו מלפני 8 שנים הוא באמת חסר לי ..האם להמשיך או לעצור הכל?

לקביעת תור
    סגירה
    מלאת אהבה ולא לבעלי

הוספת תגובה

• אקס מיתולוגי

דני
    03/03/2013

עצתי לך תתרחקי מהאקס כמו מאש! את תהרסי את חייך בשביל משהו שלא יהיה מושג בסופו של דבר,תיכנסו לרומן סוער,בעלך יזרוק אותך והאקס יקבל רגליים קרות כמו שלרוב קורה ואת תישארי קרחת מכאן ומכאן,כל עוד את עדיין לא עשית את הטעות הקריטית ולא נכנס איתו למיטה תעצרי את זה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר שהתארסתי התאהבתי במישהו אחר
    יעל
    15/02/2013

שלום, שמי יעל, סטודנטית בת 26, ונמצאת במערכת יחסים זוגית כבר קרוב לשנתיים וחצי, עם בן זוגי, בן 38. לפני קצת יותר מחודש בן זוגי הציע לי נישואין והסכמתי, אך הדבר לווה בתחושות מבלבלות, פחד וחוסר וודאות מצידי. כשבוע לאחר מכן התחלתי לשוחח עם מישהו שהכרתי דרך חברה, והתחיל ביננו רומן. כדאי לציין שהוא בן 43, גרוש עם 3 ילדים מקסימים (שכבר הספקתי להכיר). לאחר כחודש ולחץ רב מצד הגבר שהכרתי, סיפרתי לבן זוגי ומאז אני בדילמה נוראית ולא מצליחה להחליט אם ללכת עם האהבה החדשה או להישאר עם בן זוגי. ההיגיון אומר לשכוח מהגבר החדש ולהישאר במערכת היחסים הנוכחית, אבל הלב אומר אחרת והרבה קולות סביבי אומרים לי שאם אני לא בטוחה בקשר עוד לפני שהתחתנו, עדיף שלא נתחתן כי זה יגמר בגירושים. אני לא יודעת אם הבחור החדש זה "זה" אבל זה פחות מדאיג אותי כי סה"כ אני עוד צעירה ויש עוד זמן כדי לגלות. הבעיה העיקרית עם בן זוגי היא שקשה לו להביע רגשות, והוא מאוד אוהב אותי אך אני לא מרגישה ולא הרגשתי מעולם שהוא "מאוהב" בי, ומנגד יש לי קשר אחר מלא ברגשות ותשוקה... בנוסף, בתקופה האחרונה התחלתי ללמוד מקצוע רחוק ממקום מגוריי ואני לא נמצאת הרבה עם בן זוגי, ובעיקר חשתי תחושה של חוסר פרגון וחוסר בנושאים משותפים שקשורים לתחום שלי שהפך לכל עולמי (הגבר שהכרתי עוסק באותו תחום ויש לנו מלא על מה לדבר וליצור יחדיו). ניסיתי לשוחח עם בן זוגי פעמים רבות אך כנראה שהיו חסרים דברים מהותיים שפתאום התמלאו מכיוון אחר.
    בקיצור, אני מבולבלת ומרגישה אבודה לגמרי, כבר היה לי עתיד מתוכנן ואני פוחדת שאני רק בורחת מהשגרה או שבעצם אני פוחדת לעשות שינוי, ובמכל מקרה הפחד משחק פה תפקיד גדול, לשני הכיוונים. כל מה שרציתי זה לשכוח מהגבר שהכרתי ולהמשיך בקשר שלי כאילו זה לא קרה, אך אני לא מצליחה להתנתק מהגבר הזה, שהתפתח ביננו קשר כ"כ מיוחד....
    אודה לכם על עצתכם

הוספת תגובה

• התלבטות
    תמר
    14/02/2013

שלום לכולם,
    אני יוצאת כבר חודשיים עם בחור שהכרתי באתר היכרויות הוא בן 31 ואני בת 24. הבנאדם באמת מקסים, דואג, מתקשר, מבשל, מנקה ובאמת אחד הטובים שיצאתי איתם..אממה, יש לו כמה דברים שממש מעלים בי שאלות ותהיות ורציתי להתייעץ ולשמוע דעות של אחרים לגבי זה, למשל:
    הוא ממש רוצה שאני אעבור לגור בדירה שלו ומתחיל לדבר איתי על חתונה עוד שנה...זה נראה לי קצת הזוי ואמרתי לו שאחרי חודשיים לא מעלים עדיין את הנושאים האלו אבל הוא טוען שהוא רואה את עצמו נשוי עוד שנה..השאלה היא האם אני צריכה לדאוג? הוא איתי בגלל שהוא לחוץ להתחתן?
    דבר נוסף , כבר אמרתי שהוא אוהב לבשל ולנקות, זה באמת מקסים אבל אני הרבה עמים לא בטוחה לגביו כי הוא יותר מידי נשי מלבד הניקיונות הוא אוהב להסתכל על נשים אחרות ולהעיר על כמות האיפור שלהן או איך הן התלבשו והדבר שהכי הפחיד אותי זה שהוא כל שנה מתחפש בפורים לדמויות נשיות (כיפה אדומה, ארנבת) והשנה הוא רוצה להתחפש לדבורה ושנלך ביחד ככה למסיבה..אני התנגדתי בתוקף והוא טוען שאני מגזימה ולא זורמת ושזה מצחיק, שאלתי אותו כמה פעמים מאיפה זה בא לו והא כבר נעלב ואומר לי שהוא ממש לא הומו אם זה מה שאני חושבת. האם אני מגזימה? אני כבר לא יודעת מה לעשות...הוא בחור נורא טוב ולא בא לי סתם ככה להפסיד אותו בגלל דברים קטנים, אבל השאלה היא האם הם קטנים באמת? אני חייבת לציין שהוא גם כל הזמן אוהב להשאר בבית והוא לא כזה משקיע ביחסי מין איתי זה תמיד נמשך גג כמה דקות בלי משחק מקדים ובלי השקעה נוספת וזה גם ממש מתסכל..להיפרד ממנו?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

סיגלית גלאי
    14/02/2013

שלום תמר,
    הגיוני שבחור בן 31 מתכנן למסד את הקשר בעוד כשנה, השאלה אם את מוכנה לכך בגיל 24? נראה שפער הגיל ביניכם בא לידי ביטוי בתחומים נוספים כמו לגבי פורים. אני לא חושבת שבשלב הזה כפי שאת מתארת אותו, אתם בשלים למגורים משותפים. קחי לך את הזמן הדרוש לבחון את הקשר, להכיר אותו טוב יותר. רק כשתרגישי שאת יכולה לקבל אותו כפי שהוא תעברי לגור איתו, כשלב מקדים למיסוד היחסים, אבל כרגע לא נראה שאת בטוחה בכך. אז למה למהר?!
    בנוגע ליחסים האינטימיים ביניכם, הם לא ייפתרו מעצמם. כדאי שתפתחי את הנושא בפניו ותראי אם דברים משתפרים, במידה והם לא ייפתרו תוכלו להעזר בייעוץ חיצוני, זה בהחלט חשוב שתהיה ביניכם פתיחות, הבנה והנאה.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    miri
    10/02/2013

אני אישה נשואה כמה שנים טובות אבל אף פעם לא באושר
    לפני שנתים התודתי לנט ונכנסתי לפורמים ולפיסבוק
    שם מצאתי כול מיני גברים אבל זה תמיד נשאר בתחום "הווטרואלי"
    עד שמצאתי אותו...........הוא גם נשואי
    נפגשנו ולאט ולאט הקשר התחזק נפגשנו כול יום ההינו שעות בטלפון
    חיינו נשמנו אחד את השיני וההינו "מאוהבים " עד הגג
    עד שנתפסנו וזה היה הסוף
    מאז הלב שלי שבור הלכתי לכול מיני טיפולים אבל כלום לא עזר
    אני מתגעגת אליו מאוד
    אומרים שהזמן יעשה את שלו אבל הזמן הלך חלף
    והכאב והגעגועים עדין חזקים

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    11/02/2013

מירי שלום,
    את נשואה אך לא באושר והדרך שבחרת לטפל בבעיה היא למצוא את האושר במקום אחר. מאחר וכרגע הקשר הזה לא יכול להמשך אני מציעה לך לטפל בבעיה שלכם שלא מאפשרת לך להיות מאושרת. הדרך הקלה ביותר היא לחפש מישהו אחר שיגרום אושר אבל אני חושבת שמגיעה לך הזכות להיות מאושרת בחיים היומיומיים שלך עם בן הזוג שלך. נסי להבין באמצעות טיפול זוגי מה הבעיות שלכם ואולי תגלי שהאושר נמצא אצלך בבית וכל מה שצריך זה רק לחשוף אותו ולהוריד את המכשולים שיש בדרך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדליה

miri
    11/02/2013

תודה על התשובה דליה
    ענית לי לעבוד על הנשואים עם בעלי ולמצוא א האושר שלי
    אבל לא זה מה שמציק לי כרגע
    הבעיה הענקית שלא נותנת לי מנוח
    שאני לא מפסיקה לחשוב על "האוהבי"
    הוא כול הזמן במחשבות שלי לא יוצא לי מהראש (וזה אחרי שנה כבר)
    אני אשה עסוקה עובדת יוצאת מבלה אבל הוא בראש שלי כול הזמן
    וזה מטריף את דעתי .......
    בבקשה עוצי לי עיצה
    נ.ב ההיתי בכול מיני טיפולים למינהם ושום דבר לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• miri -

בני
    12/02/2013

היי

קחי בחשבון 2 דברים:
    1. שנה זה לא הרבה בשביל אחת שלא רוצה לשכוח...
    2. ביום שתלמדי לתעל את כל האנרגיות והמחשבות אל תוך הזוגיות שיש לך כרגע ביד...אז - יש סיכוי גדול שהזכרונות החדשים ישכיחו את זכרונות העבר.

מצד שני אני ממליץ לך לא להלחם בגעגועים לדברים הטובים שהיו לך בקשר ההוא, כי כשאת נלחמת את נפגעת!
    אז גברת נכבדה...
    תסתכלי קדימה ותראי מה את כן! יכולה לעשות בשביל להרוויח שאת שארית חייך מכאן ולהבא תחיי כמו שאת אוהבת!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אריק
    13/03/2013

מירי, שלום רב.

פייסבוק ודומיו (הכוונה לכל רשת חברתית לסוגיה שאינה בתחום מקצועי תמים) הנו דבר נפלא מבחינת חלוקת קשב וכותל קשובה לבעיות של "חברים" אבל קיים אבל גדול בנושא...
    הפייסבוק גם יכול להיות האויב מספר אחד של משפחה בה יש בעיות בין בני הזוג גם אם קיים סדק הוא רק התרחב עם הזמן כי האשה/הגבר מעדיפים "לברוח" לכל מיני מחוזות וירטואליים במקום להתמודד עם הבעיה האמיתית בביתם. נניח וקיימת אשה בעלת קשיים אמיתיים בזוגיות ולפתע מופיע נסיך ברשת - קובע פגישה - והופ!! הוא אהבת חייה...אני לצערי נכחתי בשנים עברו והיום בכמה סיפורים לא פשוטים מחברים טובים שפשוט המשפחה "התפרקה" אודות לרשת הנפלאה הזו.. אז נכון שהבעיה הייתה שם אבל בריחה איננה התמודדות ואל תהיי בטוחה כי מחר הדמות שהכרת תישאר אותה אחת. אל תסמכי על אף אחד חוץ מעל עצמך גם באם הוא נראה לך הכי מקסים בעולם.. לבעלך יש משהו שלאף אחד אין : זיכרונות משותפים, ילדים מקסימים שלכם ועוד. באם בעלך לא בגד ולא פוגע בך באלימות יום יומית תבדקי את עצמך שוב ושוב לפני קבלת כל החלטה גורלית להמשך חייך ורק אל תשכחי לקחת אחריות על החלטה זו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עצה דחוףף
    מיכל
    10/02/2013

שלום,בעלי ואני בשנות השלושים לחיינו . יש לנו 2 ילדים.לפני חודש הוא הודה בפניי שלפני 9 שנים הוא בגד בי בחו"ל עוד כשהיינו חברים . בשנות נישואינו היו לי כמה חשדות לא מבוססים כי סלולארי ברטט וקבלת SMS שלא ראיתי. נרות כבויים שגיליתי לאחר שחזרתי מטיול בחו"ל.. יש לו ידידות טובות רבות אבל לא הראיתי קנאה. הוא היחיד ששכבתי עימו . מאז הוידוי שלו ,אני לא שקטה ועולמי חרב עליי. הוא מצידו מבין שיש לו בחורה נאמנה וטובה לצידו אבל אני אוכלת את עצמי מבפנים. הואהציע לי לשכב גם עם מישהו כדי להתנסות ואף מעודד אותי לצאת לבלות ולצאת לחו"ל. הוא מבלה פחות : בעיקר עם חברים-כדורגל,משחקי כדורגל בחו"ל,ימי הולדת,הופעות.. ברור לי יותר מתמיד מיהו ומהו. אני בהתלבטות איך להתנהג אליו כי אני לא מסוגלת לדבר עימו אפילו אך חוששת שהמצב יתדרדר ושבעלי יעלה טרמפ על העניין ..אני כרגע צבועה כלפיו.הוא בעל מסור ,מפנק,חם,מפרגן ואב טוב לילדיו. הוא שותף מעולה לחיים. אך אני לא מסוגלת לסבול את התחושה הזו. מצד שני אני חוששת להזדקן לבד (לאור כמות הבודדים/בודדות שיש בשוק).מה עליי לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עצה דחוףף

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא מגיב לי?

מיכל
    12/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לך להתייעץ גם באתר AskPeople

פז
    12/02/2013

מציעה לך להתייעץ גם באתר
    אתר מדהים שעזר לי המון.
    אני ממליצה עליו בחום..

בהצלחה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עצה דחוףף - תגובה

סיגלית גלאי
    13/02/2013

שלום מיכל
    את מתארת בעל מפנק חם מפרגן ועוד.. למה לך להרוס לעצמך ולוותר עליו או על המערכת היחסים הטובה שיש ביניכם, בגלל מעידה שהייתה לפני תשע שנים.
    אני לא מציעה לך ל"החזיר לו" באותו אופן, כי את עשויה להתחרט על כך ולהחמיר את המצב ביניכם, חבל!
    אולי זה הזמן לבדוק איתו, מה חסר לו אם בכלל בזוגיות שלכם עכשיו? ולשם מה הוא מציע לך להתנסות גם, האם כדי להשתיק את מצפונו או כי הוא מעוניין במערכת יחסים פתוחה ביניכם שתאפשר התנסויות מהצד?
    בכל אופן, אני מציעה לך לא לפעול ממניעי אגו פגוע, אלא להיפך לשמור על הזוגיות שלכם ולנצל את ההזדמנות להעמיק את הקשר במקום לפרק.

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי נראה

Dona
    14/02/2013

שהוא מנסה לגשש אם תהיי מוכנה לנישואין פתוחים.
    הרי לא היתה לו שום סיבה אחרת להודות בבגידה מלפני כל כך הרבה זמן.
    ולפי מה שכותבת לא הייתי שוללת גם בגידות אחרות טריות הרבה יותר.
    הוא לא סתם מנסה לעודד אותך לנסות סקס מחוץ למסגרת.
    (אנשים הם אף פעם לא כאלו אלטוריסטים בענייני סקס.כשאין להם אינטרס אישי).
    הוא מעודד אותך לקשר כדי להצדיק את מעשיו. ושלא תרגישי נפגעת ושלא תתנגדי.

מה לעשות:
    תשבי איתו לשיחה רצינית. תבררי מה הוא צריך, מה הוא רוצה לעשות. תשאלי אותו בצורה ישירה אם ואך רוצה לשנות במשהו את הזוגיות שלכם.
    תהי קשובה ואל תתעצבני , תהיי אמפטיות גם אם לא מסכימה ו/או קשה לך עם מה שאומר. כי אם תתחילי לבכות, לבוא בטענות, תתנגדי לרעיון הוא יסגר וימשיך לבגוד בך. לבד. בלי לנסות לפתוח את הנישואין. בלי נסיונות שכנוע והצטדקויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין ובת שנתיים
    נועה
    06/02/2013

שלום רב, אני אמא לבת 2.5 שנים חכמה מדברת ומבינה. התגרשנו. עדין לא אמרתנו לה דבר. לבינתים רואה את אביה כמעט יום יום אך הדבר משתנה היות ויהיו הסדרי ראיה מסודרים. כאשר מחפשת את אבא אני אומרת לה שאבא בעבודה והיא מקבלת זאת.
    מה אומרים לילדה בת שנתיים, כיצד מסבירים שאמא ואבא התגרשו?
    ובאופן כללי אשמח מאוד להמלצות על ספרי הדרכה עבורי בעניין ההתמודדות שלי עם שאלות שיבואו בהמשך וגם כעת. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין ובת שנתיים

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה, תודה.

נועה
    07/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגיל הזה היא לא תבין. חכי כשתגדל

לימור
    14/03/2013

בגיל הזה של ילדתך הקטנה היא כנראה לא תבין.
    וגם לא תבין מה זה גירושין בכלל.
    וטוב שכך.
    למרות שלך זה בטח קשה אבל לטובת הילדה כדאי שהיא בנתיים תראה את אבא שלה כמה שיותר, אין כמו הרגשת משפםחתיות טבעית בגיל הזה.
    חכי שהיא תגדל ואז תסבירי לה הכל בצורה גלויה וכנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין ובת שנתיים - תגובה

דליה שוורץ
    22/03/2013

נועה שלום,
    אינני מתמחה בעבודה עם ילדים ובוודאי שלא צעירים כל כך. אבל באינטואיציה שלי אני חושבת שכדאי להגיד לילדה אתה האמת אבל לבחור מילים שהיא יכולה להבין.
    הילדה לא מבינה מזה גירושים אבל היא כן מבינה שאבא לא בבית ולכן כדאי להסביר כמה שיותר ולשקר לה כמה שפחות.
    אני הייתי אומרת לה שאבא ואמא לא גרים יותר ביחד ושאבא מאוד אוהב אותה. ושאבא והיא יפגשו המון המון. חשוב לקחת את הילדה לבית שבו יגור האבא לאחר הגירושין ולהראות לה את המיטה בבית של אבא. כדי שהילדה תבין ותגדל עם התחושה שיש לה שני בתים שבכל אחד מהם גר האדם שאוהב אותה הכי בעולם...

בנוסף לזה הייתי מציעה לך לפנות לפסיכולוגית שמתמחה בעבודה עם ילדים בגיל זה כדי לקבל הכוונה מדוייקת יותר.

אני חוזרת ומדגישה שעצתי היא אינטואיטיבית בלבד ומסתמכת על בסיס היותי אמא כבר 15 שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איומים
    יגאל
    06/02/2013

שלום
    אנחנו בהליך גירושין, היא טוענת שיש לה תמונות בהן אני בוגד ומאיימת להראות לילדיי הקטינים. מה האפשרויות שעומדות בפני
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איומים

הוספת תגובה

• איומים - תגובה

יששכר רוטרי
    06/02/2013

שלום לך,
    כנראה שיש לה תמונות, כי אחרת לא היית מוטרד...
    .אם היא תראה להם אותם?... הם לא יסלחו לה על זה בעתיד, לכשיגדלו....
    חשוב שהיא תדע על כך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או שכן או שלא.

