פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוונות זדוניות?
    פלונית
    21/10/2011

נשואה מעט שנים. תמיד כשאני פוגשת גבר מסויים המוכר לנו, אין מצב שלא יחמיא לי כשאנו לבד. הפעם הגיב שונה: "את נראית מאד מאד צעירה וטוב, את מוכנה שאכיר לך בחור"? צחקתי ואמרתי שאני לא מחליפה את בעלי באף אחד. האם ניסה לבחון אותי אם אהיה מוכנה לבגוד איתו?? מדוע היה צריך לומר לי זאת ואפילי בצחוק???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוונות זדוניות?

הוספת תגובה

• מעניין באמת

הגר
    21/10/2011

איך את מתייחסת למקרה. כל אחד והפרשניות שלו. עצם זה שאת כותבת פה, ועוד יותר מיזה-במספר פורומים זה מראה שזה "מעניין אותך " קצת יותר מהדברים כהוויתם. וכן, אני יכולה להבין , את אוהבת את העניין ויותר מיזה יש לך משאלת לב שאכן הדברים הם באמת כאלה. וזה לגמרי לגטימי. סביר להניח שהוא אמר את מה שאמר וממשיך להחמיא לך תמיד כי הוא מקבל משוב חיובי ממך , דבר הגורם לו לבחון ולבחון עד איזה גבול הוא יכול למשוך את העניין. קבלי את זה כמחמאה והמשיכי הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונות זדוניות? - תגובה

דליה שוורץ
    23/10/2011

פלונית יקרה,
    את שואלת שאלה שהתשובה עליה ידוע רק לאדם אחד וזה אותו גבר מחמיא ... אין לך ולאף אחד אחר דרך לדעת מדוע הוא אמר את מה שאמר ומה הכוונות שלו ולכן ההתעסקות בו מיותרת לחלוטין. מה שחשוב הוא איך את מגיבה למחמאות שלו.
    שימי לב לתגובותייך, תמיד כייף לקבל מחמאות על הגיל שלא נראה ועל הטיפוח ועל המראה היפה אבל יש הבדל בין ההתענגות הקטנה והחשאית ובין הציפיה לקבל את המחמאה. יכול להיות שבלי לשים לב רואים עלייך את ההנאה מקבלת המחמאה ורואים שאת בעצם מחכה לזה בכל פעם שאתם נפגשים?
    אם את מרגישה לא נח עם אותו גבר העמידי אותו במקום ותגידי לו שלא נח לך עם זה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתם אומרים?
    האיש שבפנים
    20/10/2011

כפי אשר כתבתי בהודעה הקודמת, יש לנו 2 ילדים.
    שניהם נורא קשורים אלי, ואני זה שמילאתי את תפקיד האימא בבית.
    כל דבר הם מבקשים ממני, ואני זה שמטפל/ משחק/ מקלח/ משכיב/ מחתל/ מנגב/ מטייל/ מאכיל/ מלביש וכו', בקיצור הכול.
    הדבר מתבטא מאוד גם בקשר שלהם כלפינו. כאשר היא יוצאת, אין היא חסרה לאף אחד. מקסימום הם שואלים מתי אימא חוזרת. אבל כשאני יוצא- זה סרט!!
    הם חוו בשנה האחרונה הרבה מתיחות בינינו, עד כדי כך שאשתי סייטה אותם שאבא עוזב את הבית כי הוא רוצה ללכת לגור עם אישה אחרת והוא רוצה ילדים אחרים (דבר שלגמרי לא נכון!!, אבל כדי לנקום בי ולצער אותי היא עשתה זאת, מבלי להבין שהיא מסייטת את ילדיה).
    לילדים, ובמיוחד לגדול יש חרדת עזיבה. כבר כמה פעמים הוא שואל אותי: "אבא נכון שאנחנו לא ניפרד?" וכדומה. גם הוא מבקש המוווון מגע פיזי ממני. אני לא בא להתרברב, אבל הם פשוט קושרים אלי ברמות מטורפות.
    הבעיה היא, שלמרות שהיא יודעת שזו האמת, היא לא מוכנה לוותר על המשמורת, מפני בושה ממשפחתה ונישול מהירושה של הוריה.
    בעקרון, אינלי הרבה סיכוי להוציא משמורת, ואני די מתחיל להבין שאאלץ להיפרד מילדיי.
    ממשרה של אב וחצי, אני יהפוך לאבא של שעתיים בשבוע וכל שבת שנייה.
    המחשבה על כך גומרת אותי. הילדים שלי יישברו לרסיסים ויישאר מהם חורבות אדם!!

לקביעת תור
    סגירה
    מה אתם אומרים?

הוספת תגובה

• האיש שבפנים-

בני
    21/10/2011

היי
    ראשית כל אני מאחל לך חורף בריא ושמח לך ולכל משפחתך.
    דבר שני - אל תתייאש ואל תרים ידיים כ"כ מהר,
    תיגש להליך גישור מהיר וזול שבו תנסו להתאמץ להתאים את עצמכם למצב שנוצר, מאחר ואין לך באמת שליטה על מה שקורה, ועוד יקרה,,, חובה עליך לעשות השתדלות מירבית העומדת לרשותך ושיש באפשרותך לבצע כרגע כרגע,
    תהייה חזק
    כדי לא לאבד את זהותך...
    תהייה חזק
    כי הילדים זקוקים לך כאבא...
    בנוסף > אני מציע לך בחום לפנות לסיוע מיידי ש לאנשי מקצוע שידריכו לפחות אותך כיצד להתמודד עם החרדות והשאלות של הילדים, תעזוב את הכל ותתפנה לנושא החשוב הזה שיקבע את עתיד ילדיך לדורות,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתם אומרים? - תגובה

דליה שוורץ
    23/10/2011

איש יקר,
    קודם כל אני מציעה לך לפנות לעורך דין שמתמחה בנושא ולשמוע מה הן זכויותך ומה המשמורת שניתן לקבל במקרים כאלה.
    בנוסף אתה צריך להבין שגרושים הם מהאישה ולא מהילדים ואם תנהלו את זה נכון תוכל להמשיך להיות אבא של הילדים. נכון זה פחות מאשר מגורים בבית אחד אבל זה בהחלט יכול להיות קצת יותר משעתיים בשבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמורת

דני
    24/10/2011

לצערנו זה המצב האבסורדי בבתי המשפט בארץ שכמעט תמיד לצד האישה למרות שהיום ישנה מגמה לבחון את הדברים היטב וייתכן והיה ותצליח להוכיח בבית המשפט את מה שאתה כותב שתקבל אתה את המשמורת על הילדים,לךיבי ליבי איתך כי אם אישתך לא מבינה איזו מכה זה לילדים הפגיעה בהם תהיה אנושה.אני מנהל משמורת משותפת על ילדיי כולל שינה אצלי פעמיים וכל שבת שניה,זו גם אופציה מבחינתך ככה הילדים נהנים משני העולמות..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפרדתי מהאקס, חלפה חצי שנה ו..
    מאיה
    19/10/2011

ואני לא מפסיקה לחשוב עליו.
    כל הבנים שיצאתי איתם והיו הרבה לא גורמים לי להרגיש כמוהו..
    לא יודעת מה לעשות
    זה כנראה מאוחר מידי להתקשר אליו אחרי שפגעתי בו ובאגו שלו
    אין מצב שהוא יסלח לי, אני בעצמי לא הייתי סולחת
    פעם שלישית שזה קורה לי, נפרדת ואח"כ מתחרטת ואז זה מאוחר מידי

סתם שיתוף..

הוספת תגובה

• היי

הוכדורף
    23/10/2011

גם אני נפרדתי מהאקסית ואני מצטער על זה.. :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוחר מדי

דני
    24/10/2011

אף פעם לא מאוחר מדי!!! את לא יודעת מה הוא מרגיש ולכן מוטב לבדוק מאשר להחליט לבד כי מאוחר מדי,זה שהגעת לתובנות אמנם מאוחר מדי יכול רק להעצים את הקשר שלכם,לדעתי שווה בדיקה ככה גם תוכלי להמשיך הלאה ולא כל הזמן להאשים את עצמך בטעות שעשית.
    סתם דעה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפרדת ומתחרטת...- תגובה

סיגלית גלאי
    25/10/2011

שלום מאיה
    את מתארת דפוס התנהגות שחוזר על עצמו "נפרדת ואח"כ מתחרטת.." האם זה קורה רק במערכות יחסים, או שאת מזהה את זה גם במעגלים אחרים בחייך? נראה שמיתון האימפולסיביות יכול לעזור לך לשמור על מערכות היחסים שאת מנהלת לפחות עד הרגע שבאמת תחליטי מתוך הבנה ומודעות מדוע את מפסיקה את הקשר.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מורכב עד אובדן
    מיה
    19/10/2011

בת 48 גרושה עם קשר עם גבר בן גילי גרוש כתבתי לכם לפני כמה חודשים ואז נפרדתי ממנו בתחושה של כעס עצום ורצון לנקום הרגשתי מתה וכאילו קטעו לי יד .לצערי חזרתי לקשר לציין שהייתי איתו בשיחה אצל מטפלת זוגית.ואז חזרנו שאלתי היא איך לגרום לו להבין שהוא צריך לעזוב אותי להרפות לא להציק לי ? כאישה בוגרת אני מבינה שאני בקשר חולני ולא טוב איך מסבירים ומה עושים בכדי שיבין סופית שנגמר וצריך להמשיך כל אחד בדרכו. ?

אני מיואשת מהחיים וגם בתקופה לא טובה מטופלת במרכז לבריאות הנפש בעקבות בעיות של שני בניי אצל האב עוד מתחילת הגירושים 10 שנים. שעושה אבל לשני הילדים שלי בני כמעט21 ,וכמעט 18 ,ילדי חבו התעללות נפשית אצלו הצעיר יותר כרגע במרכז לשיקום נוער, הגדול לא עושה כלום עם עצמו מצב מורכב ומסובך.. גרושה הרבה שנים בהליך משפטי בקשר לילד הצעיר כי כל השנים לא נעשה כלום לעזור להם ישנם בעיות נפשיות או מחלות נפש כרגע זה במעקב מרפאה.מבדיקה בבית חולים איתנים וגם לגדול יש בעיות .

לא מטופלת בכדורים על סף יאוש תהומי עם חוסר עניין בחיים מרגישה שאני מתפרקת ושלא אחייה עוד הרבה זמן בחודשים האחרונים . רוצה שיעזבו אותי בשקט רוצה להתבודד להיות לבד מרגישה שאי אפשר לעזור לי גם במקום שאני נמצאת מסרבת לקחת תרופות . מה עושים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מצב מורכב עד אובדן

הוספת תגובה

• מצב מורכב עד אובדן - תגובה

מיכל פאטל
    25/10/2011

שלום לך מיה יקרה,

אני מבינה שאת מצויה כעת בתקופה די מורכבת בחייך וחשה כאב ובלבול רב.
    אני מאד מבינה לליבך, יש לך קשיים שונים- עם עצמך, ילדייך ובן זוגך.על אף שאת מציינת שאת ב'מקום' כלשהו כנראה במסגרת טיפולית אינך מרגישה שניתן מענה לצרייך.
    תרשי לי לייעץ לך לנסות טיפול קוגניטיבי התנהגותי- טיפול מסוג זה יכול אולי להצליח עבורך.זהו טיפול פסיכולוגי קצר מועד (מס' חודשים) המתמקד בדרך החשיבה שלך,ועוזר לך להחליף דפוסי חשיבה שליליים בדפוסי חשיבה מציאותיים וחיוביים, מתוך ההבנה שדפוסי החשיבה שלנו משפיעים על הרגשות שלנו וגם על ההתנהגות.כמוכן,הטיפול יסייע לך לבחון את דפוסי ההתנהגות שלך ולהבין מה ניתן לשנות למען איכות חיים טובה יותר עבורך.כל זאת יסייע לך לקבל 'כלים' לחיים וישפר את מצבך הרגשי.עם זאת, חשוב שתפגשי פסיכיאטר על מנת שיאבחן מצבך ויתאים לך (או ישנה..)את התרופות המתאימות לך כעת. לסיכום-כדאי לך לברר האם במקום בו את נמצאת יש אפשרות לקבל טיפול CBT -טיפול קוגניטיבי התנהגותי , מאוד יסייע לך.

בהצלחה רבה!!!
    מיכל פאטל

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מורכב עד אובדן - תגובה

סיגלית גלאי
    25/10/2011

שלום מיה
    אני רוצה לחזק אותך ולומר לך לא להרים ידיים, קודם כל עבורך וגם עבור ילדייך שבוודאי זקוקים לך. המשיכי להתמודד ולקבל סיוע טיפולי במרכז, את מציינת שהרופאים מציעים לך לקחת תרופות אני מאמינה שיש לכך סיבה וחבל שאת מסרבת, זכותך לברר לשם מה הכדורים, כיצד הם יסייעו לך, לכמה זמן וכו' כדי להיות משוכנעת שזה לטובתך. אני ממליצה לך לבקש מהם עזרה גם לגבי הקשר הזוגי שאת מנהלת, אני משוכנעת שהם יתייחסו לכך ויתנו לך כלים להתמודדות.

מאחלת לך כל-טוב ובהצלחה
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה עצה
    h
    18/10/2011

מה עושים כשאני שנה אחרי שנתתי צאנס עידדן לא יכולה לסלוח
    ועדיין יש בי רצון לנקום גם בזונה שלו .
    ?לא מאמינה שוויתרתי על אמונותיי.

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עצה

הוספת תגובה

• h

mosha
    18/10/2011

הייי מה מוכנה לעשות כדאי לינקום בו?
    כחי זמן תחשבי ותנסי להיתגבר ולפנק את עצמך ..כך שכל החוויה שהייתה תימחק מליבך וחייך יחזרו לשיגרה.....זה לוקח זמן...ותנסי להיות יצירתית בכל שתיבחרי.. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקמה

רחל
    18/10/2011

בוקר טוב לך - יש משפט סיני עתיק האומר- להרוג כלב לא מרפא את הנשיכה.
    גם אם תנקמי לא תשכחי ולא תעלימי את מה שקרה ופגע בך כל-כך אז לדעתי חבל על הזמן והאנרגיות שתשקיעי בכך.
    אני מסכימה עם ציצו- תעסיקי את עצמך בדברים החיוביים והחשובים לך. תחשבי טוב טוב מה טוב בשבילך, תחליטי את ההחלטות הכי נכונות לך ותני לזמן לעשות את שלו.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי!!
    האיש שבפנים
    17/10/2011

שלום לכולם,
    שמי חן, וזו פעם ראשונה שאני כותב כאן.
    אשתי ואני נמצאים בהליכי גירושין וגיליתי שהיא לסבית ושוכבת עם נשים.
    זה מוציא אותי מדעתי, כיוון שאיתי אין כלום כבר 10 חודשים, ואני שומר על עצמי, והיא חוגגת לה.
    אשמח לשמוע מה יש לכם לומר לי
    תודה,
    חן

לקביעת תור
    סגירה
    נבגדתי!!

הוספת תגובה

• האי שבפנים

mosha
    17/10/2011

אין ספק מזעזע מציע לך להיתגרש במידי (לא צינתה אים יש ילדים) יהיה קשה לבסוף ישתלם.........בהצלחה מחזקים אותך בפורום צ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי!! - תגובה

מיכל פאטל
    17/10/2011

שלום לאיש שבפנים,

אחלק את התייחסותי לשניים. לגבי העניין שאשתך לא מקיימת עמך יחסי מין כבר 10 חודשים, הדבר נובע כנראה מכך שזהותה המינית השתנתה, ועם כל הכאב שבכך -יש להשלים עם זאת.יחד עם זה, אני בהחלט מבינה את תחושת התיסכול הכפול שאתה חש, ומכך שאין היא משהה את מימוש יחסיה האינטימיים עם בנות זוגה עד אשר תיפרדו באופן סופי ומסודר.המערכת המשפחתית שלכם עוברת טלטלה לא פשוטה וצפוי היה שהיא תמעיט ב'סערות' נוספות... נסה לדבר עמה עלכך ולבקשה לכבד את רגשותיך.
    אני מקווה שהיא תקשיב ותתיחס למצוקתך ברצינות הראוייה.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם על התגובות

האיש שבפנים
    18/10/2011

ראשית, אני חוזר שוב, אני די "ירוק" בעניינים האלו של פורומים, וקצת קשה לי להיפתח.
    לשאלתך ציצו, יש לנו 2 בנים, 5.5 ו4.

אני לא מסוגל להבליג על העלבון!!
    סתם כך, אני אדם מאוד ליברלי בדעותיי, וככזה יש לי דווקא את מלוא הסובלנות כלפי חד-מיניים, ואין לי בעיה עם אלה נטיותיה.
    סליחה על הביטוי, אבל שתלך לה**יין עם מי שהיא רוצה. אם היא לא רוצה אותי, זבש"ה.

אבל לשקר לי??
    אוסיף עוד נקודה, חשובה. ואשמח לדעת אם יש דומים/ות כאן בפורום:
    אנחנו זוג "חרדים". מדוע במרכאות? בעבר היינו ממש, אבל ממש דוסים.
    אנחנו גרים בבתוככי שכונה חרדית באיזור ירושלים.
    כיום עברנו שינוי ואני לא מאמין שהיא תישאר חרדית או אפילו דתיה אחרי הגט. גם לגבי עצמי אני לא סגור מה יהיה איתי, ואני משאיר את הנושא הזה בכוונה פתוח. לא מעוניין לקחת כרגע החלטה בעניין.

בעבר היא הסכימה במסגרת הסכם שעשינו עם העו"ד לתת לי משמורת, אבל בגלל לחץ של הוריה חזרה בה.
    אני לא מסכים לוותר על ילדיי, ואני מתכוון לחקור את הנושא ולהוכיח בבי"ד שהיא לסבית.
    נכון שבבימ"ש אזרחי אין בכך משום גריעותא לעניין ההורות שלה, אבל בבי"ד רבני זה אחרת, והיא פתחה את התיק ברבנות.
    מעבר לכך, גם אם לא אצליח להוכיח זאת, בכוונתי לפרסם את מה שאני יודע בפני כל בעלי החברות שלה והמשפחה שלה!!
    היא פצעה את ליבי, ולא אעביר על כך.

אני יודע שזה נשמע יצרי ונקמני, אבל יש דברים שצריך לשלם עליהם.
    הדרך היחידה שלה להינצל מכך, זה לתת לי משמורת מרצון.
    אבל אין באפשרותי לדבר איתה על זה כי היא לא יודעת שאני יודע ואני לא לחשוף בפניה, כדי לא לתת לה אפשרות לתכנן מגננה.
    אני רוצה לשלוף את העובדות במעמד הדיון הבא (שמי יודע מתי יהיה) בבי"ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האיש ש...

mosha
    18/10/2011

להיחשף כאן בפורום זה עדיין ניסתר תכתוב כל שעולה בדעתך....לעניין זוגתך אולי אתה טועה והיא לא לסבית ? פשוט לא מינית ולא מענין אותה .תבדוק לעומק אחינו....
    ומאמין שיימצא מנוחה לך ולמשפחתך תנסה טיפול מקצועי.קשה לי מכאן להציע רעיונות בגלל שאתה מגיע ממגזר החרדי .שבאמת אני לא מכיר..ב"ז בהצלחה בכל אשר תיפנה איש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי

ניר
    22/10/2011

אני יועץ לזוגיות טובה מזה שנים רבות ומכיר את הנושא מקרוב בעיקר במגזר החרדי שאינו מקבל פירסום כלל. אתה אמור לדעת שבקרב בנות חרדיות הלומדות בפנימיות ישנו אחוז גבוה מאוד של לסביות. באחד המקרים שבהם טיפלתי אמרה לי אם של לסבית חרדית שאין איסור בתורה על יחסים בין אישה לאישה ולכן זה נפוץ מאוד. ולענינך כדי לקבל משמורת על ילדיך אתה חייב להביא לבית הדין הוכחות מוצקות .ולשם כך ישנם חברות חקירות שהם מומחים לדברים הללו. אז אני מיעץ לך להתחיל בזה, ושלא תעיז לקחת עו"ד מהמגזר הדתי, ובאם תרצה יעוץ יותר פרטני אשמח לעזור לך. ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות- ניר

האיש שבפנים
    23/10/2011

לגבי דבריך:
    ראשית יש לי עו"ד מטעם הלשכה לסיוע משפטי. הוא בסדר, ככה ככה, עושה את העבודה. נראה שהוא פחות טוב וממולח מהעו"ד שלה, אבל אין באפשרותי לשכור שירותי עו"ד פרטי.
    מעבר לכך שבבי"ד אני מעדיף לדבר. אין מי שיכול לייצג אותי יותר טוב ממני, והדברים יוצאים מהלב. כמובן, שאני שמח שישב איתי עו"ד, ויגבה את דבריי ויתמוך בי בצד המשפטי, ואגב הוא דתי ועשה לי "פאדיחות" באחד הדיונים, כאשר הוא הוריד את הכיפה באמצע הדיון, והדיינים/שופטים רגזו עליו והורו לו להשיב את הכיפה עד אשר יצא בחוץ. בקטנה.

לגבי משרד חקירות- כבר שכרתי חוקר פרטי והוא במעקב אחריה כבר למעלה מחודשיים ויש לי חומר ראיות מבוסס דיו ע"מ להוכיח שהיא לסבית.
    אני עדיין מתלבט האם להביא בפניה את הדברים ולנסות איתה "בדרכי-שלום" או להנחית פצצה במהלך הדיון. ברור לי שהעו"ד שלה לא יודע עליה. אף אחד לא יודע עליה. באמת שאין לי עניין להכפיש את שמה ולעשות לה בושות, אך אם הי תילחם בי- יש לי קלף חזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר נוסף

האיש שבפנים
    23/10/2011

(חבל שכשכותבים תגובה, לא רואים את הטקסט עליו רוצים להגיב. הנה עכשיו ידעתי שיש משהו נוסף שאני רוצה להגיב עליו, אך לא זכרתי מהו, ודבריך לא למול עיניי כאשר כותבים את התגובה)

לגבי האיסור:
    הגמרא במסכת שבת דף סה' קוראת לנשים אלו "נשים המסוללות זו בזו".
    נכון שאין כאן איסור "משכב זכור" כפי שנאסר על קיום יחסים בין שני גברים (אצל גברים נאסר גם עצם החדירה, ויש איסור נוסף שלא קשור במישרין ליחסים הומוסקסואליים וזה איסור השחתת זרע לבטלה), יחד עם זאת אין רוח חכמים נוחה מקשרי יחסים לסביים וזה נחשב למוקצה מחמת מיאוס בתוככי המגזר (מתייחסים לזה כאל מחלה).

וניחא עוד ניתן להבליג כאשר בנות סמינר רווקות מקיימות יחסים.
    אך כאשר מישהי מכריזה על עצמה ככזו- זו לא הדמות של האימא היהודייה שמתאימה לגדל ילדים (איפה דמות האב? מהם הערכים שעליהם הילדים יגדלו וכו')

שוב תודה לכולכם על ההתיחסויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקמה פוגעת

יהודי
    02/11/2011

במידה ותפרסם את הבגידה אולי תהייה לך הנאה מתוקה , אבל היא לא תימשך לעד
    לעומת זאת הפגיעה בילדים שלך תהייה הרסנית ביותר, ובטח בקהילה של חרדים תסכן את הלימודים שלהם ,ואפילו את הזיווג שלהם, כי מגדירים את זה כמחלה בקהילה שלכם שיכולה לעבור בגנים , תמשיך הלאה והילדים שלך עדיין זקוקים לתפילות שלך
    שהשם יעזור לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת עם נשים

דני
    24/10/2011

תתנחם בכך שהיא לא בוגדת איתך עם גבר אחר...היא כנראה הולכת עם העדפותיה המיניות ויש מצב שניסתה לאורך השנים להלחם בנטיות המיניות שלה ולא הצליחה.מה שחשוב שהבעיה לא אצלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבלת איזור מגורים - ועוד
    נופר
    17/10/2011

שלום רב, שמחתי להכיר את הפורום שלכם:-)))
    אני בהליכי גירושין ורציתי לשאול כמה שאלות:
    1. בעלי רוצה להגביל אותי לגור רק באזור המרכז ואני לא מוכנה להתחייב על זה לטווח של עוד 16 שנה.............! מה עמדתו של בית משפט בנידון? או מנסיון שלכם?

2. זה נכון שנהוג לכתוב בהסכם גירושין סעיף שמגביל אותי ואת הילדים רק למגורים בארץ? ואם אמצא עבודה או אהבה בחו"ל?

3. מה לגבי מחלות של הילדים? אצלי הם חולים המון - מי לוקח אחריות והעדרות מעבודה? בעלי לא מוכן לקחת אחריות בנושא - מה עושים????

אנא אנא
    ותודה תודה:)
    נופר

לקביעת תור
    סגירה
    הגבלת איזור מגורים - ועוד

הוספת תגובה

• הגבלת איזור מגורים - ועוד - תגובה

מיכל פאטל
    17/10/2011

שלום לך נופר,

אני מאוד מבינה את הקושי והמורכבות אותם את חווה בתהליך גירושייך, אי הוודאות והדילמות הרבות שעולות. עם זאת, שאלותייך כפי שהן מוצגות צריכות להיות מופנות לעורכי דין העוסקים ומתמחים בתחום האישות.אלו שאלות משפטיות ואינן מתאימות לפורום זה.
    לגבי שאלתך הראשונה העוסקת באיזור המגורים,כיועצת זוגית אני ממליצה לך שאת ואבי ילדייך תשתדלו לטובת הילדים(הניידות שלהם ביניכם וכו') והנוחות של כולם- לגור בסמיכות האחד לשני.קיימים קשיים רבים ומגוונים בעת משבר גירושין, כדאי לכן לנסות ,אם הדבר ניתן כמובן, ולצמצמן בכל הקשור לחלקים הטכניים לפחות.

בהצלחה,
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מסובך!!!!!
    s.12
    16/10/2011

אני נשואה מזה 4 שנים עם ילד אחד , בהתחלת הנישואין הכל היה טוב ויפה לאחר שנה בעלי התחיל להכות אותי כשהוא מתעצבן (התחיל לפני שהיה לנו בן) הפעם הראשונה שהכה אותי הוא גם נעל את הדלת של החדר וסירב לתת לי לצאת אחר כך הוא התחרט ובקש סליחה וחזר הכל רגיל, היתי תמיד משכנעת את עצמי שהוא לא יכה אותי יותר וזאת הפעם הראשונה והאחרונה , עד היום הוא כבר היכה אותי כ ארבעה פעמים או יותר !!!!!! בשבילו זה לא הרבה והוא אינו אלים!!!!! בשבילי האהבה נגמרה והעולם נעצר -אני מחברה מאוד מסורתית שקשה לי להתגרש אני מאוד רוצה להיפרד מבעלי !!! ואף אחד לא מבין אותי וכל החברה וההורים שלי נגד הגירושין.
    למרות שבד"כ היחסים שלנו טובים( או מנסים לעשות אותם טובים אך בתוכי אני מרגישה כעס ושנאה) תמיד אני נזכרת במכות ובעלבון שגרם לי .
    בתקופה האחרונה התאהבתי במישהו דרך המסנגר שהיתי מכירה כבר שנתיים והוא גם נשוי
    אני מנסה לסיים את הקשר עם המאוהב (למרות שטוב לי איתו) אך איני יכולה כל פעם כשאני מדברת איתו ומחליטה לסיים את הקשר אני חוזרת בדעתי - כל האהבה וכל החום והרגשות שנותן לי ושלעולם בעלי לא סיפק לי אותם, הכל אני מוצאת איתו .
    אני יודעת שזאת בגידה , ואיני יכולה להחליט , אני מאוד מאוהבת בו ומאוד מרגישה רחוקה מבעלי החסר רגשות ומאוד מתקשה לעזוב את המאוהב שלי ....
    אני מאוד מתלבטת ולא יכולה להחליט .....מה אני יכולה לעשות ?!!!

לקביעת תור
    סגירה
    מצב מסובך!!!!!

הוספת תגובה

• סאם

mosha
    16/10/2011

מצב מאוד מסובך בקיצור
    תעזבי את בעלך לפני שיהיו עוד ילדים בביית...בלי קשר למאהב....גבר אלים תמיד אלים
    תנסי לקבל תמיכה מהמשפחה........זה יחזק אותך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עניתם לי?!!!!!!!!!!!!

s.12
    17/10/2011

.......?????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תברחי

רחל
    18/10/2011

וכמה שיותר מהר!!! גבר שמכה ואחר כך מתחרט ושוב מכה וחוזר חלילה הוא גבר חולה- ובלי טיפול לא ישנה את דרכיו. אם הוא מצהיר שגבר שמכה ארבע פעמים ויותר- הוא לא אלים אז סליחה- מה זאת אלימות? למה את מחכה- שהוא יהרוג אותך? ומה עם ילדך המסכן שרואה וחווה את הכל- זה נזק לכל החיים. לדעתי גם אם את מחברה שמרנית שבה לא מתגרשים- עם כל הכבוד הם לא חיים איתו ולא חוטפים את המכות שאת חוטפת. חשבת מה יקרה אם הוא יגלה את הבגידה?אז תהיי באמת בסכנה וגם משפחתך וסביבתך השמרנית לא תבוא לעזרתך- להיפך, ינדו אותך ובאמת תישארי לבד. תברחי ממנו בלי כל קשר למאהב. קודם כל תצילי את עצמך ואת בנך הקטן ואחר כך תחשבי הלאה. בהצלחה ושתזכי לחיים טובים יותר, אמן ואמן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין למה את שבורה

האיש שבפנים
    18/10/2011

תראי, כאחד שגם הציג דילמה בפורום (וזה עדיין לא כל הסיפור אצלי..., אבל חשפתי בינתיים עד כמה שאני מרגיש בטוח), וגם קורא דילמות ותגובות של אחרים, אני שם לב שבאופן קבוע יש 2 גישות בקשר למשברי נישואין.
    1. לתת הכוווול למען הילדים. כולל ויתור על רצונות ומאוויים אישיים. פשוט להקריב את חיינו למענם.
    2. שלא מאמינים שזה אפשרי לחיות כך. כלומר גם הם מסכימים שהילדים זה הדבר הכי חשוב, אבל תפיסתם היא שאם לך יהיה רע, גם לילדים יהיה רע. בנוסף, לא יהיה ניתן לקבור את המירמור וזה יתבטא בזוגיות ובמריבות שיהיו בפני הילדים, כך שעם כל הקושי בפרידת ילד מהוריו, עדיין זה עדיף על פני כך שילדים יצאו מצולקים בנפשם כאשר יחוו את המריבות בין הוריהם, ויגדלו עם דפוס התנהגות מעוות כיצד הורה צריך להיות.

מה עמדתי? (ואני מנסה כבר חודשים לענות לעצמי על כך)
    בגדול אני חושב שכל מקרה לגופו, ורק את/אני יכולים לדעת מה התשובה לגבינו.

מצד אחד, את רוצה שיהיה לך טוב, לפרוח, לחוות אהבה. מצד שני אוח הילדים, כמה שאנחנו אוהבים אותם ולא רוצים לגרום להם צער.

מכות, זה אמור להיות קו אדום שאותו אסור לסבול!!
    מצד שני, לא תמיד זה קל ואפשרי מכול מיני סיבות...

מה שלא תחליטי, תמיד כדאי להיעזר בתמיכה של איש מקצוע עם ניסיון.
    את ההחלטה את תצטרכי לקבל, אבל תהליך שכזה קל יותר לעבור עם תמיכה נפשית בלתי תלויה.
    אשמח להיות איש שיחה ואוזן קשבת ושותף לסבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מסובך!!!!! - תגובה

סיגלית גלאי
    18/10/2011

שלום לך,
    אני משערת שאם היחסים עם בעלך היו טובים אז לא היית נופלת ל"מלכודת" של קשר צדדי. ובכל זאת חשוב שתהיי מודעת למצב המסוכן שאת מכניסה את עצמך, אם ייודע על הקשר שאת מנהלת, כולם יפנו אצבע מאשימה כלפייך ובעלך יצא "צודק" ומחוזק. בנוסף לכך הקשר הוא וירטואלי וסביר להניח שהמאהב לא יעזוב את אישתו ומשפחתו בשבילך. ולכן, למרות הקושי עלייך לקבל החלטה לטפל בזוגיות שלך (ולבקש מבעלך ללכת לטיפול) או להתמודד עם השלכות העזיבה ולפתוח דף חדש, בסופו של דבר המשפחה והחברה תקבל את זה.

מאחלת לך כל-טוב
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל מכה

דני
    24/10/2011

היי,בעל שמכה בפעם הראשונה ימשיך להכות והשאלה אם את מוכנה להמשיך לחיות כך.מאהב אולי פתרון למצוקה שאת חיה בה אבל לא מחזיק ויחזיק לאורך זמן מה גם שאת טוענת להיותך מסורתית.זה לא הפתרון הרצוי מבחינתך.ברגע שאת שם לא תוכלי להשתחרר.ודרך אגב לא נראה שאת כל כך מיואשת אם את מצליחה לנהל רומן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבורה

שמוליק
    27/10/2011

בעל מכה מקומו אחרי סורג ובריח!!!! את צריכה לחשוב רק על המשך חייך ולא להגיד "אני מסורתית ולא מקובל אצלנו" אולי בפעם הבאה שהוא יכה אותך וחלילה יהרוג אותך יגידו הכתובת הייתה על הקיר את תהיי עוד מספר בארכיון "נרצחו ממכות הבעל עופי מהבית ויפה דקה קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מבן זוג
    אני:)
    16/10/2011

אני ובן זוגי נפרדנו לפני כשנה כאשר בן זוגי עבר משבר קשה בחייו ולא יכל להכיל את הקשר שלנו .
    הוא התחיל להיות מרוכז בעצמו ובסביבה שלו ולא ייחס חשיבות לקשר שלנו, בהתחלה ניסיתי לגשר על הפערים, ליזום שיחות, הלכנו גם לפסיכולוג יחד - כל הנסיונות האלו עלו בתוהו - הבנתי שאנחנו לא משדרים על אותו גל.
    עד היום ניסיתי להתגבר, בהתחלה לא יצאתי עם גברים בכלל עד שלפני מספר חודשים העזתי לצאת עם בחור חדש- הקשר הזה גם לא היה נכון אבל אני לא מצליחה לשחרר את הקשר הקודם ולא מצליחה להבין שיהיה לי טוב יותר בלעדיו.
    במהלך השנה האחרונה חזרנו מספר פעמים וזה רק הקשה עליי להוריד ממנו את הפוקוס.
    איך מתמודדים עם פרידה אני לא יודעת מכיוון שזהו הקשר הרציני הראשון שהיה לי (למרות שאני היום בת 26)זה היה קשר ארוך של 4 שנים וחצי וקשה לי לשחרר אותו, נוסף על זאת אני יודעת שמחשבותיי לא רציונליות אבל אני לא מצליחה לחשוב על להיות בקשר חדש ולהיפתח מחדש עם גבר אחר.
    יש בסיס לדברים שלי?
    יש מי שעבר את זה כבר ורוצה להציע דרכים לעשות את זה קל יותר?
    תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מבן זוג

הוספת תגובה

• פרידה מבן זוג - תגובה

דליה שוורץ
    16/10/2011

שלום לך,
    פרידה מאדם אהוב זה תהילך, לעיתים תהליך ארוך, פרידה זה סוג של אובדן ולכן התגובה שלנו לעיתים היא תגובה דומה לאבל. וגם כאן יש שלבים שצריך לעבור כדי להתגבר וללמוד לחיות ללא האדם האהוב בחיינו.
    ליגיטימי להרגיש שאין אף אחד אחר שמתאים וליגיטימי להרגיש הרבה צער ועצב אבל ... אפשר להתגבר על זה אם רק לא תנסי לדלג על השלבים.
    תני לעצמך זמן, אל תחפשי מישהו אחר כי את כנראה עדיין לא מוכנה להתחיל קשר חדש. ככל שתנסי בכח לצאת עם אחרים כך תרגישי יותר שרק הוא היה מתאים.
    קחי פסק זמן, צאי לבלות עם חברות, תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת לעשות בלי לרוץ לחפש בן זוג חדש. לאט לאט הגעגוע ידאך ואת תוכלי לפנות לעצמךמקום לאנשים חדשים בחיים שלך.
    גם שיחות עם מאמן אישי יכולות לעזור מאוד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצות למתנת פרידה מאקס.
    קוקינה
    10/10/2011

שלום לכולם , אני צריכה עצה ואשמח אם תעזרו לי. אני וחבר שלי נפרדנו לפני כחודשיים ובסך הכל היינו כחמישה חודשים ביחד , עם זאת אנחנו עבדנו יחד באותו תפקיד ואותה עבודה כשנתיים..נפרדנו כי הוא לקח אותי כמובן מאליו..ומעוד כל מיני סיבות שרק הוא הפסיד מהם. בכל מקרה , אנחנו חברים מאוד טובים בלי קשר למה שהיה. אני עזבתי את עבודתי.. ואני רוצה לתת לו מתנת פרידה , אני לא יודעת מה לקנות או להכין , זו בעיקרון מתנת פרידה מהעבודה אבל היה ביננו הרבה יותר.
    אשמח לעצות.

לקביעת תור
    סגירה
    עצות למתנת פרידה מאקס.

הוספת תגובה

• קוקינה

mosha
    11/10/2011

הייי לך חברים מהעבודה ניפרדים זמנית
    מאמין שיהיו לכם פגישות ושיחות בכל מקום שתימצאו...יש חנות מתנות שמאפשרת להעביר תמונה עם שעון זמן תעבירי לו תמונה אישית שלך יפה ולוגו של מקום העבודה
    משולב בשעון זמן... שיבין שהזמן עובר שלא יחמיץ אותך...יפה לא? בהצלחה...רק ספרי אים ריגשת אותו ציוצ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציצו...

קוקינה
    11/10/2011

הוא כבר החמיץ , למעשה הוא זה שהתחיל לזלזל ולהתנהג ממש לא יפה ולכן החלטתי שאני לא רוצה להשאר במערכת , אין ספק שזו מתנה מקורית. יש לך עוד הצעות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוקינקה

mosha
    11/10/2011

הוא לא החמיץ ....שינסה אחרות... יבין שהחמיץ אותך.......אם הוא אוהב אופנועים יש כזה אופנוע עם הקדשה ועט יפה מורכב בתוכו.....וגם בקבוק יין עים הקדשה שלך, כתוב על הבקבוק....וגם עט יפה שחרוט עם שמך שלא ישכח חלילה........וגם לוח שנה עים תמונה של כל החברים מהעבודה ו......כמובן דגש על תמונתך....מספק אותך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי רעיון בשבילך

אסי
    12/10/2011

יש אתר שעוזר בדיוק בדברים האלה קוראים לו "מתייעצים"
    זה אתר חדש שיוכל לייעץ לך מה לעשות בסיטואציות כאלה
    חפשי בגוגל ותנסי...
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נבגדת?
    ליהיא
    09/10/2011

בת 41. נשואה 18 שנה. לפני שלושה חודשים גיליתי שלבעלי יש קשר עם ידידה מהעבר כשנה.
    כשהבנתי שיש לו איזשהו קשר עם אותה אחת, קיבלתי את זה ברגיעה מוחלטת משום מה, לא ברור מדוע.
    למחרת הוצאתי פירוט שיחות של שנה שלמה והתברר לי למרבה הזוועה שהוא בקשר איתה כבר שנה. קשר טלפוני וסמסים כמעט יומיומיים. שנה שלימה! ולומר את האמת, לא חשדתי ב כ לו ם! ממש כך! לא העלתי על דעתי כזה דבר.

גירסתו: הרגיש מוזנח בשנה האחרונה, שמתי אותו בצד, הייתי קרה אליו ומתנשאת (יש בזה), היא היתה המשענת שלו והוא אהב לדבר איתה ולדבר איתה בלבד, לפי דבריו, לא נמשך אליה בכלל, זה היה קשר של ידידות בלבד, נפגשו רק 4 פעמים במשך השנה במקומות ציבוריים ובאוטו

אני: עד כמה שאני יכולה להמשיך להיות מטומטמת, אני מאמינה לו. למה? כי נראה לי שהוא דובר אמת. בכל אופן מא...ז, אני דיי מרוסקת.וגם כשאני מאמינה לו אני לא סולחת לו, הפגיעה היא כמו גרזן בלב, רוצה לקבל אותו אבל לא מצליחה. כי גם אם הם לא שכבו, הייתה בינהם אינטימיות וקירבה נפשית שאני לא הייתי שייכת לה, משהו שלה ושלו ואני הושארתי בצד.
    משום מה הסקס טוב בנינו, תמיד היה, גם כשהייתי לפי דבריו, מתנשאת וקרה הסקס היה טוב ואני יודעת שגם מצידו, באופן כללי אני אישה יצרית ומאאאד אוהבת סקס- כך שכאן לא קבור הכלב.

יש לי 4 ילדים,17 הבכור ומטה... וזה, וזה בלבד הסיבה שאני נשארת איתו כרגע,

אני טועה???

לקביעת תור
    סגירה
    אני נבגדת?

הוספת תגובה

• ממש לא

יעל
    10/10/2011

את ממש ממש לא טועה.נראה לי שכל מי שנמצא בפורום הזה- גם אלה שבגדו וגם אלה שנבגדו נשארים בגלל הילדים וזו הסיבה הכי טובה והכי חזקה- להשאר בגללם.
    השאלה- אם גם הוא רוצה להשאר , לתקן את דרכיו ולחזור לחיים הרגילים והאם את תוכלי באמת לסלוח לו ולקבל אותו יותר בחום ופחות כמובן מאליו. נראה לי שזה אפשרי מצד שניכם - הרי הייתם 17 שנה ביחד- יש לזה משמעות , לדעתי.
    זה לא יהיה קל- לא לך ולא לו אך אם באמת באמת תרצו בזה שניכם תוכלו לשקם- מנסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא

יעל
    10/10/2011

את ממש ממש לא טועה.נראה לי שכל מי שנמצא בפורום הזה- גם אלה שבגדו וגם אלה שנבגדו נשארים בגלל הילדים וזו הסיבה הכי טובה והכי חזקה- להשאר בגללם.
    השאלה- אם גם הוא רוצה להשאר , לתקן את דרכיו ולחזור לחיים הרגילים והאם את תוכלי באמת לסלוח לו ולקבל אותו יותר בחום ופחות כמובן מאליו. נראה לי שזה אפשרי מצד שניכם - הרי הייתם 18 שנה ביחד- יש לזה משמעות , לדעתי.
    זה לא יהיה קל- לא לך ולא לו אך אם באמת באמת תרצו בזה שניכם תוכלו לשקם- מנסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת שלא

יעל
    10/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת שלא

יעל
    10/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שאת טועה וחבל

אלונה
    12/10/2011

מניסיו מר וטרגי, אין לך מה להישאר בגלל הילדים, הם הרי יודעים ומריחים מה קורה ביניכם, ואם לא-הם יגלו את זה בעתיד או מתי שהוא, לא תמיד יתאים לך שהם יידעו אבל תמיד תיהיה גיסה טובה או מכר שידע על איכות היחסים עם הבעל הבוגד/האדיש/הלא מיני (יש גם כאלה). ויש גם בעים שסובלים מרות בקשר ונשארים בגלל הילדים או בגלל ילד חולה במחלה קשה והאישה ממשיכה לממר את חייו, כולל את חיי הידלים האומללים.אני מכירה איש כזה שאם הייתי יודעת על בעייתו הרצינית בגלל האישה (כולנו חשבנו שבגלל מחלת הילדה שלו היא מתנהגת בירוף ולא ידענו שהוא סיפר לחבר שהאישה יורדת לייו מהיום שהם נישאו) שפשוט נפטר מדום לב ביום שהבת קיבלה טיפול מיוחד וקשה. זו טרגדיה שהמשפחה שלו לא מעכלת ולא תעכל לעולם! האישה (שבחייה הוא דרש שתטופל עי פסיכיאטר בבית החולים שבו הבת טופלה, כיא חרת יתגר והיא הסכימה בליאת ברירה)לא ישבה דקה אחת שבעה אלא שיחקה אותה יושבת בבית חולים ליד הבת החולה. האיש הזה הקדיש את השנים האחרונות לבת החולה שהייתה גם עם בעיות נפשיות והתנהגותיות (בגלל אלימות קשה של האמא נגדה לפני שחלתה וגם כנראה שזה תורשתי, יש במשפחה של האמא סיפור קשה של ילד לוקה בנפשו-משפחה אמידה, משכילה, ממוצא שוייצרי,) הסיפור הזוי, זו משפחה שאם הסתכלת עליה-התמלאת בקנאה גדולה על החינוך ועל ההקפדה של האמא איתם. אז עכשיו הוא החמיץ את חייו ובגלל שלא התגרש כי עשה חשבון לילדים הקטנים שבבית ושאהבו אותו בכל מאודם-המשפחה הזו נקצצה ושנארה בלי כנפיים, האבא נפטר והילדה גם כי הטיפול לא הצליח. הפסדנו אדם גדול ואיש מיוחד. אל תישארו בגלל הילדים, רק אם יש לכם שיקולים אחרים אגואיסטיים (אין אפשרות לקנות בית קטן, לא עובדים כדי מחייה ועוד) וגם אז-כן, תצמיחו לבן הוזג האדיש קרניים. לא צריך לרוץ לספר לחברה כל דבר וכך יהיה לכם טוב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

mosha
    10/10/2011

את לא טועה...קשה אבל מתגברים רוב הגברים בוגדים ..אולי זה ינחם אותך אבל את תהיי חכמה מספיק כדאי להנות בדרכים שאת תבחרי לך ושמרי על משפחתך בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נבגדת? - תגובה

סיגלית גלאי
    11/10/2011

היי ליהיא
    עולה מדברייך יותר מסיבה אחת (הילדים) להישאר, יש ביניכם אהבה, וסקס טוב וגם 18 שנה יחד זה לא מבוטל. אני חושבת שיש לך יותר סיבות להישאר, ללמוד את ה"לקח" לעבוד על היחסים ולשפר אותם. אני מבינה את הכאב שהוסתר ממך סוד, שהתקיים קשר מאחורי גבך, אל תתני לזה להשתלט עלייך, חשבי האם את מוכנה לוותר עליו כדי שאחרת תזכה בו? אם הוא מספיק חשוב לך (למרות..) אל תמהרי לוותר!

בהצלחה ושנה טובה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לעזור לך....

אסי
    12/10/2011

יש אתר שעוזר בדיוק בדברים האלה קוראים לו "מתייעצים"
    זה אתר חדש שיוכל לייעץ לך מה לעשות בסיטואציות כאלה
    חפשי בגוגל ותנסי...
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין -חלוקת רכוש
    דוד
    09/10/2011

אנו מתגרשים לאחר 30 שנות נישואין.האישה החלה בתחבולת עלילה עלי ,קראה למשטרה ושיקרה שאיימתי עליה ברצח וכך הורחקתי מן הבית. כיום אני גר בחדר בשכירות.
    יש לנו 3 בתים ולפי הערכת שמאי הראשון והגדול שבו גרה האישה -2.2 מליון השני 1 מיליון והשלישי 560000 ש"ח.
    כשרכשתי את הדירות לפני כ 4 שנים רשמתי את הגדולה (2.2) ואת הבינונית (1) על שם ביתי שהיום היא בת 24.האם מנסה לעכב את החלוקה בטענה שהדירות של הילדה בלבד ואין להתחלק בהן. עלי לציין שבזמן שקניתי את הדירות ע"ש הילדה דאגתי שתיתן לי יפןי כוח נוטריוני וכן כתב התחייבות בלתי חוזרת שהדירות הן רכושי הבלעדי עד יום מותי ומכאן ואילך הדירות שלה. מה אני צריך לעשות עכשיו כדי לחלק את כל הדירות שווה בשווה למרות שהן רשומות ע"ש הבת ? האם גרה בדירה מפוארת ומאובזרת במיטב הרהיטים ומכשירים החשמל שקניתי כשנכנסנו לדירה לפני 3 חודשים כמו כן גנבה לי מהכספת חסכונות שלי במזומן $50000
    את כרטיסי האשראי מארנקי (שביטלתי בינתיים) ,כמה אלפי שקלים במזומן וכן משתמשת במכונית על שמי בליס פרטי משלמה סיקסט ואני חייב עליה כ 60.000 ש"ח.היא לא מסכימה להחזיר לי את המכונית שעל שמי.כל דוחות התנועה מגיעות על שמי -והם רבים.מה עושים ? כמו כן הגיע מכתב מעורך דין שיש מינוס 40000 ש"ח שחייבים לבנק שהיה לנו חשבון משותף בו.הם מאיימים בעיקול. מה לעשות? תודה מראש על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין -חלוקת רכוש

הוספת תגובה

• גירושין -חלוקת רכוש - תגובה

דליה שוורץ
    09/10/2011

דוד שלום,
    הדבר הראשון שעליך לעשות הוא לפנות לעורך דין טוב.
    הפורום הזה אינו מתעסק בעניני כספים, חלוקת רכוש וכל מה שקשור בחוקי הגירושין.

בהצלחה,
    דליה שוורץ יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי הרגע שאני נבגדת
    דנה
    09/10/2011

האמת היא שחשדתי שיש ו מישהי, לפנישבועיים ראיתי בהודעות sms שלו שהוא מזמין אותה לחופשה בפלורידה על חשבון העבודה (היא עובדת שלו) דיברנו- הוא הבטיח לתקן את דרכיו. מאז הוא כל הזמן ב smsים. כשאני מסתכלת אני שמה לב שהוא מוחק את ה sms שלה כל הזמן. החלטתי להתקין תוכנה אצלי במחשב שבסנכרון קל אפשר לראות גם את הטקסטים המחוקים והזדעדעתי: מסתבר שהם טסו בטיסות נפרדות - היא הזמינה אותו אליה לחדר וכמובן היה שם את כל הפירוט תבואי חצי ערומה - תביאי במבה ושוקולדים. ויום אחר הוא קפץ אליה הביתה .... נכון המערכת שלנו כבר הרבה זמן (שׁנים) במשבר. אני לא מופתעת, יש לנו שתי בנות קטנות. רצינו להתגרש מזמן ואמרנו שננסה לשקם רק בשביל הבנות. זה בלתי נסבל חוצה גבולות לא יכולה להמשיך יותר איתו! מה לעשות להתגרש או לחפש לי גם מישהו מהצד (אני נראית לא רע -אם כי צריכה להשיל כמה קילוגמים מהבטן עם ספורט אינטנסיבי של חודש -חודשיים יהיה בסדר)
    אני פשוט מרגישה אבודה - הוא מרמה אותי כל הזמן. האמת היא שלפני שנתיים שגיליתי שהוא מזמין זונות אליו לחדר בבתי מלון לא יכולתי ובגדתי בו מהצד זה הביא לי סיפוק רגעי אבל שיבש לי את הראש לגמרי כי התאהבתי בבחור וכשנפרדנו הייתי ממש במשבר שהשפיע בבית. תייעצו לי בבקשה האם מישהי / ו חווה תהליך משפיל כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    גיליתי הרגע שאני נבגדת

הוספת תגובה

• דנה

mosha
    09/10/2011

70 אחוז מהגברים בוגדים....מה לעשות הגבר מרגיש ריקנות ותמיד יותר מיני..ואת תחיי את מנעמי החיים כפי שתיבחרי לך הוא בחו"ל ...את יודעת מה הוא עושה שם. תחליטי מה טוב לך ובזהירות יקירתי (אחרי 20שנות נשואים מתחילים הבגידות מעניין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

mosha
    09/10/2011

רק תלמדי אותי איך עולים על הודעות דרך המחשב....אשמח בפרטי ציון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

mosha
    16/10/2011

זה חשוב לי לגלות הודעות כפי שצינת בבקשה עזרי לי
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מוזר

דורון
    09/10/2011

בני כמה את אתם ? ובנות כמה בנותיכן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיליתי הרגע שאני נבגדת - תגובה

דליה שוורץ
    09/10/2011

דנה שלום,
    גילית שאת נבגדת אבל את לא מופתעת אז על מה המהומה?
    את אומרת בעצמך שיחסים שלכם לא טובים ושאפילו רציתם להתגרש אז לא ברורה לי "התגלית". האם חשבת שנשארים בשביל הילדים זה יסדר את מערכת היחסים שלכם באופן אוטומטי? להשאר בשביל הילדים לא מייצר אהבה ולא מחזק את הקשר בין בני הזוג. להשאר בשביל הילדים זה קשר למראית עין ולא יותר מזה. כל אחד מחפש את האושר שלו ואם לא מוצאים את האושר בבית מחפשים אותו במקום אחר.
    ולכן אם את באמת רוצה להשאר יחד ושזה גם יהיה טוב לכם גשו לטפל בזוגיות שלכם ולהבין מה כל אחד מכם צריך כדי להיות מאושר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ , יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי את טועה ..

מירי
    10/10/2011

למה לך להרגיש רע עם עצמך? למה לך להשאר בשביל הילדים במערכת יחסים שאת מרגישה נבגדת? נוסע איתה לחו"ל איזו חוצפה .. תעיפי אותו לא חסרים גברים .
    מי צריך להרגיש מושפלת ? תצליחי מותק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנה לסנכרון סמסים מחוקים

מישהי
    12/02/2012

איך מסנכרנים סמסים מחוקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם גיליתי

סיון
    13/02/2012

בעלי אמנם לא היה טס לחו"ל, אבל הוא היה יוצא לפגישות מאוחר בערב, פתאום צצו לו לקוחות בשעות מוזרות (הוא אינסטלטור). הבנתי שאני לא מוכנה לחיות בשקר ורציתי להבין מה קורה פה. שכרתי חוקר פרטי, שהתקין לנו תוכנת ריגול במחשב וגם עקב אחריו. לא רק שגיליתי שהוא מנהל עשרות שיחות סקס בשבוע בצ'טים ובפייסבוק, הוא גם נפגש עם חלק מהנשים האלו בחצי שנה האחרונה. הכל סטוצים, אבל זה לא משנה. הרגשתי מושפלת ופגועה, הרגשתי בושה לספר על כך לאמא שלי או לחברות שלי ובסוף החלטנו להתגרש.
    אני ממליצה ללכת לחוקר פרטי, למי שלא בטוחה. עדיף לדעת את האמת מאשר לחיות בשקר כמו שאני חייתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלב לא שם
    אני
    06/10/2011

8 חודשים שלא ביחד
    וכמו שצחקו אליי כשבאותה נשימה בה סיפרתי שקיימתי יחסי מין
    עם הבחור איתו אני יוצאת, שנגמר עם אהבת חיי.
    איך אין לי אותו?...
    יש את כל הסיבות לא להיות ביחד
    והבחור החדש נהדר המון דברים שהיו חסרים עם האקס הוא באמת המון דברים טובים
    אבל הלב רוצה את החבר לשעבר,גם עוד עניינים עם החדש הבדל גדול מדי אולי ברצונות,
    והמון דברים רעים ובעייתי םעם האקס...ועדין המחשבות אליו
    הבחור אומר לי אני חושב עליך כל הזמן,ואני צוחקת ביני לבין עצמי,ואני חושבתעל האקס בלי הפסקה...
    באמת אני לא יודעת איך להיות בזוגיות,יש בזה משהו שמפחיד אותי,שהבן-אדם השני חושב שזה הכי ברור וליגיטימי להיות קרובים ולספר הכל....
    אני מרגישה דאני רוצה את זה קליל אבל הוא וכל בחור שאני מכירה גורם לזה להיות רציני
    והוא ספציפית יותר מדי רציני... נמאס לי מהמחשבה שאני אשבור לבבות,אבל הבעיה שכן מתחיל חיבור ואין לי כח לזה... הרגשה שאין סיבה לאהבה....

לקביעת תור
    סגירה
    הלב לא שם

הוספת תגובה

• זוגית

mosha
    06/10/2011

אני מבין את הצורך להיות חברה של על מנת להסב את הלב לכיוון אחר..זה קשה
    למה לישפוט ולמהר .תני לזמן לרפא טולי יתפתח בניכם אהבה מיוחדת.כפי שאת מציינת הבחור החדש שווה.אז תשקיעי מצידך וכך גם יקל עלייך מהאהבה הקודמת..אין ברירה מיתקדמים.....בהצלחה ילדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלב לא שם - תגובה

סיגלית גלאי
    06/10/2011

שלום לך,
    נראה שאת עדיין לא פנויה להתחיל מערכת רגשית ומחייבת חדשה, למה למהר? קחי לך את הזמן הדרוש, כשיופיע האדם המתאים תרגישי בזה ותרצי להתחבר. עכשיו כדאי שתקחי אחריות על הלב שלך בלבד, הוא מספיק חשוב. ואם את מרגישה שיש לך עניינים לא פתורים וקשיים בבניית זוגיות שווה לחשוב על מספר פגישות עם אדם מקצועי.
    בהצלחה ושנה טובה
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציצו סיפור אמיתי
    tikva
    04/10/2011

הייתי בחברת 18 נשים לא חשוב איפה ואז מתוכם היינו 2 נשואות בשלום ואז קמה מלעונה אחת גרושה מצחיקה ואמרה...חחח אתם נשואות כנראה שאתם תמימות ...ואני צחקתי ממנה ואמרתי לה אולי והשניה כעסה ואמרה איזה קנאות מה זה ? בסוף אחי היא צדקה כנראה שהייתי נאיבית מידיי ועיוורת...חחח היום ראה זה פלא הראיה חזרה אלי ובגדול ואני שמה קצוץ על העולם. היום לא רק שיש לי אחד אלא 2 אך אני? ואני רגועה היום ומאושרת כפול תאמין לי אחלה חיים.

לקביעת תור
    סגירה
    לציצו סיפור אמיתי

הוספת תגובה

• לתקווה סיפור אמיתי-

בני
    04/10/2011

אני חי ונושם ומכיר קצת יותר מ-100 איש ואשה, ואני יכול לומר לך בוודאות שחוץ מכמה בודדים שיש להם בעיות אישיות כאלו ואחרות כמו יחסים לא טובים עם ההורים בילדות...בעיות משמעת בבית ספר... בעיות בהתמודדות של דחיית סיפוקים...וכו' שהובילו אותם לבגוד קודם כל בעצמם ואח"כ בבני הזוג שלהם,
    אז כולם בלי יוצא מהכלל אנשים שמשתדלים בכל כוחם להתגבר בכל יום על הדחף להזיק לעצמם או לאחרים,
    -
    אני לא שופט אותך או את ציצו או את כל מי שמפר הסכם כתוב או בעל פה והתחייב להיות נאמן לצד השני, כי תמיד יש שוליים ותמיד יהיו אנשים שיש להם טיעונים צודקים למה הם מתנהגים כפי שהם מתנהגים,
    אבל אל תבואו ותאמרו שזה לגטימי,
    אל תנסו להכשיר את השרץ,
    זה לא בסדר להפר אמון לא בעבודה ולא בזוגיות,
    זאת התנהגות של פחדנים ושל מסכנים שלא מסוגלים לעמוד ולהתמודד עם בעיות, זאת בריחה למקום נוח שלא דורש עבודה והתחייבות,
    אין לכם כוח להתאמץ בשביל עצמכם, אתם לא מוכנים להתחייב לכלום, מה שמניע אתכם זה רק הפקרות, תאווה, ותשוקה, אתם באמת לא ראויים לאהבה, כי אהבה אמיתית כזו שמלבנים אותה ביחד ומתמודדים בכל פעם למרות הקושי ולמרות הכעסים היא אהבה שצריך לעבוד עליה יום יום, לטפח ולתחזק על בסיס קבוע,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל עוד ולא בגדו בלך אז אתה עדיין

tikva
    05/10/2011

לעולם לא תוכל להבין מה זה .וזה ממש לא תרוצים, זה לשמור על הכבוד האבוד שלך שנעלם לך פתאום כרעם ביום בהיר. ולהתרומם מהתחתית למעלה בחזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני כמה שאתה טועה.

tikva
    06/10/2011

אני מרגישה שאין לך נסיון בקשר ליחסים ב ןבעל ואישה, באמת אם אתה קורא לזה פחדנים,הפקרות, וכול מיני שמות למינהם אז אתה באמת לא מבין, על מה יש לי לדבר איתו,על מה למה בגדת באימון שלנו או אך לשפר או מה לא בסדר? הכל טוב פשוט רצה לזיין בחוץ ולהתרגש חזק זה הכל. הפחד עשה לו טוב.אז מה שאתה בעצם אומר?למרות שבעלי בגד בי... אני אמורה לשבת ולדבר ואף לסלוח על דבר כזה הרגשתי שאני עומדת למות כל יום התפרציות של בכי וכעסים רעידת אדמה לאישה שאהבה את הבעל שלך זה לא כזה פשוט,חשבתי שאני לבד בעולם עד שאספתי את השברים שלי לקח לי זמן ואז באה הנקמה. לך תדע כמה זמן הוא בגד בי אולי זה היה כל הזמן... אתה יודע שכל פעם שהיה בא אלי רק לדבר הייתי עומדת להקיא הייתי חולה על הבעל שלי חולה מעריצה כמעט 27 שנה הייתי נרדמת רק עם הסיפורים שהיה מספר לי על מה אתה מדבר בכלל היינו חיים יפה תקופה קשה עברה עלי קשה מאוד לסלוח על דבר כזה חמוד עברו כמה שנים ,כשהוא אומר לי אני אוהב אותך זה אפילו לא נכנס לי ללב הוא מספר לי דברים הראש שלי במה שעשה , אי אפשר לסלוח לו ,זה נקרא לחיות בשקר ולסלוח,כי זה לא היה מגיע לאישה כמוני אישה שעושה אור ונחת בבית לא אישה של מריבות וזה מה שמכעיס כאן. אנשים בוגדים כי הם לא מסופקים או כי האישה נהפכה לגבר בבית וכו...או חיים שבלונים אצלי הכל פתוח מפרגנת מעריצה ונותנת לו להרגיש הכי גבר שיש. מטופחת ויפה ועדינה אז למה עוד אתם רוצים לסלוח לכם על בגידות...? לא אצלי , עין תחת עין נקודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• tikva-

בני
    06/10/2011

היי תקווה

ראשית
    תאמיני לי שיש לי ניסיון רב אפי' רב מאוד בכל מה שקשור לנושא הבגידות ומכל הכיוונים.
    -
    מצד אחד אני שמח שהצלחת להחזיר את הכבוד שלך ואת מרגישה טוב, אבל מצד שני קשה לי לקבל את העובדה שבחרת בדרך לא דרך, יכול מאוד להיות שחשבת שרק כך תוכלי להתנקם בו אבל ברור לך ששרפת לגמרי את הפתיל ואין כעת שום ניצוץ שיוכל לחדש את היחסים בניכם,
    מה שמביא אותי לשאול מדוע לא התגרשתם וזהו, שזו הדרך להביע אי אמון ולצאת לדרך חדשה,
    -
    בעצם את מחזקת את דעתי שההתנהגות שלך היא קצת כמו של ילדים קטנים, כלומר הוא התחיל קודם ולכן אני מרשה לעצמי להחזיר לו ובאותו מטבע, שוב אני לא שופט אותך כי אין לדעת וכל מקרה לגופו... כי את באמת מציינת מקרה חמור במיוחד...
    רק אומר שכשפותרים בעיות בתוך הבית "בתקשורת פתוחה" אז ניתן לגשר על כל הפערים, אני מעז לומר שאולי זו את שהתחלת כברוגז מתי שהוא במהלך החיים והוא פירש זאת לא נכון ולכן עשה מה שעשה,
    צריך לשבת ולבדוק על ציר הזמן מה השתנה באותו זמן שנתן לו אפשרות לברוח למקום הזה של הבגידה,
    -
    כתבת הרבה על הכאב שלך בעוד אין לנו נתונים על הכאב מהצד שלו, זה חשוב! כדי לבדוק מה קרה אצלכם שהוביל כל אחד בדרכו ובזמנו להתרחק רגשית ולבגוד,
    אולם כפי שציינת כמה פעמים כאן בפורום שטוב לך, אז מי אני שיעצור אותך, אין לאף אחד זכות לקחת לך את הנאות החיים, רק ציינתי שזו דרך לא נכונה כי היא פוגעת גם בך וגם בו ומי יודע בעוד כמה אנשים ונשים של... שנפגעים על הדרך, ובמידה וישנם ילדים ברקע אז גם הם מקבלים מכם מודל מעוות של חיים מעוותים שיזיקו להם בהמשך חייהם,
    ולכן אסור להנציח את זה כסיפור הצלחה, אני בטוח שלא כך ראית את עצמך בתחילת החיים, וגם עכשיו יש לך מן הסתם ייסורי מצפון, אחרת לא היית טורחת לרשום כאן הודעות, אבל גם זה בסדר, כאילו את רוצה לבדוק מי עוד חושב כמוך כדי להצדיק ולהשתיק את המצפון,
    -
    תכלס לא זו הדרך, וצריך להזהיר זוגות לפני שמתחתנים, שאסור לתפוס את הבן זוג כמובן מאיליו, וצריך להשקיע בקשר יום יום כמו להשקות עציץ כי אחרת הוא ייבול,
    התפיסה הנכונה בזוגיות היא >>>
    שכל יום אני יכול ללכת ולצאת לדרך חדשה ובכל זאת אני בוחר מרצון להישאר ולגלות מחדש את אהבתי, כל יום להתחתן מחדש, כל יום להסתכל על זה שנמצא מולי ולהחליט שוב ושוב שאיתו אני רוצה להזדקן עד סוף ימיי, אין הנאה גדולה מזו,
    -
    לו ידעתי שיש לך רצון וסבלנות להחזיר את החיים אחורה כפי שהיו לך בוודאי בשנים הרבות והטובות אז יהיה כדאי להמשיך את השרשור הזה,

גמר חתימה טובה וצום קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

נטלי
    11/10/2011

אני נולדתי עם מוסר אני תמיד חלמתי להזדקן עם הבעל שלי האבא של הילדים שלי שהיה החיים שלי.היתי מקנא לו והוא לי... האמנתי בו שנים אהבתי אותו מאוד עד כדי כך שהייתי יכולה להתעורר מוקדם בבוקר ולהסתכל על הפנים היפות שלו שעות אהבתי אותו מאוד מכל הלב לא חסכתי ממנו דבר הבאתי לו את כל אהבתי ,אם היה אומר לי בחושך זה יום הייתי חושבת ואומרת לו וואלה נכון זורמת הערצתי אותו המון שנים. היינו לזוג הכי אוהב שיש כנראה שזה פוגע בכל אחד בסוף.והאישה צריכה להיות קצת ממזרתית וככה זה עובד, גם הוא אהב אותי מאוד אבל כנראה שהפיתויי גדול מאוד בחוץ. לא נורא אחרי 25 שנה זה עדיין טוב...חחח מכירה כאלה גם אחרי חצי שנה של חתונה שכבר מדברים על שעמום בבית.העיקר שטוב לי ןהיום אני מקבלת צומי ופינוק מכל כיוון זאת השלמה. בני תודה שרק תדע שאני אישה טובה מאוד גדלתי בבית דתי לערכים לכבוד לכל יותר מידיי הבנתי והאמנתי אך בעלי אומר לי גם היום... את האישה של חיי, ולאמר זה לא מספיק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה-

בני
    11/10/2011

אני מאחל לעצמי לחיות 25 שנה עם אותו בן זוג באהבה כזו כמו שהייתה לכם, הלוואי על כולנו, אני מודה שזה מרגש לשמוע שיש דברים כאלו בכלל...
    ואם יורשה לי להעיר: ייתכן והביטול אליו היה קצת מוגזם, זוגיות כשמה כן היא, זוגיות הדדית, אין אני ואין אתה, אלא אנחנו...
    וזה כלל חשוב ביותר שלו הייתם שומרים עליו מכל משמר סביר להניח שהיה משתבח עם השנים ולא הייתם מגיעים לבגידות, אבל את הנעשה אין להשיב, ואת טוענת שטוב לך ואפי' מצליחה לחיות עם זה בשלום, הבעיה היא שאם כל אחד עושה מה שטוב לו אז חסל על העולם וגרושתו...
    מעניין אותי לדעת מה את רוצה יותר כאילו אם היית מקבלת הזדמנות להביע משאלה אחת והיא > או להחזיר את האהבה שלכם כפי שהייתה עם בעלך כל השנים, או למצוא מאהב שימלא את כל הצרכים שלך כאישה?
    במה את בוחרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

נטלי
    25/02/2012

מה הייתי מאחלת לעצמי הרי אתה יודע בני טוב מאוד כי אני מבית טוב אני הייתי מאחלת לעצמי ולילדיי ולבעלי להיות ההכי מאושרים בעולם ולהזדקן איתו אבל כשהגבר לוטש עיניים באישה אחרת הוא פשוט דוחה האישה לוקחת את זה אחרת זה פצע שלא יגליד לעולם , אין אפילו טיפה של הערצה או משיכה, לפעמיים יש לי מין רחמנות כשאני מתעוררת לפניו ומסתכלת על פניו ומחפשת את התמימות שעליה חלמתי אני רואה את ילדיי מול פני והלב שלי נצבת ושואלת אלוהים עד מתי הכאב הזה לא יפסק למה אני לא יכולה לקום לחתוך וללכת אולי אני אוהבת אותו למרות הכל ? ... אין לי מושג אני חונכתי שילדיים שגדלים ללא אבא ואמא ביחד זה מתכון לדירדור ולא אעשה להם את זה כי הם אהבת חיי הכי אמיתיים שיש בעולם , ומבעלי לפעמיים אני פשוט נגעלת לא האמנתי שיש דברים כאלה,שגם כשהאישה טובה מאוד היא נבגדת זה מגעיל, היום אני מאמינה שהכל יכול להיות אני מחוזקת קצת יותר מקבלת את האהבה שחסרה לי .וחיה עם זה בשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקווה-תותחית

דני
    26/02/2012

שלום לך,
    אולי אם כמה גברים יראו את מה שאת כותבתהם יבינו מה הם עלולים להפסיד..
    את תותחית ואני מצדיע לך,אין לי ספק שאת אישה מדהימה וחזקה,בעלך מקבל ויקבל את המגיע לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקוה

mosha
    06/10/2011

אם יש גבר שמבין אותך זה אני ..0.נכון זה לא מוסרי .אבל אני אוהכב את עצמי מכל אדם אחר..ונותן לי את מנעמי החיים בדרכי שלי....אם טוב לך סבבה רק בדעסקרטיות....את מענינת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתקווה- תגובה

סיגלית גלאי
    07/10/2011

תקווה,
    יש פתגם שאומר "אם ליבך מר, לא יעזור לך לשים סוכר בפה"
    אני לא מאמינה שמאהב, בגידה, שמירת סוד, נקמה,הפרת אמון הם הפתרון לכאב הלב.
    כדי "להבריא" באמת צריך הרבה יותר, אך יותר מכל צריך קודם לרצות לסלוח. הסליחה אמנם לא תשנה את העבר, אך היא מאפשרת את השלווה והשלום בעתיד.

כל-טוב
    סיגלית גלאי - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סלחתי אבל לעולם לא אשכח,

tikva
    07/10/2011

ברור שסלחתי אני אוהבת אותו בתור בן אדם ,אבל שונאת את הדרך שהלך בה ,וגם ההכי חשוב בגלל הילדים האהובים שלי חשוב לי שלעולם לא יראו מריבה בבית ואם כן אז שתיגמר יפה ולדעת אך לריב את לא יודעת כמה הם חשובים לי כי הנפגע העיקרי זה הם זה ידוע לי, אני אחייה איתו בשקר ,רק בשביל שלילדים שלי יהיה טוב לא אהרוס להם את החיים . כמה שאני נשמעת חזקה אני מאוד עדינה ושברירית, בכדי לאסוף את עצמי הייתי צריכה להעזר באנשים וב"ה עזרו לי להחלץ פחות או יותר, עדיין קשה לי במיוחד כשהוא מנסה להראות לי את אהבתו יש בי דחיה שלא יוצאת ממני קשה לי להתקרב ,ברור שהלב בפנים כאוב את צודקת קשה לחיות ככה, אבל בשביל הילדים שלי אני מוכנה לסבול כל החיים זה שאנחנו חיים באותו בית עם יחסים כאלה נורמלים ,שאני רגועה ושלווה רק לילדים שלי . לא רוצה שיצאו מתוסכלים מגרושים. מכירה את זה מקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקוה

mosha
    09/10/2011

הייי יש תיקוה אולי עוד מס שנים תבינו שהיה פיספוס.....ויסתדר בניכם הכל שימרי על עצמך מכל משמר ותהיי חזקה...אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציצו

נטלי
    11/10/2011

לא ברחתי כמו שכתבת באחד המתגובות שלך תודה רבה על ההבנה והתמיכה לפחות יש גבר שני אחרי האהוב שלי שמבין ולא כמו הרוב מה את בוגדת מה פתאום למה את עושה את זה אסור לך את צריכה לסבול ...רק אם גבר בוגד זה לא נורא את תמותי עם הכאב שלך אף אחד לא טופח ולא תפח לי על הגב לא לעידוד ולא לתמיכה לכלום אני בודדה בכל המלחמה הזאת ...אין מצב. אני לא פריחית יש לי אהוב קבוע שמספק לי את כל שחפצה נפשי בעולם אם הייתי רוצה את הירח נראה לי שאם היה יכול הייה נותן לי והכל עם שכל והמון אהבה והבנה בננו.מבלי לפגוע באף אחד, הוא מצידו אין לו בעיה להנשא לי אני כרגע רוצה לחיות איתו ככה כי יש לי ילדים ואני חולה עליהם. והוא מקבל זאת באהבה ובהבנה . בכול אופן תודה על הכל. החיים יפים למי שיודע לקום ממשברים מרעידת אדמה ולחיות אותם נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקוה

mosha
    11/10/2011

לא נותר לי אלה לחזק אותך ...כמובן בזהירות ...מהיכן את בארץ? מסוקרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגלית ולכולם.

נטלי
    08/03/2012

הכל ברור לי שהזמן מרפא הכל, אין לי כבר את אותו הכאב שהיה לי והבכי בלילות את הבדיקות בפון שלו בבגדים זה ברור הכל ירד עם הזמן כי יש לי חיזוק מהצד מזה שאוהב אותי ומפנק אותי אנחנו מטיילים עושים חיים נותן לי מתנות הכל מה שחסר לי הוא משלים לי האהוב כמובן,עם בעלי זה עייף יותר החיים סתנדרטים לחלוטין, אני עדיין מסתכלת עליו לפעמים מרחמנות כי אני רואה את הבנים שלי מולי כי הם כל כך דומים שזה פשוט משגע אותי ,ולפעמים בדחיה עד גועל בקיצור ישנו תיסכול זה המוח וכמובן צורת החשיבה כי אני בחורהעם המון רגש, זה לא נגמר לי הצלקת עושה את שלה ,אין תרופה פלא לזה,אבל אני נהנת היום וזה מסיח את דעתי היום אני עם האהוב שלי כבר תקופה דיי טובה וטוב לו ולי ביחד כפליים כי מין הסתם הוא תפס בחורה מדהימה וטובה אך אומרים מבית טוב ויפה :) ומי שהפסיד זה הבעל שחשב שיש לו אישה של בית יפה וטיפשה. אנחנו היום חזקות יותר מתמיד למדנו את תורת הגברים אין מה לעשות. וסגלית עדיף מה שיש לי היום מאשר חיים משעממים ודכאוניים ! חג שמח לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקוה

mosha
    26/02/2012

לאן נעלמת? ספרי מה היתחדש ? ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה