מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה בעלי בגד בי.מתוקה21/08/2011
אני נשואה מזה מספר שנים באושר, ולהפתעתי מאחר שאני בחורה חשדנית בעלי נתפס, והבנתי שהיה לו קשר טלפוני עם בחורה נשואה ושיש לה בעל טוב, ולפי דברי בעלי זה היה רק קשר טלפוני בלבד,אני חושבת שאני מאמינה לו כי באמת אין לא גם את האמצעים ,אך מאחר ואני פוליטיקאית לא קטנה הוא תמיד במעקב... כל פעם שאני יושבת איתו בשיחות אני מגלה מהשיחות שלי איתו שיחות שנאמרו בניהם שיחות לא נעימות אני נכנסת לעומקם של דברים בשיטה שלי אבל בסוף אני נפגעת יצר הסקרנות שלי לא עוזב אותי,כי אני יודעת שבידבורים יכולים להגיע רחוק מאוד, בעלי אומר לי שאני האחת והיחידה ,ושאני כל עולמו ,ושאני הכי חשובה לו בעולם, ומה שהיה לו זה היה בגלל שפשוט היא לא רצתה לסיים איתו את הקשר, ואני מאמינה שמצידו דאז זה לא כל כך נורא בתיקווה שחלילה לא יתפס על ידי כמובן, למרות שהיה רק קשר טלפוני , יש לי דחיה לבעלי אני פשוט לא מאמינה לו יותר למה הוא עשה את זה בכלל מה היה חסר לו ,למרות שכל זה בא מיוזמתה, והוא נגרר,אבל בעלי אמר לי דברים שאמר לה דברים שהאוזן שלי בסופו של דבר נסתמה מגועל ,לדעתי היה עדיף שלא יספר לי דברים לעומקם כי היום הכל נראה לי מגעיל לא כמו בעבר ועוד יותר קשה לי להעביר את זה שוב הכל מתחדש לי וקשה לי להבין אותו, למרות שזה קרה לפניי שנה וחצי ושבמשך שנה לא היה לי קשר איתו בכלל נגעלתי ממנו וכעסתי עליו מאוד. היום אני שוב סוחבת מטען כבד זה חזר אלי לצערי מבעל תמים וטוב גילתי בעל שחיפש לזרום במובן של דיבורים , כי פשוט הבחורה גררה אותו לזה. מה ניתן לעשות במצב ששוב אני נמצאת במצב ההתחלתי שהייתי בו , האם להבליג ,ולהמשיך לחיות למרות הקשיים ? האם לתת לא להרגיש אותו הדבר להחזיר לו באותו מטבע, היום יש לי המון כעסים עליו , מה יכול לעשות לי טוב בלב כרגיל הזמן ? אני כבר לא יודעת מי זה בעלי לדעתו הכל היה שטיות ושהוא תמיד ביקש שהיא לא תתקשר אליו והיא כן התקשרה לדעתו הוא לא רצה את הקשר שלה ולא ידע לצאת ממנה , לפי דבריו , היה גם מתייחס אליה בצורה זולה ביותר שתעזוב אותו,ולמרות זאת היא המשיכה היום אני מאמינה שזה נגמר אבל בשיחות איתו אני מוציאה עוד ועוד דברים לא של מפגש אבל דיבור זול ביותר. אני לא מודאגת ממנה אני מודאגת מעצמי מהרגש שלי אליו שהולך ופוחת ושאני פחות מעריכה את האדם שאהבתי כל חיי. אני מסתכלת עליו בבוז תמידי ולפעמיים אין לי חשק גם לדבר איתו. מה עושים? נוטשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך
ב21/08/2011סליחה שאני מגיבה אבל אני יכולה לאמר לך מניסיון אישי שליבתור אחת נשואה שהיה לה קשר של דיבורים עם מישהו נשוי רק של דיבורים .
הבעל שלך לא כזה נאיבי כמו שאת חושבת הוא פשוט מישהו שרצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה את לעולם לא תדעי מה הדיבורים שהיו בנייהם ומה הוא אמר לה נכון אישה יכולה לשדל גבר אבל הם לא תמימים כלל וכלל אני יכולה לאמר לך שהנשוי שאני כויכול דיברתי עימו ו"שידלתי" אותו המשיך להיות בקשר עימי מרצונו גם אחרי שהוא סיפר לאישתו על הסיפור הזה כמובן שהוא לא סיפר לה הכל.
לכן באפן אישי תשכחי מהסיפור הזה כי גם אם הוא הרגיש כלפייה הוא כניראה ישאר במוכר ואת צריכה לבדוק אצלייכם מה גרם לו לעשות את זה.זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבושם לו
מתוקה21/08/2011האמיני לי שאני יודעת על מה דיברו אני לא טיפשה בטח לא על כלכלה ובטחון וכויי הכל על זיונים בלבד תראי חמודה בגלל בחורות מהסוג שלך אנחנו סובלות,אין לי בעיה אם ירצה ללכת אני מכניסה לכל אחת אותו בתוך מעטפה ושולחת אותו בדואר ישיר, ויאללה למזונות גם ככה הם חוזרים כמו כלבים הביתה אין לי בעיה עם זה הבעיה שלי זה הילדים הקטנים למה שהם יסבלו ילדים סובלים משתי י הצדדים היום גם לנשים כבר לא איכפת מהילדים שלהם ,למרות שאני מסתירה את זה בחדרי חדרים מהם שימשיכו לגדול בצורה הכי יפה ונורמלית שיש , ואני כבר אתמודד אני ילדה גדולה , לא מקובל עלי גבר בוגד בשום אופן זה פשוט גועל נפש ללכלך את אשת איש או את הגבר שבבית ,גבר שבוגד לדעתי זה מראה שהוא חסר בטחון ואומלל גבר שכנראה הפסיק לעניין את בת הזוג ומחפש משהי סתומה תתן לא צומי וזיון זמני בלבד והלאה לבחורה הבאה בלי רגשות בלי כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך
ב21/08/2011אני לא דיברתי איתו מעולם על דברים מלוכלכים ממש בקטנה בחיי שזו האמת מודה נפלתי לקסם ברור לי שזה בא משחיקה מהעדר שביעות רצון ועוד ואני מבטיחה לך שעשיתי הכל כדי לא להיסחף עימו לא ניפגשתי עימו ולא שכבתי איתו גם הוא כיבד את היותי נשואה ודי נפלתי ברשת של האהבה הריגוש וההרגשה הזו.
אף פעם על תואמרי בגלל בחורות כמוך את לא יודעת מה מחר יקרה לך בטח אחרי שהוא עשה זאת .
אני בחורה של הסתכלה אפילו לא במבט על גבר אחר.
אני היום נילחמת לא להתפתות לסיפור הזה ברור לי שזה רק יפגע בי הוא מצידו היה מחזיק אותי ואת החיים שלו גם יחד- זה התאים לו זו אני שסיימתי כל פעם שהבנתי שאין עתיד ורק סיפור מהצד.
אז שלא תביני לא נכון אני ממש לא מצדדת בכזו התנהגות אבל אנחנו רק אנשים וזה קורה- ואני מקווה שזה לא יקרה שוב אני גם לא רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים לא קורים דברים נעשים
מתוקה21/08/2011למה הגעת לזה בעליך בגד בך? לדעתי את צריכה לנשמור על העיניים שלך ואם לא יהיה כאן אינדרלמוסיה שהיא כבר התחילה ילדייך יסבלו , איפה הצניעות ,איפה לטפח את הבית הבעל והמשפחה אני שומעת רק על בגידות בלבד לצערי הנשים כבר לא נשים הם כמו גברים , לדעתי הכל תלויי רק באישה היא זאת שמקרבת והיא זאת שמרחיקה את הגברים, כנראה שלא טוב לך בבית אבל מכאן ועד לחפש משהו שימתיק לך את החיים זה כבר טימטום שבעלך ימתיק לך ותעבדי על זה כל הגברים אותו זבל בסוף כנ"ל גם הנשים הבוגדות. אני סומכת על עצמי גדלתי עם מוסר ודרך ארץ דרך של כבוד לי לבעלי ולמשפחתי ואעשה ככול שאפשר לא לפגוע בשערה מראשם של ילדיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקה למה בעלי
mosha21/08/2011בעלך בוגד כי זו הדרך של מרבית הגברים. אחרי 20 שנות נשואים יש חשק להרגיש נערץ מוערך לכייף אפילו ליטוף עושה לו את זה .לא משנה אם יש אהבה בניכם...תמיד ירצה את האחרת כמה שזה כואב כך זה מתקיים....לענינך אל תעזבי תדלגי.חשוב אם דואג כאב וכבעל מפנק ..הסקס בנוני + - בבית רגוע...ואת יקירתי תפנקי את עצמך על הסבל" שמרגישה...בכל דרך שתבחרי ....ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעלי בגד בי
דני21/08/2011היי,שאלת המיליון דולר...לפי מה שאת מתארת אין מצב שתיסלחי לו ולכן רצוי שתפרקי את החבילה.בנוסף לדעתי אין מצב שזה הסתיים בסתם דיבורים בטלפון...בדרך כלל הדיבורים באים אחרי מעשים,ולמה לא התעמתת עם האישה ויידעת את בעלה?! שווה גם שם לעשות לה קצת סדר בבלאגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה שלא היה מעבר.
מתוקה21/08/2011קל לאמר לפרק חבילה זאת לא חבילה זה ילדים אני יודעת מראש שמה שהיה זה דיבורים בלבד , לסלוח כן לשכוח אין מצב הכל בשביל הילדים שיגדלו , גם לבעלה הגעתי אני לא פרירית מי שהורס לאחרים יהרסו לו זה ידוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעלי בגד בי. - תגובה
מיכל פאטל25/08/2011שלום לך מתוקה,
אני יכולה להבין שאת מאוכזבת מהתנהגותו של בעלך, אך יחד עם זאת אינני סבורה שעלייך לנטוש.עלייך לברר עימו באמצעות שיחה פתוחה- על איזה צורך ענו לו שיחות אלו? מה זה מילא? מה חסר לו בקשר שלכם? האם פתיחות או אולי אינטימיות ?
אין ספק, שאירוע מעין זה עלול לגרום למשבר אמון גם אם נאמרו רק מילים, והקשר התנהל באמצעות שיחות בלבד.עם זאת מאחר ואת מציינת שבעלך אדם טוב שאוהב אותך מאוד, חשוב שתבררו לעצמכם ותלמדו לנהל שיחות פתוחות (ולא רק תיחקור )בהן תוכלו לפרום את ה'פלונטרים' שקיימים במערכת יחסיכם, ללמוד מטעויות, להפיק לקחים ולהחליט על שינוי בסיגנון ההתנהלות שלכם בזוגיות.
היכולת ללבן בעיות, להתמודד עם משברים וקונפליקטים וכעסים- היא מיומנות תיקשורתית חשובה מעין כמוה.אם תוכלו לעשות זאת לבד אז יופי ,אך אם לא- אני ממליצה שתפנו יועץ זוגי מיקצועי.אתם יכולים ללמוד מטעויות, זה עוד לא מאוחר.
בהצלחה!
מיכל פאטל- יועצת זוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בגד בי
רות02/09/2011מיכל ישבתי ואני עדיין יושבת עם בעלי וכשאני נזכרת והמון במה שנאמר בשיחות של בעלי עם החברה ,זה מאוד פוגע ,אני ראיתי את בעלי כדבר הכי נאמן לי בחיים ושרק איתו אני רוצה להזדקן ,אני הייתי עיוורת ונתתי אימון מלא בגבר שלי, אבל היום אני השתנתי ,קשה לי להחזיר אותו אלי כי אני מרגישה מאוד פגועה ממנו, פעם אני ידידה טובה שלו ופעם פשוט לא בא לי לדבר איתו, והוא זורם לפי החליל שלי וכשאני מזכירה לו הוא פשוט כועס, ואומר לי מה לא שכחת מזה,אך אפשר לשכוח אין מצב ולעולם לא, תגידי שאני טיפשה אבל הלב שלי נפגע חזק חזק קשה לי בלעדיו וקשה לי איתו אהבתי את בעלי אהבת טהורה אהבת אמת היום זה ירד לי אפילו לחבק אותו אני לא מסוגלת הוא נוגע בי יש בי משהו פנימי שחזק ממני ושיוצר התנגדות אני יודעת שאני כבר לא אוהבת אותו כמו אז, אבל מה אני כבר יכולה לעשות ? הבית יהרס הילדים יפגעו ואני גם צריך המון כוחות ולזרוק את הרגש מאיפה שוןאבים את זה. לי אין מספיק כוחות במיוחד עם הילדים אני אסתדר עם עצמי אבל הילדים יקחו את זה קשה כי הדרך הזאת מוכרת לי כבר. אני יודעת שאני מזניחה אותו בבית כבר לא מעריצה אותו כמו פעם ירד לי ממנו אנחנו המון לבד ובשתיקה רק שהשנים יעברו. עצוב אבל כנראה זה מה שבניתי לעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות
mosha04/09/2011אני שומע המון מקרים מהסוג שצינת..וחויתי משהוא דומה....אממה צריך להיתגבר .משניקרא לשחק אותה לחיות אחי טוב איתו כי אין דרך טובה יותר ועם הזמן מע"יחסים תיבנה מחדש ויהיה טוב יותר ..הזמן אינו עוצר מתקדמים ושואפים לטוב מקווה שכך יהיה אמן.......ציצ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציצו
מתוקה07/09/2011אני חושבת שאולי לעשות לו את אותו הדבר זה יכול לעזור לי לנפש ,אולי לתת לו להרגיש מה אני סוחבת איתי תקופה של שנה אבל זאת לא אני...הבעיה הייתה אצלי שהייתי אישה אמיתית מאמינה אוהבת ומעריצה ואמרתי שלי זה לא יכול להיות כי אני אישה שזורמת איתו לכול כיוון מבינה, מרגשת יפה מפנקת דואגת, להיות שחקנית איתו קשה לי אני בחורה מאוד אמיתית כשאני כועסת אז אני כועסת,אנחנו יושבים ומדברים על ה ו..ד וכשהו מדבר אלי אוזניי כאילו נסתמות ממה שהוא אומר והמבטים שלי אליו זה מתבטא בזה שאני מסתכלת עליו ואומרת בלחש לעצמי למה עשית לי את זה מה היה חסר לך למה הייתה לך משפחה למופת . ואז אני קמה פתאום והולכת לעשות דברים אחרים יש בי כעס נוראי פגיעה באהבה באמון במשפחה בילדים בכל, אני יודעת גם אם אתגרש ממנו אני לא אשנא אותו לעולם אבל אני כועסת עליו מאוד כי לי לא היה מגיע כי אני אישה של בית ועבודה וילדים שהם חיי והכי חשובים לי מאז ומתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקה
mosha07/09/2011את אישה ראויה לזוגיות טובה יותר. אבל החיים הכתיבו למו אחרת מה לעשות ? אני חושב שתרגעי תסלחי זה נימצא בכל זוג נשוי כולנו מועדים...יש פיתויים .חיי השיגרה שוחקים. גבר רוצה יותר להיות נערץ מחוזר להראות לעצמו שהוא שווה .מה לעשות זה קשה לרגש אצלך...אבל תתגברי את אישה חזקה .תחשבי על הילדים משפחה .זה יחזק אותך
מקווה שיעזור ב"ה ...מחזיקים לך אצבעות ..בהצלחה (אם יש לך אחות / חברה טובה שתפי אותה זה יפרוק מעלייך לחץ )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רחל21/08/2011הבן אדם מרגיש צורך לשאול שאלות ולהתייעץ כאן עם אנשים במצבו , מה רע בכך??
לא לכל אחד מתאים ללכת לייעוץ מקצועי- מכל מיני סיבות- (כמוני למשל.)
הייסורים העצמיים והכמיהה שאתה מדבר עליהם- את זה עובר כל מי שנמצא בסיפור אהבה שלא ניתנת למימוש.והקושי דומה לגמילה (ממש ככה)
לשאול כאן שאלות , להתייעץ . לשתף , למצוא דברים משותפים במקרים הדומים ואולי מכאן להגיע לאיזו תשובה או תובנה שתוביל קדימה אולי אפילו לפתרון. מה רע בזה?
תקן אותי אם אני טועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק23/08/2011בוקר טוב רחל היקרה בני אולי יועץ חסר עבודה והוא נכנס לפורום זה ו "מייעץ" להרבה חברים יש לו קו ולא משנה לו מה הבעיה או ההרגשה של חבר שנכנס לקבל תשובות לדעתי אין הרבה מה לעשות פשוט לא להתייחס אליו ולא לשאול בעצתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל23/08/2011שלום לך , מסכימה איתך בכל מילה- במקרה הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק-
בני23/08/2011כל מה שכתבתם צודק ונכון!
אני גאה להיות באותה סירה עם ד"ר אייל ברבלק (שאת סיפורו הדרמטי של האורתופד ד"ר אייל ברבלק, מהמרכז הרפואי איכילוב, שנקלע במקרה להתרחשויות וטיפל בפצועים כשהוא מתרוצץ תחת אש תופת בין כמה זירות פעולה – באירועים שהתרחשו ליד אילת, תעשו העתק הדבק בגוגל.)
ככה זה שאתה מרגיש שיש עליך תפקיד להציל את מה שנשאר מהעולם, יותר מידיי סבל, צער וחרטה ראיתי אצל אנשים ונשים שנטשו בית לטובת חלומות ודמיונות שווא, מהמקום שאתם נמצאים לא ניתן לראות את מה שאני רואה מלמעלה, מהצד כצד ג' קל יותר לנתח את הדברים, ולפיכך תגובותיי בהתאם,
-
אני מתנצל אם התגובות שלי לא נעימות לך לאוזן,
אני גם מודה שדליה שוורץ ענתה לך פי אלף יותר לעניין ממני,
באתי להגן על רחל שהרגשתי שהיא עלולה ליפול שוב למלכודת לאחר שהיא עשתה מאמצים כבירים לצאת ממנה,
-
אין לי ספק שאתה אדם טוב ומכובד שהחיים אילצו אותך להיות במקום הזה,
כנראה ורק דרך ייעוץ מסודר תוכל לקבל תשובות לשאלות שלך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
רחל23/08/2011אל תציג את זה ככה-זה נשמע כל כך רע. אף אחד לא טמן לי מלכודת- אולי הגורל.
