מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואש מניסיונות ופשוט רוצה למותתאנונימי28/08/2011
שלום,
עד לפני יומיים הייתה לי חברה במשך שנה וחודשיים, שנינו בני 18 (בבקשה אל תגידו לי אתה עוד ילד וכל השטויות האלה)
לפני כמה חודשים בערך 4 היחסים שלנו התחילו להתדרדר, רבנו קצת יותר מתמיד, ואז היא ביקשה שניפרד, ואני נשברתי פשוט לא יכולתי לשאת את זה..והחלטתי להתרפס ולדבר איתה ולהבטיח לה שאני אתקן את ההתנהגות שלי, היא נתנה לי צ'אנס וזה החזיק ואפילו השתפר מאוד.
לפני כחודש הייתי בחו"ל והייתה לי תחושה שמשהו לא בסדר אך לא עשיתי אם זה דבר עד שבטעות יצא לי להיכנס לחשבון הפייסבוק שלה שמה גיליתי שהיא סיפרה למישהו שהיא רקדה עם מישהו והם כמעט התנשקו :\
כשקראתי את זה חשבתי שזהו אני עומד למות ושלחתי לה הודעה עצבנית מאוד עם קללות ובתוכה גם אמרתי לה שזה נגמר ובקושי את ההודעה הזאת מגיע לה.
אך יום לא חלף והתחלתי להרגיש חרטה נוראיייתתתת והתחלתי להאשים את עצמי בזה שהיא מרגישה ככה (ברור שזה טיפשי) אבל דיברנו ולאחר שאמרה שהיא מבטיחה לי שמעכשיו אני יכול לסמוך עליה ב100% החלטתי לתת גם אני עוד צ'אנס..
מאז שחזרתי חוסר העיניין שלה בי היה פשוט מזעזע לא שאלה איך היה לא התעניינה בלראות תמונות, שבוע וחצי אחרי יצא לנו שלושה ימים שלא יכולנו לדבר הרבה ואני נורא התגעגעתי כבר ורציתי לשאול מה שלומה ואיך היה לה בקורס החדש שהתחילה, אך היא ענתה בקרירות נוראית ופה החלטתי שזהו לא מגיע לי יחס כזה ושהיא בטוח לא רוצה ליהיות ביחד ושלחתי לה הודעה שאני מרגיש ידיד שלה וזה פשוט לא מתאים לי ואנחנו חייבים לדבר, כמובן שהתגובה שלה הפעם הייתה נרגשת וכאילו היא חיכתה לזה ממש..וגם גילתי שבקורס שהיא התחילה (שבאותו יום התחילה ההתדרדרות שלא דיברנו הרבה) היא הכירה מישהו :\ שוב רוצה למות
לאחר שנפרדנו הייתי נוראא מאוכזב ומעוצבן והרגשתי נבגד בכל רמה אפשרית!
היום אחרי יומיים שנפרדנו אני פשוט מרגיש נורא, היא חסרה לי בכל רמה אפשריתת אני לא מסוגל לעבור יום בלי לדבר איתה בלי לשאול אותה מה שלומה בלי לדעת שהיא בסדר ושמרגישה טוב אכפת לי ממנה יותר מדי ואני פשוט רוצה רק אותה, כשדיברתי עם אחת הידידות הגעתי איך שהוא למצב שכעת אני איתה במערכת יחסים אבל זה כל כך לא רציני וכל כך לא זה...
ואני פשוט רוצה את החברה שלי...רק רוצה אותה רוצה לדאוג לה שיהיה לה תמיד טוב לדאוג לה שתרגיש טוב.
ועוד משהו..במשך כל התקופה ההורים שלה לא ידעו עלינו..מאחר והם נגד חבר לפני גיל 18 (תיהיה לה יומולדת 18 בעוד חודש) שגם זה מאכזב ברמות מטורפות, חיכיתי כבר משהו כמו שנתיים לחודש הבא לרגע שבו ההורים שלה ירשו לה ליהיות עם מישהו ונוכל ליהיות זוג נורמלי ולא אחד שנפגש לשעה בערך בכל פעם ובלחץ כל הזמן שלא להיתפס, ואני פשוט לא יודע מה לעשות, אני יודע שאם אפנה אליה עכשיו היא שוב תחשוב שאני רכרוכי ומתרפס...אני משתגע מהמחשבה שהיא תתראה עם מישהו אחר שיהיה נחמד קצת ופשוט יבוא ויגיע למצב שבו הוריה מרשים לה להיפגש עם בחור והוא פשוט ייזכה בפרס שלי :\ משתגע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף להכול
אנונימי28/08/2011גיליתי עכשיו שהיא כבר יוצרת קשר עם מישהו שמאוד מלהיב אותה כי הוא "מגניבב"
ומאוד מאוד רוצה לצאת איתו...איך זה מגיעעע למצב כזה?!!?!? למה למה למה למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבבקשששההה
אנונימי30/08/2011שמישהו יגיד משהו מעודדדדדדדדדד!!!!!! אתמול היה היום הראשון אחרי שנתיים שלא דיברנו בכלל יום מלא, מהבוקר טוב היומיומי עד הלילה טוב בשיחה יומיומית...אני כבר ממש משתגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורון-
בני30/08/2011היי
אולי אתה לא ילד, אבל אתה בהחלט נער בן 18 שמתבגר ולומד כעת תוך כדי תנועה מה זאת אהבה, ואיך צריך להתנהל בקשר עם מישהי שמתבגרת כמוך,
-
אין לי הרבה מה לכתוב לך מלבד זה שהזמן הוא הרופא הכי טוב בשבילך כרגע, ככל שיעברו הימים ותיווכח לראות שלא קרה אסון, כך תרגיש לאט לאט איך הלחץ מתפוגג ממך, ושאתה מסוגל לעשות עוד כמה דברים מאשר לחכות למשהו שלא בטוח שכדאי לך לחכות עבורו!
-
החיים זורמים ומה שנראה לנו אתמול חשוב ביותר, הופך להיות שולי ולא חשוב כלל למחרת, זה טבע העולם כך היה וכך יהיה ואין לך שום דרך לעצור או לשנות משהו בנידון,
אז תרגע, תסתכל על עצמך במראה, תנשום עמוק, ותחשוב על הדברים היפים שהיו לכם ביחד, תקטלג אותם בספר הזכרונות כמשהו טוב שקרה לך, היה... ואיננו, לא נורא מחר נאכל עוד אבוקדו,
-
רק שעוזבים דרך אחת מגלים את הפתח לדרך השנייה שהיא בדרך כלל טובה יותר,
ועוד קילשאה שתעזור לך לעבור את הימים הללו מבלי לחשוב על מוות?
"רק אחריי שהזרע נרקב באדמה... צומחת החיטה!"
תתבונן על התהליכים שעברו ועדיין עוברים אנשים כמוך וכמוני בעבודה, בזוגיות, בקשר החם עם יקירהם וכו', יש עליות וירידות, וחוזר חלילה,
תחשוב טוב יהיה טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלי תשמע לי לעצה
משה30/08/2011שמע אחי אני נפרדתי מהחברה הרצינית הראשונה שלי אחרי שנה וחצי למרות שאהבתי אותה הכי בעולם פשוט זהו נגמר לא היה לנו יותר כיף והיא אמרה לי שהיא שמחה על זה כי היא הבינה שלא היה לי טוב.. תקשיב אחי עברה שנה וחצי מאז שנפרדנו ועדיין יוצא לי לחשוב עליה הרבה, יצא לנו לדבר וגילינו שאנחנו מרגישים אותו הדבר אבל פשוט כבר לא היה לנו כיף אחד עם השני שמע אחש לי העצה שלי לך היא ככה:
ככל שתדברו יותר רק תחשוב עליה יותר ככל שתחשוב עלה יותר רק תשתגע יותר אני שמרתי עליה קרוב וזה שיגע אותי היינו קנאים זה לזה וזה סתם מחרפן גם גרם לי להתחיל לעשן בגללה.. שמע לאח שלך לעצה לך תחפש מישהי אחרת זה מדהים כמה בקלות אתה יכול למצוא מישהי אחרת.. גם סיכוי ענק שאם היא תשמע עליך אם מישהי אחרת היא תקנא פצצות וזה יהיה רק לטובתך שוב אני אומר עזוב אותה תמצא מישהי אחרת אני יודע זה קשה פצצות כי אתה בטח עדיין אוהב אותה אבל לך אחי תהנה תזיין שכח אותה.. בהצלחה אח שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי31/08/2011אתה מאוד צודק אחי ואני לא שמרתי איתה על קשר כי אני יודע שאני אחד האנשים שמאוד קנאים אז לשמוע על זה שהיא תיהיה עם מישהו ישבור אותי בכל צורה אפשרית, אבל עוד מלפני שנפרדנו אני יודע שהיא הכירה מישהו ואני גם יודע שהם נפגשו לבד אחרי שנפרדנו..וזה מחרפן אותי רק מהסיבה שהיא מאוד מתלהבת מזה, שזה מלהיב אותה שיש לה את היכולת להתלהב מחדש, גם לי יש מישהי אבל זה כל כך סתם מבחינתי גם אם אני מראה שלא לאחרים, יש לי אפס התלהבות וניצוצות כי אני פשוט מאוהב בה ברמות מפחידות, וברור ליייי שגם אם פתאום היא תרצה לחזור אני לא צריך ליהיות איתה כי היא אחת שפשוט מסתכלת הצידה וזה לא מתאים במערכות יחסים רציניות.
תודה רבה גם לתגובה המקצועית ואני צריך עוד עצה אחת, מה לעשות עם המחשבות שלי? אני לא יודע אפילו מה לחשוב אני נמצא במצב מסובך כזה אני אנסה להסביר:
מצד אחד אני מקווה שעוד כמה ימים היא תתקשר ותגיד שהיא הכי מצטערת בעולם והיא לא יודעת מה עבר עליה וברור שאנחנו צריכים ליהיות ביחד, מצד שני אני יודע שהיא מזההה התגברה עלי כבר אז אין סיכוי שזהה ייקרה בגלל זה, אז אין לי למה לצפות..אבל אני ממש רוצה אותה, ולא אמור לרצות אותה..ופשוט ממש קשה לי לדמיין את העתיד בלעדייה, כל דבר עתידי תכננתי לשתף איתה, צבא, המשך הלימודים, טיול ענק ביחד עוד שנתיים, וכן...אפילו חתונה..באמת יכולתי לראות את זה קורה איתה..ממש ככה הייתי ממממש בטוח שהיא האחת שאני אתחתן איתה, וטעיתי..זה טעות נוראית שאני לא מבין איך טעיתי ככה, אף פעם לא טעיתי בדברים כאלה אני ממש מאוכזב מעצמי ומהקשר הזה..ויש לי ממש בעיות לאכול ירדתי כבר 5 קילו אני לא מסוגל לשחרר לא יודע מה לעשות כבר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואש מניסיונות ופשוט רוצה למותת - תגובה
סיגלית גלאי30/08/2011שלום דורון
זה באמת מאוד כייף לאהוב ולהיות נאהב בכל גיל, זה במיוחד מרגיש נהדר כל זמן שזה הדדי. אך נראה שההדדיות ביניכם לא קיימת בשלב זה. ויותר מכך, ישנה סקרנות טבעית ורצון להכיר אחרים. אני מציעה לך ל"שחרר" את עצמך ממנה, למרות הכאב והאכזבה. תחשוב שזה הרבה יותר פוגע להיות עם אדם שלא מעוניין בכך. חלק מהבגרות זאת ההבנה שלא ניתן לכפות את עצמי או את רצוני על אדם אחר. תנסה לראות בכל התנסות כ"שיעור" של למידת החיים, ותצמח מזה. תחשוב כמה טוב שזכית לאהוב, גם אם זה נגמר.
חשוב שתהיה מספיק חזק ותאמין ביכולת שלך להתגבר ולהצליח במערכות יחסים חדשות, בתקופה הקרובה אני מציעה לך להתרכז בעצמך, תעסיק את עצמך בדברים שיעשו לך טוב (חברים, ספורט וכד') תרחיב ותחדש את המעגל החברתי שלך, תן לעצמך את הזמן הדרוש ותראה שיקרו לך דברים טובים ומפתיעים.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהדבר שעוד יותר הורג אותי!
אנונימי31/08/2011זה שאת הטופס הרשמה לקורס שבו היא הכירה את זה שעכשיו היא מתראת איתו, ומשמה התחיל כל הבלאגן של ההתדרדרות...אני שלחתי לה, ועודדתי אותה ללכת לשמה כי נורא רצתה...איך אני אמור להרגיש טוב עם עצמי בכלל? אני שלחתי לה את הטופס הרשמה למקום שבו היא הכירה את המחליף שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אתה צריך להרגיש מצוין
סתם מישהו31/08/2011אם לא היית שולח לה את הטופס הזה אז אולי הייתם נשארים חברים עוד כמה זמן, היית בונה על עתיד משותף איתה עוד יותר, ואז בזמן מתאים אפילו פחות היא היתה פוגשת מישהו אחר שהיתה מתלהבת ממנו ותוקעת לך את הסכין בגב ובוגדת בך, ואז הכאב היה גדול אפילו יותר.
כנראה שלא נועדתם להיות יחד לשאר החיים, לפחות לא בגיל הזה וברמת הבשלות הנוכחית של כל אחד מכם, ואתם כן צריכים להכיר בני זוג אחרים שאיתם יהיה לכם עתיד משותף וטוב יותר.
מאחר ולא נועדתם להיות יחד, והייתם נפרדים בכל מקרה בשלב זה או אחר בעתיד, אז עדיף לגלות את זה בשלב כמה שיותר מוקדם. אתה ראוי לחברה ולבת זוג שאוהבת אותך ורק אותך, וכשזה יקרה אז שום טופס שתשלח או לא תשלח לא לא ישנה את המצב הזה.
מה שקרה צריך היה לקרות, וטוב שקרה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי31/08/2011אני מניח שאתה צודק ועכשיו אני רק צריך להתמודד עם הכאב הזה שהעתיד שלי השתנה כרגע, ושטעיתי בפיתוח התקוות המוגזם ושזה המצב וזהו..המון תודה על התגובה הזאת אתה צודק מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וואוטל28/08/2011
המון המון תודה,
סוף סוף בחורה שהצליחה למצוא מילים לרגשות ולתחושות שלי....
את לא מבינה כמה עזרת לי עם התגובה שלך...
שיניתי פאזה או לפחות מנסה, אנחנו מדברים כל יום ואני רק מחכה שיחזור... ולאהוב באמת ולהרגיש באמת!
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניחה שהתכוונת אליי...
יולי28/08/2011אגב, היום אני והבחור הזה נשואים .
מאחלת לך בהצלחה בזוגיות, אל תפחדי, אם יש לך משהו טוב ביד אז שימרי עליו. יש המון זבל בחוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועהשירן28/08/2011
כמעט חודש עבר מאז שכתבתי כאן שאני נשבעת לא להשבר יותר לעולם.
עמדתי במילה שלי - לא ראיתי לא שמעתי לא נפגשתי.
כל יום שעובר הוא מבחינתי הצלחה חדשה.
נשבעת להמשיך להיות חזקה- לעולם לא אחזור לזה שוב]-גמרתי לפגוע ולהיפגע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועה שירן
שמוליק28/08/2011ישר כוח אם את היית עם המאהב בשביל הכייף הצליחי בדרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועה - תגובה
סיגלית גלאי30/08/2011שירן,
על זה היה אומר רבי נחמן מברסלב: "המונע הגדול ביותר מן האדם להשיג את מבוקשו-הוא חוסר האמון שלו שהדבר בכוחו"
אין ספק, כשיש כוח רצון מצליחים ובעיקר אם מבינים שצריך סבלנות והתמדה צעד אחר צעד...עד השגת המטרה
יישר כוח ובהצלחה בהמשך
גלאי סיגלית- יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו לך
דורון31/08/2011מפרגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגדת בבעלימיכל27/08/2011
שלום,
אני בת 35 ,נשואה ואם לשתי בנות מקסימות.
בחודשים האחרונים נפלתי לבור עמוק,בו אני מוצאת את עצמי מחזרת אחר
בחור מדהים,נפגשת איתו בסתר ואנו נהנים מאוד אחד מהשניה.
מערכת היחסים של בעלי ושלי בשנתיים האחרונות לא משהו בכלל...
חוויתי מצידו משבר אמון(לא בגידה)ומאז משהו קרה לנו בקשר.
אני פתאום מרשה לעצמי לעשות דברים שמעולם לא העזתי ובטח לא לבגוד.
הבחור בהליך גירושים(בלי קשר אלי)ואב ל-3 ילדים.הוא מאוד מנסה לא להסחף כדי למנוע בעיות ואני נסחפת ,לוחצת להפגש איתו,לדבר איתו.
לא יודעת מה לעשות,מה קורה לי ???אני חיה בשקר מול בן זוגי ומצד שני מאוד נהנת שיש לי לאן לברוח.
טעמתי מחלת הדבש,זה ממש כמו סמים קשים.
מה עושים???התשוקה והסקס מ ד ה י מ י ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש פשוט
דורון27/08/2011פרט לעובדות שאת אישה חלשה, את יודעת מהזן העלוב הזה המכתים ומשחיר את שמן של הנשים פה בישראל, ולעובדה שאין לי שמץ מי המטורלל הזה שנתן לך את הכינוי ההזוי הזה ששמו "אימא". את הרי יודעת שכל משפחתך ואישך בפרט מתבייש בך.....
בכל פעם שאני קורא פוסטים של נשים עלובות וזניחות שכמוך אני מבין כמה שנשים כמוך משחירות את נשות הארץ.
היכן הבטחון העצמי שלך להתגרש אפס מאופס שכמוך ?
אין לי מה להוסיף !
חלשה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם החרמן . המנוול סוטה המין .
a28/08/2011אפס שכמוך. מדבר על אפסים ? חתיכת טינופת . לך אשפז עצמך במחלקה הסגורה חולה רוח, במקום להציק פה לנשים . שתי סיבות מדוע אתה בכלל נימצא פה . ראשית מנסה בכינויים שונים להוציא מהנשים שכאן , פרטי התקשרות כמו טלפון או מייל. לשם כך משתמש הן בחנופה, והן בשפת ביבים. סיבה שנייה יותר הגיונית , חרה שכמוך לא יכול להשיג אשה { כן כן רוני גולני הכוונה אליך } ולכן אתה מנצל את הפורום כדי לאונן . מאחר ואתה מנוי על סירטי פורנו הישאר בתחום הפורנו ואל תיכנס כאן לפורום בכדי להזיל ריר ולאונן. אני מציעה לנשים לא להגיב לחולה הרוח וסוטה המין המתקרא נועם, ואולי כך האידיוט המטונף והמטורף הזה יניח לנו לנפשנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת ........
