פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטויות

דתיה
    04/12/2011

כבר אמרתי שאתה מעצבן??
    אז כל הכבוד לך שאתה יודע מה קורה בעולם החרדי, נו אזמה. אז אל תהיה חרדי, תהיה דתי נורמטיבי. אל תהיה צבוע ותלך כמו הרבה חרדים לזונות, זו ממש בושה.
    איפה כתוב בתורה שאסור מין אוראלי ואנאלי??????????????????
    חוץ מזה מין אנאלי זה דבר מאוד עדין וצריך לדעת איך לעשותו עם הרבה סיכוך וכמובן שהאישה (אשתך) תהיה רגועה. אמרתי לך כבר- תתנהג יפה לאשתך והיא תתן לך כרצונך. דבר אליה יפה, תכבד אותה ותחמיא לה, תגלו אחד את השניה שוב, זה ייקח קצת זמן אבל סבלנות-זה שווה. חוץ מזה תחסוך את הכסף במקום לזרוק אותו על זונות ועל פורנו ועל מאהבות- גם מאהבת רוצה יחס בדרך כלל, אתה יודע הן גם בנות אנוש.
    ואתה כן תינוק וזה כלל לא קשור לגיל, ישנם גברים רבים בני 50+ שעדיין לא התבגרו.
    תפסיק לחשוב רק על עצמך והסיפוקים שלך. במקום לאזור אומץ וללכת לזונות ושרמוטות תאזור אומץ ותצא ממגורים במאה שערים, חרדים בעיניי הם לא דתיים זה רק תחפושת. דרך אגב אפשר לנהל בית דתי לחלוטין כולל נידה (אגב זו המצאה גאונית) וגם להנות מסקס מדהים.
    אתה לא קולט כי אתה עדיין לא שםן= אמרתי כברף כשהזוגיות טובה הסקס מעולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

דתיה
    04/12/2011

התגובה מיועדת לדתי 19 ולא אליך, אבל מומלץ שתקרא את השרשור שלי איתו, זה מתאים גם לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלה בלה בלה

דתיה
    04/12/2011

לא מעניין!
    אז כל הכבוד שאתה לא צריך ללכת לזונות. כנראה שאתה באמת בעל זבל, מסכנה אישתך, לטובתה תעזוב אותה ותן למישהו אחר לגרום לה להיות מאושרת. אתה אגואיסט שמרוכז בעצמו. לקחת את הטפל ולא את העיקר ממה שהשקעתי מאמץ וכתבתי לך. התכוונתי לא רק לזונות שמשלמים להן אלא לבחורות זונות-בלי תשלום - הבנת אדוני "הבוגר".
    בחברה שאני משתייכת אליה ואני כן דתיה, הפרשנות של הפסוק שזרקת לי כנראה לא מוכר. תצא קצת מהחממה שלך. מין אנאלי זה לא כ"כ הכרחי. מין אוראלי - בלה בלה בלה. תעשו את זה עם אור עמום....
    יש לך ילדים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דתי29, נשוי, בדומה להגשמת פנטזיות
    דתי29
    29/11/2011

אשכנזי, דתי נשוי בן 29 מהמרכז. מחפש נשואה, דומה להגשמת פנטזיות הדדית

הוספת תגובה

• למה????

דתיה
    30/11/2011

מה כ"כ רע לך בבית שאתה צריך לחפש זבל בחוץ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי ככה זה

אנונימי
    04/12/2011

בתור חרדי לשעבר אני יודע למה.חיי המין מאוד מוגבלים והפנטזיות מודחקות מכייוון שאין פתיחות לחלוק עם הפרטנר (החרדי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת, תתבגר קצת!!

דתיה
    04/12/2011

אם אתה בן 19 באמת סביר להניח שאתה ילדון שהולך אחרי "המצפן" שלו! אתה מדבר שטויות!
    גם לדתיים ותתפלא לדתיות יש פנטזיות מיניות ואני בטוחה שפעם כשהתחתנת לא חשבת לבגוד באשתך. הפאק פו הוא שלך חמודי! קודם כל אתה בכלל לא אוהב את אשתך אם כך אתה מדבר. דבר שני, אתה צריך למצוא דרך להגיע אל אשתך ולגרום לה סיפוק מיני ותתפלא, אם תהיה מספיק פתוח איתה היא תעשה כל מה שתרצה במיטה...
    אתה צריך לא להיות מרוכז בעצמך ולומר לה -"את חייבת לי"- אז תקבל סקס מכאני וזהו! - זאת לא אהבה! אתה צריך להתנהל איתה ביום יום בצורה תקינה ולתת לה ה-מ-ו-ן מחמאות כך שהיא תרגיש טוב עם עצמה, מה לעשות אישה רוצה יחס מבעלה.
    אם אתה לא מסופק מינית תאמין לי שגם היא לא! מתי בפעם האחרונה אישתך הגיעה לאורגזמה (ולא זייפה אחת ואמרה לך "כן, היית מצוין ןכן')- לדעתי היחא אף פעם לא. אישה לא מסופקת מינית היא אישה לא מאושרת והחיים בבית יכולים להיות איומים. אני חוזרת ואומרת כי אם אשתך תרגיש טוב עם עצה ובזכותך - לא תצטרך לבקש ממנה כלום, היא תעשה זאת בעצמה ותשאל אותך מקסימום מה אתה מעדיף.
    לבגוד זאת לא התשובה, סתם להביא מחלות הביתה-קונדום לא מונע את כל מחלות המין - תאמין לי אני מתחום הרפואה. איזה פתרון זה ייתן לך?! ממליצה מאוד לשמוע הרצאות של הרב פנגר מערוץ ההידברות- בנושא זוגיות - אני שמעתי ומאוד נהנתי.
    זוגיות זו השקעה וזה נעשה קשה יותר אחרי החתונה ויותר קשה אחרי שבאים הילדים. לפרק חבילה זה הכי קל, החכמה היא איך להשאיר את החבילה שלימה!
    להזכירך גם אני דתיה. אני לא מעוניינת לפרט אבל בעקבות כל מיני דברים שקורים לאנשים בחיים צריך להתעורר ולומר תודה על מה שיש- בחוץ יש הרבה זבל ומי שסובלים בסוף אלו הילדים.
    אפשר לעשות סקס מדהים אפילו עם בן/בת הזוג הקיימים והוא יכול להשתבח עם השנים.

באמת הרגזת אותי, תינוק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את טועה

אנונימי
    04/12/2011

ברור שגם לחרדיות יש פנטזיות מיניות.אבל רובן נשארות בתחום הפנטזחה.תסכימי איתי שאצת הדתיים אסור אנאלי ואפילו מין אוראלי.ועוד הרבהה תנאים,מוגבלויות ואיסורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות

דתיה
    04/12/2011

כבר אמרתי שאתה מעצבן??
    אז כל הכבוד לך שאתה יודע מה קורה בעולם החרדי, נו אזמה. אז אל תהיה חרדי, תהיה דתי נורמטיבי. אל תהיה צבוע ותלך כמו הרבה חרדים לזונות, זו ממש בושה.
    איפה כתוב בתורה שאסור מין אוראלי ואנאלי??????????????????
    חוץ מזה מין אנאלי זה דבר מאוד עדין וצריך לדעת איך לעשותו עם הרבה סיכוך וכמובן שהאישה (אשתך) תהיה רגועה. אמרתי לך כבר- תתנהג יפה לאשתך והיא תתן לך כרצונך. דבר אליה יפה, תכבד אותה ותחמיא לה, תגלו אחד את השניה שוב, זה ייקח קצת זמן אבל סבלנות-זה שווה. חוץ מזה תחסוך את הכסף במקום לזרוק אותו על זונות ועל פורנו ועל מאהבות- גם מאהבת רוצה יחס בדרך כלל, אתה יודע הן גם בנות אנוש.
    ואתה כן תינוק וזה כלל לא קשור לגיל, ישנם גברים רבים בני 50+ שעדיין לא התבגרו.
    תפסיק לחשוב רק על עצמך והסיפוקים שלך. במקום לאזור אומץ וללכת לזונות ושרמוטות תאזור אומץ ותצא ממגורים במאה שערים, חרדים בעיניי הם לא דתיים זה רק תחפושת. דרך אגב אפשר לנהל בית דתי לחלוטין כולל נידה (אגב זו המצאה גאונית) וגם להנות מסקס מדהים.
    אתה לא קולט כי אתה עדיין לא שםן= אמרתי כברף כשהזוגיות טובה הסקס מעולה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווואו

אנונימי
    04/12/2011

חחחח זונות???? את חיה בסרט נשמה שלי.לא יודע חמה אני מצטייר לך כבחור שצריך לשלם בשביל סקס.אני לא ארחיב בזה כי אם היית מכירה אותי אישית,היית מבינה.
    ולגבי אנאלי וארוראלי,אני יודע איך עושים את זה.אבל יש איסור מהתורה "בל תשקצוו את נפשותיכם" וחכמים קבעו שזה תופס עם הנ"ל.אפילו לראות את האיבר מין של בן/בת הזוג זה אסור! וזה אומר לך בחור שיודע.זו הלכה מפורשת.אם את באמת דתייה זה בסיס לדיני בעילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלה בלה

דתיה
    04/12/2011

לא מעניין!
    אז כל הכבוד שאתה לא צריך ללכת לזונות. כנראה שאתה באמת בעל זבל, מסכנה אישתך, לטובתה תעזוב אותה ותן למישהו אחר לגרום לה להיות מאושרת. אתה אגואיסט שמרוכז בעצמו. לקחת את הטפל ולא את העיקר ממה שהשקעתי מאמץ וכתבתי לך. התכוונתי לא רק לזונות שמשלמים להן אלא לבחורות זונות-בלי תשלום - הבנת אדוני "הבוגר".
    בחברה שאני משתייכת אליה ואני כן דתיה, הפרשנות של הפסוק שזרקת לי כנראה לא מוכר. תצא קצת מהחממה שלך. מין אנאלי זה לא כ"כ הכרחי. מין אוראלי - בלה בלה בלה. תעשו את זה עם אור עמום....
    יש לך ילדים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי התינוק

אנונימי
    04/12/2011

תינוק אני לא.את עוד בראש של גיל משחק.העניין בבגרות תאמיני לי שיש לי ניסיון מעבר לרוב בני גילי.וגם בגיל 15 הבנתי מה הולך במגזר החרדי.לא יודע מה איתי כני בא ממאה שערים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דתי29, נשוי, בדומה להגשמת פנטזיות - תגובה

סיגלית גלאי
    01/12/2011

דתי יקר,
    אולי תנסה להגשים את הפנטזיות עם אשתך, אתה עוד עשוי להיות מופתע עד כמה זה עשוי לקרב ביניכם. האם חשבת לרגע כיצד קשר מהצד עשוי להשפיע עליך? על הנישואים שלך? לפעמים נדמה לנו שאנחנו חזקים ורק לאחר מעשה אנחנו מגלים שה"פנטזיה" ניפצה לנו את החיים המציאותיים, חבל!
    בגלל שציינת שאתה דתי יש בכל זאת ציפייה (אולי מוטעית) שתשמור על קדושת המשפחה.. האם היית מסכים שגם אשתך תפרסם מודעה דומה?

בקיצור המלצתי "סוף מעשה במחשבה תחילה"

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם כל מילה

דתיה
    04/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    יוסי
    25/11/2011

חתמנו על הסכם גירושין. הגיע יום ישיבת הגט והיא (אשתי) אמרה בביהד כי מסרבת להתגרש משום שלא דיברנו מספיק על עניין הגירושין. טענתי בפני כבוד דיין ביהד כי העניין אינו נכון והוא אמר כי אין הוא יכול לאשר את הגט. לכן הגשתי בקשה נוספת לגירושין. בהסכם הגירושין סיכמנו כי היא נשארת לגור בדירה השכורה על כל הריהוט שבה. כמו-כן, התחייבתי לתת לה מדי חודש סכום כסף למשך כחצי שנה. היא ויתרה על כתובתה. אין ילדים ואין רכוש משותף. הרכב, שהיה ברשותי עוד טרם נישאנו, נשאר ברשותי, כך החלטנו בהסכם הגירושין.
    מעוניין לברר האם להסכם הגירושין, אשר נחתם בביהד מול דיין ביהד אשר אישר הסכם זה והיא ואני חתמנו עליו, יש תוקף משפטי (משום שכאמור ביהד לא אישר לנו להתגרש בשל סירובה להתגרש) והאם יכולה לטעון טענות כי מעוניינת כספים נוספים ואת כתובתה? כמו-כן, האם יכול אני והאם זה רצוי, בגלל שהחליטה שלא להתגרש ובכך למעשה ביטלה את הסכם הגירושין, להפסיק העברת הכספים שהתחייבתי בהסכם הגירושין?
    תודה רבה על כל תשובה!
    יוסי

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

דליה שוורץ
    27/11/2011

יוסי שלום,

שאלתך היא משפטית לחלוטין ופורום זה אינו עוסק בעיניים משפטיים.
    פנה לעורך הדין שלך שכתב את ההסכם או פנה לפורום שנותן ייעוץ משפטי.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרושין וילדים
    אור
    23/11/2011

שלום, אני עומדת להתגרש בחודשים הבאים, יש לי שני ילדים האחד בצבא והשני בן שש. לבן הגדול אנחנו מתכוונים לספר על הגרושין בתוך חודש. אנו נעזוב את הבית בסוף שנת הלימודים בקיץ 2012 . רציתי לדעת מתי הכי טוב לספר לבן בן השש? האם כדאי גם לעשות זאת בזמן הקרוב או לחכות לקראת הקיץ? אשמח לתשובה מיידית מכיוון שבעלי רוצה לספר גם לו בזמן הקרוב. בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    גרושין וילדים

הוספת תגובה

• גרושין וילדים - תגובה

סיגלית גלאי
    24/11/2011

שלום אור,
    אם אתם הולכים לעשות שינוים בזמן הקרוב בעקבות הגירושים הקרבים, אז כדאי לשתף אותו ולענות לו על שאלות, ילדים חשים במתח הקיים בין ההורים גם ללא מילים מפורשות.
    אך אם אתם מתנהגים כאילו כלום לא קורה, ואתם מצליחים לשמור על שיגרה רגילה(קשה לי להאמין שזה אפשרי) והשינוי של הפרידה יתרחש רק בקיץ אז תחכו עם הבשורה, כי אין סיבה לבלבל אותו.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת ריגושים
    אלינה
    22/11/2011

היי לכולם,
    נשואה +1. באופן תמידי מחפשת ריגושים. מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד חיפשתי תשומת לב והערכה מאנשים. כשהגעתי לגיל 14 בערך, ראיתי איזו השפעה יש לי על גברים.אם אני רוצה מישהו אני משיגה אותו, הבעייה שכבר לאחר חצי שנה של מערכת יחסים אני מאבדת את הריגוש והתשוקה מהקשר. כל מערכת יחסים רצינית שהיתה לי, תמיד בשלב כלשהו זה שעמם אותי וחיפשתי ריגושים מהצד...היו כמה פעמים שה"ריגוש" התאהב בי ורצה יותר וזה התחיל לאיים על מערכת יחסים זוגית עם הבן זוג. בחבר האחרום שהוא גם בעלי לא בגדתי 5 שנים, למרות שפה ושם היו פלירטוטים תמיד. לפני כשנה נשברתי. פגשתי גבר נשוי, מבוגר ממני ב20 שנה. מהרגע הראשון שראיתי אותו החלטתי שהוא חייב להיות שלי... וכך פעלתי, היה סקס מדהים עם ניצוצות באוויר (פעמיים תוך שנה). עכשיו אני מרגישה שהוא כמו שם בשבילי. לא עובר יום שאנו לא מדברים, על הכל...אני מרגישה שהוא התאהב בי ורק מחקה שאגיד לו שאני מוכנה לעזוב את הכל ולהיות איתו. אבל אני מכירה את עצמי, גם אם אעזוב את משפחתי הרי שוב אשתעמם ואחפש ריגושים גם איתו.... אני רוצה שזה יפסיק, רוצה להפסיק להיות כזאת. אני אוהבת את בעלי, אבל השגרה הורגת את הריגושים שאני חייבת כנראה בגלל חוסר בטחון עצמי או אני כבר לא יודעת למה אני כזאת. אבל זה משגע, במיוחד רגשות האשם וגם כי זה לא פייר כלפי הגבר השני, מכיוון שאין בכוונתי להיות איתו.
    איך ניתן לתקן את האופי הדפוק שלי?????

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת ריגושים

הוספת תגובה

• נשואה בו

mosha
    22/11/2011

חשבתי זה קיים רק אצל גברים...תנסי למתן את הצורך בחבר תמצאי עיסוק אחר כמו חדר כושר הליכות למידה (קורס מסוים) זה יעסיק אותך אני חושב.......אשמח ל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלינה

mosha
    22/11/2011

התגובה אלייך למעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכן בעלך

סחבק
    28/11/2011

מי שנופל על אחת כמוך הוא מסכן, אני מרחם על בעלך המסכן - אם יש לך טיפת רחמים ספרי לבעלך על כמה שאת לא יודעת לשלוט ביצרים שלך ותני לו להחליט מה לעשות עם החיים שלו כי לדעתי מה שאת עושה זה כמו לחטוף מישהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת ריגושים - תגובה

סיגלית גלאי
    01/12/2011

שלום אלינה,
    אני מציעה לך להבין את התנהגותך ולברר מה הצורך האמיתי שלך באמצעות טיפול פסיכולוגי. החיפוש אחר הריגוש נראה לי כסימפטום ולא כשורש הבעיה.
    ובכל זאת אם אתייחס לקושי שציינת לחיות בשיגרה "בשעמום", אפשר לחפש את הפיתרון באתגרים אישיים כמו: לימודים, חוגים, עבודה וכד' או באתגרים זוגיים באמצעות הגברת העשייה המשותפת ותחומי עניין.
    לגבי הקשר שאת מנהלת עם גבר נשוי, אומרים ש"מים גנובים יימתקו" ולכן אני לא מאמינה בקשרים כאלה כפיתרון. זהו סיכון גבוה מידי שעשוי בסופו של דבר להרוס את את הנישואים שלך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

dlv
    04/12/2011

במידה ותרגשי צורך בחוית מין אמיתית תיכתבי לי לאימל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי בגדה ואני לא מוכן לוותר עליה
    סטינג
    22/11/2011

עד לפני שבוע, חשבתי שאני נשוי באושר. אהבה צעירה, 3 ילדים יפים, חכמים ושמחים.
    אבל הזמן עשה את שלו. אני שמנתי, השתניתי, הילדים לקחו כל פינה של אינטימיות, וכל מה שנשאר לנו זה טלויזיה לפני השינה, חופשות משפחתיות פעם בשנה וסקס פעם בכמה חודשים.
    עד שגיליתי שהיא בוגדת. ולא סתם, אלא עם מישהי מהעבודה.
    היא טוענת שנגמר לה ממני מזמן. כבר לא מאוהבת שנים. נמאס לה לבטל את עצמה. מצאה אהבה חדשה ולא רוצה לפספס אותה.
    אני אוהב אותה מאוד ומוכן לסלוח על הכל, לעשות הכל, לרזות 40 קילו, להיות דון ז'ואן, רק שתיתן לנו צ'אנס נוסף. לי ולילדים.
    היא לא מסכימה. רוצה נישואים פתוחים. להמשיך לשמור על הבית, המשפחה, לא לספר לאף אחד, ולהמשיך לצאת עם החברה פעמיים בשבוע בלי לדפוק לי חשבון.
    אני לא מסוגל לחשוב על זה אפילו.
    מבחינתי עדיף להתגרש. אין לי מושג איך, כמה ולמה ומתי עושים את זה, או אם צריך קודם להיפרד, אבל אני לא מוכן לחשוב על חיי השקר האלו.
    בינתיים אני לא אוכל ולא ישן. רק בוכה, מתאבל, ממאן לוותר על האהבה הגדולה שלי שהלכה ממני.

הוספת תגובה

• יקירי

שמואל115
    24/11/2011

יקירי,
    מדברך עולים תחושות הכאב, הצער והתסכול.
    נדמה כי אינך רוצה להרפות ולוותר על האהבה הגדולה של חייך.
    האם חשבת לפנות לקבלת ייעוץ זוגי או כל טיפול זוגי אחר?
    אולי באמצעות סיוע מקצועי, תוכלו ללבן את העניינים בניכם, לנסות לגשר על פערי הזמן והשנים ומי יודע - אולי גם לשקם את מערכת היחסים והאהבה?
    בכל אופן, אני ממליץ בחום מאחר וההתאבלות לא תועיל, עדיף לפנות לקבלת ייעוץ זוגי, להשקיע את כל המאמצים בהליך, ואם גם אז - לא יעלה דבר, תוכל לקבל את הסיוע והכלים על מנת לשחרר..

מקווה עבורך רק לטוב.
    בהצלחה בכל אשר תבחר ידידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי בגדה ואני לא מוכן לוותר עליה - תגובה

סיגלית גלאי
    24/11/2011

שלום סטינג,
    אתה יכול לנסות להחיות את הקשר ביניכם וגם להציע דרכים שונות להציל את נישואיך, אך אם בסופו של דבר אשתך לא תרצה בכך. עם כל הכאב יהיה עליך לכבד את רצונה ולהשלים עם זה.
    בינתיים קח לך את הזמן לעכל.. לכאוב.. להבין, אך אל תשכח גם לטפל בעצמך אולי זה הזמן להתחיל לעשות את כל מה שציינת גם ללא התלות בה. מי יודע אולי זה יביא את השינוי?!

בהצלחה
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה מהעבודה

דני
    30/11/2011

שלום לך, מצד אחד אין לך הרבה ברירות לתת לאישתך את מרחב המחייה שלה,היא בחרה באישה כאהבתה ואם מסתכלים על חצי הכוס המלאה עדיף שזה עם אישה ולא עם גבר..
    נראה גם שעדיף לך לפחות כרגע להשאיר את המצב כמו שהוא ולא להתגרש.
    החיים מלאי הפתעות,וזה מה שיפה בהם לטוב ולרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה עם נערת ליווי
    @@@ד
    22/11/2011

בוקר . בעבר הלא רחוק כתבתי כאן סיפור מזעזע ,על בעלי שמזה מספר שנים קשור לנערת ליוויבערך 8שנים אויותר .ביקרתי אצל הזונה היה קשה אבל היא לא משקרת .אכן באופן קבוע שכבה עם בעלי קיבלה כסף טוב ובנוסף שטרות של 100 דולר מתנה כי היה כיף, כך סיפרה. שמעה ממנו על אי הבנות ביננו(בין בעלי ואני) בנוסף מבקר אצלה באמצע היום משך 3 שעות (יוצא מעבודה וחוזר) לדבריה הוא אוהב אותה וכל הזמן לוחש לה (מת עליך).הפגישות היו אצלי בבית .אחרי שגליתי שאריות נייר ספוג בהפרשות זרע+אודם שנשלחו ביוזמתי לבדיקות במכון הפטולוגי ואומתו כנכונים.היא טוענת שזאות החללטו והיא לא אשמה.הזבל טוען שאני מטורפת .עכשו עברו 6 שנים עדיין מידי חודש הזבל מבקר אצלה אני נגמרת ולא מצליחה לעיף אותו מיביתי. לא יכולה לתפקד שנינו בשנות ה60 ממשיכים לעבוד.הוא לא מרוכז,פרוע,מבולבל שיכולים ,.לא,שיכוליםאני יוצאת מדעתי.משחק איתי מבחינה מינית הכל הישתנה אצלו נהיה דפוק לגמרה פוזות לא מעולם הזה. קר רוצה לצאת מידי חווה ,אותי מגעיל,דוחה לא יכולה להיסתכל עלו .כמובן אני מסרבת.מישתנה מידי יום ביומו. איאפשר לנהל איתו שיחה רצינית על עתידינו כי הוא בורח משיחה. מאשים אותי בכך שמידי,חודש אני מקבלת התקף שיגאון. מה עושים עם מטורף שכזה אנא עזרתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה עם נערת ליווי

הוספת תגובה

• בגידה עם נערות...

mosha
    22/11/2011

היייי למה שאת לא תפנקי את עצמך כפי שאת רוצה ועיזבי את בעלך לנפשו...אם כל כך הרבה שנים מתנהג בגסות...תמצאי את עצמך אישה ...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נמשכת יותר
    יפה
    20/11/2011

שלום לכולם, מבקשת ייעוץ והכוונה כי לא יודעת מה לעשות...
    בת 38, נשואה כ 11 שנים + 2. הסקס בינינו מעולם לא היה משהו, ללא משחק מקדים וללא פינוקים. הסקס תמיד היה במתכונת של קוויקי פעם בחודש אם בכלל. מרגישה אשה לא מסופקת ועל כן עצבנית ועצובה. העניין הוא שהוא גומר מאוד מהר כך שנכנסתי למעגל סיחרור שבו - לשם מה להתחיל עם זה ייגמר כל כך מהר... בפעמים שאני כן מפנקת אז זהו פינוק אמיתי. הוא לעולם לא פינק בטענה שלא טעים ולא נעים לו...
    הרגשה של תיסכול כי אני נותנת הכל ולא מקבלת כלום.
    בשיחה כנה שבו אמרתי שכבר לא נמשכת ולא אוהבת, התגובה היתה שייגמרו לו החיים ויילך להתאבד...

אבא טוב והילדים אוהבים אותו ובד"כ עוזר בבית.

מה דעתכם , האם טיפול זוגי ייחזיר את התשוקה והאינטימיות ?
    האם עלי לוותר על עצמי ? אני במחשבות אין סופיות על גירושים ומה יהיה עם הילדים.

לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת יותר

הוספת תגובה

• לא נמשכת יותר - תגובה

דליה שוורץ
    20/11/2011

יפה שלום,
    טיפול זוגי הוא לא קסם והוא בנוי על איתור דפוסי התנהגות שמייצרים בעייה בזוגיות.
    ברוב המקרים הבעיות בחיי המין הן תוצר נלווה של בעיות בזוגיות. היחסים בין בני הזוג מתחילים להתדרדר ובעקבות כך נגמרת המשיכה.
    אם מטפלים בבעיותה אלה אז המשיכה מתעוררת וחיי המין הופכים לטובים יותר.
    אם את חושבת שהבעיה שלכם היא סקס בלבד וחוץ מזה הכל נפלא אז אני מציעה לפנות לסקסולוגית שתוכל לתת לכם הכוונה נכונה לגבי יחסי מין.
    אם את מרגישה שיש הרבה מעבר לזה והבעיה היא גם ביחסים האישיים בניכם אז ממולץ לפנות לייעוץ זוגי ולקבל כלים להתמודדות עם הבעיות והסקס ישתפר כתוצאה מכך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה

mosha
    22/11/2011

יש דרכים מקוריות להנות מסקס...תהיי יצירתית כמו כולם.....ברור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לגבר בן 40
    אצן
    19/11/2011

עברתי איזושהו תהליך עם עצמי,אני קורה לזה משבר גיל 40.
    הלכתי לפדיקור\מניקור,הארכתי את השיער,השלתי קילוגרמים,
    אני רץ כל יום 5 קמ.
    בקיצור אומרים לי שאני נראה צעיר מגילי,ונראה טוב.
    העניין הוא שאני אוהב את אשתי ואת הממלכה שלי.

שונא את המילה בגידה.
    אבל הסקס אצלי הוא דיאטטי,כמו לאכול פריכיות.
    ואני רוצה לאכול ,לטרוף,"עם הידיים".
    ולא להיפרד מהעולם הזה מבלי שאני מגשים משאלה כזאת.
    והמחשבות האלה מטריפות אותי.
    בייחוד שאני מדבר עם נשים.ויש "זרם"באויר אבל אני לא מסוגל ליצור איזשהו צעד.

מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לגבר בן 40

הוספת תגובה

• עזרה לגבר בן 40 - תגובה

דליה שוורץ
    19/11/2011

אצן יקר.

אתה אוהב את אישתך, אוהב את הממלכה שלך ואוהב סקס. אתה מוכן להסביר לי איפה זה מתנגש?
    אם אתה אוהב אותה תעשה סקס איתה. תעשה איתה סקס טוב ומלא תשוקה.
    יש לי הרגשה שאתה רץ אבל לא יודע לאן.
    מי אמר שאתה חייב ליזום או ליצור צעד. אם אתה לא רוצה לאבד את הזוגיות שלך תדאג שהסקס שם יהיה טוב כמו בפנטזיות שלך.
    יש לי תחושה שאתה מבלבל בין להנות ממחמאה ומפלרטוט לבין לייצר אינטראקציה שמובילה לסקס. לא כל פילרטוט צריך להסתיים בבגידה ולא כל מחמאה שאתה מקבל מאישה היא באמת רצון שלה לייצר סקס איתך.
    תהנה מהמחמאות, תהנה מהפלרטוט וקח איתך את אישתך למסע של העשור הזה. אולי תגלה שהיא פרטנרית מצויינת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליה

אצן
    19/11/2011

זה שנשואים זמן רב.
    ולא חוויתי נשים בגלל זה.
    ואני מרגיש.....שאני לא יכול להיפרד מהעולם הזה בלי לחוות עוד נשים ,
    או לפחות אישה מדהימה אחרת--שהיא לא אשתי.

וכן....אני אוהב נשים...זאת בעיה.
    וגברים כמו נשים,תמיד יש ביקורת
    זאת עקומה,זאת מגעילה,זאת מכוערת,

ואני לעומת זאת ,אם האישה לא מקרר אמנה דאבל סייד
    תמיד היא פרח בשבילי,תמיד אני מוצא משהו אטרקטיבי בהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא חייב לבוא על חשבון הקיים

כוכבית
    27/11/2011

אפשר להנות מהכל ואין מה לעשות חיים פעם אחת תעשה הכל בתבונה ובלי לפגוע באף אחד ... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוכבית

mosha
    29/11/2011

אני עושה ליייק אהבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת דירה
    לירון דיין
    18/11/2011

שלום
    אנו זוג הנשוי שנה ורוצים לקנות דירה ולקחת משכנתא,יש לנו חשבון משותף.רציתי לדעת, אם רושמים את הדירה על שם אחד מבני הזוג,ושני בני הזוג חותמים על משכנתנא (האם בכלל הבנק מחייב את שני בני הזוג לחתום על משכנתא?)זה הופך אוטומטית את הדירה לרכוש שני בני הזוג?
    מקווה שניסחתי נכון את השאלות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    רכישת דירה

הוספת תגובה

• רכישת דירה - תגובה

דליה שוורץ
    19/11/2011

לירון דיין,

הפורום הזה מתעסק במערכות יחסים ורגשות ולא בענינים משפטיים.
    פנה לפורום רלוונטי או לעורך דין ותוכל לקבל תשובה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גרוש טרי שמחזיק לבדי בת בגיל 13
    יואב
    18/11/2011

ואני דואג לכלכלתה והילדה גרה איתי ולא בבית הגרושה- כך סוכם

בפסק דין (בשיתוף פקידות סעד של העירייה ).

לי נראה שלילדה קשה מאד לעבור את המשבר הזה, וכ גם לי.

מהעירייה הקציבו לילדה חונכת פעמיים בשבוע שעה וחצי בכל פעם.

הילדה הולכת לבית הספר , מכינה שעורים ..אבל חסר לה העיניין של עזרה בבית.

אני בשלב זה מעוניין שהילדה לא תזרוק את בגדיה, ונעליה, בכל חדר מחדרי הבית,

יש לי דירה עם גדולה יחסית עם מעל 4 חדרים.

אז הילה מפזרת הכל בכל הבית.

אני מנסה להסביר לילדה כי ככה קשה לחיות, וצריך סדר בבית- אך מצד שני

הילדה כנראה במשבר- ואני לא רוצה לפגוע בה.

חשבתי אולי כי הילדה תעבור פרק לסידור חפציה יחד עם החונכת שלה.

השאלה היא - האם אני מגזים בדרישותיי? והשאלה היא מה אני יכול לשות.

יש לציין כי גם לי זה קשה כל הגירושין, כי פתאום אני צריך לעשות כלים, לבשל וכו...דבר

שהאשה הייתה עושה.

מצד שני האשה יוצאת מהבית שלי...ויש לה זמן חופשי כאילו היא רווקה.

גם כל ההוצאות הכספיות עליי, וכן אני צריך גם להספיק בעבודה.

האם עלי לגשת לקבל טיפול לגרוש עם ילדה?

מה ניתן לעשות על מנת להקל ולו במעט על עצמי.

תודה רבה מראש.

הוספת תגובה

• אני גרוש טרי שמחזיק לבדי בת בגיל 13 - תגובה

דליה שוורץ
    19/11/2011

יואב שלום,
    גירושין זה לא תהליך קל, לא להורים ובטח שלא לילדים. אבל אפשר בהחלט לעבור את זה ולצאת מזה שלמים. הילדה שלך בגיל של מרד עם קשיים שיש לרוב בני גילה ובנסוף היא צריכה להתמודד עם גירושי הוריה. היא בודקת גבולות וצריכה להסתגל למצב החדש ולקבוע את החוקים והכללים שיהיו מעכשיו, כשאמא לא בבית.
    מאחר ואתה מתקשה בעצמך להתמודד עם המצב אני ממליצה מאוד לפנות לייעוץ משפחתי שילווה את שניכם בתהליך הזה. גם אתה צריך הכוונה איך לנהוג עם הילדה וגם הילדה צריכה עזרה בהתמודדות עם המצב.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין בתחילת הדרך
    בן 48
    15/11/2011

שלום
    אני נשוי מזה 20 שנים עם שלושה ילדים, החלטנו להתגרש מאחר והחלו בשנים האחרונות בעיות תקשורת מהותיות שלא ניתנות לגישור, ברשותינו בית משותף ורכוש, אנו רוצים להתגרש מהר ככול האפשר ללא סחבת משפטית.
    1. מה הדרך הנכונה והזולה לעשות זאת ?
    2. האם הסכם ביננו מספק ?
    3. מה ההליך לפתיחת תיק ברבנות ? ומהן העליות ?
    אשמח לקבל תשובות
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין בתחילת הדרך

הוספת תגובה

• גירושין בתחילת הדרך - תגובה

סיגלית גלאי
    15/11/2011

שלום לך,
    אני מציעה לכם ללכת לתהליך של גישור שיעזור לכם לגבש הסכם שיהיה מקובל על שניכם לגבי כל ההיבטים של חלוקת רכוש וילדים.
    כאשר זוג מגיע לרבנות עם הסכם התהליך קצר וענייני.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

עו"ד נהרי
    18/11/2011

שלום,
    הדרך המהירה אכן הינה באמצעות הסדר מוסכם על שניכם,
    אשמח לסייע בהרחבה 0775060240 0546825784
    יפית נהרי עו"ד ,
    יעוץ לענייני משפחה וגירושין בפרט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי עם הילדים
    לי
    13/11/2011

היי,
    אני גרושה+2, וכך גם בן-זוגי, אנו גרים ביחד מזה כשנתיים.
    בן-זוגי נמצא עם ילדיו פעם-פעמיים באמצ"ש וקבוע כל שבת ואילו אני עם ילדיי כמעט כל יום.
    בן-זוגי אינו מוכן להיות שותף בכל הקשור לילדיי (לפני מס' ימים ביקשתי שיקלח אותם כי התמוטטתי מעייפות ולפני מס' שבועות ביקשתי שיקפיץ אותם בבוקר לגן שנמצא מרחק פסיעה כי כבר לא היה לי כוח). אני חייבת לציין שכמעט מעולם לא ביקשתי ממנו דבר מה אשר קשור בילדיי ותמיד השתדלתי להסתדר בכוחות עצמי. מאחורי סירוביו עומדת הטענה שקשה לו מצפונית להיות עם ילדים שאינם הילדים שלו, ולדבריו עליי לתת לזמן לעשות את שלו.
    היות ובן-זוגי אינו מסוגל לשבת לשחק עם ילדיי או כמעט לשהות במחיצתם,כאשר ילדיו לא נמצאים איתנו, אני תוהה איזה עתיד יש לקשר הזה (בפרט כאשר פני הדברים כאמור כבר שנתיים ללא שינוי).
    אודה על דעתכם הכנה...

לקביעת תור
    סגירה
    קושי עם הילדים

הוספת תגובה

• בן זוגך

דני
    15/11/2011

שלום רב, האם את גם נוהגת בילדיו כפי שהוא נוהג בילדייך ומעז לפגוע בך? אין לקשר שלך איתו סיכוי קל שבקלים ולדעתי אין לו סיכוי להצליח באיזה שהוא קשר זוגי אחר עם גרושה וילדים.תמשיכי הלאה ומהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי עם הילדים - תגובה

סיגלית גלאי
    15/11/2011

שלום לי.
    כאשר בן זוג בוחר לחיות עם גרושה + ילדים, עליו לקחת בחשבון שהוא לוקח על עצמו אחריות גם כלפיהם, הם לא חפץ שמונח על המדף. כזוג שחי יחד כמשפחה, עליו ללמוד להתחשב בצרכים שלך ושלהם ולא לראות רק את הקושי שלו.
    שנתיים זה מספיק זמן להבין זאת ולהתמודד עם הקושי הרגשי שהוא מציג, לדעתי, נוח לו מכיוון שעד כה לא דרשת ממנו כלום, הוא התרגל לא להיות שותף בחלק זה של חייך וחבל, קשה לשנות הרגלים שמחייבים אותנו להתאמץ.
    האם בעינייך יחסיו עם ילדייך תקינים? האם את מוכנה להתפשר על מערכת היחסים שהילדים שלך חווים ביומיום?האם הוא מתנהג באופן שונה כלפי ילדיו? מציעה לך לחשוב על השאלות האלה, באמצעותן תמצאי את התשובה לשאלתך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה
    אביבה דוד
    12/11/2011

שלום
    אני לא יודעת למי לפנות, והאם זה המקום המתאים.
    אני גרושה,גננת במקצועי, לאחרונה נתקלתי בהמון המון גרושות, והייתי מעוניינת
    להקים להם קבוצת תמיכה.
    היכן אני יכולה ללמוד זאת?
    יותר נכון ממי אני יכולה לקבל הנחייה כיצד לפעול?
    או מה עלי לעשות?
    בקיצור מעוניינת לברר על קבוצת תמיכה

לקביעת תור
    סגירה
    קבוצת תמיכה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה - תגובה

דליה שוורץ
    13/11/2011

אביבה דוד שלום,
    אני מציעה לך לפנות לקבוצת תמיכה שעוסקת בתחום אחר ולהתייעץ איתם איך מקימים קבוצה ומה ההכשרה שצריך כדי לנהל קבוצה כזו.
    אולי את יכולה להקים את הקבוצה אבל למצוא מנחה מקצועי שיוביל אותה.
    בכל מקרה, יופי של יוזמה
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה

עו"ד נהרי
    18/11/2011

שלום לך,
    ישנה עמותה שנקראת"איישה למען הילד והמשפחה
    ושם מתקבצות חד הוריות בהליכי גירושין ואחריו
    כמו כן ישנו מרכז אמיגוס ברמת גן לגרושות ששם הבנות תומכות אחת בשנייה.
    אשמח לסייע בהרחבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות שהתממשו
    מאוכזבת
    10/11/2011

אני נשואה 17 שנים ואם ל4 ילדים במהלך חיי הנישואין היו לי חשדות בבעלי שעל אחת מהן הוא התוודה כבר בתחילת הדרך (לאחר שנתיים של נישואין) באף אחת מהמקרים בהן חשדתי בו לא הפעלתי שום דרך להוכיח את חשדותיי. היום בשיחה מאוד אישית ופתוחה בנינו הוא התוודה בפניי על עוד מס' פעמים שהיו לו אני לא יודעת איך לבלוע את הפצצה שנפלה עליי ואובדת עצות לגבי התגובה שלי ואופן ההתנהלות העתידית שלי אני חייבת לציין שאני עדיין אוהבת אותו ולכן הנושא כואב עד לשד עצמותיי (כמובן שהוא הביע חרטה עזה והבטחה שזה לא יקרה שוב אך האמון שלי בו נקרע לגזרים ולא נראה לי שאוכל להשיבו לקודמו)
    צריכה עזרה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה
    חששות שהתממשו

הוספת תגובה

• חששות שהתממשו - תגובה

סיגלית גלאי
    11/11/2011

שלום לך,
    ההלם שהחשד שלך הפך לידיעה ברורה,הכאב והאכזבה הם בלתי נמנעים בשלב הראשון של ההתפכחות. אבל יש לך אפשרות לבחור בכעס שיחלחל ויחבל בקשר שלכם עד כדי פירוק או לבחור בדברים הטובים שיש ביניכם למרות הקושי הגדול. למשל, הייתה ביניכם שיחה כנה ופתוחה שמצביעה על כך שיש רצון להתחלה חדשה ונקייה. יש ביניכם אהבה וגם 17 שנה וארבעה ילדים זה לא מבוטל ובוודאי שיקול מכריע. כל אלה שווים את המאמץ שתשמרו על הזוגיות שלכם.
    עליכם להמשיך ולדבר על הרגשות שלך, חשוב שתסבירי לו לגבי חוסר האמון שנוצר בך כלפיו, בשלב הראשון סביר להניח שתחשדי בכל צעד שלו, תכעסי ותשאלי שאלות, עליו להבין שהוא צריך לגלות סבלנות והבנה. בהמשך תצטרכי ללמוד לסלוח כדי שתהיי מסוגלת להמשיך ולחיות איתו באושר.
    אם תרגישי שאתם לא מצליחים להתגבר לבד מומלץ שתפנו לתהליך של ייעוץ זוגי

בהצלחה
    סיגלית גלאי -ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחטט או לא

מאוכזבת
    13/11/2011

מאז המקרה שגיליתי אני לא יכולה להניח לזה. בעלי אדם שלא יכול לשקר לי (לפחות משהו טוב) ולכן הוא עונה כמעט על כל שאלה שאני שואלת ואני מרגישה שאני חייבת לדעת הכל עד לפרטי פרטים. כמה זה שגוי אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגוי מאוד

דני
    15/11/2011

שלום לך, אני מציע לך לא לשאול יותר מדי שאלות ובטח שלא להכנס לפרטים אינטימיים שרק יגבירו אצלך את הכעס ולא יאפשרו לך לסלוח ולהמשיך הלאה אם זו באמת כוונתך.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת

mosha
    16/11/2011

זה לא יעודד אותך אם תדעי ש 70 % מהגברים בוגדים
    אחרי 20 שנות נישואים יש אנדרנלין שפועל בנפש וזה קורה...אז גם לבעלך זה קרה ובטח לא לפני 17 שנה..אז לדעתי תתעלמי אם הוא בעל תומך ואוהב ודואג לכל מחסורייך..מה צריך עוד האהבה נעלמת עים השנים..מה לעשות...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, אשמח לשוחח איתך

מיקה
    13/11/2011

על הנושא באופן פרטי, מיקה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר
    ברגרינה
    09/11/2011

בקצרה:סיפור של כמה שנים שנפסק בגלל גילוי של בני הזוג . שנינו לא פנויים, לא צעירים ומאוד משפחתיים.שנינו ממש לא חיפשנו הרפתקאות אך נפלנו לתוך זה חזק מאוד ולא מצליחים להשתחרר .אני עם הרבה רצון מצידי לחזור למוטב ולהמשיך הלאה. הוא חושב שזאת טעות- שאנחנו צריכים וחייבים לעזוב הכל ולהיות יחד.הוא-טוען שמסוגל לעשות זאת. אני -לא מסוגלת .וכאן הבעייה- נראה שלא איכפת לו כלל אם יראו אותנו מדברים או שלפעמים מנסה להתקשר אלי שזה דבר מאוד מסוכן בשבילי. יש לו המון כבוד אלי ובאמת שמנסה להתחשב ולא להתקשר הרבה אך הרבה פעמים, למרות הבטחותיו כנראה נשבר ואז-מתקשר, עוצר אותי בדרך כדי לדבר וכד'.הבעייה היותר קשה היא אני, כי אני לא מצליחה להיות החלטית ולחתוך את שהיה ביננו .ולמרות בקשותיי ממנו שיניח לי זה אחד בפה ואחד בלב כי אני מחכה ליצירת הקשר שלו והוא כנראה מרגיש זאת וזה מבלבל את שנינו. השאלה שלי היא איך אני מצליחה לגרום לו להבין שזה נגמר ,שיוותר , שישכח? איך אני גורמת לו לחזור למשפחתו לא רק פיסית אלא ממש? ואיך אני שאין לי כל כוונה לפרק את המשפחה שלי -עובדת על עצמי להשתחרר ממנו לגמרי? לחזור למשפחה שלי ולמרות מה שהיה להרגיש שלמה עם הדרך בה בחרתי ולא להביט לאחור? אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    להשתחרר

הוספת תגובה

• ברגרינה

mosha
    09/11/2011

אישה.. לא הבנתי אם טוב לך וכייף אז למה להפסיק....? נקיפות מצפון תמיד יהיו ולדעתי הקשר הזה מחזיק את חיי המשפחה שלך....אם לא היה לך קשר מהסוג הזה .היית מרגישה ריקנות וחוסר כייף במשפחה..אבל ..וכאן האישו את הגעת לנקודה שפוחדת להיתפס ורוצה לסיים את הרומן האסור..זה קשה אך אפשרי .תדאגי בכל פעםשירצה אותך תמציאי תרוץ שהבעל באיזור והילדים בסביבה .ופעם לא עונה ולא חוזרת אליו..בסוף ישבר ויעזוב אותך לדרכך..את צריכה להיות חזקה ולגרום להפסקת הקשר בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר - תגובה

מיכל פאטל
    09/11/2011

שלום ברגרינה,

מתוך דברייך עולה כי את אינך החלטית וזה מבלבל אותך וכמובן שאת הבחור.
    אני ממליצה לך לקבל החלטה ולהפגין נחישות ,החלטיות ועיקביות בדרך בה את מתנהגת מולו .אם את שלמה עם חזרתך לחיק משפחתך- אל תשאירי ביידיו מקום לספק, וכשאת תגיבי בעיקביות לאורך זמן ותשדרי לו על רצינות כוונתך הוא יקבל זאת בלית ברירה.המפתח בידייך.לגביו- אין לך שליטהעל איך להחזיר אותו מלבד מה שנאמר לעיל. הוא צריך בעצמו לעשות את החזרה ולמצוא בתוכו את המוטיבציה.
    אני ממליצה לך לברר בהזדמנות זו בינך לבינך או אף אם בעלך- מה חסר בזוגיות שלכם? מה מתסכל ? איפה ישנם צרכים שאינם מקבלים מענה .? וכ'...
    כדאי שתעשי בדק בית,ואז לא תפלי להרפתקאה נוספת.......

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר????

שמוליק
    10/11/2011

לברגרינה ?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר

שמוליק
    10/11/2011

ברגרינה קראתי בעיון רב את הודעתך ולא הבנתי {טיפש??}
    1 את רוצה להשתחרר??
    מה באמת??????
    2 כתבת שהבחור עוצר אותך כדי לדבר
    הוא לא רדף אחרייך {כמו בסרטים}
    3 עוד כתבת "למרות הבטחותיו"
    ?????
    4 אחד בפה ואחד בלב
    את אוהבת אותו

הבנתי שהוא לא מתרידן ומכבד אותך מאד
    אז מה הבעיה את רוצה לחזור למוטב ? דברי עם הבחור אולי את משדרת לו אחרת לא כרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, להשתחרר

ברגרינה
    10/11/2011

1. כן, אני רוצה להשתחרר!!!!
    באמת!!!!!
    2.כן, הוא עוצר אותי ורודף אחרי (ממש כמו בסרטים)
    3.כן, הוא הבטיח שיניח לי, שהוא מבין אותי ושהוא מאוד ישתדל ו... כן זה באמת מה שאני רוצה.
    4. נכון- אחד בפה ואחד בלב :זו בדיוק הבעיה שלי ואת זה אני מנסה בכל כוחי לתקן.
    אז מה הבעייה???? דיברנו מיליון פעם ואני תמיד מנסה להסביר את עצמי שמה שאני רוצה זה להפסיק ולשכוח ולחזור למוטב. צר לי, אולי אני לא עושה את זה כמו שצריך אבל זה באמת באמת מה שאני רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה-

בני
    10/11/2011

ניכרים דבריי אמת, את באמת רוצה להשתחרר, הישועה לא תבוא ממנו... יש לי כמה טיפים בשבילך:
    1. תכתבי את כל מה שעברת בפרוטרוט ולאחר מכן תשרפי ותשליכי לים, אקט משונה זה ייתן לך הרגשה של סיום תקופה שהייתה ואיננה, הזכרונות יהיו בקטע של היה ונגמר, וככל שהזמן יעבור זה ירגיש לך כמו משהו טוב שאכלת או חוויה טובה שהייתה אבל נמוגה.
    2. תקבלי החלטה ורצוי בכתב שלא משנה מה שיקרה את לא משתפת איתו פעולה בשום מצב ולא עונה או מתייחסת אפי' שהוא מאיים בהתאבדות!
    3. כל תגובה שלך כלפיו טובה או רעה, תביא איתה להמשך הקשר כי סליחה גוררת סליחה, ושיחה גוררת עוד שיחת הבהרה וכו' וכו', ולכן בפעם האחרונה (כשתחליטי שהגיע הרגע שלך) תבקשי מאדם שלישי שיאמר לו מילים ברורות> אני מבקשת ממך לכבד את רגשותיי ואת רצוני להפסיק את הקשר הזה, אני מרגישה מאויימת ומוטרדת מהפניות שלך ולכן אני מבקשת שתניח לי, תודה רבה.
    4. אם אין לך את האפשרות או את הרצון "לרצות" לבצע מהלך כזה, סימן שעוד לא התרפאת לגמריי, ואת נמצאת בשלב שיכול לסכן את הזוגיות שלך, ולכן תיעזרי באיש מקצוע כדי לקבל כלים וכוח להתנתק כמו שבאמת היית רוצה,
    5. ייתכן ושינוי מקום העבודה או האזור בו את גרה יעזור לך להשתחרר יותר בקלות, לפעמים כדאי להשקיע גם את זה עבור שלום הזוגיות,
    אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני תודה

ברגרינה
    10/11/2011

אני כנראה באמת עדיין לא בשלב הזה כי היה לי קשה לקרוא את דבריך.מתוך הדברים שדווקא אתה כתבת הרגשתי את המצוקה שלי אך גם את הכאב שלו וזה באמת מה שקורה לי גם במציאות. כל מבט שלו גם מרחוק , כל מילה שלו גורמים לי לבלאגאן אמיתי .לא פשוט לעשות אף אחד מן הדברים שציינת. אבל תודה על הדברים ועל ההתייחסות. אני בטוחה שלבסוף שנינו נסתדר כל אחד בדרכו שלו ויהיה טוב לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה-

בני
    10/11/2011

שמח שהצלחתי לגעת בדברים, תודה על התודות,
    אבל...
    להיות בשלב הזה שאת כ"כ כמהה להגיע אליו, לוקח שנייה אחת של החלטה אמיצה, הרי בסוף את תעשי את ההחלטה, חבל רק שזה יגיע ממקום של כאב או תסכול מתמשך, לפעמים צריך לדעת לשים סטופ ולומר עד כאן, הבחירה בידיים שלך לא שלו, ולכן חשבתי שכדאי לך לשקול שוב מה מתוך הדברים את כן יכולה לעשות, תנסי לפחות את הראשון, לכתוב לעלות את הדברים על הכתב משימה פשוטה לכאורה שתציף אותך ברגשות, אבל תקל מעלייך ותתן לך הרגשה שהנה את כותבת ומוציאה את הדברים החוצה בלי שאף אחד יידע מלבדך, אל תשאירי עקבות, תשרפי ותשכחי את זה לעד,
    מקסימום תזכרי את זה שכתבת ושרפת, תאמיני לי שזה משחרר,
    -
    לחשוב על השני זו מידה מאוד טובה, אבל חייך וחיי ילדייך קודמים!
    תחשבי במונחים של רווח והפסד, ויש לך משוואה ברורה לטובתך,
    זה לא קל אני יודע, הייתי שם, אבל יצאתי בזכות אותם דברים בדיוק שרשמתי לך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משוחררת

שמוליק
    10/11/2011

ניראה לי שאת מגזימה אבל מחסירה פרטים חשובים החברים בפורום זה מנתחים את הודעותייך ואת בהודעותייך טלית שכולה תכלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שווה

אלון
    10/11/2011

יקירה, חשבי טוב טוב עם מי את רוצה להזדקן והאם שווה להשליך את הכל בשביל רומן....
    עזרי אומץ, שבי עם בעלך, לכו ביחד לטיפול זוגי ותצילי את נישואייך... אני פרוד מזה חודשים ועושה את הכל על מנת לחזור לחיים נורמליים, האמיני לי, זה ממש לא שווה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר

דני
    10/11/2011

היי,קשה עד קשה ביותר לחתוך רומן המלווה ברגשות. דרך כמעט בטוחה היא להסתכל על הילדים שלך בעיניים ולחשוב לרגע קט מה יקרה אם ובמידה בעלך יגלה את הבגידה ובעקבותיה תתגרשו.מזלך הרב שעת עתה הרומן שלכם לא התגלה ברבים,ככל שהזמן עובר החושים מתקהים והרגישות לסביבה נעלמת וכאן טמונה הסכנה הגדולה.המאהב שלך נימצא בשלב שהוא לוקח סיכונים מיותרים שלא בהסכמתך והדבר יוביל במהרה להרס ביתך! קחי את כל הדברים בחשבון.תנתקי כמה שיותר מהר את הקשר הלא בריא.תחזקי את הקשר עם בעלך ושימרי על הקן המשפחתי לטובתך ולטובת ילדייך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משוחררת

שמוליק
    23/11/2011

"משוחררת" יקירתי בימינו אנו אף אחד לא קשור בכבלים כולנו משוחררים
    את {מהודעותייך} קשורה בכבלים רגשיים {שלא עוברים מהר לצערי} הבעיה איתך שהכבלים הרגשיים מוצאים חן בענייך {ואל תספרי שלא} ואת כותבת "אחד בפה ואחד בלב" את חיה בביתך רק בקליפה החיצונית כשהקליפה הפנימית נימצאת למישהו אחר את חיה מתה
    ונותנת הרגשה לאישך שאת שלו. אי אפשר לשכב עם אדם ובאותו רגע לבכות על מר גורלך
    זה לחיות בשקר כן זה לבגוד ברגשות של אישך
    ברגרינה האם גם שותפך לאהבה "משוחרר" ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשוחררת

שמוליק
    23/11/2011

רציתי לכתוב לך שגם אני רוצה להשתחרר וזה קשה מאד בגלל אהבתי אליה
    אבל להשתחרר עד הסוף ולא להחזיק בבטן כלום אפילו בעימותים בקרב יכול להיות הפסד
    לא במלחמה !!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה