פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם האקס
    נירית
    01/03/2012

טוב היה לי חבר שנתיים ושלוש חודשים הכל היה תקין אבל באיזשהו שלב הוא רצה ששניפרד כדי להתנסות בחיים ולא להרגיש פספוס כמובן שזה כאב אבל הסכמתי אני לא יכולה להחזיק אותו כוח ולמרות זאת המשכנו להיפגש כאילו שום דבר לא קרה והחלטנו שכדאי לחזור, במקביל הכרתי משהו ממש חמוד במשרד והתפתח בנינו קשר ידידותי אבל גם נמשכתי אליו. פעם אחת הוא הזמין אותי אליו לסיור בעיר והסכמתי לא הייתה לי שום כוונה לעשות איתו משהו באמת שחשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה, וגם לא לא הייתה אבל איך שהוא התקרבנו יותר ונוצרה סיטואציה והתנשקנו הרגשתי רע עם עצמי ממש. הרגשתי שלא עובר לי כלום בראש באותו ערב יצאתי עם החבר שלי ישנתי אצלו ולא אמרתי לו כלום על מה שקרה ובערב, למחורת יצאתי עם אתו בחור הוא לא ידע שיש לי חבר יום למחרת כשנפגשתי שוב עם החבר הרגשתי שאני לא יכולה יותר ונפרדתי ממנו והוא לא ממש התנגד יומיים אחרי כבר אני והבחור השני סיכמנו שאנחנו ביחד וזה נודע לחבר שלי שכיום הוא כבר האקס והוא נורא נפגע ולמרות הכל לא אכפת לנו מכלום אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני ואנחנו עד היום נפגשים ושוכבים כאילו אנחנו עדיין חברים מצד אחד ומצד שני יש לי חבר אחר יש לי רגשות כלפיו ונורא קשה לי שאני עם שני אנשים במיוחד שהחבר הנוכחי שלי לא יודע שאני בוגדת בו ואני לא מרגישה רע בכלל שזה עוד יותר נורא אני לא יודעת מה לעשות נורא נורא קש לי לנתק את הקשר עם האקס אבל אני גם לא רוצה להפסיד את הבנאדם המדהים שהכרתי במיוחד שלהשאר עם האקס זו לא החלטה נכונה היא לא תוביל לשום מקום

בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם האקס

הוספת תגובה

• טריו

דני
    01/03/2012

שלום לך,
    מצטער על הגסות אבל אולי תשתפי את החבר ביחסים עם האקס ככה תוכלו להיות שלישיה מאושרת,...
    מאין לך לדעת?למה לשקר?למה לבגוד?למה להסתיר? הרי את רוצה את שניהם,לאקס לא אכפת שיש לך חבר,אולי לחבר לא יהיה אכפת שיש לך יחסים עם האקס? תחשבי על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עם האקס - תגובה

סיגלית גלאי
    01/03/2012

נירית שלום,
    נראה שאת יודעת את התשובה בעצמך, את מציינת שעלייך לנתק את הקשר מהאקס כדי לתת לעצמך הזדמנו לאהוב שוב את החבר המדהים שפגשת. אם את באמת מאמינה בדברים האלה, עלייך לקחת אחריות על חייך ולא להתנהג באופן ילדותי, כי בסופו של דבר את היא זו שתישארי קירחת לא חבל??
    חשבי כיצד את היית מגיבה אילו היו נוהגים כך כלפייך? אולי זה יעזור לך לנווט את עצמך לפחות באופן מוסרי.

בהצלחה
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב קו
    אודי סיאה
    29/02/2012

הבחור איתו אני מתרועעת נתן לי לחזור באוטובוס אחרי ש"ישנתי" אצלו. הטמפרטורה היום היתה 5 מעלות צלסיוס והעמדות הכלכליות שלי קפיטליסטיות. לא היה עלי כסף וגם לא עליו אז הוא נתן לי כרטיסיה ישנה שקשה היה לי להאמין שתתקבל עם כל הרגולציות של רב קו.

וכמובן - לא קיבלו אותה והנהג שידל אותי לקבץ נדבות. הסברתי לו שאם הייתי רוצה לעשות את זה פשוט הייתי מקימה אוהל ברוטשילד.

בכל אופן עברתי תלאות כדי לחזור הביתה כשכל זה היה נמנע אם הבחור היה לוקח אותי!

מה שאני מנסה להגיד זה האם זה אמור לעורר דאגה ?
    או שאלו מהדברים שמוטב להבליג עליהם?

לקביעת תור
    סגירה
    רב קו

הוספת תגובה

• סעי ברכבתקלה

מונית הכסף
    01/03/2012

מכירה ת'שיר- ''לא מקפיץ אותך הביתה שם למטה בפינה יש תחנה''?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוטובוס

דני
    01/03/2012

שלום לך,
    ככל הנראה הזלזול של הבחור "עושה" לך את זה אחרת לא הצלחתי להבין מה בדיוק את שואלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב קו - תגובה

סיגלית גלאי
    01/03/2012

שלום לך,
    לא נראה לי שניתן למצוא את התירוצים המשכנעים לחוסר איכפתיות ועניין של הבחור כלפייך, רוצה עצה? אם את מעריכה את עצמך, עזבי אותו ומיד! כי אין ספק שמגיע לך יחס אחר ועלייך לדרוש שיתייחסו אלייך בכבוד. כבוד - זהו היחס הבסיסי לקשר טוב.

בהצלחה
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב קו

מונית הכסף
    06/03/2012

סיגלית היקרה,
    אינך יודעת את פרטי התקרית הנ''ל. אולי הבחור הציע עוד בדרך הלוך לביתו טרמפ חזרה הביתה לבחורה אך האחרונה התעקשה שתיקח אוטובוס בעצמה בבוקר?? איך את יודעת מה הבחור מרגיש כלפיה וכמה הוא משקיע בה?? באיזו זכות??? זה מה שמלמדים אתכם בבי''ס לטימבול זוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט נוח לו

גדי
    02/03/2012

נדמה לי שהבחור הרגיל אותך לזה ואני מבין שזו לא הפעם הראשונה שאת עושה את זה. כמה נוח מצידו וכמה טפשי מצידך.
    דבר שני. תגידי לי בחייאת. מה את עושה עם בחור שאין לו אפילו כסף לאוטובוס. הרי כל גבר נורמלי מחזיק כמה עשרות שקלים במזומן בכיס.
    הוא אפילו לעשה שום מאמץ להזמין לך מונית לפחות ונתן לך לצאת בקור הזה לרחוב.
    אני מקווה,לטובתך, שאת מרגישה מושפלת מספיק כדי להבין שלא כך מתנהגים עם אישה.ולא משנה מה טיב היחסים ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן הודעתי הראשונה?
    לשעבר
    28/02/2012

לקביעת תור
    סגירה
    היכן הודעתי הראשונה?

הוספת תגובה

• טוב..אז אכתוב שוב

לשעבר
    01/03/2012

נשוי+3, נראה טוב, חמוד..חייכן..בדרן והכל.
    אשתי כבר מזמן לא ממש מענינת אותי..טוב, כמעט ולא. וזה נראה לי הדדי בהחלט.
    מין כמעט ולא קיים..נמאס לי שעושים לי טובה...פעם בחודש. את "ההפרש" אני משיג לא רע אבל זה לא זה.
    חסר לי הפינוק, החיבוק, האהבה, הפירגון, מין כמו שהיה פעם (אין לי גבולות ועכבות במין).
    גילי 51 אבל ממש ממש לא נראה (אם זה קשור).
    הלב אומר..לך לדרכך.
    השכל אומר: מה אתה צריך עכשיו את הגירושין/פרידה הזאת?
    מה עושים?

טיפול לא מענין אותי כי אני לא מאמין בהוספת עצים למדורה כאשר היא דועכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה

שמוליק
    01/03/2012

לא מובן כאילו 2אנשים גרים תחת גג אחד ואם במיקרה נפגשים ליד המקרר אז מדברים או שוכבים מה אתם עושים ביחד??? לכו להמשיך את שאר חייכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב..אז אכתוב שוב - תגובה

דליה שוורץ
    03/03/2012

לשעבר,
    קראתי את דבריך ואני לא בדיוק מצליחה להבין אם יש כאן שאלה... מה עושים???
    אתה יודע מה עושים רק שלא כל כך מתחשק לך להכנס לסטטוס של גרוש ולבד.
    אף אחד חוץ ממך לא יכול להחליט מה יותר חשוב לך.. לצאת לדרכך או להשאר בתוך המוכר והידוע.. נכון זה לא מושלם אבל יש בית מסודר והכל שיגרתי ורגיל. להיות פנוי זה אומר לעיתים גם להיות לבד...
    היחיד שיוכל להגיד לך במה לבחור ומה יותר חשוב זה אתה עצמך.... ואני חושבת שאתה יודע בדיוק מה לעשות אבל קצת מפחד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פה קבור הכלב..אוו

לשעבר
    05/03/2012

נכון, מצד אחד הכל שגרתי כמו שציינת, אין משיכה יותר והכל מסודר ושיגרתי.
    אם הייתי יודע מה לעשות לא הייתי שואל..אמממממממ אני מנסה להפריד בין הראש ללב אבל זה לא ממש מצליח לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסתי על חם
    ד
    23/02/2012

כרגע גיליתי שבעלי בוגד בי שמעתי הכל בטלפון שלו שנשאר פתוח
    אלוהים כמה זה כואב...........................................

לקביעת תור
    סגירה
    תפסתי על חם

הוספת תגובה

• זה מאוד כואב אני פשוט רעדתי ,

נטלי
    25/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסתי על חם - תגובה

דליה שוורץ
    25/02/2012

ד יקרה,
    זה תגלית כואבת, מאוד כואבת ומעליבה. סיטואציה שצריך לגשת אילה מאוד מחושבת ובעיקר אחרי שהוצאת את הכעס במקום אחר.
    אני אקדים ואומר שזוגות רבים מצליחים להתגבר על המשבר הזה ולהמשיך את הזוגיות.. אבל בואי לא נקדים את המאוחר....
    עלייך להתעשת ולהחליט מה את עושה לפני שאת נכנסת לתוך המערבולת של המריבות והכעסים.
    קחי לך מעטזמן להבין מה קורה. נסי לשאול את עצמך מה את רוצה החל מרגע זה. האם את חושבת שתרצי להמשיך איתו הלאה ולנסות להתגבר על הכאב או שאת חשובת שעכשיו אין סיכוי לחיים משותפים? הגישה שלך תיהיה שונה בהתאם למה שתחליטי שאת רוצה שיקרה ולכן תחשבי עם עצמך לפני שאת מדברת איתו.
    אחר כך נסי להבין ממנו מדוע זה קרה ומה הוא רוצה שיקרה. ההחלטה איך להמשיך תלויה ברצונות של שניכם אבל חשוב שתפתחי בשיחה רק לאחר שאת יודעת בערך את הכוון שלך.

זה לא פשוט.. מציעה לך לפנות לייעוץ זוגי בעיקר אם תחליטו שאתם נשארים יחד כי הדרך חזרה היא לא פשוטה וצריכה ליווי מקצועי במקרים רבים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוצר משבר אמון

ד
    25/02/2012

מודה לך מאד על תגובתך. האמת היא שאני כרגע נמצאת בצומת דרכים ורגשותיי חצויים מאד. הוא רוצה לתקן וטוען שזו הפעם הראשונה והיחידה ושסקס ממש לא היה (למרות שבעיניי זה לא משנה),אבל אני לא מאמינה. נוצר משבר עצום באמון וקשה להאמין שזה יעבור:-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסתי על חם - תגובה

דליה שוורץ
    25/02/2012

ד יקרה,
    זה תגלית כואבת, מאוד כואבת ומעליבה. סיטואציה שצריך לגשת אילה מאוד מחושבת ובעיקר אחרי שהוצאת את הכעס במקום אחר.
    אני אקדים ואומר שזוגות רבים מצליחים להתגבר על המשבר הזה ולהמשיך את הזוגיות.. אבל בואי לא נקדים את המאוחר....
    עלייך להתעשת ולהחליט מה את עושה לפני שאת נכנסת לתוך המערבולת של המריבות והכעסים.
    קחי לך מעטזמן להבין מה קורה. נסי לשאול את עצמך מה את רוצה החל מרגע זה. האם את חושבת שתרצי להמשיך איתו הלאה ולנסות להתגבר על הכאב או שאת חשובת שעכשיו אין סיכוי לחיים משותפים? הגישה שלך תיהיה שונה בהתאם למה שתחליטי שאת רוצה שיקרה ולכן תחשבי עם עצמך לפני שאת מדברת איתו.
    אחר כך נסי להבין ממנו מדוע זה קרה ומה הוא רוצה שיקרה. ההחלטה איך להמשיך תלויה ברצונות של שניכם אבל חשוב שתפתחי בשיחה רק לאחר שאת יודעת בערך את הכוון שלך.

זה לא פשוט.. מציעה לך לפנות לייעוץ זוגי בעיקר אם תחליטו שאתם נשארים יחד כי הדרך חזרה היא לא פשוטה וצריכה ליווי מקצועי במקרים רבים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסתי על חם

mosha
    26/02/2012

ספרי איך האזנת לשיחה ? איך פון פתוח הבחור הזוי...ומה אמרת לו איך היתפתח הדיאלוג זה מפחיד........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב..

דני
    26/02/2012

שלום לך,
    אם כל הבוגדים והבוגדות היו פעם אחת מצליחים לראות איזה כאב חווה הנבגד הם היו מבינים אולי כמה זה לא לעניין לפגוע באימא/אבא של הילדים שלך,לפגוע במי שהולך איתך כיברת דרך,לפגוע במי שסועד אותך יום ולילה כאשר את/ה במצוקה וכל זה בשביל כמה רגעים של שכרון חושים מדומה..
    ליבי ליבי איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה האקס רוצה ??
    מיטל
    22/02/2012

שלום

לפני יותר משנה חוויתי פרידה שאת רוב תיסכוליי פרקתי בפורום זה , חוויתי פרידה קשה מאוד שהשפיעה עליי ועל סביבתי מאוד.
    אני מוכרחה לומר שזה מאוחריי - יש לי בן זוג חדש ואנחנו חיים יחד

למה אחרי כל כך הרבה זמן ואחרי שהאקס פגע בי כל כך - מה הוא רוצה עכשיו ?
    הוא שולח לי הודעות ושואל לשלומי כל הזמן ואומר שהוא ראה אותי לפני חודש ושהוא רוצה שניפגש לקפה ללבן דברים

אציין שאני סרבתי בתוקף ואמרתי לו בצורה מכובדת ויפה שאני מסרבת ואין לי עניין להיפגש וללבן דברים . מה שהיה היה וזה מאוחריי ואינני מעוניינת להעיר את המתים מחדש וגם הזכרתי לו שיש לי בן זוג ושלא יפריע לי.
    הוא כמובן אמר שהוא עדיין מצפה לפגישה ושבכל זמן שארצה אוגיד לו מתי
    ושגם לו יש בת זוג ושאף אחד אינו אמור לדעת

אני ממש לא מעוניינת להיפגש וזה בכלל לא חסר לי

אבל מאיפה לעזעזל החוצפה? מה הוא בדיוק רוצה עכשיו ? שאקפוץ משמחה כשהוא רוצה להיפגש??

לקביעת תור
    סגירה
    מה האקס רוצה ??

הוספת תגובה

• אז אל תפגשי

מישהי
    23/02/2012

אם את לא מעוניינת, אז אל תפגשי. אלא שאם את שואלת כאן בפורום, וזה מעסיק אותך, כנראה שאת כן חושבת על זה עדיין.
    את צריכה להחליט עם עצמך מה את רוצה. תדמייני את כל התרחישים האפשריים- הוא רוצה להשאר ידידים, הוא רוצה לחזור, הוא רוצה לבדוק האם נשאר לו משהו וכו'...
    לגבי כל תרחיש כזה, תנסי לברר עם עצמך מה את מרגישה, ותלכי עם הלב, רק בזהירות.תזכרי שחיים פעם אחת ומי שלא מעיז, לא מגשים את חלומותיו, כך שאת צריכה להבין עם עצמך מה הלב שלך רוצה.
    משם כבר תדעי את התשובות לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקס

דני
    26/02/2012

היי,
    X משמעו מת! מי שזרק אותך פעם אחת יזרוק אותך שוב,הוא בסך הכל רוצה להשכיב אותך ולנהל רומן איתך תוך כדי כך שהוא משחק ברגשות שלך..
    אל תיכנסי לזה ותגידי לו חד משמעית שהוא מטריד אותך ואת לא מעוניינת שיפנה אלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעט גרושים
    מישהי
    22/02/2012

נפרדנו מיוזמתו לאחר 6 שנות זוגיות, מחציתם נשואים. לאחר מספר חודשים אני יזמתי חזרה.
    יודעת שזה לא נכון. הרי אם הוא עזב, לא היתי אמורה לסלוח, לשכוח, ובטח לא ליזום. אם הוא רוצה, שיבוא ויבקש ואם לא, אז שלום וביי. אבל... אלה הנישואים שלי ובעלי שעדיין אוהבת, לכן החלטתי את מה שהחלטתי.

הוא אמר שלא משוגל לחזור מעכשיו לעכשיו, אבל מוכן להתחיל ולהיפגש ומשם נראה איך מתקדם. אמר שבשלב זה הרגשות שלו אלי בתחתית, עם כל המריבות שלפני, הפרידה עצמה והחודשים בחוץ הרגו את כל מה שהיה.

השאלה, האם אני לא עושה טעות, האם זה לא אבוד מראש, כי הרי ללא הרגשות על איזה נישואים אנו מדברים בדיוק?
    מצד שני, מאמינה שאם לא היה סיכוי, לא היה נכנס לנסיון הזה לחזור וכנראה גם לו הנישואים האלה עדיין חשובים.

מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    כמעט גרושים

הוספת תגובה

• תגובות?

מישהי
    27/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פן אחר

אני
    27/02/2012

אולי ככה צריך ,עוד יותר כשזה נישואין, לנסות הכל כולל הכל
    וכן מניסיון אם את מרגישה שאת רוצה לחזור לנסות בכל- זאת
    אצלי זה השאיר טעם מר ורע כי נגמר עוד יותר בעייתי אבל לפחות זה סוגר את השאלות של מה היה יכול להיות....כי יודעים שזה פשוט נגמר סופית

אני ממליצהבחום לכולם על הספר "נפרדנו טראח" תאמרו למשפחה וחברים שיקנו לכם! ספר מעולה וקולע על פרידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי

נכס
    28/02/2012

החלטה שלך הייתה נכונה אהבתך אליו לא יכולה להגמר בהנף יד גם אהבתו אליך לא יכולה להגמר במהירות זוגות שנשואים עשרים ושלושים שנה הם כבר לא אוהבים {כמעט} הם רגילים אחד לשניה
    אבל מצד שני בעלך לא רוצה לחזור אליך ויכול להיות שהרגשות ירדו לו השאלה למה ירדו לו ?????? חישבי על כך ושחררי אותו לעצמאותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעט גרושים - תגובה

סיגלית גלאי
    01/03/2012

שלום לך
    אני לא בעד "לשחק משחקים" כשמדובר בזוגיות, ולכן אני חושבת שנהגת נכון ופעלת עפ"י הרגשות והאינטואיציה שלך, אם יש לשניכם רצון לשיקום הקשר הייתי ממליצה שתפנו לייעוץ זוגי, אין ספק שעליכם לבדוק מה הוביל לכך שתיפרדו כדי שלא תחזרו על אותן טעויות, ולפעמים זקוקים לאדם מקצועי שיאיר לכם את הדברים שאתם לא מסוגלים לראות מפני שאתם בתוך הסיטואציה ומעורבים רגשית.
    לא משנה מה תהיה התוצאה בסופו של דבר שניכם תרוויחו מכך.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון והתייעצות

מישהי
    03/03/2012

כפי שרשמתי, הצעתי לנסות ולבדוק את האפשרות לחזור. מאז נפגשנו מספר פעמים, ובין לבין משוחחים בטלפון. אני לא יודעת האם מה שקורה הוא סביר: אנחנו לא מדברים כל יום בטלפון, אלא מדי פעם, פעם ביומיים בערך. אני משתדלת שלא להתקשר, אבל לא יודעת אם זה הגיוני שאנחנו לא מדברים או מתראים כל יום. בכל זאת, אומנם אנחנו בהתחלה, אבל אנחנו לא זוג בתחילת הדרך, אלא נשואים/מתגרשים.הוא ביקש שזה יהיה בקצב איטי, ואני לא יודעת אם זה סביר. ברור לי שאני צריכה לדעת בעצמי ורק אני יכולה לענות לעצמי, אבל בכל זאת אשמח לשמוע לדעתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

מישהי
    04/03/2012

שכחתי לציין, שאת הפגישות הוא יוזם והוא זה שמתקשר אחרי ואומר שהיה כיף, כמו פעם, וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי פרידה
    מיה
    21/02/2012

כבר כתבתי לכם פעם
    בת 49 גרושה אחרי פרידה כשבועיים מבן זוג גרוש בגיל שלי . קשר של 6 שנים אחרי פרידות מצידי באה פרידה מצידו.יתכן שישנה אישה אחרת היה לי קשה בהתחלה וכעס וכו..אך בהמשך באו געגועים ורצון להיות איתו.
    ניסיתי ליצור איתו קשר אך לא ענה בסוף ענה לי אמרתי שקשה לי ומודה שאיני מסוגלת לחשוב שגבר אחר יגע בי ואמרתי שאין לי קשר כרגע .
    אז הוא ענה שהוא מוכן להיפגש איתי פעם בשבוע וגם להיות בקשר הנוסף והיא לא צריכה לדעת על כך כך אמר.כרגע זה נשמע לי שזה סידור טוב בשבילי שגם יכול לספק אותי בשלב זה.
    אך צריך לעשות איזה שינוי במחשבה ולהבין לציין שזה נאמר היום.לדעתי הוא לא עושה לי טובה מודה שאני זקוקה לו אך במקביל שהוא ינהל קשר גם איתה זה נשמע גם לא טוב . אולי הסיפור נשמע רע ,לדעתי אין לי מה להפסיד גם . תודה מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    אחרי פרידה

הוספת תגובה

• מיה

mosha
    22/02/2012

הוא מכוון שלהיות איתך במיטה פעם בשבוע וזה יספק אותך ואותו...לזה את מוכנה? אים כן תקרבי אותו אלייך ותמשיכו להיות זוג לכל דבר וענין
    ניראה לי הוא מעונין לחיות ב 2 עולמות...
    אז גם לך מותר תפסי גבר צוקי מוקי ותהני לך... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי הלא מלומדת

מישהי
    23/02/2012

אם את אוהבת אותו, תקבלי את ההצעה, יחד עם זאת אל תהיי מובנת מאליו. תתנהלי כאילו אתם לא יחד. תצאי, תרכשי לך חברות חדשות, תמצאי עיסוקים חדשים. תעברי את כל השלבים של פרידה מבן זוג אהוב. במקביל תפגשי איתו, אבל תשתדלי לעשות זאת ממקום של כח, לפחות כלפי חוץ ועם הזמן, אולי גם תרגישי את הכח.
    זה כמו לחייך, תחילה בכח, ואחר כך זה בא מבפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל מי שעבר את זה
    ברגרינה
    21/02/2012

ובכל זאת נשאר בבית או לכל מי שעדיין מתלבט -רוצה לספר שלמרות שההחלטה כה קשה ולמרות סימני השאלה שנשארו באויר ולמרות חוסר השלמות שבהחלטה וההתלבטויות היומיומיות של אולי הייתי צריכה להחליט אחרת- יש את הדברים הקטנים אך הכל כך גדולים שצובעים את ההחלטה בצבעים בהירים ,כמו למשל כשהבן חוזר מהצבא בשבתות לבית שלו בלי המחשבות איפה לעשות את השבת אצל אבא או אמא? או כשהיה ברגילה והיתה לי את האפשרות לפנק אותו כמו שצריך וכמו שרק אני יכולה ויודעת אחרי טירונות כל כך קשה. כמו "לדמיין" את חיוכיו של הנכד של האהוב לשעבר ולדעת שסבא הגאה שלו שלו תמיד שם בשבילו - אלה הדברים החשובים כל כך בחיים והכל כך מציאותיים והם נמצאים במקום הראשון לפני האושר האישי. לכל מי שעדיין מתלבט אני אומרת- תחזרו הביתה לפני שיהיה מאוחר מידי.

לקביעת תור
    סגירה
    לכל מי שעבר את זה

הוספת תגובה

• ברגרינה

נכס
    21/02/2012

ברגרינה אני קורא שוב ושוב את הודעתך והבנתי שנשארת בביתך לאחר רומן אסור והיה לך רגע אם להתגרש או לא
    תסלחי לי אם אהיה קצת אגרסיבי ילדיך ישארו ילדיך גם אם תתגרשי מאביהם
    ואתם לא הזוג הראשון שמתגרש וגם את תהיי סבתא לנכדים גם אם לא תהיי אשת הסבא
    כתבתי בפורום זה וסיפרתי את סיפורי למרות שהיום אני לא בבית אני אבא לילדים שלי וסבא לנכד מדהים . אצל אהובתי {לא מבין מזה לשעבר} הבעיה אחרת הבעל לקח את ילדיו {18+] ושטף את מוחם אני לא מצליח ליצור קשר איתה אני מאד אוהב אותה
    ברגרינה {שם יפה} אם את חושבת שכך צריכים להתנהל חייך???
    אני חוזר על המשפט של שמוליק "צריך לחיות מאושרים ולא לחיות מתים" {להסביר??}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה

שמוליק
    22/02/2012

ברגרינה נכס צודק ותודה לו הייתי מוסיף גם פ ח ד נראה לי שאת פוחדת מאישך
    אישך לא הצליח להחזיר את אהבתך אליו {רומנטי} והוא פוגע בך
    ברגרינה טוב להיות ח י ה מ א ו ש ר ת מאשר להיות חיה מתה אני אוהב מאד את נשמתי ולא הייתי רוצה שתחייה בצורה כזאת
    ולנכס יקירי תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה !! תגובה יש?

נכס
    27/02/2012

מה כיאלו את לא מגיבה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ברגרינה
    27/02/2012

לא מגיבה-כי אין לי כל כך מה לומר-בכל אשר אחליט ובכל אשר אפנה התוצאה תהיה אותה תוצאה עגומה- נכון -היום (כדברי שמוליק )אני "חיה מתה" אך גם אם הייתי מחליטה ההיפך והולכת אחרי הלב הייתי "חיה מתה "כי הייתי מפרקת את המשפחה היקרה שלי .אני פחדנית , לא היה לי ולא יהיה לי אומץ ללכת אחרי הלב ולכן אני שותקת,בורחת ומסתגרת.הכי אני מפחדת לפגוע שוב ביקרים לי וזה כולל גם את האחד שהיה לי .כל שנותר לי הוא להיות אמא - ברוך השם את זה אף אחד לא יכול לקחת ממני- השאר כבר נלקח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברגרינה

נכס
    27/02/2012

ברגרינה בחיי אני מבין אותך אני גם בצד שלך רק שאני לא חי בבית ילדי מבנים אותי ובאים אלי "אישתי" הייתה קשה בזמן האחרון {לאחר מות אביה} התרככה ומוכנה להיתפשר בעניין הגירושים גם אני הייתי מת חי בהתחלת עזבתי אבל כעת יותר טוב אומרים שהזמן מרפא לא אצלי אני יותר אוהב את אהובתי אני קורא לה נשמתי ורוצה מידי פעם לשמוע את קולה {להרגע}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משפט יפה

נכס
    27/02/2012

משפט יפה צריך לחיות מאושרים ולא לחיות מתים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנכס

ברגרינה
    28/02/2012

כשהייתי בתוך הסיפור חשבתי שרק לי זה קורה ורק אני מתמודדת עם התוצאות של מעשי אך ככל שאני קוראת פה בפורום אני מבינה שמה שקרה לי קורה להרבה . כל אחד והסיפור שלו וברמות ובעוצמות שונות אך ההתלבטויות קיימות אצל כולם.עצוב לשמוע שעזבת את הבית אך מעודד שילדיך לא הפנו לך עורף.לדעתי- אם אשתך התרככה כנראה שאתה גרמת לכך ונראה לי שזה פותח בפניך דלת חזרה הביתה. תפוס את ההזדמנות בשתי ידיים.אשתך היא המציאות, השאר -חלומות באספמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפוך

נכס
    28/02/2012

ברגרינה כנראה שלא הסברתי נכון והבנת ככה אז לשמחתי "אישתי" התרככה בענין הגירושים בהתחלה היא לא הייתה מוכנה לוותר על כלום "אתה בחוץ ואני פה" אבל היום אנחנו מדברים "מה אני לוקחת ומה אתה" ועל כך אני שמח
    אני מקווה שהבהרתי את הודעתי הקודמת
    ולך יקירתי הילדים שלך גם יבינו שהאמא שלהם {בגללם} מתה מבפנים
    צריך לחיות מאושרים ולא לחיות מתים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה

נכס
    28/02/2012

מה דעתך { אפשר תגובה}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברגרינה ולנכס

שמרית
    29/02/2012

רגרינה היקרה,
    אני מחזקת את ידך. את עושה \עשית את המעשה הנכון . נשארת עם משפחתך ,נשארת עם ילדייך ובעלך.
    כמו שכתבת החיים האמיתיים והנכונים זה עם המשפחה . כל השאר תעתועים ,דמיונות ,שקרים.
    אני מאמינה שאם כל זה שאת מוותרת כביכול על עצמך למען ילדייך. את למעשה הצלת את עצמך מהחיים האומללים שהיית גוזרת על עצמך לו היית עוזבת. לא היית יכולה לחיות עם עצמך. מן הסתם גם המאהב שהיה הופך להיות בעל הופך לשיגרה - היה נראה פתאום לא כל כך קסום מלהיב מתעתע אחרי כמה שנים. איך אפשר לבנות בית חדש כאשר הורסים בית אחר ? זה לא יכול בשום אופן להחזיק.

תמשיכי להשקיע בילדים בזוגיות שלך - מתוך בחירה, מתוך שמחה, מתוך ידיעה שזה המעשה הנכון,הראוי והטוב. תמשיכיל לעשות ,לבנות ,לייצר - כי אחרי המעשים נמשכים הלבבות ולאט לאט תרגישי שינוי גם אצלך בפנים . לאט לאט הדמיונות יעלמו וישארו כזכרון רחוק.

ולך נכס , מעניין אותי לדעת עם כל הדיבורים היפים והאידיאליים והמפתים שלך אל ברגרינה
    "צריך לחיות מאושרים ולא להיות מתים"- איפה אתה נמצא? אתה מאושר? חיי עם המאהבת שלך, טוב לך ? היא עזבה את בעלה - אתם סוף סוף חיים ביחד ? או שאתם ממשיכים להפגש במסתור - לשעות ספורות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגריטה

mosha
    29/02/2012

ואני בהפוך על הפוך טוען תחיי לצד בעלך והילדים .....ותהני מהעולם הניסתר בדיסקרטיות ותעשי כל שעולה בדמיונך תהני מהכל ..וכך תחיי את חייך כאישה חיה נושמת ובועטת....דעתי בלבד (בטוח יכעסו עלי כאן ) ייחודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ברגרינה
    29/02/2012

לך שימרית על החיזוקים. את בוודאי צודקת ברוב הדברים שכתבת ואם הייתי קוראת את הדברים לפני אתמול בטח עם הרוב לא הייתי מסכימה כי אני מלאת געגועים והחמצות.
    אך אתמול (במקרה) יצא לי לראות את הבן אדם -ממש במקרה ואחרי 4 חודשים שלא היה לנו קשר בכלל בכלל הוא טרח לומר לי ש-השמנתי ש-לא מתאים לי איך שהסתפרתי ואם היתה לנו אפשרות לדבר(כי אני כולי במתח ופחד שלא יראו אותנו)מי יודע מה עוד הייתי שומעת .ואז הבנתי דבר אחד- מי שלא אומר לי בחיים שהשמנתי זה בעלי ומי שהחמיא לי על איך שהסתפרתי זה בעלי ומי שאין לו פנטזיות עלי ומקבל אותי כמו שאני זה בעלי.
    אחרי כל כך הרבה שנים ביחד זה כנראה באמת הישג גדול-חבל שלא הצלחתי לראות את זה קודם וכל כך הסתנוורתי.אני מקווה שאצליח לתקן ושוב לראות את האור.
    עכשיו אני יותר שלמה עם הבחירות וההחלטות שלי וכך זה ישאר- אני גמרתי לחלום.
    תודה על החיזוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הו הו הו

נכס
    29/02/2012

ברגרינה יקירתי לדעתי ההפך הוא הנכון בואי ננתח את מה שכתבת .כתבת שראיתאת הבן אדם אחרי ארבעה חודשים את לא חושבת שהתגעגע אלייך ודמיין אותך כמו שנפרדתם בפעם האחרונה יכול להיות שהתספורת שלך הקודמת מצעירה אותך ההההמון !!! בעלך לא צריך לפנטז עלייך את נימצאת לידו ו"הבן אדם" אמר לך שהוא מפנטז עלייך לדעתי זה הסימן שהוא חשב עלייך המון אני מכיר מישהו שאמר ב"טעות" לאישתו "גם זקנה וגם משומשת" או שהיה בנסיעה מחוץ לבית והיה אומר לאישתו "תכיני את ה מנועים "
    אני חושב שלא ראית את אהובך נכון לדעתי אהובך {לדברייך}התגעגע אלייך המון וזה שהוא אמר שהוא הרבה מפנטז עלייך לדעתי זוהי מחמאה גדולה מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

נכס
    29/02/2012

ברגרינה אני מאמין שבמשך ארבעה חודשים גם את היית בפנטזיות על ה"בן אדם" אני הייתי מקבל זאת כמחמאה ענקית {אולי את פוחדת המון }

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברגרינה ונכס

שמרית
    01/03/2012

לברגרינה,
    את כבר מתחילה לראות את האור ואת הטוב .
    "עכשיו אני יותר שלמה עם הבחירות וההחלטות שלי וכך זה ישאר- אני גמרתי לחלום"
    אכן הסתנוורת . בסינוור הזה - לא ניתן לראות את האור . אומנם חושבים שזה האור,התגלמות הטוב. אבל הכל בעצם תעתועים ,שקר אחד גדול.
    ממשיכה לחזק אותך ואל תתני לאנשים כמו נכס או דומיו להמשיך ולתעתע בך
    את ניתחת מאוד יפה את המפגש בניכם - המאהב לשעבר - גילה את פרצופו האמיתי
    פנטזיות - אנשים יקרים - זו לא המציאות כשמה כן היא. . תפסיקו לחלום. תרדו לקרקע למציאות היומיומית. אני מבטיחה לכם שכל אחד שבוגד שהמאהבת\מאהב שלו נראים הכי מושלמים ,הכי עילאיים ברגע שחיים ביחד הרבה זמן - השיגרה,השחיקה מחלחלים בכולם
    ופתאום המאהב המאהבת נראים בדיוק או אפילו יותר גרוע כמו עוד בעל\אישה על הראש. אז תפסיקו לשקר לעצמכם . ובמקום לנסות לחדש לייצר לרגש מידי פעם - בתוך הבית בתוך הזוגיות . אנשים מחפשים בחוץ ומשקרים ובוגדים והורסים.

לך נכס, לא ענית לי על התשובות של ך. איך אתה מסוגל לייעץ לברגרינה ולומר לה דעתך, לפני שדיברת על עצמך. נו תגיד, תהיה אמיץ ? אתה מאושר עם המאהבת שלך? היא עזבה את בעלה? חיים טוב ביחד מבין ההריסות ? או שאתה סתם אחד שמדבר על אהבה שממית , על חיים אמיתייים ? על דמיונות שווא!!!!
    איך כתבת עדיף לחיות מאושר מאשר להיות מת ? איך אתה חיי ?

אתה בחרת את הבחירות שלך בחיים . וזה בעיה שלך . אני מאמינה שאתה לא חיי טוב עם עצמך.

קשה לי מאוד לקרוא את מה שאתה מגיב לברגרינה - היא בחרה לתקן את מה שעשתה להשאיר ולהשאר את משפחתה . ואתה בא ופשוט מרפה את ידיה לא מפסיק? פיקרת את המשפחה שלך (ובטח תגיב שהוא כבר היה הרוס).אל תנסה לפרק עוד בית .

אני מציעה לך להחליף את השם מנכס לנאחס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימרית-תגובה

נכס
    01/03/2012

שימרית באמת שלא רציתי לענות לך אבל יש בדברייך הכפשה לכן קיראי את כל ההודעות בפורום
    אני אוהב ומאוהב באישה נשואה והיא אוהבת אותי הייתה לנו תקופה ביחד {לשעות ספורות ביום} מהממת וכל העניין התגלה אהובתי עזבה את הבית וחשבנו לגור ביחד וההבטחות עפו לכל כיוון אהובתי חזרה לבית לאחר איום של בעלה שלא תיראה את חתונתם של ילדיה ולמרות כל זה המשכנו להיפגש ולפנטז על הביחד אני עזבתי את הבית והתחלתי בהליכי גירושים .
    לכן שימרית יש הרבה ניסתר מהגלוי מכוון שאת אשה אבין את עמדתך שאומרת אין לפרק משפחה ויהי מה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמיתי

אמיתי
    01/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמיתי

אמיתי
    01/03/2012

ברגרינה כל הכבוד את צודקת הבן האדם לא החמיא לך אמר לך שמנה והתספורת שלך לא משהו
    אבל... מצד שני זה לא נשמע אמיתי מוזר שאחרי 4 חודשים את פוגשת אותו "במקרה" והוא לא אומר לך "אני אוהב אותך" סתם כזה ישר משמיץ ? ולא אומר לך שהוא מתגעגע אלייך רק אמר לך שהוא בפנטזיות עלייך וחושב עלייך המון ? מעניין!!! ואת כותבת שניפגשתם לכמה דקות ואת פחדת פחד מוות וכבר שרפת חלומות
    קראתי גם את היעוץ של נכס ויש משהו בכתביו . אישך לא מפנטז עלייך יש לו אותך ורק מגרדת לו ........את איתו ואם אישך לא אמר לך ש-השמנת אולי הוא רוצה בכך ? וגם הסית את ילדייך עלייך
    לכן ברגרינה יקירתי מכתבייך הבנתי שאת אוהבת את הבן אדם ואני גם מבין את אהובך שאמר לך את מה שאמר הוא הרגיש שהוא קרוב אלייך הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חובה

שמוליק
    01/03/2012

ברגרינה ניראה לי שצריך תגובה לכל התכתובת של נכס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נשואה ומנהלת רומן עם גבר נשוי
    מבולבלת
    18/02/2012

אנחנו עובדים יחד. זה התחיל מחברות . והפך לרומן . הוא תמיד הבהיר לי שהוא לא מעוניין לפרק את משפחתו. התאהבנו מאוד . מדברים בכל הזדמנות בטל' ,מכתבים , מפגשים אהבה אמיתית שאנחנו באותו החדר יש אש ביננו.

בכל פעם מדמיינים איך זה היה אם היינו גרים יחד חיים יחד.
    ואז אני מאמינה שזה יקרה ושוב הוא מבהיר לי שהוא לא יפרק את משפחתו.

מה אני עושה איך אני מתמודדת עם קשר שאני לא יכולה איתו ולא בלעדיו.

בעלי אוהב אותי הגעתי למצב שקשה לי לשכב איתו ואני כל הזמן מתרצת תירוצים . הילדים בגיל ההתבגרות.
    למאהב ילדים קטנים יותר.

מה אני עושה אני פשוט לא יודעת מה לעשות .
    אם המאהב היה רוצה הייתי עוזבת את בעלי עבורו. אבל הוא לא רוצה בלאגנים . רוצה שנמשיך ככה . ואני ממשיכה כי אני לא יכולה לחיות בלעדיו. הוא מעניק לי המון . והוא כנה איתי לא מרמה . ואמר שאם אני אפרק את המשפחה שלי הוא יקח צעד לאחור מה אני עושה.

הוספת תגובה

• הייתי שם לפני כמה חודשים...

ירדן
    18/02/2012

מניסיון מר, אני יכולה לומר לך שיודעים איך נכנסים לסיפור כזה, לא יודעים איך יוצאים ממנו.
    אם המאהב היה רוצה הייתי עוזבת את בעלי עבורו ---- למה?? מה כ"כ רע לך בבית? אמרת שבעלך אוהב אותך, האם את גם אוהבת אותו? האם הנישואין שלכם בסדר/טובים??
    אוכל רק לומר לך שבסרט הזה הייתי (יותר מפעם אחת).
    ובמקום עבודה--ויש אש! ואהבה מטורפת! וסקס מדהים! ואת מרגישה הכי בעננים שאפשר....אבל, ויש אבל גדול...את בדרך של הרס משפחה, ואת לא מבינה כמה שזה קשה. עכשיו את לא רואה את זה, כי את מאוהבת עד מעל הראש, והפרומנים שלך משתוללים --- הייתי בסרט הזה, מכירה אותו...
    תחשבי קדימה: המאהב שנמצא איתך בעבודה יחליט יום אחד שזה גדול עליו, או לחילופין אשתו תגלה (והרי הוא לא רוצה לפרק את הבית), מה תעשה?? הוא יודיע לך שזה נגמר!! את תהיה שבורה, איך תצליחי להגיע לעבודה ופתאום לעבוד אותו "רגיל" שלום שלום, יחסי עבודה קורקטים, תהיה מסוגלת לזה?
    ומה יקרה לך בבית, המאהב סגר את הדלת---ותזכרי תמיד שאצל האהב הכל יותר ורוד, יפה נוצץ ןמרגש (כי זה לא החיים האמיתיים), ונשארת עם בעלך שגם מחליט שלא מתאים לי להיות אם אשה נואפת (במידה והוא יגלה) ואם הוא לא יגלה את תהיא כ"כ שבורה ממה שקרה שלא תוכלי להסתיר זאת...
    עצה לי אליך: תפרקי את הבית שלך כי הוא גרוע/ולא טוב וכי בעלך לא מתייחס אליך או לא טוב אליך, או כי רע לך איתו.
    אל תפרקי בית כי את כרגע "מאוהבת" ולא בשביל מישהו אלא בגלל!!! בגלל הסיבות שנקבתי קודם.
    אני עכשיו אחרי מקרה דומה לשלך, מנסה לשקם את הבית, וזה קשה! כי את מאבדת את עצמך...את חיה עבור המאהב...עבור החוויות, ושוכחת את עצמך---את הילדים, את המשפחה שלך ואת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

mosha
    19/02/2012

תקשיבי גם את בעלך אהבת מאוד בתחילת הנשואים...והיום ? את כבר רגילה אליו..וכך יהיה גם עם המאהב...אז זה טוב לשנה שנתיים וחולף....גם לנו הגברים זה קורה רוצים לגוון להחליף אבל האבא ואמא של הילדים זה המשפחה הקרובה..ולא מאהב כזה או אחר.....בהצלחה ובזהירות..אה ע משהוא לא לספר לאפ אחד את הרומן שלך תיזהרי.... ציצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב

דני
    19/02/2012

שלום רב לך,
    לרומן יש כללים ברורים, לנשים לעיתים קשה לעמוד בכללים ואז הכל מתחיל להסתבך..רומן צריך לספק לשני הצדדים בדיוק את החסר להם בזוגיות בבית,את המתחים,את הריגושים,את מימוש הפנטזיות, כל אחד צריך לקחת בדיוק את מה שחסר לו ולממש את זה ברומן.המאהב שלך עם רגליים על הקרקע,הוא אוהב את אישתו ולא יפרק את התא המישפחתי שלו בשביל רומן מזדמן כזה או אחר! ראוי כי תכירי במציאות,את משלבת רגשות ברומן שזה דבר אסור,אמנם קשה לשלוט ברגשות אבל לפחות תהיי ראלית ותישמרי אותן ברמה שלא תיתפרקי לגורמים כאשר הרומן יסתיים,והוא יסתיים.עד הרומן הבא! לצערי אני לא יכול לעודד אותך,לרומנים יש חוקים משלהם,מדובר בכרוניקה ידועה מראש,יש תמיד צד אחד שייפגע,קחי את זה בחשבון ותצנני מהר את הרגשות שעוטפים אותך.שום דבר לא שווה לפרק זוגיות ומשפחה.האמיני לי אם היו לי את התובנות שיש לי היום גם אצלי הרבה דברים היו ניראים אחרת.לשימחתך יש לך מי שיכול לייעץ לך לפני שאת עושה טעות קריטית שתיתחרטי עליה בבוא היום.
    מקווה שעזרתי במשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חכם כבעל ניסיון..

חני
    28/03/2012

רואים שאתה מבין וואי מפחיד להיכנס לרומן... אני בהתחלה ואני פוחדת להגיע חלילה למצב הזה. אלוהים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נשואה ומנהלת רומן עם גבר נשוי - תגובה

דליה שוורץ
    19/02/2012

מבולבלת יקרה,
    אני קוראת את דברייך והם לא נראים לי כל כך מלבלים, להיפך, הכל מאוד ברור. המאהב שלך מעוניין בקשר איתך אבל רק עד המקום שהקשר נמצא היום. כל מה שמעבר לזה לא מתאים לו! אני חושבת שזה נאמר בצורה מאוד ברורה ואת הבנת את זה בדיוק כמו שזה. הוא מעוניין להשאיר את משפחתו שלמה.
    אני גם מבינה שאת מרגישה שאת לא יכולה בלעדיו ולכן את לא ממש צריכה לוותר עליו.
    את צריכה לעשות את החשבון שלך מה את מעדיפה, להגמל מהקשר הזה (זה יהיה קשה בהתחלה ממש כמו גמילה) אבל אחרכך תיהיי משוחררת או להמשיך בקשר הזה כשאת יודעת שזה המקסימום שתוכלי להגיע. כלומר, לא יהיו חיים משותפים.
    אם בחרת באפשרות השנייה את מוכרחה ללמוד לשים את ההפרדה בין הבית שלך לבינו. את צריכה להמשיך להתנהג בבית כאילו הכל כרגיל וכשאת איתו להנות מהרגעים שיש לכם יחד ולנצל אותם עד תום.
    ההחלטה לא פשוטה אבל את צריכה לבחון עם עצמך מה יותר קשה לך....
    להשאר במצב הקיים או לעבור את התקופה הקשה של הפרידה ולחזור לחיות עם בעלך חיים שלווים.

בהצלחה,
    אני מקווה שתבחרי את הטוב ביותר עבורך

דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חלי
    15/03/2012

שימי לב לדבריו ואל תחיי באשליות.מצב זה מתאים וטעים לו .הוא לא משלה אותך וכל הכבוד לו.את זו שמסוחררת יתר על המידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים גנובים ימתקו

oz
    15/03/2012

כל עוד המים הגנובים ימתקו תהני לך ,אין יותר גרוע לגבר לחיות עם המאהבת שלו ,התחושה שבגדה בבעלה ,לא ימנע מעצמה לבגוד גם במאהב ,מאחר והשלהבת אהבה לעיתים דועכת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים גנובים ימתקו

oz
    15/03/2012

כל עוד המים הגנובים ימתקו תהני לך ,אין יותר גרוע לגבר לחיות עם המאהבת שלו ,התחושה שבגדה בבעלה ,לא ימנע מעצמה לבגוד גם במאהב ,מאחר והשלהבת אהבה לעיתים דועכת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• orenlavi

orenlavi
    29/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא אוהב אותך. הוא זבל של בן אדם

רונית דניאל
    15/03/2012

המאהב שלך לא אוהב אותך. לא איכפת לו שאת שוכבת עם בעלך. הוא אוהב את אישתו והסקס שלהם טוב יותר בזכות הסקס שיש לו איתך. חבל שאת לא קולטת. גבר שמנהל רומן עם אשה נשואה אין לו מוסר ואין לו אלוהים. גבר אמיתי לעולם לא יתעסק עם אשה נשואה. רונית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה בתוך השאלה

פניני
    30/03/2012

מצטער התשובה בתוך השאלה את יודעת שהוא לא יפרק את המשפחה שלו בשבילך אזי גם את לא צריכה לפרק אלה לאחד את המשפחה תורידי את המינון של הפגישות עם המאהב ויותר להיות בבית ולהוביל לאיחוד נוסף בניכם אפילו להכנס להיריון נוסף זה רק יגביר את השותפות ויכניס אותך לנורמליות לחיים ולניתוק הקשר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נשואה ומנהלת רומן עם גבר נשוי - תגובה

יששכר רוטרי
    03/04/2012

שלום לך,
    אכן את נתונה בדילמה קשה, בין מימוש ההתאהבות שלך....לבין השמירה על המסגרת המשפחתית, הסטטיסטיקה מראה שברוב המקרים לאחר פירוק המשפחה, על מנת לממש את הקשר עם המאהב/ת...בסופו של דבר מפסידים גם את המאהב/ת וגם את הזוגיות המשפחתית. כלומר הדילמה היא האם ללכת עם הלב, או עם השכל.
    הצעתי לך היא כזו: המשיכי את הקשר כפי שהוא מבלי לפגוע בבעלך...אם הקשר הזה יחזיק מעמד לעוד שנה, או אז תלכי עם ליבך..
    בהצלחה,
    רוטרי- מטפל זוגי וסקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבים
    ארתור
    14/02/2012

אני ובת זוגתי חודש וחצי ויש בינינו הרבה ריבים קטנים , שגורמים לי ולה להרגיש מעורערים ביחסים . נפרדנו לכמה ימים .. והיא ממשיכה להתקשר אלי ולבסוף נפגשנו רבנו עוד פעם והיום חזרנו לדבר .
    האמת לא הייתי מבואס אלא קצת מאוכזב מהפרידה כי אמרתי שזה לא מסתדר וזה מה שצריך להיות.
    יש לי רגש אליה וגם לה אליי.,אני לא מאוהב בה עד הגג, אני בונה על התאהבות עם הזמן .
    שאלתי היא מה אתם חושבים האם זה אמור להיות תקין ? האם אנו צריכים להיפרד? אני לא יודע מה לעשות.. אנא סייעו לי .
    האם אנחנו לא משקרים לעצמנו??

לקביעת תור
    סגירה
    ריבים

הוספת תגובה

• ריבים - תגובה

סיגלית גלאי
    16/02/2012

שלום סאני,
    אתה מצביע על כל הסיבות שמחזקות אותך לא להמשיך את הקשר, אז איפה ההתלבטות? אתם רק בתחילת הקשר וכבר אתה מרגיש שאתה לא מאוהב ולא מרוצה מהקשר ואפילו לא מבואס מהפרידה, אז מדוע להתעקש?

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם המאהב
    טלי
    12/02/2012

הכרתי מישהו גרוש שידע שאני נשואה וחיזר אחריי למרות זאת.
    שכבתי איתו מספר פעמים והסקס מדהים ונקשרתי אליו מאוד, הוא מבקש שלא אשכב עם בעלי כל עוד אני איתו.
    אני לא יודעת מה לעשות עם התנאי הזה, לא שיש לי סקס עם בעלי והוא מדהים אבל התנאי הזה ממש מפריע לי.
    מתקשה להיפרד ממנו, מה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם המאהב

הוספת תגובה

• בעיה עם המאהב - תגובה

דליה שוורץ
    12/02/2012

טלי שלום,

סקס הוא חלק בלתי נפרד ממערכת זוגית. זוג יכול לחיות יחד ללא סקס בתנאי שזה הוסכם ומקובל על שני הצדדים.
    המאהב שלך מבקש ממך בקשה שדורשת ממך להפר את הנורמה שיש בינכם היום.
    את בעצם עומדת מול השאלה האם להמשיך לחיות עם בעלך או לא. כי סביר להניח שאחרי שתפסיקי לקיים יחסי מין עם בעלך תגיע השאלה מה קורה כאן ומדוע זה נפסק.
    ואת תצטרכי לתת תשובות.
    המאהב שלך דורש ממך בעצם להפסיק את הזוגיות שלך כתנאי לזוגיות שלכם והשאלה היא מה את רוצה. האם רצה לפרק את הזוגיות שלך או לא. אם התשובה היא לא ואת מעוניינת במאהב רק בשביל הריגוש והאדרנלין שהוא מכניס לחייך אז כמובן שהבקשה אינה ליגיטימית. אם את מעוניינת לסיים את הזוגיות אז עשי זאת בלי קשר לבקשות של המאהב שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

prize
    23/02/2012

אני הייתי שולח למאהב שלך אנשים שילמדו אותו לכבד אישה נשואה ולך הייתי שולח כמה שאנשים שילמדו אותך לכבד גם את מוסד הנישואין או לחילופין מסדר לך עבודה בתור נערת ליווי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוצפן

דני
    26/02/2012

המאהב מנסה לנתק אותך מבעלך,הוא מתוסכל ורוצה לתסכל אותך גם,למרות שייתכן שהוא מפתח כלפייך רגשות אבל אין לו שום זכות לבקש ממך בקשה שכזאת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא חתיכת אגואיסט.

גדי
    26/02/2012

האמת? גם את מדהימה אותי. לשקר לבעלך את מסוגלת ועוד איך אבל לשקר למאהב שלך את לא מסוגלת? את חוגגת מאחורי הגב של בעלך בלי שהוא יידע אז תחגגי עם בעלך בלי שהמאהב שלך יידע. עצם השאלה שלך מעידה שאין לך הרבה חוט שדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב.????

נכס
    26/02/2012

הוא רוצה רק סקס.. תגידי דברתם על אהבה ??? אז למה להמשיך אם אין לו אהבה אליך לדעתי זירקי אותו !!! נסי לשפר את הסקס עם בעלך {השאלה אם את אוהבת את בעלך]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה לקיים יחסי מין
    יוסף
    11/02/2012

חוסר בתצומת לב של אישתי שאוהבת מאוד את עצמה ואוהבת להיות לבד ונמאס לי לקרקר כל הזמן סביבה ולהיות הילד שמסתובב לקבל אהבה וחיבוק בכוח לקיים יחסי מין,למרות שכל יום אני מדבר איתה שאני זקוק לצומי הזה ולחיבוק להרדם איתה אבל זה היה רק ליום יומיים ונגמר,ושוב חוזר על עצמו,אני צריך לקרוא לה כל הזמן למיטה ,וזה הפך אותי לעצוב וזועק מבפנים רק הקירות שומעים אותי ולא הייתה לי ברירה הייתי רוצה אותה לידי והיא תמיד בסלון מול הטלוויזייה,ואני אין עם מי לדבר כי הדיבור עוזר רק לימים ספורים אישתי עקשנית שאוהבת רק את המילה שלה ורק היא צודקת,והיא טוענת שהיא אוהבת אותי ושאני האיש של החיים שלה !!!את האמת היא בעלת לב טוב שעוזרת אבל עד לקטע של המיטה היא לא מספקת אותי מינית ואני ממשיך להרגיש שאני עדיין זקוק לה וקנראה שזה הגבול המיני שלה!!!! אז בסופו של דבר נאלצתי לבגוד בה עם כמה בחורות שאוהבות סקס ומספקות אותי מינית כמו שצריך ולפעמים פעמיים ביום וחשווב לציין שגם הן במצב דומה ,ובצער רב אני אומר את זה אבל אין לי ברירה, כי הגעתי למצב שהתחלתי להשתעמם ממצבה של אישתי הלא משתפר אז נאלצתי לבגוד באישתי ולחפש מה שאני מאוד זקוק וחסר לי בבחורה שתומכת ונותנת מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לקיים יחסי מין

הוספת תגובה

• בעיה לקיים יחסי מין - תגובה

דליה שוורץ
    12/02/2012

יוסף שלום,
    אתה מתאר בעיה שאכן יוצרת תיסכול מאוד גדול ובעיקר בילבול, איך יכול להיות שהיא אוהבת אותי ואומרת שאני הגבר של החיים שלה אבל מצד שני לא רוצה לקיים יחסי מין.
    אתה מצאת לך את הפתרון בכך שמצאת נשים אחרות שרוצות סקס כמוך וזה פתרון שעובד טוב בדרך כלל רק עד שהאישה מגלה את זה ואז מתחיל משבר.
    פתרון נוסף הוא לנהל שיחה מאוד ברורה בעניין ולהסביר שאלה הם הצרכים שלך ובלעדיהם קשה לך מאוד להמשיך בזוגיות רגילה. היא צריכה להבין שהיא מונעת ממך את אחד הצרכים החשובים לך ויש לזה מחיר. אם לא תסביר מה המחיר (המחיר יכול להיות נשים אחרות וגם יכול להיות פרידה) היא אולי תבין את גודל הנזק שהיא גורמת בכך שנמנעת מקיום יחסי מין או שגורמת לך להתחנן שוב ושוב.
    מאוד יכול להיות שאישתך כועסת עליך או שהשיגרה גרמה לה לחוסר עניין וניתן לטפל בדברים האלה באמצעות טיפול זוגי.
    אני ממליצה בחום לגשת לטפל בעניין לפני שזה יהיה בלתי הפיך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות
    eti
    09/02/2012

שלום אני גרושה 10 שנים ובזוגיות 7 שנים כל אחד גר בבית שלו נפגשים רק בסופי שבוע לבילויים כגון ריקודים וכו. מזה כשנה נדבק אלינו מישהו מהסביבה שאנו מכירים וקובע לבן הזוג שלי היכן לבלות בשישי את מי לאסוף בדרך ומתי חוזרים הביתה(שזה כמובן לפנות בוקר).וזה מכייון שאין לו כסף לדלק לנסוע לבד. וכך גם האינטימיות שהיתה לנו תוך כדי נסיעה נעלמה ואני כועסת על כל החבורות שמצטרפות והנסיעות המיותרות הרחוקות.שוחחתי לפני כמה חודשים עם בן זוגי שאני רוצה לבלות איתו נטו וזה לא עזר כי החבר שולט בו. ואם אנו מצליחים להבריז פעם -בן זוגי חושש שזה יתגלה לחבר כי החבר יכעס "שהתבודדנו". הוא גורם לנו לסיכסוכים ואני חושבת שהוא מנצל אותו גם בכספים. השבוע שוב הבהרתי לו שני לא מצטרפת יותר לבלויים אם הוא יהיה נוכח. והיתי נחרצת ומזה הוא הבין שאו הוא או אני למרות שלא אמרתי זאת. השאלה היא אם נהגתי נכון באולטימום ואם יש דרך נוספת לטפל בזה.
    תודה אתי

לקביעת תור
    סגירה
    משבר בזוגיות

הוספת תגובה

• eti-

בני
    15/02/2012

היי
    לדעתי עדיף לא להגיע למצב שצריך להעמיד אולטימטומים למינהם...
    אבל את בהחלט צודקת בהרגשה שלך מכיוון שכל דבר שמפריע לזוגיות שלכם וגורם לך להרגיש לא להיות בראש סדר העדיפויות שלו מהווה בעיה להמשך הקשר,
    ייתכן והוא יבין כעת שהוא הגזים וייתכן גם שהוא ימשוך זמן כדי לבדוק עד כמה את רצינית, לפעמים מה שלא עושים מייד בתחילת הקשר מתפספס והצד השני רואה בזה רק איום,
    לטובת הקשר תצטרכו ללבן את העיניניים בשעה שבו אתם נינוחים ורגועים והכי חשוב פנויים להקשיב, תיזמי זמן איכות שכזה ותדברי איתו על כל מה שאת צריכה ורוצה שיהיה מעתה ואילך ותנסו לבנות מחדש את הכללים שיתנו לכל אחד מכם הן את המקום שלו והן הזוגיות מבלי לפגוע זה בזה,
    בהצלחה ויאלה חתונה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות

נכס
    17/02/2012

שלום אל תעמידי את חברך במצב של החלטה {או או} אפשר לסרב לחברו של אהובך ולומר "אנו מוזמנים לאחותי" ולהסביר לחברך בצורה הנחרצת קימעה שאת רוצה אותו לבד!!!! אם לא ילך אל תצאי מהבית בלו בבית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות - תגובה

סיגלית גלאי
    16/02/2012

שלום לך,
    אני מבינה שאת כועסת על כל שהוא לא מבין כמוך שהחבר הזה פוגע ביחסים שלכם, חוסר האונים ואי ההסכמה שלכם בנושא זה גורם לך להכריח אותו לנהוג אחרת על ידי אולטימטום, אך אני לגמרי לא בטוחה שזאת הדרך הנכונה, מכיוון שאת למעשה מענישה גם את עצמך פעמיים, גם לא תיפגשי איתו וגם לא תבלי ותהני ו"הדווקא" עשוי להמשיך ולהקצין. האם את מוכנה להפסיד את בן זוגך בגלל החבר??
    נסי להבין מדוע זה כל כך חשוב לו? ואם מדובר רק באי נעימות תציעי לו שאת תנהלי את השיחה עם החבר ברגישות.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה?
    ס
    08/02/2012

למה פרידות זה דבר כל כך מפחיד וקשה?
    ולמה אנחנו מתקשות להמשיך הלאה הרבה יותר מהם...?
    לפני שבוע וחצי נפרדתי מהאקס שלי כי היתי במשבר נפשי והוא טען שהיו לו דברים חשובים יותר לעשות. אז יכול להיות שהוא אמר את זה כי הוא היה עצבני על המריבה שהיתה לנו לילה לפני, אבל עדיין התחננתי והסברתי שאני במצב קשה והוא לא בא. אבל זה לא משנה. מה שמשנה זה שנפרדתי ממנו וזו הפעם השניה שאנחנו נפרדים ואני חושבת שהפעם זה לתמיד. מה שאני רוצה לדעת ופה אני באמת אשמח לעזרה מכם, זה איך לעזאזל ממשיכים הלאה ולמה תמיד זה קשה? תמיד יש את הפחד הזה שאני לא אמצא בחור יותר טוב ממנו... ולא סתם אומרים שמקשר לקשר מוצאים מישהו יותר טוב מהקודם. ואולי בגלל זה בעצם נובע הפחד? שאולי הוא היה ה-כ-י טוב? מצד שני אם הוא היה הכי טוב אז כנראה שמישהו למעלה ייעד אותנו אחד לשני ואז הוא גם לא יתן לזה להתפוגג? לא משנה בכל מקרה אני רוצה להישאר ריאלית ולבקש את עזרתכם מה עושים? האם זה חכם לצאת עם בחורים חדשים כשאני עדיין במצב רגיש? ומה אני עושה עכשיו עם העובדה שאני עלולה להיתקל באקס בלימודים כי אנחנו לומדים ביחד את אותו תואר?
    תודה רבה לעונים.

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי!

ס
    09/02/2012

בבקשה תעזרו לי חבר'ה אני ממש מיואשת אני חושבת עליו כל לילה ובוכה ולא מצליחה להירדם לפחות לפני 4 לפנות בוקר :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי קצת:

גיא
    10/02/2012

למרות שזה גבר :).
    אני לא מכיר אבל בטח יש גם סיפורים של נשים אחרות יכול לעזור לך אם תקראי ותחווי רגשות עזים ותנקי אותם. להוציא מהבטן ולהוולד מחדש. ככה אני עושה. עושה לי טוב.
    מקווה שזה יעזור אפילו קצת קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אנחנו

אני
    17/02/2012

כי אנחנו מדמיינות את איך הכל צריך היה להיות
    וכבר תיכננו את ה50 שנים הקרובות עם המניאק
    וכשהכל מתנפץ אנחנו לא זוכרות שהוא רק אחד מתוך מיליונים
    ושהיו בו ים דברים רעים אלא נזכרות רק במה היה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אני
    18/02/2012

יקירה, אני בתחילת קשר חדש, אני כבר שנה אחרי קשר של שלוש שנים והבחור חצי שנה אחרי קשר של 4 שנים...המסכן אוכל סיפורים מפה עד הודעה חדשה, וכשאמרתי לו בדיוק מה שאת אמרת, שלהם הרבה יותר פשוט להמשיך הלאה הוא אמר שהם לא מדברים על זה כמונו דווקא בגלל שזה כ"כ כואב ...זה שנראה שהבחור המשיך הלאה זה ממש לא תמיד נכון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה? - תגובה

דליה שוורץ
    19/02/2012

שלום לך.

פרידה זה דבר קשה וכואב. זה סוג של אובדן, וכמו בכל אובדן אנחנו צריכים לעבור את תקופת האבל כדי להרים את הראש ולהמשיך הלאה. פרידה היא דבר מפחיד כי אנחנו עומדים בפני תקופה חדשה בלי האדם שחשוב לנו כל כך ואחנו לא יודעים איך זה יהיה. פתאום אנחנו עוברים ממקום שבו אנחנו יודעים בדיוק מה קורה (גם אם זה לא טוב זה מוכר וידוע) ונכנסים לתקופה חדשה שבה אין לנו כל כך מושג איך יהיה. אם נכיר מישהו אחר, אם נצליח להתגבר על העצב. מעבר מתקופה של זוגיות לתקופה שה רווקות.
    במקרים שיש בהם אהבה גדולה הקושי הגדול הוא באמת להתחיל לחיות בלי האהבה שלנו לצידנו אבל במקרים בהם יש ריבים וויכוחים בלתי פוסקים הקושי הוא בעיקר מהלא נודע שעומד לפנינו. לרוב הלא נודע לוקח אותנו למקום טוב וכדאי פשוט להסתכל על העתיד כמשהו שמביא איתו דברים טובים.
    אני חושבת שכדאי לך לצאת עם חברות וחברים ולבלות כמה שיותר וברגע שהכאב יפחת תוכלי גם להתחיל להכיר בחורים חדשים.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה? - תגובה

דליה שוורץ
    19/02/2012

שלום לך.

פרידה זה דבר קשה וכואב. זה סוג של אובדן, וכמו בכל אובדן אנחנו צריכים לעבור את תקופת האבל כדי להרים את הראש ולהמשיך הלאה. פרידה היא דבר מפחיד כי אנחנו עומדים בפני תקופה חדשה בלי האדם שחשוב לנו כל כך ואחנו לא יודעים איך זה יהיה. פתאום אנחנו עוברים ממקום שבו אנחנו יודעים בדיוק מה קורה (גם אם זה לא טוב זה מוכר וידוע) ונכנסים לתקופה חדשה שבה אין לנו כל כך מושג איך יהיה. אם נכיר מישהו אחר, אם נצליח להתגבר על העצב. מעבר מתקופה של זוגיות לתקופה שה רווקות.
    במקרים שיש בהם אהבה גדולה הקושי הגדול הוא באמת להתחיל לחיות בלי האהבה שלנו לצידנו אבל במקרים בהם יש ריבים וויכוחים בלתי פוסקים הקושי הוא בעיקר מהלא נודע שעומד לפנינו. לרוב הלא נודע לוקח אותנו למקום טוב וכדאי פשוט להסתכל על העתיד כמשהו שמביא איתו דברים טובים.
    אני חושבת שכדאי לך לצאת עם חברות וחברים ולבלות כמה שיותר וברגע שהכאב יפחת תוכלי גם להתחיל להכיר בחורים חדשים.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמורת
    שרית
    07/02/2012

את בעלי מעניין רק הגט, וכמה שיותר מהר. הוא מוכן בשביל זה לוותר על אחוזים מהדירה, העיקר שנתגרש. לצערי, הוא לא מוכן להתפשר על שניים מתוך חמשת ילדנו שהוא מחזיק אותם בכח. בית הדין אומר שנעבור הליך בדיקת מסוגלות לאחר הגט, וכך יקבעו המשמורת. אך, אני חוששת. איך ועל ידי מה אוכפים גבר שלא מקיים את הסכמי המשמורת? איך אני אבטח את עצמי שברגע שהוא יקבל את הגט המיוחל הוא ימשיך להיבדק למסוגלות ויציית למסקנות?

לקביעת תור
    סגירה
    משמורת

הוספת תגובה

• משמורת - תגובה

סיגלית גלאי
    07/02/2012

שלום שרית
    מכיוון שמדובר בילדים שנמצאים במיקוח, אני ממליצה לפנות לתהליך גישור שיעזור לכם להגיע להסכמות בכל התחומים. או לחילופין לפנות לעו"ד בעינייני גירושין כדי לבדוק מהן זכויותייך וכיצד להגן עליהם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה