מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה אחרי הרבה שניםרעות08/11/2011
שלום,
אני בת 24, ונפרדתי השבוע מחבר שלי אחרי שהיינו 5 וחצי שנים ביחד. ממש גדלנו ביחד, ועברנו יחד את התקופה של הצבא, השחרור, הטיול שאחרי צבא ושנתיים מתוך התואר הראשון שלי.
אני לא רציתי להיפרד, אבל בכל זאת אני שאלתי אותו אם הוא רוצה להיפרד, בגלל שהרגשתי שאני מאבדת אותו בתוך הקשר. הסיבה לכך היא שהוא התחיל ללמוד לימודי משחק מאוד אינטנסיביים והזמן שלנו ביחד מאוד הצטמצם עד כדי כל שהיינו רק ישנים יחד ורואים אחד את השנייה בסופי שבוע.
כששאלתי אותו אם אנחנו צריכים להיפרד הוא אמר שהוא עדיין מאוד אוהב אותי ורואה בי את האחת שלו אבל למרות זאת הוא מרגיש שהוא צריך קצת הפסקה וזמן שבו הוא יהיה לבד(מגיל 16 יש לו חברה, כי הייתה לו גם חברה לפני). הוא אמר שהוא כן רואה אותנו בעתיד משותף,אבל שפשוט עכשיו הוא צריך להיות לבד, מה שהוא לא היה אף פעם.
אני לא יודעת איך להתמודד וכרגע אני בסוג של הדחקה. אני פשוט מאוד מפחדת מהעובדה שאני לא אמצא עוד לעולם מישהו כמותו- כי אני מאמינה(וגם הוא) שהאהבה שלנו הייתה אהבה מאוד חזקה, ושהקשר בינינו מושלם. אני מפחדת משלושה דברים: 1. שלעולם לא נהיה עוד ביחד 2. שאני לא אהיה עם אף אחד אחר לעולם 3. שגם אם אני אהיה עם מישהו אחר- אני לעולם לא אוהב אותו והוא לא יאהב אותי כמו עם החבר שלי.
אני לא יודעת האם להאמין לו שכל מה שהוא צריך זה קצת "לבד" שלו, או שהוא חושב שאנחנו לא מתאימים, לא צריכים להיות ביחד, ולכן הוא נפרד ממני. אני לא יודעת למה להאמין.
האם מתגברים על פרידה או שמשהו בך תמיד נשאר שבור? אני לא יודעת איך להיות לבד, כי אני לא לבד מאז גיל 18 וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אני09/11/2011אני צעירה ממך בנשה וחצי,ואומנם יצאתי עם הבן-זוג שלי "רק" שנתיים וחצי
שמהן שנה מאוד מאוד מאוד קשה ובעייתית,
וגם מחשבות ורצונות לחיות ביחד,והייתה פרידה וחזרה ושוב פרידה סופית
כבר 9 חודשים.
אני גם הייתי ככה,אפילו כתבתי הרבה שירים על אם אוכל להרגיש לאחר..
וכן גם אחרי 9 חודשים וגם אחרי חודשיים בזוגיות שאני עוד לא שם גם בגלל המחשבות
על הלשעבר...
אבל במקרה שלכם נשמע שזו פרידה זמנית,אבל גם אם לא,זה קשה מאוד ,אבל כמה שבן-זוג יכול להיות משמעותי וזה דבר נהדר,
המלצה חמה חמה אל תיכנסי לזה יותר מדי, תחיי את חייך-מה את עושה?מה מעניין אותך?מי את עם עצמך?
ובקשר לכמות הפגישות ביניכם אולי היא השתנתה,אבל "רק" לישון ביחד ולהיות סופ"שים ביחד,חמודה,זה מצב מעולה מעולה.
ושוב כמה שזוגיות נהדרת,ה עם משפחה,חברות,תחביבים הכל....החיים שלך!
תדאגי שיהיה בסדר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה אחרי הרבה שנים - תגובה
דליה שוורץ13/11/2011רעות שלום,
אני קוראת את דברייך ומתוכם אני מצליחה לזהות בעיקר פחד. את פוחדת שלא תכירי ואת פוחדת שלא תאהבי ואת פוחדת ואת פוחדת שלא תיהיו יחד..
הפחדים האלה הם ליגיטימיים והגיוניים אבל יחד עם זאת חשוב לשים לב לא לתת לפחדים לנהל אותך ולהכתיב לך את התנהלותך. אנחנו צריכים ללמוד לחיות ולהתקדם הלאה למרות הפחד.
פחד מגיע בעיקר בגלל שאנחנו לא יודעים מה הולך לקרות וחוסר הוודאות הזה הופך אצלינו לפחד אבל ננתח רגע את מה שקורה לך יכול להיות שתגלי שכשיש לך קצת חופש ולבד את מצליחה למצוא לעצמך עיסוקים אחרים ותחומי עניין שלא הצלחת להגיע אליהם עד עכשיו. יכול להיות שתמצאי סביבך אנשים חדשים שיתגלו כחברים טובים ואולי אפילו תתאהבי עוד יותר ממה שאת מאוהבת היום. אם תשארי בתוך הפחד שאולי ואולי ואולי אז לא תדעי מה יש מסביב.
תני לדברים ליקרות, הוא מבקש חופש אז תני לו את החופש עם כל האהבה שלך אליו וצאי להנות גם מכך שלך יש הפסקה פגשי חברות חדשות, השקיעי בתחביבים או דברים שאת אוהבת לעשות ולא יצא עד עכשיו. היופי של החיים הוא שאת אף פעם לא יודעת מה יהיה בדקה הבאה, אולי האושר שלך שם. אל תפחדי, תעזי להסתכל על החיים ולקחת מהם את כל מה שיש להם להציע..
בהצלחה,
דליה שוורץ- יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידההילה05/11/2011
אני גרושה + 2 בחמש שנים האחרונות חייתי עם גרוש + 2 . כאשר היה עם הילדים שלו הוא היה פוגש אותם בדירה שלו ובשאר השבוע גר איתי. היו לנו חמש שנים טובות הבעיה היחידה שכל מספר חודשים הייתי מרגישה לפעמים שהוא מכנס בתוך עצמו ופתאום יש שקט לא נעים (לרוב זה היה קורה אוחרי נסיעות שלנו ביחד לחו"ל) בדקה שהייתי שואלת מה קרה מדוע הוא קר אלי ....וקצת חופרת אז או שהיה ריב שכמובן אני הייתי צריכה לפייס או שהוא פשוט קם אורז הולך ואז גם כן אני הייתי צריכה לפנות אליו שיחזור. אני חייבת לציין שבימים הטובים ואני גם יודעת שהוא ממש ממש אהב אותי. הפעם נסענו שוב לטיול...חלום היה לו קצת קשה ביומים הראשונים (ההתנתקות מהעבודה) אבל אחר כך פשוט ירח דבש היה מדהים וברגע שהגענו לשדה התעופה והיינו צריכים לחזר שוב השתיקות ודכאונות שלו התכנסות ואני עוד חייבת לציין עובדה חשובה שאין לו חברים וקשה לו ליצור קשרים עם אנשים. וכמו תקליט שבור אני שואלת מה קרה וכמובן הוא אומר כלום ככה במשך שבוע , ביום הולדת שלי שהיה במהלך השבוע אז היה סבבה ומיד כעבור יום שוב שקט . אני שוב שאלתי מה קרה ושאין לי כוח יותר להתמודד עם חוסר היחס שמופנה אלי ורק אלי ואז הוא אמר לי שאין לו כוח יותר לשיחות האלו ושוב ארז והלך. אני לא יודעת מה נכון , לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני מתגעגעת שבורה ומצד שני אין מי שיעשה .פרצופים ומצבי רוח אני עוד רוצה לציין שהוא גם בעבר לקח כדורים נוגדי דכאון. לא יודעת מה לעשות איך לעבור את זה . אני באמת חושבת שאסור לי שוב להתקשר. אודה לעצתכם ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011הילה שלום,
במערכת יחסים אין אסור ומותר אלא מה גורם לתוצאה שאת רוצה ומה לא.
ולכן את צריכה להחליט לפני הכל אם את מעוניינת לחזור לחיות איתו. אם את רוצה את מערכת היחסים הזו. את כמובן צריכה לקחת בחשבון שלחיות איתו זה אומר גם לקבל את השתיקות שלו. אבל את רוצה אותו בחייך אבל כמו שנח לך, כלומר בלי שתיקות ואם כבר יש שתיקות אז שיהיה מסוגל לדבר עליהן כשזה נח לך.
את כבר מכירה את הריטואל שהוא נכנס למצב רוח של שתיקה או דכדוך ואז את שואלת מה קרה והוא לא עונה ואז אורז והולך ומשום מה את משיכה בדיוק באותה שיטה בכל פעם מחדש.
אם השיטה הזו לא עובדת אולי כדאי לנסות משהו אחר. למה את חוזרת שוב ושוב על אותה דרך?
אולי כדאי פשוט לתת לו את הזמן שלו בשקט וכשהו ירגיש שהוא רוצה לדבר הוא ידע איפה למצוא אותך.
לגבי שאלתך אם כדאי להתקשר, גם כאן את צריכה לחשוב אם זה יקדם אותך ואם זאת הדרך. את צריכה להחליט לפני הכל אם את באמת מוכנה להחזיר אותו לחיים שלך כמו שהוא בלי לנסות לשנות אותו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר קשה? בגידת האשה עם גבר אחראלון05/11/2011
אני נשוי מעל 28 שנים, כמו בכל נישואין חווינו עליות ומורדות עד להתערבות של המשפחה של אשתי בחיי הנישואין שלנו, אחיה של אישתי הסתבך בחובות של מליונים, בשיחה בינינו החלטנו החלטה משותפת שכל העברת כספים לאותו אח תהיה אחרי דיון משותף, במשך החצי שנה האחרונה הרגשתי שהחיים בבית הם לא חיים, אשתי התחליה להשתתף בכל מיני פגישות אם גורמים מפוקפקים, הרגשתי שמשהו לא בסדר אבל לא ידעתי להצביע על הנקודה, המריבות גברו עד שלפני חודשים היא עזבה את הבית, הגענו למגשרת לערוך הסכם פרידה ואז במפגש השני היא אמרה שנתנה לאחיה סכום של כסף.... לא הסכום משנה אלה עוצמת הבגידה שהיא עשתה משהוא אחרי גבי...האשה שסמכתי עליה בעיניים עצומות בחרה באחים שלה ולא בי ובילדים....
מאז, אני שבור, לא מצליח להרים את עצמי מהרצפה, בהתחלה חשבתי להתנקם, בה ובאחים שלה.. כן התחלתי להוציא את התוכנית לפועל, גרמתי לכך שמנהלת הבית ספר בה היא עובדת תזמן אותה לשיחה, גם פרסמתי כתבה על האחים שלה.. אבל? האם זה מה שיעזור? אני שקוע ושוקע ומרגיש כמו חי מת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יותר קשה? בגידת האשה עם גבר אחר - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011אלון שלום,
קראתי את דבריך ואני רוצה לשאול אותך אם נקמה תוביל אותך למקום טוב יותר.
מה שחשוב זה להגדיר לעצמך איפה אתה רוצה להיות. מה אתה רוצה שיהיה לך ומה טוב לך ואני חשובת שנקמה לא תוביל אותך למקום טוב.
אישתך בחרה לעזור לאח שלה מאחורי גבך וזה דיון אחר.
הבחירה שלך לנקום ולפגוע תוביל אותך למקום רע מאוד. אם אשתך תסתבך בעבודה זה יקדם אותך במשהו? אם תפרסם דברים על האח שלה זה יוביל אותך למקום טוב יותר בחיים? התשובה לשאלה הזו היא לא! זה לא יוביל אותך לשום מקום.
אתה מונע מהאגו שלך ונקמה היא תוצאה של אגו.
במקום לשקוע אני מציע לך לבחון את נקודת הזמן הזו, להחליט איפה בדיוק אתה רוצה להיות ולהתחיל לפעול למען הגעה ליעד שלך במקום לתת לאגו לנהל לך את החיים נהל אתה את חייך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההיחסות
אלון06/11/2011דליה אם אפשר לשאול אותך שאלה ... אייך את היית מתיחסת לסיפור של אשתי אם משפחתה, ברור לי שאני מחפש דרך לשקם.. השאלה היא אייך ואני לא מוצא את הפתרון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההיחסות - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011אלון,
עד עכשיו הגבת לעניין מתוך פגיעה ולכן דיברת על נקמה. נקמה היא לא דרך לפתרון.
אם אתה מעוניין לפתור את הנשוא אתה צריך לשבת איתהולנסות להבין מדוע היא בחרה לעשות זאת מאחורי גבך.
אם לא תברר מה היה המניע שלה לא תוכל להתקדם הלאה. יכולות להיות סיבות רבות להחלטה שלה.
אני לא יכולה מהמעט שכתבת לנתח בצורה מדוייקת את המקרה אני רק מציעה לך לנסות לבדוק איתה ועם עצמך מה היה קורה אם היתה אומרת לך שהיא רוצה לעזור לאחיה. האם היית מסכים או שזה היה גורר ויכוח.
האם אתה מבקש ממנה לא להתייחס למצוקה של אח כי לך זה לא מתאים?
יש כאן נושא שלם שכדאי להבין אותו ולא ניתן לעשות זאת מעל גבי הפורום.
אם אתה רוצה לשקם פנו לייעוץ זוגי ותוכלו להתקדם בצורה מקצועית ונכונה לפתרון שמתאים לכם.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץ חתונהאני04/11/2011
דבר ראשון רציתי לכץוב את זה בפורום זגיות אירוני משהו שכתבתי את זה כאן
אני בתחילת שנות ה20 אחרי קשר רציני אחד יוצאת כחודשיים עם בחור חדש
שמבוגר ממני.
ניסיתי להפרד ממנו וניסיתי כי באמת שלא הצלחתי...
הוא מקסים וטיפוס ובחור נהדר אבל מוזר לי בטירוף אני ילדונת עוד לא עברתי כלום
ואני קצת "רעבה" לראות מה יש בחוץ ,למרות כל המעלות של הבחור
ומצד שני הבחור מדבר על חתונה באופן יותר מדי הגיוני...
אם אני אמשיך לצאת איתו ,בואו נגיד ככה אני לא אצא איתו עוד שנה ויותר אם זה לא ירגיש לי שאני רוצה עתיד רציני איתו ...אני מבינה את המקום שהוא מדבר ממנו
אבל עדין יש בי סקרנות ופחד מסויים שזה ילך לכיוון רציני הרבה יותר ממה שאני רוצה כרגע.
אבל כמו שאמרתי מודעת לדברים הנהדרים שבבחור...
וניסיתי להפרד ממנו במחשבה לצאת להכיר מתוך רצון כן להכיר בחור לצאת איתו באופן רציני אני לא רוצה סתם עניינים...אבל עדין הרצינות של הבחור נראית לי מוגזמת ודיברנו על זה ועדין בסוף היום אפילו התחזק הקשר...חחח מה עושים
ועד לפני 3 חודשים הייתי בעניין של את חייבת להתגבר על האקס רציתי ריבאונד ודייטים לא מישהו שידבר איתי בסגנון "אני עוד יומיים כורע ברך" ואני אציין שהוא המון מדבר על זה ומזכיר את זה....ואני מבולבלת אני לא בלהפרד חד משמעית אבל אני גם לא עד הסוף איתו ,כשדיברנו על זה הוא אמר שהאשמה היא איתי שאני לא מספיק מראה רצון ועניין -מה שדי נכון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ חתונה - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011ילדונת יקרה.
אם את לא רוצה להתחתן אל תעשי זאת, נקודה!
בכל פעם שאת מדברת על כך שהוא רציני ואת לא רוצה להתחתן את רק מעלה את הנושא.
תני לזמן לעשות את שלו. אם את רוצה כרגע להיות איתו אז תשארי שם אל תדברי על כך שאת לא מעוניינת להתחתן. כל זמן שטוב לך איתו תשארי שם. אם הוא יציע לך נישואים - תמיד שמורה לך הזכות לסרב. אבל חכי לרגע הזה לפני שאת מכריזה לא!
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסכם גירושיןחקמ04/11/2011
התגרשתי בשנת 2001 לאחר 30 שנות נישואין. בהסכם הגירושין שקיבל תוקף של בימ"ש, נכתב כי כאשר בעלי יגיע לגיל פרישה, אני אהיה זכאית לקבל מחצית מזכויות הפנסיה שלו על חלקי בשנות הנישואין, גם הוא יעבוד מעל גיל הפרישה. באותה עת גיל הפנסיה עמד על 65. בנתיים, הועלה גיל הפנסיה לגברים ל-67. בעלי לשעבר כיום בן 66 המשיך לעבוד.
האם עלי להמתין עד שהוא יגיע לגיל 67? או שאני זכאית לחלקי מאז היותו בן 65?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסכם גירושין - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011חקמ,
בפורום הזה אנו מתייחסים לבעיות זוגיות וקשיים רגשיים.
כל נושא משפטי הוא לא בתחום ההתמחות של פורום זה ולכן אני מציעה לך לפנות לעורך הדין שהכין את ההסכם ולשאול אותו. אין פשוט מזה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עקרוניתשני02/11/2011
שלום .
רציתי לדעת משהו עקרוני.
האם יתכן שרצוני להיפרד מבעלי מזה כ-8 שנים עלול לנבוע ממצב נפשי מסויים דוגמת דיכאון, והאם מצב זה עלול לגרום לי לחוש באופן מוטעה שאינני אוהבת אותו כבעבר, כך שטיפול\יעוץ יגרום לי לשנות את דעתי ותחושותיי.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני-
בני04/11/2011חד משמעית כן!
אין כאן תרופת פלא,
אלא שילוב של כדור שיעזור לך להרגיש יותר טוב עם עצמך שתוך כדי הטיפול תוכלי להקשיב ולגלות על עצמך דברים כמובן יחד עם בעל מקצוע מתאים שינחה אותך למקום שבו את רוצה "באמת" להיות, הטיפול המשולב עם תרופה מנטרל את תחושת הדכאון ומנקה את הרעשים ברקע ועוזר לך להגיע להחלטות נקיות משיקולים רלוונטים שמביאים בחשבון גם את העובדה שכרגע את תחת טיפול מסוים,
בקיצור- זה לא שאת הולכת לטיפול כדי להחזיר את האהבה אלא כניסיון לבדוק מה עובר עלייך, תבואי נקי תקבלי שתובות נקיות וטובות
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה עקרונית - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011שני,
יעוץ / טיפול זוגי אינו משנה את רגשותיו של האדם. מטרתו של טיפול זוגי הוא להציף את דפוסי ההתנהגות שמובילים אתכם למריבות והויכוחים. בייעוץ לומדים להכיר את המכשולים של כל אחד מכם כדי להמנע מלהכנס שוב ושוב לאותה סיטואציה וללמוד להתנהל נכון אחד מול השני.
אין בכוחו של ייעוץ לגרום לך לאהוב ואין בכוחו של יעוץ לפתור בעיות של דיכאון.
אם את מרגישה אפילו לרגע אחד שאת מקבלת החלטות בגלל דיכאון, גשי לרופא משפחה שתפי אותו בכך והוא יוכל לעזור.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסק זמןעפרי01/11/2011
שלום,
בשבע השנים האחרונות יש לי חבר, ללא מגורים משותפים, מתראים כפעמיים בשבוע בשעות הערב וללא בעיות מיוחדות.
אציין כי אני רווקה בת 37, והוא גרוש בן 58 אב לשלושה גדולים שאוהבים אותי מאד , לי אין עניין מיוחד בללדת ילדים משלי.
ביום רביעי שעבר לאחר דין ודברים בנוגע לקשריו עם חברת ילדות שלו שעלתה לארץ לאחרונה אחרי 30 שנה, ושרק ביקשתי הסבר מדוע עדיין לא הכיר לי אותה לאחר יותר מחודש שהיא כבר בארץ אך מצד שני הוא נפגש איתה ומדבר איתה בטלפון כל יום,, החל פתאום לומר מה יקרה אם ארצה עכשיו חופש לחודשיים אחרי תקופה כ"כ ארוכה של קשר, אמרתי לו שיחשוב על זה שוב ולדעתי אנו יכולים להתגבר, לטענתו הוא במועקה מיום ההולדת המתקרב ומזה שהוא מרגיש לאחרונה שהוא עוצר אותי והחיים שלי תקועים אם אני איתו שאלתי אם זה בגלל מישהי אחרת והוא ענה שאם זה היה המצב היה אומר לי דוגרי.
אמרתי לו שעם כל הכבוד אנו בזוגיות, וזו בחירה שלי ושטוב לי.
לאחר השיחה הקשה הזו, הוא עוד גישש וניסה לגעת בי במטרה לקיים יחסי מין, כששאלתי אותו מדוע הגעתי אליו הערב, האם במטרה לקיים את השיחה הזו? ענה לי שלא ושהתכוון לנהל ערב נורמאלי לחלוטין.
כמובן שלא שכבנו., בבואי לעזוב לביתי אמר לי שהוא צריך קצת שקט ושאתן לו את סוף השבוע כדי להיות קצת לבד. משלא התקשרתי כהרגלי להודיע לו שהגעתי הבייתה בשלום, התקשר לברר אם הגעתי ולמה לא התקשרתי למרות שביקש אמרתי לו שהרי ביקש שקט . בתשובה הוא שאל אותי: את מענישה אותי? נפרדנו בברכת לילה טוב והוא הוסיף, "נדבר".
היום יום שלישי, עד היום הוא לא התקשר, כמובן שגם אני לא, סוף השבוע חלף עבר לו, ואינני יודעת מה לחשוב, האם הוא מצפה שאבין לבד שזה נגמר?, אחרי הכל אנחנו לא היינו בסטוץ שבוע, היינו בקשר של 7 שנים! האם עלי להמשיך לחכות בסבלנות , לעשות דבר אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר לחיים
דני01/11/2011שלום לך,מקריאה של הדברים שלך למרות האמת שייתכן ולא תנעם לאוזנייך ככל הנראה לבן זוגך יש קשר עם אותה בחורה או שבאמת ובתמים הוא רוצה לחשוב מה הלאה עם הקשר שבינכם.עצוב שבחזבזת שבע שנים מחייך למענו.בכל מקרה אין לך הרבה מה לעשות,אם הוא שלך הוא יחזור על ארבע,אם לא אז אין לך הרבה ברירות לחיות את חייך ולחפש זוגיות אחרת.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסק זמן - תגובה
סיגלית גלאי01/11/2011שלום אסנת,
לפני שאתייחס נקודתית לשאלתך, נראה לי שזאת הזדמנות עבורך לבחון את ציפיותייך מקשר זה, אתם שבע שנים נפגשים פעמיים בשבוע, האם זה מה שאת רוצה כל חייך? האם את אוהבת אותו כל כך שתהיי מוכנה בכל תנאי לשמור איתו על קשר? יש שאלות רבות שהייתי מציעה לך לברר קודם עם עצמך. (וכל תשובה היא לגיטימית אם זאת הבחירה שלך)
ולשאלתך, מה לעשות? אני הייתי מתקשרת ושואלת באופן ענייני וברור, מה קורה?
תציעי לו שתיפגשו ותדברו על משמעות החופש שהוא זקוק לו, ומה זה אומר לגבייך? מה ישתנה בעוד כחודשיים..? תציגי בפניו גם את הרצונות והציפיות שלך מהקשר.
אתם יחד מספיק זמן כדי שתעזו לדבר בכנות, מבלי ל"שחק" ולהעמיד פנים. רק כך תוכלי לקבל החלטה ברורה, קודם כל עבור עצמך!
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה אבל....נולי30/10/2011
היינו בטיפול זוגי שלא היטיב עימנו. והייתי מדברת עם בעלי אם לא הייתי מכירה אותו. הוא יכחיש בכל מחיר. בעיקרון, נראה שיש לו באמת נכונות לעשות הכל בשביל היחסים שלנו. כשאני רק רומזת על אופציה לפרידה, הוא מקבל דפיקות לב ונשימה מהירה. הוא כן נוגע בי בתשוקה באברי המין הנשיים שלי וכל התנהוגותו לעולם לא רמזה על התעניינות בגברים פרט למקרה זה באינטרנט.
האם יש למישהו עוד רעיון יצירתי מדוע הוא הכניס את זהותו לאתר בתור בחורה ומקבל אליו מיילים על גברים?
האם יש למישהו רעיון איך להעלות את העניין בלי שזה ייתפש בעיניו כאילו תפסתי אותו עם "המכנסיים למטה" תרתי משמע ואגרום לו להתגונן?
אם אני כן בוחרת לדבר איתו, איך אני מתרצת את עניין החיטוט במייל הפלאפוני שלו? .
תודה לכולכם על ההיענות והמענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה אבל.... - תגובה
מיכל פאטל01/11/2011שלום לך נולי,
מאחר ואני מבינה ממך שבעלך מוכן לעשות הכל למען יציבות נישואיכם, אני ממליצה
לגייס אותו לשיחה פתוחה שבה תוכלו שינכם לשטוח האחד בםני השני את הרגשות ההדדיים שלכם, לבדוק האם ישנם נושאים שמעיקים/מכעיסים/מתסכלים/לא מספקים במערכת שלכם? אינני יודעת כמה שנים אתם נשואים , אך חשוב לדבר ולדבר הרבה- רק כך אפשר לברר וללבן בעיות/קונפליקטים.
אם תיפתחו דברים ולא תסתירו לא תצטרכו להגיע לפרידה. מאידך אם לא תסגלו לעצמכם זמנים ודפוסים של שיחה כדבר שבשיגרה, האי ודאות והחחששות והחשדות יגדלו מבלי שתדעו את האמת.
לאחר שתבררו לעצמכם מה מפריע, תנסו להבין אחד את השני ולא להתגונן או להאשים או לבקר.ולבסוף תנסו להגיע לפיתרון שיהיה מקובל על שניכם.
כשיגרה הכניסו לכם הרגל של שיחה ולא רק על בעיות בזמן משבר.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגד או לא ומה לעזעזל קורה פה?נולי30/10/2011
שלום.. לפני יומיים קרה ונכנסתי למייל הפלאפוני של בעלי ומצאתי שם מייל מאתר של סטוצים לנשואים. אנחנו בשנות השלושים לחיינו. נשואים כשנה וחצי ללא ילדים. לציין חיי מין בינוניים וכך גם התקשורת. בעלי לא מוכן לשמוע על פרידה. יזם ייעוץ זוגי ומוכן לעשות לדבריו הכל בשביל הזוגיות. כשנכנסתי לכרטיס באתר הסטוצים שלו, ראיתי שהוא נכנס בתור בחורה שמחפשת גבר ומקבל מידי פעם פניות מגברים. דרך אגב הוא נרשם לראשונה לאתר כשנה לפני הנישואים. אני לא תמימה אבל אני לא מאמינה שבעלי הוא הומוסקסואל או דו מיני. מה לדעתכם עובר עליו? אני שוקלת להזמין חוקר פרטי. הרי אם אעלה בפניו את העניין הוא יכחיש ואני לעולם לא אדע את האמת.
אני על סף קריסה. עזרו לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נולי
mosha30/10/2011ההיייי באמת דילמה למה שלא תדברי איתו על הנושא במסווה של שיחת דרך אגב ולברר מה מסתתר מאחורי האיש שלך.. ייתכן שבאמת הוא דו מני ...נסי משהוא יצירתי ותשאלי מה דעתו על הומואים וכו" מאמין שיפתח בפנייך..כך תקבלי תמונה יותר ברורה
בהצלחה ..עדכני אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנולי
mosha30/10/2011אולי יש לו חבר הומו והוא מנסה לעזור לו...יכול להיות? ולענין החיטוט בפוןתצייני שרצית לשלוח הודעה מהפון שלו וגילית הודעה של דואר יוצא וכו"
את יכולה לחפש ברכב כל מיני פרטים שעשויים לעזור לך בעניין המניות שלו....
תעלי רעיון כביכול בהומור אים היה משתתף באורגיה מה היה מעדיף גבר ו 2 נשים או הפוך? מענין לא...עד כאן ביי בנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגד או לא ומה לעזעזל קורה פה? - תגובה
סיגלית גלאי30/10/2011שלום נולי,
ייתכן שבעלך מתנהג כך מתוך סקרנות או מציצנות, אך בהחלט קיימת גם האפשרות שהוא דו מיני או נמשך לגברים, אך הוא בשלב שהוא עדיין לא מוכן להודות בכך.
אין דרך אחרת לברר מהי האמת מלבד לדבר על כך, ולשאול אותו מה גרם לו מלכתחילה להירשם לאתר מסוג זה, ומדוע הוא מתחזה לאישה?!
בנוסף לכך, אני חושבת שכדאי שתקבלי את הצעתו ותלכו לייעוץ זוגי כדי לפתור את בעיית התקשורת והמיניות ביניכם, נראה שאת חשובה לו מאוד אם הוא מוכן לעשות הכל כדי לשמור על הזוגיות שלכם. אם הוא ירגיש מספיק בטוח בתהליך ויחשו שיש ביניכם אמון ואהבה הוא ייפתח ויספר.
בהצלחה
גלאי סיגלית - יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני התגרשתי לפני שבועיים בגלל בגידהיואב28/10/2011
של האשה.
עכשיו אני נשארתי בביתי לבד, ומתקשה לצאת עם נשים.
שמעתי שיש תקופה מסויימת של מין אבל וזה דבר טבעי.אז בתקופה של אבל לא הולכים
להכיר נשים. הגרושה כנראה ממשיכה לחזר ולהכיר גברים- אצלה אין אבל.
האם זה שאני לא הולך להכיר מהר זה בסדר וטבעי?
ועוד שאלה מעניינת---אני וגרושתי היינו בהליכי שיקום יחסים ...אבל בד בבד האשה גם בגדה במהלך הרצון לשקם יחסים. איך אפשר להבין את המניעים של האשה להתנהגותה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני התגרשתי לפני שבועיים בגלל בגידה - תגובה
דליה שוורץ29/10/2011יואב שלום.
אנחנו חוזרים וטועים שוב ושוב בנסיונות שלנו להבין מניעים של אנשים אחרים, בנסיונות שלנו להבין למה התכוונו ובנסיונות הבלתי פוסקים לפרש התנהגיות ואמירות של אנשים אחרים. יש בנו מין צורך כזה בלתי פוסק להכנס לראש של מישהו אחר ולתת הסבר להתנהגות שלו. אבל... אנחו לא מישהו אחר אנחנו מי שאנחנו וכל אחד חושב קצת אחרת מרגיש אחרת מבטא את התחושות בצורה שונה ומתנהל בדרך שאופיינית לו. וכל ניסיון לנחש התנהלות של מישהו אחר תתקלל בסופו של דבר בסימן שאלה גדול ולכן אני מציעה לך קודם כל להספיק לחפש תשובות להתנהלות שלה ולהתעסק בך. להבין למה כל כך קשה לך מה החלק שקשה לך בפרדה. עצם הבגידה שפגעה בך אולי זה שהיא זאת שבחרה במישהו אחר או שאולי האהבה אליה כל כך גדולה וזה מה שכואב. נסה קודם כל להבין את עצמך ואת הכאב שלך ורק אחרי שתבין תוכל להרים את הראש ולצאת לחפש את האושר שלך במקום אחר עם מישהי אחרת.
זה בסדר לקחת את הזמן לפני שאתה יוצא לדייטים חדשים ופוגש נשים אחרות. אין סטופר שעומד מעליך ומודד את זמן ההתאוששות שלך. כל אחד והקצב שלו. קח את הזמן עד שתרגיש ששמת את הכאב בצד ואתה יכול להתפנות להכניס לחיים שלך אישה אחרת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתגעגע המוןשמוליק26/10/2011
כן הרבה מתגעגע .מתגעגע לצחוק לטלפונים למיסרונים לכייף של הביחד אני אוהב אותה המון לא ישן וכל הזמן דמותה מול עיניי מה לעשות אוהב ומאוהב אני גם יודע שהיא אוהבת אותי אבל לא יכולה להיות איתי מדי פעם אני רוצה לדמיין אותה רעה אליי אבל מבטל את זה מהר . בשיחות טלפון שהיו ביננו לאחרונה היא אמרה " שנוכל להיות ביחד אבל לא כרגע" אני לא יודע מה לעשות עיזרו לי אני לפעמים רואה אותה אבל היא מחמיצה פנים וזה אוכל אותי יותר וזה נותן לי יותר מוטיבציה לנסות להיות בקשר איתה נוכל להיות ידידים "מרחוק"
אנה יעצו לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתגעגע ומחכה
שמוליק27/10/2011לפעמים יש ימים שאתה רק חושב ולא מצליח לעשות דבר יש ימים שאני מנסה להעסיק את המוח בקריאה או בסרט מתח {שאני לא אוהב} אבל זה לכמה דקות אני אוהב אותה והיא נמצאת במוחי 7\24 מה עושים ? אני יודע בוודאות שהיא אוהבת אותי וכן רוצה אותי אבל פוחדת שמה הוא יסית את הילדים נגדה למרות שהם גדולים . אין לי אלה לחכות בסבלנות לזמן טוב אמשיך לסבול מה לדעתכם אוכל לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה
רחל27/10/2011לפעמים שווה לחכות זמן ארוך לרגעים חטופים של אושר. לחוות אותם לזכור אותם ולחכות לעתיד הטוב. כשמאמינים במשהו באמת באמת ורוצים אותו כל כך בסוף הוא מתגשם. רק לא לשכוח ולהשאר עם טעם טוב ולא לעשות שטויות שיכולות ברגע להרוס את הכל.
ראיתי אותו
ידעתי אותו
לא יכולתי אותו
ולעולם לעולם לא אשכח אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע
שמוליק27/10/2011תודה רבה . זה הבעיה שאני לא צריך לזכור כל הזמן הרגעים היפים הם לנגד עיניי וזה מה שהורג אותי אני אוהב אותה מאוהב בה אבל יש לי סבלנות ובלי שטויות היא תהיה איתי מה החברים בפורום זה חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק23/11/2011רחל שווה מה?
לעולם לעולם לא אשכח אותו ?
אי אפשר לכתוב ומצד שני לפגוע באדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע מתגעגע
רינה30/10/2011שמוליק,
האם זה אתה שמתגעגע לאהובתך .. אתה הנשוי שמתגעגע לנשואה?
אם כן -
מה אנחנו אומרים? אז אני אומרת וכנאה שלא תאהב לשמוע את מה שיש לי לכתוב
אבל אני אכתוב ....
תגיד לי - איך אתה יכול לחיות כך. איך את לא מתבייש? לשבת בבית שלך ולחשוב על אחרת. קום תעזוב את הבית. חושב עליה כל הזמן.
אני מאחלת לך- שתמשיך להתגעגע ועוד ועד ועד .. עד שבאמת היא תהיה שלך תממשו את האהבה הדמיונית שלך ושלה - הלוואי .. ואז הכל יתנפץ לך מול הפנים ותמצא את זה עצמך הרבה בקנטים. .בדרך כלל זה ככה - . חלומות באספמיה.
-אתה לא גבר. אתה לא בן אדם- אתה רוצה קשר כזה. תעזוב ותתגרש... תעשה את זה בצורה אמיתית ,מוסרית.
אבל כשאתה יושב לך בביתך במסגרת שלך - מבחינתי אתה השפל הכי גדול שיהיה. נשאר כרגע כי אין ברירה . אבל אם ההיא תתקשר .. אתה תרוץ אליה (או שלא - אי אפשר לדעת- כי בהתנהגות שלך אתה מוג לב!!!!)
ותמשיך להתבכיין...אתה תגיע רחוק.....
צא מהבכיינות שלך - אף אחד לא מעניין אותו לשמוע שאתה מאוהב באשת איש.
תנסה לעשות משהו טוב ונכון עם עצמך. תנסה למצוא את אהבה בבית שלך.... את האנרגיות תפנה למשפחה לבת הזוג - ולא לדבר כזה הרסני ורע.
אתה פתטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה
mosha30/10/2011ואני אלך יותר רחוק... כך לך מאהבת חמודה אחרת תשכיח את האישה שכביכול אוהב .....וואלה היו ים של אהבות לכולם....אבל מי שעושה לי את הטוב אני יחזיר לה בכיףףףףףף....וגם תישכח את הקודמת תיתקדם גבר.....דעתי בלבד..(רינה לא מסכימה איתי נכון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע לרינה
שמוליק31/10/2011רינה לא יודע מה את יודעת אם גרוש או נשוי ? פרוד ולא בבית? חי בבית אבל כמו זר על מזוודות? לא חושב שכתבתי את כל האנפורמציה הנ"ל
רינה אז את לא יכולה לכתוב "אתה לא גבר" "אתה לא בן אדם" "תמשיך להתבכיין"
כדאי שתקראי מה כתבה בתחילת דבריה דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע המון - תגובה
דליה שוורץ29/10/2011שמוליק שלום,
לא כתבת בדיוק מדוע אתה לא יכול להיות איתה, אני מצליחה להבין שהא גרושה ופוחדת שאם היא תיהיה איתך הגרוש שלה יסית את הילדים או שאולי היא עדיין לא גרושה אלא רק חיה בנפרד?
בכל מקרה כדיא לנסות להבין מדוע היא לא רוצה כרגע את הקשר איזה סוג של קשר היה בניכם? האם גרתם יחד? כמה זמן נמשך הקשר הזה?
בכל מקרה הניסיון לשמור על קשר בכח מקשה עליך וכנראה גם עליה ולכן אני פשוט מציעה לך, עם כל הקושי שבדבר, פשוט להמתין. חכה קצת ותראה מה יקרה במבחן הזמן. אולי היא כל כך תתגעגע ותרצה לחדש את הקשר. אולי אתה תגלה שככל שהזמן עובר אתה פחות מאוהב ואתה גם רואה צדדים פחות יפים אצלה? תן לה את הזמן שביקשה אם ביקשה כנראה שזה נחוץ לה.
אני ידועת כמה זה קשה וכואב ולעיתים נראה בלתי אפשרי אבל... אתה תצטרך למצוא דרך להעסיק את עצמך עם חברים ומחוץ לבית כדי לאפשר לעצמך לעבור את התקופה הזאת בכמה שפחות כאב.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלימות מלוליתע25/10/2011
שלום אני בת 22 נשואה פלוס ילד בעייתי היא אלימות מילולית.
אני רוצה להתגרש אבל בשיחה עם בעלי הוא דיבר על התבדות ואני ממש מפחדת והוא אמר שהוא יכול להשיר אותי עגונה אנחנו נשואים שנתיים מצב הנפשי של בעלי לא טוב. ניסתי לשכנע אותו לגשת לטיפול הוא לא מעוניין אני ממש מפחדת אני לא רוצה לפגוע בוא או חס וחלילה שהפגע בעצמו פשוט הוא יורד עליי עם החברים שלו אומר דברים מזעזעים שאדם נורמאלי לא אומר לא ליידי אבל זה מתחיל להיות גם ליידי אומר דברים נוראים שאני ממש מתביישת ומושפלת שמעתי אותו ללא ידיעתו חוץ מהפעם הראשונה שהיא כן בידיעתו וסיפרו לי נשים של חבריו, ויש לא חברים שגם עושים דברים כאלה ובעלי הוא אדם מעוד מושפע מהסביבה שאני דיברתי איתו הוא הכחיש וכול מה שהוא אמר ליידי שזה עובדה, הוא גם הכחיש ואמר שהוא לא התכוון לזה, אני ממש חושבת שהוא לא נורמאלי!! שהוא עושה דברים כאלה, אני יודעת שעם אני לא יעשה משהו בסוף אני יסבול מעלימות מילולית קשה כי הוא מעוד עלים מילולית אני ממש רוצה להתגרש ומפחדת,
*והעם הפשר לקפות עליו ללכת לטיפול?
כי חוץ מי זה הוא אדם טוב, אבא טוב, בעל טוב בבית עוזר הרבה ומפרגן, אבל הוא לא דובר אמת כמעת בהכול עם בעיה שאני לא יודעת אך להתמודד איתה וגם לא רוצה להתמודד איתה אני יודעת שמצבו הכלכלי לא טוב (הוא כבר גרוש ומשלם מזונות גבוהים מהרגיל ויש לנו ילד) וניראה לי שזאת הסיבה שמפחידה אותו הסחר שלו מינימום במיקרה הטוב ויש חובות גדולים,ושלי גם ככה ולכן אני יהיה חייבת בעזרה אין לי משפחה תומכת וגם אין לי למי לפנות אני לא יודעת מה לעשות אך לעזור לו בלי שזה הפגה בי ושזה לא יכך הרבה זמן אני רוצה חיים נורמאלים לי ולבן שלי, אני יודעת שטיפול נכון יעזור לו אבל בכול זאת אני רוצה להתגרש כי קשה לי לחיות עם הדברים ששמעתי ולהאמין בוא אני לא יהיה מסוגלת,
אבל בגלל הדברים הטובים שבוא ויש כאלה הוא אדם ניפלה מעוד החפת לי ולכן אני רוצה לעשות את זה נכון
הסמך לקבל אצות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
ע25/10/2011שהוא מודעה שמצבאו לא בסדר אבל הוא רוצה לטפל בעצמו בלי עזרה ולא ביקש סליחה כי לא הסכמתי (כי סליחה תמיד מביע את הפעם הבא) אני מעוד אוהבת אותו אבל חייבת לאסים לזה סוף כי מילים לעולם לא נשכחות זה דיי טרי עבר שלושה ימים שהוא עשה זאת ליידי פעם ראשונה ומרגישים את החרטה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
mosha26/10/2011שלום לך האמת מצב מסובך....הבחור חייב טיפול הוא גם עלול ליפגוע בך פיזית ..עצוב שאין לך תמיכה מישפחתית או חברה קרובה . תנסי לפייס אותו בפעם האחרונה ..ולא תצטרכי להיתמודד עים מצב קשה יותר של פרידה וגירושים (צינת שמצב כלכלי קשה)
הזמן ירפא אני מאמין סבלנות...ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות מלולית - תגובה
דליה שוורץ29/10/2011ע שלום.
יש לי תחושה שאת לא כלכך החלטת עדיין מה את רוצה. האם את רוצה להתגרש או שאת רוצה להיות איתו כי הוא אבא טוב ובעל שעוזר. עד שלא תקבלי החלטה ברורה מה את רוצה באמת לעשות לא תוכלי להתקדם.
בית אלימות מילולית לא כתבת אם זה עובר גם לאלימות פיזית אבל אני מציעה לך שאם את באמת רוצה להתגרש אבל מפחדת מההשלכות של הדבר גשי לקבל עזרה מקצועית ועובדת סוציאלית במקום בו את גרה. שם יוכלו לעזור לכם גם בטיפול זוגי וגם בליווי והכוונה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדתי !!!דנה25/10/2011
שלום רב
(ראשית סליחה על השגיאות כתיב והניסוח הגרוע )
שמי דנה ואני בת 20 . אני והאקס היינו כ-3 שנים ביחד . הוא היה הכל בישבילי יותר מחבר. חבר נפש שסיפרתי לו הכל ואני באמת אהבתי /אוהבת אותו מאוד.
כשנה בערך הוא לא היה גר קרוב אלי מתאם העבודה . ולכם מעדתי!
חיפשתי מישהו שיקשיב שיחבק ושיתן לי אהבה. זה נמשך בערך חודשיים (אני חייבת לציין שלא קרה מעבר לנשיקה ) . שבהם ההייתי רואה את האקס בסופי שבוע. (ברור שאני מיצטערת על כך יום )
לא יכולתי לשמור את זה יותר בפנים.
לקחתי אותו לצימר רציתי לדעת שאם זה הסוף אז שאני יהינה איתו בפעם האחרונה .
סיפרתי לו בביטחון והבהרתי לו שאני ממש מצטערת .
בהתחלה הוא קיבלת את זה בסדר ראיתי את הכאב בעיניים שלו אך הוא אמר לי שהוא יתגבר על זה וימשך הלאה.
לאחר חודש -הוא אמר לי שהוא לא נירדם בלילות בידיע שבגדתי בו ושהוא רוצה להיפרד .
כמובן שהיתחננתי וביקשתי סליחות ועשיתי הכל אך זה לא עזר.
אחרי שבוע הבנתי בעצם שהוא יוצא עם בחורה חדשה.
כמובן שהייתי מפורדת כאב לי כל הגוף במשך שבועים (אני לא מגזימה) אין שניה שהעניים שלי היו יבשות אני לא הפסקתי לבכות ולצרוח בלב.
ישר חשבתי שכניראה הקשר הזה היה ליפני הרי ברור שאחרי פרידה הלב ב "אבל" והוא צריך את הזמן שלו .אך ניפגשנו והוא אמר לי שלא(ברור שאני לא מאמינה ) .
ואמר שהוא לא יודע להיתמודד לבד עם הפרידה והוא חייב מישהיא לשים עליה את הראש. .
במהלך כימעט 5 חודשים שיש לו חברה חדשה ואני לבד ניפגשנו שכבנו מס' פעמים, אבל הוא בשלו שאין מצב הוא סולח .
היום אני מבינה שאני לא יכולה להיפגש איתו יותר ולחיות בציפיות שאולי הוא יחזור אליי כי כמו שזה ניראה הם מאושרים ואוהבים וכבר הרבה זמן.
אני לא מאמינה שככה הוא שכח אותי.
אי אפשר לתאר איך אני סובלת ומיצטערת לא יודעת מה חשבתי לחעצמי .
איך מיתמודדיםםםםםםם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבאיש
הרמן25/10/2011נראה לא טוב ומעלה ריח רע, אחד לסוף שבוע והשני למשך השבוע.
הטעות השנייה היא שסיפרת לו אודות הקשר
טוב עשה האקס שלך שהוציא אותך ממסגרת חייו בשביל מה הוא צריך צרה צרורה
שברגע שידגדג לה תרוץ לכל הנקרה בדרכה לקבל אהבהבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
mosha26/10/2011אין ברירה צריך להיתקדם בלעדיו זה יהיה קשה חודש ויותר אך יעבור.....הוא פשוט לא רוצה אותך נקודה.....יש מספיק גברים נחמדים מסביב תנסי להחליף דיסקת בראש .לצאת לבלות להכיר חדש יש ים אתרי הכרות..בהצלחה אישה /ילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני26/10/2011שלום לך,ראשית מה בדיוק חשבת כשסיפרת לו בדיוק? שהוא יחבק אותך ויגיד לך לא נורא יקירתי?! אם כבר עשית טעות תישתקי ותנסי לתקן אותה ולהימנע מטעויות כאלו בעתיד. מה שנותר לך זה לשלם את המחיר על הבגידה שלך! לתת לו את השקט שלו איפה שהוא נימצא,אם הוא אוהב והוא שלך אז הוא יחזור,ואם לא אז רק נותר לך ללמוד מטעויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי !!! - תגובה
דליה שוורץ29/10/2011דנה שלום.
את כנראה תצטרכי להשלים עם העובדה שהוא לא מעוניין יותר ולא רוצה יותר. הוא החליט שהפגיעה שלו ממך יותר חזקה מהרצון להיות איתך ואת תצטכי לקבל את זה. אין דרך אחרת.
יש לו חמישה חודשים מישהי אחרת ואת נפגשת איתו תוך כדי. שהוא נהנה מכל העולמות למה הוא צריך לחזור אלייך?
הוא אמר שהוא לא רוצה ולא יכול להיות איתך.. אז תני לו ללכת. ותמשיכי הלאה. את צעירה ואני בטוחה שתוכלי למצוא מישהו שירצה אותך באמת.
בהצלחה,
דליה שוור. - יועצת זוגית אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה יפהניר22/10/2011
הפקידה שטיפלה בי בסניף הדואר שבעירי אינה מבוגרת אבל גם לא צעירה,45-50 והיא שמנה ויפה מאוד מאוד ובדקות הקטנות שהייתי בדלפק נדלקנו ואני בן 65 אני לא זוכר סוכריה מתוקה כזו הרבה שנים גם היא וגם אני נשואים ומזה התברר לי ששמנות יודעות לענג גבר יותר מכל אשה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
mosha23/10/2011וגם רובם יפות הפנים חינניות תמיד אהבתי ההגדרה שלך נכונה בהחלט.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה?כנף שבור21/10/2011
אחרי 3 שנים מלאות באהבה, אכזבה ופרידות אני מחליטה שהגיע הזמן לקום, ללכת ולחפש לעצמי חיים חדשים ואהבה חדשה ובריאה. נסיונותיי לא צולחים, ושוב אני מוצאת את עצמי מתגעגעת וחוזרת לזרועותיו. אני מרגישה שאני הורסת את חיי במו ידיי! איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה? - תגובה
דליה שוורץ23/10/2011כנף שבור ...
פרידה היא דבר קשה אפילו קשה מאוד ועוד יותר קשה להפרד שההחלטה באה ביחד עם אהבה גדולה. הידיעה שהאהבה הגדולה שלנו לא מתאימה לנו זו תובנה לא פשוטה אבל... ויש אבל... ברגע שהגעת להחלטה שזהו, שהקשר הזה אינו טוב לך ושאת צריכה אהבה בריאה זה הרגע הנכון לקום ולהתמודד עם ההחלטה למרות שהיא קשה וכן אני חוזרת על זה, זה לא פשוט!
קיבת החלטה מתוך הבנה שזה לא מתאים ולכן עלייך לעשות הכל כדי לעבור את התקופה הראשונה שיש בה המון געגוע והמון כאב המון רגעים שנראה בהם שלא תאהבי כך אף אחד אחר. הקיפי את עצמך בחברות תומכות ומקשיבות שיהיו מוכנות לשמוע אותך כל הזמן ולחזק. מלאי את אעצמך בתעסוקה בעבודה ומחוץ לעבודה כדי שיומך יהיה מלא. רק כך ניתן לעבור את התקופה הראשונה שהיא הקשה ביותר ואחרי שתעברי אותה ההמשך יהיה קל יותר ותוכלי לאט לאט להתפנות ליצור קשר חדש.
כתבתי בפורום הזה מספר רב של פעמים שפרידה דומה לאבל. וכמו באבל יש שלבים שצריך לעבור אותם כדי להמשיך הלאה. אם תשברי כל פעם אחרי התקופה הראשונה שהיא גם הקשה ביותר את תפגעי שוב ושוב ולכן עלייך להיות נאמנה להחלטה שלך ולדבוק בה.
נסי לפנות לאימון אישי כדי לקבל כלים להתמודד עם התקופה הזו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)