אנו אנשים מבוגרים ועושים את המעשים והבחירות שלנו בעצמינו.זה שהיה איתי מעולם לא אילץ אותי לעשות שום דבר שלא בחרתי בעצמי. תודה על נסיון ההגנה שלך-הדבר היחיד שמגן עלי כרגע זה הזמן. - לא לראות- לא לשמוע - לא לחשוב(בלא הצלחה- כרגע)
זמן זמן זמן- זה מה שאני מבקשת.
אני חושבת שזה גם מה ששמוליק צריך- זמן!!!!אולי כרגע קשה לו להסכים עם זה והיה רוצה לשמוע תשובות אחרות שירגיעו את הרגשות שלו.- אני מסופקת אם יוכל לקבל זאת כאן.
בלי לפגוע כמובן באף אחד- בכלל בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל-
בני23/08/2011היי
כוונתי הייתה למלכודת היצר לכל הנפשות הפועלות באשר הם,
כולנו בני אדם עם יצרים רגשות תאוות צרכים וכו', ומי שלא עושה גם לא טועה, אבל "להנציח" את הטעות ו"ליחצן" אותה בק"נ טעמים כאילו כך צריך להתנהג, וקי בי ני מט על העולם ואשתו,(וילדיו...)?
מה שעושה ידידנו שמוליק זה להלחם נגד הרוח ולהתלונן מדוע אין אוויר...?!
-
המעשה לכשעצמו יכול לקרות לכל אחד ואחת מאיתנו בלי הבדלי גזע דת ומין, אולי מתוך סקרנות, שעמום, לנסות את הגבולות, ריגושים וכו', זה קורא, ולפעמים זה מה שמביא בסופו של דבר לשדרוג היחסים, מה לעשות ואנחנו אוהבים ללמוד בדרך הקשה...
שלא תחשבו שהמצאתם את הגלגל, החכמה - לצאת מזה מחוזקים מבלי לגרום נזק קודם כל לעצמך ואח"כ לסובבים,
-
לגבי ההתמכרות שציינת, השוואה נכונה! כי בהגדרת התמכרות > כל דבר שאתה לא יכול ללא אותו גורם ממכר, והכלל הראשון הוא > להימנע ככל שניתן מלבא במגע, שמיעה, עם אותו גורם, אולם ככל הידוע לך הרי שלא ניתן ל"כלוא" את המחשבות, אז לשם כך דרושה התעסקות בדבר אחר, או למצוא אתגרים שיסיטו את המחשבות לכיוון אחר (זהירות מהטיפה המרה ושאר מרעין בישין...!) זוהי עבודה קשה שהדרך להצליח בה עוברת בעקשנות ובסבלנות, כמו כן יש לחגוג כל יום שעובר ולעשות מסיבה מכל הצלחה,
אשמח לשמוע על שיטות נוספות בטיפול בהתמכרות,
מבלי לפגוע בזכויות או בכל אדם אחר
ט.ל.ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
רחל23/08/2011אני מרשה לעצמי גם להתפלסף קצת- אני חולקת עליך בעניין מלכודת היצר. בגלל שזהו מעשה בגידה- מעשה אסור , הוא נתפס אצל כולם בצורה מאוד שלילית ומאוד מינית בלי תוכן בלי רצינות ובלי מחוייבות אך זה ממש ממש לא כך-
(כמובן שיש מקרים שכן (זה תלוי אדם ואישיותו) אך כן מעורבים בזה רגשות מאוד מאוד חזקים ויש בזה מאוד- הרגשת מחוייבות.-למרות שברוב המקרים המחוייבות לא מתממשת-בגלל הסיטואציה הקשה.
אבל- בעובדה זה קורה לכל כך הרבה אנשים- באמת ללא הבדל של דת גזע ומין שזה ממש מערער לי את כל מה שחשבתי לגבי- להתחתן ולהזדקן ביחד-"עד שהמוות יפריד ביננו" - ובאמת , למרות מה שעוללתי - האמנתי כך באמת ובתמים כל חיי וראיתי את עצמי עם אותו אדם עד המוות.ואני יודעת שכך הרגיש וחשב זה שטעה איתי(הוא בכלל דתי) אז בטח שלא (כפי שאתה מתאר זאת) חיפשנו מתוך שעמום/סקרנות/בדיקת גבולות את הריגושים או הסקס אלא שפשוט ללא כל התרעה זה פגע בנו וכמה שניסינו (ובאמת ניסינו) לא הצלחנו להפסיק את זה עד ש......בוםםםם.
תסכים איתי שעם כל מה שתארתי פה אני ואחרים על עוצמת הרגשות היית מייעץ לא לחשוב פעמיים אלא לתפוס בשתי ידיים ולא לשחרר (רק שזה לא היה מופיע בפורום בגידות)
זה אחרת להיות צד ג'- להתבונן מהצד ולחשוב מהראש"בהגיון" ולתת עצות
אני חושבת שבגלל זה לשמוליק קשה לקבל את העצות שלך- הם באות מהראש ולא מהלב- יש סיטואציות בהם אדם לא יכול להתחבר להיגיון- אם לא התנסית בזה - לא תבין את זה וגם לא תבין את שמוליק- כמו שגם הוא לא מבין אותך.
שיהי לך לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק24/08/2011בוקר טוב . יקירתי יעצתי לך לא להתייחס למר "יועץ " מפליא שהוא לא כתב לך את המייל שלו תמיד הוא מציע . הוא בא להגן עלייך ממני !!! ממה מהאותיות או מהמלים שאני כותב ? היועץ נמצא באולימפוס אולי הוא באמת יועץ זאת לא נדע בפורומים מסוג זה את לא צריכה להסביר לו כ ל ו ם הסברתי שיש לו קו שמרני והוא לא בוחן כל מיקרה לגופו מהן הרגשות של אותו חבר בפורום אז הצעתי לו ל ר ד ת מהעץ
כל חבר בפורום זה יכול לפתוח את סגור ליבו ולשאול שאלות שגם הוא חושב שאין עלייהם מענה אולי יש צדיק שיענה לו
כן אני כתבתי הרבה שאני מתגעגע לאהובתי ואוהב ומאוהב בה יש בעיה עם זה ????
ואני גם בטוחחחח שמר "יועץ" לא עבר ועובר מה שאת במיקרה שלך ואני במיקרה שלי עוברים
אז יקירתי אם לא מתייחסים הם יורדים מהעצים תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
רחל24/08/2011אתה יכול לכתוב כאן מה שאתה רוצה רק אל תשכח לקחת בחשבון שלפעמים תקבל תגובות שלא ימצאו חן בעיניך.רק אל תתעצבן- זה לא טוב לבריאות.
שיהיה לך יום נפלא - .ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק24/08/2011ל י ד י ע ת ך אני בכלל בכלל לא עצבני ושומר את הבריאות שלי
עברתי בשישה חודשים האחרונים בפורום זה וקראתי את אשר כותב ה"יועץ" ותמיד בקו שמרני ולא מעניין אותו מה החבר מרגיש יועץ אמור ליעץ בהתאם למיקרה שלפניו
אנו כולם כותבים לשמוע להתייעץ ויש כאלה מקבלים תשובות שלא תמיד מספקים אותם ורוצים יותר ויותר { כ מ ו נ י }
ואני אכתוב תמיד את מה שאני מ ר ג י ש
תודה לך ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה תשובותשמוליק18/08/2011
שלום לש לגדי לרחל לשירן לשמוליק וכל היועצים
הרבה פעמים נכנסתי לפורום זה לקבל תשובה ובכל תגובות לא מצאתי תשובה תמיד הפוך
מייעצים אתם כולכם לבוגדת/בוגד לחזור למוטב {רחל ?} לשמור על שלמות המשפחה על הילדים { ש ?} ש תקפה את גדי רחל ושמוליק "אתם לא ילדים קטנים ואהבה זה כלום"
רחל כתבה שהיא חצויה בין להישאר עם המשפחה או עם אהובה {פוחדת} שירן כתבה כשהיא שומעת את קולו נמס ליבה ונישבעה להישאר עם משפחתה שמוליק שאל את ש אם היא יודעת מה זו אהבה
לכן אני לא מקבל תשובה לשאלותי לפניכם כמה שאלות
1 האם לשמור על שלמות המשפחה ולא לעשות "חשבון" לעצמנו לעולמנו לליבנו ורק לרצות
את האשה\בעל
2 אני גם בטוח שהנאהבים היו ביחד הבטיחו הבטחות {אולי אחד מהם מתבסס על כך}
3 מה קורה עם המאהבת\מאהב האם גם הם מנסים לשמור על שלמות המשפחה
4 ואם כל זה לא מסתדר מה יהיה האם המאהב\מאהבת יזרקו לזבל
מאד אשמח לשמוע מכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
שמוליק18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
רחל18/08/2011שמוליק היקר , התשובות לשאלותיך אף פעם לא יוכלו להיות חד משמעיות.אין פה שחור ולבן. כל אחד עושה את מה שהוא מסוגל לעשות.
מטבע הדברים בכל צעד שתבחר-יפגע מישהו (לצערי).אנסה לענות לך על השאלות בנקודת הראות שלי:
1 . הלוואי שהיינו יכולים לעשות "חשבון" אך ורק לעצמינו-בטוחחח שאז הייתי בוחרת אחרת(במקרה שלי). אך המצב בכלל בכלל לא כך- יש ילדים בסיפור הזה ואפילו שהם גדולים- זה כנראה בלתי אפשרי-בטח לא כרגע.(מבחינתי).
2 . אתה צודק- אני בטוחה שכולם מבטיחים הבטחות אחד לשני בהתחלה- כשהכל ורוד ובסוד(גם אני הבטחתי הבטחות וחשבתי שאהיה מסוגלת להכל בשם האהבה).אך לאחר שהכל התפוצץ והורוד נצבע בהרבה שחור-בפירוש קיבלתי רגליים קרות(אני בטוחה שכך קורה להרבה במצבי),
3 . לגבי מה שקורה עם השותף לבגידה- במקרה שלי-הוא עדיין בבית שלו עם אישתו וילדיו (גם כשאני יצאתי מהבית ליותר מיום אחד-ובאמת חשבתי לעזוב(בהתחלה) הכל ולהיות איתו הוא עדיין היה בבית שלו .יכול להיות שאם גם הוא היה עוזב הכל כמוני הדברים היו נראים אחרת- והיינו היום במקום אחר(תרתי משמע) .לפעמים צעד אחד לא נכון משנה תוצאות לתמיד)
אני מקווה שהוא כן ינסה לשקם את יחסיו עם זוגתו כמו שגם אני מנסה.ובע"ה שנינו נצליח-זה חשוב לילדים של שנינו(למרות שהם גדולים).
4 . במקרה שלי אהובי ממש לא נזרק לזבל- הוא עדיין נשוי והוא בבית שלו כמו תמיד- את זה אני יודעת בודאות כך שנראה שהכל בסדר .אני מאמינה שקשה לו מאוד בבית שלו כמו שגם לי קשה- זה לא ש"סלחו" לי ועכשיו הכל כרגיל , ממש לא, יש קצת עליות והמון המון ירידות ביחסי עם בן זוגי. לפעמים זה כל כך קשה שממש נראה שאין סיכוי להמשיך ואני בטוחה שגם אצלו זה כך עם אישתו אבל איכשהו צריך להמשיך ולקוות לטוב.
מה שבטוחחח זה שבמקרה של בגידה אי אפשר להחליט מה שרוצים וגם אי אפשר להחליט אחד בשביל השני. זה משהו שכל אחד צריך לעשות לבדו עם עצמו ולשני אין מה לעשות אלא לקבל זאת .
במקרה שלי אני זו שתפסתי רגליים קרות ואהובי טען שהיה מוכן לעזוב הכל ולהיות איתי (???)אך גם אם היה הפוך-הייתי מקבלת זאת מחוסר ברירה(באהבה)-מקפלת זנב בין הרגליים וממשיכה בחיי למרות הכל.
כמובן שכל מקרה לגופו.
מקווה שעניתי לך על השאלו - מעניין מה חושבים האחרים......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לתשובות רחל
שמוליק18/08/2011רחל היקרה בתשובותייך את כותבת שאם היינו בוחרים היית בוחרת אחרת 1 מה מונע ממך לעשות כן אה כן הילדים !!!! קראתי את הודעתך הראשונה ושם כתבת שילדייך גדולים והקטן כבן 18 והם לא גרים איתכם ילדייך יעזבו את הקן והסינר של אמא מה תעשי אז
כתבת שאהובך לא נזרק לזבל מאין את יודעת? במקרה שלי לא נזרקתי לזבל אבל בגלל
הצהרותי שאשמח להתגרש {על סמך דבריה של אהובתי } ופתחתי תיק ברבנות לצערי כל מוקפא אהובתי כל יום שינתה את הבטחותה אבל יש עילה לאישה שנימצאת איתי
" נו מתי הולכים לרבנות" או "מתי אתה עף לחברה שלך מה...." ועוד המון עקיצות
כשאהובתי עזבה את ביתה הלכתי לשכור דירה לשנינו וגם בפעם השניה מצאתי מקום להיות ביחד {בבית של אחותי שנינו לבד} ואז אחרי כשעה אהובתי חזרה בה {כמו שאמרת קיבלה רגליים קרות} והודעתי לה כמה וכמה פעמים שברצוני לחיות איתה {היא מלכה תהיה]
{יכול להיות שאהובך לא עוזב את ביתו מפחד להיות לבד} כן לצערי אני נשוי עדיין וחי כשהכל אצלי מת ומחכה ליום שבו אצרח בכל מקום לאהובתי "אוהב אותך מאוהב בך חולה עלייך מת עלייך" וזה לא יהיה חלומות באספמיה אז רחל חישבי על חייך ורצונך לחיות כאשה ולא "לקפל את הזנב לא ענית לי לשאלותי אלו תשובות דיפלומתיות {נכון?}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק ידידי
mosha18/08/2011לכל איש יש דעות משלו ...לכן תקשיב לכולם תבין את המסר .ואת ההחלטות תקבל לבד. ד"א הדעות שלי שונות מעט מהאנשים המכובדים שצינתה....בשורות טובות ולחיים יפים יותר...ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציצו
שמוליק18/08/2011נו לא תרצה גם אתה להביע דיעה ? רוצה אני תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
mosha18/08/2011אם קראת את ההמלצות שלי לאחרים התשובה היתה מתאיצה גם לך.....בגדול תפנק ותאהוב את עצמך...זה המסר שלי ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שמוליק18/08/2011לצערי עד עתה קיבלתי תשובות דיפלומתיות זה מתאים לח"כ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמיון
רחל18/08/2011שמוליק , זה ממש מפחיד עד כמה המקרה שלנו דומה. לצערי לא אוכל לתת לך תשובות פחות דיפלומטיות. את זה תוכל לקבל רק מזו שאתה כל כך אוהב. אך ממה שאתה כותב כאן כנראה קיבלת תשובות דומות לאלו שלי. לפי איך שאתה מתאר את הדברים כנראה שבאמת קשה לה לעשות את הצעד שרציתם( אני מבינה אותה- גם אני לא עשיתי את הצעד למרות ש.....) יכול להיות שהיא גם לא תעשה את הצעד לעולם ומה תעשה אז? תוכל להבין אותה?
לדעתי עליך לחשוב פעמיים- אולי היא לא כל כך שווה את האהבה הזו שלך אליה?
אולי תנסה בכל זאת כן לחזור הביתה ולאשתך (לא רק לגור בבית אלא מכל הלב) ולתת לה הרגשה טובה. אולי אז יגמרו העקיצות מצידה?
אני יכולה לומר לך על עצמי- אני לא יודעת מה ילד המחר ואיך יגמר כל הסיפור הזה שלי. ממש לא בטוח שאוכל לשקם את חיי הזוגיים עם האיש שלי אבל מה שבטוח -שבכל מקרה זה לא הזמן לעשות את זה עכשיו כשהכל כל כך טרי והיציאה שלי מהבית תלווה באקורדים כל כך צורמים בתוך המעגל המשפחתי שלי ושלו( אני בטוחה שאני לא צריכה לפרט לך את הכינויים שזכיתי לקבל מצד אישתו- הם ממש לא נעימים לאוזן) עד כמה שאוכל במקרה העצוב הזה אשתדל לשמור על שמי הטוב שהיה לי תמיד(למרות הבגידה)
בעיקר למען ילדי. אני יודעת שיהיו פה כמה שילגלגו לדברי וחושבים עלי נורא ובכל זאת זה מה שאעשה. יכול להיות שגם זו שאתה אוהב מרגישה וחושבת כמוני ואולי גם פועלת כמוני. אני מקווה שעזרתי לך בקצת קצת להבין אותה יותר טוב(אם היא באמת שווה את זה)שיהיה לך לילה טוב- רחל ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל הדומה
שמוליק18/08/2011כן יש באמת דימיון בסיפורים אבל כשביקשתי תשובות ידעתי על מה אני חושב בכל הפורום הזה תמיד מציעים לך לחזור לבית לשקם את המשפחה לחבק את הילדים וכדומה אף אחד בכל הפורום לא כתב "אם אתה אוהב אותה לך איתה" תמיד אמרו ה י ל ד י ם
נכון אני הבאתי אותם לעולם אני פירנסתי אותם ותקני אותי אם אני טועה ילדייך גדולים ילדי גדולים למה צריך לסבול הילדים יבינו את המצב זה לא תינוקות שיכנסו לטראומה
אהבה שנכנסתי אליה חזקה מאד לא הרגשתי אהבה יותר חזקה גם לאהובתי {קראתי לה נישמתי} אני יודע שקשה לה והיא לא כל כך "מתה" להישאר בבית אבל הפחד אני לא מבין מהו הפחד הזה ? גם את קראתי שהפחד הורג אותך ל מ ה ??? שמה אישך יסית את ילדייך ??? באחד הימים דברתי עם בני הגדול והסברתי לו על המצב וזמני אני נימצא בבית וזה שאני צוחק לפעמים זה הקליפה החיצונית בני ענה "אבא אתם ילדים גדולים תעשו מה שתירצו העיקר שתהיו מרוצים רחל אין לי ברירה אלה להסביר לאט לאט את המצב בבית אני רוצה לחיות ליד אהובתי ולמות בשיבה טובה איתה בלי צרות של "מי אתה"
או "חפש את החברה שלך" אני רוצה אוויר רוצהלחיות מפחד לעשות שטויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר שמוליק היקר והנכבד-
בני18/08/2011היי
למרות שאני קורא בשקיקה את השרשורים הרבים שנפתחים כאן בעקבות המועקה הרבה שלך עקב הבגידה והרגשות שמציפים אותך,,, לא רציתי להגיב אבל אני חושב שאתה מגזים לכל הדעות,
-
עד עכשיו לא סיפרת באמת מה כואב לך, מדוע אתה נמצא בקונפליקט עם בת הזוג שלך, מדוע התחתנת איתה? לאן נעלמו הפרפרים שהיו בתחילת הקשר?
אני לא שואל למה בגדת, השאלה שאני כן שואל, מדוע אתה לא מעוניין לשקם את הזוגיות הארוכה שהייתה לך עם זוגתך?
מה יש באחרונה שלא ניתן למצוא בראשונה?
-
מצד שני שמוליק, אני מרחם עליך, אתה הולך שבי אחר תאוותיך בלבד, אתה מיבב כמו תינוק שלא מסוגל לדחות את הכמיהה לחפץ שהוא כ"כ רוצה,
לא יעזורו לך כל ההתכתבויות וההתפלספויות כאן בפורום, אתה זקוק לעזרה של אנשי מקצוע, תטפל בנושא "דחיית סיפוקים" אתה פשוט מסומם מהתרגשות שאתה קורא לה אהבה ובעצם אתה מזין את הגוף שלך בחומר רעיל ומנסה בכל הכוח למצוא צידוקים למעשיך,
שלא תבין אותי לא נכון, אין לי בעיה עם הבגידה שלך, לכל אדם יש את זכות הבחירה האישית שבה הוא מחליט על הדרך שבה הוא הולך, ואין לאף אחד רשות או זכות להטות את הבחירה הזו תהייה הסיבה אשר תהייה, כנ"ל לאשתך שצריכה להחליט בעצמה על החיים שלה בלבד, ולא לגרור אותך לסבל מיותר,
אבל הרצון להפוך את היוצרות ולהלחם בכוח אל מול הטבע... לא יצלח לך כי הדבר חזק ממך ומכל מי שניסה לשנות את המציאות!
תעזוב את האנשים כאן במנוחה, אתה פשוט מייסר את עצמך לדעת ורוצה לסחוף אחריך עוד קורבנות?
אתה יודע את מה שכל העולם יודע, הפרת אמון בחיי הנישואין היא מעשה נזבי שהורס את כל החלקים הטובים שהיו אי פעם בקשר הזוגי, כל הבית משתנה, ישנם דברים שיצוצו בהמשך, כמו למשל תפיסת הזוגיות של ילדיך הגדולים, שעל פי הסטיסטיקה חלקם ישכפלו את "המודל" שהנחלת להם, וחלקם השני ינסה בכל הכוח לסחוב זוגיות גם אם היא לא כ"כ טובה עבורם רק בכדי לרצות את בן הזוג ולא להגיע למה שאתה הגעת,,,
-
על ירבעם בן נבוט נאמר " חוטא ומחטיא אחרים! זה מה שאתה רוצה להיות?
לילה טוב ושקט לכל אזרחי ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמטיף
שמוליק19/08/2011שלום בני מזמן לא קראתי את ההטפות המוסר שלך אתה נישמע כמו אחד שעבר תלאות בחיים לדעתי אין לך הרבה מה לעשות רק להטיף מוסר לאנשים שמחפשים תשובות לשאלות . אולי כדאי לך לקרוא מה כתב ירון בתאריך
17.06.2011 בשעה 23:42 אז רד מהסולם שאתה כן אתה נימצא עליו די .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
רחל19/08/2011אתה צודק בהרבה מובנים אך:
א נ י - רוצה ילדים עם חיוך על הפנים (ולא משנה שהם גדולים-הם עדיין ה י ל ד י ם שלי).גם אם זה על חשבון האושר האישי שלי.
א נ י - רוצה לארח את הילדים שלי וחברותיהם בשבתות בבית שלהם בו גדלו ולשמור עליו שלם גם אם זה במחיר האושר שלי.
א נ י - רוצה לחתן את ילדי בחתונה רגילה ונורמאלית שבה ארגיש נקייה עד כמה שאפשר-בלי ריכולים שיפגעו בכולם אך בעיקר בילדי.- גם אם לי קשה.
א נ י - רוצה להיות בע"ה סבתא גאה לנכדי ולקבל אותם אלי בבית שבו גדלו הוריהם.- גם אם אצטרך לוותר על חיי.
כ ן - אני מוכנה להקריב את עצמי בשביל כל הדברים הגדולים והחשובים האלה.
אני יודעת שאני מדברת הרבה על עצמי ( את ואת ואת....) ואני יודעת שלצד השני קשה לקבל את זה(היו לו תוכניות אחרות לגמרי) אבל אני יודעת גם שזה לטובתו- במצב שלי אם הייתי הולכת איתו הייתי כל כך סובלת ובסופו של דבר הייתי ממאיסה את עצמי עליו(בטוחחחחח)וזה באמת היה זבל.
עכשיו- תחשוב על עצמך- אתה כותב שיש לך ילדים גדולים.נשואים? אתה סבא? אולי יש לך נכדים בדרך?חשבת כמה אושר יש בזה?
נכון שצריך לחשוב על כל זה לפני שנכנסים לכל המצב הזה(בגידה)אך בפועל זה כנראה לא אפשרי- אתה נמצא בכזה שכרון חושים ובכאת היסחפות ולא מסוגל לחשוב על שום דבר .ועל זה אני בטוחה שכולם יסכימו איתי.אבל כשנגמר ה"חלום" ומתחילות הבעיות(בצרורות) אין לך -אלא- לחשוב רק על איך לצאת מהמצב הזה עם כמה שפחות נפגעים
(אני והוא).
אני מקווה שאתה מביו אותי.
שיהיה לך שבת שלום- רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל היקרה
שמוליק19/08/2011בקר טוב לך
דברי הובנו כאילו אני מסית אותך לעזוב את הבית לא כך הדברים !! .הבנתי בכל ההודעות בפורום זה שאת אוהבת מאד את הילדים וזה מובן מאליו לא תרצי לעזוב אותם וגם זה ברור לי ולככככולם רחל היקרה אולי את צודקת אנו הבאנו את הילדים לעולם זה ואנו צריכים לדאוג שהם יהיו מאושרים גם על חשבון אושרנו כתבת גם שאת מתגעגעת לאהובך ושאת חצויה אני מקווה שהוא ראוי לאהבה הזו ממך
רחל את אמא טובה ואני מקווה שתהיי מאושרת עם ילדייך
.{{{דרך אגב פגשת את שותפיך לבגידה יצרת איו קשר מעניין מה התגובה???? }}} שיהיה לך ןלילדייך שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה לרחל
שמוליק19/08/2011בהודעה ליפני כתבתי שאם יצרת קשר מה יהיה אם תיפגשו {שבמכוון או " במיקרה" }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
רחל19/08/2011לא לא יצרתי קשר וגם לא נפגשתי איתו במקרה- אני משתדלת לא לצאת מהבית- רק כשחייב וגם אם כן- סוחבת איתי עוד מישהו( לא לבד) .
מה יקרה אם נפגש במקרה????
אני מקווה להמשיך ולהיות חזקה ולא להשבר.
הוא גם בסדר גמור- מבין אותי ולא יוצר קשר כדי לא ליצור עוד בעיות(ואני אוהבת אותו על כך). בכלל - איש מיוחד מאודדד בכל המובנים. (חבל שהכרתי אותו מאוחר מידי- מי יודע- אולי בגלגול הבא.)
יום טוב - רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק19/08/2011רחל היקרה . סיפורנו מאד דומים ואת נשמעת מאד חכמה וגם בן אדם טוב
אני מאד מקווה שכן תיפגשי עם אהובך ולדבר {לבדוק שאת חזקה} מקווה אני שיהיה לך טוב כמו שאני מאחל לאהובתי {נישמתי} ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
רחל19/08/2011תודה על המחמאות והאיחולים למרות שלא הכל ממש מגיע לי- אם עשיתי מה שעשיתי כנראה שאני לא כל כך חכמה וגם לא אישה כל כך טובה-
כן - כך אני מרגישה וכן- אני מכה על חטא.
להפגש איתו בכדי לדבר?
זה רק יכאיב לנו יותר- כמו פצע שכל הזמן מקלפים אותו והוא לא מצליח להגליד ובסופו נשארת צלקת גדולה המזכירה כל הזמן את שהיה.
אני לא רוצה להכאיב לשנינו ולכן נמנעת מכך.
מקווה שאני עונה לך על כל השאלות - אולי גם מצליחה לגרום שתבין את הצד השני. בסופו של דבר זו המטרה של הפורום הזה(כמובן שגם לפרוק כאן את מה שאנו לא יכולים לפרוק בשום מקום אחר) אל תסבול כל כך. אני מאמינה שבסופו של דבר איכשהו הדברים יסתדרו , הזמן יעשה את שלו ויהיה טוב. תאמין בכך , זה מה שגם אני משתדלת לעשות. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם- אתה נשמע ראוי לכך- שבת שלום לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה תשובות - תגובה
דליה שוורץ21/08/2011שמוליק שלום.
אתה שואל שאלות מאוד נכונות שכל אחד ואחת שחווה אהבה מחוץ למסגרת הנישואים שאל את עצמו. השאלות הן מאוד לא פשוטות מאחר ומעורבים בזה ברוב המקרים ילדים משפחות מורחבות והרבה הרבה רגשות אשמה.
הבעיה היא שאתה מצפה לתשובות מתמטיות, מה כן ומה לא. מה נכון ומה לא נכון.
כמובן שבחיים התשובות הן לא חד משמעיות ובוודאי לא במה שנוגע לרגשות. יהיה זוג שאהבתו תיהיה כל כך חזקה והמצב בבית לא מספיק חזק ולכן המפשחות יפורקו והזוג יצעד אל הזריחה מאושר.. אך האם זה תמיד נכון? כמובן שלא. ולכן יש כמה דברים שאדם צריך לחשוב עליהם ולקבל החלטה רק אז.
האם אתה מאמין שלמען הילדים אתה צריך לוותר על עצמך לתמיד. כלמור האם בשביל הילדים אתה מוכן לחיות בזוגיות שלא טובה לך?
האם היית מפרק את המפשחה בכל מקרה או רק בגלל שפגשת אהבה חדשה?
האם אתה בטוח שאתה מכיר את אותה אישה מספיק לעומק ויודע שהחיים איתה יהיו דומים לרגעים היפים החטופים שיש לכם יחד?יש עוד שאלות שעליך לשאול את עצמך לפני פרוק התא המפשחתי ואם ברוב התשובות אתה בטוח אז זה לא בהכרח טעות להתגרש גם אם יש ילדים.
ילדים שגדלים בבית שיש בו מריבות וכעסים בתדירות מאוד גבוהה הם לא ילדים מאושרים.
לכן שמוליק, התשובות כמובן משתנות מאדם לאדם ומזוג לזוג ומה שנכון לאחד לא נכון לאחר.
אם אתה מתלבט, פנה לאימון אישי כדי למצוא את הדרך הנכונה לך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להתכתבות מלמטה עם סיגליתלילך ל.15/08/2011
זקוקה לייעוץ ממך,
היה לי לא פשוט והחלטתי ביום חמישי האחרון כן להגיב להודעה ששלח שברצונו להיפגש.שלחתי לו מייל בו רשמתי שאם מדובר על רצון לחזור יש מספר דברים שחשובים לי כבסיס טוב לקשר ושאם יתקיימו אוכל לתת סיכוי ,פירטתי את הדברים.
בתשובה ענה לי שקרא את דבריי ומעונין להיפגש ולשים את הדברים על השולחן.
הסכמתי.
נפגשנו בשישי בערב העלנו דברים אודות גם מה קרה לכל אחד בחודשיים שלא היינו בקשר,הוא סיפר שהיה בקשר חזרה עם האקסית שלו,אותה אקסית שתמיד חזרה לחייו
ושהעיבה על הקשר כשהיינו יחד.בכל פעם היא שם בשבילו זה מדהים ולמרות שזה לא זה הוא חוזר אליה.
אמר שסיים להיפגש איתה יום לפני ששלחתי לו את המייל בטענה שוב שזה לא זה.
לדבריו לאחר הפגישה וגם כשנפגשנו ביום שאחרי אמר שרוצה אבל מרגיש בקצב אחר ממני,שהיה לו קשה לחזור כי גם בשבוע שלא עניתי להודעתו הבין שאיני רוצה ועשה ניתוק ממני,אמר שלא מרגיש את השמחה וההתלהבות שהיה רוצה להרגיש,שייקח לו זמן עד שיוכל לתת לי את ההרגשה שאני רוצה והביטחון בקשר.
נפגשנו 3 ימים בשישי,שבת ואתמול כאשר אתמול יצאנו לכבוד טו באב,הזמנתי לנו מקום במסעדה ואחר כך בא אלי לישון למרות שלא רצה שנישן בתחילה כרגע אחד אצל השני.היתה בסך הכל הרגשה חיובית במסעדה ושוחחנו על המון דברים ולא רק עלינו
אך עדיין הוא מרגיש כפי שתיארתי.
כשחזרנו אלי היה טלפון ממנה,מהאקסית שחיפשה אותו,הוא ירד ושוחח איתה ואמר
שברור לו שהיא כרוכה אחריו כיוון שגם נפרדו רק לפני פחות משבוע ושהוא יטפל בזה
כי כמובן זה לא היה במקום מבחינתי.
הוא לא רצה שנשכב למרות שחשבתי שברור שכן זה יהיה בשל חג האהבה עוד יותר..
אבל הוא אמר שלא מרגיש צורך לכך .אציין שבשישי לאחר פגישתנו לראשונה חזרנו אלי וכן התקרבנו ושכבנו אך למחרת אמר לי שזה לא תואם את הקצב שנמצא בו ולמרות שנמשך אלי ונהנה קצת יש בו חרטה על כך ושהוא לא רוצה לפגוע בי ולעשות דברים שלא מרגיש כדי שגם אני לא אפגע.
מובן שנפגעתי שלא רצה אותי וכך דיבר.בשבת אגב אמר לי על הקשר שהיה לנו שלא חדרתי לו מספיק ללב שהרגיש שאני קשה איתולמרות כל הדברים היפים שלי באופי ובכלל ושבגלל שאני באופיי איקס ויש לו קושי עם זה לא חדרתי לו מספיק עמוק ללב.
מובן שהיה לי לא טוב לשמוע את זה.
אתמול כשהבין שנפגעתי שלא רצה לשכב,אמר שאולי כדאי שיילך שהוא מרגיש שעושה לי לא טוב ופוגע בי בגלל שהוא במקום אחר ולא ב100 אחוז איתי בקשר כרגע,אמר שזה לא קשור אליה לאקסית שמבחינתו זה לא זה ולא מעונין בה.
הציע שמרגיש שיהיה לי קשה ללכת איתו בקצב שלו כי אני נפגעת ולכן שכדאי שייקח כמה ימים עם עצמו להחליט אם זה זה ולחזור ממקום אחר או לא.
אמרתי שאני מוכנה כן לנסות שנלך בקצב שלו ונראה אם זה יסתדר,לדבריו אני לא אצליח ,מכיר אותי שאפגע כי לא ייתן את כולו כפי שצריך כרגע ושהיה מעדיף את האופציה השניה של כמה ימים לבדו ולהחליט.
מה דעתך על כל הענין שהצגתי פה?
ומה עלי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות קשה
דני15/08/2011כגבר שקורא את מה שכתבת אני חייב לומר לך שאת עושה את כל הטעויות האפשריות,ככל שתוותרי,ככל שתירצי הוא יתרחק ממך,לא קראתי את כל ההתכתבויות שלך אבל ברור לי כאשר התרחקת וניתקת את הקשר הוא ניסה בכל כוחו לחזר אחרייך.ככה זה עובד,ככל שתעמדי על שלך ייתכן ותצליחי,ברגע שאת רואה שהוא עדיין בקשר עם האקסית,הרי היא התקשרה כשאת איתו הרי ברור שנוח לו לרקוד על שתי חתונות.תחתכי לצד אחד,בסכין חותכים רק קדימה! אם הוא שלך הוא יחזור על ארבע,אם לא,תוותרי ותמשיכי הלאה.כמו שאת מתארת את הפשרות שאת עושה זה לא יעבוד, הרי הצבת תנאים ובסופו של יום התגמשת בכדי לא לאבד אותו,ככה בדיוק את מאבדת אותו,אמנם זה בניגוד מה לרציונל אבל מי אמר שאנחנו הגברים פועלים על פי רציונל?! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
לילך ל.15/08/2011היי,
רציתי לתקנך ,הוא לא רץ ורדף אחרי כמו מטורף בכל מקרה כשלא עניתי להודעה אז
מסתבר שעל אף שהיה נראה לי שהוא מאוד מעונין לחזור זה לא ממש כך עפ"י מה שכתבתי..
בקשר לאקסית הוא אמר שיטפל בכך ,אין לו רצון להיפגש איתה ומודע לכך שזה לא צריך להיות כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
mosha15/08/2011וואלה אני לא מקנה בך...זה קשה תני לזמן לרפא אל תלחצי .אם באמת את יקרה לו הוא יחזר ויחזור אלייך על ארבע.......קחי אויר תתפנקי מעט ותראי שזה יסתדר. פשוט הבחורה השניה יושבת עליו חזק.. שהוא יחליט שאת מס 1 זה יהיה לטובה...מאחל לך הצלחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
סיגלית גלאי16/08/2011שלום לילך,
נראה לי שהבחור מתנהג ואומר לך מסרים ברורים שאת כנראה מסרבת לראות ולשמוע, הצעתו היא שתניחי לו למספר ימים (ואולי זה יהיה יותר מזה) כדי לחשוב האם הוא נפרד או חוזר מחוייב יותר, כלל לא משנה מהן הסיבות, מה שברור הוא שהבחור לא שלם עם עצמו. נראה לי שזאת הצעה מאוד הגונה, הוא לא בטוח ביכולת שלו להיות מחוייב לקשר הזה, למה לגרום לך ולו עוגמת נפש? תני לו את הזמן הדרוש לקבל החלטה, אם אתם צריכים להיות ביחד זה יקרה, ואם לא, אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר, לא?! זוגיות טובה צריכה להיות ממקום של בחירה ורצון לעשות טוב לשני, נראה שביניכם יש יותר מידי מאמץ ליצור את מה שצריך להיות טבעי וזורם כשקיימת אהבה.
יש פתגם שאומר "רודף הודף, הודף רודף" חשבי על זה, והניחי!
בהצלחה
גלאי סיגלית -יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית
לילך16/08/2011כבר אתמול בערב שוחחנו ואמרתי שאני לא רוצה להתעלם מתחושותיי ויהיה לי קשה להתאכזב מאיך שינהג איתי כאשר אינו במקום שאני נמצאת בו ולא בקצב
מאחר וגם מה שפירטתי לך בהרגשתו לא עשה לי טוב לשמוע אמרתי לו שהבנתי שסתם פנה אלי שוב שאינו באמת רציני כפי שחשבתי שיהיה ושאינו רוצה בי באמת.
סגרתי את הגולל על הקשר הזה ,מה שלא עושים לו ואיך שלא באים לקראתו זה פשוט לא הולך עם הבן אדם הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ש
שמוליק15/08/2011את באמת נכנסת מאוחר מדי לפורום זה ואת לא יודעת את הנפשות בפורום
אם הינו בסרט הינו צועקים קאט וחוזרים לשיגרה אבל אהבה זו לא סרט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם
רחל15/08/2011אם היינו בסרט היה אפשר להריץ להתחלה ולעשות happy end
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרט
שמוליק15/08/2011נכון זה לא סרט זו מציאות כואבת וכל יום כואב יותר
אמרתי ואומר גם בפעם ה1000000 אני מת .חולה אוהב ומאוהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום אהבה שמח
ש15/08/2011מה אתה אומר אחי...
כולי רחמים עלייך....
אז תלך אליה - מה מונע מבעדך ??? אתה נשוי? היא נשואה ?
אז מה - אתה מאוהב - זה האוויר שלך - רוץ - למה להמשיך להיות חולה.
היא אהבה הכי גדולה-- רוץ רוץ אליה....
לכו תממשו את אהבה הזאת - צר לי עליכם....
האהבו ת הכי גדולות זה האהבות הלא ממומשות - מי שאמר את זה הוא חכם גדול.
חבל שרק על הסרט אתם שמים דגש.
בככלל לא מעניין אתכם עצם הפגיעה באחר . בילדים..
אין לכם שום רגשות אשם... אתם כלכך מרוכזים בעצמכם!!!!
תהנו. יום אהבה שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש היקרה
גדי15/08/2011את הופכת את זה למשהו מאד מלוכלך. משהו שיכלנו לא לעשות ועשינו. אז זהו שלא. ממש לא עשינו. אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שנפגשנו רק שנינו וגם אז זה היה מסיבה כלשהי ובידיעת בני הזוג. וגם אז השיחות היו מאד כלליות. לא הגענו לאינטימיות בכלל. שנינו פחדנו פחד מוות ולא מימשנו את אהבתנו בגלל הכבוד לבני הזוג אבל משום מה כשהיא היתה בסביבה הכל היה נראה אחרת.כך הרגשתי ואני יודע שכך היא הרגישה. זה שונה מזוג שנפגשים בסתר וישר קופצים למיטה ויאלה לחגיגה.
הלואי וכל זה לא היה קורה. אבל זה קרה. הניתוק היה קשה גם לי וגם לה.
אהבה זה לא משהו שאפשר לנווט ולתמרן. את לא יכולה לקום בבוקר ולהגיד "היום משעה 10 בבוקר אני אוהבת את זה או את ההוא". אנחנו לא רובוטים.
אני בטוח שלשמוליק ורחל לא חסר הסקס. כאן לא מדובר בסקס.
אבל את לא תביני את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדי היקר
שמוליק15/08/2011תודה תודה ענקית תודה איש נכבד שאתה מסנגר עלי וגם על רחל שכן היא נימצאת
גם ברוח האהבה .רק מישהו שיודע מה זו אהבה מבין לדעתי ש לא ידעה מהי אהבה באמת אתה איש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-גד
רחל15/08/2011למה אתה מצטדק? אתה לא צריך לתת לאף אחד פה הסברים על מעשיך.אולי ש צריכה להסביר מדוע היא שמציגה את עצמה כצדיקה גדולה משוטטת בפורום בוגדים.
. כן- הכאבתי ליקירי ועל כך אני מאוד מצטערת. כן- הכאבתי לאהובי כי לא הלכתי איתו עד הסוף למרות שהבטחתי שכן וממנו אני מבקשת סליחה גדולה. כן- בגדתי !!! אך לא אצטדק כאן בפני אף אחד על שידעתי אהבה גדולה של פעם בחיים וראיתי כ ו כ ב י ם.
עכשיו- כשנגמר ,א ני עם הזנב בין הרגליים (כדברי שמוליק) מלקקת את הפצעים ואת ליבי השותת ומנסה לחזור למוטב.
נראה שזה מה שגם אתה מנסה לעשות אז שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק15/08/2011את אשה טובה כך התרשמתי מההתכתבות בפורום לא התכוונתי לפגוע הבנתי מכל ההתכתבויות שלך שאת פוחדת שמה אישך ידע שיצרת קשר עם אהובך . שמה הילדים ינדו
אותך . שמשפחתו של אישך רואים בך כלבתא . משום כך כתבתי " מקפלת את הזנב"
חשבת פעם מה קורה עם אהובך ? האם הוא חזר לחיים הרגילים ? כתבת שהבטחת לו הבטחות האם ההבטחות פגעו בחייו ?
אני שואל אותך מכוון שידוע לך {מהפורום} שגם אני במצב הזה רק מהצד של אהובך
אני סובל המון אבל זה כלום יום אחד אפרוש כנפיים עם אהובתי מחכה בסבלנות רק רוצה אוויר לראות אותה לשמוע אותה
רחל מאחל אני לך שתמשיכי לאהוב את ילדייך את אמא ואמא טובה {מוותרת על חייה}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם חשבתי?
רחל15/08/2011אתה שואל אם חשבתי פעם מה קורה אם אהובי?????? פעם?????
רק על זה אני חושבת כללללל הזמן.
אני אומנם דבקה בהחלטתי ומאודדדדד משתדלת לעמוד בה
אבל הראש שלי מחולק לשניים. חלק אחד פה וחלק אחד שם.
מה לעשות אלו הם חיי ואני מקבלת אותם באהבה.
אני מתחברת למה שכתבת:
"יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד......."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע
שמוליק15/08/2011רחל אני בטוחחחח שאהובתי חושבת כך לכן אמרתי אני מתגעגע
[ רציתי לפרט אבל נוותר} מתגעגע להכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק16/08/2011רחל מכוון שהבלאגאן בחיינו מאד דומה וכתבת שאת חושבת על אהובך המון אני מבקש לשאול אותך ברשותך
1 האם יצרת קשר עם אהובך {כתבת שהקשת את מס הטלפון שלו}
2 האם את פוחדת שמה יגלה אישך {אפשר מנייד אחר}
לדעתי את כן צריכה לאזור אומץ וכן להתקשר להרגיע את ליבך השבור
אני מאד מקווה שלאהובתי יהיה האומץ לשאול לשלומי
{דרך אגב אני גם יודע שהיא "מתה" להתקשר אלי}
פשוט לקבל קצת קצת קצת אוויר
רחל הרגיעי את ליבך וליבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל-המשך
שמוליק16/08/2011חבל שאת לא עונה לי .מאד הייתי רוצה לשמוע את דעתך יש סיכוי ?
פעם אמר חכם "אני שומע לכולם מקשיב לעצמי" מי יתן ואוכל גם להקשיב לך אמן ואמן!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתגעגעשמוליק14/08/2011
כן אני מתגעגע המון בכל מקום שאני נימצא באוטו. בחניה לא מוצא את עצמי לא חשבתי שכך יהיה אני גם יודע שהיא אוהבת אותי המון { בטרוף } יש לה בעיה של הילדים כרגע אני מחפש אותה בכל מקום מת אפילו לראות אותה וכל זה מגביר את אהבתי אליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמוליק
רחל14/08/2011שלום שמוליק , גם אני כמוך אך בצד השני של המשוואה - אוהבת ומאוהבת במישהו אחר אך נשארת בבית- בגלל הילדים.גם אני הייתי רוצה לעזוב הכל ולבנות חיים עם אהובי אך לא מסוגלת- בגלל הילדים.האמת כשהכל התפוצץ עזבתי את הבית לארבעה ימים אך תפסתי רגליים קרות וחזרתי הביתה על ארבע .(פחדנית) .היו עוד כמה פעמים שניסינו לנתק עצמינו מהמשפחות אך ללא הצלחה- כמובן שכל פעם כזאת של חידוש הקשר ושל כמעט מעשה- הייתה מלווה בבלאגאן אמיתי ,אני ואהובי קראנו לזה ימים שחורים- כשמם כן הם. גם אני - כמוך מחפשת אותו בכל מקום- בקניות , בנסיעה בדרך וכד'. אין ספור פעמים מחייגת את המספר שלו ומנתקת מייד והלב דופק בטירוף, כבר כתבתי פה שמה שמניע אותי בכל הסיפור זהו פחד - פחד גדול מהכל.אני לא יודעת באיזה מצב אתם אך אם זה כמונו נראה לי שכרגע כדאי לך לנסות ולשכוח אותה. אם אתה עדיין בבית עם משפחתך תנסה להשקיע את האנרגיות שלך בשיקום יחסיך עם אשתך- היא בטח עברה סבל נורא ואם אתה עדיין חושב על ההיא- אשתך בטוח מרגישה זאת עליך וממשיכה לסבול.אם אהבתכם באמת כזאת גדולה - אולי באמת יש לה עתיד והזמן שעובר לא יכבה אותה אך אם כרגע זה לא אפשרי אז זה לא אפשרי ואין מה לעשות. אני מציעה לך לעשות כמוני-תשמח בחוויה הנפלאה שעברת , תזכור את כל הרגעים היפים ותנצור את אהובתך בליבך מי יודע אולי בעתיד הדברים יסתדרן(אי אפשר לדעת מה צופן לנו העתיד) אולי עוד תהיו יחד - אמן ואמן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק14/08/2011אני מבין אותך אבל בכל מקום שאני נימצא כולל בבית אני מחפש אותה אני מתגעגע המון קשה לי לא מתפקד נכון בעבודתי רוצה לשמוע את קולה גם אני כמוך רוצה להתקשר ופוחד שיאונה לה רע אבל מתגעגע המון עיזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק14/08/2011אני א ו ה ב ו מ א ו ה ב ח ז ק וקשה לי מאד . בטוחחח שגם לך זה קשה כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל14/08/2011איש יקר!!! אם היא לא מתקשרת- כנראה שהיא באמת לא יכולה. אני בטוחה שקשה לה מאוד מאוד. שגם היא מתגעגעת בטירוף שאין לה מצב רוח ושהיא לא במיטבה . אך כנראה שהיא קיבלה החלטה והיא מנסה לעמוד בה. אם היא תצליח בזה?- ימים יגידו. תן לה את הזמן שלה - זה המעט שתוכל לעשות למענה במצב הקיים. בטח אל תנסה להתקשר אליה- זה יכול לגרום לה לבלאגאן רציני.היא בטוח גם על הסף- מחזיקה את עצמה בכח לא למעוד ויש לה מטרה- לא רוצה לפגוע בילדיה.תעזור לה!!! תן לה לנסות לעשות את הדבר הנכון(לפחות היא תוכל להגיד שניסתה).
אני יודעת על עצמי שאני מנסה לעשות את הדבר הנכון. אצלי הכל התפוצץ- ויצאתי בצד של משפחתו- כלבתא רצינית. שונאים אותי שם שחבל על הזמן וכמובן שהמשפחה שלי-בעלי וילדי לא יכולים לשמוע את השם שלו- שונאים אותו כי מרגישים שהרס להם את המשפחה- איך אפשר ככה להתחיל זוגיות חדשה- שהבסיס הסביבתי שלה כל כך עוין?
אם היא מרגישה כמוני היא בטח מפחדת לעשות כל צעד שהוא- אפילו הקטן ביותר(אפילו שיחת טלפון) כי זה יכול להתגלות ולגרום שוב לבלאגאן רציני.תן לה את הזמן שלה אם היא לא תסתדר בבית אני בטוחה שאתה הראשון שאליו היא תפנה . אם תלחץ עליה ומרוב אהבה היא תעזוב הכל ותהיה שלך- כשיתחילו הבעיות מסביב ויהיה קשה היא עוד מסוגלת להאשים אותך שהכל בגללך ואיך תרגיש אז? גם אז תאהב אותה כל כך? דברים צריכים להיעשות נכון!!! כל אחד צריך להחליט את מה שנכון בשבילו בזמן הנתון- גם אם זה לא מתאים לצד השני. אין מה לעשות- נקלעתם ליחסים אסורים וככאלה היא לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה ואתה לא יכול לעשות מה שאתה רוצה(הלוואי שהיינו יכולים לעשות מה שאנו רוצים)צריך לתת לזמן לעשות את שלו ומה שיהיה יהיה אמן ואמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק14/08/2011אשה יקרה אני באמת מבין לליבך ואני קורא שאת אוהבת מאד אני גם בטוחח שבני משפחתך שונאים את אהובך ואת מקפלת את הזנב וזזה הצידה "בגלל הילדים "
לדעתי משפחתו של אישך {הורים ואחים} בכלל בכלל לא צרכים לעניין אותך אני בטוחחח
שגם אם תעזבי הכל ותלכי עם אהובך הם ישנאו אותך
אני במשפחתי נימצא כאורח לא מדבר הרבה הקליפה החיצונית שלי חיה במציאות עגומה
בכל הזדמנות היא מזכירה לי " כן תגיד לחברה שלך מה...." קשה שלא לחשוב על אהובתי כל מכונית שדומה למכוניתה הלב שלי פועם בחוזקה {מפחד למות} רוצה לשמוע את קולה לקבל קצת קצת קצת אוויר מה לעשות!!!! מאד אוהב מאד מאוהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל14/08/2011מה באמת ייתן לך לשמוע את קולה? אוויר לכמה דקות ואז שוב חוזרת המועקה ללב. אני יודעת שאצלי אחרי כל שיחת טלפון או פגישה שהייתה היה חוזר לי האויר באותו רגע אבל אחר כך כשהיינו נפרדים הייתי כולי מתמלאת חששות שאולי בעלי יגלה את שיחת הטלפון באיזו שהיא דרך או שאולי מישהו ראה אותנו ויספר ואז לא רק שנגמר לי האויר אלא שהייתי בלחץ נוראי. אין- זה כל פעם מוריד 10 שנים מהחיים וזה קשה מאוד.אני יודעת שכרגע אני לא יכולה לעמוד בזה שוב ולכן אני משתדלת לנתק קשר. תחשוב על זה- אולי גם אהובתך מרגישה את אותו פחד ולכן לא יוצרת קשר.זה באמת מסובך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק14/08/2011קולה יתן לי אוויר כן שאני אדע שאני חי ולא מת חי אהובתי יכולה {אולי} למצוא דרך להגיע אלי קצת אני מאד מקווה
רחל14/08/2011תלוי עד כמה היא חזקה בהחלטותיה ועד כמה היא חלשה באהבתך אליך- את זה רק אתה והיא יודעים.אני מאחלת לה שתהיה חזקה כל עוד זה מה שהיא מחליטה ולך אני מאחלת שהיא תהיה הכי חלשה בעולם- אתה נשמע מאוד אוהב ומאוהב בה- איזה כייף לה.מאחלת לך את כל הטוב שבעולם איתה או בלעדיה איש יקר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל ושמוליק
גדי14/08/2011אני לא מקנא בכם. עברתי את זה לפני כמה שנים ואני יודע מה עובר עליכם.זה כאב חד שמפלח את הלב.הכל נהיה חסר טעם. תנו לזה זמן. זה לא יעבור אבל יהפוך להיות נסבל. איך אמר יהודה פוליקר:
לימים זה נשכח ואיננו
אבל כשהערב אורב
אומר לך כך ביננו
פחות אבל עוד כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם פתטים רחל ושמוליק
ש14/08/2011צר לי להגיד לכם אנשים יקרים
אתם פתטים ... אני לא רוצה להשתמש במילים בוטות יותר
מאוהבים - אוויר לנשימה. תגידו לי אתם ילדים בני שנתיים .
ואל תגידו - עד שאת לא חווה את זה - את לא יכולה לשפוט ...
כן אני כן שופטת אתכם - אתם שבחרתם לבגוד .. אתם שהכנסתם את עצמכם למצב הזה
אתם שסרחתם ....
ואתם גם יכולים לצאת מזה - תפסיקו עם התתבכיינות הזאת - עם התכתוביות והחיזוקים האלה - תחZקו את מה שיש בבית לא מה שיש בחוץ - לא את האבה הדמיונית הזאת.
רחל - את כל הזמן כותבת שנשארת בשביל הילדים ואת מתגעגעת לאהובך - לא כתבת מה עשית לילדים שלך מה גרמת לבעל שלך שלמרות הכל עדיין נשאר איתך - את המסכנה את המתגעגעת... אל אהובך...
שמעת על המשפט מים גנובים ימתקו- גברת יקרה תאמיני לי שברגע שהיית עוברת לאהבת חייך -כך את מכנה - האויר שלך - את בדיוק אחרי אם לא שנה אחרי כמה שנים היית צריכה אוייר חדש. לא היה לך לרגע מנוחה באהבה הזאת .
אז תקחי את עצמך בידים - קחי אחריות על החיים שלך תפסיקי לבכות שבגלל הילדים את נשארת . ותתחילי להשקע בזוגיות שלך ובממשפחה שלך.
צאו מהסרט שאתם חיים בו -סרט טורקי ......
תחזרו אל המציאות . את אישה את אמא לילדים . יש לך אחריות .יש לך מוסר -נשארת בבית מצויין - אל תיהיה קורבן אל תיהי מסכנה - להפך בחרת בטוב. בחרת בדבר האמיתי - שצריך להשקיע ולטפח.
מאחלת לבעלך ולידים שלך רק טוב.
ולך שתרפי כבר תחזרי למציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדי
ש15/08/2011גדי היקר ,
אין בעיה תשפוט אותי....
אני חיה עם עצמי טוב. אני יכולה כל בוקר להסתכל על עצמי טוב טוב במראה ולהגיד בחיי לא פגעתי רמסתי שיקרתי הונאתי אף אחד. במיוחד לא את משפחתי את אהוביי.......את ילדיי......
זה קורה . אוקיי. נכון -כמו שכתב לא חלמת שזה יקרה לך.
השאלה מה עושים עם זה ?
ממשיכים לשקר - נבלעים לתוך זה או עוצרים את זה.
אהבת את אישתך - זה אומר שתוכל לאהוב אותה שוב. נכון? אולי לא?
אתה אוהב את חברה של אישתך -אתה תוכל להפזסיק לאהוב אותה. (כמו שהפסקת לאהוב את אישתך - הפכה להיות תפל ...)
אהבה זה רגש אפשר להשתלט עליו - אפשר לנווט אותו . במיוחד כאשר מדובר באהב שמבוססת על שקר .
פשוט, לא להגרר לזה - לעצור את זה בזמן - ואם אין ביכולתך - אז מבקשים עזרה חיצונית...
וכמו שכתבת נשמע שאתה עמוק בזה - פשוט תתנתק מאותה אישה - תנתקו את כל הקשרים בניכם.
אני כך כך מרחמת על אישתך - שהחברה שלה ובעלה רוקמים להם אהבה מחוץ לעיניים שלה. בשקר במרמה -גם אם לא התכוונו לזה .
וזה קרה.
אני מאמינה -שלבן אדם יש אחריות על חייו - הוא אחראי למעשיו - אין דבר כזה קרה. ברגע שאתה אומר קרה אתה מסיר מעצמך את האחריות - וזה כבר לא תקין.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ש
רחל14/08/2011שופטת או לא שופטת אותנו- זאת ממש לא השאלה. אנו מתעסקים כאן בעובדות-
1) אין גיל לאהבה וגם אם נדמה שאנו מתנהגים כמו בני שנתיים זו עדיין נשארת עובדה- גם בגיל שלנו אפשר להתאהב כמו ילדים- מה רע בזה?
2) אנשים מחליטים החלטות כאלה בכל יום- לא ללכת אחרי האהבה והלב אלא לקחת אחריות ולהשאר בבית - עם הילדים- עובדה: אני עשיתי זאת ובטח עשו זאת גם עוד 1000 כמוני.
3)קורה שהאהבה עם בן הזוג נגמרת ומתאהבים במישהו אחר- הרי אם לא היו חתונה וילדים בתמונה אז הכל היה בסדר ,לא?אבל בעובדה זה קורה גם כשנשואים-בסטטיסטיקה זה קורה כמעט בכל בית מתישהו- אולי גם לך זה יקרה בבוא היום ואז מה- גם אז תהיי כל כל בוטה?
בקיצור אל תשפטי אדם אחר כל עוד לא היית במקום שלו- זה לא אחראי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
רחל14/08/2011כל מה שאת כתבת וכל מה שאני כתבתי לא משנה עדיין את העובדה שזה קשה , שזו התמודדות קשה קוראים את זה פה בפורום הזה כל הזמן ואם לי או לשמוליק או לכל אחד אחר מתאים להעלות את הקשיים שלו כאן- לדעתי זה בסדר ואין בזה כל רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך רחל
ש15/08/2011רחל היקרה,
את שואלת - מה רע בזה?
בגידה זה דבר רע .. זה להגיע לשפל המדרגה.
שאת כותבת לא אחראי - הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו - הבגידה זוהי מצב לא אחראי לא מוסרי.. לא אנושי.
אהבה זה דבר טהור.. דבר יפה... דבר אמיתי - ומה שהיה בניכם אין בה שום דבר מטהורות מאמיתיות.
שוב -כתבתי יפה שנשארת בבית - יפה שהחלטת להשאר בשביל הילדים או בגלל הפחדנות שלך .......
אני פשוט כותבת שתפסיקי לחיות בסרט ותחיי את החיים האמיתיים .
את בחרת להשאר במשפחה שלך - תפעלי לפי השכל ולא עפי הרגש שתעתע בך -
נגמר האהבה אז תעבדי על האהבה הזאת .. (כמו שנגמרה לך אהבה עם בעלך .. האהבה מול המאהב שלך גם יכולה להגמר.... ויפה שעה אחת קודם ...)
כמו שכתבת שזה יכול לקרות בכל בית - את צודקת - וזה קורה המון לצערנו הרב.
אבל אני יכולה גם להגיד לך על כל אותם מאהבים שבגדו ועזבו את המשפחות
לא צלחו -- רוב הזוגות - כמו שהם בגדו בבני הזוג שלהם כך הם בסוף בגדו אחד בשני.. ויש גם את אלה שכל זמן שזה היה אסור חדש זה היה תענוג אהבה אמיתית
ברגע שזה הפך לשיגרה אהבה נגמרה. והיו גם כאלה שלא יכלו לחיות עם ההרס שהם זרעו סביבם ..
אז מה שווה כל סיפור אהבה הזאת.
פשוט שבי ותעשי חשבון נפש מה עוללת לילדים שלך לבעל שאת כבר לא אוהבת (אז מה עם את לא אוהבת - תקומי תעזבי -אל תבגדי.......ואז באמת האהבה טהורה)
תתעסקי בהם ופחות בך וברגשות שלך - כמו שאת יודעת רגשות מתפוגגים.
האם את יודעת בוודאות שאהבה הייתה מצליחה והיה לך טוב - אני חותמת לך שמזמן היית עוזבת - אבל את לא בטוחה בכלום אפילו לא באהבת האמת הזאת שתציל אותך ... את חיה באשליות גברת קטנה.
שתביני אני לא נגדך - (אני מאחלת לילדים שלך הרבה אושר ונחת את אמא שלהם את מחוייבת אליהם ..להזכירך את נשואה וכל עוד את נשואה את מחוייבת גם לבעלך)
אני נגד המעשים שלך.
כל אדם יש לו אפשרות לחזור בתשובה על המעשים הרעים שהוא עשה
אני מציעה לך - להכנס הבייתה בכל המובנים ולהשקיע שם את למוא המרץ. ההשקעה תשתלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש. אני שופט אותך
גדי14/08/2011אני מקנא בך על שאת מסורה למשפחתך ועל אופייך המונוגמי. באמת ובלי ציניות.
אבל ש' יקרה לפני כמה שנים הייתי מסכים עם כל מילה שלך. אבל מה לעשות. זה קרה גם לי. תאמיני לי אני לא יודע מאיפה זה בא לי. הייתי נאמן ומסור לאישתי ואהבתי אותה ואני ע. זה נשמע צביעות אבל תאמיני לי שזה לא. אני לא יכול להסביר לך מאיפה זה בא לי. אבל זה בא והגיע לרמות כאלה שכשבחרתי להתנתק ( אני ) פתאום האוכל נהיה תפל ולא נשאר טעם וחשק לעשות שום דבר. ותאמיני או לא לא היתה ביננו אפילו נשיקה. אבל היינו זקוקים זה לזו כמו אוויר לנשימה. שנינו פחדנו פחד מוות לבגוד אבל היינו חייבים להתראות. היא היתה אישתו של חבר וחברה של אישתי. זה התחיל מאד לאט וזחל לתוכינו בלי שממש נשים לב. עד שהבננו שאנחנו לא יכולים זה בלי נוכחות של זו. כמו שאמרתי פיזית לא בגדנו אבל...
את יכולה להשמיץ את רחל את שמוליק וגם אותי. זכותך. אבל אני לא מאחל לך שיגיע האיש הזה כי אם הוא יגיע את לא תדעי מאיפה זה בא לך. ואז נשמע אותך כותבת בפורום הזה ומנסה לפרוק את אשר את לא יכולה לספר לאיש.
זה קשה וזה קורה וזה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ש
שמוליק14/08/2011ל ש חג אהבה שמח למרות שלדעתי את לא יודעת מה זו אהבה לא היתה לך אהבה ואני מאד מקווה שתהיה לך .אבל בואי אסביר לך אהבה זה להרגיש את הלב פועם בחוזקה והגוף רועד ואתה נמשך כל הזמן לאהובה {או לאהוב} וכן אתה מקבל אוויר ברגע שאתה איתה {או איתו} אתה בעננים וזה לצערי את לא מרגישה לא יודע את עברך אם את נשואה אז בטוחחחח אני שנישאת רק ללדת ילדים לידיעתך אני אוהב ומאוהב בנישמתי שיהיה לך חג אהבה שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק - תודה
ש15/08/2011שמוליק היקר,
תודה רבה על איחוליים לבביים.
אבל הייתה לי אהבה .... אני מאמינה באהבה . אני בעד אהבה....
כמון שכתבתי לרחל -אהבה זה דבר טהור אמיתי מוסרי- ואצלכם זה לא ככה לצערי.
נשואים זה מחוייבות לבו הזוג השני . אתה רוצה לאהב מישהו אחר - תפרד תישא בהשלכות- בכאב לב של הילדים .. אבל תהיה שלם ואמיתי עם עצמך .. ולא בצורה של פחדנות של שפלות של שקר...
כאשר אתה משקר - אין ערך לאהבה שאתה חיי בה... הכל מתלכלך הכל לכלוך......
מה זו אהבה ? אהבה - זה לא סרט . זה לא דמיון .
אהבה זו התמודדות יום יומית עם בן הזוג - בדברים היפים ובדברים הפחות יפים .. אהבה זו מסירות . זה להתעורר בוקר בוקר לראות את הבת זוג שלך במצבים גם לא הכי נעימים.
אהבה זה לא רק פוצי מוצי - אהבה זה לא רק מפגשים לוהטים .
בחיי הנשואים יש עליות וגם ל]עמים יש מורדות - אז כל אחד היה רוצה שבמצב של ירידה יהיה לו מישהו שיפרגן מהצד (ואני לא כותבת רק על לשכב) יפמפם לו כמה הוא טוב ,כמה הוא יפה כמה הוא נחמד - זה לא עולה לו כסף זה לא הבן זוג האמיתי שלו ...
הוא לא באמת מתמודד מול הכעסים שלו עם הצדדים הפחות נעימים - שם תמיד רואים רק את הטוב . הכל אידליה. אין ביקורת . אני לא חיי איתו ... אז רואים רק את היופי שבדבר...
אבל תבינו זזה סתם בועה זה עולם השקר - ניקח מחט ונפוצץ אותו.
תתעוררו כבר -זה לא החיים האמיתיים .
נניח שאותה אישה תתקשר אלייך תעזוב את הילדים שלה למענך את בעלה תחיו שנה תחיו שנתיים פתאום תגלה שהיא צועקת כל הזמן .. או מתעצבנת בקלות .. או מצפה ממך לכ למיני דברים (שעד עכשיו לא היו ציפיות - כי אין ציפיות ממאהב יש רק ציפיות מהבעל ...) ופתאום תבין שהחיים זה לא פקניק ואהבה שהייתה לכם היא הייתה אולי התאהבות.
חמודי גם לך אני כותבת - צא מהסרט.
אם אתה נשוי - מאחלת לך שתמצא את האבה האמיתית שבאשתך ואם לא ,אז מאחלת שתמצא את אהבת חייך -אבל מישהי פנויה.
יום אהבה שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע - תגובה
דליה שוורץ14/08/2011שמוליק,
אהבה יכולה להיות כואבת גם כשהיא קיימת וגם כשיודעים בוודאות שהצד השני אוהב זה עדיין כואב.. לפעמים. במקרה שלכם זה אכן כואב, עצם קיומה של אהבה שקשה לממש הוא כואב לפעמים כואב מאוד.
יש לך אפשרות להנות מהרגעים הקטנים שלך איתה ולקחת אותם איתך עד הפגישה הבאה או עד השיחה הבאה ויש לך אפשרות להפסיק את הקשר הזה.. זה יכאב מאוד אבל רק בהתחלה.. אחר הכאב הופך להיות נסבל ובסוף זה פשוט עובר....
לחיות ככה שכל הזמן אתה נמצא בגעגוע וכל הזמן סובל זה לא שווה את הדקות של ההנאה.
לכן קבל החלטה מתוך השתיים הראשונות שנתתי ותפיק את המירב.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי...מקווה10/08/2011
קשר מצויין של שנה וחצי שנגמר שבוע שעבר בטענה - "לא התנסיתי מספיק". הפרידה הייתה מאוד עצובה ומאוד קשה לשנינו ולאחר תקופה קצרה של שמירה על קשר, החלטתי שמספיק ושאם נפרדים זה עד הסוף.
הוא אהב, יודע את כל מעלותיי הטובות ועדיין "מוזר" לו איך "בחרתי" דווקא בו.. לטענתו ממש לא הפסיק להימשך ולא הפסיק לאהוב, שהוא יודע שכל בחורה שהוא יפגוש הוא כמעט בטוח שהיא לא תגיע לקרסוליים שלי. שהוא לא רוצה לחפש עכשיו אהבה חדשה. רק "להתפרפר".
אמר שכרגע הרצון שלו להתנסות ולראות מה "עוד יש בחוץ" לא עוזב אותו ושהוא יודע שלהיפרד זה הצעד הטוב ביותר כי הרצון הזה בטח רק יגדל עם הזמן. ובנוסף אמר, שהוא לא רוצה להשלות אותי. שאנחנו לא נחזור.
יש לציין שהיתה פרידה יפה ומקבלת מבחינתי ואמרתי שאם זה מה שהוא מרגיש שהוא צריך לעשות אז אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם כי מגיע לו. לרגע לא כעסתי על הבחירה שלו. זכותו של כל אדם ללכת לפי מה שהוא מרגיש שנכון לו.
לשאלתי- האם תקופת התנסות זו הכרחית? האם זה אומר שהקשר לא היה מספיק חשוב לו? האם יש סיכוי שאחרי תקופה זו מנסים שוב לחזור זה לזה? (אני הייתי הקשר הכי ארוך והכי רציני שלו, ובאמת שלפניי לא היה לו יותר מדיי ניסיון מיני עם בנות).
האם יש סיכוי ל"סבב ב'" או שבד"כ ככה זה נגמר? אודה לתשובה מנסיונכן.. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי
אני10/08/2011אולי הוא יתפרפר ויראה שמבחינה נפשית הוא רוצה אותך וגם רק פיזית
השאלה איך תהייה החזרה עבורכם... האם הוא הראשון שלך?
איך תרגישי עם הידיעה הזו ...
אם תהיי פנויה נפשית עבורו...
אצלי פרידה אז חזרה היינו חייבים לחזור כי אהבנו אבל הכל כבר נשבר
בגלל הפרידה הראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה
mosha11/08/2011היי אני מאמין שנסית ללחוץ חתונה משפחה וכו" לכן קיבל רגליים קרות וברח מהמציאות הקשה ..לא צינת בני כמה אתם.....אם באמת אוהב אותך ויהיה בשל לנישואים יחזור אלייך ..בכל אופן בהצלחה רבה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי... - תגובה
דליה שוורץ13/08/2011מקווה יקרה,
לא ציינת את הגיל שלכם ויש לי הרגשה שאתם די צעירים. שנה וחצי של קשר והוא מרגיש שהוא רוצה להתפרפר... במילים אחרות הוא אומר אני לא רוצה כרגע להתחייב ולא רוצה להגיע מצב שבו יגיע הרגע להתחייב ואז אני ארגיש שבעצם אני מפספס משהו.. זה קורה בעיקר לזוגות שהקשר בינהם התחיל בגיל צעיר ללא התנסויות קודמות במערכות יחסים מחייבות.
מאחר ואין לך שליטה על ההחלטות שלו את יכולה לעשות רק דבר אחד.. לתת לו ללכת ולהמשיך בחיים שלך עם כל הצער והכאב. נסי גם את מערכות יחסים אחרות אולי תגלי שיש מסביב מישהו שמתאים לך יותר...
לעיתים אנחנו מחליטים שאנחנו אוהבים מישהו ושהוא האחד בלי שבאמת עצרנו לרגע לבחון אם הוא באמת כ"כ מתאים לנו כמו שאנחנו חושבים.
לפעמים אנחנו נוטים מתוך אהבה גדולה להתעלם מהמגרעות ולגמד אותן כשבעצם הדבר הנכון לעשות הוא לראות את המגרעות ולהחליט אם אנחנו מוכנים להמשיך לחיות עם זה או לא..
בכל מקרה את שואלת אם הוא יחזור ואם יש סיכוי.. מי יכול לתת תשובה לשאלה כזו. מי ידוע מה יהיה בעתיד? רק הזמן יגיד ואם הוא יחליט שיש אחרות שמתאימות לו יותר הוא ישאר שם ואם הוא יחליט שאת היא האחת שלו הוא יחזור ורק יצטרך לקוות שאת עדיין תיהיי שם בשבילו...
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר לא יודעת...אני10/08/2011
שנה,חצי שנה
פעם חשבתי שנהיה ביחד בהכל
אתה היית החבר הכי טוב שלי...
באמת שאני לא יודעת איך להמשיך...אני בהרגשה שבחיים לא אכיר
כזה בן-אדם...
וכל מה שחשבתי עליונ.....למרות שעבר המון זמן מאז, ויש פעמים שאני אומרת
שנשארנו בגלל הטוב שהיה אז...גם שכבר היה ברור שאין מה להישאר
אבל עדין כואב שאפשר לאהוב ככה ושהכל יכול לההרס... מה עושים עם זה?
לחזור אין מה כי נאמרו דברים נורא קשרים וחזרנו ולא היה מתאים ...
אבל איך ממשיכים... אני מנסה להכיר אבל לא מוכנה בעליל ,כל דבר משווה אליו
כל פעם חושבת עליו ...אין בינינו דיבור נגמר רע ...איך עוברים הלאה?
מעניין מה יהיה עוד 3-4 שנים,כשחשבתי שאני אקדיש לך שירים
הרי הייתה לנו רק שנה או שנה וחצי טובה...כל השאר מיותר....
אני צריכה אהבה חדשה ואמיתית... איך מוצאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר לא יודעת... - תגובה
דליה שוורץ13/08/2011בת 22 יקרה... אם אחרי שנה וחצי זה לא הצליח אז כנראה שהוא לא האדם הנכון לך.
את צעירה ויכולה להכיר עוד המון המון אחרים שבטוח אחד מהם כן יתאים לך ליותר מחצי שנה. קשר שנגמר הוא נגמר ועלייך להמשיך הלאה גם אם זה קשה בהתחלה..
נסי לצאת עם חברות שאין להם בני זוג, לכי למסיבות, צאי עם חברים שמביאים חברים, וכל דרך אחרת דרך האפשרויות שיש היום באינטרנט.. אני בטוחה שחבר'ה צעירים כאן יוכלו להמליץ על האתרים הנכונים בהם אפשר למצוא חבר'ה צעירים ורציניים
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותלילך ל.09/08/2011
שלום, זה מכתב שכתבתי כאן לפני חודשיים:
הייתי בזוגיות עם בחור תקופה כוללת של 10 חודשים כאשר לאחר 4 חודשים היתה פרידה של חודש כי רצה לחשוב על הקשר אמר שמרגיש שלא אוהב מספיק ולא ממש נמצא בקשר כנראה בגלל קשר קודם,בכל אופן הוא ניסה עם הקודמת בתקופה שלא היינו יחד וחזר אלי,מאז עברו כמעט 6 חודשים של זוגיות ביחד כאשר דברים לא היו הרמוניים כל כך ,היינו בטיפול זוגי קצר שלא עזר ממש,
הוא ואני היינו בזוגיות שניה,שנינו גרושים ללא ילדים ,אני בת 36 והוא 40
במשך כל הקשר היו לו אי שביעות רצון לדבריו שאני לא מספיק חברה של אמא שלו,לא מספיק צוחקת וזורמת כפי שהיה רוצה כשנפגשים עם המשפחה המורחבת שלהם,היה ביננו אי שיוויון גדול בכל הקשור לבית:מבחינתו האשה עושה הכל-קניות,בישול,נקיון ושטיפת כלים ,כביסות וכ"ו שהוא כמעט לא שותף,היו פעמים של השוואות בין הקודמת אלי שהבהרתי שאיני מוכנה לשמוע על השוואות,הוא נתפס גם לדברים שנאמרו בטיפול עלי ודאג להגיד לי כל פעם כשהתווכחנו שאני כך וכך,היו לנו הרבה ויכוחים בתקופה האחרונה,הוא כמעט לא יזם מין ולא רק בתקופה האחרונה אלא היו פערים גם בענין זה לאורך הקשר כשאני רוצה ויוזמת יותר והוא לא תמיד רוצה וזה מעצבן אותו שאני מעירה על כך,אמר שאין מספיק חברות ביננו,שאין מספיק צחוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ההודעה..
לילך ל.09/08/2011שבוע שעבר החליט שרוצה פסק זמן ללכת חזרה לבית שלו וולחשוב על הקשר,אמרתי שאיני מוכנה יותר לפסק זמן עברתי מספיק חודש
אז כשרצה ואיני מוכנה לכך שוב,,אמר שלא סגור יש לו ספק רוצה להיות עם עצמו ולחשוב,זו גם תמיד היתה דרכו בקשרים אחרים להחליט.
אמרתי שאיני מוכנה לכך שוב ושאם זה מה שיעשה הקשר ייגמר.
אמר שהוא מרגיש מותש,צריך זמן עם עצמו ושאני יעשה מה שאני חושבת.
לפיכך אמרתי לו שהקשר נגמר.
זה מה שכתבתי אז ,מאז היה נסיון שלי כשבועיים לאחר שנפרדנו לרצות לחזור לפני שאני פונה לבנק הזרע על מנת להתחיל בתהליך של הבאת ילד לעולם ,אמרתי לו בפרוש שכך אני מתכוונת לעשות ואם מרגיש שיהיה חבל לנו לפספס את הקשר אני נותנת הזדמנות לנסות חודש כשבתום החודש במידה ודברים יהיו טובים יותר ביננו נתחיל בתהליך הקמת משפחה.
לא הגענו לשלב הנסיון הזה למרות שנפגשנו ושוחחנו אך הוא מאוד הקשה עלי בשיחה ולא היה שלם על לחזור כל כך מהר..ניתקתי קשר והתחלתי בתהליך.לצערי היתה לי הפלה טבעית כך שכרגע עדיין איני בהריון.
לאחר שהתחלתי בטיפול הרפואי בבנק הזרע ,ממש בהתחלה ניסה לבדוק אפשרות לחזרה אך מאחר והתחלתי וגם הרגשתי עוגמת נפש שלא בחר לנסות כשהצעתי לו לפני תחילת הטיפול אלא שוחח עימי בצורה קשוחה,הענין ירד מהפרק הן מבחינתו והן מבחינתי על אף שהרגשתי מאוד חצויה.
לפני מספר ימים קיבלתי ממנו הודעה לאחר שאנו חודש וחצי ללא קשר שהיה מעונין להיפגש
בחרתי להתעלם מהודעתו,גם מיום ההולדת שלו לפני כמה ימים .סה"כ הייתי מאוד מאוכזבת מהתנהלותו כלפי.
מאז יש לי הרהורים האם כדאי לשוחח איתו ,האם יש סיכוי שהבין מה הפסיד והרגיש געגועים,מצד אחד אני סולדת מאוד מאיך שהתנהל כלפי בשלב האחרון בקשר ומצד שני יש קצת חוסר מסוים ואיזשהו רצון שהלוואי ודברים היו מסתדרים..
אשמח לדעתך מה כדאי לעשות במצב זה והאם כדאי או לא.
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגלית
לילך ל.09/08/2011אני יודעת שיש לי רגש כלפיו למרות הכל וכן הייתי רוצה שדברים יסתדרו בשבילנו יחד
אחרת לא הייתי נשארת איתו ומהרהרת עכשיו.
אין לי נטיה לנטור והרגש השלילי שאני מרגישה כיום יכול להיעלם אם אכן יראה נכונות ורצון
כן הייתי שמחה לחיים ביחד איתו רק שיהיו טובים.
יש לי חשש שאולי זה יחזור על עצמו ושאמצא עצמי שוב לא לגמרי מאושרת
ותחת הערות במקום הרעפת אהבה וקבלה,רצון שאהיה לפי ההגדרות שלו בכל מיני דברים
שלא אקבל מה שמגיע לי מבחינה רגשית אלא רק שירצה למענו ולהרגשתו.
לכן אני מהססת אם יש טעם בכלל..נכנסתי כבר למוד של לרצות להיות אמא,כל כך התאכזבתי מההפלה לא חשבתי שאשמע ממנו יותר בכלל בעיקר אחרי שבשיחה האחרונה שלי איתו שמתי הכל על השולחן ואמרתי את כל הדברים שהפריעו לי בקשר ובאיך שנהג כלפיי,לא החסרתי דבר..
האם הוא באמת ראוי להזדמנות נוספת?האם שווה לנסות?האם יכול להיות שיהיה אחרת?
פה אני תקועה..
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ההודעה.. - תגובה
סיגלית גלאי09/08/2011לילך שלום,
לאור כל מה שאת כותבת נראה שהספק אם לחזור קיים רק בגלל הרצון להימנע מלהיות לבד ואולי גם הפחד להביא ילד בכוחות עצמך. את מדברת עליו ושואלת אולי הוא הבין שהפסיד, אולי הוא מתגעגע. ואני רוצה לשאול אותך האם את מרגישה מתגעגעת אליו? האם את חושבת שזאת ממש החמצה אם לא תחיו יחד? האם את מוכנה לסלוח ולשכוח את הרגשות השליליים שקיימים בך כלפי התנהגותו, כדי שבאמת תהיו מסוגלים להתחיל קשר אחר? חשבי על השאלות ונסי להבין מה את באמת מרגישה כלפיו, אני מאמינה שתמצאי בעצמך את התשובה.
בהצלחה
גלאי סיגלית-יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית
לילך ל.09/08/2011אני יודעת שיש לי רגש כלפיו למרות הכל וכן הייתי רוצה שדברים יסתדרו בשבילנו יחד
אחרת לא הייתי נשארת איתו ומהרהרת עכשיו.
אין לי נטיה לנטור והרגש השלילי שאני מרגישה כיום יכול להיעלם אם אכן יראה נכונות ורצון
כן הייתי שמחה לחיים ביחד איתו רק שיהיו טובים.
יש לי חשש שאולי זה יחזור על עצמו ושאמצא עצמי שוב לא לגמרי מאושרת
ותחת הערות במקום הרעפת אהבה וקבלה,רצון שאהיה לפי ההגדרות שלו בכל מיני דברים
שלא אקבל מה שמגיע לי מבחינה רגשית אלא רק שירצה למענו ולהרגשתו.
לכן אני מהססת אם יש טעם בכלל..נכנסתי כבר למוד של לרצות להיות אמא,כל כך התאכזבתי מההפלה לא חשבתי שאשמע ממנו יותר בכלל בעיקר אחרי שבשיחה האחרונה שלי איתו שמתי הכל על השולחן ואמרתי את כל הדברים שהפריעו לי בקשר ובאיך שנהג כלפיי,לא החסרתי דבר..
האם הוא באמת ראוי להזדמנות נוספת?האם שווה לנסות?האם יכול להיות שיהיה אחרת?
פה אני תקועה..
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזור ...נתי07/08/2011
לפני חודשיים התגרשתי בעקבות בעיה מינית שאישתי לא יכלה לקיים יחסי מין נורמלים בגלל טראומה . לא אאריך בזה כי כבר כתבתי על הנושא ובאמת תודה על העזרה .
אבל הענין הוא אחר : הצלחתי בתקופה האחרונה להכנס לשיגרה טובה ויש לי חיי חברה וכ"ו ויחסית נראה שהחיים חוזרים לסוג של מסלול .
בימים האחרונים אני חווה שוב סוג של גל שמכה בי ומחזיר אותי חזרה אחורה , אני ממש מתגעגע אליה וכל שביב זיכרון ממנה מעלה לי ישר דמעות . אני נשמע כמו איזה בכין מסכן אבל אני ממש לא כזה , בחברה אני מלא ביטחון עצמי אבל לגבי אישתי לשעבר אני שונה , אני ממש רוצה אותה . אני יודע מקרובים שלה שכלפי חוץ היא משדרת שהיא כבר התקדמה אבל לא בטוח שזו האמת - היא שחקנית טובה ...
אני חווה עכשיו תחוויות שהיו לנו יחד בצורה כ"כ חזקה כאילו אני שם איתה .
אפילו לחיים האינטימיים הלא טובים שהיו לנו אני מתגעגע . בקיצור מה עושים עם תחושות כאלה ? אני בטוח שאם הינו עכשיו יחד העובדה שאין ביננו יחסי מין מלאים היתה מקשה מאוד , אבל עדין בלעדיה קשה לי מאוד ג"כ ... help !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן מרפא
mosha08/08/2011נתי זה טיבעי לדעתי יחלוף זמן תכיר אחרות תצא לבלות תפנק את עצמך .....הזמן מרפא את הפצעים....ואפשר לשוחח איתה מדי פעם אולי הגלגל יחזור ויהיה טוב....לדעתי ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור ... - תגובה
סיגלית גלאי08/08/2011שלום נתי
לפעמים כשמתרחקים רואים את הדברים באופן שונה ובפרופורציה אחרת. אם תמשיך להרגיש שאתה אוהב ומתגעגע, לך בעקבות ליבך תיפגשו, כדי שתדע האם גם היא נמצאת במצבך? אם כן, תחשבו מה אתם רוצים לעשות עם הקשר הזה וכיצד? מי עשוי לסייע לכם וכד'. אם היא באמת מרגישה שונה ממך והיא לא מעונינת בחידוש הקשר, עליך להמשיך הלאה בחייך. אבל לפחות תדע שניסית.
כל-טוב ובהצלחה
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהב07/08/2011
חייבת לפרוק את הלב נשואה + 2 10שנים לא יודעת איך להתחיל אבל אני עובדת מאוד צמוד עם גבר נשוי ומבוגר מימני מיזה 5 שנים ב3 האחרונות יש בנינו סיפור לא לקחנו את הסיפור הזה אל מחוץ לכותלי העבודה לא ניפגשנו ולא שכבנו אני מאוהבת בו בטירוף הקשר מלווה במיילים טלפונים הודעות וכל הזמן מתפוצץ מחדש לי מאוד קשה השקר ושהקשר לא מתקדם הלאה למרות שהגיונית ברור לי שאני לא מסוגלת לנפץ את החיים שלי למענו הקשר שלי עם בעלי הוא סביר מאוד אכפת לי מינו יש עליות ומורדות עברנו קשיים ומחלוקות אבל בחרנו להיות יחד יש איכפתיות הוא לא רואה את עצמו בלעדי וגם לי קשה אבל אני לא מסוגלת לעזוב את הקשר עם החבר בעבודה הוא גורם לי להרגיש נחשקת אהובה הרגשות שלי אליו עצומים הוא מייצג אצלי מה שאין לי בבית אני יכולה להישען עליו עם בעלי זה לא ככה הוא ילדותי הוא צריך להיתמך מכל הבחינות כל הזמן וזה לא מושך אותי זה מאכזב אותי הוא עצור ריגשית לא מינית רומנטיקה ורגש איתו זה מוזר לי לעומת זאת עם הגבר האחר זה ניראה לי הכי טיבעי בעולם הלב שלי לא מוותר עליו למרות שאני יודעת שזה ילך לשום מקום הוא בעצמו מצהיר כי הוא לא יתגרש ואנחנו רבים ומשלימים הוא גורם להרגיש חשובה מפונקת הרגשות איתו עצומים אני לא מרגישה ככה עם בעלי ומה לעשות ניסינו עשרות אלפי פעמים לסיים את הקשר ואני לא יכולה אני יוצרת איתו שוב את הקשר ואז הוא חוזר איך משתחררים מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ל ב
mosha08/08/2011את פשוט מאוהבת בבחור שאיתך בעבודה......או שתחליפי מ עבודה .או שתדברי עם בעלך שישקיע יותר בזוגיות /סקס/ טיולים /קניות וכו"....ומה שאני הייתי עושה במקומך...תחשבי על יצירתיות.....ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה היית עושה במקומי?
ב11/08/2011אני מודה היינו בקשר בשבועיים האחרונים היה לי כל כך טוב איתו מגע ידיים נשיקות קטנות בידיים חיבוק לא מעבר התרגשות ושוב פיצוץ אני הרגשתי חרא ודיברתי איתו שזה עוצר לי את החיים והוא לא כמוני כי לא יש ילדים קטנים וכמובן שהוא לא הציע פיתרון משמעותי מבחינתו הוא לא יכול ורבנו והוא אמר לי מה את רוצה את נתנת לי להתקרב אלייך לא עשיתי כלום לא ברשותך וזה כל כך כאב לי כי הוא עסוק בלהבהיר לי שהכל נעשה מרצוני ואני מחפשת פיתרון כל כך נפגעתי מינו הרגשתי שכל מה שמעניין אותו זה רגע בלי שום מחוייבות וזהו לא מדברים יותר כמו תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לי יש ילדים קטנים לו גדולים
ב11/08/2011מה לדעתכם הוא מנצל אותי 3 שני אנו בקשר שהולך ובא האם זה ניצול ריגעי מבחינתו אני כבר לא יודעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ב
mosha14/08/2011למה את חושבת שמנצל אותך ....זה אינטרס משותף לשניכם..את נהנת וטוב לך החשוב הוא לשמר את המשפחה ..בדיסקרטיות ולאט עם הזמן הקשר ידעך מעצמו...כי אני לא רואה אהבה כאן...פשוט אינטרס משותףףףףף בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך רואים אהבה זה 3 שניםכבר?
ב17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל...ב
mosha18/08/2011אהבה לא רואים מרגישים....ומוטב שלא תהייה אהבה ..אני קורה לזה חיבת יתר...
אתם נהנים זה מביא לסיפוק עילהיא ....בזהירות ובדיסקרטיות...אני לא הייתי מוותר על קשר זה ...שתהני לך.....ציצו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצול
דני18/08/2011היי,הניצול הוא הדדי בינכם,כל אחד לוקח מהקשר את מה שהוא צריך ומה שעושה לו טוב,הבחר קצת חושש לשכב איתך בגלל שהרומן בעבודה.הוא מפלרטט איתך,את אוהבת את המחמאות,המבטים.והריגוש שבדבר.מה ייצא לך מכל זה? הדבר היחידי שבעלך יגלה שאת בוגדת בו ויעיף אותך לאלף עזאזל.נכון שברומן יש ריגושים ולא סתם נכתב מים גנובים ימתקו...ככל שתמהרי לצאת מהתסבוכת כך ייטב לכולם.קשה אבל ישים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי
ב18/08/2011אנחנו כבר לא יחד כמו תמיד זה תמיד מתפוצץ כי אני מרגישה חרא ורוצה יותר מסתם קשר ריגעי כי זה נוגד את העקרונות שלי לקיים קשר מהצד בכלל גם אם הייתי פנוייה וקל וחומר שאני נשואה אבל אני מודה התאהבתי בו והוא מאוד מושך אותי ואני לא מסוגלת להפסיק לרצות אותו אבל אני יודעת שאני לא יהיה מסוגלת להיות רק רגע כניראה שאני רוצה יותר אני רוצה אותו עד הסוף אבל ברור לי שאני לא אוכל מיליון פעמים אני חוזסרת אליו ועוזבת והוא אף פעם לא יעשה את הצעד חזרה אני תמיד זו שאבוא אליו ואשדל אותו והוא תמיד מכשיח ובסוף הוא חוזסר ואנחנו חוזרים למיילים להודעות לליטופים הוא טוען תמיד שהוא חוזר כי הוא אוהב אותי.
אני יודעת שהתשובה ברורה כי הוא דאג בשנה האחרונה להבהיר לי לא מעט פעמים שהוא לא יתגרש למרות שהוא אוהב אותי ובכנות אני מרגישה מסתובבת במעגלים שוב ושוב וניפגעת ולא מקבלת מה שאני רוצה אבל גם כניראה לא יכולה לקבל כי גם אני לטעמו לא אתגרש בשבילו וזסהו אי עתיד ותמיד שאנו רבים הוא מתנהג כאילו זר ואני מרגישה שהוא שומר דיסטנס בכוונה כדי שיה לי קשה ואני שו אתקפל אליו הוא לא מסיים יפהואני מרגישה שהוא מחליש אותי הוא לא מתייחס יפה ואז אני חוזרת וכלום לא קורה כרגיל.ואפרופו לי ברור אנילא אשכב איתו כי אתרסק מיזה ואין מצב שאני יעשה זאת לבעלי זה לא מת בנינו זה קיים וזה טוב בהרבה מצבים אבל היפור הזה לא עוזב אותי אני לא מוותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמישהו יענה
ב21/08/2011אנחנו כבר לא יחד כמו תמיד זה תמיד מתפוצץ כי אני מרגישה חרא ורוצה יותר מסתם קשר ריגעי כי זה נוגד את העקרונות שלי לקיים קשר מהצד בכלל גם אם הייתי פנוייה וקל וחומר שאני נשואה אבל אני מודה התאהבתי בו והוא מאוד מושך אותי ואני לא מסוגלת להפסיק לרצות אותו אבל אני יודעת שאני לא יהיה מסוגלת להיות רק רגע כניראה שאני רוצה יותר אני רוצה אותו עד הסוף אבל ברור לי שאני לא אוכל מיליון פעמים אני חוזסרת אליו ועוזבת והוא אף פעם לא יעשה את הצעד חזרה אני תמיד זו שאבוא אליו ואשדל אותו והוא תמיד מכשיח ובסוף הוא חוזסר ואנחנו חוזרים למיילים להודעות לליטופים הוא טוען תמיד שהוא חוזר כי הוא אוהב אותי.
אני יודעת שהתשובה ברורה כי הוא דאג בשנה האחרונה להבהיר לי לא מעט פעמים שהוא לא יתגרש למרות שהוא אוהב אותי ובכנות אני מרגישה מסתובבת במעגלים שוב ושוב וניפגעת ולא מקבלת מה שאני רוצה אבל גם כניראה לא יכולה לקבל כי גם אני לטעמו לא אתגרש בשבילו וזסהו אי עתיד ותמיד שאנו רבים הוא מתנהג כאילו זר ואני מרגישה שהוא שומר דיסטנס בכוונה כדי שיה לי קשה ואני שו אתקפל אליו הוא לא מסיים יפהואני מרגישה שהוא מחליש אותי הוא לא מתייחס יפה ואז אני חוזרת וכלום לא קורה כרגיל.ואפרופו לי ברור אנילא אשכב איתו כי אתרסק מיזה ואין מצב שאני יעשה זאת לבעלי זה לא מת בנינו זה קיים וזה טוב בהרבה מצבים אבל היפור הזה לא עוזב אותי אני לא מוותרת
אני חייבת לאמר שאני ממש בסדר - מפחדת להתפתות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב יקירתי
mosha21/08/2011את רוצה ולא רוצה ...אני לא מאמין שעד עכשיו לא קימתם יחסים אינטמיים נשיקות מיזמוזים וכו" ...לכן זה מביא אותך לשמיים.. ורוצה לגעת....זה טבעי את נורמלית....יש 2 ברירות או לעבור מחלקה ולא לראות אותו יותר / או להכנס למעגל הבוגדים בוגדות בדיסקרטיות .לא להיות חזירים תהנו פעם בחודש בצימר כיפי או ארוחת צהריים טובה....כי באמת כולם רוצים להנות מהחיים...ואין לנו הרבה מימה להנות...אז קדימה תחליטי ממי בהצלחה ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ב21/08/2011נשיקות היו ליטפים לא היה מגע אינטימי וסקס
וברור שזה עשה לי את זה אבל אני צריכה לשמוע לקול הפנימי שלי לא מסוגלת צריכה לעזוב.
זהו אני כל יום מתחזקת מאוד אני לא מרוסקת אני רוצה להמשיך הלאה להביא ילדים להנות אני מרגישהשהסיפור הזה מעיק עלי עם כל ההנאה שבו כיף לי לפרוק את הלב אבל אני חייבת לוותר ולהמשיך.
ההצעה שלך מפתה אבל לא למישהי כמוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ב
mosha21/08/2011מישהיא כמוך נורמטיבית תישארי עם בעלך ותעשי ריסאט לחיים וקדימה מהתחלה...ניראה אם תצליחי.... מבחינתי בהצלחה מכל הלב.......אבל הלב אומר אחרת מהרציונל.....נכון ? ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ב21/08/2011ציצו אתה כזה חמוד .
למה אתה אומר נורמטיבית? נורמטיבית כאילו משעממת?
הלב אומר אחרת יש מצב אני אוהבת אותו בכל המובנים.
אבל הינה עכשיו אני בחופשה אני עדיין לא מרגישה געוגוע כאב כמו בעבר יש איזו שהיא דעיכה רק שאני רואה אותו אז תמיד יש לי את הרצון הזה להוכיח לעצמי שהוא אוהב אותי שלא יכול להיות שהוא מוותר כלכך מהר אני לא מבינה איך הוא תמיד מסוגל.
והכי חשוב לא בא לי להפכע מימנו לא מרגישה צורך חזק לפתוח את הסיפור אז בשביל מה וברור שאני אשאר עם בעלי גם הוא בוחר להישאר עם אשתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו לא ניראה לך שאני אצליח
ב21/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ב
mosha22/08/2011את נשמה טובה...שימי לב תתרחקי מעט מהבחור לפחות שבועיים (אין טיול לחו"ל?) תנסי להיתעלם ממנו .אם יצליח זכית והמשפחה זכתה באימא יקרה....אים לא יחזיק ...אז לפחות תנצלי את המע" יחסים המעודנת ולהגיע לאן שיוביל אותך הרומנטיקה ...ובזהירות (לא בחזירות) אז הינה לך 2 פיתרונות יצירתיים אני מאמין שתבחרי במה שטוב לך.....ציצו
ב22/08/2011ואומר אתה מציע לי שאם אני לא אצליח להתנתק מימנו אז לנהל איתו קשר מהצד???
האמת לא ניראה לי שאני מסוגלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
דליה שוורץ14/08/2011ב יקרה...
אף אחד לא מנצל אותך, את בוחרת להיות בקשר הזה וזה מתאים לו להמשיך לנהל את הקשר הזה בתנאים האלה. טוב לו ככה גם יש לו אותך מצד אחד ומצד שני הוא לא צריך לוותר על הבית..
האמת היא שקראתי את דברייך ולא לגמרי הצלחתי להבין מה את רוצה שיקרה.. את רוצה להתגרש ולהתחיל את חייך איתו? את רוצה שהקשר בינכם יעבור גם לקשר אינטימי יותר (סקס באופן קבוע) ?
אני מציעה לך קודם כל לשבת אם עצמך ולעשות איזה מיפוי של המצב ולהבין מה בעצם את רוצה.. אחרי שתדעי להגיד מה את רוצה שיקרה דברי איתו תגידי לו מהם הציפיות שלך מהקשר הזה ואם הוא לא יסכים לעמוד בהם תצטרכי לוותר עליו ואולי הוא כן יסכים לעמוד בציפיות שלך.... אבל לפני הכל את תצטרכי להגדיר אותן.
בהצלחה,
דליה שרווץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פרודה לדבר איתהSSSS06/08/2011
אני פרודה כחודש. אני מחפשת לדבר עם משהיא שעוברת כמוני את תהליך הפרידה.
ישנם הרבה דברים לא ברורים כמו מה מותר ומה אסור.וכל מה שאני עוברת מול הבן זוג שלי. והילדים כמובן. אני מאוד מבולבלת ורוצה לדבר עם משהיא כמוני שעדיין לא גרושה.
עם יש אחת כזאת אני ישמח שתגיב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי לשקם
mosha07/08/2011דברי עם בעלך אולי הכעס יתפוגג...נסי להיתחבר אליו שוב .צאו למסעדה תהנו יחד. אולי זה יגיע מהפוך על הפוך. ויצא טוב אמן ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואבת ופגועהיעל05/08/2011
הי
אתמול גילתי שבעלי בגד בי 5 חודשים, חשבתי שחרב עלי עולמי חשבתי להתאבד.
דיברנו כל הלילה ואני מנסה להתגבר ולא לכאוב זה קשה ונראה כמעט בלתי אפשרי, אני רוצה לסלוח אבל עצם העובדה שהוא אומר שהוא מאוהב בה וקשה לו מקשה עליי, למרות שהוא אומר הוא רוצה לשקם את הקשר שלנו ומבחינתו זה נגמר סופית.
אני רוצה להמאמין וקשה לי נורא אני יודעת שהזמן ירפא.
אנ י נמצאת בחודש החמישי להריון והמחשבות לא מרפות ממני למה להביא ילד לעולם הרוס ממילא אני בת 36 וניסינו במשך שנתיים להכנס להריון.
הבעיה שהמשפחות כבר מעורבות המשפחה שלי לא מדברת איתו וזה מרחיק אותי עוד יותר מהם, והמשפחה שלו מודעת להתפרצויות שהיו לי בעקבות גילוי רמזים ואני מאוד נבוכה מזה.
אני לא יודעת איך נעבור את זה? איך לסלוח, איך להמשיך הלאה?
אני נגעלת לגעת בו אחרי שאני יודעת הכל, האם זה נכון לדעת את כל הפרטים? איפה זה היה, כמה זה היה, הרגשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויש
דורון05/08/2011זרקי את החלאה ושיתחיל להתארגן על מזונות !!
אפס מאופס !! אעלק בעל...... אל תחשבי פעמיים יפתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם החלאה
a05/08/2011שוב מדבר על חלאות? חתיכת חלאה מטונפת שכמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואבת ופגועה - תגובה
סיגלית גלאי06/08/2011שלום יעל,
אני מבינה שהכאב גדול מאוד אך שום דבר לא מצדיק שתפגעי בעצמך, את יקרה יותר מכל. וכדאי שכך תחשבי ותלמדי להעריך את עצמך בזכות עצמך. שנית, עוד מעט ותתחילי חיים חדשים כאמא, וזאת בהחלט סיבה טובה כדי לנסות ולהתגבר על המשבר עבור כל הצדדים. ייתכן שסמוך לרגע הגילוי העולם נראה אפור והרוס, וזה הגיוני שאת כאובה וכועסת (לאף אחד אין זכות להיות ביקורתי כלפיך בעניין זה) אך אני מאמינה גדולה ביכולתו של האדם ליצור שינוי, והשינוי הזה יתרחש עם הזמן. גם המשפחות ילמדו לקבל אתכם שוב מחדש, כפי שתציגו את עצמכם כך הם יראו אתכם. סה"כ הורים תמיד רוצים לראות את הילדים שלהם מצליחים. אם אתם תתגברו גם ההורים ישכחו ויתגברו שזה לא יטריד אותך.
ובאשר לידיעת הפרטים, אני מבינה שהסקרנות רבה אך זה לא תורם דבר, זה רק עשוי להכאיב יותר. השקיעו את הכוחות במחשבה איך לשקם את הקשר ולבנות את האמון מחדש. אם תרגישי שחולף הזמן ואתם לא מצליחים להתגבר על המשבר לבד, העזרו בייעוץ זוגי, או בכל גורם אחר שעשוי לסייע לכם.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותפה למשבר
אירית16/08/2011עברתי את מה שעובר עליך עכשיו לפני שנה בדיוק. יום הגילוי הוא הנורא מכל ולהכיל את כל המידע הזה בזמן שאת בהריון מכפיל את הרגשות ואת ההתפרצויות.
אין לך כל סיבה להתבייש מההתפרצויות שלך, זה טיבעי ולגיטימי. אני את בעלי זרקתי מהבית לכמה ימים טובים וכל השכנים ראו אותו ישן באוטו, הוא צריך להתבייש. כרגע כמה שזה נראה לא אפשרי את צריכה להתרכז בהריון ובילד שלך כי עליו את כרגע מגוננת, מה שיקרה אחרי ההריון ימים יגידו. כך גם תחליטי עם הראש ולא עם ההורמונים. אני יודעת שקל לייעץ וקשה לבצע אבל מנסיוני היה לי הריון נוראי וזה השפיע על הילד מאוד. אז תישמרי על עצמך ועל הילד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לערב משפחה
mosha07/08/2011יש מצבים שבעיות ניפתרות מאליהן תנסו להיתקרב ..צאו לסופ שבוע כיפי. זה יעבור לו אם הוא אוהב אותך הנישואים חשובים מהכל.קשה אך עדיף לנסות ליסלוח ולהיתקדם.האמת כל הגברים כאלה.לפעמים עדיף להבליג. לדעתי בלבד.. ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא בעל טוב
mosha07/08/2011לדעתי אם הוא דואג לכל מחסורייך מסור למשפחה ובאמת אוהב אותך....ניתן לסלוח ולדלג הלאה....אני לא ממליץ לפרק משפחה. זה קשה יותר.. ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך אופי להבליג
mosha07/08/2011מה יתן אם תדעי הכל. זה יכאב יותר...כחי את הדברים הטובים מבן זוגך...ותפתחו יחד חיים רגועים יותר...אפשר תאמיני בשנכם..ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציצו-מי
שני18/08/2011את/ה?אני אוהבת לקרוא את התגובות שלך,נשוי/נשואה? התמודדת בעבר עם בגידות? סתם מעניין אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני כנסי
mosha18/08/2011יש לי מייל בפרטי אם תרצי נתכתב..לעניננו אני נשוי + 3י ילד בוגר שחווה אהבות אכזבות מהכל ..ואני אמיתי לא מלטפ את הדברים הנוגעים בזוגיות ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני למה מתעלמת ?
mosha23/08/2011? ? ? ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ש07/08/2011יעל היקרה,
ליבי איתך. הידיעה הזאת היא הקשה מכל לדעת שבן הזוג שלך מאוהב באחרת
לא קל לשמוע. ליבי איתך ... (זה סבל שאי אפשר לתאר - לצערי הרב המון נשים נפגעו וממשיכות להפגע... )
ראשית כל - למה שתתאבדי - שהוא יחשוב להתאבד. הוא זה שעשה את המעשה הנורא לא את..... קחי לך כמה ימים להרגע . להתאפס על עצמך.
אני מבינה וידעת כמה קשה הפגיעה - אובדן התמימות ,האמון ..... הכל נשבר את מרגישה שהעולם עומד להתמוטט. תבכי יום תבכי יומיים תבכי שלושה ואז את חייבת להתאפס על עמצך ובמיוחד שלמור על עצמך למען התינוק שבבטנך . כל כך חיכית לו - לא שווה שתהרסי הכל בגלל בעלך.
קחי לך זמן -בלי לחצים של המשפחה שלך . לכי תדברי עם מישהו נטרלי - יועצת מקצועית. תביני מה את רוצה לעשות
אחר כך שתדעי מה את רוצה מעצמך - האם את רוצה לשקם או להפרד.
אם את רוצה לנסות לשקם - תנסי לדבר איתו - תביני למה הוא לא רוצה להפרד. למרות שהתאהב באחרת (עלאאק - התאהב -- התאהב באהבה - האם זו אהבה אמיתית - מובן שלא . זוהי אשליה זוהי ריגושים --- אני מאמינה ש גם אם הוא היה הולך לממש את האהבה הזאת היא הייתה מתמוססת לו אחרי שנה או אפילו פחות. מיים גנובים ימתקו)
אבל זה לא העיקר - את והעובר שבתוכך הם העיקר.
אני מציעה לך - שאם את רוצה להמשיך ולנסות לשקם - תעשו את זה עם אנשי מקצוע
עדיף שזה יהיה בצורה מקצועית . חשוב שתיהי חזקה מול בעלך ותעמדי על שלך
שהקשר הזה חייב להיות סופי - תגידי לו מה הגבול שלך. תגידי שאת לא מוכנה ללכת לטיפול
רק אם יש לו באמת מוטיבציה לתקן את הנישואים שלכם וכמובן לנתק את הקשר עם האישה האחרת. על זה אין דיון בכלל.
בקשר למשפחה שלך - אם החלטת לתקן - תדברי עם המשפחה שלך ,תסבירי להם ואם יש צוטרך תערבי גורם חיצוני- תגידי להם שלמרות הכל בשביל התינוקת בשביל המשפחה את מבקשת מהם לתמוך בך .כי יהיה לך יותר קשה לשקם כל עוד הם לא מדברים עם בעלך. כמובן שאני מבינה את המשפחה שלך - לא קל להם .לראות שפגעו כך בבת שלהם.
הם כועסים והם חייבים להתחרק. אם את חשובה להם - ואני מניחה שכן הם יהיו איתך בכל אשר תבחרי.
בקשר למשפחה שלו - את צריכה להיות נבוכה. הוא צריך להיות נבוך . תרגישי הכי טוב עם עצמך. אל תשכי הוא בגד בך לא את בגדת בו.
לסיום - חזקי ואמצי - חשוב שתדעי שהשיקום הוא לא קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דני18/08/2011ליבי ליבי איתך, קודם כל ובראשית דבריי אבקש לומר לך שאל תחשבי ולו לשניה לוותר על הילד שבבטנך.הוא לא אשם. ברור שאל תחפרי יותר מדי בפרטים למרות שזה מאוד קשה,כל חפירה שתוביל למידע מה קרה ואיך תפגע בך יותר.אפשר לתת לבעלך צ'אנס אמיתי והדגש על אמיתי.אם את לושבת שאת מסוגלת במשך הזמן לסלוח לכי על זה. בכל מקרה,חכי עד אחרי הלידה גאשר תוכחי לחשוב בהגיון ולהחליט החלטות לא נמהרו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדת בך
מתוקה19/08/2011תראי מתוקה למה שגבר יבגוד גבר בוגד לרוב מסיבות שונות ומשונות אם את חושבת שעשית הכל אז יש מצב לכעוס ואם לא אז עזבי גברים תסלחי לי כמו כלבים היום זה נראה לי כבר קול לבגוד אם את חולה עליו תשארי מאמי תלבני ותשכחי ואם לא תנטשי זה לא קל אבל את אומרת שאת נגעלת ממנו את נגעלת מעצם מה שעשה לא ממנו . לדעתי רוב הגברים בוגדים אחד נתפס שני עוד לא בתכלס כולם בוגדים עכשיו תשחקי את המשחק שלך בובה אל תהיי פרירית ההורים כאן לא היו צריכים להתערב ולא היית צריכה לערב אותם עשית טעות מאמי. תלחמי לבד מקסימום עם אחות או חברה הכי קרובה שלך או פסיכולוג אבל לא הורים נקודה. תהיי חזקה מאמי גם כשאת בהריון מבינה אותך לחלוטין. ויש לנו המון המון כוח הוא עוד יהיה שפן שלך אל תדאגי, רק אם תפעלי נכון קחי משהו להרגעה משהו טבעי ותרגעי לא סוף העולם נשמה כולם בוגדים הבנת? תעשי את החיים שלך גם.תצאי תבלי ותהני לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
mosha21/08/2011תפנקי את עצמך תתפנקי לך בכל דרך ...זה קשה והזמן מרפא....ובאמת כל הגברים בוגדים ..תדלגי ..אני מחזק אותך מכאן...ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונה? שונה במה?
גלית05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונה במה?
גלית07/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל05/08/2011בכל מקום יש אהבה זה ברור אך בכל מקום יש מ צ י א ו ת זה בטוחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון שמוליק היקר
רחל05/08/2011בתשובות שלך בפורום -מפיך הכל נשמע כל כך קל. קראת פה את מה שכולם כותבים? גם מהצד של הבוגדים וגם מהצד של הנבגדים- מכל מילה הנכתבת כאן- ניכר הכאב הגדול. כולם כאן נמצאים בבלבלה גם אלה שפגעו וגם אלה שנפגעו. זה לא אומר משהו על כל המצב הזה? תקרא את מה שכתבה שירן ביום שני שעבר זה נמצא יותר למטה בכותרת- שבועה. ותבין- בסופו של דבר כולם מעדיפים לשמור על המשפחה והבית. חשבת גם אתה אולי לנסות לחזור למוטב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל היקרה
שמוליק05/08/2011יקירתי (מקווה שאת מרשה) מבין אני לליבם של כל הבוגדים והניבגדים וכן קראתי גם אני נימצא באותה אוניה (כן זה גדול ) ופחדתי כשהתגלתה בגידתי " ומה יהיה ומה יקרה" אבל תמיד האהבה ניצחה והמשכתי להיות ולחפש את אהבתי נכון זה לא קל הילדים הבית מה עושים. יקיריי זה כואב מאוד הילדים יגיע זמנם ויעזבו ואנו נישאר חיים בלי אהבה בלי אושר אולי בקליפה החיצונית אבל הלב תמיד יהיה שייך למישהו אחר זה מה ניקרא להעביר את הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל וכולללם
שמוליק05/08/2011לא רוצה לחזור "למוטב'" רוצה את המוטב פשוט רוצה לנשום מחדש ורוצה להריח ולהזדקן בכחיף באהבה
רחל05/08/2011אני מאחלת לך שתצליח ושתהיה מאושר מכל הלב- בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ב רחל היקרה
שמוליק05/08/2011תודה רבה לך ושניזכה להיות מאןשרים אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני באותו סיפורלייק03/08/2011
נשואה+3 . 15 שנים באושר.
כחצי שנה ברומן לא מתוכנן. מאוהבת.גם הוא נשוי+3. מאוהב.לא רוצים לפרק משפחות.לא מצליחים להיפרד.ניסינו... מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יחלוף מאליו
mosha03/08/2011יש ים רומנים מכל סוג שהוא...עם הזמן האהבה דועכת גם בין מאהבים ...שהמצב יהיה קר וחוסר ענין תסימו את הרומן......כך ניגמרים תמיד רומנים אסורים...לא לפרק משפחה....זה החשוב ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ציצו
לייק03/08/2011על זה אנחנו בונים...
שהאבה תדעך ואז הקשר יסתיים מאליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל
mosha03/08/2011לא תמיד... אך עדיף כך מאשר לפרק משפחה...ילדים/ הורים/ חברים...זה יותר כבד .....
ואפשר לצמצם פגישות ואז המע יחסים תתקרר ותסתיים.......דעתי ן(מה אני מבין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרילו קראת את מחשבותיי...
לייק04/08/2011כי זה בדיוק מה שחשבתי אתמול
זו ה"תכנית" שלי
מקווה שהיא לא תשתבש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבי למייל
mosha04/08/2011[email protected] b, כתבי נתכתב במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד.למה אתה לא יכול ליעץ לה כאן
גלית04/08/2011סתם סקרנות. אני מקווה שאתה לא עוד אחד מה"יועצים/תומכים" שמחפשים למצוא נשים במצוקה. יש פה כמה כאלה שדוחפים את המייל שלהם לכל אישה שקצת נפתחת אליהם. אני מקווה שאתה לא כזה כי אתה די מדבר לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלית
mosha04/08/2011כאן זה קשה יותר להיכנס לאתר להקיש פורומים וכו"
אני רציתי לשתף אותה בסיפור דומה שהיה לי בדיסקרטיות...
מקווה שהובנתי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי טוב מאד....חחחחח
גלית04/08/2011הזוי אבל אני מבינה שיותר קשה להכנס לפורום מאשר מייל. ציצו יקירי הבנתי טוב מאדדד. לא מתערבת יותר. אבל גם לא מאחלת בהצלחה. כי אם אתה מחפש זיון פשוט תגיד את זה. זה יותר טוב מאשר "לייעץ בדיסקרטיות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית הלכת רחוק מדי
mosha04/08/2011כתבי למייל אם מעונינת להכיר איש שונה מאחרים באתר...אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישמרו
רחל03/08/2011אם שניכם באמת לא רוצים לפרק את המשפחה שלכם תיפרדו ויפה שעה אחת קודם. מניסיון זה תמיד מתפוצץ בסוף וזה כל כך מכוער כשזה קורה- שחבל על הזמן. מה גם שכרגע אם תפסיקו בלי שאף אחד יודע תחסכו לעצמכם כאבי לב מיותרים. במצב הנוכחי יהיה לכם קשה בגלל האהבה שאתם חשים והגעגועים וכאב הפרידה אך אם זה יתפוצץ- תקבלו בתוספת גם את הזעם, האכזבה,חוסר האמון,והעקיצות מצד בני זוגכם ובמקרה הגרוע יזרקו אתכם לכל הרוחות ובמקרה הכי הכי גרוע רק לאחד מכם יהיו מוכנים לסלוח והוא מאוד ירצה להשאר בבית ועם המשפחה והשני ישאר קרח מכאן ומכאן. בקיצור- בלאגאן אמיתי ומכוער. מניסיוני האישי- כדאי להפסיק את זה בזמן ולהשאר עם טעם טוב, חוויות נעימות וזיכרונות אהבה שחבל על הזמן-בלי התוספות הכואבות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם כל מילה....אבל..
לייק03/08/2011קשה ביותר לסיים ולחתוך קשר שמבוסס בעיקרו על רגשות ולא על סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש צודקת
רחל04/08/2011קשה מאוד מאוד להפסיק ,מניסיון- בטח כשמדובר על אהבה גדולה-כך לפחות היה אצלי וזה עינוי יומיומי אך היא כתבה- שהם לא רוצים לפרק את המשפחות אז מה האלטרנטיבה? להמשיך כך עד שמשהו יתפספס והכל יתפוצץ להם בפרצוף?מנסיון- כמה שינסו להסתיר-זה בסוף מתגלה: מישהו יראה ויספר או שיחת טלפון או מיסרון שלא מחקו- כך היה אצלי.אין ברירה- אם מחליטים שממשיכים אם המשפחה- צריך להיות חזקים.אני מצטערת שאני נשמעת כמו נביאת זעם אך זה באמת מתוך ניסיון רע ומר.אני קוראת את מה שציצו כותב פה לכולם ויש לי לומר על כך רק מילה אחת-נאיביות.זה פתרון קטן לבעיה גדולה או במילים אחרות- לטמון את הראש בחול עד ש.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
רחל04/08/2011התכוונתי-את כתבת ולא היא. תהיי חזקה, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לגמריי מבינה אותך.מסכימה איתך.
לייק04/08/2011את צודקת במאה אחוז.
שיחה,מסרון,מישהוא שראה..ויספר
מספיק משהו אחד קטנטן
והכל יתפוצץ לנו בפנים.
אז מה אני אמורה לעשות?
לא מצליחה להתנתק!
הוא מתקשר ומבקש להיפגש-והמילה לא-לא יוצאת לי מהפה
רק -כן!!
מה עושים
עיזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק05/08/2011יש משהו בדברייך א ב ל משהו קטן יש אהבה לשמחתי בכל מקום שאתה נימצא חושב אהבה אם באוטו אם במשרד בכלל בכלל לא חושב שחור מה לעשות אוהב ומאוהב וזה בטוחחח בטוח אהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק05/08/2011יש משהו בדברייך א ב ל משהו קטן יש אהבה לשמחתי בכל מקום שאתה נימצא חושב אהבה אם באוטו אם במשרד בכלל בכלל לא חושב שחור מה לעשות אוהב ומאוהב וזה בטוחחח בטוח אהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו סיפור - תגובה
סיגלית גלאי04/08/2011שלום,
כנראה אכתוב לך את התשובה הידועה לך מראש, הפסיקי ומייד ובאופן חד והחלטי!!
כל עוד זה בשליטתך, מכיוון שכפי שאת מבינה בעצמך הסיפור עשוי להיגמר כך שתראי את עצמך גם לבד וגם כואבת מאוד ועצובה ואז החיים ייראו הרבה פחות יפים, ופתאום הרגעים שאת חווה היום כמרגשים יהיו חסרי משמעות. לא חבל??
אם את מעוניינת להישאר נשואה ולשמור על משפחתך, עלייך להפסיק עם זה כמה שיותר מהר, מכיוון שקשה לך להגיד לו לא, בקשי ממנו שלא יתקשר ויעמיד אותך בפני מבחן, בכל פעם מחדש. אני מציעה שגם תשאלי אותו מה יקרה אם... אם בעלך ידע וירצה להתגרש ממך האם הוא ישמח לקבל אותך ואת ילדייך?? האם גם אז הוא יהיה לצידך לנחם ולפרנס את ילדייך?
צר לי אבל אי אפשר שלא לחשוב על המחר, ולומר מצטערת לא ידעתי ש...
בהצלחה,
גלאי סיגלית-יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך לחלוטין
לייק04/08/2011אין לי מה להוסיף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים
mosha18/08/2011תהנו בדיסקרטיות וזהירות ...לא צודק אבל החיים מתקדמים ואנחנו איתם.....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועהשירן01/08/2011
כמה שאני חלשה!!! איך אפשר שאישה עם אופי כשלי-
חזקה , עם שתי רגליים על הקרקע ,אהובה ואהודה תיפול כך לרגלי גבר לא שלה? 1000 פעם החלטתי נחרצות שלא אשבר ולא משנה מה הוא יעשה שאני חייבת את זה למשפחה שלי -דייי!!! ומספיק!!! ושזה לא יכול להמשך יותר. שזה מסוכן לכולנו ולא יצא מזה כלום רק כאב וכאב וכאב לכולם .ובכל זאת היום -בפעם המי יודע כמה זה שוב קרה- רק אני רואה אותו, רק אני שומעת את קולו ואני שוכחת מכל העולם מכל ההחלטות שלי והעקרונות שלי. אז זהו -הפעם גמרתי עם זה!!!. זו היתה הפעם האחרונה ב ה ח ל ט אני לא יוצאת יותר מהבית- רק אם ממש ממש חייב וגם אם אראה אותו- אעצום את העניים , אאטום את האוזניים ואשבית את הלב-אני חייבת-ואני נשבעת-אתם עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואלה
דורון01/08/2011לגמרי !! כמה שאת חלשה !!
אימא אעלק..... טיפש מי שנתן את הלגיטימצייה לקרוא לך אימא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שווה
שירן01/08/2011אתה לא שווה התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצן
דורון01/08/2011צודקת "אימא" אני לא שווה התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה
מבולבלת01/08/2011שלום לך שירן. מעריכה את הכנות ואת השבועה. את בסדר גמור. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
ירון01/08/2011גם לי הסשן הזה זכור לי מהעבר, התשוקה הזו והיכולת לא לעמוד במילה חזקה ביותר.
עד שאירוע כלשהו הכריח אותי לעמוד במילתי
אני אשמח אם תצרי עימי קשר, [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועה - תגובה
סיגלית גלאי02/08/2011שירן שלום,
נראה ששכלית את באמת מבינה שזה עשוי להוביל אותך ואת כל הנוגעים בדבר ל"אסון", המחיר עשוי להיות כל כך כבד, שלא תמיד הוא שווה את המעשה. אך רגשית את מתקשה להתגבר, השתמשי בדימיונך בשביל להתגבר על הרגש, בכל פעם שאת לפני הפיתוי, חשבי מה יכול לקרות אם המשפחה תדע, אם אשתו תדע וכד', איך זה יראה, מה יגידו לך, איך תרגישי וכו'..לפעמים הפחד עוזר לנו לשמור על עצמנו.
חוץ מזה, אם באמת אכפת לו ממך, בקשי ממנו עזרה, בקשי שיתרחק ממך ולא יקשה עלייך שוב ושוב.
חבל שחייך יחלפו כשאת מנהלת יחסים של רגעים חטופים עם גבר שלא ניתן להשגה, זאת לא מערכת יחסים אמיתית, חשבת על זה שאת היא זאת שמשלמת את המחיר המרכזי של ה"עסקה" הזאת?
מאחלת לך שתחזיקי מעמד בהחלטתך ושתצאי לדרך של אהבה חדשה
סיגלית גלאי-יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתמבולבלת29/07/2011
הי לכם, עזרו לי להבין את עצמי. בת 42, נ+4, "חגגנו" 14 שנות נישואים לא מזמן. בשנים האחרונות התפכחתי. הבנתי כי נאמנות זה לא הצד החזק של בן זוגי. לא היה ממש רומן (אני חושבת), אבל היו מעידות (מיילים, הודעות...) ופעמיים נערת ליווי.... והרבה שקרים (בעיקר). התפוצצנו לפני שנה (אחרי נערות הליווי). הוא הבטיח שלא יקרה שוב. האמת היא שאני לא ממש בודקת... כבר נאטמתי. לאחרונה גיליתי שהוא גולש באתרי פורנו, לא כאלה רגילים (אם יש) אלא "כבדים" שכוללים תצלומי סקס בתוך המשפחה וגילוי עריות. אני מודאגת. יש לי 2 בנות עשרה בבית. ודרך אגב, אנחנו רחוקים מלקיים סקס פרוע כל יום, אפילו לא פעם בשבוע... אולי פעם בחודש (והוא גם לא מנסה). אצל מי נפרק כל המטען שהוא צובר מהאינטרנט? בעבודה?מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא עזרו לי
מבולבלת30/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת - תגובה
דליה שוורץ30/07/2011מבולבלת...
בחרת בכנוי מבולבלת ואני רוצה להבין ממה בדיוק? מה בדיוק גורם לך בילבול ובין מה למה את מרגישה שאת לא בטוחה.
ממה שאת כותבת מאוד ברור המצב. בעלך משוטט באתרי פורנו מסוג כזה או אחר, לעיתים בוחר גם לפגוש נערות ליווי, בעבר או בהווה... את מכירה את כל הפרטים כך שאני שוב שואלת.. ממה את מבולבלת??
את צריכה לקבל החלטה האם את מעוניינת להמשיך את חייך במסלול שהם נמצאים כרגע או שאת רוצה לעשות שינוי.
הדבר היחידי שאת אולי לא ממש מבינה בסיפור הזה הוא שההחלטה מה לעשות נמצאת בידייך. אם תחכי שהוא יפסיק זה כנראה לא יקרה - הוא הבטיח בעבר ולא הספיק. ולכן קחי אחריות על חייך ותחליטי מה את רוצה עבור עצמך. לאחר שתחליטי צאי ליישם את החלטתך.
אימון אישי יכול לעזור לך מאוד..
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשיחה
mosha02/08/2011צרי קשר לכולם אותו בעיה ...את לא לבד אשמח לשיחה ציצו 0542318550 בעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציצו
מבולבלת05/08/2011אשמח לשוחח, יש כתובת מייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבי לי
mosha07/08/2011[email protected] יום טוב למרות הכל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
mosha18/08/2011לא חזרת אלי....נעלמת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תמיכהנבגדת שוב29/07/2011
שלום לכולם בת 35 +3 מדהימים
שוב מגלה שהוא בוגד טוען שזה רק ידידות ולא בגידה לא כל כך חשוב
הפעם האחרונה הייתה לפני שנתיים כן היו עוד פעמיים לפני כן
מעיפה מהבית מתחילה תהליכי גירושין ואז האידיוט הזה חוזר מתחנן מבקש מאיים שיתאבד שאסלח לו בשביל הילדים
ואני כמו מטומטמת אוי כמה מטומטמת שאני
חושבת על ילדיי על המחשבה המחלחלת שיעברו מבית לבית
חושבת רק על ילדיי מסכנים מה הם אשמים שהאבא שלהם אידיוט
ושוב אחרי שנתיים שוב הוא דוקר אותי
כועסת על עצמי כל כך
כועסת עליו כל כך אידיוט שלא חסר לו כלום בחיים אבל מחפש הרפתקאות כמו ילד בן 16
הפעם זהו הפעם זה גמור אני לא אקבל
אבל למה כואב כל כך כואב על הבית הילדים
כואב לי על עצמי ששרפתי את חיי
מתי זה יעבור מתי יסתיים הבור השחור מתי ארגיש טוב עם עצמי
ואהיה מאושרת ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חד וחלק
דורון29/07/2011זרקי אותו ! כמה חלשה את יכולה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תמיכה - תגובה
סיגלית גלאי02/08/2011שלום לך,
את שואלת שאלות נכונות "למה הוא צריך לחפש הרפתקאות בחוץ"? זאת שאלה שחשוב להבין את התשובה עליה כדי למנוע הישנות חוזרת של התופעה, וגם כדי להבין אם באמת הוא יכול להפסיק עם זה, כי זה בהחלט מאוד כואב להרגיש נבגדת זה פוגע באמון, בך ובמשפחה.
אני מציעה שתלכו לייעוץ כדי להבין למה זה קורה, כדי שגם את תביני אם את מסוגלת להרגיש טוב במערכת יחסים הזאת, אך במיוחד עבורו שילך לטיפול כדי להבין את עצמו.
הקושי קיים עם הידיעה על הבגידה, והקושי יהיה קיים גם אם תחליטו להתגרש לכן אם את חושבת שנותרה בך עוד סיבה להתמודד עם המצב, כדאי שתעשו כל מאמץ לפני שתקבלו החלטה של פירוק המשפחה שתשפיע על חייכם וגם על הילדים .
בהצלחה,
גלאי סיגלית-ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה עצובה
mosha02/08/2011תהני גם את אל תחפשי רחמים תפסי מאהב צעיר ובבית שהיי שלו ובחוץ תחיי לצידו
כך אני רואה את החיים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני גם את
mosha02/08/2011תחיי את חייך כפי שהוא רוצה
ושאת לבד תחיי את חייך כפי שכייף לך......כמובן בסתר
ואל תפרקי את המשפחה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייייייייייי תהני גם את
mosha03/08/2011אני לא הייתי קורא לזה בגידה
הוא מעניק ותומך בך וטבעי לאחר איקס שנים מתאוררים....גם את תתאוררי כמובן בדיסקרטיות ושמרי על שני העולמות ....כך תפצי את עצמך...כמובן דעתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנבגדת
תומכת08/09/2011הי
עדיף שאת תהני מחייך, מנייק נשאר תמיד מנייק.עדיף שתחשבי על עצמך ילדיך יעריכו אותך על היוזמה , תאמיני לי תמצאי משהו יותר נעלה ממנו למרות שהוא אב ילדיך(שיגיד תודה שהשם נתן לו להביא עוד ילדים כי לא מגיע לו)הוא ירגיש רק שהיה בן 60+ על השטויות שעשה בחייו וישלם על זה.
תפתחי דף חדש והשם איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומכת
נבגדת שוב10/09/2011זה בדיוק מה שאני חושבת ומה שעשיתי
הוא כבר לא מעניין
תודה על התמיכה
אנשים פה רשמו שטויות שאני המומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת שוב
mosha11/09/2011על מי אמרת שכתבו שטויות ? לא הבנתי רק שתדעי כולם כאן מבעים דעה אישית מכל מה שחוו בעבר...את תקחי רק את שמתאים לך בהצלחה אישה יקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נהדרת
ריטה22/11/2011מגיע לך הטוב ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)