חנית סינאי28/08/2011כנראה שהוא כועס כי בגדו בו והוא רוצה להציק למי שלא בגד בו כדי להצדיק את עצמו מסכן ואומלל שכמותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם
הרמן02/09/2011נשבר הזין ממך וכל השטויות שלך ממש טינופת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת בבעלי - תגובה
דליה שוורץ27/08/2011מיכל שלום,
את נשואה ומנהלת מערכת יחסים נוספת עם גבר אחר. בדרך כלל הבחירה לנהלת מערכת יחסים כזאת נובעת מכמה סיבות, אפשרות אחת זה צורך בריגוש, השיגרה משעממת ומחפשים משהו שירגש ויזרים את האדרנלין, אפשרות נוספת היא מערכת יחסים לא טובה עם בן הזוג ובמקום לטפל בבעיות פונים למערכת יחסים עם מישהו אחר שממלא את החלל שנכנס לחיי הנישואים.
אני מבינה מדברייך שאת נמצאת במערכת יחסים לא טובה עם בעלך ואותו גבר מספק לך את הצורך שאין לך בבית. את צריכה להבין שלעניין הזה יש מחיר. קודם על את מסתכנת בכך שתתפסי ואז חיי הנישואים או יתפרקו או יכנסו למסלול שאין בו אמון והכל מסתובב סביב החשדות. בנוסף מערכת יחסים כזאת שנכנסת לשיגרה מייצרת המון תיסכול וגעגועים שיוצאים בבית בצורה של כעס וחוסר סבלנות.
אני לא אומרת לך שמה שאת עושה הוא לא בסדר כי את בוחרת למלא את הצורך שלך אבל עשי זאת מתוך הבנה ברורה מה הסיכון שאת לוקחת. קחי בחשבון שלא בהכרח אם תתפסי יהיה לך את אותו הגבר שמחכה לך שתבואי. זאת מערכת יחסים שלא בהכרח יכולה להחזיק מעמד אם תיהיה פנויה היא מתאימה לך כשאת נשואה ולכן אל תוותרי על מה שיש לך עבור הקשר הזה לפני שתבדקי בוודאות שזה מתאים לשניכם.
ודבר נוסף, כמו שאמרת זה ממכר ולכן צריך לבדוק למה מתמכרים... אל תמהרי לסכן את נישואייך נסי לטפל בבעיות ורק אחרכך תחליטי אם את בוחרת להמשיך את הקשר הזה או לא.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצרי את מעשה הבגידה
יוני17/11/2011אני מציע לך להפסיק מיד את מעשה הבגידה.
אשתי גם הייתה בדיוק באותה סיטואציה. חזרנו, סלחתי אבל לא שכחתי.
אשתי בעיניי לא אותה אישה. פעם כיבדתי אותה. היה לה ערך עצום בעיניי. היום פחות.יתכן שיום אחד אחליט ללכת כי הכאב הנפשי בלתי ניסבל.ולגבייך, אם תתפסי והוא יגלה את בגידתך בפני משפחתך, חבריי וילדייך, את תהפכי לזונה בעיני כולם.
כדאי לך היום לרדת מהר מהסיפור ולחזור בסתר לבעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
mosha28/08/2011זה קורה להרבה זוגות ...מאחר ואת בתוך המע המסובכת .תנסי לצמצם פגישות למזער נזקים ולהיות זהירה...בסוף הזמן מרפא ...ותחזרי לבעלך לימים יפים שבדרך....זהירות זהירות (זה יכאב מאוד אם בעלך ידע) ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגעילה
h18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
אנונימי04/12/2011מגיל 17 הבנתי שאני נמשך לנשים מבוגרות.משו בבגרות,הניסיון והסקס המדהים שאישה בגילאי 30-40 פשוט עושה לי את זה.כבר מזה כמה חודשים שאני בקשר עם אישה נשואה אמא לילדה קטנה.
לפני כשבוע במקרה נדיר גיליתי שאני מכיר את בעלה.הוא לא אחר מקצין שמפקד עליי בבסיס בו אני משרת. המצפון הורג אותיי אבל קשה לי לספר לה מהחשש שתנתק איתי קשר.וזה מחרפןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפרדנופרודה27/08/2011
חבר שלי נפרד ממני לפני חודש בערך
הוא פשוט החליט שלא
אני יודעת שהיו סיבות למה
אני עושה הרבה דברים כדי להוציא את עצמי מהבעסה-
אבל כמובן שבסוף היום רוצה לראות אותו...
אהבתי אותו באמת
מעציב אותו שהוא , בסופו של דבר, לא הרגיש ככה כלפיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפרדנו - תגובה
דליה שוורץ27/08/2011פרודה יקרה,
פרידה היא דבר קשה ועצוב. אבל הזמן עושה את שלו.
נכון מאוד, מעציב שההרגשה היא חד צדדית אבל שברון לב הוא חלק מהדרך למציאת האהבה שלך לחיים.
הזמן יעבור לו ולאט לאט הכאב יעלם ותוכלי להכנס למערכת יחסים חדשה עם מישהו שירגיש כלפייך את שאת מרגישה כלפיו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
פרודה29/08/2011כן, אני יודעת את כל זה
אבל היינו חצי שנה ביחד, ממש רציתי שזה יהיה יותר,
ובדיוק בשלב שהתחלנו להיפגש יותר- הוא חתך
לפני זה תמיד הוא אמר לי שהוא אוהב אותי
אני מנסה להבין מה קרה שהוא החליט שהוא לא מאוהב בי, או מה שזה לא יהיה
עבר קצת זמן, וזה עדיין כואב,
אני מתה לראות אותו,ף להיות איתו - ויודעת שזה לא יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לא בסדר??הגר27/08/2011
אני מתקרבת לגיל שישים, סבתא גרושה,מחפשת זוגיות וחבר לחיים,אין לי מושג למה זה קורה שאחרי פגישה שניה עם גבר שמוצא חן בעיניי הוא כבר רוצה להכנס למיטה,הגברים שאני נפגשת איתם הם לא בני שמונה עשרה הם בגילי,הגבר האחרון שנפגשתי איתו שלוש פעמים ובשיחתנו הראשונה הארוכה מאד הבהרתי לו שאני יכולה לקיים יחסי מין רק עם מי שיש לי רגשות אליו וזה תהליך הדרגתי,כשנכנסנו לקחת את הרכב מהחניון הוא הצמיד אותי אליו ושאל אז מה עם סקס???אני מרגישה שהם עומדים עם סטופר.פגישה שלישית כבר צריך להכנס למיטה,גם אם מתחיל להתפתח אצלי רגש ומתחילה משיכה פיזית זה מיד מוציא לי את החשק ,אני מרגישה כמו חפץ.אין לי חשק לפגוש אותו שוב למרות הטלפונים האינסופים שלו, האם אני לא בסדר??האם אני לא מתחברת לתקופתנו ? מה קורה לגברים?האם הם יוצאים מדעתם בגילאים האלה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לא בסדר?? - תגובה
דליה שוורץ27/08/2011הגר שלום,
לא הם לא יוצאים מדעתם בגילאים האלה.. זה נכון לכל גיל ולכל תקופה. גברים רוצים סקס ונשים רוצות אהבה.. כך זה היה מאז ומעולם..
לך יש את האפשרות לבחור אם רוצה סקס כבר בפגישה השלישית או שאת רוצה לחכות לגבר שיהיה מוכן לחכות לך בסבלנות עד שאת תרגישי שאת רוצה סקס.
מה שחשוב שתדעי זה שלא תמיד זה שהם רוצים סקס זה אומר שהם לא אוהבים אותך. סקס הוא חלק מאהבה ובאהבה יש תשוקה. לפעמים יש רק רצון בסקס בלי אהבה ולפעמים זה בא ביחד. עליך לקבל החלטה איך את רוצה מתי את רוצה ועם מי...
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגר
mosha28/08/2011גם בגיל 60 יש תשוקה ויש אהבה את מעונינת בזוגיות? תני למחזרים שלך הרגשה שאתם חולקים יחד הכל .והסקס יגיע במוקדם או במאוחר ...לא לותר זה חלק מהחיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוהבת בגבר נשוי + 3שירן25/08/2011
שלום.. איני גאה בכלל במה שאני עומדת לכתוב אך לשם החיים הובילו אותי.
אני חיילת בת 20 שניראת מעולה עם המון מחזרים אך מאוהבת נואשות בקצין בן 36 נשוי +3.
הכל התחיל בצחוק וכבדיחה בין החברות ובמהרה הפך להיות אמיתי מאוד.
אני מאוהבת בו ומרגישה שאני משתגעת. הוא כמובן לא יודע למרות כמה רמזים שזרקתי לו פה ושם. אנחנו מדברים המון בבסיס לרוב על ענייני עבודה אך תמיד זה הופך להיות מעבר חיוכים ופלירטוטים. שום דבר מעבר!
אני מתחזקת לאחרונה ומבינה את העוון הגדול שאני עושה אך מנסה להאחז בטיפת התקווה שאולי כן אצליח לכבוש אותו ולהגיע לאינטימיות איתו. אני לא חייה בסרט שהוא יעזוב את אישתו וילדיו ויהיה איתי וגם לא רוצה שזה יקרה. רק רוצה להגשים את המתח המיני והפנטזיה להיות איתו וזהו. איך אני עושה את זה? או שאולי לעזוב את זה?מה לעשות?חשוב לציין שהוא עוזב את הבסיס בעוד 20 יום ולכן אני לחוצה להספיק איתו.. אני מתארת את עצמי ביום שאחרי עזיבתו עומדת מול דלת משרדו ומישהו אחר יושב שם ודמעות מאיימות להתפרץ.. :(
תודה וסליחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילת
mosha25/08/2011יקירתי זה יעבור לך ...אהבה זה דבר חולף.......אל תקלקלי לקצין את חיי המשפחה
תתחזקי יש חילים יפים ומושכים בהצלחה חילת מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת בגבר נשוי + 3 - תגובה
סיגלית גלאי26/08/2011שירן
את מתארת את הרצון שלך לממש את פנטזיית הכיבוש של הקצין הלא מושג, כי הרי יכולת לבחור משלל מחזרייך כל אחד אחר. אם את באמת רוצה עצה, הניחי לו לנפשו והפני את מבטך לכיוון אחר, חבל להרוס לו את חיי המשפחה וגם לך אין מושג איך זה עשוי להשפיע עלייך לאחר מעשה. לפעמים נדמה שאנחנו חזקים "נעשה.. ונתקדם.." אבל המציאות בעיניינים של הלב, לפעמים מפתיעה ולא תמיד לטובה במקרים שכאלה.
האחזי בנחמה שיש לך רק עוד 20 יום להתאפק, אני משוכנעת שתמצאי לך אובייקט אחר להתאהב בו וכדאי שיהיה רווק.
בהצלחה,
גלאי סיגלית-יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ ו ד קרחל24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רחל
mosha24/08/2011מי צודק? לא הבנתי .....רחל נראה לי את ותיקה כאן איך אני מחליף כינוי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זהות
שמוליק24/08/2011לציצו תגיד באמת למה לשנות שם ? אולי תשנה קצת את נוסח תגובתך ומילותייך
מה חושבים כולם בנושא זה { לא צריך את ה"יועץ" } ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
mosha24/08/2011מה לא אהבתה בניסוחים שלי ......אני ינסה להמעיט בכתיבה נראה יותר טוב אני חושב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל לפי התוכן
mosha24/08/2011תדעי שזה אני ורציתי את דעתך ?על מה שאני כותב זה חשוב לי אולי הרגע מעט..מה אומרת......ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציצו
רחל24/08/2011אולי תכתוב כבר ממה אתה רוצה להרגע וננסה להרגיע. בינתיים- מכל התשובות והעצות שאתה זורק פה ניתן להבין שאתה חי בעולם שכולו טוב. נהנה משני העולמות- גם אישה בבית וגם מאהבות בכל מקום - לכולם פה אתה מייעץ להנות בדיסקרטיות ושכולם פה צריכים הכל מהכל- ולפי תורתך גם יכולים- סליחה, לא מציאותי בעיני.
ברור שזה לא ככה אז בבקשה תכתוב את האמת ותפסיק ללכת סחור סחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
mosha24/08/2011זו האמת.....מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחייך רחל
גלית25/08/2011את לא רואה השכל אישה שנפתחת אליו הוא ישר רוצה לגרור אותה למייל הדיסקרטי או לטלפון?
הוא מחפש פה נשים במצוקה רגשית כדי להשכיב אותן. אפילו אותי הוא ניסה לגרור למייל הפרטי וה"דיסקרטי" שלו. והוא עוד שואל אם אני רוצה להכיר גבר שונה מאחרים.
נו באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח ... קטלנית
גדי28/08/2011הי מותק
מה קורה? קצת נעלמנו אה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
mosha29/08/2011תגובה לא ראויה לתגובה ....תתקדמי ..את מהסוג שמכניסים רעל בין כולם ......בייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק27/08/2011מה יהיה ירדת מהפורום בגלל אהבל ? רציתי לשאול אותך שאלה אם תוכךי לעזור לי בבקשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ב היקרהרחל24/08/2011
אני חושבת שאת דווקא במצב טוב-
1. את מרגישה שהזוגיות שלך עם בעלך טובה ולא רואה את עצמך במקום אחר-מצוין.
2. הבחור מאכזב אותך , מחליש אותך , חושב רק על עצמו ומה שהוא רוצה זה משהו רגעי בלבד- אז למה את צריכה אותו?- לדעתי הוא ממש לא עושה לך טוב.
3 . כתבת שהוא גורם לך להרגיש חרא- זה ממש נורא- למה את ממשיכה לאהוב אותו?
4. לדעתי את ממש במצב שאת יכולה להשתחרר ממנו זה רק עניין של החלטה. תארי לך שהיה מדובר בבחור שמוכן ללכת עד לקצה העולם בשבילך- בחור עדין אוהב ומתחשב שלא יתן שתיפול שערה משערות ראשך שרוצה אותך באמת ובתמים - אז היית בבעיה אמיתית כי על זה באמת קשה לוותר.
אבל במצב שאת תיארת- למה את מסתכנת???
את בעצמך מרגישה שזה לא שווה את זה.
תהיי חזקה , תשימי עליו פס ותמשיכי בחייך- יש לך חיים טובים תשמרי עליהם- אל תהרסי אותם- זה לא נשמע שווה את זה- חבל!!!
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל ב ורחל
שמוליק24/08/2011ל ב גם אני חושב שרחל צודקת לא המבין למה את איתו ? יש לך לדברייך זוגיות מעולה לכי לביתך ש ל ך למאהב שלך לא יהיה איכפת לו אם "תתפסי"
רחל זה עוד מיקרה שאינו דומה לשאר המיקרים לדוגמה המיקרה שלך או המיקרה שלי שאני כן אלך ע ד ס ו ף ה ע ו ל ם לאהובתי וכן ארצה לשמוע ממנה וכן ארצה לקבל אוויר
ל ב יש בחור שרוצה "להעביר את הזמן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק24/08/2011כתבת צודק מה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל24/08/2011האמת- כתבתי את זה לך כתגובה למה שכתבת מקודם על ה"יועץ".
לגבי ההודעה האחרונה שלך- כתבתי לך גם קודם שאתה נשמע איש טוב. לכן אני מתייחסת מאוד ברצינות להודעות שלך.
ציצו למשל נשצע ממש מסוכן- לעשות הכל רק ב"דיסקרטיות"- זה נשמע כל כך נאיבי.
ציצו- לא שמעת על- "סופו של כל גנב לתלייה" או- "על ראש הגנב בוער הכובע" ??
האמת תמיד יוצאת לאור במוקדם או במאוחר.- אל תייעץ פה לאנשים לטמון את הראש בחול.תגלגל קצת בפורום אחורה ותקרא- לא נראה לי שתמצא פה מקרה אחד שהסתיים כפי שבאמת היינו רוצים- זה תמיד נגמר רע. גם אם בן או בת הזוג הנבגד סולחים- זה עדיין רע. ויש גם את הנפגעים מסביב .אז למה להציע למי שעדיין לא נתפס
להמשיך עד שיתפס? אנשים כותבים כאן את שהם עוברים ולדעתי כדאי לייעץ להם ללמוד מהניסיון של האחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל הדומה
שמוליק24/08/2011רחל יקירתי אני כמעט בטוחחחח כשהקב"ה חילק את השכל והצרות לאדם עמדנו ביחד צמודים וקיבלנו את החיים והדברים הטובים {גם הצרות} המיקרה שלך המחשבות שלך הכל דומה קצת מפחיד לא??????
אני מתגעגע ליקירתי לשמוע את קולה לראות אותה אני בטוחחחח שגם את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל הדומה-מאת שמוליק-
בני24/08/2011לרחל הדומה...
מאת שמוליק...
אולי יש לנו אפי' את אותו צבע עיניים... אז נפגש נחזיק ידיים...
לא בקטע מיני ח"ו, אלא סתם כי אנו מאוד דומים, את יודעת את ואני...
---
ככה זה מתחיל ואיך שזה נגמר כולכם יודעים,
אז מה לך כי תלין עליי, או על הקב"ה?
אתה זה שבוחר במודע את הדברים שגורמים לך סבל, אתה מייצר את הכאב בכל הכוח, תגיד אתה מזוכיסט?
-
נהנית? יופי!
אתה רוצה להמשיך וליהנות?
להרגיש חופשי ומאושר?
לנשום אוויר צח?
לאהוב עם כל הנשמה?
אין בעיה,
מגיע לך את כל הטוב שיש בעולם, אבל לשם כך תצטרך לבצע כמה פעולות שיעזרו לך לממש את כל הטוב הזה, ומה שאתה עושה כעת מרחיק אותך , ואני רואה ומצטער על מה שקורא לך,
דרך אגב אתה רוצה להתגרש? מי מונע בעדך?
-
לעיתים נדמה שאתה המאהב המסתורי של גב' רחל, ואתם מנהלים פה רומן מתחת לאפם של יקירכם -באצטלא של סיוע/פריקת מטענים בפורום.
-
אחזור שוב על דבריי, להלן הקוו, שאתה מרבה להתלונן עליו,
כל זמן שאתה בתוך מסגרת התחייבות אחת, אתה לא יכול לנהל ולהתחייב לאנשים אחרים, נקודה.
צא רגע מהמקרה שלך, ותביט מעבר לחלון, אנשים שכורתים בריתות בעסקים בנישואין וכו' מצהירים כוונות לשמור נאמנות ולא להסתיר דבר, ובוודאי שלא להזיק במתכוון לשותפות גם אם היא צולעת ולא מרוויחה...
-
בתקשורת נכונה ופתוחה בין הצדדים ניתן לפתור את "כל" הבעיות, למעט אלימות מילולית/נפשית/פיזית, המצריכה טיפול! גם אז בידיי בן הזוג ניתנת הבחירה האם להישאר בקשר מעין זה או לחפש זוגיות חדשה, (מה שלא תמיד מצליח כי הם בוחרים שוב את אותו טיפוס אבל זה כבר נושא אחר.)
המשך יום נעים לכווווולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
רחל24/08/2011אדון בני , אתה חושב שאתה חכם גדול , נכון?הפעם הגזמת קצת. הואשמתי כבר פעם אחת בבגידה ולא אתן לך להאשים אותי שוב.המטרה שלנו כאן היא קצת לפרוק וקצת לעזור.
מרגישה שמיציתי.
תודה ושלום לכולללם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רל
ב24/08/2011רחל הי,
שתביני אנו עובדים יחד והסיפור הזה הוא כבר 3 שנים הוא מצא חן בעניי מבחינתי כניראה זה התחיל בתשומת לב והתאהבתי בו .
אני שמרתי שזה לא יגלוש גם הוא לא לחץ מעולם ניראה לי שגם הוא העדיף שזה ישאר בתוך מקום העבודה הגלישות שהיו הם טלפונים הודעות מיילים נשיקות ומגע ידים דיבורים.
אני קוראת את מה שאתם רושמים ובהחלט מהצד זה ניראה שאין פה משהו יותר מרגע הוא בטח יואמר אחרת ואני יצטט מה הוא אומר אני אוהב אותך לכן אני שומר על קשר איתך כל פעם מחדש כי מין הוא לא קיבל מימני והוא שם זאת בצד לא לחץ וגם לא ביקש בצורה ישירה יכול להיות בגלל שהוא פחד שזה יטרוף את הקלפים בנינו והוא יצטרך לתת לי יותר מה שהוא לא ראה את עצמו מוגל לטענתו הוא אוהב אותי אני עשרות פעמים ראיתי אותו שפוף עצוב כואב מרוסק לא יודע מה לעשות ולמרות הכל אם אני הולכת מימנו הוא לא בא וחוזראלי ומציע לי להיות איתו שאנו משוחחים הוא טוען שאני לא יעזוב למענו כלם ואני סתם מאשימה אותו בדברים שגם אני לא הייתי עושה והוא צודק .
לכן תמיד בסופו של דבר הוא תמיד רוצה להיות איתי בקש בלי לדרוש מימני הוא טוען שהוא אוהב אותי ולכן הוא ממשיך ככה.
אני יודעת שאני צריכה להמשיך הלאה ובסה"כ אני בסדר כי אני לא מסכימה להיות עם מישהו בחשאי ואם אין ליולו הצעה שלהיות יחד אזס אני צריכה לכת אבל כרגיל זה התפוצץ לא יפה ואני כעסתי עליוכי הוא אמר שאני רציתי להיות איתו בקשר כזה .
ועכשיו הוא מתנהג כאילו לא היה כלום בנינו ואני לא מיצטערת שזה ניגמר אני רק מיצטערת שזה לא יכול להיות בנועם.ושאני לא משלימה עם זה עד הסוף זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ב
רחל24/08/2011תשמחי שזה נגמר ככה. הכל לטובה . לדעתי- תחזרי לעבודה בראש מורם. תהיי חזקה ואל תישברי. אם זה עיניין של 3 שנים אז הוא בטח מכיר אותך ואם הוא אומר שאת לא היית מסוגלת לעזוב את המשפחה אז הוא בטח יודע מה שהוא אומר. ולפי דברייך נראה שגם הוא לא מתכוון לעשות צעד כזה- אז למה להסתבך.
נכון שזה קשה כשעובדים יחד ונפגשים על בסיס יומיומי אך אני חושבת שאם תחליטי שהקשר הזה לא טוב בשבילך תוכלי להיות חזקה ושגם הוא בסופו של דבר יבין שזה נגמר.
גם אני עכשיו בחופש וגם אני אחזור לעבודה בקרוב.גם אותי זה יעמיד במבחן המציאות.אומנם אנו לא עובדים ביחד אך כשאחזור לעבודה הסיכויים לראות אותו יגדלו.
אני מאחלת לשתינו להיות חזקות- זה באמת לא פשוט אך כולי תקווה שזה אפשרי.
בהצלחה לשתינו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני24/08/2011בנוסף לדבריה החכמים שרחל כתבה לך מניסיונה האישי,
אני ממליץ לך לקרוא את המאמר של ד"ד אורן חסון >
בגידות: הגבר הנשוי - מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה.
תעתיקי את השורה שלמעלה ותחפשי בגוגל.
זה הוא כתב ולא אני, אז אל תחשדו בכשרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ב
שמוליק24/08/2011ל ב אני מציע לך לקרוא קצת מהעבר ולהבין מי זה בני יועץ
אדוני היועץ ורד מהעץ אתה פוגע בחברים
לידיעת מנהלי הפורום יש לקרוא את בני "יועץ" לסדר
ולרחל את לא צריכה להיתעצבן הוא סתם " ניתפל" המשיכי להקסים אותנו בכתבייך ואל תתייחסי ל"יועץ"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיספה לבני
שמוליק24/08/2011עברת את הקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק25/08/2011קראתי את אשר כתבת ל ב קצת מאוחר {הייתי עסוק עם בני } ותקני אותי . הסיפור שלך שונה לא בהרבה . את כתבת שאת מתגעגת אליו ולפעמים את מחייגת אליו ומנתקת מהר את מחפשת אותו בקניות או על הכביש בנהיגה {אולי גם הוא} ואת אוהבת אותו {זה לא נייר שאפשר לקרוע ולהמשיך הלאה} והרשי לי לשאול האם מאז שהייתם יחד ירדה לך האהבה אליו ? { בסיפור שלי היא יותר מתחזקת} ולפי דברייך בפורום המאהב שותפך לבגידה גם אוהב אותך ל ב העניין הוא אחר "בואי נעביר את הזמן" בנשיקות וחיבוקים ואם הכל הסתיים לא נורא
וקצת שונה מאד נעמו לי כתבייך וגם לאחרים ולא צריך להיתעצבן {כך כתבת לי}
ה ב ר י א ו ת חשובה {מקווה שה"יועץ לא יגיב"}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל תחזרי הדיונים איתך מענינים
mosha25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת פוןmosha23/08/2011
לי ולאישתי יש כמעט כל שבת שיחה לא מזוה בשעות הבוקר...כמובן זה לא בא מאהבה רק מרוע..מי יכול לעזור לי איך אני מגלה מי מתקשר/ מתקשרת מחסוי...כמובן שסלקום לא יעזרו לי..תודה מראש ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פשוט
דורון23/08/2011בכל שבת בה מופיע המספר אתה רושם את השעה וברגע שיש לך 3 הטרדות עם שעות מדוייקות תיגש למשטרה והמשטרה תוציא לך צו לחברת הסלולאר המחייב לאתר את המספר המטריד (תגיד אתה גרוזיני ביג'ו?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם תודה
mosha24/08/2011לא אני לא גרוזיני ...והחלפתי כינוי אתמול....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל המנהלות. אני דורשת תשובה פומביתa23/08/2011
לפני דקות אחדות מחקתן את התגובה שלי לנועם השרלטן , יחד עם תגובתו לבוגדת . רצוני לדעת מדוע לא מחקתן את הודעתו לפני תגובתי? האם עד כדי כך אתן עסוקות או מנותקות שאינכן קוראות את התגובות הנכתבות כאן?. הרשו לי לרענן את זיכרונכן , שנועם הלא הוא רוני גולני , מנבל את פיו שנים בפורום ותוקף בטרוף את הנשים האומללות שנופלות טרף ללשונו. ברור שנועם זה הוא טיפוס א סוציאלי, הרובץ כאן שנים להנאתו ומפיק הנאה חולנית וייתכן מינית מהשתלחותו בנשים.. מדוע אינכן מזהירות אותו בפומבי, דבר שיביא אולי גולשים אחרים החושבים להתנהג כמוהו לחשוב פעמיים לפני כתיבה הרסנית מטורפת נטולת מעצורים וחסרי מוסריות כמוהו. בברכה לפורום מועיל ומהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה פומבית לכלל הכותבים ב- תגובה
סיגלית גלאי23/08/2011לכלל הכותבים בפורום
אין לאף אחת מאיתנו חלילה רצון לפגוע באופן מכוון באף אחד/אחת מהכותבים בפורום.
אני מצטרפת לבקשה שנאמרה ונכתבה כאן מספר פעמים:
כותבים יקרים, פורום זה נועד לשיתוף, לעזור לחברים השואלים, להביע דעות ומחשבות, מותר לא להסכים עם דברים שנכתבים, אך כל זאת צריך להיעשות ברוח טובה, בכבוד ובמיוחד בשמירה על כללי תרבות הדיבור שאני משוכנעת שכל אחד מאיתנו מכיר.
בבקשה אל תנצלו פורום זה להשתלח ללא רסן, אין זה יאה, בוגר או אחראי.
תודה
מנהלות הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לציצוב22/08/2011
ציצו אני חושבת שקצת התעלמת מימה שרשמתי אני לא בחורה של רגע לא שהייתי רווקה ובוודאי לא עכשיו שאני נשואה.
התאהבתי בו לכן חזרתי אליו כל הזמן ובכל פעם שחזרתי גיליתי שהוא מוכן למשהו ריגעי וזה משהו שאיכזב אותי.
שאני איתו הזוגיות שלי ניפגעת ואני לא שלמה אני מפוצלת נכון אני מרגישה איתו הכי נאהבת שיש אבל זה לא מספיק י.
הזוגיות שלי עם בעלי חשובה לי הסקס שלנו טוב והוא אדם מבין וסלחן לא רואה את עצמי במקום אחר .
חיפשתי תמיכה בפורום חיזוקים לא שיכנועים שכדאי לי לבגוד בבעלי ובוודאי אני לא רואה את עצמי עם גבר אחר בצימר מבלי שתהיה מחויבות בנינו כזו אני – לעולם לא חשבתי שאקח זאת הלאה.
אני לא כועסת על הדיעות שלך זה בסדר ההצעות שלך אני מקווה שאני יהיה חזקה והוא לא יצליח להחליש אותי ולקחת מימני משהו שאני מעדיפה לא להיות בו זו לא אהבה מבחינתי הוא רק חושב על עצמו.ואני יודעת שכרגע שיש בנינו פיצוץ הוא גורם לי להרגיש חרא בכדי שאני אתקפל ואחזור אליו אני מקווה שאני לא אעשה זאת אין לי למה אני יודעת שזה סתם לאותו מעגל חסר תועלת
תודה לך על ההקשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל ב
mosha22/08/2011אם נפגעת אני מתנצל אני חושב כפי שאני הייתי נוהג...את לא בשלה לסוג כזה או אחר של בגידה...יופי אני גאה באישה שכמותך ..תשמרי על משפחתך ובן זוגך...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ציצו
ב23/08/2011הי ציצו לא נפגעתי כלל וכלל אתה סה"F אומר מה אתה היית עושה ואני סה"כ מנסה להתגבר ולהתחזק .
אני ממש בסדר בלי הקשר איתו - סה"כ מבחינה מעשית לא היה הרבה בנינו מה שהלך זה החום שלו הרגש האהבה שלו זה הלך איתו כמובן. אבל אני מודה אני בחופש ואני לא רואה ומדברת איתו אבל אני מודה אני מחפשת אם הוא רשם לי משהו אני כזה מחכה ולא יודעת למה משהו מציק לי אני לא משתחררת אבל אני חשה עייפות נפשית מלחשוב עליו להתגעגע לאהוב אותו המעגלים הללו כל כך חוזרים על עצמם שאני עייפה ודווקא טוב לי הריחוק.
הוא גם נעלם והוא תמיד עושה זאת בצורה מנוכרת זרה וחותכת ואני מרגישה שהוא כויכול מנסה להקשות עליי פתאום מהאדם שהכי אוהב אותי הוא הופך זר.
אני לא חולמת להתתקרב אליו מכל הסיבות גם כי זה לא נכון וגם כי ברו לי שאני רוצה מעבר לסתם סטוץ ולמעשה גם אם היה נותן אז הייתי יותר בפלונטר כי אני לא אוכל לקבל ועוד שבוע אני חוזרת ואני מודה אני פוחדת שאני אצחק איתו ואנס ה לא להיות איתו בריחוק וכפי שאני מכירה אותו הוא ישים לי חומההוא פשוט מחליש אותי כל פעם מחדש זה מתפוצץיש נתק ואז אני משדלת אותו הוא עושה לי פוזות וחוזר איך אני מתחזקת איך אני נותנת לו להשפיע אלי הוא יודע שההתנהגות שלו נוגעת לי ברגשות אבל הוא עושה זאת כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני23/08/2011אם את חשה עייפות נפשית כנראה שזה עבר את גבול הטעם הטוב,
לדעתי את משחקת באש ושלא תתפלאי אם תחטפי כוויה שתשאיר לך צלקת כואבת ח"ו וד"ל,
-
מה שמציע ציצו זה תהו ובהו בכל מה שקשור לנאמנות והתחייבויות, זה אינו תואם את הערכים עליהם גדלנו כולנו, מנוגד לשכל הישר, ובדרך כלל הורס ומזיק יותר ממה שנדמה, פנטזיות וחלומות כמו גם ריגושים ומחשבות חשוב שתהיינה והרבה, אבל לממש אותם בדרך כלל זה כאב גדול מאוד, מאוד,
-
רק שתדעי שאת נורמאלית וכל מה שאת עוברת בא לאותת לך שמשהו בזוגיות שלך צריך תיקון ויפה שעה אחת קודם!
-
אם אינך מסוגלת להתמודד עם ההתנהגות שלו ואינך רוצה שיתעללו ברגשות שלך, אז תעשי משהו למענך ותלכי לאימון אישי כדי לברר לעומק אלו צרכים חסרים לך שאת מוצאת את עצמך מחכה ליחס מבחור נשוי בעבודה שמציק לך במתכוון,
-
ולך ציצו חשבתי שאתה תופעה חולפת והתבדיתי, אני לא כ"כ יודע איך לאכול אותך, המשפט היחיד שיש לי לומר לך > שאתה משדל נשים לזנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני תודה
ב23/08/2011אני חושבת שאתה צודק למעט דבר אחד הוא לא מציק לי הוא פשוט לא נותן לי להשתחרר אחרת הוא מתנהג לא בניכור ובזרות.
אבל אני אהיה חזקה כי במת לא בא לי על כל הסאגה המיתרת הזו. אני חייבת לסלוח לעצמי ולהמשיך הלאה אני כל הזמן חוזרת אליו כדי להוכיח לעצמי שהיה בנינו אהבה גדולה ולא עשיתי זאת סתם אבל אני אתגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב בני
mosha24/08/2011הייי את פשוט מאוהבת .זה קשה ואני מאמין שהזמן ירפא את הכאב...בהצלחה (תנסי להמשיך את החופש)....ולך בני בתוך עמי אני חי אני מכיר את הכל מהכל ...אישה רוצה כמו גבר בדיוק...אני לא יכול לשקר לעצמי ....כי 75 אחוז בוגדים ו25 אחוז ניתפסים.....אבל ניתקדם....אתה צודק למה לי לקלקל לזוגיות של אחרים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאסתר22/08/2011
רציתי את חוות דעתכם לבעייה שמטרידה אותי מזה מס' חודשים.
בעלי גולש באינטרנט כביכול בהסתר (כשאני הולכת לישון הוא קם בחשאיות והולך לגלוש, כשאני מבשלת במטבח / מתרחצת הוא נכנס וגולש (לעיתים רק ל10 דקות)
הוא מחכה שאהייה עסוקה וגולש - ומוחק היסטוריית גלישה.
הוא לא יוצא בערבים , אבל הדבר הזה מאוד מטריד אותי.
אני עושה את עצמי שלא ראיתי.
פוחדת שהוא יעמיק קשרים .
ייתכן שאם אומר לו - הוא יגלוש במקום עבודתו - תמיד יוכל למצוא מקום לגלוש (גם בבתי קפה).
מה לדעתכם עליי לעשות (הדבר מטריף אותי מאוד)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלית אישה
mosha22/08/2011למה מטריף אותך אם ירצה ליבגוד יש לו זמן בעבודה ואינטרנט ויש אתרי הכרות .הוא ימצא דרך להיתפרפר......אל תיכנסי לו לחיים תני לו ספייס .ותחשבי חיובי .לא הכל טוב שתדעי עדיף שתתעלמי. ד"א בעלך מזכיר את עצמי ..אתם נשואים 20 שנה לערך?
את בת 45 + - מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר23/08/2011אני בת 42 נשואה 18 שנים ויש לי 3 ילדים.
הקטע הוא שאני חושדת שהוא נכנס לאתרי הכרויות ומתכתב עם בחורות, עובדה שהוא מסתיר זאת כשאני ישנה או עסוקה.
כדאי להפתיע אותו תוך כדי גלישה ?
בכלל מה נכון וחכם לעשות מבחינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר23/08/2011אני אוסיף שזה גם מביא אותי לשאלה הגדולה מה עוד אני לא יודעת שהוא עושה בהיחבא?
אולי אפילו נפגיש עם נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית יקירתי
mosha23/08/2011ואים תגלי שניפגש...מה יהיה אז? תחשבי איזה תיק כבד זה.....תתעלמי(אני מכיר את זה מקרוב) לדעתי תדלגי. החשוב מכל אם הוא בעל שדואג למשפחה מסור מפרנס. וצינת שלא יוצא בערבים.זה מראה על איכפתיות מימך.כי גבר שיוצא לבלות פאבים מועדונים זה לא לחוג ריטמיקה נכון ? רוצה לדבר בפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית
mosha23/08/2011תקראי את שכתבתי ...לא כדאי לחטט יותר מדי .יש פרטיות גם אם בעלך..אשתי היתה לוקחת לי א הפון וקוראת הודעות. מאוד לא אהבתי.....תתעלמי זה יכאב יותר אם תגלי משהוא שלא יהיה לטעמך. ואז מה נריב? ניגרש ? עדיפ לא לדעת ..מקוה שהייתי ברור ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר23/08/2011קשה מאוד מאוד להתעלם, הגלישות באינטרנט זה מה שאני רואה
וזה קורה מתחת לאף שלי!!
ומי יודע מה קורה בבקרים ובהצהריים שאני לא בבית!! אולי אפילו דייטים עם נשים.
אני חושבת שמבחינתו זה מים גנובים ימתקו, וכן חיזוקים לאגו (בחורות שפונות אליו באינטרנט - זה מחזק אותו)
אם אדבר איתו הוא יכחיש ויסתתר עוד יותר - לא מאמינה שיפסיק
הגלישות נעשו אובססביות מידי יום.
איך אפשר לדלג ולהיות אדיש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית
mosha23/08/2011מה האלטרנטיבה את רוצה להיות בת זוג שוטר......את לא בחורה מיושנת את מבינה שיש גברים שמפלרטטים ומנסים ורוצים......את יכולה לגלות דברים וזה יפגע יותר....כאן מתאים המשפט אל תהיי צודק תהיי חכם...ואת החכמה ...קשה אני מבין תרגיעי ותרפי...מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות שאנחנו הגברים שונים
שמוליק24/08/2011שלום לך מודאגת, תראי בואי נעשה את זה פשוט.... אצלנו, היצר המיני פועל בצורה שונה... אהבה אצלנו זה קודם חיצוני ואז פנימי... אצל נשים זה הפוך.. בדיוק כמו איבר המין..
אז אולי בעלך מאונן קצת... אולי הוא מפלרטט קצת...
שתדעי שבשלב כזה או אחר כול גבר עושה זאת בגלל שזו חולשה... אשה ערומה יכולה להצליח לפתות גבר הרבה יותר בקלות מאשר גבר ערום אשה (אפילו זה יעבוד בצורה שונה לגמרי)
לי זה נשמע שהוא אוהב אותך ואת חשובה לו יותר מכול.. פשוט קצת משעמם לו והוא חזר להיות ילד בן 16 בראש בקטע הזה... אז תהיי קצת "אמא" אם זה כזה מפריע לך ותעשי לו משמעת.. (אל תעשי אותו דבר כמוהו או בכיוון כי ככה הוא לא יתפקח)
את יכולה להפתיע אותו, לפי איך שאת מתארת אולי הוא ירתע מזה.. אבל אם תקחי את זה בקלות.. תדברי איתו על זה פתוח... (תציגי לו את זה כ"אני יודעת ואל תנסה לשחק אותה" ואז תסבירי לו כמו לילד שזה לא טוב וכואב לך) ..
בקיצור תגרמי לו שירחם עליך ואז על עצמו ובכך ירתע ויפסיק עם השטויות.. כי בסה"כ זה שטויות.. וככה את צריכה להיתייחס לזה כדי לפתור את זה ולמנוע סיכון שזה יהפוך למשהו רציני...
יש כולמיני סוגים של גברים.. חרמנים יותר חרמנים פחות... פחדנים יותר פחדנים פחות... בסופו של דבר הראש שלנו חושב אחרת וככה בנוי העולם.. זה בגנים.. כבר אלפי שנים.. והוא רק צריך לכבוש את יצרו - ובתור אשתו ואם לילדיו - תפקידך לדאוג לשלום הבית הזה בצורה חכמה כי אשת חיל מי ימצא.. מה שבטוח אל תקחי את זה קשה מדי ותנסי להבין אותו ולהוציא אותו מזה בחכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
שמוליק24/08/2011חבל שהתחלת לכתוב בשם זה יש עוד שמוליק בפורום שלא רגיל לכתוב בצורה זו
אנה ממך חזור לשמך המקורי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל מנהלי הפורום
שמוליק25/08/2011אני מאד מבקש למחוק את ההודעה של שמוליק אני לא מכיר אותו ולא רוצה שהחברים בפורום זה ייחסו לי את התגובה הנ"ל
כך אני לא כותב ולא מדבר בלשון הזו
מאד אודה שגם הנהלת פורום תסביר לחברים בנושא זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר25/08/2011הקטע פה שאני מכירה אותו, ואם אגביל אותו זה יותר ידליק אותו
מבחינת "מים גנובים ימתקו" וזה יביא אותו לריגושים מלאי מתח, אקשן ואנדרלנין - שיתכן שזה מה שהוא מחפש .
ייתכן שאם אגביל אותו הוא יילך לשלב יותר מתקדם ופשוט ייפגש עם בחורות . (כרגע אין סימנים שהוא נפגש)
אגב, בעבר ניסיתי לומר לו שאני יודעת - והוא הסתיר זאת עוד יותר (גולש בהיעדרי וכו').
הוא פשוט לא מרפה.
זה כבר נעשה אובססבי אצלו לגלוש בערב כשאני הולכת לישון או עסוקה.
המצב קשה, קשה להיות אדיש , ולדלג על זאת.
אגב, אני מתנהגת איתו כרגיל - לא מראה לו שאני שמה לב לגלישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
סיגלית גלאי23/08/2011שלום סיגלית,
אני לא חושבת שכדאי להתעלם מדבר שמציק לך. כי זה עשוי לא להרפות ממך ולהזיק יותר ליחסים ביניכם. חשדנות, חוסר ביטחון, פקפוק באמון עשויים לגדול למימדים שאח"כ קשה לעצור. מכיוון שאת כבר יודעת שהוא משוטט באינטרנט, את יכולה לדבר איתו על זה. לומר לו שאת יודעת, שאת מעוניינת להבין מה הצורך שלו? באיזה אתרים הוא משוטט? מדוע הוא מסתיר..מוחק..? חשוב שתצייני שאת לא רוצה לסכן את הקשר שלכם, שהוא חשוב לך וכו', הסבירי לו מה מחשבות אלה גורמות לך להרגיש.
אם הגישה שלך לא תהיה מאשימה אלא משתפת, יש סיכוי שתנהלו שיחה משמעותית וחשובה להמשך היחסים ביניכם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית גלאי - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולש באינטרנט
דני24/08/2011לי יש עצה מקורית השאלה אם ההצעה מתאימה לך,למה שבעלך יממש את הפנטזיות שלו לבדו בטינטרנט?, תיזרמי איתו תשתתפי בצורה אקטיבית ותהיי חלק מזה,לא צריך להעלב ולחשוב האם את לא מספיק טובה בשבילו,זו דרך לפורקן בשבילו,תנסי,יש מצב שאולי גם את תוכלי להיות משוחררת ולהנות מהעניין.אין לך מושג כמה זה יוסיף לזוגיות שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסתר25/08/2011אין מצב שאני אצפה איתו ביחד באתרים.
הוא מאוד דיסקרטי ונראה לי שהוא גולשב אתר היכרויות.
מחפש לריגושים וליטופים לאגו, וכנראה רוצה לבחון באם הוא אטרקטיבי לנשים אחרות
הוא בסוף שנות ה- 40 לחייו.
בטח שהוא לא ירצה שאשתתף איתו בגלישה.
הוא מוחק היסטוריית גלישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטרנט
mosha25/08/2011אז מה הפתרון .יקירתי כל ההצעות שנתנו לך לא היתקבלו.....אולי תני לו עד שזה יעבור..
או שתדברי איתו בנדון בעדינות שלא יכעס רק שיבין שראית אותו גולש באתרים אסורים...(אבל זה לא ימנע ממנו) אני חושב בהצלחה ומזל זה החשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציצוב22/08/2011
ואומר אתה מציע לי שאם אני לא אצליח להתנתק מימנו אז לנהל איתו קשר מהצד???
האמת לא ניראה לי שאני מסוגלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
mosha22/08/2011לדעתי כן בדיסקרטיות ובזהירות זה גם ישדרג את הזוגיות....לדעתי (לא כולם יסכימו איתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה זוגיות זה ישדרג ולמה?
ב22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
mosha22/08/2011אני אקח את עצמי כדוגמא....שאני בוגד באישתי באופן כללי אני מרגיש צורך לפצות את אישתי בסקס טוב בחיזור לילי א. גם על מנת שלא תחשוד ב. וגם מעין נקיפות מצפון להעניק יותר....אני חושב שזה נורמלי לא ? מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המליון-למה אני בוגדת?טל22/08/2011
חייבת לפרוק הכל ולקבל תשובה הגיונית יותר מזו שנתתי לעצמי....
יש לי חבר כבר חצי שנה, הכל פשוט מושלם, ולא סתם, באמת מושלם!!!
אם זה האינטרקציה בנינו, ההבנה ושלא נדבר על הסקס, הוא בהחלט הסקס הכי טוב שהיה לי אני מרגישה איתו פתוחה יותר מכל גבר שהייתי איתו, ואיתו חוויתי פעם ראשונה אורגזמה אחרי שנים של זיופים.
לפני חודש הוא טס לארה"ב לחודשיים, ההחלטה של שנינו הייתה להיפרד כי לא אני ולא הוא רצינו לנהל קשר מרחוק, אמרנו מה שיהיה-יהיה ושהוא יחזור נחליט מה הלאה.
אחרי שבוע דיברנו ושאלתי אותו אם הוא היה עם מישהי והוא אמר לי שלא, שהוא מתגעגע אליי ושהוא לא מחפש שם סקס... (לא עקרוני אם זה נכון או לא...)
מאז שהוא טס הייתי עם 4 גברים, ואני לא מבינה למה... אני באמת אוהבת אותו והוא עושה לי כ"כ טוב בכל המובנים, בנוסף לזה כל ה-4 גברים לא הגיעו לקרסוליים שלו.
למה אני עושה את זה? אשמח לתשובה כנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אוהבת סקס
mosha22/08/2011וזה טיבעי אממה מה תעשי שתהיי נשואה זה קשה יותר יש משפחה חשיפה לאנשים
תנסי להיגמל...ועובדה שאת עונה שהם לא מגיעים לקרסוליים שלו..אז למה באמת בוגדת...
וואלה קשה להבין את הייצר החזק שבך...מקוה שתמצאי מזור לתופעה. וזהירות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה
טל22/08/2011אני אפילו לא נהנית בסקס עם הגברים האחרים,
מה שמדאיג אותי כמו שאמרת זה באמת עניין הנאמנות...
גם אף פעם זה לא קרה לי, הייתי בקשר 5 שנים שהסקס לא היה משו בכלל ובכל זאת לא פזלתי ואת הבחור הנוכחי אני באמת אוהבת, אין לי מילה רעה אחת להגיד על הקשר לעומת האקס שלי, איך זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
mosha22/08/2011את פשוט אוהבת תשומת לב יתר על המידה ..וזה כמובן מוביל למיטה כל החיזורים והמילים המרנינות עושה לך משהוא...אני מאמין שאת אומרת מה יכול להיות אני נהנת .אז למה לו..ואח"כ מצטערת הרגשה לא נעימה......אני מנתח מצב...לא יכול ליגמול אותך ...את אישה חכמה אני מניח ..(בת כמה את?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
טל22/08/2011אני יחסית צעירה אני בת 25,
ומה שהכי מפתיע אותי זה שבגיל 18 עברתי הטרדה מינית שגרמה לי כ"כ הרבה עקבות בנוגע לסקס, ואז הגיע הבחור הנוכחי ושינה לי הכל חזרה.
בגלל אני לא מצליחה להבין את הנטייה שלי לקפוץ למיטה, ועוד לבגוד בגבר שאני אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
mosha22/08/2011יקירתי היתקלת אותי ...אני לא איש מקצוע כל שניכתב כאן זה דעה שלי מנסיון עשיר...ולענינו.....תנסי לספק את עצמך בשאר מנעמי החיים לא רק סקס בנפשנו.... יש מסעדות מסזים אוכל טוב וכו" ואת צעירה תנסי לשוחח עם חברה טובה שתגרום לך להיגמל מהסקס הפרוע......בהצלחה מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם
טל22/08/2011וואו נועם יקירי לא נסחפת קצת עם התגובה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש
דורון22/08/2011אבל ממש לא ! תביטי בעצמך ותביני כמה שאני צודק !!
תתעמקי בדברים שכתבתי, תביני כמה שאני צודק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר.....
דורון22/08/2011במקום לנגן על ההטרדה שעברת ועל כמון הפרטנרים שעברת תלכי לטפל בעצמך ואל תחפשי פה סימפטייה רחמים והבנה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום a +נועם
mosha23/08/2011זה פורום מכובד לדעתי בואו נשמור על פרופורציה את חמודה בכינוי a תרגיעי אל תגיבי
ולך נועם תהיי יותר מעודן אתה פוגע באנשים.... נשם .... זהוא סיכמנו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המליון-למה אני בוגדת? - תגובה
סיגלית גלאי23/08/2011שלום לך,
את כותבת שקיבלתם החלטה של פרידה עד שהוא יחזור ואז תחליטו מה קורה עם הקשר, נראה שהחלטה זאת גרמה לך להרגיש חופשייה שוב לעשות כל מה שעולה ברוחך כולל לשכב עם גברים אחרים. לכן אין זאת בגידה גרידא, כי החלטתם שאתם לא יחד בתקופה הקרובה.
לשאלתך למה בכל זאת את מרגישה צורך לשכב עם גברים (למרות שאת מאוד אוהבת אותו)? זאת כבר שאלה אחרת שניתן לחפש את התשובות מכיוונים שונים: אולי את ממשיכה לבדוק כדי לדעת באופן וודאי שהוא האחד והיחיד? אולי זה הפחד מלהיות לבד? אולי הרצון להרגיש נחשקת? ואולי זה קשור גם בהטרדה המינית שעברת? אני לא מכירה אותך מספיק ולכן אני לא מתיימרת לתת לך תשובה חד משמעית, אך אני יכולה להציע לך שאם הנושא מציק לך ואת רוצה לבחון אותו וללמוד על עצמך, או ליצור איזשהו שינוי בהתנהגותך או בדרך החשיבה שלך. כדאי שתסייעי בעזרה מקצועית ומסודרת.
בהצלחה וכל-טוב
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
דני24/08/2011לדעתי וזו רק דעתי הלא מקצועית,ראשית כל את לא בוגדת בחבר שלך כי החלטתם על פרידה מראש וגם הוא חופשי לעשות בחו"ל כרצונו וזה שהוא אמר שעדיין לא קרה משהו זה ממש לא אומר שזאת האמת,יש מצב שהוא שומר אותך על אש קטנה ואף הוא מנצל את המצב.לגבייך...אני חושב שמה שאת עושה נובע מצורך שבסופו של יום יקרב אותך לבן זוגך לשעבר.כמו שלי זה נראה את בוחנת טוב טוב אולי אפילו יוןתר מדי טוב האם זה באמת כל כך מושלם עם חברך או שמה את יכולה למצוא את אותו הדבר עם גברים אחרים.מאחר ובראשון לא מצאת עברת לשני לשלישי ולרביעי.אמנם הספק לא מבוטל אבל במובן מסויים את ממלאת את הארסנל והרזומה שלך עם גברים עד שהחבר יחזור ולי נראה שתיתפסי אותו כל כך חזק שלא יברח.
זו דעתי האישית והלא מקצועית אבל נראה לי שלגבייך אני קולע בול.אשמח לשמוע ולקרוא האם נכון הדבר או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
בוגדת25/08/2011דני, אתה כ"כ צודק... אם נכנסים לזה לעומק... אתה ממש צודק אני בוחנת אם הקשר בנינו כ"כ טוב כמו שאני אומרת...
הדבר הכי מפתיע, כל פעם לפני שיצאתי להיפגש עם גבר אחר, הוא ידע להתקשר...
כאילו הוא הרגיש ומרגיש אותי... עשינו שיחה ודיברנו על כל העניין... וזה עשה לשנינו רק טוב... אני מחכה לו שהוא יחזור, אני נמנעת משיחות עם גברים ובעיקר פגישות...
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבוגדת
דני28/08/2011שמחתי לקרוא שכך באמת הם פני הדברים ודייקתי לגבי התנהגותך..אין לי ספק כמה שזה נשמע לא טוב החוויות הלא מהנות שעברת עם הגברים הביאו אותך לתובנות הבריאות לגבי חברך וכולי תיקווה שתימצאו את עצמכם תחת חופה במהרה.אני מקווה שלא עשית טעות פטאלית ולא סיפרת לחברך על החוויות שעברת לאחרונה.מה שלא יודעים לא כואב.זה מיותר לספר במיוחד שלא היו לכם מחויבויות אחת כלפי השני.כולי תיקווה שתדעי לתעל את הדברים למקומות הנכונים ולא תתני לחוויה המצערת של ההטרדה המינית מהעבר לקלקל לכם את העתיד.עשית,בדקת,חווית מהיום תישמרי אמונים לחברת.התאמה מינית אינה דבר של מה בכך וזה מראה על קשר טוב בינכם.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגידה שלך אין קשר לסקס
גדי24/08/2011את עושה את זה בגלל סיבה אחרת. עובדה היא שאת לא ממש נהנית עם האחרים ובכל זאת את ממשיכה. נראה לי שמה שגורם לך לעשות את זה זו הכמיהה להרגיש נחשקת. לראות את המבט הרעב של הגברים ברגע שאת מתפשטת. הנגיעה הראשונה. הלהט... וכל השאר זה לא ממש משנה.
לצערי נראה לי שאת תמשיכי לעשות את זה שוב ושוב. זה האופי שלך ואני לא משמיץ חלילה. את זקוקה לזה. וגם אם תפסיקי ותתאפקי תקופה זה לא יעזור. את תחזרי לזה. אלא אם כן תלכי לפסיכולוג ותמצאי את שורש הסיבה להתנהגות הזו. אני לא חושב שלמי מן הגברים היתה חשיבות בעינייך ותהיי בטוחה שגם היית לא יותא מסתם זיון. אם טוב לך שגברים רואים אותך ככזו אז סבבה אבל אם את רוצה שמישהו יראה אותך כאישה ולא כאובייקט מין זול לכי מהר לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי כמוך
יולי25/08/2011היה לי סיפור דומה, כשהייתי בת 22...
כל מה שאמרו לך פה זה נכון, שאת רוצה להיות נחשקת וזה מחמיא לך, אני גם כזאת...
אבל לפי דעתי הסיבה האמיתית זה הפחד מלהיות תלותית ולאהוב מישהו באמת! את כאילו מנסה להוכיח לעצמיך שאת לא זקוקה לו ואת לא תלותית ויש לך עוד מחזרים... קשה לי להסביר את הכל במילים, אבל אני מבינה אותך... את גם פוחדת שהוא עושה שם משהו ולכן את לא רוצה, גם אם לא תדעי, להישאר פריירית...את בטח יפה וסקסית ויש לך המון מחזרים, פתאום את נופלת על בחור מיוחד מתאהבת והכל מושלם, אבל את ממש מפחדת לאבד את זה ופוחדת להיתמודד עם הכאב של האובדן, לכן את מעדיפה להיתכש לרגש ולתלות...את פוחדת לאהוב ולהתמסר לרגש...
לא אמליץ לך להמשיך כך, בסופו של דבר את מרגישה כמו זבל ומושפלת, כמו אובייקט מיני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)