Dona
    07/02/2013

מה שבטוח שהבחור בגד ויש סיכוי שיהיו תמונות. אבל כלל לא בטוח שיש תמונות כאלו.
    (מאמינה שאילו היו היא הייתה כבר זורקת לו אותם בפנים.) ובכל זאת מצריך זהירות.
    אם יש או אין צריך לשבת איתה לשיחה. כדי לא להרעיל את נפשם של הילדים הקטנים
    ולא חשוב מי צודק, מי חטא. חשוב שהילדים לא ישלמו את המחיר של חטאי ההורים.
    ולכן...שיחה, רק שיחה. ואולי (אם אי אפשר ישירות בגלל המשקעים) באמצעות אדם שלישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם בגידה וגירושין
    אורית
    04/02/2013

שלום,
    קראתי המון בפורום הזה והחלטתי לשפוך את ליבי ..
    פרודה+ 1 ( בן שנה וחצי) , בעלי עזב את הבית לפני חצי שנה.
    חודש לפני העזיבה הוא התחיל לדבר על מיצוי, ושזה לא החיים שרצה
    לימים התברר שיש לו מישהי..
    מאז ועד לפני חודש- עברו עליי תהומות:
    הוא התהפך 180 מעלות עליי ועל החיים שלו, קללות וניבולי פה , התנהגות מגעילה ומה לא ! פשוט לא מאמינה שזה בן אדם שגרתי התחתנתי הבאתי ממנו ילד...
    בתק׳ האחרונה הוא נרגע ושינה התנהגות והתרכך
    יש לציין שאנחנו בתהליכים ועד עכשיו ניצחתי בכל השלבים ...
    היינו נשואים 3 שנים .
    בנוסף הוא צעיר ממני ב 6 שנים

אני אשת חינוך במקצועי ומוקפת במשפחה תומכת וחברים מדהימים
    כולם מחזקים אותי ואומרים לי שרזיתי ואמשיך הלאה ושהוא הפסיד ויתחרט ...
    בסופו של יום זה מאוד קשה - ההתמודדות עם העלבון וההרגשה שמשהו אצלי לא בסדר
    וחוסר בפרנטר
    היינו זוג רגיל נורמטיבי - הוא עובד בחיי לילה אך זה משהו שקיבלתי כבר שהיינו חברים / לא האמנתי שהוא הבחור הטוב והמדהים יעשה דבר מכוער ויפרק את הבית והחיים שלו ושל כולנו
    אני שוקלת ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי להקל את הנפש שלי שמתייסרת כל הזמן בחיפוש תשובות

אני מקווה שלא עשיתי סלט בפרטים
    אשמי לקבל עיצות ממי שעבר / ה מקרה דומה
    תודה מראש

הוספת תגובה

• מיואשת ומבולבת
    טלי
    30/01/2013

הי אני בת 33רווקה והכרתי בחור גרוש + 2 ילדים , יצאנו 4 חודשים ,בתחילת הקשר טען שהוא מאוהב ולא הצליח להרגיש תחושה כזאת כמה שנים טובות מאז שהתגרש, לדבריו התגרש מאחר וגרושתו בגדה בו.... גם אני בעברי עברתי סוג של בגידה מאוד כואבת ושיתפתי אותו בסיפור בהמשך עלו חשדות מצידי והוא גם היה זורק הערות כלפי שאולי איני אמינה. מעולם לא בגדתי או שהעלתי בדעתי לעשות דבר שכזה. בחודש וחצי האחרונים עברתי לא מעט איתו , נעשתי חשדנית בצורה אובססיבית ומפחידה והוא סיפק לי סיבות לכך. נרדם מוקדם מו הרגיל לא עונה לטלפונים וכו'. כשדברתי איתו על הנושא אמר שאני לא סמכתי עליו מתחילת הקשר וכלום לא יעזור! כרגע אנחנו לא ביחד כבר שבועיים נפרדנו כבר 5 פעמים ותמיד הפרידה באה מצידי כי לא יכולתי לסבול את תחושת החשדנות מה שגרם לו להתרחק. אנחנו לא מסוגלים להתנתק האחד מהשניה בכל פעם מישהו נשבר מסמס או מתקשר , לדבריו הוא מאוד אוהב אותי וקשה לו לוותר עלי ... אבל בפועל לא יוזם מפגש איתי כל פעם אומר שפוחד להיפגש כי אני חותכת איתו את הקשר. מה שלא נכון בפועל.
    אנא עזרו לי מה לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ומבולבת

הוספת תגובה

• מיואשת ומבולבלת

טלי
    04/02/2013

חייבת לציין שעדיין נמצא באתר הכרויות ... אנחנו נפרדים וחוזרים כל יומיים בערך ולדבריו אני עושה מזבוב פיל הוא לא מתחיל שם עם נשים, נכנס כי מקבל הודעות ... אבל לא מתכתב עם אף אחת ולא נפגש עם אף אחת ,לדבריו לא מחק את הכרטיס שלו באתר כי אני נפרדת ממנו כל שני וחמישי , אוסיף כי רק בשבת האחרונה חזרנו וכבר ביום ראשון נכנס לאתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנאות
    מיכאלה
    27/01/2013

אני גרושה מזה 16 שנה. אמא ל3 ילדים. הגרוש שלי אובססיבי אליי בצורה קיצונית עד היום למרות שגר אצל הוריו לא בעיר שלי.
    כל דבר שקורה לי עם אנשים שמחזרים אחריי גורמים לגרוש שלי להתערער ולפחד על לאבד אותי. לעיתים אני מרגישה חלק מהמשחק הזה שלנו שבו אין לי אף בן זוג אך יש תמיד מחזרים באופק. אני מרגישה שאני שונאת שנאת מוות את הגרוש, שעשה לי הרבה רע בחיים בלשון המעטה, אך מצד שני כאילו "שמחה" לעשות לו רע ושירגיש קנאה חולנית או שיגיע למצבים קשים, למרות שעוד רחוק להרגיש מה שאני הרגשתי כשגידלתי את ילדיי לבדי בלעדיו ובלי אף בן זוג. אני מרגישה סוג של עליונות בקשר הרחוק בינינו והלא מיני. טוב לי שהוא סובל, והוא לא ממש סובל חוץ מהקנאה שלו אליי והמגורים שלו אצל אימו (בגיל כזה 44).
    זה נשמע לי כמו קשר חולני, טיפשי ובזבוז זמן של משחקים.
    אך מצד שני שואלת את עצמי: אם היה קורה לו משהו בחיים רע או לא היה בחיים אם זה היה משפיע עליי? והתשובה היא כן. משהו מהמשחק הטפשי של החיזור אחריי עד היום משאיר בי איזה שהוא טעם של: ידי על העליונה.
    אשמח על דעתכם שכן אני מרגישה אידיוטית למול עצמי וילדותית להתעסק בזה.

לקביעת תור
    סגירה
    קנאות

הוספת תגובה

• דילגו עליי.....אשמח לתשובה

מיכאלה
    02/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א' -

בני
    03/02/2013

היי

אם יורשה לי להוסיף על דבריה הנכונים והמקצועיים מאוד! שכתבה לך עדי... בפורום השכן -

ביום שתצליחי לקבל ולהכיל את מה שעבר עלייך ו..."תסלחי" לעצמך! כל הלופ ההרסני הזה ייעצר!
    אני מניח שניסת אין ספור פעמים להפטר מעונשו של הנבל...אולם "ההרגל" החזיר אותך לאותה נקודה שוב ושוב כי לא היה לך את הכוחות והאומץ לפתוח דף חדש,

את צודקת -
    לשנות הרגל של 17 שנה זה לא קל אבל אפשרי!

תמצאי לך הרגלים חדשים, בונים/מקדמים, ותגלי מהר מאוד שאת שווה הרבה יותר ממה שאת חושבת,

במקום לחפש רחמים עבור אחרים...
    תרחמי קצת על הלב שלך...
    על עצמך...
    על 3 ילדייך...
    הם סומכים עלייך, ומחכים שתעשי את הצעד הראשון, כל השאר יבוא מאיליו באחריות!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה