פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי מאוהבת בחבר ורוצה לעזוב
    טל
    04/12/2012

אשתי בת 51 אני בן 58
    מזה 10 חודשים אשתי יוצאת עם חבר בן 51 . אני אוהב אותה מאד. ואני במשבר נוראי. היא מדברת על לעזוב ולחיות אתו.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השאלה לא מה עושים אלה מה אתה עושה.

Dona
    04/12/2012

כי היא החליטה החלטה לגבי עצמה שלא כוללת אותך
    ואין לך ברירה אלה לקבל את החלטתה ולכבד את רצונה.
    תתחיל לדאוג לעצמך, ולאינטרסים שלך. מבינה שקשה לך אז
    תנסה להעזר בכל מי שיכול : משפחה, חברים , עזרה מקצועית .
    זה בטח לא קל אבל אתה תעבור את זה. תלוי רק בך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי מאוהבת בחבר ורוצה לעזוב - תגובה

דליה שוורץ
    05/12/2012

טל שלום,
    אישתך יוצאת עם חבר ואני מבינה שאתה יודע מזה כבר 10 חודשים.
    מהמעט שכתבת אני לא יכולה להבין איך בדיוק מתנהלת הזוגיות שלכם והאם הנישואים שלכם מאפשרים לכל אחד לצאת עם בני זוג אחרים.
    האם בררת ושאלת אותה למה היא יוצאת עם אחר? מה חסר לה אצלך? מה היה עושה אותה מאושרת?
    אני מציעה לפתוח את הנושא לדיון ולנסות להבין מה גורם לה לרצות לעזוב.
    עזרה של יועץ יכולה בהחלט להואיל כאן.

בהצלחה,
    דליה שוורץ
    יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופת תגמולים
    חקמ
    01/12/2012

בהסכם גירושין שנחתם לפני 10 שנים, אני אמורה לקבל מחצית מהכספים בקופת"ג של בעלי לשעבר, עבור 30 שנות נישואין. בברור שערכתי בקופת"ג, מתברר כי בעלי לשעבר משך מהקופה כספים רבים עוד בתקופת הנישואין, והעבירם לחשבון פרטי שלו בלבד. בזמנו לא הייתי מיודעת על כך. האם אני זכאית למחצית מהכספים הנ"ל? אם כן, האם אני צריכה לתבוע אותם ממנו? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    קופת תגמולים

הוספת תגובה

• קופת תגמולים - תגובה

סיגלית גלאי
    01/12/2012

שלום לך,
    לא קיבלת תשובה כי שאלתך אינה מתאימה לפורום זה.
    פורום זה עוסק בשאלות הנוגעות ביחסים ולא בזכויות כאלה ואחרות.
    ממליצה לך להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי בן 60 מתחמק מקיום יחסים
    נטע
    01/12/2012

אני בת 50 ובעלי בן 60 מזדקן מול עיניי אבל אני עם המון הבנה ,מסתדרים ביום יום אבל נראה לי שישנה בעיה כשמדובר בקיום יחסים מין בשנתיים האחרונות ,זה כנראה קשה לו והוא מכחיש זאת בכול מחיר ואומר שסיבה מי אם לא.... אני ...למרות שאני יודעת שזה לא נכון...ואני יודעת שזאת הבעיה של הגיל אבל הוא והגאווה שלו שהוא מסוגל והוא ממש לו להפך הוא נרטע ממני היא אני הרבה יותר צעירה מלאת מרץ משעמם לי מה עושים עם זה ?הבעל בעל טוב חוץ מהגאווה שלו הוא אפילו לא רוצה לשמוע מהבחינה הזאת אי אפשר לדבר איתו בכלל. תודה אשמח לקבל רעיונות.

הוספת תגובה

• השאלה היא מה איכות הקשר ביניכם.....

Dona
    01/12/2012

ותגידי איך זה לגביך: אוהבת אותו, מרגישה קרובה אליו, משתפת, רוצה בקרבתו הגופנית והנפשית?
    אם התשובה חיובית אל לך להרגיש פגועה ומושפלת מההערות שלו.
    הגאווה הגברית לא מאפשרת לו להודות בבעיה שלו. הוא מרגיש מושפל, מפוחד.
    והיות ויודעת את האמת אינך צריכה להרגיש מושפלת ותביני מאיפה זה מגיעה.
    תנסי לעזור. תלכו לטיפול מיני. אל תזרקי לו בפנים את האין אונות שלו. זה משפיל.
    קחי חלק מבעיתו עליך (גם אם יודעת בוודאות שזה לא נכון.) חסי על גאוותו.
    תבקשי ללכת ליעוץ מיני בגלל שאת זקוקה לזה. בגלל שאת לא מסופקת ורוצה לטפל
    בבעיה. ולטיפול מיני הולכי שניים, לא לבד.
    אחרי שתגיעו ליועץ מניחה שיהיה יותר קל. רק תדאגי שיהיה זה מטפל
    מקצועי ומודע לבעיה שיטפל בבעיה בעדינות ורגישות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור

משה
    03/12/2012

הייי יש כדור ויאגרה עושה את העבודה יפה יש זיקפה וכיפפפפפפ חוזר בהצלחה רק שזה יקר ומרגיז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע

mosha
    02/12/2012

תהנילך בזהירות ובכיפפפפפפפפפ תפנקי את עצמך החיים קצרים
    ובגילאים האלה תמיד יש תכושה שברחו לנו החיים...מקוה שהבנת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבטים חודרניים
    רמי
    25/11/2012

מילדות היה לי יצר מציצנות..התחתנתי בגיל 24 והייתי נשוי 17 שנה במהלך חיי הנישואים בגדתי המון פעמים מהמון סיבות..לפני כשנה התגרשתי בעקבות התאהבות באשה בת 41 היא גם התגרשה בגללי..יש לנו אהבה מטורפת תשוקה חופשיות ודיבור על כל בעיה!!שלא בשליטתי אני ממשיך ללטוש מבטים בבחורות נאות במיוחד בעלות שיער חלק וארוך..אולם מבטים אלה טבועים בי מילדות.המבט שלי בולע וחודר..בתחילה בת זוגתי לא שמה לב..וכשהתחילה להבחין בכך זה הוריד לה את הביטחון העצמי לאפס!!כל המילים המעשים והחיבור ביננו לא עוזר לתחושה שלה!!!יש לציין שיש לנו חיי מין וזוגיות מדהימה!!!הבעיה שלה שגם כשהיא בלעדיי והיא רואה אובייקט מאיים..היא נופלת וקשה לה להתרומם..מה אני צריך לעשות ומה יעזור לה!!!חשוב לציין שהיא נראית מדהים!והבעיה שלה זה שהשיער שלה לא יפה וארוך כמו מי שהיא חושבת שאני מסתכל..השיער שלה בלונד חלק עד הכתפיים..

לקביעת תור
    סגירה
    מבטים חודרניים

הוספת תגובה

• מבטים חודרניים - תגובה

סיגלית גלאי
    01/12/2012

שלום רמי

אתה מתאר את עצמך כאדם שלא שולט ביצריו, בת זוגתך הנוכחית מודעת לכך שהתגרשת בגללה או עבורה, אך גם כעת אתה לא חדל לחשוק באחרות.
    אז מהי בעצם שאלתך, מדוע היא מרגישה חוסר ביטחון לצידך? חוסר אמון? חשש שמא מחר תהיה עם אחרת? נראה לי שהתשובה ברורה ונעוצה בהתנהלותך.
    קמת ילדותי לחשוב שהבעיה נמצאת אצלה ולא לקחת אחריות על מעשיך, לכן הבחירה ביצירת שינוי תלויה בך.
    אלא אם כן שניכם מסכימים למערכת יחסים זוגית פתוחה שבה מותר הכל לשניכם במידה שווה, אך על פי תיאורך לא נראה שבת זוגתך מעוניינת בכך.
    אם היא מאוד חשובה לך ויש ביניכם אהבה מטורפת קח אחריות בוגרת כדי לשמור עליה.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלוקות על בית משותף
    רעיה
    24/11/2012

שלום רב,
    אני בהתחלה של תהליך גירושין אחרי 27 שנים של זוגיות . אני אמא ל2 בנות גדולות מעל גיל 19.בגדול מחלוקת היחידה זה בית משותף שאנחנו עדיין כולנו גרים בו. בהתחלה ניסיתי ללכת בדרך הטובה לגישור.אבל בעלי היקר כל יום משנה את דעתו לגבי הבית. פעם הוא לא מוכן לעזוב את בית, פעם הוא לא מוכן למכור אותו מתחת למחיר מסוים שהוא לא ריאלי. השאלה מה עושים במקרים כאלה? פותחים תיק בבית משפט לעניני משפחה? רבנות? מה נכון?איך למזער את הנזק?האם זה נכון לי לעזוב את הבית ולהשכיר דירה לפני הגירושין ברבנות?

תודה רבה
    רעיה

לקביעת תור
    סגירה
    מחלוקות על בית משותף

הוספת תגובה

• בגידה
    לילך
    21/11/2012

בן זוגי בגד בי עם מישהי ממקום העבודה, גם היא נשואה. ראיתי המון שיחות ביניהם ובעלי בילה לילות ללא שינה, בדיכאון וכו , וששאלתי מה קורה הוא החל לתרץ. לאחר מכן קיבלתי שיחת טלפון מבעלה של האישה כי בעלי מטריד את אישתו, בעלי הודה לפני כי הוא התאהב בה.מאז עבר הרבה הם המשיכו לדבר\הוא המשיך להיות בדיכאון,והתעלם ממני ומהילדים, אך היה דבר חדש הוא הכחיש את מה שאמר,הכחיש שיש קשר וטוען שאני הוזה הכל. לפני שבועיים בעלי הלך ליריד עם אותה אישה, בזמן היריד בעלי התקשר אליי מטלפון קווי, ואמר כי "היא" לקחת לו את הנייד, ודרש ממני לי לא לענות להודעות שיישלחו אליי, קיבלתי אותו יום 80 הודעות שבתוכנן מנסים לברר את טיב היחסים ביני לבין בעלי, ההודעות נרשמו על ידי אותה אחת כאילו בעלי רושם אותם", אותו יום בעלי חזר הביתה מדוכא לחלוטין ולא דיבר , לאחר כשבוע בעלי הכחיש וטען כי זו לא היא שלחה וכי זה הוא!!!!!!!!! שוב שקר... יום שבת היינו עם הילדים בהופעה,ישבנו אחד ליד השני, בעלי קיבל הודעה לנייד וקם ואמר כולו עצבני,אני חייב ללכת עכשו.... ששאלתי מה קרה, הוא התעצבן,קילל וכו וישר אמרתי לו כי הוא קיבל "קריאה", מאותה בחורה... לבסוף הוא לא הלך, אך לא הפסיק לנבל,להתעצבן וכו'. וכמובן שלמחרת הוא מכחיש הכל...... אני יודעת בוודאות את היחסים ביניהם, ולא יודעת מה לעשות, העניין שהוא מכחיש את הכל הזוי, והוא טוען שגם אם אפתח תיק ברבנות הוא לא יחתום. אני פשוט עוברת התעללות נפשית ורוצה שזה ייגמר,או לכאן או לכאן, אבל כל עוד הוא מכחיש זה לא ייגמר. פניתי לבעלה שפנה אליי בעבר והוא טוען שלא שם לב,כמובן שכרגע הוא ישים לב, אבל הם עושים זאת בצורה מאוד דיסקרטית... מה לעשות????? אני אישה דתיה שמעוניינת מאוד להבהיל אותו ולסיים את הסיוט

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

יששכר רוטרי
    21/11/2012

שלום לך לילך,
    זה לא רק הבגידה שאת סובלת ממנה, זה גם כל השקרים וההתכחשויות שבאים ממנו לאחר שאת מוכיחה אותו על בגידותיו ושקריו, שהם כורח נלווה לבגידות....כל הללו מוצאים אותך בלתי שפויה,.. כאילו שאת רואה צל הרים כהרים.
    אין בכוחך להבהיל אותו, ובדרך זו לסיים את הסיוט.
    ברור שהסיוט חייב להסתיים בדרך זו או אחרת, שכן חייך אינם חיים, הסבל והבושה שאת חווה הינם קשים ביותר...
    אני רוצה ויכול לסיים את הסבל שלך בדרך הבאה: אם התברר לי שעדיין ישנם רגשות בינך לבין בן זוגך, או אז ניתן לגשר על כל הסבל הזה בגישור לסיום הסיוט, ולחתור לזוגיות מתגמלת שתיטיב עמך וגם איתו.
    אם יתברר לי שאינכם מרגישים דבר פרט לכעס ולשנאה, אני אוכל לגשר ביניכם להיפרדות מהירה שתשאיר כמה שפחות צלקות.
    על מנת ליישם את כל הדברים הללו, אתם מוזמנים לפגישת ייעוץ בקליניקה שלי - בקרית אונו.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגיות, ומגשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך היקרה

מירי
    25/11/2012

לילך היקרה,

קראתי את מה שכתבת וזה החזיר אותי אחורנית. ליבי ליבי איתך על כל הסבל שאת עוברת.
    (גם אני חוויתי בגידה מצד בעלי לפני כשנה ויותר . גם אני אישה דתייה)

אני אנסה לתת לך עצות בתקווה שהם יועילו.

האישה האחרת - היא אישה נשואה . אמרת שבעלה יודע על זה - נכון? (אם לא מיד לספר לו)
    אם כן, אז האם אין לו השפעה על אישתו האם את לא יכולה לנסות ולדבר איתו כדי שתוכלו להעזר בו?

האם אין רב או חבר טוב - שיוכל לדבר איתו ולהכניס לו קצת הגיון (כי עכשיו הוא לא חושב בהגיון - הוא בדכאון הוא מאוהב - המוח שלו מבולבל ) - לדבר עם מישהו שהוא סומך עליו מאמין בו וזה לא את כרגע. יכול מאוד להועיל. אם את יכולה לשתף מישהו שאת סומכת עליו שלא יספר לכולם ושבעלך סומך עליו ומחזיק ממנו - אז תאמיני לי הוא יוכל לעזור לך.

דבר נוסף, את חייבת להיות חזקה מולו, אסרטיבית - שהו איבן שאין מקום לבלבול שאין מקום לשקר שהוא לא יכול להיות ב-2 העולמות. הוא חייב להחליט או להשאר או לעזוב. תיהי החלטית - את לא קונה את ההכחשות שלו.
    תיהי חזקה - שיבין שאין לו אפשרות אחרת- שאת לא מוכנה להמשיך לחיות ככה - אבל באמת תתכווני לזה. אי אפשר לאיים בגירושים אם את לא באמת מתכוונות לממש את זה.

עוד דבר אחד ברור - שכדי שמהלך הפרידה ממנה יתחיל וזה לא יהיה פשוט - הם בשום אופן לא יכולים להמשיך לעבוד ביחד.

האם ניסית לדבר איתו על טיפול זוגי? האם הוא ירצה ללכת כרגע שהוא לפעמים מודה ולפעמים מכחיש?

מכל הלב - אני אומרת - אפשרי לחזור אחרי בגידה לחיות ביחד - זה לא יהיה פשוט ויהיו נפילות בדרך - ואף פעם אולי זה לא יהיה מושלם. אבל זה כדאי - בשביל המשפחה,בשביל הילדים.
    ואפילו בשביל הזוגיות. שבן אדם נופל ובוגד בבן זוגו - זה מעשה בל יעשה וחמור ביותר.
    אבל הוא גם יכול לקום מזה ורק אחרי זמן רב שעובר ואחרי איחוד המשפחה - הוא יוכל להבין היכן הוא נכשל ואיזו טעות איומה הוא עשה.
    כרגע ממה שאת מספרת הוא בכלל לא במקום הזה.

מחבקת אותך מכל הלב.
    תצליחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקי להראות לו

אריאל
    05/12/2012

ככה עובד הראש של הגבר, כמה שאת מראה לו שאת עושה הכל להציל את הנישואים, ככה הוא מרגיש ביטחון יותר , ולכן יש לו יותר ביטחון לבגידה,,,,בקיצור תעבדי עם הראש לא עם הרגש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה
    חקמ
    20/11/2012

שלום! אני חוזרת על שאלתי, עליה לא קיבלתי תשובה.
    לאחר 12 שנות גירושין, בעלי לשעבר יוצא לגמלאות. ברצוני לממש את זכויותי בקופת"ג ובפיצויים המגיעים לי עפ"י נוסחה שנקבעה בהסכם הגירושין, לקבלת הזכויות עבור 28 שנות נישואין. שאלתי היא: האם חישוב התגמולים יהיה לפי הסכום שהיה בקופות בעת הגירושין שהן צמודות למדד? או לפי ערך הכספים להיום, לחלק לפי שנות הנישואין שהיו בפועל? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    לא קיבלתי תשובה

הוספת תגובה

• בגידה

איליאן1
    25/11/2012

אם את אישה חכמה ואת עדיין רוצה את המסגרת המשפחתית איתו אז תעברי על זה, את צריכה להבין שכאשר גבר או אישה בוגדים יכולות להיות לזה כמה סיבות: פחד מהזדקנות, הבוגד מרגיש מוזנח ומובן מאליו, או אי יכולת לעמידה בפיתוי. אם הסיבה האחרונה היא המצב אצלך אז אולי כדאי לפרק את החבילה כי תמיד זה יהיה, אם 2 הסיבות הראשונות הן הסיבה, אז תעשי בדק בית, ותתנהגי בהתאם, תשני הרגלים, תתני תשומת לב אמיתית ויחד עם זאת תתחילי לטפח את עצמך ותתחילי לחשוב שאת נהדרת ואם תצליחי להרגיש את זה באמת ולהקרין את זה גם הוא יחשוב כך, ותנסי להזכר ולהזכיר לו למה למעשה התאהבתם והתחתנתם, לא בשטיפות מוח וחפירות אלא בחינניות ובקלילות בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה - תגובה

דליה שוורץ
    05/12/2012

שאלתך אינה רלוונטית לפורום זה.
    כאן ניתן לקבל תשובות התנהגותיות וריגשיות.
    תוכלי לפנות לפורום שיש בו יעוץ משפטי בנושא זה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש זכויות
    חקמ
    19/11/2012

שלום! לאחר 12 שנות גירושין, בעלי לשעבר יוצא לגמלאות. ברצוני לממש את זכויותי בקופת"ג ובפיצויים המגיעים לי עפ"י נוסחה שנקבעה בהסכם הגירושין, לקבלת הזכויות עבור 28 שנות נישואין. שאלתי היא: האם חישוב התגמולים יהיה לפי הסכום שהיה בקופות בעת הגירושין שהן צמודות למדד? או לפי ערך הכספים להיום, לחלק לפי שנות הנישואין שהיו בפועל? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מימוש זכויות

הוספת תגובה

• תשובה

חקמ
    20/11/2012

מדוע לא קיבלתי תשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשיים לאחר גילוי בגידה
    אני
    19/11/2012

שלום לכולם,
    אני חודשיים לאחר המפץ הגדול- גיליתי שבעלי בוגד בי עם אחת העובדות שלו, רומן שנמשך כשנה. לטענתו ללא אהבה, "רק" שפך לפניה את ליבו וכמובן עוד משהו...
    אנו למעלה מ-25 שנים יחד, 3 ילדים.
    עברתי בודאי כמו כולכם כאוס רגשי. כעס, זעם, האשמה עצמית, דיכאון, חקירות (מה בדיוק קרה, כמה, איזה תחתונים לבשה...), אהבה, רצון לנקום, חרדה- וכל המנעד הרגשי הזה יכול היה להתקיים בשעה אחת.
    אנו נמצאים בטיפול. הוא מצטער על הסבל הגדול שגרם לי ולילדינו, אומר שאוהב רק אותי, רוצה לבנות מחדש את הנישואין. אני מבולבלת ועדיין לא החלטתי. שאלתי העיקרית היא איך אוכל להתגבר על הכאב האדיר שבליבי, לשים קו כלשהו, להפסיק עם החקירות המתישות והרצון לדעת את כל האמת, להמשיך הלאה. גם אם אחליט להתגרש עלי לשים קו כלשהו ולהחליט שאני ממשיכה. אז איך שמים את הקו? עד היום זה מה שהיה, וממחר ממשיכים למקום חדש?
    ברור לי שהזמן יעשה את שלו, וכל הקלישאות האלה, אך אינני יכולה להכיל יותר.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חודשיים לאחר גילוי בגידה

הוספת תגובה

• ליששכר רוטרי

אני1
    19/11/2012

יששכר שלום

אני מעריך מאוד את ההתייחסויות המקצועיות שלך ואיני מעוניין שזה יתפרש חלילה כביקורת עליך, אבל נראה לי מעט לא אתי ולא מקצועי להציע לגברת להגיע אליך לטיפול כאשר היא ציינה בשאלה שהיא ובעלה נמצאים כבר בעיצומו של הליך טיפולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליששכר רוטרי - תגובה

יששכר רוטרי
    19/11/2012

אני מודה שפספסתי את הקטע שהזוג כבר נמצא בטיפול, על כן זו היתה שגיאה מצידי.
    איני נוהג בדרך זו.
    מאחל להם הצלחה בטיפול.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

אני1
    19/11/2012

כאחד שעבר את זה (אשתי בגדה בי) אני כבר כמעט שנתיים אחרי כולל טיפול זוגי.

כמוך עברתי את כל השלבים שציינת כולל החקירות עד שהחלטתי באופן מודע שאיני מעוניין לדעת עוד מעבר, היות שהכאב והעומס הרגשי היה כבד לי מידי וברור לי שגם כיום יש דברים שאינני יודע אותם במלואם.

חשוב שתדעי, הכאב אף פעם לא עובר לחלוטין והצלקת האיומה בנפש תמיד תהיה. הזמן לא באמת מעמעם את הכאב הוא רק מאפשר לנו להמשיך לתפקד ולחיות את חיי היום יום בצורה סבירה.

אני ממשיל בגידה של בן זוג לאבדן של ילד אהוב, האם טיפול פסיכולוגי או זוגי לא יכול להעלים את הכאב על אבדן כזה? אבל כפי שכתבתי הזמן שעובר מאפשר לקיים חיים סבירים עם אירועים ורגעים שמחים.

אני אוהב את אשתי ואשתי אוהבת אותי והחלטנו שלא לפרק את הנישואין, היא מבחינתה עושה הרבה על מנת להחזיר את האמון שאבד בה, יחד עם זה תמיד יישאר הנימה של הספק והחשדנות, מי שנפגע פעם אחת ויצא "טמבל" לא יכול להרשות לעצמו לצאת כך שנית.

חשוב לברר אם יש בסיס משותף לחיים ואם יש רצון כן ואמיתי של שני הצדדים לנסות לתקן, אם כן אז כל הייסורים הללו שווים אך אם לא כדאי ואף רצוי לפרק.

קחי בחשבון שגם החלטה לפרק ואפילו פתיחת פרק ב' חדש לא תגרום לנפש להירפא והצלקות והטראומה מהאירוע שעברת עם בן הזוג הקודם יישארו גם בהמשך ולכן יש לשקול היטב את ההחלטה ולא רק לפעול מהבטן או כייצר נקמה בבן הזוג.

לסיכום, לצערי עברנו (כלל הנבגדים) סוג של "רצח", רצח של הנפש שלנו, רצח שילווה אותנו עד לסוף חיינו וכדאי שכל מי שחושב לבגוד בבן זוגו יחשוב אם הוא מוכן לרצוח את הנפש של בן זוגו ולגרום לו נזק לכל חייו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    19/11/2012

תודה על דבריך הכנים. אין לי ספק שכאבך עדיין גדול, אחרת אני מניחה לא היית ממשיך להתבונן בפורום כזה לאחר שנתיים. ובכל זאת.
    אכן אבדן ורצח חשים לי נכונים וקרובים לתחושותי. השאלה הגדולה היא האם חיים סבירים, אף אם הם עם רגעים משמחים, שווים את מאמץ השיקום. הרי אחרי כל מה שאני עוברת ועוד אעבור בעתיד, אני רוצה מעבר לסביר.
    אם הכאב ממשיך גם לאחר שנתיים, אינני בטוחה שאני רוצה להמשיך ולחוות זאת. וכוונתי איננה להמשיך גרושה או נשואה, זה כפי שכתבת בכל מקרה לא יסייע לכאב. להמשיך בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת הזוג שלי בגדה בי
    אבי
    14/11/2012

שנינו גרושים ואנחנו לא חיים יחד, אבל אנחנו בזוגיות צמודה. תפסתי אותה בוגדת בי ונורא קשה לי עם זה, אני לא יודע אם לחתוך או לנסות לתקן. השבר שאני מרגיש הוא עוצמתי.
    בעסה... מה עושים..

לקביעת תור
    סגירה
    בת הזוג שלי בגדה בי

הוספת תגובה

• בת הזוג שלי בגדה בי - תגובה

יששכר רוטרי
    14/11/2012

שלום לך,
    לחתוך תמיד אפשר, אבל אני מאמין, וגם יודע כמומחה שבטרם חיתוך מנסים לתקן,
    יש מצב שלאחר מכן הזוגיות עשויה להיות אפילו טובה יותר משהיתה לפני הבגידה.
    מדוע אני סבור כך? אני מניח שבת הזוג שלך אוהבת אותך,
    אם היא בגדה באמון שלך בה, בוודאי שיש לה הסברים (מוזר לי שלא ציינת את תגובתה, לאחר שנודע לה שאתה יודע על בגידתה).
    הדבר החשוב ביותר הוא (בהנחה שאתה נותן סיכוי נוסף לקשר שביניכם) לטפל בסיבות ובנסיבות האמיתיות למעשיה, על מנת שמצב זה לא יישנה
    על כן, אני מציע להפוך את ה"לימון ללימונדה" וגם יודע איך עושים זאת...
    אתם מוזמנים לפגישת ייעוץ.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

נבגד
    14/11/2012

הכל תלוי בך ואופי שלך בלבד. אם אתה טיפוס שמבליג ויכול לשכוח אז אולי שווה לנסות ולהתגבר ביחד (כמובן אם גם היא רוצה) אם אתה טיפוס שקשה לו לשכוח אז חבל על הזמן וקדימה הלאה כי כל הזמן הדבר יאכל אותך מבפנים ועדיף לעבור את הכאב ולסיים אותו מאשר להסתכל עליה בעתיד ולהיזכר ולחשוב למה היא עשתה את זה. אבל בכללי אני חושב שאם אתם גרושים (ואני נזהר כי אני לא יודע מה הסיבה לגירושין) אז הייתה סיבה לגירושין ויש לה גם לגיטימציה לקיים קשרים ויחסים עם גברים אחרים ונראה לי שזו לא תהיה הפעם האחרונה אז עדיף להמשיך הלאה. עדיף שלא תיפגע עוד פעם בעתיד. בהצלחה ותהיה חזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה נוספת

אריק
    14/11/2012

להיות גרוש ולנהל מערכת יחסים לא מחייבת זה כמו להגיד חצי הריון...אין דבר כזה !! באם הייתם בגרושים +זוגיות צמודה והיא בגדה או אם הייתם נשואים והיא בגדה זה אותו הדבר רק בלי פיסת נייר מחייבת על פי המסורת..

ידידי - בגידה זו בגידה תהיה חזק תרים ת'ראש וזכור דבר אחד : מה שבוגדת עושה טובה ענקית לבן הזוג שמכיר בתכונות האמיתיות של שותפתו לחיים - ואתה תמיד יותר תהיה ראוי ליוצר מזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת הזוג שלי בגדה בי - תגובה

דליה שוורץ
    18/11/2012

אבי,
    מערכת יחסים מוגדרת ע"י בני הזוג, ואין זה משנה אם אתם נשואים, חיים יחד או לא. הגדרת הזוגיות שלכם היא שתקבע מה "מותר" ומה "אסור" במערכת היחסים שלכם.
    אם אתם מתייחסים אחד לשני כבני זוג ומערכת היחסים בנויה על אמון ונאמנות אז ודאי שמה שעשתה אינו תואם את הציפיות שלך והאכזבה ותיסכול ברורים.
    אתה יכול בכל רגע נתון להחליט שאתה לא מעוניין במערכת היחסים הזאת אך קודם שווה לבדוק מדוע עשתה זאת. האם משהו חסר לה בזוגיות איתך? האם לשני הצדדים ברורים הגבולות של מערכת היחסים הזאת.
    אני מציעה לך לשוחח איתה ולהבין מדוע זה קרה ולבדוק אם אתה מבין למה היא מצפה ממערכת היחסים הזאת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתקן..

דני
    04/12/2012

שלום לך..
    "לתקן"? מה בדיוק אתה רוצה לתקן? ועם מי? עדיף לך כבר לשתף פעולה ולצרף את הבחור אליכם למיטה מאשר לנסות "לתקן" משהו מקולקל מיסודו לפני שכללל התחיל..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרושה עצה
    אני
    12/11/2012

איך מתגברים? אני וחברה שלי ביחד שלוש שנים, וחושבים להתחתן, ואני אוהב אותה ואני די בטוח שהיא אוהבת אותי נפרדנו לתקופה קצרה בגלל ריבים, אבל לאחר קצת זמן דיברנו על חזרה ונפגשנו כמעט כל יום כדי לפתור את הבעיות שהיו בינינו, ולחזור להיות ביחד. הבעיה היא שבשבועיים לפני שהיא חזרה לגור איתי היא התחילה לשכב עם מישהו אחר והייתה איתו כל יום ואפילו הייתה גומרת להיפגש איתי והולכת אליו לישון אצלו - היא הייתה נפגשת איתי והיינו מדברים שאנחנו אוהבים וחוזרים ומקימים משפחה ביחד, אבל לאחר מכן הייתה הולכת לשכב עם מישהו אחר וכל הזמן מפציצה אותי בהודעות שהיא לא יכולה בלעדיי ואני אהבת חייה והיא רוצה שנחזור כבר. אפילו בבקרים לאחר שהייתה איתו הייתה שולחת לי הודעות שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת... עכשיו אנחנו ביחד והכל בסדר, אבל למעשה שום דבר לא בסדר... אני גיליתי בעצמי שהיא שכבה עם האחר רק לאחר שהיא חזרה לגור איתי, למרות שלא גילתה לי. אני לא יכול לשכוח לה את זה שהיא שכבה עם מישהו אחר בזמן שחיכיתי לה בבית, אני כל הזמן מדמיין אותה במיטה עם הבחור האחר, ובנוסף לכל, וגם הכי מכאיב לי, זה שהיא מקשה עליי כל הזמן שאני מנסה לנגוע בה וליזום יחסי מין (כל הזמן יש לה תירוץ אחר) אני מרגיש דחוי כל הזמן ולא יוגע איך לאכול את זה לא יודע מה לעשות וזה משגע אותי ואני רק חושב על זה כל הזמן אני אוהב אותה ולא רוצה לאבד אותה אשמח לשמוע תגובות ועצות

לקביעת תור
    סגירה
    דרושה עצה

הוספת תגובה

• דרושה עצה- תגובה

סיגלית גלאי
    12/11/2012

שלום לך

אין ספק שאתה מבולבל לאור הסיטואציה שאתה מתאר, חברתך מצד אחד מקרבת ומצד שני מרחיקה אותך, לא ברור האם היא באמת רוצה אותך?! אין ספק שהתנהגותה משפיעה גם עליך ולכן אתה מוצא את עצמך במצב של חוסר אונים, מוצף ברגשות מנוגדים שלא מאפשר לך לקבל החלטה מתוך שיקול דעת. ייתכן שאתם מאוד אוהבים אך זה לא מספיק למיסוד יחסים, חשוב שיהיה ביניכם אמון ותחושת ביטחון שאפשר לסמוך... מכיון שאתה מרגיש פגוע, ושניכם מאוד מבולבלים אני ממליצה לכם ללכת לייעוץ זוגי לפני שתחליטו למסד את היחסים ביניכם, חשוב שתלמדו כיצד לפתור את הריבים ביניכם, אחרת ה"סרט" עשוי לחזור על עצמו גם בעתיד.

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי שבעלי שקרן ובוגד שיטטתי
    שרית
    10/11/2012

אני נשואה 13 שנים ויש לי 4 ילדים.לפני כמה שנים גיליתי כמה בגידות ורומנים של בעלי,כמובן שהיתה הכחשה ולא היה מוכן לדבר על הנושא בכלל,הייתי לשאוב ממנו,לחלוב אותו,לירות לו את הדברים בפרצוף,להוכיח לו את מה שאני יודעת ואז את חלק מהדברים הוא חשף ועד היום אני לא יודעת אם את הכל.
    רציתי להתגרש ממנו,הייתי ברצפה,רציתי למות,לא תיפקדתי,ראיתי הכל שחור.ובסופו של דבר הרמתי את עצמי,ניסיתי להבין למה?...מה לא היה לו בבית שהוא חיפש בחוץ?.?כמובן זה הריגוש והעניין שמישהי מחמיאה לך ומפרגנת לך ואולי גם "הפרי האסור"...ניסנו להתגבר על זה יחד,ישבנו שעות ודיברנו,איך מתקנים,מה עושים,איך נשארים יחד.ויחסינו השתפרו פלאים בכל המישורים,הפכנו להיות זוג שכולם מקנאים בו,האהבה פרחה,למרות שאני בתוך תוכי עדיין יכולתי לחוש את הכאב ועדיין התמודדתי וניסיתי לבנות את האמון בחזרה.
    ככה ארבע שנים הרגשתי שאנחנו על דרך המלך,ולאחרונה גיליתי שהוא היה עם שתי בחורות על בסיס סטוצים כנעדרתי לצורך עבודה לחו"ל,הוא כמובן הכחיש,לא היה ולא נברא.אבל אני יודעת שהיה משהו ולא יעזור לו ההכחשות.
    אני יכולה להגיע לנשים האלה ולשאול ולתחקר ולדעת יותר,אבל אני לא רוצה להשפיל את עצמי עד כדי כך,ומצד שני החוסר וודאות הזאת משגעת אותי.אם אכן היה?אז הוא ממשיך לשקר לי?האם אני חיה עם אדם שקרן ובוגד סדרתי?כרגע אם לתת תמונה על חיינו,אז למעשה אנחנו משפחה מאושרת,אבא ואמא אוהבים,ילדים מדהימים ובית לתפארת.אבל אני בתוך תוכי גועשת,לא יכולה לחיות ככה,זה משגע אותי,מטריף אותי.עם מי אני חיה לעזאזל?למה הוא עדיין ממשיך?למה גם כשאני יודעת ובאה עם זה לפניו הוא לא מוכן להודות?האם כך זה יהיה כל החיים?הוא הריי יודע שאם אתפוס אותו על משהו אז הוא יכול לאבד אותי...!!!
    אני כואבת,מבולבלת,מאוכזבת ואינני יודעת מה לעשות
    בבקשה עזרו לי!

הוספת תגובה

• אנילא חושבת שאפשר לפתור את זה

שרית
    12/11/2012

היי,ותודה על תשובתך
    אני לא יודעת אם הדברים פתירים,העובדה כי הוא משקר לי אזי הוא משקר גם לעצמו.
    הוא הריי יודע שאשתו לא טפשה,חכמה,ויכולה לגלות את הדברים גם אם הוא נזהר יותר הפעם
    בנוסף שקרים בסוף מתגלים,אפילו במקרה.
    מצד אחד בא לי לקום וללכת ומצד שני,כל כך שיפרנו ולמדנו,והרגשתי שאנחנו במקום כזה טוב אז למה שוב הוא נופל לחרא הזה?
    אפילו אם זה חד פעמי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנילא חושבת שאפשר לפתור את זה - תגובה

יששכר רוטרי
    12/11/2012

שלום לך,
    הוא משקר לך וגם משקר לעצמו, זה בדיוק אחד מהסימפטומים של מתמכרים.
    הוא נופל לזה מדי פעם, משום שהוא התמכר לריגושים מיניים....
    אגב, באופן יחסי, זו ההתמכרות הקלה ביותר שניתן לצאת ממנה, אבל רק אם וכאשר יודעים איך עושים את זה.
    בעבר הצלחתם לתקופה מסוימת, כלומר זה אפשרי...
    נפילה שניה היא תמיד קשה יותר...על כן הצעתי לכם את עזרתי.
    רוטרי יששכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות בנוגע לחברה שלי
    אור
    08/11/2012

יש לי חברה בת 20,אני כרגע בן 18
    היא שכנה שלי,ויש לה עבר דיי מפוקפק,זאתומרת אני יודע שהיא שכבה עם מישהו מעל גיל 18 שהיא הייתה בת 17 ובכלל,אחת גם שהולכת קצת חשוף ברחוב
    אני גם חייב לציין שהקשר שלי איתה נובע איתה אולי מסקס נטו,אני לא באמת מרגיש אליה משהו מעבר,אני יודע אולי שזה נשמע רדוד אבל כל החיים הייתה לי חברה אחת,שהיא לא נראתה הכי טוב אבל היה לה אופי מדהים.זה לא החזיק הרבה בגלל שאחרי כמה זמן,אני פשוט לא רציתי אפילו להתנשק איתה.

אני כרגע בקשר איתה חודש,כמו שאמרתי היא מתלבשת חשוף והיא גם ממש יפה
    אז פשוט לא יכולתי להתאפק ושראיתי אותה אמרתי לה את זה,ואז פשוט התנשקנו,יום אחרי כבר קיימנו יחסי מין
    אבל היא בחורה ממש חרמנית.
    מעבר לזה שהיא הולכת עם חולצות בטן ועם מכנסיים שיש להם כפתורים מאחורה(שאם פותחים אותם רואים את הישבן),כל פעם שאנחנו נפגשים זה רק בקשר מיני.
    היא בחורה רדודה ואין באמת על מה לדבר איתה,ואם אני עולה אליה הביתה(רוב הזמן אמא שלה פשוט לא בבית),אני רק מתעסק איתה בצורה מינית וזה דיי נמאס לי.
    הקטע היותר מציק זה שאני יודע שהיא כבר לא בתולה ושהיא בחורה זולה,וגם שהיא מבקשת ממני לעשות את הקטעים המיניים האלו גם בציבור,שתבינו אני נוסע איתה במונית ספיישל או באוטובוס בספסל האחורי,והיא פשוט מבקשת ולא מתביישת אפילו שיראו(למרות שלא ראו) שאני ידגדג אותה בדגדגן,והיא מתחילה לצחוק שאני מדגדג אותה ואנשים מסתכלים(לא רואים שאני עם היד בתוך התחתונים שלה אבל מסתכלים עלינו כאילו אנחנו משוגעים) ולה בכלל לא אכפת.
    היו מקרים שסתם היינו נכנסים לאיזה גן ויושבים שם על הספסל,והיא מרימה את החולצה ממש כדי שאני אלטף לה את הבטן ואחטט לה בטבור,היא פשוט טוענת שהיא חרמנית יותר מדי ושאם אני רוצה להיות חבר שלה אני צריך לקבל את זה,היא גם אפילו מציע לי פרס(סקס),שתבינו עוברים שם אנשים והיא עם חצי חולצה מעליה כאשר אני מלטף לה את הבטן ומחטט לה בפופיק.לרוב אם עוברים אנשים היא גם מפסיקה ועוצרת ובמקום זה היא רוצה שאני אנשק אותה,אבל שתבינו שלא באמת אכפת לה מזה שהיא מתנהגת ככה,אני הערתי לה על זה פעם והיא אמרה שככה נוח לה ושזה לא מפריע לה.
    אני יודע שזה נשמע ממש מוזר,יש גם מקרים שאני יושב איתה פשוט על הדשא וגומר לה בתוך הישבן(היא הולכת עם תיק תמיד כך שלא רואים את איבר המין שלי) אבל אני פשוט מתפדח,והיא דיי מכריחה אותי לעשות את זה.

אני לא יודע מה לעשות,מצד אחד כיף לי איתה לעשות דברים מיניים לרוב אבל מצד שני היא בחורה רדודה ואולי גם זולה(לא הייתי מגדיר אותה זונה אבל היא לא רחוקה מזה) שאין לי שום קשר איתה,אגב ההורים שלי בכלל לא יודעים שאני חבר שלה.
    אחד מהחברים שלי גם ראה אותנו מתנשקים על הדשא והוא גם אמר שרואים לחברה שלי את הגב התחתון והישבן ושהיא הולכת כמו זונה.זה לא נעים לי לשמוע דברים כאלה,אבל מצד שני כל הקשר הזה מתקיים על קיום יחסי מין אבל עדיין,אני לא יודע אם להיפרד ממנה או לא

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות בנוגע לחברה שלי

הוספת תגובה

• דעתי

נעם
    08/11/2012

היי נשמע שהייתה לך חברה שכן היה חיבור אבל נפרדת בגלל חוסר משיכה, אוקי קורה
    אולי אם היית ממשיך לצאת איתה היית יותר מתאהב ומגלה אותה ואז גם המראה החיצוני היה יותר ויותר נראה לך , וגם העניינים המיניים,
    אבל מה שקורה לך עכשיו, נראה שכמה שהיא עושה לך את זה והסקס טוב
    עובדה , חסר לך המעבר , אם זה היה רק בקטע של סקס ולא היית מחפש כלום מעבר
    אז אולי באמת ההתנהגות הפרוקטיבית שלה מפריעה, אבל תחשוב על העניין גם כשאתה אומר לעצמך ולנו זה רק סקס , עובדה שזה לא מספק ומספיק לך

וגם ממש ממש ממש מהר הגעת איתה למיטה, מההבנה שלי אם "גורמים" לבחור לחכות אז ההנאה גדלה יותר , וגם אם אין את זה כ-ל הזמן אז יותר רוצים את זה ומחכים לזה... אז אפילו בקטע המיני נשמע לא מטריף...

אולי להפרד עם הצעה שאם תרצו אז להפגש מדי פעם..
    או שבכלל לחתוך לגמרי ולנסות להכיר בחורה כן שתראה לך ממבט ראשון
    אבל גם אם היא לא מלכת תבל לנסות להכיר אותה ולתת לזה זמן גם בסקס וגם להכרות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תודה

אור
    08/11/2012

תודה.
    קודם כל בנוגע לחברה הקודמת - זה פשוט לא הלך,ואין לי אלטרנטיבות אחרות
    אני יודע שהגעתי איתה למיטה ממש מהר אבל הכל קרה מהר.
    אני ראיתי אותה והיא באמת יפה,אז אמרתי לה שהיא יפה ושאני אוהב אותה,הרי אני לא זר לה היא עדיין שכנה שלי,והתנשקנו,אחרי זה הלכנו לצד והתנשקנו ממש הרבה.
    אני אוהב לקיים איתה יחסי מין,אני יודע שהיא לא זונה אבל היא כנראה מאלו שממש לא אכפת להם.
    אין לי בעיה עם הסקס,אבל שאני שומע מחבר שלי שחברה שלי נראת ומתנהגת כמו סוג של זונה זה ממש לא נעים לשמוע.ואת האמת אין לי בעיה שתלך עם חולצות בטן,אבל לדוגמא אם אני סתם מלטף לה את הבטן ומישהו עובר היא לפעמים לא מסכימה להוריד חזרה את החולצה.
    אין לי אלטרנטיבות אחרות כרגע,ברגע שאני אמצא מישהי שאני אוהב אותה גם מבחינת משיכה וגם מבחינת אופי אני אחשוב על לעזוב אותה
    אני רוצה להחזיר אותה לדרך הישר,היא רק בת 20 ואני חושש גם שבעתיד היא באמת תלך לדרכים ממש לא טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים

אור
    08/11/2012

הסיטואציה פה לא קלה.חברה שלך,זה לא שהיא לא נורמלית,נכון שזה לא בנורמה כמו שאמרת להסתובב עם בגדים חשופים אך אני ראיתי בנות אפילו שמסתובבות יותר גרועות

תשמע,תמיד קשר שמבוסס רק על סקס לא מועיל,אבל תלוי לאיפה אתה לוקח את זה,אני מבין שהקשר הזה קשר חולף נטו אני לא חושב שתוכל לשנות אותה אבל אתה כחבר שלך אתה אמור להציב לה גבולות,אתה צריך להגיד לך שזה לא נעים שהיא מסתובבת עם חולצות בטן.המצב פה קצת מורכב ורק אתה בסופו של דבר קובע

אבל זה נשמע באמת שאין לה שום גבולות בנוגע ליחסי מין.אתה יכול לפרט אילו עוד דברים היא מבקשת ממך בפומבי?
    כי זה באמת דבר שלא בשגרה.
    יצא לי לראות עוד בתקופתי בתיכון לפני כעשר שנים בנים שנוגעים לבנות ממש באיבר המין,אך הקטע עם הישבן זה עוד לא שמעתי,בטח שלא במקומות ציבוריים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב

אור
    08/11/2012

גם לי קוראים דור

אני הייתי גם מציע בכל זאת לידע את אמא שלה,אולי היא לא יודעת בדברים שחברה שלך עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אור
    08/11/2012

תודה על התגובה,ושלא יהיה בלבול אני עכשיו פותח הנושא
    --------------------------------------------------------------- היא שחברה שלי ממש מסתובבת בצורה חשפנית,מעטים הפעמים שבאמת היא הלכה עם בגדים שלא רואים לה את הבטן או את הישבן.היא גם אמרה לי שקרה לה מקרים שהעירו לה אבל זה לא ממש מעניין אותה
    כן זה קשר חולף,אבל הקטע שאני מנסה להציב לה גבולות אבל היא לא מקשיבה לי באמת,היא גם אמרה לי פעם בתחילת הקשר שאני צריך לקבל אותה איך שהיא ולא להציק לה עם העניין הזה
    אממ האמת חוץ ממה שציינתי אין מקרים מוזרים,רוב הפעמים שאני הולך איתה אני בעיקר מחבק אותה כשהידיים שלי בישבן שלה או בגב.זכור לי מקרה אחד לפני שבוע שהלכנו לאיזה גן מחוץ לשכונה שלנו וישבנו שם על הדשא והתנשקנו דיי הרבה,ואני זוכר שמרוב התשוקה גם הורדתי לה את החולצה והיא הייתה עם חזייה כאשר גם התחתונים שלה בחוץ והיד שלי נמצאת בתוך התחתונים שלה,אז ראיתי שאיזה בן אדם מתקרב(עשינו את זה בדשא אבל כאילו בצד) ואמרתי לה שכדאי להפסיק והיא לא הפסיקה,ואז הוא הסתכל עלינו ואמר "תתביישו לכם",ואני באמת הרגשתי מבוייש ומפודח..
    אני יכול לתפוס אותה וכל פעם שאני רואה שהיא הולכת עם בגדים פשוט להרים אותם שלא יראו אבל יצא מזה רק באלגן אחר כך,והיא גם אומרת לי שאני לא אנסה לשנה אותה.בנוגע ללדבר עם אמא שלה,אני חושב שאמא שלה יודעת מה שהיא עושה ושפשוט אין לה שליטה עליה,בכל זאת היא בת 20.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנשקת איתך עם חזייה

לאה
    08/11/2012

היא התנשקה איתך עם חזייה ותחתונים במקום ציבורי?
    שבהחלט תתבייש לה,ולדעתי גם אתה צריך להתבייש שאתה נותן יד לדבר כזה.מצטערת ששאני על חברה שלך ככה אבל היא באמת ממש לא רחוקה מלהתנהג כמו זונה,אין לה שליטה על המעשים שלה או על הרגשות שלה?
    איך אתה בכלל יכול להיות בטוח שהיא לא בוגדת בך,הרי נשמע שהיא לא יכולה לשלוט על הרגשות שלה.

אתה צריך להעמיד אותה במקום,אחרת גם התדמית שלך תרד.
    סתם מעניין אותי לדעת איך הברשנית שלך מתלבשת,כי אם היא מתנשקת איתך בחזייה ותחתונים במקום ציבורי זה אומר עליה הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קרה רק פעם אחת

אור
    08/11/2012

זה קרה רק פעם אחת וזאת הייתה אשמתי,זה לא קשור אבל
    תזכרי שזה בכל זאת חברה שלי,היא לא זונה והיא גם לא מתלבשת כמו זונה,זה לא שהיא הולכת עם בגד ים ברחוב
    ואני דיי משוכנע שהיא לא בוגדת בי כי אני כמעט תמיד זמין למתי שהיא רוצה לקיים יחסי מין,אבל אני יודע שהיא לא כל כך שולטת על הרגשות שלה וזאת הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתגבר מבגידה בפעם השניה
    נבגד
    06/11/2012

שלום,
    אני נשוי מעל 15 שנה והחיים המשותפים שלי ושל אשתי היו מושלמים ( כך לפחות חשבתי) יש לנו 2 ילדים מקסימים.
    לפני כשנה תפסתי אותה בקשר טלפוני ואינטרנטי עם חבר מהעבר , כעסתי מאוד עזבתי את הבית לתקופה של שבוע ולאחר לבטים קשים והבטחות מהצד שלה שלא היה כלום מעבר לקשר טלפוני החלטתי לחזור כי המשפחה שלי קודמת לכל , הגענו גם למסקנה ששנינו אשמים , אני בגלל שלא נתתי מספיק חום ,אהבה, יחס והיא עצם הקשר המסתורי .
    השנה האחרונה היתה המוצלחת בנישואין שלנו , התחלנו לפרוח , לתקשר טוב יותר,לבלות , לשתף ובאמת הכל מושלם .
    לאחרונה גיליתי שוב שהיא בקשר טלפוני עם מישהו אחר מהעבודה ולאחר מספר פגישות , תפסתי אותם בפגישה בשעת לילה מאורחת.
    אני שבור , דיברתי איתה וניסיתי להבין מה הפעם קרה , היא טענה שאין לה מושג איך זה הגיע למצב כזה , כי באמת אני יקר לה , היא אוהבת אותי מאוד , ההתנהגות שלי מקסימה ואין לה תשובה .
    אני בהתלבטות מאוד קשה לסיים את הקשר ולמרות המצב הקשה שבו אני נמצא אני מאוד מתלבט מה לעשות.
    אשמח לעצה
    תודה

הוספת תגובה

• נבגד !!!

נכס
    08/11/2012

נבגד הכבוד ליועצים רב אבל!!! מה יהיה בפעם הבאה ??? גם "לא לסיים את הקשר"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי הטריד מינית את ביתי
    מאיה
    05/11/2012

לפני שלוש שבועות חרב עלי עולמי, ביתי סיפרה לי כי מגיל 14 עד גיל 19 בעלי היה מטריד אותה מינית, מה אני אמורה לעשות חוץ מלהיגרש

לקביעת תור
    סגירה
    בעלי הטריד מינית את ביתי

הוספת תגובה

• דבר ראשון לתמוך בבתך שעברה טראומה

Dona
    07/11/2012

לפנות איתה ליעוץ פסיכולוגי ומשם להמשיך.
    וכמובן, לפנות לעורך דין כדי לשמור על זכויותיך וזכויות ילדיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה