מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי בגדה בי מה עושים???רונן19/09/2011
נשואים כ5 שנים בני 31 בלי ילדים בגלל קריירה וצבירת נכסים שלא יחסר לנו ולילדנו כלום בחיים.באותו ערב שיצאה פעם ראשונה איתו מאמן כושר שלה כמובן לא בידיעתי הרגשתי משהו לא תקין פתאום יש לה ערבי צוות, יוצאת עם חברות .כל התקופה ידעתי בתוך תוכי שלאשתי לך מישהו אחר התיעצתי עם חוקר הציע לי לקנות מכשיר הקלטה לשתול אותו באוטו ולשמוע איך המצב באמת וכמובן מה ששמעתי חרב עלי עולמי באותו יום.לאחר כמה ימים הראתי לה את המכשיר פניה נפלו אמרתי לה שיש עליה מעקב של חודשיים והיא התחילה לזמר ולספר, נראה לי הכל, סיפרה שהיא לא יודעת למה זה קרה והוא רק אשלייה ומיררה בבכי שאני לא יעזוב אותה. כמו כן נעלמתי הבית לשלושה ימים היא חפשה אותי בכל הארץ הפעילה איכון משטרתי לפלאפון וגם לא מצאה. לבסוף חזרתי ואמרתי שנוכל לתקן אבל בתנאים שלי כמובן הסכימה .גם עם היינו מתגרשים ההסכמה הייתה שהיא יוצאת בלי כלום. נכון להיום מנסים לשקם משהו (היא כל חיי). אני כבר חודש וחצי לא אוכל לא ישן לא יודע עם להשאר או לצאת מנשואים אלו. שבור למוות אבקש שתעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן-
בני19/09/2011ברוך בואך בצל קורותינו...
אני מבין שההרגשה שלך היא כמו סוף העולם ולכן אין לך יכולת לתכנן אפי' מהלך אחד קדימה, אבל דע לך שניתן לצאת לדרך חדשה דווקא מתוך המשבר הזה,ויש שמצליחים לשדרג את היחסים שלהם בבחינת "מעז יצא מתוק",
-
ראשית עליך להכיר בכך ש - הרי אשתך לא רצתה לבגוד בך ולפגוע בך במתכווין, ובעצם היא בגדה בעצמה ועברה על גבולות שיום קודם אם היית שואל אותה היא הייתה נחושה בדעתה שלה זה לא יקרה... ולכן אני חושב שכדאי לך לקחת פסק זמן ולחשוב טוב מה בדעתך לעשות, מותר לך להחליט כרגע שאתה לא מקבל שום החלטה! אלא יושב ובוחן את כל האופציות עד שתרגיש שאתה מסוגל להחליט ולעמוד איתן ולבצע את אותה החלטה תהייה אשר תהייה,
-
כללו של דבר אם יש בניכם אהבה וקירבה הדדית סימטרית כלומר אתם אוהבים אחד את השני פחות או יותר באותה צורה אז כדאי לכם מאוד לנסות ולשקם את הקשר הזוגי ולשדרג אותו כאמור,
אבל אם יש חילוקי דיעות והבדלים משמעותיים בתפיסת החיים כמו הרצון לצאת ולבדוק מה יש בחוץ או להתנסות בריגושים וכו', כאן הייתי ממליץ לך לבחון בכובד ראש ולהפרד עם כל הצער שבדבר כי מה שהיה כבר לא יהיה, ויש לך הזדמנות לפרוש בשיא מאחר ואין לכם עדיין ילדים משותפים,
אבל שוב תבחן מה טוב לך כרגע וע"פ זה תפעל, בסה"כ גם אשתך רצתה שיהיה לה טוב או יותר טוב ממה שהיה לה בבית(כך לפחות היא חשבה...) ולכן עשתה מה שעשתה, כעת נשאר לכם לבדוק כל אחד לחוד מה יעשה לו יותר טוב, להשאר או לפרוש, אני מניח שמתי שהוא תמצא את התשובה,
-
ברור לכם שאתם חייבים לראות בעל מקצוע כדי שיקשיב לסיפור שלכם כמשקיף מן הצד ויכוון אתכם לקבל החלטות נכונות,
-
אני לא מקנא בך, ושולח לך המון חיזוקים,
>>> רק אל תתפתה להאשים את עצמך בכל מה שקרה, מניסיון זה לא עוזר וגם לא תורם לשיקום אח"כ.
-
נ.ב. כל זה נכתב בלי להכנס לשיקול ההלכתי שבעל שיודע בוודאות שאשתו הייתה בקשר אינטימי עם גבר אחר ההלכה היהודית אוסרת את האשה על בעלה ועל בועלה,
מכיוון שיש לבחון כל מקרה לגופו, תתייעץ עם אישיות רבנית כדי לדעת מה לעשות בנידון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונן20/09/2011בני
מודה אני לך,לפחות עשית לי קצת טוב על הנשמה מה שלא היה לי כבר חודש ומי יודע כמה.היא כבר הספיקה לספר לי אך היה הסקס שלהם ,דברתי איתו נשוי +3 אישיות מוכרת . הסברתי לו אם הילדים שלו היו יודעים איזה אבא יש להם איזה ערכים ואישיות הוא בונה להם הוא התחנן ואמר מה אני רוצה אני אקבל רק לא להפעיל את הסנקציה (זה לא מה שיהעה לי טוב ).תודה תודה תודה על החיזוקים מכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונן20/09/2011יש לך איזה/ו יועץ זוגי להציע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרוק אותה
דורון20/09/2011עץ עקום בחיים !!!! אבל בחיים !! לא מתיישר ואת זה תזכור מנועם !
זרוק אותה ותתחיל חיים חדשים.
אתה תיפגע ממנה בעוד עשר עשרים שנה שוב !
חבל עליך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיה חלש.
הרן20/09/2011בגידה זה אופי, פעם בוגדת תמיד בוגדת.
אחרי חמש שנים בלבד, היא כבר מחפשת, היא צריכה חידושים וריגושים.
זו בגידה שעלית עליה, לא בטוח שהיא הראשונה, יכול להיות שהיו כאלה שלא שמת לב.
תתגרשו, כדי שלא תהיה שוב במצב הזה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרן
דורון20/09/2011אהבתי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי מה עושים??? - תגובה
מיכל פאטל21/09/2011שלום רונן,
צר לי על מצבך.הכאב הוא גדול כאשר נוצר משבר אמון כתוצאהמבגידה.יתכן כי המצב אליו הגעתם נובע מכך שהייתם כל כך שקועים בקריירה ובצבירת נכסים ששכחתם להזין
ולהשקיע במערכת הזוגית.כל כך רציתם שלא יחסר לכם כלום בחיים, מבחינה חומרית עד כי זנחתם ויצרתם גירעון ומחסור במימד הרגשי ביחסים שלכם.
משבר כזה נועד לעצור ולחשוב.לעצור ולברר לעצמכם מה הסיבות שהביאו אתכם בשלב כל כך מוקדם ביחסים לפשיטת רגל .וישנן כאלה כנראה.
אם לא תוכלו לעשות בירור זה בעצמכם-וסביר להניח שלא-אני מאוד ממליצה על טיפול זוגי בו תעבדו (בעיקר אתה )את הטראומה , תבנו מחדש את האמון ותירכשו כלים ןמיומנויות ביחסים שלכם.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
מטפל בזוגיות22/09/2011אני פונה לכל הנבגדים למינהם .אם מישהוא צריך להכות על חטא זה הגבר ורק הגבר בלבד ואסביר את עצמי . האישה צריכה וזקוקה יום יום שעה שעה לתשומת הלב של הגבר ובעיקר מהגבר שלה. ולא רק זה ,והכי חשוב לה ולך זו הפעילות במיטה. ואדון יקר עד שהגברת לא גומרת ובטירוף אתה לא קם מעליה בשום אופן. ואם גמרתה לפניה אז תלך לעזאזאל. כאשר האישה מקבלת את צרכיה על הצד הטוב ביותר ממך היא לא תחפש במקום אחר,תעשה סוויץ' מהר ותתחיל לדאוג שהמיטה תמיד תהיה חמה חמה חמה ואם הגיעה לאורגזמה ממך היא הלביאה שתשמור עליך. עלה והצלח. אשמח לקבל פניות ןלעזור במידת היכולות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל בזוגיות? עוד אידיוט
.22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שטויות
ליהיא09/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה לכי לעזאזל....
עלמה02/10/2011חחחחחחחחחח זה עבד אצלך אתה חושב שזה עובד אצל כולם ????????????
ועוד דבר סקס בזוגיות זה חשוב נכון מאוד אבל אם לאישה אין גם את הרגש שהיא צריכה לקבל אז בסופו של דבר האורגזמות יכולות ללכת לעזאזל.....תפנים טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתך בגדה בך-אין סליחה ומחילה חשוב
דניאל ב24/09/2011שים לב ידידי היקר ואוכל לתרום לך מניסיוני כאשר אני בן 35 ,בעבר קרא לי בדיוק את אותו מקרה כאשר תפסתי את אישתי בצ'אטים באתרים כמובן עם גברים.... תיכננתי לעזוב את הבית עם כל הפקלאות והיא מיררה בבכי שלא אעזוב את הבית כאשר הוסבר לה שמדובר בהזדמנות אחרונה......
במרוצת הזמן לאחר 4 שנים של נישואין הגיעו שני ילדים קטנים ונפלאים כאשר יצר הבוגדנות שלה שוב התעורר והיא עברה לשלב בגידה מתקדם כאשר במשך 3 חודשים "חגגה" עד שעצרתי את החגיגה וחשפתי את התרמית ,והודתה בבגידה.
אני לא מאחל לך להגיע למצב של גירושין עם ילדים ,מדובר בהליך רגשי קשה מאוד עם תשלומי של מזונות עבור הילדים (כן גם אם מדובר בבית הדין הרבני ) וחשוב שתבין הגבול בין אהבה לשנאה דק מאוד ..... אז תעשה חושבין טוב טוב טוב ואל תוריד מערך עצמך לעולם חביבי אתה עוד צעיר וכל העולם לפניך,והאמן לי עדיף מוקדם מאשר מאוחר.
ןחשוב שתפנים אישה שבוגדת "וטעמה" מהפרי האסור תמשיך לעשות זאת אם לא אחרי חודש אחרי שנה .(מדוע לא חשבה על מערכת הנישואים לפני הבגידה ?? לשוחח איתך וללכת לייעוץ זוגי? אלא בחרה ישר בבגידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני05/10/2011היי רונן,האמת קשה לדעת מה לכתוב לך ואיזו עצה לתת לך.מצד אחד לצערנו אחוז הבוגדים/בוגדות גבוה ביותא במקומותנו.מצד שני אישה שבגדה וטעמה את הפרי האסור ככל הנראה ביום מן הימים תעשה את זה שוב.מצד שלישי אין חוקים בדברים האלו,ייתכן שאישתך הבינה איזו טעות איומה היא עשתה ומאוד רוצה לשקם את חיי הנישואין שלכם.לדעתי כשאני קורא את התגובה השניה שלך ומתברר שנכנסתם לפרטים הקטנים מה ואיך היה הסקס ביניהם אתה לא תוכל לאורך זמן לחיות עם זה.כל פעם שתקיים יחסי מין עם רעייתך זה יצוץ גם אצלך וסביר להניח שגם אצלה.היית בבעיה הרבה יותר קשה להחלטה אם והיה והיו ילדים באמצע אז השיקולים היו אחרים.עכשיו אתה רק צריך לנתח את הדברים כי אתה מכיר את עצמך ואת רעייתך,למרות הבגידה האם אתה באמת ובתמים מאמין לה שזה לא יקרה שוב בעתיד? האם הבנת מדוע היא עשתה את הדבר וממה הוא נבע? האם זה בר תיקון? אם כל התשובות חיוביות אז שווה לנסות ולתקן ולו רק מתוך אהבתכם.אם על חלק מהתשובות התשובה שלילית אין לך ברירה לפרק את החבילה כאשר היא קטנה..הכל בידיים שלך כרגע לטוב ולרע.אתה הוא זה שתצטרך כל לילה להכנס למיטה בהרגשה שגבר אחר חווה את אישתך בעודכם נשואים..בעיה.
בהצלחה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי מה עושים??? - תגובה
דליה שוורץ09/10/2011רונן שלום,
לעבור חווית בגידה זה לא נעים ובהחלט דורש התמודדות עם פגיעה באגו ועלבון גדול אבל יחד עם זאת אם מחליטים להשאר יחד אחרי בגידה אז צריך להמשיך הלאה ולהניח את זה בצד כי מצד אחד להשאר יחד ומצד שני לאמלל את שניכם זה פתרון רע מאוד.
כדי לשקם מערכת יחסים אחרי בגידה עליך קודם כל להחליט עם עצמך אם אתה באמת אוהב אותה ורוצה אותה כחלק מחייך. אם התשובה היא כן אז כדאי מאוד לפנות לייעוץ זוגי כדי לאתר מה היו הסיבות שבגללן היא בחרה לבגוד. אם לא תטפלו בשורש הבעיה אז לא באמת תוכלו לשקם את היחסים בינכם.
אתה אומר שהיא כל חייך אך לא יודע אם להשאר בבנישואין האלה? יש בזה סתירה מסויימת ולכן שאל את עצמך אם היא באמת כל חייך ואם אתה באמת רוצה אותה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לדעת האם שווה להלחם על האהבהאפרת19/09/2011
שלום רב לכולם,
אני רואה שעיקר הדיונים פה זה בנושאים של גרושים ופרידות אחרי יחסים ארוכי טווח.
הבעיה שלי לא כזו אלא אחרת, אומנם הסיפור יראה מתגמד ליד סיפורים אחרים אך אבקש ממי שאפשר את תשומת לב כי גם מצבי רגיש ואני ברגשות מעורבים.
אני בת 28, רווקה. אני שנתיים וחצי לבד. עד אז הייתי בקשר ארוך של 5 שנים.
רוב התקופה שאני לבד לא מצאתי את שאהבה נפשי.אך זה קרה לפני חצי שנה.
הכירו לי בחור שגדול ממני ב 3 שנים בן 31.מאזור מגורי.(ממש מרחק הליכה מביתי).
הכירו בינינו והוא היה יותר מ 100% בעניין.
הוא יצא מקשר של 6 שנים עם בחורה שצעירה ממנו בעשור.קשר של ביחד ולא ביחד.הרבה פרידות והרבה כאב.
אך הוא היה נחוש לכבוש אותי. והוא לא הפסיק לומר לי כמה הוא רוצה בי.
המשיכה בינינו היתה מדהימה.אני לא ארחיב בנושא.. אבל היתה משיכה מטורפת.
היתה כימיה טובה.הקשר היה מאוד הדוק ואינטנסיבי. לא דימיינתי ופינטזתי. הכל היה מדהים. כל הסובבים אותו המשפחה והחברים פירגנו והרבה אף אמרו שאני הכי טובה שהיתה לו! שאני הכי יציבה שהיתה לו.
היה מדהים היתה זרימה.
עד שהוא לא יכל יותר. הוא נכנס לקשר מהר מידי. ומה שפחדתי שיהיה ריבאונד הפך לאם כל הריבאונדים.
הקשר נקטע אחרי חודשיים.ההסבר היה שכיף לו שאני מדהימה, יפה , חכמה, מוכשרת, מצחיקה, סקסית נורא אבל הלב שלו חסום. והבנתי..שאני חייבת להניח לזה.
ועד מהרה גיליתי שהוא חזר לאקסית שלו. מהחברים שלו שמעתי שהוא חושב שאם האקסית לא היתה בתמונה המצב בינינו היה אחרת והיינו יחד.
הנחתי לזה. עברו 3 חודשים שהוא לא יצא לי מהראש יום ולילה.
יום אחד הלב אמר לי ליצור איתו קשר. היתה לי הרגשה ששוב הוא נפרד מהאקסית והיא שוב רק אקסית.
וחידשנו את הקשר לעוד שבוע. היה מדהים. היה כמו שרציתי שיהיה.אבל הוא התחיל להרגיש שוב מתחייב והוא נלחץ ונעלם.
אני יודעת שעלי להמשיך. אבל כבר כמעט 5 חודשים אני מתקשה להרפות ולשחרר את הבחור מהלב.ואני לא בת 16 אני בת 28...
חברת ילדות שלו אמרה לי שבעבר מי שרצתה אותו כמו האקסית שלו, פשוט ישבה עליו.
טלפונים, פגישות. היא אמרה לי אם את רוצה אותו את תסבלי תקופה אבל הוא בסוף יהיה שלך.
חודשיים אחרונים פניתי לטיפול מקצועי אצל פסיכולוגית. והיא עוזרת לי. אבל בפנים עמוק אני מרגישה שאולי אני צריכה להלחם עליו. שאולי אני לא צריכה לצאת מהתמונה.
מגיע לי שילחמו עלי. שירדפו אחרי. אבל אולי האהבה הזו יכולה להיות שווה את זה
עיזרו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת-
בני19/09/2011היי
מניתוח ההודעה שכתבת עולה (לי בכל אופן...) שאת חושבת עליו יותר ממה שאת מחשיבה את עצמך, וזה אמור להיות ההפך, תחשבי מה את רוצה שיהיה בסיפור הזה או מה יגרום לך אושר בקשר כפי שהוא, ומאחר ואין לך יכולת שליטה על מעשיו ולא משנה מה הסיבה אז את חופשיה לחפש ולמצוא בחורים אחרים שישמחו להיות איתך למרות החיזורים של האקסית...
כמו כן על פי מה שאת מתארת את הטיפוס, אז הוא "התרגל" שרודפים אחריו, ומי שרודפת אחריו יותר טוב משיגה אותו, כך לפי חברת ילדות שלו שציינת אותה וכו', אז שוב נשאר לך לקבל החלטה האם את רוצה להיות זו שרודפת אחריו ותופסת את תשומת ליבו מכל השאר, קחי בחשבון שזו עבודה מתישה לכל החיים!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
אפרת24/09/2011בני שלום ותודה על החיזוקים והתגובה,
אני יודעת שזה מתיש להלחם על מישהו. גם אם הוא יושג בסופו של דבר זה ימשיך להיות מתיש מנטלית כי העובדה שאני זו שנלחמתי תמיד תהיה ברקע. ואז אני אתנהג בחוסר ביטחון ואני יודעת, אני יודעת הכל.. זה גם מבלבל כי פעם הוא כל כך רצה אותי וכל כך נמשך אלי .
אבל גם כרגע אני מותשת נפשית. לא קרה לי שהרגשתי הרבה זמן ופתאום זה נקטע ואני ממשיכה להרגיש.. וזה כואב ומתיש וכאילו הכי קל לברוח למקום הזה שנותן תקווה ולו לרגע.
הקושי הגדול זה שהוא גר באזור מגורי ולכל מקום שאני הולכת אני פוגשת בחברים שלו שמאוד אהבתי ובמשפחה שלו..
קשה.. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת..משימה קשה לייק
עלמה02/10/2011אהבתי ביותר..... ומניסיוני זה 6 שנים אמת הדברים משימה קשה לכל החיים לשיקולך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לדעת האם שווה להלחם על האהבה - תגובה
מיכל פאטל21/09/2011היי אפרת,
אני מאוד מאוד מבינה לליבך,ואת הקונפליקט שאת שרויה בו, אך לדעתי הבחור פשוט לא מתאים לך, ולא כדאי לך לבזבז את זמנך ולכלות כוחותייך לשווא.אני מתרשמת שיש לך רגשות עמוקים אליו, אך נראה שיש לבחור קושי אמיתי לקשר מחייב, האחריות והבגרות הפנימית -רגשית- נפשית נראה שחסרה לו, ואין לו יכולת להתמודד עם עם מורכבות של קשר בשל ובוגר.
אפשר להבין זאת גם מאופי קשריו הקודמים וגם איתך.את נראה שתיגרמי לעצמך סבל רב בקשר עימו וחבל. תמשיכי הלאה בחייך, ואני מאחלת לך שתימצאי בחור ראוי ואוהב
'שכמו שציינת ילחם עלייך'....-כי את ראוייה לכך....
בהצלחה!
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיכל
אפרת24/09/2011תודה רבה מיכל, את בהחלט צודקת.
עכשיו עלי לנשוך שפתיים ולהוציא אותי מחיי כדי שאוכל להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאקס המיתולוגי
דני05/10/2011היי,אם הוא שלך הוא שלך ויבוא על ארבע,אם את רק כרית בשבילו כדי לשים עליה את הראש והראש שלו אצל האקסית שלו זה ירדוף אותך כל החיים ותמיד תהיי בסכנה שהאקסית תחזור לתמונה.שחררי תמשיכי בחייך מה ששלך שלך ,מה שלא שלך אף פעם לא יהיה שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות במקומה
ויקטור17/10/2011סליחה . התיקון במקומו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית-
בני11/01/2012היי
מחמם את הלב לקרוא את התגובה שלך,
תודה על החיזוקים...
אני שמח שהצלחתי לחזק אותך אז והיום, ומקווה בשבילך שהכל יסתדר לטובה,
לגביי
אני עוסק בתחום שנים רבות ושמתי לי מטרה לתת עזרה ראשונה בפורומים שונים תחת השם "בני" בזמני הפנוי כמובן,
ניתן להתייעץ איתי גם במייל.
בברכה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונית15/01/2012ושוב היי בני, אתה אומר שאתה עוסק בתחום, אז למה בעצם אתה מציג את עצמך בשם בדוי ולא מתפרסם?
אני רוצה לספר לך שאחרי כמה ימים של אופטימיות ותקוה גדולה בשבוע שעבר, הגיע סוף השבוע והוא פתאום החליט שהוא מעביר אותו במרתף (הדירה החדשה שלו). הוא לא הודיע לי קודם, האוכל חיכה לו חם, הילדים ידעו שהוא עוד מעט מגיע, ולו , היו בכלל תוכניות אחרות לסופ"ש הזה (להיות עם עצמו).. זו היתה אכזבה גדולה מבחינתי, כעסתי מאוד במיחד על העובדה שהוא לא הודיע לנו מראש והוא יודע שאנחנו מצפים לו.
היה לי מעין פחד מלמצוא את עצמי לבד בסופ"ש אבל מצאתי לנו מספיק חברה ותעסוקה , והיה לנו טוב מאוד. דבר אחד בטוח, זה ייאש אותי, אני כבר לא מנסה לשכנע אותו להשאר אני כבר לא יעשה יותר מאמצים. אני אהיה פחות זמינה ולא ארשה לו לישון איתי. לא אוכל להרשות לו לפגוע בי ככה יותר.
ה 26.01 מתקרב ואני אהיה פנויה להגיע לרבנות ביום שנקבע. הבוקר הוא כבר שלח לי הודעת בוקר טוב ורגיל לקבל תגובה חמה ביותר, לא קיבל, כל שקיבל היא תשובת בוקר אור קצר ולעניין. אני חושבת שנגמרתי.
אני אשמח לקבל את המייל שלך ...
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונית17/01/2012הי בני,
אתמול היה יום שני, היום שבאופן עדיין לא רשמי זה היום שהוא דואג להגיע.
אחרי שקצת נרגעתי , אחרי הסופש שכביכול הסתדרתי בלעדיו ויום ראשון שעבר לי טוב.
הוא הגיע ביום שני, היה מעט עם הילדים, נמנעתי מלהכנס איתו לשיחות כבדות , כמו שבדרך כלל הוא מצפה ממני. הילדים הלכו לישון וקיוויתי שהוא ילך. הוא ביקש להשאר לישון, לא יכולתי להגיד לו לא.
סיננתי, תעשה מה שאתה רוצה . היה לי מאוד קשה לישון לידו הפעם, שמרתי מרחק ונרדמתי די מהר.
הבוקר רגע לפני שהוא יצא, הוא שאל אם אני רוצה שהוא יגיד משהו לילדים, ואמרתי לו , אולי הגיע הזמן, כי זה הולך להיות הגורל שלהם מעכשיו, ואמרתי שזו גם הפעם האחרונה שהוא יכול להשאר לישון, כי אני לא בובה, זה לא ייתכן, אם החלטת משהו אז לך עם זה. אז הוא שאל "אז הולכים ב 26"? ואמרתי שאם זה מה שהוא רוצה זה מה שיהיה, אני נכנעת.
הוא הלך לקחת את הגדול (בן 4 ) לגן, וקטנצ'יק התחיל לבכות אבא אבא, נקרע לי הלב ,זה לא שהם קשורים אליו מאוד, אבל הם זקוקים לנוכחות של שנינו, זה ככ ברור לי.
כשהוא חזר ראה אותי בוכה , ושאל , עניתי שהילדים שלי יהיו אומללים בגללו , בגלל שהוא לא רואה אף אחד אחר מלבדו והאגו שלו. אני לפחות ניסיתי הכל , ויותר ממה שפגעתי בו הוא פגע בי. הוא כמובן לא אהב לשמוע את זה , ושוב השמיע בקולי "ידעתי , כמו תמיד אני יוצא הרע " ויצא ככה לדרכו .
אני לא מצליחה להרים את עצמי היום בכלל. לא הלכתי לעבודה, לא מפסיקה לבכות וכואב לי ככ כואב לי שאולי סגרתי את פתח התקוה האחרון שאולי אולי היה.
הדבר היחיד שקצת מעודד אותי זה לכתוב לך, אני לא יודעת כמה סבלנות עוד תיהיה לך "להקשיב " לי, אני עדיין תוהה איך אתה מוצא מקום לזה בחיים שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית-
בני17/01/2012היי
אתם נמצאים בתקופה לא קלה...
אני מאמין שקשה לו בדיוק כמו שקשה לך רק שעד כה כל אחד מכם רואה רק את הפגיעה שלו וכלל ידוע הוא שבן אדם פגוע --- פוגע בחזרה,
אני מניח שהוא עדיין לא סגור על עצמו והוא מתייסר ומתלבט בו זמנית רק שוכח שיש עוד צד שנקרע בינתיים...
החדשות הטובות הן שיכול להיות שמשהו השתנה הבוקר למרות חוסר הוודאות ותחושת חוסר האונים שבו את נמצאת כרגע, אני מציע לך להסתכל על הדברים בצורה אחרת,
"פתח התקווה" עדיין שריר וקיים לפחות מצידך וזה אומר המון, אל תשכחי! את העובדה שעשית צעדים ענקיים כדי להתקרב בחזרה ולהציל את הזוגיות שלכם,
הכדור נמצא בידיים שלו ויש לו את הזכות לבחור,
אלא שהפעם... נתת לו עוד אפשרות לבחור מזווית אחרת שלא הייתה לו קודם מכיוון שהתחלת להראות לו קצת את הפגיעה שלך מהמקום שבו את נמצאת... אם הוא אדם אינטליגנט אז הוא יבין את המסר,
יכול מאוד להיות שהוא חיכה לרגע הזה שתשברי (עם כל הצער שבדבר,) הוא צריך את זה בשביל להרגיע את האגו שלו, את יודעת זה בדיוק כמו שהיינו ילדים ומישהו פגע בנו וכל מה שרצינו זה להחזיר בחזרה ועד שלא נחזיר אז היינו ברוגז, אז הנה הוא קיבל במתנה את השבירה שלך מול הפרצוף (אולי היו שבירות שהוא לא ראה או לא רצה להבחין כ"כ...)
והיות ש אנשים לא עשויים מפלסטלינה אז את לא יכולה לעצב את התגובות שלו על פי בקשתך, ולכן גם כעת תנסי לתת לו את הזמן לעכל את הדברים,
אל תרדפי אחריו בשום אופן.
המשיכי לנהל את חייך בכוח. צאי עם חברות/עם הילדים.
כמו כן, אל תפגעי בו יותר, שזה אומר לא לדבר אליו בכעס או בעצבים ולהעביר אליו את ההאשמה...
דברי בשפת ה"אני" אני רוצה, אני צריכה, אני מבקשת, אני חושבת,
שמרי על פאסון מכובד, תאמרי לו שוב ושוב אני את שלי עשיתי, ומוכנה עוד ועוד להשקיע,
אבל לא אתן לעצמי להיפגע שוב ושוב,
אתה לא רוצה לחיות עם אשה פגועה שמתהלכת עם רגשות אשם לכל החיים,
מגיע לזוגיות הנפלאה שהייתה לנו עדנה מחודשת,
אני מוכנה לעשות הכל אולם בתנאי אחד ויחיד...
> שנלך לייעוץ ביחד כדי שתוכל להוציא את הכעסים שלך האמיתיים והלגיטימיים בצורה נכונה ומקדמת ואז נבחן אם יש לזוגיות שלנו עתיד משותף.
-
כל עוד הוא לא יעבד (מלשון עיבוד...) את האירוע כמו שצריך הוא לא יוכל לסלוח לך, חבל שהוא לא יודע שבעצם הוא צריך לעבור את עיבוד החוויה/הטראומה, כדי לסלוח לעצמו!
סליחה זה קודם כל בשבילי אח"כ זה בשביל השני.
כפי שאת רואה יש לי סבלנות ולכן נתתי לך את המייל שלי את מוזמנת לעבור לשם
בברכה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הזדמנות שניה?רונית18/09/2011
היי, אני נשואה מזה 5 שנים, אמא לשניים.
היחסים שלי עם בעלי מורכבים, הרבה טוב והרבה קושי, עליות וירידות כמו אצל רוב הזוגות אבל תקופות שקשה עד בלתי נסבל ומספר פעמים איימתי בגירושין.
לפני מספר חודשים התחברתי לבחור שגר בשכונה שלנו (גם הוא נשוי ואב לשניים), החלה מערכת יחסים ידידותית שמהר מאוד כבר לא היתה אפלטונית.
זה נמשך כחודשיים, היחסים התעמקו מאוד , וכך גם הרגשות.
לפני כחודש וחצי , בעלי עקב אחרי וגילה הכל. בעקבות הגילוי של בעלי, גם הוא סיפר לאשתו וכך האמת (או לפחות רובה) יצאה לאור.
בעלי מיד רץ לרבנות לפתוח תיק ואמר שהוא אינו מוכן להמשיך לחיות איתי.
הקשר עם ה"מאהב" המשיך, אבל עם מעט מאוד מפגשים וללא סקס.
היום, כחודש וחצי אחרי הגילוי, אשתו בהריון , ולכן החלטתי לנתק כל קשר איתו (זה קשה במיוחד כי אנחנו גרים בסמוך) .
עכשיו המלחמה שלי היא איך להציל את הנישואין שלי ואת המשפחה שלי מפירוק. הייתי צריכה כנראה את הזעזוע הגדול הזה בכדי להבין מה יש לי ולהעריך את בעלי ואת מה שבנינו יחד. אני מאוד חוששת מהפרידה, חוששת במיוחד לילדים שלי שיפגעו.
אשמח לקבל תגובות / עצות איך להתמודד עכשיו.
אוסיף ואומר כי בעלי ואני ביחסים מאוד טובים, הוא לא סיפר לאף אחד וגם אני לא, וכך הוא רוצה שימשך. אנחנו מדברים על זה כל הזמן , אני אומרת כמה שאני אוהבת ושאני מוכנה לעשות הכל בשביל לא לפרק, אבל האגו שלו לא נותן לו מנוח והוא אומר שהוא ירגיש לוזר אם ישאר איתי. אני מבחינתי למדתי את הלקח שלי בדרך הקשה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית-
בני18/09/2011כן, יש הזדמנות שנייה אבל לא שלישית!
את לא לבד, כל זוג עובר את זה פחות או יותר, תקראי לזה משבר גיל, שחיקה ביחסים, שעמום, חיפוש משמעות, ועוד ועוד, בסופו של דבר כולנו לומדים בדרך הקשה שהדשא של השכן אמנם ירוק יותר אבל רק מרחוק, ועם קצת עבודה והשקעה אפשר לקבל בבית את כל מה שחיפשנו בחוץ ואף יותר,
-
היות ואת זו שהתחלת אז תצטרכי כעת לשאת בתוצאות, שזה אומר להלחם על הזוגיות שלכם בכל הכוח, ולהראות לבעלך שאת רצינית ומוכנה להשקיע הרבה מעבר כדי לתקן את הנזקים שנגרמו לו כביכול...
-
מאחר והייתי בסרט הזה מכל הכיוונים, אני יכול להמליץ לך על כמה פעולות חירום שאת חייבת לנסות אותם רגע לפני הרבנות ופירוק השותפות המדהימה שיש לך עם בעלך ולא רק בגלל הדאגה המשותפת לילדים שלכם,
-
דבר ראשון לכי לכמה שיחות עם אנשי מקצוע לבדך,
כדי לקבל כלים שיעזרו לך להתנהל נכון בתוך האירוע
איך לגרום להחזרת האמון בניכם
איך לתקשר בשפה פשוטה שלא תוביל אתכם אחורה כל הזמן
וכן, איך לגרום לו להאמין ש"מהמשבר הזה יכול לצאת לו רק טוב"
-
בשלב השני אתם תצטרכו ללכת ביחד לטיפול, שם תגידו אחד לשנייה מה חסר לכם ועל מה אתם רוצים לעבוד כדי שיהיה לכם כיף ביחד,
-
בשתי מילים: בעלך הוא המאהב החדש שלך! תתייחסי אליו בהתאם...
אז קחי הרבה סבלנות, וצאי לדרך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעלמו מנועם סוטה המין וחולה הרוח
.19/09/2011נימצא בפורום חולה רוח מטורף וסוטה מין מטונף, בשם נועם. בשנה שעברה כינויו היה רון גולני או רוני גולן . יש לו ג'ורה במקום פה . גילינו שאידיוט זה מנוי על סירטי פורנו, אותם הוא צורך בכמויות . כשנימאס לו לאונן עד כלות נישמתו , הוא ניכנס להציק פה לנשים, כמו היום למשל שהוא קורא לאשה הנימצאת במצוקה ומבקשת עזרה שתלך לקיבינימט . ברור שהוא חולה בסיפיליס וזה המקור לאלימותו המילולית של הנבל . .בקשה מכל הגולשים. אל תענו לאידיוט המכונה נועם { לפעמים - ירון }, ואז חולה המין הזה יעזוב את הפורום . את הסיפוק המיני שלו הטינופת הזה שואב מהתגובות לדבריו . לכן גם את שניפגעת מקללותיו ומזה ששלח אותך לקיבינימט , וגם כל היתר , התעלמו מהאידיוט הפסיכופט, ואל תענו למצורע המטונף . נקווה שהנבל באמת מכיר את מקומו , והוא בדרך לעזאזל או לקיבינימט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ללכלך
ויקטור20/09/2011התגובה על התגובה היא לא פחות אלימה. מי שמחפש תואר מידות הוא צריך קודם לשמש דוגמא . הבנת ????? .....ברוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברוך. שמור על עצמך טמבל
.22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקטור
.22/09/2011אם אינך מבין את הנזק שחולה הרוח נועם עושה לנשים בתגובותיו, כניראה אתה קצת מוגבל בהבנה ותפיסה. תיקרא את כל הודעותיו בשנתיים האחרונות{גולל אחורה}ואז תגיב. קפיש?היזהר שלא יחשבו בפורום שאתה טיפוס דומה לו. התגובה שלי יחסית מתונה למה שמגיע לשרץ הזה. מקווה שהבנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבים טוהר מידות!
אביתר17/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל דבר בחיים יש מחיר.
הרן20/09/2011מי שבוחר לראות רק את עצמו ורק את טובתו האישית, אז הוא צריך לשלם את המחיר.
נישואים שאין בהם אימון, ובנישואים שלך אין אימון ובצדק, כי אם המאהב שלך היה נפרד מאשתו לא היית נשארת עם בעלך, ומסכימה לגירושים ואז גם לא היית "חושבת על הילדים שעלולים להיפגע".
עכשיו את נשארת קרחת מכאן ומכאן אז את מבקשת הזדמנות שנייה, כמובן שאם היה הפוך היית בועטת את בעלך מכל המדרגות, אז לכו, תיפרדו כידידים, יש לכם ילדים משותפים, כי הנישואים שלכם מתו, ואי אפשר לעשות להם החייאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הזדמנות שניה? - תגובה
סיגלית גלאי22/09/2011שלום רונית
בעלך מרגיש פגוע ובוודאי מתקשה לסלוח כפי שאת מתארת,בוודאי יקח זמן מה עד שהוא ירכוש שוב את האמון בך ובמערכת היחסים שלכם, ובינתיים המשיכי בדרכך, הביעי כלפיו אהבה ודאגה, המשיכי להביע חרטה כנה, ובעיקר מצאי דרכים להשקיע שוב בזוגיות שלך. כל אלה עשויים לעזור לו להניח בצד את האגו ולהבין שהוא יכול לחסוך לעצמו טעות שאחר כך הוא עשוי להתחרט עליה. גם הוא צריך זמן להבין שיש לו מה להפסיד ואין צורך "לשבור את הכלים" כדי להבין זאת, אך עלייך מוטלת האחריות בשלב זה להביא אותו להבנה הזאת
בהצלחה וכל טוב
גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה
mosha25/09/2011אני חושב ששווה בכל דרך לשקם את המשפחה ...את לא היחידה בענין בגידות תרצי אותו בכל דרך שירצה.....והזמן מרפא את העבר גם אם הוא כואב......בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הזדמנות שניה?
רונית26/09/2011תודה רבה לכל מי שענה, אני באמת לא מתייחסת למי שכואב לו הלב וכועס על כל העולם.
אני יודעת שכל מקרה לגופו, וקיבלתי מכם המון.
אני עוברת תקופה מאוד קשה, אני לא יכולה לישון בלילות ומתפקת בימים כמו גיבורה. עושה, כרגיל הכל לבד, ולא מתלוננת, חוץ מבכי פה ושם בסתר.
אני לא רואה איך היחסים שלי עם בעלי הולכים להשתפר, הוא לא עושה כל מאמץ לכיוון הבית , הילדים ובטח לא לכיוון שלי וקשה לי מאוד עם הכל.
הבעיות שהיו לנו תמיד, צצות עכשיו כבדות עוד יותר ואני מבינה שאולי הדרכים שלנו צריכות בכל זאת להיפרד.
סיפרתי שה"מאהב" שלי נשאר עם אשתו שבהריון והוא יוצא מהתמונה, אבל זה לא רלוונטי כבר. הוא אוהב אותי נורא ורוצה לעשות הכל כדי שניהיה יחד.
אני , לעומת זאת, משתדלת לא לתת לזה להיות מכריע בחיים שלי, אני חייבת לקחת החלטה שתיהיה טובה לי ולמשפחתי, אם הוא נמצא או לא.
שוב , המון תודה לכל המגיבים, הטובים והפחות טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הזדמנות שניה? - תגובה
דליה שוורץ16/10/2011רונית שלום,
אני רוצה להתייחס קודם כל דווקא לבחירה שלך במקרה שאת מתארת.
את מספרת על מערכת יחסים שלא מעט פעמים איימת בגירושין עוד לפני שהקשר עם השכן הפך להיות רומנטי ולכן אני שואלת אותך מדוע עכשיו את רוצה לשקם את מערכת היחסים עם בעלך? מה השתנה בעצם בקשר שלכם שעורר אותך לשקם?
כדאי לבדוק מדוע את רוצה הזדמנות שנייה. האם רק בגלל הילדים או רק בגלל שאין לך אלטרנטיבה אחרת? האם אלה מספיקים כדי לוותר על האושר שלך?
אני מציעה לך לבחון את הקשר שלך עם בעלך בלי שום קשר לרומן שלך ואז לדבר עם הזדמנות שנייה.
לגבי השאלה הספציפית שלך אם יש הזדמנות שנייה, התשובה היא בוודאי שכן יש הזדמנות שנייה אבל בן הזוג שלך צריך להיות זה שנותן אותה. אי אפשר לקחת את זה בכח ואם הוא לא מעוניין בזה מכל סיבה שהיא אז את לא באמת תקבלי אותה.
להתגבר על בגידה זה תהליך שצריך לעבור ומומלץ מאוד להעזר באיש מקצוע, יועצת זוגית, כדי לעבור את המשבר הזה בדרך הנכונה ביותר שתניב תוצאות גם לאורך זמן.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדמנות שניה
שמוליק11/01/2012רינה לדעתי תפסיקי להתרפס ולהיות שיפחה ולקרקר סביבו אם אישך רוצה להענישך העמידי אותו במקומו קחי אותו לשיחה ושאלי אותו ישר ולענין ובלי סחור סחור "או או" העיקר שתפסיקי לפחד מכל צעד שאת עושה ולהיות שיפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדמנות שניה
רונית09/01/2012כתבתי בעבר על הבגידה שלי בבעלי ועל הסיפור במלואו
הוא גילה על זה באוגוסט, אנחנו כבר בינואר, ואני לא מצליחה לשכנע אותו לוותר על עניין הגירושים.
אני עושה הכל בכדי שיהיה לנו טוב, מפנקת אותו, דואגת לנו לבילויים משותפים, נותנת לו להרגיש כמו מלך כשהוא בא הביתה, נאי נואמת נאומים בלי סוף, אני בוכה ללא הרף והוא בשלו.
"אני אוהב אותך ולא יכול להיות איתך".
בנתיים הוא עזב את הבית, אבל הוא נמצא אצלי לפחות פעמיים בשבוע ובסופי שבוע למשך כל הסוף שבוע. המטרה היא כאילו הילדים אבל גם כשהם לא נמצאים הוא איתי ואנחנו מעבירים זמן מדהים יחד שכולל סקס כמו שלא היה לנו מעולם. והוא בשלו "אני אוהב אותך ולא יכול להיות איתך"
הוא מתעקש שהוא חייב את הקאט הזה של גירושין , האגו שלו לא מרפה.
אני אבודה, אני עוברת תקופה נוראית, כל פעם חיה כמה ימים באשליה שזה יסתדר ואז הוא שוב מזכיר לי את הגט הקרב ובא.
אני גמורה, איך אצליח לשכנע אותו שזה לא טוב לו , לא טוב לי ולא טוב לילדים.
איך אשכנע אותו שהאהבה שלנו תתגבר גם על , ושהזעוע הזה יצמיח אותנו?? אני רוצה הזדמנות שניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדמנות שנייה
רחל09/01/2012אני ממש לא מומחית גדולה והחיים שלי עדיין מסובכים מאוד מסיפור דומה לשלך ובכל זאת אביע את דעתי בעניינך- אני חושבת שאם בעלך היה באמת רוצה להתגרש ממך - מאוגוסט -כבר היית גרושה. לדעתי הוא רוצה קצת להעניש אותך שתרגישי מה זה להיות לבד ולהסתדר בלעדיו ושכל כך תסבלי שלא תעיזי יותר לחזור על טעותך.
לדעתי אם תראי לו פחות שזה כל כך מלחיץ אותך ופחות תבכי ותתחנני הסיוט יגמר.
אנשים עושים טעויות ובהחלט על טעויות צריך לשלם אך גם כאן- כמו בכל דבר יש גבולות
וזהו תפקידך- לשים את הגבול ולא לתת לו לדרוך עלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית-
בני09/01/2012היי
אחד התנאים לזוגיות בריאה אם לא ה ---!
שכל אחד יכול לצאת ממנה אבל בוחר בכל יום מחדש להישאר בה ומרצון!
היות ובעלך לא רואה את מה שכותבים כאן אז אין לנו ברירה אלא לתת לך את הרעיונות כיצד להתנהל מולו בתקווה שזה אכן יצליח.
אני בדעה עם רחל
רק שלא בטוח שהוא יודע מה הוא רוצה,
לא בטוח שאדם שנבגד יודע מה לעשות...
אף אחד לא הכין אותו לתסריט שכזה,
אז מאוד ייתכן שזו הדרך שלו להעניש אותך(חבל כי הוא מעניש בעיקר את עצמו...) או שאולי הוא רוצה לבחון אותך ולוודא שלא תחזרי על הטעות שוב,
האמת היא שהוא צריך(חייב!) עזרה מקצועית כי הרי גם הוא עבר "טראומה" באותה "תאונה" שקרתה לכם,
ברגע שהוא יפנים ויבין את המשמעות ששניכם נפגעתם כל אחד והפגיעה המיוחדת שלו, יהיה לו יותר קל לסלוח לך ולתת לך ולזוגיות שלכם > הזדמנות שנייה,
-
מצד שני כל זמן שהוא בוחן אותך כביכול ואת לא נשברת את בעצם מחזקת את הקשר שלכם ונותנת לו תקווה שהפעם זה רציני, השאלה היא עוד כמה זמן תהיי מסוגלת להחזיק מעמד ולסחוב על גבך לבד את הצלת הנישואין?
בדיוק בשביל זה הצעתי לך בפעם הקודמת לגשת לאנשי מקצוע כדי שתקבלי כלים שבעזרתם תוכלי גם לשלם את חובך על הטעות וגם להרים את הזוגיות ולצמוח ממנה,
-
אני מבקש מכאן לחזק את ידייך, את פועלת נכון ומנקה לפחות את מצפונך ביחס לדרישות שלך מעצמך, מה יהיו התוצאות? זה כבר לא בידיים שלך! יש נשים שעושות הכל למען הבעל ומקבלות בעיטה ויש נשים שלא עושות כלום ומקבלות הכל!
-
סבלנות ועקשנות זה שם המשחק הזמן מרפא את הפצעים, תני לו את הזמן שמגיע לו ביושר...
אל תלחצי עליו כדי לא לתת לו הרגשה שאת חייבת אותו, להיפך---
תני לו הרגשה אמיתית שהוא יכול לבחור אם להישאר ואת מבינה ומקבלת כל החלטה שלו, תדגישי לו שאת רוצה שהבחירה תבוא מרצון ומתוך אמונה שלו בזוגיות שלכם ולא כברירת מחדל של > להיות גרוש לשלם מזונות משמורת לילדים וכו',
תנסי להשפיע עליו לגשת לאנשי מקצוע דרך חבר קרוב כדי לקצר לך אם אפשר את העינוי של חיים תחת לחץ ואשליה לכאן ולכאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רונית10/01/2012תודה לך רחל, אני נפעמת כל פעם מחדש מהחיזוקים שאני מקבלת כאן מאנשים זרים שאפילו לא יודעים במי מדובר, זה המון בשבילי.
בני, לך אני רוצה להודות באופן מיוחד , כיוון שאת המילים שלך מהפעם הקודמת אני לוקחת איתי יום יום, חיזקת אותי כמו שאף אחד לא עשה, והיום אני מקבלת את התגובה שלך וזה ממלא אותי מחדש. אני לא יודעת מי אתה ומאיפה אתה, אבל אני כן יודעת שאתה חייב להיות אדם מדהים.
הבוקר זה עוד בוקר של אופטימיות, הוא הגיע אתמול, העביר את הערב והלילה איתנו, היה מצוין , הבטחתי שאני לא אגיד לו כלום יותר ואנסה להרפות אבל בכל זאת פלטתי כמה מילים בהקשר ושוב ניסיתי לשכנע, אבל באמת בקטנה, זה יותר חזק ממני. הדיון לגט כרגע מחכה לנו ב26 וכל יום שאני לא עושה משהו כדי לשכנע אותו לבטל את זה אני מרגישה שזה עלול להיות אבוד.
אגב, לגבי ייעוץ, אני דווקא ניסיתי והלכתי אבל הגיע שלב שהיועץ ביקש שבכל זאת הבעל יבוא והוא לא הסכים, הוא לא היה מוכן לזה ועדיין לא. בכל אופן, את הטיפים שלי אני קיבלתי ואני מיישמת יום יום.
שוב אני מודה לכם אנשים יקרים ואני אשמח להמשיך להתכתב אתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה
שמוליק11/01/2012קראתי הרבה תגובות שלך ונתקלתי בהרבה עצות אבל לתגובה הזאת הרבה זמן חיכיתי הרבה נשים לא מתגרשים ב ג ל ל הילדים ולא רואים את אושרם שלהם
הרבה גם לא חושבים שהצד השני מ ר ע י ל את הילדים שמגעים למצב של להפוך לשיפחה של הבית ולהיות יס-מן וכל זה למרות שהאושר מחכה בפינה וחיים חדשים מעבר לרחוב הילדים תמיד יהיו ילדכם קשה בהתחלה ואושר ואהבה לאחר מכן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדמנות שניה
דני10/01/2012היי,בעלך אוהב אותך מאוד וזה מזלך.גילית בדרך ניבזית את הערכתך לבעלך,לא זו הדרך לגלות הערכה ואהבה ומה בדיוק יש לנו בידיים לאחר שהבגידה מתגלת אז מבינים מה רב היה הסיכון.לצערנו כששאנו בתוך הסיטואציה אנחנו לא רוצים לראות את כל התמונה.מה בדיוק ציפית אחרי שבעלך תפס אותך על חם? שיסלח לך ללא תגובה? הרי אם הוא היה עובר על כך לסדר היום אחרי שנה היית בוגדת בו שוב,זה ברור. בעלך חייב להגיב כמו שהגיב ועד שהוא לא ינקום בכל דרך אפשרית את ניקמתו הוא לא יירגע.יש לי הצעה קצת הזויה אבל יש מצב שהיא תוכל אולי להרגיע את האגו הפגוע של בעלך.תצאו לסופ"ש באזור המרכז,תזמיני לו נערת ליווי ותיצאי מהחדר לשעתיים ,ביציאה תגידי לו שאת נותנת לו ולעצמך לחוות את ההרגשה הרעה של הצד שנבגד.לא יודע אם הוא ישתמש בשירותיה אבל שווה לך לנסות כי לדעתי יש מצב שדווקה נקמה מתוקה שכזאת תוכל להרגיע את האגו הפגוע שלו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
דני12/01/2012היי,אם כמעט ניסית הכל בואי אתן לך עצה כגבר ונראה אם היא תעבוד.בעלך לא ממש יודע איך ירגיש לו אם באמת תתגרשו,אם עדיין היית בקשר עם המאהב שלך הוא היה מטפש על הקירות.בעלך בטוח ולא שזה לא טוב שאת מכה על חטא ולעולם תביני את הטעות הקשה שעשית ותישארי שלו בכל מקרה.תנסי לגרום לו לקנא קצת,זאת אומרת כשהוא מתקשר בבוקר אל תהיי זמינה,אל תחזרי להודעות,תצאי מדי פעם כשהוא רוצה לבוא,תגידי לו שיש לך פגישה כזאת או אחרת,תעשי הכל בכאילו,תנהלי רומן וירטואלי בכדי לנסות לגרום לו להתעורר לפני שהוא מאבד אותך.אכן עשית טעות כמעט בלתי ניתנת לתיקון,אם בוגדים אז לא נתפסים!!! זה כלל ראשון ואחרון! נתפסת? נפלת! בכל מקרה אני מאמין שאם תצליחי לגרום לו לקנא יש מצב שהוא יחזור להיות שלך ותיזהרי לנצל את זה לרעה!,לך אין לי כל כך בשורות טובות,טעמת את הטעם האסור,לצערי יש סיכוי מאוד גבוה שתחזרי על הטעות למרות שיש חריגים ואני מקווה בשבילך שתהיי אחת כזאת.
תעדכני אם זה עבד,ואם לא אז תחפשי לך מאהב חדש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדמנות שניה
רונית12/01/2012דני, ההצעה שלך היא לא לגמרי הזויה, אני מרגישה עכשיו אחרי שאני שברתי את המוסכמות, את כל מה שהוא ככ האמין בו תיהיה לו ההרגשה שהוא יכול להסיר מחסומים ואני כל הזמן ירגיש שזה עומד לקרות גם לי. אמרתי לו שינסה , שיעשה את זה גם, שאני "מרשה" לו (עם כמה שזה גומר אותי) אבל יהיה לי מאוד קשה לחיות עם התחושה שאני עוד לפני.
הוא לא מוכן לעשות את זה לפחות לא כל עוד אנחנו נשואים ושוב אנחנו חוזרים לאותה נקודה. "קודם כל נתגרש , נעשה לזה סוף ואחכ נראה..."
אני מנסה להסביר ללא הרף שהגירושין זו ההחלטה הסופית לגמור את הכל .הוא לא יוכל להמשיך לבוא אלי כמעט כל יום ולישון איתי ולהעביר איתי סופי שבוע .
ברגע שמתגרשים זה משנה את כל התמונה, אני לא אוכל להמשיך להיות אותו דבר, זה יגמור אותי . לא תיהיה לי ברירה אלא לאט לשקם את חיי ולנסות להמשיך הלאה.
מבחינתו גירושין זה לא סוף העולם ,הכל יכול להמשיך אותו דבר ואולי יום אחד הוא יבחר לחזור , אבל זה יהיה מבחירה שלו ולא מהכרח.
כרגע הוא ממשיך בדרכו והתאריך של הדיון ממשיך לאיים עלי, ומצד שני, הוא ישן איתי לפחות פעמיים בשבוע וכל סוף שבוע (בין אם הילדים נמצאים ובין אם אם לא).
כשהוא לא ישן אצלי אז על הבוקר הוא מתקשר אלי , וכך גם כמה פעמים ביום. הוא לא מוכן לעשות צעד לניתוק הקשר אבל על גירושין הוא כרגע לא מוותר.
אגב, למען הסר ספק, אני כבר מזמן הבנתי כמה אני אוהבת אותו ולא רוצה אחר מלבדו, ואני לא אשאר רק בשביל הילדים כי זה לא יוכל להחזיק הרבה זמן, ידרשו הרבה כוחות לתחזק את המערכת הזו עוד שנים ואם הילדים הם הסיבה היחידה זה לא יצליח. אני באמת ובתמים מרגישה שזה יכול לעבוד והרבה יותר טוב מבעבר, אני כבר לא אותו בן אדם. התבגרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרונית
חלי15/03/2012אני מציעה לכם ללכת לטיפול זוגי.בקשר לבעלך.הוא צריך להבין שעם אגו לא מגיעים לשום מקום וחלילה אני לא מזלזל בתחושותיו.לכו וטפלו ביחד בשבר שלכם.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל יעוץ על סימנים שאהבה נגמריוסי17/09/2011
היי אני נשאויי לא מעט שנים השנה האחרונה המצב בבית נהיה קשה
לא שלא ידוע לי הסימנים שזה הסוף .
לפעמים אדם צריך לשמוע מאנשים אחרים כדיי שיפנים אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאהוב
אני17/09/2011שלום,
בספר שאני קוראת עכשיו "שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד"
כתוב משהו יפה על אהבה...
מה זה נגמרת אהבה? מה זה להפסיק לאהוב?
לאהוב זו החלטה. להחליט שאתה אוהב את האדם הזה
שאתה משקיע מפרגן מוקיר יוזם
אם אחרי כל אלה יש שאלות ..אז תחשוב ותשאל... אבל החלטת במודה לאהוב אותה
במשך השנים?
התאהבות וריגוש זה עליות וירידות וגם על זה אפשר וצריך ורצוי לעבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
רינת17/09/2011היי
קצת קשה לתת לך תשובה על מה ששאלת , כי לא כל כך ברור . מה קורה לך בבית ?? ריבים ? התרחקות ?!!
לא מעט שנים זה כמה ?
עם אתה נשוי לא מעט שנים , כנראה שיש לך כבר ניסיון .
תלוי איך אתה מגדיר אהבה?!!
כל אדם שתשאל יגדיר לך מילה אהבה במשמעות שלו , מה חשוב לך בזוגיות ?
אני רואה אהבה , היא התחלה של התאהבות , תשוקה , התעניינות , לאחר מכן זה הופך להיות אהבה - שזה בעצם מתחיל מהבנה , מכבוד ,שנוח לך עם אדם .אבל זו דעתי . גם כל ספר או מאמר שתקרא תהיה לך משמעות שונה על המילה הזו .
מה אתה מרגיש שהתנה בקשר שלכם ?
עם תתן את הפרטים אז אשמח להרחיב לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל יעוץ על סימנים שאהבה נגמר - תגובה
דליה שוורץ18/09/2011יוסי שלום.
השאלה הראשונה שלי אליך היא: איך אתה מגדיר אהבה? אהבה של נישואים ארוכים דומה לאהבה של גיל 20 או לאהבה של תחילת הזוגיות?
לאהבה יש צורות שונות ומגוונות והשאלה היא איזה אהבה אתה מחפש. האם אהבה שמבוססת על תשוקה? או אולי אהבה שמבוססת על יחסים טובים ומתחשבים בבית. כל אחד יגיד לעצמו את הצורך שלו באהבה וידע להגיד אם הוא מרגיש את זה לא.
לכן לתת לך תשובה אם האהבה שלך נגמרה זה בעצם לא אפשרי.
שם עם עצמך, תגדיר איזה סוג של אהבה אתה רוצה בזוגיות שלך, לאחר מכן תבחן אם מה שיש לך עונה על מה שאתה מחפש.
ממליצה בחוף על ייעוץ זוגי כדי לעשות קצת סדר בדברים.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לצאת מזה?רחל15/09/2011
כבר שנה כמעט אחרי כל הבלאגאן, עם נחישות עצומה לא ליפול לזה שוב ועם הרבה רצון לחזור ולהיות הכי בסדר בעולם, מתפקדת כמו גדולה- הכל מתוקתק כמו שצריך ובכל זאת למרות הזמן שעבר לא מצליחה לצאת מזה- מרגישה שנפער לי חור ענק בבטן, מתפקדת כמו רובוט ובפנים כאילו הכל נעצר. מחכה ליום שאקום בבוקר בלי לחשוב על זה , בלי לחשוב עליו- לחזור להיות נקייה.נראה לכם שזה אפשרי? נראה לכם שזה באמת יקרה?אולי מישהו יכול להגיד לי כמה זמן זה יקח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל-
בני18/09/2011לי זה לקח שנתיים...
ברגע שקיבלת החלטה לחזור למקורות ולנסות לשקם את הזוגיות שלך, את כבר נקייה!
כל מה שקורא מעתה ואילך זה ניסיון היצר להחזיר לעצמו את השליטה ולגרום לך למצבי רוח קשים כדי שיהיו לך ייסורי מצפון שיובילו להרגשה שלא ניתן להתמודד עם האתגר ולהפיל אותך שוב ושוב, זהו תפקידו, ולהזכירך היצר הוא מלאך אלוקים, שיודע לעשות את העבודה,
-
אי אפשר לכלוא את המחשבות ולכן אל תילחמי בהם, זהו דרכו של עולם, העצה הכי טובה היא להמשיך את מה שאת עושה, בלי להתייאש, זאת לא בושה לבקש ולקבל חיזוקים, אני מניח שאת לא מקבלת את החיזוקים הנדרשים מבעלך ולכן תצטרכי להתחזק לבד, ע"י התעסקות בדברים שמרתקים אותך, תמצאי לך איזה שהוא תחביב זמין שימלא לך את הראש, מלבד שאר המטלות בבית וההקרבה למען הילדים,
-
הרצון להיות הכי בסדר בעולם, גוזל ממך אנרגיות מיותרות, אני מבין את הצורך שלך לפצות ולהוכיח את נאמנותך אבל אל תשכחי ואל תזניחי את הצרכים שלך, אם אין אני לי מי לי... תבקשי ותפרטי את הצרכים שלך מול בעלך, תני לו את האפשרות לעזור לך, מותר לך להיות חלשה מולו,
תני לו את האפשרות לעזור לך, תפני לו מקום, זה יקל על שניכם לצאת מהמשבר ולצמוח ממנו,
זה אפשרי, זה קורה בהרבה בתים, וזה לוקח זמן,
-
לדעתי האישית, היות וכבר עברה שנה, נראה לי שאתם מסוגלים ללכת לסדנת זוגיות ביחד, כדי להאיץ את ההחלמה שלכם כזוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק27/09/2011רחל שנה עברה לה ויש לך חור עמוק בבטן אימרי לי זו לא א ה ב ה
מכוון שכל היועצים למיינהם יכתבו "שזה לוקח שנתיים" מה יהיה אחרי שנתיים כשזה לא יעבור אולי שלוש זמננו קצר בעולם הזה {יש הרבה שהתגרשו ואת לא הראשונה} לכי עם אהבתך אל תחיי "מתה" תחיי חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לצאת מזה? - תגובה
סיגלית גלאי27/09/2011שלום רחל
לצערי, אין לי תשובה ברורה לשאלת הזמן, יש דברים שהולכים וילכו איתנו תמיד, מרגע שבחרנו להכניס אותם לליבנו הם תמיד יהיו שם, העניין הוא כמה אנרגיה אנחנו משקיעים בזה, נראה שאת עדיין משקיעה המון אנרגיה בלשכוח. אולי אל תנסי לשכוח אלא למחול לעצמך ולהבין שלא ניתן למחוק את שהיה אלא לקבל בהבנה, בחמלה, בסלחנות ולהרפות, כדי לאפשר לדברים חדשים להיכנס פנימה.
חשבי על כך שהוא היה רק "תמרור אזהרה" למשהו שחסר לך, נסי לזהות ולהבין את החסר ומלאי אותו בדרכים אחרות בלי להיות תלויה בו.
מאחלת לך שנה טובה ושלווה
סיגלית גלאי - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן
דני02/10/2011היי,הזמן יעשה את שלו למרות שתמיד תמיד יישאר לך הטעם ממנו..זו דרכו של עולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההראש שלי. .הראש שלי ..
עלמה02/10/2011זה יגמר בדיוק ביום שבוא תתאהבי בעצמך ותרגישי שייש לך שוב לתת אהבה ושוב לקבל אותה בעצמך וכן זה אפשרי מתי שאת תחליטי את זה סופית..............
סבתא שלי סיפרה פיתגם :
כאשר באים לקטוף את הזיתים צועקת העץ זית הילדים שלי ...הילדים שלי.... וכשנפלו כל הזיתים על הקרקע ולא נשארו עוד על העץ צועקת העץ זית הראש שלי ....הראש שלי..... לפיכך ביום שתחשבי עלייך על עצמך הכאב יחלוף ותשילי את כל הרבדים הישנים כדי שבמקומם יצמחו חדשים חזקים וטובים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רוצה לבגוד, איך מתמודדים?גמ14/09/2011
שלום לכולם
שנינו בני 28, יחד 8 שנים ונשואים פחות מחצי שנה.
אנחנו הראשונים אחד של השני, בכל המובנים... מאוד אוהבת את בעלי למרות שלאחרונה יש המון בעיות. רבים על כל נושא שבעולם ורק מחפשים לעצבן אחד את השני.
עד לפני כשנה לא יכלתי לחשוב על להיות עם מישהו אחר במיטה. המחשבה על איבר מין של מישהו אחר אפילו די הגעילה אותי.
כשהכרתי את בעלי הייתי ילדה לא נאה במיוחד. לא היה אכפת לי מאיך שאני מתלבשת ובטח שלא הייתי מטפחת את עצמי. עם השנים גיליתי קצת יותר מודעות לעצמי, התחלתי להרגיש יותר נשית ויכולה להגיד שהתייפתי. פתאום גברים מתחילים איתי ברחוב, מה שלא היה קורה בעבר.
מעולם לא הפריע לי העניין שבעלי הוא היחידי שאי פעם הייתי איתו. גם כששאלו אותי לפני החתונה אם זה לא מפריע תמיד עניתי שאני לא רואה סיבה שזה יפריע.
פתאום ביום אחד זה השתנה. אני סקרנית לדעת איך זה להיות עם מישהו אחר והעובדה שפתאום כן מתחילים איתי לא תורמת לעניין.
אני ובעלי פחות שוכבים יחד (בגלל כל הריבים) ומרגיש לי שחסר לי קצת להיות עם מישהו אחר.
בנוסף, מישהו שהכרתי שנהפך לידיד טוב שלי (ונראה מעולה, בלי קשר) זרק לי יציאה בסגנון "תתחתי איתי עכשיו" כשהוא שמע שאני יודעת להכין קובה סלק. קצת לא קשור, אני יודעת, אפילו אני הייתי צוחקת על מישהי אחרת אם הייתי שומעת את זה ממנה, אבל זה החמיא לי גם אם זה נזרק בצחוק. ההרגשה שקיבלתי ממנו באותו רגע הייתה שאולי באמת הייתי יכולה להיות איתו?
לא מצליחה להעביר את היום מבלי לחשוב איך זה להיות עם מישהו אחר. מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
דורון14/09/2011גם אני במקרה שלך.. בן 30 יחד 10 שנים ונשוי שנה וחצי ללא ילדים
[email protected]
אשמח אם תפני אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רחל14/09/2011יצא המרצע מן השק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מנועם סוטה המין
.16/09/2011מידי פעם הפסיכופאט וסוטה המין נועם {לפעמים כרוני גולני} , מנסה לצוד נשים דווקא כאן. אל תיתפתו לחולה הרוח הזה ואל תהיו איתו בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דני14/09/2011שלום לך,דבר ראשון לא הייתי ממליץ לך ליצור שום קשר עם נעם שענה לך להודעה.דבר שני וזה מניסיון עם גרושתי שגם אני הייתי הראשון והאחרון שלה וככל הנראה זה תמיד ישב לה איפה שהוא בראש.לא יכול לומר לך האם יש לזה קשר ישיר לגירושים שלנו אבל זה תמיד נימצא שם.אני אישית מציע לך ,אל תתחילי אפילו במחשבות לחשוב איך ומעניין מה יש אצל גבר אחר ואולי זה יהיה יותר טוב,תאמיני לי זה יהיה יותר גרוע,זה כדור שלג שאת מסבכת באמצעותו את חייך.טוב לך עם בעלך,היחסים בסדר גמור,את לא מכירה ולא חווית משהו אחר אז למה? זו תהיה טעות קשה ובילתי הפיכה שלך.ראי הוזהרת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לבגוד
ציצו14/09/2011לדעתי עדיף שתתגרשי עכשיו לפני שיהיה ילדים ומשפחה מורחבת...המלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לבגוד, איך מתמודדים? - תגובה
מיכל פאטל15/09/2011שלום לך גמ
אני מתרשמת שכך שנעשית מודעת לנשיותך בעת האחרונה ויתכן כי גם הדימוי העצמי שלך השתנה ועלה ביחס לתחילת הקשר כם בעלך.כלומר את עברת שינוי מסויים, לא נשמע שבעלך השתנה באיזה שהוא אופן לרעה. מה שקורה לכם קורה לכל הזוגות, אתם עברתם משלב ירח הדבש לשלב מאבק הכוחות בנישואים.נראה כי את מבוהלת מכך שצצים קונפליקטים/ריבים/בעיות- אך אל לך.אפשר ללמוד לנהל דילוג/קונפליקט באופן כזה ששניכם תצאו ממנו מחוזקים יותר ונבונים יותר,וזה מאוד חשוב כיוון שיש בחיים המשותפים לא רק רגעי אושר ורומנטיקה , וזה חלק מהחיים שאין לברוח ממנו.
תוכלו לנסות לבד לשבת ולשוחח בכנות ובפתיחות ולהגיע לפיתרונות שונים מתוך כבוד אחד לצרכיו של השני.אם לא תוכלו להסתדר לבד, מומלץ שתסתייעו אפילו למס' פגישות עם יועץ/צת נישואין שיכוונו ויתנו לכם כלים.יתכן כי השיגרה נכנסה לחייכם שהפכו מונוטוניים- יש לגוונה ולהחזיר את הניצוץ והריגוש.בכל מיקרה יש לזהות את שורש הבעיות ולהתמודד עימן ולא לוותר כל כך מהר על הקשר הזוגיץ
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיועצת זוגית
דנה15/09/2011היי לך מעונינת לעזור לך מאוד צרי קשר למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלינו המצב דומה לדעתי אלא ש
אור16/09/2011אני כותב מהצד השני.
ז"א אני הראשון שלה ואנחנו יחד מגיל מאוד צעיר (מעל 20 שנה יחד).
יודע בוודאות כי היא נורא רוצה לחוות אחר, לא בהכרח במיטה כעיקר אלא קשר בכלל שיכלול סקס בהמשך רק כתוצאה מכל השאר.
שוחחנו על כך לא פעם ואני מנסה לדובב אותה כדי שתחלוק איתי את תחושותיה ומחשבותיה בעניין. מה גם שתפסתי קשר לפני זמן מה שנגמר (אני מקוה) ושהגיע לשלב הנשיקה בלבד.
אין לי ספק כי לא אוכל למנוע את זה והבגידה תבוא יום אחד, גם יודע כמי שמכיר את אישתי שאני אוהב מאוד מאוד שהדבר ירחיק אותה ממני וההתרגשות מאחר וחדש תדחק אותי הצידה.
אציין שאנו לא רבים הרבה, אני משתדל תמיד להיות בעל טוב, מחזר, רומנטי מחמיא ומשקיע. חולק את כל מטלות הבית וכו ובו בזמן להישאר מטופח ונראה טוב למענה.
ובכל זאת יודע שאין לי סיכוי אחרי כל השנים מול בחור חדש מחזר ומרעיף כשהיא כל כך נהנית מלהרגיש אישה אל מול כל החוויה.
אגיד לך את מה שלוחש לה בצער. זה לא שווה את זה, המערבולת אליה זה יכניס אותך תגרום צער רב לכל הצדדים. גם אם יקח זמן עד שזה יתגלה, את תתמכרי לתחושות שזה גורם לך ולעולם אולי לא תוכלי לחיות חיים מלאים ומספקים עם בעלך בלי להתגעגע ולרצות שוב.
סליחה על האריכות זה פשוט חלק מחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללא רוצה לבגוד
רינת17/09/2011היי
יקירתי אני בטוחה שכבר ענית לעצמך על השאלה בכתורת . לא רוצה לבגוד זה כבר אומר הכל .
אני מאוד מבינה שאת בחורה צעירה , וזה שיש לך גבר יחיד 8 שנים זה יפה מאוד .
אפשר לעריך אותך המון על זה.
אני גם מבינה שמסקרן אותך העניין איך זה להיות עם מישהו אחר , ואולי להתנסות בדברים חדשים .
ישנו דבר אחד שאני יכולה להגיד לך במאה אחוז , אין יותר טוב מיחסי מין עם גבר שאת אוהבת והוא אוהב , .
עם יחסי מין מתקיימים בקטע של תשוקה אז זה חולף מהר מאוד , וסביר להניח שזה לא יהיה משהו משמעותי בחיים שלך .
המון נשים עושות טעיות בקשרים בגלל הסקרנות , ולבסוף מגלות שזה לא היה שווה והרסו את המערכת היחסים שלהם .
לעצור אותך מלבגוד אף אחד לא יכול חוץ מעצמך , עם תמשיכי לחשוב על זה בסופו של דבר את תשברי ותבגדי מרוב הסקרנות והרצון למשהו יוצא דופן , מה יהיו ההשלכות של זה אי אפשר לדעת .זה יכול להרוס לך זוגיות יפה או שלהפף מי יודע .
בעולם של ימינו בגלל הפתיחות אין כנראה אישה שהייתה כל החיים עם גבר אחד , בוא נגיד שזה לא ימים של פעם .
גם קראתי מאממרים של המון פסיכולוגים שטוענים שאישה לפני שמחליטה להתחתן עם מישהו , היא צריכה לצאת עם כמה גברים לבחון מה היא בידיוק רוצה, מה היא אוהבת .
עם את אוהבת את הבן אדם , וטוב לך איתו במיטה ,אז על תעשי זאת
מניסיון כלשהו את תנסי להיות עם גבר אחר , אחרי זה תצאי שוב פעם ומי יודע עם כמה גברים תהיי לפני שתחליטי מה את רוצה , את יכולה להיכנס לתסביך .
הציפיות שלך לגבר יעלו , ההשקפה העולמית שלך תהיה שונה לגמרי .
סליחה על הבוטות אבל לכל הגברים יש איבר מין אחד , ועם תנסי איבר מין שונה זה לא יעזור לך .
תחשבי טוב טוב מה את רוצה , עם המחשבות האלה ימשיכו להטריד אותך , אולי כדאי שתשתפי את הבן זוג שלך בהרגשה שלך .
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרושיםחסוי13/09/2011
שלום,אחותי על סף משבר זוגיות ...
נשואה+2, הם רוצים להתגרש אבל בעלהמאיים עליה שיקח את הילדים...
ומסיט אותם לרעה עליה...ברצוני לציין שבעלה גרוש +2.
אני מדבר בשם אחותי המבולבלת ומודאגת ולצערי המושפלת יום יום......
בבקשה עזרה דחוף.........מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרושים - תגובה
סיגלית גלאי13/09/2011שלום לך,
כדאי שאחותך תפנה להתייעצות עם עו"ד, למרות שבעלה מאיים אין זה אומר שזה מה שיקרה, בכל זאת אנחנו מדינת חוק, ולכן כדאי לה כמה שיותר מהר לברר מהן זכויותיה לאור המצב הנוכחי עם בעלה ולקבל הדרכה כיצד עליה לפעול.
בהצלחה,
גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחסוי12/09/2011
שלום,
יש לי שני תינוקות קטנים שנה ושנתיים ואני פרודה מזה כחודש, עברתי דירה, עיר והילדים נכנסו למסגרת אחרי ששהו בבית איתי מאז שנולדו.
מה הכי נכון לעשות בנוגע לפרוד במצב בו הפרוד לוקח את הילדים ומחזיר אותם מאוחר, או מאחר לקחת אותם, או לוקח אותם לבדו למקומות בהם אחראי ללכת עם עזרה נוספת(כגון בריכה, ים, טיולים בארץ) או לא מתייחס למה שהילדים עברו בגן (לא ישנו, לא אכלו, בכו וכו'...) בזמן שהוא מבלה איתם אחה"צ
בלי שהדבר יפגע בילדים ובי
יש לציין שהילדים מתגעגעים לאביהם ונהנים במחיצתו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
מיכל פאטל12/09/2011שלום לך,
ראשית אני מבינה שאת פרודה טרייה ולכן ישנם המון ספקות ותהיות.חשוב לשוחח עם הפרוד שלך ולגרום לו להבין כי עמידתו בזמנים פוגעת בסופושל דבר בילדים בעיקר, ומאחר והם כעת מצויים במצב של משבר וטלטלה בחייהם רצוי 'לזעזע' את עולמם כמה שפחות, כלומר חשוב לשמור על מסגרת יציבה וברורה כמה שאפשר ובכלל זה עמידה בלו"ז.כמו כן אפשר להנחות אותו לשוחח עם הילדים באופן כזה שיוכל להתייחס לצרכים העכשויים שלהם,.ישנה גם האפשרות שתלכו יחדיו למס' פגישות להדרכת הורים לקבל כלים והכוונה.אני שמחה לדעת שהילדים שמחים לשהות במחיצת האב, ולמרות שודאי קשה לך הסיטואציה תשתדלי לסמוך עליו כשהוא לוקח אותם לטיולים, לים וכד'- הוא הרי אביהם....
בהצלחה בדרך החדשה!
,ז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שמישהו יענה ליפרודה11/09/2011
אני יודעת שעבר זמן,
אבל אני כ"כ רוצה שנדבר.
אני כ"כ מתגעגעת אליך, לפעמים חולה מרוב געגועים.
כ"כ הייתי רוצה שהיינו נשארים
הלוואי וזה לא היה קורה בכלל
מה שאני לא עושה- אני מרגישה אבודה מאז ,
ורוצה שיהיה לידי
למרות שהוא פגע בי נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרודה
mosha13/09/2011את חיבת להיות ק"כ בשביל עצמך והמשפחה תני לזמן לרפא ודברי איתו לאן זה יוביל הפירוד הזה .אם יש מישהוא במשפחה שיכול לפשר בניכם תעזרי.....חברה טובה אחותך אל תתתעצבי כל הזמן זה יפגע בסוף גם בבריאות ....מחזיקים לך אצבעו יהיה טוב אינשאלה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהאירס11/09/2011
תודה רבה על תשובה .תודה לכולם . יש בעיה כזות ש ב מיטה בעלי גומר מהר ו זה מפריה לא ו גם לי אני אפ פעמ לו מסופקת מינית עבל אני שותקת . ולא רוצה ללחת ל רופה . אולי בגלל זה הוא אולכ ל זונות כדי לארגיש גבר כי זונה לא צריחים לספק ? אני אפ פעם לא אמרתי ש אני לא מסופקת כדי לא ליפגוע בו עבל אחשב הוא בוגד בי מה לעשות אני לא יודעת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
mosha11/09/2011תדברי איתו יש פתרונות לגבר שגומר מהר יש רפואה מתקדמת ויש פתרונות להכל..את יכול לעזור לו עם היד עם הלשון ...תתפנקי ותפנקי כך שניכם תהנו.......אבל תדברי איתו ותסברי שאת פגועה וקשה לך...בהצלחה באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני השינה...-בני10/09/2011
סיימתי לקרוא ספר מרתק, מיחוד במינו, מותחן פסיכולוגי יוצא דופן,
הספר נקרא "לפני השינה" מאת ס.ג. ווטסון,
-
כל מי שחושב על בגידה או נמצא בתהליך... חייב לקרוא את הספר עד הסוף!
אשמח לשמוע רשמים לאחר מכן,
שבוע טוב ושקט לכל עם ישראל
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני השינה מישהו קרא?-
בני16/09/2011נו... מישהו קרא את הספר?
מעניין לשמוע תגובות.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתייעץ14/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה לאחר שניםמתייעץ10/09/2011
אני קרוב לחצי שנה מרגיש לא טוב בקשר עם חברה שלי, למרות שאנו יחד 7 שנים.
אני חושש מהסיטואציה, ולא יודע איך לדעת אם הדבר הנכון זה להיפרד.
מה אתם מציעים לעשות? איך מגיעים להחלטה? מה לעשות כדי להיות שלם עם ההחלטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה לאחר שנים - תגובה
דליה שוורץ11/09/2011מתייעץ יקר..
אפשר לשאול את השאלה הזו משני הכוונים, האם נכון להפרד או האם נכון להשאר?
אתה בחרת לשאול על פרידה...ואני חושבת שיש לזה משמעות. אחרי שבע שנות חברות (לא כתבת בן כמה אתה) אתה מהרהר בסוגיה אם נכון להפרד ולפי דבריך מה שעוצר אותך זה הפחד מהסיטואציה. אני מציעה לך לחשוב מה הסיבות שבגללן אתה נשאר בזוגיות הזו ומה הסיבות שבגללן אתה רוצה להפרד. אם תגלה שהסיבות לפרידה ממשיות יותר ורציניות יותר אז כנראה שאתה צריך לעזוב למרות הפחד. אם תראה שהאהבה אליה חזקה וזהזוגיות הזו מסבה לך אושר ורק הפחד מהתחייבות גורם לך לרצות לעזוב אז כדאי להשאר.
בכל בחירה שתעשה כדאי לעשות זאת אחרי מחשבה ובדיקה ולא לתת לפחד להוביל אותך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות עם דליה
מתייעץ11/09/2011דליה, תודה על התשובה. שנינו בסביבות גיל ה-30 ואני מבוגר מחברתי בכמה שנים.
1. מדובר בעניין מאוד מורכב. האם לדעתך המחשבה צריכה להיעשות באמצעות גורם מקצועי (פסיכולוג, יועץ זוגי וכדומה) או לבד?
2. אם גורם מקצועי - איזה גורם מקצועי הכי מתאים לסיטואציה כזו?
3. אם לבד - האם רצוי לקחת פסק זמן ולהרגיש איך זה לחיות ללא הזוגיות (למרות הסיכון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות עם דליה - תגובה
סיגלית גלאי13/09/2011שלום לך,
אתה בהחלט יכול להיעזר בייעוץ מקצועי כדי לקבל החלטה, אם העניין שאתה מגדיר כ"מורכב מאוד" קשור בך בלבד, בניסיון העבר, בילדות, בטראומה וכד' מומלץ פסיכולוג. אם ה"בעיה" קשורה בקשר ביניכם, בתחושה של חוסר שביעות רצון, בתקשורת וכו' אתה יכול לפנות גם לייעוץ זוגי.
לשאלתך לגבי "פסק זמן" תשאל את עצמך, מה אתה רוצה להשיג בהתרחקות? לפעמים זאת "בריחה" מהתמודדות, או קושי ביכולת לקבל החלטות, חשוב כיצד אתה בד"כ פותר קונפליקטים אחרים בחייך? והאם זאת באמת הדרך הנכונה לך לגבי בחינת הזוגיות שלך?
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלראות מהם הפערים והאם ניתן לגשר
גרושה24/09/2011כל מערכת יחסים, במיוחד ארוכה שכזאת יודעת עליות ומורדות. אתה צריך לשאול את עצמך האם יש לה את הנכונות לפתור את הבעיות בינכם? האם לך יש את הנכונות לפתור את הבעיות בינכם? הרצון צריך להיות הדדי.
יתכן שתפרדו ורק אז יחול השינוי.. הרבה זוגות נכנעים לשגרה היומיומית והחזקים שמיבנהם הם אלו שבסופו של דבר מוכנים לוותר ולהתגמש עבור השני/ה. אני עברתי גירושין לפני כשנתיים כך שאני מבינה כמה התהליך כואב.ממרום גילי אני יכולה רק להגיד שצריך לדבר על הדברים. לא הייתי זורקת כל כך מהר מערכת יחסים של שבע שנים. תנסו לעבוד על כך.
אני מציעה לך לערוך טבלה עם הדברים שאתם חלוקים בדעותיכם לגביהם ולראות האם אלו דברים מהותיים. אתה יכול גם לערוך טבלה עם תכונות טובות ותכונות רעות שלה ולבדוק עד כמה היתרונות שלה הם באמת יתרונות ועד כמה החסרונות שלה הם באמת חסרונות. כמובן, שאין אף אחד מושלם/ת וחסרונות תמיד יהיו..
להיפרד תמיד אפשר. לחזור, לא תמיד..וזה לצערי מניסיון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהאיריס10/09/2011
שלום . כשה לי לירשום ב איברית . אני ו בעלי יחד 8 שנים יש לנו ילד בן 6 בעלי בוגד בי אים זונות ו לא מבקש סליחה אומר ש הוא חייב להיתפרק לפעמים . הוא גדןל מימני ב 15 שנה אני כבר לא יודעת מה לעשות זה כואב לי הוא אומר ש זה לא איקרה שוב ו זה קורה . ו אני כול פעם מעמינה לא מי חדש . אחרי לילה הוא חוזר בלי גרביים ו אים שערות של אישה ב מיחנסיים ו מחייך. פעם גם ראיתי אותו ב אתר איקרואות מיתקתב אים נשים ו כובעה פגישות .אני מרגישה ש אני לא איחולה יותר כשה לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
דליה שוורץ11/09/2011איריס שלום.
את כותבת שבעלך הולך לזונות ולא מסתיר את זה ממך, נכנס לאתרי הכרויות, מתכתב וקובע פגישות והכל גלוי לעינייך. אז נשארה לי רק שאלה אחת אלייך...אם זה מפריע לך למה את לא עוזבת?
האם את יודעת מה הסיבה שהוא בוחר ללכת לזונות? האם את ידועת מה מה חסר לו בזוגיות שהוא מחפש באתרי הכרויות?
אני מציעה לך לפנות דחוף לייעוץ זוגי כדי לברר מה בדיוק הבעיה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס
mosha11/09/2011אני כגבר איך שהוא מבין גברים..אבל למה פוגע בך הוא יכול לעשות סקס בלי ליפגוע בך בשקט לכבד אותך...אני רואה שאת מאוד פגועה .אם יש לך משפחה קרובה תעזרי בהם ...ולא נראה לי שאתם זוג מתאים ..(לא צינת אם יש ילדים) אז יותר קל להיפרד לדעתי. בהצלחה אישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושין בהסכמה אחרי שלושה חודשחיים10/09/2011
שלום רב אני ואישתי היתחתמו מהר מידי ולא מצליחים להיות ביחד.
מה אנו צריכים לעשות?
המצב הוא כזה:
אני עובד ו אישתי לא.
אין לנו ילדים ואין רכוש משותף רב והדירה שכורה.
איך לנהל את התהליך הכי מהר והכי נקי.
חשוב!! האם אני צריך לשלם מזונות מכול סוג שהוא????
עוד לחוץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין בהסכמה אחרי שלושה חודש - תגובה
דליה שוורץ11/09/2011אני מציעה לך לפנות לאתר שנותן יעוץ משפטי כדי לקבל את התשובות המדוייקות לשאלה שלך.
בנוסף נסה לפנות להליך של גישור זה מהיר בדרך כלל ואם אתה מסכימים על הגרושין אז לא צריכה להיות בעיה..
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בגידה??שלי09/09/2011
אני ובעלי נשואים 5.3 שנים והיחד 8 שנים פרודים כבר 1.5 אך לא גרושים כי הוא רוצה שנסיים את המלחמה בינינו ורק אח"כ נתגרש מזה משתמעה שאני עדין נשואה בנירת למה לו מותר ללכת עם נשים אחרות ולי לא ואם אני יעשה דבר כזה זה לא בסדר כמו שלו יש צרכים גם לי יש דבר כזה נחשב לבגידה??? (בעלי הוא הראשון שלי ועצם המחשבה להיות אם מישהו אחר או רק לשתות איתו קפה מפחידה ומלחיצה אותי אבל למה בעצם???)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
mosha11/09/2011האמת זה נחשב לבגידה ...אבל מי צריך לדעת מה את עושה בזמנך החופשי תתפנקי בסתר אם הוא מצליח ..גם את תצליחי לחיים מוצלחים יותר אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בגידה?? - תגובה
דליה שוורץ11/09/2011שלי שלום,
לשאלה שלך יש שתי זויות אחת משפטית והשניה מוסרית.
מבחינה משפטית אין לי תשובות אלייך ואת צריכה לשאול עורך דין ואני מניחה שתקבלי תשובות מדוייקות.
מבחינה מוסרית זו החלטה שלך אם את מרגישה מחוייבת או לא. אם את מרגישה שאין בינכם מערכת יחסים ושום מחוייבות אחד כלפי השני אז את זה בסדר. אם את מרגישה מחוייבת עדיין אז אל תבגדי...
זה ממש תלוי בתחושה שלך.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)