מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טירונותדקלה02/05/2010
אאני אמורה להתגייס בעוד 3 חודשים ואני רוצה להכין את עצמי קצת כדי לא להיות בשוק. אני עושה טירונות רגילה של בנות ואמרו לי שאין שם הרבה כושר ובכל זאת הייתי רוצה להתכונן קצת אבל אני לא ממש יודעת מה לעשוץת ככה אני בדכ עושה הליכות מהירות זה מספיק או לעשות עוד משהו?
דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
תומר ניסני02/05/2010בטירונות ביחס לקורס קצינים זה הכי פשוט זו טירונות 02 אבל גם שם יש ריצה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.
אשמח אם תיצרי עימי קשר ואוכל לענות לך ביותר פירוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהרונה24/04/2010
היי,הייתי רוצה להכנס לכושר .
עכשיו מבנה הגוף שלי מלא.אני בחורה מלאה קצת .אני שוקלת 74 והגובה שלי מטר 60 למרות זאת נרשמתי לחדר כושר.
אני רוצה להרזות לפחות 10 קילו.ואני ממש מתעניינת בתפקיד של מדריכת כושר קרבי.
למרות שצריך להיות בכושר לתפקיד הז.ה בזמן האחרון התחלתי לאהוב דווקא ספורט.
אני בי"ב ואנ י מתגייסת בערך בחודש פברואר 2011.
מה אני צריכה לעשות כדי להכנס לכושר?
האם רק הליכון וקרוס בחדר כושר מספיק?
הבנתי שיש אימוני כוח.התוכל לפרט ולהסביר. אילו? מה זה בכלל?
ועוד משו,אם דוגמא התקבלתי לתפקיד הזה ואני עושה את השירות בתפקיד הזה.זה יכול לעזור במציאת עבודה בחדר כושר או תזונאית אחרי השירות?יש מצב שזה עוזר במשהו?
תודה
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה תשובה לשאלתך
תומר ניסני24/04/2010הרזיה ומשקל יעד מתבססים על כמה פרמטרים:
זה מחישוב מהיר שעשיתי
BMI אינדקס מסת גוף
RMR חילוף חומרים יומי
הספורט והתזונה מחולקים ל35% פעילות גופנית ו-65% תזונה.
חדרי כושר זה טוב ויפה שיש את המכשירים אך לאחר זמן מסוים שאין גירויים באימונים מסוימים ולאחר זמן אין שיפור,מה גם שבחדרי כושר אין הכוונה למה שאת מבקשת.
לכן חשוב מאד שגם בריצה תוכנית האימונים תהיה מחולקת לסוגי אימונים בריצה וגם אימוני כח,תיקונים ביומכנים של התנועה על מנת שתהיה מניעת פציעות עתידיות ,ריצה נכונה ושיפור תוצאות.
גם בתזונה התפריט צריך להיות מאוזן ונכון גם שתהיה התאוששות וגם להגיע לתוצאות הרצויות.
אשמח לענות לתוצאות שחישבתי לך בקשר,ל-BMI ולחילוף חומרים שלך.
שבת שלום ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לחתום ויתור בגיבוש צנחניםשקד22/04/2010
שלום יש לי גיבוש צנחנים ב 27 - 28 \4 ואני לא רוצה צנחנים כי אני ממש רוצה להגיע לעוקץ ורשמתי במנילה 5 לכפיר (דרך שם מגיעים לעוקץ) אז רציתי לדעת מה לעשות ללכת? ואם ללכת אז לחתום ויתור בהתחלה או בסוף? או שעדיף פשוט לא להגיע לגיבוש ואני רוצה גם לדעת אם אני יחתום ויתור או לא יגיע אז אם זה יפגע בי מבחינת להיתכבל לעוקץ ואם זה פוגע אז מה עדיף להגיע או לא?
השמח לתשובה בהקדם
תודה מראש
שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד מניסיוני האישי זה שנים
תומר ניסני22/04/2010לך לגיבוש צנחנים אל תוותר,תנסה ותראה איך זה תמיד אתה יכול לא לחתום ,אל תשכח שגם בצנחנים יש יחידות לא פחות מובחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..זהר18/04/2010
אני מתמיינת לקורס טייס, ובמיונים הרפואיים בירפ"א בבדיקת נשיפה התגלתה אצלי בעיית נשימה~ חשד לאסתמה (לפי טענת הרופא התעופתי אני גבולית).
רציתי לדעת האם יש תרגילים מסויימים שיכולים לשפר את הנשימה שלי, או משהו שיכול לעזור לי לעבור את הבדיקה.. (יש לציין שאני לא עושה ספורט בכלל).
אשמח לתגובה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי05/05/2010זהר שלום
ראשית סליחה על התשובה המאוחרת שאלתך קצת התפספסה.
לגבי השאלה שיפור נשימה הטוב ביותר הוא בשחייה, כמובן שככל שכושרו של האדם טוב יותר יהיה לו קל יותר לנשום במצבי קיצון.
אך עצתי הטובה ביותר תשחי ותצללי.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... לצערי ראיתי אותה
זהר25/05/2010רק לאחר הבדיקה... (בכל אופן למזלי התגלה בבדיקה שאין לי אסתמה!!~ אך כמו ירפ"א שום דבר לא סגור~ ) אני לא יודעת אם אתה יכול לענות לי אבל אני אשמח לדעת מכיוון שיש לי אנמיה קלה, האם ספורט כלשהו יכול לעזור לי?...
=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היינועה12/04/2010
היי, שמי נועה
שמעתי על תפקיד המדסית ואני מאוד אשמח להגיע אליו בצבא
כבר הייתי בצו ראשון וקיבלתי מנילה ואין לי את האופציה לקבל את הזימון הזה
איפה אני בכל זאת יכולה לבקש זימון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי12/04/2010נועה שלום
לא קבלת זימון מאחר וע"פ יום המא"ה נתונייך לא מתאימים ולכן לא תקבלי את האופצייה.
חפשי במנילה משהו שמתאים לך ויש לך במנילה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות כושר קרבי לבנותמשה12/04/2010
שלום, אני תלמידת תיכון בת 17 שחולמת להתגייס ליחידה קרבית. אני מחפשת מקום להתאמן ושיוכל להכין אותי לשירות הצבאי. כל מי שאני מדברת איתו אומר לי שכדאי לי לחפש קבוצה לבנות שכמוני רוצות להתגייס לקרבי, גם בגלל הקטע החברתי וגם בגלל ההתאמה. שאלותיי:
א. יש קבוצה כזו באזור הדרום שתוכלו להמליץ לי עליה?
ב. בנות שרוצות להתגייס לקרבי צריכות להתאמן בצורה שונה מבנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
תומר ניסני12/04/2010אין הבדל בשיטות אימון בין גברים לנשים,המטרות הן אותן מטרות פשוט קצב הריצה שונה ובתרגילי כח.
אינני מכיר קבוצות כושר קרבי בדרום רוב הקבוצות מורכזות באיזור המרכז.
שמחתי אם עניתי לתשובותיך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצה בחבליעל12/04/2010
יש לי שאלה קצת מוזרה. אני רוצה להגביר את רמת הכושר שלי אבל אני לא ממש אוהבת לרוץ וכל מיני כאלה וחברה שלי אמרה לי שקפיצה בחבל עוזרת לזה לדעתה. רציתי לבדוק אם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי12/04/2010כל עוד תבצעי את הפעילות בקצב ולאורך זמן זה עונה להגדרה של פעילות אירובית
מה שכן הייתי מציע לך לבצע את הקפיצות על משטח רך כדי להקטין את הפגיעה במפרקים ובשלד
קפיצה מהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדסניקיתמיכל02/04/2010
שלום, אני רוצה להיות מדסניקית כשאאני יתגייס לצבא והבנתי שצריך להיות בכושר מאוד טוב.
אני בכושר טוב אבל איזה דברים ספציפיים כדאי לי לעשות כדי להיות בכושר שמצפים ממני שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל תשובה לשאלתך
תומר ניסני02/04/2010מדס בצבא מהמילה כושר את צריכה לשמור על הצב בקיים ולשפר את החיילים אם זה בריצה ובכח עם תוכית אימונים מובנת ומסודרת לכל תקופה ותקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש את התלמיד שלי דני באריד"ר ורטהיים31/03/2010
אשמח לשוחח איתך ידידי
mark* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי01/04/2010היי מארק
טוב לשמוע ממך אשמח שנדבר הנייד שלי הוא 054-2344591
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה בצבאספיר31/03/2010
אני הולכת להתגייס בעוד חצי שנה ואני יודעת שעושים ריצות בטירונות. אני ממש מפחדת מזה כי אף פעם לא הייתי טובה בריצה. אהאם זה משהו שניתן לשפר בחצי שנה ואם כן אז איך וממה כדאי להתחיל? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר חג שמח
תומר ניסני31/03/2010את צריכה לעבוד בחוכמה עם תוכנית אימון מסודרת גם לגסי ריצה וגם לגבי תרגילי הכח.
כי מבחן הבר אור בצבא בנוי מריצה תרגילי בטן שיש בתוכם גם כח בטן וגם כח לרגליים,וחיזוק פלג גוף עליון גם לריצה וגם לכפיפות שמיכה.
והמשך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית איטיות בעת ריבוי משימות קבוצתיאבי22/03/2010
יש לי כושר מצוין בכל פרמטר.הבעיה שכאשר יש משימה קבוצתית ו לכל אחד מוטל לבצע משימות רבות ובטכניקת גוף מיוחדת לכל פעולה ובשילוב יתר הקבוצה אני נעשה איטי.
אני צריך לזכור מה לעשות בכל פעולה וכיצד להציב את הגוף ואז הכושר שלי לא בא לידי ביטוי היות וזה גורם לי לאבד זמן.
איך משפרים את המיומנויות הללו ?האם יש פתרון???האם יש אימון אישי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי ערב טוב
תומר ניסני22/03/2010לשאלתך זה נובע מכמה סיבות יכולת קוגנטיבית לקויה,היכולת לשמור על חדות לאורך זמן,שמירה על קצב עולה ומתגבר.
ניתן לשפר את זה על ידי אימונים אישיים ושיפור הליקויים.
זה תלוי גם איזה פעילויות יש ויש לפעמים הפרשים בין הכח לפעילות אירובית ופעילות אנאירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומר תודה אבל..
אבי23/03/2010אבל לא הבנתי.אצל מי משפרים את הליקויים הנ"ל שלא שייכים לכושר גופני ולא שייכים לכוח פיזי ולא שייכים לעייפות.
הם יותר דומים לאדם הלומד ריקוד חדש וכל הזמן מסתכל על הצעדים כדי שלא יטעה וכך בסופו של דבר אין מהירות זרימה וחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי על עבודה עם איש מקצוע
תומר ניסני23/03/2010דבר איתי ואני אראה איך אני אוכל עזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדס"יתימית11/03/2010
שלום דרור,
רציתי לדעת אילו מבחנים נערכים ביום מיון מלבד המבחני כושר פיזי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דרור11/03/2010ביום המיון נוסף על בוחן הבר-אור המוכר כבר לכולם, מתבצעים שורה של מבחנים שבאים לבדוק את יכולת עבודת הצוות, הנחישות, היצירתיות וכמובן יכולת הכושר שלך.
מבחנים כגון סחיבת אלונקה למרחק קצר, מעבר כל חברי הקבוצה מעל/מתחת/מסביב למכשול מסויים, היתלות על מתח זמן רב ככל האפשר ועוד, אני בטוח שלא נגמרים להם הרעיונות.
בנוסף, בזמני היו גם מבחני אישיות ו/או עמידה מול קהל לאחר שניתנה לך משימה להעביר לבד או עם בן זוג. דוגמא: תפסת חברה גונבת רכוש נדיר לאחד המורים שמחפש אחריו בדאגה כי זה שייך לבן שלו..ואת נפגשת לשיחה עם אותו מורה/חברה ורוצים לראות איך היית מתנהגת..
בהצלחה, מקווה שעזרתי!
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה עדכנית
דני בארי11/03/2010החל מקיום יום המא"ה המבדקים היחידים שיש הם מבדקי כושר!!! מאחר ואת כל המיונים שדרור רשם לך בצעת כבר ביום המא"ה.
אם קבלת זימון למדריכות ספורט זאת אומרת שעשית בצורה טובה את המבדקים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיובש צנחנים ריצת 2000איל11/03/2010
שלום,
אני כבר כמעט שנה מתאמן על ריצת 2000 אבל יש לי הפסקות גדולות בין אימון לאימון כרגע המצב הוא שעוד חודש יש לי גיבוש צנחנים והמצב שלי ב2000 לא תקין בעליל 11.14 [!!!!!] מה אני עושה כדי להוריד את הזמן הזה לריצפה [בוא נאמר 8.00?] כי כבר שתי אימונים ברצף שאני תקוע באותוה תוצאה וזאת ריצה רביעית שלי.
מה גם שאני כ"כ נואש שאני רץ כל יום..
בבקשה תעזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי11/03/2010אייל שלום.
לצערי הרב בחודש אין מצב בעולם שתשפר לתוצאה שציינת (8 דק')- כדי שנהייה ריאלים.
ריצה כל יום אינה טובה (בהנחה שאנחנו מדברים על דופק 80% ומעלה) צריך לרוץ יום כן, יום לא.
הצעתי לך לרוץ מרחק של סדר גודל 2,200 מ' ולבצע 200 מ' בקצב מהיר ו 200 קצב קל- שינויי מקצב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה רצינית וחשובהימית09/03/2010
דני שלום,
אני מאוד רוצה להיות מדריכת כושר קרבי , הייתי תת משקל והעלתי את המשקל הדרוש.
נכון להיום שלחתי לצהל את המשקל הדרוש .
אני מאוד מאוד רוצה להיות בתפקיד את הזה ושלחתי להם גם המלצה ממורה שלי שהייתה מחנכת בכיתת ספורט וצוין על כך שהייתי משחקת כדורעף כמה שנים.
השאלה שלי מה אני עוד יכולה ומה עוד יכול לעזור לי לקבל את התפקיד? איך אני מקבלת זימון?
ומה בעצם יוכל לעזור לי ?
נכון להיום אני מתאמנת ובכושר טוב.
האם אתה יודע על מה נבחנים בוינגיט ומה התוצאות כדי לעבור את הקורס?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי11/03/2010ימית שלום.
ראשית כל הכבוד על המוטיבציה.
המפתח לקבל את התפקיד הוא יום המא"ה - ככל שיהיה יותר טוב סיכוייך לקבל יהיו גבוהים יותר.
את הזימון מקבלות הבנות המתאימות במנילה כפי שציינתי ע"פ נתוני יום המא"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה של 3 ק''מ ב 13 דקותאלי08/03/2010
אני צריך להתכונן לריצה של 3 ק''מ לא יותר מ 13 דקות ויש לי חודשים וחצה לצורך הכנה
אסמך לקבול תוכנית אימונים לצורך הסגת מטרה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי09/03/2010אלי שלום.
פורום זה הוא פורום לשאלות בתחום הכושר קרבי והצבא בכלל.
אינני נותן תוכניות אימון פרטניות בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי שלום רב
תומר ניסני15/03/2010תוכנית האימון של כל ספורטאי,מבוססת על אימוני-איכות בנוסף לריצות הנפח(מסה),כמו כל דבר בחיים צריך תכנון הן מבחינת העמידה בקריטריון והן מבחינת הימנעות של דברים שיימנעו את ההתקדמות.
התוכנית צריכה להיות שילוב של פעילויות אירובי ואנאירוביות בריצה יחד עם תרגילי כח.
המשך יום מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)