פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לאחר בגידה
    אסתר
    04/10/2011

בעלי בגד בי לפני 5 שנים וגם עכשיו תפסתי אותו.
    הוא התנצל - אינני רוצה להיפרד ממנו.
    מה עליי לעשות שמקרה זה לא יחזור על עצמו??
    אני מבינה שעליי כעת לעשות לו חיים יותר קשים - מה עליי לעשות, שזה לא יחלוף כאילו דבר לא קרה?
    הרי אי אפשר לעקוב כל הזמן אחרי בעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לאחר בגידה

הוספת תגובה

• מיכל

mosha
    04/10/2011

אים תעשי לו חיים קשים ...בסוף יעזוב אותך לדרכך ויעשה לעצמו חיים קלים.....אל תהיי צודקת הייי חכמה...כל הגברים בוגדים השאלה אם הוא מעניק לך חום ואהבה ושומר על המשפחה והילדים (לא צינת אם יש) בקיצור מתקדמים לא לחפור לא בענין זה מקשה יותר ....אני מכיר את זה מקרוב....בהצלחה ותתחזקי תפנקי ותפצי את עצמך בדברים שגורמים לך אושר יום טוב לך אישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציצו

דני
    04/10/2011

סורי ציצו לא מבין איזה תגובה לא רצינית אתה נותן לאישה נאמנה אמינה וישרה שתופסת שוב ושוב את בעלה בוגד? היא צריכה לחשוש שיעזוב אותה?! היא צריכה לזרוק אותו לכל הרוחות.למה היא צריכה להיכנס עם בעלה בלילה למיטה בידיעה שזיין אחרת במשך היום? למה זה מגיע לה? נראה גם שהיא לא מאלו שיעשו את זה בחזרה לבעל מה גם שזה לא פתרון.הוא רוצה לזיין אחרות שיתגרש ויפסיק לפגוע בה שוב ושוב,היא תימצא את האחד שלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

mosha
    04/10/2011

אחשלי להגדרתך כל הבוגדים והבוגדות היו מתגלים 60 אחוז גרושים היו כאן ....אני חושב שנשואים וזוגיות זה דבר קשה ..לאחר 25 שנות נשואים זה נשחק....אתה לא איתנו חצי מדינה בוגדים וחלקם זהירים ולא מתגלים
    נכון מוסרית זה לא.....אבל כולם כאלה במיוחד הגברים......אני ואתה לא נשנה את העולם
    אתה צדיק נשם....ציון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני קראתי תגובתך לתקוה

mosha
    04/10/2011

זה מחזק את שכתבתי לך בתגובה למעלה
    לחיים יפים שבדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי ראש שלך כולם יהיו גרושים במדינה

tikva
    04/10/2011

תתעורר כל גבר שני בוגד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה שניה

דני
    04/10/2011

היי מיכל,עצה טובה קשה לתת,אבל אנסה מניסיון לעזור קצת.יש הטוענים שגבר אישה בוגדים זה בא מאופי ,אני טוען שמדובר בצורך,אם בעלך היה מקבל ממך את כל מה שהוא מחפש ומוצא בחוץ אז לא הייתה לו כל סיבה לחפש בחוץ(לא שזה מצדיק).ככה אני רואה את הדברים.בנוסף ברגע שמחלת לו על בגידה קודמת ולא עשית לו סקנדל כזה שהיה מוציא לו את החשק לבגוד שוב אז הוא לא יתרגש ולא מתרגש שתפסת אותו שוב,דבר שככל הנראה יקרה שוב ושוב אם התגובה שלך לא תהיה כזאת שתגרום לו להתחנן על ארבע.אין ברירה,תעיפי אותו מהבית,שיהיה זרוק בחוץ כמו כלב תקופה מסויימת,שיתהלך בוש ונכלם מפני הסביבה ואם תחליטי להחזירו זה יהיה אך ורק לאחר שתהיי בטוחה שהדבר לא יחזור על עצנו דבר שגם הוא לא כל כך בטוח.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה מוכנה לאכול את החרא

הרן
    04/10/2011

שהוא מאכיל אותך, אז שיהיה לך לבריאות.
    שיהיה לך ברור, פעמיים תפסת אותו, אבל היו עוד פעמים רבות, ויהיו גם בעתיד, ובעצם למה לא?
    יש כאלה שפוחדים שבן/בת הזוג יעיף אותם, אז הם משתדלים להיות נאמנים, אבל אם הפחד הזה לא קיים אצלו, כי את תופסת אותו ברגל כדי שלא ילך, אז בעצם את גורמת לו להמשיך לבגוד, כי הוא יודע שהוא לא ישלם שום מחיר, בשום מקרה, אז איזו עיצה את מבקשת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לאחר בגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    04/10/2011

שלום מיכל
    קיבלת החלטה שאת רוצה לשמור על הזוגיות שלכם למרות הבגידה שלו בך, סימן שיש ביניכם מספיק דברים טובים וחשובים שימנעו את פירוק הזוגיות.(אולי שווה להזכיר לו גם מה הוא עלול להפסיד אם..)
    ההחלטה להישאר איתו היא שצריכה להטוות לך את הדרך כיצד להתנהג. אין טעם שתמררי לך ולו את החיים כי אז לשניכם לא יהיה טוב ובסופו של דבר את עלולה לקבל את התוצאה ההפוכה - עזיבתו. מצד שני אי אפשר להמשיך הלאה כאילו כלום לא קרה, כי אני משערת שניפגעת, ולכן חשוב שתבדקו יחד בכנות למה זה קרה? מה חסר לו שהוא מחפש בחוץ? אולי הרפתקנות, מיניות, אגו גברי ועוד.. מתוך הנחה שלכל דבר נתן למצוא פתרון שלא יפגע באף אחד מכם.

בהצלחה ושנה טובה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מהבית עם הילדים
    דניאלה
    04/10/2011

אני נשואה 21 שנה והילד הקטן שלנו בן 13
    יש לי הרבה ריבים עם בעלי אבל אין אלימות כלפי או כלפי הילדים.
    כשהצעתי להתגרש בעלי הציע שאצא מהבית לזמן מה לבחון את המצב.
    הוא לא מוכן לצאת בעצמו או שאצא עם הילדים.
    מה לעשות כדי שיתאפשר לי לצאת איתם?

לקביעת תור
    סגירה
    לצאת מהבית עם הילדים

הוספת תגובה

• דניאלה

mosha
    04/10/2011

למה שאת תצאי ? אולי יהיה יותר קל לבעלך לצאת לחו"ל 4 ימים ויבחן את עצמו...ולמה כל הכעסים בניכם לא ציינת..בכל זוג נורמלי יש ריבים /כעסים /בעיות כלכליות/ לא ממהרים לנסות להיפרד.....בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לי לציצו.
    רות
    03/10/2011

אם גבר סרח ובגד ונתפס. אך הוא ירגיש אם אישתו האהובה בגדה בו גם. זה לא תיקו...חחח?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לי לציצו.

הוספת תגובה

• רות

mosha
    04/10/2011

הגבר הוא מצואיסט כזה
    תמיד ירגיש שמותר לו יותר...ואני יענה לך בשם עצמי.אם אשתי היתה בוגדת בי ...הייתי סולח אומנם קשה ...אבל ישלים עם התיקו להגדרתך......חחחחחחחחחח יפה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר שלי לקח את הדברים בלילה ועזב
    ליאורה
    01/10/2011

