מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לבגידות חוזרות-תשובה ליפית-בניבני20/12/2011
אם נחכה לטעות אז היא תגיע שנאמר "את אשר יגורת בא לך"!
אם תמשיכי לחטט בסוף תמצאי, ואז האחריות על פירוק הבית תהייה בשבילך יותר קשה,
את לא טיפשה ולא פראיירית, את יודעת כבר בוודאות שבעלך מתקשה שלא להתפתות,
מצד שני אין זה מתפקידך לשמור עליו כל הזמן, אז מה עושים?
שומרים על הזוגיות, יוצאים למבצע ענק הנושא פרסים, שמירת הזוגיות "שלנו" כי יש לנו מה להרוויח ממנה ועוד יותר להפסיד ממנה!
תדברו ותשתפו אחד את השני מה חסר לכם בזוגיות?
תדברו על צרכים לא מסופקים?
אולי מישהו יכול לבוא לקראת השני בתמורה לצורך אחר שהוא אינו מסופק בעצמו, תשדרגו את הקשר שלכם ותכניסו לתוכו חומרים חדשים כמו הבנה רגשית, הכלה, וקבלת האחר כפי שהוא מבלי לנסות לפקח עליו או לשנות אותו,
לידיעתך - הגברים הבודדים שמצליחים לא להתפתות הם גברים שיש להם תקשורת פתוחה וכנה עם בת הזוג שלהן, הם לא מתביישים לבוא ולומר את כל מה שעובר עליהם כולל חיזורים וגירויים חיצונים מנשים אחרות, מלבנים את הכול בבית,
רק כך ניתן להתמודד עם רוחות רעות שבאות עלינו מכל כיוון, שיתוף הדדי בכל מאורע קטן כגדול על בסיס יום יומי, והקשבה הדדית בכמויות כפולות,
"להקשיב ולהבין" זה מה שבן אנוש צריך בעולם הזה, זהו, כל השאר זה בונוס,
עוד טיפ > כשאת מבינה מישהו זה לא אומר שאת מסכימה איתו, אבל לפחות את מבינה מה עובר עליו,
גם אם יגידו לך שכולם בוגדים את לא תסכימי לעולם שבעלך יבגוד בך, אבל מותר לך להבין (לא להסכים!)שיש אנשים שבוגדים, כשתביני באמת אז תוכלי גם להקשיב לקולות, לסיבות, או אז יהיה לך יותר קל לחפש פתרונות, מהמקום הזה תוכלי לחשוב ולהחליט איך את רוצה לחיות את שארית חייך, השיקולים שלך יהיו עניינים ללא אגו ומחשבות על נקמה, זה ירגיש לך כאילו את בוחרת עבור חברתך ומייעצת לה כצופה מהצד,
לסיכום:
אף אחד לא מצפה ממך לשבת בחיבוק ידיים ולתת לו לעשות מה שהוא רוצה, לא בשביל זה התחתנתם, יש פתגם רוסי שאומר > להביט עם עין אחת קדימה ועין אחת אחורה, אבל זהו לא יותר,
אל תתני לו לשבש את החיים האישיים שלך, את חייבת למלאות את סדר יומך בדברים שעושים לך טוב מבלי להיות תלויה במעשים או במצב הרוח שלו, בכל פעם שעולות לך מחשבות על מה שהיה או מה קורה איתו, תחשבי במונחים מעשיים, האם זה משרת את האינטרס של שמירת הזוגיות או מחריב אותה?
עם הזמן וככל שיהיו לכם יותר חוויות טובות הפצעים יגלידו ותרגישי שאת יכולה לסמוך עליו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדהים
יפית21/12/2011הולכת על זה?
עין אחת אחורה ועין אחת קדימה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקרה שלך בדיוק כמו אצלי!! זה מדהים
אסתר22/12/2011באם תרצי שילחי לי את כתובת המייל שלך ונדבר.
יש לי כבר תובנות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
mosha20/12/2011עדכני מה ניסגר לבסופ מקוה רק לטוב מהיכן בארץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דני!!!
יפית20/12/2011היי לך.קודם כל תודה רבה רבה על תשובתך המפורטת והמעמיקה.אתה כל כך צודק בדבריך.השארת לי הרבה הרבה חומר למחשבה.אני באמת נמצאת בכל ההתלבטויות האלה ובכל הנקודות שנגעת.כרגע אני לא נותנת לשום דבר להרוס לנו כי אנחנו בעצם עולים על דרך המלך אבל זה לא אומר שאני יושבת בשקט.אני בודקת ומחטטת ואם אני אמצא שקורה משהו עכשיו,בנקודה הכי יפה שהגענו אליה אז פה תהיה הבעיה.כרגע מה שיש לי זה מלפני כמה חודשים אני מחכה להכות בברזל שהוא חם.אבל אני מקווה בשבילו או יותר נכון בשבילי שהוא לא יעשה טעות אחת גורלית.
אני יודעת שקשה לעמוד בפיתויים בחוץ.הריי יש לי מספיק חברות וכולם מסכימות עם זה שנשים נמשכות לגברים נשואים והם יעשו הכל כדי לקחת אותם לאיזה לילה אחד כדי לסמן וי...לא קל.אבל עובדה שיש גברים אולי בודדים שמצליחים לא להתפתות...
כרגע אני חושבת על כל האופציות ויותר בוגרת ונבונה מהפעם האחרונה שקרתה לפני כמה שנים.אז ראיתי רק שחור ומבחינתי הכל היה סוף העולם.היום אין את הדמעות שהיו אז יש מחשבות הלאה והגיון.אני יושבת בשקט אבל זה לא אומר שהראש נח...?!
ממשיכה במציאות שלי ומחכה או בעצם לא מחכה לסימן שאני צריכה לעשות צעד...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ליפית-
בני21/12/2011אם נחכה לטעות אז היא תגיע שנאמר "את אשר יגורת בא לך"!
אם תמשיכי לחטט בסוף תמצאי, ואז האחריות על פירוק הבית תהייה בשבילך יותר קשה,
את לא טיפשה ולא פראיירית, את יודעת כבר בוודאות שבעלך מתקשה שלא להתפתות,
מצד שני אין זה מתפקידך לשמור עליו כל הזמן, אז מה עושים?
שומרים על הזוגיות, יוצאים למבצע ענק הנושא פרסים, שמירת הזוגיות "שלנו" כי יש לנו מה להרוויח ממנה ועוד יותר להפסיד ממנה!
תדברו ותשתפו אחד את השני מה חסר לכם בזוגיות?
תדברו על צרכים לא מסופקים?
אולי מישהו יכול לבוא לקראת השני בתמורה לצורך אחר שהוא אינו מסופק בעצמו, תשדרגו את הקשר שלכם ותכניסו לתוכו חומרים חדשים כמו הבנה רגשית, הכלה, וקבלת האחר כפי שהוא מבלי לנסות לפקח עליו או לשנות אותו,
לידיעתך - הגברים הבודדים שמצליחים לא להתפתות הם גברים שיש להם תקשורת פתוחה וכנה עם בת הזוג שלהן, הם לא מתביישים לבוא ולומר את כל מה שעובר עליהם כולל חיזורים וגירויים חיצונים מנשים אחרות, מלבנים את הכול בבית,
רק כך ניתן להתמודד עם רוחות רעות שבאות עלינו מכל כיוון, שיתוף הדדי בכל מאורע קטן כגדול על בסיס יום יומי, והקשבה הדדית בכמויות כפולות,
"להקשיב ולהבין" זה מה שבן אנוש צריך בעולם הזה, זהו, כל השאר זה בונוס,
עוד טיפ > כשאת מבינה מישהו זה לא אומר שאת מסכימה איתו, אבל לפחות את מבינה מה עובר עליו,
גם אם יגידו לך שכולם בוגדים את לא תסכימי לעולם שבעלך יבגוד בך, אבל מותר לך להבין (לא להסכים!)שיש אנשים שבוגדים, כשתביני באמת אז תוכלי גם להקשיב לקולות, לסיבות, או אז יהיה לך יותר קל לחפש פתרונות, מהמקום הזה תוכלי לחשוב ולהחליט איך את רוצה לחיות את שארית חייך, השיקולים שלך יהיו עניינים ללא אגו ומחשבות על נקמה, זה ירגיש לך כאילו את בוחרת עבור חברתך ומייעצת לה כצופה מהצד,
לסיכום:
אף אחד לא מצפה ממך לשבת בחיבוק ידיים ולתת לו לעשות מה שהוא רוצה, לא בשביל זה התחתנתם, יש פתגם רוסי שאומר > להביט עם עין אחת קדימה ועין אחת אחורה, אבל זהו לא יותר,
אל תתני לו לשבש את החיים האישיים שלך, את חייבת למלאות את סדר יומך בדברים שעושים לך טוב מבלי להיות תלויה במעשים או במצב הרוח שלו, בכל פעם שעולות לך מחשבות על מה שהיה או מה קורה איתו, תחשבי במונחים מעשיים, האם זה משרת את האינטרס של שמירת הזוגיות או מחריב אותה?
עם הזמן וככל שיהיו לכם יותר חוויות טובות הפצעים יגלידו ותרגישי שאת יכולה לסמוך עליו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יפית21/12/2011השארת לי הרבה הרבה דברים לחשוב עליהם.
אני עכשיו יושבת עם עצמי ובודקת בעיקר מה קורה איתי ומה אני רוצה מעצמי...
אני רוצה להודות על כל היחס והתשומת לב.אני באמת מעריכה את זה.
אני מקווה לשמור על שלווה כמו שהייתה לי עד עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
דני25/12/2011היי יפית,לא מה הילדים אשמים,אלא מה את אשמה? אם כל מה שבעלך מחפש אלו ריגושים אז תנסי לתת לו אותם בבית! לי נראה שזה יעזור.תנסי לברר איתו מה עושה לו את זה כל כך בחוץ תוך כדי כך שאת מבהירה לו שאת יודעת הכל! אבל נותנת לזה צ'אנס אחרון.תיזרמי איתו ,תהיי את זו שמנווטת את הדברים.תכניסי מתח ,מיניות,יוזמה ותעוזה לחדר המיטות שלכם.אל תשאירי בו כוח לנסות אפילו במקומות אחרים.יש מצב שזה יעשה את שלו ויצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לבגידות חוזרות...יפית15/12/2011
אני לא יודעת מהיכן להתחיל...לפני מספר שנים גיליתי שבעלי בוגד בי הן סטוצים והן רומן ארוך.לאחר שפוצצתי את הכל בפניו ואיימתי בפרידה (יש לנו ארבעה ילדים,נשואים 15שנה) הוא התחנן שאסלח לו,פתח את הכל בפניי.לא היו סודות יותר.השקענו הרבה ביחסים ביננו במטרה לשקם הוא אמר מה הפריע לו ולמה חיפש ב"חוץ".אני "עבדתי" על עצמי בניסיון להגיש את האישה החדשה.כביכול נראה שעלינו על דרך המלך,כך לפחות חשבתי.במהלך השנים האלה נשברתי לא מעט פעמים עדיין היו לי את הפחדים והחששות האינסופיים.הוא הבטיח,הוא השתנה,הוא התאמץ וחזרנו להיות אוהבים שכולם מקנאים בהם.
השבוע במקרה,בדיוק כמו לפני כמה שנים גיליתי שכאשר הייתי בנסיעת עבודה הוא היה בקשר עם כמה בחורות במקביל וטרח לעדכן אותן שהוא לבד..משמע?מי טורח לעדכן שהוא לבד ומזמין לכוס יין או לארוחת ערב?
בנוסף אני יודעת שהוא בקשר עם אחת החברות שלנו,אני לא יודעת אם מתנהל שם קשר מיני אבל יש קשר שמוסתר ממני אז זה כבר חשוד בעיניי.
אני אבודה.חוזרת אחורה בזמן.לא יודעת מה לעשות.לחכות כמו בפעם שעברה ולעשות עבודה בשקט עד שאהיה בטוחה?ואז מה?שוב להטיח את האמת בפניו?או שבכלל אין שום סיכוי שמתישהו הוא ישתנה?ותמיד זה יישאר ככה?ואני חשבתי שהגעתי למנוחה והנחלה.משום מה קיבלתי שום פליק לפנים שממש לא מגיע לי.כואבת ומנסה לראות את האור,מה שמאוד קשה לי עכשיו.זקוקה לעצות בבקשה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
י16/12/2011עם 4 ילדים ומצא זמן לבגוד????!!!??כדאי שתעסיקי אותו יותר במשימות עם ילדים,אז יהיה לו פחות זמן לבגידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי איתך
ע16/12/2011יקרה שלי אני נראה לי באותה שקית איתך אני שנה אחרי הגילוי הוא מבטיח שהוא חזר להיות כמו פעם ואפילו אוהב אותי יותר אבל אני עוסקת כל הזמן בעבר חושדת ואפילו מקווה לתפוס כדי להתנתק סופית אני נגעלת . היא מכוערת עד קיא.ולדעת שאמר לה אהבת חיי למרות שהוא אומר שזה רק בכתב אני שמעתי הקלטה שלה גונחת וצועקת מיים קרים ואני חושבת עד לאן אפשר להגיע בהשפלת עצמך איכס.והיום הטיפשה לא איתו את זה אני לא מבינה רצתה בשביל הכסף ?רצתה רק שאריות? לאן נעלם אהבת חייה ? סיפרה לו סיפורים שהתגרשה כי בעלה לא יכל לזיין אותה לא עמד לו איך הגיעה לעולם ילדה מסכנה עם אמא כזאת היא לא שלו מסכן ולא יודע?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי כואב ומאכזב...
יפית16/12/2011מה שהכי הכי כואב לי שעכשיו אנחנו כביכול בסדר.המערכת יחסים שלנו מצויינת.אנחנו פורחים.שיננו דברים,עבדנו על עצמינו.כל הזמן הוא אומר כמה שהוא אוהב.נוגע.משקיע.מתחנף אז למה כל זה?אם אני פתאום מגלה שיש איזה מישהי שהוא מפלרטט איתה???
עכשיו אני חייבת לעצמי לדעת אם באמת יש שם יחסים מיניים אבל האמת שגם אם לא אז למה הוא בכלל צריך קשר איתה שהוא טוען שאני הכל בשבילו?מקנא לי וסוגד לי בטירוף.
אני ממש לא מבינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות???
יפית16/12/2011עליי להוסיף שהוא אבא מדהים,חבר נהדר ויש לנו קשר מצויין.אני לא בטוחה במאת האחוזים שבפועל היה באמת סקס עם אותן נשים שראיתי שיש פה ושם התכתבויות,אבל כמובן שעכשיו אני מנסה לבדוק את הכל לעומק (משימה לא קלה) ולהיות עירנית כמו בדיוק לפני שלוש שנים שממש עשיתי עבודות בלשות עצמאית.
אני באמת אבודה.מאכזבת אותי הידיעה שהוא בעצם בקשר עם נשים בלא ידיעתי וזה יותר כואב מלדעת שיש אקט מיני.
האמת שחשבתי להפתיע אותו ולהביא אותו למכונת אמת.אולי שם אוכל לדעת חד וחלק ופעם אחת ולתמיד.ואם אכן כן,אז מה?אז אני סוגרת את הכל והולכת.יש בי מצד אחד גועל אדיר וריחוק ומצד שני באמת בחשיבה הגיונית אני מנסה להבינו.אבל שואלת את עצמי לעזאזל למה???
אין לי מושג מה לעשות.עלה לי גם משהו מטורף לראש.לשבת עם החברה המשותפת שלנו ולתחקר אותה.אפילו לאיים עליה שיש לי מידע(היא נשואה) אולם אני יכולה לאיים בפירוק המשפחה שלה או משהו כזה כדי שתפחד ותפתח את הפה ותספר לי...?
שוב חזרו לי הימים השחורים,הכואבים!
עזרה,בבקשה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לבגידות חוזרות... - תגובה
דליה שוורץ17/12/2011יפית היקרה.
את באמת נמצאת בסיטואציה לא נעימה ובעיקר מבלבלת. מצד אחד הוא חבר טוב בעל טוב מצד שני את מוצאת אותו מחפש ומפלרטט.
יש כמה סיבות להתנהלות כזו: 1. צורך מתמיד בריגוש שאינו קשור בכלל לאהבה אלייך ולרצון לחיות איתך. זה צורך סוג של ריגוש שנישואים לא יכולים לספק.
2. לא מספיק טוב בבית ואין מספיק אושר ועניין
3. התאהבות אמיתית במישהי אחרת.
אני לא יכולה לדעת מה הסיבה שהוא עושה זאת אך נשמע לי שיש כאן עניין בצורך בריגוש מתמיד. אני חושבת שכדאי לך לדבר איתו להגיד שאת מודעת לכך שהוא מסתיר ממך קשרים ולנסות תוך כדי שיחה להבין מה הסיבה שהוא עושה זאת.
בכל מקרה אני ממליצה בחום ייעוץ זוגי כדי לנסות להבין את המניעים שלו וללמוד את הדרך להתמודד עם זה.
בהצלחה,
דליה שוורץ- יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצורך בריגוש תמידי...?
יפית17/12/2011היי דליה
תודה רבה על תשובתך.אני נוטה לחשוב שהכיוון הוא הריגוש.כרגע אין התאהבות במישהי קבועה זה נראה לי יותר כמו כל ההתלהבות מהעסק עצמו,החיזור והפרי האסור ואולי כל ההסתרה ממני גם מוסיפה לחוויה.כרגע,אני לא יכולה להגיד במדויק שאכן יש קשר מיני אבל אני יודעת שיש פה ושם שיחות וכאלה.האם זה גם נחשב לבגידה?...מצידי כן ואפילו גרוע מכך וזה העניין של ההסתרה.
אני באמת לא יודעת מה לעשות,כל הראש מבולבל,הגוף חלש ובעיקר הלב כואב.
מצד אחד בא לי להטיח בפניו בפרצוף מה שאני יודעת אבל אז מה?ברור שיהיו הכחשות וכאלה ומצד שני אני חושבת שאולי ישתלם לי לשבת בשקט ולנסות להגיע לכל חלקי הפאזל ואז להחליט מה אני עשוה עם עצמי.מה שהכי מאכזה אותי זה העובדה שכל כך השקענו במערכת יחסים הזאת בשלוש שנים האחרונות,שהכל כל כך נפלא והנה-בום.
יש בכלל למה להישאר ביחד?ואם אני נשארת ביחד זה אומר שאני משלימה עם זה שככה יראו מעכשיו החיים שלי?עם תוספות מהצד????
אני כל כך נואשת,כואבת,המומה ובעיקר מאוכזבת מהאדם שאני הכי אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
mosha18/12/2011את לא לבד לצערנו..מרבית הזוגות נבגדים /ניבגדות.את ע 4 ילדים ובעל שמעשיר אותך ודואג לכל צרכייך תני לו זה יעבור לו..יש ים של חיזורים וגרויים בחיים קשה שלא לסטות מדרך הישר. תפנקי את עצמך בכל דבר שיעשה לך טוב..וכך יוקל לך במעט....אמן בהצלחה ( אל תפרקי א חיי הנשואים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתת לו לדעת שאני יודעת...?
יפית18/12/2011בעצם מה שאתה אומר זה להשלים עם העובדה שאני יודעת שפה ויש יש עניינים בחוץ???אני באמת אבודה כי בעצם טוב לנו יחד אז השאלה שלא מרפה ממני זה למה הוא בכל זאת סוטה מדרך הישר?אני מבינה שזה הריגוש וכל מה שקשור בזה רק אני לא מבינה למה ההסתרה.אחרי המשבר האחרון הקשה שלי שהיה לפני כמה שנים ששם היה הגילוי המלוכלך ישבתי איתו ואמרתי לו שאין לי בעיה שיילך עם מי שהוא רוצה אבל רק שלא יסתיר ממני.הוא אמר כמובן שאין לו צורך כי אני מספיקה ומספקת אותו...האמנם?
האם באמת מתישהו זה באמת יעבור לו...?עלו מחשבות כאלו משוגעות לראש...בגלל שאני מכירה את הבחורות האלה,חלק קשר שטחי וחלק קשר קצת יותר אז חשבתי לשבת איתם ולשאול..אולי להביא אותי במפתיע לבדיקת פוליגרף?אולי לדבר עם אחת מהן ולבקש ממנה לקבוע איתו ואז להופיע פתאום?אני באמת לא יודעת...אבל גם לא מתאים להיות האשה המטומטמת שיושבת בשקט ובולעת את הצפרדע מה גם שזה ים של בושות ופגיעה בכבוד שלי!
לחשוב שהנשים האלה נהנות ממנו בלי ידיעתי כביכול עד שאיזה מישהי תכנס להריון ואולי תקח אותו ותפרק לי את המשפחה שאני כל כך מתאמצת לשמר???
למה דברים תמיד צריכים להיות ככה?המצחיק הוא שהוא מת מפחד אני אלך עם מישהו...אם רק מישהו אומר לי שלום או לוחץ לי יד והוא לא מכיר אותו הוא מפרפר...אז מה?פשוט לשמור את העובדה שאני יודעת שהוא לא בדיוק יושב בשקט או לתת להבין איכשהו שאשתו לא כזאת טפשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית...
mosha18/12/2011זה לא את זה הוא...זה מוסיפ אנדרנלין לחיים להיתפרפר להיות נערץ ע"י אישה כזו או אחרת...ז..הם הגברים אתן לך דוגמא אישית .אישתי נראת טוב מאוד מת עלה ותמיד מועד עם מישהיא שפחות ממנה בהכל....אין הסבר לזה .נכון זה לא הוגן/מוסרי /לא חכם/ אז למה 75 אחוז בוגדים? אין תשובה ..לכן אמרתי בעדינות תהני את מכל דבר שעושה לך טוב ......אני מובן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי מובן בעולם!
יפית18/12/2011היי יחודיי.אתה יותר מובן ממובן.ברור לך שאני מבינה מדוע הוא עושה זאת.ואת האמת אני לא רוצה להשימע שחצנית אבל מלא גברים מתחילים איתי וגם חברים של בעלי,כך שאם רק הייתי קצת נענית הייתי יכולה לחגוג.אבל איני כזאת והרגש חזק מאוד אצלי.
אני רק רוצה להבין מה שאתה בעצם אומר לי זה לקבל את זה???
לשבת ולשתוק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
mosha19/12/2011אני מכיר את זה תבדקי אותו מדי פעם עם שאלות לכאורה תמימות וידע שהוא במעקב ...לפחות יצמצם מיפגשים ויבין שאין כמו בביית...ואת יקירתי יכולה להנות מכל דבר שעושה לך טוב ..יכולה לפנק א עצמך בקניות /ישיבה בקפה טוב / לעשות ספורט לשבת עם חברה לפטפט....ואים יצא לך להנות בדרך דיסקרטית ובטוחה ....השמיים אינם הגבול..אני מקוה שרק את קוראת את שכתבתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ייחודי
יפית19/12/2011היי לך.אני עדין מנסה להבין.לרמוז לו שאני יודעת ולהמשיך הלאה????
ומה יהיה הלאה?כל כמה שנים אני יחטוף בוםםםם?
למה?
הרי זה ברור שהוא חושב שהוא חכם שהוא מצליח להסתיר ממני אבל הוא ממש לא.
אני לא רוצה לתת לו להבין שאני יודעת כי אני רוצה לחכות עד שיהיו לי את כל חלקי הפאזל.
ואת האמת הפעם יצר הנקמה ממש חם אצלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
דני18/12/2011היי יפית,באמת אנסה לתת לך קצת כיוון מגבר שבעברו היה פלרטטן לא קטן ולפתוח בפנייך את עולמו של בעלך. מי שטעם את הטעם האסור,מי שיודע וחווה את רגעי המתח,מי שהיה חלק ממערכת של הסתרה,שקרים,אדרנלין זורם ,קשה יהיה לו עד כמעט והדגש על כמעט להשתחרר ולהפסיק את המערבולת שבה הוא נימצא.לדעתי וזאת מניסיון שני דברים יחד יוכלו להביא את בעלך להפסיק עם הטעויות שהוא עושה. השבד הראשון הידיעה שעלית עליו ואת לא מוכנה לעבור לסדר היום!,אם הוא ירגיש שיש מצב שאת יודעת ומשלימה עם המצב זה יהיה אסון מבחינתך,כל יום תגלי דבר חדש וכל יום תימצאי רמז חדש להימצאותו של אחרת בחייו,הוא יאבד את החדות בלהסתיר את הדברים.דבר שני שהוא פועל יוצא מהדבר הראשון זה שבעלך יבין מה הוא הולך להפסיד,רק הידיעה שהוא הולך לאבד אותך ואת ילדיו לטובת מעשים דביליים תגרום לו אולי לתקן את דרכיו.
לגבייך,אני מציע לך שלא לנבור יותר מדי בדברים ולחפש הוכחות לכך שהוא בוגד בך כי בסופו של יום את תימצאי,ומה תעשי אחר כך? תיתגרשי? אם זו כוונתך וזה ממש לא נראה לי אז תמשיכי לחפש ואני מבטיח לך שאם באמת היית רוצה למצוא היית מוצאת כבר מזמן!, ואם תימצאי את חושבת שתוכלי למחול ולסלוח? אין מצב כי אחרת הוא יבין שלמעשה יש לו רשות לבגוד מעתה והילך.
בעלך טיפש ואינו מבין את טעותו,הוא עלול לשלם מחיר יקר על מעשיו,לך אין מה לחשוש,אם את מוכה לחיות בידיעה שבעלך בוגד זה בסדר,אם לא ואת מוכנה לפרק את החבילה,גם טוב.אבל לעניות דעתי אם תבצעי אימות עם בעלך ועם החברה המשותפת שאני בטוח בדיוק כמוך שהיא מזדיינת עם בעלך אל תחששי ,תעמדי מולה ותודיעי לה מפורשות שאת יודעת הכל ואם היא עוד פעם אומרת שלום לבעלך את מתייצבץ אצל בעלה,נראה אותה גיבורה.
שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
יפית18/12/2011היי דני ותודה על תשובתך.רק כדי לעשות לך סדר בדברים אז היה לנו פיצוץ גדול לפני שלוש שנים אחרי שהיו מספיק נתונים בידיי אז חשפתי בפניו את שמות הבחורות,המקומות....ועוד ועוד.הוא כמובן בתחילה הכחיש.אחר כך דמעות וכל זה והסברים למה הלך לחפש בחוץ את מה שחיפש.
התחלנו חיים חדשים.אני כמובן איימתי שאם עוד פעם זה קורה אני מתרגשת ועוזבת אותו.הוא היה נראה מפוחד מאוד.התחלנו ממש דרך חדשה ויפה.הוא מעריץ אותי,סוגד לי.אבל הנה אחרי שלוש שנים אני מקבלת שוב סטירה אבל קטנטנה...ובאמת לא יודעת מה לעשות כי ברור לי שאם אבוא בפניו עם האמת אז אני גם צריכה לעשות צעד.ומהו הצעד?להיפרד?ומה עם הילדים?רק עכשיו פתחנו עסק חדש,התייבנו לבית...
נורא בא להעמיד אותו במצב של בושה ממני.כאילו לתפוס אותו עם התחתונים למטה...תרתי משמע.אז אני באמת לא יודעת מה לעשות.איך אפשר לזרום עם החיים ככה?הריי זה לא מערכת אמיתית במאה אחוז?אוכל אי פעם לחזור ולהאמין בו?מי מבטיח לי שעוד כמה שנים הוא לא יזרוק אותי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
דני19/12/2011היי יפית, האמת מצב מסובך ולא הוספת לי כלום בתגובתך כי גם רשמתי לך את הדברים וברור שאת חוששת מהאמת שעלולה להתברר וכאשר היא תיחשף תהיי חייבת להגיב.השאלה מה את רוצה?! זו שאלת המיליון דולר, אם את מוכנה לחיות עם בעל בוגד שישן איתך במיטה בלילה וביום מחפש םורקן במחוזות אחרים אז אין לך על מה להלין ומה לחפש.תעצמי עיניים תהני ממה שאת יכולה להנות ותתעלמי ממה שמכאיב,דרך נוספת יהיו מי שיאמרו לך תימצאי גם את לעצמך גבר שימלא את החוסר שבעלך מותיר בליבך..זו לא המלתצי אבל גם זו דרך התמודדות עם הדברים.לפעמים הכל נראה יותר קל ופשוט כשאת במיטה עם גבר אחר,מצד אחד מחזירה לבעלך על מעשיו ועל הדרך נהנת מאותם דברים שהוא עצמו נהנה ואולי מחסיר ממך.הייתי מוסיף עוד משהו קטן שאולי ייתן לך זווית ראיה נוספת.מצטער מראש על ירידה לפרטים וכניסה לאינטימיות של הזוגיות שלכם.מניסיון אני חושב כי גבר או אישה שבוגדים עושים זאת מתוך צורך/חוסר בסיפוק מיני/רגשי בחדר המיטות שלהם.תיבדקי עם עצמך ותישאלי טוב טוב מה את מחסירה מבעלך במיטה,מה הפנטזיות של בעלך איתן את לא מוכנה לזרום,ואני לא מדבר על אורגיות,חילופי זוגות או צירוף גבר/אישה נוספת למיטתכם.הייתכן כי אולי את לא מספיק מעניקה ביחסי מין? יש מצב שאי אילו דברים ביחסי מין בינכם מרתיעה או מגעילה אותך ובעלך מוצא אותם בחוץ?! לדעתי אם גבר מקבל מרעייתו את הכל מכל במיוטתם אני לא רואה סיבה למה לו ללכת לרעות בשדות זרים,לסכן את חיי הנישואים שלו ולאבד עוד דברים.
מעניינת תשובתך(ואת ממש לא צריכה להכנס לפרטים אלא לכתוב בכלליות האם ייתכן כי כך הם פני הדברים).
בהצלחה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
יפית19/12/2011היי לך.אין לי בעיה עם זה שנכנסת לאינטימיות ואני לא חושבת דווקא שפה הבעיה.אני חושבת שכל העניין הוא הריגוש.משיחות שהיו לי איתו בעבר אז זה באמת הקטע של להרגיש מחוזק ואלי להתפרק בחוץ.אני כרגע באמת עסוקה בשאלת מיליון הדולר.הריי ברור לי שאם אחליט ללכת על זה עד הסוף אז אמצא לצערי ראיות לכך שיש משהו או שהיה בתקופה האחרונה...מצד אחד מאוד רוצה לפוצץ בפניו את הדברים ומצד שני ממש לא וכאן הבעיה.
חשבתי להביא אותו בהפתעה לפוליגרף,או לדבר עם אחת הבחורות שאני יודעת בוודאות שהתחיל איתה ורצה להשכיב אותה לא מזמן והיא לר אצתה בגלל שאנחנו מכירות ולשכנע אותה שתקבע איתו איפשהו ואז לחכות לו שם...לא יודעת.מלא כאלה וכאלה שאני כבר באמת מבולבלת ואם באמת אני מחליטה לפרק אז מאיפה בעצם מתחילים בכלל?
ההגיון אומר לפרק את הכל אבל מצד שני לא חבל על הילדים???מה הם אשמים שאבא שלהם חוגג מידי פעם בחוץ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית-
בני19/12/2011היי
אני מבין מדברייך שהחלטת בזמנו לעבור על המעידה ההיא ולתת לזוגיות שלך צ'אנס ואף הצלחתם לשקם אותה ולצמוח ממנה, אז קודם קבלי "כל הכבוד" הנה הוכחתם לעצמכם שהדבר אפשרי,
מכיוון שכך, צריך לבדוק שוב מה לא עובד בקשר הזוגי שלכם שמוביל אותו שוב לחפש ריגושים בחוץ? מישהו צריך לקחת אחריות על התקופה האחרונה שהובילה למצב הבעייתי שאתם נמצאים היום,
העובדה שאתם נשואים 15 שנה עם 4 ילדים מוכיחה שאתם מסוגלים לנהל בית משותף למרות כל הקשיים, ייתכן באמת שאת זו שעושה את הוויתורים ובעלך זולל אותם לתיאבון, אולי מכוח זה הוא מרגיש שהוא יכול לעשות הכל מבלי לשלם את המחיר,
אנחנו גם לא יכולים לדעת מדוע הוא חזר לסורו הקלישאה הרווחת שאומרת פעם "בוגד" תמיד בוגד!? תקפה בדיוק כמו בכיוון ההפוך פעם "לא בוגד" תמיד לא בוגד?! כלומר זה לא מדע מדויק, ואי אפשר לנחש לעולם מי יבגוד ומי לא,
מצד שני הבחירה עם מי ואיך לחיות תלויה אך ורק בנו, את זו שקובעת את עתידך ואת חופשייה לעשות את מה שנראה לך הכי טוב וכיצד להתמודד בכל סיטואציה,
כמו כן- לעניות דעתי זה בכלל לא תלוי בכמות או באיכות הסקס שאתם משתדלים לעשות בעקבות אותו אירוע, אלא תלוי מאוד בוודאי במידת "התקשורת" שיש בניכם, כי הרי ברור לכולנו שישנם מצבים שבו אחד מבני הזוג לא נמצא פנוי וקשוב לצרכים של השני בגלל אלף ואחת סיבות כמו מחלה ל"ע, נסיעה לחו"ל, קשיים כלכליים, טיפול בילדים וכו', א"כ צריך להיות איזה שהוא הסכמה הדדית של שיתוף ונשיאה בעול הזוגי ועל בן הזוג להיות ולתת שם את כל כולו לעזרה ולתמיכה כדי שהזוגיות שלנו לא תתפרק!
-
תשאלי את עצמך מה גורם לבעלך לצאת מהמחויבות הזאת?
מה את יכולה לעשות שהוא ירגיש שייך ויהיה עסוק כל כולו בזוגיות שלכם?
מה הוא צריך לעשות כדי להרגיש יותר מחובר לבית וקשוב לצרכים שלכם?
מה אתם לא עושים נכון שאתם מגיעים למצב שיש למי מהצדדים זמן פנוי לצאת ולחפש ריגושים מן הצד?
לפני שאת מאבדת את הראש ונגררת אחריו שלא מרצונך כדאי שתלכי להתייעץ אפי' לבדך! ולברר מה את יכולה לקחת מהסיפור הזה או איך לפחות לצאת מזה בשלום.
אני יכול להמליץ לך על 3 דברים:
1. לנסות שוב לתת בו אמון כמו בעבר אבל הפעם בתנאי שאתם הולכים לשינוי מערכתי בתפיסת הזוגיות שלכם, הווי אומר להעריך ולהוקיר כל מאמץ של כל אחד מכם לבוא לקראת השני, לחגוג כל ניצחון שבו אתם מצליחים להתגבר, בעלך > על הדחף להתרגש בחוץ, ואת > על הדחף לדעת מה קורה איתו בכל רגע נתון, (משימה לא קלה אבל הכרחית למבצע הצלה של הזוגיות שלכם).
2 כל אחד לחוד ושניכם ביחד צריכים להכיר בעובדה שיש לבעלך חולשה בנושא הזה ולכן עלייך להיות מודעת שאת חיה עם אדם שיש לו חסרון, כל זה בתנאי שהוא יודה ג"כ בחסרון שלו ויסכים ללכת לטיפול ומכאן ואילך לנסות למצוא אצלו בעיקר את היתרונות ולהדגיש בפניו את הדברים הטובים,
3 לא לנקום בשום דרך, נקמה תעכיר את נשמתך ותוביל אותך למקומות שאת לא רוצה להיות שם,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי לא הפורום הנכון כידניאל15/12/2011
לא באתי לפרוק תסכול, באתי להתייעץ עם הנשים שעברו כבר את הגירושים...אני מתלבטת מה לעשות עם הכסף? האם כדאי להשקיע אותו בחסכונות לילדים או לסגור אותו באיזה פיקדון, אני רוצה משהו בטוח ולא להסתכן
בעלי היה אחראי על התחום הזה, ואני לא יודעת מה כדאי מה עדיף? ועם מי כדאי להתייעץ? אשמח לתשובות או שתפנו אותי לפורום הנכון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי לא הפורום הנכון כי - תגובה
דליה שוורץ17/12/2011אלית שלום,
בפורום הזה תוכלי אולי לקבל תשובות מאנשים שעברו גירושים ויש להם עצות טובות עבורך. אנחנו כצוות יועצים לא נוכל לתת לך תשובה מקצועית בעניין ולכן נשאיר זאת לגולשים כאן.
בכל מקרה מאחלת לך שתמצאי את התשובות ותעשי את הנכון ביותר עבורך.
בהצלחה
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלית
mosha18/12/2011היי ק כול תקנה דירה זה החשוב קורת גג לעתיד טוב יותר אם ישאר כספ רק לא בבורסה לני"ע בהצלחה אישה..צי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלית
מעיין22/12/2011אני אישית חושבת שכדאי להשקיע את הכסף בחסכון לילדים,זה גם מה שאנחנו עשינו, פתחנו פקדון עתיד לילד בבנק שלנו (מזרחי).
כפי שאת רואה המצב בארץ לא מזהיר, וכדאי להשקיע את הכסף ולעזור להם להתחיל את החיים שלהם בצורה קלה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דניאל26/12/2011תודה מעיין, ייחודי ודליה! אין לי יותר מדי כסף לשים בצד כל חודש. כמה זה מצריך ממני? ואיפה מבררים דברים כאלה? אני באמת בורה בכל מה שקשור לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאדראובן14/12/2011
שלום
אני בן 57 עוסק רבות בספורט נראה טוב עומד להתגרש בימים אלה לאחר 25 שנות נישואין.
האם יש סיכוי לזוגיות איטימית מחודשת לאור נטילת תרופות לטיפול בהגדרה שפירה של הערמונית היוצרות הפרעות זיקפה ופוגעות בחשק המיני.
אודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאד - תגובה
דליה שוורץ17/12/2011ראובן שלום.
בגיל 57 כמו בגיל 75 יש בהחלט סיכוי לזוגיות חדשה וטובה. היא בהחלט תיהיה שונה מהזוגיות שיוצרים בגיל 25 אבל היא יכולה להיות אפילו טובה יותר. מה שבטוח שהיא תתנהל אחרת. אין ילדים קטנים, אין דאגות של זוגות צעירים ולכן הזוגיות תתפתח לכוונים שלא היו עד היום אבל הלב מתאהב בכל גיל בלי שום מעצורים.
לגבי העניין הרפואי, תצטרך להתייעץ עם רופא לקבל עזרה בטיפול תרופתי מתאים שקיים היום.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על סף ייאושצילי14/12/2011
אני נשואה 13 שנה + 3 ילדים בגילאי 9-12. אף פעם לא היתה מצידי אהבה גדולה. בעלי טיפוס די עצבני והתגובות שלו מאיימות וגורמות לי להימנע מחיכוכים עימו ולויתורים אינסופיים (למרות שהוא לא מרים עלי ידיים). יחד עם זאת אני יודעת שבעלי אוהב אותי מאוד, הוא עובד קשה ומאפשר לי גם ללמוד אבל תמיד חשתי תחושת פספוס גדולה בגלל אהבה ישנה שהיתה לי. בשנה האחרונה נוצר קשר ביני לבין האקס שחי בחו"ל אמנם רק קשר טלפוני אבל זה מערער אותי והיום אני יודעת שאני נמצאת בזוגיות לא טובה. אני יודעת שיש בי רגשות שחשבתי שמתו מזמן. אני רוצה להתגרש אבל חוששת ומרגישה חוסר אונים מוחלט מצד אחד מרחמת על בעלי אני יודעת שיהיה לו קשה לקבל את זה וגם חוששת מהתגובה שלו ומההשלכות הכלכליות כלפי וכלפי ילדיי מאחר ואין לי עוגן כלכלי אך מצד שני רוצה שלווה ומרגוע לנפשי. מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילי
mosha15/12/2011מה נהיה איתך תחיי עם בעלך בסבלנות וסובלנות מה גם שבנק לא עוזבים...תפנקי את עצמך בכל דרך שתמצאי לנכון.....שהבחור יגיע מחו"ל תהני לך בקרבתו ותמיד חיזרי הבייתה לילדים ולמשפחה החמה ....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל סף ייאוש - תגובה
מיכל פאטל15/12/2011שלום לך צילי,
מתוך דברייך ניתן להרגיש כי את לא מרוצה מחיי הזוגיות שלך כפי שהם באים לידי ביטוי
כיום.ביחסים ביניכם את פאסיבית, אינך מביעה /מביאה דעתך /רגשותייך/עמדתך כפי שהיית רוצה, ובעלך מתאפיין בסיגנון תגובה אגרסיבי.כך יוצא שאת חשה על ציר הזמן מתוסכלת ןממורמרת וחסרת סיפוק. חשוב שתלמדי -באמצעות יועצת/איש מיקצוע- כיצד לבטא עצמך בזוגיות באופן אסרטיבי, תרגישי שאת נישמעת, שמקשיבים לך, מבינים אותך.מה שאני מנסה לומר לך שלפני שאת רוצה לסיים מערכת זוגית זו , תנסו טיפול זוגי , תנסו להתמודד עם הבעיות( שהרי יש לכם 3 ילדים - ולו רק בשביל זה שווה מנכון?)שקיימות, תלמדו לתקשר באופן יותר נעים, להתמודד עם אי ההסכמות.זאת, מתוך הידיעה (המעוגנת בספרות המיקצועית) כי אם ישנן בעיות שאנו תורמים לזוגיות שלנו כמו גם בן זוגנו, ולא למדנו כיצד לתקן עצמנו , הן יופיעו גם במערכת הזוגית הבאה.
במידה ולאחר שתעשו טיפול עדיין לא לא יחול שיפור, יתכן כי פרידה תהיה אופציהץ
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ירדן
דני14/02/2012היי ירדן,
לצערי גם וגם,גם ניסיון חיים וגם ניתוח מצבים בריא.
אל תיכעסי על עצמך ואל תנסי לחפש או לימצוא אשמים.זה לא הפיתרון כמו שלעזוב את מקום העבודה לא פתרון.ואם במקום עבודה החדש יקרה לך מה שקרה כאן אז תעזבי גם אותו? בקצב הזה תיצטרכי להחליף הרבה מקומות עבודה(בצחוק,הומור שחור), אם החלטת שהרומן עשה את שלו ואין לך משיכה יותר אליו אז תמשיכי הלאה,לכן הנשים ממש אין בעיה להמשיך כאילו לא היה..לשאלותייך הרבות יש רק תשובה אחת "מים גנובים ימתקו"! הרגש,המשיכה,הסיכון,השקרים,הפנטזיות הממומשות,ומה לא שקיימים ברומן הם הדברים שגורמים לנו לחזור שוב ושוב לאותה הנקודה.יש מצב שתיכנסי למצב רגיעה לתקופת מה וחוזר חלילה או שתנהלי רומן של שנים עד ש.., עצה אחת לי אלייף,אנא ממך הישמרי מכל משמר שלא להיתפס,אין צורך שהדבר ישפיע בבית,תישתדלי לא להיסחף רגשית דבר שלכן הנשים קצת קשה ומסובך.ברגע שיש משיכה עם רגש זה אוטומטית נכנס אלייך למיטה עם בעלך ומכאן הדרך לפירוק החבילה קצרה.
מצטער שאני נותן לך עצות איך להתמודד עם המצב במקום לומר לך תיתרחקי כמו מאש מהרומן! אני מציאותי ויודע שהדבר כמעט בלתי ישים לכן אין אני מציע לך לעזוב.
תצליחי ותהני החיים יפים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני, למה אתה אומר שלא ישים
תמר15/02/2012לצאת מהמצב של הרומן?
אני מנסה כעט לשקם את המצב בבית, וכמו שאמרת המאהב נכנס לי ללב וכמובן למיטה וליחסים ביני לבין בעלי.
ואני עדיין נמשכת אליו, ועדיין חושבת לעצמי למה איתו הסקס היה כזה ועם בעלי הוא אחר. הייתי רוצה שגם בבית יהיה סקס סוער...אולי אני לא מציאותית??
האמת שלחוות רומן אסור זה לחוות רגשות עצומים שלא חווים אותם בשגרת היום יום. אבל זה כ"כ הזיק לי, שבר אותי, והרס את המשפחה היפה שבניתי...
אז מה עכשיו? אין רומן,לא בקשר איתו גם לא שלום שלום (ולחשוב שהיינו שוכבים פעמיים/שלוש בשבוע) ואני רוצה לחזור למוטב עם בעלי.
רק שאני מרגישה מקולקלת....ורע לי עם עצמי, שזה הכי גרוע.
לא רוצה יותר לאהוב שני גברים במקבלים ולתת לשניים להיות לי בתוך החיים, כי אח"כ צריך לבחור ותמיד יש נפגעים.
אוף...............לא קל!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קל
דני16/02/2012היי,
כתבת משהו שאני בעדו, "סקס סוער בבית עם בעלי".. אם את מסוגלת להרים את הכפפה ולשתף את בעלך בפנטזיות שלך ולהצליח להביא אותו למצב שתוכלו להביא את היחסים שלכם למתח מיני זה יהיה הדבר הכי טוב בשבילך,אין כמו לממש פנטזיות עם בן זוגך תוך כדי שיתוף הדדי.פיתרון מעולה שייתכן וימזער את הצורך שלך בריגושים בחוץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן-
בני09/02/2012היי
אני שמח בשבילך שמצאת מקום לשפוך ולבכות זה בוודאי חלק מהתהליך שאת עוברת את הגלגל אי אפשר להחזיר אחורה אבל ניתן לשקם את העגלה כולה כדי שהיא תוכל לצאת לדרך חדשה ויציבה יותר ממה שהייתה קודם!
תשאירי מייל ונוכל להמשיך משם בשמחה רבה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בני - איך אשאיר מייל?
תמר15/02/2012זה לא חושפני מידי? המייל שלי מכיל את ראשי התיבות של שמי האמיתי....מן הסתם לא רוצה להחשף. או שאפתח מייל חדש, גם אופציה??
מה עושים? אשמח מאוד להמשיך לשוחח בעניין הזה.
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. יש לך אומץ...
ירדן15/02/2012אכתוב לך מייל.
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חציה כבר המון זמןחצויה מזמן13/12/2011
נמצאת בפרשת דרכים מאוד משמעותית בחיי.
אני עם בעלי כבר 12 שנים מאז שאנחנו בני 22. מעולם לא הייתה לי אהבה גדולה אליו, היה לי נוח ונעים. תמיד הרגשתי שהוא לא ממש מתאים לי אבל הייתי צעירה מאוד והמשכתי..התחתנו והבאנו שני ילדים בהפרשים של שנה.
הסקס מעולם לא היה טוב..אבל מה ילדה כמוני הבינה בשנות ה 20 לחייה? שככה זה בסדר וככה זה אצל כולם..
לפני שנה ניפגשתי במקרה עם אהוב נעוריי האקס המיתולוגי, הפגישה הייתה מלווה ברעידות והתייבשות כל הפה..בקושי יכולתי לדבר מרוב התרגשות. גם הוא נשוי עם שניים.
הוא השיג את הטלפון שלי איכשהו ומאז אנחנו מנהלים רומן, ניסיתי בכל כוחי למנוע את זה..אך הרגשתי כמו כישוף..לא הצלחנו להפסיק להתראות ולהפגש..זה היה כל כך חזק.
הוא התגרש בינתיים ומחכה שאני גם אתגרש ואגיע אליו..ונוכל לחיות ביחד.
אני יודעת ומודעת לכל הבעיות שנלוות לגירושים..הילדים המסכנים שיסבלו מכל זה רק בגלל שאמא שלהם התאהבה בבחור אחר (אנוכית ומגעילה)
אני מודעת למורכבות של משפחה פרק ב
ואני גם מודעת שאף אחד לא מבטיח לי שאני אחייה איתו באושר, ואולי פתאום אני אתפוס את עצמי ואשאל מה לעזאזל אני עושה איתו כאן???
ואולי יהיה לנו באמת טוב...? ונצליח להתגבר על הקשיים.
בעלי איש טוב, אבא מעולה ויותר מהכל הוא אוהב אותי מאוד!
אנחנ בהליכי גירושים לקראת חתימת הסכם.
היינו בייעוץ זוגי ואפילו טיפול פסיכולוגי של כל אחד בנפרד.
יש ביניינו פערים גדולים מאוד. ניסיתי להתקרב אליו בתקופה האחרונה ואפילו עשינו סקס
זה ממש לא נעים וכיף לי איתו. אני עוצמת עיניים ורק מחכה שזה ייגמר. לא מצליחה לנשק אותו.
השאלה שלי היא כזו...
להשאר כמשפחה בשביל הילדים שלי? הרי זה המודל וככה צריך להיות. להקריב את עצמי בשביל המשפחה? אני יכולה לחיות ככה..אבל עם תחושת החמצה. ( גם אם אני אתגרש תהיה לי תחושת החמצה, אבל לפחות ניסיתי לעשות את מה שהלב רצה)
(הילדים בני 5,4) בטח ייפגעו מאוד ויהיה קשה.
מבקשת עזרה ואולי לשמוע על מקרים דומים לכאן או לכאן.
אני רוצה לציין שמעולם לא חשבתי שדבר כזה ייקרה לי, אני כל כך נגד בגידות וחיים בשקר..זה פשט היה כל כך חזק שלא יכולתי לעצור את עצמי.
כשנפרדנו לתקופה הייתי צריכה לקחת כדורי הרגעה וגם הוא...אהבה חזקה מאוד..
HELP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצויה
mosha13/12/2011את לא לבד כולנו מאסנו בזוגיות הקיימת והמשעממת..אני חושב שתנצלי את הרגעים/ימים/שנים עם האקס המתולוגי..ואל תבתרי על חיי המשפחה...ולמה ? כי בעוד 10 שנים גם מהבחור הנ"ל ימאס וישעמם וגלגל חוזר ..תחיי את חייך כפי שטוב לך ולא כפי שטוב לאקס שלך מהילדות....מקוה שהבנת אותי צי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כל כך קל
חצויה מזמן13/12/2011לא קל לוותר, לא קל לשחרר..
גם לא את המשפחה וגם לא את האהבה הגדולה
אני יודעת שאני צריכה לקבל החלטה..מה מתאים לי בחיי וזה נורא קשה!!
לי מתאים להיות עם האהבה שלי אבל אני לא לבד, יש איתי שני ילדים שלהם מתאים להיות במסגרת המשפחתית הקיימת.
איך עושים את זה? לא ידעתי שהחיים יכולים להיות כאלה מסובכים וקשים עד השנה האחרונה. הכל התהפך לי 180 מעלות, התמימות, הנאיביות, ה לי זה לא ייקרה...הכל השתנה. הנפש שלי לא רגועה.
חייבת עצות ועידוד.
ייחודי אתה אומר להשאר עם המשפחה שלי וזה אומר לוותר על האפשרות להיות איתו. כי אני כבר לא יכולה או מוכנה לחיות בשני עולמות..זה כל כך כל כך קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצויה
mosha13/12/2011תני לעצמך זמן איכות תחיי ב 2 עולמות כמו מרבית הזוגות נהנים ודיסקרטיים כך אני חושב....הביית והילדים ומשפחה קרובה חשובים לא פחות..תנסי להפיק את המיטב בזוגיות הקיימת ואת הדברים הנעלים בחיבור בנך לבן האקס מהצעירות....תחשבי טוב לפני פירוק משפחה...הגבר הנ"ל שהיתגרש בנתיים מבוקש ע"י כמה נשים ומאמין שחוגג לו עכשיו.
תאמני לי בעוד מס שנים תרגישי אותו דבר .....אז חושבים טוב...בהצלחה אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצויה
דני18/12/2011שלום רב,
מצד אחד אני אמוציונלי ומאמין גדול באהבה והייתי מייעץ לך להתגרש ולחיות את חייך עם אהוב ליבך המיתולוגי,מצב שבו את לא יכולה לקיים יחסי מין עם בעלך ובטח לא לנשק אותו כי את במצב אבסורדי שבו את מרגישה בגידה באהובך אתו את מנהלת רומן ולא את הדבר הנכון להרגיש את הבגידה האיומה בבעלך.זה מצב כמעט בלתי אפשרי לחיות בו לאורך זמן,כמה זמן תוכלי לעצום עיניים?כמה זמן תוכלי לזייף אורגזמות?כמה זמן עוד תוכלי לשקר לעצמך ולבעלך עד שתתגלה הבגידה?
מצד שני הרציונל והשכל הישר אומר ,קומי תתמודדי,אקס מיתולוגי עם כל הכבוד הו אקס! משהו מהעבר שנעים לזכור ולחוות כאשר אין מסביב את כל הקושי הקיים בחיים האמיתיים בזוגיות לוחצת,בקשיים כלכליים,בגידול ילדים,בשחיקה...אלו דברים שאת חייבת לקחת בחשבון שבבוא היום יהיו חלק מהקשר עם אהובך המיתולוגי,חשבת איך יהיה יחסו לילדייך? חשבת האם תיסתדרי עם ילדיו? את מתארת לעצמך איך הילדים יסתדרו בינהם? את מבחינה בכלל לאת את אמורה להיכנס? כיום יש לך אבא ניפלא לילדיו,אוהב אותך מאוד ובטח שאוהב את ילדיו,ומה עומד אצלך מנגד? זיון(סליחה על הביטוי) חפוז של מספר דקות ובו מתפרקים בשניה אחת קשיי היום יום,המתח,הלחץ הפיזי והכלכלי,השיגרה שאינה מאפשרת או לפעמים אפילו מקהה את הרגש שהבעל צריך להפגין לרעייתו,וכאן נכנס המאהב שבמשך כמה דקות עד שהוא גומר ותוך כדי כך שאת מעניקה לו את גופך ויחס ופינוק שברור שבעלך לא זוכה לו מעניק לך ומפרגן לך עד הפעם הבאה..
מתוקה היינו בסרט הזה,אל תפרקי את המשפחה,אל תהרסי לילדייך את החיים,נסי לשקם להעריך ולאהוב את מה שיש לך בידיים וזה את בעלך עם כל הבעיות שציינת.אם תרגישי שאת חיה מתה שם בבית וכל כולך במקום אחר אז תיפני לאופציה הראשונה.
בכל מקרה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא טובה היא אמא מאושרת
הודיה21/12/2011היי, מהדברים שלך ניתן להבין שלפני הבגידה לא ממש אהבת את בעלך, לדעתי אם תישארי איתו סף התסכול שלך יעלה ומי שיספגו זאת יותר מכל יהיו ילדייך, אין מצב להעמיד פנים - כשלא אוהבים אז לא אוהבים וכשקיום יחסי מין מעורר סלידה החיים נעשים בלתי נסבלים ותאמיני לי הילדים מרגישים ואת תלכי ותדעכי, את רק צריכה לעשות איזשהוא חשבון נפש עם עצמך האם תעמדי על הרגליים כאשה גרושה גם לללא האקס שלך, אני בניגוד לכל העצות כאן חושבת שהכי בריא יהיה לפרק את המשפחה להחזיר לך את שמחת החיים ולא לחיות בהעמדת פנים מתסכלת שכן אפשר להשתגע מזה לאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצאת באותו מצב שלך כיום
תמר06/02/2012כל יום זה מאבק חדש! מה עושים? מה בוחרים? את הבעל הטוב היציב הנאמן האוהב התומך הנותן ה....או את המאהב שאיתו את חווה דברים שאין אותם בבית וגם לא יהיו.
גם לנו יש ילדים קטנים, שנורא רוצים משפחה שלמה....
היינו כבר על סף חתימת הסכם גירושין, וחזרנו כי אני אוהבת אותו, את בעלי.
אבל גם אוהבת את המאהב שנותן לי להרגיש כ"כ נאהבת רצוייה ונחשקת...קונה לי מתנות מפנק ומחזר בלי הרף.
אני מרגישה זוועה, על סף פירוק נפשי טוטאלי!!!
מה לעשות? למישהו יש תשובות, נכון צריך לחתוך ולהחליט ולשחרר....אבל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה
יעל06/02/2012מלחמה יומיומית-תהיי חזקה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי!!!
יעל06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב
דני07/02/2012בנות תפנימו שמאהב הוא מאהב ותו לא,הוא טוב בין הסדינים,הוא טוב למתח,לחוויה,לריגושים ולעוד דברים,לא בהכרח הוא הבעל האולטימטיבי,אל תעשו שטויות! אל תפרקו משפחה בשביל רומן הזוי ככל שיהיה,אין תחליף לא לאימא ולא לאבא של הילדים שלכם! מניסיון תאמינו לי שזאת תהיה טעות קשה ביותר,אם כבר ואני אומר את זה בצער תמשיכו ברומן עד שייגמר לכם ממנו,בהבטחה זה ייגמר בבוא העת ותכרו טוב טוב את מה שקראתם כאן ועכשיו ותחייכו איזה מזל שלא עשיתם טעות קשה!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק דני - אבל...
תמר07/02/2012זה הענין דני, אני לא רוצה אותו כבעל! לא מתאים לי לחיות איתו..למרות שלעיתים נראה שאהיה איתו מאושרת (זה בטח הורמוני הסקס מדברים בשמי)הוא לא מתאים לי מהרבה בחינות, הוא טוב לי כמאהב. אבל, ויש אבל מאוד גדול...זה דופק לי את היחסים בבית. אי אפשר לשקם את היחסים עם הבעל כאשר נפגשים בסתר ומשקרים כל הזמן.
האמת, אני כבר לא בקשר איתו, מנסה לשקם את הבית...ומה שהכי מפריע לי שהחוויות שחוויתי הריגושים העצומים הללו:
הרי זה אסור, וכ"כ שזה יותר אסור כך זה יותר מרגש ועם עוצמות אדירות...והסקס הוא חוויה שמיימית, והמשיכה והתשוקה וה...(מה שאין כבר בבית, נשואים 13 שנה) = חסרים לי!!
אז מה לעזאזל קרה לי?? למה הסתנוורתי ככה?? למה קשה לחזור למוטב....כי טעמתי את הפרי האסור והוא היה נורא טעים?
ואיזה נזק נפשי זה גרם לי, בייחוד בבית עם הילדים (שרואים אמא בוכה ועצובה)
אשמח לכל תשובה/עידוד בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן-
בני07/02/2012מטבע הדברים אף אחד לא יצדיק או יעודד את מה שאת עושה, ואני מאמין גם שאת לא מחפשת מישהו שיאמר לך שזה בסדר, אני מבין שזה קשה לך כי לא רצית להגיע למקום הזה ובכל זאת נשאבת אליו מבלי יכולת לצאת ממנו, וזה התסכול הכי גדול את רוצה משהו אחד ביום ועושה משהו אחר בלילה...
את חייבת עזרה חיצונית לשבת עם איש מקצוע לדבר על המצב ולהתייעץ כיצד בכל זאת ניתן לצאת מהפלונטר הזה שהיום את יודעת בוודאות שהוא רק מזיק לך מה גם שאחריי ההנאות באים ייסורי המצפון ודופקים את כל ההנאה,
אני לא יודע אם אפשר לפתור את כל הבעיות ביחד כפי שאת מבקשת, על דבר אחד תצטרכי לוותר ויהי מה, השאלה מה את מוכנה ומסוגלת לעשות באופן מיידי כדי לגרום לך קצת אושר, אני יפתיע אותך בזה שאומר לך שלעולם אל תוותרי על עצמך! כך שנותרו לך רק 2 אפשרויות: או להמשיך את הסבל הנאה הזה בידיעה שיום אחד הוא ייגמר, או להפסיק לחלוטין את הסבל המתמשך של חיים בצל שקר אחד גדול עם עצמך ועם מי שאת חייה כרגע שזה בעלך והילדים.
אין ספק שהקושי נמצא אי שם בין זה שאת קרועה ומבולבלת בין הרצון לחזור להיות מי שהיית פעם לבין התשוקה לעשות מה שבא לך... אבל דבר אחד ברור יש קושי וכאב ב-2 המסלולים הללו, וכאן נשאלת השאלה האמיתית > מה יותר כואב לך? איפה את מרגישה כאב גדול יותר? בבית עם בעלך והילדים בתוך השיגרה ועם כל הבעיות והחסרונות יש את הכאב הגדול? או כשאת עם המאהב בריצה מטורפת להספיק להתחבאות ולשקר אח"כ לבעל ולילדים?
-
למרות שאין פתרונות קסם, ידוע על המון זוגות שהצליחו לצמוח דווקא אחרי בגידה של אחד מבני הזוג, ואם את שואלת אותי... אני ממליץ לך בחום להפוך את בעלך למאהב שלך! כל זמן שהרומן לא התגלה יש לך יותר סיכוי להצליח,
ויפה שעה אחת קודם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני, כתבת מאוד יפה
תמר08/02/2012ממש ניתחת יפה את מה שעובר עליי מאוד מדוייק.אהבתי!
עכשיו עוד התוודאות קטנה: המאהב לשעבר נמצא איתי באותו מקום עבודה...ולצערי לא יהיה לי מנוס מלהחליף עבודה.
עבודה שאני מאוד אוהבת והתקדמתי בה מאוד יפה...
אז יש את השיקום של הבית, יש לחפש מקום עבודה חדש, ויש כאב לב עצום ממה שקרה...יש את הזכרונות של " מה עשיתי" ואיך הפכתי להיות אדם כ"כ שונה ממה שאני מכירה את עצמי.
זה אפילו מפחיד!! אני בחורה משכילה (תואר ראשון + שני)איך הידרדרתי למצב כזה...
מאיפה הידע שלך בנושא, ראיה בריאה או ניסיון חיים? אתה מנתח את המצב מאוד יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן-
בני08/02/2012היי
אני מניח שהתכוונת אל-בני,
כן, יש לי ראייה בראיה כתוצאה מניסיון חיים עשיר שלי ושל אחרים בתחום הזה,
ועל סמך זה שמתי לי מטרה לעזור (כאן, ובאתרים נוספים.) ככל יכולתי כדי להראות שאסור להתייאש, וכי יש דרך מוצא מהפלונטר, ולעיתים אפי' לצמוח ממנה ולבנות את הזוגיות בצורה יותר טובה שתחזיק מעמד עד זקנה ושיבה...
-
שמח שהצלחתי לקלוע ולנתח את המצב לשביעות רצונך, אם את לא רוצה לדרוך באותו מקום עם כל ההתלבטויות הללו שוב ושוב, עלייך להיעזר בהקדם באנשי מקצוע שיעזרו לך לקבל את ההחלטות הנכונות,
-
תהיי חכמה לא רק משכילה...
כמעט בלתי אפשרי להלחם לבד אפי' לא עם הגוף שלך...
ביום שתקבלי את עצמך כפי שאת וגם תביני שזה יכול לקרות לכל אחד ואחת, ובפרט לאלו שנלחמים בזה בכל הכוח... יהיה לך יותר קל להתגבר ולפעול על פי מצפונך ועל פי אמות המידה שרכשת או קיבלת במתנה במהלך חייך,
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה -בני
ירדן09/02/2012היי,
היום פניתי לייעוץ מקצועי והייתה פגישה מאוד מוצלחת, למרות שברובה בכיתי...
נורא קשה לי אם מה שהפכתי להיות, לא טוב לי!!!
ואיך אומרים " אם יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה".....
תמשיך לייעץ בחוכמה ובתבונה יפה.
יש עוד פורומים שאתה נמצא בהם? בכלל הייתי רוצה לקבל יותר תמיכה מאנשים שעברו את מה שעברתי, אוכל לעדכן פה בפורום הזה?
העידודים מאוד עוזרים לי....
תודה,
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחציה כבר המון זמן - תגובה
סיגלית גלאי14/12/2011שלום לך,
למרות שאת מתארת מצב של "חרב פיפיות" נראה שאת הבחירה שלך כבר עשית מזמן - כשהחלטת לנהל רומן עם אהוב נעורייך, רק שקשה לך לשלם את המחיר.
אני לא מאמינה שהילדים יהוו גורם מספיק חזק להשאיר אותך בקשר הזה(לאור ניסיונות השיקום שתיארת), אלא אם כן, תמצאי גם בבעלך סיבות מספיק טובות כדי להתגבר ולהישאר איתו.
ולגבי העתיד מי יודע? אם תנהלו ברגישות ובכנות את הקשר ביניכם יש סיכוי שלא תחזרי על טעויות העבר.
בהצלחה,
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחחח
דורון14/12/2011אימא אעלק !!
שרלילה מפגרת !
הילדים שלך מתביישים בך ורק תזכירי לי מי נתן לך את הרשות לקרוא לך אימא ?
טינופת אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHELP
דני07/02/2012שלום לך,
בכמה משפטים אומר לך שאת עושה את טעות חייך! את נימצאת בסערת רגשות שתחלוף עם הזמן! אמליץ לך להמשיך לנהל רומן תוך כדי שמירה קפדנית על שלמות משפחתך,נשמע רע אבל זה הרע במיעוטו בכדי שלא תתחרטי בעתיד
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות או בדיות?רובי12/12/2011
שלום אני יוצא עם משהי כמעט שבוע , יצא מצב שבתחילת הקשר היא יצאה לטיול לתקופה קצרה (חודש) טיול שתוכנן לפני שהכרתי אותה , לאחר שני פגישות עמה, אני חש שהיא נקשרה קצת יותר חזק ממה שאני נקשרתי, אני חייב לציין שהיא בחורה מתוקה , חכמה , אינטלגנטית, יפה , אבל לאחר שני ימי פגישה , היא רושמת לי הודעות של געגוע וכל מיני כינויים שמתאימים לזוג שכבר יוצא שנה, ומהטיול היא רושמת לי שהיא מתגעגעת אליי ולמראה שלי ,וקשה לה להיות בלעדיי .. האם זה לא מוגזם .
השאלה שלי היא, האם זה מעיד על משהו פגום או לא תקין ? אולי אובססיביות ?קנאה?
אני אשמח לשמוע עצה חכמה . תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות או בדיות? - תגובה
סיגלית גלאי14/12/2011שלום רובי
אכן נראה שזאת תגובה מוגזמת בשביל מערכת יחסים של שבוע, אך זה לא בהכרח מעיד על משהו לא תקין. כנראה שאתה באמת מאוד מוצא חן בעיניה, והיא מספיק פתוחה לשתף אותך ברגשותיה בלי מעצורים. אם גם היא מוצאת חן בעיניך תן לקשר הזדמנות ותדע עם הזמן אם אכן היא מתאימה לך.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזונות מעל גיל 18יבגני11/12/2011
שלום,
בהסכם גירושין שלי רשום - מזונות לילד רק עד גיל 18, מעל גיל 18 עד 21 אני אעביר לו 300 ש"ח ישירות לחשבון (היום הוא בן 15) .
פתאום קיבלתי מכתב מעורך דינה של גרושתי עם דרישה לפתוח הסכם ולהעריך תשלומי מזונות גם מעל גיל 18 ועד 21.
האם זה חוקי והאם אני רשאי לסרב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזונות מעל גיל 18 - תגובה
דליה שוורץ11/12/2011יבגני שלום,
אני מציעה שתפנה לפורום שנותן מענה משפטי.
פורום שזה אינו מתמחה בשאלות מסוג זה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושים - הבעל לא מוכן לצאתאמא מודאגת08/12/2011
הי,
אני אמא לשניים, בני שנתיים וארבע.
נושא הגירושים עלה ביני לבין בעלי מספר פעמים בחודשים האחרונים - שנינו הורים מצויינים לילדינו אבל אנחנו פשוט לא מסתדרים זה עם זו...
בעלי אומר שאם אני רוצה להתגרש אין לו בעיה, אבל עד שבית המשפט יחליט אחרת הוא זה שנשאר עם הילדים בבית ושאם אני רוצה אני מוזמנת לחפש לי דירה אחרת, אבל לא לקחת את הילדים איתי. הוא איים שאם אעשה זאת מתחת לאפו הוא יתלונן במשטרה על חטיפה... לטעמי אם אעשה זאת, הוא גם עלול לקחת אותם ביום שיראה אותם ולהיעלם איתם כדי "להחזיר לי" או כדי לסקל את הצעד שלי לקחת אותם איתי בניגוד לדעתו, עד שאסכים שיישארו איתו.
מה עושים? נשארים לחיות יחד בזירת קרב תחת אותה קורת גג? זה נראה לי הזוי ופוגע מאוד בילדים... מה אומר החוק? כמה זמן לוקח מרגע שמגישים בקשה לגירושין ועד שבית המשפט נותן איזשהי הנחייה ראשונית להסדרי ראייה?
מאוד חשוב לי שלא לפגוע בילדים. הם קטנים אך מבינים הכל. אני לא רוצה שהם יהפכו לקלף מיקוח או נשק בינינו. יחד עם זאת, אני לא מצליחה להעלות בדעתי שלא אני זו שאקום אליהם בלילה, אשכיב אותם לישון, לפחות ברוב ימות השבוע.
גם אם נגיע להסדר של "יום אצלי - יום אצלו", נראה לי לא נכון לטלטל אותם עם מזוודות ושכל יום יישנו בבית אחר... הם צריכים שגרה וסביבה קבועה.
אודה מאוד על תגובתכם לעניין החוק וגם לשמוע מחוויותיהן של נשים שכבר היו במצב דומה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים - הבעל לא מוכן לצאת - תגובה
דליה שוורץ11/12/2011אמא מודאגת שלום,
אני אוכל להתייחס רק לחלק השני של הדברים שכתבת מאחר והחלק הראשון
מתייחס לשאלה משפטית, מה מותר ומה אסור ומה אומר החוק. מאחר ובפורום זה התשובות הן של יועצים זוגיים לא אוכל לתת לך עצה משפטית אלא להפנות אותך לפורום מתאים.
לגבי המשך דברייך, את אומרת שאינך רוצה להפוך את ילדייך לקלף מיקוח ואת צודקת ב 100% אבל נראה לי שכבר התחלתם לשים אותם בעמדה הזו. ברור שאת לא יכולה לדמיין את עצמך מוותרת עליהם אף יום בשבוע אבל בגרושין זה המצב וכל אחד מההורים רואה את ילדיו לפי הסדר ראייה שיקבע בית משפט בהתאם לגיל הילדים ופרמטרים נוספים.
אני מציעה לך במקום להפוך את הבית לזירת קרב לנסות לפנות לייעוץ זוגי אולי תוכלו בעזרת איש מקצוע לפתור חלק מהבעיות והחיכוכים שלכם וכך לא יהיה הבית זירת קרב אלא מקום שנח ונעים בו. נכון שכרגע זה מראה לך רחוק וכמעט בלתי אפשרי אבל אם תגיעו יחד לייעוץ מתוך החלטה שאתם נשארים כרגע ביחד יתכן מאוד שתיקחו את הכלים המתאים לנווט את חייכם למקום טוב.
בהצלחה,
דליה שוורץ יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעל לא מוכן לצאת
דני12/12/2011שלום רב ,
כגבר גרוש אני חייב לומר לך שכל הכלים וכל הרשויות עומדים ויעמדו לצידך לאורך כל הדרך(לצערנו הגברים).לא אהבתי שבעלך מאיים שתלכי ותעזבי את את הבית והילדים,לא אהבתי שהוא מאיים איום מרומז כי ייקח לך את הילדים,וממש לא אהבתי את החששות שלך מבעלך.כל אמירותיו,וכל הדיבורים שלו נועדו אך ורק כדי להקשות עלייך ולהשאירך במחיצתו.אין לכך הסבר אחר.מה שכן אהבתי אצלך הוא הרצון העז להשאיר את הילדים מחוץ למשחק,לדבר הזה צריך פרטנר וממש לא נראהה לי שבעלך הוא הפרטנר המושלך להתחשבות בילדים ובך.נראה שהוא נכון למלחמה בך בכל דרך ורצוי שתביני את זה מהר כי אחרת את תביני את הדברים תוך כדי תנועה ומאבק בלתי מתפשר שהוא יבצע כנגדך.הילדים כמעט תמיד יישארו במחיצת האימא,אין לכך תקדים אולי נדיר שהמצב אחר שהאב מקבל משמורת על הילדים.אם את אימא למופת כמו שמשתמע מהדברים שאת כותבת תנסי לסגור איתו הסכם מכובד על משמורת משותפת בה הבסיס של הילדים הוא הבית שאת גרה בו איתם ובמחיצתך,ואת האבא הם רואים ומתראים איתו בימים קבועים ואם תגורו באותה סביבה את יכולה אפילו לאשר שיישנו בביתו.את חייבת לכך פרטנר ראוי ואדם שמכבד ומבין את רצונך לפרק את החבילה מסיבותייך את.במידה והוא ימשיך בהתנהגות הקלוקלות שלו כלפייך את חייבת להוריד כפפות ולהגיב לט בהתאם.
סורי זו המציאות ואני מקווה שעזרתי לך במידת מה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקבלת החלטהמורגן05/12/2011
שלום,
אנחנו בני 40, נשואים 10 שנים ויש לנו תאומים בני 5. מאז ומעולם אני הייתי טיפוס שלא שומר על בלעדיות מינית, בגדתי בבנות זוגי ואף הצהרתי באוזני אישתי לפני החתונה שהיא לא תהיה האישה האחרונה שאשכב איתה. במשך השנים אכן בגדתי בה כמה פעמים- וסיפרתי לה על כך. היא קיבלה את זה והבליגה. בשנים האחרונות אני חש חוסר משיכה חזק מאוד כלפי אישתי. הליבידו שלי עובד שעות נוספות ואני מוצא את עצמי הרבה מול סרטי סקס ובשיחות זימה בצ'אטים. אישתי לא מושכת אותי כלל. אפילו להיפך. כרגע אנחנו ניצבים בפני החלטה קשה של האם לפרק את החבילה או להישאר יחד. היחסים בינינו הפכו ליחסים של שותפים לדירה. הסיבה העיקרית שאנחנו ביחד היא כמובן הילדים וחוסר הרצון שלנו להזיק להם. האווירה בבית לא נעימה, יש ויכוחים וריבים, הרבה חוסר תקשורת. בעבר היינו בייעוץ זוגי אבל תחושתי הייתה שאנחנו נמצאים שם רק כדי לקבל אישור מהיועצת על התנהגותנו ולנגח את השני. החשש מפרידה הוא כמובן גם כלכלי. מזה 5 שנים שאינני עובד (אישתי אשת קריירה בחברה גדולה) כשהילדים נולדו החלטנו יחד שאני אהיה עם הילדים בבית וכך "נגררתי" מרצון להישארות בבית על תקן עקר בית למופת. כך שהחשש שלי הוא אמיתי כי אם ניפרד אני ממש חוזר אחורה לשנים של אחרי האוניברסיטה (רק עם ילדים). אודה לכם על תגובה כלשהי שאולי תעזור לי לכוון את ההחלטות... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורגן
mosha06/12/2011אתה מציין שאישתך מפרנסת ועסוקה...זה טוב
אתה תהנה לך בשקט בלי להיתרברב וגם לא ל לספר זה פוגע בה....תפנק אותה בטיולים בתי קפה תשקיע מעט ניראה לי תפסיד הרבה אם תפרק המשפחה
ואתה לא לבד גם אני 25 שנות נשואים משעמם הסקס לא בשמיים אבל מדלגים לוקחים את הטוב שבחיים כלכלית/ חברתית /משפחה /ילדים...תחשוב מה כתבתי בהצלחה איש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה מקצועית בבקשה?
מורגן07/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקבלת החלטה - תגובה
מיכל פאטל07/12/2011שלום לך מורגן,
כאשר אתם מהווים יחידה משפחתית הסוגייה רק של נושא המשיכה המינית אינו היחיד שעומד לבדיקה.כפי שציינת, ישנם השלכות רבות כאשר ניפרדים:כלכלית, חינוכית,וכד'.
אתה צריך לשאול את עצמך האם יהיה לך יותר טוב ללא אישתך? יש להעריך את השינוי שיחול בחייך כמיכלול לאחר הפרידה. האם באשכול השלם של השינויים יהיה בסה"כ שיפור/הפסד?!!! תבדוק מהם הרווחים של השארותך יחד לעומת הפסדיך?
אגב, טיפול זוגי אינו מהווה מטה קסמים - צריך לרצות, להתאמץ ולהתגייס כדי שהמהלך הטיפולי יצליח...
בהצלחה,
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקר בית
דני18/12/2011שלום רב,
אני קורא את מה שאתה כותב וחייב לומר לך שאני בז לך כגבר,
שלא יהיה לך ספק גם אישתך מנהלת רומן ארוך שנים ואתה ממש לא מעניין אותה,למה אתה חושב שיש באפשרותך להתייחס אליה כמובן מאליו ולהשפיל אותה וזה יעבור ללא תגובה מצידה? איך היית מסוגל לומר לה ולספר לה על בגידותיך? אני מאוד מקווה שבזמן הקרוב תקבל בעיטה בתחת ותשלם תשלום מר על מעשיו.בחרת לחיות על חשבונה של רעייתך כי היה נוח לך גם לזיין מהצד וגם לא לעבוד,יום התשלום יגיע שלא יהיה לך ספק בזה,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקבלת החלטה - תגובה
סיגלית גלאי21/12/2011שלום לך,
נראה שכל כך העסקת את עצמך בחוץ, עד כדי שהפסקת להרגיש כלפי אשתך משהו. וזה כשלעצמו מחיר כבד, עליך לקבל החלטה אם אתה מפנה עכשיו את כל המחשבה והאנרגיות שלך ל"התאהב" מחדש באישתך, כלומר ליצור מצבים של הכרות מחודשת, חוויות משותפות, שיחות, תחשוב מה אהבת בה פעם והאם זה עדיין קיים, תלמד להעריך אותה כי אין לי ספק שיש על מה.. ואולי כדאי שתחשוב גם על חיפוש עיסוק עבור עצמך, תהיה יותר שותף בפרנסת הבית ובפיתוח מקצועי עבורך ופחות בחיפוש ריגוש צדדי. נראה שיש לך הרבה שיעורי בית לעשות ויפה שעה אחת קודם.
אם כל זה לא יצליח - תצטרך להתחיל את חייך מחדש, כן כמו סטודנט שרק סיים, כי שם נעצרת! לא למדת לקחת אחריות על חייך האישיים, המקצועיים והזוגיים, תחשוב אם זה הזמן הנכון שלך להתחיל לקחת אחריות שפירושה מחוייבות.
בהצלחה,
גלאי סיגלית יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הוא אמין??שרון05/12/2011
שלום לכולם אשמח לקבל את דעתכם..
אני וחבר שלי יחד כבר שנתיים וקצת. לאחרונה תפסתי אותו משקר לי פעמיים או יותר נכון לא מספר לי את האמת. בפעמיים האלו הוא יצא לבלות בלעדיי פעם עם חבר שלו ופעם אחרי שיצאנו הוא החזיר אותי הביתה(כי אני מיציתי את היציאה) וחזר לבלות בלעדיי. בפעם הראשונה הוא פשוט הסתיר שהוא יצא וכשעליתי עליו ענה בתגובה "מה , לא סיפרתי לך?" ובפעם השנייה הוא אמר שנכון הוא יצא ולטענתו לא חייב לי דין וחשבון על כל דבר שהוא עושה. בדר"כ כלל אין לי בעיה שיצא לבד עם חברים אלא אם מדובר במקום מסויים שהוא מאוד מפוקפק בעיניי כיוון שזה מקום שנורא קל להשיג שם....וגם אף פעם לא אמרתי לו שאסור לו ללכת לשם לבד הוא פשוט יודע שזה לא ימצא חן בעיניי ולמקום הזה הוא יצא בפעם השנייה. אני לא רוצה לקשור אותו בחבל אני יודעת שזה לא בריא. אבל האם עליי לקבל זאת בהבנה? או שמא אני תמימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הוא אמין?? - תגובה
מיכל פאטל07/12/2011שלום שרון,
האינטואיציה הטיבעית שלך בכיוון הנכון. זה לא העיניין באמת של לקשור אותו בחבל ,אך במערכת יחסים בריאה ותקינה יש תקשורת פתוחה שבה משתפים , לא מסתירים גם אם יודעים שלא ימצא חן דבר מה, ואם יש צורך מנהלים משא ומתן עד שמגיעים להבנה והסכמה.למשל כפי שציינת אין בעיה שיצא עם חבריו .אתם צריכים להסכים ולהגיע להבנה מה מקובל על שניכם תוך שמירת חופש האישי של כל אחד מכם, אך עם סוג של מחוייבות לבן הזוג.וכאשר מערכת היחסים היא בת שנתיים ,אז התייחסות מסוג זה שחברך מציג אינה מעוררת כבוד ואמון...
מיכל פאטל.
יועצת זוגית ןמשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בוגד בי - מבקשת עיצה ותמיכהאסתר05/12/2011
אנו נשואים 22 שנים, בעלי עם עיניים גדולות בחוץ, אוהב נשים מושבע
כל הזמן הוא בעיסוק תמידי של גלישה במחשב, מחיקת הודעות, העלמויות לכשעתיים פה ושם. הוא עצמאי ויש לו זמן רב פנוי.
כשאני מעירה לו , אומר שאני מדמיינת.
האינטואיציה שלי לא מטעה - הוא טרוד כל הזמן - ואולי נהנה ממים גנובים ימתקו.
בבית , הוא מתפקד , קונה דברים, ופחות או יותר בסדר.
מה עושים לדעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
mosha06/12/2011תדאגי לעצמך בדרך שלך כל הגברים כאלה ....תתעלמי אל תעירי לו זה מסבך את הזוגיות ...נכון זה לא מוסרי . זה לא פרררר אבל הגברים יש להם יצר מיני חזק....תני לא לזרום בגיל 50+ זה יעלם לו.....אני לא רוצה להמליצ לך מה לעשות ..תפנקי את עצמך אישהההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בוגד בי - מבקשת עיצה ותמיכה - תגובה
מיכל פאטל07/12/2011שלום אילנית,
מה שאני מציעה לך במקום להעיר לו- דבר אשר נתפס כביקורת- תזמיני את בעלך לשיחה אמיתית וכנה ביניכם.תנסי להבין ממנו/ לקבל ממנו הסברים להתנהגות שאותה את מתארת שאכן מעורר תהיות:מדוע יש לו צורך למחוק הודעות אם הכל תקין? לאן הוא נעלם? אלו שאלות לגיטימיות כאישתו, וזכותך לקבל תשובות כנות,. עם זאת עשי זאת ללא האשמות, או הביקורתיות או זלזול, אלא תדגישי שאת מעוניית בשקיפות כפי שהיית עונה לו על שאלות כגון אלו אם היית מתבקשת , הלא כן?
יתכן כי תקבלי הסבר אשר יניח את דעתך,אך תקפידו על דיאלוג פתוח באופן קבוע לא רק בעת חשש/ד.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל מפלרטט
דני12/12/2011שלום רב,בעלך פלרטטן שצריך חיזוקים לאגו שלו בחיזור אחרי נשים.מניסיון אני כותב לך שלצערך זה ממש לא הולך לעבור לו בקרוב אם בכלל.צריך לקרות משהו חזק ביותר שיפעיל אצלו מנגנון שימנע את המשך מעשיו כמו תובנה שהוא יאבד אותך ואת משפחתו במידה וימשיך במעשיו.את לא טיפשה ואם שמת לב לדברים והאינטואיציה שלך מובילה למסקנה שהוא בוגד בך יש לך שתי ברירות,האחת להשלים עם אופיו הבעייתי של בעלך, והשניה להעמיד אותו על מקומו בהוכחה ניצחת ואת זה ממש לא קשה לעשות ,פעם אחת ולתמיד! אם זה יעבוד ,הרווחת ,אם לא תיאלצי להסיק מסקנות קשות,באם להמשיך בחיי הנישואין,אולי לאמץ לעצמך מאהב(מה שנראה לפחות כרגע כרחוק ממך שנות אור), או החמור מכל לפרק את החבילה.לצערי ,ואני אומר את זה כגבר שחווה לא מעט בחיים אבל הגיע לתובנה אולי מאוחר מדי כי אמינות ונאמנות זה הדבר בחיי זוגיות מכאן מתחיל ונגמר הכל,אני אומר לך כי קשה לי לראות את בעלך משתנה,אחוז הבוגדים והבוגדות הוא נושק ל-90% ------------------------------------------------אז תיסתכלי טוב טוב סביבך ותקבלי את ההחלטה הכי נכונה בשבילך! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאה אלי
yoni15/12/2011עם הוא בוגד בך תבגדי חזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספק בגידהטלי04/12/2011
שלום,
בעלי מתרחק ממני מאוד בחודש האחרון. במקביל הוא מוחק שיחות והודעות בסלולארי. איך אוכל לדעת האם הוא בוגד בי? הוא כמעט לא מתקשר איתי. הוא משקיע מאוד בדיאטות וספורט לפתע. מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק בגידה - תגובה
דליה שוורץ04/12/2011טלי שלום.
בעלך מתנהג באופן שונה ממה שאת רגילה בדרך כלל וזה מעורר את חשדך.
יכול להיות שאת צודקת אבל גם יכול שלא ולכן אני מציעה לך במקום להכנס לספקולציות ולטפח את החשדות שלך, נסי לדבר איתו. תחמיאי לו על הדיאטה תחמיאי על ההשקעה בספורט. תתענייני בשינוי שחל פתאום. אולי תגלי שאם את משוחחת איתו אז יש הענות מהצד השני.
אולי תגלי שכשאת מתעניינת בו זה גורם לו לתקשר ולהמשך אלייך.
זוגיות מורכבת משני אנשים ותמיד צריך לזכור לבדוק גם את עצמך ולא רק את הצד השני. לעיתים שינוי שתעשי בדפוסי ההתנהגות שלך יביא שינוי גם בדפוסים שלו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להראות מידי אהבה
אור01/04/2012שלום. ברצוני לדעת האם זה טוב ונכון להראות לבעלי יותר מידי אהבה כלפיו או כמה אני אוהבת אותו? כי לפעמים זה נראה לי כאילו זה נמאס לו או שצריך לשמור קצת לאחר כך. למרות שזה קשה לי משוםשאני באמת אוהבת אותו חזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
mosha05/12/2011לדעתי תתעלמי ..למה לדעת ?אם תגלי שבוגד ..תתגרשי זה יעיב על הזוגיות תנסי להיתעלם ..תעשי גם את דיאטה תלכי לחדר כושר תהני מהדברים הקטנים שעושים טוב...
יהיה יותר קל לדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להילחם או להרפותבר30/11/2011
אני מאוהבת במישהו שהייתי חברה שלו ואני מכירה אותו מגיל שש עשרה וחצי היום אני כבר בת תשע עשרה אני לא מצליחה לשכוח אני תמיד מתגעגעת ונזכרת כמה טוב היה לנו אפילו שזה לא היה תמיד טוב אני מאד יפה לפחות בעיניו וגם חכמה יש לי הרבה סיבות לגרום לו לרצות אותי אבל לא פה הבעיה הבעיה היא שהוא בחור מאד קשה מבחינת האופי שלא הוא קנאי חד משמעי לא מיתפשר אני לא יודעת אם להילחם ולגרום לו להיתנהג אחרתתוך שיתוף פעולה בינינו ושיחות או להרים ידיים אני יודעת את התשובה אבל אני לא מוצאת מישהו אחר שאני ירצה אותו כמו שאני רוצה את הגבר המדובר...והוא לא כזה מיוחד ממש לא אבל אף אחד חוץ ממנו לא מוצא חן בעיני איכשהו בתחילת הדרך ובמקרה הטוב באמצע הדרך אני מוצאת פסול בכל אחד איך אני יוצאת מיזה ומה אם כן שווה לי להשקיע בקשר איתו כי באיזשהוא מקום אני מרגישה שיש עם מי לעבוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילחם או להרפות - תגובה
סיגלית גלאי01/12/2011שלום בר,
בדרך כלל קשה לשכוח את האהבה הראשונה שלנו, כי יש בה ראשוניות של הרבה דברים שעושים אותה קסומה ונעימה, תוסיפי עליה את תחושת הנוסטלגיה ויחד הכל קצת מבלבל.
מדברייך נשמע שאת לא ממש רוצה אותו אלא את הפנטזיה של מה שהיה ביניכם פעם, או בגלל שאת לא מוצאת כרגע אף אחד את מוכנה להתפשר, בנוסף לכך את מציינת שהוא קשה וקנאי ויש בך רצון לשנות אותו, זאת לא התחלה טובה לקשר רציני. עלייך להחליט האם את מוכנה לקבל אותו כפי שהוא כולל ה"מגרעות" שציינת. או להרפות ממנו לחלוטין כדי לאפשר למישהו חדש להיכנס לחייך, תחשבי מה את באמת רוצה תסתכלי סביבך וקצת סבלנות זה יקרה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהדנית30/11/2011
אני בת 50 נשואה 21 שנה +3 ילדים בוגרים לפני כמה חודשים גיליתי שבעלי בוגד בי עם נשואה + 3 צעירה ממנו ב20 שנה כשהרומן בינהם מתנהל כבר שנה גירשתי כמה פעמיים וחזר ואני לא הרפתי על סמך הוכחות שראיתי שהוא ממשיך בקשר לאחרונה נודע לבעלה דבר הבגידה שלה והם התגרשו היא רצתה את זה מאוד ובעלי המשיך בקשר איתה למרות כל ההכחשות שלו והמריבות בינינו החריפו מאוד ושוב סילקתי אותו מהבית והוא בקשר איתה פעם אחרונה התחננתי אליו להשאר ולא רצה ובחודש האחרון אף החל לישון אצלה בבית ואני רואה את זה . וכואב לי נורא אני התחלתי בתביעות בבית דין משפחה אבל ממשיכה להציק לו ולא מרפה הוא לא רוצה שום קשר איתי ודוחה אותי ואני מאוד כאובה ובוכה כל הזמן למה לא פעלתי אחרת והוא היה נשאר אבל לא נראה לי מכוון שלי נראה שהוא התאהב בה וויתר עלינו מהר מידי עדיין כואב לי נורא ומאחר והיא גרושה הוא בטח לא יחזור לעולם אולי יעבור לגור איתה ...
מה עושים איך מתמודדים אני מתגעגעת אליו ורוצה אותו
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
סיגלית גלאי01/12/2011שלום דנית,
הכאב שלך עובר בין המילים ואין ספק שפרידה אחרי 21 שנה היא לא דבר קל, חשוב לי לומר לך שאת צריכה לנקות את עצמך מתחושת האשמה עצמית כי נראה שבעלך עשה את הבחירות שלו בלי קשר למה שאת אמרת או עשית, הוא זה שניהל רומן ארוך זמן וניהל מערכת יחסים כפולה. מבלי להתמודד אם בכלל היה צורך, על הצרכים החסרים לו בבית. לכן יכולת ההשפעה שלך עליו אז או היום מועטה. עם כל הקושי שבדבר, אולי אם תרפי והוא יבין מה המשמעות של חיים אמיתיים יומיומיים עם אם צעירה + 3 ילדים שאינם שלו, הוא יתעשת. ואם זה לא יקרה, תצטרכי לחשוב איך את משפרת את איכות חייך בלעדיו.
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)