הי מה שלומך?
    אני כותבת את ההודעה כשהכל עוד ממש טרי. קוראים לי ליאורה ואני בת 22 יש לי חבר כבר במשך 3 שנים שהוא בעצם האהבה הגדולה הראשונה שלי. לפני זה הייתי עם בחורים וחוויתי..אבל לא חויתי קשר רציני כמו זה. החבר שלי מדהים, ומבין וכל הסביבה אוהבת אותו ואי אפשר שלא.. במהלך ה3 שנים עברנו הרבה דברים בייחד. המון עליות והמון ירידות. אם זה טיסה לחול שלי לבד לכמה חודשים באמצע, עברתי לגור איתו בצפון הארץ כשאני מהמרכז וכל החיים שלי פה. אני מתעסקת באמנות וזה המקום שלי לגדול. ויתרתי על הרבה דברים בשבילו אבל גם אף פעם לא ויתרתי על עצמי ועל מה שאני רוצה. אבל איכשהו תמיד הייתי בתוך העולם שלו והוא לא היה בתוך העולם שלי. יצאנו עם חברים שלו, גרתי איתו בצפון, גם כשהוא בא אליי למרכז נפגשנו רק עם חברים שלו.. אבל איכשהו תמיד ויתרתי ושמתי את החברים שלי בצד ואת הרצונות שלי.. חזרתי אחרי תקופה לגור במרכז שוב. אבל הלעדיו. הוא נשאר בצפון כי הוא לא סובל את המרכז ואין עם מי לדבר. הוא גם עובד במשרד אצל אבא שלו בצפון. שלשום הוא הגיע אליי למרכז שבועיים אחרי שעברתי בחזרה...קבע איתי בבוקר וכרגיל הגיע בלילה כי חברים שלו היו אצלו..אבל לא התעקבתי על זה והיה לנו סקס מדהים כל הלילה וממש ראיתי עליו שהוא חושק בי ואוהב אותי ממש. אני יודעת שהוא אוהב אותי. אתמול בערב הלכנו שוב לחברים שלו במרכז וישבנו שם שעות על גבי שעות עד שלא יכלתי יותר להמצא שם והיה לי פשוט סיוט שם ולא היה לי איך לחזור הביתה אז נשארתי וחיכיתו לו אחרי אלף פעם שאמרתי לו שאני רוצה ללכת. כשהגענו הביתה לבסוף העלתי את הדברים בפניו כי הוא כל הזמן מתלונן שאני מורחת אותו ומאחרת
    ( למרות שאצלי איחור זה בכמה דקות) והוא לעומת זאת מרשה לעצמו לאחר בכמה שעות...הויכוח התלקח והוא התחיל להעליב אותי כבר בלי שום קשר. לקחתי לעצמי חצי שעה ובאתי לדבר איתו שיחה שקטה יותר. הוא לא הגיב לכלום אז ויתרתי והלכתי לישון. קמתי בבוקר והוא לא היה. לקח את הדברים שלו ונסע. כשהתקשרתי אליו בבוקר הוא לא ענה ורק אחרי כמה זמן חזר אליי וצרח עליי שהוא לא יכול איתי יותר שאני משגעת אותו, שהוא בחיים לא רב עם אף חברה שלו כמו שהוא רב איתי ושאין לו כוח אליי...ואז הוא מצליח לערער לי את הביטחון כי אני לא באמת יודעת כבר אם אני לא בסדר או הוא עשה משהו..אין לי מושג מה לעשות...זה קשר של 3 שנים..לא דיברתי איתו מאז והוא גם לא טרח לדבר איתי

הוספת תגובה

• חבר שלי לקח את הדברים בלילה ועזב - תגובה

דליה שוורץ
    02/10/2011

ליאורה שלום,
    את מספרת על מערכת יחסים שיש בה הרבה עליות ומורדות ואת מספרת על הקושי שלך מול האיחורים שלו והרצון שלו להיות רק עם החברים שלו אבל לזוגיות הזו יש שני צדדים ואני חושבת שכדאי לשים לב לשניהם.
    1. את אומרת שאת לא מוותרת על עצמך אך מצד שני כל מה שסיפרת כאן הוא ויתור על עצמך, על אזור המגורים, על החברים, על ההמתנה שעות ארוכות עד שיגיע. התסכול שאת מדברת עליו מגיע בדיוק מהמקום הזה של הויתורים שאת עושה.
    2. צריך לשים לב מה מרגיש החבר שלך שבחר לקום ולעזוב בלי להגיד שום דבר, הוא פשוט קם והלך.. יש בהתנהגות הזו העברה של מסר שנאמר בדרך קצת עקומה אבל בכל זאת הוא מנסה להגיד משהו שהוא מרגיש, אולי שהוא חנוק אולי שאת מקשה עליו בזה שאת מוותרת מצד אחד אבל כל הזמן רבה איתו על הויתורים שאת עושה.

אתם ביחד מגיל מאוד צעיר וכל אחד עדיין בונה את האני שלו בתוך מערכת זוגית. צריך ללמוד לחיות בשניים ולומדים את זה עם הרבה טעויות בדרך.
    אני באמת מציעה לך לא לוותר על הרצונות שלך ועל הדברים שחשובים לך אלא לדעת להגיד מה את רוצה מה חשוב לך ומהם הצרכים שלך בתוך הזוגיות. כמו כן עלייך ללמוד להקשיב ולשאול מה צריך בן הזוג שלך ומה חסר לו כדי שתוכלי לבנות מערכת יחסים נוחה יותר וטובה יותר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן

דני
    02/10/2011

היי,תני לו את הזמן שלו להחליט אם הוא באמת אוהב אותך ורוצה אותך לעד או שמה הוא רוצה לחיות עם ההורים והחברים שלו.הצבת לו אולטימטום במובן מסויים והוא בדילמה קשה.רק כשיחליט תקבלי אותו בדיוק כמו שאת רוצה.תרפי,תני לו את הזמן שלו.לדעתי אם מה שהיה בלילה זה היה כמו שאת מתארת הוא אוהב וחושק בך ויחזור כמו גדול.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אוהבת וגם בוגדת.
    ,tikva
    01/10/2011

אני בוגדת בבעלי מזה 6 שנים אנחנו המון שנים ביחד אולי 25 שנה עם ילדים והוא לא יודע כלום בעלי מבוגר ממני ולא מתלהב מלעשות אהבה הוא אדיש אלי מאוד ולכן מצאתי בן זוג קבוע בחוץ הוא מציף אותי במתנות ובכול מיניי דברים שמעולם לא קיבלתי הוא מבין תומך אוזן קשבת כל מה שאישה אוהבת יש בו, בעלי אדם טוב אוהבת לצחוק עם בחורות בחוץ ולפעמיים אף נסחף לדיבור ןזה היה מכעיס אותי אבל כשדיברתי איתו תמיד אמר תעזבי הכל שטיות ובצחוק, הוא אוהב לעזור לבחורות ועוד...מצד אחד כואב לי שאני בכיוון אחר ומהצד השני אני מרגישה שזה מגיע לי שיהייה לי ככה טוב כי מעולם לא קיבלתי אפילו לא רבע ממה שאני מקבלת היום מהאהוב שלי. קשה לי לעזוב את בעלי כי הוא בחור טוב בכללי ויש לי ילדים והוא טוב למשפחה ולילדים יש לי עזרה ממנו ואני מאמינה שאיפה שם עמוק הוא אוהב אותי ופשוט אין לו כוח בשבילי ואוהב להיות הרבה עם עצמו עם הטלויזיה,עיתון ועם עצמו. אמצעים לבגוד אין לו אבל בכל זאת היה לבעלי קשר טלפוני עם בחורה וכאן זה תפס אצלי מקום ענק בלב של שברון והבנתי למה אני בצד,ומצפוני כבר לא העיק עלי יותר.ןעד היום הכל בסדר יש לי שניים וזה ניפלא. והכל טוב.כנראה שזה מה שגרם לי לבגוד או לחפש משענת טובה יותר. כנראה שבחורה צריכה שניים ככה היא תהייה מלכה כל החיים.

לקביעת תור
    סגירה
    גם אוהבת וגם בוגדת.

הוספת תגובה

• גם אוהבת וגם בוגדת. - תגובה

דליה שוורץ
    02/10/2011

שלום לך,
    את מתארת סיטאוציה שמאוד טובה לך ונוחה לך ולכן אני אומרת, שאם מצאת את דרך המלך שלך, תשארי בה ושימרי עליה כדי שלא יפסיק להיות לך טוב.
    רק הזהרי שלא ישתנה משהו כי אז זה ישנה את סדר הדברים ותצטרכי להתמודד עם השינוי.
    בהצלחה בנתיים ושתמשיכי להרגיש מלכה כל חייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

דני
    02/10/2011

היי,אם זה עושה לך טוב וחיי הנישואים שלך מאושרים בכך שאת מקבלת תשומת לב מגבר נוסף אז טוב לכולם,אל תחלמי שבעלך נימצא גם הוא במקום אחר שעושה לו טוב...את לא היחידה שמנצלת את המצב לפורקן במיטתו של אחר..סורי אם הפתעתי אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה לא מזניחים!

tikva
    03/10/2011

אם אני לא יודעת מיזה שיהנה לו ואם כן הלך עליו. כי אישה לא מזניחים חודשיים.אני לא פיליפינית שלאף אחד. אישה זה דבר שצריך לטפח ולספק את הסחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת

דני
    04/10/2011

היי,את טוענת שאת מנהלת רומן שש שנים ועוד באה בטענות אם הוא גם בוגד בך הלך עליו?! קצת חצוף מצידך.ועוד את מתלוננת על חודשיים של הזנחה מצידו?, ההזנחה נובעת מכך שאולי הוא יודע שאת נהנת במיטתו של אחר? חשוב שתביני שיש מחיר למה שאת עושה,או בכך שגם בעלך בוגד,או בכך שהוא משלים עם הידיעה שאת בוגדת ולוקח צעד אחורה ולא רוצה להפריע לך להנות...הכל בה בחשבון מבחינתך.יום טוב גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת ואוהבת

mosha
    02/10/2011

יקירתי את לא לבד לכל גבר בוגד לצידו אישה בוגדת
    את תחיי את חייך לטעמך תהני מהכל זה מחזק את הזוגיות .רק זהירות ולא להיות חזירי מפגשים בטוחים בלבד ....תהני לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמין לי שהייתי מוותרת

רות
    03/10/2011

ורוצה לחיות את חיי כמו שחשבתי בהתחלה, אבל החיים מאלצים אותך להיות גם מה שלא אתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    04/10/2011

אם מצליחים לחיות את החיים ..כהגדרתך להיות לא אתה .וזה גורם לאושר פנימי אז זה מקל על הצער שהצד השני גורם לך....ותזרמי לטעמך ..ולא לטעם אחרים.בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    09/10/2011

נעלמת מהאתר
    אשמח לקשר........מופיע בציט ייחודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה השטויות האלה?

הרן
    02/10/2011

"בעלי אוהב לצחוק, והיה לו קשר טלפוני" מה זה ? את מחפשת תירוצים למצפון שאין לך? את מזדיינת עם גבר שש שנים, ומחפשת תירוצים עלובים, למה זה "זכותך", ולמה זה "מגיע לך". נכון שאת ממוצא רוסי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי מגיע לחיות

tikva
    03/10/2011

לשכב במיטה ולבכות זה לא יעזור בכיתי הרבה היוםכבר לא, אני אהנה מהחיים ואני מרגישה שמגיע לי אותם לקבל את הגבר שלך פעם בחודשיים כשזה כבר לוחץ לו תודה רבה, אני לא קיר הוא בכלל לא שם עלי ותמיד מפיל את האשמה עלי אז תעשה לי טובה את המרץ שלו שבחוץ שיממש בבית חמודי, אני עושה זאת בלב שלם לחלוטין ומצידי שילך להזדיין גם סליחה על הביטויי. אישה לא מזניחים במיטה תישב כמוני במיטה ותבכה חודשים נראה אך תרגיש, כל לילה אני מסתכלת לתיקרה ואומרת עד מתי ...אני נותנת את כל הרמזים שבעולם וזה לא עוזר יושבת איתו בסלון ומדברת הוא בכלל עם הראש בסרטים אז מה לעשות לבכות שוב במיטה... סורי לא אצלי. תפתח את המוח כאן אין תרוצים יש בן אדם שרוצה אהבה ותשומת לב. תעמיד את עצמך במקומי אני אישה שלא מסופקת מכל הבחינות. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת ובוגדת

שמוליק
    02/10/2011

כאילו למה את עושה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני עושה את זה.

tikva
    03/10/2011

אז ככה.שאלה טובה חמוד, מהזנחה מחוסר תשומת לב,מיטה קרה. אין פרגון, לא נהנתי מהחיים , מגיע למיטהרק אחרי 2 בלילה עד שאני נרדמת כי הוא צופה בטלויזיה זה יותר חשוב לא? ,בעלי תמיד היה מגיב בכעסים ומכן התחלתי קצת להבין בעצם למה .... לבעלי הייתה כביכול בחורה שהיה בקשר איתה יום יום במשך שנה שלמה,עד לרגע שנתפס ובכול זאת הכחיש עד לדקה ה 99.אז....כאן הכל התפוצץ לי.... אני הייתי עיוורת לחלוטין אישה למופת אישה של בית אישה מתופחת יפה נראה ועדינה ללא דרישות ,מהעבודה הביתה ילדים מדהימים .לא ראיתי כלום בחיי,לא טיולים לא הנאות כמה אפשר לסבול... רק את התא המשפחתי בלבד ראיתי ותמיד הבנתי אותו., ומכאן אני מרגישה וחושבת שמגיע לי הכלללל היום. אתה הבנת את זה? מה שכן חשוב לציין הוא בעל שעוזר בבית מנקה וכוי...במיוחד כשהייתה לו משהי.כנראה שזה הפיצויי להסחת הדעת שלי אבל עם השנים הנשים חכמות יותר לא? .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• tikva

mosha
    04/10/2011

אהבתי מה שצינת ..למה שהוא יהנה ואת תסבלי ? צודקת בהחלט רק זהירות נידרשת ומחויבת ...כי אם הוא יגלה הכעס והאוירה בביית תגרום לקרע בזוגיות (תהני לך בדיסקרטיות ולא לשתפ אפ חברה או מישהוא קרוב זהירות) תהני לך אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תיקווה

דני
    04/10/2011

שוב שלום לך תיקווה יקירתי,האמת כתבתי לך את תגובותיי מבלי לראות את ההודעה המפרטת למה את בוגדת,וכפי שאני רואה צדקתי בכל..אי אפשר לבוא אלייך בטענות מה גם שככל הנראה גם לבעלך אין טענות,שניכם נהנים במקומות אחרים.מצער שזה קורה אבל אלו החיים,כואב שזוגות לא מצליחים להגיע למקומות עם הבני זוג שלהם אלא רק עם המאהבות או המאהבים יכולים לפנטז ולממש כל צורך.כנראה זה עושה לשניכם טוב ומשמר בצורה מסויימת את חיי הנישואין שלכם מתוך אינטרס אגואיסט של שניכם.השאלה הנשאלת למה לשקר אחד לשניה? ולא לפרק את החבילה? כנראה שהחיים מכתיבים לך את הקצב מכיוון שרוב רובם של הזוגות חיים כמוכם.תהני לך ואי אפשר לבוא אליך בטענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב הוא לא בעל

עלמה
    02/10/2011

חחחחחחחחחח גדולה מהחיים תהני ואל תשני את מוסכמות החיים בישביל הרפתקה ....תמשיכי תמיד עם בעלך ןשלא תחשבי לרגע להפוך את המאהב שלך ליחידי כי הוא יתן לך להרגיש על בשרך מהיא בגידה תהני ותשמרי על עצמך תמיד ...
    ואל אבל אל תספרי את זה אף פעם לאף אחד כי זה תמיד יחכה לך בפינה ...זה הסוד הקטן שלך תחשבי על זה כאילו יצאת לקניות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מאהב הוא לא בעל הוא אחד שנהנה בדיוק כמוך מהסיכון מחוסר המחויבות ובימיוחד מהריגוש חוץ מזה בחיים האמיתיים זה לא ילך ברוב רוב הפעמים...............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלמה

tikva
    03/10/2011

הכל ברור לי חמודה שלי אני כבר לא ילדה דייי לסבל האנושי. אעשה חיים כמה שיותר וברור את זה אקח אתי לקבר, היום אני מלכהההה. כבר לא מסתכלת לתיקרה ישר נרדמת...חחחחח. אהבתי.יש טיפשות אבל יש גם חכמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקוה

mosha
    03/10/2011

תהני לך כפי שאת בוחרת לעשות את חיי המין שלך עים גבר מפנק ומפרגן...ובבית תחיי לצידי בעלך כאילו הוא היקר מהכל....רק זהירות לא להישתולל.זה יתגלה בסופו של יום ...בהצלחה
    את אישה כנה ואמיתית כל הנשים רוצות מאהב אך חוששות ......זהירות פ נוספת אישה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לH

לירון
    06/10/2011

תודה מותק.לא התרגזתי,פשוט כנראה לא ידעת את כל התמונה,אם בן זוגה מגיע מן הראוי שאני גם יגיע ועוד יותר - אני אשתו ולא חברתו.
    סהכ התיעצתי ולא כ"כ הבנתי למה תקפת אותי.
    תביני,זה מצב לא פשוט ולא קל.תודה שאמרת שהיית תומכת בדעה שלי אם היית רואה את כל התמונה.גמר חתימה טובה ושנה טובה לכולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה...מבו
    לירון דיין
    29/09/2011

שלום
    אני נשואה מזה כשנה לגבר שהיה גרוש + ילדה בת 11 מנישואין קודמים.
    בינינו הכל מעולה, הבעיה שהגרושה שלו (שחיה עם בן זוג) לא ממש מתה עלי ואף הסתכסכנו קצת לא מזמן. בזמן האחרון, רוב הפעמים שהילדה אצלנו היא ישנה אצלנו לילה אחד ויום אחרי גרושתו ממציאה תרוצים לקחת אותה כמו שיש לה ארוע או שבאים אורחים למחרת והיא למחרת צריכה לקחת אותה (אציין שהילדה אמורה להיות אצלנו חמישי - שישי ושבת אחת לשבועיים)ופעם בשבוע בחמישי.ומאז שהסתכסכנו זה המצב. רוב הזמן שבעלי מזכיר את שמי היא מקללת אותי,עושה הרבה דווקא על כל דבר קטן ומכל דבר עושה בלגן.למשל,בחג היינו עם הילדה אצל ההורים של בעלי,הילדה היתה אמורה לישון אצלנו וגם לישון אצלנו למחרת כשלמחרת היינו אמורים ללכת איתה להוריי לארוחה.פתאום גרושתו החליטה שהיא לוקחת אותה בערב אחרי ארוחת החג אצל ההורים של בעלי.בטענה שלמחרת מגיעים אליהם אורחים.(שלדעתי זה בגלל שהיא לא רוצה שהילדה תבוא איתנו להוריי)אני ממש מרגישה שהיא כל הזמן מנסה להרחיק ולסכסך בין כולם ומפחדת שבסוף תסיט אותה נגדי.אני תמיד בסדר עם הילדה ואוהבת אותה,אבל זה מצב לא קל.מה גם שלי אין ילדים.לא בא לי להיכנס לריב ומריבות עם גרושתו כי אין לי עניין איתה ולא בא לי להתערב ביניהם. עוד דוגמא, הילדה חגגה לא מזמן יומולדת בבית שלה עם חברות. וגרושתו אמרה לבעלי לבוא בלעדי.נורא נעלבתי מהעניין ובעלי בסוף לא הלך בגללי.
    עוד מעט בטח יתחילו לתכנן בת מצווה לילדה ואין לי מושג מה לעשות.ממש לא בא לי להיות חלק ולראות את גרושתו,הבחורה פשוט שונאת אותי ומקללת בלי סוף (לא ליד הילדה)..מה אני אמורה לעשות?אינני יכולה להכריח את בעלי לא לחגוג בת מצווה אך איזו מין צורה זו שלא אהיה??אני לא אדם שמעמיד פנים ויהיה נורא קשה אפילו לערב אחד להעמיד פנים שהכל טוב,מה גם שאין לי מושג אם הבחורה צפויה או לא.וכשאני לא מרגישה נוח ליד בנאדם רואים עלי ואני לא מסוגלת להיות צבועה
    מה עושים?אנא יעצו לי..והאם יש לה זכות לדרוש מבעלי שלא ניקח אותה איתנו לארוחה אצל הורי?
    אשמח מאוד לתגובות

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...מבו

הוספת תגובה

• פשרה

h
    02/10/2011

שלום לך יקירה.
    את בחירתך עשית כשהתחתנת בלי להיות כנראה מודעת להשלכות.
    מנקודת מבטי האמא צודקת אין לך זכות לקחת בעלות על הילדה
    וכן את לא אמורה להיות בבת המצווה שלה ולא לקחת אותה להורייך מה חשבת ?
    שיהיה קל נראה אותך עם ילדייך נותנת למישהיא אחרת להוות חלק דיי קבוע בחייהם.
    מקווה שלא תיהיי במצב זה שנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לH

לירון
    05/10/2011

אני לא מבינה למה את תוקפת אותי,אינני מנסה לקחת בעלות על הילדה אך אני נשואה לו ומה לעשות?הילדה גם חלק מחיי..איך את כותבת שאין לי זכות להיות בבת מצווה אם גם בעלי משתתף בהוצאות וזה מהחשבון המשותף שלנו?אני אשתו כעת ולא חברתו!
    למה שלא תיהיה לי זכות?יש לי זכות בדיוק ואף יותר מהחבר של גרושתו שכן יהיה שם.
    אז למה שאני לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לH

לירון
    05/10/2011

בכל מקרה, בין אם זה מוצא חן בעיניה ובין אם לא, אין לה זכות בכלל לומר לי אם להיות בבת מצווה,הרי, זהו מקום ציבורי ולא ביתה,ואין לה זכות לומר מילה.בעלי גם משלם חלק אז זכותו המלאה הזמין מי שבא לו גם,.היא יכולה לא לרצות עד מחר ,זה לא נתון לשיקולה בכלל.ואני לא מבינה איך את כותבת תגובה כזו.יכול להיות שאני מתכתבת כעת עם גרושתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא גרושתו

h
    06/10/2011

שלום לך לא התכוונתי להרגיז אותך אך את כבר יודעת
    מה את רוצה והחלטת .אני מאחלת לך רק טוב ואם גם היא הזמינה את בן זוגה
    אשרי שאת צודקת כל עניין לגופו ואם הייתי יודעת הכול ולא חלק. כנראה הייתי תומכת
    בך.מאחלת לך רוגע בחיים ואהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה...מבו - תגובה

דליה שוורץ
    02/10/2011

לירון שלום,
    את מתארת סיטואציה בעייתית עם גרושתו של בעלך וזו סיטואציה לא פשוטה כשיש ילדים מעורבים באמצע. אני מבינה את הרצון שלך להיות חמה ואוהבת כלפי הילדה אבל השאלה שלי היא דווקא אלייך ולהתנהלות שלך בתוך הסיוטואציה הזו. מדוע את בכלל נכנסת לתוך העניינים שלה ושלו? מדוע את בכלל מגיעה למצב שאת מפחדת להסתכסך איתה? איך בכלל את חלק מהסיטואציה?
    עלייך לזכור שהילדה היא שלה ושל בעלך ואת העניינים בנושא הסדר הראייה עליהם לפתור בינהם. אם לבעלך מפריע שהיא לוקחת את הילדה בימים שהיא צריכה להיות אצלו עליו לטפל במימוש הסדר הראייה שלו בצורה ברורה. הוא לא חייב לוותר לה ולהחזיר אותה ואם היא מקשה ומערבת את הילדה שיפנה לעורך דין ויטפל בעניין.
    אם הוא מחזיר את הילדה כל פעם שהיא דורשת אז אולי זה מה שהוא רוצה.
    בנוסף אני לא ממש מצליחה להבין מדוע את נלחמת על נוכחותך ביום ההולדת של הילדה? הילדה שלהם ואם את לא מוזמנת ע"י גרושתו אז לא ברור לי למה את עושה מזה עניין עד כדי כך שבעלך מוותר על נוכחותו ביום ההולדת של הבת שלו. גם הבת מצווה היא לא שלך ואם תוזמני יהיה יפה אבל אם לא אז לא. תמצאי דרך לחגוג לילדה בלי קשר לאירוע שמארגנים ההורים.
    שימי את עצמך במקום הנכון שלך בתוך חייה של הילדה. עם כל האהבה שלך לאבא שלה ואפילו אליה את צריכה לזכור שאת לא אמא שלה וכמה שתכנסי פחות לתוך הסיטואציות האלה ככה היא תעזוב אתכם בשקט.

מציעה לך לפנות להתייעצות בנושא, תוכלי לקבל הכוונה בדרך ההתנהלות שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדליה

לירון
    05/10/2011

אני לא הכנסתי את עצמי,גרושתו היא זו שמכניסה אותי כל הזמן לעניינים ומדברת ומלכלכת עלי,זו הסיטואציה שנוצרה.,מה גם שלגרושתו יש חבר.אני לא מבינה את התגובה שלך.
    אם לגרושתו יש חבר והוא מגיע לבת מצווה והבת מצווה משולמת ע"י בעלי גם (מהחשבון של שנינו) אז למה שלחבר שלה יהיה זכות להיות ולי לא?למה?אין דבר כזה!לא רק היא מחליטה,,בעלי גם האבא ולכן גם הוא אמור להחליט מי יגיע לבת מצווה ומי לא!
    אינני מבינה למה את רק בצד של האמא
    ומה זה אם תוזמני?בעלי יזמין אותי וזכותו להחליט גם באותה מידה מי יהיה שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכר מאוד

דני
    02/10/2011

היי,בעברי חוויתי מקרה אישי דומה מאוד.את חייבת לנסות ולנתק בין היחסים שלך ושל בעלם והילדה לבין גרושתו המנסה לסכסך בלי הרף ולהתעלות על עצמך.אם ניקח לדוגמא את הבת מיצווה את חייבת לתת לבעלך ולילדה את כל הבטחון שבעולם שאת מעוניינת להיות חלק מהשימחה אבל לא חלק מרכזי כי עדיין הם ההורים הביולוגיים של הילדה.המצב לא פשוט ומחייב עוצמות וגדלות רוח מצידך כדי שהכל יעבור בשלום.עצתי לך להשתדל שלא להגרר לפרובוקציות מיותרות שגרושתו של בעלך תעשה וזה ברור שהיא תעשה אולי אפילו תתנה את הבת מיצווה בזה שלא תישתתפי בחגיגה.את צריכה לקחת הכל בחשבון ולהבין שבעלך נימצא בבעיה הכי גדולה,מצד אחד הוא חייב להיות לצידך,ומצד שני נימצאת הילדה.לגבי הביקורים של הילדה אצלכם האימא חייבת להיצמד להסדרי הראיה ובעלך צריך להקפיד על כך.אין זה מעיניינה לאן אתם לוקחים את הילדה לביקור(משפחתך),לדעתי גרושתו עושה טעות חמורה בהתנהלוטת מולך אבל ככל הנראה היא מונעת מיצר נקמה.יש מחיר לנישואין כאלו אבל תתמידי באהבתך והדברים יסתדרו בסופו של יום.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני

לירון
    05/10/2011

אתה נתת לי את התגובה הכי נורמלית והכי שפויה ונכונה.אני לא מבינה למה השאר תקפו אותי (אני מתחילה לחשוב שאחת התגובות זה ממנה..).
    היא לא יכולה להתנות את הבת מצווה מכיוון שגם בעלי חלק מהעניין והוא יכול גם להזמין מי שהוא רוצה,כמו שלחבר שלה היא בטח תגיד לבוא ככה גם לי מותר.מעבר לזה שאם היא תתנה את זה אז גם בעלי ייכול להתנות שאם היא אומרת ככה הוא לא משתתף בתשלום הבת מצווה ולא מגיע,נראה מה אז היא תעשה.היא בטוחה שרק ידה על העליונה.
    אתה צודק שהיא לא מתנהלת נכון מולי ועושה טעות אבל בטעויות שלה היא רק פוגעת בילדה בזה שהיא מרחיקה אותה.היא באמת כולה אכולה ומונעת מיצר נקמה וחבל.
    מה אתה מייעץ לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

דני
    05/10/2011

היי לירון,מאחר ואני לא מכיר את כל הפרטים יש לי בעיה לתת לך את העצה הכי טובה אבל אנסה מתוך ניסיון אישי לעזור לך.לדעתי המפתח אצל בעלך,את לא צריכה לדחוק אותו לקיר ולהציב לו אולטימטומים כמו שגרושתו עושה.אני מעריץ את הדאגה והאכפתיות שלך כלפי הילדה וגרושתו דפוקה שלא מנצלת את זה אך ורק לטובת בריאותה הנפשית.היא סתם גורמת לילדה נזק בילתי הפיך.חוצפה מצידה להיות עם בן זוג,ברור שהוא יהיה בבת המיצווה ומכאן ברור שגם את תהיי ועל כך בעלך צריך לעמוד עם הרגליים האחוריות.הוא צריך לסגור עם גרושתו את כל הפרטים הקטנים כדי שלא יהיו סצנות מביכות באירוע דבר שיפגע בראש ובראשונה בילדה.לדוגמא האם בקבלת הפנים יעמדו רק בעלך וגרושתו כאשר את ובן זוגה נמנעים מלהתבלט כחתני השימחה,או שמה את תעמדי עם בעלך וגרושתו תעמוד עם בן זוגה זה דבר שלדעתי יכול לגרום למבוכה לאורחים.הכי נראה לי בדיוק כמו במקרה שלי,אישתי ישבה בשולחן עם חברים שלי,לגרושתי אמנם לא היה בן זוג באותה התקופה אבל עמדנו יחד בקבלת הפנים, צריך וחייבים להראות נכונות לשמוח בשימחת הילדה ולא להפוך את האירוע למאבקי שליטה.את שייכת לבעלך ולא גרושתו,היא רוצה להציג שליטה עליו,על הילדה ועל התנהלות הדברים כרצונה.את יכולה לתת לה את הבמה עד גבול מסויים שזה בעלך! מה אכפת לך? אחרי האירוע את חוזרת לביתך עם בעלך והיא חוזרת לאכול סרטים עם עצמה.ככל שתגלי גדלות רוח ותעצומות נפש ותהיי יותר גדולה מהמאבקים שהיא מנסה לנהל על גב הילדה בעלך יותר יעריך ויאהב אותך.את ראויה להערכה ולהערצה.זאת שכתבה את התגובה הקודמת כתבה מתוך כאב אישי וצרות עין על מקרה שכנראה היא חיה בו.הגדולה של אדם לראות את טובת הילד גם אם הוא רק של בן זוגו.תאמיני לי הילדה תדע להעריך אותך לאורך השנים למרות ניסיונות האימא לסכסך.אני כבר מעריץ אותך,לא קל לגדל ילד של אחר,לא קל לקבל ביקורת לא עיניינית,לא קל להיות באמצע של כל דבר שקשור לילדה לטוב ולרע.אהבתך לבעלך מוכיחה שאת אדם מיוחד במינו ואל לך לתת לגרושתו לקלקל את היחסים בינכם,יש לה מטרה אחת ברורה לסכסך ולגרום רק נזק,אל תתני לה את התענוג..סורי על התגובה הארוכה ואני מקווה שעזרתי במשהו ואשמח אם את צריכה עזרה נוספת בכל שאלה שתצוץ.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון-

בני
    05/10/2011

מסכים עם כל מילה שדני כתב לך
    וממליץ לך בנוסף לגשת לפגישת גישור לטובת היחסים של כל המעורבים בפרשה כדי לא להגיע למצב של נזק לזוגיות שלכם בכלל ולילדה בפרט.
    כיום יש מרכזי גישור בכל עיר גדולה מטעם העירייה וניתן לקבל סיוע כמעט בחינם.
    כשפותחים ומדברים מול צד ג' פתאום זה נראה אחרת, ויש רצון בדרך כלל להגיע להסדר שיתאים לכל אחד ואחד מהצדדים מבלי לפגוע בצרכים של האחר,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

לירון
    05/10/2011

תודה ממש חיזקת ועודדת אותי.מסכימה עם כל מה שכתבת.באמת זה מצב לא קל,ואף פעם לא הייתי בסיטואציות כאלו.
    לא אתפלא אם זו שכתבה את התגובה הראשונה זו היא.
    רואים שהיא אכולה ומקנאה בי.כואב לה.
    בטח שלא אתן לה את התענוג,היחסים שלי עם בעלי לא יפגעו ולו לרגע.יש לנו יחסים מאוד טובים ,ואיתה אני ובעלי מתמודדים יחד.הכי יחד !
    והתגובה הארוכה שלך ממש עזרה תודה רבה.
    למה התכוונת שכתבת ".ככל שתגלי גדלות רוח ותעצומות נפש ותהיי יותר גדולה מהמאבקים שהיא מנסה לנהל על גב הילדה בעלך יותר יעריך ויאהב אותך"?
    איזו גדלות נפש?אני מנסה אבל זה מצב לא פשוט.לא אתן שאף אחד ישפיל אותי או ינסה לעשות אותי קטנה. תבין, אני אחת שכשמלכלכים עלי או מקללים אותי אני לא מסוגלת לשתוק,חייבת לענות...
    האינטרס לגלות גדלות רוח אמור להיות שלה,היא אמורה לנסות להיות בסדר איתנו ולהימנע מסכסוכים ובעיות למען הילדה,חבל שהיא לא מבינה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוק נישואין -הצילו צריך עזרה
    דניאל ב
    24/09/2011

שלום רב לכל החברים ,
    חייב התייעצות עם אנשים מבינים וגורמים מוסמכים.
    לפני כחודש וחצי הגיעה אישתי הביתה החליטה שלא רוצה להמישך לחיות ביחד ורוצה רק לפרק את הנישואין ולא מוכנה להמשיך לחיות ביחד יותר, כל תחינותיי בקשותיי עלו בתוהו אפילו שביקשתי בשביל הילדים ,ציינה שהיא הגיעה להחלטה ואין ממנה דרך חזרה,ושהילדים ייגדלו וייסתדרו.
    (חשוב לציין שאנחנו 14 שנים ביחד מתוכם 10 שנים נישואים)
    לאחר מס' ימים ובדיקות מעמיקות מסתבר שבגדה בי במשך 3 חודשים אחרונים וציינה שטעמה "מהעוגה" ושהיא מצויידת בכלים נכונים להתאהב מחדש.
    חשוב לי לציין שלפני 8 שנים נתפסה בצ'אטים עם גברים לאחר שהיינו נישואים רק שנתיים ושנה לאחר מכן בגדה בי במקום העבודה שלה (כאשר לא ידעתי על המקרה רק דרך חברה יקרה שטרחה לומר לי זאת לאחר מס' שנים שלא יכלה לשאת זאת יותר ) ,ובגדה בי במשך 3 חודשים אחרונים.
    נולדו לנו שני ילדים מדהימים בין 5.5 ובין 4 כאשר הייתי בשוק טוטאלי ומרגיש שכל עולמי חרב עליי ,ושהוציאה אותי "לגלות" (תוך חודש היה מוכן הסכם גירושין אצל מגשרת)
    תוך כדי ההסכם ולאחריו ניסתי להילחם על מנת להשיב את המשפחה ולאחד אותה בחזרה אך היא לא מוכנה בשום פנים ואופן להקשיב .....
    נמצאת כעת בתחושת high עם כל החיזורים שיש סביבה ולא מוכנה להקשיב לדבר ואף מתייחסת אליי בצורה מזלזלת ופוגעת.
    מיותר לציין שהיא ממשיכה בחייה כאילו דבר לא קרא יוצאת עם גברים בכל הזדמנות שרק מתאפשר לה....................(והגירושין יהיו בעוד מס' ימים )
    ריבונו של עולם אני לא מצליח להבין מדוע אני מנסה להילחם ? הרי צריך לשנאת אותה בכל רמ"ח אבריי והאמת שלא מצליח להגיעה לשינאה ?? איך אני יכול להתמודד עם תקופה לא פשוטה זו ? להתרגל פתאום להיות ללא הילדים ??

הוספת תגובה

• דניאל ב -

בני
    25/09/2011

הסיפור שלך קרוע לב, ואני מזדהה עם הכאב שלך ויחד עם זאת מאחל לך להצליח בדרכך החדשה,
    -
    אני מציע לך להתייחס למקרה כמו בתאונת דרכים,עליך להבין שלא ניתן לשנות את המציאות
    -
    בכל מה שקשור אליה היא נמצאת במין אטרף שמסתיר ממנה את כל הדברים הטובים שהיו לכם ביחד ובוחרת במודע או שלא במודע להכנס להרפתקאות מפוקפקות שיחריבו לה בסופו של דבר את החיים,
    -
    תקח לעצמך כמה ימים של אבל על זוגיות שהייתה ואבדה,
    תזכור את הדברים היפים ותתרפק עליהם,
    זו זכותך המלאה לא לשנוא אף אחד...
    גם את אותה אחת שנדמה כאילו לקחה ממך את הדברים הטובים ובחרה להעניק אותם לאחרים,
    צא מזה בהרגשה שאתה האיש טוב כאן בסיפור שיודע לאהוב ומוכן להשקיע את הכל מההתחלה ואל תשכח שנאמנות לילדיך היא משימה בפני עצמה, הם צריכים אותך חזק עם ראש מורם, אבא שמתפקד כמו אבא וגם כמו אמא!
    -
    תתאמץ עוד קצת ותשקיע את כל האנרגיות ואת כל הרמ"ח ושס"ה ביציאה לחיים חדשים שיהיו יותר טובים בהרבה ממה שחשבת...
    מאחל מכל הלב
    בהצלחה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוק נישואין -הצילו צריך עזרה - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

דניאל שלום,
    אישתך החליטה שהיא רוצה לסיים את הנישואים, היא הודיעה על כך בהפתעה וללא שום הכנה מוקדמת ולכן השוק והכאב מתערבבים ויוצרים תחושה של חוסר אונים. אך בוא רגע ננסה לנטרל את השוק ונתרכז בעובדות. אתה מציין שזו לא הפעם הראשונה בה היא בוגדת בך ועשתה זאת גם כשהייתם בתחלית הדרך בעבודה והיתה בצ'טים עם גבים. כך שכל הנתונים המקדימים היו שם. למה היא עשתה זאת ולמה היא לא מאושרת מספיק בנישואים איתך זאת שאלה שהיתה צריכה להשאל כבר אז ואינני יודעת אם ניסתם לדבר על הבעייה ועם הייתם בטיפול זוגי אבל מה שחשוב כרגע הוא שהיא מעוניינת לסיים את הקשר ואתה מנסה ללחוץ עליה להשאר, דבר שרק ירחיק אותה יותר ויותר ממך. היא מוכנה ללכת לקשר עם גבר שהיא מכירה רק 3 חודשים וזה מראה על החלטה פזיזה מאוד או על כך שהיא ממש לא רוצה להשאר נשואה וזה המפלט שלה. ולכן אני מציעה לך לתת לה ללכת, להשלים עם העובדה שהיא אינה מעוניינת להשאר בקשר הזה. זו הדר היחידה שתיתן לה את האפשרות לעשות את הבחירה האמיתית בלי לחצים ממך זה יאפשר לה לבחור באמת ןלחשוב על מה שהיא רוצה לעשות.
    לגבי הילדים, אתה לא נפרד מהילדים אלא רק מאשתך, אתה ממשיך להיות אבא שלהם ותמשיך להנות מהם, נכון התנאים משתנים ותיהיה חלוקה של הימים אך זה לרגע אחד לא יקח ממך את האבהות שלך ואת היכולת להיות אבא אוהב ותומך.

דניאל, תן לה ללכת לדרכה, אי אפשר להחיזק בנאדם בכח וגם לא רצוי לחיות עם אדם שלא מעוניין בך. הכאב ידעך וגם אתה תוכל לצאת לדרך חדשה עם אישה שרוצה אותך ושטוב לה איתך ולא נשארת בגלל הילדים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרושים מכוערים ו- 2 בעיות - הצילו !
    ירון
    24/09/2011

שלום לכולם,
    אני פרוד + 3 ילדים מזה כמעט ארבע שנים
    חי עם בת זוג ויש לנו ילדה משותפת.
    לא מגיע עם הפרודה להסכמות הכספיות שנידונות כבר הרבה שנים בבתי המשפט השונים.
    הילד הצעיר מבין ה3 יחגוג בינואר 13.
    הוא הביע את דעתו בשיחה איתי על כך שהוא מעדיף שתי מסיבות נפרדות, אחת לכל משפחה (שזה נראה לי הגיוני לאור היחסים בין שתי המשפחות).
    שהגענו לסוגיית העליה לתורה הוא ביקש ממני שזוגתי הנוכחית לא תגיע כי "זה יפריע לאמא"איך אני מתמודד עם זה ? זוגתי תיגמר עם אספר לה על כך. כל המשפחה שלי שם (והיחסים איתם מדהימים) והיא היחידה שלא תהייה נוכחת ? מצד שני לא יכול להתעלם מבקשת הבן ?
    מה אני עושה ?

בנוסף לכל, כדרך נקמה, הפרודה החלה לארגן את העליה לתורה לבד. את התאריך (אולי לא מתאים לי ולמשפחתי ?) , בחירת הרב שילמד את הילד את הפרשה (לא בוחרים יחד ?) ואת בית הכנסת בו תעשה העליה לתורה. שרמזתי לילד שאין שיתוף פעולה עם האמא ענה לי "את הבעיות עם אמא תפתרו בינכם).
    לא ברור והגיוני שלמרות הפרידה ארוע כזה מארגנים ביחד ?
    אני מבקש לציין ולהוסיף שלמרות שאין עדיין קביעת בין משפט אני מעביר בהתנדבות אבל באהבה כל חודש כ-16,000 שקל כולל מדור. כלומר אי אפשר לומר שאני מ"מאניאקים" שגם עזבו את הבית וגם השאירו אותה בלי כלום.

מה אני עושה עם בעיית החברה בעלייה לתורה ובעיית האישה שעושה ומתאמת לבד את הארוע הזה ?

הוספת תגובה

• גרושים מכוערים ו- 2 בעיות - הצילו ! - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

ירון שלום,
    גירושים יכולים להיות דבר מכוער ועם התנהלות לא נכונה של הצדדים כולם נפגעים ובעיקר הילדים.
    בנושא בר המצווה אני חושבת שהשחקן העיקרי כאן הוא הילד שחוגג ולכן ההתעסקות שלך בפגיעה של בת הזוג שלך אינה רלוונטית. היא ילדה גדולה ועליה להבין שהילד שלכם נמצא באמצע ואין לו דרך לבחור בין שניכם אבל הוא יכול לבחור בין אמא שלו לבין בת הזוג שלך ולכן זה בדיוק מה שהוא עושה. הוא אומר לך במילים מאוד ברורות, אני מעדיף שאמא לא תפגע מאשר שבת הזוג שלך לא תפגע והבחירה הזו הגיונית וליגיטימית. דבר עם בת הזוג שלך ואל תגרום לילד שאירוע משמעותי בחייו יהפוך להיות סאגה איומה של תככים ומריבות.
    לגבי שיתוף הפעולה שלכם בכל הנוגע לעלייה לתורה, יש לי הרגשה שאתה עסוק יותר במה לא בסדר ואיך היא לא מתנהגת כראוי במקום להתעסק בעיקרם של הדברים.
    אתה מדבר על כסף שאתה נותן אבל אולי היא זקוקה לשיתוף פעולה נוסף... כדאי לנסות להבין את הדברים קצת יותר לעומק, כי יש לי הרגשה שאתה מספספס משהו במה שהיא כועסת ואם תבין למה היא עדיין עם הכעס יהיה לך קל יותר להתנהל.
    נסה ללכת לאימון אישי זה יוכל לעזור לך להבין איפה ההתנהלות שלך מולה משמרת את הכעס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגוג את ראש השנה
    לי
    23/09/2011

חברים רציתי לשמוע את דעתכם,
    אני גרושה+2 חיה מזה כשנתיים וחצי עם גרוש+2, שנינו בני 35+ ושנינו התגרשנו זמן קצר לפני שהכרנו.
    ילדיו בני 3 ו-5 לנים אצלו 3 פעמים בשבוע.
    השנה ילדיו יחגגו את ראש השנה אצל אימם וגם את פסח הם חגגו אצלה. בשני המקרים הוא סירב להצטרף אליי ואל ילדיי לחגוג את החג אצל משפחתי בטענה שקשה לו לחגוג כשילדיו אינם איתו. הסבריי כמה חשוב לי שהוא יהיה איתי וכי גם אני חלק ממשפחתו לא הועילו. הוא בשלו ומתעקש להישאר לבד בבית.
    מבחינתי זה אומר המון על המיקום שלי בחייו ואני מקבלת את זה בצורה מאוד קשה. בפסח עוד הבלגתי אבל עכשיו זה כבר נראה לי מוגזם.
    דעתכם חשובה לי מאוד...תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    לחגוג את ראש השנה

הוספת תגובה

• לחגוג את ראש השנה - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

לי היקרה,
    גירושין הם דבר לא קל ואת זה את יודעת כי גם את עברת תהליך כזה, אבל כל אחד מתמודד עם הפירדה מהילדים בצורה שונה לאחד קשה מאוד לעבור חגים בלעדיהם והשני מתמודד עם זה בדרך קלה יותר. אני לא חושבת שהבחירה שלו להשאר בבית קשורה אלייך. הוא כואב ועצוב על כך שמגיע חג וילדיו לא איתו ועל כך שהוא יצטרך לשבת בשולחן החג עם כל הילדים של המשפחה המורחבת מסביב ורק ילדיו לא איתו. ואת במקום להכיל, להקשיב וללטף עסוקה במיקום שלך בחייו. חשבת אולי שזה בכלל לא קשור אלייך? שזה התמודדות שלו עם החלוקה של הילדים בלי שום קשר למה שמרגיש אלייך אל ילדייך ומשפחתך? ככל שתקדימי להקשיב למצוקות שלו במקום לשים את עצמך במרכז ככה יהיה לך קל יותר להתמודד עם הדברים.

בהצלחה,
    דליה שוורץ, יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי אינו רוצה להתגרש
    דניאלה
    23/09/2011

בעלי אינו רוצה להתגרש ואני רוצה
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    בעלי אינו רוצה להתגרש

הוספת תגובה

• גירושין את רוצה והבעל לא ??? חשוב

דניאל ב
    24/09/2011

חשוב שתדעי הוא לא יכול להכריח אותך לחיות עימו או לכפות את עצמו עלייך ,לכן יש בית דן ענייני משפחה (לא רבנות ) ניגשים לפתוח שם תיק גירושין ומשם התהליך פשוט מאוד.
    אחרת בעלך יוציא עלויות מטורפות אצל עורכי דין ובוסף ייצטרך לתת את הגט גם אם ייקח שנה ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי אינו רוצה להתגרש - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

דניאלה שלום,
    פנייתך מאוד תמציתית ולכן קצת קשה להתייחס בפירוט, אבל אם אינך רוצה לחיות איתו לא ניתן לחייב אותך ולכן גשי לעורך דין והתחילי לעשות צעדים של גירושין.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    לנה
    22/09/2011

שלום אני אישה בת 39 נשואה+ילדה בת 10 אוטוטו,אני ובעלי אוטוטו נפרדים,אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד מודאגת אני כרגע לא עובדת אין לי מקצוע טוב שיכול להכניס משכורת טובה ,אין לי הורים ולא דירה משלי. ואני מאוד טרודה ,לא ישנה טוב בלילות..
    רציתי לדעת איך אני יכולה להסתדר בתור אם חד הורית שגם צריכה לשלם שכירות ,אוכל,תשלומים וכו' לא חסר תשלומים....אז ברור שאני מנסה למצוא עבודה אבל אני גם מוגבלת בשעות כי אין לי עזרה עם הבת...המשכורות על הפנים כמה אני כבר ירוויח 4000 ??איך אני יסתדר,רוב החד הוריות שאני מכירה ההורים עוזרים להם עם הילדים וגם כלכלית.....באיזה מצב אני....היום הבת שלי ראתה אותי בוכה לא סיפרתי לה למה בדיוק...
    מה לעשות יש לכם רעיונות איך אני אמורה להסתדר ?? אני לא ישנה בלילות.....מהפחד..

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

סיגלית שלום,
    את באמת נמצאת בסיטואציה לא פשוטה, מצד אחד גירושים הם דבר לא נעים והתמודדות בפני עצמה ובנוסף יש לך גם את הטירדה הכלכלית. את בעצם היית לאורך שנות נישואייך בתפקיד של אמא ולכן היית בבית ובעלך היה זה שאחראי על הכנסותה המשפחה דבר שמשאיר אותך כרגע בבעיה כלכלית אבל, אני בטוחה שאם תחפשי עבודה תוכלי למצוא משהו שתרוויחי בו שכר שיאפשר לך קודם כל לשכור דירה.. מעבר לזה את צריכה לדאוג לעצמך לעורך דין כדי שהסדר המזונות שמשמם בעלך יהיה מספיק כדי לחיות בכבוד. אבל מה שחשוב לי בכל העניין הזה זה תחושת חוסר האונים שאת משדרת, האם להיות מודאגת זה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות? האם לא לצאת לעבוד כי תרוויחי רק 4000 ש"ח זאת הדרך להתנהל?
    קחי על עצמך אחריות את אישה בת 39, צאי לעבודה תפתחי את העצמאות שלך כדי שלא תיהיה תלויה עוד באף אחד במקום לשבת ולהתטער על מה שקורה לך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית

mosha
    25/09/2011

בכל עיר יש את מחלקת הרווחה תפני אליהם מאמין שיעזרו לך......תחפשי עבודה דחוף זה יעזור לך מאוד גם כלכלית וגם חברתית........בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אידיוט
    אברהם
    22/09/2011

זה או זו שקראו לי אידיוט אני רוצה לומר שכך מגיבים הניבגדים בדרך כלל.כאדם שטיפל ומטפל בזוגות ובזוגיות למעלה מ 40 שנה ועם הצלחות לא מבוטלות כלל ,אתה או את צריכים רק להתבייש.

לקביעת תור
    סגירה
    אידיוט

הוספת תגובה

• אברהם אתה צודק. אתה אידיוט

.
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות
    מטפל בזוגיות
    22/09/2011

לך גברתי היקרה אני מציע וממליץ מאוד לדאוג שבעלך לא ירעה בשדות זרים,ואיך עושים זאת?התירוץ של כאבי ראש והגב והעיפות של יום יום רק יעודדו אותו לחפש בחוץ,והנזק הוא כפול ,כי כתוב בשיר השירים "הקונה את אהבתו בכסף בוז יבוזו לו" הגבר גם בוגד וגם שורף כסף. ואת עלולה להישאר קירחת גם מהבעל וגם מהכסף,ואם אף פעם לא שיקר לך אז מהיום גם שקרן ואם יראה שזה טוב לו הוא יבקש להתגרש עם כל הכרוך בכך. אז למען הסדר הטוב עשי מאמץ ,ופתחי את רגלייך לבעלך.יחד עם זאת העמידי אותו במקומו אם צריך ,כמו לך להתרחץ,תתבשם,תתגלח,אל תגמור לפני,ועוד ועוד ועוד.תמיד תזכרו 95% מחיי נישואים טובים קובעת המיטה ורק המיטה בלבד...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה
    בגידות

הוספת תגובה

• טרול

.
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זה קשה
    lonely
    20/09/2011

20 שנות נישואין!! גיליתי שהוא בגד בי במשך המון זמן. החלטתי להישאר. אבל זה כ"כ קשה! איך מתגברים? איך שוכחים? איך מפסיקים לחשוב? איך בונים אמון מחדש?

לקביעת תור
    סגירה
    כמה זה קשה

הוספת תגובה

• כמה זה קשה - תגובה

מיכל פאטל
    21/09/2011

שלום לך ionely

אני מסכימה שהמשבר שאת חווה קשה מאוד,אך לא נראה לי שתוכלי להתגבר לבד.את תזדקקי למקום בו תוכלי לברר ולעבד את רגשותייך, לבנות אמון מחדש (וזה לוקח המון זמן, וגם לא תמיד ניתן), לדבר, לשאול שאלות, ללמוד מיומנויות ועוד.
    לכן מומלץ במצבך לפנות לייעוץ מיקצועי.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן הוא יחזיק מעמד....

עלמה
    02/10/2011

השאלה היא כמה זמן עכשיו הוא יכול לספוג אותך כי בטח את ממש לא תרפי מהעיניין ואם והוא יספוג את כל העלבונות ומצבי הרוח שלך סימן שאת חשובה לו והוא מבין שפגע היטב ברגשותייך... רק הזמן יקירתי ....הוא התרופה לכל מכאוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קשה

mosha
    03/10/2011

תחשבי מה יהיה אם תתגרשו יהיה קשה יותרזה ממש ממש יותר קשה תנסי להיתקדם דברי אל ליבו ויבין שאת פגוע. ואת אם ילדיו הוא יתמתן.....ואולי ירגיע אותך ש 70 אחוז מהגברים בוגדים רק בשקט ודיסקרטיות...צרת רבים חצי נחמה לא ? והזמן יקל עלייך אישאאלה...ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעולם לא תצאי מזה זה כתם לכל החיים.

tikva
    03/10/2011

תמיד את תעקצי אותו ולא תסלחי אין מצב, את תסלחי אבל לעולם לא תשכחי. אם את אוהבת אותו זה לא עובר צריך משהו שישכיח לך את הכאב אפילו פסיכולוגית לא עזרה לי אני הפסיכולוגית של עצמי.צאי ותהני לך אם זה חסר לך ואם לא אז לא חייבת .אל תשבי ותבכי זה לא יעזור. הגברים של היום פשוט דפוקים.מחפשים רגושים ולחזור לקן כאילו כלום לא קרה ומזניחים את העיקר שזאת האישה הטובה של הבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון יש רק בחדר כושר

רות
    03/10/2011

אין אימון זה או לחיות עם החיזר הזה או לא תלוי בכוחות שיש לך וברגש. זה רק הזמן ירפא לך את הפצע אבל רק מלמעלה אבל תמיד את תשאלי את עצמך וגם אותו ברור שאלות רבות מה היה ואך היה וכוי וזה עוד יותר מכאיב..., את מרגישה שהמניה שלך ירדה אצלו , הכל כבר שיקרי ולא אמיתי, בעלי אומר לי אני אוהב אותך במיטה ...בלב אני אומרת לו לך תזדיין הכל שקר בשבילי איזה אהבה איזה נעלים... בטח במיטה גם לה הוא אמר שהוא אוהב אותה לא?חסר לו שלא חייב...חחח לצערנו אחרת זה לא עובד. תחייכי ותעשי חיים, החיים קצרים בכדי לכאוב אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    04/10/2011

את אישה אמיצה ואמיתית ...הרבה כאן מנסים להיתייפייף אהבתי ציצ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי
    ויקטור
    20/09/2011

האם ביקור אצל נערת ליווי נחשב לבגידה . ? אם אין אוכל בבית מחפשים בחוץ. לא ??זה מה שקרה לי . אישתי לא סולחת לי .והחיים הפכו לבלתי נסבלים.

לקביעת תור
    סגירה
    נערת ליווי

הוספת תגובה

• אם אשתך היתה מזמינה נער ליווי,

הרן
    20/09/2011

היית סולח לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערות ליווי

ויקטור
    20/09/2011

בהחלט הייתי סולח לה. אני אומר זאת ברצינות . כי תפקידי לספק לה את הצרכים הטבעיים שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

ויקטור,
    על מה נחשב בגידה או לא מחליט כל זוג בנפרד. יהיו זוגות שיגידו שזה בסדר ויהיו זוגות שיגידו שזו בגידה ויהיו זוגות שיבינו שזה סימן לבעיה וצריך לבדוק מה הבעיה ולפתור אותה ולכן השאלה שלך אם זה נחשב לבגידה צריכה להיות מופנית לאישתך. אם היא חושבת שזו בגידה אז כן זו בגידה
    במקום לנסות לשכנע אותה שזה לא בגידה נסה להסביר מה חסר לך בחיי הנישואים שלכם ומה אתה היית רוצה שיהיה לכם.
    נסו ייעוץ זוגי זה יעזור לכם למקד את השיחה לושאים הרלוונטים במקום לכעס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי

דני
    05/10/2011

היי,קרעת אותי מצחוק...למרות שלבטח אותך ואת אישתך זה ממש לא מצחיק.תגיד יא חמור איך אישתך עלתה עליך בדבר כזה?! אתה באמת נראה לי תמים וילד טוב ירושלים.בוא ננסה לעזור לך למרות שאתה קרוע. תדבר עם אישתך ותסביר לה שאכן עשית טעות אבל מדובר היה בצורך פיזי בלבד חד מעמי שנבע מאלף ואחד סיבות ואתה צריך להמציא את ההסבר,פנטזי,רצית אנאלי מה שאישתך לא אוהבת,או כל תירוץ אחר.מה שחשוב שתנגן לה על זה שאין מדובר ברומן ריגשי שבו אתה מחליף את אהבתה באישה אחרת,שאצל אישה אחרת אתה מקבל אהבה וריגושים שזה באמת דבר שאמור לפגוע בקן המשפחתי.הרבה הרבה חירטוטים על כך שזה משהו פיזי שולי ולא ריגשי.ותעשה לכולנו טובה שלומיאל שכמותך ואל תחזור על הטעות הזאת שוב כי נראה לי שאחרי שהיית אצל הנערת ליווי רצת לספר לאישתך..
    אתה חמוד אתה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה